Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ ΕΣΚΑ 2017 - 2018
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Υποδομές
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Gkos
Όπως είχαμε αναφέρει η ΑΕΚ βρίσκεται σε καλό φεγγάρι,και αυτό αποδεικνύει και σήμερα που προηγείται με 45-25 του Δούκα στην ανάπαυλα!
Αγνώριστοι οι μπλε σε σχέση με αυτό που είδαμε με ΠΑΟ,δεν μπορουν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των κιτρινων .
Θα πρέπει να συμβούν πράματα και θάματα στο β ημ για να αλλάξει το σκηνικό.

Αρκετούτσικος κόσμος,αρκετό παιδικό Δούκα στην εξέδρα,σχεδόν όλο το εφηβικό της BAC,σε πολυ πολύ ήρεμο κλίμα ,φιλικού θα έλεγα.
Gkos
Σαν σε προπόνηση η ΑΕΚ ,επικράτησε με 76-53!
Η διαφορά στην διάρκεια της τρίτης περιόδου ξεπέρασε τους 30 πόντους με τους προπονητές(της ΑΕΚ
κυρίως) να ξεκουράζουν παίκτες ενόψει Παρασκευής(πάλι στον Άγιο Θωμά) !
Παράταση στον Τάφο!Έπρεπε στο ημ να πάμε,αλλά ήταν καλή η παρέα ,πως να την αφήσουμε ; wink.gif wink.gif



Gkos
Πολύ μεγάλο διπλό από ΓΣΠ στην παράταση στον Τάφο!
Gkos
Δεύτερη σερί μέρα που έχει μια ματσάρα και έναν περίπατο στο πάρκο και διαλέγω τον περίπατο.
Ε,δεν με λες και ενθουσιασμένο😂😂😂
Παρασκευή ειναι προφανές το που θα πάμε,και Πέμπτη ήταν προφανές αν και τα βαλανε στον Αγιο Θωμα και τα δυο και δεν υπάρχει δίλημμα !
mpek
Εγώ όμως πήγα χθες στον Τάφο και είδα. Τι είδα ; Ένα κακό παιχνίδι με τις ομάδες πολύ κοντά στο σκορ καθόλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι Έφηβοι του ΠΑΟ φοβισμένοι να σουτάρουν με εξαίρεση τον Σταυροκούκα, οπότε μοιραία σκοράριζαν είτε με ηρωική έφοδο είτε με ξυλίκι από κοντά είτε με βολές. Σε αυτές τουλάχιστον ήταν γενικά εύστοχοι σε αντίθεση με το Περιστέρι. Ο Καλαιτζής είναι προφανές ότι εμπιστεύεται κοντούς παίκτες (πέρυσι Κουφόπουλος φέτος Μπιλάλης , μη μου πείτε για Καλαιτζάκη, εκεί προφανώς δεν τον έπαιρνε να πράξει διαφορετικά). Μοιραία το Περιστέρι μάζεψε τα ρημπς, έλα όμως που δεν έβαζε βολή ! Το ψιλιαστηκε ο Καλαιτζής (πάει ο νους του μέχρι εκεί) και έπαιξε ζώνη, κατά τη διάρκεια της οποίας στην 3η περίοδο το Περιστέρι τα έσπασε. Στην 4η περίοδο όμως έκανε 3/3 εύστοχα και ο ΠΑΟ άλλαξε σε άτομα. Το Περιστέρι πατούσε καλύτερα, συνέχισε να μαζεύει τα ρημπάουντς και τελικά νίκησε στην παράταση, αν και είχε ευκαιρίες να κερδίσει εύκολα αν δεν εχανε τόσες βολές ή αν έβαζε μερικά εύκολα κάτω από το καλάθι.
Γενικά απογοητευτικό το επίπεδο.
Φίλε Gkos μπορεί να είχες καλή παρέα αλλά εγώ είχα θέα τους ομοσπονδιακούς προπονητές Παίδων και Εφήβων.
Φυσικά ο ηττημένος είχε παράπονα από τη διαιτησία. Αδικαιολόγητα κατά τη γνώμη, πρέπει ο ΠΑΟ πρώτα να δει τα χάλια του και μετά να διαμαρτυρηθεί.

Και μια κουβέντα για τη διαιτητή Γιακείμη γιατί άκουσα κάποιες κουταμάρες: Η γυναίκα έχει ταλεντο στη διαιτησία και της αξίζει να πάει μπροστά. Χθες εκτός της θαυμάσιας απόδοσης της, πρόσεξα την εξής φάση: Σφύριξε ο συνάδελφος της προς το τέλος του αγώνα ένα κρίσιμο φάουλ κατα του ΠΑΟ σε μπάσιμο ενός έφηβου του Περιστερίου. Πολύ δύσκολη φάση, ήταν κατ εμένα σωστό το σφύριγμα. Τι τα θέλεις όμως; Διαμαρτυρήθηκε ο πάγκος του ΠΑΟ, ξεσηκώθηκε η κερκίδα των γονέων, χαμός. Η Γιακείμη πολύ ψύχραιμα και αποφασιστικά πήρε την κατάσταση στα χέρια της, ηρέμησε τον πάγκο του ΠΑΟ και χωρίς περιττές καθυστερήσεις και ψευτοτσαμπουκάδες όλα συνεχίστηκαν ήρεμα. Από εμένα έχει τα συγχαρητήρια μου.
m-papous
QUOTE (mpek @ Mar 7 2018, 22:03 ) *
Το ψιλιαστηκε ο Καλαιτζής (πάει ο νους του μέχρι εκεί)

ΘΕΟΣ !!!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Gkos
QUOTE (mpek @ Mar 7 2018, 22:03 ) *
Και μια κουβέντα για τη διαιτητή Γιακείμη γιατί άκουσα κάποιες κουταμάρες: Η γυναίκα έχει ταλεντο στη διαιτησία και της αξίζει να πάει μπροστά....Από εμένα έχει τα συγχαρητήρια μου.



Για να είμαι ειλικρινής δεν πολυσυμφωνώ για Γιακείμη μα δεν θα πω τίποτα !
Η Ειρήνη πέρασε ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας και απείχε πολλούς μήνες από τους ορισμούς ,πιθανά αυτό να ήταν το πρώτο ματς μετά την επάνοδο της στα παρκέ,οπότε να της ευχηθώ σιδερένια.

