Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΕΚ επικαιρότητα 2014/2015
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Dwyane ''the flash'' Wade
Αν δεν βρει ομαδα στο εξωτερικο να του δωσει αυτα τα χρηματα στην ελλαδα θα ερθει με 5-6 κατοσταρικα βαρια βαρια. Μακαρι βεβαια να βρει εξω ομαδα διοτι θα ειναι τουλαχιστον εφιαλτικο να χρειαστει να ανεχτω τον μπουρουση στην ομαδα για 1-2 χρονια. Μακρια απο μας...
Runt
Καλυτερα να μεινει ο Μενσα και να ειναι καλα ο Σαρικοπουλος.
Γραφτηκε και για τον Μπογρη παντως, τωρα για τα πλει οφ.
http://www.enwsi.gr/basket-aek/egine-epafi...enopsi-plei-of/
D-Wade
Καλά δε μπορεί να έρθει τώρα ο Μπόγρης . . .Οι μεταγγραφές είναι μέχρι σήμερα και αυτός δεν έχει τελειώσει τις υποχρεώσεις του.Στην Ισπανία έχουν άλλες 2 αγωνιστικές
Dwyane ''the flash'' Wade
Σαρικοπουλος ειναι μια χαρα για 3ος ψηλος και φετος βοηθησε πολυ. Να μεινει φυσικα ο Μενσα και αλλος ενας ψηλος μεταγραφη. Για την συζητηση και μιας και αναφερθηκε προτιμω χιλιες φορες Μπογρη απο Μπουρουση. Βασικα προτιμω οποιοδηποτε ψηλο στον κοσμο εκτος απο Μπουρουση smiley.gif
RipCity
διετές κλειστό με 1 εκατ/χρόνο υπέγραψε, έψαξα και το βρήκα χθες αφού αναφέρθηκε.

η ΑΕΚ δηλαδή μπορεί να πληρώσει συμβόλαια 500-600κ έστω ότι δέχεται με τόσα? με μοναδικά έσοδα τα ανύπαρκτα τηλεοπτικά στην Ελλάδα και τα εισιτήρια?
τρελός είναι αυτός ο Αγγελόπουλος?
Runt
Γιατι να θαφτει ο Σαρικοπουλος ως τριτος μια χαρα παικτης ειναι ανα δεν εχει τα γνωστα προβληματα.
Καλυτερα να ερθει ο Μπογρης κ οποιος παιζει σε υψηλοτερο επιπεδο να παιζει πισω απο τον Μπονσου.
Χρειαζεται νεαρους Ελληνες η ΑΕΚ ως παρακαταθηκη για το μελλον, το ιδιο κανει ο ολυμπιακος κι ο παο τελευταια.

Εκτος κι αν ο Μπονσου παιζει του χρονου και ως pf, οποτε πραγματι χρειαζεσαι και ξενο σεντερ
Dwyane ''the flash'' Wade
Εχει συζητηθει σε προηγουμενα ποστ περι επενδυσης στο μπασκετ σημερα. Εχω πει και πιστευω πως για να ριξει καποιος λεφτα στο αθλημα και να εχει μια ανταγωνιστικη ομαδα στην ευρωπη η οποια να σηκωνει ευρωλιγκες θα πρεπει να εχει την τρελα των γιαννακοπουλων(παππουδων) ή των αγγελοπουλων διοτι πολυ απλα λεφτα δεν βγαζουν αλλα παρα μονο βαζουν! Ο αγγελοπουλος φετος εχει βαλει παρα πολλα λεφτα σε μια ομαδα που μολις ανεβηκε και το καλοκαιρι δεν ξεραμε αν μπορει καν να παιξει στην Α1. Η συνεχεια θα δειξει.
Runt
Εκει στεκομαι κι εγω, στην επενδυση, απο τη στιγμη που δεν υπαρχει το "τρελλο" χρημα.
6 καλοι ξενοι, οι περισσοτεροι απο τους οποιους ηδη υπαρχουν κτγμ, οσο το δυνατον καλυτερους ελληνες μπορεις να βρεις και μικρους στους οποιους θα χτισεις.
Dwyane ''the flash'' Wade
Δεν διαφωνω. Ειδικα απο ελληνες θεωρω πως υπαρχουν ευκαιριες και οχι με τρελο χρημα οπως λες. Μπογρης, Μπραμος κτλ
Runt
Κι απο μικροτερους, επειδη ψιλοασχολουμαι (ιντερνετικα παντα) με μικρες εθνικες, εχει αρκετους για να γεμισςι η 15αδα.
Οπως ο Σκουλιδας του περιστεριου (αν θελει να φυγει βεβαια η να δωθει απο την ομαδα του) ο Μιτογλου ο Μαραγκιδης (97αρης ψηλος pg/sg) και 2-3 αλλοι που παιζουν ncaa με μεγαλη προοπτικη.
Το θεμα ειναι να υπαρχει "σοφια" στο πλανο για να μη τρεχεις να διορθωνεις μετα.
Dwyane ''the flash'' Wade
O Σακοτα σε προσφατη συνεντευξη του ειπε πως θα δωσει μεγαλο βαρος στις ακαδημιες. Μακαρι γιατι στο παρελθον η Αεκ ειχε βγαλει αρκετους παικτες απο μεσα.
Runt
Καλα νεα αυτα. Αν οντως σχοληθουν σοβαρα με την παραγωγη, τοτε μπραβο τους. Τους βγαζω το καπελο.
tuareg
QUOTE (Runt @ May 12 2015, 13:27 ) *
Κι απο μικροτερους, επειδη ψιλοασχολουμαι (ιντερνετικα παντα) με μικρες εθνικες, εχει αρκετους για να γεμισςι η 15αδα.
Οπως ο Σκουλιδας του περιστεριου (αν θελει να φυγει βεβαια η να δωθει απο την ομαδα του) ο Μιτογλου ο Μαραγκιδης (97αρης ψηλος pg/sg) και 2-3 αλλοι που παιζουν ncaa με μεγαλη προοπτικη.
Το θεμα ειναι να υπαρχει "σοφια" στο πλανο για να μη τρεχεις να διορθωνεις μετα.


