Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΕΚ επικαιρότητα 2014/2015
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
ashton
Αλλαγές ξένων μπορεί να κάνει άλλη μια .
Προσθήκες Ελλήνων μπορεί να κάνει ακόμα και 2 (αφού κάθε ομάδα μπορεί να έχει 17 συμβόλαια, και η ΑΕΚ σήμερα έχει 14 - 15 με τον Kyles που λογικά θα αλλαχτεί από τον όποιο σέντερ, άρα μένουν αλλες δυο κενές θέσεις για παίκτες με ελληνικό διαβατήριο για να ακριβολογούμε)
fear_me
QUOTE(ashton @ Nov 17 2014, 18:41 ) *
Αλλαγές ξένων μπορεί να κάνει άλλη μια .
Προσθήκες Ελλήνων μπορεί να κάνει ακόμα και 2 (αφού κάθε ομάδα μπορεί να έχει 17 συμβόλαια, και η ΑΕΚ σήμερα έχει 14 - 15 με τον Kyles που λογικά θα αλλαχτεί από τον όποιο σέντερ, άρα μένουν αλλες δυο κενές θέσεις για παίκτες με ελληνικό διαβατήριο για να ακριβολογούμε)

ο kyles εκλεισε σε μια οαμδα της κυπρου που δεν θυμαμαι το ονομα της...
ashton
βιντεο απο το ματς, με κάμποσο από το τέλος (και προσπάθεια να κοπούν τα πολλά μπινελίκια :-) συν στιγμιότυπα από τηλεσπορ


QUOTE (fear_me @ Nov 17 2014, 23:14 ) *
ο kyles εκλεισε σε μια οαμδα της κυπρου που δεν θυμαμαι το ονομα της...


όσο σε αυτή τη σελίδα
http://www.esake.gr/el/action/EsaketeamVie...0010&mode=1
βλέπεις το όνομά του, δεν έχει κλείσει σε καμιά ομάδα ακόμα.

υ.γ. η Michelin Ε.Θ.Α. Έγκωμης τον ήθελε,
http://www.eurobasket.com/Cyprus/news/3832...terms-with-Etha
αλλά ανακοίνωσε άλλο γκαρντ :
http://www.eurobasket.com/Cyprus/news/3833...-Tyrone-Garland
fear_me
QUOTE(ashton @ Nov 17 2014, 23:42 ) *
υ.γ. η Michelin Ε.Θ.Α. Έγκωμης τον ήθελε,
http://www.eurobasket.com/Cyprus/news/3832...terms-with-Etha
αλλά ανακοίνωσε άλλο γκαρντ :
http://www.eurobasket.com/Cyprus/news/3833...-Tyrone-Garland

ναι,αυτην εννοουσα...ειχα διαβασει ενα αρθρο που ελεγε οτι 8α συνεχισει εκει!!
fear_me
QUOTE
Αποτυχημένη μεταγραφή χαρακτήρισε τον Έλληνα σέντερ ο προπονητής του στην Γαλατασαράϊ



Αρκετά παράπονα από την απόδοση του Ίαν Βουγιούκα έχει ο Εργκίν Αταμάν, όπως τόνισε ο ίδιος μετά την ήττα της Γαλατασαράι στο ντέρμπι με τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ. Ο Τούρκος προπονητής της Γαλατά δεν δίστασε να χαρακτηρίσει λάθος την μεταγραφή του Έλληνα σέντερ.

αν μεινει ελευθερος ,η αεκ μπορει να υπογραψει μαζι του?
radical
ναι
ashton
Θεωρητικά ναι μπορεί να έρθει αφού υπάρχουν κενές θέσεις συμβολαίων για "παίκτες με δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας"
ashton
QUOTE
Τέλος ο Κάιλς

Η ΚΑΕ ΑΕK ανακοινώνει ότι λύθηκε σήμερα «κοινή συναινέσει» το συμβόλαιο του αθλητή Ντέιβιντ Κάιλς.


(facebook official page)

Σύμφωνα με eurobasket αλλά και τον ίδιο με όσα έγραψε σε fb, πάει στην ΕΘΑ Εγκωμης στην Κύπρο
http://www.eurobasket.com/Cyprus/news/3838...ewcomer-at-Etha
σπυριαρης
ο παπαμακαριος θα ηταν καλη λυση για την αεκ
fear_me
QUOTE(σπυριαρης @ Nov 22 2014, 09:31 ) *
ο παπαμακαριος θα ηταν καλη λυση για την αεκ

αυτος δεν παιζει στην φουενλαμπραδα?
Zoys
QUOTE(fear_me @ Nov 22 2014, 10:43 ) *
αυτος δεν παιζει στην φουενλαμπραδα?

Όχι πια.
ashton
QUOTE (σπυριαρης @ Nov 22 2014, 09:31 ) *
ο παπαμακαριος θα ηταν καλη λυση για την αεκ


και ο Ιαν Βουγιούκας :-)
radical
Μεγαλη νικη μεσα στην Κηφισια 75-80
Dwyane ''the flash'' Wade
Πολυ μεγαλο διπλο απεναντι σε μια πολυ καλη ομαδα. Δειχνουμε μεταμορφωμενοι και αρχιζουμε σιγα σιγα να εχουμε μια αγωνιστικη ταυτοτητα. Καμια σχεση με το εκτρωμα του ζιαγκου. Οπωσδηποτε χρειαζομαστε μια προσθηκη σεντερ. Ο μαυροειδης σημερα εκανε ισως το ματς της καριερας του. Η νικη αυτη θα επιδρασει και πολυ θετικα στην ψυχολογια. Παμε τωρα ολοι οακα με κολοσσο.
ashton
πολύ μεγάλη νίκη σήμερα.
Αν είχαμε playmaker & center θα κάναμε περίπατο ... Ο Μαυροειδής φάνταζε Χακιμ.. 29π-10ρ
ashton




4. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
Ξεκίνησε και πάλι βασικός. Έπαιξε 19'26", ήταν αλάνθαστος στις προσπάθειες του (3/3 2π, 1/1 βολές και 1/1 τρίποντο το καθοριστικό στο 72-72), έδωσε 1 ασιστ, πήρε 1ρ είχε και 1 λάθος .


5. DELININKAITIS
Άστοχος και πάλι από την περιφέρεια. 0/3 τώρα (0/10 στα δυο τελευταία). Το μπάσιμο κλπ το έχει, έβαλε 6π με 3/4 2π. Ειχε και 1 ασιστ, 2 λάθη σε 24'17". Δεν είναι point guard και φαίνεται .


6. SAKOTA
Πρώτο ματς φέτος που έμεινε μονοψήφιος (και είναι εντυπωσιακό πως βάλαμε 80π σε αυτό). 2/6 2π, 0/2 3π. Πήρε όμως 4ρημπ, έδωσε 4 ασιστ, έκανε 2 κλεψίματα σε 33'51".

7. ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ
Έδωσε λύσεις από την περιφέρεια αυτή τη φορά με 2/5 3π. Είχε και 2/2 βολές, 0/2 2π. Πήρε 4ρ, έκανε 3 λάθη (25'02"). Θετικός γενικά.

8. ΠΟΛΥΤΑΡΧΟΥ
Έπαιξε ένα σκάρτο πεντάλεπτο (4'55"), είχε ένα άστοχο σουτ 3π, πήρε 1ρημπ κι έκανε 1 κλέψιμο . Δύσκολα θα βρει περισσότερο χρόνο .

12. ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ
Ούτε σήμερα πάτησε παρκέ, μένοντας απλά στη 12άδα .


