Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ ΕΣΚΑ 2017 - 2018
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Υποδομές
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
kaligkaris
Εδώ και πάλι !!
Κουράγιο τρεις αγωνιστικές έμειναν ακόμα, τελειώνουν τα βάσανα σας με τις προβλέψεις και τις θεωρίες μου ! smile.gifsmile.gif
Προβλέψεις και σχόλια , τι άλλο…..

1) BAC – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ
Οι διεκδικητές της 6ης θέσης .
Όποιος νικήσει σήμερα θα καταλάβει και την έκτη θέση, σχεδόν μαθηματικά.
Για να χάσει η Ακαδημία την έκτη θέση αν κερδίσει σήμερα πρέπει να συμβούν ταυτόχρονα τα εξής (αναφέρονται με σειρά δυσκολίας) : 1) Να κερδίσει ο Απόλλωνας εκτός της ΑΕΚ την τελευταία αγωνιστική (δύσκολο)! 2) να χάσει η Ακαδημία ένα από τους εναπομένοντες δύο αγώνες με Τριπλή Κορώνα εντός και την ήδη υποβιβασμένη ΑΕΝΚ εκτός. (εξίσου δύσκολο) και 3) να κερδίσει σήμερα με λιγότερο από 6 πόντους διαφορά (πιθανό).
Αν κερδίσει ο Απόλλωνας σήμερα για να χάσει την έκτη θέση πρέπει να συμβούν ταυτόχρονα : 1) Να χάσει από την υποβιβασμένη Δάφνη Δαφνίου στην Ριζούπολη ! (πολύ δύσκολο) 2) να κερδίσει η Ακαδημία και Τριπλή εντός και ΑΕΝΚ εκτός (πιθανό), 3) να χάσει από την ΑΕΚ εκτός (πολύ πιθανό).
Επομένως όποιος κερδίσει σήμερα είναι έκτος !
Η έδρα σε ίσης δυναμικότητας ομάδες έχει βαρύνουσα σημασία. Πιο πιθανό λόγω έδρας λοιπόν είναι να νικήσει η Ακαδημία. Ο Απόλλωνας όμως θα παίξει όπως πάντα δυνατά και μυαλωμένα. Όπως είπαμε παραπάνω η διαφορά πόντων παίζει ρόλο μόνο υπό πολύ ειδική περίπτωση που προϋποθέτει και άλλα πράγματα. Δίνω άσσο : 1

2) ΑΕΚ – ΕΦΑΟΖ
Η κορυφή έχει πάρει φωτιά για τα καλά!! Εκτός από τον αδιαφιλονίκητο πρώτο ΠΑΟ οι θέσεις από 2 έως 5 έχουν καταληφθεί από Περιστέρι, ΑΕΚ, Αμύντα και Δούκα με 34 βαθμούς όλοι !
Ο ΠΑΟ είναι τρομερά δύσκολο να χάσει την πρώτη θέση .
Για να συμβεί αυτό το θαύμα πρέπει να γίνει κάποιο από τα παρακάτω σενάρια :
ΣΕΝΑΡΙΟ 1) Ο ΠΑΟ να χάσει και από τον Δούκα και από το Περιστέρι εκτός και τα δύο. Με διαφορά μεγαλύτερη από 12 πόντους από τον Δούκα ή μεγαλύτερη από 15 πόντους από το Περιστέρι και ταυτόχρονα όποιος από τους δύο (Δούκα ή Περιστέρι) του υπερσκελίσει την διαφορά να νικήσει και τον άλλον. Δηλαδή : Αν ο Δούκας ρίξει πάνω από 12 πόντους στον ΠΑΟ πρέπει να κερδίσει και το Περιστέρι εκτός. Αν το Περιστέρι ρίξει πάνω από 15 πόντους στον ΠΑΟ πρέπει να κερδίσει και τον Δούκα εντός. Πως είπατε ???
ΣΕΝΑΡΙΟ 2) Ο ΠΑΟ να χάσει και από τον Δούκα και από το Περιστέρι ανεξαρτήτου διαφοράς και ταυτόχρονα η ΑΕΚ να κερδίσει τον Αμύντα εκτός. Τι λέγαμε ???
ΣΕΝΑΡΙΟ 3) Ο ΠΑΟ να χάσει και από τον Δούκα και από το Περιστέρι ανεξαρτήτου διαφοράς και ταυτόχρονα ο Αμύντας να κερδίσει την ΑΕΚ εντός. Πώς ακούστηκε ???
Και τα τρία σενάρια πολύ δύσκολα αλλά όχι απίθανα ειδικά κάποιο από τα δύο τελευταία. Αν ο ΠΑΟ κάνει μία νίκη τουλάχιστον με Δούκα ή Περιστέρι είναι μαθηματικά πρώτος.
Φυσικά το σενάριο νο 2 για να έχει τις όποιες πιθανότητες να συμβεί προϋποθέτει ότι η ΑΕΚ σήμερα θα νικήσει τον ΕΦΑΟΖ. Τον φονέα του Περιστερίου !! smile.gif που με την νίκη του αυτή ξέμπλεξε με την περιπέτεια υποβιβασμός! Και Μάλλον η ΑΕΚ δεν θα δώσει κανένα απολύτως δικαίωμα, ειδικά στην έδρα της. Στάνταρ άσσος. : 1

3) ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΠΑΟ
Αν ο ΠΑΟ κερδίσει τότε είναι μαθηματικά πρώτος. Το χαμένο Περιστέρι πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε τον μεθεπόμενο με τον Δούκα εντός για να περάσει τρίτο ή τέταρτο, αλλιώς μένει εκτός τετράδας! Είναι βέβαιο πως ο σημερινός αγώνας είναι ντέρμπυ . Το σκορ θα είναι πολύ κλειστό και το Περιστέρι θα τα δώσει όλα για να μπορέσει να συνεχίσει την κούρσα δεδομένου ότι αν νικήσει θα συνεχίσουν να ισοβαθμούν και οι 4 και την επόμενη αγωνιστική ! Πρέπει οι ψηλοί του Περιστερίου να κυριαρχήσουν στην ρακέτας διαφορετικά τα πράγματα είναι δύσκολα!! Θα δώσω άσσο αν και το πιο λογικό είναι το διπλό : 1

4) ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΚΗΦΙΣΙΑ
Ντέρμπυ, υποβιβασμένων.
Πιστεύω ότι θα παίξουν και οι δύο ομάδες ελεύθερα και χωρίς κανένα άγχος. Η Κηφισιά είναι καλύτερη ομάδα και μάλλον θα νικήσει παρόλο που η έδρα των Αγίων είναι σκληρή. : 2

5) ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ – ΑΜΥΝΤΑΣ
Η υποβιβασμένη Δάφνη υποδέχεται τον πολύ δυνατό φέτος Αμύντα. Είναι σίγουρο πως ο Αμύντας θα κάνει ένα χαλαρωτικό περίπατο στο Δάσος smile.gif. Ούτε η κοκκινοσκουφίτσα να ήταν smile.gif Στάνταρ διπλό : 2.

6) ΔΟΥΚΑΣ – ΤΡΙΠΛΗ ΚΟΡΩΝΑ
Ο Δούκας δεν έχει κανένα περιθώριο για περιπέτειες ενόψει και των δύσκολων ματς με Περιστέρι και ΠΑΟ. Στο Δαΐς θα κάνει αυτό που πρέπει απέναντι σε ένα μαχητικό αλλά όχι ανάλογο μέγεθος. Στάνταρ άσσος : 1
Gkos
Ανάπαυλα στην αναμέτρηση στο Ανδρέας Παπανδρέου με τον Παναθηναικό να νικάει 28-27 μετα από φόλοου του Αμβράζη στα 8" .
Όπως και στο παιδικό η αναμέτρηση είναι κλειστή πολυ με καμια ομάδα να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ.
Μετα το αρχικο 9-9 ,ο ΠΑΟ πηγε στο 9-14 το Περιστέρι με πόντους του Ρ. Χουγκαζ αντέδρασε στο 17-14,οι πρασινοι ξαναπέρασαν 22-23 και κάπως έτσι έχουμε μια ισορροπία.

Ησυχία αρκετή(οι φωνακλάδες την κάνανε,ο Πολεμης εχει κάτσει στο θρανιάκι στα δεξια του πάγκου και μάλιστα ασκεπης) με το highlight ως τώρα να είναι η διπλή τάπα του Σταυρακουκα σε Καδρα σε μια φάση που ο ΓΣΠ πηρε 4 επιθ ριμπάουντ αλλα δεν βρηκε καλάθι.
Στα άλλα σημαντικα νέα της ημέρας, μου τελειώνει η μπαταρία.

