Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tennis
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Άλλα αθλήματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
yorgos
QUOTE(Nemesakos @ Sep 14 2015, 16:47 ) *
Χαχα άσχημη ναι... Αλλά όχι κ η Σερένα όμορφη...Επιτυχίες και οι 2...tongue.gif

δεν είναι θέμα ομορφιάς. Είναι ότι είδε τη δίδυμη της πεθεράς του πριν από 50 χρόνια και αφηνίασε.
D-Wade
Τελείωσε η χρονιά στο tennis(υπάρχει ακόμα και το Davis Cup). O Djokovic έπαιξε σε 16 τουρνουά.Έφτασε σε 15 τελικούς(συνεχόμενους γιατί μόνο στο πρώτο αποκλείστηκε στα ημιτελικά)

Κατέκτησε το tour finals, 3 grand slams , 6 masters και 1 500ρι.

Ναι Γιάνη σε ακούω WOW!!! 77.gif
D-Wade
Και μ'αυτά και μ΄αυτά πιάστηκε ντοπέ η Μαρισιώνα στο aussie open . Άντε καλό 2017
SteveNashidis
ανατροπή ο τζόκοβιτς από το 1o σετ. ο murray φοβήθηκε παραπάνω τον τελικό και τον αντίπαλο του από ότι επρεπε.
φοβερό comeback στο 2ο σετ με 6-1 και στο τρίτο αντίστοιχα με 6-3.
D-Wade
QUOTE(D-Wade @ Mar 8 2016, 13:42 ) *
Και μ'αυτά και μ΄αυτά πιάστηκε ντοπέ η Μαρισιώνα στο aussie open . Άντε καλό 2017

Ναι λάθος εκτίμηση. Καλό 2018 μετά την απόφαση που πάρθηκε(αν και θα ακολουθήσει έφεση)

Σε άλλα νέα ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΝΟΛΕ 77.gif #12 #DJOKER
D-Wade
Roger επειδή ξέρω ότι διαβάζεις basketforum στο λέω καθαρά. Δεν ξαναπαίρνεις grand slam. 17 είναι πολλά.
SteveNashidis
Στις 16.00 ο τελικός του Wibledon για όποιον το ξέχασε ή δεν έχει τι να κάνει μεσημεριάτικα και βαριέται βλέποντας highlights από summer league tongue.gif
D-Wade
Τυχερή η Serena. Αν κέρδιζε η Kerber σήμερα θα ανέβαινε στο νούμερο 1 του wta και θα έσπαγε το σερί της Serena μετά από 183 εβδομάδες. To σερί θα πάει τουλ 186( γιατί αυτή την εβδομάδα δεν παίζει καμία από τις 2 και μετά ακολουθούν οι 2 βδομάδες του US Open)
186 είναι και το ρεκόρ των συνεχόμενων εβδομάδων στο ν1 που έχει η Γκραφ. Το Us open θα καθορίσει αν σπάσει
Zoys
QUOTE
Βόμβα" στον παγκόσμιο αθλητισμό έβαλε οργάνωση χάκερ που έφερε στη δημοσιότητα αρχεία της WADA, σύμφωνα με τα οποία, κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες, ακόμα και ολυμπιονίκες στο Ρίο ντε Ζανέιρο, είχαν κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Τα αρχεία δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα των Ρώσων χάκερ "Fance Bear" και σύμφωνα με αυτά, οι αθλητικές ομοσπονδίες των ΗΠΑ συγκάλυπταν τους αθλητές τους, υποστηρίζοντας ότι δεν παραβίασαν κανέναν κανονισμό περί ντόπινγκ.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, η κορυφαία τενίστρια της σύγχρονης εποχής, Σερένα Γουίλιαμς, είχε κάνει χρήση οξυκοδίνης, υδρομορφίνης, πρεδνιζόνης και μεθυλπρεδνιζολόνης το 2010, το 2014 και το 2015, παρότι οι ουσίες βρίσκονταν στη λίστα με τις απαγορευμένες από την παγκόσμια ομοσπονδία αντιντόπινγκ.

Μάλιστα, από τις ίδιες πηγές προκύπτει ότι η Γουίλιαμς είχε πάρει ειδική άδεια να χρησιμοποιήσει κάποιες από τις ουσίες. Η έγκριση δόθηκε από τον δρ. Στούαρτ Μίλερ της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τένις (ITF).

