Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΕΚ επικαιρότητα 2014/2015
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
fear_me
http://www.aek-live.gr/%CE%BA%CE%B1%CE%B9-...B1%CE%B5%CE%BA/


Ο Μπράιν Μπας είναι ο ατζέντης και έγραψε στο twitter για τον Γκούντριτζ ότι «συμφώνησε στους όρους και θα παίξει για την ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της σεζόν 2014-2015».

Ποιός είναι ο Γκούντριτζ; Πρόκειται για 30χρονο Αμερικανό φόργουορντ που έχει ύψος 2,06 μέτρα και θα μας έρθει από Ισπανία, όπου φόρεσε πέρσι τη φανέλα της Μανρέσα, έχοντας μέσο όρο 4,6 πόντους και 4,2 ριμπάουντς ανά αγώνα.
radical
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Γκούντριτζ στην ΑΕΚ

Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει, ότι: Ο Βέρνον Γκούντριτζ (30 χρ., 2μ.06) είναι ο νέος Αμερικανός της "Βασίλισσας", ο οποίος συμφώνησε σήμερα.
Κατά την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στην δεύτερη κατηγορία της ισραηλινής λίγκας με την Χάποελ Κφαρ Σάμπα και στην πρώτη κατηγορία με την ισπανική Μανρέσα.

(The official Facebook page of the basketball section of AEK)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καμπερίδης: «Όνειρο ζωής για μένα αυτή η φανέλα»

Με καθυστέρηση ενός χρόνου ο Μιχάλης Καμπερίδης έκλεισε στην ΑΕΚ. Ο διεθνής φόργουορντ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ΑΕΚ.

Για την μεταγραφή του: «Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος για την επιλογή μου να έρθω στην ΑΕΚ. Ήταν όνειρο ζωής για μένα να φορέσω αυτή τη φανέλα, με την τεράστια ιστορία που κουβαλάει»

Για τον στόχο της ομάδας: «Η ΑΕΚ είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Είμαστε μία νέα ομάδα. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλό της ομάδας. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα σύνολο που να αποδίδει πολύ καλό μπάσκετ και ταυτόχρονα να παίρνουμε τα αποτελέσματα».

Για τους δικούς του στόχους: «Πιστεύω ότι όταν έρθει η στιγμή να φορέσω αυτή τη φανέλα στους επίσημους αγώνες, θα είμαι έτοιμος να δώσω το 150% των δυνατοτήτων μας και να προσφέρω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και τον κόσμο. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί, εγώ και οι συμπαίκτες μου να φτάσουμε βήμα-βήμα εκεί που θέλουμε».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Για τον κόσμο, ό,τι και να πω είναι λίγο. Ξέρω ότι θα είναι πάντα εκεί, δίπλα μας και αυτό νομίζω ότι είναι το σημαντικότερο από όλα».

(The official Facebook page of the basketball section of AEK)
fear_me
Η Βασίλισσα εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε την τελική συμφωνία με τον Αμερικάνο φόργουορντ όμως παράλληλα άφησε υπονοούμενα και για νέες εξελίξεις.

Διαβάστε αναλυτικά την επισημοποίηση της μεταγραφής του Ουίλιαμσον :

«Ο Γκάρετ Ουίλιαμσον (26, 1,96) είναι και τυπικά παίκτης της ΑΕΚ. Ο Αμερικανός φόργουορντ υπέγραψε πριν από λίγο το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, η διοίκηση της οποίας ετοιμάζει και νέες εκπλήξεις…».

Κυκλοφορούν φήμες για Μπάρλο και Γλυνιαδάκη.

Ξέρει κανείς τι παίζει με την παλιά ΚΑΕ και τα χρέη;
Κάτι άκουσα πως έχει ακόμα χρέη 1,2 εκατομύρια και πως έγινε κρούση σε νέο σχετικά σέντερ που του χρωστάνε κάποια από αυτά τα λεφτά και αρνήθηκε λόγω των χρωστούμενων και επισης γίνεται προσπάθεια διακανονισμών για να μπορέσει η ομάδα να παίξει στην Α1...Αφού υπάρχουν ακόμα αυτά τα προβλήματα ποιο το νόημα που έπεσε η ομάδα Β εθνική;
gratipa1929
Αφού νεα εταιρεία είναι η νέα ΚΑΕ ΑΕΚ δεν έχει ούτε ένα ευρώ χρέος. Ολα τα χρέη είναι στην παλιά ΚΑΕ που λογικά οδεύει προς εκκαθάριση. Μαλλον ο παίκτης ενοιωσε αδικημένος απο αυτη την εξέλιξη και αρνήθηκε να παει στην νεα υγιή ΚΑΕ. Κατα τα αλλα καμία δεν υπάρχει η παραμικρή αλληλεπίδραση μεταξύ δυο εντελώς διαφορετικών ανωνύμων εταιρειών. Με την επωνυμία δεν ξερω τι γίνεται γιατι δεν μπορεί να έχει την ίδια με την παλιά.

Εχω την αίσθηση οτι το μόνο εμπόδιο για τη νέα ΚΑΕ είναι το μεγάλο πόσο που απαιτείται για μετοχικό κεφάλαιο-εγγυητική σύνολο άνω των 300 χιλ ευρω. Αν κανω λάθος και υπάρχει άλλος κανονισμός για τις αθλητικές εταιρείες οποίος γνωρίζει ας με διορθώσει.
radical
Μεχρι τις 19/9 (που εχει παρει παραταση απο τον ΕΣΑΚΕ) πρεπει η νεα ΚΑΕ να προσκομισει την εγγυητικη υψους 100.000... η καλυψη του μετοχικου κεφαλαιου 245.000 μπορει να γινει και πιο μετα.

--------------------------------------------------------------------------------

ο Kyles ανεβαζει βιντεακια στο youtube καθε μερα κατα το (πολυημερο) ταξιδι της επιστροφης στη χωρα μας... κουβαλα αρκετη τρελα και ειναι πολυ επικοινωνιακος
https://www.youtube.com/watch?v=xK1TdcvHMu0
https://www.youtube.com/watch?v=-caHfNWQIIA
https://www.youtube.com/watch?v=FtrBgPY1ueE



radical
QUOTE
Σαρικόπουλος: «Να βάλω το δικό μου λιθαράκι»

Μέλος της θαυματουργού «φουρνιάς του ‘90» ο διεθνής Ζήσης Σαρικόπουλος (24 χρ., 2μ.12) παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της ΑΕΚ στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ στο Facebook.

-Νέος σταθμός της καριέρας σου η ΑΕΚ. Έχεις συνειδητοποιήσει αυτή την αλλαγή σελίδας στην καριέρα σου;
«Θεωρώ, ότι εύκολα έγινε αυτή η μετάβαση. Μέχρι πριν από μερικούς μήνες αγωνιζόμουν στον Άρη, παραδοσιακή δύναμη στο ελληνικό μπάσκετ. Τώρα, ήλθε η ώρα να αγωνιστώ στη μεγάλη ΑΕΚ, ένα σύλλογο, που επίσης έχει δοξασμένο Τμήμα Μπάσκετ, με τίτλους, κύπελλα και διακρίσεις στον ελληνικό και ευρωπαϊκό χώρο. Είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένος, λοιπόν, για την επιλογή μου».

-Ποιοι ήταν οι ιδιαίτεροι λόγοι, που είπες το «ναι» στην ΑΕΚ;
«Καταρχήν να πω, ότι καθοριστικό ρόλο έπαιξε η προσέγγιση του κόουτς Ζιάγκου. Από κει και πέρα, δεν κρύβω, ότι αποτελεί τεράστιο κίνητρο να αγωνιστώ στην μεγάλη ΑΕΚ, σε μια περίοδο όπου προσπαθεί να επανενταχθεί με αξιώσεις στην κατηγορία, όπου ανήκει. Η επιστροφή της ΑΕΚ στην Α1 αποτελεί το γεγονός της χρονιάς. Είμαι έτοιμος ν’ αναλάβω τη δική μου ευθύνη και να βοηθήσω όσο μπορώ. Να βάλω και εγώ το δικό μου λιθαράκι στο κτίσιμο της νέας ΑΕΚ».