για τον μητογλου υπαρχει συμβολαιο στον εσακε με τον Αρη
Air Kef
Γκάιζ, για Μενσά-Μπονσού πάντως, αν η ΑΕΚ του χρόνου θέλει Ευρωλίγκα ή έστω Γιούροκαπ, δεν βλέπω τον συμπαθητικότατο Άγγλο να παραμένει.
Με Ευρώπη θα έχει 2 αγώνες την βδομάδα και 1 ταξίδι κάθε 14 μέρες στην καλύτερη, και οι γιατροί του Ολυμπιακού δεν νομίζω να ήταν τυφλοί όταν τον έκοβαν πέρσι αν μπορούσε να τα αντέξει αυτά.

Η καταπόνηση από υποχρεώσεις και ταξίδια δεν θα έχουν καμία σχέση με το φετινό χαλαρουήτα της ΑΕΚ, που του επέτρεψε να αγωνιστεί εντυπωσιάσει, είχε 6 προπόνήσεις και 1 αγώνα την βδομάδα, ενώ έφευγε για ταξίδι 1 φορά τον μήνα.

Όχι ότι δεν θα βρει αντικαταστάτη η ΑΕΚ μέσα σε ολόκληρο καλοκαίρι, αλλά καλό είναι να μην τον υπολογίζει για του χρόνου αν θέλει Ευρώπες.
Runt
QUOTE (tuareg @ May 12 2015, 21:05 ) *
για τον μητογλου υπαρχει συμβολαιο στον εσακε με τον Αρη


Ανανεωσε το μαρτη, ειχα μεινει με τη μη ανανεωση του καλοκαιριου.
ΟΚ, ως παραδειγμα τον ανεφερα παντως, οπως και τους υπολοιπους.
Καλες κινησεις κανετε, δεσατε και τον Λαρεντζακη βλεπω (απ' τους πιο βελτιωμενους φετος κατω των 22).
kitrinos
QUOTE(Runt @ May 12 2015, 23:11 ) *
Ανανεωσε το μαρτη, ειχα μεινει με τη μη ανανεωση του καλοκαιριου.
ΟΚ, ως παραδειγμα τον ανεφερα παντως, οπως και τους υπολοιπους.
Καλες κινησεις κανετε, δεσατε και τον Λαρεντζακη βλεπω (απ' τους πιο βελτιωμενους φετος κατω των 22).


Οι περισσοτεροι απο τους μικρους που γραφετε, ειναι λαχεια. Ενας στους 20 θα σου βγουν, καποτε. Οι αλλοι, μπαααα
Οσο για τον Λαρεντζακη, επειδη τον ξερω, παικταρας αλλα δεν θα παιξει υψηλο μπασκετ ποτε λογω χαρακτηρα (πολυ χειροτερος του Παππα, του βαζελου). Λαχεια στυλ Παπαπετρου δεν βγαινουν καθε μερα
Οσο για τον Μενσα Μπονσου, αγαπητε φιλε ολυμπιακέ οι γιατροι του γαυρου Ολυμπιακού τον εβγαλαν κουλο ανεπαρκή λογω γονατου, εκει που εχει δειξει οτι δεν εχει τελικα κανενα προβλημα. Αφυδατωση εχει (αυτο που παραπεμπει σε υπερβολικη χρηση ...χορτου, αλλα τελος παντων. Μακαρι να βγω ψευτης)



*Air Kef: Language, αν είναι δυνατόν
Dwyane ''the flash'' Wade
Ο μενσα οντως εχει προβλημα στο γονατο και ειναι ερωτηματικο κατα ποσο μπορει να ανταπεξελθει επαρκως με 2 παιχνιδια τη βδομαδα.
NikBot
QUOTE (kitrinos @ May 13 2015, 12:29 ) *
Οσο για τον Μενσα Μπονσου, αγαπητε φιλε ολυμπιακέ οι γιατροι του γαυρου τον εβγαλαν κουλο λογω γονατου, εκει που εχει δειξει οτι δεν εχει τελικα κανενα προβλημα.


