Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑ 2016-17
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
gspara
Ελπιζω να καταλαβαίνετε ότι η κουβεντα δεν οδηγει πουθενα,μονο μπασκετforum δεν πρεπει να λεγεται.Σας παρακαλω να σταματησουν εδώ οι αντιπαραθέσεις αλλιως να το κλειδώσουμε το τοπικ και να μην χαλιομαστε.

Ας μας πει καποιος δυο λογια για το χθεσινο παιχνιδι για εμας που προτιμήσαμε β εσκα.Πολυχρονοπουλος καλος?
Μεγαλο ματς σημερα στο Ψυχικο.Αξεχαστη η ματσαρα που απολαυσαμε στην κανονικη περιοδο,ελπιζω και αποψε να δουμε κατι αναλογο.
leonkalf
QUOTE (Kotsidas12 @ May 12 2017, 11:48 ) *
Έλα εντάξει το πάς αλλού το έργο και δεν τσιμπάω ,απο τόσα που σε ρώτησα απαντάς για έναν αναπτήρα που ίσως να έπεσε (πράγμα πρωτόγνωρο για τα ελληνικά γήπεδα και για σένα) ???Οκ ,καλη συνέχεια στην ομάδα σου τον Κρόνο Γέρακα και καλή επιτυχία σε σένα στο μπασκετικό κομμάτι!!!!



QUOTE (ibby @ May 12 2017, 12:06 ) *
Επειδη εσυ ανεβηκες φετος πρωτη φορα στην κατηγορια να σου πω οτι αυτα υπηρχαν και παλαιοτερα και αμα θες σου λεω και γεγονοτα!!!!!Και δεν σε πειραξε κανενας ουτε μεσα στο Γερακα ουτε στο Αιγαλεω!!!!


Ρε παιδιά.... δηλαδή το ότι τέτοια γεγονότα θλιβερά (από όπου κι αν το πιάσεις) δεν είναι πρωτόγνωρα, έχουν ξανασυμβεί και παλαιότερα κλπ, θα τα επικροτούμε και θα είμαστε οκ να συνεχίζουν να διαιωνίζονται?? Αυτά τα γήπεδα θέλουμε (από Α1 μέχρι Δ εσκα) για την κοινωνία μας? Αντί να συζητάμε και να σκεφτόμαστε τρόπους να εξαλειφθούν θα λέμε "μα αφού αυτά γίνονται" και θα συνεχίζουν έτσι στον αιώνα τον άπαντα??

Ο ένας αναπτήρας είναι αμελητέος δηλ? Το αν έχανε ένα παιδί το μάτι του είναι κάτι ασήμαντο? angry_red.gif
Και πέρα από αυτά, όλα τα άλλα που προσβάλουν την αισθητική και το ίδιο το άθλημα (κατά την άποψή μου) με βρισιές, απειλές, τραμπουκισμούς κλπ είναι υπέροχα? Είναι η έδρα που θέλουμε να έχουμε για να παίρνουμε τα ματσάκια? wacko.gif

Εμείς που αγαπάμε το μπάσκετ, και γενικά τον αθλητισμό, πρέπει να τα καταδικάζουμε και να βρούμε σαν γενιά τρόπους να διώξουμε την αλητεία και τη βία από τα γήπεδα! Επιτέλους δηλαδή, δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση...

Χθες έμαθα στο Μενίδι (Β ΕΣΚΑ) μπήκαν ΜΑΤ στο γήπεδο!!! Που θα πάει όλο αυτό?? 68.gif sad.gif



Επίσης, όπως το είπε παραπάνω ο gspara. Σταματείστε τις ειρωνίες και αυτά τα ανούσια post ανούσιων διαμαχών, απλά για να την πει ο ένας στον άλλο.. Ας δούμε επιτέλους την ουσία, σε θέματα εκτός αγώνων. Αλλιώς συζητήστε για τα παιχνίδια!
jhantzop
QUOTE(gspara @ May 12 2017, 12:37 ) *
Ας μας πει καποιος δυο λογια για το χθεσινο παιχνιδι για εμας που προτιμήσαμε β εσκα.Πολυχρονοπουλος καλος?
Μεγαλο ματς σημερα στο Ψυχικο.Αξεχαστη η ματσαρα που απολαυσαμε στην κανονικη περιοδο,ελπιζω και αποψε να δουμε κατι αναλογο.


Ιωνικός ΝΦ 81
Ηλυσιακός 75

Διαιτητές: Παυλόπουλος, Αποστολίδης, Κονταράτος
Δεκάλεπτα: 18-21, 39-40, 58-55, 81-75.
ΙΩΝΙΚΟΣ (Χατζηπανηγύρης, Γραμματίκας): Πολυχρονόπουλος 26 (3), Ζάμπουρας, Τσακίρης 11 (2), Τρικαλιώτης 23 (2), Αρτουσένκο, Υφαντής 6 (1), Μπάτσος 4, Μαρούλης 4, Ζήρος 5 (1), Γιαννουλάκος 2, Αφαλίδης.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Θωμόπουλος, Τσικίνας): Παπακωνσταντίνου 15 (3), Αρβανίτης 8 (2), Βαρσάμος 8 (2), Χούμας 2, Mελεούνης, Αντωνόπουλος 19 (5), Σουρβατζής 2, Φράγκος, Τρίχας, Τσιαμπάς 3 (1), Τσούπρος, Ζευκιλής 18 (2).

Για μένα το παιχνίδι ήταν Πολυχρονόπουλος vs Αντωνόπουλος 1. Ήταν ένα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια, που ευτυχώς τελείωσε και δεν διακόπηκε οριστικά. Ένα Πολυχρονόπουλος εξαιρετικός, που πήρε την ομάδα του από το 43 ως το 56 μόνος του επιθετικά (2δ και 3τρ), καταφέρνοντας να την κάνει να προσπεράσει στο σκορ λίγο πριν το τέλος του 3ου δεκαλέπτου. Ο Αντωνόπουλος δεν τελείωσε το παιχνίδι μιας και αποβλήθκε με 5ο φάουλ 2'30" πριν το τέλος (αντιαθλητικό που ελέγχεται), ενώ το σκορ ήταν 73-69 (έγινε 20λεπτη διακοπή). Στα τελευταία δύο λεπτά, ο Ιωνικός πήγε να χύσει την καρδάρα με άστοχες βολές και επιθετικά λάθη (74-74 35" πριν το τέλος), αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να κλέψουν την πολυπόθητη νίκη (φωνάζουν για 1-2 φάσεις που θα μπορούσε να τους δοθεί φάουλ και να πάνε στις βολές).

Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η 20λεπτη διακοπή στον αγώνα. Προφανώς περίμεναν αστυνομία... το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς αυτήν, αλλά με τις διαβεβαιώσεις της εξέδρας του Ηλυσιακού πως δεν θα υπάρχουν παρατράγουδα (σε timeout πριν τη διακοπή είχαμε ρίψει αναψυκτικού στα πόδια των διαιτητών, μέσα στον αγωνιστικό χώρο). Θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί όλα.

Σημαντική συμβολή στη νίκη του Ιωνικού, εκτός από τον Πολυχρονόπουλο, είχαν και οι Μαρούλης και Τρικαλιώτης. Τεράστιο τρίποντο του Τσακίρη που έκανε το 77-74 (αν θυμάμαι καλά). Θετικός και ο Υφαντής. Από τον Ηλυσιακό ξεχώρισαν οι Αντωνόπουλος, Παπακωνσταντίνου και Ζευκιλής (περισσότερο στο 4ο δεκάλεπτο).

Η νίκη του Ιωνικού, με τα όποια προβλήματά του, είναι μεγάλη και αναμένει τον αντίπαλό του στον τελικό της ανόδου με μειονέκτημα έδρας. Με Νέα Ιωνία έχει 0-2 και με Ποσειδώνα 1-1.
Gkos
Ευρυχώς που έγραψε ο κος Γιάννης γιατί εγώ δεν έχω κουράγια για αναλυτικά.
Πολύς κόσμος στο κλειστό ,με παρουσία και οργανωμένων οπαδών του Ηλυσιακού,που προκάλεσαν μάλιστα δυο διακοπές (η μία σχεδόν μισάωρη) στην αναμέτρηση(μην το συζητήσουμε παραπάνω).

Ντέρμπι από την αρχή ως το τέλος ,καμιά ομάδα να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ,πολύ τρίποντο ο Ηλυ(45 εκ των 75 πόντων είναι τρίποντα) ,Τρικαλιώτης(που ειχε δυο ντραιβ μπάζερ στην λήξη της 2ης και 3ης περιόδου συν τις 4/4 βολές στο τέλος) και Πολυχρονόπουλος(που τράβηξε πολυ σκορ στο β ημ) αιχμές του δόρατος για Ιωνικό με Τσακίρη να βάζει το μεγάλο τριπ ( εδω υπαρχει και το βιντεο http://eska.gr/?p=33983 )που έκανε το 77-74 και έκρινε το ματς ουσιαστικά,ενώ Αντωνόπουλος,Παπακωνσταντίνου και Ζευκιλης τράβηξαν το κουπί τους κιτρίνους.

Στην διακοπή 2:33 πριν το τέλος το σκορ ήταν 73-69 και είχε κερδισει αντιαθλητικό ο Υφαντής.
Με την επανέναρξη έχασε και τις δυο βολές,χάθηκε και η επίθεση,με τρίποντο του Ζευκιλή από την κορυφή εγινε το 73-72 ,μια βολή ο Τσακίρης για το 74-72 ,απάντησε ο Ηλυ με Ζευκιλή για 74-74 ,τριπ ο Τσακίρης 77-74,μια βολή ο Παπακωνσταντίνου για 77-75 ,79-75 βολες Τρικαλιώτη ,αστοχοι σε τρίποντα Παπακωνσταντίνου και Βαρσάμος και απο την γραμμη της φιλανθρωπίας το τελικο σκορ ο Τρικαλιώτης.
Τώρα για διαιτησία και λοιπά δεν θελω να γράψω,πήρε καποια σφυρίγματα η έδρα νομίζω ως εκει.
Πλάκα πλάκα έπρεπε να φυγει ο Καρατζας για να πάρει σφύριγμα ο Ιωνικός.

