Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑ 2016-17
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Doctor-J
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΦΕΑ Ν.Φ. 20:00 1
Το πρωτάθλημα ανοίγει με ένα μεγάλο ντέρμπι. Δύσκολη αρχή και για τις δύο ομάδες που θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί... Τα Μελίσσια κράτησαν τον περσινό κορμό... ολικό lifting για την ΦΕΑ αλλά με 4-5 παίκτες να προέρχονται από την ίδια ομάδα και από τα σαλόνια της Β Εθνικής... Αν τα Μελίσσια θέλουν να φτάσουν ψηλά αυτά είναι τα παιγνίδια που πρέπει να καθαρίζουν... Άσσος λόγω έδρας... Προβλέπεται κοσμοσυρροή στα Μελίσσια.

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 20:00 2
Αδύναμος εμφανίστηκε σε φιλικά και κύπελλο ο Αίολος ενώ ο ΑΟΚ γέμισε το ρόστερ του με Αχή, Κονδύλη, Λουγιάκη... Λογικα διπλό για μια ομάδα που παραδοσιακά μπαίνει στην 5άδα αλλά φέτος θα δυσκολευτεί να το καταφέρει σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 21:00 1
Κεκλεισμένων των θυρών, εντελώς νέα ομάδα ο Ηλυσιακός με 6-7 έμπειρα ποιοτικά παιδιά και άλλο ένα ντέρμπι για την 1η αγωνιστική ... Θα μπορούσε βάσει ονομάτων να ήταν και παιγνίδι Α1... Άσσος δύσκολος απέναντι σε ένα φιλόδοξο φέτος Αιγάλεω με 2-3 πολύ ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ του.

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. 21:00 2
Ένα από τα φαβορί (προσωπικά νομίζω το μεγαλύτερο) δοκιμάζεται σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα αλλά η Ηλιούπολη ξεκίνησε άσχημα χάνοντας από την Αχαρνή στο Κύπελλο. Δεν έχω εικόνα της Ηλιούπολης φέτος οπότε θα πάω με το διπλό.

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΕΣΚΔ Ν. ΙΩΝΙΑΣ 21:00 2
Αλλος ένας αμφίρροπος αγώνας μεταξύ 2 ομάδων που πέρσι τις χωρίζαν δύο κατηγορίες. Η Νέα Ιωνία με γεμάτο ρόστερ θεωρώ ότι ξεκινάει λίγο πιο μπροστά... κανένα αποτέλεσμα όμως δεν θα είναι έκπληξη... Δυναμώνει πολύ ο Γέρακας με Ασημένιο αν παίξει (δεν αγωνίστηκε στο Κύπελο)... αττραξιόν ο Κολώκας

ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 21:45 1
Ξεκάθαρος άσσος σε μιά δύσκολη έδρα, νομίζω το Κουκάκι θα είναι από την μέση και κάτω με 3-4 ομάδες να πέφτουν τελικά. Ο Σπόρτιγκ θα προσπαθήσει να τελειώνει με την υπόθεση παραμονή όσο το δυνατό πιό γρηγορα και τέτοια παιγνίδια πρεπει να τα πάρει.

ΓΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 21:45 2
Σέ ένα από τα χειρότερα γήπεδα (σκοτεινό, χωρίς 24ρια νομίζω) θεωρώ ότι ο Ποσειδώνας με Βουρλίτη έχει την ποιότητα να περάσει πιό δύσκολα όμως από ότι πολλοί πιστεύουν.
giolit
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ - 2 οριακό..
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ - 1 σχετικά ευκολα
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΦΕΑ Ν.Φ.- Ν.Χ. - 2 νομίζω εύκολα
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ - 2 σιγουράκι..
ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ - 2 με συν 10
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - 1 δυσκολα αλλά πιστεύω θα το πάρει στην έδρα του!
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - 1 λόγω έδρας και ενθουσιασμού του νεοφώτιστου!

Πιστεύω οτι το ωραιότερο ματς θα γίνει στα Ηλύσια.. άρα όλοι εκεί!!
ChrisKof13
QUOTE (giolit @ Oct 3 2016, 11:48 ) *
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ - 2 οριακό..
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ - 1 σχετικά ευκολα
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΦΕΑ Ν.Φ.- Ν.Χ. - 2 νομίζω εύκολα
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ - 2 σιγουράκι..
ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ - 2 με συν 10
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - 1 δυσκολα αλλά πιστεύω θα το πάρει στην έδρα του!
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - 1 λόγω έδρας και ενθουσιασμού του νεοφώτιστου!

Πιστεύω οτι το ωραιότερο ματς θα γίνει στα Ηλύσια.. άρα όλοι εκεί!!

Tο δειχνει η εσκα νομιζω..οποτε Μελισσια μαλλον και αυτο το βλεπουμε αυριο..
Gkos
Επειδη μπερδευτηκα ο αγωνας στα Ιλισσια ειναι κεκλεισμενων ή "ολοι εκει " ;;;;
Ο καθεις γραφει διαφορετικα πραματα blink.gif blink.gif
Doctor-J
QUOTE(Gkos @ Oct 3 2016, 13:38 ) *
Επειδη μπερδευτηκα ο αγωνας στα Ιλισσια ειναι κεκλεισμενων ή "ολοι εκει " ;;;;
Ο καθεις γραφει διαφορετικα πραματα blink.gif blink.gif


http://ilisiakos.gr/mpasket/nea/1h-agvnist...ysiakos-aigalev
Gkos
Σωστα ειχανε φαει ποινη τελευταιες αγωνιστικες περυσι καλα το θυμαμμαι!


Αρα γι αυτο επελεξε να παει εκει η καμερα της Εσκα !
kondoros
Καλή αρχή λοιπόν σε όλους. Επιτρέψτε μου για μια μικρή ανάλυση-άποψη-πρόβλεψη πριν το πρώτο τζάμπολ:

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
Κράμα νέων και έμπειρων παιχτών, θα παλέψουν για την παραμονή. Σημείο αναφοράς: Το σύνολο και η πίεση. Πρόβλεψη 11-14

ΑΙΓΑΛΕΩ: Πέρυσι νομίζω υπήρχαν μεγαλύτερες απαιτήσεις από ότι δικαιολογούσε το συγκεκριμένο ρόστερ. Δεν ξέρω αν αυτό έπαιξε το ρόλο του στο να αλλάξει το ρόστερ αλλά τελικά το μεγαλύτερο κομμάτι της ομάδας άλλαξε. Εντύπωση προκαλεί σε εμένα και η αλλαγή 2 προπονητών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αιχμή του δόρατος Μούγιος, Κυριακόπουλος, Βαθρακοκοίλης και έδρα. Πρόβλεψη: 5-8.

ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006
Κάθε χρόνο αλλάζει μεγάλο κομμάτι του ρόστερ και δεν ξέρω στο φετινό πρωτάθλημα πόσο εύκολο είναι να καταφέρει να δέσει το γλυκό. Σημείο αναφοράς: Βήχος, Σχορτσιανίτης. Πρόβλεψη 11-14.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Ερωτηματικό για μένα η συγκεκριμένη ομάδα. Σημαντικές κινήσεις οι Τσαμάτος και Λιακόπουλος και μαζί με Τσιάκο, Σπανό και Μαντά δημιουργούν μια καλή 5αδα. Από εκεί και πέρα δεν έχω ιδέα smile.gif. Πρόβλεψη: 8-12.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Στενάχωρο ότι βρίσκεται σε αυτό τη θέση και η προσαρμογή είναι πάντα δύσκολη. Για μένα έχει μακράν του 2ου το καλύτερο 5αρι στην κατηγορία (Ζευκίλης). Η ομάδα είναι καινούρια, αλλά έχει 2-3 κύκλους να στηριχθεί από παλαιότερες φουρνιές: Ζευκίλης, Βαρσάμος από παιδικά παρέα, ενώ Σουρβατζής, Αρβανίτης μαζί με τον Coach και αυτοί από παιδικά παρέα και όλοι μαζί οι παραπάνω έχουν συνυπάρξει Ζωγράφου. Άρα περιμένω να δέσει πιο γρήγορα η ομάδα. Σημαντική μετεγγραφή και ο Παπακωνσταντίνου, ειδικά αν μπορεί να ακολουθήσει στις προπονήσεις (λόγω σπουδών). Σημείο αναφοράς: Χούμας, Ζευκίλης, Παπακωνσταντίνου και Αντωνόπουλος. Πρόβλεψη 5-8.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ
Μετά από μια πολύ καλή χρονιά με μέτριο ρόστερ δυνάμωσε σχεδόν σε όλες τις θέσεις. Τρικαλιώτης θα βοηθήσει σημαντικά και τον Τσακίρη αλλά και τους νεαρούς ψηλούς της ομάδας (Μαρούλης, Αφαλίδης). Ενδιαφέρον project ομάδας με κράμα νεαρών παιχτών και δόσεις εμπειρίας. Προφανώς σημαντική κίνηση ο Γιαννουλάκος. Σημείο Αναφοράς: Τσακίρης, Τρικαλιώτης και Γιαννουλάκος. Πρόβλεψη 2-5.