Ρε σεις θα μας τρελάνετε? Τον εξέτασες δηλαδή και έβγαλες διάγνωση? Δεν είπε κανείς για το τωρινό του πρόβλημα (αφυδάτωση) αλλά γενικά για πρόβλημα που πιθανώς να έχει στο γόνατο. Έχει δείξει οτι δεν έχει? ΟΧΙ! Όχι παίζοντας 1 παιχνίδι Α1 την εβδομάδα. Φαντάζομαι οτι το θέμα των γιατρών του Ολυμπιακού ήταν αν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ομάδας (και μάλιστα πρωταγωνίστριας) στην Ευρωλίγκα. Ο μόνος τρόπος να αποδειχθεί λοιπόν αν έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του είναι να αγωνιστεί σε τέτοιο επίπεδο. Οπότε ασ μην βιαζόμαστε να τον χαρακτηρίσουμε "σακάτη" ή "ταύρο".
RipCity
τα προβλήματα του Μενσά Μπονσού στο γόνατο είναι γνωστά χρόνια τώρα, δε τα ανακάλυψαν οι γιατροί του Ολυμπιακού.
fear_me
Ετσι κι αλλιως δεν κανει γιατι δεν παιζει αμυνα...
Air Kef
QUOTE(RipCity @ May 13 2015, 12:47 ) *
τα προβλήματα του Μενσά Μπονσού στο γόνατο είναι γνωστά χρόνια τώρα, δε τα ανακάλυψαν οι γιατροί του Ολυμπιακού.



Of course not, απλά ήταν οι πρώτοι που πήραν την απόφαση να "κάψουν" τον παίκτη μη εμπιστευομένοι ότι μπορεί να βγάλει σεζόν σε top level. Για ομάδα που θέλει 4αδα Α1 είναι σούπερ και το έδειξε φέτος κάνοντας πλάκα σε πολλά ματς.
ashton
προϊστορία με Άρη σε πλειοφ εκτός έδρας
http://vasilissa.blogspot.gr/2015/05/break.html
ashton
Ήττα (ως συνήθως) στο τέλος, 71-69 στον 1ο αγώνα..



3. WILBEKIN
Κακός ο Αμερικανός.. Μόλις 2 πόντοι από 1/5 σουτ, 3 ασιστ και για πρώτη φορά παραπάνω λάθη από ασιστ, 4 .. έκανε και 3 λάθη σε 25'57". Μάλλον έπρεπε να παίξει λιγότερο..

4. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
Έπαιξε λίγο (2'48") πρόλαβε να κάνει ένα φάουλ, να πάρει 1, να κλέψει μια μπάλα, να κάνει ένα λάθος και να σουτάρει κι ένα τρίποντο .


5. DELININKAITIS
Πολύ μεγάλη εμφάνιση. Νομίζω πως είναι ο πιο χρήσιμος & σταθερός ξένος & πρέπει να μείνει . 18 πόντοι με 4/5 βολές, 4/4 διποντα και 2/5 τριποντα, 2-0 ρημπάουντ, 1 ασιστ, 5 φάουλ, 3 κλεψίματα σε 30'02".


6. SAKOTA
Έχασε το σουτ στο τέλος, αλλά μαζί με τον Ντέλι μας κρατήσανε στο ματς. 17 πόντοι από 2/2 βολές, 3/5 δίποντα, 3/6 τριποντα, μόλις 1 (επιθετικό) ρημπάουντ, 4 ασιστ, κανένα φάουλ, 1 λάθος σε 31'11".

7. ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ
Δεν μπήκε δευτερόλεπτο. Πρώτη ήττα με τον Λεωνίδα να είναι 12άδα και να μην πατάει παρκέ . Νομίζω στο τραγικό (ως συνήθως) τρίτο δεκάλεπτο θα μπορούσε να μπει ..

8. ΠΟΛΥΤΑΡΧΟΥ
Δεν χρησιμοποιήθηκε όπως αναμενόταν .

14. ΤΣΙΑΚΟΣ
Μπήκε 12άδα για πρώτη φορά μετά το ΣΕΦ (που ήταν τραυματίες Σακοτα, Πολυτάρχου) αλλά δεν έπαιξε. Έχει να πατήσει παρκέ από το ματς στην Πυλαία .


15. ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
Ξεκίνησε πεντάδα ξανά . 7 ποντοι (1/2 βολές, 3/6 2π) και 7 ρημπάουντ (5-2). Έκανε 2 φάουλ, έφαγε 2 τάπες, είχε 1 κλέψιμο, 1 λάθος σε 19'14".


17. ΑΘΗΝΑΙΟΥ
Έδωσε κάποιες λύσεις επιθετικά στο τέλος. 5 πόντοι με 2/2 βολές, 0/3 διποντα, 1/2 τριποντα (είναι θετικό πως δεν εκβιάζει τα μακρινά σουτ), 0-1 ρημπάουντ, 2 ασιστ, 3 φάουλ, 1 λάθος σε 28'01".


18. MILOSEVIC
Έπαιξε και πεντάρι για αρκετό διαστημα, πρώτος ρημπάουντερ με 10 (9-1), 1 ασιστ, 3 φάουλ, 3 λάθη, και 6 πόντοι από 1/2 βολές, 1/3 διποντα και τα εκνευριστικά 1/5 τρίποντα (8/42 έχει συνολικά - 19%.. τραγικό για γιούγκο φοργουορντ) σε 25'10"


21. MENSAH-BONSU
Πάτησε παρκε, αλλά πολύ μακριά από τον κανονικό του εαυτό.. 6 πόντοι με 2/2 1π, 2/3 2π, 2-0 ρημπάουντ, 1 λάθος, 1 φάουλ (& 2 κερδισμένα) σε 10'37".