Συγχαρητηρια στις ομάδες για την προσπάθεια και το ωραίο θέαμα ,καλή συνέχεια σε Ηλυ για την 4η θέση(που μπορεί να δώσει κάτι,ποτέ δεν ξέρεις) καλά κουράγια σε Ιωνικό που περιμένει αντίπαλο από την αναμέτρηση του Ψυχικού που ευχομαι να'ναι ματσαρα και να έχει ωραιο μπασκετικό κλίμα.

G.
LordOfTheCourts
Μην μαλώνετε παλικάρια... μόνο μπασκετ!
Kotsidas12
QUOTE(gspara @ May 12 2017, 12:37 ) *
Ελπιζω να καταλαβαίνετε ότι η κουβεντα δεν οδηγει πουθενα,μονο μπασκετforum δεν πρεπει να λεγεται.Σας παρακαλω να σταματησουν εδώ οι αντιπαραθέσεις αλλιως να το κλειδώσουμε το τοπικ και να μην χαλιομαστε.

Ας μας πει καποιος δυο λογια για το χθεσινο παιχνιδι για εμας που προτιμήσαμε β εσκα.Πολυχρονοπουλος καλος?
Μεγαλο ματς σημερα στο Ψυχικο.Αξεχαστη η ματσαρα που απολαυσαμε στην κανονικη περιοδο,ελπιζω και αποψε να δουμε κατι αναλογο.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου και αυτή ήταν και η αρχική μου τοποθέτηση με λίγο χιούμορ περί Αιγάλεω δυστυχώς όμως πήρε τέτοια εξέλιξη η κουβέντα με συνέπεια να ξεχάσουμε όλοι την αρχή και να φτάσουμε να μαθαίνουμε ότι σε όλα τα γήπεδα ΧΘΕΣ και κάτι έγινε.
Πάμε λοιπόν στο χθεσινό έγκλημα κατ' εμέ.....πόσα ανάποδα σφυρίγματα δόθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο και πως γίνεται να έχει 5 φάουλ στα τρία πρώτα δεκάλεπτα ο Ιωνικός από το 2,50 κάθε δεκαλέπτου και ο Ηλυσιακος να κερδίζει το μπόνους των βολών στο 9 λεπτό???? Και έχω άλλες πέντε κραυγαλέες φάσεις του τέταρτου δεκαλέπτου που καθόρισαν και τον νικητή.
gspara
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 52-55 (12-14,17-25,32-45,52-55).

Μετα από ένα πολύ δυνατο αλλα και κακο ποιοτικα παιχνιδι η Ιωνια εκανε δικαια το μπρεικ μεσα στην απορθητη,μεχρι σημερα,εδρα του Ποσειδωνα και μετεφερε την σειρα στην εδρα της για το τελευταιο παιχνιδι της σειρας.
Οι Ιωνες ,με σημα κατατεθεν την δυνατη τους αμυνα και κορυφαιο τον Γιωργο Δεληγιαννη 77.gif ,ηταν ανωτεροι για 3 δεκάλεπτα και προηγηθηκαν μεχρι και +14.
Στην τελευταια περιοδο ο Ποσειδωνας επιχειρησε να κλεψει το παιχνιδι αλλα τελικα το τριποντο του Δελη στην κορνα βρηκε σιδερο.

Ποσειδωνας.......Χατζησταματης-Στεργιακης-Βουρλιτης-Δελης-Κανελλοπουλος
Ιωνια................Θανος-Λαμπροπουλος-Παγωνης-Μαυριδης-Λιτσιος

Ισορροπημενο το 1ο δεκαλεπτο με την Ιωνια όμως να δειχνει αποφασισμενη και να παταει καλυτερα.Ο Βουρλιτης με γκολ-φαουλ εδωσε το μοναδικο προβαδισμα(10-9) στον αγωνα για τους γηπεδούχους.
Η εισοδος του Δεληγιαννη εκανε την διαφορα και με δικο του 3ποντο η Ιωνια προσπερασε 15-23.Ο Ποσειδωνας εχασε το δρομο για το καλαθι(5 ποντους στην β) και το 1ο ημιχρονο εκλεισε με το γυναικειο 17-25!!!!

Η Ιωνια συνεχισε να εχει τον ελεγχο και στην 3η περιοδο και με αιχμη τον εξαιρετικο Παγωνη διατηρησε την διαφορα σε διψηφια επίπεδα(29-43) απέναντι στον Ποσειδωνα που εβρισκε λυσεις από Βουρλιτη-Ζαρμακουπη.

Στο ξεκίνημα της τελευταιας περιοδου ο Βεκρης με 3ποντο εγραψε το 34-48 και όλα εδειχναν ότι το ματς τελειωσε.Πληγμα για τις 2 ομαδες σε αυτό το σημειο τα 5 φαουλ των Λιτσιου-Βουρλιτη.
Ο Ποσειδωνας εκανε την υστατη προσπαθεια να επιστρεψει.Το small-ball του Ζηβα και η πιεση στην μπαλα(Ζαρμακουπης πολύ καλος) εφερε αποτέλεσμα και η Ιωνια παρα την παραλληλη συμμετοχη Θανου-Δεληγιαννη υπεπεσε σε αρκετα λαθη.
Το γκολ-φαουλ του Στεργιακη μειωσε 46-50 με 1,5 λεπτο για το φιναλε.Θανος-Στεργιακης ευστοχησαν σε μια βολη για το 47-51 στα 33'' για να βαλει φωτια στο φιναλε ο Χατζησταματης με ντραιβ στα 22''.....49-51.
Ψυχραιμοι οι Ιωνες με 3/4 βολες ανασαναν προσωρινα(49-54) αφου ο Στεργιακης με 3ποντη βομβα στα 5'' μειωσε 52-54.
Στα 4'' ο Μαυρίδης ευστοχησε μονο στην πρωτη βολη(52-55) για να ακολουθησει το αστοχο τριποντο του Δελη με την κορνα.

MVP του αγωνα ο κορυφαιος,κατα την προσωπικη μου αποψη,γκαρντ της κατηγοριας,Γιωργος Δεληγιάννης!!!!!
Τεράστιος Παγώνης και πολυτιμη δουλεια από Μαυριδη-Βεκρη.
Κορυφαιος του Ποσειδωνα ο Λευτερης Ζαρμακουπης,ενω παλεψαν Βουρλιτης-Στεργιακης.

Καταμεστο το κλειστο του Ψυχικου με φιλους και των δυο ομαδων,μπασκετικο κοσμο από άλλες ομαδες αλλα και ισχυρη αστυνομικη δυναμη.
Gkos
QUOTE (gspara @ May 13 2017, 00:53 ) *
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 52-55 (12-14,17-25,32-45,52-55).

Η εισοδος του Δεληγιαννη εκανε την διαφορα και με δικο του 3ποντο η Ιωνια προσπερασε 15-23.



Κλασσικά εικονογραφημένα...
Kingbasket
QUOTE (gspara @ May 13 2017, 00:53 ) *
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 52-55 (12-14,17-25,32-45,52-55).
........


Τεράστια νίκη για τους Ιώνες σήμερα απέναντι στον αήττητο μέσα στο σπίτι του Ποσειδώνα !!! Η περιγραφή του gspara είναι απόλυτα σωστή οπότε δεν έχω να προσθέσω κάτι όσων αφορά τον αγώνα.... Για το μόνο που θέλω να μιλήσω είναι για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ φιλοξενία του Ποσειδώνα στους παίκτες και τους φιλάθλους της Ιωνίας...
Ο Πρόεδρος λοιπόν του Ποσειδώνα, σήμερα το πρωί με email και τηλέφωνο κάλεσε την Αστυνομια του Ψυχικού και ζήτησε μέχρι και ολόκληρη διμοιρία, για να υποδεχτεί τους χούλιγκαν από τη Νέα Ιωνία... Είναι γνωστό άλλωστε οτι οι φίλαθλοι της Ιωνίας, που αποτελούνται από παιδάκια μέχρι 16-17 χρονών, οι μπαμπάδες και οι μαμάδες έχουν κάνει τρομερά έκτροπα όπου και εαν έχουν πάει φέτος στην ΕΣΚΑ.... Το μόνο που έχω να πω είναι ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ... Μας βάλανε σε ένα χώρο δεξιά, που θέλανε με το έτσι θέλω οι Αστυνομικές Αρχές να τον περιορίσουν στο ελάχιστο. Στο ημίχρονο για να μπορέσουμε να βγούμε να πάρουμε αέρα, έπρεπε πρώτα να βγουν οι λεφτάδες του Ψυχικού και μετά οι Χούλιγκαν της Ιωνίας, και το αποκορύφωμα : Στο τέλος του αγώνα έπρεπε να περιμένουμε να αποχωρήσουν οι λεφτάδες και από τον περιβάλλοντα χώρο για να μπορέσουμε να βγουμε και εμείς έξω να πάρουμε λίγο αέρα... Και όλα αυτά μέσα σε ένα γήπεδο που πέθαινες από τη ζέστη και δε μπορούσες να σταθείς λεπτό !!!!
Το πιο απίθανο βέβαια το άκουσα στο τέλος, όταν κάποιος από την ομάδα της Ιωνίας,διαμαρτυρήθηκε για τις μπάλες που έδωσαν οι άνθρωποι του Ψυχικού για να κάνει ζέσταμα η ομάδα!! Αν θέλετε το πιστεύετε εν έτει 2017 έδωσαν πλαστικές μπάλες για να κάνει ζέσταμα η Ιωνία και όταν τους το είπαν τι απάντησαν ? Δεν έχουμε άλλες !!!!!!
Ντροπή σας για την φιλοξενία λοιπόν...

Όσο για την Ιωνία, έχουμε ακόμα ένα πολύ δύσκολο βήμα για να πάμε στον τελικό !!!
Γερά Ίωνες !!!
basketoterastios
QUOTE (gspara @ May 13 2017, 00:53 ) *
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 52-55 (12-14,17-25,32-45,52-55).


MVP του αγωνα ο κορυφαιος,κατα την προσωπικη μου αποψη,γκαρντ της κατηγοριας,Γιωργος Δεληγιάννης!!!!!