Gkos
Προγνωστικά για σήμερα ;
ak11596
QUOTE (Gkos @ Mar 9 2018, 15:11 ) *
Προγνωστικά για σήμερα ;


Θα βρεθεί η ΑΕΚ σε τόσο καλή αγωνιστική ημέρα και ο Δούκας σε τόσο κακή ημέρα, όπως τις προάλλες... δεν νομίζω...!!!
Έχοντας δει και το τελευταίου παιχνίδι της κανονικής περιόδου στο ΔΑΙΣ όπου η ομάδα του ΔΟΥΚΑ νίκησε τον ΠΑΟ παίζοντας (κατά διαστήματα) και ωραίο μπάσκετ, δεν περίμενα το προχθεσινό σκορ... Ο Δούκας μάλλον θα έχει μεγαλύτερο κίνητρο, η ΑΕΚ δεν ξέρω πως θα διαχειριστεί ψυχολογικά την προχθεσινή εύκολη νίκη... Αν και ΑΕΚτζής, θα ήθελα να δω ένα καλό (κατά το δυνατόν) παιχνίδι και βέβαια να ...προκριθεί η ΑΕΚ είτε σήμερα είτε την Δευτέρα (... μάλλον θέλω να διεξαχθεί και 5ο παιχνίδι... smiley.gif )

Στο άλλο παιχνίδι θα ήθελα νίκη του ΠΑΟ αλλά δεν το πολυβλέπω...!!!

By the way ξέρει κανείς να τα παιχνίδια έχουν όντως ώρα έναρξης στις 20:00μμ όπως αναφέρει το site της ΕΣΚΑ ??? (γιατί συνήθως τα εφηβικά παίζουν αργότερα...)
Gkos
Ότι βλεπεις στο σαιτ.
Gkos
Να καταθέσω και γω την άπόψη μου wink.gif
Στον Άγιο Θωμά βλέπω ΑΕΚ και μόνο ΑΕΚ.
Εύκολα/δύσκολα, αλλά ΑΕΚ.
Συμφωνώ πως δεν γίνεται ο Δούκας να είναι ξανά τόσο κακός,μα με όσα είδα προχτές θα μου κάνει εντύπωση αν δεν τελειώσει σημερα η σειρά. . .
Οι κιτρινόμαυροι ξεκούρασαν και παίκτες,παίζουν και στην έδρα τους και όχι στο μαρτυρικό (γι αυτους) ΔΑΙΣ,δεν βρίσκω πως μπορούν να χάσουν.

Στα ΔΠ τώρα,βλέπω ντέρμπι και σκληρό ματς και όποιος αντέξει.
Όταν πριν ένα μήνα οι πράσινοι πήγαιναν στο Περιστέρι καβάλα στο άλογο,δεν νομίζω να υπήρχε άνθρωπος που να περίμενε πως στην επόμενη επίσκεψη θα παίζουν την ύπαρξη τους. . . .
Όμως χάσανε όλα τα κανονάκια τους,και τώρα παίζουν ρέστα.

Ας κερδίσει ο καλύτερος λοιπόν.

Ραντεβού στα γουναράδ. . .στο Περιστέρι ήθελα να πω wink.gif

Η κρισιμότης του αγώνος μας αναγκάζει να κάνουμε το ταξίδι !
Gkos
Πολλάν ωραίο ματσάκι στο Ανδρέας Παπανδρέου,παρουσία πολύ κόσμου,ανάμεσα τους και παικτων της αντρικής ομάδας του Περιστεριου(Κλαρκ,Δημητριάδης,Παπάς) !

Ο Παναθηναικός προηγείται με 42-36 μετά απο αρκετές ανατροπές στην διάρκεια των 20 λεπτών.

*Αρκετή ένταση με τους 2 πάγκους να έχουν από μια παρατήρηση,τον Πολεμη να έχει μπουκάρει δυο φορές στο παρκέ(ασυλία φουλ) , και το έναν ρεφ να ακούει τα άπαντα όταν αποχωρούσε προς τα αποδυτήρια.
Doctor Snitch
Ενδιαφέρον το ματς. Να μας κρατάς ενήμερους παρακαλώ,

77.gif
Gkos
Το Περιστέρι ανατρεπει διαφορα 14π και περνάει 66-61 στο 36' με τον Κλαρκ να το ζει εντόνως.
Gkos
Εκπληκτικη τελευταια περίοδος από ΓΣΠ που ανέτρεψε το 45-59 του 28' και επικράτησε του Παναθηναικου με 76-69 !
Στον Αγιο Θωμα ο Δουκας πετυχε σπουδαια νικη με 65-63(πάλι δεν πήγα στο ντέρμπι δηλαδη😂😂😂😂 ) και θα ξαναλυσουν τις διαφορές τους την Τριτη στον Άγιο Θωμά !

Doctor Snitch
Η εικόνα που μας δίνεις, είναι μιάς μεγάλης ανατροπής και καθολικής επικράτησης στο τέλος των κυανοκίτρινων. Συγχαρητήρια στους πρίγκιπες. Δύσκολη η μέρα αύριο για τους πράσινους.... Μπράβο και στο Δούκα που τελικά είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει !
mpek
Στο Περιστέρι στην αρχή της 4ης περιόδου ο ΠΑΟ προηγήθηκε με 12. Εκεί ακριβώς πείστηκα ότι το Περιστέρι θα κερδίσει. Με τον Καράμπελα να σκοράρει δεν ξέρω πόσα τρίποντα (5 ή 6 μπορεί περισσότερα) το Περιστέρι απέδειξε ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση ή ότι η άμυνα δεν μπορεί να κάνει τίποτε αν η επίθεση είναι στην ημέρα της. Κόπηκαν τα πόδια των εφήβων του ΠΑΟ οι οποίοι με πεσμένη ψυχολογία έκαναν πολλά λάθη. Από το Περιστέρι δεν μπορώ να πω ότι διέκρινα κάποιον πλην του Καράμπελα, ο οποίος ή είναι δεινός σουτέρ ή έτυχε να έχει ρέντα.
Από τον ΠΑΟ ο μοναδικός κατά τη γνώμη μου που υπερείχε σαφως των αντιπάλων του αλλά τελικά έπαιξε ακατανοητα λίγο, ήταν το νο 11, ένα ψηλό παιδί ανω των 2 μέτρων. Όχι ότι ήταν κάτι φοβερό αλλά κάλυπτε το καλάθι, μάζευε ρημπάουντς, φόβιζε τους αντίπαλους ψηλούς που έκαναν πάρτυ όταν έλειπε και έβαζε κανένα γκολ στην επίθεση. Είπαμε όμως, ο Καλαιτζής έχει κόλλημα με τους κοντούς παίκτες, σε αυτούς πόνταρε και δεν τα πήγε άσχημα: 3ος ή 4ος στην ΕΣΚΑ θεωρείται από τις περισσότερες ομάδες επιτυχία.
Gkos
ὕβρις → ἄτη → νέμεσις → τίσις

(Διαβάζω πολύ twitter Αλαφούζου 😂 )
m-papous
QUOTE (mpek @ Mar 9 2018, 22:57 ) *
3ος ή 4ος στην ΕΣΚΑ θεωρείται από τις περισσότερες ομάδες επιτυχία.