23. ENGLISH
Για άλλο ένα κρίσιμο ματς κλεισμένος και δεν μπόρεσε να πιάσει διψηφιο νούμερο. 8π με 2/2 βολές και μόλις 2/9 σουτ (0/2 2π, 2/7 3π), ακόμα 6 ρημπάουντ (4-2), 3 ασιστ, 3 φάουλ, 1 λάθος κι έφαγε 2 κοψιματα σε 27'00".
Dwyane ''the flash'' Wade
Τηρουμενων των συνθηκων δεν περιμενα πως θα φταναμε χτες τοσο κοντα στη νικη μεσα στο αλεξανδρειο. Ο αρης θα μπορουσε να εχει καθαρισει νωριτερα το ματς αλλα φαινεται πως ηθελε να μας το χαρισει κι εμεις δεν το παιρναμε. Χωρις χερστον και μενσα ανετοιμο μας περιμενα πολυ χειροτερους. Ο αρης ειναι σαφεστατα καλυτερη και πιο δουλεμενη ομαδα αλλα υστερει αρκετα σε ταλεντο σε σχεση με μας που απο την αλλη βεβαια με τετοιο πλανο δεν παμε πουθενα. Πραγματικα απορω αν υπαρχει εστω ενα επιθετικο συστημα. Εχω την εντυπωση πολλες φορες πως ο καθενας κανει του κεφαλιου του. Για την αμυνα μας ουτε λογος βεβαια. Εστω κι ετσι φτασαμε ενα σουτ πριν το μεγαλο διπλο.

Υ.Γ. Ντελινικαιτις ανανεωση...χτες!! Και οχι μονο για τον χτεσινο αγωνα αλλα για ολη του τη χρονια. Ισως ο πιο ωριμος παικτης μας μαζι με τον μαλικ.
fear_me
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ May 14 2015, 11:20 ) *
Τηρουμενων των συνθηκων δεν περιμενα πως θα φταναμε χτες τοσο κοντα στη νικη μεσα στο αλεξανδρειο. Ο αρης θα μπορουσε να εχει καθαρισει νωριτερα το ματς αλλα φαινεται πως ηθελε να μας το χαρισει κι εμεις δεν το παιρναμε. Χωρις χερστον και μενσα ανετοιμο μας περιμενα πολυ χειροτερους. Ο αρης ειναι σαφεστατα καλυτερη και πιο δουλεμενη ομαδα αλλα υστερει αρκετα σε ταλεντο σε σχεση με μας που απο την αλλη βεβαια με τετοιο πλανο δεν παμε πουθενα. Πραγματικα απορω αν υπαρχει εστω ενα επιθετικο συστημα. Εχω την εντυπωση πολλες φορες πως ο καθενας κανει του κεφαλιου του. Για την αμυνα μας ουτε λογος βεβαια. Εστω κι ετσι φτασαμε ενα σουτ πριν το μεγαλο διπλο.

Υ.Γ. Ντελινικαιτις ανανεωση...χτες!! Και οχι μονο για τον χτεσινο αγωνα αλλα για ολη του τη χρονια. Ισως ο πιο ωριμος παικτης μας μαζι με τον μαλικ.

Συμφωνω για τον ντελι!! Μαζι με τον χαιρστον πρεπει να μεινουν,οι υπολοιποι ξενοι ειναι για αλλαγη το καλοκαιρι...
Οσο για την επιθεση μας ,εγω ειδα οτι ο αρης ηταν καλα διαβασμενος στα συστηματα μας και ο Πριφτης ειχε δουλεψει καλα στην αντιμετωπιση τους...Εμεις απο την αλλη πρεπει να ειμαστε τσακωμενοι με το σκαουτινγκ...Ισως θα επρεπε ο Σακοτα να δουλεψει κανενα καινουριο play επιθετικα και να προσαρμοστει στα χαρακτηριστικα των παικτων του αρη,πχ τα σουτακια του νειμικ απο μεση αποσταση δωθηκαν προκλητικα ευκολα,δεν ξερω αν τα βαζει γενικα,αλλα χτες εδειξε οτι τα ειχε,επισης δεν γινεται να τρωμε 19 ποντους απο τον αντεγκμπογιε,ή να δινουμε τοσο ελευθερα τριποντα...
kitrinos
Οταν χανεις, ως κοουτς, ΟΛΑ τα παιχνιδια που εισαι σε αποσταση αναπνοης τα τελευταια 2 λεπτα, ψαξου
Η' δεν κανεις, η' δεν το εχεις, η' σταματησες να το εχεις. ΟΛΑ ??????????
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(fear_me @ May 14 2015, 14:10 ) *
Συμφωνω για τον ντελι!! Μαζι με τον χαιρστον πρεπει να μεινουν,οι υπολοιποι ξενοι ειναι για αλλαγη το καλοκαιρι...
Οσο για την επιθεση μας ,εγω ειδα οτι ο αρης ηταν καλα διαβασμενος στα συστηματα μας και ο Πριφτης ειχε δουλεψει καλα στην αντιμετωπιση τους...Εμεις απο την αλλη πρεπει να ειμαστε τσακωμενοι με το σκαουτινγκ...Ισως θα επρεπε ο Σακοτα να δουλεψει κανενα καινουριο play επιθετικα και να προσαρμοστει στα χαρακτηριστικα των παικτων του αρη,πχ τα σουτακια του νειμικ απο μεση αποσταση δωθηκαν προκλητικα ευκολα,δεν ξερω αν τα βαζει γενικα,αλλα χτες εδειξε οτι τα ειχε,επισης δεν γινεται να τρωμε 19 ποντους απο τον αντεγκμπογιε,ή να δινουμε τοσο ελευθερα τριποντα...


