Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑ 2016-17
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
ΣΟΥΛΗΣ
Εύγε στον γράφοντα. Μακράν η πληρέστερη τοποθέτηση, γεμάτη ακρίβεια και σαφήνεια. Θα ήθελα την άποψή σου για τους τρόπους επίλυσης του προβλήματος των τραμπούκων, των προπυλακισμών, των απειλών και αν θεωρείς ότι πρέπει να ξηλωθούν οι επί κεφαλής της Ε.Σ.Κ.Α.
Gkos
Να προσθεσω οτι δεν δεχομαι ως χαμενο το διπλο του Ιωνικου στα προγνωστικα και κανω ενσταση φιλε jhantzop wink.gif
Gkos
Από το προφίλ της ΦΕΑ στο fb 
"
Ήττα στην παράταση για τη ΦΕΑ…

ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ, ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΟ

Την ήττα στην παράταση με σκορ 73-72 (κ.αγ. 63-63) από τον Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού γνώρισε η ΦΕΑ στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας το βράδυ της Δευτέρας 14 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑ.

Αυτή ήταν η πέμπτη ήττα για τους παίκτες του Κυριάκου Κοσμίδη και η πρώτη εντός έδρας για την φετινή σεζόν, ενώ το συγκρότημα των βορείων προαστίων πανηγύρισε την τέταρτη νίκη του.

Στο πρώτο δεκάλεπτο η ΦΕΑ ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση παίζοντας πολύ καλή άμυνα και επίθεση με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να απαντήσουν και το σκορ να κλείνει υπέρ των γηπεδούχων με σκορ 20-11. Στην δεύτερη περίοδο ο Ποσειδώνας έκανε μία αντεπίθεση παίρνοντας το προβάδισμα με διαφορά ενός καλαθιού (31-33) με τη λήξη του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, αδυνατώντας να δημιουργήσουν διαφορές ασφαλείας. Η ΦΕΑ, ωστόσο κατάφερε να κλείσει το τρίτο δεκάλεπτο, όντας μπροστά στο σκορ με 46-45. Ίδιο σκηνικό και στο τέταρτο δεκάλεπτο. Τριάντα τέσσερα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 62-60. Ο Χρήστος Λοΐζος με 1/2 βολές έκανε το 63-61 στα 22 εναπομείναντα δεύτερα για να έρθουν οι παίκτες του Ποσειδώνα να κάνουν το 63-63 και να οδηγηθούν οι δύο ομάδες στην παράταση.

Στο έξτρα πεντάλεπτο αν και η ΦΕΑ προηγήθηκε με 70-69 οι «πράσινοι» του Τάκη Ζήβα έκαναν ό,τι περνάει από το χέρι τους, ούτως ώστε να πλησιάσουν και να μπορέσουν να …κλέψουν το ματς. Έτσι κι έκαναν και με καλάθι σε νεκρό χρόνο έφυγαν με το «διπλό» από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι άνθρωποι του συλλόγου της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, ωστόσο, έκαναν ένσταση, αφού θεωρούν πως και στο βίντεο, αλλά και στον αγώνα φάνηκε καθαρά ότι είναι εκπρόθεσμο το καλάθι. Υπήρξε διχογνωμία των διαιτητών κι επικράτησε η γνώμη του πρώτου που μέτρησε το καλάθι και χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Το λόγο πλέον έχει η ΕΣΚΑ…

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ανδρικόπουλος, Χρηστίδης, Παπαζαχαρίας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-11, 31-33 (ημίχρονο), 46-45, 63-63 (κανονικός αγώνας), 72-73.

ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ (Κοσμίδης, Τσούφης): Σπανός, Καραθανασόπουλος 9 (1), Μαστρογιάννης, Σπηλιόπουλος 3, Τσίτος 3 (1), Τασιόπουλος 25 (6), Κρητικός 7, Μπασέας 8, Λοΐζος 9, Τσιώλης, Ανδρουλάκης 8, Καρβέλης.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Ζήβας): Ζαρμακούπης 16, Γιάνναρης, Ματζιώρης 4, Δουρουντούς 4, Τζελέπης, Χατζησταμάτης 5, Δελής 10 (2), Κανελλόπουλος 21, Δόξας 2, Βουρλίτης 11, Γιανναλέτσος, Στεργιάκης."

Για το αδερφό Θοδωρή που θέλει τα αγωνιστικά!

Και τωρα πάμε στα άλλα!






QUOTE (george pefki @ Nov 15 2016, 14:50 ) *
Έβρισε προς τον πρώην πρόεδρο του, τον πρόεδρο του Διαγορα και εξαγριωθηκαν οι οπαδοί του Αιγάλεω. Μιλάμε για τους ίδιους οπαδούς που ακούν τη λέξη Διαγόρας και βγάζουν φλύκταινες. Και ξαφνικά τους έπιασε μια ευαισθησία για τον πρόεδρο του μισητού συντοπίτη. Ωραίο αστείο.
Εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα με αυτά που λες για να καλύψεις κάποιους που το ποιόν του χαρακτήρα τους έχει δώσει άπειρα παραδείγματα αλητείας.
Όπως επίσης προσπαθείς να στιγματίσεις έναν παίκτη που δεν έχει δώσει ποτέ δικαιωμα κι είναι στον χώρο ενεργά πάνω απο 15 χρόνια.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην γράψεις άλλο, ασχολήσου με την ομάδα σου μόνο, φαίνεται το γουστάρεις πολύ το όλο σκηνικό με τους τραμπουκισμούς, και μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα που συμβαίνουν κατά κόρον στο Αιγάλεω κι όχι μόνο, απο τους οπαδούς του.



Να σαι καλα με καλυψες.


QUOTE (doctor_dru @ Nov 15 2016, 11:33 ) *
Νομίζω ότι τα περισσότερα παράπονα των ανθρώπων του Ιωνικού είχαν αποδέκτη τον Τσατση καθώς ήταν αυτός που πήρε όλα τα "αμφισβητούμενα" και κρίσιμα σφυρίγματα στο 4ο δεκάλεπτο


Εχεις δίκιο σε αυτό που λες ,αλλά ανέφερα πρώτα τον Ραχιώτη καθότι είναι γνωστό πολυεργαλείο με πλούσιο παρελθον που όπου τον βλέπεις σε ορισμούς ξερεις οτι δεν ειναι στην τυχη και κάποια ομάδα θα "κλάψει".
Πραγματικα απορώ πως κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος.
Οχι που σφυράει.
Αυτό γινεται με την ανοχη /συνενοχη της ΕΣΚΑ.


Οπως μαθαίνω ο Ιωνικος θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να διασφαλίσει τα συμφέροντα του ενώ θα περάσει και ο κος Βιδάλης να παρακολουθήσει το βίντεο!



QUOTE (gspara @ Nov 15 2016, 15:08 ) *
Συνεχιζουμε με τα αγωνιστικα,οποιος θελει ας γραψει για τα ματς που εγιναν χθες.Ακομα δεν εχουμε διαβασει κατι που να εχει σχεση με το μπάσκετ.



Εγω χτες ημουνα Ελληνογερμανικη ,μονο γι αυτο μπορω να γραψω αγωνιστικά.
Αλλα μαντεψε,και κει στην κερκιδα ,για το ματς στο Αιγαλεω συζητουσαν!
Βοηθουσε βλέπεις η παρουσία του Τσατση στο παρκέ βλέπεις....

QUOTE (pain of salvation @ Nov 15 2016, 19:29 ) *
Εκεί γύρω στο 20κάτι,με το σκορ 34-52,ο Μοσχονάς διαγνώστηκε με λύσσα και κόλλησε και τους Καμπέρη,Σιδερή,Ανδρεάτο,Μαυρομάτη. Προσμένουμε και σε άλλες τέτοιες "ασθένειες" τις προσεχείς Δευτέρες.



Τρομερη ανατροπη μπραβο!

Κοιτα πως χανω τα προγνωστικα ....
Απο +10 και από +18... sad.gif

Συγχαρητηρια !

Πάμε στα φρέσκα !


20:00 ΤΑΥΡΟΥ
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 2006-ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ :2
Πάμε για το πρώτο διπλό.
Λιγα θα κάνει άλλωστε.