ΚΟΥΚΑΚΙ: Ομάδα σημείο αναφοράς για το πάθος. Δύσκολη χρονιά καθώς σημαντικά γρανάζια έχουν φύγει από την ομάδα: Τσέλιος, Καραγιώργης και Νάτσο. Πραγματοποίησε μεταγραφές για να καλύψει τα κενά (Κωστελέτος, Ανδρεάτος, Νικολακόπουλος, κ.α.). Μοναδικός στόχος η παραμονή. Αιχμές: Μοσχονάς, Κατσικάκης, Σιδερής. Πρόβλεψη 10-14.

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ
Πιστεύω ότι θα είναι το "νεο" Κουκάκι. Παρέα, πάθος σε συνδυασμό με τον καλύτερο παίχτη της κατηγορίας - Κολώκα. Σε συνδυασμό με τους μπαρουτοκαπνισμένους Ασημένιο, Πανταζή και εργαλεία Τριχιά, Βασιλάκο, Καρακώστα πιστεύω δεν θα έχουν θέμα να πετύχουν το στόχο τους. Πρόβλεψη 6-10.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ
Φαντάζουν σαν φαβορί καθώς ενισχύθηκαν πολύ (Παρασκευόπουλος, Τύρλας, Σιλητζήρης, Τσέλιος), αλλά και λόγω της περσινής τος πορείας. Προσωπικά πιστεύω πολύ τους Τζωρτζιόπουλο και Κωτίδη. Πρόβλεψη 1-3.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Προερχόμενοι από Γ Εθνική έχουν χάσει παίχτες αλλά ταυτόχρονα κατάφεραν να κρατήσουν παίχτες κομβικούς αλλά και χωρίς διθυράμβους να ενισχυθούν. Προσωπικά πιστεύω ότι ίσως έχουν την πιο πλήρη γραμμή στους κοντούς αλλά και λύσεις στους ψηλούς. Το δίδυμο Θάνος, Δεληγιάννης φαντάζει στα μάτια μου πολύ δυνατό και ενδιαφέρων. Πολύ σημαντική κίνηση με Παγώνη ο οποίος είναι παίχτης για να κάνει τη διαφορά. Εντύπωση μου προκαλεί που δεν συγκαταλέγονται στα φαβορί - γεγονός που ίσως να τους κάνει καλό. Πρόβλεψη 1-4.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ
Ομάδα Ζήβα, έχασε σημαντικούς παίχτες το καλοκαίρι (Αβανίδης, Παρασκευόπουλος). Συγκεκριμένο style basket το οποίο υπηρετούν και άλλοι προπονητές, με πολύ πίεση και ελευθερία στους παίχτες. Σημαντική η προσθήκη του Βουρλίτη. Σημείο αναφοράς: Δελής, Βουρλίτης και Χατζησταμάτης. Πρόβλεψη 4-8.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Άλλη μια ομάδα με τρομερή ιστορία σε μια κατηγορία που δεν της αρμόζει. Καινούριο ρόστερ, καινούριος προπονητής. Σημείο αναφοράς οι Παπαγιανακόπουλος, Καραμπάτος, Τάσιος και Σκάνδαλος. Πρόβλεψη 6-10.

ΦΕΑ Ν.Φ.- Ν.Χ.
Σταθερή πορεία τα τελευταία χρόνια, με τις κινήσεις που έκανε φαντάζει στα μεγάλα φαβορί. Το "team" του Προμηθέα σε συνδυασμό με τις παλιές καραβάνες αναμένεται να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο με πολλές λύσεις. Σημείο αναφοράς: Καραθανασόπουλος, Τασσιόπουλος, Κρητικός, Μπασέας και Ανδρουλακης. Πρόβλεψη 1-3

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Ενισχυμένο σε σχέση με πέρυσι, καθώς κράτησε τον κορμό αλλά ταυτόχρονα ενισχύθηκε με λύσεις υψηλού επιπέδου (Αχής) αλλά και εργαλεία (Βαλληνδράς, Κονδύλης). Θέλω να δώ πώς θα παίξει στον Άσσο, αφου πλην Αθανασιάδη δεν έχει άλλο κλασσικό οργανωτή. Ομάδα που τα τελευταία 2 χρόνια καταφέρνει να μπει Playoff, περιμένω να δω αν μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω. Σημείο Αναφοράς: Αχής, Δημητριάδης, Μορφονιός. Πρόβλεψη: 2-5.

Πάμε τώρα στα παιχνίδια τα σημερινά:
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ 1
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΦΕΑ Ν.Φ.- Ν.Χ. 1
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 2
ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 2
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - 2
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - 2
His Airness
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΦΕΑ Ν.Φ.- Ν.Χ. 2

θα γίνει πολύ δυνατό ματς με 2 από τις καλύτερες της κατηγορίας θα δώσε ένα μικρό πλεονέκτημα στη ΦΕΑ λόγο του ότι θα έχει περισσότερη ομοιογένεια μιας και οι παίχτες γνωρίζονται μεταξύ τους συν του ότι λόγω των περσινών καταστάσεων στον Προμηθέα θα έχουν μεγάλη διάθεση

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ 2

προβάδισμα στους φιλοξενούμενους λόγω της περσινής συμμετοχής τους στην Α, ο Ηλυσιακος ισως χρειαστεί λιγο χρόνο προσαρμογής στα νεα δεδομένα

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 1

δυνατό ματς που θα κριθεί πιστευώ στην δύναμη των ψηλών όπου εκει με Κολωκα και Ασημενιο ο Κρονος υπερισχύει

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 2

πιστευώ πιο καλοί παιχτές και καλύτερό σύνολο

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 1

εκτος και αν μας διαψευσει όλους η πιο σκληρη ομαδα της κατηγορίας με έναν απο τους καλυτερους νέους προπονητες

ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 2

εχασαν σημαντικους παιχτες και οι 2 σε σχέση με πέρυσι θεωρώ ότι το γρηγορο παιχνιδι των φιλοξενουμενων δεν θα έχει απάντηση από τους γηπεδουχους
Reignman40
Καλή χρονιά σε όλους τους παίκτες, παράγοντες μα πάνω από όλα στο κόσμο που είναι στις κερκίδες! Εχουμε και λέμε λοιπόν για την πρεμιέρα:

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΦΕΑ Ν.Φ - Ν.Χ 2
Κατά 90% το ματς θα πάει πόντο πόντο μέχρι το τελευταίο λεπτό εκεί έχει το συγκριτικό πλεονέκτημα η ΦΕΑ. Το κλειστό παιζει να έχει περισσότερο κόσμο και απο τον kozi's σε prime time.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 2
Ο Ηλυσιακος έχει ένα βασικό θέμα. Ποιός θα ταΐσει τον Ζευκιλή? Μπορεί λοιπόν να έχουν το καλυτερο πενταρι έχουν όμως θέμα στην ελλειψη κλασσικου ασσου. Πιστευω με μια καλη ζωνη προσαρμογής θα κλεψουν το ματσάκι οι αιγαλεωτες.

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ- ΕΣΚΔ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 1
Έστω και αγχωτικα λογω ρουκι εμφάνισης ο Γέρακας θα το πάρει το ματσάκι. Κλειδί η απόδοση του αποστόλου.

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 2
Διαφορά ροστερ αν και δεν ποντάρω ακριβώς και σε χαλαρο περίπατο του ιωνικου. Νίκη γυρω στους 7-9 ποντους διαφορα.

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ-ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 2
Κάτι μου λέει πως το αποδεκατισμενο αλλα πάντα με ψυχή και εμπειρία Κουκάκι θα κάνει την έκπληξη της αγωνιστικής!

ΓΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 1
Αν και καλυτερο σύνολο ο Ποσειδών ποντάρω στη πρεμούρα της πρεμιέρας , το ιδιαιτερο γηπεδο που δινει ωθηση στους αγίους.

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ - ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2
Με το στανιο μεν αλλα το διπλο θα το παρει
gspara
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΦΕΑ Ν.Φ - Ν.Χ 1
Δυσκολη προβλεψη.Πιστευω τα Μελίσσια θα επιχειρησουν να ανοιξουν τον ρυθμο για να εχουν πλεονεκτημα.Οριακα στον ασσο λογω και Παρασκευοπουλου.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 1
Πιο γεματος ο Ηλυσιακος με περισσοτερες επιλογες.

ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ- ΕΣΚΔ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 2
Είναι δυνατον να παιξω κοντρα τον Δεληγιαννη?!?!?!

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 2
Σιγουρα δεν θα εχει την κακη εικονα του κυπελλου η Ηλιουπολη.Ακομα κι'ετσι όμως πολύ δυσκολα θα κοντραρει έναν ανωτερο αντιπαλο.

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ-ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 2
Ελπιζω να παιξει αποψε ο Καλαρας.....Κουκακι είναι αυτό,guts και αγνοια κινδυνου!!

ΓΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 2
Ποσειδωναρα........φουσκωμενα πνευμονια,τσιτα τα γκαζια και sexy basketball!!!!

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ - ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2
Καλυτερο φετος το Χαλάνδρι.Αν δεν παιξει ουτε σημερα ο Δημακος,θα κανουν παρτυ στη ρακετα.

Θεικη αναλυση kondoros 41.gif 77.gif
Gkos
Αναπαυλα με τα Μελισσια να προηγουνται με 40-32 !
gspara
ΑΙΟΛΟΣ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ 61-69 (20-23,26-32,45-47)

ΑΙΟΛΟΣ......ΓΕΡΑΚΙΝΗΣ-ΡΑΔΙΤΣΑΣ-ΜΠΕΗΣ-ΔΙΠΛΑΡΑΚΟΣ-ΒΗΧΟΣ
ΧΑΛΑΝΔΡΙ...ΒΑΛΛΗΝΔΡΑΣ-ΚΟΝΔΥΛΗΣ-ΑΧΗΣ-ΦΡΙΜΑΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Βασανιστικος πονοματος στο κλειστο του Ταυρου,με τις 2 ομαδες να αποδιδουν μπάσκετ επιπεδου Δ Εσκα w00t.gif !!!
Το ασυνδετο Χαλάνδρι πηρε βεβαια καθαρα τη νικη χαρη στην ποιοτικη ανωτεροτητα των παιχτων του.

Το ξεκίνημα παντως δεν προδικαζε τετοια τραγικη συνεχεια.Ο Αιολος μπηκε δυνατα(8-2) και η 1η περιοδος εξελιχθηκε σε μονομαχια των 'καυτων' Ραδιτσα-Βαλληνδρα.

Ο Γιαννακης όμως απεσυρε τον Βαλληνδρα για να βαλει κλασσικο οργανωτή(Αρσενιδης),o oποιος νοικοκυρεψε τους φιλοξενουμενους.
Παρολαυτα στην 2η περιοδο κυριαρχησαν η αστοχια και τα βηματα.
Στην 3η περιοδο το Χαλάνδρι προσπερασε 35-45 με πολύ καλη αποδοση από τους Κονδυλη-Λουγιακη.
Ο Αιολος,εστω καθυστερημένα,πιεσε με τον δαιμονιο Καραλευτερη παρτενέρ του Γερακινη και καταφερε να κλεισει την περιοδο στο 45-47,με τριποντο του Σχορτσιανιτη.
Λιγο αργοτερα μαλιστα,νεο τριποντο του Ραδιτσα,εφερε τον Αιολο σε αποσταση αναπνοης.....50-51.

Το Χαλάνδρι αντεδρασε,πιεζοντας τον κουρασμενο(και μοναχικο στον ασσο) Γερακινη,με τον Μορφονιο καθοριστικο σε αυτό το σημειο.
Παραλληλα ο Κονδύλης συνεχισε να ταιζει τον Λουγιακη και το Χαλάνδρι καθαρισε το παιχνιδι.

Όπως πολύ σωστα ανεφερε στην αναλυση του ο kondoros,το Χαλάνδρι εχει θεματακι στην θεση '1'.
Ο Βαλληνδρας δεν είναι ασσος και σημερα θυσιαστηκε στον παγκο,παρα το δυνατο ξεκίνημα του.Ο Αθανασιάδης είναι ανέτοιμος και το μεγαλυτερο βαρος σηκωσε ο Αρσενιδης,με τον Κονδυλη να βοηθαει για καποιες επιθεσεις.
Ο Γιαννακης δεν ανοιξε πολύ το ροτεισον,οπως συνηθιζει.Στηριχτηκε περισσοτερο στους 'νεους' Κονδυλη-Αχη-Λουγιακη,ενω από τους 'παλιους' τον περισσοτερο χρονο πηρε ο Αμπελας.
Καλυτεροι παιχτες στον αποψινο αγωνα οι Κονδύλης-Λουγιακης.

Για τον Αιολο θα είναι μια πολύ δυσκολη χρονια και θα χρειαστει υπερβασεις για την σωτηρια.
Ο Γερακινης δεν μπορει μονος του να σηκωσει την θεση του ασσου-ηγετη,ενω η περιφερεια είναι πολύ αδυναμη και εκτος του Ραδιτσα,κανεις άλλος δεν σουταρει.
Στους ψηλους(Δημακος??) ο Σχορτσιανίτης παλεψε μονος του σημερα,καθως ο Βηχος ηταν αρνητικος.
MENEGIN11
QUOTE (gspara @ Oct 3 2016, 22:51 ) *
ΑΙΟΛΟΣ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ 61-69 (20-23,26-32,45-47)

ΑΙΟΛΟΣ......ΓΕΡΑΚΙΝΗΣ-ΡΑΔΙΤΣΑΣ-ΜΠΕΗΣ-ΔΙΠΛΑΡΑΚΟΣ-ΒΗΧΟΣ
ΧΑΛΑΝΔΡΙ...ΒΑΛΛΗΝΔΡΑΣ-ΚΟΝΔΥΛΗΣ-ΑΧΗΣ-ΦΡΙΜΑΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Βασανιστικος πονοματος στο κλειστο του Ταυρου,με τις 2 ομαδες να αποδιδουν μπάσκετ επιπεδου Δ Εσκα w00t.gif !!!
Το ασυνδετο Χαλάνδρι πηρε βεβαια καθαρα τη νικη χαρη στην ποιοτικη ανωτεροτητα των παιχτων του.

Το ξεκίνημα παντως δεν προδικαζε τετοια τραγικη συνεχεια.Ο Αιολος μπηκε δυνατα(8-2) και η 1η περιοδος εξελιχθηκε σε μονομαχια των 'καυτων' Ραδιτσα-Βαλληνδρα.

Ο Γιαννακης όμως απεσυρε τον Βαλληνδρα για να βαλει κλασσικο οργανωτή(Αρσενιδης).
Στην 3η περιοδο το Χαλάνδρι προσπερασε 35-45 με πολύ καλη αποδοση από τους Κονδυλη-Λουγιακη.
Ο Αιολος,εστω καθυστερημένα,πιεσε με τον δαιμονιο Καραλευτερη παρτενέρ του Γερακινη και καταφερε να κλεισει την περιοδο στο 45-47,με τριποντο του Σχορτσιανιτη.
Λιγο αργοτερα μαλιστα,νεο τριποντο του Ραδιτσα,εφερε τον Αιολο σε αποσταση αναπνοης.....50-51.

Το Χαλάνδρι αντεδρασε,πιεζοντας τον κουρασμενο(και μοναχικο στον ασσο) Γερακινη,με τον Μορφονιο καθοριστικο σε αυτό το σημειο.
Παραλληλα ο Κονδύλης συνεχισε να ταιζει τον Λουγιακη και το Χαλάνδρι καθαρισε το παιχνιδι.

Όπως πολύ σωστα ανεφερε στην αναλυση του ο kondoros,το Χαλάνδρι εχει θεματακι στην θεση '1'.
Ο Βαλληνδρας δεν είναι ασσος και σημερα θυσιαστηκε στον παγκο,παρα το δυνατο ξεκίνημα του.Ο Αθανασιάδης είναι ανέτοιμος και το μεγαλυτερο βαρος σηκωσε ο Αρσενιδης,με τον Κονδυλη να βοηθαει για καποιες επιθεσεις.
Ο Γιαννακης δεν ανοιξε πολύ το ροτεισον,οπως συνηθιζει.Στηριχτηκε περισσοτερο στους 'νεους' Κονδυλη-Αχη-Λουγιακη,ενω από τους 'παλιους' τον περισσοτερο χρονο πηρε ο Αμπελας.
Καλυτεροι παιχτες στον αποψινο αγωνα οι Κονδύλης-Λουγιακης.

Για τον Αιολο θα είναι μια πολύ δυσκολη χρονια και θα χρειαστει υπερβασεις για την σωτηρια.
Ο Γερακινης δεν μπορει μονος του να σηκωσει την θεση του ασσου-ηγετη,ενω η περιφερεια είναι πολύ αδυναμη και εκτος του Ραδιτσα,κανεις άλλος δεν σουταρει.
Στους ψηλους(Δημακος??) ο Σχορτσιανίτης παλεψε μονος του σημερα,καθως ο Βηχος ηταν αρνητικος.