-Μιλάς με αυτοπεποίθηση. Αλήθεια, δεν υπάρχει κάτι που να σε αγχώνει;
«Ανέκαθεν μου αρέσει να βάζω μεγάλους στόχους. Δεν μπορώ να πω ότι με αγχώνει κάτι. Ξέρω πού έχω έλθει όπως είπα. Έχω έλθει σε μία απαιτητική ομάδα, με πολύ κόσμο και ιδιαίτερη πίεση. Έχω μάθει, ωστόσο, να αγωνίζομαι υπό πίεση. Και ο Πανιώνιος και ο Άρης ήταν ομάδες με απαιτήσεις. Η παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ θα αποτελέσει ένα επιπλέον κίνητρο για ν’ αγωνιστώ όσο μπορώ καλύτερα. Πιστεύω ότι θα καταφέρω να ανταπεξέλθω».

-Είναι νωρίς και ειδικές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κτίζεται η ΑΕΚ. Μπορείς να μιλήσεις για στόχους;
«Η ΑΕΚ είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Αυτό λέει η Ιστορία της. Αυτός είναι ο απώτερος στόχος. Είναι νωρίς για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Κι άλλες ομάδες ξεκίνησαν αργά προετοιμασία. Δεν έχουν συμπληρωθεί τα ρόστερ. Η ΑΕΚ θα μπαίνει στο γήπεδο για να κερδίζει τους πάντες, ειδικά όταν θα παίζει στην έδρα της. Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, θεωρώ ότι θα ήταν επιτυχία η πρόκριση στα πλέι οφ. Όμως, και εμείς έχουμε δουλειά μπροστά μας. Ήδη, έχουν γίνει εξαιρετικές επιλογές από πλευράς του κόουτς Ζιάγκου στους Έλληνες, θα έλθουν και οι ξένοι. Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα ομάδα. Θα είναι σημαντικό που θα έχω πρωταγωνιστικό ρόλο στην ΑΕΚ, αλλά και θα βοηθάω τους συμπαίκτες μου».

-Είπες εύκολα το «ναι» όταν έγινε η πρόταση από την ΑΕΚ;
«Είναι γεγονός ότι πριν συμφωνήσω είχα κάποιους ενδοιασμούς. Έκανα τρίτες σκέψεις. Η ΑΕΚ ήταν-είναι μια νεοσύστατη ομάδα. Λογικό ήταν. Όμως, αυτές οι σκέψεις διαλύθηκαν γρήγορα από την στιγμή, που μίλησα με τον κόουτς και που συνειδητοποίησα τις προσπάθειες, που καταβάλλουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, προκειμένου να αποφύγουν τους υφάλους».
fear_me
http://www.aek365.com/a-353798/iatrika-kai...ellaropoulo.htm

α ρε αεκαρα...
radical
QUOTE
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝOVAΣΠΟΡ FM

Η εντύπωση από τον απόηχο της πρώτης «συνέντευξης» στον αέρα, από την συχνότητα του NovaΣπορ FM 94,6 με την ιδιότητα του Διευθυντή Επικοινωνίας και ΜΜΕ της ΚΑΕ ΑΕΚ ήταν μάλλον «τραυματική».

Σε αντίθεση με την ζεστή φιλοξενία, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του συναδέλφου Χρήστου Σούτου.

Διευκρινίζω τι (ακριβώς) είπα χθες στην εκπομπή, διότι τα «περίπου», που γράφτηκαν σήμερα σε μερίδα του Τύπου αλλοίωσαν σε κάποιο βαθμό την ουσία και παρερμήνευσαν λόγια μου:

1) Ο Αλέξης Αλεξίου δεν έχει κανένα δεύτερο σχέδιο στο μυαλό του για την ΚΑΕ. Ένα και μοναδικό έχει και θα αποκαλυφθεί σε όλο του το εύρος τις επόμενες ημέρες. Είπα στην εκπομπή, «έχω την αίσθηση ότι είχε δεύτερο σχέδιο κατά την περίοδο των 50 χαμένων ημερών», όταν και υπήρξαν επαφές με χρηματοδότες. Η άμεση επαναφορά και σύσταση της υπό τον Βαγγέλη Ζιάγκο νέας ΑΕΚ σε χρόνο-ρεκόρ αποδεικνύει, ότι ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ είχε στο μυαλό του την «επόμενη ημέρα». Σε κάθε περίπτωση αυτό που είπα, αφορούσε σε αίσθηση, σε ποιητική άδεια, και δεν συνιστούσε κρίση ή είδηση από μέρους μου.

2) Για τον Βαγγέλη Ζιάγκο, είχα πει ότι «είχα γράψει στην «ΩΡΑ των σπορ», όντας ακόμα μάχιμος ρεπόρτερ ότι «είναι 300% βελτιωμένος» και ότι «του αξίζει η θέση στην Α1, και όχι χαριστικά», επομένως «δεν τα λέω τώρα» με την παρούσα ιδιότητα. Άλλωστε, δεν θα έκανα ποτέ κρίση ως «Διευθυντής Επικοινωνίας», αν δηλαδή σωστά ή μη σωστά ο κ. Αλεξίου επέλεξε την παραμονή του. Άλλο θέμα η εκτίμησή μου προς την αξιοσύνη και την ικανότητα του κυρίου Ζιάγκου.

3) Είπα όντως ότι το ΟΑΚΑ παραμένει επικρατέστερη λύση για έδρα της ΑΕΚ, αλλά δεν έγινε σαφής η «περίπου» είδηση, τουλάχιστον, με βάση τα όσα γράφτηκαν στον Τύπο. «Περιμένουμε την κυβερνητική απόφαση για τις αδειοδοτήσεις, που αφορούν στα «προβληματικά» γήπεδα», υπονοώντας ότι άνοιξε ένα μικρό παράθυρο για Ζωφριά.

4) Σε ό,τι αφορά στους στόχους, μίλησα όντως για είσοδο στα πλέι οφ, αλλά συμπλήρωσα ότι «κάτι μου λέει ότι προϊόντος του χρόνου οι στόχοι θα αλλάζουν» για όλο και ψηλότερα.

Γιώργος Νικολάου

Διευθυντής Επικοινωνίας και ΜΜΕ της ΚΑΕ ΑΕΚ
radical
Μετακομίζει από Δευτέρα η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ

Οι προπονήσεις της ΑΕΚ στο κλειστό της Ζωφριάς ολοκληρώνονται το Σάββατο (13/9). Την ερχόμενη Δευτέρα (15/9) οι «κιτρινόμαυροι» μετακομίζουν στο κλειστό του Ιλίου, όπου θα παραμείνουν μέχρι νεοτέρας.

Εκεί, στην περιοχή του «Ρίμινι», ο Βαγγέλης Ζιάγκος θα έχει στην διάθεσή του και τους Κάιλς, Ράιτ, Ουίλιαμσον, Νίκολιτς, οι οποίοι αναμένονται στην Αθήνα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

aek365.com
radical
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι πρώτες αφίξεις από Μόσχα και η ικανοποίηση Ζιάγκου

Ένα μικρό θαύμα έχει συντελεστεί στην ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος θα έχει στην διάθεσή του μέσα στο Σαββατοκύριακο τους τέσσερις από τους πέντε ξένους. Απόψε καταφθάνουν από Μόσχα οι Κασμίρ Ράιτ και Γκάρετ Ουίλιαμσον. Αύριο (Κυριακή) ακολουθούν οι Ντέιβιντ Κάιλς και Στέφαν Νίκολιτς.