21:00 ΓΕΡΑΚΑ ΚΛ.
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ:1
Δεν το καταφέρανε με Μελίσσια.
Θα το καταφέρουν με Ηλυ;
Με Ζευκιλη αντιπαλο ο Κολωκας και ο Ασημενιος θα έχουν πιο δύσκολο έργο αλλά θα το ρισκάρω.
Οπως ειπαμε και χτες αλλαγη προπ στον Γερακα με Αποστολακη να αποτελει παρελθον.

21:00 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Α
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ:1
Έδρα περίεργη.

21:30 Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΚΛ.
ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ-ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ:1
Επιστροφή στις νίκες.

21:30 ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΛ.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ-ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ:2
Δύσκολα αλλα δεν τον παίρνει για άλλη γκέλα τον Ιωνικό.

21:45 ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΓΣ
ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ:2
Ανωτερότης.

21:45 Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΦΕΑ Ν.Φ. Ν.Χ.:2
Οι 2 "νεκροί" της κατηγορίας.
Ποιον να  αναστήσω;
Θα πω ΦΕΑ στην τύχη.
Kingbasket
ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 2006-ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ : 2


ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ: 2

Α
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ: 1

ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ-ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ:1

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ-ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ: 1

ΓΣ
ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ: 2


ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΦΕΑ Ν.Φ. Ν.Χ.: 2


QUOTE (ΣΟΥΛΗΣ @ Nov 16 2016, 15:10 ) *
Εύγε στον γράφοντα. Μακράν η πληρέστερη τοποθέτηση, γεμάτη ακρίβεια και σαφήνεια. Θα ήθελα την άποψή σου για τους τρόπους επίλυσης του προβλήματος των τραμπούκων, των προπυλακισμών, των απειλών και αν θεωρείς ότι πρέπει να ξηλωθούν οι επί κεφαλής της Ε.Σ.Κ.Α.


Ειρωνία ή κανω λάθος ?
Kotsidas12
QUOTE (gspara @ Nov 16 2016, 11:43 ) *
Tωρα μπερδευτηκες και με μπερδεψες και εμενα.Κανεις quote το συγκεκριμενο ποστ αλλα ουσιαστικα αναφερεσαι στο προηγουμενο που εγραψα.
Και βεβαια μπορειτε να λετε την αποψη σας και να παιρνετε θεση.Αρκει να γινετε συμφωνα με τους κανονισμούς του φορουμ,
χωρις χαρακτηρισμούς που προσβαλουν τον αλλον.Η παρεμβαση μου εγινε όταν ειδα ότι ξεφυγε η συζητηση.

Επισης δεν ειπα ότι δεν θελω να παρω θεση στα επεισοδια.Η παρατηρηση που μου εγινε εχει να κανει με την διαιτησια.
Την περσινη σεζον που ημουν παρων στα επεισοδια στην Καισαριανή(Νηαρ-Αιγαλεω) πηρα θεση και νομιζω ημουν αρκετα καυστικος.
Θυμαμαι μαλιστα την παρεμβαση καποιου συμφορουμιτη που ειχε γραψει τοτε να σταματήσουμε επιτελους να μιλαμε για τα επεισοδια και να γραψουμε και για λιγο μπάσκετ.

Η δικη μου περιεργεια είναι γιατι όταν γινονται ματσαρες δεν γραφει κανεις,ενω όταν γινονται επεισοδια η αδικιες γινεται χαμος?!?!?!Ειναι τεραστιο το κοντραστ!!!!
ΣΟΥΛΗΣ
Θα συγχαρώ και εσένα για όλες σου τις τοποθετήσεις που με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο. Καθόλου και ποτέ ειρωνία. Μόνον εύσημα για τα γραφόμενά σας. Όταν με κάποιους διαφωνώ, εκφράζω καθαρά και σταράτα ( πάντοτε με διέπουν κανόνες σεβασμού και αξιοπρέπειας) την αντίθεσή μου.
basketoterastios
77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
QUOTE (ΣΟΥΛΗΣ @ Nov 16 2016, 20:15 ) *
Θα συγχαρώ και εσένα για όλες σου τις τοποθετήσεις που με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο. Καθόλου και ποτέ ειρωνία. Μόνον εύσημα για τα γραφόμενά σας. Όταν με κάποιους διαφωνώ, εκφράζω καθαρά και σταράτα ( πάντοτε με διέπουν κανόνες σεβασμού και αξιοπρέπειας) την αντίθεσή μου.

41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

Παντα ευγενικος και σωστος!!!
Kotsidas12
Καλησπέρα σε όλους σας,είναι η πρώτη φορά που γράφω σε αυτο το γκρουπ αν και διαβάζω πολύ καιρό τα σχόλια σας και γενικά τις απόψεις σάς,άλλα θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα για το θέμα Αιγάλεω. Ρωτάω λοιπόν πόσες φορές έχει τιμωρηθεί το Αιγάλεω για την συμπεριφορά των οπαδών του???Πως έπεσε από την Α1??? Μήπως γιατί και τότε τιμωρήθηκε σε παιχνίδι που δεν έγινε τίποτα από πλευράς οπαδών αλλά απο(τυχαία είσοδο ΜΑΤ μέσα στο κλειστό) καταγγελία για επεισόδια σε παιχνίδι με ομάδα που διατηρούμε φιλικές σχέσεις??? Μήπως θυμάστε πως τιμωρήθηκε το παιδικό πριν λίγα χρόνια για να ανέβει ομάδα που αγωνιστικά δεν θα ανέβαινε ποτέ ???? Όταν τόσα χρόνια γίνονται όργια και επεισόδια ακόμα και μεταξύ παικτών σε αγώνες παιδικών και εφηβικών και όλος τυχαίως ξανα γίνονται κεκλεισμένων. Μήπως μπορεί κανείς να μου πει σε ποια παιχνίδια του Αιγάλεω είχαμε έστω και μια καταγγελία για ξυλοδαρμό παίκτη η φιλαθλου συνόδου????Και για να προλάβω κανένα που θα πει Μαρούσι τού λέω ότι εκτός του Μπαρδα που και αυτός πιο πολύ από τους συμπαίκτες του χτύπησε και όχι από Αιγαλιωτες καθώς μπήκε στην μέση να σταματήσει την είσοδο κάποιον στα αποδυτήρια και έτρωγε απο πίσω καρέκλες και πάγκους από τους συμπαίκτες του ουδείς άλλος έπαθε τίποτα ούτε από παίκτες ούτε από φιλάθλους συνοδούς,και επειδή θα πρέπει να ξέρουμε και τον λόγο της φασαριας ας ρωτήσετε τον παίκτη του Αμαρουσίου που έλεγε και έγραφε πολλά για το τη θα έκανε στο παιχνίδι αυτό θα βρείτε και το γιατί ήταν φισκα το γήπεδο σε ένα σχεδόν αδιάφορο παιχνίδι τότε.Πάμε λοιπόν και στο τελευταίο παιχνίδι με Ιωνικό.Είχαμε λοιπόν μια διαιτησία 100%μηδέν Αιγάλεω έτσι???Ποιος ο λόγος λοιπόν με τέτοια διαιτησία να γίνει (κόλαση) το ματς????Οι Τσακίρης Τρικαλιωτης ???? Κύριοι????Μήπως όλο το παιχνίδι προκαλούσαν την εξέδρα????Μήπως λέχθηκε το θα σας γαμισω όλους??? Μήπως κάποιος από τους δύο σε κάθε τρίποντο έκανε χειρονομίες και πανηγυρισμούς προς την εξέδρα των φανατικών??? Μήπως από την νίκη του Αιγάλεω έχει άλλως οφέλη και όχι το Αιγάλεω??? Και τελικά αφού έγιναν όργια στην εξέδρα πόσοι άμαχοι τραυματίστηκαν???? Μήπως κανείς?????Και ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ γιατί φώναζε στους δικούς του παίκτες του πάγκου να μην κάνουν μαλακιες και να κάθονται κάτω????Λοιπόν τα γήπεδα είναι ομορφότερα γεμάτα πάρα αδεια ,μπορεί πολλούς να σας πειράζει που σε ένα αγώνα τοπικού μία ομάδα το γεμίζει αλλά τη να κάνουμε εμάς μας αρέσει γεμάτο και με ζωή παρα άδειο.Συγγνώμη άν σας ζαλισα αλλά το παραμύθι με το κακό Αιγάλεω δεν υπάρχει και δεν αντέχετε.Τέλος προκαλώ τον οποιονδήποτε(αλλά με αποδείξεις όχι μου είπαν άκουσα)να μου πει τα τελευταία δέκα χρόνια ποιος δέχθηκε επίθεση στο Αιγάλεω.
Kingbasket
QUOTE (ΣΟΥΛΗΣ @ Nov 16 2016, 20:15 ) *
Θα συγχαρώ και εσένα για όλες σου τις τοποθετήσεις που με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο. Καθόλου και ποτέ ειρωνία. Μόνον εύσημα για τα γραφόμενά σας. Όταν με κάποιους διαφωνώ, εκφράζω καθαρά και σταράτα ( πάντοτε με διέπουν κανόνες σεβασμού και αξιοπρέπειας) την αντίθεσή μου.


Σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και συγγνώμη εαν σε αμφισβήτησα απλά επειδή ο γραπτός λόγος είναι λίγο περίεργος γι αυτό σε ρώτησα... Να είσαι καλα !

QUOTE (Kotsidas12 @ Nov 16 2016, 21:23 ) *
Καλησπέρα σε όλους σας,είναι η πρώτη φορά που γράφω σε αυτο το γκρουπ αν και διαβάζω πολύ καιρό τα σχόλια σας και γενικά τις απόψεις σάς,άλλα θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα για το θέμα Αιγάλεω. Ρωτάω λοιπόν πόσες φορές έχει τιμωρηθεί το Αιγάλεω για την συμπεριφορά των οπαδών του???Πως έπεσε από την Α1??? Μήπως γιατί και τότε τιμωρήθηκε σε παιχνίδι που δεν έγινε τίποτα από πλευράς οπαδών αλλά απο(τυχαία είσοδο ΜΑΤ μέσα στο κλειστό) καταγγελία για επεισόδια σε παιχνίδι με ομάδα που διατηρούμε φιλικές σχέσεις??? Μήπως θυμάστε πως τιμωρήθηκε το παιδικό πριν λίγα χρόνια για να ανέβει ομάδα που αγωνιστικά δεν θα ανέβαινε ποτέ ???? Όταν τόσα χρόνια γίνονται όργια και επεισόδια ακόμα και μεταξύ παικτών σε αγώνες παιδικών και εφηβικών και όλος τυχαίως ξανα γίνονται κεκλεισμένων. Μήπως μπορεί κανείς να μου πει σε ποια παιχνίδια του Αιγάλεω είχαμε έστω και μια καταγγελία για ξυλοδαρμό παίκτη η φιλαθλου συνόδου????Και για να προλάβω κανένα που θα πει Μαρούσι τού λέω ότι εκτός του Μπαρδα που και αυτός πιο πολύ από τους συμπαίκτες του χτύπησε και όχι από Αιγαλιωτες καθώς μπήκε στην μέση να σταματήσει την είσοδο κάποιον στα αποδυτήρια και έτρωγε απο πίσω καρέκλες και πάγκους από τους συμπαίκτες του ουδείς άλλος έπαθε τίποτα ούτε από παίκτες ούτε από φιλάθλους συνοδούς,και επειδή θα πρέπει να ξέρουμε και τον λόγο της φασαριας ας ρωτήσετε τον παίκτη του Αμαρουσίου που έλεγε και έγραφε πολλά για το τη θα έκανε στο παιχνίδι αυτό θα βρείτε και το γιατί ήταν φισκα το γήπεδο σε ένα σχεδόν αδιάφορο παιχνίδι τότε.Πάμε λοιπόν και στο τελευταίο παιχνίδι με Ιωνικό.Είχαμε λοιπόν μια διαιτησία 100%μηδέν Αιγάλεω έτσι???Ποιος ο λόγος λοιπόν με τέτοια διαιτησία να γίνει (κόλαση) το ματς????Οι Τσακίρης Τρικαλιωτης ???? Κύριοι????Μήπως όλο το παιχνίδι προκαλούσαν την εξέδρα????Μήπως λέχθηκε το θα σας γαμισω όλους??? Μήπως κάποιος από τους δύο σε κάθε τρίποντο έκανε χειρονομίες και πανηγυρισμούς προς την εξέδρα των φανατικών??? Μήπως από την νίκη του Αιγάλεω έχει άλλως οφέλη και όχι το Αιγάλεω??? Και τελικά αφού έγιναν όργια στην εξέδρα πόσοι άμαχοι τραυματίστηκαν???? Μήπως κανείς?????Και ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ γιατί φώναζε στους δικούς του παίκτες του πάγκου να μην κάνουν μαλακιες και να κάθονται κάτω????Λοιπόν τα γήπεδα είναι ομορφότερα γεμάτα πάρα αδεια ,μπορεί πολλούς να σας πειράζει που σε ένα αγώνα τοπικού μία ομάδα το γεμίζει αλλά τη να κάνουμε εμάς μας αρέσει γεμάτο και με ζωή παρα άδειο.Συγγνώμη άν σας ζαλισα αλλά το παραμύθι με το κακό Αιγάλεω δεν υπάρχει και δεν αντέχετε.Τέλος προκαλώ τον οποιονδήποτε(αλλά με αποδείξεις όχι μου είπαν άκουσα)να μου πει τα τελευταία δέκα χρόνια ποιος δέχθηκε επίθεση στο Αιγάλεω.

Λοιπόν έχουμε και λέμε :

30/3/14. Για εξήγησέ μας γιατί δεν κατέβηκε η Λιβαδειά να παίξει ???????
http://www.sentragoal.gr/mpasket_alles_eid...aleo-129686101/

25/10/16. Ξυλοκόπημα σε παίκτες του Ταύρου. Αλλα δεν το έκαναν οπαδοί του Αιγάλεω μάλλον νεφελίμ
http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/...th.4336057.html

25/3/15. Σε παιδικό πρωτάθλημα με την Αναγέννηση Πετραλώνων διεκόπη το ματς για επεισόδια.
http://www.sport-fm.gr/article/basket/ksul...isi-pic/3079066


Έχεις δίκιο λοιπόν όλα βαίνουν καλώς στο Αιγάλεω. Μοιράζουν τριαντάφυλλα και γλαδιόλες. Συνεχίστε λοιπόν και θα τιμηθείτε για την άριστη φιλοξενία σας.
basketoterastios
QUOTE (Kingbasket @ Nov 16 2016, 22:14 ) *
Σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και συγγνώμη εαν σε αμφισβήτησα απλά επειδή ο γραπτός λόγος είναι λίγο περίεργος γι αυτό σε ρώτησα... Να είσαι καλα !


Λοιπόν έχουμε και λέμε :

30/3/14. Για εξήγησέ μας γιατί δεν κατέβηκε η Λιβαδειά να παίξει ???????
http://www.sentragoal.gr/mpasket_alles_eid...aleo-129686101/

25/10/16. Ξυλοκόπημα σε παίκτες του Ταύρου. Αλλα δεν το έκαναν οπαδοί του Αιγάλεω μάλλον νεφελίμ
http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/...th.4336057.html

25/3/15. Σε παιδικό πρωτάθλημα με την Αναγέννηση Πετραλώνων διεκόπη το ματς για επεισόδια.
http://www.sport-fm.gr/article/basket/ksul...isi-pic/3079066


Έχεις δίκιο λοιπόν όλα βαίνουν καλώς στο Αιγάλεω. Μοιράζουν τριαντάφυλλα και γλαδιόλες. Συνεχίστε λοιπόν και θα τιμηθείτε για την άριστη φιλοξενία σας.