Επαγγελματική νίκη για το Χαλάνδρι που θ ανέβει στη συνεχεια, κι άλλο,είναι δυνατό στο 5 με λουγιακη κ Δημητριάδη, Αμπελάς εγγύηση στη μερα του στο 4 αχης Κονδύλης μορφωνιος καλά γκαρντ,μένει να βρεθούν τα σχήματα με το βαλινδρα στο 2,με κινδινο όμως να κοντενει πολύ η ομάδα με άσσους Αθανασιάδη Αρσενίδης..βαρσαμος θα ηταν σουπερ σε αυτό το ρόστερ αλλά πήγε Ηλυσιακό
Gkos
QUOTE (Gkos @ Oct 3 2016, 21:06 ) *
Αναπαυλα με τα Μελισσια να προηγουνται με 40-32 !


Καλα ακομα κανεις δεν εγραψε τελικο;

75-63 ευκολα τα Μελισσια!

Ο Ιωνικος 70-69 περασε απο Ηλιούπολη!
jhantzop
Τελευταία αποτελέσματα (1η αγωνιστική)
ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΦΕΑ 75-63
ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ - ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 61-69
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ 69-70
ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 60-73
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 72-64
ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΚΟΥΚΑΚΙ 78-62
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 68-63

Μελίσσια 75
ΦΕΑ 63

Διαιτητές: Θεοδωρόπουλος, Πόντας, Κομιανός
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-15, 40-32, 61-51, 75-63.
ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Σταϊκόπουλος - Ψυχογιόπουλος): Τσέλιος 9 (1), Τζωρτζόπουλος 9, Κυπαρίσης, Σιλιτζήρης 6 (1), Κοντός 3, Τύρλας 21 (1), Δήμος 2, Καλογερόπουλος 14 (3), Ταμπάκης 2, Κωτίδης 9 (1)
ΦΕΑ (Κοσμίδης - Τσούφης): Καραθανασόπουλος 2, Μαστρογιάννης, Τασιόπουλος 22 (4), Κρητικός 3, Μπασέας 7, Λοΐζος 2, Ανδρουλάκης 18 (3), Βαρσαμούλης 9

Αίολος 61
ΑΟΚ Χαλ. 69

Διαιτητές: Ζακεστίδης, Αντωνιάδης, Φλώρος
Δεκάλεπτα: 20-23, 26-32, 45-47, 61-69.
ΑΙΟΛΟΣ (Αναγνωστόπουλος, Τσίρος): Παρδαβέλλας, Κακομανώλης, Δάφνης, Νικολάου, Ραδίτσας 16 (4), Διπλαράκος 9, Μούργελας, Γερακίνης 7, Καραλευθέρης 4, Μπέης, Βήχος 9 (1), Σχορτσανίτης 15 (1).
ΑΟΚ ΧΑΛ. (Γιαννάκης): Αρσενίδης 4, Βαλληνδράς 8 (2), Φρίμας, Κονδύλης 9 (1), Λουγιάκης 25 (2), Δημητριάδης 7, Αχής 9, Μορφονιός 3, Αμπελάς 4, Πουλής, Ζένιου, Αθανασιάδης.

Ηλιούπολη 69
Ιωνικός 70

Διαιτητές: Σκούτας, Κάρδαρης, Φακώνας
Δεκάλεπτα: 16-20, 31-39, 44-55, 69-70.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάνος, Λογαρούδης): Σπανός 20 (2), Δενδρινός 2, Κονδύλης 7, Φέρτης, Κούκουρας 12, Τσιάκος 8 (2), Γιαλελής, Λιακόπουλος 7 (2), Σμυρλής, Μαντάς 13.
ΙΩΝΙΚΟΣ (Καρατζάς, Μπρούσαλης): Τρικαλιώτης 16 (3), Στασινός, Τσακίρης 5, Λιανδράκης 10 (1), Αφαλίδης 9 (1), Αρτουσένκο 7, Υφαντής 7, Γιαννουλάκος 4, Ρέππας, Ζήρος 6, Μπάτσος 3, Πολυχρονόπουλος 3 (1).

Κρόνος 60
Ν. Ιωνία 73

Διαιτητές: Μπίκας, Φραγκούλη, Κούλης
Δεκάλεπτα: 15-19, 34-38, 50-56, 60-73.
ΚΡΟΝΟΣ (Αποστολάκης, Μαστοράκης): Ζιώγας, Μακρυδάκης, Αποστόλου 10, Βασιλάκος 6, Καρακώστας 1, Τριχιάς 8 (2), Λουφόπουλος 2, Ασημένιος 6, Αναγνωστόπουλος 6, Πανταζής 7 (1), Σταμέλος, Κολώκας 14.
Ν. ΙΩΝΙΑ (Δαμιανίδης, Ραρής): Καραθανασόπουλος, Δεληγιάννης 10, Θάνος 10 (2), Βεκρής 9 (3), Στράγκας, Μαυρίδης 11 (1), Μπατζάκης, Λίτσιος 6, Παγώνης 9 (1), Μανωλάκος, Ιγγλέζος 9 (2), Λαμπρόπουλος 9 (1).

Ηλυσιακός 72
Αιγάλεω 64

Διαιτητές: Μπούκας, Ορφανός, Τεφτίκης
Δεκάλεπτα: 22-16, 44-32, 52-52, 72-64.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Θωμόπουλος, Τσικίνας): Μπαϊρακτάρης, Παπακωνσταντίνου 15 (3), Μελεούνης 11 (1), Βαρσάμος 9 (1), Χούμας 13 (3), Αρβανίτης, Αντωνόπουλος 8 (2), Σουρβατζής 6 (2), Τσιαμπάς, Τρίχας, Ζευκιλής 10, Τσούπρος.
ΑΙΓΑΛΕΩ (Καβάσιλας, Καραμπελιάς): Κυριακόπουλος 25 (4), Μπακάλης, Τσατσάνης 3, Βαρθακοκοίλης 16 (2), Χανιώτης 2, Κούτρας Χ. 2, Κούτρας Α., Οικονόμου, Μούγιος 11, Κουρής, Παπαϊωάννου 5, Κακαβούλας.

Σπόρτιγκ 78
Κουκάκι 62

Διαιτητές: Καλδίρης, Αναστασίου, Αργυρούδης
Δεκάλεπτα: 16-13, 42-33, 53-48, 78-62.
ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Αρβανίτης, Ψυχουντάκης): Καπερώνης 19 (2), Σκάνδαλος 23, Κοιλάκος 3 (1), Σονίδης 7 (1), Κούρτης 5, Καλογήρου, Γεωργακόπουλος, Παπαγιαννακόπουλος 12 (1), Αργυρίδης, Καραμπάτος 7, Τάσιος 2, Βισνιέβσκι.
ΚΟΥΚΑΚΙ (Μπουζούλας): Κωστελέτος 4, Καμπέρης 2, Σιδερής 3 (1), Κολοτούρος 6 (1), Δολιανίτης 3, Βλουτής, Μαυρομμάτης, Κοσμάς 6 (2), Νικολακόπουλος 2, Ανδρεάτος 12, Μοσχονάς 16 (1), Κατσικάκης 8.

Αγ. Ανάργ. 68
Ποσειδών 63

Διαιτητές: Παπαθανασίου, Γρίβα, Παπαδόπουλος
Δεκάλεπτα: 19-17, 34-32, 43-44, 68-63.
ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. (Σουρμελής, Μακρυδάκης): Χαραλάμπους 7 (1), Ελέζογλου 9 (2), Μωραΐτης 11 (1), Κουλούρης 11 (1), Σφακιανάκης 2, Παπαδόπουλος 10, Γκινούτσης 8, Τζαμουράνης, Παππάς 7, Λαγός, Βουλγαράκης, Σιδερής 3.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Ζήβας): Ζαρμακούπης 7 (1), Γιάνναρης, Δουρουντούς 1, Τζελεπής, Μπουλουγεώργος 3, Χατζησταμάτης 5, Δελής 8, Κανελλόπουλος 11, Μαντζιώρης, Δόξας 16, Γιανναλέτσος, Βουρλίτης 12 (2).

