Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΕΚ επικαιρότητα 2014/2015
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
σπυριαρης
αυτο το κωλοσεντερ ποτε θα ερθει;μονο με σαρικοπουλο δε βγαινει η ζεζον
fear_me
QUOTE(σπυριαρης @ Dec 8 2014, 12:31 ) *
αυτο το κωλοσεντερ ποτε θα ερθει;μονο με σαρικοπουλο δε βγαινει η ζεζον



http://www.aek365.com/a-369472/h-aek-tha-e...a-bougiouka.htm
QUOTE
Ο Ντράγκαν Σάκοτα πιστεύει στην αξία του και θα τον περιμένει



Το κενό στην ρακέτα της ΑΕΚ υφίσταται, ωστόσο ο Ντράγκαν Σάκοτα αποδεικνύει έμπρακτα αυτό που είχε πει εξ αρχής, αναφορικά με την μεταγραφική ενίσχυση, δηλαδή ότι δεν βιάζεται, ούτε πιέζεται. Ο «Σάλε» έχει αποφασίσει να μην στραφεί προς την αμερικανική αγορά πριν ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Ίαν Βουγιούκα, του οποίου την αξία εκτιμά πολύ. Ο διεθνής σέντερ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Γαλατασαράι, ωστόσο είναι απλήρωτος και απογοητευμένος με την εν γένει κατάσταση στην ομάδα. Κάποιες αρχικές επαφές φέρεται να έχουν γίνει και υπάρχει η εκτίμηση ότι μετα τα Χριστούγεννα θα είναι πιο εύκολο να έρθει στην ΑΕΚ. Το διάστημα αυτό δεν είναι τόσο μακρινό, καθώς μέχρι τότε η Ένωση θα κληθεί να δώσει μόλις έναν αγώνα, στα Τρίκαλα, το προσεχές Σάββατο. Ο αμέσως επόμενος είναι στις 27 Δεκεμβρίου με το Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ.
σπυριαρης
δυσκολευει του βουγιουκα.με ινγκλς ποτε θα εχουμε εξελιξεις;
fear_me
QUOTE(σπυριαρης @ Dec 12 2014, 10:12 ) *
Από τις 24 Νοεμβρίου είχατε διαβάσει για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ίαν Βουγιούκα. Έτσι και αλλιώς οι κιτρινόμαυροι θέλουν να καλύψουν το κενό που δείχνουν να έχουν κάτω από το καλάθι με τον διεθνή σέντερ. Ο Ντράγκαν Σάκοτα είναι σίγουρος ότι με τον Βουγιούκα στο ρόστερ μπορεί η ομάδα να «μεγαλώσει» και για αυτό δεν κάνει κάποια άλλη κίνηση μέχρι να ξεκαθαρίσει η παρουσία του στην Τουρκία.

Ο διεθνής σέντερ είναι φευγάτος από τη Γαλατά Σαράϊ, δεν υπολογίζεται στην Τουρκία, αλλά παίζει στην Ευρωλίγκα. Και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ακόμα δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι συγκεκριμένο με σιγουριά.

Ο Βουγιούκας θα δώσει το τελευταίο παιχνίδι με την φανέλα της Γαλατά, την ερχόμενη Πέμπτη απέναντι στον Ολυμπιακό. Και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αναμένεται να αποχαιρετίσει τους Τούρκους. Αμέσως μετά η ΑΕΚ θα κάνει την δική της κίνηση. Μέχρι τότε δεν μπορεί να ασχοληθεί με τον Βουγιούκα.

Εάν δεν υπάρξει θετική εξέλιξη με τον Βουγιούκα, τότε θα έρθει σέντερ από το εξωτερικό και θα ζητηθεί μία προσθήκη Ελληνα για τις θέσεις της περιφέρειας.

http://www.enwsi.gr/basket-aek/mia-ke-kami...no-gia-tin-aek/

fear_me
QUOTE
Η ΑΕΚ ανανέωσε και ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Ντούσαν Σάκοτα για άλλα 2,5 χρόνια!



Σπουδαία κίνηση από την ΚΑΕ ΑΕΚ η οποία ανακοίνωσε το μεσημέρι την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ντούσαν Σάκοτα. Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΚΑΕ ΑΕΚ στο πλαίσιο της «αναγέννησης» για την επιστροφή της στους τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη ανακοινώνει ότι υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2017 ο Ντούσαν Σάκοτα.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, με αφορμή την επέκταση κατά 2,5 χρόνια του συμβολαίου του παίκτη δήλωσε: «Πράξαμε το αυτονόητο. Πρόκειται για την πρώτη από μία σειρά κινήσεων που θα πραγματοποιηθούν για να ξαναγίνει η ΑΕΚ όπως την ονειρευόμαστε. Η ΑΕΚ θα επιστρέψει στις μεγάλες διακρίσεις με παρόντα τον Ντούσαν! Άλλωστε, πρωταρχικός μας στόχος ήταν και θα παραμείνει η ΑΕΚ να στηρίζεται σε ελληνικό κορμό παικτών».

http://www.aek365.com/a-370055/sakota-sthn...-ws-to-2017.htm
fear_me
http://www.aek365.com/a-370112/apofasizei-...kas-gia-aek.htm

Ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από την Γαλατασαράι και η ΑΕΚ του έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση, που τον ικανοποιεί



Όπως έγινε γνωστό, πριν από λίγο, ο Ίαν Βουγιούκας και η Γαλατασαράι έλυσαν τη συνεργασία τους, κατά την οποία ο διεθνής σέντερ πρόλαβε να αγωνιστεί σε 9 αγώνες της Ευρωλίγκα, και για να γίνει αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης πήρε χρήματα.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της τού έχει καταθέσει -εδώ και 20 ημέρες- συγκεκριμένη πρόταση, η οποία, όπως είπε, τον ικανοποίησε απόλυτα. Αυτό που είχε ζητήσει, όμως, ήταν λίγο χρόνο, ούτως ώστε να λυθεί το συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα με τους καλύτερους δυνατούς όρους. Όπερ και εγένετο.

Πλέον, άλλος λόγος χρονοτριβής δεν συντρέχει και, όπως είχε γίνει ξεκάθαρο, μόνη περίπτωση να χαλάσει η αρχική συμφωνία είναι να «κλείσει» ο Βουγιούκας σε ομάδα που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να περιμένει πολύ, από τη στιγμή που ο παίκτης έμεινε ελεύθερος. Αναμένει σύντομα την απάντησή του και σε ενδεχόμενο «κακού σεναρίου» θα προχωρήσει με την εναλλακτική λύση στην οποία έχει καταλήξει.
ashton
τσάμπα ήττα στα Τρίκαλα με 87-83 ..



Η πρώτη ήττα μας στα Τρίκαλα μας κρατάει σταθερά στο κάτω τμήμα της βαθμολογιας ..


4. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
Επέστρεψε νωρίτερα από ότι προβλεπόταν και λογικά δεν ήταν 100% έτοιμος. Έπαιξε 9'32", δεν πήρε προσπάθειες, μοίρασε 2 ασιστ κι έκανε ένα φάουλ.


5. DELININKAITIS
Μοιραίος ο Λιθουανός .. Χρησιμοποιήθηκε για 15', πήγε να γίνει ήρωας με τους 5 πόντους του (καλάθι & τρίποντο) αλλά με το χαμένο λεϊαπ, το άστοχο τρίποντο και το τρίποντο που 'εφαγε' από τον Ιγκραμ η αρνητική συμβολή του ήταν καθοριστική. 8π με 2/5 3π, 1/2 2π, ενώ είχε και 1 ασιστ (και 5 φάουλ).

6. SAKOTA
Μέτριος παρά τους 15 πόντους του . 4/6 2π, 2/6 3π (με αρκετά από τα 8-9μ πάλι), 1/2 βολές. Πήρε 5-1 ρημπάουντ, έδωσε 5 ασιστ, είχε ένα κόψιμο σε 26'57"

7. ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ
Πάλι κακός επιθετικά : 2π από 1/5 σουτ και 0/2 βολές.. ΣΥΝΟΛΙΚΑ στην Α1 σε 10 ματς έχει ΜΟΛΙΣ 15/60 ΣΟΥΤ .. (25%)... 7/29 διποντα, 8/31 τρίποντα ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.. 2ρ, 1ασ, 1κψ, 1 λάθος ακόμα σε 25' περίπου..

8. ΠΟΛΥΤΑΡΧΟΥ
Δεν πάτησε παρκέ, όπως και στη Θεσσαλονίκη με Άρη .


13. WILLIAMSON
Είχε καλό ξεκίνημα αλλά στη συνέχεια ψιλοχάθηκε.. Πρώτη φορά (στο πρωτάθλημα) είχε τόσα άστοχα σουτ : 3/8 και 6 πόντοι . Μάζεψε 4 ρημπάουντ κι είχε ένα κόψιμο και δυο λάθη σε 24'45".

14. ΤΣΙΑΚΟΣ
Με τον Ζήση μέτριο και τον Milosevic φορτωμένο με φάουλ χρησιμοποιήθηκε μόλις 1'46".. Σε αυτό έκανε ένα φάουλ κι είχε ένα λάθος.


15. ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
Ούτε στα Τρίκαλα μπόρεσε να βοηθήσει ουσιαστικά... Έμεινε σε 8π από 2/4 βολές - 3/4 δίποντα, 5 ρημπάουντ (τα 4 επιθετικά δειγμα πόσο βοήθησε αμυντικά), 2 κλεψίματα, 1 κόψιμο, 1 λάθος σε 30'25"



17. ΑΘΗΝΑΙΟΥ
Θετικός (ξεκίνησε πεντάδα), αλλά φορτώθηκε με φάουλ και δεν υπήρχαν πρακτικά εναλλακτικές.. 11 πόντοι με καλά ποσοστά (3/4 βολές, 1/2 2π, 2/3 3π), 2-0 ρ, 4 ασιστ, 2 κλεψίματα κι ένα λάθος σε 22'08".


18. MILOSEVIC
Φορτώθηκε νωρίς-νωρίς με φάουλ και δέθηκαν τα χέρια του Σάλε.. Μόλις 7'48" έπαιξε μέχρι να αποβληθεί με 5.. Είχε 0/2 σουτ, 1-1ρ, 1 λάθος.


23. ENGLISH
Ασταμάτητος o captain canada.. αλλά δυστυχώς δεν έφτανε... 33 πόντοι με 11/12 βολές, 2/6 2π, 6/10 3π, 11 (9-2) ρημπάουντ, 5 ασιστ και 6 λάθη σε 36'40".. Θα είναι κρίμα να είναι το τελευταιο του ματς.. Είχαμε ..αιώνες από την τελευταία φορά που υπήρχε ξένος με τέτοια επαφή με το καλάθι..

33. NIKOLIC
Ούτε σήμερα χρησιμοποιήθηκε.. Η επιλογή να δηλωθεί (και να πιάνει θέση ξένου και να χρεώνεται με αλλαγή η ελευση αντικαταστάτη) από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά λάθη.. 9'28" έχει παίξει ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ στα 6 ματς που είναι στη δωδεκάδα ..


υ.γ. 9 αμυντικά ο English, 3 ο Williamson - 1 ο Σαρικόπουλος, 1 ο Μιλόσεβιτς, κανένα ο Τσιάκος .. Ο σέντερ θα έπρεπε να είχε έρθει εδώ και δυο μήνες...
tuareg

David Pick @IAmDPick · 21 ώρες Πριν από 21 ώρες

Another club interested in veteran power-forward Jackson Vroman, I'm hearing, AEK Athens in Greece.



David Pick @IAmDPick · 22 ώρες Πριν από 22 ώρες

Hearing that shooter Carl English, who's averaging 20 points, 5.1 boards and 4 dimes, will trigger out-clause and leave AEK Athens.
fear_me
QUOTE(tuareg @ Dec 21 2014, 17:32 ) *
Σχεδόν 20 χρόνια μετά τη σύντομη θητεία του πατέρα του Μπρετ στον Αρη (σεζόν 1985-86) ένας ακόμη Βρόμαν, ο γιος του παλαίμαχου άσου, Τζάκσον, καλοβλέπει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στα μέρη μας. Αν μάλιστα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις, που έχουν αρχίσει με την ΑΕΚ εδώ και αρκετές ημέρες, τότε και ο Βρόμαν τζούνιορ θα φορέσει κιτρινόμαυρα!

Ο τεχνικός της Ενωσης Ντράγκαν Σάκοτα αναζητεί εδώ και πολύ καιρό έναν σέντερ για να καλύψει το σημαντικό κενό, που παρουσιάζεται στη «front line» της ομάδας του. Διαπιστώνοντας, λοιπόν, ότι αυτή την εποχή η αγορά δεν προσφέρει κάτι σπουδαίο και δεδομένου ότι είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις τύπου Μάικλ Ερικ (του Νιγηριανού που έπειτα από μόλις ένα ματς άφησε τον Πανελευσινιακό για να υπογράψει στην ιταλική Μπρίντιζι), φαίνεται να έχει κατασταλάξει στην περίπτωση του 33χρονου (ύψους 2,08 μ.) πάουερ φόργουορντ/σέντερ Τζάκσον Βρόμαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA ο Βρόμαν βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο επαφών με την ΑΕΚ. Επικοινώνησε, μάλιστα, με συμπατριώτη του, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1, ο οποίος του ανέλυσε λεπτομερώς το σκηνικό. Τον ανταγωνισμό, που βοηθάει τους καλούς παίκτες να αναγεννηθούν και να αποκτήσουν κίνητρο, καθώς και την προοπτική που υπάρχει στην ΑΕΚ, η οποία δια στόματος του μεγαλομετόχου της Μάκη Αγγελόπουλου έχει θέσει σε εφαρμογή ένα μεγαλόπνοο σχέδιο, ώστε τα επόμενα χρόνια να επιστρέψει στη διεκδίκηση των τίτλων.

Ο Τζάκσον Βρόμαν κουβαλάει σημαντική εμπειρία, καθώς τις δύο πρώτες επαγγελματικές σεζόν της καριέρας του (2004-06) πέρασε το κατώφλι του ΝΒΑ (Φοίνιξ Σανς, Νιού Ορλεανς/Οκλαχόμα Σίτι Χόρνετς) και στη συνέχεια το μπάσκετ τον ταξίδεψε σε όλα τα σημεία του ορίζοντα, από την Ισπανία (Γκραν Κανάρια, Χιρόνα), τη Λιθουανία (Λιέτουβος Ρίτας), ως το Ιράν (Σάμπα Μερ, Μαχράμ), την Κίνα (Νιού Σέντσουρι Λέοπαρντς, Νανζίνγκ Ντράγκονς, Φλέιμινγκ Μπουλς), τη Νότια Κορέα (Λαντ Ελεφαντς) και τις Φιλιππίνες (Τζινέμπρα Κινγκς).

Τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε στους Νανζίνγκ Ντράγκονς (Α1 Κίνας), όπου σε 25 αγώνες είχε 14,4 πόντους (54,8% δ., 16,7% τρ., 34,5% β.), 10,4 ριμπαόυντ, 4,2 ασίστ, 2,8 κλεψίματα και 2,2 τάπες. Στα κλεψίματα, μάλιστα και στις τάπες αναδείχθηκε δεύτερος στην κινεζική λίγκα. Μέσα στο 2014 μετακόμισε στο Πουέρτο Ρίκο για να φορέσει τη φανέλα των Καπιτάνες ντε Αρεσίμπο. Αγωνίστηκε σε τρία ματς έχοντας 5,7 πόντους, 4,3 ριμπάουντ, 2,3 ασίστ και 2,7 κλεψίματα κατά μέσον όρο.

Στα αξιοσημείωτα της αθλητικής διαδρομής του η επιλογή του στο Νο.31 του δεύτερου γύρου του ντραφτ του ΝΒΑ το 2004 από τους Σικάγο Μπουλς, οι οποίοι παραχώρησαν αμέσως τα δικαιώματά του στους Φοίνιξ Σανς. Τον Ιούνιο του 2009 ο Βρόμαν πήρε τη λιβανέζικη υπηκοότητα και συμφώνησε με την Ομοσπονδία του Λιβάνου να αγωνιστεί στην Εθνική Ομάδα της χώρας. Συμμετείχε στο Μουντομπάσκετ 2010 της Τουρκίας (μ.ό. 14,8 π., 6,4 ρ., 2 ασ.) και στο Πανασιατικό Πρωτάθλημα 2009 της Κίνας (μ.ό. 17,1 π., 8,4 ρ., 2,5 ασ.). - See more at: http://www.sdna.gr/gr/basket/basket-league...h.yRg6Xnbv.dpuf

http://www.sdna.gr/gr/basket/basket-league...i-vroman-i-aek/
tuareg
τον θελει κι ο σουμποτιτς στο λιβανο
fear_me
QUOTE(tuareg @ Dec 21 2014, 21:24 ) *
Μετά από περιπετειώδεις διαπραγματεύσεις μιας εβδομάδας, δεν αποκλείεται να πέσουν άμεσα υπογραφές στο νέο συμβόλαιο του Καναδού αρχισκόρερ με την ΑΕΚ



Σε μια κίνηση ουσιαστικής στήριξης της ΑΕΚ, που χτίζουν με τον Ντράγκαν Σάκοτα, προχωρά ο Μάκης Αγγελόπουλος, ο οποίος -με μια σειρά στρατηγικών κινήσεων που έκανε- βρίσκεται πολύ κοντά, πιο κοντά από ποτέ, σε επίτευξη συμφωνίας για νέο συμβόλαιο με τον Καρλ Ίνγκλις.

Και η αλήθεια είναι ότι, παρά τα πρόσφατα δημοσιεύματα που έλεγαν ότι μένουν πλέον τα τυπικά για την παραμονή του Καναδού αρχισκόρερ στη Βασίλισσα, η συγκεκριμένη υπόθεση πέρασε από... 40 κύματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και το Σάββατο παραλίγο να χαθεί ο παίκτης, ο οποίος κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, που κράτησαν μια εβδομάδα, είχε στα χέρια του καλύτερες προτάσεις από αυτές της Ένωσης, ωστόσο ο Μάκης Αγγελόπουλος έκανε τη ρελάνς με νέα βελτιωμένη, αξιοποιώντας τους κώδικες επαφής που έχει αποκτήσει μαζί του.