Πρόδηλο είναι, ότι ο προπονητής της ΑΕΚ προπονεί από νωρίς «με λυμένα τα χέρια» την ομάδα του, η διοίκηση κινήθηκε αστραπιαία, γεγονός που τον ικανοποιεί απόλυτα. Και θα είναι ακόμα πιο ικανοποιημένος από Δευτέρα, αφού θα ενσωματωθούν με την ομάδα στο Ίλιον οι τρεις Αμερικανοί και ο Σέρβος γκαρντ.

-Μεταγραφές: Ο Βαγγέλης Ζιάγκος «έχει πέσει με τα μούτρα» στη δουλειά, προκειμένου για την αναζήτηση ενός αξιόπιστου παίκτη, οι οποίος θα αγωνίζεται κυρίως σε θέση «τέσσερα». Αυτονόητο είναι ότι αν δεν υπάρξει λύση-έκπληξη με Έλληνα, ο προπονητής της «Βασίλισσας» θα επιλέξει από την λίστα των Ευρωπαίων παικτών. Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί.

-Γηπεδικό: Το ΟΑΚΑ παραμένει η επικρατέστερη έδρα για την ΑΕΚ, ενόψει της νέας περιόδου, αλλά θα είναι διαθέσιμο μετά τις 29 Σεπτεμβρίου, οπότε και ξανανοίγει τις πόρτες του για χρήση.

(facebook official page)
radical
Στην Αθήνα Ράιτ και Ουίλιαμσον!
http://www.aek-live.gr/%CF%83%CF%84%CE%B7%...83%CE%BF%CE%BD/
radical
Ημέρα αφίξεων για την Βασίλισσα: Και ο Κάιλς στην Αθήνα!
http://www.aek-live.gr/%CE%B7%CE%BC%CE%AD%...1%CE%B9-%CE%BF/
fear_me
http://www.aek365.com/a-354619/bomba-sakota-sthn-aek.htm

Μια ανάσα από τη Βασίλισσα ο Σερβοέλληνας φόργουορντ, καθώς έχει επέλθει προφορική συμφωνία!



Κοντά στην ολοκλήρωση μιας μεγάλης μεταγραφής και ταυτόχρονα μιας μεγάλης... επιστροφής βρίσκεται η ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες του aek365, η Βασίλισσα βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Ντούσαν Σάκοτα, με τον οποίο έχει έρθει σε προφορική συμφωνία! Ο 28χρονος Σερβοέλληνας φόργουορντ είχε ξεκινήσει εδώ και μέρες προπονήσεις με την Ένωση, προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση. Ωστόσο, φαίνεται πως το κιτρινόμαυρο περιβάλλον δημιούργησε τις προϋποθέσεις για... κάτι παραπάνω. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έπειτα από το ναυάγιο της υπόθεσης Μπάρλου και με δεδομένη την παρουσία του Σάκοτα στις προπονήσεις, η ΑΕΚ αποφάσισε να... ψάξει το μεγάλο κόλπο και ξεκίνησε συζητήσεις τόσο με τον ύψους 2,10 μ. φόργουορντ όσο και με τον ατζέντη του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Και το ασφυκτικό πρέσινγκ φαίνεται πως απέφερε καρπούς, αφού οι άνθρωποι της ΑΕΚ και ο παίκτης ήρθαν χθες το βράδυ σε προφορική συμφωνία και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά και άμεσα (να δεχθεί μια μεγάλη πρόταση από το εξωτερικό), αναμένεται να προχωρήσουν στις υπογραφές των συμβολαίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι για να επέλθει αυτή η συμφωνία ο Σάκοτα πείστηκε να ρίξει τις απαιτήσεις του σχεδόν στο μισό!
Ο Ντούσαν Σάκοτα κεκίνησε την καριέρα του εφηβική ομάδα της ΑΕΚ, οδηγώντας την στην κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων τον Απρίλιο του 2003 και είχε συνεργαστεί με τον Βαγγέλη Ζιάγκο, ο οποίος και επιθυμεί διακαώς την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Την επόμενη χρονιά, με απόφαση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μετακόμισε στον Παναθηναϊκό, όπου έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2009 (παίζοντας ενδιάμεσα ένα χρόνο στον Πανιώνιο ως δανεικός).Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην ιταλική Βαρέζε, με την οποία πέρσι είχε μέσο όρο 6,5 πόντους και 1,5 ριμπάουντ στο Eurocup και 7,2 πόντους και 1,6 ριμπάουντ.

συνεπως το ροστερ διαμορφωνεται ως εξης:

ραιτ,νικολιτς
καιλς,πολυταρχου
ουιλιαμσον,κασελακης
σακοτα,τσιακος
γκουντριτζ,σαρικοπουλος,καμπεριδης

πιστευω χρειάζεται ενας πλει μεικερ ακομα,ο οποιος θα μπορει να προσφερει κιολας...
ssoulliss
QUOTE (fear_me @ Sep 16 2014, 12:45 ) *
http://www.aek365.com/a-354619/bomba-sakota-sthn-aek.htm

Μια ανάσα από τη Βασίλισσα ο Σερβοέλληνας φόργουορντ, καθώς έχει επέλθει προφορική συμφωνία!



Κοντά στην ολοκλήρωση μιας μεγάλης μεταγραφής και ταυτόχρονα μιας μεγάλης... επιστροφής βρίσκεται η ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες του aek365, η Βασίλισσα βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Ντούσαν Σάκοτα, με τον οποίο έχει έρθει σε προφορική συμφωνία! Ο 28χρονος Σερβοέλληνας φόργουορντ είχε ξεκινήσει εδώ και μέρες προπονήσεις με την Ένωση, προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση. Ωστόσο, φαίνεται πως το κιτρινόμαυρο περιβάλλον δημιούργησε τις προϋποθέσεις για... κάτι παραπάνω. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έπειτα από το ναυάγιο της υπόθεσης Μπάρλου και με δεδομένη την παρουσία του Σάκοτα στις προπονήσεις, η ΑΕΚ αποφάσισε να... ψάξει το μεγάλο κόλπο και ξεκίνησε συζητήσεις τόσο με τον ύψους 2,10 μ. φόργουορντ όσο και με τον ατζέντη του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Και το ασφυκτικό πρέσινγκ φαίνεται πως απέφερε καρπούς, αφού οι άνθρωποι της ΑΕΚ και ο παίκτης ήρθαν χθες το βράδυ σε προφορική συμφωνία και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά και άμεσα (να δεχθεί μια μεγάλη πρόταση από το εξωτερικό), αναμένεται να προχωρήσουν στις υπογραφές των συμβολαίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι για να επέλθει αυτή η συμφωνία ο Σάκοτα πείστηκε να ρίξει τις απαιτήσεις του σχεδόν στο μισό!
Ο Ντούσαν Σάκοτα κεκίνησε την καριέρα του εφηβική ομάδα της ΑΕΚ, οδηγώντας την στην κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων τον Απρίλιο του 2003 και είχε συνεργαστεί με τον Βαγγέλη Ζιάγκο, ο οποίος και επιθυμεί διακαώς την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Την επόμενη χρονιά, με απόφαση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μετακόμισε στον Παναθηναϊκό, όπου έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2009 (παίζοντας ενδιάμεσα ένα χρόνο στον Πανιώνιο ως δανεικός).Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην ιταλική Βαρέζε, με την οποία πέρσι είχε μέσο όρο 6,5 πόντους και 1,5 ριμπάουντ στο Eurocup και 7,2 πόντους και 1,6 ριμπάουντ.

συνεπως το ροστερ διαμορφωνεται ως εξης:

ραιτ,νικολιτς
καιλς,πολυταρχου
ουιλιαμσον,κασελακης
σακοτα,τσιακος
γκουντριτζ,σαρικοπουλος,καμπεριδης

πιστευω χρειάζεται ενας πλει μεικερ ακομα,ο οποιος θα μπορει να προσφερει κιολας...