*Το κειμενο το είχα γράψει στην διαρκεια του ταιμ αουτ στα 4" .
Στην επαναφορά εκλεψε ο Γεωργιαδης αλλα οι διαιτητες ακυρωσαν το καλαθι του για βήματα (δυσκολη φαση-εκανε κατι σαν eurostep)με συνέπεια να ξαναμπουκαρει ο Πολεμης και τώρα στο ημ να έχει συζήτηση με τους ρεφ.
lol.
Gkos
Παρόλο που το Περιστέρι εμεινε 6+ λεπτά άποντο στο β ημ,κατάφερε με αντεπίθεση να πάρει το ματσάκι με 53-52 και να δώσει νεο ενδιαφέρον στο θέμα του πρωταθλητή αφου αν δίπλωνε νίκες ο Παναθηναικός θα ήταν τεράστιο φαβορι.
Με τριποντο (του τραυματισμενου) Καραμπελα ο ΓΣΠ προσπερασε 53-51 στα 44" ,ο Αμβραζης με μια βολη εκανε το 53-52 και στην τελευταια φαση σπάσανε καρδιες με την κατοχή να αλλαζει χερια αρκετες φορες με βουτιες στο παρκε ,απόλα ,και τους πρασινους να μενουν με την μπάλα στα χέρια και να δημιουργειται πολύ έντονος εκνευρισμός στην ομάδα με το σφύριγμα της λήξης ...

Gkos
Όπως μου θύμισε και μια ψυχή,ο κος Καλαιτζής έχει αναπτύξει από πέρυσι μια σπάνια δυναμική,να χάνει ματς στο τέλος .
Και φέτος στις ήττες από ΑΕΚ και ΓΣΠ έχασε ενώ είχα σφιχταγκαλιάσει τις αναμετρήσεις,με Αμυντα δεν ξέρω καθότι απουσίαζα ενω και εντός με την ΑΕΚ,κινδύνεψε ενώ νικουσε 13 στην τελευταία περίοδο.
Πρέπει να δουλέψει λίγο στο κλείσιμο των αγώνων γιατί φαίνεται ότι ενώ υπερτερεί των αντιπάλων ως δυναμική, κάτι στραβώνει στο τέλος.
Gkos
Για κάποιο λόγο(υποχρεώσεις Καλαμπόκη να φανταστώ; ) η αναμέτρηση ΓΣΠ-Δούκα  βλέπω στους ορισμους πως θα γίνει (Καθαρά) Δευτέρα !!!
Επικό.
Δεν έχει άλλον αγώνα η ημέρα.
Το κρίμα είναι πως το παιδικό παραμένει Τρίτη και που να τρέχουμε εκεί κάτω για μια αναμέτρηση μόνο ;
Μ@λ@κία. . .
Kserolismos87
Συγκλονιστικο φιναλε στις 2 τελευταιες αγωνιστικες και ειδικα στην επομενη. Αν ειχα να προβλεψω θα ελεγα οτι ειτε η ΑΕΚ ειτε ο Δουκας θα μεινουν εκτος τετραδας αλλα βεβαια οι προβλεψεις αξιζουν οσο μια δεκαρα που λενε και οι αγγλοσαξωνες. Ισως το πιο ανταγωνιστικο πρωταθλημα σε εφηβικο αρκετων ετων. Και τα πλειοφς αναμενονται ακομα καλυτερα με μεγαλες μαχες. Μπραβο και καλη τυχη σε ολα τα παιδια.
Gkos
Θα δουμε και Αμυντα-ΑΕΚ την Τρίτη τώρα που το ξανασκέφτηκα
Μια χαρά 😂
ak11596
QUOTE (Gkos @ Feb 14 2018, 14:28 ) *
Θα δουμε και Αμυντα-ΑΕΚ την Τρίτη τώρα που το ξανασκέφτηκα
Μια χαρά 😂


...εννοείς θα πας Περιστέρι για το παιδικό και κατόπιν ...Πυρκάλ ??? Σου βγάζω το καπέλο...!!!
Gkos
Όχι,αλλωστε δεν θα προλάβαινα 😉
Δεν θα δω το παιδικό απλά😂😂😂😂Δευτερα Παπανδρεου,Τριτη Πυρκαλ.
Ισως παω ένα ημ σε Ηλιούπολη στο μπαραζ της Β παίδων πριν,θα δουμε.
Gkos
Η κλήρωση της προημιτελικής φάσης εφήβων της ΕΚΑΣΘ


Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στα γραφεία της ΕΚΑΣΘ η κλήρωση της προημιτελικής  φάσης των εφήβων.
Σύμφωνα με την προκήρυξη οι οκτώ νικητές των αγώνων της Β-Α φάσης,  οι τέσσερις νικητές της Β-Β φάσης, και οι τέσσερις πρώτοι  του 1ου ομίλου, σύνολο δεκαέξι ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε διπλά παιχνίδια. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις έδρες των ομάδων των οκτώ νικητών της Β-Α φάσης. Δεν θα αγωνιστούν μεταξύ τους οι 4 πρώτες ομάδες του 1ου ομίλου και οι τέσσερις νικητές της Β-Β φάσης.

Τα οκτώ ζευγάρια είναι τα εξής:

1.B.Α.Ο. ~ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΡΥΣ.η ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ
2. Ν.ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ ΚΑΣ ~ ΑΡΗΣ ΑΣ
3. ΔΕΚΑ ~ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ ΑΠΣ
4. ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΣ ~ ΧΑΝΘ
5. Α.Ο.Ε.Α. ~ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ
6. ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΣ ~ ΠΑΟΚ ΑΣ
7. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ.ΠΑΥΛ. ~ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ ΜΑΣ
8. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΘ. ~ ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΚ.

Οι ημερομηνίες των αγώνων είναι:

 1η αγωνιστική 24/02/18

2η αγωνιστική  03/03/18

http://tsiotras.blogspot.com/2018/02/blog-...l#ixzz5765Q8UwH

(Αφου δεν υπαρχει τοπικ τα γραφω εδω να εχουμε μια εικονα και απο πάνω) !
DRJ
QUOTE(Kserolismos87 @ Feb 14 2018, 14:21 ) *
Συγκλονιστικο φιναλε στις 2 τελευταιες αγωνιστικες και ειδικα στην επομενη. Αν ειχα να προβλεψω θα ελεγα οτι ειτε η ΑΕΚ ειτε ο Δουκας θα μεινουν εκτος τετραδας αλλα βεβαια οι προβλεψεις αξιζουν οσο μια δεκαρα που λενε και οι αγγλοσαξωνες. Ισως το πιο ανταγωνιστικο πρωταθλημα σε εφηβικο αρκετων ετων. Και τα πλειοφς αναμενονται ακομα καλυτερα με μεγαλες μαχες. Μπραβο και καλη τυχη σε ολα τα παιδια.

DRJ
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟ FINALE ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ, ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΕΝΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΙΣΑΞΙΕΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ -ΑΜΥΝΤΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΡΧΙΚΑ Ο Κος ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ . ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ -ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ(ΤΥΧΑΙΑ ΜΑΛΛΟΝ).ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΨΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΣΤΙΣ 19/2/18 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ -ΔΟΥΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ 20/2/18 ΘΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΔΟΥΚΑΣ.Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΕΚ.
ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΣ - ΑΕΚ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΜΑΓΚΟΥΝΗΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΠΥΡΟ ΜΑΓΚΟΥΝΗ.ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΨΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ.
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΥΧΑΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ,ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Ή΄ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ .
ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΣΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΟΡΙΖΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ.
east17
QUOTE (DRJ @ Feb 14 2018, 19:10 ) *
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟ FINALE ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ, ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΕΝΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΙΣΑΞΙΕΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ -ΑΜΥΝΤΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΡΧΙΚΑ Ο Κος ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ . ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ -ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ(ΤΥΧΑΙΑ ΜΑΛΛΟΝ).ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΨΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΣΤΙΣ 19/2/18 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ -ΔΟΥΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ 20/2/18 ΘΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΔΟΥΚΑΣ.Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΕΚ.
ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΣ - ΑΕΚ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΜΑΓΚΟΥΝΗΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΠΥΡΟ ΜΑΓΚΟΥΝΗ.ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΨΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ.
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΥΧΑΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ,ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Ή΄ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ .
ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΣΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΟΡΙΖΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ.