Θετική εξέλιξη αποτέλεσε, φυσικά, η επιλογή της Μπαρτσελόνα να κινηθεί για την απόκτηση του Έντουιν Τζάκσον. Από την αρχή, όμως, μεταξύ του Καρλ Ίνγκλις και της ΑΕΚ υπήρχε η καλύτερη διάθεση για να βρεθεί χρυσή τομή, όπως και έγινε μετά από πολύωρες συζητήσεις που είχε την Κυριακή ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ με τον Καναδό σταρ και τον μάνατζερ του. Βεβαίως, μέχρι να να πέσουν οι υπογραφές στα νέα συμβόλαια, τίποτα δεν είναι σίγουρο, ωστόσο καλα πληροφορημένες πηγές του aek365 αναφέρουν πως δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί άμεσα, ακόμη και τη Δευτέρα ή την Τρίτη.

Η νέα συμφωνία με τον Ίνγκλις θα αφορά υπογραφή συμβολαίου διάρκειας 1,5 χρόνου με την ΑΕΚ να έχει πλέον εκείνη τον απόλυτο έλεγχο της συνεργασίας με τον Καναδό. Με στυγνούς οικονομικούς όρους, μάλιστα, η επέκταση της συνεργασίας μαζί του θεωρείται τουλάχιστον... ασύμφορη. Και γιατί θα του γίνει σημαντική αύξηση στις ήδη υψηλές απολαβές του και γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, στο τρέχον συμβόλαιο του Καναδού (αν φύγει) υπάρχει όρος επιστροφής στην ΑΕΚ των χρημάτων που έχει λάβει, υπό μορφή buy out, τα οποία εκτιμώνται περίπου 50 χιλιάδες ευρώ.

Παρόλα αυτά, όμως, όπως προκύπτει, Αγγελόπουλος και Σάκοτα δεν δίστασαν ούτε λεπτό στο να γίνει αυτή η υπέρβαση προς όφελος της ομάδας, η οποία στο πρόσωπου του Καναδού δεν βρήκε απλώς έναν σταρ ή ένα μπόμπερ, αλλά μια μεγάλη μπασκετική προσωπικότητα, που και την ανεβάζει επίπεδο και «φτιάχνει» τους οπαδούς που έρχονται στο γήπεδο για να στηρίξουν την αναγέννησή της.

http://www.aek365.com/a-371681/pio-konta-a...los-ingklis.htm
σπυριαρης
αρα πλεον η αεκ μπορει να αποκτησει αμερικανο σεντερ
fear_me
QUOTE(σπυριαρης @ Dec 23 2014, 09:47 ) *
Ο Καναδός άσος επιβεβαίωσε και μέσω Twitter ότι ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ΑΕΚ



Το aek365 αποκάλυψε ότι η συμφωνία της ΚΑΕ ΑΕΚ με τον Κάρλ Ίνγκλις για την παραμονή του στην ομάδα έχει επί τους ουσίες επιτευχθεί. Και ο Καναδός άσος (πέραν των δηλώσεων που έκανε) επιβεβαίωσε το συγκεκριμένο γεγονός και με μια ανάρτησή του στο Twitter. «Γεια σας παιδιά, Καλά Χριστούγεννα σε όλους... Απ' ότι φαίνεται θα μείνουμε «κιτρινόμαυροι» γι' αυτή τη χρονιά», έγραψε.

http://www.aek365.com/a-371954/ingklis-kit...kai-to-2015.htm
fear_me
QUOTE(fear_me @ Dec 23 2014, 17:39 ) *
Ο Καναδός αρχισκόρερ έστειλε το συμβόλαιο του και επιστρέφει στην Αθήνα



Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι ο Καρλ Ινγκλις υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ για την περίοδο 2014 - 2015. Η τεράστια προσπάθεια που έκανε ο Μάκης Αγγελόπουλος από τις 14 Δεκεμβρίου που ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον Καναδό αρχισκόρερ και τον μάνατζερ του στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει προφορική συμφωνία και για την επόμενη σεζόν και οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν μέσα στη σαιζόν.

http://www.aek365.com/a-372009/emeine-o-pa...sthn-aekara.htm

και τραυματιστηκε ο σαρικοπουλος....μονο τσιακος για 5 με ρεθυμνο
gspara
QUOTE
Έρχεται ο Μενσά-Μπονσού για την ΑΕΚ!

Σούπερ μεταγραφή-έκπληξη από τη Βασίλισσα - Ελπίδες ότι θα έρθει άμεσα στην Αθήνα για να είναι διαθέσιμος με το Ρέθυμνο

Όπως είχαμε προαναγγείλει πριν λίγες ώρες, μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση ετοιμάζει ο Μάκης Αγγελόπουλος για τη θέση του σέντερ. Και το όνομα αυτού: Μενσά - Μπονσού! Στο άκουσμά του, ο Ντράγκαν Σάκοτα σταμάτησε να κοιτάζει άλλες περιπτώσεις, καθώς πρόκειται για παίκτη εγνωσμένης αξίας, με βαρύ βιογραφικό και υψηλότατα κίνητρα να επανέλθει σε επίπεδο κορυφής, ενώ είναι ξεκάθαρο, σύμφωνα με το ψάξιμο της ΑΕΚ, πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Μάλιστα, είναι τόσο «φτιαγμένος» για μπάσκετ, που αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας με το Ρέθυμνο, αν όλα έχουν πάει καλά. Η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με τον παίκτη και απομένουν μόνο κάποια τυπικά ζητήμητα με ορισμένα έγγραφα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, εντός της ημέρας.

Μόλις τον περασμένο Ιούνιο ο Βρετανός (γεννημένος στο Τότεναμ, με γκανέζικες ρίζες) σέντερ, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, από τον οποίο κόπηκε για ιατρικούς λόγους, και στα μέσα του Νοεμβρίου πήγε στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, αλλά δεν έμεινε ικανοποιημένος από τη συνεργασία, αποχωρώντας μόλις προχθές έπειτα από δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και τέσσερα στο Eurocup.

Και αν η φετινή σεζόν είναι περιπετειώδης για τον 31χρονο άσο, η καριέρα του είναι σπουδαία. Με θητεία σε πέντε ομάδες του ΝΒΑ (Μάβερικς, Σπερς, Ρόκετς, Ράπτορς, Χόρντες) και 61 αγώνες, με συμμετοχή σε 3 ομάδες Ευρωλίγκας (Μπανταλόνα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γαλατάσαραϊ) και 29 συμμετοχές, με μεταγραφές στις Γρανάδα, Βιλερμπάν, Μπεσίκτας, Σεβίλλη και Αρμάνι. Πρόκειται για παίκτη γρήγορο, αλτικό και δυνατό κοντά στο καλάθι, που θεωρείται σκληρός αμυντικός και εξαιρετικός ριμπάουντερ, με έφεση στο μπλοκ.


http://www.aek365.com/a-372078/erxetai-o-m...gia-thn-aek.htm
fear_me
QUOTE(fear_me @ Dec 23 2014, 21:46 ) *
Ο Μάκης Αγγελόποπουλος έτοιμος για μία ακόμη υπέρβαση, αμέσως μετά τη συμφωνία με τον Καρλ Ίνγκλις - Διαβάστε αναλυτικά γιατί η ΑΕΚ άργησε να κλείσει σέντερ



Σε μια μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση ετοιμάζεται να προχωρήσει η ΑΕΚ. Αμέσως μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του Μάκη Αγγελόπουλου με τον Καρλ Ίνγκλις, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας εντυπωσιακής προσθήκης στη φροντ λάιν, με παίκτη που θεωρείται υψηλότερου επιπέδου από τους Βουγιούκα - Βρόμαν, βάζοντας τέλος σε ένα μαραθώνιο σίριαλ.

Η ανάγκη ενίσχυσης, άλλωστε, είναι μεγάλη, καθώς μπορεί να ακολουθεί διακοπή δύο εβδομάδων μετά τον κυριακάτικο αγώνα με το Ρέθυμνο, όμως στο συγκεκριμένο ματς η Βασίλισσα, εξαιτίας του πρόσφατου τραυματισμού του Ζήση Σαρικόπουλου, κινδυνεύει να παραταχθεί με μόλις έναν κλασικό ψηλό, τον Γιώργο Τσιάκο, ο οποίος, μάλιστα μετρά 7 συμμετοχές με μόλις 6,5 λεπτά παρουσίας ανά αγώνα. Φυσικά, υπάρχει και ο -κατά συνθήκη σέντερ- Μίλαν Μιλόσεβιτς.

Αναπόφευκτα, λοιπόν, ακόμη και τώρα που η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση μιας σούπερ μεταγραφής, ξανάρχεται στην επιφάνεια το ερώτημα «γιατί η ομάδα έμεινε χωρίς ξένο ψηλό δύο ολόκληρους μήνες (οπότε και αποχώρησε ο Γκούντριτζ);». Το aek365 «ξετυλίγει το κουβάρι» και θυμίζει πώς ακριβώς εξελίχτηκαν τα πράγματα από την αρχή, φωτίζοντας και ορισμένες άγνωστες πτυχές με τη θέση - «φάντασμα» του φετινού ρόστερ.