Τον μενσα εγω τον θελω. Μπορει να μην ειναι καλος αμυντικος αλλα γουσταρω πολυ αυτον τον τροπο παιχνιδιου του γενικοτερα.
fear_me
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ May 14 2015, 15:55 ) *
Τον μενσα εγω τον θελω. Μπορει να μην ειναι καλος αμυντικος αλλα γουσταρω πολυ αυτον τον τροπο παιχνιδιου του γενικοτερα.

Αναλογα το τι θελουμε να κανουμε,σε μια ομαδα με στοχους και ουσια θεωρω περιττο να ξοδευεις τοσα λεφτα για μια τετοια τρυπα στην αμυνα,απο την αλλη αν θελουμε μονο θεαμα για εισητηρια,τοτε οκ ο μενσα ειναι οτι πρεπει οταν ειναι υγειης!
Σιγουρα παντως θελουμε και προπονητη..Ο Κατσικαρης θα ηταν ιδανικος θεωρω!!
ashton
Delininkaitis & Hairston πρέπει να μείνουν .
Από εκεί και πέρα για τους άλλους πρέπει να δουμε σε τι ευρωδιοργάνωση θα παίζουμε και τι απαιτήσεις θα έχει ..
fear_me
QUOTE(ashton @ May 14 2015, 19:37 ) *
Delininkaitis & Hairston πρέπει να μείνουν .
Από εκεί και πέρα για τους άλλους πρέπει να δουμε σε τι ευρωδιοργάνωση θα παίζουμε και τι απαιτήσεις θα έχει ..

ULEB Cup...
kitrinos
QUOTE (fear_me @ May 14 2015, 17:39 ) *
Αναλογα το τι θελουμε να κανουμε,σε μια ομαδα με στοχους και ουσια θεωρω περιττο να ξοδευεις τοσα λεφτα για μια τετοια τρυπα στην αμυνα,απο την αλλη αν θελουμε μονο θεαμα για εισητηρια,τοτε οκ ο μενσα ειναι οτι πρεπει οταν ειναι υγειης!
Σιγουρα παντως θελουμε και προπονητη..Ο Κατσικαρης θα ηταν ιδανικος θεωρω!!


Αιχμές κατά του Ντράγκαν Σάκοτα άφησε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, μιλώντας στον Arena FM 89,4. Ο έμπειρος κόουτς, που έχει καθίσει στον πάγκο της Ένωσης, κατά τη διάρκεια της σεζόν 2006-07, αλλά έχει συνδέσει το όνομά του κυρίως με τον Άρη, τον οποίο υποστηρίζει, βρέθηκε την Τετάρτη στο «Παλέ» και, όπως δήλωσε, θεωρεί ότι ο «Σάλε» άφησε πολύ ώρα εκτός αγώνα τον Σάκοτα και δεν χρησιμοποίησε τους Έλληνες παίκτες, που μπορούσαν να βοηθήσουν. Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ: «Ο Άρης είχε την δυνατότητα να κερδίσει το παιχνίδι γιατί η ΑΕΚ αντιμετώπιζε προβλήματα. Έχω σε εκτίμηση τον Σάκοτα και τον περίμενα καλύτερο, αλλά με απογοήτευσε. Άφησε κάποιους μεγάλους παίκτες για μεγάλο χρονικό όριο εκτός και αυτό στοίχισε. Ο Ντούσαν Σάκοτα είχε ρυθμό, όμως έμεινε αρκετή ώρα έξω και κρύωσε. Επίσης, δεν χρησιμοποίησε τα ελληνόπουλα που μπορούσαν να προσφέρουν. rolleyes.gif Αυτό που με ανησύχησε στον Άρη είναι ότι έχασε εύκολα την διαφορά. Πλέον, ο Άρης έχει το προβάδισμα και πάει με διαφορετική ψυχολογία στην Αθήνα».

Runt
Τωρα που θα τον διωξει τον Σακοτα η ΑΕΚ θα παρει εσενα Βαγγελη, που τα καταφερνεις καλυτερα.
Dwyane ''the flash'' Wade
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...-euro-cup-i-aek
Runt
Για να δουμε τις κινησεις της δοιηκησης τωρα.
Παντως αν βγουμε τριτοι φανταζομαι οτι θα παει κι ο τεταρτος...η οχι;
Dwyane ''the flash'' Wade
Δεν γνωριζω. Παντως ο Αγγελοπουλος στην ανακοινωση του δεσμευτηκε ξανα για κινησεις που θα γινουν. Ειδωμεν...
kitrinos
QUOTE (Runt @ May 15 2015, 14:00 ) *
Τωρα που θα τον διωξει τον Σακοτα η ΑΕΚ θα παρει εσενα Βαγγελη, που τα καταφερνεις καλυτερα.