13. WILLIAMSON
Το καλύτερο του ματς (15'41") αφού πέρα από την άμυνα (3-0 ρημπ, 1 κλέψιμο, 2 λάθη) είχε και 2 ασιστ αλλά και 8π με 3/3 2π (6/6 έχει στο πρωτάθλημα) και 2/5 βολές (είναι κακός ..10/20 έχει γενικά στα επίσημα παιχνίδια μας) κι έκανε και ένα κάρφωμα που μέτρησε αυτή τη φορά .

14. ΤΣΙΑΚΟΣ
Έπαιξε κάτι παραπάνω από 4' κι έκανε 4 φάουλ, δίνοντας 1 ασιστ.


15. ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
Αν και ο Μαυροειδής απέναντι φάνταζε κράμα Χακιμ-Ντάνκαν-Τζαμπάρ με τους 29π-10ρ, τέλειωσε με 10π από 5/6 2π, πήρε 3 ρημπ, έριξε 3 τάπες, έδωσε 2 ασιστ κι έκανε 1 λάθος σε 22'10".

18. MILOSEVIC
Δεύτερο συνεχόμενο καλό ματς. Σε 15'35", πέτυχε 12 πόντους με 8/10 βολές και 2/3 2π, πήρε 8 ρημπάουντ (6-2), έδωσε 2 ασιστ και κέρδισε 6 φάουλ . Μια χαρά..


23. ENGLISH
Είναι μπόμπερ απλά... 22 πόντοι με 4/9 τρίποντα (αλλά και 5/14 δίποντα). Αξιοπερίεργο πως σε τέσσερα ματς έχει σουτάρει μόνο 3 βολές. Πήρε και 5 (4-1) ρημπάουντ, έδωσε 3 ασιστ, έκανε 1 κλέψιμο & είχε κι ένα λάθος σε 34'48". Μάλλον ο καλύτερος παίκτης μας .

33. NIKOLIC
Δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο. Η χρησιμότητα της παραμονής του συνεχίζει να ελέγχεται ..



Αρκετά βελτιωμένη η ομάδα στο δεύτερο ματς του Σάλε. Πιο ισορροπημένοι ρόλοι μέσα στο παρκέ. Πήραμε ένα σημαντικό διπλό που δίνει μια ηρεμία για τη συνέχεια .Θα πρέπει πάντως να δούμε τι θα κάνουμε με τις τρύπες στο '1' και στο '5'..
fear_me
αν ειναι οντως ελευθεροι ο παπαμακαριος και ο βουγιουκας,πρεπει να τους χτυπησουμε χτες και μενει θεση και για εναν ξενο ακομα...μιλαμε για αλλη ομαδα μετα...
σπυριαρης
δηλαδη ποσο χειροτεροι ηταν οι ραιτ,καιλς απο νικολιτς;
ashton
ο Νικολιτς δε γύρναγε στα μπαρ . Είναι σημαντικό κι αυτό :-)
Αλλά προφανώς παρέμεινε επειδή του χρωστάνε από πέρσι ..
σπυριαρης
ελευθεροι μεταξυ αλλων ειναι οι

βουγιουκας
παπαμακαριος
κυριτσης
μπραμος(ειχε προβλημα τραυματισμου,δεν ξερω αν ειναι οκ)
προδρομος νικολαιδης

με δυο απο αυτους οι ομαδα σας χτυπαει τριτη θεση
fear_me
QUOTE
Σε επαφή με τον διεθνή σέντερ η Ένωση



Ο Ίαν Βουγιούκας είναι η πρώτη επιλογή της ΑΕΚ για τη θέση "πέντε". Οι επαφές της Ένωσης με τον 29χρονο ύψους 2.11 είναι προχωρημένες με τον παίκτη να θέλει να αγωνιστεί με τον Δικέφαλο. Ο Βουγιούκας έχει ήδη στα χέρια του επίσημη πρόταση από την ΑΕΚ η οποία φαίνεται να τον ικανοποιεί. Ο Σάκοτα έχει ανάψει το "πράσινο φως" για την απόκτηση του και πλέον αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα με την Γαλατά όπου ανήκει ο παίκτης.

Οι Τούρκοι δεν υπολογίζουν τον 29χρονο όμως ακόμα δεν έχει λυθεί το συμβόλαιο του. Για να γίνει αυτό πρέπει να λυθούν οι οικονομικές διαφορές που υπάρχουν μια και του οφείλονται χρήματα. Η ΑΕΚ περιμένει τις εξελίξεις αλλά δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου. Ελπίζει πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Έλληνας σέντερ θα έχει μείνει ελεύθερος και θα μπορέσει να κλείσει την μεταγραφή.

Αν ο Βουγιούκας δεν βρει τη "χρυσή τομή" με τη Γαλατά άμεσα τότε η Ένωση θα στραφεί σε περιπτώσεις ξένων που έχει στη λίστα της.

http://www.aek365.com/a-366814/milaei-me-bougiouka-h-aek.htm

μακαρι να ολοκληρωθει η μεταγραφη!
radical
Απόλυτο αφεντικό στην ΚΑΕ ο Μάκης Αγγελόπουλος

Κάλυψε το 76% του μετοχικού κεφαλαίου της Βασίλισσας. Διαβάστε ποια εταιρεία μπήκε στην ΚΑΕ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ ΑΕΚ με τον Μάκη Αγγελόπουλο να γίνεται και τυπικά το απόλυτο αφεντικό στη Βασίλισσα. Ο επιχειρηματίας κάλυψε το 76% του κεφαλαίου ενώ το υπόλοιπο ποσοστό καλύφθηκε από εταιρία-έκπληξη.

Πρόκειται για την Vertical Solutions, κορυφαία εταιρία επιχειρηματικών συμβούλων που εδρεύει στο Κολωνάκι. Έβαλε το ποσό για να καλυφθεί το εναπομείναν 24% του μετοχικού κεφαλαίου και παράλληλα ανέλαβε το τμήμα marketing της ΚΑΕ. Θα έχει την ευθύνη για την ανεύρεση νέων χορηγών ώστε να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάκης Αγγελόπουλος θα προχωρήσει άμεσα σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ στην οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν κι άλλοι επιχειρηματίες στηρίζοντας την προσπάθεια για αναγέννηση της Βασίλισσας.

Ο κ.Κούτας, που είχε επικοινωνήσει από τους πρώτους με τον κ.Αγγελόπουλο δηλώνοντας έτοιμος να συμβάλει οικονομικά, επιφυλάθχηκε να το κάνει στην επόμενη αύξηση μ.κ.

aek365.com


«Στόχος να (ξανα)παίξουμε στην Ευρωλίγκα»

Γράφτηκε από Γιάννης Μπουτσικάκης
Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014 22:06

Ο Ντράγκαν Σάκοτα έδωσε αποκαλυπτική συνέντευξη πριν από λίγο στην Κρατική Τηλεόραση.

Ο προπονητής της «Βασίλισσας» απάντησε σε σχετική ερώτηση για τους στόχους της ομάδας και είπε κατηγορηματικά: «Στόχος είναι να (ξανα)παίξουμε στην Ευρωλίγκα». Ωστόσο τόνισε πως αυτή η στιγμή δεν θα αργήσει να έρθει: «Στόχος είναι η ομάδα να βρίσκεται στην Ευρώπη και στο Euro Cup και στην Euroleague, αλλά δεν μπορεί κανείς να προβλέψει πότε θα έρθουν αυτές οι στιγμές. Χρειάζεται κάποια χρόνια, πιστεύω σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα μπορούμε να φτάσουμε σε μεγάλο επίπεδο, αλλά πρέπει να υπάρχει συνέχεια. Σύντομα θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε όχι όμως φέτος. Οι στόχοι ανεβαίνουν σταδιακά».