Αρχικά, γιατί η ΑΕΚ δεν κράτησε τον Βέρνον Γκούντριτζ;

Η τελευταία εικόνα του Αμερικανού σέντερ με τη φανέλα της ΑΕΚ ήταν σχετικά καλή. Γνωρίζοντας ότι θα αποχωρήσει, ο Γκούντριτζ αγωνίστηκε 14 λεπτά κόντρα στον Παναθηναϊκό και η παρουσία του ήταν -αναπάντεχα- θετική. Έως τότε, βρισκόταν εκτός τόπου και χρόνου, μετρώντας τρεις κακές (ολιγόλεπτες) παρουσίες: με Κόροιβο και Πανιώνιο στο πρωτάθλημα και με Άρη στο Κύπελλο. Επρόκειτο για την τελευταία προσθήκη ξένου σε ένα ρόστερ που φτιάχτηκε στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων και θα περίμενε κανείς πως ίσως του δινόταν πίστωση χρόνου, παρότι δύσκολα -βάσει βιογραφικού- θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά. Όσοι παρακολουθούσαν, ωστόσο, την καθημερινότητα της ομάδας, διαπίστωναν ότι ο Γκούντριτζ αποτέλεσε κακή επιρροή για τους υπόλοιπους Αμερικανούς της ΑΕΚ, καθώς από τη στιγμή που εμφανίστηκε, παρατηρήθηκε πως «πειράχτηκαν» τα μυαλά τους και -για να τεθεί κομψά- μειώθηκε ο επαγγελματισμός τους. Πιθανότατα, λοιπόν, αυτός να ήταν και ο λόγος που η ομάδα δεν περίμενε τον Γκούντριτζ να προσαρμοστεί αγωνιστικά, εκτιμώντας πως θα βρεθεί σύντομα πολύ καλύτερος αντικαταστάτης.

Τι μεσολάβησε από τη φυγή του Γκούντριτζ έως την επιλογή του Ρικ Τζάκσον;

Πέρασαν κάτι παραπάνω από δύο εβδομάδες από την απομάκρυνση του ενός ψηλού και την έλευση του άλλου. Έως τότε, η ΑΕΚ είχε πρώτη επιλογή τον Ντέρικ Κάρακτερ, αλλά εκείνος καθυστερούσε να στείλει πίσω υπογεγραμμένο το συμβόλαιο, η υπόθεση του Ιβάν Ραντένοβιτς -ίσως η πιο ενδιαφέρουσα, μεταξύ άλλων- δεν προχώρησε, ο Κέβιν Πίνκνεϊ επίσης υπαναχώρησε και δεν έστειλε πίσω υπογεγραμμένο το συμβόλαιο και κατέληξε στον Ρίκ Τζάκσον. Όπως προκύπτει, το πρόβλημα δεν ήταν το οικονομικό για την ΑΕΚ, αλλά κυρίως η αδυναμία της να κινηθεί αστραπιαία σε πολλά ταμπλό και να βρει συγχρόνως έναν κατάλληλο παίκτη και έναν αξιόπιστο συνομιλητή. Αυτό, γιατί, στο μεταξύ, οι Κάιλς, Ράιτ και Ουίλιαμσον δεν ικανοποιούσαν και είχαν ήδη έρθει οι Καρλ Ίνγκλις και Τόμας Ντελινινκάιτις. Απέμενε, λοιπόν, σύμφωνα με τους κανονισμούς, μόλις μία μεταγραφή ξένου μέχρι την ολοκλήρωση του α' γύρου, συνεπώς ο Τζάκσον ήταν εκείνος που θα αντικαθιστούσε τον Κάιλς.

Γιατί ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν κράτησε τον Τζάκσον;

Η έλευση του Αμερικανού σέντερ στην Αθήνα συνέπεσε με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, καθώς προσγειώθηκε την παραμονή της παρουσίασης του νέου κόουτς. Τρεις ημέρες πριν το ντεμπούτο του Ντράγκαν Σάκοτα στον αγώνα -«σταθμό» για τη φετινή σεζόν με τον Απόλλωνα Πάτρας, ο Τζάκσον αποχώρησε, γιατί, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ, κρίθηκε ανέτοιμος αγωνιστικά. Είχε προηγηθεί η καθυστερημένη αποδοχή του παίκτη να περάσει απ'όλα τα απαραίτητα τεστ, καθώς αρχικά δήλωσε αιφνιδιασμένος από τη διαδικασία που απαιτείται.

Γιατί η ΑΕΚ μετά τη φυγή του Τζάκσον δεν κινήθηκε άμεσα για την απόκτηση ενός σέντερ και άφησε να περάσουν περίπου σαράντα ημέρες;

Ο Ντράγκαν Σάκοτα, όταν ανέλαβε, έκρινε πως το σημαντικότερο ήταν να αξιολογήσει επακριβώς τις δυνατότητες του ρόστερ του. Γνωρίζοντας ότι είχε δικαίωμα απόκτησης μόλις ενός ξένου μέχρι την ολοκλήρωση του α' γύρου, προτίμησε να περιμένει. Η ομάδα άλλωστε είχε μάθει να λειτουργεί χωρίς ξένο σέντερ, του «βγήκε» αυτομάτως και η πετυχημένη έμπνευση με την τοποθέτηση του Μίλαν Μιλόσεβιτς στην φροντ λάιν, συνεπώς ο κοόυτς λειτούργησε όπως κάνει μια ζωή: χωρίς πίεση και πανικό. Άλλωστε, θεωρούσε ότι είχε να λύσει «εξίσωση» με τουλάχιστον δύο «αγνώστους»: ενός ψηλού και ενός οργανωτή. «Χρειαζόμαστε πλέι μέικερ και σέντερ», έλεγε στα «πηγαδάκια» την ημέρα της παρουσίασης του.

Όταν προέκυψε, λοιπόν, η προοπτική απόκτησης του Ίαν Βουγιούκα κρίθηκε συμφέρουσα απ'όλες τις απόψεις. Και γιατί η ΑΕΚ θα έφερνε έναν ποιοτικό παίκτη και γιατί θα παρέμενε ελέυθερη η τελευταία θέση του ξένου. Ο τραυματισμός του Νώντα Παπαντωνίου επέτεινε το πρόβλημα στα γκαρντ και έτσι ενίσχυσε την ανάγκη απόκτησης του διεθνούς σέντερ, ο οποίος είχε ζητήσει -και έλαβε αρκετό- χρόνο, ώστε να ξεμπερδέψει με τους καλύτερους δυνατούς όρους από την Γαλατασαράι. Στο μεταξύ, η ΑΕΚ απέκτησε τον Γιάννη Αθηναίου. Της δόθηκε η ευκαιρία να ενισχυθεί, ντύνοντας στα κιτρινόμαυρα τον διεθνή «κόμπο γκαρντ» και φυσικά την άρπαξε.

Γιατί δόθηκε τόσο μεγάλο χρονικό περιθώριο στον Ίαν Βουγιούκα, μετά την απόκτηση του Γιάννη Αθηναίου;

Ο λόγος είναι προφανέστατος και έχει ονοματεπώνυμο: Καρλ Ίνγκλις! Το ενδεχόμενο αποχώρησής του ήταν κάτι που το γνώριζε καλά εξαρχής ο Ντράγκαν Σάκοτα. Ο Καναδός σούπερ σταρ πίστευε ότι θα επέστρεφε άμεσα στο κορυφαίο επίπεδο, γι'αυτό και είχε θέσει αυτούς τους όρους όταν υπέγραφε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, που, διαπραγματευτικά, βρισκόταν τότε σε δυσχερέστατη θέση. Και είναι γεγονός ότι στο διάστημα που ακολούθησε την πρόσφατη αναχώρησή του από την Αθήνα υπήρξαν στιγμές που βρέθηκε πολύ κοντά στο ενδεχόμενο μετακόμισης σε άλλες πολιτείες. Αν, λοιπόν, ο Ίνγκλις έφευγε, ο Σάκοτα ήθελε να μπορεί να τον αντικαταστήσει και με ξένο, γι' αυτό και έδωσε χρόνο στον Βουγιούκα, του οποίου τις δυνατότητες εκτιμά πολύ.

http://www.aek365.com/a-372065/souper-sent...h-basilissa.htm
QUOTE(fear_me @ Dec 23 2014, 21:46 ) *
Σούπερ μεταγραφή-έκπληξη από τη Βασίλισσα - Ελπίδες ότι θα έρθει άμεσα στην Αθήνα για να είναι διαθέσιμος με το Ρέθυμνο



Όπως είχαμε προαναγγείλει πριν λίγες ώρες, μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση ετοιμάζει ο Μάκης Αγγελόπουλος για τη θέση του σέντερ. Και το όνομα αυτού: Μενσά - Μπονσού! Στο άκουσμά του, ο Ντράγκαν Σάκοτα σταμάτησε να κοιτάζει άλλες περιπτώσεις, καθώς πρόκειται για παίκτη εγνωσμένης αξίας, με βαρύ βιογραφικό και υψηλότατα κίνητρα να επανέλθει σε επίπεδο κορυφής, ενώ είναι ξεκάθαρο, σύμφωνα με το ψάξιμο της ΑΕΚ, πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Μάλιστα, είναι τόσο «φτιαγμένος» για μπάσκετ, που αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας με το Ρέθυμνο, αν όλα έχουν πάει καλά. Η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με τον παίκτη και απομένουν μόνο κάποια τυπικά ζητήμητα με ορισμένα έγγραφα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, εντός της ημέρας.

