Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΕΚ επικαιρότητα 2014/2015
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
alien-tour
QUOTE(radical @ Sep 28 2014, 09:52 ) *
Στόχος του Βασιλακόπουλου ήταν η ΑΕΚ [ ; ]
http://www.ebasket.gr/2014/09/%CE%B7-%CE%B...87%CE%BF%CF%82/


Radical,καλό θα ήταν,όπου βολεύει,να βάζεις έτσι τα άρθρα,μαζί με την πηγή.
Ένα ξερό link,συνήθως δεν φαίνεται ωραία και σε βγάζει εκτός forum-topic,αν θες ν'ανοίξες κάποιο Link που παραπέμπει αλλού.
Ακολουθεί παράδειγμα.

QUOTE
Η ΑΕΚ ήταν στόχος -ebasket.gr
Αποκαλύψαμε τα ψέματα της ΕΟΚ, αναφορικά με την ανάμειξή της στο ζήτημα του Πανιωνίου και της ΕΕΑ. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος υποστήριξε πως δεν ζήτησε ποτέ τον υποβιβασμό των “κυανέρυθρων” και σε αυτό λέει αλήθεια! Αλλού στόχευε ο πρόεδρος της ΕΟΚ κι ο Πανιώνιος απλά βρέθηκε στον… δρόμο του. Μπορεί, δηλαδή, να μετρηθεί και ως… παράλληλη απώλεια, αφού βασικός στόχος ήταν η ΑΕΚ, μέσω της οποίας θα έπληττε το πρωτάθλημα τής Α1, το οποίο από την ίδρυση της τότε ΕΣΑΚ και δώθε θεωρεί “εχθρικό“.

Όταν (στις 17/09) έστειλε η ΕΟΚ το χαρτί στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, όλοι πίστευαν πως ο Πανιώνιος θα βρει την άκρη του και πως το πρόβλημα θα εντοπίζονταν πρωταρχικά στην ΑΕΚ και δευτερευόντως στον Κόροιβο.

Οι πληροφορίες των ομοσπονδιακών ήθελαν τις δύο ομάδες να μην μπορούν να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά πριν την κλήρωση του πρωταθλήματος. Με δύο “μεταβλητές“, με δύο ομάδες που δεν θα συμπεριλαμβάνονταν στην κληρωτίδα, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ονειρεύονταν πως θα υποχρέωνε τον ΕΣΑΚΕ σε μια κλήρωση – παρωδία. Το σημαντικότερο είναι πως θα χτυπούσε με την ΑΕΚ, μια ομάδα που εξ ορισμού φέρνει μεγαλύτερη αίγλη στο πρωτάθλημα της Α1.

Μια δεύτερη σκέψη θα ήταν πως η κάθοδος της “Ένωσης” στην Α2 θα έδινε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα που διοργανώνει η ΕΟΚ. Το κακό -για τους εμπνευστές του κειμένου- είναι πως οι δύο που θεωρούσαν “υποψήφιους” για απόρριψη πήραν το χαρτί κι έμεινε ο Πανιώνιος, με τον Ηλία Λιανό να εμφανίζεται στην Επιτροπή και να ζητά (ως δικαιούτο) ολιγοήμερη παράταση.

Εκεί αντιλήφθηκαν οι άνθρωποι της ΕΟΚ ότι το ζήτημα γίνεται προσωπικό και το τελευταίο που θα ήθελαν ήταν η αντιπαράθεση με τον κόσμο του Πανιωνίου. Γι’ αυτό και το ψευδεπίγραφο δελτίο Τύπου, η ανακοίνωση ΝΤΡΟΠΗ για την ομοσπονδία, ότι δεν έχει καμία ανάμειξη. Για να θολώσει τα νερά, για να σβήσει τα ίχνη, που πάντως δεν σβήστηκαν, αφού εμφανίσαμε (εμείς και η LIVE SPORT) το χαρτί που δείχνει ότι υπήρξε παρέμβαση.


Για προσθήκη video,ώστε να μπαίνει στον ενσωματομένο player του forum,κάνεις χρήση της παρακάτω συνθήκης.(για να μην ανοίγει η σελίδα youtube.com)
QUOTE
[video][/video]


Φιλικά πάντα και καλή μπασκετική χρονιά.
blove.gif

Dwyane ''the flash'' Wade
Νικη και με το ρεθυμνο smile.gif σε μια καταμεστη γλυφαδα. Οπως ειχα πει αυτες οι νικες ειναι πολυ καλες ενεσεις ψυχολογιας ακριβως επειδη η ομαδα ειναι καινουργια και φτιαχτηκε στο παρα πεντε. Απορω γιατιδεν χρησιμοποιουμε την γυφαδα ως εδρα φετος.
Επομενο ματς κυπελλου με αρη.
ashton
η Γλυφάδα δεν έχει ώρες για προπόνηση .. γι'αυτό και δεν πήγε εκεί η ομάδα..
tuareg
https://twitter.com/kallinikidis/status/516...7693824/photo/1

κλαιω.......
ashton
τα τελευταία 5 λεπτά του αγώνα
manos_89
Παιδια μια ερωτηση. Ποια θα ειναι η εδρα της ΑΕΚ φετος; ΟΑΚΑ;
natouralistis
QUOTE (manos_89 @ Sep 30 2014, 16:13 ) *
Παιδια μια ερωτηση. Ποια θα ειναι η εδρα της ΑΕΚ φετος; ΟΑΚΑ;


Για την νέα ΑΕΚ, που από φέτος θα αγωνίζεται στην Α1 μίλησε ο Βαγγέλης Ζιάγκος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 την επομένη της πρόκρισης στην δεύτερη αγωνιστική της β’ φάσης του Κυπέλλου, ύστερα από τη νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου.

Για το πρόβλημα στο θέμα της έδρας: «Το γηπεδικό ταλαιπωρεί την ομάδα αρκετά χρόνια δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά λογικά θα παίζουμε στο ΟΑΚΑ φέτος. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε δεν έχουν να κάνουν μόνο με το γηπεδικό, διότι έγινε ομάδα με διαδικασίες εξπρες, προπονητικά η ομάδα υπάρχει δέκα ημέρες, αλλά και με την καθημερινότητα μας υπάρχει πρόβλημα. Κλονίζει όλους μας, είναι ένα θεματάκι που θα κλείσει τις επόμενες ημέρες».

Για την επιλογή του ΟΑΚΑ: «Σε κάθε επιλογή υπάρχουν οι υποστηρικτές και μη υποστηρικτές. Πάρθηκε από την διοίκηση, διότι κρίθηκε πως θα βοηθήσει περισσότερο την ομάδα. Επειδή δεν έχουμε δικό μας γήπεδο, είναι δύσκολο να μας δεχθεί ο κάθε Δήμος και να φιλοξενήσει, στεγάζοντας όλα τα τμήματα. Πέρυσι παίξαμε το πρώτο παιχνίδι στη Ζωφριά και στην συνέχεια ξαναπαίξαμε στον δεύτερο γύρο. Θα θέλαμε να έχουμε μια έδρα ισχυρή, αλλά δεν είναι έδρα το ΟΑΚΑ, αλλά οι δυνατότητες είναι συγκεκριμένες».
radical
Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Κύπελλο Ανδρών: Το πρόγραμμα (Β’ Φάση, 3η αγων.)
Το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδος τροποποιείται, μετά την κοινοποίηση στην ΕΟΚ, σήμερα 30/9 και ώρα 15.15 της πλήρους Υπουργικής απόφασης, η οποία διευκρινίζει ότι αναβάλλονται οι αθλητικές συναντήσεις έως και τις 6/10.

Έτσι οι αγώνες Άρης-ΑΕΚ και Απόλλων Π.-Κόροιβος Αμαλιάδας, της 3ης αγωνιστικής της Β’ φάσης της διοργάνωσης, θα διεξαχθούν στις 7/10.
fear_me
επισης τα τηλεοπτικα της ΑΕΚ δεν θα ειναι στην νοβα με τις υπολοιπες ομαδες...θα κανει συμβολαιο ξεχωριστο με αλλο καναλι,συντομα αναμενονται ανακοινωσεις
fear_me
QUOTE(fear_me @ Sep 30 2014, 18:19 ) *
Η αναγέννηση της «Βασίλισσας» αποκτά διεθνές ενδιαφέρον



Η Βασίλισσα του ελληνικού μπάσκετ, ΑΕΚ, επέστρεψε και το ενδιαφέρον γι' αυτή την επιστροφή είναι διεθνές! Όπως έκανε γνωστό η ΚΑΕ μέσω ανακοίνωσή της το Al Jazeera θα δείχνει στιγμιότυπα της ΑΕΚ βγάζοντάς τη σε όλο τον κόσμο! Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το «Al Jazeera English» προθυμοποιήθηκε να προβάλλει εκτενή στιγμιότυπα από προπόνηση της ΑΕΚ ενόψει της συμμετοχής της στην Basket League, αλλά και συνεντεύξεις του Βαγγέλη Ζιάγκου και στελεχών της ΚΑΕ.