Τα είπες ολα....!!! wos_sport5.gif
Gkos
Καλησπεριζω και καλη Σαρακοστη.
Ανάπαυλα στο Ανδρεας Παπανδρέου με το Περιστερι να προηγείται με 34-28 μετα από 5 σερι πόντους του Καράμπελα.

Πόντο πόντο από την αρχή οι ομάδες,με τον Δούκα να οδηγάει,ειλικρινα δεν θυμάμαι αν κάποια ξέφυγε εστω 3 πόντους πριν το τελευταιο λεπτό. 
Αρκετά όμοιο ματς με αυτό της προηγούμενης Τριτης δηλαδή.

Φαση του ημιχρονου το κάρφωμα γκολ φάουλ του Αρη Τσουργιάννη που βρηκε χώρο και έκανε το 22-24 με το ένα χέρι.

Κόσμος αρκετός, και η Algida σχεδόν σύσσωμη στην γνωστή γωνία με τα. . .όνειρα !

Και ο Πολέμης παρόντας,ήσυχος και απαρατήρητος ως τώρα.
polykos
QUOTE(Gkos @ Feb 19 2018, 21:39 ) *
Και ο Πολέμης παρόντας,ήσυχος και απαρατήρητος ως τώρα.

Προφανώς "συγκινήθηκε" διαβάζοντας το ρεπορτάζ σου που τον αφορούσε, απο τον προηγούμενο αγώνα smiley.gif smiley.gif
Gkos
Μου πέρασε από τον νου ομολογώ 😂
polykos
QUOTE(Gkos @ Feb 19 2018, 22:13 ) *
Μου πέρασε από τον νου ομολογώ 😂

Τι έγινε ? Δεν τελείωσε το ματς?
Είχε δουλειά ο προπονητής των ονειρώξεων μου κι έφυγε?
Gkos
Όταν 3 λεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης και με το σκορ στο 64-52 ο Αρης Τσουργιάννης αστοχουσε σε δυο βολες ,δεν νομίζω να υπήρχε κανείς που να περίμενε πως ο Δουκας μπορουσε να αντιδράσει αφού δεν μας είχε δείξει κάποιο δείγμα και εμοιαζε παραδομένος,με τα γνωστα συμπτώματα (κούρασης,προπονητικής καθοδήγησης κλπ) !

Και όμως ,πιέζοντας σε όλο το γήπεδο κατάφερε να δώσει σασπένς στα τελευταία λεπτά μειώνοντας δις στους 5 πόντους μα μην καταφέρνοντας κάτι παραπάνω ένεκα της τρομακτικής αστοχίας από τα 6,75 (πραγματικά τα σπάσανε) !

Τελικό 69-62 και 2-0 το Περιστέρι σε ένα αρκετά ήσυχο ματς που ξεχαστεί γρήγορα και τωρα το ενδιαφερον μεταποπιζεται στην Πυρκαλ,για να δουμε την συνέχεια στην μάχη της 4άδας . . .

*Στα αξιοσημείωτα ότι παρευρέθηκαν παίκτες και από τις 3 ανταγωνιστριες ομάδες(ΑΕΚ,Αμυντας και ΠΑΟ ) !

QUOTE (polykos @ Feb 19 2018, 23:12 ) *
Τι έγινε ? Δεν τελείωσε το ματς?
Είχε δουλειά ο προπονητής των ονειρώξεων μου κι έφυγε?



Εγώ ειχα δουλεια αγαπημένε φιλε. wink.gif
doctor_dru
QUOTE (Gkos @ Feb 19 2018, 23:41 ) *
Όταν 3 λεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης και με το σκορ στο 64-52 ο Αρης Τσουργιάννης αστοχουσε σε δυο βολες ,δεν νομίζω να υπήρχε κανείς που να περίμενε πως ο Δουκας μπορουσε να αντιδράσει αφού δεν μας είχε δείξει κάποιο δείγμα και εμοιαζε παραδομένος,με τα γνωστα συμπτώματα (κούρασης,προπονητικής καθοδήγησης κλπ) !

Και όμως ,πιέζοντας σε όλο το γήπεδο κατάφερε να δώσει σασπένς στα τελευταία λεπτά μειώνοντας δις στους 5 πόντους μα μην καταφέρνοντας κάτι παραπάνω ένεκα της τρομακτικής αστοχίας από τα 6,75 (πραγματικά τα σπάσανε) !

Τελικό 69-62 και 2-0 το Περιστέρι σε ένα αρκετά ήσυχο ματς που ξεχαστεί γρήγορα και τωρα το ενδιαφερον μεταποπιζεται στην Πυρκαλ,για να δουμε την συνέχεια στην μάχη της 4άδας . . .

*Στα αξιοσημείωτα ότι παρευρέθηκαν παίκτες και από τις 3 ανταγωνιστριες ομάδες(ΑΕΚ,Αμυντας και ΠΑΟ ) !




Εγώ ειχα δουλεια αγαπημένε φιλε. wink.gif

Θα συμφωνήσω απόλυτα και θα προσθέσω και την μεγάλη αστοχία στις βολές για τον Δούκα (διψήφιος ο αριθμός των χαμένων βολών). Εύκολη νίκη για το Περιστέρι που από την στιγμή που ξέφυγε στο 3ο δεκάλεπτο δεν ξανακοίταξε πίσω. Ο Δούκας έμοιαζε παραδομένος στο 2ο ημίχρονο και χωρίς διάθεση να κυνηγήσει το ματς μέχρι τέλους, με εξαίρεση το τελευταίο 3λεπτο
kaligkaris
Προτελευταία αγωνιστική ενός πολύ συναρπαστικού πρωταθλήματος που τέτοιο είχαμε να δούμε εδώ και πολλά χρόνια, αν αναλογιστούμε ότι εδώ και αρκετά χρόνια, εξαιρουμένης της περσινής χρονιάς, την πρωτοκαθεδρία όχι μόνο στην ΕΣΚΑ αλλά και πανελλαδικά είχε ο ΠΑΟ.
Τα πράγματα έχουν ξεδιαλύνει τελείως στην ουρά της βαθμολογίας αλλά και στις θέσεις από 6 έως 9.
Το μόνο που μένει είναι η μάχη για την πρώτη και τέταρτη θέση που καθορίζει και ποιος θα είναι ο «μουντζούρης» που θα καταλάβει την πέμπτη θέση και θα μείνει εκτός play off.
Θα σας δώσω τα πιθανά σενάρια που δεν επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης !!!! smile.gif και φυσικά τα καθιερωμένα μας προγνωστικά ....

Λοιπόν :
Η πρώτη τετράδα εξαρτάται όπως ήδη ξέρετε από τα δύο εναπομένοντα παιχνίδια : ΑΜΥΝΤΑΣ – ΑΕΚ σήμερα και ΔΟΥΚΑΣ – ΠΑΟ την επόμενη και τελευταία αγωνιστική.
Προϋπόθεση όσων θα αναφερθούν παρακάτω είναι να μην χάσει ομάδα της πρώτης πεντάδας από ομάδα εκτός της πεντάδας αυτής στους εναπομένοντες αγώνες.

Για πάμε…
Τα πιθανά σενάρια είναι 4 χωρίς να υπάρχει οποιοδήποτε άλλο.
Πρέπει να τονίσω ότι δεν παίζουν κανένα απολύτως ρόλο τα σκορ των δύο καθοριστικών παιχνιδιών παρά μόνο τα αποτελέσματα.
Καθοριστικά παιχνίδια : ΑΜΥΝΤΑΣ – ΑΕΚ σήμερα και ΔΟΥΚΑΣ – ΠΑΟ την επόμενη.

ΣΕΝΑΡΙΟ 1 (νίκη Αμύντα – νίκη Δούκα)
1) ΑΜΥΝΤΑΣ
2) ΠΑΟ
3) ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
4) ΔΟΥΚΑΣ
5) ΑΕΚ (εκτός)

ΣΕΝΑΡΙΟ 2 (νίκη ΑΕΚ – νίκη Δούκα)
1) ΑΕΚ
2) ΠΑΟ
3) ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
4) ΔΟΥΚΑΣ
5) ΑΜΥΝΤΑΣ (εκτός)

ΣΕΝΑΡΙΟ 3 (νίκη Αμύντα – νίκη ΠΑΟ)
1) ΠΑΟ
2) ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
3) ΑΜΥΝΤΑΣ
4) ΑΕΚ
5) ΔΟΥΚΑΣ (εκτός)

ΣΕΝΑΡΙΟ 4 (νίκη ΑΕΚ – νίκη ΠΑΟ)
1) ΠΑΟ
2) ΑΕΚ
3) ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
4) ΑΜΥΝΤΑΣ
5) ΔΟΥΚΑΣ (εκτός)

Βασικά μαθηματικά συμπεράσματα από τα παραπάνω.
1) Ο ΠΑΟ για να τελειώσει πρώτος πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει τον Δούκα αλλιώς δεύτερος.
2) Ο Δούκας αποφεύγει την πέμπτη θέση μόνο αν κερδίσει τον ΠΑΟ και περνάει ως τέταρτος.
3) Το Περιστέρι με κανένα τρόπο δεν μπορεί να βγει πρώτο αλλά ούτε και να μείνει εκτός.
4) Η ΑΕΚ ή ο Αμύντας αν κερδίσουν στο μεταξύ τους αποφεύγουν την πέμπτη θέση σε κάθε περίπτωση και θα μείνει εκτός ο ηττημένος μόνο αν χάσει ο ΠΑΟ !!