Mεγαλη ανατροπη παει να κανει η Ιωνια και μπραβο της γιατι δειχνει ψυχη!!!ο Δεληγιανναρος ειναι πολυ καλος παιχτης..παιχταρα!!!αλλα οχι ο καλυτερος..
pippen 57
QUOTE(Kingbasket @ May 13 2017, 01:40 ) *
Τεράστια νίκη για τους Ιώνες σήμερα απέναντι στον αήττητο μέσα στο σπίτι του Ποσειδώνα !!! Η περιγραφή του gspara είναι απόλυτα σωστή οπότε δεν έχω να προσθέσω κάτι όσων αφορά τον αγώνα.... Για το μόνο που θέλω να μιλήσω είναι για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ φιλοξενία του Ποσειδώνα στους παίκτες και τους φιλάθλους της Ιωνίας...
Ο Πρόεδρος λοιπόν του Ποσειδώνα, σήμερα το πρωί με email και τηλέφωνο κάλεσε την Αστυνομια του Ψυχικού και ζήτησε μέχρι και ολόκληρη διμοιρία, για να υποδεχτεί τους χούλιγκαν από τη Νέα Ιωνία... Είναι γνωστό άλλωστε οτι οι φίλαθλοι της Ιωνίας, που αποτελούνται από παιδάκια μέχρι 16-17 χρονών, οι μπαμπάδες και οι μαμάδες έχουν κάνει τρομερά έκτροπα όπου και εαν έχουν πάει φέτος στην ΕΣΚΑ.... Το μόνο που έχω να πω είναι ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ... Μας βάλανε σε ένα χώρο δεξιά, που θέλανε με το έτσι θέλω οι Αστυνομικές Αρχές να τον περιορίσουν στο ελάχιστο. Στο ημίχρονο για να μπορέσουμε να βγούμε να πάρουμε αέρα, έπρεπε πρώτα να βγουν οι λεφτάδες του Ψυχικού και μετά οι Χούλιγκαν της Ιωνίας, και το αποκορύφωμα : Στο τέλος του αγώνα έπρεπε να περιμένουμε να αποχωρήσουν οι λεφτάδες και από τον περιβάλλοντα χώρο για να μπορέσουμε να βγουμε και εμείς έξω να πάρουμε λίγο αέρα... Και όλα αυτά μέσα σε ένα γήπεδο που πέθαινες από τη ζέστη και δε μπορούσες να σταθείς λεπτό !!!!
Το πιο απίθανο βέβαια το άκουσα στο τέλος, όταν κάποιος από την ομάδα της Ιωνίας,διαμαρτυρήθηκε για τις μπάλες που έδωσαν οι άνθρωποι του Ψυχικού για να κάνει ζέσταμα η ομάδα!! Αν θέλετε το πιστεύετε εν έτει 2017 έδωσαν πλαστικές μπάλες για να κάνει ζέσταμα η Ιωνία και όταν τους το είπαν τι απάντησαν ? Δεν έχουμε άλλες !!!!!!
Ντροπή σας για την φιλοξενία λοιπόν...

Όσο για την Ιωνία, έχουμε ακόμα ένα πολύ δύσκολο βήμα για να πάμε στον τελικό !!!
Γερά Ίωνες !!!


Επειδή έχεις καταντήσει αναξιόπιστος, θα πάρεις τις απαντήσεις σου......

1. Από την στιγμή κατά την οποία το γήπεδο θα ήταν κατάμεστο ήταν υποχρεωμένος ο πρόεδρος να καλέσει την διμοιρία για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.... γιατί ένα τσαφ να γινόταν με τόσο κόσμο στο γήπεδο μπορεί να είχαμε "θεμα"..
Ίσα - ίσα που αυτό προστατεύει τον φιλοξενούμενο και πάντα κάθε φιλοξενούμενος ζητά επί πλέον "μέτρα"...
πιστεύω να το κατάλαβες..........άλλωστε ένας γραφικός φίλαθλος που μπορεί να είναι και παράγοντας της ομάδας σας προβοκάριζε στο ημίχρονο αλλά και στο τέλος του παιχνιδιού ,όπου τον "μάζεψε" ένα αστυφύλακας και τον αποδοκίμαζαν και φίλαθλοι σας...

2. σας παραχωρήθηκε ολόκληρη η δεξιά εξέδρα η οποία είναι ακριβώς η ίδια σε χωρητικότητα με την αριστερή όπου βρίσκονταν οι φίλαθλοι του Ποσειδώνα και στην οποία βρέθηκαν και αρκετοί ουδέτεροι....ποιο ήταν το πρόβλημα σας...?

3. Είναι νόμος σε όλα τα αθλήματα πρώτα να αποχωρούν οι φίλαθλοι των γηπεδούχων και μετά αυτοί των φιλοξενουμένων...θα έχεις ακούσει και τις ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα.....

4. Μην παραπληροφορείς το forum γιατί γίνεσαι γραφικός...αν σου είχαν δώσει πλαστικές μπάλες ας το ανέφερες στους διαιτητές και στην γραμματεία, οι οποίοι με την σειρά τους θα υποχρέωναν τον Ποσειδώνα με την απειλή μη έναρξης του παιχνιδιού και άρα με μηδενισμό να σας δώσουν κανονικές....μήπως αυτό το γράφεις για να δώσεις στο τρίτο παιχνίδι εσύ πλαστικές....?
Kingbasket
QUOTE (pippen 57 @ May 14 2017, 19:31 ) *
Επειδή έχεις καταντήσει αναξιόπιστος, θα πάρεις τις απαντήσεις σου......

1. Από την στιγμή κατά την οποία το γήπεδο θα ήταν κατάμεστο ήταν υποχρεωμένος ο πρόεδρος να καλέσει την διμοιρία για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.... γιατί ένα τσαφ να γινόταν με τόσο κόσμο στο γήπεδο μπορεί να είχαμε "θεμα"..
Ίσα - ίσα που αυτό προστατεύει τον φιλοξενούμενο και πάντα κάθε φιλοξενούμενος ζητά επί πλέον "μέτρα"...
πιστεύω να το κατάλαβες..........άλλωστε ένας γραφικός φίλαθλος που μπορεί να είναι και παράγοντας της ομάδας σας προβοκάριζε στο ημίχρονο αλλά και στο τέλος του παιχνιδιού ,όπου τον "μάζεψε" ένα αστυφύλακας και τον αποδοκίμαζαν και φίλαθλοι σας...

2. σας παραχωρήθηκε ολόκληρη η δεξιά εξέδρα η οποία είναι ακριβώς η ίδια σε χωρητικότητα με την αριστερή όπου βρίσκονταν οι φίλαθλοι του Ποσειδώνα και στην οποία βρέθηκαν και αρκετοί ουδέτεροι....ποιο ήταν το πρόβλημα σας...?

3. Είναι νόμος σε όλα τα αθλήματα πρώτα να αποχωρούν οι φίλαθλοι των γηπεδούχων και μετά αυτοί των φιλοξενουμένων...θα έχεις ακούσει και τις ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα.....

4. Μην παραπληροφορείς το forum γιατί γίνεσαι γραφικός...αν σου είχαν δώσει πλαστικές μπάλες ας το ανέφερες στους διαιτητές και στην γραμματεία, οι οποίοι με την σειρά τους θα υποχρέωναν τον Ποσειδώνα με την απειλή μη έναρξης του παιχνιδιού και άρα με μηδενισμό να σας δώσουν κανονικές....μήπως αυτό το γράφεις για να δώσεις στο τρίτο παιχνίδι εσύ πλαστικές....?


Επειδή είμαι αναξιόπιστος, άρπα τις απαντήσεις σου τώρα :

1. Ωραία όλα αυτά που περιγράφεις, αλλά για αγώνες στους οποίους περιμένεις τίποτα χούλιγκαν... Έχεις έρθει 2 φορές στην Ιωνία και έχεις καταλάβει και δει τι φιλάθλους έχει... Λες ξαφνικά να εμφανιζότανε η Θ7 ή η Θ13 στο Ψυχικό ? Απλά ήταν γελοία η κίνηση του προέδρου σας... Πως θα σου φαινόταν εσένα κάτι αντίστοιχο να γινόταν στην Ιωνία την Τρίτη ?

2. Σωστά, μας παραχωρήθηκε η δεξιά κερκίδα, αλλά δεν ήσουν εκεί όταν οι αστυνομικοί θέλανε να μας στριμώξουν δεξιά και από τα σκαλιά που έχει η συγκεκριμένη κερκίδα. Και αυτό δεν έγινε γιατί διαμαρτυρήθηκε όλος ο κόσμος και το καταλάβανε... Δεν ήσουν εκεί οπότε δε μπορείς να γνωρίζεις και κατά συνέπεια και να κρίνεις.

3. Είναι νόμος σε όλα τα αθλήματα να απαγορεύονται και οι μετακινήσεις οπαδών... Για ΕΣΚΑ μιλάμε μεγάλε !!! Πλάκα μας κάνεις ?????

4. Και για τον εαν παραπληροφορώ το forum για τις μπάλες πήγαινε ρώτα τον κ. Ζήβα και τον βοηθό του τι απάντησαν για τις μπάλες... Δεν έχουμε άλλες είπαν !!!! Δεν ήσουν μπροστά οπότε πάλι βγάζεις αστεία συμπεράσματα για να κερδίσεις εντυπώσεις... Ρώτα τους λοιπόν και τα ξαναλέμε !! Όσο για την Τρίτη, απ οτι άκουσα η Ιωνία θα δώσει φουσκωτές μπάλες θαλάσσης για ζέσταμα.....