Μεγάλο trol.
Ούτε και φέτος ο αναπτυξιακός. Μάλλον οι απειλές για πρωτιές στην πίτα είχαν να κάνουν με τους 2004 το ΣΚ.
Άντε να γελάσει το χειλάκι του. Εκτός κι αν οι γηπεδούχοι έχουν άλλη άποψη.
Gkos
Θα γράψω δυο λόγια για το ματς όταν παω σπίτι(πρέπει να γράψουμε και προγνωστικά Α2 το κερατό μου μέσα) γιατί αυτό που συνέβη στην τελευταία περίοδο δεν γίνεται συχνά και δεν γινόταν και να αντιμετωπιστει!
Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα μα σήμερα ήταν one man show !
Ζήλεψε ο Κίκι που χοροπηδούσε δίπλα μας (μίλα Polykos )!

Ευτυχώς που έχει το F4 των 2004 το ΣΚ ,για να κλείσουν( ; )  οι πληγές . . .

Οι πληγές του Φράνκι δεν ξέρω πως θα κλεισουν όμως ,φήμες λένε πως ακόμα περπατάει πάνω κάτω την εξέδρα και  έχει κρατήσει τα κλειδιά του κλειστού για το κλειδώσει όταν συνέλθει. . .

Πολύ δύσκολη νύχτα όντως δόκτωρα μου.

Υ.γ.Στον Άγιο Θωμά η ΑΕΚ επέστρεψε από το -11 στο +3 αλλά λάθη στο τέλος και 0/2 βολές δώσανε την νικη σε Δούκα και την παράταση στην αγωνία. . .
fairbasket
QUOTE (Gkos @ Mar 9 2018, 23:40 ) *
Θα γράψω δυο λόγια για το ματς όταν παω σπίτι(πρέπει να γράψουμε και προγνωστικά Α2 το κερατό μου μέσα) γιατί αυτό που συνέβη στην τελευταία περίοδο δεν γίνεται συχνά και δεν γινόταν και να αντιμετωπιστει!
Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα μα σήμερα ήταν one man show !
Ζήλεψε ο Κίκι που χοροπηδούσε δίπλα μας (μίλα Polykos )!

Ευτυχώς που έχει το F4 των 2004 το ΣΚ ,για να κλείσουν( ; )  οι πληγές . . .

Οι πληγές του Φράνκι δεν ξέρω πως θα κλεισουν όμως ,φήμες λένε πως ακόμα περπατάει πάνω κάτω την εξέδρα και  έχει κρατήσει τα κλειδιά του κλειστού για το κλειδώσει όταν συνέλθει. . .

Πολύ δύσκολη νύχτα όντως δόκτωρα μου.

Υ.γ.Στον Άγιο Θωμά η ΑΕΚ επέστρεψε από το -11 στο +3 αλλά λάθη στο τέλος και 0/2 βολές δώσανε την νικη σε Δούκα και την παράταση στην αγωνία. . .

Symforumiti μια ερώτηση: έχω μεγάλη αγωνία, πιστεύεις ότι η ΑΕΚ θα χάσει ξανά από το Δούκα; unsure.gif
Gkos
Να παίξετε τα αντίθετα ; 😂
Αρκετα με τρολάρουν από το Περιστέρι wink.gif

Πιστευω η ΑΕΚ έμαθε το μαθημα της και θα βρει Περιστερι στον τελικό.
Gkos
Στον τελικό οι Έφηβοι με ΕΠΙΚΗ νίκη-πρόκριση επί του Παναθηναϊκού (video)!

Απίστευτη ανατροπή, ΜΥΘΙΚΗ πρόκριση για τους έφηβους μάγκες του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, που επιβλήθηκαν με 76-69 του Παναθηναϊκού στο τέταρτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των πλέι οφς της Α’  ΕΣΚΑ και με συνολικό σκορ 3-1 πέρασαν στον μεγάλο τελικό !

Tα παιδιά του Γιάννη Καλαμπόκη έδειξαν ότι διαθέτουν μέταλλο πρωταθλητή, καταφέρνοντας να επιστρέψουν από το -14 (45-59), με το οποίο βρέθηκαν να χάνουν στο 28΄.

Με μπροστάρη έναν εκπληκτικό Ζώη Καράμπελα  η εφηβική ομάδα του ΓΣΠ έτρεξε ένα επιμέρους 31-7, καταφέρνοντας να προηγηθεί με 76-66 στο 38΄, αγκαλιάζοντας ουσιαστικά την πρόκριση στον τελικό.

Όλα τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν, όχι μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά καθ’ όλη την σεζόν, όπως επίσης και στο τεχνικό τιμ.

Στους τελικούς η ομάδα μας θα αναμετρηθεί με το νικητή της έτερης ημιτελικής σειράς, όπου ο Δούκας κοντράρεται με την ΑΕΚ. Οι δυο ομάδες είναι ισόπαλες 2-2.

Δεκάλεπτα: 20-25, 36-42, 50-59, 76-69
ΓΣ Περιστερίου (Καλαμπόκης-Σταθάκης): Καράμπελας 36(8), Μπήλιος, Βησσαρίου, Βούρτσης 8(2), Γεωργιάδης, Καραμανλής , Μιχάλης 4, Χουγκάζ Ρ., Παπαδόπουλος 10(2), Στρογγύλης, Κάδρας 14(1), Κρασάκης 4.

Παναθηναϊκός (Καλαϊτζής-Ρήγγας): Αλβέρτης 12(2), Παπακώντας 2, Τσέλλος, Μπιλάλης 5, Αμβάζης 4, Μούτσα 2, Πολιτόπουλος 10, Κουλούρης 12, Γκίνος 1, Σταυρακούκιας 10(1), Προίσκος 8(2), Καραγιώργης 3.



http://www.gsperisteri.gr/2018/03/09/στ...ίκη-πρό/
polykos
QUOTE(Gkos @ Mar 9 2018, 23:40 ) *
Ζήλεψε ο Κίκι που χοροπηδούσε δίπλα μας (μίλα Polykos )!