Προγνωστικά τώρα :

1) ΑΜΥΝΤΑΣ – ΑΕΚ
Όπως προείπαμε αν κερδίσει ο ΠΑΟ την τελευταία αγωνιστική αποφεύγουν και οι δύο την πέμπτη θέση ανεξαρτήτου του σημερινού αποτελέσματος. Αν όμως κερδίσει ο Δούκας που είναι και πολύ πιθανό επειδή τα παίζει όλα για όλα στο Δαΐς, τότε ο ηττημένος σήμερα μένει εκτός τετράδας!! Θα δώσω άσσο επειδή ο Αμύντας θέλει οπωσδήποτε να μην κλωτσήσει την καρδάρα…. που με πολύ κόπο μάζεψε μια ολόκληρη χρονιά. Η ΑΕΚ συγκεντρωμένη και αξιοσέβαστη αλλά θα χάσει το παιχνίδι στην δύναμη : 1

2) ΠΑΟ - ΕΦΑΟΖ
Τυπική διαδικασία για τον ΠΑΟ . Η διαφορά ποιότητας μεγάλη. Στάνταρ άσσος. : 1

3) ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ – ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ
Ο 7ος Απόλλωνας δεν θα δυσκολευτεί να υποτάξει την ήδη υποβιβασμένη Δάφνη Δαφνίου στην Ριζούπολη. Στάνταρ άσσος : 1

4) ΑΕΝΚ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ
Η ΑΕΝΚ αν και υποβιβασμένη θα δώσει στο γήπεδό της μάχη γοήτρου με την καλλίτερη και υπέρτερη BAC. Πιστεύω ότι θα κτυπήσει το παιχνίδι και ότι ήθελε προκύψει… Οι πιθανότητες φυσικά είναι υπέρ της Ακαδημίας. Δίνω διπλό : 2

5) ΤΡΙΠΛΗ ΚΟΡΩΝΑ – ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
Σε ένα εντελώς αδιάφορο παιχνίδι από κάθε άποψη, η Τριπλή Κορώνα στο κλειστό της Βάρης δεν θα δυσκολευτεί να κερδίσει εύκολα την τελευταία ομάδα του βαθμολογικού πίνακα. Δίνω άσσο . : 1
Gkos
Ευχαριστούμε για την ανάλυση.
Συγκλονιστικό πολύ το πρωτάθλημα μετρίου επιπέδου δε,γι αυτό και ο συνωστισμός στα πάνω στρώματα.
Για σήμερα θα ήθελα να νικησει ο Αμύντας για το καλό του μπάσκετ(δεν χρειάζεται ανάλυση τι εννοώ) αλλά πιστεύω θα επικρατήσει η φανέλα στο τέλος. . .

QUOTE (doctor_dru @ Feb 20 2018, 09:55 ) *
Θα συμφωνήσω απόλυτα και θα προσθέσω και την μεγάλη αστοχία στις βολές για τον Δούκα (διψήφιος ο των χαμένων βολών).


Ισχύει αυτό που λες,σκέφτηκα και να το γράψω αλλα εν τέλει δεν νομιζω πως ήταν αυτό που κόστισε (στο ίδιο γήπεδο την προηγούμενη εβδομάδα ειδαμε χειρότερη αστοχία )
Πάντως με τόση αστοχια του Δούκα συν όλα τα στραβά του και ότι πήγε να το κάνει ντέρμπι,δείχνει ότι έχει μέταλλο και δείχνει ότι και στο Περιστέρι πρέπει να βελτιωθουν για τα πλει οφ.

G.
Gkos
Ανάπαυλα στην (κατάμεστη) Πυρκάλ ,με την ΑΕΚ να νικάει 31-42 με μπαζερ τρίποντο του Ζαρκαδούλα.

Χωρις Σιούντρη ο Αμυντας,που βρέθηκε και στο -17 στο 12' (12-29) μα κουτσου κουτσου το μάζεψε.
Gkos
52-75 τελικό,άδικα χάσαμε το masterChef  😂

dream04
QUOTE (Gkos @ Feb 20 2018, 21:22 ) *
52-75 τελικό,άδικα χάσαμε το masterChef  😂

Ξεχώρισες κάποιους παίκτες απο ΑΕΚ και Αμύντα?
Gkos
Μπα. . .
dream04
QUOTE (Gkos @ Feb 20 2018, 21:51 ) *
Μπα. . .

Οκ.Ευχαριστω.
wike side
QUOTE(dream04 @ Feb 21 2018, 00:01 ) *
Οκ.Ευχαριστω.





Εκτός από τον αφιονισμένο Ρογκαβόπουλο στην επανάληψη,την διαφορά την έκανε ο Ζαρκαδούλας σήμερα (εχτές πλέον)!
Gkos
QUOTE (dream04 @ Feb 21 2018, 00:01 ) *
Οκ.Ευχαριστω.



Παρακαλώ. Να σαι καλα.
Gkos
Καλησπερίζω.
Ξενέρωμα ολκής χτες αφου υπήρχαν τόσα ματς να πάμε και κατεβήκαμε στον Υμηττό (και μάλιστα αρκετή ώρα νωρίτερα για να βρούμε θέση ) και είδαμε σούπα χωρίς αλάτι.
Πραγματικά δεν έχω κάτι να πω, 1:24 κράτησε η αναμέτρηση, 23:09 είχαμε τελειώσει.

Μπορεί ο Αμύντας να φαίνεται "τελειωμένος",μα δεν είναι καθόλου έτσι.
Σύμφωνα με την ανάλυση του φίλου μας,αν νικήσει στο ΔΑΙΣ ο ΠΑΟ ,βγαίνει 4ος και παίζει με ΠΑΟ στο 1-1 με μειονέκτημα εδρας.
Και θα ειναι στο 1-1 ακόμα και αν περασει τελικό αφου ο Δουκας (που χανει 2-0 απο αυτόν θα ειναι εξω).
Και παμε στο ερώτημα αν θελει να νικησει ο ΠΑΟ στο ΔΑΙΣ.
Εγώ λέω ναι.
Δεν θα θελει να "ξεφορτωθει" Δουκα και να παιξει με Αμυντα με πλεονεκτημα εδρας και μετα τελικό με ΑΕΚ ή ΓΣΠ με πλεονέκτημα παλι , αντί να παιξει με ΓΣΠ με πλεονεκτημα και μετα αν πάει τελικό με ΑΕΚ με μειονέκτημα ;

Πάντως αυτη την στιγμή η ΑΕΚ φαίνεται να έχει δουλέψει και να έχει βρει ρόλους και να είναι η κύρια ανταγωνιστής των πρασίνων.
Ο ΓΣΠ δεν με πείθει ακόμα να πω την αμαρτία μου,και ας πήρε τα δυο ματσάκια στην έδρα του. . .
polykos
QUOTE(Gkos @ Feb 21 2018, 17:52 ) *
Πάντως αυτη την στιγμή η ΑΕΚ φαίνεται να έχει δουλέψει και να έχει βρει ρόλους και να είναι η κύρια ανταγωνιστής των πρασίνων.