Mα φυσικα θα συνεχισουν..αφου οι αρμοδιοι οχι μονο δεν τιμωρουν..αλλα επικροτουν οσα συμβαινουν..στελνουν διαιτητες και παιζουν 100-0..τιμωρουν παιχτες που τους προκαλουν πανηγυριζοντας..και παει λεγοντας..αρα καλα κανουν τα παιδια..
Kotsidas12
Πάμε ένα ένα .1 Λειβαδιά πέσανε αυγά έξω από το γήπεδο δεν τραυματίστηκε ΚΑΝΕΊΣ και επαναληφθεί κεκλεισμένων.2Πετράλωνα εκτός του ότι ανεβάζεις ψευδές δημοσίευμα θα σου πω ότι ναι έγιναν επεισόδια αλλά με αντιπάλους οπαδούς οι οποίοι έγραφαν όλοι την βδομάδα ποστ στο Facebook για το τη θα κάνουν στους Αιγάλεωτες και επιτέθηκαν σε γονείς πολύ πριν έρθουν οι ΟΠΑΔΟΊ του Αιγάλεω.3 Ταύρος εκεί χωρίς να είμαι παρών( γιατί δεν εχω μάθει να κρύβομαι και να λέω ψέματα)θα σου πω ότι πράγματι έπρεπε το Αιγάλεω να τιμωρηθεί αλλά ρε παιδιά πόσες φορές έστειλε ευχές ο συγκεκριμένος παίκτης στην εξέδρα τον φανατικών οπαδών???και γιατί δέχθηκε επίθεση ΜΌΝΟ ΑΥΤΌΣ????Και για τέλος υπάρχουν κι άλλα κολαστήρια απλά δεν λέγονται Αιγάλεω.Υ.Γ. Και για να μην παρεξηγηθώ δεν επικροτώ την βία.
Kingbasket
QUOTE (Kotsidas12 @ Nov 16 2016, 22:53 ) *
Πάμε ένα ένα .1 Λειβαδιά πέσανε αυγά έξω από το γήπεδο δεν τραυματίστηκε ΚΑΝΕΊΣ και επαναληφθεί κεκλεισμένων.2Πετράλωνα εκτός του ότι ανεβάζεις ψευδές δημοσίευμα θα σου πω ότι ναι έγιναν επεισόδια αλλά με αντιπάλους οπαδούς οι οποίοι έγραφαν όλοι την βδομάδα ποστ στο Facebook για το τη θα κάνουν στους Αιγάλεωτες και επιτέθηκαν σε γονείς πολύ πριν έρθουν οι ΟΠΑΔΟΊ του Αιγάλεω.3 Ταύρος εκεί χωρίς να είμαι παρών( γιατί δεν εχω μάθει να κρύβομαι και να λέω ψέματα)θα σου πω ότι πράγματι έπρεπε το Αιγάλεω να τιμωρηθεί αλλά ρε παιδιά πόσες φορές έστειλε ευχές ο συγκεκριμένος παίκτης στην εξέδρα τον φανατικών οπαδών???και γιατί δέχθηκε επίθεση ΜΌΝΟ ΑΥΤΌΣ????Και για τέλος υπάρχουν κι άλλα κολαστήρια απλά δεν λέγονται Αιγάλεω.Υ.Γ. Και για να μην παρεξηγηθώ δεν επικροτώ την βία.


Α οκ, αφού τα αβγά έσπασαν το πούλμαν της Λιβαδειάς οκ τι να πω ? Επειδη μάλλον δεν γνωρίζεις, ρώτα λοιπόν να σου πουν πω νίκησε το Αιγάλεω το ματσάκι με τη Λιβαδειά... Όσο για τα δημοσιεύματα που λες, λες να υπάρχει τελικά εμπάθεια από τους δημοσιογράφους και να τα βάζουν όλοι χωρίς λόγο με το Αιγάλεω ? Έλεος δηλαδή.... Και για να τελειώνουμε, συνεχίστε την άψογη φιλοξενία βρε παιδιά οκ...
Kotsidas12
Το πούλμαν έφυγε και πήγε στα κτελ όπου και μετα απο πολλές ώρες βγήκαν κάποιες φωτογραφίες με ενα τζαμί σπασμένο οπότε κανείς δεν ξέρει αν και πως έσπασε ,η νίκη που λες μετά ήταν αν θυμάμαι καλά με είκοσι πόντους διαφορά και κεκλεισμένων ,αν εσυ ξέρεις κάτι παραπάνω γραφτο ,και τέλος για την φιλοξενία που λες ας σού πούνε ομάδες με κόσμο όπως ο Σπόρτινγκ η Λάρισα και άλλες που η σχέσεις μας είναι πολύ καλές να σε ενημερώσουν.Υ.Γ. για τους δημοσιογράφους δεν σου γράφω τίποτα γιατί είναι ανάξιο λόγου.
xaker_man
ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 2006-ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ : 2 Σιγουρακι


ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ: 2 Με τετοιο βαθος στο παγκο λιγο δυσκολο να χασουνε

Α
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ:1 Τυχαια με την εδρα

ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ-ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ:2 Εφοσον πηρε την πρωτη του νικη φετος το Κουκακι ηρθε η ωρα να αρχισει το δικο του σερι

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ-ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ: 2 Ενα καλο ντερμπι εδω εστω κι δυσκολα θα το παρει το διπλο ο Ιωνικος

ΓΣ
ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ: 2 Το αλλο σιγουρακι


ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΦΕΑ Ν.Φ. Ν.Χ.: 1 Θα παω τυχαια και εδω με την εδρα
Gkos
QUOTE (Kotsidas12 @ Nov 16 2016, 21:23 ) *
Πάμε λοιπόν και στο τελευταίο παιχνίδι με Ιωνικό.Είχαμε λοιπόν μια διαιτησία 100%μηδέν Αιγάλεω έτσι???


Θα μου πεσουν τα μαλλια με οσα διαβαζω...
Τουλαχιστον παραδεχεσαι οτι ηταν 100-0 η διαιτησία...
Καλωσηρθες στο φορουμ btw.
Budget
ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2
ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 2
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΙΓΑΛΕΩ 2
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 1
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 2
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΦΕΑ ΝΦ-ΝΧ 1
papajohn89

ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2
ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 2
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΙΓΑΛΕΩ 1
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 1
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 2
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΦΕΑ ΝΦ-ΝΧ 2
Kingbasket
QUOTE (Gkos @ Nov 18 2016, 21:15 ) *


Α καλά..... Μιλάμε για ανάλογη σφαγή με το Δάφνη-Πανόραμα... Και μετά προσπαθούν να μας πείσουν οτι γύρισαν το ματς παικτικά... Για ξυπνάτε εκεί στην ΕΣΚΑ και στείλτε τους στην Δ κατηγορία... Και μην παίζετε με τον ιδρώτα των παικτών για να υπηρετείτε λαμόγια....
basketoterastios
QUOTE (Gkos @ Nov 18 2016, 21:15 ) *

Tι λετε ρε;οργια οργιων..ειναι ντροπη πραγματικα..
Παναγιώτης
ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2
ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 2
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΙΓΑΛΕΩ 2
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 1
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 2
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΦΕΑ ΝΦ-ΝΧ 2
push
ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2
ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 1
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΙΓΑΛΕΩ 1
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 2
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΦΕΑ ΝΦ-ΝΧ 1
filologos
ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2
ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 2
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΙΓΑΛΕΩ 1
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 2
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΦΕΑ ΝΦ-ΝΧ 2
dru_15

ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2
ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 2
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΙΓΑΛΕΩ 2
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 2
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΦΕΑ ΝΦ-ΝΧ 2

coachmarian34
Αναμετρήσεις για όλα τα γούστα (Α΄ ΕΣΚΑ)


Πιστή στο ραντεβού της για μια ακόμα Δευτέρα η Α΄ ΕΣΚΑ με τον ερχομό της 8ης αγωνιστικής η οποία θα καθηλώσει όσους επισκεφτούν κάποιο γήπεδο. Να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει ο Ιωνικός Ν.Φ. ο οποίος πετάγεται μέχρι το Ψυχικό αντιμέτωπος με τον Ποσειδών ο οποίος θέλει να έχει επαφή με την πεντάδα. Στο κυνήγι της 1ης θέσης θέλει να διατηρηθεί ο Ηλυσιακός ο οποίος φιλοξενείται από τον Κρόνο Γέρακα ο οποίος παλεύει για την παραμονή του όπως και οι Αγίοι Ανάργυροι οι οποίοι υποδέχονται τα Μελίσσια τα οποία θέλουν να μείνουν ''ζωντανά'' στο κόλπο της 1ης θέσης. Με ανεβασμένη ψυχολογία το Αιγάλεω δίνει εκτός έδρας μάχη με την Ηλιούπολη ενώ η Νέα Ιωνία θέλει να ξεχάσει την βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής αντιμετωπίζοντας το Κουκάκι το οποίο κυνηγάει νίκες σωτηρίας. Να μείνει όσο πιο μακριά από την επικίνδυνη ζώνη θέλει ο Σπόρτιγκ ο οποίος κοντράρεται εκτός έδρας με τον ουραγό Αίολο Ταύρου ενώ ΑΟΚ Χαλάνδρι και ΦΕΑ διασταυρώνουν τα ξίφη τους με μοναδικό στόχο την ανάκαμψη. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

http://sportsofficers.blogspot.gr/2016/11/...st_70.html#more
basketoterastios
ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2
ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 2
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΙΓΑΛΕΩ 1
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 2
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΦΕΑ ΝΦ-ΝΧ 1
jhantzop
ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
Δεν έχω εικόνα από Σπόρτιγκ, αλλά αν ο Αίολος αντέξει 40 λεπτά, έχει μεγάλη τύχη για νίκη.

