QUOTE (Gkos @ Nov 22 2017, 00:36 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Επειδή σε μένα αναφέρεσαι ,παρότι πέρασε ο καιρός θα διαφωνήσω και πάλι
Αν καποιος παιζει 100ρικα στοιχημα ,οκ στα ντερμπι μπορει να βαζει όσα λες .
Αν κάποιος ριχνει χιλιαρικα βαζει και στα ντέρμπι αρκετά ������
Επισης ειχαμε διαφωνησει στον ορισμο της εκπληξης
![wink.gif](../style_emoticons/default/wink.gif)
Αν (λεμε τωρα ) η ΑΕΚ κατεβαινε χωρις Χατζηδακη και ο Αμυνταρ νικουσε σημερα θα ηταν εκπληξη με οσα μας εχουν δειξει οι 2 ομαδες ;
Τροφη για σκεψη
![wink.gif](../style_emoticons/default/wink.gif)
Υ.Γ.Απο την στιγμη που γραφετε προγνωστικα καλο θα ηταν να γραφετε και μετα τα ματς τιποτα!
Βλεπω ποστ μονο με προγνωστικα ,μια βδομαδα σιωπη και μετα παλι προγνωστικα !
Φιλικά G.
Αγαπητέ Gkos,
Πραγματικά δεν κατάλαβα που έγκειται το σημείο της υποτιθέμενης διαφωνίας στον ορισμό του Ντέρμπυ που έδωσα.
Ανέφερα ότι κάποιος δεν θα έβαζε πάνω από 10 ευρώ αναλογιζόμενος ότι οι πιθανότητες για κουβά είναι μεγάλες.
Το 10 ευρώ σαφώς ήταν ενδεικτικό.
Το ζήτημα δεν είναι τα 10 ευρώ αλλά το
πόσα περισσότερα θα έβαζε σε ένα αγώνα μη ντέρμπυ με καλή απόδοση.
Αν αυτός έβαζε για παράδειγμα 50 ευρώ στο μη ντέρμπυ και 10 ευρώ στο ντέρμπυ, επειδή αυτής της εισοδηματικής τάξης είναι.
Αν κάποιος άλλος πιο εύρωστος εισοδηματικά θα έβαζε 500 ευρώ στο μη ντέρμπυ και 100 στο ντέρμπυ.
Και αν κάποιος τρίτος πολύ πιο εύρωστος θα έβαζε 5.000 ευρώ στο μη ντέρμπυ και 1.000 στο ντέρμπυ
ποια η διαφορά στον ορισμό του ντέρμπυ ??
Απολύτως καμία.
Και οι τρεις το αντιμετωπίζουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μόνο που λόγω εισοδηματικής τάξης έχουν διαφορετικές οικονομικές αφετηρίες.
Προς τι η διαφωνία σου λοιπόν ? Μάλλον για να διαφωνήσεις…..
![smile.gif](../style_emoticons/default/smile.gif)
Καμία διαφωνία και με τον ορισμό της έκπληξης !
Ανέφερα τον αγώνα ΑΕΚ – Αμύντα ως ντέρμπυ. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να νικήσει και ο Αμύντας με αρκετές πιθανότητες ακόμα και με Χατζιδάκη. Πόσο μάλλον χωρίς. Σε καμία περίπτωση λοιπόν δεν υπάρχει έκπληξη όπως είναι και φυσικό για ένα ντέρμπυ.
Ίσως οι πιθανότητες να νικήσει ο Αμύντας είναι εκ προοιμίου μικρότερες αλλά σε καμιά περίπτωση έκπληξη αφού πρόκειται για ντέρμπυ. Έκπληξη θα ήταν αν έχανε ο Αμύντας από την ΑΕΝΚ για παράδειγμα.
Εύστοχη η παρατήρησή σου ότι δεν είναι «κομψό» να αραδιάζονται προγνωστικά και μόνο με ενδιάμεση σιωπή.
Σε ότι με αφορά όμως οφείλω να σου πω ότι δεν θέλω να μονοπωλώ και να γράφω όπως θα είναι επόμενο πάλι εγώ ανάμεσα στα δικά μου προγνωστικά της Τρίτης.
Ο οποιοσδήποτε και ειδικά εσείς που πάτε και στα γήπεδα και διαμορφώνεται εμπεριστατωμένη άποψη γράφτε κάτι μετά για να υπάρχει ενημέρωση και πλουραλισμός απόψεων και οπτικών. Φυσικά αυτό δεν εξαιρεί και εσένα που από ότι μας αφήνεις να καταλάβουμε είσαι τακτικός θαμώνας των γηπέδων και μπράβο σου, μακάρι να μπορούσα και εγώ !
Αυτά τα λίγα… (ή μάλλον αρκετά
)
Υ.Γ. : ξεκαβάλα λίγο….. πρέπει να αρχίζεις σιγά σιγά (με ρέγουλα όμως) να συνειδητοποιεί ότι η γη δεν γυρίζει γύρω από εσένα
. Αν θέλω να αναφερθώ σε σένα θα το κάνω ευθέως όπως τώρα.
Φιλικά Kaligkaris