QUOTE (Nemesakos @ Apr 5 2016, 12:32 )

Είτε ήταν μπλόφα είτε μέτρο πίεσης είτε εκβιασμός, δεν αλλάζει κάτι για μένα.. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Από την αρχή έλεγα ή όλοι ή κανένας. Δεν μπορεί να έχουν 16 ομάδες ασυλία και οι άλλες να τιμωρηθούν. Δεν μπορεί πχ τώρα να μην τιμωρηθεί η Ισπανία, αλλά τιμωρηθεί η Ελλάδα αν η ΑΕΚ επιλέξει Eurocup.
Γιαυτό λέω εξαρχής, τέτοιες τακτικές ταιριάζουν σε άλλες εποχές...Αν υπήρχε μια σοβαρή πρόταση πιθανά να υπήρχε μια μίνι διάσπαση.. μισοί εδώ μισοί εκεί, και κάποια στιγμή θα τους έπαιρνε όλους. Όμως με την καμία πρόταση και μόνο με εκβιασμούς χάνεις και την ACB...
Εγώ είμαι περίεργος για τον Άρη και τον ΠΑΟΚ τώρα, αν συνεχίζουν να πιστέυουν ότι έκαναν καλά και έκλεισαν τόσο νωρίς με την FIBA, ενώ τώρα βλέπουν, μία μία τις λίγκες να κλείνουν στον Μπερτομέου...
Η φιμπα θελει να χτυπησει αρχικα το γιουροκαπ.Εχει ταξει ομαδες ο μπερτι στους χορηγους περα των 11.
Για το ΠΑΟΚ δε μπορω να σου απαντησω,για την ομαδα μου ομως εχω να πω οτι υπαρχει ενας ανθρωπος που βαζει χρημα,παιρνει αποφασεις.
Δεν εχω κανενα λογο να αμφισβητησω την αποφαση του αφου αυτος ηταν στις συζητησεις και με τους δυο και αυτος ακουσε τι ειχαν να πουν απο τη στιγμη που οτι εχει κανει μεχρι τωρα το χει κανει σωστα.
Απο εκει και περα απλα ν αναφερω οτι στα εξης 2 ερωτηματα που εκανε στο μπερτι κατα τη συναντηση τους δε πηρε καμμια ξεκαθαρη απαντηση
α) Γιατι να βαλω διαφημιση τη Τurkish Airlines,τη Dogus και τη στοιχηματικη στο γηπεδο μου αφου τα χρηματα θα τα παιρνει η ευρωλιγκα και θα μοιραζει το κασερι στους 16 κι οχι η ομαδα?
β) Αν αποφασισω να βαλω χρημα,ανεβασω μπατζετ και παρω πρωταθλημα θα παιξω ευρωλιγκα και για ποσο καιρο?
QUOTE (Nemesakos @ Apr 5 2016, 13:27 )

Ε Αυτό που μου κινεί το ενδιαφέρον είναι ότι επιλέγοντας την συμμετοχή σε μια τέτοια διοργάνωση, πως θα κεντρίσεις το ενδιαφέρον αξιόλογων παικτών για να έρθουν στην ομάδα σου..?
οπως ακριβως κεντρισε η ΑΕΚ που δεν επαιζε πουθενα στην ευρωπη ερχομενη απο α2 στο μπονσου,τον ινγκλις,το γουιλμπεκιν και το χειρστον.
Εκτος αν νομιζει κανεις οτι αυτοι ηρθαν γιατι κοιμοντοσουν με ποστερ του Τροτζου στο δωματιο τους μικροι
QUOTE (RipCity @ Apr 5 2016, 19:39 )

Ο Μπερτομεου παντως νομιζω θα κοιταξει επεκταση της Euroleague, δε θα μεινει στις 16. Γραφτηκε μαλιστα να πηγαινουν 4 απο Eurocup στη Euroleague οποτε μια χαρα πιθανοτητες θα εχουν σε κατι τετοιο Αρης και ΠΑΟΚ. Περισσοτερες νομιζω απ το να εμπαιναν στη δυαδα της Α1. Νομιζω βιαστηκαν για το σημερα και στο μελλον θα το μετανιωσουν.
QUOTE (McRae @ Apr 5 2016, 21:28 )

Αυτο δεν προκυπτει απο πουθενα.Αλλωστε ο βασικος λογος που μειωσε τις ομαδες ηταν για να μοιραζονται σε λιγοτερους τα λεφτα που (ταχα) θα δωσει η IMG.
ακριβως.
και θα χει προβλημα γιατι οπως ειπες πριν ταζει θεσεις και δε του βγαινουν τα κουκια.