Μόλις τον περασμένο Ιούνιο ο Βρετανός (γεννημένος στο Τότεναμ, με γκανέζικες ρίζες) σέντερ, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, από τον οποίο κόπηκε για ιατρικούς λόγους, και στα μέσα του Νοεμβρίου πήγε στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, αλλά δεν έμεινε ικανοποιημένος από τη συνεργασία, αποχωρώντας μόλις προχθές έπειτα από δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και τέσσερα στο Eurocup.

Και αν η φετινή σεζόν είναι περιπετειώδης για τον 31χρονο άσο, η καριέρα του είναι σπουδαία. Με θητεία σε πέντε ομάδες του ΝΒΑ (Μάβερικς, Σπερς, Ρόκετς, Ράπτορς, Χόρντες) και 61 αγώνες, με συμμετοχή σε 3 ομάδες Ευρωλίγκας (Μπανταλόνα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γαλατάσαραϊ) και 29 συμμετοχές, με μεταγραφές στις Γρανάδα, Βιλερμπάν, Μπεσίκτας, Σεβίλλη και Αρμάνι. Πρόκειται για παίκτη γρήγορο, αλτικό και δυνατό κοντά στο καλάθι, που θεωρείται σκληρός αμυντικός και εξαιρετικός ριμπάουντερ, με έφεση στο μπλοκ.

http://www.aek365.com/a-372078/erxetai-o-m...gia-thn-aek.htm


Άρα έχουμε και λέμε:
1 : ΑΘΗΝΑΙΟΥ,ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ,ΝΤΕΛΙΝΙΚΑΙΤΙΣ,[ΜΠΟΥΤΡ
ΗΣ,ΝΙΚΟΛΙΤΣ]
2 : ΙΝΓΚΛΙΣ,ΠΟΛΥΤΑΡΧΟΥ
3 : ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ,ΟΥΙΛΙΑΜΣΟΝ,[ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ]
4 : ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ,ΣΑΚΟΤΑ
5 : ΜΕΝΣΑ-ΜΠΟΝΣΟΥ,ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΤΣΙΑΚΟΣ

Νομίζω δεν ξεχνάω κάποιον...
ssoulliss
QUOTE (fear_me @ Dec 24 2014, 14:35 ) *
Άρα έχουμε και λέμε:
1 : ΑΘΗΝΑΙΟΥ,ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ,ΝΤΕΛΙΝΙΚΑΙΤΙΣ,[ΜΠΟΥΤΡ
ΗΣ,ΝΙΚΟΛΙΤΣ]
2 : ΙΝΓΚΛΙΣ,ΠΟΛΥΤΑΡΧΟΥ
3 : ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ,ΟΥΙΛΙΑΜΣΟΝ,[ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ]
4 : ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ,ΣΑΚΟΤΑ
5 : ΜΕΝΣΑ-ΜΠΟΝΣΟΥ,ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΤΣΙΑΚΟΣ

Νομίζω δεν ξεχνάω κάποιον...


Με υγιή τον Νώντα και τον Βρόμαν στους ψηλούς η ΑΕΚ θα είναι ακόμη καλύτερη.

Το ερώτημα για τον Μπονσού είναι κατά πόσο θεωρεί ακόμη τον εαυτό του μπασκετμπολίστα. Πολλοί τραυματισμοί...
alien-tour
QUOTE(ssoulliss @ Dec 24 2014, 14:00 ) *
Με υγιή τον Νώντα και τον Βρόμαν στους ψηλούς η ΑΕΚ θα είναι ακόμη καλύτερη.

Το ερώτημα για τον Μπονσού είναι κατά πόσο θεωρεί ακόμη τον εαυτό του μπασκετμπολίστα. Πολλοί τραυματισμοί...


Αν κλείσει ο Μπονσού,πιστεύω οτι δε θα πάρει και Βρόμαν.Ήδη έτσι έχει 6 ξένους.
Εκτός κι αν λυθεί το συμβόλαιο του Νίκολιτς (ή του Μιλόσεβιτς).
gratipa1929
Ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Μπονσού μετά τους τραυματισμούς? Γιατί υγιής όταν ήταν επρόκειτο για πρωτοκλασάτο παίκτη Ευρωλίγκας! Ωστόσο οι τραυματισμοί τον έχουν αποδυναμώσει πολύ αγωνιστικά.
gspara
QUOTE
Δυσκόλεψε του Μενσά, η ΑΕΚ το παλεύει!

Ο Ποπς Μενσά – Μπονσού αποτελούσε-αποτελεί το κόλπο γκρόσο που ετοίμαζε ο Μάκης Αγγελόπουλος.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα τον θέλει για να κάνει άμεσα την διαφορά. Η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με τον παίκτη, αλλά ο παίκτης δεν είναι ακόμα… ελεύθερος από την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Είχαμε γράψει από μεσημέρι παρά την πολιτική σιωπής της επίσημης ΑΕΚ, από άλλες πηγές ότι υπάρχουν γραφειοκρατικά προβλήματα, που αφορούσαν και στο Ισραήλ. Η μεταγραφή του Βρετανού σέντερ δυσκόλεψε αλλά η ΑΕΚ το παλεύει, πιέζοντας τους κατάλληλους ανθρώπους. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ, που έχει ανεβάσει επίπεδο στις επιδιώξεις και στους στόχους, τα έχει δώσει όλα σε ό,τι αφορά στις οικονομικές απαιτήσεις του σπουδαίου σέντερ. Και αναμένει παρότι υπάρχει βιασύνη. Ο χρόνος είναι περιορισμένος. Η ΑΕΚ αναζητεί ψηλό εδώ και τώρα.

Η είδηση και μόνο ότι ενδιαφέρεται η «΄Ενωση» έχει κάνει, πάντως, γκελ μεταξύ των οπαδών της, αλλά και στα διεθνή Μέσα…


http://www.aekarena.gr/index.php/protin3basika/item/19889
gspara
QUOTE
Παίκτης της ΑΕΚ ο Μενσά

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ πιστή στις δεσμεύσεις της ότι θα ενισχύσει τη «Βασίλισσα» με μεταγραφές αντάξιες των προσδοκιών του κόσμου της και της Ιστορίας της, ανακοινώνει τη συμφωνία της έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με τον αθλητή Ποπς Μενσά – Μπονσού
yorgos
Μεταγραφάρα για τα δεδομένα της ΑΕΚ.
ashton
http://vasilissa.blogspot.gr/2014/12/pops-mensah-bonsu.html

Στατιστικά καριέρας κλπ του Messah-Bonsu

φέτος μετά το καλοκαίρι που έκλεισε αλλά δεν έμεινε τελικά σε Ολυμπιακό, πήγε Nuggets στο training camp αλλά έφυγε σε δυο μέρες, και πήγε τελικά σε Hapoel Jerusalem. έπαιξε 2 ματς πρωτάθλημα (10π, 5ρ) και 4 στο Eurochallenge (30π-12ρ) .
yorgos
Αφότου κόπηκε από τον Ολυμπιακό, είχε κανένα τραυματισμό;
gspara
Πολυ ωραιο το σημερινο ματς με τον ΑΓΟΡ.Η ΑΕΚ μπηκε φουριοζα,επαιξε πολυ καλη αμυνα και ουσιαστικα καθαρισε στα πρωτα 12-13 λεπτα.

Τεραστιος ΠΟΠΣ 77.gif ......απεδειξε οτι ο καλος παιχτης δεν εχει αναγκη απο προσαρμογη.Ανεβαζει επιπεδο την ομαδα!!!
Ασταματητος Ντελινικαιτις και απειρη βρωμικη δουλεια απο τον Μιλοσεβιτς.
Για τον Ινγκλις δεν χρειαζονται σχολια.....απλα στολιδι για την Α1!!!!

Κρισιμο ματς την επομενη αγωνιστικη με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαια.

Το Ρεθυμνο δεν καταφερε να φανει ανταγωνιστικο σημερα,πληρωνοντας την αστοχια του και φυσικα το κακο ξεκινημα.
Κορυφαιος ο Αλιχοντζιτς,ο οποιος μαζι με τον Κραβιτς,θεωρω οτι καλο ειναι να απασχολησουν τους δυο μεγαλους το καλοκαιρι.
Dwyane ''the flash'' Wade
οι αυτες μεταγραφες ανεβασαν την ομαδα σε αλλο τελειως επιπεδο.κριμα για την ηττα στα τρικαλα ειδικα ετσι οπως ηρθε.
TakeshyKurosawa
Μακάρι να κάνει καμιά κίνηση ακόμα η ΑΕΚ να φέρει άλλον 1 παίχτη επιπέδου Μπονσού και να δούμε όμορφα πράγματα.
ashton

Αρκετός ο κόσμος και σήμερα


ωραία η φάση με την παιδική εξέδρα

αλλά και το event με τα πιτσιρίκια στο ημίχρονο.
Είναι ωραίο να βλέπεις χαλαρά τα τεκταινόμενα χωρίς άγχος ..



4. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
Με σκαμπανεβάσματα .. Έδωσε λύσεις με την πίεση στην άμυνα - είχε και κακές επιλογές στην επίθεση . Άποντος με 0/3 σουτ, 1 ρημπάουντ, 3 ασιστ σε 17'01".


5. DELININKAITIS
Επιτέλους ένα καλό ματς από τον Λιθουανό.. 19 πόντοι με 7/8 βολές, 4/6 τρίποντα (αλλά και 0/3 2π), 2-1 ρημπάουντ, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο και μόνο 2 λάθη σε 31'59" κι έβγαλε και το 4ο δεκάλεπτο όλο με 4 φάουλ.


6. SAKOTA
Μέτριος ο Dusan απόψε, έμεινε στους 11 πόντους με 4/10 σουτ και 1/3 βολές . Μοίρασε 3 ασιστ κι έκανε ένα κόψιμο σε 24'33" /το λιγότερο που έχει παίξει φέτος στην Α1.

7. ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ
Πρώτη φορά έμεινε απλά στη 12άδα . Δεν ξέρω αν είχε κάποιο πρόβλημα ή όχι . Θα μπορούσε να δώσει κάποιες ανάσες λογικά .

8. ΠΟΛΥΤΑΡΧΟΥ
Έπαιξε για λίγο (0'53") στο τέλος του ημιχρόνου .

9. ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
Ξαναμπήκε δωδεκάδα μετά το ματς με Ολυμπιακό και για πρώτη φορά επί Σάκοτα. Αν ήταν πιο μεγάλη η διαφορά μάλλον θα τον έβαζε στο τέλος .


13. WILLIAMSON
Έδωσε κάποιες λύσεις στην άμυνα πιέζοντας τα πολύ καλά γκαρντ του Ρεθύμνου. Επιθετικά όμως ήταν τίποτα σήμερα.. 0/2 βολές, 0/1 τρίποντο (με κάκιστο σουτ), 2 ρημπάουντ σε 16'09".

17. ΑΘΗΝΑΙΟΥ
πολύ καλός οργανωτικά (7 ασιστ), πίεσε στην άμυνα (2 κλεψίματα, 2 ρημπ), δεν κάνει κατάχρηση προσπαθειών (2π με 1/2 σουτ). Αν απέφευγε κάποιες επιπόλαιες ενέργειες σε κάποια σημεία ..


18. MILOSEVIC
Καλός ο Σέρβος, έδωσε λύσεις και σε άμυνα και σε επίθεση. 6 πόντοι με 4/4 1π, 1/1 2π, 0/1 3π, 6 ρημπάουντ (4-2), 2 ασιστ σε 18'04" και μόνο 2 φάουλ σήμερα .



21. MENSAH-BONSU
Τεράστια εμφάνιση από παίκτη που ήρθε το προηγούμενο 24ωρο.. Μόνο ο Lloyd Daniels είχε καταφέρει κάτι ανάλογο στον ημιτελικό με Ηρακλή το 1999 στο ΣΕΦ . Αν είχε και κάποιες παραπάνω ανάσες καθώς έλειπαν και ο Σαρικόπουλος και ο Τσιάκος θα ήταν καλύτερα.. Με τις βολές το πρόβλημα είναι σταθερό στην καριέρα του - ελπίζω να στρώσει γύρω στο 60% που έχει τελευταία. Σίγουρα ο MVP, με 23 πόντους (10/15 2π, 3/8 βολές), 15 (10-5) ρημπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 κόψιμο και 2 λάθη σε 37'23".


23. ENGLISH
Πολύ καλός ο captain-Canada. 24 πόντοι με 6/6 βολές, 3/8 δίποντα, 4/10 τρίποντα. Πήρε 4 ρημπάουντ, μοίρασε 5 ασιστ, είχε 1 κλέψιμο και 3 λάθη σε 27'57". Ενας από τους τρεις πυλώνες του σημερινού ματς .

33. NIKOLIC
Άλλο ένα ματς που ήταν απλά στη 12άδα. Νομίζω πως η λογική λέει ότι θα είναι ο πρώτος που θα κουνήσει μαντήλι μετά τον 1ο γύρο που θα έχουμε δικαίωμα για νέες αλλαγές ξένων .

DRAGAN SAKOTA
ο Σαλε πήρε το ματς από τον πάγκο, έπαιξε σωστά τα χαρτιά μας και ενώ εμείς είχαμε έλλειψη στο '5' το Ρέθυμνο ξέμεινε χωρίς τον Φαγέ (που φορτωσαν με φάουλ ο ΜενσαΜπονσου και οι άλλοι) και πολύ σωστά γκρίνιαζε για το χάσιμο της διαφοράς στο τέλος . Η ομάδα μέσα στο παρκέ δεν έχει σχέση με αυτήν που ξεκίνησε τη σεζόν σε όλα τα επίπεδα . Αρχίζουμε και θυμίζουμε κανονική Α.Ε.Κ.
Έχει τώρα τρεις αγωνιστικές για να σκεφτεί τι αλλαγές θα χρειαστούμε στο 2ο γύρο .
yorgos
Πόσο κόσμο υπολογίζεις ότι έχεις;
ashton
Στο γήπεδο πρέπει να ήταν πάνω από 5,500 .
Εισιτήρια βλέπω να δηλώνουν κάνα σκάρτο τριχίλιαρο στην καλύτερη .
fear_me
QUOTE(ashton @ Dec 28 2014, 21:24 ) *
Στο γήπεδο πρέπει να ήταν πάνω από 5,500 .
Εισιτήρια βλέπω να δηλώνουν κάνα σκάρτο τριχίλιαρο στην καλύτερη .

Ημουν στο γηπεδο σημερα...Πλεον η ομαδα εχει αποκτησει ενα σχετικα καλο ροτεισον 7-8 παικτων αλλα οι περισσοτεροι απο αυτους που αξιζουν κοιτανε μονο την επιθεση...Ο μιλοσεβιτς και ο ουιλιαμσον ειναι φιλοτιμοι στην αμυνα,αλλα για το κατι παραπανω η ομαδα θα πρεπει να παιξει καλυτερη αμυνα και να μαθει να ελεγχει τα αμυντικα ριμπαουντ καλυτερα...Στο πρωτο ημιχρονο ειχαμε πολυ καλο ρυθμο αλλα στο δευτερο νομιζω φανηκε η κουραση ,καθως παιζαμε χωρις δευτερο ψηλο και εγω πιστευω ακομα οτι θελουμε πλευ μευκερ...Επισης γιατι εμεινε εξω ο καμπεριδης? Νομιζω πως θα επρεπε να παρει ευκαιριες..
gspara
QUOTE
Πάει και για «τριάρι» η ΑΕΚ

Το αφεντικό… τρελάθηκε. Η ΑΕΚ αναζητεί στην αγορά παίκτη για τη θέση «3», προκειμένου να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η μεταγραφή του Ποπς Μενσά-Μπονσού και η απόδοσή του στο ντεμπούτο του έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ, αλλά φαίνεται πως θα υπάρξει και συνέχεια.

Πρόθεση της διοίκησης της ΚΑΕ, αλλά ταυτόχρονα και επιθυμία του Ντράγκαν Σάκοτα, είναι να υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ, αυτή τη φορά στη θέση «3». Ο Γκάρετ Γουίλιαμσον δεν έχει ικανοποιήσει, πλην ελαχίστων παιχνιδιών, με την παρουσία του στην ομάδα και στόχος είναι να αποκτηθεί ένας σμολ φόργουορντ επιπέδου… Ευρωλίγκας, όπως και οι τελευταίες μεταγραφές που έκανε η ομάδα.

Πάντως αυτό δεν μπορεί να γίνει άμεσα. Η ΑΕΚ έχει εξαντλήσει τις τρεις αλλαγές που επιτρέπονται από τον κανονισμό πρωταθλήματος για τον πρώτο γύρο φέρνοντας διαδοχικά Ντελινινκάιτις, Ίνγκλις και Μενσά-Μπονσού και θα μπορεί να προχωρήσει σε αλλαγή ξένου ξανά στο δεύτερο γύρο. Ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται στις 17 Ιανουαρίου και υπάρχει ακόμη καιρός μέχρι να αποκτηθεί η δυνατότητα ενίσχυσης, αλλά αυτό δεν απαγορεύει στον Ντράγκαν Σάκοτα να «χτενίζει» την αγορά για ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών στη θέση «3».


http://www.sport-fm.gr/article/paei-kai-gi...ri-i-aek/803787
Dwyane ''the flash'' Wade
Αν στον 2ο γυρο ερθει και τριαρι πενταδατο τοτε χτυπαμε τριτη θεση.
fear_me
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Dec 30 2014, 14:43 ) *
Αν στον 2ο γυρο ερθει και τριαρι πενταδατο τοτε χτυπαμε τριτη θεση.

διωχνεις ουιλιαμσον,νικολιτς και παιρνεις πενταδατους 3 και ασσο,και μετα πας και τελικο!
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(fear_me @ Dec 30 2014, 15:48 ) *
διωχνεις ουιλιαμσον,νικολιτς και παιρνεις πενταδατους 3 και ασσο,και μετα πας και τελικο!