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 2
Δύσκολη πρόβλεψη, αλλαγή προπονητή στον Γέρακα η οποία μπορεί να επηρρεάσει θετικά και να πετύχει τη νίκη. Σοβαρή ομάδα ο Ηλυσιακός, δεν θα αφήσει την ευκαιρία για μία εκτός έδρας νίκη να πάει χαμένη.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΙΓΑΛΕΩ 1
Μάχη σε όλα τα επίπεδα! Είτε έτσι, είτε αλλιώς, άσσος.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2
Δύσκολο παιχνίδι και δύσκολα δεύτερη σερί ήττα για το φαβορί του πρωταθλήματος, όσο δυνατός και αν είναι ο Ποσειδώνας στην έδρα του. Πέρα από την πρόβλεψη, το παιχνίδι είναι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1
Άσσος καραμπινάτος; για πολλούς και διάφορους λόγους.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 2
Είναι οι εκτός έδρας νίκες που χρειάζονται τα Μελίσσια για να πετύχουν τον στόχο των playoffs, αν και είναι ακόμα νωρίς

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΦΕΑ ΝΦ-ΝΧ 2
Δύσκολα τα πράγματα για το Χαλάνδρι, τυχερή η ΦΕΑ που το πετυχαίνει τώρα και όχι πριν ένα μήνα. Ευκαιρία για νίκη και ανάκαμψη(?).
larry33
ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 1
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΙΓΑΛΕΩ 1
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 1
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΦΕΑ ΝΦ-ΝΧ 2
gspara
ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
Ειχα παρακολουθησει και το ματς κυπελλου στο ανετο διπλο του Σπόρτιγκ.Τωρα βεβαια εχουμε να κανουμε με διαφορετικο παιχνιδι και η απογοητευτικη εικονα του Σπόρτιγκ στα εκτος εδρας,με οδηγει στον ασσο.

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 2
Σε φαση αλλαγης προπονητης τυχαινει ο Ηλυσιακος τον Γερακα,κατι που δυσκολευει το εργο του.Παρολαυτα εχει πολύ καλη ομαδα και εστω δυσκολα πιστευω θα περασει.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΙΓΑΛΕΩ 2
Αμφιρροπο ντέρμπι με φοντο την εισοδο στην 5αδα.Δυσκολο πονταρισμα,κλεινω στο διπλο.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 1
Σε κακο τάιμινγκ υποδεχεται ο Ποσειδωνας τον Ιωνικο.Εκτος από την απουσια του Στεργιακη εχει να αντιμετωπισει ένα πληγωμενο
θηριο μετα την επεισοδιακη ηττα στο Αιγαλεω.Θα κρατησω όμως το σχολιο μου,οτι καμμια ομαδα δεν θα περασει από το Ψυχικο.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΚΟΥΚΑΚΙ 2
Απογοητευσε η Ιωνια.Το Κουκακι εσπασε το ροδι και παει με άλλη ψυχολογια.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 2
Διαφορα δυναμικότητας,αλλοι στοχοι.

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΦΕΑ ΝΦ-ΝΧ 2
Ποιος το περιμενε ότι θα είχαμε να κανουμε με ντέρμπι σωτηριας.Και με τις προοπτικες μαλιστα να είναι δυσοίωνες.
MENEGIN11

ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 2
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΙΓΑΛΕΩ 1
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 2
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΦΕΑ ΝΦ-ΝΧ 1
Hotter
ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 2
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΙΓΑΛΕΩ 2
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 2
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΦΕΑ ΝΦ-ΝΧ 2
jhantzop
Τι έγινε ρε παιδιά;;; μετά τα 10 διπλά για Σπόρτιγκ και την πρόβλεψή μου για άσσο, το γυρίσατε όλοι στους άσσους;;;

blink.gif w00t.gif shot.gif biggrin.gif cool.gif laugh.gif
ChrisKof13
ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2
ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 1
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΙΓΑΛΕΩ 1
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΚΟΥΚΑΚΙ 2
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 2
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΦΕΑ ΝΦ-ΝΧ 2
gspara
QUOTE (jhantzop @ Nov 21 2016, 12:24 ) *
Τι έγινε ρε παιδιά;;; μετά τα 10 διπλά για Σπόρτιγκ και την πρόβλεψή μου για άσσο, το γυρίσατε όλοι στους άσσους;;;

blink.gif w00t.gif shot.gif biggrin.gif cool.gif laugh.gif

Τουλαχιστον εχουμε σωστα προτυπα wink.gif
jhantzop
QUOTE(gspara @ Nov 21 2016, 12:38 ) *
Τουλαχιστον εχουμε σωστα προτυπα wink.gif

Έτσι μπράβο!

Μέχρι τώρα (16 προβλέψεις):

ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2 31% 69%
ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 2 25% 75%
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΙΓΑΛΕΩ 1 69% 31%
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ 2 31% 69%
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1 81% 19%
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 2 6% 94%
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΦΕΑ 2 31% 69%
Paragodas
Καλημέρα και καλή εβδομάδα,

ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 1

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΙΓΑΛΕΩ 1

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 2

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΦΕΑ ΝΦ-ΝΧ 2

Καλή επιτυχία σε όλους!!!!!
Doctor-J
ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
Αμφίρροπο παιγνίδι με δύσκολη πρόβλεψη, θα πάρω τον άσσο μιας και είναι απο τα λίγα παιγνίδια που μπορεί ο Αίολος να διεκδικήσει την νίκη.

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 1
Δύσκολη έδρα και ο Κρόνος χρειάζεται μιά νίκη για να ανέβει λίγο στην βαθμολογία. Θεωρητικά θα έχει καλή ψυχολογία και κίνητρο με την αλλάγή του προπονητή. Θα ποντάρω στην έκπληξη και θα πάρω τον άσσο.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΙΓΑΛΕΩ 1
Αλλό ένα από τα αμφίρροπα παιγνίδια της αγωνιστικής. Η Ηλιούπολη είναι δυνατή στην έδρα της ενω το Αιγάλεω χάνει αρκετή από την δύναμή του μακριά από το γήπεδό του.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 1
Με νίκη ο Ποσειδώνας βάζει ισχυρή υποψηφιότητα για την 5άδα. Ο Ιωνικός πάιζει για την πρώτη θέση αλλά δύσκολα θα φυγει με το 2πλο σήμερα.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1
Άσσος αλλά μάλλον πιό δύσκολα από ότι πολλοί φαντάζονται.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 2
Αν θέλουν να διεκδικήσουν την πρώτη θέση τέτοια παιγνίδια πρέπει να τα παίρνουν τα Μελίσσια.