Το βασανιστικό ερώτημα είναι...έδωσε αυτόγραφο του ο Καράμπελας στον Κίκι??
Το δεύτερο τοιούτο ερώτημα, αφορά το αν διδάσκεται στα "κολαστήρια" του ΟΑΚΑ, η προσωπική άμυνα ή δεν έχει ακόμα ολοκληρωοεί το κάμπ???
Wilson
Ο "Αναπτυξιακός" πιστεύει ότι η τρεχάλα θα του δώσει πρωταθλήματα! Μπέρδεψε το άθλημα με τον ιππόδρομο. Πάντως ας ελπίζει για του χρόνου γιατί έρχονται αρκετοί Κοντοί ... από πίσω!!! Ούτως ή άλλως κάνει εξαιρετικές επιλογές!! Τώρα θα έχει χρόνο για να μας χαρίσει κανένα νέο απολαυστικό άρθρο!!
m-papous
QUOTE (Wilson @ Mar 10 2018, 11:01 ) *
Τώρα θα έχει χρόνο για να μας χαρίσει κανένα νέο απολαυστικό άρθρο!!

smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
mpek
QUOTE (Wilson @ Mar 10 2018, 12:01 ) *
... Πάντως ας ελπίζει για του χρόνου γιατί έρχονται αρκετοί Κοντοί ... από πίσω!!! Ούτως ή άλλως κάνει εξαιρετικές επιλογές!! Τώρα θα έχει χρόνο για να μας χαρίσει κανένα νέο απολαυστικό άρθρο!!

Προτείνω τίτλο του νέου άρθρου " Ο Κοντός και η Αξία του εις την σύγχρονη Καλαθοσφαίριση"...
Πέρα από την πλάκα πάντως είναι αλήθεια ότι ο ΠΑΟ δεν είχε φέτος αμοιβόμενους αθλητές όπως τα παλιά χρόνια και όπως συμβαίνει με ΑΕΚ και Περιστέρι. Από ό,τι φαίνεται τα συμβόλαια φέρνουν πρωταθλήματα στις υποδομές, είναι όμως αυτός ο στόχος ; Γιατί αν ο αληθινός στόχος είναι να στελεχώσουν τις ανδρικές ομάδες με ικανά στελέχη, τα διδάγματα των ανδρικών ομάδων της ΑΕΚ και του ΠΑΟ δείχνουν ότι ο στόχος δεν επιτυγχάνεται.
m-papous
[quote name='mpek' date='Mar 10 2018, 13:47 ' post='880023'Προτείνω τίτλο του νέου άρθρου " Ο Κοντός και η Αξία του εις την σύγχρονη Καλαθοσφαίριση"...
Πέρα από την πλάκα πάντως είναι αλήθεια ότι ο ΠΑΟ δεν είχε φέτος αμοιβόμενους αθλητές όπως τα παλιά χρόνια και όπως συμβαίνει με ΑΕΚ και Περιστέρι. Από ό,τι φαίνεται τα συμβόλαια φέρνουν πρωταθλήματα στις υποδομές, είναι όμως αυτός ο στόχος ; Γιατί αν ο αληθινός στόχος είναι να στελεχώσουν τις ανδρικές ομάδες με ικανά στελέχη, τα διδάγματα των ανδρικών ομάδων της ΑΕΚ και του ΠΑΟ δείχνουν ότι ο στόχος δεν επιτυγχάνεται.
[/quote]
Η Τριπλή ή PAO BC ήταν ο πρώτος διδάξας (Χαραλαμπόπουλος, Κόνιαρης, Λούτζης κλπ) και κατάλαβε πρώτος πως αυτό το σύστημα είναι ακριβό και δεν αποδίδει (μη μου πείτε για ΠΑΟ και Κουτσονικόλα).
Έτσι το γύρισε στο πληρώστε και σας κάνουμε και χάρη. Που σίγουρα θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Έχουμε λοιπόν τα ίδια αποτελέσματα αν τα δεις ψυχρά, με κέρδος και όχι ζημία. Ότι και να λένε ο Τράκης είναι πολύ μπροστά σε μάρκετινγκ.
Από την άλλη κάναν παιδομάζωμα, αλλά στο στιλ σου κάνουμε και χάρη και οι άλλοι πληρώνουν και εσύ όχι. Αν θες σίγουρες διακρίσεις έρχεσαι.
Έλα όμως που πέσανε στον αναπτυξιακό. Θα είχανε τώρα δύο πρωταθλήματα για πλάκα.
mpek
QUOTE (m-papous @ Mar 10 2018, 14:46 ) *
...Ότι και να λένε ο Τράκης είναι πολύ μπροστά σε μάρκετινγκ...στο στιλ σου κάνουμε και χάρη και οι άλλοι πληρώνουν και εσύ όχι. Αν θες σίγουρες διακρίσεις έρχεσαι.
Έλα όμως που πέσανε στον αναπτυξιακό. Θα είχανε τώρα δύο πρωταθλήματα για πλάκα.

Συμφωνώ σε όλα. Ειδικά πέρυσι ο ΠΑΟ είχε κάνει μεταγραφές αξιόλογων 2000ρων, οι οποίοι το καλοκαίρι αποχώρησαν χωρίς να ενδιαφερθούν για τις "σίγουρες διακρίσεις". Τα όποια κενά άφησαν, καλύφθηκαν φέτος από τον αξιολογότατο Αλέξανδρο Προίσκο και μεταγραφές άλλων, λιγότερο γνωστών νεαρών. Πάντως ειδικά ο Αλέξανδρος δεν ξέρω αν έμεινε ικανοποιημένος από την επιλογή του να αφήσει τον Δούκα και να πάει στον Τάφο.
Βέβαια όλα τα παραπάνω είναι μάλλον δευτερεύοντα εφόσον ο χρηματοδότης της ομάδας άλλαξε προφανώς τακτική θεωρώντας οικονομικότερο να αγοράζει όποιον Μάικ Τζέιμς του χρειάζεται, παρά να επενδύει σε υποδομές με αμφίβολα αποτελέσματα.
Pistolpit
QUOTE (kaligkaris @ Feb 28 2018, 15:32 ) *
… και να σκεφτείς Gkos
ότι δεν έχει δώσει ούτε «ένα ποτήρι νερό» από παροχές (και σωστά!) όπως πολύ εύστοχα έχεις αναφέρει στο παρελθόν, όχι μόνο η Ακαδημία, αλλά και ο Αμύντας και ο ΠΑΟ. Έως εκεί ! για να αναφέρουμε από αυτές που πρωταγωνιστούν συνήθως ή ειδικότερα φέτος.
Φυσικά και όλες οι υπόλοιπες που δεν πρωταγωνιστούν και καταλαμβάνουν συνήθως τις χαμηλότερες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η προσπάθεια αυτή γίνεται πολλαπλά πιο αξιέπαινη αν αναλογιστεί κανείς ότι οι παραπάνω ομάδες έχουν να ανταγωνιστούν κάποιους «κύριους» που εκμαυλίζουν συνειδήσεις μικρών παιδιών με αφελείς γονείς που νομίζουν ότι έχουν γεννήσει τον Γκάλη Νο2, με δέλεαρ το χρήμα όχι μόνο κας, αλλά και σε μορφή δωρεάν παροχών τύπου σχολείο, γυμναστήριο, ατομικές προπονήσεις, τροφεία, σπίτια διαμονής κλπ κλπ.