Να δούμε τώρα ποιός είναι αναξιόπιστος και παραπληροφορεί..... Όχι τίποτα άλλο, αλλά βγήκες και με στόμφο να μας κάνεις το άσπρο μαύρο και να μιλήσεις για πράγματα τα οποία δε γνωρίζεις !!!!
Kotsidas12
Χωρίς να θέλω να εμπλακώ στην κουβέντα σας απλά μια ενημέρωση που την γνωρίζω καλά είναι ότι υπάρχει υπουργική απόφαση που απαγορεύει τις οργανωμένες μετακινήσεις οπαδών σε όλα τα αθλήματα και σε όλες τις κατηγορίες αλλά δεν απαγορεύεται η μεμονωμένη μετακίνηση, βέβαια το οργανωμένο από το απλό δεν έχει και μεγάλη διαφορά!!😉😉😉😉😉
basketoterastios
Μπορει να εξηγησει καποιος τα σεναρια παραμονης της γ εθνικης;;ποσοι πεφτουν εν τελει και ποιοι;;
jhantzop
QUOTE(basketoterastios @ May 15 2017, 07:46 ) *
Μπορει να εξηγησει καποιος τα σεναρια παραμονης της γ εθνικης;;ποσοι πεφτουν εν τελει και ποιοι;;


Αυτό που ακούγεται τελευταία, είναι 5 από τον 1ο όμιλο και 4 από τον 2ο.

Βάση αυτού, από τον 1ο όμιλο υποβιβάζεται η Πεύκη αν επικρατήσει Άρης στην Καλαμάτα. Από τον 2ο όμιλο υποβιβάζεται ο Προμηθέας και η Νίκη εκτός αν επικρατήσει στη Νίκαια και ηττηθεί εντός η Σαντορίνη από τον Λοκρό.

Άρα πάμε για τρείς επιπλέον ομάδες από Α' ΕΣΚΑ, δηλαδή από Χαλάνδρι και κάτω.
pippen 57
QUOTE(Kingbasket @ May 14 2017, 23:57 ) *
Επειδή είμαι αναξιόπιστος, άρπα τις απαντήσεις σου τώρα :

1. Ωραία όλα αυτά που περιγράφεις, αλλά για αγώνες στους οποίους περιμένεις τίποτα χούλιγκαν... Έχεις έρθει 2 φορές στην Ιωνία και έχεις καταλάβει και δει τι φιλάθλους έχει... Λες ξαφνικά να εμφανιζότανε η Θ7 ή η Θ13 στο Ψυχικό ? Απλά ήταν γελοία η κίνηση του προέδρου σας... Πως θα σου φαινόταν εσένα κάτι αντίστοιχο να γινόταν στην Ιωνία την Τρίτη ?

2. Σωστά, μας παραχωρήθηκε η δεξιά κερκίδα, αλλά δεν ήσουν εκεί όταν οι αστυνομικοί θέλανε να μας στριμώξουν δεξιά και από τα σκαλιά που έχει η συγκεκριμένη κερκίδα. Και αυτό δεν έγινε γιατί διαμαρτυρήθηκε όλος ο κόσμος και το καταλάβανε... Δεν ήσουν εκεί οπότε δε μπορείς να γνωρίζεις και κατά συνέπεια και να κρίνεις.

3. Είναι νόμος σε όλα τα αθλήματα να απαγορεύονται και οι μετακινήσεις οπαδών... Για ΕΣΚΑ μιλάμε μεγάλε !!! Πλάκα μας κάνεις ?????

4. Και για τον εαν παραπληροφορώ το forum για τις μπάλες πήγαινε ρώτα τον κ. Ζήβα και τον βοηθό του τι απάντησαν για τις μπάλες... Δεν έχουμε άλλες είπαν !!!! Δεν ήσουν μπροστά οπότε πάλι βγάζεις αστεία συμπεράσματα για να κερδίσεις εντυπώσεις... Ρώτα τους λοιπόν και τα ξαναλέμε !! Όσο για την Τρίτη, απ οτι άκουσα η Ιωνία θα δώσει φουσκωτές μπάλες θαλάσσης για ζέσταμα.....

Να δούμε τώρα ποιός είναι αναξιόπιστος και παραπληροφορεί..... Όχι τίποτα άλλο, αλλά βγήκες και με στόμφο να μας κάνεις το άσπρο μαύρο και να μιλήσεις για πράγματα τα οποία δε γνωρίζεις !!!!


Επεξηγήσεις μήπως καταλάβεις .....

1. Πάντα σε παιχνίδια με πολύ κόσμο επιβάλλεται να υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη για κάθε ενδεχόμενο....απόδειξη ότι στο ημίχρονο και στο τέλος του ματς ο φίλαθλος σας και μάλλον και παράγοντας σας (γιατί στο πρώτο παιχνίδι στο Ψυχικό καθόταν στον πάγκο και απεβλήθη), προκάλεσε και τον απομάκρυνε η αστυνομία στο ημίχρονο και οι φίλαθλοι σας στο τέλος του ματς...αν λοιπόν δεν υπήρχε αστυνομία μπορεί να είχαμε παρατράγουδα....το κατάλαβες...?

2. Για το πως σας συμπεριφέρθηκε η αστυνομία στην εξέδρα ,εφ΄όσον έχεις παράπονα, να απευθυνθείς σε αυτήν και όχι να αποδίδεις ευθύνες με τον χαρακτηρισμό "ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ" στον Ποσειδώνα.....μήπως ήσασταν ατακτούληδες και σας στρίμωξαν όπως λες ...? το κατάλαβες...?

3. Εγώ δεν μίλησα για μετακίνηση ,αλλά για αποχώρηση θεατών από ένα γήπεδο...μήπως χρειάζεσαι μετάφραση από ελληνικά σε ελληνικά...? και δεν κάνω πλάκα....το κατάλαβες...?

4. Εσύ ήσουν δίπλα στον Ζήβα και το άκουσες....? γιατί δεν το ανέφερες στους διαιτητές και στην γραμματεία....? γιατί δεν βγάλατε ανακοίνωση σαν ομάδα ....? μήπως δεν σας έδωσαν και νερά....? άσε τα αποκυήματα της φαντασίας σου και ανέφερε πραγματικά γεγονότα....συμβουλευτικά στα λέω για να σε προστατεύσω να μην γίνεσαι γραφικός.....

Καλό παιχνίδι την Τρίτη........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marousara
Στον 1ο όμιλο του Νότου θα πέσουν σίγουρα 5..
Στον 2ο όμιλο του Νότου ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο...η Νίκη Αμαρουσίου υποστηρίζει πως σώθηκε ενώ το
superbasket λέει και πως ο 4ος θα υποβιβαστεί(όλα αυτά θα είναι αδιάφορα αν νικήσει η Νίκη και
χάσει η Σαντορίνη) ...Είδωμεν
Kingbasket
QUOTE (pippen 57 @ May 15 2017, 10:31 ) *
Επεξηγήσεις μήπως καταλάβεις .....

1. Πάντα σε παιχνίδια με πολύ κόσμο επιβάλλεται να υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη για κάθε ενδεχόμενο....απόδειξη ότι στο ημίχρονο και στο τέλος του ματς ο φίλαθλος σας και μάλλον και παράγοντας σας (γιατί στο πρώτο παιχνίδι στο Ψυχικό καθόταν στον πάγκο και απεβλήθη), προκάλεσε και τον απομάκρυνε η αστυνομία στο ημίχρονο και οι φίλαθλοι σας στο τέλος του ματς...αν λοιπόν δεν υπήρχε αστυνομία μπορεί να είχαμε παρατράγουδα....το κατάλαβες...?

2. Για το πως σας συμπεριφέρθηκε η αστυνομία στην εξέδρα ,εφ΄όσον έχεις παράπονα, να απευθυνθείς σε αυτήν και όχι να αποδίδεις ευθύνες με τον χαρακτηρισμό "ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ" στον Ποσειδώνα.....μήπως ήσασταν ατακτούληδες και σας στρίμωξαν όπως λες ...? το κατάλαβες...?

3. Εγώ δεν μίλησα για μετακίνηση ,αλλά για αποχώρηση θεατών από ένα γήπεδο...μήπως χρειάζεσαι μετάφραση από ελληνικά σε ελληνικά...? και δεν κάνω πλάκα....το κατάλαβες...?

4. Εσύ ήσουν δίπλα στον Ζήβα και το άκουσες....? γιατί δεν το ανέφερες στους διαιτητές και στην γραμματεία....? γιατί δεν βγάλατε ανακοίνωση σαν ομάδα ....? μήπως δεν σας έδωσαν και νερά....? άσε τα αποκυήματα της φαντασίας σου και ανέφερε πραγματικά γεγονότα....συμβουλευτικά στα λέω για να σε προστατεύσω να μην γίνεσαι γραφικός.....

Καλό παιχνίδι την Τρίτη........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Επειδή άκρη δε βγάζουμε, και επειδή κουράζει όλο αυτό και τους υπόλοιπους σταματάω εδω.... Σε προστατεύω για να μην εκτεθείς παραπάνω και καταντήσεις και γραφικός !!!
Gkos
Καλή βδομάδα παίδες.
Ψυχαραιμία μην σηκώνουμε τους τόνους,διότι εμεινε μια ακόμα αναμέτρηση στην Νέα Ιωνία και δεν χρειάζεται να εχουμε τα ΜΑΤ παρέα.
Kingbasket
QUOTE (Gkos @ May 15 2017, 11:17 ) *
Καλή βδομάδα παίδες.
Ψυχαραιμία μην σηκώνουμε τους τόνους,διότι εμεινε μια ακόμα αναμέτρηση στην Νέα Ιωνία και δεν χρειάζεται να εχουμε τα ΜΑΤ παρέα.


Καλή εβδομάδα... Μην ανησυχείτε στη Νέα Ιωνία δε κάνουμε αιτήματα για διμοιρίες ΜΑΤ, γιατί ποτέ δεν έχει γίνει το παραμικρό... Οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την Τρίτη...Πάμε όλοι να απολαύσουμε ένα ωραίο παιχνίδι !!
pippen 57
QUOTE(Kingbasket @ May 15 2017, 10:58 ) *
Επειδή άκρη δε βγάζουμε, και επειδή κουράζει όλο αυτό και τους υπόλοιπους σταματάω εδω.... Σε προστατεύω για να μην εκτεθείς παραπάνω και καταντήσεις και γραφικός !!!



Εύγε!!!!!!!!!!! που σταμάτησες............αυτό σημαίνει ότι κάτι κατάλαβες......