Ο Ντράγκαν Σάκοτα αποκάλυψε πως είχε ένα πλάνο πριν από τέσσερα χρόνια (2010) για την ΑΕΚ, ωστόσο από τη μία η μετακίνησή του στην Τράμπζονσπορ και ο υποβιβασμός της ομάδας «πάγωσαν» το θέμα: «Τα σχέδια για την ΑΕΚ δεν ξεκίνησαν φέτος, είχα σχέδια για την ΑΕΚ πριν από τέσσερα χρόνια. Το σχέδιο ήταν γραμμένο το έδωσα στο Φιλίππου. Το δέχτηκε, επειδή όμως στη συνέχεια δέχτηκα μια πρόταση από Τράμπζονσπορ και έφυγα δεν προχώρησε. Όλα έγιναν μετά τον υποβιβασμό. Όταν πήγα στην Τουρκία η ΑΕΚ έπεσε και τα σχέδια πάγωσαν. Ο Φιλίππου μου είπε να προχωρήσω. Το θέμα ήταν ποιος θα συζητάει με τις μεγάλες εταιρίες. Τη συνέχεια την ξέρουν όλοι. Η ομάδα υποβιβάστηκε εγώ πήγα στην Τουρκία», είπε και αναφέρθηκε στ τωρινά δεδομένα της ομάδας: «Τώρα έχω την ευκαιρία να μιλήσω με τον Αγγελόπουλο του άρεσαν αυτά που του είπα. Εμείς είπαμε ότι πρέπει να βάλουμε ένα χρονοδιάγραμμα και κρίνουμε μεταξύ μας».

Για το πρότζεκτ της φετινής ΑΕΚ και τις διαφορές με την ομάδα που πήρε το ελληνικό πρωτάθλημα το 2002, ο κόουτς της «Βασίλισσας» είπε τα εξής: «Τα πράγματα είναι διαφορετικά όταν ήρθαν στην ΑΕΚ είχε επιλογές. Ο Φιλίππου μου είχε πει ότι το μπάτζετ ήταν στο μισό, αλλά και πάλι είχαμε καλή ομάδα. Τώρα έχουμε παιδιά που έχουν παίξει στις μικρές Εθνικές και σήμερα ήρθαν να προσφέρουν.

Ποτέ δεν θέλω να σκέφτομαι ότι η ομάδα παλεύει να σωθεί, πιστεύω δεν θα φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο, αλλά δεν θα είναι εύκολο, δεν έχουμε την ομάδα που θα ήθελα εγώ γιατί οι συνθήκες ήταν διαφορετικές το καλοκαίρι. Τώρα ξεκινάμε από την αρχή ενώ το 2002 είχαμε πρωταγωνιστές και παίκτες της Εθνικής. Θα δούμε αν θα υπάρξουν άλλες βοήθειες (σ.σ εννοώντας μεταγραφική ενίσχυση)».

Ο Σάκοτα ερωτηθείς για τη «μαγική» χρονιά του 2002 στην οποία η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά και τις διαφορές εκείνης της ομάδας με την τωρινή, είπε: «Έλεγα πως δεν θα φύγω ποτέ από την Ελλάδα, αν δεν κατακτήσω πρώτα το πρωτάθλημα. Η πραγματικά πρώτη ευκαιρία που είχα ήταν με την ΑΕΚ. Τον σκεφτόμουν τον τίτλο, αλλά όχι από την πρώτη σεζόν. Η ανατροπή στους τελικούς ήταν δίκαιη. Εμείς είχαμε περάσει από τον Ηρακλή με 2-1 νίκες και περιμέναμε τρεις εβδομάδες σε αγωνιστική απραξία, εξαιτίας των επεισοδίων στον άλλο ημιτελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Χάσαμε στον πρώτο τελικό στην παράταση, αλλά δείξαμε χαρακτήρα.

Αυτό που με στεναχωρεί όμως είναι ότι όλοι οι παίκτες μας μεγαλούργησαν αλλού. Ο Χόλντεν, για παράδειγμα. Έχουν περάσει 12 χρόνια και ο Μπουρούσης είναι βασικός στη Ρεάλ και ο Άντιτς παίζει στο NBA, ο Ζήσης κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί. Αυτό σημαίνει ότι είχαμε κάνει πολύ καλές επιλογές τότε».

Για το γιο του, Ντούσαν Σάκοτα και τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας, στον οποίο φάνηκε να έχει άγχος, ανέφερε: «Έχω δει τα περισσότερα παιχνίδια του Ντούσαν (Σάκοτα), ποτέ δεν φοβόταν, πρώτη φορά είχε άγχος, στεναχωρήθηκε για εμένα για να μην χάσω το παιχνίδι, ξεκίνησε πολύ καλά, αλλά μετά αγχώθηκε αρκετά».

Για τον Νώντα Παπαντωνίου και το φάουλ που έκανε στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας, που τελικά δεν έκρινε τον αγώνα: «Δεν χρειαζόταν φάουλ, μου είπε ότι μου κόλλησε το μυαλό, εγώ κρίνω, ή τον πιστεύω ή όχι, γιατί και σε εμένα έχει συμβεί. Το φιλί ήταν μια στιγμή που μου πέρασε από το μυαλό και απλά το έκανα.

Ο ρόλος του προπονητή είναι σαν πατέρας, σε όλη την καριέρα μου το κίνητρο είναι βοηθήσω τα παιδιά, κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν, το κάνω αυτό για να φτάσει ο παίκτης να παίζει στο 100% και πρέπει η ατμόσφαιρα να είναι εξαιρετική. Η ομάδα είναι μια γροθιά, όπως σε βάθος χρόνου θα αλλάξουν κάποια πράγματα γιατί είναι δύσκολο να φτιάξει μια καλή ομάδα αλλά είναι εύκολα να την διαλύσεις, θα δούμε πως θα τα πάμε στη συνέχεια».

Για τον πρώην προπονητή της Ένωσης, Βαγγέλη Ζιάγκο, υποστήριξε ότι: «Το καλοκαίρι ο Ζιάγκος είχε δύσκολη δουλειά, έπρεπε να φτιάξει ομάδα σε δέκα μέρες. Έτυχε ο Ντούσαν να ξεκινήσει προετοιμασία ψάχνοντας ομάδα του εξωτερικού, αλλά τελικά τον δέχτηκαν στην διοίκηση. Στο κύπελλο έπαιξε καλά. Στη συνέχεια έγινε ό,τι έγινε και πιστεύω ότι ο Ζιάγκος είναι μέλλος της οικογένεια και δεν θα πάει μακριά».

Για το αν ισχύουν όσα γράφονται περί ενδιαφέροντος για τον Ίαν Βουγιούκα: «Ποιος δεν θα ήθελε τον Βουγιούκα; Εμείς μεταγραφές Ελλήνων μπορούμε να κάνουμε όποια στιγμή, αλλά μέσα στο πρωτάθλημα μόνο μία. Είδη έχουμε ξοδέψει όλες τις αλλαγές και έχουμε μία κενή θέση και κοιτάμε τι μας συμφέρει. Δε βιάζομαι, θα δώσω ευκαιρίες, δεν θα κάνουμε βιαστικές επιλογές, θα περιμένουμε. Είναι ρεαλιστικό όμως να έρθει ο Βουγιουκάς; Εμείς δεν θέλουμε να βγούμε έξω από τον προϋπολογισμό».