Φυσικά, στύβουν αυτά τα παιδιά σαν λεμονόκουπες και δυστυχώς όχι μόνο αθλητικά αλλά κυρίως το μέλλον τους. Γιατί αν τελικά δεν παίξουν μπάσκετ σε επίπεδο που να βιοπορίζονται από αυτό, έχοντας επενδύσει μόνο σε «ώρες παρκέ» βγαίνουν «έξω» εντελώς γυμνοί με συνήθη κατάληξη να γίνονται βάρος στους αφελείς συνταξιούχους πια, γονείς τους. Οι τελευταίοι βέβαια τότε πληρώνουν αδρά και με πολύχρονη καθυστέρηση το τίμημα της αφέλειάς τους, μονολογώντας : στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα.

Και για να αναφέρονται ονόματα, αυτό το πρωτοξεκίνησε ένας τρόφιμος (πια) φυλακών που ήταν το ιερό τοτέμ των εκπαιδευτηρίων Δούκα και το συνεχίζουν «επάξια» το φετινό Περιστέρι και ακολουθεί «ασθμαίνουσα» και η ΑΕΚ όσο αναφορά την Αθήνα και την ΕΣΚΑ. Όχι ότι το φαινόμενο δεν έχει και πανελλαδικότερες διαστάσεις (Πάτρα, Σαλονίκη και αλλαχού).

θα συμφωνήσω στο κομμάτι που αφορά το ιερό τοτέμ των εκπαιδευτηρίων διότι έδινε χρήματα σε μικρά παιδιά και μάλιστα αρκετά πράγμα που δεν θα έπρεπε να γίνεται επουδενί σε αυτές τις ηλικίες όμως δεν θα συμφωνήσω στο κομμάτι των παροχών τύπου υποτροφία σε σχολείο ή σπίτι για διαμονή και σίτιση και αυτό το λέω γιατί δεν βρίσκω τίποτα κακό σε ένα παιδί ή το γονιό του που θέλει να κάνει ένα βήμα παραπάνω και να ξεκολλήσει από ένα πρωτάθλημα(επαρχιακό ή Β κατηγορίας) να λαμβάνει αυτές τις παροχές που θα το βοηθήσουν να το πραγματοποιήσει.Μην ξεχνάτε ότι τα παιδιά αυτά που θέλουν να φύγουν από απομακρυσμένες περιοχές του κέντρου ή τα παιδιά της επαρχίας που ξεσπιτόνονται για να δοκιμαστούν με τους καλύτερους στην Α κατηγορία εάν δεν λάμβαναν τέτοιου τύπου βοήθεια από τους συλλόγους που πάνε ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΝ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ στην καθημερινοτητα τους και τη μετεγκατάστασή τους και μπορεί και να μην πηγαίναν ποτέ. Τώρα αν θα θα παίξουν μπάσκετ σε επίπεδο βιοπορισμού αυτό δεν το ξέρει κανείς και εδώ έρχεται η παροχή ''υποτροφία σε καλό σχολείο'' να τους θυμίσει και του παιδιού και του γονιού ότι η εκπαίδευση έρχεται πρώτη.Αυτά ...
Pistolpit
QUOTE(m-papous @ Mar 10 2018, 14:46 ) *
[quote name='mpek' date='Mar 10 2018, 13:47 ' post='880023'Προτείνω τίτλο του νέου άρθρου " Ο Κοντός και η Αξία του εις την σύγχρονη Καλαθοσφαίριση"...
Πέρα από την πλάκα πάντως είναι αλήθεια ότι ο ΠΑΟ δεν είχε φέτος αμοιβόμενους αθλητές όπως τα παλιά χρόνια και όπως συμβαίνει με ΑΕΚ και Περιστέρι. Από ό,τι φαίνεται τα συμβόλαια φέρνουν πρωταθλήματα στις υποδομές, είναι όμως αυτός ο στόχος ; Γιατί αν ο αληθινός στόχος είναι να στελεχώσουν τις ανδρικές ομάδες με ικανά στελέχη, τα διδάγματα των ανδρικών ομάδων της ΑΕΚ και του ΠΑΟ δείχνουν ότι ο στόχος δεν επιτυγχάνεται.

Η Τριπλή ή PAO BC ήταν ο πρώτος διδάξας (Χαραλαμπόπουλος, Κόνιαρης, Λούτζης κλπ) και κατάλαβε πρώτος πως αυτό το σύστημα είναι ακριβό και δεν αποδίδει (μη μου πείτε για ΠΑΟ και Κουτσονικόλα).
Έτσι το γύρισε στο πληρώστε και σας κάνουμε και χάρη. Που σίγουρα θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Έχουμε λοιπόν τα ίδια αποτελέσματα αν τα δεις ψυχρά, με κέρδος και όχι ζημία. Ότι και να λένε ο Τράκης είναι πολύ μπροστά σε μάρκετινγκ.
Από την άλλη κάναν παιδομάζωμα, αλλά στο στιλ σου κάνουμε και χάρη και οι άλλοι πληρώνουν και εσύ όχι. Αν θες σίγουρες διακρίσεις έρχεσαι.
Έλα όμως που πέσανε στον αναπτυξιακό. Θα είχανε τώρα δύο πρωταθλήματα για πλάκα.

Αγαπητέ φίλε mpek και m-papous μήπως θα μπορούσατε να αναφέρετε τους αμοιβομενους του ΓΣΠ ή της ΑΕΚ(εκτός του Ρογκαβοπουλου ο οποίος έχει επαγγελματικό συμβόλαιο) διότι οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι δεν υπάρχουν αμοιβομενοι σε χρήμα παίχτες παρά μόνο με παροχές τύπου σχολείο ,σπίτι ,σίτιση ;
Gkos
Υπαρχουν υπαρχουν και δεν ειναι ενας
Αστο.
Pistolpit
QUOTE(Gkos @ Mar 12 2018, 20:42 ) *
Υπαρχουν υπαρχουν και δεν ειναι ενας
Αστο.

