QUOTE(KONDILOS @ Apr 19 2011, 09:01 )
Φίλε MBANDA καλημέρα και σου εύχομαι καλές γιοτρές.Απάντησέ μου όμως αν θες από που πηγάζει τέτοιο μένος για την ομάδα μας και πες από ποια ομάδα προέρχεσαι γιατί δυσκολεύομαι να σε πιστέψω οτι είσαι ένας απλός φίλαθλος που παρακολουθεί μπασκετ.ΠΟΛΥ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ , ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!
Φίλε μου
Δεν καταλαβαίνω γιατί κάθε φορά που αναφέρομαι σε κάτι (#) που βρώμαγε έπαρση, απαξίωση του αντιπάλου, αδυναμία κατανόησης οτι βρίσκεσαι στην χαμηλότερη δυνατή κατηγορία και μου χάλαγε την διάθεση πέρυσι,
εσύ προσωπικά και μόνο εσύ, παρεξηγήσε και αντιδράς.Έχω καταφερθεί ποτέ για τον Διαγόρα ή για τα παιδιά του?
Έχω κάνει σχόλια για κανένα σας?
Πως λοιπόν έχω κόλημα με τον Διαγόρα?
Εκτός αν είσαι εσύ το Νούμερο 5 και απλώς άλλαξες όνομα γιατί δεν σε χώραγε πλεον ο τόπος με τα περυσινά σου ποιήματα. Δεν βλέπω άλλο λόγο γιατί και το #5 χάθηκε και εσύ ανέλαβες την αποκλειστική του υπεράσπιση από τον Νοέμβρη και μετά.Τώρα σε σχέση με μένα. Έχω παραδεχτεί πολλές φορές ότι έχω φάει κόλημα. Καταβάλω προσπάθειες να το ξεπεράσω αλλά το αργότερο ανά 3μηνο μου ξανάρχεται. Τι να κάνω? Είμαι ...άρρωστος. Μου έχει δημιουργήσει σύνδρομο ...στέρησης.
Το τελευταίο που μπορώ να κάνω, μιάς και Μεγάλη Βδομάδα, είναι να ...εξομολογηθώ, αλλά δεν πιστεύω πως θα δω γιατριά. Για ότι ξεμολογήθηκα, γιατριά δεν είδα ποτέ
Όπως είδες εγώ το πρόβλημά μου το παραδέχομαι.
Εσύ για την δική σου αποκλειστικότητα και ο Shοοter τι θα κάνετε?
Χρονιάρες μέρες είναι.
Ένα συγνώμη, απο όσους κορόϊδευε πέρυσι με τις κουταμάρες του δεν είναι κακό. Τόσο τού 'κοβε τόσο έγραφε.
"Ουδείς άσφαλτος" που είπε και η ΆντζελαΕιδικά μετά από την τόση χλεύη που έχει εισπράξει με τα περυσινά του λόγια και την φετινή του εξαφάνιση και όχι για την πορεία της ομάδας και την απόδοση των παιχτών του Διαγόρα.
Αααα, με την ευκαιρία.
Στον 1ο όμιλο της Γ ΕΣΚΑ και κάποιος άλλος έγραψε για το γνωστό Νούμερο. δες
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...0855&st=450Post 457
Πανυγηρίζει για τον ΜΕΛΑ, τον συγκάτοικο σας, αυτόν που κορόιδευε ο κόουτς σας (αν αληθεύουν όσα γράφει ποραπάνω άλλος φίλος που ήταν στο γήπεδο).
Αυτός ντε που ....λύσατε την συνεργασία (έτσι λέγεται στα ...δικηγορίστικα το "πήρε πόδι")
Παρότι αυτός (Lebron08, ίσως εσύ τον ξέρεις) γράφει για δικό μου post, δηλώνω ότι δεν είμαι εγώ ο ίδιος, ούτε αυτός φίλος μου. Δεν το έχω ανάγκη.
Εσύ όμως για δες, μήπως χρειάζεται να "καλύψεις" το Νούμερο και στα γειτονικά (1ου Ομίλου) post των "συγκατοίκων" σας που απ' ότι λέει τους είχε (ο ...εξαφανισμένος ίσως???) για την Δ' ΕΣΚΑ???? ?
Τελειώνω με τις ευχές μου για Καλό Πάσχα σε όλους, Ανθρώπους και ανθρωπάκια, Γράμματα και ...Νούμερα