QUOTE (Dwyane ''the flash'& @ May 20 2015, 16:12 )
Το ποσο Αεκ ειμαι ασε να το ξερω εγω καλυτερα. Απο κει και περα οσον αφορα τα αγωνιστικα δεν προκειται να βγαλουμε ακρη. Ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε και τελειωνει εδω το θεμα.
Αγαπητε φιλε δεν ζητησα ουτε με ενδιαφερει το ΑΕΚομετρο. Ολοι ΑΕΚ ειμαστε (οσοι ειναι φαινονται απο τα θελω τους anyway), σορυ αν καταλαβες λαθος. Απλα σου ανεφερα "τα τελευταια 4-5 χρονια". Αλλα τελος παντων εχεις δικο, ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε. Στο κατω κατω Αγγελοπουλος δεν ειμαστε (μαλλον, ε?
)
QUOTE (sacarame @ May 20 2015, 16:21 )
+1 φάουλ στον χρήστη kitrinos
Τι εκανα βρε παιδια ?? Επειδη απαντω σε μη ΑΕΚτζηδες που μπαινουν σε ΑΕΚτζηδικα μονοπατια και μειωνουν την ομαδα μου ?? Εγω μπαινω σε Ολυμπιακα-Παναθηναικα και αλλα post ??δικαιουστε και βολες, η' εγινε κατω τουλαχιστον
Δεν κανω πλακα, απλα το διακομωδω μπασκετικα για να μην κουβεντιασουμε γενικοτερα και τραβηξει τσαμπα
QUOTE (yorgos @ May 20 2015, 16:45 )
O Mπαρτζώκας είναι ο Αλέφαντος του μπάσκετ; Όχι ότι ξέρω και πολλά από μπάλα, αλλά δε θυμάμαι τον Αλέφαντο να σηκώνει τσου-λου.
Εγω θυμαμαι καποιον Ματζουρακη και καποιον Λεμονη να σηκωνει πρωταθλημα Ελλαδος, και ???
Δεν εχω κατι με Μπαρτζωκα, αλλα οχι και να τον κανουμε Ομπραντοβιτς η' εστω Κατσικαρη!!!
QUOTE (Voyager @ May 20 2015, 17:16 )
Ωραια πλακιτσα Ολυμπιακε φιλε μου. Μακαρι ολοι να κανανε το ιδιο μπασκετικο στυλ πλακας !!! Ασε που συμφωνω κιολας !!
QUOTE (G-arenas @ May 20 2015, 17:29 )
φιλε παντως αν δεν εχεις τα λεφτα και το project να παρεις εναν απο τους top προπονητες της ευρωπης,τοτε ο Βετουλας και ο μαρκοπουλος ειναι οι αμεσως επομενες καλύτερες λυσεις για την ομαδα σου αυτην την στιγμη.
και επισης κανενας δεν λεει οτι η ΑΕΚ δεν ειναι μεγαλη ομαδα,αλλα εδω και τοσα χρονια ουτε καν Α1 δεν ηταν ωστε να λεμε οτι πρεπει να ερθουν μονο οι καλυτεροι.οι ομαδες χτιζονται σιγα σιγα εκτος αν ο προεδρος σου βαλει 15 εκ ετσι για πλακα απο του χρονου
εγω παντως θεωρω οτι η αεκ πρεπει να παρει ελληνα προπονητη, εξελιξιμο με στοχο του χρονου να βγει 3η στο πρωταθλημα και να κανει καλη πορεια στο eurocup και απο εκει και περα να φτιαξει εναν καλο κορμο και με καποιες ποιοτικες προσθηκες καλων ξενων επιπεδου ευρωλιγκας να διεκδηκησει πρωταθλημα και να ξανασυμμετεχει στην ευρωλιγκα αξιοπρεπως...