Η μεγαλύτερη αδερφή της Σερένα, Βίνους, είχε κάνει χρήση πεδνιζόνης, πρεδνιζολόνης, τριαμσινολόνης και φορμοτερόλης, επίσης απαγορευμένες ουσίες με βάση τη λίστα της WADA. Παρ' όλα αυτά, της είχε χορηγηθεί ειδική εξαίρεση, εφόσον υπάκουε σε διάφορους όρους, σχετικά με τη χρήση των ουσιών.

Την ίδια στιγμή, η κάτοχος τεσσάρων χρυσών και ενός χάλκινου μεταλλίου στη γυμναστική στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016, Σιμόν Μπάιλς, βρέθηκε θετική σε μεθυλφαινιδάτη, μετά από έλεγχο ούρων. Παρ' όλα αυτά, όπως συνέβη με τις αδερφές Γουίλιαμς -πάντα κατά τα σχετικά έγγραφα-, της χορηγήθηκε ειδική άδεια να λάβει την ουσία.

Το "Russia Today" επικοινώνησε με την Διεθνή Ομοσπονδία Γυμναστικής και ο εκπρόσωπός της υποστήριξε ότι το σώμα ακολούθησε όλους τους κανόνες και "δεν υπάρχει πρόβλημα".

"Η Μπάιλς έλαβε εξαίρεση για λόγους θεραπείας, δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να αναφέρουμε γι' αυτό. Όλα είναι ξεκάθαρα και σύμφωνα με τους κανονισμούς", τόνισε.

Η WADA εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιβεβαιώνει την κυβερνοεπίθεση που δέχθηκε, υποστηρίζοντας ότι οφείλεται σε ρωσική ομάδα από χάκερ και ότι αντιμετωπίζει το ζήτημα "πολύ σοβαρά".

"Η ομάδα απέκτησε πρόσβαση στα αρχεία, συμπεριλαμβανομένων εμπιστευτικών ιατρικών δεδομένων, όπως οι Εξαιρέσεις για Θεραπευτική Χρήση που παραδίδονται από τις διεθνείς ομοσπονδίες και τους εθνικούς οργανισμούς αντιντόπινγκ, σχετικά με τους Αγώνες του Ρίο".

Σύμφωνα με τη WADA, οι πληροφορίες αποκτήθηκαν "μέσω 'ψαρέματος' από λογαριασμούς email", ενώ θα αρχίσει άμεσα εσωτερική έρευνα.

Sport24.gr

Το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι αν είσαι Αμερικανίδα παίρνεις άδεια για απαγορευμένες ουσίες ενώ αν είσαι από τη Ρωσία π.χ. τιμωρείσαι για ουσία που ήταν νόμιμη μέχρι πέρυσι...
D-Wade
Μειώθηκε τελικά η ποινή της Sharapova στο CAS. Από τα 2 χρόνια έπεσε στους 15 μήνες. Επιστρέφει 26 Απριλίου 2017.
SteveNashidis
http://www.sport24.gr/Sports/Tennis/ntropi...io.4313688.html

Γνωρίζει κανείς τι παίχτηκε; Ή απλά όπως λέει το άρθρο δεν ήθελε να αγωνιστεί;
Gkos
Με μια καταπληκτική εμφάνιση, η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε την Alize Cornet με 7-5, 4-6, 6-1 και πήρε μια πολύ σπουδαία πρόκριση για τον 3ο γύρο του Australian Open! Η Μαρία πέτυχε τη δεύτερη νίκη στην καριέρα της κόντρα σε Top 50 παίκτρια και έγινε η πρώτη Ελληνίδα που μπήκε στις "32" καλύτερες μιας Grand Slam διοργάνωσης μετά από 12 χρόνια!

http://tennisnews.gr/multimedia/highlights/25406-sakkari
D-Wade
QUOTE(Gkos @ Jan 19 2017, 15:34 ) *
Με μια καταπληκτική εμφάνιση, η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε την Alize Cornet με 7-5, 4-6, 6-1 και πήρε μια πολύ σπουδαία πρόκριση για τον 3ο γύρο του Australian Open! Η Μαρία πέτυχε τη δεύτερη νίκη στην καριέρα της κόντρα σε Top 50 παίκτρια και έγινε η πρώτη Ελληνίδα που μπήκε στις "32" καλύτερες μιας Grand Slam διοργάνωσης μετά από 12 χρόνια!

http://tennisnews.gr/multimedia/highlights/25406-sakkari

Και ήταν και ψιλοτυχερή. Με την έννοια ότι θα έπαιζε στον τρίτο γύρο με τη Radwanska (no 3 στον κόσμο) όμως αποκλείστηκε.