Το αγγλόφωνο αραβικό Κανάλι, που εδρεύει στο Λονδίνο πρόκειται να προβάλλει προσεχώς Αφιέρωμα στην «Ένωση», αλλά και στο ελληνικό Πρωτάθλημα».

http://www.aek365.com/a-357582/h-aek-sto-al-jazeera.htm

ashton
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΑΕΚ

13-20 (6'), 14-23 (8'), 16-29 (α' περίοδος)
24-36 (15'), 30-44 (ημίχρονο)
39-50 (25'), 39-59 (28'), 43-62 (γ' περίοδος)
46-76 (35'), 53-84 (τελικό σκορ)

Διαιτητές: Παναγιώτου – Τσούνας.
Τα δεκάλεπτα: 16-29, 30-44, 43-62, 53-84.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ: Ντιπς 5, Λάππας, Κατιάκος 4, Γιαννικόπουλος, Πετρόπουλος 3 (1), Πέττας 10 (2), Τασόπουλος 4, Παναγόπουλος 8, Χαμηλός, Σουφλιάς 8, Σακελλαρόπουλος 3, Σερέτης, Μαλτέζος 2, Τζακόπουλος 7.
ΑΕΚ: Ράιτ 10 (2), Κάιλς 3, Ουίλιαμσον 7, Σάκοτα 9 (1), Σαρικόπουλος 12, Γκούντριτζ 2, Κασελάκης 12 (2), Πολυτάρχου 3 (1), Παπαντωνίου 4, Νίκολιτς 3 (1), Τσιάκος 4, Καμπερίδης 11 (1), Παπαδιονυσίου 2, Μπούτρης 2.

(facebook official page)
ashton
φωτορεπορτάζ απο το site του Προμηθέα

QUOTE
Η ΑΕΚ 84-53 τον Προμηθέα σε φιλικό-γιορτή στην Πάτρα. Βραβεύσεις και απονομή κυπέλλου. Φωτογραφίες.



Η ανώτερη ΑΕΚ επικράτησε 84-53 του Προμηθέα σ’ έναν φιλικό αγώνα, που είχε το χαρακτήρα γιορτής, στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της ΕΑΠ. Οι δύο προπονητές Μάκης Γιατράς και Βαγγέλη Ζιάγκος είχαν την ευκαιρία να προβούν σε αρκετές δοκιμές, καθώς οι ομάδες τους βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας σεζόν.


Η «Ένωση» ξεκίνησε εξ αρχής δυνατά και προηγήθηκε με 20-13 στο 6΄ και με 29-16 στο φινάλε της πρώτης περιόδου, αλλά ο Προμηθέας αντέδρασε και προσπάθησε να μείνει κοντά στο σκορ (24-36 στο 15’, 30-44 στο ημίχρονο). Στο δεύτερο, όμως, ημίχρονο η ομάδα της ΑΕΚ κατάφερε να ξεφύγει με 50-29 στο 25΄ και με 59-39 τρία λεπτά μετά, «καθαρίζοντας» επί της ουσίας την άτυπη νίκη. Σε τυπική διαδικασία εξελίχθηκε η τελευταία περίοδος.


Δεκάλεπτα: 16-29, 30-44 (ημιχ.), 43-62, 53-84.


Προμηθέας Πατρών (Γιατράς): Ντιπ 5, Λάππας, Κατιάκος 4, Γιαννικόπουλος, Πετρόπουλος 3 (1), Πέττας 10 (2), Τασόπουλος 4, Μαναβόπουλος 8, Χαμηλός, Σουφλιάς 8, Σακελλαρόπουλος 3, Σερέτης, Μαλτέζος 2, Τζακόπουλος 7 (1).

ΑΕΚ (Ζιάγκος): Ράιτ 10 (2), Κάιλς 3, Ουίλιαμσον 7, Σάκοτα 9 (1), Σαρικόπουλος 12, Γκούντριτζ 2, Κασελάκης 12 (2), Πολυτάρχου 3 (1), Παπαντωνίου 4, Νίκολιτς 3 (1), Τσιάκος 4, Καμπερίδης 11 (1), Παπαδιονυσίου 2, Μπούτρης 2.


Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΣΚΑ-Η Τάκης Τσαγκρώνης απένειμε τα μετάλλια και το Κύπελλο του περυσινού πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής στον Προμηθέα,


ενώ ο Προμηθέας βράβευσε την ομάδα της ΑΕΚ για την επάνοδο της στα μεγάλα έπειτα από απουσία τριών χρόνων σαλόνια (την πλακέτα παρέλαβε ο αρχηγός της ομάδας Μιχάλης Πολυτάρχου) και τον προπονητή της Βαγγέλη Ζιάγκο, για την καθοριστική συμμετοχή του στην άνοδο.




Ακολουθούν φωτογραφίες από τον αγώνα και την παρουσίαση των ομάδων, ενώ υπάρχει ξεχωριστό άρθρο με φωτογραφίες από τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και συμμετείχε σε αυτή τη μικρή "φιλική" γιορτή.








site Προμηθέα
ashton
στον otesports τα τηλεοπτικά της ΑΕΚ
QUOTE
Εκτός κεντρικής διαχείρισης και η ΑΕΚ
Μετά τον Ολυμπιακό, και η ΑΕΚ συμφώνησε με τον ΟΤΕ TV και θα είναι έξω από την κεντρική διαχείριση του ΕΣΑΚΕ, που έχει συμφωνήσει για τις υπόλοιπες ομάδες με τη Nova.

Εκτός κεντρικής διαχείρισης και η ΑΕΚ
Μέγεθος κειμένου
Τελευταία ενημέρωση 06/10/2014, 14:42
Από τον OTE TV θα μεταδίδονται οι εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ στην Α1. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου, ενημέρωσε τον ΕΣΑΚΕ πως η ΑΕΚ θα μείνει εκτός κεντρικής διαχείρισης και της συμφωνίας με τη Nova και θα αποδεχτεί την καλύτερη οικονομικά πρόταση του άλλου συνδρομητικού.

Η «Ένωση» ως νεοφώτιστη ομάδα δεν δεσμευόταν για να συμπεριληφθεί στην κεντρική διαχείριση, ενώ θέλησε να εκμεταλλευτεί τη δύναμη του ονόματός της εμπορικά για να ενισχύσει τα ταμεία της, καθώς υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας. Η συμφωνία της ΑΕΚ με τον OTE TV είναι για 1+1 χρόνια.

http://www.sport-fm.gr/article/ektos-kedri...ai-i-AEK/790101
PanosIlio
Πολύ κακό για την ΑΕΚ, πρώτα από όλα, αλλά και για το Ελληνικό Πρωτάθλημα, αυτό.

Το έγραψα και για τον ΟΣΦΠ, http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...st&p=687650

Το ίδιο ακριβώς πιστεύω και για την ΑΕΚ.
natouralistis
QUOTE (PanosIlio @ Oct 6 2014, 15:02 ) *
Πολύ κακό για την ΑΕΚ, πρώτα από όλα, αλλά και για το Ελληνικό Πρωτάθλημα, αυτό.

Το έγραψα και για τον ΟΣΦΠ, http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...st&p=687650

Το ίδιο ακριβώς πιστεύω και για την ΑΕΚ.