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΦΕΑ ΝΦ-ΝΧ 2
Ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε δύο ομάδες που αρκετοί τις είχαν για πεντάδα στην αρχή του πρωταθλήματος. Θα πάω με το διπλό καθως ο ΑΟΚ με απογοήτευσε με την εικόνα του.
Zourinho
ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ :2
ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ :2
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΙΓΑΛΕΩ :2
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ :1
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΚΟΥΚΑΚΙ :2
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ :1
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΦΕΑ ΝΦ-ΝΧ :1

doctor_dru
ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
Αν θέλει να παλέψει για την παραμονή πρέπει να το πάρει.Παρομοίως και για τους φιλοξενούμενους απ'τα λίγα εκτός έδρας που μπορούν να πάρουν.Άσσος στις λεπτομέρειες

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 2
Αλλαγή προπονητή στους γηπεδούχους που πιθανόν να φέρει άλλον αέρα.Μεγάλο βάθος στον πάγκο οι φιλοξενούμενοι,θα τους εμπιστευτώ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΙΓΑΛΕΩ 1
Το Αιγάλεω έρχεται από σημαντική νίκη(όπως ήρθε τέλοσπαντων) αλλά θα ποντάρω στην έδρα

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 1
Το ντέρμπι της αγωνιστικής.Ο Ιωνικός έρχεται από την πρώτη του ήττα αλλά ο Ποσειδώνας είναι πολύ δυνατός στην έδρα του

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1
Έκανε σεφτέ το μαχητικό Κουκάκι αλλά δύσκολο να τα καταφέρει και σήμερα

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 2
Πιο έμπειροι οι φιλοξενούμενοι,θα το πάρουν ακόμα κι αν δυσκολευτούν

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΦΕΑ ΝΦ-ΝΧ 2
Ευκαιρία για την ΦΕΑ να ανακάμψει καθώς το Χαλάνδρι έχει προβλήματα και δεν είναι σε καλή κατάσταση
pain of salvation
Για το γούρι,όλα άσσοι

ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 1
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΙΓΑΛΕΩ 1
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 1
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 1
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΦΕΑ ΝΦ-ΝΧ 1
KOBY
ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
Δεν ξερω γιατι. Ενστικτο

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 1
Θα ζορισει οποιον περναει απο το Γερακα ποσο μαλλον με την αλλαγη προπονητη να δινει ελπιδες για restart.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΙΓΑΛΕΩ 1
Αν η Ηλιουπολη θελει να χτυπησει Πενταδα πρεπει να κυνηγησει το Αιγαλεω και την Ιωνια.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 1
Θα αντιδρασουν οι του ΝΦ αλλα ο Ποσειδωνας δεν θα παραδοθει ευκολα

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1
Δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλο αποτελεσμα

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 2
Όσο κιαν μαρεσει η πιτσιρικαρια των Αγιων δεν νομιζω οτι μπορουν να χτυπησουν τα Μελισσια

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΦΕΑ ΝΦ-ΝΧ 2
Η μια απογοητευση απεναντι στην αλλη. Γνωριζουν το γηπεδο καλα και οι δυο ομαδες. Πονταρω στην αντεπιθεση της ΦΕΑ
kondoros
ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 2

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΙΓΑΛΕΩ 2

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 2

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΦΕΑ ΝΦ-ΝΧ 2
jhantzop
Μετά από 23 προβλέψεις:

ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2 39% 61%
ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 2 35% 65%
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΙΓΑΛΕΩ 1 70% 30%
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ 2 43% 57%
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΚΟΥΚΑΚΙ 1 83% 17%
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 2 13% 87%
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΦΕΑ 2 30% 70%

και σήμερα live η διακύμανση του σκορ του αγώνα των Μελισσίων στο www.melissiabc.gr
dru_15
Αγωνιστικη ανατροπων... πολλες εκπληξεις...
gspara
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΑΙΓΑΛΕΩ 79-61 (12-15,34-28,54-42,79-61).

Και τον Στεφ Καρι να εχεις,με μια πενταδα σε ολοκληρο τον αγωνα δεν πας πουθενα.Και φυσικα αναφέρομαι στο Αιγάλεω που εβγαλε το 99,9% του αγωνα με τους ιδιους παιχτες ohmy.gif .Χαρακτηριστικα η πρωτη αλλαγη εγινε στο 16' και αυτή με αφορμή το 2ο φαουλ του Μουγιου,αλλα ο Τσατσανης δεν επαιξε παρα ελαχιστα.
Σαφεστατα ανωτερη Ομαδα η Ηλιουπολη,ανεβασε κατακόρυφα την αποδοση της μετα το 15' και νικησε πανεύκολα το Αιγάλεω αποδίδοντας πολύ ωραιο μπάσκετ!!!

Ηλιουπολη.......Σπανος-Λιακοπουλος-Τσιακος-Κουκουρας-Μαντας
Αιγάλεω..........Κυριακοπουλος-Βαρθακοκοιλης-Κουτρας-Παπαιωαννου-Μουγιος

Κλειστο παιχνιδι στο πρωτο 15λεπτο με το Αιγάλεω να φερνει το ματς στα μετρα του και με καλο ξεκίνημα από τους Βαρθακοκοιλη-Μουγιο ειχε ελαφρυ προβαδισμα (3-8,9-15).
Καπου στα μισα της β περιοοδου ο κοουτς Μανος εκανε το αυτονοητο.Απλωσε την αμυνα του και ξεκινησε την πιεση.
Ο Τσιακος με 3ποντο ισοφαρισε(22-22) και ξεκινησε η αντιστροφη μετρηση.Το ζον-πρες της Ηλιούπολης εφερε αμεσως αποτελέσματα,βραχυκυκλωνοντας τους φιλοξενουμενους.
Πολύ καλος σε αυτό το διαστημα ο Λιακοπουλος που εγινε βδελλα στον Κυριακοπουλο.

Επιθετικα οι 'καυτοι' Κούκουρας-Τσιακος ανεβασαν την διαφορα στο ξεκίνημα της 3ης περιοδου σε διψηφια επίπεδα.....44-33.
Το 3ο φαουλ του Λιακοπουλου απελευθερωσε προς στιγμην τον Κυριακοπουλο και το Αιγαλεω εδειξε προσωρινα καποια σημαδια ανάκαμψης.....46-42.
Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν αμεσως και με τριποντα των Κουκουρα-Λιακοπουλου επανεφεραν την διαφορα στο 54-42 με την ληξη της γ περιοδου.

Καταιγιστικη και στην 4η περιοδο η Ηλιουπολη,με τον Σπανο να εχει ανεβασει την αποδοση του,εκτοξευσε την διαφορα στο 65-46 και εδωσε διαστασεις θριαμβου στη νικη της!!!!!

Ολοι οι παιχτες της Ηλιούπολης ειχαν εξαιρετικη αποδοση και αριστευσαν στους ρολους τους.
Αν πρεπει να ψηφισω τον MVP,θα επιλεξω τον ασταματητο Γρηγορη Κουκουρα που ηταν φανερο από το ξεκίνημα ότι βρισκεται σε καυτη κατασταση!!!!
Από κοντα ενας πολύ αγαπημενος μου παιχτης,ο Θανασης Τσιακος,κατα την γνωμη μου ο σταθεροτερος παιχτης της Ηλιούπολης σε αμυνα και επιθεση.Αποψε ειδικα ηταν σημαντικη η παρουσια του στο διαστημα της υπεροχης του Αιγάλεω.
Πραγματικο χταποδι ο Παναγιώτης Μαντας,εδειξε την κλαση του απέναντι μαλιστα σε πολύ πιο εμπειρο και παιγμενο αντιπαλο!!!
Καθοριστικες αμυνες του Λιακοπουλου πανω στον ηγετη των φιλοξενουμενων,ενω ο Σπανος στο 2ο ημιχρονο επιασε τα υψηλα αγωνιστικα του στανταρ!!!

Από το Αιγάλεω ξεχωρισαν Μουγιος-Κουτρας,αλλα με τετοια εικονα ουτε με θαυμα δεν πρεπει να συζητάμε για play-off.
Ωραια ατμοσφαιρα αυτή την φορα από τους φιλαθλους των φιλοξενουμενων που δεν σταματησαν να τραγουδάνε και μετετρεψαν το κλειστο της Ηλιούπολης σε Αιγάλεω!!!
jhantzop
Τελευταία αποτελέσματα (8η αγωνιστική)
ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ 78-74
ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 66-80
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΙΓΑΛΕΩ 79-61
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ 80-65
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΚΟΥΚΑΚΙ 67-73
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 60-81
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΦΕΑ ΝΦ-ΝΧ 72-62

Βαθμολογία (σε 8 αγώνες)
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 15 (7-1)
ΜΕΛΙΣΣΙΑ 15 (7-1)
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ 14 (6-2)
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 13 (5-3)
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 13 (5-3)

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 13 (5-3)
ΑΙΓΑΛΕΩ 13 (5-3)
ΣΠΟΡΤΙΓΚ 11 (3-5)
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 11 (3-5)
ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 10 (2-6)
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 10 (2-6)
ΦΕΑ 10 (2-6)

ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 10 (2-6)
ΚΟΥΚΑΚΙ 10 (2-6)


Φύλλα Αγώνα

Αίολος 78
Σπόρτιγκ 74

Διαιτητές: Ζακεστίδης, Αργυρούδης, Μαρτινάκος
Δεκάλεπτα: 23-13, 38-30, 55-51, 78-74.
ΑΙΟΛΟΣ (Αναγνωστόπουλος, Τσίρος): Παρδαβέλλας 14 (2), Γεωργίου 6, Γιαννιώτης, Ραδίτσας 9 (2), Γερακίνης 11 (1), Δάφνης, Χίνης, Τζαγισβίλι 6, Κακομανώλης 3 (1), Σχορτσανίτης 18 (1), Καραλευθέρης 11 (1).
ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Αρβανίτης, Ψυχουντάκης): Καπερώνης 12 (4), Σκάνδαλος 24 (1), Χουζούρης, Σονίδης, Κούρτης 14 (4), Μπουγιούρης, Γεωργακόπουλος, Τάσιος 20 (2), Αργυρίδης 2, Καραμπάτος 2, Καλογήρου, Βισνιέβσκι.