Η Lucic-Baroni είναι στα μέτρα της
T.W.Is.M.
Εχουμε φτασει στους ημιτελικους του Αυστραλιανου οπεν.
Ποσο πιο σουρρεαλιστικο φιναλε του τουρνουα(και ξεκινημα της χρονιας) να εχουμε στους αντρες τελικο απο τα παλια Φεντερερ-Ναδαλ και στις γυναικες την οικογενειακη μαχη των Γουιλιαμς Σερενα-Βινους...

Μονο για το εντυπωσιακο της ειδησης θα ηθελα να γινει!
nikolas12
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 26 2017, 00:41 ) *
Εχουμε φτασει στους ημιτελικους του Αυστραλιανου οπεν.
Ποσο πιο σουρρεαλιστικο φιναλε του τουρνουα(και ξεκινημα της χρονιας) να εχουμε στους αντρες τελικο απο τα παλια Φεντερερ-Ναδαλ και στις γυναικες την οικογενειακη μαχη των Γουιλιαμς Σερενα-Βινους...

Μονο για το εντυπωσιακο της ειδησης θα ηθελα να γινει!


Και όμως έγινε! Για μια στιγμή νόμισα ότι έχουμε 2007 και όχι 2017 tongue.gif
D-Wade
QUOTE(D-Wade @ Jul 8 2016, 17:38 ) *
Roger επειδή ξέρω ότι διαβάζεις basketforum στο λέω καθαρά. Δεν ξαναπαίρνεις grand slam. 17 είναι πολλά.

Ωραίος tongue.gif

Καταπληκτικός αγώνας. Ενηλικιώθηκε ο Federer. 41.gif
kotzito
Ωραίος αγώνας, υψηλού επιπέδου και από τους δύο. Τρομερό το 5ο set με break στο break και μερικά τρομερά rallies. Ο Roger πάντως ήταν σε αρκετά καλή φόρμα σε όλο το τουρνουά και σήμερα φαινόταν ότι ήταν αποφασισμένος να το σηκώσει.

Πρώτος τίτλος μετά από 5 χρόνια σχεδόν και έγινε ο 2ος γηραιότερος μετά τον Ken Rosewall (3 φορές μάλιστα) που σηκώνει Grand Slam. Σίγουρα τον ήθελε έναν τελευταίο τίτλο πριν κλείσει την καριέρα του, και νομίζω δεν θα σταμάταγε αν δεν το κατάφερνε.
D-Wade
Και ένα update. Δεν το αφήνουν τελικά το Μαράκι να πάρει μέρος στο roland garros. Δεν της έδωσαν wild card μιας και μέσω ranking δε μπορούσε να παίξει
Ledas
Κατι μου λεει ότι ο Ναδαλ θα καταφέρει να επιστρέψει στις επιτυχίες φέτος σαν βασιλιας του χωμάτινου. Μακάρι, γιατί μετά τον φέντερερ τον θαυμασα παρα πολύ σαν αθλητή στη συγχρονη ιστορία του τενις, ειδικά με αυτά που έκανε σε αυτήν την επιφάνεια. Βεβαια τα τελευταία χρόνια έχει πέσει σε απόδοση (εμφανιζει και συχνα πυκνα τραυματισμούς) και δεν θυμίζει τον αλλοτε κυρίαρχο σε αυτό το τουρνουά, αλλα μπορεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Τζοκοβιτς είναι σε καθοδική πορεία. Ο τελικός θα είναι δύσκολος απέναντι σε Μαρει ή Βαβρινκα (θεωρώ θα περάσει ο δεύτερος). Οπως και να χει θελω να πάρει και ο ναδαλ μερικούς τιτλους γκραν σλαμ ακόμα και να μπει στο πανθεον (μαζί με φεντερερ). Η ιστορία αντάμειψε την επιμονή και υπομονή του μεγάλου φεντερερ προσφατα. Μακάρι να γίνει το ίδιο και για τον ναδαλ στις τελευταίες του παραστάσεις στα κορτ.