Πιάνομαι απο αυτή την επισήμανση, που βέβαια είναι ολόσωστη σαν αποτύπωση της πραγματικότητας της ΑΕΚ αλλά και πολλών άλλων ομάδων. Και νασου πετιέται, αβασάνιστα, το ερώτημα, Αυτό υπηρετούν οι άνθρωποι που ασχολούνται με τη μπασκετική υποδομή.
Παίρνω 1,5-2 παίκτες, τους βάζω ρόλους και κερδίζω????
Και οι υπόλοιποι αθλητές να μη μυρίζουν, να μη μπηστάνε τη μπάλλα και όταν σουτάρουν να την πιάνουν απο το κοτσάνι.
Και γι' αυτό, προς θεού, δεν φταίνε μόνο οι προπονητές.
Gkos
Μιλάς πολύ σωστά γέροντα
Γενικώς.
Γιατι στην κιτρινόμαυρη ομάδα την σκάνε και άλλα παιδάκια την μπάλα wink.gif
Doctor Snitch
QUOTE (polykos @ Feb 21 2018, 21:33 ) *
Πιάνομαι απο αυτή την επισήμανση, που βέβαια είναι ολόσωστη σαν αποτύπωση της πραγματικότητας της ΑΕΚ αλλά και πολλών άλλων ομάδων. Και νασου πετιέται, αβασάνιστα, το ερώτημα, Αυτό υπηρετούν οι άνθρωποι που ασχολούνται με τη μπασκετική υποδομή.
Παίρνω 1,5-2 παίκτες, τους βάζω ρόλους και κερδίζω????
Και οι υπόλοιποι αθλητές να μη μυρίζουν, να μη μπηστάνε τη μπάλλα και όταν σουτάρουν να την πιάνουν απο το κοτσάνι.
Και γι' αυτό, προς θεού, δεν φταίνε μόνο οι προπονητές.



Πολύ σωστά, έτσι ακριβώς είναι η κατάσταση όπως την περιγράφεις, χωρίς κάποια κίνηση που να δείχνει αλλαγή νοοτροπίας για όλους όσους εμπλέκονται στο αναπτυξιακό κομμάτι. smiley.gif
Gkos
kaligkaris που είσαι βρε ;
Αν δεν δώσεις προγνωστικά,πρέπει να αναβληθει η αγωνιστική . . .
kaligkaris
Εδώ... εδώ είμαι !!
Μην ανησυχείται για τίποτα φίλοι μου. smile.gif

Όλα θα γίνουν όπως πρέπει !



Τελευταία αγωνιστική η σημερινή της κανονικής περιόδου.
Όπως έχουμε προαναφέρει, το σημερινό παιχνίδι Δούκας – ΠΑΟ θα κρίνει την πρώτη -δεύτερη θέση : ΠΑΟ – ΑΕΚ ή ΑΕΚ – ΠΑΟ και την είσοδο στην τετράδα του Αμύντα ή του Δούκα. Τα πρώτα συμβαίνουν με νίκη ΠΑΟ τα δεύτερα με νίκη Δούκα. Ο Αμύντας πρέπει να κάνει αυτό που πρέπει με τον Φιλαθλητικό και να περιμένει τον νικητή του Δαΐς. Προφανώς και δεν έχει την τύχη του στα χέρια του. Ο Δούκας είναι με την πλάτη στον τοίχο. Χάνει -φεύγει.
Πάμε λοιπόν για προγνωστικά, και θα πούμε και μερικά πράγματα καθ΄οδόν .

1) ΑΕΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ
Το παιχνίδι ίσως να νομίζουν κάποιοι ότι είναι εύκολο. Πέφτουν έξω. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή επειδή ο Απόλλωνας είναι ιδιαίτερα απρόβλεπτος. Η ΑΕΚ πρέπει ξεκινήσει δυνατά να επιβάλλει τον ρυθμό της και να πάρει διαφορά. Φυσικά η νίκη της ΑΕΚ ή μη είναι μόνο θέμα γοήτρου επειδή δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μείνει εκτός τετράδος ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα όχι μόνο του τελευταίου αγώνα της αλλά και σε οποιονδήποτε συνδυασμό αποτελέσματος με τον αγώνα στο Δαΐς. Σε κάθε περίπτωση αν κερδίσει θα είναι τουλάχιστον δεύτερη και αν χάσει και ο ΠΑΟ τότε θα είναι πρώτη. Κάποιες σκέψεις που περνούν για να κάτσει να χάσει από τον Απόλλωνα με απώτερο όφελος καλύτερο πλασάρισμα στα play off, δεν παίζει επειδή και με τα δύο υποψήφια πλασέ της (ΠΑΟ ή Περιστέρι) σε περίπτωση ήττας της, η ΑΕΚ έχει μία νίκη και μία ήττα. Θα πω στάνταρ άσσο που όχι μόνο είναι το πιθανότερο αλλά και επειδή η ΑΕΚ δεν θέλει να δώσει κανένα δικαίωμα για σχόλια : 1


2) ΑΚΑΔΗΜΙΑ – ΤΡΙΠΛΗ ΚΟΡΩΝΑ
Η σίγουρα έκτη Ακαδημία θα υποδεχθεί στο γήπεδό της την Τριπλή Κορώνα την οποία είχε νικήσει και εκτός στον πρώτο γύρο αν δεν κάνω λάθος. Η Τριπλή παίζει ομαδικά και στο γήπεδο της Βάρης είναι αρκετά δυνατή. Όταν βγαίνει εκτός όμως χάνει πολύ από την δυναμικότητά της. Η BAC δυνατή με κύριο χαρακτηριστικό φέτος την μεγάλη διακύμανση στην απόδοσή της. Το γήπεδό της το υπερασπίζεται πάντα σθεναρά. Κανένας δεν πάει στην Παλλήνη αεράτος όσο ψηλά και αν βρίσκεται. Αυτό έχει δείξει η προϊστορία αλλά και κάποια από τα φετινά αποτελέσματα. Το πιθανότερο είναι να πάρει η BAC το ροζάκι : 1

3) ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Θα γίνει ?? πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην καταρρεύσει πάλι το παρκέ ??? … smile.gif Κατά τα άλλα ασχολίαστο : 2

4) ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ – ΚΗΦΙΣΙΑ
Αγώνας γοήτρου υποβιβασμένων. Η ΑΕΝΚ πιο αξιόμαχη θα καταβάλει δύσκολα την αντίπαλό της. Διπλό : 2

5) ΦΙΑΛΘΛΗΤΙΚΟΣ – ΑΜΥΝΤΑΣ
Ο Αμύντας θα κάνει το καθήκον του με τα δύο μάτια στραμμένα στο Δαΐς !! Θα κάνει ευχέλαιο στον άγιο Προίσκο και θα ανάψει λαμπάδα ίσα με το μπόι του Καλαϊτζή !! smile.gif
Όσο για την λαμπάδα…. Φτηνά θα την βγάλει !! smile.gifsmile.gif. Στάνταρ διπλό : 2

6) ΔΟΥΚΑΣ – ΠΑΟ
Τα σημαντικά τα έχουμε πει. Για να νικήσει ο ΠΑΟ το σκορ πρέπει να πει ψηλά! Σκορ μεταξύ 50 και 60 πόντων ευνοεί τον Δούκα. Οι άμυνες έχουν τον πρώτο λόγο και ο Δούκας έχει πλεονέκτημα σε αυτό ελέω Ψαρρά. Το παιχνίδι είναι ανοιχτό και ποιοτικά προβλέπεται κακό. Η έδρα θα παίξει και αυτή τον ρόλο της. Για τον Δούκα είναι ματς χωρίς αύριο. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι πρέπει να τηρηθούν και οι υποσχέσεις!! Για φανταστείτε να μην!! smile.gifsmile.gif
Ο ρόλος της διαιτησίας είναι και αυτό μία σοβαρή παράμετρος. Αν έκανε ακόμα κουμάντο ο Πέτρου τότε ο Δούκας θα ήταν πιο ήσυχος. Τώρα ??? μάλλον πρέπει να είναι ανήσυχος! smile.gif
Θα δώσω άσσο αν και περιττό να πούμε ότι είναι 50 – 50 : 1
Gkos
10λεπτο στο ΔΑΙΣ με τον Δουκα να ειναι καταιγίδα και να προηγειται 30-16 του ανημπορου να αντιδρασει Παναθηναικου με τον Αρη Τσουργιαννη να κανει μαγικά !
Πληγμα το 2ο φαουλ του Μητσου που αποχωρησε στο 7ο λεπτο !
Gkos
Οπως ηταν φυσικο ο Δούκας δεν μπορουσε να συνεχίσει σε αυτους τους ρυθμους και με αυτη την ευστοχία,και ετσι ο ΠΑΟ σιγα σιγα μειωσε ως το 37-32 στο 18' για να κλεισει το ημιχρονο 44-34 ,με τον Μητσο να εχει κανει και 3ο φαουλ με την επανεισοδο του στο παρκε.
Highlight του ημιχρονου οι back to back ταπες σε Κουλουρη και Αμβραζη !