Θα είναι πολύ καλή προσθήκη ο Σάκοτα. Θα βοηθήσει στις θέσεις των φόργουορντ πολύ.

Το στοίχημα φέτος θα είναι ο Ουίλιαμσον, αν βγει θα είναι καλή και αρκετά ανταγωνιστική η ΑΕΚ.

Πάντως ο Τσιάκος είναι σέντερ και ο Καμπερίδης τέσσερα κυρίως. smile.gif
fear_me
QUOTE(ssoulliss @ Sep 16 2014, 14:31 ) *
Θα είναι πολύ καλή προσθήκη ο Σάκοτα. Θα βοηθήσει στις θέσεις των φόργουορντ πολύ.

Το στοίχημα φέτος θα είναι ο Ουίλιαμσον, αν βγει θα είναι καλή και αρκετά ανταγωνιστική η ΑΕΚ.

Πάντως ο Τσιάκος είναι σέντερ και ο Καμπερίδης τέσσερα κυρίως. smile.gif


δεν ημουν σιγουρος για το τι ειναι ο καθενας,σορρυ
fear_me
http://www.enwsi.gr/basket-aek/prochorimen...-sti-vasilissa/

Μεταγραφές έγιναν, τεχνικό επιτελείο έκλεισε, η έδρα έχει βρεθεί. Η μπασκετική ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες εμφανίζει ξανά…σφυγμό και τα πράγματα δείχνουν να παίρνουν τον δρόμο τους. Ωστόσο, το οικονομικό και η εξασφάλιση των απαραίτητων για τη σύσταση της νέας ΚΑΕ βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Όχι για πολύ, καθώς ασφαλείς πληροφορίες του enwsi.gr δείχνουν πως υπάρχουν προχωρημένες επαφές με ισχυρό επιχειρηματικό μπλοκ που θα αναλάβει τη «Βασίλισσα».

Ο πρώτος σκόπελος είναι η εξασφάλιση εγγυητικής επιστολής ύψους 100.000 ευρώ που ζητείται μέχρι την Παρασκευή. Και την επόμενη εβδομάδα, να μπουν στα ταμεία της ΚΑΕ τα περίπου 250.000 ευρώ που απαιτούνται για το μετοχικό κεφάλαιο. Τις τελευταίες ημέρες οι επαφές έχουν πυκνώσει, υπάρχει διάθεση από σοβαρούς επιχειρηματίες που είναι γνωστοί στον ενωσίτικο χώρο και όλα δείχνουν πως η λύση είναι κοντά.

Σημαντικός παράγοντας στην υπόθεση είναι πως όλες οι κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα από την ΚΑΕ είναι σε κατεύθυνση σφιχτής οικονομικής πολιτικής. Ο προϋπολογισμός δείχνει πως τα έσοδα και τα έξοδα θα είναι (σχεδόν) ισοσκελισμένα. Και αν σε αυτό προσθέσει κάποιος πως η «Βασίλισσα» είναι μαγαζί γωνία, τότε φαίνεται πως μπορεί να προκύψει υγιής και αξιοσέβαστη λύση. Ονόματα και λεπτομέρειες, προσεχώς.
radical
"Οι μέτοχοι θα αποκαλυφθούν..."
Δημοσιεύτηκε: Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014
Γράφτηκε από τον/την Δημήτρης Χρυσάνθης

Ο Αλέξης Αλεξίου αφήνει να εννοηθεί ότι συζητά με ενδιαφερόμενους να επενδύσουν στην ΚΑΕ ΑΕΚ δηλώνοντας στο Basketnews: «Οι μέτοχοι θα αποκαλυφθούν στην ώρα τους». Πότε αναμένονται ανακοινώσεις και ποιο σενάριο εμπλέκει την Ερασιτεχνική.

Την Παρασκευή λήγει η προθεσμία που είχε πάρει η ΑΕΚ για να καταθέσει στην ΕΕΑ ολοκληρωμένο το φάκελο με τα απαιτούμενα για την απόκτηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 δικαιολογητικά και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα προδίδει μία… καθησυχαστική ηρεμία. Το πιο «δύσκολο» από αυτά τα δικαιολογητικά ήταν εξ αρχής η εγγυητική επιστολή των 100.000 Ευρώ, παρ’ όλα αυτά ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου, απαντά σε όποιον τον ρωτά πως είναι λυμένο αυτό το ζήτημα και πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Προϊόντος του χρόνου, βέβαια, ένα ακόμα κομβικό ζήτημα που πρέπει να διευθετηθεί είναι αυτό που αφορά τη μετοχική σύνθεση της ΚΑΕ. Η εταιρεία έχει συσταθεί μεν, αλλά ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία κάλυψης του αρχικού μετοχικού κεφαλαίου της, επομένως δεν υπάρχουν για την ώρα ούτε μέτοχοι ούτε διοίκηση ούτε τίποτα.

Για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου ο αθλητικός νόμος προβλέπει διαδοχικά στάδια (δημόσια πρόσκληση προς τα μέλη του ερασιτεχνικού σωματείου αρχικά και κατόπιν προς το κοινό), με προθεσμίες που συνολικά ανέρχονται σε 50 ημέρες από τη σύσταση της εταιρείας. Αν υπολογίσουμε ότι η ΚΑΕ ΑΕΚ συστάθηκε στα τέλη Αυγούστου, τότε αυτές οι προθεσμίες θα εκπνεύσουν χοντρικά περί τα μέσα Οκτωβρίου. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο το μετοχολόγιο, που είναι επίσης ένα από τα δικαιολογητικά τα οποία ζητά η ΕΕΑ, δεν θα περιλαμβάνεται στον φάκελο τώρα, αλλά όταν θα καταρτιστεί, θα πρέπει οπωσδήποτε να κατατεθεί στην Επιτροπή. Διότι διαφορετικά το πιστοποιητικό θα ανακληθεί, εφόσον φυσικά θεωρήσουμε ότι η ΑΕΚ θα το πάρει σε πρώτη φάση τη Δευτέρα.

Τι γίνεται όμως με τις μετοχές; Ποιος ή ποιοι θα τις πάρουν; Ως αρχικό μετοχικό κεφάλαιο της ΚΑΕ ΑΕΚ ορίστηκε αυτό που κατ’ ελάχιστον προβλέπει ο νόμος, δηλαδή 245.000 Ευρώ. Στην πραγματικότητα μιλάμε για μετοχές αξίας 220.000 Ευρώ, διότι το υπόλοιπο 10% ανήκει κατά το νόμο στην Ερασιτεχνική. Για την ώρα δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με την ύπαρξη επενδυτή ή επενδυτών που να ενδιαφέρονται να μπουν στην ΚΑΕ. Και οι όποιες κινήσεις για τη στελέχωση της ομάδας, γίνονται, εξ όσων είναι δυνατόν να γνωρίζουμε, εκ των ενόντων.