Για τον αγώνα κόντρα στη Νέα Κηφισιά: «Η Κηφισιά είναι πολύ καλή ομάδα. Κακά τα ψέματα μιλάμε για δύο ομάδες στην Ελλάδα (σ.σ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός) που παίζουν Ευρωλίγκα. Οι υπόλοιποι δεν έχουν τέτοια ανάγκη και πιστεύω δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Φορμαρισμένη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ γιατί παίζει Ευρώπη και καλό προπονητή. Δεν είναι μεγάλη η διαφορά, με προσπάθεια και σωστό διάβασμα έχουμε πιθανότητες σαν κερδίσουμε».

Ο Σάκοτα αποθέωσε τους φίλους της ΑΕΚ, για τους οποίους είπε: «Υπάρχει όρεξη από τον κόσμο αλλά δεν έχω ιδέα τι γράφουν για μένα, δεν νιώθω πίεση θα το καταλάβει και ο κόσμος. Όταν υπέγραψα στην Τσιμπόνα το 1989 ξεκίνησα από την αρχή. Και πρώτο πράγμα ήταν διώξουμε τους χούλιγκαν και εγώ συμφώνησα. Δεν μπορούμε να κερδίσουμε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και δεν θέλουμε να κερδίσουμε. Η ΑΕΚ έχει το 20% στην Ελλάδα, αυτό είναι τεράστιος αριθμός. Είμαι ευχαριστημένος με την παρουσία και την συμπεριφορά του κόσμου. Ο κόσμος δεν πάει στα εύκολα παιχνίδια, η Ελλάδα προσφέρει πολλά, αυτοί που αγαπούν την ομάδα θα έρθουν».

aekarena.gr
ashton
QUOTE
ΑΕΚ Basketball Club
November 27
Η διάγνωση για Παπαντωνίου

Ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου δεξιάς ποδοκνημικής υπέστη ο Νώντας Παπαντωνίου. Αυτό «έδειξε» η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε.

Ο πλέι μέικερ της ΑΕΚ θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα.

(facebook official page)

Μεγάλο πρόβλημα και χωρίς εναλλακτική θα πληρωθεί ακριβά φοβάμαι..
ashton
πολύ καλή εμφάνιση και νίκη 96-73 με Κολοσσό

Από τις 20 Νοεμβρίου του 2010 είχαμε να κερδίσουμε με τέτοια διαφορά και βάζοντας αντίστοιχους πόντους .
Τότε είχαμε πάρει 97-74 τον Ηλυσιακό για την 5η αγωνιστική . Ελπίζω η φετινή να είναι πιο γουρλίδικη .


ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90+ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ
---------------------------------------------
5/ 6/2004 : Α.Ε.Κ. - Ηρακλής 109-107 (playoff, 3 παρατασεις)
22/ 1/2006 : Α.Ε.Κ. - ΓΣ Λάρισας 105-69
26/10/2003 : Α.Ε.Κ. - Ηράκλειο 99-85
21/11/2004 : Α.Ε.Κ. - Ιωνικός ΝΦ 98-70
25/ 4/2007 : Α.Ε.Κ. - ΠΑΟΚ 97-92
20/11/2010 : Α.Ε.Κ. - Ηλυσιακός 97-74
30/11/2014 : Α.Ε.Κ. - Κολοσσός 96-73
22/ 2/2004 : Α.Ε.Κ. - Ολυμπιακός 94-79
25/ 1/2004 : Α.Ε.Κ. - Πανιώνιος 93-77
13/ 3/2005 : Α.Ε.Κ. - Πανελλήνιος 93-67
4/ 4/2008 : Α.Ε.Κ. - ΠΑΟΚ 93-85
11/ 1/2004 : Α.Ε.Κ. - ΠΑΟΚ 92-85
4/10/2003 : A.E.K. - Άρης 92-76
20/ 3/2004 : Α.Ε.Κ. - Ιωνικός ΝΦ 92-74
3/ 1/2010 : Α.Ε.Κ. - Ολυμπιακός 91-96
30/10/2004 : Α.Ε.Κ. - Μαρούσι 90-92
17/10/2006 : Α.Ε.Κ. - Απόλλων Πάτρας 90-97
19/ 1/2008 : Α.Ε.Κ. - Κολοσσός 90-72


ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20+
-----------------------------------------
22/ 1/2006 : Α.Ε.Κ. - ΓΣ Λάρισας 105-69 (36)
6/ 2/2010 : Α.Ε.Κ. - Πανιώνιος 89-56 (33)
21/11/2004 : Α.Ε.Κ. - Ιωνικός ΝΦ 98-70 (28)
13/ 3/2005 : Α.Ε.Κ. - Πανελλήνιος 93-67 (26)
28/10/2007 : Α.Ε.Κ. - Ολυμπιάδα Πάτρας 83-59 (24)
12/11/2005 : Α.Ε.Κ. - Πανιώνιος 82-59 (23)
20/11/2010 : Α.Ε.Κ. - Ηλυσιακός 97-74 (23)
30/11/2014 : Α.Ε.Κ. - Κολοσσός 96-73 (23)
24/02/2007 : Α.Ε.Κ. - Μακεδονικός 86-67 (21)
14/05/2005 : Α.Ε.Κ. - Άρης 88-68 (20) - playoff

περισσότερα αργότερα.
ashton
23/37 62% ΔΙΠΟΝΤΑ 17/43 40%
10/26 38% ΤΡΙΠΟΝΤΑ 10/23 43%
20/23 87% ΒΟΛΕΣ 9/13 69%
31-6 ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ 23-6
22 ΑΣΙΣΤ 16
4 ΚΟΨΙΜΑΤΑ 5
6 ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ 4
11 ΛΑΘΗ 13


5.DELININKAITIS
Μπορεί να είναι εγνωσμένης αξίας, αλλά playmaker δεν είναι.. Αρκετές κακές επιλογές όσο ήταν οργανωτής (3λθ - εδωσε 4 ασιστ), πάρα πολλά άστοχα σουτ και πάλι από τα 6μ75.. 1/6 είχε με το εύστοχο να μπαίνει στο 88-70 στην 5η του προσπάθεια. Είχε βάλει την τελευταία προσπάθεια με Ελευσίνα και είχε μετά ένα σερί 0/14 ... Συνολικά έχει μόλις 3/22 στο τρίποντο.. Αντίθετα το μπάσιμο το έχει.. 3/3 - ενώ είχε και τις 2 από τις 3 συνολικά χαμένες μας βολές. Επαιξε 26'46".


6.SAKOTA
Εξαιρετικός στο 2ο ημίχρονο, όταν πέτυχε και τους 18 από τους 24 συνολικά πόντους του (4/8 3π, 5/9 2π, 2/2 βολές) ενώ πήρε και 7 ρημπάουντ (6-1)κι έκοψε ένα σουτ σε 35'36".

7.ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ
Στα υπόλοιπα πλην σκοραρίσματος (3π από 1/7 σουτ) ήταν καλός.. 7 ρημπάουντ (6-1), 5 ασιστ σε 25'07".

8.ΠΟΛΥΤΑΡΧΟΥ
Τα πήγε μάλλον καλύτερα απο το Λιθουανό στην οργάνωση χωρίς να αποφύγει λάθη (πχ πάσα στον Μιλόσεβιτς που ήταν στο 3π σε αιφνιδιασμό, πάσες χαμηλά στους ψηλούς κλπ). Έπαιξε 14'48" και είχε 2π με 2/2 βολές, 0/1 3π, 3 ρημπ, 3 ασιστ, 1 λάθος .

12.ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ
Μπήκε στο τέλος για να πάρει standing ovation και ο Dusan . 1 ρημπ σε 1'16".