Gkos
Αφού γέμισαν μπαταρίες οι γηπεδουχοι ξαναπάτησαν το γκάζι ξεφεύγοντας με 52-36 στο 23' με ντραιβ Ψαρρά ενω φτασανε και στο +19 (57-38) στο 36' με καλαθι του Γιαννόπουλου !
Οι πρασινοι τρέξανε ενα 9-0 για το 57-46 αλλα ο Δουκας δεν αστειευεται και με τριποντη βομβα του Αρη εφτασε για πρωτη φορα στο +20 (66-46 )!
Ο Αμβραζης με επιθετικο ριμπαουντ και γκολ φαουλ δεκατα πριν την ληξη της περιοδου εγραψε το 66-49!
Ακομα 10 λεπτα !
Θα το ξενυχτησουμε και αποψε !
Gkos
"Δούκας Reloaded "

"Υπάρχει ζωή στον πλανήτη Αρη"

"Είμαστε ακόμα ζωντανοι,στην σκηνή ,σαν ροκ συγκρότημα "

Πολλοι τίτλοι για το σημερινο μάθημα που παρέδωσε στον Παναθηναικό ο Δουκας !
Τελικό σκορ ....84-57 !
Οπως μου είπε και ενας φίλος ,καλύτερα να κόψει τις δηλώσεις ο ο κος Καλαιτζής (γιατί εκτίθεται)!

Δεν εχω πολλα να πω για την τελευταια περίοδο , έκλαισε στόματα ο Δούκας...

ΑΕΚ-Δουκας και ΠΑΟ-ΓΣΠ ολα στο 1-1
kaligkaris
QUOTE (Gkos @ Feb 28 2018, 01:04 ) *
"Δούκας Reloaded "

"Υπάρχει ζωή στον πλανήτη Αρη"

"Είμαστε ακόμα ζωντανοι,στην σκηνή ,σαν ροκ συγκρότημα "

Πολλοι τίτλοι για το σημερινο μάθημα που παρέδωσε στον Παναθηναικό ο Δουκας !


Και όχι μόνο φίλτατε Gkos, αλλά και :

«Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς»
«Τα κουρέλια τραγουδούν ακόμα»…. smile.gif
«και αν σ’ αρέσει μπάρμπα Λάμπρο ξαναπέρνα από την Άνδρο…»
«μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη πεις» (για Καλατζ, αυτό)

Αλλά και για τον Αμύντα :

«Όνειρο ήταν και χάθηκε»
«σημασία δεν έχει η Ιθάκη αλλά το ταξίδι»
«ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη» (άντε δύο θα έλεγα, θέλει το λιγότερο τρεις – τέσσερεις).

Και όπως είχαμε προαναφέρει στο #post 270# τελικά ευοδώθηκε το Σενάριο 2.

Φυσικά όσοι παρακολουθούμε φανατικά basketforum, έχουμε έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση σε αντίθεση με εκείνους που επιλέγουν άλλες «ονειρ….ωξικές» πηγές !! smile.gifsmile.gif

Εν καιρώ θα ακολουθήσει εκτενές αφιέρωμα πεπραγμένων….
Αλλά και σχολιασμός των πολύ αμφίρροπων play off…..

Gkos
«Τα κουρέλια τραγουδούν ακόμα»…. 

Αυτό,αυτό.

Το σκέφτηκα λίγο μετά.

Μιας και ανέφερες Αμύντα ,πολύ πολύ κρίμα που δεν μπήκε 4άδα,πραγματικά πολύ,αλλα με την χτεσινή του εικόνα ο Δουκας εδειξε πως αξιζε την 4η θέση(άλλωστε νικησε δις την παρέα του
Καλδή) !
Gkos

Για την 22η και τελευταία αγωνιστικής της Α' κατηγορίας Εφήβων της ΕΣΚΑ, η TeleUnicom BAC επικράτησε με 74-63 στο κλειστό της Ελληνογερμανικής της Triple Crown. Έτσι ολοκλήρωσε τη σεζόν με απολογισμό 34 βαθμούς (12 νίκες και 10 ήττες), που την έφεραν στην 6η θέση της τελικής κατάταξης, στην παρθενική εμφάνιση της ομάδας της Ακαδημίας στη μεγάλη κατηγορία. Ένα συνολικό αποτέλεσμα που κρίνεται ικανοποιητικό, καθώς η ομάδα αφενός ήταν νεοφώτιστη και αφετέρου είχε από την αρχή της σεζόν απώλειες παικτών και τραυματισμούς που κόστισαν, πέραν των μαθητικών υποχρεώσεων των περισσότερων παιδιών που φοιτούν στην Γ' λυκείου. Γι' αυτό και κατά γενική ομολογία, θα μπορούσε κάτω από διαφορετικές συνθήκες να διεκδικήσει ακόμα και την είσοδο στην πρώτη τετράδα και στα play-off καθώς σε όλους τους αγώνες "κοίταξε στα μάτια" τους φετινούς διεκδικητές του τίτλου (ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Περιστέρι και Δούκα), πετυχαίνοντας μάλιστα και μια σπουδαία νίκη επί της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων στη 13η αγωνιστική.

Το παιχνίδι με την Triple Crown είχε και έντονη συναισθηματική φόρτιση για πολλά μέλη της ομάδας, καθώς ήταν το τελευταίο για έξι παιδιά από τη γενιά των 2000αρων της TeleUnicom BAC, που έχει φέρει τις σπουδαιότερες επιτυχίες στη 10ετή ιστορία της Ακαδημίας (Πρωτάθλημα Παμπαίδων ΕΣΚΑ, Πρωτάθλημα Παίδων ΕΣΚΑ, Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων). Ο "αρχηγός" Ηλίας Λουκαϊτης και ο Πέτρος Δήμος είναι δύο από τα πρώτα μέλη της TeleUnicom BAC, περνώντας το κατώφλι της σε ηλικία 8 ετών και αποχωρούν άντρες πια. Ένα χρόνο αργότερα έγινε μέλος της οικογένειας ο Γιώργος Κόλτηρης, για να ακολουθήσουν οι δίδυμοι Νίκος και Δημήτρης Ηλιόπουλος και τελευταίος ο Βασίλης Γκικαπέππας. Λόγω μαθημάτων, έπαιξε σε λίγα παιχνίδια στην αρχή της σεζόν, ο Νικόλας Παπαγεωργίου, ένα ακόμα από τα πρώτα μέλη της ομάδας, πρωταθλητής Παίδων και αυτός πρόπερσι τα Τρίκαλα. Η σκυτάλη του Εφηβικού παραδίδεται πλέον στα παιδιά του 2001 που ήταν από φέτος μέλη της ομάδας, παίρνοντας σημαντικό χρόνο συμμετοχής και απομίζοντας πλούσιες εμπειρίες. 

Το ρόστερ του φετινού Εφηβικού της TeleUnicom BAC (σε παρένθεση το έτος γέννησης)

4. Πέτρος Δήμος (2000)

5. Δημήτρης Ηλιόπουλος (2000)

6. Βαγγέλης Σιαλάτης (2001)

7. Δημήτρης Ντούρας (2001)

8. Νίκος Ηλιόπουλος (2000)

9. Γιώργος Κόλτηρης (2000)

10. Μάνος Παναγόπουλος (2001)

11. Κωνσταντίνος Σαρλής (2001)

12. Ηλίας Λουκαϊτης (2000)

15. Παναγιώτης Ευαγγελιάδης (2001)

16. Γιώργος Ταταράκης (2001)

17. Δημήτρης Τριανταφύλλου (2001)

18. Μιχάλης Κυριαζής (2000)

Έπαιξαν ακόμα οι: Νικόλας Παπαγεωργίου (2000) και Φωκίων Γκίκας (2000)

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Κώστας Παταβούκας με συνεργάτες τον Χρήστο Δρακάκη, τον Δημήτρη Πεγιούδη και τον Νίκο Δαμιανόπουλο




http://www.basketballacademy.gr/post/615/s...kshs-to-efhbiko


Μεγάλη η συγκίνηση εχτές στην Ελληνογερμανική,έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος. . .
kaligkaris
… και να σκεφτείς Gkos
ότι δεν έχει δώσει ούτε «ένα ποτήρι νερό» από παροχές (και σωστά!) όπως πολύ εύστοχα έχεις αναφέρει στο παρελθόν, όχι μόνο η Ακαδημία, αλλά και ο Αμύντας και ο ΠΑΟ. Έως εκεί ! για να αναφέρουμε από αυτές που πρωταγωνιστούν συνήθως ή ειδικότερα φέτος.
Φυσικά και όλες οι υπόλοιπες που δεν πρωταγωνιστούν και καταλαμβάνουν συνήθως τις χαμηλότερες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η προσπάθεια αυτή γίνεται πολλαπλά πιο αξιέπαινη αν αναλογιστεί κανείς ότι οι παραπάνω ομάδες έχουν να ανταγωνιστούν κάποιους «κύριους» που εκμαυλίζουν συνειδήσεις μικρών παιδιών με αφελείς γονείς που νομίζουν ότι έχουν γεννήσει τον Γκάλη Νο2, με δέλεαρ το χρήμα όχι μόνο κας, αλλά και σε μορφή δωρεάν παροχών τύπου σχολείο, γυμναστήριο, ατομικές προπονήσεις, τροφεία, σπίτια διαμονής κλπ κλπ.