Ελέυθερη αγορά ρε φίλε, όποιος τους δώσει τα περισσότερα εκεί θα πάνε. Δεν έχουν που δεν έχουν τα πολλά τα έσοδα θα μείνουν στη Nova με λιγότερα λεφτά; Κοροϊδευόμαστε;
radical
Η «Βασίλισσα» επέστρεψε στο υψηλό επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ και ανακτά τη δυναμική της. Σε αυτήν την κατεύθυνση είναι και η συμφωνία (σχεδόν τελειωμένη) με την τηλεοπτική πλατφόρμα του ΟΤΕ. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του enwsi.gr, με το ντιλ που έκλεισε η ΑΕΚ μπαίνει ξανά στον χάρτη και υπερδιπλασιάζει τις απολαβές της σε σχέση με το ποσό που προβλεπόταν αρχικά να λάβει.

Εγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία της ΑΕΚ με τον ΟΤΕ έκλεισε για ποσό 300-350.000 ευρώ ετησίως. Σημαντικό ποσό για τα ταμεία της ΚΑΕ, ειδικά αν αναλογιστεί κάποιος πως εάν η ΑΕΚ έμπαινε στο πακέτο της κοινής τηλεοπτικής διαχείρισης με τη Nova, ως νεοφώτιστη δεν θα λάμβανε περισσότερο από 110-120.000 ευρώ.

Η συμφωνία έχει ξεχωριστή σημασία και για τους φίλους της ΑΕΚ, που θα βλέπουν τα δύο πιο δημοφιλή τμήματα της ομάδας μέσα από την πλατφόρμα του ΟΤΕ. Αλλωστε, είναι σαφές πως για τον ΟΤΕ, η Ενωση είναι το μεγάλο χαρτί που έχει την τρέχουσα περίοδο και φροντίζει να το εκμεταλλευθεί.

enwsi.gr


Και μέσα σ’ όλα τα της ΑΕΚ και το… ΟΑΚΑ.

Με χθεσινή του αρθρογραφία στο «Α-Ω» στο «ΦΩΣ», ο «Πατριάρχης» του αθλητικού ρεπορτάζ, Φαίδων Κωνσταντουδάκης, έγραψε ότι ο Παναθηναϊκός προκαλεί τα προβλήματα στην ΑΕΚ! Η φημολογία ήταν έντονη όλο αυτό το διάστημα αλλά η παρέμβαση του κορυφαίου δημοσιογράφου δίνει διαστάσεις στο όλο θέμα.

Ο κ. Κωνσταντουδάκης έγραψε: «Διαβάσαμε πως το ΟΑΚΑ προβάλλει εμπόδια στην ΚΑΕ ΑΕΚ, για να μη τηρηθεί η συμφωνία τους και η «κιτρινόμαυρη» ομάδα να μη χρησιμοποιεί το «Σπύρος Λούης» για έδρα της. Δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι αυτό θα γινόταν. Πως ο Παναθηναϊκός θα ξανάβρισκε τελικά τρόπο για να μην επέστρεφε η ΑΕΚ στην έδρα με την οποία συνδέθηκε η κατάκτηση του τελευταίου πρωταθληματικού τίτλου της… Ακόμη και η τωρινή ΑΕΚ, μια ομάδα που θα παλέψει για την παραμονή της, είναι… ανεπιθύμητη σε χώρο που έχει βαφτεί ολοπράσινος, κατά τα τελευταία χρόνια!»

aekarena.gr
PanosIlio
QUOTE(natouralistis @ Oct 6 2014, 15:20 ) *
Ελέυθερη αγορά ρε φίλε, όποιος τους δώσει τα περισσότερα εκεί θα πάνε. Δεν έχουν που δεν έχουν τα πολλά τα έσοδα θα μείνουν στη Nova με λιγότερα λεφτά; Κοροϊδευόμαστε;


Αυτό δεν λέγεται ελεύθερη αγορά, λέγεται (πολύ ευγενικά) ερασιτεχνική αγορά.

Γιατί ερασιτεχνικό είναι το να μην υπάρχει κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά ενός πρωταθλήματος, πραγματική κεντρική διαχείριση εννοώ, είτε είναι μπάσκετ, είτε ποδόσφαιρο, είτε σκάκι.

Το τηλεοπτικό συμβόλαιο είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες καλής λειτουργίας ενός οργανωμένου πρωταθλήματος... και επειδή η πρόταση αυτή έχει πολλά "λάθη", σε ότι αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα, τότε η ΑΕΚ, και ΟΣΦΠ, και ο ΠΑΟ ακόμα που ναι μεν είναι στην ΝΟΒΑ αλλά με ξεχωριστό συμβόλαιο, θα κάνουν ότι θέλουν.

Αλλά αυτό είναι προσωρινή λύση και σίγουρα όχι για το καλό του αθλήματος. Μπορεί βραχυπρόθεσμα η ΑΕΚ να ωφεληθεί από κάποια παραπάνω χρήματα αλλά μακροπρόθεσμα αυτό που γίνεται δεν συμφέρει κανέναν.

Τέσπα αυτή είναι κουβέντα που δεν είναι για το παρόν thread. Μαγκιά της της ΑΕΚ α αφού βρίσκει και τα κάνει, όπως ο ΟΣΦΠ και όπως και ο ΠΑΟ.
ashton
προϊστορία με Άρη στο Κύπελλο
http://vasilissa.blogspot.gr/2014/10/nick-gallis-hall.html
ashton


4. ΠΑΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
Εξαιρετικός - άντεξε μόνος του στο '1', έβαλε και 17π με 5/9 2π, 1/5 3π, 4/4 1π. Μοίρασε 3 ασιστ, είχε 2 λάθη.


5. KYLES
Μέτριος προς κακός σήμερα. 3π με 1/5 σουτ, 4 λαθη, 2 ρ.


6. SAKOTA
Είναι θετικό να ξέρεις πως έχεις ένα παίκτη που ότι και να γίνει θα είναι διψήφιος (ακόμα και με μέτρια ποσοστά : 13π με 4/8 2π, 1/4 3π και 2/4 βολές ). Είχε και 2-1ρ με 1κψ.


7. ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ
Καλή εμφάνιση και πάλι στην άμυνα (8-1ρ), είχε και 3 ασ, 2κλ. Επιθετικά έδωσε 8π με 2/5 3π αλλά και 1/5 2π.

8. ΠΟΛΥΤΑΡΧΟΥ
Μετά το ματς με Κολοσσό δεν έχει βοηθήσει ιδιαίτερα - ίσως δεν έχει βρει και ρυθμό μια που έρχεται απο πάγκο πλεον . Σε 13'24" είχε 1π με 1/2 βολές και 0/3 2π κι ακόμα 1λθ-1ασ .

9. ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
Στα 8' που πάτησε παρκέ θα μπορούσε να είχε κάτι παραπάνω από 1 φάουλ και 1 λάθος .

11. WRIGHT
Δεν έπαιξε κι απλά ήταν 12άδα λόγω θλάσης.

12. ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ
Έπαιξε 1'04" δεν πρόλαβε να κάνει κάτι


13. WILLIAMSON
Είχε χρόνο (24'49") αλλά έμεινε πάλι στους 3 πόντους με 3/4 βολές και 0/3 2π.. Είχε και 3-1ρ με 2ασ-1κλ . Από ένα βασικό τριάρι μάλλον περιμένεις καλύτερη επιθετική συνεισφορά .


14. ΤΣΙΑΚΟΣ
Έπαιξε λίγο - αναμενόμενο με τέτοιο Σαρικόπουλο & την παρουσία του Αμερικανού .


15. ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
Και πάλι κορυφαίος.. Έκανε πλάκα με τον Χαρίση όπως γράφανε αρειανοί σε διάφορα φόρα που είδα. 12 πόντοι με 5/7 2π, 2/3 βολές, 13 (!!) ρημπάουντ (10-3) και 2 κοψίματα... Σε φοβερή κατάσταση ..



19. GOODRIDGE
Πρώτο του ματς. Δεν σκόραρε (αφού δε σούταρε κιόλας). Πήρε 4 ρημπάουντ (3-1) σε κάτι παρακάτω από 8', ενώ είχε και μια τάπα . Θα δούμε
fear_me
έχω την εντύπωση πως οι ξένοι μας θέλουν αλλαγή ....όλοι....
Runt
QUOTE (ashton @ Oct 8 2014, 09:44 ) *

4. ΠΑΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
Εξαιρετικός - άντεξε μόνος του στο '1', έβαλε και 17π με 5/9 2π, 1/5 3π, 4/4 1π. Μοίρασε 3 ασιστ, είχε 2 λάθη.