Παντως μεχρι τωρα ο Σακοτα εχει 0 στα 7 οταν το σκορ ειναι πολυ κοντα στα τελευταια 2 λεπτα. Αν τα ειχε σε τριποντα 0/7, ουτε Κ ΕΣΚΑ δεν θα επαιζε
ΓΕΓΟΝΟΣ
Ολα τα αλλα ειναι θεωριες
Runt
QUOTE (kitrinos @ May 15 2015, 15:10 ) *
Παντως μεχρι τωρα ο Σακοτα εχει 0 στα 7 οταν το σκορ ειναι πολυ κοντα στα τελευταια 2 λεπτα. Αν τα ειχε σε τριποντα 0/7, ουτε Κ ΕΣΚΑ δεν θα επαιζε
ΓΕΓΟΝΟΣ
Ολα τα αλλα ειναι θεωριες

Δεν διαφωνω σ'αυτα που λες. Διαφωνω με τον Αλεξανδρη που βγαινει δημοσιως και κανει κριτικη σε συναδελφο του.
Γεγονος ειναι οτι η ομαδα, δεν ειναι ομαδα. Αργησε ομως να φτιαχτει και το ροσστερ.
kitrinos
QUOTE (Runt @ May 15 2015, 15:18 ) *
Δεν διαφωνω σ'αυτα που λες. Διαφωνω με τον Αλεξανδρη που βγαινει δημοσιως και κανει κριτικη σε συναδελφο του.
Γεγονος ειναι οτι η ομαδα, δεν ειναι ομαδα. Αργησε ομως να φτιαχτει και το ροσστερ.

Στο δια ταυτα περι Αλεξανδρη συμφωνω. Αλλα δεν το ποσταρα για τον Αλεξανδρη. Απλα συμφωνω και επαυξανω στα περι "τωρινης" ικανοτητας του Σακοτα. Ειναι κατι σαν τον Μπαγιεβιτς. Καλοι καποτε, αλλα παρωχημενοι για το 2015. Και το μπασκετ και το ποδοσφαιρο εχουν εξελιχθει τοσο πολυ, που οι τυποι εχουν μεινει παρα πολυ πισω

Αλλα και ............ icon_drunk.gif

Το Eurocup της ULEB αποτελεί τη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση στο μπάσκετ. Τη σεζόν 2015-16 θα λάβουν μέρος σε αυτήν, όπως και φέτος, 36 ομάδες, μεταξύ των οποίων, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι και η ΑΕΚ, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, που διαβάσατε από το aek365. Αναλυτικά:

3 ομάδες από: Αδριατική Λίγκα, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ρωσία και Ισπανία

2 ομάδες από: Τουρκία, Λιθουανία και Ισραήλ

1 ομάδα από: Ελλάδα, Βέλγιο, Τσεχία, Φινλανδία, Λετονία, Πολωνία, Ουκρανία και Ηνωμένο Βασίλειο

4 ομάδες με με wild cards.

Οι 36 αυτές ομάδες χωρίζεται σε πρώτη φάση σε 6 ομίλους των 6 ομάδων (10 αγωνιστικές). Στην επόμενη φάση, το «Last 32», προκρίνονται οι 4 πρώτοι κάθε ομίλου, καθώς και 8 ομάδες που «πέφτουν» από την Ευρωλίγκα.

Η δεύτερη φάση της διοργάνωσης περιλαμβάνει επίσης ομίλους, αυτήν τη φορά 8 των 4 ομάδων (6 αγωνιστικές) και την πρόκριση παίρνουν οι 2 πρώτες. Έπειτα, ακολουθούν αγώνες νοκ άουτ στους «16», τους προημιτελικούς και τους ημιτελικούς, ενώ και οι τελικοί είναι διπλοί.

Κάτοχος της φετινής διοργάνωσης είναι η Χίμκι, η οποία επικράτησε 2 φορές της Κανάριας και θα αγωνιστεί του χρόνου στην Ευρωλίγκα. Από ελληνικές ομάδες, στο φετινό Eurocupσυμμετείχε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έφτασε μέχρι το «Last 32». Στην πρώτη φάση αντιμετώπισε τις Λοκομοτίβ Κουμπάν (Ρωσία), Καρσίγιακα (Τουρκία), Μπουντούτσνοστ (Μαυροβούνιο), Βέντσπιλς (Λετονία) και Ζιέλονα Γκόρα (Πολωνία) και προκρίθηκε με 6-4 νίκες, ενώ στη συνέχεια αντιμετώπισε τις Λιμόζ, Χίμκι και Καντού και αποκλείστηκε με 1-5 νίκες.


ashton
QUOTE
Ανακοίνωση για Ευρώπη
Παρασκευή 15 Μαΐου 2015 18:24

Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει, ότι απέστειλε σήμερα (15/05) την «φόρμα προεγγραφής» για την συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της περιόδου 2015-2016.

http://www.aekbc.gr/articles-190/anakoinwsh-gia-eurwph.htm
ashton
προϊστορία με Άρη εντός έδρας σε πλέϊοφ