Καλό παιχνίδι την Τρίτη......
gk65
4. Μην παραπληροφορείς το forum γιατί γίνεσαι γραφικός...αν σου είχαν δώσει πλαστικές μπάλες ας το ανέφερες στους διαιτητές και στην γραμματεία, οι οποίοι με την σειρά τους θα υποχρέωναν τον Ποσειδώνα με την απειλή μη έναρξης του παιχνιδιού και άρα με μηδενισμό να σας δώσουν κανονικές....μήπως αυτό το γράφεις για να δώσεις στο τρίτο παιχνίδι εσύ πλαστικές....?


Στην προκηρυξη της ΕΣΚΑ για την Α Ανδρων δεν αναφερεται πουθενα οτι το γηπεδουχο σωματειο υποχρεουται να δωσει μπαλες για ζεσταμα στην φιλοξενουμενη ομαδα.
pippen 57
QUOTE(gk65 @ May 15 2017, 22:32 ) *
4. Μην παραπληροφορείς το forum γιατί γίνεσαι γραφικός...αν σου είχαν δώσει πλαστικές μπάλες ας το ανέφερες στους διαιτητές και στην γραμματεία, οι οποίοι με την σειρά τους θα υποχρέωναν τον Ποσειδώνα με την απειλή μη έναρξης του παιχνιδιού και άρα με μηδενισμό να σας δώσουν κανονικές....μήπως αυτό το γράφεις για να δώσεις στο τρίτο παιχνίδι εσύ πλαστικές....?


Στην προκηρυξη της ΕΣΚΑ για την Α Ανδρων δεν αναφερεται πουθενα οτι το γηπεδουχο σωματειο υποχρεουται να δωσει μπαλες για ζεσταμα στην φιλοξενουμενη ομαδα.


Φίλε καλημέρα σου
δεν γνώριζα ότι στη Α' ΕΣΚΑ δεν υπάρχει τέτοια υποχρέωση...
την παρακάμπτω όμως και για λόγους fair play πρέπει να δίνονται μπάλες και μάλιστα ίδιες με του αγώνα...και αυτές δόθηκαν στην Ιωνία....και όχι πλαστικές όπως αναφέρθηκε ο φίλαθλος της Ιωνίας...
Σ' ευχαριστώ για την διευκρίνιση...

Kingbasket
QUOTE (pippen 57 @ May 16 2017, 11:11 ) *
Φίλε καλημέρα σου
δεν γνώριζα ότι στη Α' ΕΣΚΑ δεν υπάρχει τέτοια υποχρέωση...
την παρακάμπτω όμως και για λόγους fair play πρέπει να δίνονται μπάλες και μάλιστα ίδιες με του αγώνα...και αυτές δόθηκαν στην Ιωνία....και όχι πλαστικές όπως αναφέρθηκε ο φίλαθλος της Ιωνίας...
Σ' ευχαριστώ για την διευκρίνιση...


Έχεις κουράσει ρε φίλε πια.... Σταμάτα να μιλάς γιατί συνεχώς εκτίθεσαι... Μιλάς για κάτι το οποίο δε γνωρίζεις ενώ βρισκόμουν μπροστά... Ποιός μίλησε για προκήρυξη της ΕΣΚΑ και μπούρδες ? Εξάλλου η Ιωνία είχε τις δικές της μπάλες τις οποίες και έφερε μετά το φιάσκο... ΕΛΕΟΣ !!! Σταμάτα !!! Και σου ξαναείπα, αλλά μάλλον δεν το καταλαβαίνεις !!! Ρώτα τον κ. Ζήβα και το βοηθό του τι απάντησαν !!!!
ΤΕΛΟΣ !!!!
pippen 57
QUOTE(Kingbasket @ May 16 2017, 15:10 ) *
Έχεις κουράσει ρε φίλε πια.... Σταμάτα να μιλάς γιατί συνεχώς εκτίθεσαι... Μιλάς για κάτι το οποίο δε γνωρίζεις ενώ βρισκόμουν μπροστά... Ποιός μίλησε για προκήρυξη της ΕΣΚΑ και μπούρδες ? Εξάλλου η Ιωνία είχε τις δικές της μπάλες τις οποίες και έφερε μετά το φιάσκο... ΕΛΕΟΣ !!! Σταμάτα !!! Και σου ξαναείπα, αλλά μάλλον δεν το καταλαβαίνεις !!! Ρώτα τον κ. Ζήβα και το βοηθό του τι απάντησαν !!!!
ΤΕΛΟΣ !!!!


Καλό παιχνίδι σήμερα......!!!!!!!!!!
Παναγιώτης
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ 1
Καλή επιτυχία bball.gif
Gkos
Εγώ θα πάρω την επιλογή ντέρμπι και άμα πρέπει και σημείο θα πω διπλό.
Να γίνει ένα ωραίο ματς ,με ηρεμία.
Gkos
Μάχη μεγάλη,πλησιασε στο διπλο ο Ποσιδωνας αλλα δεν αντεξε και εχασε δικαια.
Και για να απαντησω στο ερώτημα που τεθηκε τις προάλλες ,η Ιωνια φαινεται να αξιζει την 2η θεση.
gspara
NEA ΙΩΝΙΑ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 72-61 (11-20,24-35,47-50,72-61).

Ιωνια...........Θανος-Λαμπροπουλος-Παγωνης-Μαυριδης-Λιτσιος
Ποσειδωνας..Ζαρμακουπης-Στεργιακης-Βουρλιτης-Δελης-Κανελλοπουλος

Το ωραιοτερο παιχνιδι της σειρας παρακολουθήσαμε σε ένα υπερκαταμεστο κλειστο μεσα σε ωραια ατμοσφαιρα και πληθος μπασκετικου κοσμου!!!!
Σπουδαια βραδια για την Ιωνια που ολοκληρωσε την ανατροπη απέναντι στον παλικαρισιο Ποσειδωνα και πηρε την προκριση στο τελικο ανοδου με τον Ιωνικο(2-0).

Ο Ποσειδωνας κατεβηκε αποφασισμένος για το μπρεικ και ηταν ανωτερος σε ολοκληρο το 1ο ημιχρονο.Με κουμανταδορο τον εξαιρετικο Ζαρμακουπη που συνεχισε να είναι ο σταθεροτερος παιχτης των φιλοξενουμενων στην σειρα,οι φιλοξενούμενοι εκαναν εντυπωσιακο ξεκίνημα.Το δικο του 3ποντο και άλλο ενα του Στεργιακη ανεβασαν την διαφορα νωρις-νωρις στο 10-20.
Το 3ο φαουλ όμως του Κανελλοπουλου πριν την συμπληρωση του 1ου δεκαλεπτου δημιουργησε τεραστιο πονοκεφαλο στον κοουτς Ζηβα αφου ο φοργουορντ του Ποσειδωνα δεν ξαναμπηκε ουσιαστικα στο παιχνιδι(εκανε αμεσως 4ο στο ξεκίνημα του β ημιχρονου).

Παρολαυτα ο Ποσειδωνας με αιχμες τους Βουρλιτη-Δελη συνεχισε να κυριαρχει και στην β περιοδο(19-32).Η Ιωνια εμοιαζε πνιγμενη στο αγχος και στον ρυθμο των γηπεδούχων και μονο ο Καραθανασοπουλος προσπαθουσε για την ανατροπη του σκηνικου.

Στην 3η περιοδο η πιεση της εδρας,η αμυνα ζωνης και η παραλληλη συμμετοχη Θανου-Δεληγιαννη ειχαν σαν αποτέλεσμα η Ιωνια να παρει τον ελεγχο και να προηγηθεί 39-37 με καλαθι του Λιτσιου.Το διδυμο γκαρντ της Ιωνιας τρυπησε και εφθειρε αποτελεσματικα την αμυνα του Ποσειδωνα.
Ο Χατζησταματης ψυχραιμα εδωσε λυσεις σε αυτό το διαστημα και ο Ποσειδωνας δεν επετρεψε στην Ιωνια να εκμεταλλευτεί το μομεντουμ(43-43).
Οι φιλοξενούμενοι μαλιστα καταφεραν να μετατρεψουν το 47-43 σε 47-50 με 2/3 βολες του Βουρλιτη στη ληξη της γ περιοδου.

Το παιχνιδι κριθηκε στο καταιγιστικο πρωτο 3λεπτο της Ιωνιας στην τελευταια περιοδο.Ο Θανος δημιουργησε και ταισε Λιτσιο-Μαυριδη με αποτέλεσμα οι Ιωνες να τρεξουν σερι 11-0 και να προσπερασουν 58-50.
Η αποβολή του Θανου(4ο+τεχνικη ποινη) και ο τραυματισμος του Δεληγιαννη(συνεχισε με δεμενη τη μυτη λογω σκισηματος) δεν στοιχισαν στην Ιωνια που ειχε παρει ψυχολογια.Ο Ποσειδωνας με προσπάθειες των Δελη-Στεργιακη μειωσε μεχρι το 64-59 αλλα δεν ειχε λυσεις και δυναμεις πλεον για κατι καλυτερο.Οι γηπεδούχοι μεσα σε πανηγυρικη ατμοσφαιρα ανεβασαν την διαφορα και πανε στον τελικο.

Πολλοι διακριθεντες για την Ιωνια αλλα το δικο μου mvp αυτή την φορα θα το δωσω στον Αλεξη Καραθανασοπουλο γιατι ηταν σταθερα καλος σε ολη την διαρκεια και κυριως γιατι ηταν ο πρωτος που πιστεψε στην ανατροπη και κρατησε την Ιωνια στο ζορικο διαστημα υπεροχης του Ποσειδωνα.
Μεγαλο παιχνιδι ο ακούραστος Λιτσιος και ο αερινος Μαυρίδης.Σταθερη αξια ο Παγώνης και ηγετικο 2ο ημιχρονο από τους στρατηγους Θανο-Δεληγιαννη.
Συγχαρητηρια στην ομαδα του Δαμιανιδη για την προκριση και την ψυχωμενη ανατροπη από το 0-2!!!