Επόμενη αγωνιστική (2η - 10/10)
ΑΙΓΑΛΕΩ - ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ
ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
ΚΟΥΚΑΚΙ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
tarx_12
ΓΕΡΑΚΑΣ ΙΩΝΙΑ 60-73
Προαπαθησε η ομάδα του Γέρακα αλλα δεν τα κατάφερε . Εμφανώς πιο αδύναμη στην περιφέρεια σε σχέση με την Ιωνία που εχει καλα τρεξίματα στους κοντούς . Στα αγωνίστηκα ο Θάνος ανέβαζε αποδοση όταν χρειαζόταν . Ανεξήγητα μεγάλη συμμετοχή στην περιφέρεια για 2 παιδιά του Γέρακα νεαρά που δεν τα εχω ξαναδεί ας με συγχωρέσουν κιόλας, βρέθηκαν σε κακό βράδυ αν και ο ένας σκόραρε 10 πόντους . Στο κουτί πίστευα θα υπερέχει ο Γεράκας αλλα δεν τροφοδοτήθηκε όπως έπρεπε ο Κολωκας που χερεσαι να τον βλέπεις . Απίστευτος αν και δεν ηταν καλός σήμερα. Από Ιωνία ο Ιγγλεζος μαχαίρωνε όποτε πλησίαζε ο Γεράκας .
Κορυφαίοι από την Ιωνία ο Θάνος και όλοι οι υπόλοιποι μιας και είχαν καλή αποδοση , πάλεψε ο τροιχιας και ο Πανταζης αν και έγιναν πολλά λάθη. Περιπου 15 χαμένες βολές ο Γεράκας που είχε κορυφαίους τον Κολωκα και τον Αναγνωστοπουλο των τριών πρώτων δεκαλέπτων . Η διαιτησία καλή , ο τρίτος ρεφ νέος και ψαρωμενος. Μεγάλη εντύπωση μου έκανε η συνολική λειτουργία της Ιωνιας που έδειχνε ομάδα Γ ΕΘΝΙΚΗΣ σε οργάνωση με σοβαρότητα , καμία σχέση με αυτήν που θυμάμαι στην Β ΕΣΚΑ πριν από 3 χρόνια .
Αν και δεν έπαιξε ο Δημας δεν θεωρώ πως εχει δυνατή φροντ λαιν .Ο ασημένιος από τραυματισμό δεν πατούσε καλα .
dontshoottheref
QUOTE (tarx_12 @ Oct 4 2016, 01:11 ) *
ΓΕΡΑΚΑΣ ΙΩΝΙΑ 60-73
Η διαιτησία καλή , ο τρίτος ρεφ νέος και ψαρωμενος.


Αυτό είναι το νόημα της απόφασης, να πάρουν εμπειρίες αυτά τα παιδιά...
jhantzop
Από το ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ facebook page (με τους σωστούς πόντους όμως):

Πιο …διαβασμένα τα Μελίσσια επικράτησαν εντός έδρας της ΦΕΑ με σκορ 75-63 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑ και ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία για τη σεζόν 2016-17.

Οι παίκτες του Στέλιου Σταϊκόπουλου με τις πολυσύνθετες άμυνες περιόρισαν τα επιθετικά όπλα των αντιπάλων τους και με ένα εκπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο κατάφεραν να πάρουν το πρώτο τους ροζ φύλλο αγώνα. Μπροστάρηδες για την ομάδα των βορείων προαστίων ήταν οι Τύρλας και Καλογερόπουλος, οι οποίοι σημείωσαν από 21 και 11 πόντους αντίστοιχα, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Κωτίδης.

Από την άλλη πλευρά, το σωματείο της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας έδειξε πως ακόμη θέλει δέσιμο, με δεδομένο πως στην ομάδα συμμετέχουν πολλά νέα πρόσωπα σε σχέση με το περυσινό ρόστερ. Αυτά τα νέα πρόσωπα ήταν και οι πρώτοι σκόρερ των φιλοξενούμενων με τον Τασιόπουλο να πετυχαίνει 23 πόντους με πέντε τρίποντα και τον Ανδρουλάκη να σημειώνει 15 με δύο τρίποντα. Ο τελευταίος μάλιστα προς το τέλος του παιχνιδιού γύρισε το πόδι του και τις επόμενες ημέρες θα φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι πήραν τις βολές από νωρίς και 1,5 λεπτό από την έναρξη είχαν οδηγήσει τον Κρητικό στο δεύτερό του φάουλ. Με ένα σερί 7-0 προηγήθηκαν με 17-6 με τρίποντο του Σιλιτζήρη για να λήξει η περίοδος με σκορ 21-15 με τρίποντο του Τύρλα αυτή τη φορά.

Με την έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου, οι φιλοξενούμενοι με τον Ανδρουλάκη να ευστοχεί έξω από την γραμμή των 6μ.75 πλησίασαν στους τρεις (21-18), αλλά οι προσωπικές ενέργειες του Τύρλα και η ευστοχία από την περιφέρεια έφεραν τα Μελίσσια μπροστά με +10 (37-27).

Με προσωπικές ενέργειες των Βαρσαμούλη, Τασιόπουλου και δύο συνεχόμενα τρίποντα του τελευταίου με την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου, η ΦΕΑ μείωσε 45-38, αλλά μέχρι εκεί. Οι «πορτοκαλί» του Σταϊκόπουλου πάτησαν γκάζι κι έφτασαν την διαφορά στην μέγιστή τιμή της, στο +16 (60-44) με όμορφη προσπάθεια του Κωτίδη.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι παίκτες του Κυριάκου Κοσμίδη προσπάθησαν να ροκανίσουν την διαφορά κι από το 67-53 με λέι απ του Τύρλα, μείωσαν στο 70-61 για να φτάσουμε λίγα λεπτά αργότερα στο τελικό 75-63.

Η διαιτησία του παιχνιδιού πάντως δεν απέφυγε τα λάθη κι από τις δύο πλευρές.

Διαιτητές: Θεοδωρόπουλος, Πόντας, Κομνιανός

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-15, 40-32 (ημίχρονο), 61-51, 75-63.

Μελίσσια (Σταϊκόπουλος - Ψυχογιόπουλος): Τσέλιος 9 (1), Τζωρτζόπουλος 9, Κυπαρίσης, Σιλιτζήρης 6 (1), Κοντός 3, Τύρλας 21 (1), Δήμος 2, Καλογερόπουλος 14 (3), Ταμπάκης 2, Κωτίδης 9 (1)

ΦΕΑ (Κοσμίδης - Τσούφης): Καραθανασόπουλος 2, Μαστρογιάννης, Τασιόπουλος 22 (4), Κρητικός 3, Μπασέας 7, Λοΐζος 2, Ανδρουλάκης 18 (3), Βαρσαμούλης 9

«Δεν σημαίνει τίποτα αυτή η νίκη»
Χαμηλούς τόνους παρά τη νίκη της ομάδας του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κράτησε ο Στέλιος Σταϊκόπουλος. Ο προπονητής των Μελισσίων δήλωσε χαρακτηριστικά μετά την λήξη του αγώνα με την ΦΕΑ: «Πετύχαμε μια νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς ποιοτικούς παίκτες, η οποία ωστόσο δεν σημαίνει τίποτα. Έχουμε τις πληροφορίες πως η φετινή χρονιά και το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ θα είναι πολύ δυνατό για τις περισσότερες ομάδες».

Όσο για τον στόχο των Μελισσίων, Σταϊκόπουλος ξεκαθάρισε: «Σαν στόχο έχουμε πάντα την επόμενη προπόνηση, το επόμενο παιχνίδι. Βήμα – βήμα κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά κι αυτό που λέμε το εννοούμε. Είναι θέμα ψυχολογίας».