Παρ’ όλα αυτά ο Αλέξης Αλεξίου είναι και σε αυτό το κομμάτι καθησυχαστικός. «Ο μέτοχος ή οι μέτοχοι της ΚΑΕ θα αποκαλυφθούν στην ώρα τους. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να ανακοινώσω τίποτα», δηλώνει στο Basketnews, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΚΑΕ και βρίσκεται σε επαφές μαζί τους. Προχωρά μάλιστα ένα βήμα πιο πέρα ορίζοντας και προθεσμία-αρκετά… διεσταλμένη, είναι η αλήθεια-για τις ανακοινώσεις: «Αφότου πάρουμε το πιστοποιητικό και πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος». Στο διάστημα από 22 Σεπτεμβρίου έως 11 Οκτωβρίου δηλαδή. Τότε περίπου που λήγουν και οι νόμιμες προθεσμίες για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί το εξής: Αν περάσουν άπρακτες αυτές οι προθεσμίες και δεν καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο της ΚΑΕ, τότε ο νόμος επιβάλει στο ιδρυτικό σωματείο, την Ερασιτεχνική ΑΕΚ δηλαδή, να αποκτήσει τις μετοχές. Με άλλα λόγια, δεν αποκλείεται αν οι επαφές του Αλεξίου «ναυαγήσουν» και δεν βρεθεί κανείς να βάλει χρήματα, να γίνει η Ερασιτεχνική ο μεγαλόμετοχος της ΚΑΕ! Και μάλιστα για τα επόμενα τρία χρόνια, αφού, πάντα κατά το νόμο, οι μετοχές της νέας ΚΑΕ παραμένουν αμεταβίβαστες επί τριετία. Αυτή όμως είναι η έσχατη λύση…

ΠΗΓΗ: basketnews.gr

radical
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φιλικό με Πανιώνιο

Ανεπίσημη «πρεμιέρα» για τη «Βασίλισσα» το ερχόμενο Σάββατο (20/9, 19:00). Πιο αναλυτικά, η ομάδα της ΑΕΚ θα δώσει τον πρώτο της φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον Πανιώνιο, στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.

Η αναμέτρηση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

(facebook official page)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Φιλικός αγώνας (Κυριακή 21/9/2014, 17:30, κεκλεισμένων των θυρών): Πανελευσινιακός - ΑΕΚ

(facebook official page)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ:
«Θέλουμε μαζί μας τον κόσμο»

Για δεύτερη χρονιά θα φορά τη φανέλα της ΑΕΚ ο Στάθης Παπαδιονυσίου. Ο σεμνός γκαρντ είχε άλλωστε διετές συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα», πλην όμως αποτέλεσε ξανά συνειδητή επιλογή του Βαγγέλη Ζιάγκου και για το απαιτητικό Πρωτάθλημα της Α1. Ο Παπαδιονυσίου μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ στο Facebook.

-Για την παραμονή του: «Είμαι ενθουσιασμένος που η ΑΕΚ επέστρεψε στην Α1, αλλά είναι κάτι σημαντικό και για μένα που ήρθα πέρσι στην ομάδα και φέτος θα έχω την ευκαιρία να παίξω στην πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Ελπίζω η παρουσία μου να αποδειχθεί γούρικη και η χρονιά να πάει καλά».

-Για τον στόχο: «Η αλήθεια είναι ότι γίνεται μία πολύ καλή προσπάθεια. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα δημιουργήθηκε το ρόστερ της ομάδας και ουσιαστικά λείπουν μόνο ένα - δύο παιδιά που όταν έρθουν τότε θα μπορέσουμε όλοι μαζί να δουλέψουμε για να φτάσουμε την ΑΕΚ όσο πιο ψηλά γίνεται. Δόξα τω Θεώ, όσοι είμαστε εδώ μέχρι στιγμής έχουμε μεγάλη όρεξη ενώ και από άποψη οργάνωσης, τα πράγματα βρίσκονται στο 100%».

-Για το Κύπελλο: «Το πρώτο επίσημο παιχνίδι πλησιάζει και σκοπός μας είναι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο «φρέσκοι» στον αγώνα με τον Κολοσσό για το Κύπελλο. Προσπαθούμε να καλύψουμε το χαμένο χρόνο, δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση και μέσα από τις προπονήσεις επιδιώκουμε να γνωριστούμε μεταξύ μας και να «δέσουμε» ως σύνολο. Προς το παρόν το μυαλό μας είναι στο Κύπελλο που είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει και θέλουμε να προχωρήσουμε».

-Για τον κόσμο: «Φέτος πιστεύω ότι θα είναι μία απαιτητική χρονιά. Πέρσι ξέραμε ότι ήμασταν η πιο δυνατή ομάδα της κατηγορίας, αυτό λέγαμε και με τα παιδιά, ότι η άνοδος είναι αυτοσκοπός. Φέτος όμως κάθε παιχνίδι θα είναι «μάχη». Γι’ αυτό και θέλουμε μαζί μας τον κόσμο. Ξέρουμε ότι θα είναι δίπλα μας και θα μας στηρίξει τόσο εντός έδρας όσο και εκτός έδρας».

-Για τον εαυτό του: «Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είμαι σίγουρος ότι με πολύ δουλειά θα έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

(facebook official page)
radical
Τη Δευτέρα γίνεται η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 κι είναι τρεις ομάδες που ακόμα έχουν εκκρεμότητες, που δεν έχουν πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα. ΑΕΚ, Πανιώνιος και Κόροιβος αποτελούν τα “ερωτηματικά“, τους αστάθμητους παράγοντες. Γνώμη μου είναι πως στο τέλος όλοι θα παίξουν, αλλά εδώ δεν είμαι για να γράφω τη γνώμη μου, αλλά αυτά που ακούω, περνώντας από τα μπασκετικά στέκια.

Η ΑΕΚ έχει κάποιες μικρές δυσκολίες, αλλά το χαρτί θα το πάρει. Με δόξα και τιμή, που λένε και στο χωριό μου. Και στον Πανιώνιο υπάρχουν θεματάκια προς επίλυση, αλλά και αυτός θα πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής. Για τον Κόροιβο όρκο δεν παίρνω.

“Περαστικός” από Πελοπόννησο άκουσα πως υπάρχουν διάφοροι που περιμένουν πώς και πώς να βγάλει την εγγυητική, να πάρει το πιστοποιητικό, για να ξεκινήσουν τις προσφυγές. Υπάρχουν σκιές, υπάρχουν διεκδικούμενα κι αυτό το γνωρίζουν στην Αμαλιάδα και το σκέφτονται.

Γιατί, ξέρεις τί είναι να δεσμεύσεις 50.000 ευρώ και πριν το καταλάβεις να αρχίσουν να μειώνονται; Και μπορεί εμείς εδώ στο… “κέντρο“, στην πρωτεύουσα ντε, να εικάζουμε για τις παλιές οφειλές στο Central (το κέντρο ντε) της Αμαλιάδας, απ’ όπου κι η φωτογραφία, γνωρίζουν έναν προς έναν αυτούς που μπορεί να κινηθούν απειλητικά και… μετράνε τα κουκιά.

Όταν λέμε ότι είμαι “Περαστικός” δεν το λέμε για πλάκα. Πέρασα από Ηλεία και βρέθηκα στην άλλη άκρη της Ελλάδας. Στα βόρεια. Υπάρχουν υπογεγραμμένα προσύμφωνα με ξένους παίκτες, από πρόεδρο ομάδας, ο οποίος είναι σε… αναμμένα κάρβουνα. Εντάξει, δεν έχει μυστήριο η υπόθεση, για να το “φωτογραφίσω“.

Έτοιμοι είναι στην Καβάλα, αν υπάρξει κενό, να το γεμίσουν. Έχουν κάνει και την προεργασία κι ένα πουλάκι, από αυτά τα διαβατάρικα, μου είπε ότι έχουν εξασφαλίσει και τα χρήματα για την εγγυητική. Μόνο που η άνοδος δεν περνά από το χέρι τους. Ας… όψεται ο Σάκης Καρύδας.