Σωστοτατη τοποθετηση !!!!! Λιγο διαφωνουμε τελικα. Εγω απλα λεω οτι δεν χρειαζονται 15 εκατομμυρια αλλα σωστες ενεργειες (Κατσικαρηδες οχι Μαρκοπουλοι και σια) και σεβασμο στο brand name και την δυναμικη του κοσμου. Δεν ειμαστε ΡΕΑΛ αλλα ουτε και Πανιωνιος Σιατιστης. Παραδειγμα, ο English μαε κοστιζεο 50 χιλιαρικα τον μηνα για να εχει 9-10 τριποντα με τον Πανελευσινιακο στο ΟΑΚΑ και να εξαφανιζεται κατα ΠΑΟΚ-ΑΡΗ-Ρεθυμνου κ.λ.π !!
Με τα ιδια χρηματα, ξερεις ποσους παικταραδες βρισκεις που θα ερχοντουσαν μπουσουλωντας ???
QUOTE (RipCity @ May 20 2015, 17:44 )
βασικά τη συγκεκριμένη στιγμή πιο πιθανό ο Μπαρτζώκας να σκεφτεί ότι η ΑΕΚ δεν είναι καλή γι' αυτόν
Λογικά θα ψάξει για καλό ξένο πρωτάθλημα.
Μην φαει, εχουμε γλαροσουπα
Μην χασει η Βενετια βελονι, κ.λ.π
Στον Πανιωνιο ηταν πριν τον Ολυμπιακο !!!! ΕΛΕΟΣ που τον καναμε και προπονηταρα
Ο Κατσικαρης ηταν σε VALENCIA-BILBAO (την εβγαλε απο την αφανεια) ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΡΩΣΣΙΑΣ (ασε που τον φαγανε οι εθνικιστες Ρωσσοι προπονητες)
Τι λετε βρε παιδια. ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ WHO ???
QUOTE (air_23 @ May 20 2015, 22:29 )
Συγνωμμη αλλα αστεια ανακοινωση απο την αρχη ως το τελος..Ολοι λενε οτι το παιχνιδι κριθηκε στη διακοπη επειδη κερδιζε εκει η αεκ..αλλα με συγχωρειτε το ματς ηταν 19-24 και ηθελε 30 λεπτα..δεν ηταν +20 η αεκ και ηθελε 10...
ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ?? ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΣΤΟ ΟΑΚΑ, ΚΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΓΙΑ ΤΟ 1/50, ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ?? ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ (ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ) ??Το μονο που αλλαξε μετα τη διακοπη ηταν το παθος των παικτων του ΑΡΗ που παιζανε και ψιλοαεραμυνα στην αρχη..ουτε η φιλα προσκειμενη διαθεση των διαιτητων προς τους φιλοξενουμενους...ΔΗΛΑΔΗ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ .....ΜΟΥΡΤΟ .....ΤΟΝ ...ΧΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ??????
Λεει οτι στο οακα δεν εγινε τπτ φετος..μονο που δεν υπαρχει μονο το φετος να πει καποιος στους τραμπουκισμους..εγω ο ιδιος σε αεκ-αρης στο οακα εχω δει φωτοβλιδα απο στυλο να μ περναει εκατοστα απο το κεφαλι....
ΠΟΤΕ ????? ΚΑΤΑ ΑΕΚ ???? ΤΟ 1936 ???? ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ, ΠΡΟΣΦΑΤΑ. ΙΣΩΣ ΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΜΟΣΧΟΣ (ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΕΙ)
Λεει οτι ο ΑΡΗΣ εχει παρελθον αλλα αβεβαιο μελλον..Ας τους πει καποιος οτι ο ΑΡΗΣ με το 1/6 του μπατζετ του και 2 ξενους τραυματιες τους εριξε χτες 20 για πλακα και απο του χρονου θα εχει κι αυτος λεφτα.. 20 ΠΟΝΤΟΙ ?? ΜΗΠΩΣ 11 ??