Και τι δε θα έδινα να ξαναζήσουμε τελικό φεντερερ-ναδαλ...
Ledas
Ναδαλ επεστρεψε!!! Απο τη στιγμη που έφτασε τελικό και δε συνάντησε τζοκοβιτς θεωρώ αναμενόμενο ότι το σήκωσε. Πραγματι ο βαβρινκα περασε όπως πιστεψα αντί του μάρει. Θεωρούσα όμως ότι θα τον δυσκολέψει πιο πολύ με όπλο τα δυνατά βαθιά χτυπήματα στην μπειζ λαιν, ειδικά με το φορχαντ. Ο ναδαλ σαν ατού έχει τα πόδια και το κυνηγι καθε μπαλας σε όλα τα μήκη του γηπέδου, όπως και τα χτυπήματα του με φάλτσα. Για το πρώτο, το χωματινο τερεν τον βοηθά να αναπτύσσει μεγάλες ταχύτητες και να γλιστρά, για αυτό και είναι ο πολυνικης. Θεωρούσα ότι λόγω τραυματισμών και την καθοδική του πορεία τα τελευταία χρόνια θα δυσκολευόταν πιο πολύ. Αλλα διαψεύστηκα.

Αντε θεουλη ναδαλ! Λιγα ακομα να φτάσεις φεντερερ. Φεντερερ ο καλύτερος τενίστας εβερ. Φοβερή τεχνική καταρτιση και γλυκά χτυπήματα. Τα ντροπ σοτ που έχει βαρεσει κατα καιρούς προσωπικά δε τα έχω ξαναδει και δε πιστευω να τα ξαναδώ από άλλον. Το ατού του συγκεκριμμένου είναι η απιστευτη τεχνική. Ουτε τα δυνατά χτυπήματα, ουτε το ατελειωτο τρέξιμο. Για αυτό και μπορεί να παίξει πιο πολλά χρόνια τένις σε υψηλό επίπεδο από τους υπόλοιπους τενίστες. Γιατί η τεχνική και το μυαλό δε φεύγουν.

Ναδαλ και τον φεντερερ να μην φτάσεις, τουλάχιστον μην αφήσεις να σε προσπεράσει ο τζοκοβιτς (για μένα αντιπαθέστατος, όσο παιχταράς και αν είναι). Μετά το προσπερασμα σαμπρας καλωσήλθες και συ στο πανθεον!
nikolas12
Ο Nadal χθες απλά έδωσε ρεσιτάλ από τα παλιά. Γύρισε για να ξαναπαίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο και μέχρι τώρα τα έχει πάει περίφημα. Χθες έδωσε μία πραγματική παράσταση αποδεικνύοντας ότι στο χωμάτινο είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Δε μπορούσε να τον ανταγωνιστεί ο Wawrinka χθες σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
benchwarmer
19ο για Ρότζερ 77.gif 77.gif , 23ο για Μαρτίνα wub.gif (με διπλά βέβαια μαζί σε αυτήν την περίπτωση που ο ανταγωνισμός είναι μικρότερος) και επίσης αυτό:



laugh.gif laugh.gif



Επίσης νομίζω πως το αργότερο του χρόνου θα έχουμε ταυτόχρονα και τενίστρια και τενίστα σταθερά στα τοπ100 των rankings, για πρώτη φορά στην ιστορία smile.gif
Ledas
Νταξει τι να πεις κανεις για φεντερερ. Μετα απο χρόνια υπομονής τα παίρνει ολα μαζεμένα. Ξαναμπαινει στην εφηβεία. Μακαρι να συνεχισει για χρόνια. Κανείς δε θα τον ξεπεράσει. Κορυφαιος ολων των εποχων. Αποκλείεται να βγει ξανα παικτης τετοιος στο αμεσο μελλον. Μην και δε βγει ποτέ...
T.W.Is.M.
Η χτεσινη μερα ηταν ιστορικη για το Γουιμπλεντον. Πρωτα ο ημιτελικος των 6,5 ωρων μεταξυ Αντερσον και Ισνερ, που οποιος επαιρνε ποντο στο σερβις του αλλου τον πανηγυριζε σαν buzzer beater στα πλει οφ του ΝΒΑ και μετα το ακομα καλυτερο ματς Τζοκοβιτς-Ναδαλ, που συνεχιζεται σημερα. Ηδη περιμενω τη συνεχεια... Απλα οι 2 καλυτεροι μαζι με το Φεντερερ στον κοσμο εδω και μια δεκαετια(θα βαλω το Μαρει μισο κλικ πισω).
D-Wade
HE'S BACK




Κέρμπαρος. Το τρίτο

Crash95
Να γραψω και κατι για το αγαπημενο μου τενις. Μιας και κερδισαν οι 2 που υποστηρίζω στο γουιμπλεντον.