13.WILLIAMSON
Έρχεται από τον πάγκο και δίνει λύσεις σε άμυνα-επίθεση. Σήμερα σε 12'46" ειχε 7 πόντους με 3/3 βολές και 2/3 δίποντα (πρώτο χαμένο στο πρωτάθλημα τρώγοντας τάπα από Σμιθ), 1 κλέψιμο & 1 λάθος. Σε ανοιχτό γήπεδο είναι καλός, ενώ βοηθάει και αμυντικά. Αποδεικνύεται μέχρι τώρα σωστή η επιλογή παραμονής του .

14.ΤΣΙΑΚΟΣ
Έπαιξε κάτι παραπάνω από 6', έχασε ένα σουτ, πήρε ένα ρημπάουντ, έκανε ένα κόψιμο .


15.ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
Πάρα πολύ καλός. Αν δεν τον είχαν σημαδέψει οι γκρι θα ήταν ακόμα καλύτερος- και το ματς θα είχε καθαρίσει πολύ νωρίτερα. Σε 24'28", σκόραρε 17 πόντους με άψογα στατιστικά : 3/3 βολές, 7/7 2π. Κατέβασε 8 (6-2) ρημπάουντ, έδωσε 1 ασιστ, έκανε ένα κόψιμο, και είχε 2 λάθη .

16.ΜΠΟΥΤΡΗΣ
Το γεγονός πως προτιμήθηκε αντί του Παπαδιονυσίου για τη 12άδα σημαίνει αρκετά για τον 2ο..
Σε 93" έκανε ένα κλέψιμο και έδωσε μια ασιστ. Not bad.

18.MILOSEVIC
Μπορεί να απέφυγε τα βήματα και σήμερα (1 λάθος), αλλά μάζευε τις τάπες από τον Σμιθ (3..) Είχε 4π με 2/2 1π, 1/4 2π, 0/1 3π, πήρε 5 ρημπάουντ, 1 ασ, 1κλ .


23.ENGLISH
Τα πάντα όλα.. 28 πόντοι με 6/7 βολές, 5/7 δίποντα, 4/6 τρίποντα.. 7 ασιστ (!!), 3 κλεψίματα και 3 λάθη . Σαφέστατα ο καλύτερος παίκτης μας . Παίκτης επιπέδου Α.Ε.Κ. κανονικής..

33.NIKOLIC
Η απόφαση να δηλωθεί το συμβόλαιό του στον ΕΣΑΚΕ ενώ ήταν τραυματίας (και να 'καεί' μια θέση στο ρόστερ χωρίς να χρειάζεται αλλαγή) αποδεικνύεται μέχρι τώρα από τα μεγαλύτερα λάθη . Έπαιξε για 4'26", έδωσε 1 ασιστ και αυτό ήταν.. Όταν ακόμα και έτσι χωρίς Παπαντωνίου, προτιμάται ο Πολυτάρχου για την οργάνωση ...




DRAGAN SAKOTA
Σαφέστατα και έχει βάλει το χέρι του ο Sale στην πιο ισορροπημένη παρουσία μας αυτές τις 3 αγωνιστικες, που παίζουμε πιο στρωτή επίθεση (περάσαμε τους 80 σε δυο ματς ενώ είχαμε 67,2 όταν ανέλαβε - τώρα είμαστε στους 72,4) και παίρνουμε ότι μπορούμε από τους παίκτες που έχουμε. Με πλέϊ-μέϊκερ και σέντερ θα μπαίναμε τετράδα μαρς ..
Dwyane ''the flash'' Wade
Πολυ καλη εμφανιση και νικη επι μιας καλης ομαδας. Ειδικα ψυχολογικα ο κολοσσος ηταν πολυ ανεβασμενος μετα το διπλο στον αρη. Με σακοτα οπως εχω ξαναπει ειμαστε αλλη ομαδα τελειως και αυτο φαινεται ολο και περισσοτερο απο παιχνιδι σε παιχνιδι. Αν δεν ηταν και η ατυχια με τον παπαντωνιου(αν και σημερα δεν φανηκε καθολου η απουσια του). Συνεχιζουμε στο αλεξανδρειο την αλλη βδομαδα. Μακαρι να υπαρξουν και εξελιξεις στο θεμα του ψηλου.
radical
«Βόμβες» από τον Μάκη Αγγελόπουλο: «Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα από τη νέα σεζόν»
02/12/2014 - 03:11


Μιλούσε απλά και ξεκάθαρα. Με λόγια βγαλμένα μέσα από την καρδιά του. Γιατί μπορεί τα χρόνια να πέρασαν, ο Μάκης Αγγελόπουλος να μετατράπηκε σε βασικό παίκτη της ΑΕΚ (μέτοχο της ΠΑΕ, μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, αιμοδότη του γυναικείου βόλεϊ και της Ερασιτεχνικής), αλλά δεν έπαψε ποτέ να νιώθει το σκίρτημα του μικρού παιδιού για τον δικέφαλο. Από τη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με τη «Βασίλισσα», ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος. «Φέτος χτίζουμε μια ομάδα, που θα αποτελεί τον κορμό μας για τον επόμενο χρόνο. Ο στόχος μας για τη νέα σεζόν είναι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Και να ξέρετε, πως μπορούμε να το κάνουμε», είπε ο Αγγελόπουλος σε δείπνο γνωριμίας με δημοσιογράφους των «κιτρινόμαυρων» ΜΜΕ.

Εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί ακόμα μια μεταγραφική προσθήκη με τον πλέι μέικερ που έχει επιλέξει ο Σάκοτα. Ο Αγγελόπουλος δούλευε και έκλεισε τη μεταγραφή κατά τη διάρκεια του δείπνου. Ο άσος που θα έρθει δεν θα είναι η μόνη κίνηση ενίσχυσης. Δεδομένη θα είναι η προσθήκη ενός σέντερ, αλλά πιθανότατα και ακόμα ενός παίκτη από την ελληνική αγορά. Παίκτες με προοπτική: «Να ξέρετε, πως του χρόνου θα έχουμε 3-4 παίκτες στην Εθνική. Κάνουμε συμφωνίες για έξι μήνες με οψιόν για ένα ή δύο χρόνια. Θέλουμε μέχρι τον Μάρτιο να έχουμε καταλήξει σε κορμό 7-8 παικτών και το καλοκαίρι να πάμε στην Αμερική και στα καμπ που γίνονται εκεί για να κάνουμε τις προσθήκες που θα κάνουν τη διαφορά. Πιστεύω ακράδαντα, πως μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα του χρόνου».

Απαραίτητη προϋπόθεση για τον Αγγελόπουλο η δημιουργία μιας ΚΑΕ πρότυπο. «Εχουμε μια εταιρεία διαμάντι. Όλα στην ώρα τους, τακτοποιημένα. Όταν είσαι στην ΑΕΚ, οφείλεις να είσαι πρώτος σε όλα. Από τον πρόεδρο μέχρι εκείνον που σφουγγαρίζει το παρκέ. Οι καλύτεροι και οι πιο γρήγοροι. Εμείς θέλουμε μια ομάδα πρότυπο, δίχως οφειλές». Εντυπωσιακό ήταν πως ο Μάκης Αγγελόπουλος αποκάλυψε πως βρίσκεται σε επαφές με 3-4 κορυφαίους επιχειρηματίες για να συνδράμουν στην ΚΑΕ, ενώ εντός των ημερών θα ανακοινωθούν και άλλες εμπορικές συμφωνίες (εκ των πρώτων με κορυφαία εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων).