5. KYLES
Μέτριος προς κακός σήμερα. 3π με 1/5 σουτ, 4 λαθη, 2 ρ.


6. SAKOTA
Είναι θετικό να ξέρεις πως έχεις ένα παίκτη που ότι και να γίνει θα είναι διψήφιος (ακόμα και με μέτρια ποσοστά : 13π με 4/8 2π, 1/4 3π και 2/4 βολές ). Είχε και 2-1ρ με 1κψ.


7. ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ
Καλή εμφάνιση και πάλι στην άμυνα (8-1ρ), είχε και 3 ασ, 2κλ. Επιθετικά έδωσε 8π με 2/5 3π αλλά και 1/5 2π.

8. ΠΟΛΥΤΑΡΧΟΥ
Μετά το ματς με Κολοσσό δεν έχει βοηθήσει ιδιαίτερα - ίσως δεν έχει βρει και ρυθμό μια που έρχεται απο πάγκο πλεον . Σε 13'24" είχε 1π με 1/2 βολές και 0/3 2π κι ακόμα 1λθ-1ασ .

9. ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
Στα 8' που πάτησε παρκέ θα μπορούσε να είχε κάτι παραπάνω από 1 φάουλ και 1 λάθος .

11. WRIGHT
Δεν έπαιξε κι απλά ήταν 12άδα λόγω θλάσης.

12. ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ
Έπαιξε 1'04" δεν πρόλαβε να κάνει κάτι


13. WILLIAMSON
Είχε χρόνο (24'49") αλλά έμεινε πάλι στους 3 πόντους με 3/4 βολές και 0/3 2π.. Είχε και 3-1ρ με 2ασ-1κλ . Από ένα βασικό τριάρι μάλλον περιμένεις καλύτερη επιθετική συνεισφορά .


14. ΤΣΙΑΚΟΣ
Έπαιξε λίγο - αναμενόμενο με τέτοιο Σαρικόπουλο & την παρουσία του Αμερικανού .


15. ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
Και πάλι κορυφαίος.. Έκανε πλάκα με τον Χαρίση όπως γράφανε αρειανοί σε διάφορα φόρα που είδα. 12 πόντοι με 5/7 2π, 2/3 βολές, 13 (!!) ρημπάουντ (10-3) και 2 κοψίματα... Σε φοβερή κατάσταση ..



19. GOODRIDGE
Πρώτο του ματς. Δεν σκόραρε (αφού δε σούταρε κιόλας). Πήρε 4 ρημπάουντ (3-1) σε κάτι παρακάτω από 8', ενώ είχε και μια τάπα . Θα δούμε



QUOTE (ashton @ Oct 8 2014, 09:44 ) *

4. ΠΑΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
Εξαιρετικός - άντεξε μόνος του στο '1', έβαλε και 17π με 5/9 2π, 1/5 3π, 4/4 1π. Μοίρασε 3 ασιστ, είχε 2 λάθη.


5. KYLES
Μέτριος προς κακός σήμερα. 3π με 1/5 σουτ, 4 λαθη, 2 ρ.


6. SAKOTA
Είναι θετικό να ξέρεις πως έχεις ένα παίκτη που ότι και να γίνει θα είναι διψήφιος (ακόμα και με μέτρια ποσοστά : 13π με 4/8 2π, 1/4 3π και 2/4 βολές ). Είχε και 2-1ρ με 1κψ.


7. ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ
Καλή εμφάνιση και πάλι στην άμυνα (8-1ρ), είχε και 3 ασ, 2κλ. Επιθετικά έδωσε 8π με 2/5 3π αλλά και 1/5 2π.

8. ΠΟΛΥΤΑΡΧΟΥ
Μετά το ματς με Κολοσσό δεν έχει βοηθήσει ιδιαίτερα - ίσως δεν έχει βρει και ρυθμό μια που έρχεται απο πάγκο πλεον . Σε 13'24" είχε 1π με 1/2 βολές και 0/3 2π κι ακόμα 1λθ-1ασ .

9. ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
Στα 8' που πάτησε παρκέ θα μπορούσε να είχε κάτι παραπάνω από 1 φάουλ και 1 λάθος .

11. WRIGHT
Δεν έπαιξε κι απλά ήταν 12άδα λόγω θλάσης.

12. ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ
Έπαιξε 1'04" δεν πρόλαβε να κάνει κάτι


13. WILLIAMSON
Είχε χρόνο (24'49") αλλά έμεινε πάλι στους 3 πόντους με 3/4 βολές και 0/3 2π.. Είχε και 3-1ρ με 2ασ-1κλ . Από ένα βασικό τριάρι μάλλον περιμένεις καλύτερη επιθετική συνεισφορά .


14. ΤΣΙΑΚΟΣ
Έπαιξε λίγο - αναμενόμενο με τέτοιο Σαρικόπουλο & την παρουσία του Αμερικανού .


15. ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
Και πάλι κορυφαίος.. Έκανε πλάκα με τον Χαρίση όπως γράφανε αρειανοί σε διάφορα φόρα που είδα. 12 πόντοι με 5/7 2π, 2/3 βολές, 13 (!!) ρημπάουντ (10-3) και 2 κοψίματα... Σε φοβερή κατάσταση ..



19. GOODRIDGE
Πρώτο του ματς. Δεν σκόραρε (αφού δε σούταρε κιόλας). Πήρε 4 ρημπάουντ (3-1) σε κάτι παρακάτω από 8', ενώ είχε και μια τάπα . Θα δούμε

Μπραβο για το ποστ, ωραιο και κατατοπιστικο. Ο Σαρικοπουλος παει να ανεβει επιππεδο φετος, οπως και οι αλλοι 2 της γενιας του. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι ο προπονητης δεν εμπιστευεται τον Καμπεριδη, ειναι καλος παιχτης. Στο ευρωπαικο αυτο εδειξε τουλαχιστον.
ashton
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έκλεισε ο Μιλόσεβιτς

Αίσιο τέλος είχαν οι επαφές της ΚΑΕ ΑΕΚ με τον Μίλαν Μιλόσεβιτς (29 χρ., 2μ.03). Ο Βόσνιος φόργουορντ έκλεισε σήμερα στη «Βασίλισσα», τη φανέλα της οποίας θα φορέσει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στη Σλοβενία και τη Ζλάτορογκ με την οποία είχε κατά μέσο όρο 14,1 πόντους και 8,6 ριμπάουντ .

Οι σταθμοί της καριέρας του

2003–2005 Hercegovac (Βοσνία)
2005–2008 Σλόμποντα ( Βοσνία)
2008–2009 Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)
2009–2010 Μπόσνα (Βοσνία)
2010 Kεραυνός (Κύπρος)
2011–2013 Μπούντουτσνοστ (Μαυροβούνιο)
2013–2014 Ζλάτορογκ (Σλοβενία)
2014 ΑΕΚ (Ελλάδα)

(facebook official page)
ashton
who is who του Milosevic
http://vasilissa.blogspot.gr/2014/10/milosevic.html
fear_me
QUOTE(ashton @ Oct 8 2014, 21:37 ) *
«Δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό», αναφέρει ο Βόσνιος φόργουρντ. Διαβάστε όλες τις δηλώσεις του νέου μεταγραγραφικού αποκτήματος της ΑΕΚ



Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς, ο οποίος πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ και πιθανώς θα ταξιδέψει στην Αμαλιάδα για την πρεμιέρα της Α1, μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ (ΑΕΚ Β.C.) στο Facebook. Ο Βόσνιος φόργουορντ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του με τη μεταγραφή του στη Βασίλισσα. Αναλυτικά τα πρώτα λόγια του ως παίκτη της ΑΕΚ:



«Είμαι πολύ χαρούμενος, που είμαι μέλος της ΑΕΚ. Ήλθα σε μία μεγάλη ομάδα, σε μία ιστορική ομάδα, και δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Ξέρω καλά, ότι η ΑΕΚ διαθέτει εξαιρετικούς και πιστούς οπαδούς, οι οποίοι την ακολουθούν παντού.