Πολύ γενική και αόριστη απάντηση ......κάτι πιο συγκεκριμένο ;
polykos
QUOTE(Pistolpit @ Mar 12 2018, 21:39 ) *
Πολύ γενική και αόριστη απάντηση ......κάτι πιο συγκεκριμένο ;

Δεν γίνεται...είναι προσωπικά δεδομένα

smiley.gif smiley.gif
Gkos
QUOTE (Pistolpit @ Mar 12 2018, 21:39 ) *
Πολύ γενική και αόριστη απάντηση ......κάτι πιο συγκεκριμένο ;



Θες και τα ποσά ή ονόματα μόνο ; 😂
Ειναι αρκετοί.
Όχι 2-3. . .

Snitch1
QUOTE (Gkos @ Mar 12 2018, 21:52 ) *
Θες και τα ποσά ή ονόματα μόνο ; 😂
Ειναι αρκετοί.
Όχι 2-3. . .

Εδώ υπάρχουν στο παιδικό..δεν θα υπάρχουν στο εφηβικό;;χαχαχα
Pistolpit
Πολύ γενικές και αόριστες απαντήσεις έτσι λέω και εγώ ότι θέλω άσχετα αν είναι αλήθεια ή ψέματα .Τι προσωπικά δεδομένα σε φόρουμ γράφεις όχι στην εφορία ...οποίος ξέρει γράφει οποίος δεν ξέρει να μη μιλάει αόριστα ....
polykos
QUOTE(Pistolpit @ Mar 12 2018, 22:45 ) *
Πολύ γενικές και αόριστες απαντήσεις έτσι λέω και εγώ ότι θέλω άσχετα αν είναι αλήθεια ή ψέματα .Τι προσωπικά δεδομένα σε φόρουμ γράφεις όχι στην εφορία ...οποίος ξέρει γράφει οποίος δεν ξέρει να μη μιλάει αόριστα ....


Αν έγραφα ονομα αθλητή και ομάδα, θα μου ζήταγες αποδείξεις (συμφωνητικά κλπ). Δεν τα έχω και δεν θα στα έδειχνα βέβαια αν τα είχα. Οπότε πάλι ένοχος αοριστίας θα ήμουν. Οπότε προτιμώ να γράφω αόριστα και αν θέλεις συνεχίζουμε τη κουβέντα.
Σε φόρουμ είμαστε ακριβώς για να περιγράφουμε μια κατάσταση και να κυνηγάμε το ανήθικο.
Δεν είμαστε σε σώμα επιθεωρητών υγείας του αθλητισμού για να κυνηγάμε το άδικο και το παράνομο.
mpek
QUOTE (Pistolpit @ Mar 12 2018, 23:45 ) *
Πολύ γενικές και αόριστες απαντήσεις έτσι λέω και εγώ ότι θέλω άσχετα αν είναι αλήθεια ή ψέματα .Τι προσωπικά δεδομένα σε φόρουμ γράφεις όχι στην εφορία ...οποίος ξέρει γράφει οποίος δεν ξέρει να μη μιλάει αόριστα ....

Σεβαστή η άποψη. Απλώς όταν παιδιά εκτός Αθηνών έρχονται στην Αθήνα, αναρωτιέμαι, έρχονται μόνο για το Εκπαιδευτήριο; Όταν ακούγεται ότι το Εκπαιδευτήριο θα παύσει τις πληρωμές του, πηγαίνουν στο Περιστέρι λόγω ακαδημαικών ανησυχιών ; Στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό οι "καλοί" παίκτες κάνουν 2 έως τρεις προπονήσεις την ημέρα, με άλλα λόγια δεν πηγαίνουν σχολείο. Τζάμπα ; Με τη δική μου λογική, δεν εξηγούνται αυτά τα πράγματα.

Μην παρεξηγηθώ: Ούτως ή άλλως είναι παράλογο για εμένα ένας νέος να παρατήσει το σχολείο για το μπάσκετ. Όμως κάποιοι γονείς δεν συμφωνούν μαζί μου αν πέφτει κάποιο μηνιάτικο.
Pistolpit
QUOTE(polykos @ Mar 12 2018, 22:59 ) *
Αν έγραφα ονομα αθλητή και ομάδα, θα μου ζήταγες αποδείξεις (συμφωνητικά κλπ). Δεν τα έχω και δεν θα στα έδειχνα βέβαια αν τα είχα. Οπότε πάλι ένοχος αοριστίας θα ήμουν. Οπότε προτιμώ να γράφω αόριστα και αν θέλεις συνεχίζουμε τη κουβέντα.
Σε φόρουμ είμαστε ακριβώς για να περιγράφουμε μια κατάσταση και να κυνηγάμε το ανήθικο.
Δεν είμαστε σε σώμα επιθεωρητών υγείας του αθλητισμού για να κυνηγάμε το άδικο και το παράνομο.

Όχι αγαπητέ μου polykos δεν θέλω κανένα συμφωνητικό ως απόδειξη απλά όταν κάποιος γνωρίζει κάτι το γράφει αβίαστα και χωρίς υπεκφυγές και χωρίς αοριστολογίες γι αυτό όταν λέμε κάτι να είμαστε ακριβής.Εγω λοιπόν σου λέω ότι και στο περιστέρι και στην ΑΕΚ δεν παίρνει κανεις φράγκο (εκτος του ρογκαβοπουλου που έχει επαγγελματικό συμβόλαιο ξαναλέω)Πάψτε επιτέλους να λέτε για παιδιά πράγματα που δεν γνωρίζετε.Αν γνωρίζετε κάτι άλλο από αυτό που λέω περιμένω εναγωνίως να με διαψεύσετε ....
polykos
QUOTE(Pistolpit @ Mar 13 2018, 00:50 ) *
......γι αυτό όταν λέμε κάτι να είμαστε ακριβής............. (εκτος του ρογκαβοπουλου που έχει επαγγελματικό συμβόλαιο ξαναλέω).........