Ανάμεσα στα μεγαλεπήβολα σχέδια του Μάκη Αγγελόπουλου από τη συνεργασία με τον Ντράγκαν Σάκοτα, είναι το σάρωμα της ελληνικής αγοράς και η απόκτηση ταλέντων σε νεαρές ηλικίες. Ηδη, αποκαλύφθηκε πως η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με κάποιους παίκτες και σύντομα θα ανακοινωθεί πλάνο για καμπ με τμήματα υποδομών της Ενωσης σε Αττική, Μακεδονία και Πάτρα. Επίσης, τόνισε πως τις επόμενες ημέρες θα έχει συνάντηση με το ΤΑΙΠΕΔ για να προχωρήσει σε συμφωνία μακρόχρονης ενοικίασης του κλειστού του Γαλατσίου, που θα μπορεί να είναι έδρα για όλα τα τμήματα της ΑΕΚ. Βέβαια, αυτό θα συμβεί – εάν υπάρξει συμφωνία – από τη νέα σεζόν και ως τότε η ΑΕΚ παραμένει στο ΟΑΚΑ και ετοιμάζει άνοιγμα στον κόσμο της για να γίνει έδρα με τα όλα του.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ – ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

enwsi.gr
fear_me
QUOTE
Στο στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο διεθνής Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την Τουρκική Εσκίσεχιρ, καθώς μένει ελεύθερος.

Ο 26χρονος πλέι μέικερ (1,96μ.), αποχωρεί από την Τουρκία λόγω των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας του και φέρεται να είναι ο ιδανικός για τη Βασίλισσα που θέλει ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Αθηναίου, έχει απασχολήσει την ΑΕΚ κατά το παρελθόν, ξεκίνησε την καριέρα του στον Ηλυσιακό, πέρασε από Πανιώνιο και ΚΑΟΔ, ενώ πέρσι έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του μετρώντας 13,4 πόντους, 3,3 ασίστ και 1,2 κλεψίματα κατά μέσο όρο. Φέτος στην Τουρκία έχει 7,1 πόντους, 2,5 ασίστ και 1,8 ριμπάουντ σε 26,2 λεπτά.

http://yellowfever.gr/%CF%83%CF%84%CE%BF-%...AF%CE%BF%CF%85/

QUOTE
Aναζωπυρώνεται καθώς φαίνεται το ενδιαφέρον της ΚΑΕ ΑΕΚ για το κλειστό του Γαλατσίου, μια και ο Μάκης Αγγελόπουλος επιβεβαίωσε επαφές με το δήμο Γαλατσίου, αλλά και την πρόθεση της ΑΕΚ να επιδιώξει συννενόηση με τους όμορους δήμους και καλύτερη συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ.

Ο κυριότερος λόγος που η Ένωση στρέφει το ενδιαφέρον της ξανά στο κλειστό του Γαλάτσι είναι ως το μεγαλόπνοο σχέδιο για τη δημιουργία και λειτουργία των Ακαδημιών, προυποθέτει αποκλειστική χρήση γηπέδου τόσο για το μπάσκετ της ΑΕΚ, όσο και την στέγαση και άλλων τμημάτων Ερασιτεχνικής.

Να υπογραμμιστεί πάντως πως αδιαμφισβήτητη έδρα της ΑΕΚ αυτή την στιγμή παραμένει το κλειστό του ΟΑΚΑ, το οποίο ο χρηματοδότης της ΚΑΕ, όπως υποστήριξε, έχει προπληρώσει! Οπότε οι όποιες εξελίξεις για το Γαλάτσι δεν θα αφορούν τη φετινή σεζόν.

http://www.aek-live.gr/%CE%BE%CE%B1%CE%BD%...B1%CE%B5%CE%BA/
fear_me

QUOTE(fear_me @ Dec 2 2014, 14:34 ) *
Διαβάστε την ανακοίνωση της ΚΑΕ



Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την έναρξη συνεργασίας με το διεθνή γκαρντ, Γιάννη Αθηναίου εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ, γνωστοποιώντας πως ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ως τη λήξη της σεζόν. Αναλυτικά:

«H KAE AEK πιστή στις δεσμεύσεις της για ενίσχυση της ομάδας, που έχει πάντα υψηλούς στόχους όπως επιβάλλει άλλωστε η Ιστορία της, ανακοινώνει ότι τη φανέλα της «Βασίλισσας» θα φορέσει (και) ο Γιάννης Αθηναίου.

Ο διεθνής γκαρντ υπέγραψε πριν από λίγο συμβόλαιο με την «Ένωση» έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Το βιογραφικό του αθλητή:

Ο Γιάννης Αθηναίου γεννήθηκε στις 26 Μαΐου του 1988, έχει ύψος 1μ.96 και αγωνίζεται ως πόιντ γκαρντ. Ο Αθηναίου ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηλυσιακό στον οποίο έμεινε για μία τριετία (2006-2009), πριν μετακομίσει στον Πανιώνιο το καλοκαίρι του 2009, όπου υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο.

Την πρώτη του σεζόν στους «κυανέρυθρους» ο Αθηναίου είχε μέσο όρο 2,3 πόντους σε 23 αγώνες για την Α1. Το 2011 ο 26χρονος άσος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΚΑΟΔ ως δανεικός από τον Πανιώνιο και με τους Δραμινούς μέτρησε μέσο όρο 5,9 πόντους, 1,7 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ σε 24 ματς για την Α1.

Το 2012 επέστρεψε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και έδωσε το «παρών» σε 36 αγώνες για την Basket League με μέσο όρο 4,5 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ. Το καλοκαίρι του 2013 ο Αθηναίου μετακινήθηκε στον Άρη όπου είχε 22 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα έχοντας μέσο όρο 13,4 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 3,3 ασίστ.

Ο Έλληνας γκαρντ αποφάσισε να «μεταναστεύσει» τον Μάρτιο του 2013 όταν αποδέχτηκε την πρόταση της Αρμάνι Μιλάνο. Ο Αθηναίου φόρεσε την φανέλα της ιταλικής ομάδας για 2 αγώνες στη Serie A.

Η Εσκισεχίρ αποτέλεσε τον επόμενο επαγγελματικό προορισμό του Αθηναίου με την οποία είχε μέσο όρο 7,1 πόντους, 1,8 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ σε 8 αγώνες για το πρωτάθλημα Τουρκίας».

http://www.aek365.com/a-368218/upegrapse-s...o-athhnaiou.htm
kotzito
Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι με αυτή την προσθήκη η ΑΕΚ χτυπάει 4αδα. Ο ερχομός των Σάκοτα στον πάγκο και του Ίνγκλις την έχει μεταμορφώσει απίστευτα στο παρκέ, ενώ αν πάρει κι έναν σέντερ της προκοπής θα διαθέτει πιθανότατα το καλύτερο ρόστερ μετά τους αιώνιους. Με την υποστήριξη του κόσμου κιόλας κι αν ο Αγγελόπουλος δεν παρατήσει την ομάδα, πιστεύω σε 2-3 χρόνια η ΑΕΚ ίσως να μπορούσε να πάρει ένα εισιτήριο για τα προκριματικά της Euroleague.