Πραγματικά, νιώθω υπερήφανος, που υπήρξε αυτή η εξέλιξη. Όταν μου έγινε η πρόταση δεν το σκέφτηκα καθόλου. Είπα αμέσως το «ναι». Ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα και για την καριέρα μου. Υπόσχομαι, ότι θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής».

http://www.aek365.com/a-358549/milosebits-...egalh-omada.htm

gratipa1929
Ο Νίκολιτς ήταν και αυτός τραυματίας;

Όντως κάποιοι ξένοι ειναι απογοητευτικοι αλλα πιστεύω χρειάζεται χρόνος για ασφαλή συμπεράσματα.
radical
QUOTE (gratipa1929 @ Oct 9 2014, 17:22 ) *
Ο Νίκολιτς ήταν και αυτός τραυματίας;


ναι
ashton
ήττα στην Αμαλιάδα με 80-67

ΚΟΡΟΙΒΟΣ Α.Ε.Κ.
14/32 2Π 22/42
10/26 3Π 5/20
22/25 1Π 8/15
20-8 ΡΗΜΠ 22-14
18 ΑΣΙΣΤ 16
3 ΚΟΨΙΜ 3
20 ΦΑΟΥΛ 22
7 ΚΛΕΨΜ 7
11 ΛΑΘΗ 14

μεγαλη η διαφορά στα τρίποντα (10 με 5) και στις βολές (22/25 με 88% έναντι 8/15 και 63%) - εκεί κρίθηκε το ματς.




4 . ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
Σε 15'03" είχε 6 πόντους με 3/4 1π, 0/2 2π, 1/2 3π, 3 ασ, 1κλ, 1λθ. Λογική παραγωγή για τον backup pg .


5 . KYLES
Μόλις 1π από 1/2 βολές (και 0/3 2π, 0/1 3π) σε 17'25". Είχε και 2-0ρ, 1ασ, 2λθ. Συνεχίζει τις μέτριες εμφανίσεις, ενώ θεωρητικά θα έπρεπε να βλέπουμε σταδιακή βελτίωση .

6 . SAKOTA
Σε κακή μέρα, αλλά έβαλε 13π (με 4/7 2π, 1/3 3π, 2/4 1π) και είχε και 1ρ-1λθ.

7 . ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ
Δεν έδωσε σήμερα λύσεις στην επίθεση μένοντας στους 2π από 1/2 2π και 0/5 3π (δεν έχω εικόνα από το ματς για να ξέρω γιατί συνέχιζε να σουτάρει 3π με τέτοια αστοχία). Αμυντικα πήρε 6ρ (5-1) κι είχε και 1ασ, 2κλ, 1λθ.


8 . ΠΟΛΥΤΑΡΧΟΥ
Έδωσε ανάσες με τα τρίποντα του στο τέλος του ημιχρόνου. Σε 13' που έπαιξε ξανά, είχε 8π από 2/5 3π και 1/2 2π, ενώ ακόμα είχε 1 ασ, 1κλ, 1λθ και πρόλαβε σε αυτό το διάστημα να κάνει 4 φάουλ .

9 . ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
Δεν έπαιξε


11. WRIGHT
Κάπως φάνηκε στην τρίτη περίοδο, αλλά παραμένει σε μέτρια κατάσταση. Δεν ξέρω αν έχει επηρεαστεί από τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός στο ματς με Αρη. Σε 24'57" είχε 5π με 1/3 2π, 1/2 3π ενώ πήρε και 3-1ρ, και μοίρασε 3 ασιστ .

12. ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ
Έπαιξε κάτι παραπάνω από 2' - έδωσε μια ασιστ κι έκανε κι ένα φάουλ .

13. WILLIAMSON
Ένα καλάθι από το μοναδικό σουτ που επιχείρησε στα 9'31" που επαιξε. Είχε και 1 ασιστ.


15. ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
Πολύ καλός και πάλι . Έμεινε 32'52" στο παρκέ, σκόραρε 14 πόντους από 6/10 2π και 2/5 βολές (χάνοντας και δυο κρίσιμες στο τέλος), μάζεψε 10 ρημπάουντ τα 7 επιθετικά και μοίρασε και 4 ασιστ, ενώ έριξε και 2 τάπες κι είχε και 2 κλεψίματα αλλά και 5 λάθη .


18. MILOSEVIC
MVP για μας νομίζω ο νεοφερμένος που με ελάχιστες προπονήσεις με τους συμπαίκτες του έπαιξε βασικός για 27', σκόραρε 16 πόντους με 8/11 2π (και 0/2 3π), κατέβασε 11 ρημπάουντ (7-4), έριξε μια τάπα, είχε 2 λάθη και ένα κλέψιμο .

19. GOODRIDGE
Έπαιξε μόλις 6'15" αφού αποβλήθηκε με 5 φάουλ. Σε αυτά τα 375" είχε ένα άστοχο σουτ 2π, 1 ρημπάουντ κι ένα λάθος.


ο Ζιάγκος έγινε ο πρώτος προπονητής μετά τον Νικητόπουλο (1982/83, 1983/84, 1984/85, 1985/86 αρχές) που κάθεται για τρίτη σερί χρονιά στον πάγκο μας, αλλά γνώρισε στην πρεμιέρα του σαν 1ος προπονητής στην Α1 -έχει κι ένα ματς σαν 'υπηρεσιακός' το 2009/10- την ήττα για 4η φορά σε ισάριθμα παιχνίδια από τον Κόροιβο .

παράλληλα το αρνητικό σερί στην Πελοπόννησο μεγαλώνει ...

12/10/2014 : Κόροιβος Αμαλιάδας - Α.Ε.Κ. 80-67
15/03/2014 : Αρκαδικός - Α.Ε.Κ. 61-76
14/12/2013 : Κόροιβος Αμαλιάδας - Α.Ε.Κ. 82-67
14/09/2013 : Κόροιβος Αμαλιάδας - Α.Ε.Κ. 86-80
14/10/2012 : Έσπερος Πάτρας - Α.Ε.Κ. 69-79
28/01/2012 : Αρκαδικός - Α.Ε.Κ. 82-69
10/12/2011 : ΑΕΚ Άργους - Α.Ε.Κ. 66-74
8/10/2011 : Απόλλωνας Πάτρας - Α.Ε.Κ. 81-70
9/02/2008 : Ολυμπιάδα Πάτρας - Α.Ε.Κ. 68-76
27/01/2007 : Απόλλωνας Πάτρας - Α.Ε.Κ. 86-79
17-03 & 18-4/2007: Ολυμπιάδα Πάτρας - Α.Ε.Κ. 89-81
01/04/2006 : Απόλλωνας Πάτρας - Α.Ε.Κ. 74-81
06/03/2005 : Ιωνικός ΝΦ Αμαλιάδας - Α.Ε.Κ. 77-84
12/12/2004 : Απόλλωνας Πάτρας - Α.Ε.Κ. 90-84
20/12/2003 : Απόλλωνας Πάτρας - Α.Ε.Κ. 86-85

1-4 με Απόλλωνα
0-3 από Κόροιβο
1-1 με Αρκαδικό
1-1 με Ολυμπιάδα
1-0 με Έσπερο
1-0 με ΑΕΚ Άργους
1-0 με Ιωνικό ΝΦ Αμαλιάδας

σύνολο 6-9. Κι αν βγάλουμε από τη σούμα τα ματς με Έσπερο, ΑΕΚ Άργους, Ιωνικό ΝΦ Αμαλιάδας που έγιναν κόντρα είτε σε χαμηλης δυναμικότητας ομάδες, είτε διαλυμένες που περίμεναν τη λήξη για τον νομοτελειακό υποβιβασμό, το σκορ είναι μόλις 3-9 ...
tuareg
οι ξενοι σας ειναι πανερια...εχετε καλη βαση Ελληνων αλλα περα απο Σακοτα οι αλλοι δε βοηθανε καθολου
fear_me
QUOTE(tuareg @ Oct 12 2014, 21:08 ) *
οι ξενοι σας ειναι πανερια...εχετε καλη βαση Ελληνων αλλα περα απο Σακοτα οι αλλοι δε βοηθανε καθολου


ο μιλοσεβιτς πρεπει να ειναι καλος...οι υπολοιποι ειναι για τα πανηγυρια,θελουν αλλαγη ολοι!
ashton
QUOTE (tuareg @ Oct 12 2014, 21:08 ) *
οι ξενοι σας ειναι πανερια...εχετε καλη βαση Ελληνων αλλα περα απο Σακοτα οι αλλοι δε βοηθανε καθολου


μέχρι τώρα δυστυχώς αυτό φαίνεται..
ashton
ANAKOINΩΣΗ ΟΤΕ ΤV ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΑΕ ΑΕΚ

Σε συνεργασία προχωρούν ο ΟΤΕ TV και η ΚΑΕ ΑΕΚ με στόχο τη μετάδοση των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Α1, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT του ΟΤΕ TV.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, ο ΟΤΕ TV θα μεταδίδει σε high definition όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ στην κανονική περίοδο και τα play off της Α1, τη σεζόν 2014-2015.