http://vasilissa.blogspot.gr/2015/05/blog-post_91.html
Dwyane ''the flash'' Wade
Απολυτοι κυριαρχοι στο 1ο ημιχρονο. Διαφορα 20 ποντων με τον αρη να μην υπαρχει στον γηπεδο. Η ομαδα βγαζει ενεργεια σε αμυνα και επιθεση. Βοηθαει και η αστοχια του αρη που εχει χασει πολλα σουτ με καλες προυποθεσεις.
Στη φαση του τσαμπουκα του μενσα με τον νειμικ θα μπορουσε ο σακοτα να τον κανει αλλαγη να ηρεμησει το μυαλο του.
jasonick
Τρομερή ενέργεια από τον πάγκο, μπράβο και στο Σάκοτα που τους άφησε μέσα. Παίζουμε πολύ καλά σε σημείο που μου αρέσει μέχρι και ο Νώντας. smiley.gif
Ο Μενσά στην πρώτη περίοδο μπορεί να πήρε τα 3 φάουλ από το Χαρίση αλλά ήταν κακός και ειδικά στην άμυνα όπου ήταν προκλητικά αδιάφορος θα έλεγα, τουλάχιστον στο 2ο δεκάλεπτο έστρωσε. Ο Κασελάκης ήταν η ευχάριστη έκπληξη με τα ποσταρίσματα του και τους πόντους που έδωσε.
Άντε να δούμε τώρα το 2ο ημίχρονο.
Dwyane ''the flash'' Wade
Ισοφαρισαμε τη σειρα με παρολιγο 40αρα. Ο αρης δεν μπηκε ποτε στο γηπεδο μετα το 1ο δεκαλεπτο.25-6 επι μερους σκορ στο 2ο δεκαλεπτο και το ματς ειχε ουσιαστικα τελειωσει απο το ημιχρονο. Ο ινγκλις ηταν ο γνωστος φονιας σημερα,πολυ θετικος ο κασελακης και κριμα που δεν πηρε φετος πιο πολλες ευκαιριες. Το ευρος της νικης σιγουρα θα επιδρασει θετικα στη ψυχολογια αλλα δεν με πρεπει να μας αποσυντονισει. Το ματς της τριτης ειναι μια τελειως αλλη ιστορια. Ολα ή τιποτα σε 3 μερες.
ashton

Γύρισα πριν λίγο από το ΟΑΚΑ . Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση, τον Σάλε με το team του και τους παίκτες του, που ξανακάνανε γιορτή τα εντός έδρας παιχνίδια της Βασίλισσας ** .. Να βγάλω και την πίκρα μου ...
Μετά από 20 χρόνια που έχω διαρκείας (13 στα 'επίσημα' ) και εκατοντάδες αγώνες που έχω παρακολουθήσει με το κράνος μέσα στα γήπεδα που παίζουμε, ενημερώθηκα σήμερα πως απαγορεύεται να μπω με κράνος στο ΟΑΚΑ .*
Αφού πήγαμε μαζί δίπλα στο αστυνομικό τμήμα για να μου δείξουνε τη ρημαδοεντολή που το έλεγε... Τη διάταξη με την οποία απαγορεύεται θα μου τη δείχνανε ΜΕΤΑ το ματς... ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΕΜΕ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ...
Τους ζήτησα να υπογράψουν ΕΓΓΡΑΦΟ με τα στοιχεία τους, ότι παραλαμβάνουν το κράνος (που είναι περιουσία μου και δεν φύτρωσε σε καμιά κρανιά) και κάνανε τον κινέζο..
Έτσι έχασα όλο το πρώτο δεκάλεπτο που το ματς ήτο ντέρμπυ . Αφού με είδανε οι παίκται κάνανε μετά το καθήκον τους
smile emoticon
smile emoticon

*τελευταία φορά μου κάνανε το ίδιο στην πρεμιέρα της regular με Ολυμπιακό το 2001/02, και όλη εκείνη τη χρονιά για να αποφεύγω τη λεκτική διαδικασία & τη βαβούρα έμπαινα από τα δημοσιογραφικά κι έκανα τον κύκλο μέχρι τα μπλέ.. Και ήταν και ο λόγος που από τότε πήγα με διαρκείας στα απέναντι/επίσημα για να μη με πρήζουν γι'αυτό ...

**ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΑΡΗ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

54π (2000/01) 110-56
38π (2014/15) 92-54 playoff
37π (2002/03) 92-55
25π (1966/67) 94-69
22π (2001/02) 92-70
20π (2004/05) 88-68 playoff

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ PLAYOFF ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

38π (2014/15) Α.Ε.Κ. - Άρης 92-58
33π (1988/89) Α.Ε.Κ. - Απόλλων Πάτρας 107-74
33π (1996/97) Α.Ε.Κ. - Σπόρτιγκ 83-50
27π (1997/98) Α.Ε.Κ. - Πανιώνιος 85-58
25π (1989/90) Α.Ε.Κ. - Ολυμπιακός 96-71
20π (2002/03) Α.Ε.Κ. - Ολυμπιακός 84-64
20π (2004/05) Α.Ε.Κ. - Άρης 88-68
(χμμ μόνο το ματς του 67 έχασα
smile emoticon
ashton
εκτεταμένα στιγμιότυπα
ashton

αρκετός ο κόσμος


Για το Νικολάκη ..
Τι να πούμε.. Τεράστια εμφάνιση από την ομάδα, ειδικά στην άμυνα - ενώ επιθετικά πήγαμε στα κλασικά μας επίπεδα εντός έδρας .


Στην εξέδρα και ο άλλος Νικόλας


3. WILBEKIN
Ξεκίνησε βασικός μετά από Δράμα-Αλεξάνδρειο. Σε 16'54" είχε 5 πόντους από 1/2 2π, 1/2 3π, 0-1 ρημπ, 4 ασιστ και 1 φάουλ . Θετικός.

4. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
Πολύ καλός ο Νώντας με εξαίρεση το άστοχο τρίποντο που ήταν airball.. 7 πόντοι με 3/4 βολές, 2/2 διποντα, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο, 6 κερδισμένα φάουλ και 3 που έκανε σε 16'35".