Είναι θετικό πάντως το ότι σε τόσο μικρό διάστημα έχει καταφέρει να φέρει παίκτες ευγνωσμένης αξίας, να διεκδικεί είσοδο στην 4αδα(αν δεν είχε το μέτριο ξεκίνημα θα την θεωρούσα δεδομένη) και να μαζεύει στα εντός σταθερά 2-3 χιλιάδες άτομα. Απλά η απορία μου είναι πως η ΑΕΚ από εκεί που έτρεχε μέχρι τελευταία στιγμή σχεδόν για το πιστοποιητικό, βάζει τόσα λεφτά για μεταγραφές.
σπυριαρης
μεταγραφες ελληνων μπορει καθε ομαδα να κανει οσες θελει;
fear_me
QUOTE(σπυριαρης @ Dec 2 2014, 19:50 ) *
μεταγραφες ελληνων μπορει καθε ομαδα να κανει οσες θελει;

αλλον εναν νομιζω μπορει να παρει η αεκ...κατι τετοιο ειχε ειπωθει σε παλαιοτερο post
σπυριαρης
στο γιουροκαπ η ελλαδα βγαζει 2 ομαδες ετσι;αλλα και παλι η αεκ μπορει αν θελει να παιξει ευρωπη γιατι και αγορ η η κηφισια να την περασουν,θα δηλωσουν κλασικα αδυναμια να παιξουν και η θεση θα παει στην αεκ
ashton
βιντεο από το ματς με Κολοσσό


QUOTE (fear_me @ Dec 2 2014, 21:03 ) *
αλλον εναν νομιζω μπορει να παρει η αεκ...κατι τετοιο ειχε ειπωθει σε παλαιοτερο post


Δεν υπάρχουν περιορισμοί σε προσθήκες ελλήνων παικτών (που είτε είναι ελεύθεροι, είτε έπαιζαν σε άλλο πρωτάθλημα) αν δεν έχεις ξεπεράσει το όριο των 17 επαγγελαμτικών συμβολαίων παικτών.
Η Α.Ε.Κ. σήμερα έχει : 1-Παπαντωνίου, 2-Delininkaitis, 3-Sakota, 4-Κασελάκη, 5-Πολυτάρχου, 6-Παπαδιονυσίου, 7-Καμπερίδη, 8-Williamson, 9-Τσιάκο, 10-Σαρικόπουλο, 11-Μπούτρη, 12-Milosevic, 13-English, 14-Nikolic & 15-Αθηναίου. Συνεπώς μπορεί να προσθέσει άλλους δυο παίκτες (χωρίς να διώξει κάποιον). Αν ο ένας είναι ξένος (που έχει μια κενή θέση) τότε μπορεί να φέρει άλλον Έλληνα.
Μεταγραφή Έλληνα από άλλη ομάδα της Α1, πέρσι επιτρεπόταν μια (είχε κάνει ο Κόμματος από Κολοσσο-Τρικαλα ή αντίστροφα και ο Καββαδάς νομίζω από Πανιώνιο, Ολυμπιακό), αλλά φέτος νομίζω δεν επιτρέπεται .
σπυριαρης
QUOTE (ashton @ Dec 3 2014, 09:01 ) *
βιντεο από το ματς με Κολοσσό

Δεν υπάρχουν περιορισμοί σε προσθήκες ελλήνων παικτών (που είτε είναι ελεύθεροι, είτε έπαιζαν σε άλλο πρωτάθλημα) αν δεν έχεις ξεπεράσει το όριο των 17 επαγγελαμτικών συμβολαίων παικτών.
Η Α.Ε.Κ. σήμερα έχει : 1-Παπαντωνίου, 2-Delininkaitis, 3-Sakota, 4-Κασελάκη, 5-Πολυτάρχου, 6-Παπαδιονυσίου, 7-Καμπερίδη, 8-Williamson, 9-Τσιάκο, 10-Σαρικόπουλο, 11-Μπούτρη, 12-Milosevic, 13-English, 14-Nikolic & 15-Αθηναίου. Συνεπώς μπορεί να προσθέσει άλλους δυο παίκτες (χωρίς να διώξει κάποιον). Αν ο ένας είναι ξένος (που έχει μια κενή θέση) τότε μπορεί να φέρει άλλον Έλληνα.
Μεταγραφή Έλληνα από άλλη ομάδα της Α1, πέρσι επιτρεπόταν μια (είχε κάνει ο Κόμματος από Κολοσσο-Τρικαλα ή αντίστροφα και ο Καββαδάς νομίζω από Πανιώνιο, Ολυμπιακό), αλλά φέτος νομίζω δεν επιτρέπεται .


το πολυ πολυ φευγει καποιος πιτσιρικας αν ξεπερασει η αεκ τους 17 παικτες.λεμε τωρα....
σπυριαρης
κοντα σε μπραμο.παραμενει ενδιαφερον για βουγιουκα
ashton
Αναλυτικά στατιστικά κλπ Αθηναίου
http://vasilissa.blogspot.gr/2014/12/blog-post_3.html
fear_me
QUOTE(σπυριαρης @ Dec 3 2014, 22:42 ) *
κοντα σε μπραμο.παραμενει ενδιαφερον για βουγιουκα



Ο σέντερ της Γαλατασαράι είναι ο μόνος Έλληνας διεθνής που ενδιαφέρει τη δεδομένη στιγμή - Κανένα θέμα με Μπράμο


QUOTE
Η παραμονή του Καρλ Ίνγκλις και η απόκτηση του ψηλού που θα ενισχύσει ουσιαστικά την φροντ λάιν αποτελούν τις προτεραιότητες της ΑΕΚ. Το ραντεβού με τον Καναδό αναμένεται πολύ σύντομα, ενώ σε ότι αφορά την μεταγραφή σέντερ, ο Βουγιούκας παραμένει η πρώτη επιλογή. Τη δεδομένη στιγμή, είναι και ο μόνος διεθνής παίκτης που απασχολεί την ομάδα, καθώς δεν τίθεται θέμα απόκτησης του Μάικ Μπράμου. Μάλιστα, όπως μεταφέρθηκε στο aek365 από υψηλόβαθμο στέλεχος της ΚΑΕ, ουδέποτε υπήρξε επαφή ή προσέγγιση με το συγκεκριμένο παίκτη.

http://www.aek365.com/a-368561/mono-bougio...oitazei-aek.htm
σπυριαρης
παιδια η ομαδα του χρονου θα παιζει ευρωπη.ακομα και η κηφισια και το ρεθυμνο να μας περασουν θα δηλωσουν αδυναμια να παιξουν ευρωπη και ετσι θα παρουμε τη θεση τους στη διοργανωση
tuareg
QUOTE (σπυριαρης @ Dec 5 2014, 08:57 ) *
παιδια η ομαδα του χρονου θα παιζει ευρωπη.ακομα και η κηφισια και το ρεθυμνο να μας περασουν θα δηλωσουν αδυναμια να παιξουν ευρωπη και ετσι θα παρουμε τη θεση τους στη διοργανωση


αν σε περασουν ο Αρης κι ο ΠΑΟΚ ομως?
gratipa1929
Πάντως φέτος μόνο μία ομάδα έχει η Ελλάδα στο Eurocup (ΠΑΟΚ). Πέρυσι είχε 2 (Πανιώνιος, ΠΑΟΚ).

Έχω την αίσθηση ότι θεωρητικά στο Eurocup πηγαίνουν ο τρίτος και ο τέταρτος αλλά σχεδόν όλες οι ομάδες της Α1 αρνούνται λόγω του κόστους.

Η ΑΕΚ πάντως με Αθηναίου-Σάκοτα-Μπράμο (το καλοκαίρι τελικά λένε μπορεί να τον πάρει)-Βουγιούκα και μαζί Ίνγκλις-Ντελινικάιτις φτιάχνει τρομερό κορμό με βαριά ονόματα και με προσθήκη των κατάλληλων ξένων από το νέο έτος (αντί του Νίκολιτς και του Ουίλιαμσον) καπαρώνει την τρίτη θέση για πλάκα.