Σχολιάζοντας τη συμφωνία, ο κ. Δημήτρης Μιχαλάκης, Διευθυντής ΟΤΕ TV, είπε: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τον ιστορικό σύλλογο της μπασκετικής ΑΕΚ στα αθλητικά μας κανάλια. Μέσα από τη συνεργασία μας με την ΚΑΕ ΑΕΚ, ενισχύουμε κι άλλο την παρουσία μας στο πρωτάθλημα της Α1 για τους συνδρομητές μας. Επίσης, εξασφαλίζουμε πλούσιες αθλητικές συγκινήσεις για τους φίλους της ομάδας, που μετά τις ποδοσφαιρικές εμφανίσεις της ΑΕΚ, θα απολαμβάνουν αποκλειστικά στον OTE TV και τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μπάσκετ».

«Η Βασίλισσα επέστρεψε στην κατηγορία που ανήκει. Και επέστρεψε δυνατή. Στο πλαίσιο αυτής της ιστορικής επιστροφής, η συνεργασία με τον ΟΤΕ ΤV για την κάλυψη των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας σηματοδοτεί αυτή ακριβώς την προοπτική. Είμαστε βέβαιοι ότι μέσα από αυτή τη συνεργασία με τον ΟΤΕ ΤV και τα στελέχη του η προσπάθειά μας θα προβληθεί έτσι όπως αξίζει στο τεράστιο, στο ιστορικό μέγεθος της ΑΕΚ», είπε από πλευράς του ο Διευθυντής Επικοινωνίας και ΜΜΕ της ΚΑΕ ΑΕΚ, κ. Γιώργος Νικολάου.

Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, κ. Μιχάλης Πολυτάρχου, προσέθεσε: «Αυτονόητο είναι ότι το μπάσκετ είναι το παιχνίδι που όλοι αγαπάμε. Παράλληλα, είναι όμως και ένα προϊόν το οποίο θα πρέπει να τύχει καλύτερης προβολής. Η συνεργασία με τον ΟΤΕ ΤV θεωρούμε ότι αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προβληθεί και το άθλημα και η ΑΕΚ, ειδικά σε αυτή την ιστορική συγκυρία. Η Βασίλισσα επιστρέφει δυνατή. Και είναι ευχάριστο, που επιστρέφει μαζί με τους δυνατούς στα τηλεοπτικά πράγματα, τόσο σε επίπεδο μεταδόσεων αγώνων, όσο και σε επίπεδο καθημερινών εκπομπών».

Την κάλυψη των αγώνων της ΑΕΚ για την Α1 αναλαμβάνει η δημοσιογραφική ομάδα του ΟΤΕ TV με επικεφαλής τον Βασίλη Σκουντή, ενώ πλούσιο ρεπορτάζ και ενημέρωση θα είναι διαθέσιμα στην εκπομπή Pick n’ Roll κάθε Τρίτη στις 21.00 στο OTE SPORT 4.

Η πρεμιέρα της ομάδας της ΑΕΚ στην Α1 μπάσκετ έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 19 Οκτωβρίου κόντρα στον Πανιώνιο και ο ΟΤΕ TV θα καλύψει τον αγώνα ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στις 15.00 στο OTE SPORT 3HD.

Μέσα από τα αθλητικά κανάλια OTE SPORT του ΟΤΕ TV, οι συνδρομητές του απολαμβάνουν, εκτός από την κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ παγκοσμίως ΝΒΑ, τα δημοφιλή ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, το Ισπανικό και το Ιταλικό, ενώ από Ελλάδα έχουν στη διάθεσή τους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού και πλέον της ΑΕΚ για την Α1. Ο OTE TV έχει επίσης εξασφαλίσει τη μετάδοση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ 2015, αποκλειστικά σε υψηλή ευκρίνεια.

fear_me
Συμφώνησαν διοίκηση και προπονητής για ενίσχυση της ΑΕΚ



Σε αλλαγή ενός, τουλάχιστον, Αμερικάνου παίκτη θα προχωρήσει πολύ σύντομα η Βασίλισσα. Σύμφωνα με πληροφορίες του aek365 στη θέση του παίκτη του οποίου θα αποφασιστεί τελικά η απομάκρυνση, το αργότερα μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, αναμένεται να έρθει παίκτης διαφοράς από μια λίστα από το... πάνω ράφι που έχει στα χέρια του ο Βαγγέλης Ζιάγκος. Η απόφαση είναι οριστική και έχουν συμφωνήσει διοίκηση και προπονητής ενώ φαβορί για να απομακρυνθεί πρώτος είναι ο Κάιλς ενώ καθόλου σίγουρη δεν είναι η θέση του Ουίλιαμσον. Είναι άγνωστο αν η αλλαγή θα γίνει πριν τον αγώνα με τον Πανιώνιο, πράγμα που πρόκειται να ξεκαθαρίσει σύντομα.

gratipa1929
Παιδιά τελικά μάλλον είχατε δίκιο για τους ξένους της ΑΕΚ ότι δεν τραβάνε, έπρεπε μετά από τόσους αγώνες να ανέβουν αγωνιστικά αλλά αντίθετα εμφανίζονται ολοένα και χειρότεροι. Όντως το πιθανότερο είναι να αντικατασταθούν αν συνεχίσουν έτσι.
radical
O Καιλς ειχε θετικη παρουσια στα ματς με Κολοσσο και Ρεθυμνο και αρνητικη στα 2 τελευταια (Αρης, Κοροιβος)
Αντιθετα ο Ουιλιαμσον δεν εκανε ουτε ενα καλο παιχνιδι!
αν αντικατασταθει μονο ενας, νομιζω αυτος πρεπει να ειναι ο Ουιλιαμσον...
ashton
Στο ΟΑΚΑ το ματς της Κυριακής - έκανε και προπόνηση στο βοηθητικό σήμερα η ομάδα / ενώ ο Πανιώνιος πλήρωσε στη φιμπα, και ανακοίνωσε 6 παίκτες κι έτσι θα παίξει πλήρης με ΑΕΚ .
radical
aekarena.gr


Μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ ο Αγγελόπουλος

Ο κόσμος το ‘χε τούμπανο… Σε κάθε περίπτωση, «αποκαλύφθηκε» το όνομα του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Το όνομα αυτού Μάκης Αγγελόπουλος. Αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ αλλά και εκ των χρηματοδοτών της «Αγιάς Σοφιάς», στενός φίλος και συνεργάτης του Δημήτρη Μελισσανίδη, μπήκε για τα καλά στο μπάσκετ! Ο επιχειρηματίας φέρεται να κατέθεσε το ποσό των 123.000 ευρώ σε μετρητά και ως εκ τούτου έγινε ο κάτοχος του 51% της νέας ΚΑΕ. Η δράση του δεν αφορά μόνο στο οικονομικό όμως. Εδώ και καιρό βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Αλέξη Αλεξίου, με τον οποίο λαμβάνουν από κοινού αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον της «Βασίλισσας». Ο κ. Αγγελόπουλος έκλεισε τις συμφωνίες με ΣΚΡΑΤΣ, ΟΤΕ ΤV και ΟΑΚΑ, δίνοντας ένα σημαντικό ποσοστό ως προκαταβολή για να εκδοθεί το παραχωρητήριο στην ΑΕΚ. Ο κ. Αγγελόπουλος είχε συνάντηση και με τον Βαγγέλη Ζιάγκο, τον οποίο διαβεβαίωσε ότι θα στηρίξει. Τόσο ο προπονητής, όσο και οι παίκτες αλλά και τα στελέχη της ΚΑΕ βρίσκονται, ωστόσο, στην κρίση των Αγγελόπουλου-Αλεξίου και καθημερινά θα ελέγχονται άπαντες. Μέσα στις επόμενες ημέρες ο κ. Αγγελόπουλος θα έχει και ο ίδιος επαφή με τους παίκτες. Για τις αδιάθετες μετοχές υπάρχουν επαφές με πρόσωπα-έκπληξη.
Ποιος είναι:
Ο κ. Αγγελόπουλος γεννήθηκε το 1964. Κατέχει πανεπιστημιακό πτυχίο στις Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες και ένα μεταπτυχιακό τίτλο στο Διεθνές Οικονομικό Δίκαιο. Έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα σχετικά με τις κοινές επιχειρήσεις. Το 1990, ξεκίνησε την καριέρα του στο Χρηματιστήριο Αθηνών και έχει αναλάβει διάφορες θέσεις στην εταιρεία Πετροπουλάκη, μία από τις παλαιότερες χρηματιστηριακές εταιρείες στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων αυτών του χρηματιστή, του εκπροσώπου του χρηματιστηρίου, του μετόχου και του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