5. DELININKAITIS
Σταθερή αξία & ποιότητα. Όποτε χρειάστηκε βοήθησε. 4π με 2/2 1π, 1/1 2π, 0/2 3π, 2-1 ρημπ, 1 κλέψιμο, 2 λάθη, 3 φάουλ (και 3 κερδισμένα) σε 18'51"



6. SAKOTA
Δε χρειάστηκε να παίξει & να πάρει προσπάθειες όπως σε άλλα ματς. 9π με 3/3 2π, 1/3 3π, 3-0ρημπ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 φάουλ σε 18'27".


7. ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ
Εξαιρετικός ο Λεωνίδας (αν εξαιρέσουμε την αστοχία στα τρίποντα που είναι εφάμιλλη του Βόσνιου με 1/6). 12 πόντοι, από 1/1 βολές, 4/5 2π, 5-0 ρημπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 λάθος σε 22'48". Είχε να παίξει τόσο πρακτικά από τότε που ήρθε ο Hairston (με εξαίρεση το ΣΕΦ) .


8. ΠΟΛΥΤΑΡΧΟΥ
Μπήκε στο τέλος (4'31"), έβαλε και ένα τρίποντο σε δυο προσπάθειες . Μια χαρά σύνδεση του σήμερα & αύριο που είναι ευοίωνο με το χθες & προχθες στα χωράφια της Α2 και της Β .

14. ΤΣΙΑΚΟΣ
Μπήκε κι αυτός στο τέλος (3'30"), όμως έχει εμφανώς πρόβλημα και δεν μπορεί να σταθεί σε επίπεδο .. Μάλλον δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του στη μέση της χρονιάς .


15. ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
Θετικός όσο έπαιξε, είχε 7 ρημπάουντ (5-2) και 4 πόντους (2/2 2π), 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 14'30" .


17. ΑΘΗΝΑΙΟΥ
Πολύ ουσιαστικός ο Γιάννης . 9 πόντοι χωρίς να εκβιάζει προσπάθειες (3/4 2π, 1/2 3π), 3-0 ρημπ, 4 ασιστ, 3 λάθη σε 21'52".


18. MILOSEVIC
Άλλη μια καλή εμφάνιση για τον Βόσνιο. 10 πόντοι και με τρίποντο (που δίστασε αλλά το έσταξε, ενώ σε άλλη αντίστοιχη φάση στο β' το φοβήθηκε). 3/3 βολές, 2/5 2π, 7 (5-2) ρημπαουντ, 4 ασιστ, 2 κλεψιματα, 1 λαθος, 3 φάουλ σε 20'40".


21. MENSAH-BONSU
Ήταν κανονικός παίκτης σήμερα.. Όχι στα δικά του σούπερ επίπεδα, αλλά δεν ήταν και ωσεί παρών όπως στα προηγούμενα . 12 ποντοι από 4/7 βολές, 4/9 2π, 5 (3-2) ρημπαουντ, 1 κλεψιμο, 3 λάθη, 2 ασιστ, 4 φαουλ και 6 κερδισμένα σε 20'24".


23. ENGLISH
Ο καλύτερος παίκτης μας μάλλον. Έκανε πραγματικά καλό ματς μετά το προηγούμενο παιχνίδι με τον Άρη στο ΟΑΚΑ . 17 ποντοι από 4/4 βολες, 2/3 2π, 3/4 3π, 4-0 ρημπαουντ, 1 ασιστ, 3 κερδισμενα φαουλ .


άλλη ένα ματς με ωραίο μπασκετ στο ΟΑΚΑ με τον Σακοτα στον πάγκο


Θα παίξει την Τρίτη ;
ashton
κι επειδή πολλά διαβάζω για τις βολές..

Κανονική περίοδος.
Βολές που εκτέλεσαν οι 14 ομάδες της Α1

460 (17,7) Κολοσσος
467 (18,0) Αρης
492 (18,9) Πανελευσινιακός
501 (19,3) ΠΑΟ
503 (19,3) ΟΣΦΠ
507 (19,5) Πανιώνιος
523 (20,1) Ρεθυμνο
574 (22,1) ΚΑΟΔ
576 (22,2) Απόλλωνας
582 (22,4) Τρικαλα
593 (22,8) Αρης
611 (23,5) Κηφισιά
621 (23,9) Κόροιβος
664 (25,5) Α.Ε.Κ.

και στα πλειοφ

25 (12,5) Αρης
37 (18,5) Κολοσσός
38 (19,0) Α.Ε.Κ.
43 (21,5) Ρέθυμνο
53 (26,5) ΠΑΟΚ
68 (34,0) ΠΑΟ
ashton
video απο χθες
Dwyane ''the flash'' Wade
O χερστον εκτος. Απο τον αρη μεγαλη απωλεια ο αντεγκμπογιε που τον αφηνει μονο με 3 κοντους αυριο. Πιθανον να μην παιξει ουτε ο νειμικ. Σφαγη προβλεπω να γινεται.
fear_me
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ May 18 2015, 12:46 ) *
O χερστον εκτος. Απο τον αρη μεγαλη απωλεια ο αντεγκμπογιε που τον αφηνει μονο με 3 κοντους αυριο. Πιθανον να μην παιξει ουτε ο νειμικ. Σφαγη προβλεπω να γινεται.

Aν με το καλο κερδισουμε αυριο,ο μαλικ προλαβαινει τον ολυμπιακο?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.