χαχαχαχα!!!ειπαμε οχι κι ετσι!!στον ασσο με αθηναιου καλα ειμαστε για φετος. Ενα τριαρι τυπου μπραμου να ειχαμε θα ειμασταν σουπερ. Παντως το σιγουρο ειναι πως δεν θα ειμαστε παλι σακος του μποξ για τους αιωνιους οπως στον πρωτο γυρο.
fear_me
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Dec 30 2014, 15:02 ) *
Η μεταγραφή του Ποπς Μενσά-Μπονσού και η απόδοσή του στο ντεμπούτο του έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ, αλλά φαίνεται πως θα υπάρξει και συνέχεια. Πρόθεση της διοίκησης της ΚΑΕ, αλλά ταυτόχρονα και επιθυμία του Ντράγκαν Σάκοτα, είναι να υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ, αυτή τη φορά στη θέση «3». Ο Γκάρετ Γουίλιαμσον δεν έχει ικανοποιήσει, πλην ελαχίστων παιχνιδιών, με την παρουσία του στην ομάδα και στόχος είναι να αποκτηθεί ένας σμολ φόργουορντ επιπέδου… Ευρωλίγκας, όπως και οι τελευταίες μεταγραφές που έκανε η ομάδα.
Πάντως αυτό δεν μπορεί να γίνει άμεσα. Η ΑΕΚ έχει εξαντλήσει τις τρεις αλλαγές που επιτρέπονται από τον κανονισμό πρωταθλήματος για τον πρώτο γύρο φέρνοντας διαδοχικά Ντελινινκάιτις, Ίνγκλις και Μενσά-Μπονσού και θα μπορεί να προχωρήσει σε αλλαγή ξένου ξανά στο δεύτερο γύρο. Ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται στις 17 Ιανουαρίου και υπάρχει ακόμη καιρός μέχρι να αποκτηθεί η δυνατότητα ενίσχυσης, αλλά αυτό δεν απαγορεύει στον Ντράγκαν Σάκοτα να «χτενίζει» την αγορά για ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών στη θέση «3».

Πηγή: sport-fm.gr



http://yellowfever.gr/%CF%83%CE%BA%CE%AD%C...D-%CE%B2%CE%B1/

QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Dec 30 2014, 15:02 ) *
Η μεταγραφή του Ποπς Μενσά-Μπονσού αλλά και η πρώτη του εμφάνιση με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα προκάλεσε ενθουσιασμό στους φίλους της Ένωσης ωστόσο, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ώρα των σπορ», δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί η ενίσχυση της ομάδας.

Έτσι, αν και δεν μπορεί να γίνει η ενίσχυση άμεσα αφού η ΑΕΚ έχει ήδη εξαντλήσει τις τρεις αλλαγές που επιτρέπονται από τους κανονισμούς του πρώτου γύρου που ολοκληρώνεται στις 17 Ιανουαρίου, με τους Ντελινινκάιτις, Ίνγκλις και Μενσά-Μπονσού, οι ιθύνοντες της ομάδας ψάχνουν ήδη τον κατάλληλο παίκτη για την θέση «3».

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ Μάκης Αγγελόπουλος, σε συνεργασία με τον Ντράγκαν Σάκοτα ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Γκάρετ Γουίλιαμσον, αφού ο παίκτης δεν έχει ικανοποιήσει με την απόδοση του, ενώ στόχος τους είναι η απόκτηση ενός φόργουορντ επιπέδου Ευρωλίγκας.

akratacity
μαλικ χερστον ο αντι-ουιλιαμσον συμφωνα με καποια δημσιευματα
fear_me
QUOTE(akratacity @ Dec 30 2014, 16:14 ) *
Σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ ο έμπειρος σέντερ



Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο Γιώργος Τσιάκος μέχρι την 17η Ιανουαρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα του e-basket.gr, το οποίο ανήρτησε και ο ίδιος στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook. Ήταν γνωστό πως ο έμπειρος σέντερ, που το καλοκαίρι σεβάστηκε και περίμενε όσο ελάχιστοι την ΑΕΚ, βρίσκεται εκτός πλάνων του Ντράγκαν Σάκοτα, και όπως αναφέρεται σχετικά «συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις του» με την ΚΑΕ. Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ ανεβάζει επίπεδο... Ενδεχομένως γι' αυτό και οι αλλαγές στο ρόστερ για τις οποίες σας είχαμε γράψει προ ημερών. Πληροφορίες αναφέρουν, λοιπόν, ότι ο Γιώργος Τσιάκος βρίσκεται εκτός πλάνων. Ο Ντράγκαν Σάκοτα φέρεται να έχει εισηγηθεί προς την διοίκηση για την επικείμενη αποχώρηση.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της ΑΕΚ κατά την περασμένη περίοδο "έβαλε πλάτη" το καλοκαίρι για να στηθεί το "κιτρινόμαυρο" οικοδόμημα. Βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, αλλά μέχρι τις 17 Ιανουαρίου, οπότε και εκπνέει η μεταγραφική περίοδος. Κατά τα λοιπά, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις του με την ΑΕΚ. Τι ακριβώς θα συμβεί, κι αν υπάρξει ανατροπή, θα φανεί τις επόμενες ημέρες».

http://www.aek365.com/a-372941/ektos-planw...a-o-tsiakos.htm

QUOTE(akratacity @ Dec 30 2014, 16:14 ) *
Η ΑΕΚ ετοιμάζει νέα βόμβα, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του SportsDNA.gr εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του Αμερικανού Μαλίκ Χέρστον, ο οποίος μέχρι πέρυσι ανήκε στους πρωτοκλασάτους παίκτες της Ευρωλίγκας και αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος!

Ασφαλώς, θα πρόκειται για τεράστια επιτυχία της Ενωσης και του μεγαλομετόχου της Μάκη Αγγελόπουλου, καθώς ο Χέρστον (28 ετών, 1,98 μ.) αλλάζει ξεκάθαρα επίπεδο την ΑΕΚ. Διαθέτει τρομερή ικανότητα στο ένας εναντίον ενός, είναι πολύ δυνατός στην επαφή με τους αντιπάλους του, ενώ εκτός από το εκτελεστικό κομμάτι, έχει μεγάλη επιρροή και στη δημιουργία της ομάδας του.

Την περυσινή σεζόν με τη Γαλατάσαραϊ είχε 8,4 πόντους, 2,5 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ κατά μέσον όρο στην Ευρωλίγκα, ωστόσο ήταν προφανές ότι δεν ταίριαξε πολύ με τη φιλοσοφία του Εργκίν Αταμάν, για αυτό δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του το καλοκαίρι του 2014. Τις καλύτερες σεζόν του πραγματοποίησε με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο, με την οποία είχε 13,9 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ κατά μέσον όρο την περίοδο 2011-012 και 11,4 πόντους, 2,2 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ τη σεζόν 2012-13.

Αν η ΑΕΚ καταφέρει να εκπληρώσει ένα μεγάλο όνερο και να κάνει δικό της τον Χέρστον, έχοντας τον Καρλ Ινγκλις και τον Τόμας Ντελινινκάιτις στις θέσεις των γκαρντ/φόργουρντ και τους Γιάννη Αθηναίου-Νώντα Παπαντωνίου να μοιράζονται τον χρόνο στον άσο, είναι προφανές ότι ενισχύεται σημαντικά και σε συνδυασμό με την παρουσία του Ποπς Μενσά-Μπονσού στη «front line», ο Ντράγκαν Σάκοτα θα έχει στα χέρια του ένα πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ, ικανό ακόμη και για την υπέρβαση. - See more at: http://www.sdna.gr/gr/basket/basket-league...h.wXP7UMKT.dpuf

http://www.sdna.gr/gr/basket/basket-league...erston-gia-aek/

http://www.aek365.com/a-372932/o-xerston-en-drasei.htm
fear_me
QUOTE(fear_me @ Dec 30 2014, 17:14 ) *
Και ο Στέφαν Νίκολιτς εκτός πλάνων



Δεκάξι παίκτες αριθμεί πλέον το ρόστερ της ΑΕΚ, μετά από την άφιξη του Ποπς Μενσά-Μπονσού, τη στιγμή που η ομάδα εξετάζει και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παίκτη υψηλού επιπέδου για τη θέση «3», όπως είναι ο Μάλικ Χέρστον. Προφανώς, ο αριθμός αυτός είναι υπερβολικός για μια ομάδα που αγωνίζεται μόλις μία φορά την εβδομάδα και για έναν προπονητή που είναι λάτρης του περιορισμένου rotation.

Σε αυτήν την κατεύθυνση κινείται λοιπόν και η απόφαση που έχει λάβει ο Ντράγκαν Σάκοτα για εκκαθάριση του έμψυχου δυναμικού, προκειμένου να γίνει όσο το δυνατό πιο ευέλικτο και πιο ποιοτικό, μιας και ο πήχυς πλέον έχει ανέβει κατά πολύ. Πέραν, λοιπόν, των διαπραγματεύσεων που γίνονται με τον Γιώργο Τσιάκο, ο οποίος βρίσκεται εκτός πλάνων, υπ ατμόν είναι και ο Στέφαν Νίκολιτς, ο οποίος πιάνει θέση κοινοτικού και έχει αγωνιστεί μόλις σε 3 παιχνίδια για 3 λεπτά και 9 δευτερόλεπτα, αθροιστικά.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, αν οι δύο παίκτες λύσουν τα συμβόλαια τους άμεσα, η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός ή δύο νεαρών, στους οποίους η ομάδα μπορεί να επενδύσει.

http://www.aek365.com/a-372944/oi-ekkathar...-tou-sakota.htm

gratipa1929
Η τρίτη θέση είναι σίγουρη πλέον, ειδικά αν η ΑΕΚ τερματίσει 6η και πάνω στην κανονική περίοδο και αποφύγει τους 2 αιωνίους.