Α, μια και τον ανέφερα να γράψω κι αυτός. “Περαστικός” θα είναι (οριστικά) ο Σάκης από τα Ιλίσια, όταν ο Ηλυσιακός υποδεχθεί τον Αρκαδικό. Μαζί του θα είναι κι ο Νίκος Χατζής, άρα οι φίλοι του “Ηλυ” θα υποδεχθούν δύο πρώην δικούς τους. Με τον ίδιο τρόπο; Με την ίδια αγάπη; Μόνο “Περαστικοί” από το μπάσκετ το πιστεύουν αυτό…

ebasket.gr
radical
Υπέγραψε ο Ντουσαν Σακοτα!
http://www.aek-live.gr/%CE%AD%CE%B3%CE%B9%...80%CE%B1%CE%BC/

Ενα σούπερ αφιέρωμα στη ζωή του νέου άσου της Βασίλισσας
http://www.aek365.com/a-355021/o-sakota-po...deos-photos.htm
radical
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΕ ΑΕΚ

Οι νέοι αρχηγοί της «Βασίλισσας»

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται πυρετωδώς εν όψει (και) του αγώνα Κυπέλλου με τον Κολοσσό, αλλά βεβαίως και για το νέο Πρωτάθλημα.

Μπροστάρηδες σ’ αυτή την διπλή προσπάθεια θα είναι οι Γιώργος Τσιάκος και Μιχάλης Πολυτάρχου. Οι δύο έμπειροι άσσοι ανέλαβαν την αρχηγία της «Βασίλισσας», κάτι που έγινε γνωστό ενώπιον των Ελλήνων και ξένων συμπαικτών τους.
kotzito
Για να δούμε τι θα γίνει με το πιστοποιητικό. Όσο δεν βάζει ακόμα κανείς λεφτά, όλα θα είναι στον αέρα πάντως. Κουτσά-στραβά όμως θεωρώ ότι θα το πάρει, είτε τώρα είτε με μια παράταση λίγων ημερών ακόμα που προσωπική μου εκτίμηση ότι θα δοθεί αν χρειαστεί. Το ενδιαφέρον πάντως είναι ότι με σπόντες, για 2η φορά η Καβάλα είναι αυτή που θα ευνοηθεί σε τυχόν αδυναμία κάποιας ομάδας.


Όσον αφορά το ρόστερ, νομίζω η ΑΕΚ με ένα 5αρι και έναν συμπληρωματικό στο 1 όχι μόνο μπορεί να σωθεί εύκολα αλλά έχει και αρκετές ελπίδες να μπει play-off.
gspara
QUOTE (kotzito @ Sep 18 2014, 19:01 ) *
Όσον αφορά το ρόστερ, νομίζω η ΑΕΚ με ένα 5αρι και έναν συμπληρωματικό στο 1 όχι μόνο μπορεί να σωθεί εύκολα αλλά έχει και αρκετές ελπίδες να μπει play-off.

http://www.enwsi.gr/up2/forese-ta-kitrinom...-o-papantoniou/
Kαλυφθηκε με τον καλυτερο τροπο,κατα την γνωμη μου,ο ασσος με την αποκτηση του Νωντα Παπαντωνιου.
ssoulliss
QUOTE (gspara @ Sep 19 2014, 12:39 ) *
http://www.enwsi.gr/up2/forese-ta-kitrinom...-o-papantoniou/
Kαλυφθηκε με τον καλυτερο τροπο,κατα την γνωμη μου,ο ασσος με την αποκτηση του Νωντα Παπαντωνιου.


Όντως! Μ'αρέσει πολύ το ρόστερ της ΑΕΚ. Αρκεί να βγούν οι ξένοι. Ειδικά ο Ουίλιαμσον στο 3.
radical
QUOTE (kotzito @ Sep 18 2014, 14:01 ) *
Όσον αφορά το ρόστερ, νομίζω η ΑΕΚ με ένα 5αρι και έναν συμπληρωματικό στο 1 όχι μόνο μπορεί να σωθεί εύκολα αλλά έχει και αρκετές ελπίδες να μπει play-off.


δε νομιζω να παρει κι αλλο 5αρι η ΑΕΚ
ο Γκουντριτς προοριζεται μαλλον για θεση 5 περισσοτερο, με εναλλακτικες λυσεις Σαρικοπουλο-Τσιακο
ενω βασικο 4αρι θα ειναι λογικα ο Σακοτα με αναπληρωματικο τον Καμπεριδη
bodiroga10
QUOTE (kotzito @ Sep 18 2014, 19:01 ) *
Για να δούμε τι θα γίνει με το πιστοποιητικό. Όσο δεν βάζει ακόμα κανείς λεφτά, όλα θα είναι στον αέρα πάντως. Κουτσά-στραβά όμως θεωρώ ότι θα το πάρει, είτε τώρα είτε με μια παράταση λίγων ημερών ακόμα που προσωπική μου εκτίμηση ότι θα δοθεί αν χρειαστεί. Το ενδιαφέρον πάντως είναι ότι με σπόντες, για 2η φορά η Καβάλα είναι αυτή που θα ευνοηθεί σε τυχόν αδυναμία κάποιας ομάδας.


Όσον αφορά το ρόστερ, νομίζω η ΑΕΚ με ένα 5αρι και έναν συμπληρωματικό στο 1 όχι μόνο μπορεί να σωθεί εύκολα αλλά έχει και αρκετές ελπίδες να μπει play-off.

Το ροστερ της αεκ ακομα και τωρα ειναι ροστερ 6αδας αρκει να τους βγουν τουλαχιστον 3 ξενοι της... αλλα ακομα και αν δεν της βγουν υπαρχουν αντικαταστασεις.... δηλαδη εκτος των 2 αιωνιων και του αρη με τον παοκ ποιος αλλος εχει καλυτερος ροστερ απ την αεκ?η αεκ,ο αγορ και η αενκ εχουν περιπου ισοδυναμα ροστερ.......
radical
Το ροστερ της ΑΕΚ εχει διαμορφωθει ως εξης:

PG- Cashmere Wright (1μ83, 1990)
PG- Stefan Nikolic (1μ93, 1987)
SG - David Kyles (1μ93, 1989)
SG - Μιχάλης Πολυτάρχου (1μ90, 1983)
G - Νώντας Παπαντωνίου (1μ90, 1990)
G - Στάθης Παπαδιονυσίου (1μ95, 1982)
G - Γιώργος Μπούτρης (1μ90, 1995)
G/F- Garrett Mitchel Williamson (1μ95, 1988)
F - Λεωνίδας Κασελάκης (1μ98, 1990)
F - Dusan Sakota (2μ10, 1986)
PF - Μιχάλης Καμπερίδης (2μ06, 1994)
PF - Διονύσης Καραμπάτσος (2μ04, 1994)
PF/C-Vernon Goodridge (2μ06, 1984)
C - Γιώργος Τσιάκος (2μ05, 1982)
C - Ζήσης Σαρικόπουλος (2μ13, 1990)


Eπισης η ΚΑΕ ανακοινωσε την επιστροφη στο ΟΑΚΑ
και κυκλοφορησαν τα διαρκειας που ξεκινουν απο 50 ευρω
http://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-kartes-diarkeias/

fear_me
QUOTE(radical @ Sep 20 2014, 14:03 ) *
Το ροστερ της ΑΕΚ εχει διαμορφωθει ως εξης:

PG- Cashmere Wright (1μ83, 1990)
PG- Stefan Nikolic (1μ93, 1987)
SG - David Kyles (1μ93, 1989)
SG - Μιχάλης Πολυτάρχου (1μ90, 1983)
G - Νώντας Παπαντωνίου (1μ90, 1990)
G - Στάθης Παπαδιονυσίου (1μ95, 1982)
G - Γιώργος Μπούτρης (1μ90, 1995)
G/F- Garrett Mitchel Williamson (1μ95, 1988)
F - Λεωνίδας Κασελάκης (1μ98, 1990)
F - Dusan Sakota (2μ10, 1986)
PF - Μιχάλης Καμπερίδης (2μ06, 1994)
PF - Διονύσης Καραμπάτσος (2μ04, 1994)
PF/C-Vernon Goodridge (2μ06, 1984)
C - Γιώργος Τσιάκος (2μ05, 1982)
C - Ζήσης Σαρικόπουλος (2μ13, 1990)





Eπισης η ΚΑΕ ανακοινωσε την επιστροφη στο ΟΑΚΑ
και κυκλοφορησαν τα διαρκειας που ξεκινουν απο 50 ευρω
http://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-kartes-diarkeias/


εισαι σιγουρος για τον καραμπατσο? εγω νομιζω οτι ειναι 28 χρονων τουλαχιστον και πολυ πιο κοντος απο οτι λες...
οπως επισης ο παπαδιονυσιου ειναι 20 χρονων και γυρω στα 2 μετρα νομιζω
radical
o Παπαδιονυσιου γεννηθηκε το 1992 (εκ παραδρομης γραφτηκε 1982)
τοσο υψος εχει

για τον Καραμπατσο δεν ειμαι σιγουρος
yorgos
Εξαιρετικά καλό ρόστερ αν σκεφτεί κανείς το πόσο σύντομα έπρεπε να σχηματιστεί. Αν αποφύγει τα οικονομικά προβλήματα, ο στόχος θα πρέπει να είναι τα πλέι οφ.