Οσον αφορά την ακρίβεια που προτείνεις, να ένα τρανταχτό παράδειγμα του πόσο εύκολα ξεγεύγουν τα πράγματα αν αρχίσουμε να ονοματίζουμε κλπ κλπ.
Απλά, ένας ανήλικος δεν γίνεται να έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.
Για να είμαστε λοιπόν ακριβείς, ο γονιός ή κηδεμόνας ενός αθλητή μπορεί να "συμφωνήσει " κάποια πράγματα, με ένα σύλλογο και να υπάρχει μια δέσμευση συμμετοχής του "καρπού" του στις αθλητικές εκδηλώσεις της ομάδας για τα επόμενα 5 χρόνια και πάντως οχι πέραν των 3 χρόνων απο την ενηλικίωσή του κατα την οποία βέβαια ο αθλητής θα κληθεί να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο εαν τυχόν ο σύλλογος διαθέτει ΚΑΕ (έχει την δυνατότητα να αρνηθεί).
Αν δεν υφίσταται η προυπόθεση (ΚΑΕ), το συμφωνητικό λειτουργεί ως δέσμευση δελτίου.
Θέλεις να συνεχίσω......?????
Pistolpit
QUOTE(mpek @ Mar 12 2018, 23:24 ) *
Σεβαστή η άποψη. Απλώς όταν παιδιά εκτός Αθηνών έρχονται στην Αθήνα, αναρωτιέμαι, έρχονται μόνο για το Εκπαιδευτήριο; Όταν ακούγεται ότι το Εκπαιδευτήριο θα παύσει τις πληρωμές του, πηγαίνουν στο Περιστέρι λόγω ακαδημαικών ανησυχιών ; Στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό οι "καλοί" παίκτες κάνουν 2 έως τρεις προπονήσεις την ημέρα, με άλλα λόγια δεν πηγαίνουν σχολείο. Τζάμπα ; Με τη δική μου λογική, δεν εξηγούνται αυτά τα πράγματα.

Μην παρεξηγηθώ: Ούτως ή άλλως είναι παράλογο για εμένα ένας νέος να παρατήσει το σχολείο για το μπάσκετ. Όμως κάποιοι γονείς δεν συμφωνούν μαζί μου αν πέφτει κάποιο μηνιάτικο.

Φυσικά δεν έρχονται μόνο για το εκπαιδευτήριο έρχονται και για αλλά πράγματα όπως λ.χ για να παίξουν με την αφρόκρεμα της Ά κατηγορίας για να είναι στην Αθήνα στο κέντρο των αποφάσεων .Για φαντάσου ένα παιδί που φεύγει από Δημόσιο σχολείο και πάει σε ιδιωτικό (για τα περισσότερα παιδιά είναι άπιαστο όνειρο )και έσεις μου λέτε να μην αρπάξουν την ευκαιρία; Όσο αφορά τα εκπαιδευτήρια των βόρειων Προαστείων είναι ένα κεφάλαιο από μόνα τους την περσινή χρόνια και το έχω ξαναγράψει ότι και εγώ δεν συμφωνώ με την πληρωμή παιδιών σε τόσο μικρή ηλικία όμως η περσινή χρόνια τελείωσε και μαζί της τελείωσε και η πληρωμή παιχτών στις μικρές ηλικίες όποτε τα δυο παιδιά που έφυγαν από εκεί και πήγαν Περιστέρι (αν εννοεις αυτά)δεν πήραν φράγκο και το γνωρίζω σίγουρα πλην της υποτροφίας,διαμονής,σίτισης που για μένα δεν είναι κατακριτέο και εξήγησα σε προηγούμενο ποστ το λόγο.Για όλα λοιπόν υπάρχει εξήγηση ακόμα και για τον καλό του Ολυμπιακού που κάνει πολλή προπόνηση και δεν πάει σχολείο απλά έχει και αυτός... επάγγελματικο συμβόλαιο.Τωρα επειδή πάντα υπάρχουν κι εξαιρέσεις δεν μπορώ να αποκλείσω και κανένα αρπακτικό γονέα στην πλάτη του παιδιού του(έχω υπόψη μια τουλάχιστον περίπτωση)και υπάρχει υποψία για άλλη μια ...θα επανέλθω με περισσότερα όταν το διασταύρωσω 100% χωρίς παρεξήγηση
Pistolpit
QUOTE(polykos @ Mar 13 2018, 01:13 ) *
Οσον αφορά την ακρίβεια που προτείνεις, να ένα τρανταχτό παράδειγμα του πόσο εύκολα ξεγεύγουν τα πράγματα αν αρχίσουμε να ονοματίζουμε κλπ κλπ.
Απλά, ένας ανήλικος δεν γίνεται να έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.
Για να είμαστε λοιπόν ακριβείς, ο γονιός ή κηδεμόνας ενός αθλητή μπορεί να "συμφωνήσει " κάποια πράγματα, με ένα σύλλογο και να υπάρχει μια δέσμευση συμμετοχής του "καρπού" του στις αθλητικές εκδηλώσεις της ομάδας για τα επόμενα 5 χρόνια και πάντως οχι πέραν των 3 χρόνων απο την ενηλικίωσή του κατα την οποία βέβαια ο αθλητής θα κληθεί να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο εαν τυχόν ο σύλλογος διαθέτει ΚΑΕ (έχει την δυνατότητα να αρνηθεί).
Αν δεν υφίσταται η προυπόθεση (ΚΑΕ), το συμφωνητικό λειτουργεί ως δέσμευση δελτίου.
Θέλεις να συνεχίσω......?????

http://www.aekbc.gr/el/articles-1649/rogka...-ew-to-2023.htm Έχω την εντύπωση ότι για να παίξεις Α1 πρέπει να έχεις επαγγελματικό συμβόλαιο τώρα δεν ήμουν και στις υπογραφές αλλά έτσι τουλάχιστον νόμιζα .Αν κάνω λάθος ζήτω συγνώμη πάντως όπως και να έχει το πράγμα έχει συμβόλαιο ...
polykos
QUOTE(Pistolpit @ Mar 13 2018, 01:45 ) *
http://www.aekbc.gr/el/articles-1649/rogka...-ew-to-2023.htm Έχω την εντύπωση ότι για να παίξεις Α1 πρέπει να έχεις επαγγελματικό συμβόλαιο τώρα δεν ήμουν και στις υπογραφές αλλά έτσι τουλάχιστον νόμιζα .Αν κάνω λάθος ζήτω συγνώμη πάντως όπως και να έχει το πράγμα έχει συμβόλαιο ...

Ο συντάκτης της ανακοίνωσης έχει εσκεμμένα "λαοπλανήσει" για να δώσει έμφαση στο γεγονός, εξάλλου έτσι βγάζει μεροκάματο.
Η συμμετοχή ανήλικων αθλητών καλύπτεται στον Κανονσμό της Α1
http://www.esake.gr/img/kanonismo-prot-2017-2018.pdf Αρθρο 64 παρ 1
Gkos
QUOTE (Pistolpit @ Mar 13 2018, 00:50 ) *
Όχι αγαπητέ μου polykos δεν θέλω κανένα συμφωνητικό ως απόδειξη απλά όταν κάποιος γνωρίζει κάτι το γράφει αβίαστα και χωρίς υπεκφυγές και χωρίς αοριστολογίες γι αυτό όταν λέμε κάτι να είμαστε ακριβής.Εγω λοιπόν σου λέω ότι και στο περιστέρι και στην ΑΕΚ δεν παίρνει κανεις φράγκο (εκτος του ρογκαβοπουλου που έχει επαγγελματικό συμβόλαιο ξαναλέω)Πάψτε επιτέλους να λέτε για παιδιά πράγματα που δεν γνωρίζετε.Αν γνωρίζετε κάτι άλλο από αυτό που λέω περιμένω εναγωνίως να με διαψεύσετε ....