Δεν σας κρύβω ότι ενθουσιάζομαι με την πιθανότητα (με βάση όσα ακούγονται τελευταία) να υπάρξει του χρόνου μια δυνατή ΑΕΚ που θα μπει σφήνα στην ενοχλητική μονοτονία της τελευταίας δεκαετίας ΟλυμπιακοΠαναθηναϊκού! blove.gif
σπυριαρης
ετσι και αλλιως βγαζουμε δυο ομαδες στο γιουροκαπ.τωρα αν σε περασουν και οι δυο εισαι απλα αξιος της μοιρας σου.η τριτη θεση ενδεχομενως,να οδηγει και στα προκριματικα της ευρωλιγκας
QUOTE (tuareg @ Dec 5 2014, 21:48 ) *
αν σε περασουν ο Αρης κι ο ΠΑΟΚ ομως?

tuareg
Στη σπορντει γραφει οτι ο ινγκλις παιρνει 20χιλ το μηνα κι εχει ορο στο συμβολαιο οτι αν του ερθει προταση απο αλλη ομαδα στο διαστημα 14/12 -15/1 μπορει να φυγει.Επειδη η ΑΕΚ θελει να το κρατησει του εκανε προταση για 30χιλ το μηνα...
Που τα βρισκετε ρε?
pan24
QUOTE (tuareg @ Dec 6 2014, 08:46 ) *
Στη σπορντει γραφει οτι ο ινγκλις παιρνει 20χιλ το μηνα κι εχει ορο στο συμβολαιο οτι αν του ερθει προταση απο αλλη ομαδα στο διαστημα 14/12 -15/1 μπορει να φυγει.Επειδη η ΑΕΚ θελει να το κρατησει του εκανε προταση για 30χιλ το μηνα...
Που τα βρισκετε ρε?

κατι μου λεει οτι απο πισω βρισκεται ο μελισσανιδης...
radical
Μεγαλομετοχος παντως ειναι ο επιχειρηματιας Μακης Αγγελοπουλος
tuareg
QUOTE (radical @ Dec 6 2014, 12:05 ) *
Μεγαλομετοχος παντως ειναι ο επιχειρηματιας Μακης Αγγελοπουλος


οπως ειπε ο παν24 ειναι σιγουρα απο πισω ο μελισσανιδης και τον εχει βαλει μπροστινο.
Αν δεις τη μετοχικη συνθεση της εταιρειας του(πληροφορικα συστηματα για οτι εχει να κανει με ονλαιν στοιχηματισμο) εχει το 30 % ο οπαπ (τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια)
Αλλωστε δεν ειναι κρυφο (αναφερεται σε ολα τα αρθρα που κανουν λογο στον Αγγελοπουλο) οτι ειναι φιλος του μελισσανιδη.
ashton
QUOTE (tuareg @ Dec 6 2014, 08:46 ) *
Στη σπορντει γραφει οτι ο ινγκλις παιρνει 20χιλ το μηνα κι εχει ορο στο συμβολαιο οτι αν του ερθει προταση απο αλλη ομαδα στο διαστημα 14/12 -15/1 μπορει να φυγει.Επειδη η ΑΕΚ θελει να το κρατησει του εκανε προταση για 30χιλ το μηνα...
Που τα βρισκετε ρε?


10 χιλιάρικα είναι 2 χιλιάδες εισιτήρια των 5 ευρώ, 1000 σε κάθε ένα από τα ματς που έχει μέσα στο μήνα η ομάδα.
tuareg
QUOTE (ashton @ Dec 6 2014, 19:49 ) *
10 χιλιάρικα είναι 2 χιλιάδες εισιτήρια των 5 ευρώ, 1000 σε κάθε ένα από τα ματς που έχει μέσα στο μήνα η ομάδα.

ερωτηση μου δεν ειναι για τα 10 παραπανω αλλα για τα 20-30 το μηνα,οταν αλλοι ξενοι παιρνουν 30 τη σεζον
ashton
18/38 (47%) ΔΙΠΟΝΤΑ 19/33 (57%)
14/30 (47%) ΤΡΙΠΟΝΤΑ 5/21 (24%)
8/10 (80%) ΒΟΛΕΣ 22/25 (88%)
22-9 ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ 24-6
19 ΑΣΙΣΤ 16
2 ΚΟΨΙΜΑΤΑ 1
7 ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ 2
9 ΛΑΘΗ 12



5. DELININKAITIS
Μέτριος και πάλι. 7 πόντοι από 2/8 σουτ (έχει το τραγικό 4/26 τρίποντα συνολικά φέτος), 3 λάθη, 2 ασιστ, 1ρημπ. σε 19'51"


6. SAKOTA
Κάπως ανέβηκε στο 2ο μέρος. 11 πόντοι με 4/4 1π, 2/3 2π και 1/5 τρίποντα . Πήρε 4ρημπ, 1ασ, 1κψ, 1 λθ. (30'01")


7. ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ
Έμεινε άποντος με 0/4 σουτ ενώ και στα υπόλοιπα δεν ήταν όπως σε άλλα ματς.. Πήρε 2 ρημπάουντ σε 19'21"

8. ΠΟΛΥΤΑΡΧΟΥ
Δεν χρησιμοποιήθηκε δευτερόλεπτο.


12. ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ
Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

13. WILLIAMSON
Έκανε το πιο παραγωγικό του παιχνίδι σκοράροντας 15 πόντους με 4/6 2π, 1/2 3π, 4/5 βολές

14. ΤΣΙΑΚΟΣ
Παρά την κακή παρουσία του Σαρικόπουλου, προτίμησε να παίξει με Μιλοσεβιτς στο 5 παρά να τον χρησιμοποιήσει έστω και δευτερόλεπτο.


15. ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
Κλείστηκε, δεν μπόρεσε να δώσει λύσεις. Μόλις ένα σουτ (κι άστοχο). Πήρε 4 ρημπ κι έκανε ένα λάθος σε 14'46"


17. ΑΘΗΝΑΙΟΥ
Έίχε 2/2 3π & 1/2 2π στο ντεμπούτο του σε 25'48". Είχε 2 ασιστ, 3 λάθη, 1 ρημπάουντ . Λογικά θα βελτιωθεί στη συνέχεια που θα δέσει και περισσότερο στο ρόστερ .

18. MILOSEVIC
Έκανε πολύ καλό ματς όπως και στην Αμαλιάδα όπου και στα δυο χάσαμε πανηγυρικά. 19 πόντοι με 6/8 2π, 7/8 1π και 4-1 ρημπ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα, 2 λάθη σε 27'22".


23. ENGLISH
Άστοχος για πρωτη φορά από τα 6μ75 (0/7) και μας στοίχισε. Ειχε 15π από 5/6 βολές & 5/6 δίποντα. Πήρε και 10 ρημπάουντ ενώ έδωσε 5 ασιστ κι είχε 4 λάθη .

33. NIKOLIC
Δεν χρησιμοποιήθηκε δευτερόλεπτο όπως και στην Κηφισιά. Δεν νομίζω να είναι προκατειλημμένος μαζί του ο Σάλε, άρα μάλλον θα πρέπει να μας κουνήσει μαντήλι στο 2ο γύρο και να έρθει κάποιος πιο χρήσιμος .


DRAGAN SAKOTA

Τα κενά στο 1 & στο 5 φάνηκαν πολύ σήμερα, καθώς δε βγήκαν και τα σουτ απ'έξω .
Να σημειώσω πως δείχνουμε πολύ βελτιωμένοι στις βολές .22/25 σήμερα - 20/23 με Κολοσσό. Μάλλον τους έχει γκαζώσει στην προπόνηση ο Σάλε .
tuareg
το 0/7 τρ του ινγκλις δε πρεπει να χει συμβει πολλες φορες στη καριερα του.
Η αμυνα παντως επανω του ηταν υποδειγματικη,ολα τα τριποντα ηταν με χερι η χερια κολλημενα επανω του ,δε σουταρε κανενα ελευθερο και τα διποντα που εβαλε ηταν σε καταστασεις τρανζισιον.Σε 5-5 παιχνιδι εξουδετερωθηκε τελειως.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.