Συγχαρητηρια και στην ομαδα του Ζηβα για την ακρως επιτυχημενη πρωτη συμμετοχη της στην Α Κατηγορια.Ο Ποσειδωνας εβαλε την προσωπικη του σφραγιδα και αποτελεσε την ευχαριστη εκπληξη με το ελκυστικο και νεανικο του συνολο να διεκδικεί με αξιωσεις την ανοδο στην Γ Εθνικη!!!!!
Κορυφαια 3αδα στο αποψινο παιχνιδι οι Δελης-Ζαρμακουπης-Στεργιακης!!!Παλεψε παλικαρισια ο εμπειρος Βουρλιτης με την αμυνα προσαρμοσμενη πανω του,ενω σημαντικη ηταν η παρουσια του Χατζησταματη στην γ περιοδο.


.
Kingbasket
Μεγάλη νίκη για την Ιωνία !!!! Αν και οι Ίωνες ξεκίνησαν νωθρά και ξέφυγε το Ψυχικό στο Α ημίχρονο με 11 πόντους, στο Β μπήκε μια Ιωνία μεταμορφωμένη !! Με τη γνωστή άμυνα που τσακίζει κόκκαλα και με πολύ καλούς τους Δεληγιάννη, Μαυρίδη, Λίτσιο και Θάνο, πήρε μια μεγάλη νίκη και πέρασε στον τελικό !!!!
Εξαιρετική η διαιτησία των τριών ρέφερι !!!
Συγχαρητήρια και στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο ασφυκτικά και έδειξε στον πρόεδρο του Ψυχικού τι πάει να πεί φιλοξενία χωρίς ΜΑΤ και αστυνομίες !!!
Και μια αναφορά στον εν λόγω κύριο που σε πηγαδάκι έξω από το γήπεδο έλεγε πως "Αυτό που ξέρω είναι πως η Ιωνία δεν ήταν καλύτερη από εμάς"... Η Ιωνία σε κέρδισε σε μια εβδομάδα 3 φορές, τι άλλο πρέπει να κάνει για να είναι καλύτερη από εσάς ???? Απλά αστείος !!!!!
Από τη συγκεκριμένη λοιπόν σειρά πέρασε η καλύτερη ομάδα. Μια ομάδα που όπως έχω ξαναπεί αξίζει να πάρει την άνοδο για την Γ Εθνική γιατί ήταν η καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα του Πρωταθλήματος !!!
Πάμε τώρα στα δύσκολα ματς με τον Ιωνικό και παρόλο που έχουμε το 2-0 δεν πρέπει να επαναπαυθούμε !!! Με δύναμη, πάθος και ψυχή πάμε να διεκδικήσουμε την άνοδο στην Γ Εθνική !!!!
ΠΑΜΕ ΙΩΝΕΣ ΓΕΡΑ !!!!!!!
Gkos
Αμα ηταν η καλυτερη του πρωταθληματος δεν θα επαιζε μπαραζ αλλα αστο τωρα ,νυσταζωwink.gif
basketoterastios
Oι τελικοι ξεκινανε παρασκευη;
pippen 57
QUOTE(Kingbasket @ May 17 2017, 01:20 ) *
Μεγάλη νίκη για την Ιωνία !!!! Αν και οι Ίωνες ξεκίνησαν νωθρά και ξέφυγε το Ψυχικό στο Α ημίχρονο με 11 πόντους, στο Β μπήκε μια Ιωνία μεταμορφωμένη !! Με τη γνωστή άμυνα που τσακίζει κόκκαλα και με πολύ καλούς τους Δεληγιάννη, Μαυρίδη, Λίτσιο και Θάνο, πήρε μια μεγάλη νίκη και πέρασε στον τελικό !!!!
Εξαιρετική η διαιτησία των τριών ρέφερι !!!
Συγχαρητήρια και στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο ασφυκτικά και έδειξε στον πρόεδρο του Ψυχικού τι πάει να πεί φιλοξενία χωρίς ΜΑΤ και αστυνομίες !!!
Και μια αναφορά στον εν λόγω κύριο που σε πηγαδάκι έξω από το γήπεδο έλεγε πως "Αυτό που ξέρω είναι πως η Ιωνία δεν ήταν καλύτερη από εμάς"... Η Ιωνία σε κέρδισε σε μια εβδομάδα 3 φορές, τι άλλο πρέπει να κάνει για να είναι καλύτερη από εσάς ???? Απλά αστείος !!!!!
Από τη συγκεκριμένη λοιπόν σειρά πέρασε η καλύτερη ομάδα. Μια ομάδα που όπως έχω ξαναπεί αξίζει να πάρει την άνοδο για την Γ Εθνική γιατί ήταν η καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα του Πρωταθλήματος !!!
Πάμε τώρα στα δύσκολα ματς με τον Ιωνικό και παρόλο που έχουμε το 2-0 δεν πρέπει να επαναπαυθούμε !!! Με δύναμη, πάθος και ψυχή πάμε να διεκδικήσουμε την άνοδο στην Γ Εθνική !!!!
ΠΑΜΕ ΙΩΝΕΣ ΓΕΡΑ !!!!!!!


Συγχαρητήρια για την πρόκριση της Ιωνίας που ήταν πέρα για πέρα δίκαιη....
Εκμεταλλεύτηκε την απειρία των περισσοτέρων παικτών του Ποσειδώνα και πήρε την σειρά...
Παιχνίδι που έγινε σε καταπληκτική ατμόσφαιρα, με αρκετό suspense.
Καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού η έναρξη του 3ου 10λέπτου με 4 κολλητά λάθη του Ποσειδώνα ,που είχαν σαν αποτέλεσμα σε 1,5 λεπτό να κάνει η Ιωνία 8-0 και στα 2 λεπτά 11-2.
Στο σημείο αυτό πήρε το momentum του αγώνα και επικράτησε δίκαια...
Μόνη παραφωνία του αγώνα το time out του coach Δαμιανίδη 30" πριν την λήξη, με την διαφορά στους 11 πόντους και η μπάλα στην Ιωνία....
Καλή συνέχεια....!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kingbasket
QUOTE (pippen 57 @ May 17 2017, 10:47 ) *
Συγχαρητήρια για την πρόκριση της Ιωνίας που ήταν πέρα για πέρα δίκαιη....
Εκμεταλλεύτηκε την απειρία των περισσοτέρων παικτών του Ποσειδώνα και πήρε την σειρά...
Παιχνίδι που έγινε σε καταπληκτική ατμόσφαιρα, με αρκετό suspense.
Καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού η έναρξη του 3ου 10λέπτου με 4 κολλητά λάθη του Ποσειδώνα ,που είχαν σαν αποτέλεσμα σε 1,5 λεπτό να κάνει η Ιωνία 8-0 και στα 2 λεπτά 11-2.
Στο σημείο αυτό πήρε το momentum του αγώνα και επικράτησε δίκαια...
Μόνη παραφωνία του αγώνα το time out του coach Δαμιανίδη 30" πριν την λήξη, με την διαφορά στους 11 πόντους και η μπάλα στην Ιωνία....
Καλή συνέχεια....!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Σε παρακαλώ σταμάτα να μιλάς γιατί το μόνο που κανεις είναι να γράφεις ανακρίβειες και ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ .... Ο coach Δαμιανίδης το ταιμ αουτ το πήρε 1.11 πριν τη λήξη με τη διαφορά στους 8 πόντους... Και επειδή ο Ποσειδωνας θα πίεζε φυσικά ήταν προτιμότερο η επαναφορά να γίνει μπροστά απο το μισό του γηπέδου... Κατάλαβες ;;;;; Και είναι ΝΤΡΟΠΗ να μιλάς για έναν προπονητη που το ήθος του το γνωρίζουν όλες οι κατηγορίες... Γι αυτό σταματά να γράφεις γιατί είναι ντροπή σου να λες συνεχώς ανακρίβειες ....
basketoterastios
QUOTE (Kingbasket @ May 17 2017, 11:52 ) *
Σε παρακαλώ σταμάτα να μιλάς γιατί το μόνο που κανεις είναι να γράφεις ανακρίβειες και ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ .... Ο coach Δαμιανίδης το ταιμ αουτ το πήρε 1.11 πριν τη λήξη με τη διαφορά στους 8 πόντους... Και επειδή ο Ποσειδωνας θα πίεζε φυσικά ήταν προτιμότερο η επαναφορά να γίνει μπροστά απο το μισό του γηπέδου... Κατάλαβες ;;;;; Και είναι ΝΤΡΟΠΗ να μιλάς για έναν προπονητη που το ήθος του το γνωρίζουν όλες οι κατηγορίες... Γι αυτό σταματά να γράφεις γιατί είναι ντροπή σου να λες συνεχώς ανακρίβειες ....
Βρε ηρεμησε..μην τρελαινεσαι..Παρασκευη οι τελικοι;
gspara
QUOTE (basketoterastios @ May 17 2017, 10:24 ) *
Oι τελικοι ξεκινανε παρασκευη;

Δευτέρα.
basketoterastios
QUOTE (gspara @ May 17 2017, 11:57 ) *
Δευτέρα.

Δευτερα;;;;;τοσο μακρια;σ ευχαριστω!
Gkos
Μα έχει ημιτελικούς Ευρωλίγκα την Παρασκευή . . . .
Σωστή κινηση !
pippen 57
QUOTE(Kingbasket @ May 17 2017, 11:52 ) *
Σε παρακαλώ σταμάτα να μιλάς γιατί το μόνο που κανεις είναι να γράφεις ανακρίβειες και ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ .... Ο coach Δαμιανίδης το ταιμ αουτ το πήρε 1.11 πριν τη λήξη με τη διαφορά στους 8 πόντους... Και επειδή ο Ποσειδωνας θα πίεζε φυσικά ήταν προτιμότερο η επαναφορά να γίνει μπροστά απο το μισό του γηπέδου... Κατάλαβες ;;;;; Και είναι ΝΤΡΟΠΗ να μιλάς για έναν προπονητη που το ήθος του το γνωρίζουν όλες οι κατηγορίες... Γι αυτό σταματά να γράφεις γιατί είναι ντροπή σου να λες συνεχώς ανακρίβειες ....