Από την πλευρά της ομάδας της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, ο πρώτος σκόρερ της, ο Φανούρης Τασιόπουλος τόνισε: «Ήμασταν τρακαρισμένοι από την πρεμιέρα. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να μπούμε ποτέ μέσα στο παιχνίδι».
Ade
QUOTE(jhantzop @ Oct 3 2016, 23:54 ) *
Τελευταία αποτελέσματα (1η αγωνιστική)
ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΦΕΑ 75-63
...
ΚΟΥΚΑΚΙ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ


Χθες βρεθηκα στο κλειστο καματερου να δω την ομαδα την γειτονιά μας όπως το κανω απο τα μεσα της περσινης χρονιάς
δυο αθλητικες ομαδές με πολλους νεαρους παίκτες ,εντύπωση μου εκανε ο Ποσειδώνας με πολλά ψηλα κ μπασκετικα παιδιά

για τους Αγίους τι να πω...η ομάδα βγαζει ακομη περισσοτερο ενέργεια κ μαχητικότητα απο πέρυσι ,μεσα στο γηπεδο αλλα κ στον παγκο ...δειχνει ομάδα με όλη τη σημασια της λέξης ....τρεχουν ,πιέζουν ,σουταρουν καλά ..δεν αφηνουν καμια φαση ...ξερουν τι πρέπει να κανουν στο γήπεδο με τις δυνατοτητες τους ...ο coach καθοδηγεί την ομαδα και ενθαρύνει τους παίκτες ....καποια στιγμη επαιζαν για πολύ ωρα στην πενταδα 3 παιδιά 17 -18ετων ... η ομαδα εχει ακομη περισσοτερους πιτσιρικαδες απο πέρυσι ...ειμαι σίγουρος οτι θα κυνηγήσουν όλα τα παιχνιδια ...ακόμη κ με καλυτερους αντιπάλους ...αντιθετα για τον ποσειδωνα μου επιτρέψετε έπαιζε όπως λέμε στον "αυτοματο" ,χωρίς καμια καθόδήγηση ,τελέιως ελεύθερα ,το ίδιο πραγμα 40 λεπτα .. ...αν δεν ηταν και ο ενας διαιτητης ....άκουσα προς έκπληξη μου οτι σφυρίζει κ Α1 ...πιστευω η διαφορά θα ήταν διψηφια .....χαρακτηριστικά βγηκαν 5 πάικτες των Αγιων με 5 φαουλ ..στο 2 ο ημιχρονο ο ποσειδώνας για μεγαλο διάστημα σκοραρε μονο με βολές....απο το πρώτο 3 λεπτο οι δυο βασικοι ψηλοι είχαν απο 2 φαουλ....

Καλη συνεχεια και στις δυο ομάδες , υγεία κ περαστικα στον αθλητη του Ποσειδώνα που τραυματιστηκε
pain of salvation
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ-ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 78-62(42-33)

Τα πετάω σκόρπια,όπως μου 'ρχονται...
Άσχημο ξεκίνημα για Κουκάκι,αν και η τελική διαφορά μας αδικεί λιγάκι.
Δεν είχαμε όμως την ψυχραιμία και την ψυχολογία να διαχειριστούμε τον αγώνα,όταν είμασταν στο -5 στο 30 και τους είχαμε πάρει το 3ο δεκάλεπτο.
Μας πόνεσαν Σκάνδαλος(τούρμπο) και Καπερώνης. Μικρό rotation από Σπορτινγκ,θα κάνει νίκες στην έδρα του,έχει ένα θεματάκι στους ψηλούς.

Εμείς γενικά ξέρουμε,ότι η χρονιά θα είναι δύσκολή,με τις πολλές αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ.
Τα νέα μας παιδιά,ακόμα δεν έχουν τα πατήματα.Ελπίζω να τα βρουν αγώνα με τον αγώνα.
Πάμε για το επόμενο με Ηλυσιακό
Paragodas
Βρέθηκα κι εγώ στο Γέρακας - Ιωνία χθες. Η Ιωνία φαινόταν πιο έτοιμη σαν ομάδα, με στόχο έξυπνες επιλογές και μεγαλύτερη θέληση θα έλεγα από τον Γέρακα. Η Ιωνία είχε συνέχεια το προβάδισμα ο Γέρακας πλησίασε στο 3ο δεκάλεπτο αλλά εκεί εμφανίστηκε ο Δεληγιάννης και καθάρισε το παιχνίδι με ένα σερί προσωπικών του πόντων και ασσιστ. Ο Γέρακας το πάλεψε από την άλλη αλλά ειδικά μετά τα μέσα του 3ου δεκαλέπτου φαινόταν οτι δεν μπορούσε να ακολουθήσει αυτό το ρυθμό.Ενώ στην περιφέρεια δεν υπήρχε η κατάλληλη συνοχή. Είχε χάσει και την ψυχραιμία του λόγω πολλών άστοχων βολών (μέτρησα τουλάχιστον 10).

Καλή συνέχεια και στις 2 ομάδες...
gspara
QUOTE
Η επιτροπή μπάσκετ του Ιωνικού Ν.Φ εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για την διαιτησία των κυρίων Σκούτα και Καρδάρη στην χτεσινή αναμέτρηση της ομάδας μας απέναντι στον ΓΣ Ηλιούπολης.
Τέτοιες διαιτησίες δεν τιμούν την ΕΣΚΑ και υποβαθμίζουν το άθλημα.
Καλούμε τους αρμοδίους να λάβουνε τα μέτρα που πρέπει για να μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα.
Θα προστατευσουμε τα συμφέροντα του Ιωνικου.
Εκ του γραφείου τύπου.
jhantzop
Και από το melissiabc.gr

Νικηφόρο ξεκίνημα με ΦΕΑ

Καθαρή και δίκαιη νίκη για την ανδρική μας ομάδα η οποία επικράτησε της ΦΕΑ εντός έδρας με σκορ 75-63 και έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ.

Η ομάδα μας, η οποία παρατάχθηκε χωρίς τον τραυματία Παρασκευόπουλο στη σύνθεσή της, ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, έχοντας θετικό πρόσημο και στα τέσσερα δεκάλεπτα, επέβαλλε τον δικό της ρυθμό και έπαιξε εξαιρετική άμυνα περιορίζοντας τα επιθετικά όπλα της αντιπάλου ομάδας.

Τα Μελίσσια ξεκίνησαν τον αγώνα δυνατά ξεπερνώντας γρήγορα το άγχος της πρεμιέρας και αφού πήραν από την αρχή κεφάλι στο σκορ έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο με 21-15 δείχνοντας από την αρχή ότι θα είναι το "αφεντικό" του αγώνα.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο δεκάλεπτο με την ομάδα μας να διατηρεί το προβάδισμα και να κλείνει το ημίχρονο προηγούμενη με 40-32.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα της Ν. Φιλαδέλφειας / Ν. Χαλκηδόνας προσπάθησε να μειώσει το σκορ με τους Τασιόπουλο και Ανδρουλάκη να παίρνουν προσπάθειες κυρίως έξω από την γραμμή των τριών πόντων, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να διατηρήσει την διαφορά κοντά στους 10 πόντους κλείνοντας το τρίτο δεκάλεπτο με σκορ 61-51 ενώ λίγο πριν η διαφορά είχε φθάσει ακόμα και στους 16 πόντους (60-44).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ΦΕΑ προσπάθησε να κλείσει την διαφορά χωρίς αποτέλεσμα με τα Μελίσσια να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα και το ταμπλό να γράφει τελικό σκορ 75-63 και την ομάδα μας να πανηγυρίζει μιά μεγάλη νίκη επί ενός πολύ δυνατού αντιπάλου.
shanti
QUOTE(tarx_12 @ Oct 4 2016, 01:11 ) *
ΓΕΡΑΚΑΣ ΙΩΝΙΑ 60-73
Προαπαθησε η ομάδα του Γέρακα αλλα δεν τα κατάφερε . Εμφανώς πιο αδύναμη στην περιφέρεια σε σχέση με την Ιωνία που εχει καλα τρεξίματα στους κοντούς . Στα αγωνίστηκα ο Θάνος ανέβαζε αποδοση όταν χρειαζόταν . Ανεξήγητα μεγάλη συμμετοχή στην περιφέρεια για 2 παιδιά του Γέρακα νεαρά που δεν τα εχω ξαναδεί ας με συγχωρέσουν κιόλας, βρέθηκαν σε κακό βράδυ αν και ο ένας σκόραρε 10 πόντους . Στο κουτί πίστευα θα υπερέχει ο Γεράκας αλλα δεν τροφοδοτήθηκε όπως έπρεπε ο Κολωκας που χερεσαι να τον βλέπεις . Απίστευτος αν και δεν ηταν καλός σήμερα. Από Ιωνία ο Ιγγλεζος μαχαίρωνε όποτε πλησίαζε ο Γεράκας .
Κορυφαίοι από την Ιωνία ο Θάνος και όλοι οι υπόλοιποι μιας και είχαν καλή αποδοση , πάλεψε ο τροιχιας και ο Πανταζης αν και έγιναν πολλά λάθη. Περιπου 15 χαμένες βολές ο Γεράκας που είχε κορυφαίους τον Κολωκα και τον Αναγνωστοπουλο των τριών πρώτων δεκαλέπτων . Η διαιτησία καλή , ο τρίτος ρεφ νέος και ψαρωμενος. Μεγάλη εντύπωση μου έκανε η συνολική λειτουργία της Ιωνιας που έδειχνε ομάδα Γ ΕΘΝΙΚΗΣ σε οργάνωση με σοβαρότητα , καμία σχέση με αυτήν που θυμάμαι στην Β ΕΣΚΑ πριν από 3 χρόνια .
Αν και δεν έπαιξε ο Δημας δεν θεωρώ πως εχει δυνατή φροντ λαιν .Ο ασημένιος από τραυματισμό δεν πατούσε καλα .



