QUOTE(papalouk7 @ Jan 22 2009, 02:33 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ 2(ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ)ΜΕ 3ΠΟΝΤΟ 2 ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟ.ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 12 ΠΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΧΑΘΗΚΕ.+ ΟΤΙ Η ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΑΥΜΑΤΑ....ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΝΤΑΔΑ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ.ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.....ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΑΔΕΣ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
καλημερα παιδες καλη χρονια να εχουμε ( αφου ειναι η πρωτη φορα που γραφω για φετος )
με υγεια χωρις τραυματισμους και καλα μυαλα πανω απο ολα.
γενικα δν εχω διαθεση να γραφω στο φορουμ οχι για καποιο αλλο λογο
αλλα επειδη θα μαλωσω με καποια παιδια απο εδω κ δν εχει νοημα αυτο να
καθομαι να τσακωνομαι απο το μπασκετ φορουμ,
αφορμη που γραφω ειναι ο φιλος ο παπαλουκας ( επαιξες και στην ομαδα ρε σι παπαλουκας και μας
λες και με τα ψεματα !)
ο οποιος πιστευει οτι μια ομαδα η οποια εχει σερι νικων
10-1 και μια ομαδα με 6-5 ειναι στον ιδιο κουβα
???????
τι να πω!
να συγκριθουν οι αμπελοκηποι τωρα με τον κεραμεικο
οπου ο κεραμικος εχει σε ολες τις θεσεις παικτες και οπου στο χθεσινο παιχνιδι
απο τις δυο ομαδες με 5 φαουλ βγηκαν απο τους αμπελοκηπους 3 βασικοι παικτες ενω απο τον κεραμεικο ενας
στο τελευταιο λεπτο!
???
δν σε καταλαβαινω ρε φιλε μου καλε πως τα βλεπεις τα πραγματα!
Ευκολα στην παραταση συνηθως κερδιζει η ομαδα που δν εχει φθαρει στο παιχνιδι απο φαουλ και στην οποια παιζουν παικτες βασικοι!
Για τους διαιτιτες οι οποιοι εκαναν θαυματα και εδωσαν δυο τεχνικες στην εξεδρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
που ξανα ακουστηκε αυτο στον κοσμο ολο!!!!!!!!!!!!!!!!
τι να πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οσο για τους αμπελοκηπους που σε νοιαζει κιολας για την ομαδα!
να σου πω οτι ο μεσος ορος ηλικιας 3 παικτων βασικων ειναι 18,5 και τωρα για το αν μια ομαδα γινεται με τα ψεματα δεν το ξερω.
Οσο για την πρωτη πενταδα και αφου εχουμε δει ολο τον πρωτο γυρο να πω την γνωμη μου( αν και δν εχουμε παιξει με μαιανδρο που καταλαβαινω οτι ειναι καλη ομαδα), βασικα θα πω την γνωμη μου για ολες τις ομαδες που βρισκονται στις πρωτες θεσεις!
ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ ΑΕΑ το ποιο πληρες ροστερ σε ολες τις θεσεις( αν κανει αλλη ηττα θα ειναι αποτυχια)
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ καλη ομαδα( δν μου αρεσει σαν ομαδα αλλα ειναι καλη ομαδα σε σχεση με τις υπολοιπες)
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ καλη ομαδα( πιστευω θα ανεβει )
ΑΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ κυκλοθυμικη ομαδα( μπορει να χασει και να κερδισει το ιδιο ευκολα ενα παιχνιδι )
ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ δν ειδα ακομα δν λεω( θα επαναλαβω αυτο που ειπα νομιζω ειναι καλη ομαδα)
ΑΟ ΚΑΡΕΑ χαμηλα για καποιον λογο πιστευω θα εχει καλο δευτερο γυρω χτυπαει ανοδο
ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 καλο ροστερ, κολαει το μυαλο λιγο στην επιθεση αλλα καλοι παικτες
ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ ......... μονο τον coach θυμαμαι εχω κολλησεις σορι
Αυτα να ειστε καλα να προσεχετε αυτους που αγαπατε και τα δεοντα στην μαμα σας οπως λεει και μια ψυχη
ΆΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑμπέλόκηποί τραααααααλα λα λα
άμπέλόκηποι τρααααααααλα λα λα λα λα ![wos_sport4.gif](../style_emoticons/default/wos_sport4.gif)
Α !!!!! ΜΠΕ! ΛΟ! ΚΗ! ΠΟΙ!
Α !!!!! ΜΠΕ! ΛΟ! ΚΗ! ΠΟΙ!που λεει μια αλλη ψυχη!
Καλημερα σας κυριοι!