Εγώ σου έδωσα συγχαρητήρια για την ομάδα σου και αντί για ευχαριστώ μου την "λες" για το unfair του coach σου...οκ δικαίωμα σου...
Ανακρίβειες δεν λέω....δες το video και θα καταλάβεις....άλλωστε σχολιάστηκε δυσμενώς από αρκετούς η κίνηση του.
30" έγραφε ο πίνακας με 11 πόωτους διαφορά, έκανες επαναφορά, στα 23" σου έκαναν φάουλ, δεν είχες δικαίωμα για βολές γιατί ήταν το 4ο και στα 23 δεν εκδήλωσες επίθεση ...σου τα λέω με κάθε λεπτομέρεια....αν έχεις αντίρρηση πόσταρε το video...πιστεύω να το έχεις....είναι μία μορφή πρόκλησης..

Στα 1.11 που γράφεις είναι άλλο time out στο οποίο ο Ζήβας βάζει τα παιδιά που δεν είχαν συμμετοχή (Χαρικιόπουλος και Μαλτέζος) ρίχνοντας "λευκή πετσέτα".

Δυστυχώς με την τοποθέτηση σου αυτή εκθέτεις τον coach σου...γιατί αν πήρε το time out για επαναφορά από μπροστά είναι τεράστιο λάθος...και επειδή είναι καλός προπονητής ,δεν νομίζω να το έκανε γι'αυτό.....

Όταν κάνεις επαναφορά από μπροστά μικραίνεις τον χώρο και κάνεις πιο δύσκολη την επαναφορά μεγαλώνοντας την πιθανότητα λάθους...αυτό το κάνεις μόνο όταν είσαι πίσω στο σκορ η είσαι μπροστά και πας για τη διαφορά, οπότε θέλεις να κερδίσεις χρόνο...εδώ δεν συνέτρεχε λόγος για κάτι τέτοιο....μάλλον προσωπική σου εκτίμηση είναι που δείχνει ότι δεν το κατέχεις....
Και όπως καταλαβαίνεις δεν μίλησα εγώ για τον coach....αυτός μίλησε με την πράξη του.....

................................................................................
..............................................................
Kingbasket
QUOTE (pippen 57 @ May 17 2017, 14:24 ) *
Εγώ σου έδωσα συγχαρητήρια για την ομάδα σου και αντί για ευχαριστώ μου την "λες" για το unfair του coach σου...οκ δικαίωμα σου...
Ανακρίβειες δεν λέω....δες το video και θα καταλάβεις....άλλωστε σχολιάστηκε δυσμενώς από αρκετούς η κίνηση του.
30" έγραφε ο πίνακας με 11 πόωτους διαφορά, έκανες επαναφορά, στα 23" σου έκαναν φάουλ, δεν είχες δικαίωμα για βολές γιατί ήταν το 4ο και στα 23 δεν εκδήλωσες επίθεση ...σου τα λέω με κάθε λεπτομέρεια....αν έχεις αντίρρηση πόσταρε το video...πιστεύω να το έχεις....είναι μία μορφή πρόκλησης..

Στα 1.11 που γράφεις είναι άλλο time out στο οποίο ο Ζήβας βάζει τα παιδιά που δεν είχαν συμμετοχή (Χαρικιόπουλος και Μαλτέζος) ρίχνοντας "λευκή πετσέτα".

Δυστυχώς με την τοποθέτηση σου αυτή εκθέτεις τον coach σου...γιατί αν πήρε το time out για επαναφορά από μπροστά είναι τεράστιο λάθος...και επειδή είναι καλός προπονητής ,δεν νομίζω να το έκανε γι'αυτό.....

Όταν κάνεις επαναφορά από μπροστά μικραίνεις τον χώρο και κάνεις πιο δύσκολη την επαναφορά μεγαλώνοντας την πιθανότητα λάθους...αυτό το κάνεις μόνο όταν είσαι πίσω στο σκορ η είσαι μπροστά και πας για τη διαφορά, οπότε θέλεις να κερδίσεις χρόνο...εδώ δεν συνέτρεχε λόγος για κάτι τέτοιο....μάλλον προσωπική σου εκτίμηση είναι που δείχνει ότι δεν το κατέχεις....
Και όπως καταλαβαίνεις δεν μίλησα εγώ για τον coach....αυτός μίλησε με την πράξη του.....

................................................................................
..............................................................

Ειλικρινά ρε φιλαράκι, γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου ; Λες μόνο αηδίες.... Δες λοιπόν το βίντεο και θα καταλάβεις...
Μη μας κουράζεις με τις κουταμάρες που λες... Και αν θες να ξέρεις όλος ο κοσμος σχολίαζε τα απανωτά ματ που έκανε ο Δαμιανίδης στον Ζήβα και όχι αυτά που λες.... Καλή συνέχεια στα παιχνίδια με τον Ηλυσιακό....
pippen 57
QUOTE(Kingbasket @ May 17 2017, 15:31 ) *
Ειλικρινά ρε φιλαράκι, γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου ; Λες μόνο αηδίες.... Δες λοιπόν το βίντεο και θα καταλάβεις...
Μη μας κουράζεις με τις κουταμάρες που λες... Και αν θες να ξέρεις όλος ο κοσμος σχολίαζε τα απανωτά ματ που έκανε ο Δαμιανίδης στον Ζήβα και όχι αυτά που λες.... Καλή συνέχεια στα παιχνίδια με τον Ηλυσιακό....


Γράφε ότι θες.......
εγώ δεν έχω το video,αν το είχα θα το ανέβαζα....εσύ που το έχεις,αν έχεις άντερα ,ανέβασε το λοιπόν το τελευταίο λεπτό για να διακαιολογήσεις τα γραφόμενα σου.... ανέβασε το όλο το τελευταίο λεπτό χωρίς μοντάζ.... άντε να σε δω....

σιγά μην το ανεβάσεις.....αν το ανεβάσεις και σε δικαιώσει ,τότε όντως θα απολογηθώ στο forum....
αν δεν το ανεβάσεις ,οικειοποιείσαι όλους τους χαρακτηρισμούς σου....με λίγα λόγια αυτοχαρακτηρίζεσαι....

σου έχω πετάξει το γάντι από το Ψυχικό μέχρι την Ν.Ιωνία...

Δεν ασχολούμαι ξανά μαζί σου μέχρι να ανεβάσεις το video....


Kingbasket
QUOTE (pippen 57 @ May 17 2017, 17:08 ) *
Γράφε ότι θες.......
εγώ δεν έχω το video,αν το είχα θα το ανέβαζα....εσύ που το έχεις,αν έχεις άντερα ,ανέβασε το λοιπόν το τελευταίο λεπτό για να διακαιολογήσεις τα γραφόμενα σου.... ανέβασε το όλο το τελευταίο λεπτό χωρίς μοντάζ.... άντε να σε δω....

σιγά μην το ανεβάσεις.....αν το ανεβάσεις και σε δικαιώσει ,τότε όντως θα απολογηθώ στο forum....
αν δεν το ανεβάσεις ,οικειοποιείσαι όλους τους χαρακτηρισμούς σου....με λίγα λόγια αυτοχαρακτηρίζεσαι....

σου έχω πετάξει το γάντι από το Ψυχικό μέχρι την Ν.Ιωνία...

Δεν ασχολούμαι ξανά μαζί σου μέχρι να ανεβάσεις το video....

Εγώ γιατί θα έπρεπε να έχω το βίντεο ; εγώ τραβούσα τον αγώνα ; με αναγκάζεις να ψάξω να το βρω για να σε κάνω ρεζίλι σε όλους εδω μεσα....
Γιατί εισαι αγενής, γραφικός και λες παραμύθια για να κερδίσεις εντυπώσεις !!!
jhantzop
Ο αγώνας ήθελε 1.01 να τελειώσει και το σκορ ήταν 70-61 μετά από καλάθι ή βολές του Ποσειδώνα (μην ξεχνάτε πως ο πίνακας έχει πρόβλημα με τα λαμπάκια). Επειδή ήμουνα ανάμεσα σε Ποσειδώνιους, δεν σχολιάστηκε έτσι όπως αναφέρεται παραπάνω. Στο τελευταίο λεπτό δεν θυμάμαι να πήρε κανείς άλλος time-out... Επιβεβαιώνω πως ο coach Δαμιανίδης δεν θα έκανε κάτι τέτοιο...

Θα παρακαλούσα όμως να λείπουν οι χαρακτηρισμοί... δεν υπάρχει λόγος... μπορεί ο καθένας να πει απλά τι πιστεύει...

Να πω και κάτι για να χαμογελάσουμε! Ευχαριστούμε τους φιλάθλους της Νέας Ιωνίας που μας θυμήθηκαν φωνάζοντας "νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές"

smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

(αστειεύομαι)

QUOTE(gspara @ May 17 2017, 01:19 ) *
Πολλοι διακριθεντες για την Ιωνια αλλα το δικο μου mvp αυτή την φορα θα το δωσω στον Αλεξη Καραθανασοπουλο γιατι ηταν σταθερα καλος σε ολη την διαρκεια και κυριως γιατι ηταν ο πρωτος που πιστεψε στην ανατροπη και κρατησε την Ιωνια στο ζορικο διαστημα υπεροχης του Ποσειδωνα.
Μεγαλο παιχνιδι ο ακούραστος Λιτσιος και ο αερινος Μαυρίδης.Σταθερη αξια ο Παγώνης και ηγετικο 2ο ημιχρονο από τους στρατηγους Θανο-Δεληγιαννη.

Θα συμφωνήσω 100% με τον mvp του αγώνα, ο οποίος σταμάτησε τη διαφορά του 1ου ημιχρόνου στο -11. Θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη. Στην επανάληψη, Μαυρίδης και Λίτσιος έκαναν πάρτυ κάτω από το καλάθι του Ποσειδώνα.

QUOTE(gspara @ May 17 2017, 01:19 ) *
Κορυφαια 3αδα στο αποψινο παιχνιδι οι Δελης-Ζαρμακουπης-Στεργιακης!!!Παλεψε παλικαρισια ο εμπειρος Βουρλιτης με την αμυνα προσαρμοσμενη πανω του,ενω σημαντικη ηταν η παρουσια του Χατζησταματη στην γ περιοδο.

Θα διαφωνήσω με Στεργιάκη. Τον περίμενα αρκετά καλύτερο. Ζαρμακούπης και Χατζησταμάτης από ένα ημίχρονο κρατούσαν την ομάδα του Ποσειδώνα είτε μπροστά στο σκορ, είτε κοντά. Θα βοηθούσαν περισσότερο οι δύο ψηλοί αν δεν φορτωνόντουσαν γρήγορα με χαζά φάουλ...