Από το 2002, έχει διατελέσει Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Neurosoft. Όλα αυτά τα χρόνια είναι ενεργό μέλος της επιχειρηματικής κοινότητας στην Ελλάδα και έχει συμμετάσχει ως μέτοχος ή μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου σε πολυάριθμες εισηγμένες και μη επιχειρήσεις. Ενεργοποιείται για σχεδόν δύο δεκαετίες στα διοικητικά της ΑΕΚ.
ashton
ΑΕΚ - Πανιώνιος 77-64


Αρκετός κόσμος απόψε στο κλειστό του ΟΑΚΑ (κάνα πεντοχιλιαρο μπορεί και παραπάνω)
Η ομάδα μπήκε δυνατά, γκάζωσε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το άναρχο παιχνιδι των αμερικανων και οι επιπολαιότητες έβαλαν ξανά μέσα στο κόλπο τον πανιώνιο (που δεν έχει κακές μονάδες). Η είσοδος του Παπαντωνίου (που για μένα ήταν ο MVP μας) άλλαξε τη ψυχολογία και φτάσαμε στη νικη - που έπρεπε να είναι μεγαλύτερη.. περισσότερα σε λίγο
ashton

4. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
Άλλαξε το ρυθμό του ματς με την είσοδο του στην 3η περίοδο. Σοβάρεψε την ομάδα, έπαιξε καλή άμυνα. Για μένα ο MVP μας . Σε 17'17" είχε 9π με 3/4 βολές και 2/4 τρίποντα. Ακόμα 2 κλεψίματα, 1 ασιστ .


5. KYLES
Ξεκίνησε ορεξάτα & αποδοτικά - συνέβαλε με τον ατομισμό & το άναρχο παιχνίδι στο μπλακ-άουτ της 3ης περιόδου. Γενικά το πρόσημο μάλλον θετικό αν εξαιρέσουμε την αστοχία . Σε 24'42", είχε 11π με 4/4 βολές αλλά και 3/10 σουτ (2/7 2π - ειδικά οι συνεχόμενες ανεπιτυχείς προσπάθειες για καλάθι με σπάσιμο εκνεύρισαν και μάλλον δίκαια τον κόσμο). Ακόμα 2-2ρ, 2λθ, 1κλ, 2ασ .


6. SAKOTA
Σε μέτρια μέρα αλλά έδωσε πάλι διψήφιο νούμερο πόντων (18). Μάλλον κάνει υπερβολικά πολλές προσπάθειες για 3π (πχ κάποιο αβίαστο από τα 8-9μ). Είχε σε 30'24" 6/12 2π, 2/6 3π, 2-2ρ, 2ασ, 2κλ, 2 λάθη .


7. ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ
Έδωσε λύσεις τόσο σε άμυνα όσο και στην επίθεση με καθοριστικά ελεύθερα σουτ 3π. Τέλειωσε με 11π από 3/5 3π (αλλά και 1/5 2π), ενώ είχε και 6ρ (4-2), 1 ασ σε 27'50".

8. ΠΟΛΥΤΑΡΧΟΥ
Έδωσε κάποιες λύσεις ερχόμενος από τον πάγκο και με κάποια σουτ, και στην άμυνα με κάποια κλεψίματα . Αυτό περιμέναμε, αυτό βλέπουμε. Σε 16'46" είχε 6π με 1/4 3π, 1/1 2π, 1/2 βολές, 1ρ, 2κλ, 1 λθ .


11. WRIGHT
Μάλλον ο πιο θετικός Αμερικανός μας. Μπορεί να ήταν άστοχος έξω από τα 6μ75 (1/5 3π) αλλά στα 22'43" που έπαιξε, μοίρασε 5 ασιστ, έκανε 2 κλεψίματα, πήρε 3 (2-1) ρημπάουντ και είχε 9π (με 3/3 2π).

12. ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ
Δεν αγωνίστηκε

13. WILLIAMSON
Στην εξέδρα μου φάνηκε πως έπαιξε περισσότερο από τα 6'05" που βλέπω στα στατιστικά. Αν τον πήραμε για σουτερ, τότε θα έπρεπε να παίρνει και προσπάθειες.. Στα δυο ματς της Α1 έχει σουτάρει δυο σουτ (που τα έχει βάλει). Είχε απόψε πέρα από το 1/1 2π και 1 λάθος. Μετά από περίπου ένα μήνα και πέντε επίσημα ματς, η συνολική συγκομιδή των 13 πόντων σε 69'33" (13'55" μο) μάλλον δεν είναι και ιδιαίτερα ενθαρρυντική για την παραμονή του.. 7/13 βολές, 3/9 2π . 7-1ρ, 4ασ, 2κλ, 4 λάθη .

14. ΤΣΙΑΚΟΣ
Μπήκε για λίγο μέσα - δεν πρόλαβε να κάνει κάτι στο 1'56" που έπαιξε πέρα από 1 ρημπ.


15. ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
Ξεκίνησε δυνατά, αλλά στη συνέχεια ο Woods κέρδισε τις προσωπικές μονομαχίες, αφού δείχνει να φοβάται τα γονατά του και παίζει μόνο με το κορμί. Πάντως στα 28'28" είχε 8π με 4/6 2π και 0/1 1π, ενώ κατέβασε και 10 ρημπάουντ (6 επιθετικά), έδωσε 3 ασιστ και έριξε και 2 τάπες. Θέλει δουλειά για να αποφύγει τα αβίαστα λάθη - 9 έκανε σήμερα .


18. MILOSEVIC
Ήρθε από τον πάγκο, έδωσε κάποιες λύσεις όσο έπαιξε . 3π από 1/2 3π (και 0/1 2π), πήρε και 4-0ρ, είχε και 2ασ-1κλ-1λθ σε 14'13".

19. GOODRIDGE
Απο κορμί δείχνει οκ, αλλά δεν πήρε και πάλι πρακτικά καμιά προσπάθεια στην επίθεση (πέρα από ένα άστοχο hooks up). Σε 9'36" έμεινε άποντος με το 0/1 2π, είχε και 3ρ και τέλος..
Συνολικά σε τρία επίσημα παιχνίδια, παραμένει άποντος έχοντας παίξει όλα κι όλα 23'43".. σουτάροντας δυο φορές για 2π.. 7-1ρ, 1κψ, 1λθ και that's it . Προφανώς περιμένουμε περισσότερα από τον θεωρητικά βασικό σέντερ ..


ο Ζιάγκος πήρε το πρώτο του ροζ φύλλο αγώνα στην Α1, αφήνοντας τον Παπαχατζή να είναι ο μόνος απο τους 14 της Α1 χωρίς ένα τέτοιο. Τεχνικά, έμεινα με την απορία γιατί δεν παίζαμε κοντά στο καλάθι από το 25' όταν οι Woods-Fitzpatrick είχαν φορτωθεί με φάουλ και δε θα μπορούσαν να παίξουν άμυνα .