Ο ένας νεαρός είναι ο Αποστόλου που έπαιζε πέρσι Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙ και ήτανε στους πρώτους σκόρερ της κατηγορίας. Ο άλλος είναι ο Μακρυδάκης, ένα ψηλό παιδί για guard που τον είχε και πέρσι και του έδινε χρόνο ο Παντελιάδης.
MENEGIN11
ΑΙΓΑΛΕΩ - ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ ................................ 1,λογω εδρας
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ ................................... 2,λογω γκρινιας για τη διαιτησια
ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ .............................................. 1,λογω διαφορας δυναμικοτητας
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ........................................ 2,απογοητευσε ο ποσειδωνας
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ ...................................... 1,διαφορα δυναμικοτητας,αρκετα μεγαλη
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ................................. 1,εκτος οι αγιοι χανουν σε εμπειρια
ΚΟΥΚΑΚΙ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ............................ 1,πολιτισμικο σοκ απ το γηπεδο για τους πιο πολλους

νωρις πριν πεσουν οι αποδοσεις
EAST END

ΑΙΓΑΛΕΩ-ΚΡΟΝΟΣ 2
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ-ΜΕΛΙΣΣΙΑ 1
ΦΕΑ-ΣΠΟΡΤΙΝΚ 1
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2
Ν.ΙΩΝΙΑ-ΑΙΟΛΟΣ 1
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 2
ΚΟΥΚΑΚΙ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 1
Gkos
Πάμε να δώσουμε προγνωστικά για την 2ρη αγωνιστική της κατηγορίας αφού είδαμε και την πρεμιέρα με τα αποτελέσματα να είναι (πλήρως) αναμενόμενα νομίζω.


ΑΙΓΑΛΕΩ - ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 1

Πολύ δύσκολη έδρα για να κάνει σεφτέ ο Κρόνος.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 1

Δυο εκ των φαβορί(ίσως και ΤΑ φαβορι εφέτος) για την πρωτιά,εύκολα ή δύσκολα θα κρατήσει την έδρα η γηπεδούχος.


ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1

Εύκολα ή δύσκολα θα ανοίξει λογαριασμό η ΦΕΑ.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 1

Και δω θα πάω με την έδρα και την ανάγκη του Ποσειδώνα (αν και νομιζω στο συγκεκριμένο ζεύγαρι θα παίξει ρόλο και πως θα σφυράνε οι αρχοντες) .


ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 1

Στάνταρ.

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 1

Στανταρ(σχεδόν).


ΚΟΥΚΑΚΙ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Χ

Πολύ ενδιαφέρον σταύρωμα και αν και ο Ήλυ υπερτερεί,δυσκολεύομαι να πω διπλό.
Αυτό το "πολιτισμικο σοκ από το γήπεδο" που αναφέρει ο periman έχει βάση wink.gif


Εστω και αργοπορημένα, ΚΑΛΗ ΣΕΖΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ !
Budget
ΑΙΓΑΛΕΩ-ΚΡΟΝΟΣ 1
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ-ΜΕΛΙΣΣΙΑ 2
ΦΕΑ-ΣΠΟΡΤΙΝΚ 1
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2
Ν.ΙΩΝΙΑ-ΑΙΟΛΟΣ 1
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 1
ΚΟΥΚΑΚΙ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 2
basketoterastios
ΑΙΓΑΛΕΩ-ΚΡΟΝΟΣ 1 οχι και ευκολα παντως
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ-ΜΕΛΙΣΣΙΑ 1 θεωρω ευκολα (για ντερμπι παντα)
ΦΕΑ-ΣΠΟΡΤΙΝΚ 1 θα αντιδρασει
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 1 ισχυει οτι και για την ΦΕΑ..
Ν.ΙΩΝΙΑ-ΑΙΟΛΟΣ 1 ΕΥΚΟΛΑ-ΣΒΗΣΤΑ
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 1 ΕΥΚΟΛΑ-ΣΒΗΣΤΑ
ΚΟΥΚΑΚΙ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 1 με αιμα και ιδρωτα αλλα 1
Zourinho
ΑΙΓΑΛΕΩ-ΚΡΟΝΟΣ : 1
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ-ΜΕΛΙΣΣΙΑ : 2
ΦΕΑ-ΣΠΟΡΤΙΝΚ : 2
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : 2
Ν.ΙΩΝΙΑ-ΑΙΟΛΟΣ : 1
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ : 1
ΚΟΥΚΑΚΙ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ : 1
filologos
ΙΓΑΛΕΩ-ΚΡΟΝΟΣ : 1
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ-ΜΕΛΙΣΣΙΑ : 1
ΦΕΑ-ΣΠΟΡΤΙΝΚ : 1
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : 1
Ν.ΙΩΝΙΑ-ΑΙΟΛΟΣ : 1
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ : 1
ΚΟΥΚΑΚΙ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ : 1
ChrisKof13
QUOTE (filologos @ Oct 9 2016, 18:54 ) *
ΙΓΑΛΕΩ-ΚΡΟΝΟΣ : 1
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ-ΜΕΛΙΣΣΙΑ : 1
ΦΕΑ-ΣΠΟΡΤΙΝΚ : 1
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : 1
Ν.ΙΩΝΙΑ-ΑΙΟΛΟΣ : 1
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ : 1
ΚΟΥΚΑΚΙ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ : 1

Φουλ του ασου δηλαδη..δεν γραφω καν τα δικα μου..συμφωνω
επακριβως..η μαζι θα παμε ταμειο η μαζι κουβα...
push
ΑΙΓΑΛΕΩ-ΚΡΟΝΟΣ : 1
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ-ΜΕΛΙΣΣΙΑ : 1
ΦΕΑ-ΣΠΟΡΤΙΓΚ : 2
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : 2
Ν.ΙΩΝΙΑ-ΑΙΟΛΟΣ : 1
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ : 1
ΚΟΥΚΑΚΙ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ : 2
larry33

ΑΙΓΑΛΕΩ-ΚΡΟΝΟΣ : 1
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ-ΜΕΛΙΣΣΙΑ : 1
ΦΕΑ-ΣΠΟΡΤΙΝΚ : 1
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ : 1
Ν.ΙΩΝΙΑ-ΑΙΟΛΟΣ : 1
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ : 2
ΚΟΥΚΑΚΙ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ : 2
jhantzop
Σε γενικές γραμμές θεωρώ πως η αγωνιστική έχει έξι ντέρμπι!

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 1
Ποιος και πόσοι θα περάσουν από το Αιγάλεω; δεν νομίζω πως θα είναι ο Γέρακας. Ας ελπίσουμε να μην έχουμε θέματα.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 2
Πάμε να κλέψουμε και το 2ο παιχνίδι απέναντι στο φαβορί της κατηγορίας.

ΦΕΑ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
Να ρεφάρει την ήττα, χωρίς να είναι εύκολη υπόθεση!

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΝΨ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2
Κάπου πρέπει να γίνει η "έκπληξη". Ίσως στο Ψυχικό;

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 1
Νομίζω πως είναι το μοναδικό παιχνίδι που δεν θα "αστοχήσει" κανείς! Αν δεν κερδίσει η Νέα Ιωνία, πιστεύω πως θα είναι έκπληξη!

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 1
Οι Άγιοι θα το παλεύουν σε κάθε αγώνα, αλλά το Χαλάνδρι φέτος θα είναι ακόμα πιο δυνατό. Θα ήθελα το διπλό λόγω τεχνικού διδύμου, αλλά θα είναι δύσκολο.

ΚΟΥΚΑΚΙ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 1
Δύσκολη έδρα, πονηρό παιχνίδι. Δεν τα καταφέρνεις εύκολα να φύγεις με ροζ φύλλο από το Ρουφ, όσο καλή ομάδα και να είσαι.
basketoterastios

Δειχνει σημερα κατι;
jhantzop
QUOTE(basketokavlos @ Oct 10 2016, 11:09 ) *
Δειχνει σημερα κατι;


Κάπου άκουσα πως δείχνει τον αγώνα στη Φιλαδέλφεια... αλλά δεν χρειάζεται να κάνεις quote όλο το post μου για να το ρωτήσεις...
basketoterastios
QUOTE (jhantzop @ Oct 10 2016, 11:14 ) *
Κάπου άκουσα πως δείχνει τον αγώνα στη Φιλαδέλφεια... αλλά δεν χρειάζεται να κάνεις quote όλο το post μου για να το ρωτήσεις...

Sorry..θα μαθω και γω μην βαρας..
jhantzop
QUOTE(basketokavlos @ Oct 10 2016, 11:19 ) *
Sorry..θα μαθω και γω μην βαρας..