Νέα Ιωνία 72
Ποσειδώνας 61

Διαιτητές: Σώμος, Μπίκας, Θεοδωρόπουλος
Δεκάλεπτα: 11-20, 24-35, 47-50, 72-61.
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Διαμιανίδης, Μπάκας): Παγώνης 9 (1), Καραθανασόπουλος 9, Θάνος 10, Βεκρής 2, Καλασούντας, Μαυρίδης 14 (1), Ιγγλέζος, Λίτσιος 18, Στράγκας, Μανωλάκος, Λαμπρόπουλος 2, Δεληγιάννης 8.
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Ζήβας): Ζαρμακούπης 12 (1), Δουρουντούς, Τζελέπης, Στεργιάκης 12 (1), Χατζησταμάτης 6, Δελής 12, Κανελλόπουλος 6, Ματζιώρης 2, Χαρικιόπουλος, Μαλτέζος, Βουρλίτης 11.
Gkos
QUOTE (jhantzop @ May 17 2017, 19:12 ) *
Να πω και κάτι για να χαμογελάσουμε! Ευχαριστούμε τους φιλάθλους της Νέας Ιωνίας που μας θυμήθηκαν φωνάζοντας "νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές"

smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif



Και έλεγα δεν θα το σχολιάσεις ;
Σας ειδαν στην κερκιδα wink.gif 😂😂😂
Gkos
Στην Γ εθνικη η Νεα Ιωνια που επικράτησε με 80-75 του Ιωνικού παρόλο που ακολουθούσε σε όλο το ματς και στο 38' εχανε με 75-70.
Οι ηττημένοι θα πρέπει να περιμένουν ανακατατάξεις να δουν αν θα ανέβουν.
Στον μικρό τελικό είχαμε πανομοιότυπη εξέλιξη,με Ποσειδώνα να προηγείται για 39 λεπτά και να φτάνει στο +5 στο τελευταιο λεπτό μα ο Ηλυ το εστειλε στην παράταση και το πήρε.
Μπράβο σε όλες τις ομάδες,αυτή είναι η δίκαια κατάταξη λοιπόν wink.gif

Υ.γ.
Δεν έχει και στο στοίχημα τα εντός της Νεας Ιωνίας να παίζουμε 2 ημ,1 τελικό να κονομησουμε😂

Α και περαστικά στον Φαίδωνα Παγώνη,μακάρι να μην είναι κάτι τόσο σοβαρο όσο φάνηκε !
gspara
Συγκλονιστικος τελικος που στιγματιστηκε δυστυχως από τον τραυματισμο του Παγωνη περιπου 2 λεπτα πριν το φιναλε(71-75).
Ο Ιωνικος πιστεψε στο μπρεικ και εδειξε ικανος να στειλει την σειρα στο 'Ζαχαριας Αλεξανδρου' αλλα η ψυχωμενη Ιωνια εκανε εντυπωσιακο 10-0 στο τελος με ηγετη τον Βαγγελη Θανο.

Ο Ιωνικος μπηκε πολύ δυνατα(11-21) με τον Τρικαλιωτη να δινει one-man-show στο 1ο ημιχρονο δημιουργικα και εκτελεστικα.
Τα 3 φαουλ όμως στην β περιοδο αλλαξαν το σκηνικο.Η Ιωνια με αμυνα προσαρμογης και αιχμη τον Δεληγιαννη προσπερασε 26-25 αλλα εκει ξυπνησε ο Τσακίρης και επανεφερε τον Ιωνικο σε θεση οδηγου στην αναπαυλα(36-41).

Όπως συνηθιζει ο κοουτς Δαμιανιδης εβαλε Θανο-Δεληγιαννη μαζι στην γ περιοδο και η Ιωνια πηρε ελαφρυ προβαδισμα(51-48).
Ο Ιωνικος εκμεταλλευτηκε τα 3 φαουλ του Λιτσιου.Με αμυνα ζωνης,τον Γιαννη Ζηρο να δινει ενεργεια και αμέτρητα ριμπάουντ αλλα και τον Μαρουλη να κανει θραυση στη ρακετα,προηγηθηκε 70-75 με 2'13'' για το φιναλε.

Τεραστιο 3ποντο του Θανου για το 74-75.Μαυριδης με 2/2 βολες εδωσε προβαδισμα 76-75 για να αστοχησουν Ζηρος-Τσακιρης σε σουτ 3 ποντων.Στα 9'' ο Καραθανασοπουλος με 2/2 βολες εγραψε το 78-75.
Ο Τρικαλιωτης αστοχησε σε ζευγαρι βολων στην τελευταια επιθεση και ο Χαρης Λιτσιος μεσα σε εξαλλους πανηγυρισμούς με 2 βολες εγραψε το τελικο 80-75.

Χρωσταγε ένα μεγαλο παιχνιδι στα play-off ο Θανος και το εκανε την καταλληλη στιγμη.Εκπληκτικος Λιτσιος και πολύ καλοι Δεληγιάννης-Παγώνης.
Κορυφαιος του Ιωνικου ο Δημητρης Μαρουλης!!!Ασταμάτητος στο 1ο ημιχρονο ο Τρικαλιωτης,χωρις δυναμεις στο 2ο.Με ξεσπασματα ο Τσακίρης,ανεβασε την αποδοση του από τα τελη του 1ου ημιχρονου και εβαλε μεγαλα σουτ στην επαναληψη που δεν φανηκαν όμως αρκετα.Παντα πολύτιμος ο Γιαννης Ζηρος που σκοραρε 9 ποντους και μαζεψε τουλάχιστον διπλασια ριμπάουντ!!!

Πολλα συγχαρητηρια στην Ιωνια που κατεκτησε αξια το 2ο εισητηριο ανοδου και επιστρεφει στην Γ Εθνικη!!!Συγχαρητηρια και στον Ιωνικο που αντιμετωπισε πολλα προβλήματα τραυματισμων ολη την χρονια αλλα εδωσε παλικαρισια μαχη στα play-off και αποψε ξεμεινε από δυναμεις στην τελευταια στροφη.
Πανω απ'ολα βεβαια περαστικα στον Φαιδωνα Παγωνη!!
Kingbasket
NEA ΙΩΝΙΑ - ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. 80-75

Η μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία της μπασκετικής Νέας Ιωνίας είναι γεγονός... Κατακτώντας την δεύτερη προνομιούχο θέση ανεβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της αγωνιστικά στην Γ' Εθνική... Παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ σε όλη τη χρονιά και έχοντας μια σταθερή αγωνιστική πορεία οι Ίωνες κατέκτησαν επάξια την άνοδο!!!
Συγχαρητήρια, στους παίκτες που καθ όλη τη χρονιά ήταν μια γροθιά, μια οικογένεια !!!
Συγχαρητήρια στους Προπονητές της ομάδας για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν !!!
Συγχαρητήρια στη διοίκηση της ομάδας... Μια διοίκηση που βγάζει υγεία, που φέτος έφερε νέα πράγματα στη Νέα Ιωνία (είχαμε μαζορέτες, είχαμε φιλικό με την Εθνική παλαιμάχων, είχαμε βραβεύσεις παραγόντων και αθλητών με ιστορία στο Ελληνικό μπάσκετ, είχαμε δημιουργία τρομερής ατμόσφαιρας σε όλους τους αγώνες των play off)...
Συγχαρητήρια στον κόσμο της Νέας Ιωνίας που κάθε Δευτέρα γέμιζε το κλειστό και ακολουθούσε την ομάδα παντού !!

Όσο για το χθεσινό ματς όλο το παιχνίδι ήταν τρίποντο του μεγάλου αρχηγού Βαγγέλη Θάνου στο 71-75... Κάποιοι πήραν τις απαντήσεις τους λοιπόν... Μεγάλο παιχνίδι από Λίτσιο, Μαυρίδη, Παγώνη και Καραθανασόπουλο !!!!
Το μόνο στενάχωρο και μελανό σημείο του χθεσινού παιχνιδιού, ο τραυματισμός του Φαίδωνα 2 λεπτά πριν τη λήξη του ματς... Ας ελπίσουμε να μην είναι τόσο σοβαρός όσο δείχνει και να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους...

Ευχαριστούμε λοιπόν όλοι εμείς την ομάδα για τη φετινή της πορεία και για τις όμορφες Δευτέρες που μας χάρισε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας τη νέα αγωνιστική χρονιά στη Γ Εθνική !!!

ΙΩΝ ΟΛΕ, ΙΩΝΙΑ ΟΛΕ , Γ ΕΘΝΙΚΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩ !!!!!!
o kakos
QUOTE (Kingbasket @ May 23 2017, 05:45 ) *
NEA ΙΩΝΙΑ - ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. 80-75..............

πολλα μπρα στην νεα ιωνια το αξιζε και με το παραπανω! ελπιζω η προηγουμενη φορα στην γ να ηταν ενα καλο μαθημα γιατι θα πρεπει να κανεις 3 μεταγραφες γ εθνικες δλδ μια 16 17 χ για να εχεις ελπιδες να μεινεις
basketoterastios
QUOTE (Kingbasket @ May 23 2017, 08:45 ) *
NEA ΙΩΝΙΑ - ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. 80-75.....
RESPECT στην Ν Ιωνια που πηρε 6 σερι ματς διχως αυριο..ειδικα τα πρωτα 5..μεγαλο πραγμα και τεραστια μαγκια!!!επισης τεραστιο RESPECT σ αυτο τον μεγαλο παιχτη που λεγεται Τρικαλιωτης..και μεγαλο αθλητη..εχτες ολοι μιλουσαμε για το ποσο μαγκας και ποσο μεγαλος παιχτης ειναι...τρομερη ατμοσφαιρα μπραβο Ιωνες!!!

Υ.Γ διπλα μου καθονταν οι του Κορωπιου κ συζητουσαν για τον Ζηρο...αντε δινω και πληροφορια φρεσκια..
Gkos
Ενδιαφεροντα πραματα διαβαζω σημερα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.