ο κόσμος αρκετος και με παλμό, ξεπέρασε τις ουρές & την ανοργανωσιά (λογική) των υπεύθυνων για να μπει στο γήπεδο .
να λείπανε και οι @@ λίγο πριν το τέλος ..
fear_me
ακομα μια φορα κατατοπιστικοτατος ο ashton
εγω απο το γηπεδο σημερα αρχικα ενοχληθηκα γιατι ειχανε μονο 1 εκδοτηριο ανοιχτο και ενω λεγανε για γενικη εισοδο 5 ευρο,τελικα τα 5ευρα εξαντληθηκαν γρηγορα...επισης μεγαλες ουρες στο κυλικειο,γενικα πρεπει να δουλεψει λιγο την εξηπυρετηση του κοσμου η καε...
στα του αγωνα εχω να πω πως ο πανιωνιος κατεβηκε με παρα πολλα προβληματα και 5-6 καινουριους παικτες και παρολα αυτα ηταν καλυτερος στο δευτερο ημιχρονο εκει που θα περιμενε κανεις η ΑΕΚ να καθαρισει το παιχνιδι...
εμενα η ΑΕΚ μου αφησε την εντυπωση οτι αν ειχε απεναντι της μια κανονικη ομαδα θα εχανε και σχετικα ανετα,ισως να ειναι και λογικο αυτο αφου αργησε να ξεκινησει προετοιμασια..επισης τον ραιτ θα τον κραταγα στην ομαδα αν ηταν ελληνας μεχρι 23 ετων αλλα απο αμερικανο θες περισσοτερα..ο καιλς ανεβασμενος ηταν αλλα επιπολαιος πολυ...οι αλλοι 2 αμερικανοι θελουν αλλαγη χτες...και γενικα απο το ροστερ ο μονος που μου γεμιζει το ματι ειναι ο σακοτα,που ακομα και αυτος σε κανονικη ομαδα θα ηταν για συγκεκριμενους ρολους...ο σαρικοπουλος ειναι πολυ βαρυς γενικα και σημερα εκανε παρα πολλα λαθη,ο κασελακης επισης πηρε καποιες παρατραβηγμενες προσπαθειες στην επιθεση ενω θα μπορουσε να πασαρει οταν ποσταρε αλλα γενικα ειχε θετικη εικονα...επιπλεον εκτος απο βασικο σεντερ χρειαζομαστε οπωσδηποτε βασικο πλεη μεηκερ και ενα δυαρι κλασσικο σουτερ γιατι στην ζωνη τα σπασαμε...
radical
Αποδεικνυεται πολυ θετικη η επιλογη του ΟΑΚΑ για εδρα.

Ουιλιαμσον-Γκουντριτζ πρεπει να αντικατασταθουν...
yorgos
Ομολογώ ότι δεν περίμενα 5.000 κόσμο, τόσους μάζευε η ΑΕΚ τη χρονιά που πήγε πρωτάθλημα. Αν δεν ξεφουσκώσει κι εκμεταλλευτεί το ότι το ποδόσφαιρο είναι στη βου, τότε όντως θα δικαιωθεί και με το παραπάνω για την επιλογή. Υποτίμησα τον κόσμο, μακάρι να συνεχίσει έτσι.
ashton
Έρχεται λέει ο Derrick Caracter (1988, 2m06) στη θέση του Goodridge - που γράφει ιστορία αν δεν ξαναπαίξει .. Ο πρώτος μη Ευρωπαίος που μένει άποντος σε επίσημα παιχνίδια - ο δεύτερος μη κάτοχος Ελληνικού διαβατηρίου με τέτοια επίδοση στην ιστορία της ΑΕΚ .

ο Caracter έπαιζε στη Φλαμέγκο τελευταία - πέρασε και από Lakers .









fear_me
QUOTE(ashton @ Oct 20 2014, 09:25 ) *
Παίκτης της Βασίλισσας πρέπει να θεωρείται ήδη ο Αμερικανός σέντερ, σύμφωνα με το έγκυρο eurobasket.com



Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Ντέρικ Κάρακτερ. Το έγκυρο site eurobasket.com έρχεται με σημερινό του δημοσίευμα να τονίσει πως η μεταγραφή έχει κλείσει, μιλώντας για κάτι δεδομένο. Όπως σας έγραψε το aek365 ο Κάρακτερ θα πάρει τη θέση του Γκουντριτζ στο ρόστερ της Βασίλισσας και θα καλύψει θέση ξένου. Στο eurobasket γράφουν ουκ ολίγα θετικά για το Κάρακτερ. Αναφέρουν ότι είναι πολύ καλός στα αθλητικά του προσόντα, παρά το μεγάλο όγκο του. Πως ξέρει να χρησιμοποιεί το σώμα του απέναντι στον αντίπαλο, είναι καλός πασέρ, ενώ έχει και θετικά στατιστικά στο σκοράρισμα. Στα αρνητικά του, αναφέρουν πως μερικές φορές δε συμμετέχει στο παιχνίδι όσο θα έπρεπε. (Τακτικά προφανώς, εννοούν) Επίσης, τονίζεται πως παρ' ότι έχει καλό άλμα, δεν έχει τόσο όσο να καλύπτει το χαμηλό του ύψους του (2.06) για 5άρι.
Τα θετικά πάντως του 26χρονου είναι περισσότερα και η ΑΕΚ προχωράει στην ολοκλήρωση μιας μεταγραφής η οποία σίγουρα θα τη βοηθήσει.

http://www.aek365.com/

σπυριαρης
η αεκ για να εχει αυξημενες ελπιδες για πλει οφ χρειαζεται εναν καλυτερο στη θεση του νικολιτς
Dwyane ''the flash'' Wade
Η αλλαγη στους ξενους θεωρειται επιβεβλημενη. Ειναι κριμα να εχουμε ενα αξιοπρεπες υλικο σε Ελληνες και να μην εχουμε 2 ξενους που θα μπορουν να κανουν τη διαφορα. Απο κει και περα ηταν παρα πολυ ευχαριστη η προσελευση του κοσμου. Ομολογω πως 6-7 χιλιαδες με τον πανιωνιο δεν τους περιμενα. Ας ελπισουμε να μην απογοητευτουν οταν θα ερθουν οι ηττες και να συνεχισουν να στηριζουν την ομαδα.
fear_me
QUOTE(σπυριαρης @ Oct 21 2014, 09:25 ) *
η αεκ για να εχει αυξημενες ελπιδες για πλει οφ χρειαζεται εναν καλυτερο στη θεση του νικολιτς

και ελληνες μπορουσε να εχει καλυτερους...ξανθοπουλο πχ που τον πηρε ο πανιωνιος τωρα...
Dwyane ''the flash'' Wade
στη φαση που βρισκεται η αεκ ομως κατα την γνωμη μου θα επρεπε να εχει δυο ξενους που κανουν την διαφορα σε αυτο το επιπεδο.οι ξενοι της αυτη τη στιγμη ειναι για κλαματα.
ashton
QUOTE (σπυριαρης @ Oct 21 2014, 09:25 ) *
η αεκ για να εχει αυξημενες ελπιδες για πλει οφ χρειαζεται εναν καλυτερο στη θεση του νικολιτς


Γενικά από τους 6 μη Έλληνες που έχει η ομάδα μόνο o Milosevic δείχνει ακούνητος και μετά μάλλον ο Wright .
Από εκεί και πέρα μπορούν να αλλαχθούν όλοι - νομίζω όμως πως έχει κάθε ομάδα 3 αλλαγές στον 1ο γύρο και 2 στον 2ο.
Μην ξαναδιώχνουμε τους Σάνον για να έρθουνε οι Κάρι ..
ashton
Βιντεο από το ματς της Κυριακής (φάσεις τελευταίων λεπτών) και στιγμιότυπα από otetv όπως τα έδειξε το τηλεσπορ/τελεσίτυ/αρτ

gspara
QUOTE
Ο επόμενος στόχος της Βασίλισσας φαίνεται πως ακούει στο όνομα Καρλ Ίνγκλις, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του έμπειρου γκαρντ.

Ο 33χρονος άσος από τον Καναδά με ύψος 1.96 μπορεί να αγωνιστεί με σχετική ευχέρεια στις θέσεις 2 και 3 και προορίζεται για αντικαταστάτης του Γκάρετ Ουίλιαμσον που δεν έχει πείσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει δώσει το «οκ» για την μεταγραφή του Ίνγκλις και ο Αλεξίου με τον Ζιάγκο καταβάλλουν προσπάθειες για να τον πείσουν να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Έχει «πλούσιο» βιογραφικό στην Ευρώπη, αφού το 2005 έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με την Βίρτους Μπολόνια. Έπειτα ακολούθησαν οι Ζαντάρ και Γκραν Κανάρια, ενώ από το 2007 αγωνίζεται στην Ισπανία.

Εκεί φόρεσε τις φανέλες των Κάχα Λαμποράλ, Μπανταλόνα, Καχασόλ, Εστουντιάντες και Τενερίφης, ενώ είναι πολύ καλός στο επιθετικό παιχνίδι.


http://aek1924.gr/basket/item/33651-%CE%BA...CE%B1%CF%82-vid
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.