Φυσικά, στύβουν αυτά τα παιδιά σαν λεμονόκουπες και δυστυχώς όχι μόνο αθλητικά αλλά κυρίως το μέλλον τους. Γιατί αν τελικά δεν παίξουν μπάσκετ σε επίπεδο που να βιοπορίζονται από αυτό, έχοντας επενδύσει μόνο σε «ώρες παρκέ» βγαίνουν «έξω» εντελώς γυμνοί με συνήθη κατάληξη να γίνονται βάρος στους αφελείς συνταξιούχους πια, γονείς τους. Οι τελευταίοι βέβαια τότε πληρώνουν αδρά και με πολύχρονη καθυστέρηση το τίμημα της αφέλειάς τους, μονολογώντας : στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα.

Και για να αναφέρονται ονόματα, αυτό το πρωτοξεκίνησε ένας τρόφιμος (πια) φυλακών που ήταν το ιερό τοτέμ των εκπαιδευτηρίων Δούκα και το συνεχίζουν «επάξια» το φετινό Περιστέρι και ακολουθεί «ασθμαίνουσα» και η ΑΕΚ όσο αναφορά την Αθήνα και την ΕΣΚΑ. Όχι ότι το φαινόμενο δεν έχει και πανελλαδικότερες διαστάσεις (Πάτρα, Σαλονίκη και αλλαχού).
wike side
Σε ένα παιχνίδι χωρίς αύριο ο Δούκας επικράτησε του ΠΑΟ κόντρα στα προγνωστικά και την μέχρι τώρα εικόνα των δύο ομάδων. Μίλησε η προσωπικότητα και το ταλέντο απέναντι στην ομαδική αλλά άνευρη παρουσία .Οι πάγκοι δεν έπαιξαν κανένα ρόλο. Το μεγάλο ατού του ΠΑΟ - βάθος ροστερ- εξανεμίστηκε από την θέληση και το ταλέντο των λιγοστών γηπεδούχων.Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν απειλήθηκε ο Δούκας.Εύκολο έργο για τους κόουτς του νικητή και πολύ δύσκολο το έργο του
προπονητή των πράσινων που δεν κατάφερε να βγάλει από το μυαλό των παιχτών του το εφιαλτικό για αυτούς πρώτο δεκάλεπτο. Ευτυχώς για τους πράσινους που το επόμενο παιχνίδι είναι με Περιστέρι.Για Δούκα η συνέχεια θα είναι δύσκολη ειδικά στην διαχείριση της κούρασης στα συνεχόμενα παιχνίδια των play off . H AEK δεν πρέπει να αισθάνεται πολύ καλά με αυτή την εξέλιξη. Ίσως αυτό το δίδυμο κρίνει και τον τίτλο. Ίδωμεν.
fairbasket
QUOTE (kaligkaris @ Feb 28 2018, 15:32 ) *
… και να σκεφτείς Gkos
ότι δεν έχει δώσει ούτε «ένα ποτήρι νερό» από παροχές (και σωστά!) όπως πολύ εύστοχα έχεις αναφέρει στο παρελθόν, όχι μόνο η Ακαδημία, αλλά και ο Αμύντας και ο ΠΑΟ. Έως εκεί ! για να αναφέρουμε από αυτές που πρωταγωνιστούν συνήθως ή ειδικότερα φέτος.
Φυσικά και όλες οι υπόλοιπες που δεν πρωταγωνιστούν και καταλαμβάνουν συνήθως τις χαμηλότερες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η προσπάθεια αυτή γίνεται πολλαπλά πιο αξιέπαινη αν αναλογιστεί κανείς ότι οι παραπάνω ομάδες έχουν να ανταγωνιστούν κάποιους «κύριους» που εκμαυλίζουν συνειδήσεις μικρών παιδιών με αφελείς γονείς που νομίζουν ότι έχουν γεννήσει τον Γκάλη Νο2, με δέλεαρ το χρήμα όχι μόνο κας, αλλά και σε μορφή δωρεάν παροχών τύπου σχολείο, γυμναστήριο, ατομικές προπονήσεις, τροφεία, σπίτια διαμονής κλπ κλπ.

Φυσικά, στύβουν αυτά τα παιδιά σαν λεμονόκουπες και δυστυχώς όχι μόνο αθλητικά αλλά κυρίως το μέλλον τους. Γιατί αν τελικά δεν παίξουν μπάσκετ σε επίπεδο που να βιοπορίζονται από αυτό, έχοντας επενδύσει μόνο σε «ώρες παρκέ» βγαίνουν «έξω» εντελώς γυμνοί με συνήθη κατάληξη να γίνονται βάρος στους αφελείς συνταξιούχους πια, γονείς τους. Οι τελευταίοι βέβαια τότε πληρώνουν αδρά και με πολύχρονη καθυστέρηση το τίμημα της αφέλειάς τους, μονολογώντας : στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα.

Και για να αναφέρονται ονόματα, αυτό το πρωτοξεκίνησε ένας τρόφιμος (πια) φυλακών που ήταν το ιερό τοτέμ των εκπαιδευτηρίων Δούκα και το συνεχίζουν «επάξια» το φετινό Περιστέρι και ακολουθεί «ασθμαίνουσα» και η ΑΕΚ όσο αναφορά την Αθήνα και την ΕΣΚΑ. Όχι ότι το φαινόμενο δεν έχει και πανελλαδικότερες διαστάσεις (Πάτρα, Σαλονίκη και αλλαχού).

Τα παιδιά και τα μάτια σας, το μπάσκετ δεν προσφέρεται για επαγγελματική αποκατάσταση. Κάποιες δάφνες αν είναι κάποιος τυχερός, και αυτές μαραίνονται.......
Gkos
Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα για τους Έφηβους.

Ολοκληρώθηκε και επίσημα η Α’ φάση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ΕΣΚΑ των Εφήβων, με τους χτεσινούς αγώνες της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου 2018.

Η ομάδα μας κατετάγη στην 2η θέση χάνοντας την είσοδο στο φάιναλ φορ στις ισοβαθμίες. Συνολικά στους 22 αγώνες είχε 17 νίκες με συγκομιδή στην επίθεση 1480 πόντους, 67,3 ανά αγώνα και στην άμυνα 1298, 59 πόντους ανά αγώνα.

Αναλυτικά στοιχεία της ομάδας, όπως το πρόγραμμα των αγώνων και η βαθμολογία παρουσιάζονται στην ακόλουθη διεύθυνση του ιστότοπού μας :

 http://www.amyntas.gr/oloklirothike-to-protathlima-gia-tous-efivous/
Doctor Snitch
QUOTE (kaligkaris @ Feb 28 2018, 15:32 ) *
… και να σκεφτείς Gkos
ότι δεν έχει δώσει ούτε «ένα ποτήρι νερό» από παροχές (και σωστά!) όπως πολύ εύστοχα έχεις αναφέρει στο παρελθόν, όχι μόνο η Ακαδημία, αλλά και ο Αμύντας και ο ΠΑΟ. Έως εκεί ! για να αναφέρουμε από αυτές που πρωταγωνιστούν συνήθως ή ειδικότερα φέτος.
Φυσικά και όλες οι υπόλοιπες που δεν πρωταγωνιστούν και καταλαμβάνουν συνήθως τις χαμηλότερες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η προσπάθεια αυτή γίνεται πολλαπλά πιο αξιέπαινη αν αναλογιστεί κανείς ότι οι παραπάνω ομάδες έχουν να ανταγωνιστούν κάποιους «κύριους» που εκμαυλίζουν συνειδήσεις μικρών παιδιών με αφελείς γονείς που νομίζουν ότι έχουν γεννήσει τον Γκάλη Νο2, με δέλεαρ το χρήμα όχι μόνο κας, αλλά και σε μορφή δωρεάν παροχών τύπου σχολείο, γυμναστήριο, ατομικές προπονήσεις, τροφεία, σπίτια διαμονής κλπ κλπ.