Θα σε παρακαλέσω εσύ να πάψεις να γράφεις πράματα που δεν γνωρίζεις καθόλου.
Εισαι ΒΑΘΙΑ νυχτωμένος.
Πολύ βαθιά.
Σε έχουν πληροφορήσει λάθος.
Μάλλον για να μην ζητήσεις για τον δικό σου υιο(αστειάκι) !
Απο κει και πέρα προφανώς δεν πρόκειται να σου αναφέρω ονόματα αν και ο Χατζηδακης πχ εχει συμβόλαιο στο αντρικό.
Πάντως η ΑΕΚ δεν τα έχει πολύ κρυφά,ανακοίνωνε το καλοκαίρι κάθε βδομάδα ποιοι υπέγραφαν συμφωνητικά !
Στο Περιστέρι όντως δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα .
storm2
Φιλε pistolpit βλεπεις οτι σου λενε αρκετοι (και αλλος ενας εγω) οτι υπαρχουν περιπτωσεις. Και φυσικα δεν ειναι σωστο (κατα την αποψη των περισσοτερων) να αρχιζουμε να γραφουμε νουμερα και ονοματα. Δεν οφελει σε τιποτα αυτο, παρα μονο την περιεργεια καποων. Αν θελεις το καταλαβαινεις, αν οχι οκ μεινε στην δικη σου αποψη. Θα ελεγα να μην το συνεχισουμε το θεμα. Βρισκομαστε στην Τελικη Φαση, αντε να βλεπω κανενα προγνωστικο....
Pistolpit
QUOTE(Gkos @ Mar 13 2018, 04:01 ) *
Θα σε παρακαλέσω εσύ να πάψεις να γράφεις πράματα που δεν γνωρίζεις καθόλου.
Εισαι ΒΑΘΙΑ νυχτωμένος.
Πολύ βαθιά.
Σε έχουν πληροφορήσει λάθος.
Μάλλον για να μην ζητήσεις για τον δικό σου υιο(αστειάκι) !
Απο κει και πέρα προφανώς δεν πρόκειται να σου αναφέρω ονόματα αν και ο Χατζηδακης πχ εχει συμβόλαιο στο αντρικό.
Πάντως η ΑΕΚ δεν τα έχει πολύ κρυφά,ανακοίνωνε το καλοκαίρι κάθε βδομάδα ποιοι υπέγραφαν συμφωνητικά !
Στο Περιστέρι όντως δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα .

Απ ότι κατάλαβα ο προαναφερόμενος παίχτης της ΑΕΚ έχει συμβόλαιο και ο κανονισμός της ΕΣΑΚΕ δικαιολογεί τη συναφή συμβολαίων για μέχρι και 3 παιχτεσ κάτω των δεκαοχτώ ...με συγχωρείτε αλλά κι εγώ αυτό έλεγα ..Τώρα έμαθα ότι έχει κι ο Χατζιδάκης ...μέχρι εδώ καλά .Τωρα τα συμφωνητικά που έβγαιναν όλο το καλοκαίρι από την πλευρά της ΑΕΚ πιστεύετε ότι περιείχαν χρήματα ή απλά παροχές του τύπου υποτροφία,διαμονή,σίτιση γιατί εγώ αυτό ξέρω ,εσεεις γνωρίζεται κάτι διαφορετικό αυτό σας ζητάω να μας πείτε όσοι το υποστηρίζετε ....Τουλάχιστον δεν ήμουν τόσο βαθιά νυχτωμένος γιατί για το ΓΣΠ έπεσα μέσα ...Τελοσ πάντων το σταματάω εδώ το θέμα γιατί βλέπω πως δεν πρόκειται να βγει άκρη θα σας παρακαλούσα όμως να είστε κι εσείς πιο προσεκτικοί σε ότι γράφετε και να μη τους βάζετε όλους στον ίδιο ντορβά ...
jhantzop
QUOTE(Pistolpit @ Mar 13 2018, 00:50 ) *
... γι αυτό όταν λέμε κάτι να είμαστε ακριβής...

Ποιος θα το κρίνει αυτό;
Pistolpit
Και για να γράψω και κανα προγνωστικό για το επικείμενο παιχνίδι ...Για εμένα έχει σαφές προβάδισμα η ΑΕΚ αν κι εφοσον δεν νιώθει ενοχλήσεις ο Χατζιδάκης στο αγωνιστικό κομμάτι και γιατί το κλίμα στο ΔΟΥΚΑ δεν είναι και τόσο καλό εξωαγωνιστικά πράγμα το οποίο μπορεί να επηρεάσει τα παιδιά (έμαθα ότι ο παραλίας Γιαννόπουλος έκοψε τις υποτροφίες των αδελφών Τσουργιαννη και είναι τσακωμένος με τουλάχιστον άλλους δυο παίχτες και γονιούς)Θα είναι μαγκιά μεγάλη αν ο Δούκας καταφέρει κάτι παραπάνω με τέτοια κλίμα ...
wike side
QUOTE(Pistolpit @ Mar 13 2018, 07:33 ) *
Και για να γράψω και κανα προγνωστικό για το επικείμενο παιχνίδι ...Για εμένα έχει σαφές προβάδισμα η ΑΕΚ αν κι εφοσον δεν νιώθει ενοχλήσεις ο Χατζιδάκης στο αγωνιστικό κομμάτι και γιατί το κλίμα στο ΔΟΥΚΑ δεν είναι και τόσο καλό εξωαγωνιστικά πράγμα το οποίο μπορεί να επηρεάσει τα παιδιά (έμαθα ότι ο παραλίας Γιαννόπουλος έκοψε τις υποτροφίες των αδελφών Τσουργιαννη και είναι τσακωμένος με τουλάχιστον άλλους δυο παίχτες και γονιούς)Θα είναι μαγκιά μεγάλη αν ο Δούκας καταφέρει κάτι παραπάνω με τέτοια κλίμα ...



...παραλίας Γιαννόπουλος ;;;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.