Κρόνος 66
Ηλυσιακός 80

Διαιτητές: Θεοδωρόπουλος, Παπαφωτίου, Πηλοΐδης
Δεκάλεπτα: 20-19, 36-36, 52-60, 66-80.
ΚΡΟΝΟΣ (Φράτας, Μαστοράκης): Κολώκας 16 (2), Πανταζής 7 (1), Αποστόλου 5 (1), Βασιλάκος 14, Καρακώστας 3, Τριχιάς 5, Τσεκούρας, Λουφόπουλος 3, Αναγνωστόπουλος 4, Μακρυδάκης, Σταμέλος 5, Ασημένιος 4.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Θωμόπουλος, Τσικίνας): Παπακωνσταντίνου 9 (1), Μελεούνης 2, Τσιαμπάς 3 (1), Βαρσάμος 5, Χούμας 12 (1), Αντωνόπουλος 3 (1), Σουρβατζής 6, Φράγκος 2, Τρίχας 17 (2), Ζευκιλής 19 (1), Μαρουφίδης, Τσούπρος 2.

Ηλιούπολη 79
Αιγάλεω 61

Διαιτητές: Καλδίρης, Στρέμπας, Μηλαπίδης
Δεκάλεπτα: 12-15, 32-29, 54-42, 79-61.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάνος, Λογαρούδης): Σπανός 10 (2), Φέρτης, Δενδρινός, Κούκουρας 20 (2), Τσιάκος 19 (3), Γιαλελής, Λιακόπουλος 10 (2), Σωτηρόπουλος, Κριεκούκης 5 (1) , Κονδύλης, Σμυρλής, Μαντάς 15.
ΑΙΓΑΛΕΩ (Tσακίρης, Καραμπελιάς): Κυριακόπουλος 12 (1), Τσατσάνης, Βαρθακοκοίλης 11 (2), Κούτρας 15 (1), Οικονόμου, Μούγιος 19, Κουρής, Παπαϊωάννου 4, Nτόμαλης, Κακαβούλας, Καλλιγάς.

Ποσειδών 80
Ιωνικός 65

Διαιτητές: Κορομηλάς, Κόλλιας, Κούλης
Δεκάλεπτα: 17-23, 42-45, 59-53, 80-65.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Ζήβας): Ζαρμακούπης 8 (2), Γιάνναρης, Ματζιώρης, Δουρουντούς 4, Τζελέπης 2, Χατζησταμάτης 15 (2), Δελής 3 (1), Κανελλόπουλος 15 (1), Δόξας 16, Βουρλίτης 17, Γιανναλέτσος, Στεργιάκης.
ΙΩΝΙΚΟΣ (Καρατζάς, Μπρούσαλης): Τρικαλιώτης 13 (1), Τσακίρης 14 (1), Στασινός, Λιανδράκης, Αφαλίδης 3 (1), Αρτουσένκο 12 (2), Υφαντής, Γιαννουλάκος 4, Ζήρος 5, Μπάτσος 2, Μαρούλης 4, Πολυχρονόπουλος 8 (2).

Νέα Ιωνία 67
Κουκάκι 73

Διαιτητές: Αποστολίδης, Γρίβα, Αντερριώτης
Δεκάλεπτα: 17-15, 30-35, 46-45, 67-73.
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Δαμιανίδης, Ραρής): Παγώνης 3, Καραθανασόπουλος 16 (3), Θάνος 23, Βεκρής 8 (1), Μπατζάκης, Μαυρίδης 6, Φαναριώτης, Λίτσιος 9 (1), Δήμας 2, Μανωλάκος, Καλασούντας, Δεληγιάννης.
ΚΟΥΚΑΚΙ (Μπουζούλας): Κωστελέτος 6, Καμπέρης 12 (2), Σιδέρης, Δολιανίτης 7 (1), Ελαστάι, Βλούτης 5 (1), Μαυρομάτης 12 (2), Κοσμάς 5 (1), Παπαδήμας, Ανδρεάτος 10, Σιδερίδης 2, Κατσικάκης 14.

Αγ. Ανάργυροι 60
Μελίσσια 81

Διαιτητές: Αναστασίου, Γιακείμη, Φακώνας
Δεκάλεπτα: 19-24, 35-46, 55-66, 60-81.
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Σουρμελής - Μακρυδάκης): Χαραλάμπους 7 (1), Σφακιανάκης, Μωραΐτης 13 (2), Λαγός, Γούνης, Παπαδόπουλος 2, Γκινούτσης 5 (1), Τζαμουράνης 1, Παππάς 2, Κουλούρης 18 (1), Βουλγαράκης 2, Σιδέρης 10 (2)
ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Σταϊκόπουλος - Ψυχογιόπουλος): Τσέλιος 5, Τζωρτζόπουλος 8 (1), Κυπαρίσης 8, Σιλιτζήρης 10 (2), Κοντός 2, Τύρλας 18, Παρασκευόπουλος 5 (2), Δήμος 3, Καλογερόπουλος 15 (1), Ορφανίδης, Πανταζής 3 (1), Κωτίδης 4

ΑΟΚ Χαλάνδρι 72
ΦΕΑ 62

Διαιτητές: Πόντας, Μαγκουνής, Σιδερής
Δεκάλεπτα: 27-13, 40-34, 57-42, 72-62.
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Γιαννάκης, Γιαννακάκης): Αρσενίδης 9 (1), Βαλληνδράς 2, Φρίμας 2, Αχής 8 (2), Κoνδύλης 22 (5), Λουγιάκης 14 (2), Οικονομόπουλος, Μορφονιός 6, Αμπελάς, Ζένιου, Νικολόπουλος, Αθανασιάδης 9 (1).
ΦΕΑ (Κοσμίδης, Τσούφης): Σπανός, Καραθανασόπουλος 11 (3), Μαστρογιάννης, Σπηλιόπουλος 4, Τσίτος, Τασιόπουλος 17 (3), Κρητικός 13 (2), Μπασέας 2, Λοΐζος 10, Τσιώλης, Ανδρουλάκης 5 (1), Καρβέλης.

Επόμενη αγωνιστική (9η - 28/11)
ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΑΙΓΑΛΕΩ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ - ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΦΕΑ ΝΦ-ΝΧ - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ
ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
ΚΟΥΚΑΚΙ - ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ

Προβλέψεις χρηστών basketforum
Τέσσερις με 5/7 προβλέψεις... έσπασαν τέσσερις προβλέψεις του forum!

Οι 17 χρήστες που έχουν δώσει σημείο για πάνω από τους μισούς αγώνες (>28):

filologos 78% 38/49
jhantzop 77% 43/56
gspara 77% 43/56
doctor_dru 76% 32/42
basketkavlos 76% 37/49
kondoros 71% 40/56
Doctor-J 71% 40/56
Gkos 71% 34/48
Budget 69% 24/35
ChrisKof13 67% 37/55
push 67% 28/42
KOBY 66% 37/56
periman 66% 37/56
xaker_man 66% 23/35
larry33 64% 27/42
dru_15 60% 21/35
Zourinho 52% 29/56
Gkos
Τρομερος Ποσειδωνας ,έπνιξε τον Ιωνικό .....