Φυσικά, στύβουν αυτά τα παιδιά σαν λεμονόκουπες και δυστυχώς όχι μόνο αθλητικά αλλά κυρίως το μέλλον τους. Γιατί αν τελικά δεν παίξουν μπάσκετ σε επίπεδο που να βιοπορίζονται από αυτό, έχοντας επενδύσει μόνο σε «ώρες παρκέ» βγαίνουν «έξω» εντελώς γυμνοί με συνήθη κατάληξη να γίνονται βάρος στους αφελείς συνταξιούχους πια, γονείς τους. Οι τελευταίοι βέβαια τότε πληρώνουν αδρά και με πολύχρονη καθυστέρηση το τίμημα της αφέλειάς τους, μονολογώντας : στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα.

Και για να αναφέρονται ονόματα, αυτό το πρωτοξεκίνησε ένας τρόφιμος (πια) φυλακών που ήταν το ιερό τοτέμ των εκπαιδευτηρίων Δούκα και το συνεχίζουν «επάξια» το φετινό Περιστέρι και ακολουθεί «ασθμαίνουσα» και η ΑΕΚ όσο αναφορά την Αθήνα και την ΕΣΚΑ. Όχι ότι το φαινόμενο δεν έχει και πανελλαδικότερες διαστάσεις (Πάτρα, Σαλονίκη και αλλαχού).


Να αγιάσει το στόμα σου !!!!
The fundanental
QUOTE (kaligkaris @ Feb 28 2018, 15:32 ) *
… και να σκεφτείς Gkos
ότι δεν έχει δώσει ούτε «ένα ποτήρι νερό» από παροχές (και σωστά!) όπως πολύ εύστοχα έχεις αναφέρει στο παρελθόν, όχι μόνο η Ακαδημία, αλλά και ο Αμύντας και ο ΠΑΟ. Έως εκεί ! για να αναφέρουμε από αυτές που πρωταγωνιστούν συνήθως ή ειδικότερα φέτος.
Φυσικά και όλες οι υπόλοιπες που δεν πρωταγωνιστούν και καταλαμβάνουν συνήθως τις χαμηλότερες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η προσπάθεια αυτή γίνεται πολλαπλά πιο αξιέπαινη αν αναλογιστεί κανείς ότι οι παραπάνω ομάδες έχουν να ανταγωνιστούν κάποιους «κύριους» που εκμαυλίζουν συνειδήσεις μικρών παιδιών με αφελείς γονείς που νομίζουν ότι έχουν γεννήσει τον Γκάλη Νο2, με δέλεαρ το χρήμα όχι μόνο κας, αλλά και σε μορφή δωρεάν παροχών τύπου σχολείο, γυμναστήριο, ατομικές προπονήσεις, τροφεία, σπίτια διαμονής κλπ κλπ.

Φυσικά, στύβουν αυτά τα παιδιά σαν λεμονόκουπες και δυστυχώς όχι μόνο αθλητικά αλλά κυρίως το μέλλον τους. Γιατί αν τελικά δεν παίξουν μπάσκετ σε επίπεδο που να βιοπορίζονται από αυτό, έχοντας επενδύσει μόνο σε «ώρες παρκέ» βγαίνουν «έξω» εντελώς γυμνοί με συνήθη κατάληξη να γίνονται βάρος στους αφελείς συνταξιούχους πια, γονείς τους. Οι τελευταίοι βέβαια τότε πληρώνουν αδρά και με πολύχρονη καθυστέρηση το τίμημα της αφέλειάς τους, μονολογώντας : στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα.

Και για να αναφέρονται ονόματα, αυτό το πρωτοξεκίνησε ένας τρόφιμος (πια) φυλακών που ήταν το ιερό τοτέμ των εκπαιδευτηρίων Δούκα και το συνεχίζουν «επάξια» το φετινό Περιστέρι και ακολουθεί «ασθμαίνουσα» και η ΑΕΚ όσο αναφορά την Αθήνα και την ΕΣΚΑ. Όχι ότι το φαινόμενο δεν έχει και πανελλαδικότερες διαστάσεις (Πάτρα, Σαλονίκη και αλλαχού).


... πληροφοριακά μονάχα ο "τρόφιμος (πια) φυλακών" πλέον δεν έχει αυτή την "ιδιότητα" ... εχθές περπατούσε συνομιλώντας στο κινητό του στην γνώριμη περιοχή των ΒΠ, ενώ οι φήμες των φέρουν να επαναδραστηριοποιείται. Επί ετέρου θέματος, ο χώρος βοά ότι η BaC παρείχε άλλου είδους παροχές όπως σε είδος (φυσικοθεραπείες, αμοιβές τρίτων κοκ) ή κίνητρα όπως λ.χ. η επιλεκτική μη πληρωμή "διδάκτρων" δεδομένου ότι λειτουργεί καθαρά ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια δηλ. με σκοπό το κέρδος ....
dream04
QUOTE (The fundanental @ Mar 4 2018, 10:03 ) *
... πληροφοριακά μονάχα ο "τρόφιμος (πια) φυλακών" πλέον δεν έχει αυτή την "ιδιότητα" ... εχθές περπατούσε συνομιλώντας στο κινητό του στην γνώριμη περιοχή των ΒΠ, ενώ οι φήμες των φέρουν να επαναδραστηριοποιείται. Επί ετέρου θέματος, ο χώρος βοά ότι η BaC παρείχε άλλου είδους παροχές όπως σε είδος (φυσικοθεραπείες, αμοιβές τρίτων κοκ) ή κίνητρα όπως λ.χ. η επιλεκτική μη πληρωμή "διδάκτρων" δεδομένου ότι λειτουργεί καθαρά ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια δηλ. με σκοπό το κέρδος ....


Έχω ακούσει οτι το Περιστέρι έχει ξεκινήσει προσέγγιση παιδιών 2004-2005 με παροχή την εγγραφή σε
ιδιωτικό εκπαιδευτήριο.
Προσοχή στους βρυκολακες που αποζυμουν τα παιδιά και μετα τα πετάνε σαν στοιμενες λεμονόκουπες!!!!
Η μόρφωση των παιδιών πρέπει να ειναι η πρώτη επιλογή , γιατί ένας μορφωμένος άνθρωπος μπορεί να
αξιολογήσει τις καταστάσεις και να πάρει όταν πρέπει τις σωστές αποφάσεις!!!!
Όχι στην αλόγιστη προπόνηση προς ωφελος των συλλόγων και τη διάλυση των παιδιών!!!
Gkos
QUOTE (The fundanental @ Mar 4 2018, 12:03 ) *
... πληροφοριακά μονάχα ο "τρόφιμος (πια) φυλακών" πλέον δεν έχει αυτή την "ιδιότητα" ... εχθές περπατούσε συνομιλώντας στο κινητό του στην γνώριμη περιοχή των ΒΠ, ενώ οι φήμες των φέρουν να επαναδραστηριοποιείται. Επί ετέρου θέματος, ο χώρος βοά ότι η BaC παρείχε άλλου είδους παροχές όπως σε είδος (φυσικοθεραπείες, αμοιβές τρίτων κοκ) ή κίνητρα όπως λ.χ. η επιλεκτική μη πληρωμή "διδάκτρων" δεδομένου ότι λειτουργεί καθαρά ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια δηλ. με σκοπό το κέρδος  ....



Θα συμφωνήσω ότι παρασκηνιακά δραστηριοποιείται ακόμα,αλλωστε εμφανιζεται και σε αγώνες του εφηβικού(και όχι για να δει τον υιό) ,ενώ ήταν και στην κοπή της πιτας προχτές.

Σχετικά με BAC,με το χέρι στην καρδιά σου απαντάω πως δεν ξερω κάτι επι παροχων αν και αυτο με τις φυσιοθεραπείες μακάρι να ισχυει(οπως άλλωστε ισχύει σε πολλές ομάδες)!
Να εχουν μια ομαδική ασφάλιση τα παιδιά για όταν χτυπήσουν ή εστω μια συνεργασία για φύσιο. . .
Γιατι αυτό να λογίζεται ως κατι αρνητικό;
Doctor Snitch
QUOTE (dream04 @ Mar 4 2018, 12:41 ) *
Έχω ακούσει οτι το Περιστέρι έχει ξεκινήσει προσέγγιση παιδιών 2004-2005 με παροχή την εγγραφή σε
ιδιωτικό εκπαιδευτήριο.


Εδώ και πολύ καιρό, βολιδοσκοπεί παιδιά όμορων Δήμων, και φτιάχνει δρομολόγια για τα λεωφορεία του ιδιωτικού.....
smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.