Το ρόστερ της ΑΕΚ με Σάκοτα-Ίνγκλις-Αθηναίου-Μενσά-Ντελινικάιτις + 3 ακόμη μεταγραφές θα το ζήλευαν και οι μικρές ομάδες της Euroleague!!!

Με τη διάθεση που δείχνει στις μεταγραφές και τον τρομερό προπονητή σάκοτα του χρόνου η ΑΕΚ μπορεί και πάει για πρωτάθλημα, είχαν δίκιο όσοι το έλεγαν.

Φανταστείτε ρόστερ:

1 - ΞΕΝΟΣ-ΑΘΗΝΑΙΟΥ
2 - ΙΝΓΚΛΙΣ -ΝΤΕΛΙΝΙΚΑΪΤΙΣ
3 - ΜΠΡΑΜΟΣ, ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ
4 - ΣΑΚΟΤΑ, ΞΕΝΟΣ
5 - ΜΕΝΣΑ, ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ, ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
gspara
QUOTE
Τρεις κι ο... Νώντας

Ο Ντράγκαν Σάκοτα θέλει να αλλάξει εντελώς την εικόνα της ΑΕΚ, γι' αυτό έχει δρομολογήσει εκκαθαρίσεις. Κασελάκης, Τσιάκος, Νίκολιτς θα δουν την πόρτα της εξόδου, ενώ ο Παπαντωνίου για την ώρα... γλιτώνει.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν υπολόγιζε καθόλου τους Τσιάκο και Νίκολιτς κι αυτό ήταν φανερό από την αρχή. Τους χρησιμοποιούσε από ελάχιστα ως καθόλου. Ο Κασελάκης, όμως, έπαιζε αρχικά, μέχρι που ήρθαν οι διακοπές των Χριστουγέννων. Μετά το τέλος τους ο "Σάλε" τού έστειλε το μήνυμα. Στον αγώνα με το Ρέθυμνο δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο.

Η απόφαση για να φύγουν και οι τρεις αυτοί παίκτες από την ΑΕΚ είναι ειλημμένη και το μόνο που μένει είναι να επιτευχθεί συμφωνία μαζί τους για τις αποζημιώσεις. Και οι τρεις μαζί πρέπει να λάβουν ένα ποσό γύρω στις 60.000 Ευρώ συνολικά, βάσει των συμβολαίων που έχουν υπογράψει, και αυτά τα χρήματα δεν είναι ευκαταφρόνητα.

Τι έχει στο μυαλό του, όμως, ο Σάκοτα και προχωρά σε αυτές τις εκκαθαρίσεις; Με την αποπομπή του Νίκολιτς θέλει να ελευθερώσει μια θέση ξένου στο ρόστερ, όπως σας ενημέρωσε πριν από μερικές μέρες το Basketnews. Έτσι θα μπορέσει να πάρει το ξένο "3άρι" που χρειάζεται (είτε τον Μαλίκ Χέρστον, για τον οποίον έγραψε το sdna.gr, είτε κάποιον άλλον, άλλωστε αυτή η μεταγραφή δεν μπορεί να γίνει πριν απο τις 17 Ιανουαρίου, οπότε ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, καθώς η ΑΕΚ δεν έχει δικαίωμα να κάνει άλλη αλλαγή ξένου πριν μπει ο δεύτερος γύρος). Και το χρειάζεται, διότι δεν εμπιστεύεται τον Κασελάκη, γι' αυτό τον διώχνει. Αντίθετα φαίνεται πως ανανεώνει την εμπιστοσύνη του στον Ουίλιαμσον, γι' αυτό επιλέγει να διώξει τον Νίκολιτς.

Τη θέση του τελευταίου στο ρόστερ θα πάρει ο Γιάννης Δεμερτζής, που προπονείται εδώ και καιρό με την ΑΕΚ. Κι αν τα πάει καλά, τότε δεν αποκλείεται να προωθηθεί αντί ενός άλλου Έλληνα παίκτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σάκοτα δεν είναι ικανοποιημένος ούτε από τον Νώντα Παπαντωνίου, για τον οποίον πάντως επί του παρόντος δεν τίθεται θέμα αποχώρησης, διότι δεν υπάρχει άλλος πλέι μέικερ πίσω από τον Αθηναίου. Στο μέλλον, όμως, ποτέ δεν ξέρεις...

http://www.basketnews.gr/portal/index.php?...&Itemid=242
fear_me
Συμφωνω σε όλα,με μια μικρή αλλαγή!!!!

Φανταστείτε ρόστερ:

1 - ΖΗΣΗΣ-ΞΕΝΟΣ-ΑΘΗΝΑΙΟΥ
2 - ΙΝΓΚΛΙΣ -ΝΤΕΛΙΝΙΚΑΪΤΙΣ
3 - ΜΠΡΑΜΟΣ, ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ
4 - ΣΑΚΟΤΑ, ΞΕΝΟΣ
5 - ΜΕΝΣΑ, ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ, ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
Jabar
Στη αρχή της χρονιάς είχα απελπιστεί ,με τον Ζιάγκο και το ρόστερ που είχαμε δεν έβλεπα να την γλιτώνουμε με τίποτα.Τώρα έχουμε 4-5 ποιοτικούς παίκτες .Ο σχολιασμός του αγώνα της Κυριακής από τον fear_me ήταν πολύ σωστός. Νομίζω ότι με το να ανέβει και σε φυσική κατάσταση η ομάδα, θα την βοηθήσει και στην άμυνα,όπου χρειάζεται δουλειά.Για να περάσουμε σε άλλο επίπεδο χρειαζόμαστε 1,3 και γέμισμα του ρόστερ με ρολίστες.Ο Αθηναίου καλός είναι για δεύτερος, σε ένα καλό ρόστερ αλλά για το κάτι παραπάνω χρειαζόμαστε κάτι πολύ εξαιρετικό. Για φετος βέβαια ,ας είναι αυτός πρώτος αλλά χρειαζόμαστε άλλον ένα ,γιατί δεν έχουμε δεύτερο. Τώρα ο κόσμος σκάρτα 5000 ,οπότε αν βγάλουμε μικρούς και κάποιους από την original τότε τα εισιτήρια θα ήταν 3000.
gratipa1929
QUOTE (fear_me @ Dec 30 2014, 22:51 ) *
Συμφωνω σε όλα,με μια μικρή αλλαγή!!!!

Φανταστείτε ρόστερ:

1 - ΖΗΣΗΣ-ΞΕΝΟΣ-ΑΘΗΝΑΙΟΥ
2 - ΙΝΓΚΛΙΣ -ΝΤΕΛΙΝΙΚΑΪΤΙΣ
3 - ΜΠΡΑΜΟΣ, ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ
4 - ΣΑΚΟΤΑ, ΞΕΝΟΣ
5 - ΜΕΝΣΑ, ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ, ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Σωστός!!!!!!!!! 77.gif 77.gif 77.gif
σπυριαρης
για χερστον γραφει η ωρα.φετος εχει παιξει σε καμια ομαδα;
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(fear_me @ Dec 30 2014, 23:51 ) *
Συμφωνω σε όλα,με μια μικρή αλλαγή!!!!

Φανταστείτε ρόστερ:

1 - ΖΗΣΗΣ-ΞΕΝΟΣ-ΑΘΗΝΑΙΟΥ
2 - ΙΝΓΚΛΙΣ -ΝΤΕΛΙΝΙΚΑΪΤΙΣ
3 - ΜΠΡΑΜΟΣ, ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ
4 - ΣΑΚΟΤΑ, ΞΕΝΟΣ
5 - ΜΕΝΣΑ, ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ, ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ


εγω αντι για τον πολυ σοφτ ιαν θα προτιμουσα καποιον αλλο. Μαυροειδη π.χ. που ειναι και φθηνοτερος.
σπυριαρης
ο δεμερτζης προπονειται εδω και καιρο με την αεκ;;;;ειναι αληθεια αυτο;
alien-tour
QUOTE(σπυριαρης @ Dec 31 2014, 12:13 ) *
ο δεμερτζης προπονειται εδω και καιρο με την αεκ;;;;ειναι αληθεια αυτο;

Έκλεισε στον Εθνικό Πειραιά,σήμερα.
Δεμερτζής στον Εθνικό -ebasket.gr
σπυριαρης
αν οντως εκανε προπνησεις με την αεκ,προφανως κριθηκε ανεπαρκης.
QUOTE (alien-tour @ Dec 31 2014, 16:05 ) *
Έκλεισε στον Εθνικό Πειραιά,σήμερα.
Δεμερτζής στον Εθνικό -ebasket.gr

Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(σπυριαρης @ Dec 31 2014, 19:22 ) *
αν οντως εκανε προπνησεις με την αεκ,προφανως κριθηκε ανεπαρκης.


ε μαλλον για να κατεληξε εθνικο τελικα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.