Λάθος το ΟΑΚΑ, αποτυχημένη συνταγή. Το Μετς ας πούμε θα ήταν καλύτερο, όπως και η Νήαρ Ηστ. Δεν έχει λογική το ΟΑΚΑ.
radical
Εγινε λαθος για τον Καραμπατσο.
ειναι 28, υψος 1,96 και ειναι SF
radical
Eπισης στο πρωτο φιλικο Φαρος Κερατσινιου-ΑΕΚ 71-88

το ροστερ τελικα ειναι:

PG- Cashmere Wright (1μ83, 1990)
PG- Stefan Nikolic (1μ93, 1987)
PG - Νώντας Παπαντωνίου (1μ90, 1990)
PG - Γιώργος Μπούτρης (1μ90, 1995)
SG - David Kyles (1μ93, 1989)
SG - Μιχάλης Πολυτάρχου (1μ90, 1983)
SG - Στάθης Παπαδιονυσίου (1μ95, 1992)
G/F- Garrett Mitchel Williamson (1μ95, 1988)
SF - Λεωνίδας Κασελάκης (1μ98, 1990)
SF - Διονύσης Καραμπάτσος (1μ96, 1986)
PF - Dusan Sakota (2μ10, 1986)
PF - Μιχάλης Καμπερίδης (2μ06, 1994)
PF/C-Vernon Goodridge (2μ06, 1984)
C - Ζήσης Σαρικόπουλος (2μ13, 1990)
C - Γιώργος Τσιάκος (2μ05, 1982)

radical
QUOTE (yorgos @ Sep 20 2014, 21:35 ) *
Λάθος το ΟΑΚΑ, αποτυχημένη συνταγή. Το Μετς ας πούμε θα ήταν καλύτερο, όπως και η Νήαρ Ηστ. Δεν έχει λογική το ΟΑΚΑ.


δε συμφωνω
σε μικρα γηπεδα εχει αποδειχθει οτι τρωμε συνεχεια τιμωριες εδρας
παραλληλα στο ΟΑΚΑ υπαρχει δυνατοτητα σε καποια ματς που εχουν ενδιαφερον να κοπουν περισσοτερα εισιτηρια, σημαντικο για να βγει η σεζον απο οικονομικης πλευρας
επισης αλλο πρεστιζ εχει η ομαδα (που το εχει αναγκη με την 3ετη απουσια απο την Α1) να παιζει σε συνοικιακα γηπεδα, και αλλο στο μεγαλυτερο κλειστο της χωρας
η ιδανικη λυση θα ηταν το Γαλατσι, αλλα δυστυχως το πηρε το ΤΑΙΠΕΔ για ξεπουλημα
yorgos
Είναι κρύο, δεν είναι έδρα, κοστίζει πολύ, συνεχώς προβλήματα με τις άλλες ομάδες όταν παίζουν (ξύλο, ημερομηνίες κλπ) και στην καλύτερη σε μεγάλο ματς να μαζέψεις 3-4 χιλιάδες κόσμο. Την ΑΕΚ δεν την ενδιαφέρει -γιατί μάλλον δεν μπορεί- να κερδίσει τον Ολυμπιακό, τη νποιάζουν οι ομάδες από το 3 και κάτω που είναι του χεριού της κι εκεί μια καυτή έδρα δίνει πλεονέκτημα. Πρεστίζ δεν έχει καμία ομάδα με πληρότητα γηπέδου 5%...
fear_me
QUOTE(radical @ Sep 21 2014, 14:08 ) *
επισης αλλο πρεστιζ εχει η ομαδα (που το εχει αναγκη με την 3ετη απουσια απο την Α1) να παιζει σε συνοικιακα γηπεδα, και αλλο στο μεγαλυτερο κλειστο της χωρας


αυτο μας μαρανε...
gspara
H AEK πηρε το πιστοποιητικο συμμετοχης στην Α1.
fear_me
Με μεγάλη βοήθεια του Δημήτρη Μελισσανίδη τακτοποιήθηκε το θέμα της εγγυητικής και η ΑΕΚ πήρε το πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α1



Με την βοήθεια του Δημήτρη Μελισσανίδη θα παίξει η ΑΕΚ κανονικά στην Α1. Μετά την λύτρωση και του ποδοσφαίρου λοιπόν ο ηγέτης της ΑΕΚ έβαλε πλάτη και στην ομάδα μπάσκετ αφού με δικές του ενέργειες τακτοποιήθηκε το θέμα της εγγυητικής επιταγής των 100.000 ευρώ που κατέθεσε η ΑΕΚ στην ΕΕΑ. Ο Μελισσανίδης δεν θα έχει φυσικά μετοχικό ή διοικητικό ρόλο στην ΚΑΕ αλλά αφενός θέλησε να στηρίξει ένα τμήμα της ΑΕΚ με τεράστια ιστορία αλλά και προσωπικά τον Αλέξη Αλεξίου με τον οποίο έχει άριστη συνεργασία από την πρώτη στιγμή και κυρίως μετά την αποχώρηση Κωτσάτου. Το θέμα της εγγυητικής λοιπόν το καθάρισε ο Μελισσανίδης και από εδώ και πέρα αναμένονται εξελίξεις και στο θέμα της κάλυψης του Μετοχικού Κεφαλαίου που αν όλα πάνε καλά θα γίνει από ανθρώπους που έχουν στενή συνεργασία με τον ηγέτη της ΑΕΚ. Μια μέρα χαράς λοιπόν για τον λαό της ΑΕΚ και μια μέρα αποδείξεων ότι η ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΕΚ μπορεί τα πάντα.

http://www.aek365.com/a-355612/ebale-plath...sa-o-tigrhs.htm
radical
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΕΚ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ, ΓΛΥΦΑΔΑ, 14:00 (24/9)

Πρεμιέρα στην Γλυφάδα θα κάνει η ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο αγώνας με τον Κολοσσό Ρόδου για το Κύπελλο θα διεξαχθεί στις δύο το μεσημέρι της ερχόμενης Τετάρτης (24/9).

Αναλυτικά το πρόγραμμα, όπως το ανακοίνωσε η ΕΟΚ:
«Γλυφάδας (14.00 ) ΑΕΚ - Κολοσσός Ρόδου
Λαυρίου (17.00) ΓΣ Λαυρίου - Κόροιβος Αμαλιάδας
Στρέφη (17.00) Αετός- Αίολος Τρικάλων
Ιλισίων (17.00) Ηλυσιακός - Άρης
ΔΑΚ Βέροιας (17.00) Φίλιππος Βέροιας - Εθνικός Πειραιώς
Μ. Μερκούρη (17.30) Ρέθυμνο - Πανελευσινιακός
Μετς (18.00) Παγκράτι - Απόλλων Πατρών».

(facebook official page)
dru_15
Πιστευω οτι η ΑΕΚ θα επρεπε να κανει μια κινηση για το κλειστο του Αγιου Θωμα.. Θα γινοταν μια πολυ δυνατη εδρα...
radical
επιτελους ξανα στην Α1!
αντε να δουμε πώς θα τα παμε...