Ο Μεγας Νολε ο αυτοκρατορας ειχε επιτελους τυχη..του βγηκε πολυ το ματς αντερσον ισνερ οτι κρατησε πολυ και αναγκαστικα επαιξαν με κλειστη οροφη με ναδαλ. Επιτελους . Εχει χασει τουρνουα σε λεπτομερειες μονο λογω κοπωσης και διακοπών αγωνα. Οπως το 2015 στο ρολαν γκαρος

Δε ξερω αν κυριαρχησει παλι ο νολε αλλα ηθελα να δω αυτο. Να κανει ενα μεγαλο come back και τα καταφερε. Πλεον θα ειναι και παλι χωρις τραυματισμους στην οκταδα σε ολα τα τουρνουα κι θα στοχευει για οσο πιο πολλους τελικους μπορει. Μακαρι να μην σταματησουν ποτε οι 3 κορυφαιοι. Δεν υπαρχουν οι άνθρωποι. Ζουμε στη χρυση εποχη του σπουδαιοτερου (για μενα) ατομικου αθληματος, ποσο τυχεροι ειμαστε.

Στις γυναικες σεβασμος για μεγαλη Σερενα αλλα φτανει ασε να κερδισουν οι αλλες. Χάρηκα πολυ με τη Κερμπερ ειναι η αγαπημενη μου. Την εβλεπα στα προηγούμενα τουρνουα και στο ρολαν γκαρος και λεω πως αυτη η φοβερη τενιστρια εχει μονο 2 σλαμ. Εε ηρθε το τριτο γρηγορα. Μακαρι να παρει κι αλλα. Χαλεπ Μουγκουρουθα Βοζνιακι Κερμπερ θελω να σταθεροποιηθουν και να πανε ημιτελικα και να παλεύουν για τα σλαμς. Δεν γινετε συνεχεια να πανε καλα στο ενα σλαμ και μετα να χανουν στο πρωτο γύρο.
benchwarmer
QUOTE(benchwarmer @ Jul 16 2017, 22:13 ) *
Επίσης νομίζω πως το αργότερο του χρόνου θα έχουμε ταυτόχρονα και τενίστρια και τενίστα σταθερά στα τοπ100 των rankings, για πρώτη φορά στην ιστορία smile.gif


Αν έβγαζα ένα μηδενικό θα ήμουν πιο κοντά στην πραγματικότητα icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Gkos
50αδα σίγουρα πάντως wink.gif
forest79
Under 25 live rank ATP top-10 1.Alexander Zverev 21ετων Γερμανία (no.4) 2.Dominic Thiem 24 ετών Αυστρία ( no.8) 3.Stefanos Tsitsipas 20 ετών Ελλάδα ( no.15) 4.Kyle Edmund 23 ετών Μ.Βρετανία (no.16) 5.Lucas Pouille 24 ετών Γαλλία (no.17) 6.Nick Kyrgios 23 ετών Αυστραλία (no.18) 7.Borna Ćorić 21 ετών Κροατία ( no.21) 8.Hyeon Chung 22 ετών Ν.Κορέα ( no.25) 9.Karen Khachanov 22 ετών Ρωσία (no.26) 10.Denis Shapovalov 19 ετών Καναδάς (no.32)
Fenia
Εξαιρετικη η επιδοση του Τσιτσιπα στην Αυστραλια!Παντα τετοια και ακομα καλυτερα,το μελλον προδιαγραφεται λαμπροτατο!
T.W.Is.M.
Δεν ηταν μονο η εμφανιση του Τσιτσιπα. Αυτη βεβαια μας ενδιαφερει εμας περισσοτερο. Μαζι με το Στεφανο εφτασε στα ημιτελικα ο Πουιγ, αλλος ενας ανερχομενος παιχτης. Στα ημιτελικα ομως ο Ναδαλ με το Τζοκοβιτς εδειξαν οτι προκειται για αλλη κλαση και για τους κορυφαιους αυτη τη στιγμη στον κοσμο. Αναμενεται μεγαλος τελικος την Κυριακη.
Αν και υποστηριζω Τζοκοβιτς, προβλεπω νικη του Ναδαλ την Κυριακη!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.