Λεει οτι δεν πιανονται κοροιδα αλλα η αληθεια ειναι οτι παιστηκανε τεραστια κοροιδα στο ματς τ σαββατου οταν ανεβαζανε κι ανεβαζανε τη διαφορα... ΜΠΑ. ΚΟΡΟΙΔΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΞΑΝΑΒΓΗΚΑΝ, ΜΟΝΟΝ
Νταξει δεν το περιμεναν...ενοχλησε ο αποκλεισμος..ΑΠΟ ΤΟΝ .......ΑΡΗ (ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΗ) εδω ειχαν αρχισει ηδη να λενε οτι θα αποκλεισουν και τον ολυμπιακο (ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ) αλλα ας βουτηξουν τη γλωσσα στο μυαλο πριν γραψουν γτ ειναι λιγο πιο γραφικη απο τις ανακοινωσεις πανοπουλου η ανακοινωση
QUOTE (salonikatasos @ May 21 2015, 01:25 )
για την ΑΕΚ η χρονιά είναι πετυχημένη φέτος,αν θυμηθούμε και πώς ξεκίνησε(όταν δεν ήξεραν καν αν θα ξεκινήσει). τα πλέι οφ έτσι κι αλλιώς για την ΑΕΚ ήταν μια αδιάφορη διαδικασία,αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πάρει τη wild card για το eurocup του χρόνου.
από κει και πέρα προσωπική μου γνώμη είναι ότι πρέπει να αρχίσει να μαζεύει έλληνες παίχτες(πχ αν μπορούσε να πάρει μπράμο,μπουρούση,σχορτσιανίτη,ζήση,βουγιού
κα ή κάποιους εξ αυτών θα ήταν το καλύτερο.σίγουρα στο 5 πρέπει να έρθει κάποιος από τους έλληνες. α και ο μαυροειδής για αρχή μια χαρά είναι). με έλληνες τον παπαντωνίου(συμπαθής,αλλά δεν κάνει για ομάδα που παίζει στην ευρώπη),κασελάκη(τα ίδια) και λοιπούς δύσκολο επόμενο βήμα,ακόμα και με 6 καλούς ξένους. από έλληνες κρατάς σαρικόπουλο για 2ο πεντάρι,σάκοτα για 2ο 4αρι και όχι πρώτο βιολί όπως φέτος,αθηναίου για 3-4ο γκαρντ+κάποιους μικρούς αν μπορέσεις να πάρεις. στους ξένους πρέπει να κρατήσει τον wilbekin που φαίνεται καλό παιχτάκι,τον χέρστον και ίσως τον μπόνσου. αντί του ντελινινκάιτις μπορεί να βρει κάτι καλύτερο και νεότερο αν ανέβει το μπάτζετ(είτε ευρωπαίο,είτε αμερικάνο). αντί του ίνγκλις πιστεύω πρέπει να βρει κάποιον παίχτη άλλου στυλ και όχι κάποιον που να εκτελεί σε κάθε ματς 15-20 και να εξαρτάσαι από τη μέρα που θα βρεθεί για το αν θα σου βγει το ματς ή όχι. και ένα καλό 4αρι ξένο.
Σωστοτατος σε ολα ο Παναθηναικος φιλος !!! Μπασκετικοτατος
Συμφωνω ειδικα στην φραση του κατω απο το video "ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΜΠΑΡΖΩΚΑ !!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
QUOTE (ashton @ May 21 2015, 09:26 )
Εύχομαι ο Άρης να έχει ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση σε κάνα γήπεδο της Τουρκίας ή της πρώην Γιουγκοσλαβίας του χρόνου και να χάσει έτσι, για να δω τι θα λένε ορισμένοι.
Όπως φυσικά ελπίζω να μην ξαναδιαβάσω ποτέ διάφορα περί της αλλαγής του αγώνα στο Φ4 του Μονάχου μετά το ξύλο Γιαννάκη-Μαγκί. 6 πόντους μπροστά ήταν ο Άρης, δεν ήταν τελευταίο πεντάλεπτο, οπότε το 18-0 που έτρεξε η Μακάμπι μετά (και κέρδισε τελικά με 13) δεν μπορεί να γράφουν ακόμα ότι οφείλεται στη διακοπή ..
ΠΕΣΤΑ - ΠΕΣΤΑ
Καθεσαι 5-6 θεσεις μπροστα μου στο ΟΑΚΑ (ειμαι πισω και δεξια σου στα vip για να καταλαβεις). Το vip δεν το λεω απο κομπασμο. Απλα τυγχανει να ειμαι 20 χρονια φιλος με τους Αγγελοπουλους (τους δικους μας, οχι τα Ολυμπιακα)