11/10/14 ΚΟΡΟΙΒΟΣ- A.E.K.
18/10/14 A.E.K. - ΟΜΑΔΑ Α
25/10/14 ΠΑΟ - Α.Ε.Κ.
1/11/14 Α.Ε.Κ. - ΟΣΦΠ
8/11/14 ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - Α.Ε.Κ.
15/11/14 Α.Ε.Κ. - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
22/11/14 ΚΗΦΙΣΙΑ - Α.Ε.Κ.
29/11/14 Α.Ε.Κ. - ΚΟΛΟΣΣΟΣ
6/12/14 ΑΡΗΣ - Α.Ε.Κ.
13/12/14 ΤΡΙΚΑΛΑ - Α.Ε.Κ.
28/12/14 Α.Ε.Κ. - ΡΕΘΥΜΝΟ
3/1/15 ΠΑΟΚ - Α.Ε.Κ.
10/1/15 Α.Ε.Κ. - ΚΑΟΔ
ashton
Επιστροφή της Βασίλισσας, επιστροφή και στο φόρουμ...

Αύριο στις 2 το μεσημέρι (...) η πρεμιέρα της νέας Α.Ε.Κ.
radical
τελικα ο Καραμπατσος δεν ειναι στο ροστερ

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι υπέγραψαν συμβόλαια και ανήκουν και τυπικά στο δυναμικό της «Βασίλισσας» οι παρακάτω δέκα (10) παίκτες:

Μιχάλης Καμπερίδης (20 χρ., 2μ.04), Λεωνίδας Κασελάκης ( (24 χρ., 2μ.01), Γιώργος Μπούτρης (19 χρ., 1μ.90), Στέφαν Νίκολιτς (27 χρ., 1μ.91), Στάθης Παπαδιονυσίου (22 χρ., 1μ.96), Νώντας Παπαντωνίου (24χρ., 1μ.91), Μιχάλης Πολυτάρχου (29 χρ. 1μ.90), Ντούσαν Σάκοτα (28 χρ., 2μ.10), Ζήσης Σαρικόπουλος (24 χρ., 2μ.12), Γιώργος Τσιάκος (32 χρ., 2μ.05).

Στο δυναμικό της ΑΕΚ ανήκουν και οι Βέρνον Γκούντριτζ (30 χρ., 2μ.06), Ντέιβιντ Κάιλς (25 χρ., 1μ.93),Γκάρετ Ουίλιαμσον (26 χρ., 1μ.96), Κασμίρ Ράιτ (24 χρ., μ.82).
radical
Νικησαμε τον Κολοσσο 84-79 για το κυπελλο
fear_me
Δεκάλεπτα: 21-21, 50-38, 67-56, 84-79.

ΑΕΚ (Ζιάγκος): Παπαντωνίου 2, Κάιλς 7 (1), Σάκοτα 20 (1/8 τρ.), Κασελάκης 4, Πολυτάρχου 16 (2), Παπαδιονυσίου, Νίκολιτς, Ράιτ 10 (2), Καμπερίδης, Ουίλιαμσον 4, Τσιάκος 7, Σαρικόπουλος 14.

Κολοσσός Ρόδου (Κουταλιανός): Τολιόπουλος 3 (1), Λαρεντζάκης 8 (2), Σιόλογκας, Μπούλιαν 7 (1), Τζέιμς 32 (10/16 2π., 1τρ.), Σμιθ 4 Στεφανίδης, Λίντεν 8 (1), Τζαμάρ, Τσάμης 6, Χάγκινς 11

*Με την ΑΕΚ δεν αγωνίστηκε ο Βέρνον Γκούντριτζ. Ο Αμερικανός σέντερ έχει συμφωνήσει, αλλά δεν έχει έρθει ακόμη στην Ελλάδα κι αν δεν το κάνει άμεσα θα αναζητηθεί αντικαταστάτης.
Dwyane ''the flash'' Wade
Δεν περιμενα να πω την αληθεια την σημερινη νικη. Θα κάνει καλό στον ψυχολογικό τομέα. Το χρειαζόταν αυτό η ομάδα.
ashton
o έλεγχος


4.ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
Σχετικά θετικός στην τέταρτη περίοδο που χρησιμοποιήθηκε & περισσότερο . 2π


5.KYLES
Ξεκίνησε πολύ καλά & ορεξάτος, είναι αλτικός & γρήγορος, δεν απέφυγε αρκετές επιπολαιότητες ειδικά στο 2ο ημίχρονο . 7π-4ρ



6.SAKOTA
Πρώτος σκόρερ & πρώτος ρημπάουντερ με 20π-9ρ, χωρίς να είναι σε καλή βραδιά . Πρέπει να είχε 1/8 τρίποντα .
Δίνει όμως άλλη ποιότητα στο ρόστερ και το έδειξε με τη συνεισφορά του και σε κακή μέρα .

7.ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ
Καλός αμυντικά σε γενικές γραμμές, δεν απέφυγε διάφορα λάθη / όπως πχ ένα αντιαθλητικό που τους ξαναβαλε στο ματς γύρω στο 25'. 4π


8.ΠΟΛΥΤΑΡΧΟΥ
Σταθερή αξία, έδωσε λύσεις . 16π/6ρ, αλλά άποντος στο τέλος που πάθαμε ψιλομπλακάουτ κι έκανε και κάτι λάθη σε επιθέσεις .



9.ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
Δε χρησιμοποιήθηκε πολύ .


11.WRIGHT
Στο ξεκίνημα βοήθησε την ομάδα να τρέξει - μετά φάνηκε είτε να μην έχει δυνάμεις, είτε να μην έχει δέσει ακόμα / λογικό . 10π .



12.ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ
Έπαιξε λίγο και αυτός .


13.WILLIAMSON
Δεν χρησιμοποιήθηκε ως βασικός, δεν έπεισε εδώ που τα λέμε και με την παρουσία του στο παρκέ όσο ήταν μέσα . 4π



14.ΤΣΙΑΚΟΣ
Αρκετά καλός κυρίως στο α' μέρος που έβαλε και τους 7 πόντους του / είχε και 5ρ.

15.ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
Για μένα ο καλύτερος παίκτης μας συνολικά.. 14 πόντοι (6/10 2π), 8 ρημπάουντ και πολύ καλή παρουσία κάτω και από τις ρακέτες .

17.NIKOLIC
Λίγα πράγματα όσο έπαιξε . Μάλλον προορίζεται για backup pg .
radical
η ΑΕΚ παιζει με το Ρεθυμνο κυπελλο σημερα στις 18:30 στη Γλυφαδα. Πιο δυνατη ομαδα ο ΑΓΟΡ απο τον Κολοσσο. Για να δουμε...

επισης επιτελους ερχεται ο Γκουντριτζ σημερα βραδυ (δυστυχως δεν προλαβε το σημερινο ματς) και ολοκληρωνεται το ροστερ
radical
Στόχος του Βασιλακόπουλου ήταν η ΑΕΚ [ ; ]
http://www.ebasket.gr/2014/09/%CE%B7-%CE%B...87%CE%BF%CF%82/
tuareg
Κυνηγαει ανεμομυλους ο κογκαλιδης,οτι εχει θεμα ο μπαρμπα γιωργης με τον εσακε και θελει να τον αποδυναμωσει εχει,(πχ εμεις ειχαμε αρει το μπαν στη φιμπα απο 12/8 η φιμπα ζηταγε τυπικα ενα χαρτι απο την ομοσπονδια οτι θα επιβλεπει τους διακανονισμους και απο τις 12/8 το εστειλαν στις 22)αλλα αυτο το κλαμα για το Πανιωνιο φτιαχνοντας διαφορα σεναρια εχει καταντησει γραφικο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.