Εννοείται πως θα μάθεις ;-) δεν βαράω!
Doctor-J

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 1
Το αφιλόξενο Αιγάλεω αν θέλει 5άδα, που θέλει, θα πρέπει να τα καθαρίζει αυτά τα παιγνίδια εύκολα ή δύσκολα.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 2
Λογικα θα έχουμε ντέρμπι με πολύ δυνατές προσωπικές μονομαχίες και το αποτέλεσμα να κρίνεται στις λεπτομέρειες.

ΦΕΑ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
Νομίζω ο άσσος θα έρθει αρκετά εύκολα.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΝΨ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 1
Οι γηπεδούχοι στην έδρα τους είναι δυνατοί και η Ηλιούπολη παραδοσιακά εκτός έδρας χάνει πολλή από την δύναμή της.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 1
Πολύ εύκολα, ο Αίολος δείχνει αρκετά αδύναμος φέτος.

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 1
Το Χαλάνδρι έχει φέτος δυνατό ρόστερ αλλά νομίζω έχει θέμα στην θέση του playmaker. Δύσκολα πάντως να χάσει αφού έχει υπεροπλία μέσα στη ρακέτα.

ΚΟΥΚΑΚΙ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 2
Ο Ηλυσιακός έχει την απαραίτητη ποιότητα να πάρει το διπλό
MENEGIN11
QUOTE(Doctor-J @ Oct 10 2016, 11:42 ) *
...
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 2
Λογικα θα έχουμε ντέρμπι με πολύ δυνατές προσωπικές μονομαχίες και το αποτέλεσμα να κρίνεται στις λεπτομέρειες.
...


ο παρασκευοπουλος παιζει?αν ναι τοτε εχει τυχη το προγνωστικο wink.gif
kondoros
ΑΙΓΑΛΕΩ - ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 1
Θα πρέπει να ψάξει αλλού ο Γέρακας για την πρώτη νίκη στην Α.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 1
Προφανώς το ματσ της αγωνιστικής. Ανεβασμένα τα Μελίσσια μετά τη νίκη της πρεμιέρας, ο Ιωνικός έρχεται από διπλό κάτω από "αντίξοες" συνθήκες. Υπερέχει για μένα ο Ιωνικός στο 1-2, ενώ στους ψηλούς φαντάζουν πιο έμπειρα και πλήρη τα Μελίσσια. Τα ματσ τα κερδίζουν οι κοντοι ???

ΦΕΑ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
Must win παιχνίδι, νωρίς νωρίς.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΝΨ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 1
Ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα στα άλλα λόγω της συσχέτισης των μπασκετανθρώπων του Φιλαθλητικού (Μάνος, Τσαμάτος, Λιακόπουλος, Σμυρλής από Ηλιούπολη vs. Ζήβα και πιτσιρικάδων Φιλαθλητικού από πλευράς Ψυχικού).

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 1
Οπως έχω πει η Ν. Ιωνία θα είναι δυνατή φέτος.

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 1
Καλές νίκες και οι 2 στην πρεμιέρα, άλλοι στόχοι, καλύτερη ομάδα το χαλάνδρι.

ΚΟΥΚΑΚΙ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 2
Κλειστό παιχνίδι, αλλά ο Ηλυσιακός έχει μπαρουτοκαπνισμένα παιδιά.
loufer
Καλησπέρα, ας πως και εγώ τα προγνωστικά μου, δεν τα έδωσα στην πρεμιέρα και χάσαμε...κακό πρώτο παιχνίδι από μέρους μας, με τον Ασημένιο να παίζει με θλάση, πολύ άγχος, νευρικοί, με 15 χαμένες ελεύθερες βολές απέναντι σε μια καλά στημένη και διαβασμένη ομάδα.

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 2
Ίσως στη δυσκολότερη έδρα της Α΄, θα προσπαθήσουμε να ρεφάρουμε την κακή πρεμιέρα.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 1
Ντέρμπυ δυνατό, ελαφρύ προβάδισμα στην αρμάδα του Καρατζά.

ΦΕΑ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
Το έτερο δυνατό ντέρμπυ της αγωνιστικής, ένα μικρό προβαδισμα στους γηπεδούχους που θέλουν να αποφύγουν το 0-2 στην αρχή του πρωταθλήματος.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΝΨ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 1
Άλλη ομάδα στην έδρα του ο Ποσειδώνας, εάν παίξει και ο Παρασκευόπουλος ανεβαίνει ένα κλικ.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 1
Δυνατός άσσος.

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 2
Θα πάω με την έκπληξη...

ΚΟΥΚΑΚΙ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 2
Δύσκολη έδρα το Ρουφ, αλλά πιστεύω θα περάσουν οι φιλοξενούμενοι.

Καλά παιχνίδια εύχομαι, χωρίς τραυματισμούς, χαρείτε το μπάσκετ παιδιά όσο μπορείτε!!!
gspara
QUOTE (basketokavlos @ Oct 10 2016, 11:09 ) *
Δειχνει σημερα κατι;

Oχι,σημερα δεν θα υπαρξει βιντεο.


ΑΙΓΑΛΕΩ - ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 1
Αν καποιος από Κυριακοπουλο-Μουγιο δεν τραβηξει θα εχει πρόβλημα το Αιγάλεω.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 1
Συμφωνω με periman,κλειδι η συμμετοχη του Παρασκευοπουλου αν και ο Ιωνικος εχει τον mr. everything Γιαννη Ζηρο!!!

ΦΕΑ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
Καλυτερη και πιο γεματη η ΦΕΑ,πιστευω θα ξεσπασει για την ηττα της πρεμιέρας.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΝΨ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 1
Θελει τη πρωτη νικη για να την αφιερωσει στον ατυχο Ραφαηλ Μπουλογιωργο.Περαστικα στο παλικαρι!!

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 1
Το στανταρ της αγωνιστικης.

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 1
Πολύ δυνατο το Χαλάνδρι,ειδικα όταν φορμαριστεί.

ΚΟΥΚΑΚΙ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 1
Τι θα γινει με τον Καλαρα ρε συ pain??Ποτε θα παιξει να ξερω αν θα ερθω Ρουφ?
doctor_dru
ΑΙΓΑΛΕΩ - ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 1

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 1

ΦΕΑ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΝΨ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 1

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 1

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 1

ΚΟΥΚΑΚΙ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 1
jhantzop
Τα μέχρι τώρα προγνωστικά μας, σε 16 προβλέψεις... ;-)

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 88% 12%
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 69% 31%
ΦΕΑ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 88% 12%
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 62% 38%
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 100% 0%
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 81% 19%
ΚΟΥΚΑΚΙ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 60% 40%

Της προηγούμενης εβδομάδας ήταν τα εξής (σε 15 προβλέψεις):

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 1 67% 33%
ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1 80% 20%
ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΦΕΑ 1 67% 33%
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ 2 7% 93%
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 1 33% 67%
ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ - ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2 29% 71%
ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 2 40% 60%

Μόνο ένα έσπασε από τον μέσο όρο των προγνωστικών μας, ο Ποσειδώνας.
pain of salvation
QUOTE(gspara @ Oct 10 2016, 11:57 ) *
ΚΟΥΚΑΚΙ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 1
Τι θα γινει με τον Καλαρα ρε συ pain??Ποτε θα παιξει να ξερω αν θα ερθω Ρουφ?


Δεν υπάρχει gspara,πάει, το 'σκασε.
Για αυτόν θα 'ρχόσουν ρε?
jhantzop
QUOTE(pain of salvation @ Oct 10 2016, 15:38 ) *
Δεν υπάρχει gspara,πάει, το 'σκασε.
Για αυτόν θα 'ρχόσουν ρε?


Ε ναι! Έχει παίκτες που παρακολουθεί! :-P

Εμείς για να τον δούμε στο γήπεδο, πρέπει να πάρουμε έναν από αυτούς!!! :-P

jedi.gif shot.gif 56.gif
MENEGIN11
QUOTE(jhantzop @ Oct 10 2016, 15:22 ) *
Τα μέχρι τώρα προγνωστικά μας, σε 16 προβλέψεις... ;-)

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 88% 12%
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 69% 31%
ΦΕΑ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 88% 12%
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 62% 38%
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 100% 0%
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 81% 19%
ΚΟΥΚΑΚΙ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 60% 40%

Της προηγούμενης εβδομάδας ήταν τα εξής (σε 15 προβλέψεις):

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 1 67% 33%
ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1 80% 20%
ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΦΕΑ 1 67% 33%
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ 2 7% 93%
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 1 33% 67%
ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ - ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2 29% 71%
ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 2 40% 60%

Μόνο ένα έσπασε από τον μέσο όρο των προγνωστικών μας, ο Ποσειδώνας.

θελει λιγο διορθωση σημερα το κουκακι προς τα κατω κ η ηλιουπολη προς τα πανω
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.