Υ.Γ
Γιαννη αν γινεται ας ξεχασουμε αυτη την αγωνιστικη τα προγνωστικα ,ντρεπομαι ;(
coachmarian34
''Γκρεμίστηκε'' από την κορυφή ο Ιωνικός Ν.Φ., ανάσα ζωής ΑΟΚ Χαλάνδρι - Κουκάκι - Αίολος Ταύρου (Α΄ ΕΣΚΑ)

Το επιθετικό κρεσέντο των Βουρλίτη - Δόξα - Χατζησταμάτη - Κανελλόπουλο οδήγησε τον Ποσειδών Ψυχικού σε μια άνετη επικράτηση επί του Ιωνικού Ν. Φ. από τον οποίο ξεχώρισαν Τσακίρης - Τρικαλιώτης - Αρτουσένκο ρίχνοντας τον από το ρετιρέ της βαθμολογίας. Το στραβοπάτημα του Ιωνικού Ν.Φ. εκμεταλλεύτηκε ο Ηλυσιακός ο οποίος, με κορυφαίους Ζευκιλή - Τρίχα - Χούμα, επιβλήθηκε εκτός έδρας επί του Κρόνου Γέρακα και χαίρεται την κορυφή μαζί με τα Μελίσσια τα οποία ''διέσυραν'' τους Αγίους Αναργύρους με τους συνήθης ύποπτους Τύρλα - Καλογερόπουλο - Σιλιτζήρη να δίνουν ρεσιτάλ. Με Κούκουρα - Τσιάκο on fire η Ηλιούπολη ''προστάτεψε'' την έδρα της απέναντι στο Αιγάλεω κάνοντας έτσι σημαντικό βήμα πεντάδας ενώ το δίδυμο - φωτιά Κονδύλη - Λουγιάκη οδήγησε το ΑΟΚ Χαλάνδρι σε μια νίκη - βάλσαμο απέναντι στην ΦΕΑ η οποία είχε τους Τασιόπουλο - Κρητικό - Καραθανασόπουλο - Λοϊζο διασωθέντες. Με πολυφωνία στην επίθεση το Κουκάκι έκανε την υπέρβαση ρίχνοντας στο καναβάτσο τη Νέα Ιωνία, η οποία πάλεψε με το επιθετικό δίδυμο Θάνο - Καραθανασόπουλο, παραμένοντας έτσι ''ζωντανό'' στην μάχη της παραμονής. Στο κόλπο της παραμονής έμεινε και ο Αίολος Ταύρου ο οποίος, με Σχορτσανίτη - Παρδαβέλλα σε καλή βραδιά, ''λύγισε'' το Σπόρτιγκ ο οποίος είχε τους Σκάνδαλο - Τάσιο - Κούρτη - Καπερώνη με διψήφιο αριθμό πόντων. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


http://sportsofficers.blogspot.gr/2016/11/...st_23.html#more
Ade
ΑΓΙΟΙ -ΜΕΛΙΣΣΙΑ

χθες βραδυ πηγα να δω την ομαδα την γειτονιάς μας , απεναντι σε μια ομαδα όπως ακουγοταν απο τα φαβορι για την ανοδο. πραγματικα τα μελισσια μια ομαδα με πολλες επιλογες ,δουλεμενη με ποιοτητα κ σε σχεση με οτι ειχα δει μεχρι σημερα . νομιζω οτι ξεχωριζει κ θα ειναι αποτυχια να μην ανεβει απευθειας , δικαια ειναι στην κορυφη.
ειδικα ο ψηλος ο 9 παικτης απο αλλα επιπεδα ,απο οτι εμαθα απο του φιλους των μελλισιων επαιζε α2 , β εθνικη ...και εχει ενα πολυ καλο "συμβολαιο" φετος στα μελισσια ΄..δεν ειναι βεβαια κ ο μονος απο οτι καταλαβα !!!

απο την αλλη η ομάδα μας ,με λιγοτερες λύσεις κ εμπειρια επαιξε στα ίσα το παιχνιδι ...η ομαδα κατεβαλε μεγαλη προσπάθεια για να μεινει στο παιχνιδι ...ο coach αανακατεβε την τραπουλα συνεχως ... δυστηχως όμως ο ενας διαιτητης πρέπει να ήταν ο πρώτος μάλλον είχε αλλη αποψη κ ηταν πραγματικα τραγικος...ο παπαδοπουλος που για την ομαδα μας ειναι βαρομετρο δεν προλαβε κυριολεκτικα να παίξει... στο πρώτο δίλεπτο του αγωνα 2 φαουλ το ενα ανυπαρκτο ... το υπολοιπο ημιχρονο όπως ηταν λογικο το έιδε απο τον πάγκο .... ...στο τελος του πρωτου πρεπει οι αγιοι να εχασαν 6 -7 βολες.....με την διαφορα αν θυμαμαι να κλεινει στους 10 το α ημιχρονο .... στο ξεκινημα του 2ου αλλα δυο φαουλ αντυπαρκτα στον παπαδοπουλο που ξεκίνησε ....που εφεραν τον coach για πρωτη φορά να φλερταρει με την τεχνικη ποινή τα 2 χρονια που παρακολουθω την ομαδα.....την οποία όμως δεν έδωσε ο κυριος !!!....ύστερα απο λιγο ήρθε κ το 5ο....

για να τελειωσει το έργου του περίπου στο 27 με την διαφορά στου 6 όπου δίνει πάλι ο ίδιος, ανυπαρκτο 3ο φαουλ στον Μωραιτη κ στο καπακι τεχνικη ποινη , 4ο φαουλ , χωρις ιδιατερη διαμαρτυρια απλά επειδη τον ρώτησε πως να πάιξει αμυνα !!! ....ετσι απλα η διαφορά στους 10 με μωραιτη κ παπαδοπουλο εκτος αγωνα ... ετσι τα μελισσια συντηρησαν μια διαφορά 10 -12 πόντους μεχρι το τελευταίο 3 λεπτο όπου ο coach εβαλε 2 πιτσιρικαδες που νομιζω οτι πρώτη φορα έπαιζαν δεν τους είχα ξαναδεί ...τα μελισσια με 2 συνεχομενα τρίποντα έστειλαν την διαφορά στου 20 για να τελειωσει το παιχνιδι... αποκαλυψη του αγωνα ο μικρος το 13 των αγιων...

καλη συνεχεια κ στις 2 ομάδες
larry33
QUOTE(Ade @ Nov 22 2016, 11:27 ) *
ΑΓΙΟΙ -ΜΕΛΙΣΣΙΑ

χθες βραδυ πηγα να δω την ομαδα την γειτονιάς μας , απεναντι σε μια ομαδα όπως ακουγοταν απο τα φαβορι για την ανοδο. πραγματικα τα μελισσια μια ομαδα με πολλες επιλογες ,δουλεμενη με ποιοτητα κ σε σχεση με οτι ειχα δει μεχρι σημερα . νομιζω οτι ξεχωριζει κ θα ειναι αποτυχια να μην ανεβει απευθειας , δικαια ειναι στην κορυφη.
ειδικα ο ψηλος ο 9 παικτης απο αλλα επιπεδα ,απο οτι εμαθα απο του φιλους των μελλισιων επαιζε α2 , β εθνικη ...και εχει ενα πολυ καλο "συμβολαιο" φετος στα μελισσια ΄..δεν ειναι βεβαια κ ο μονος απο οτι καταλαβα !!!

απο την αλλη η ομάδα μας ,με λιγοτερες λύσεις κ εμπειρια επαιξε στα ίσα το παιχνιδι ...η ομαδα κατεβαλε μεγαλη προσπάθεια για να μεινει στο παιχνιδι ...ο coach αανακατεβε την τραπουλα συνεχως ... δυστηχως όμως ο ενας διαιτητης πρέπει να ήταν ο πρώτος μάλλον είχε αλλη αποψη κ ηταν πραγματικα τραγικος...ο παπαδοπουλος που για την ομαδα μας ειναι βαρομετρο δεν προλαβε κυριολεκτικα να παίξει... στο πρώτο δίλεπτο του αγωνα 2 φαουλ το ενα ανυπαρκτο ... το υπολοιπο ημιχρονο όπως ηταν λογικο το έιδε απο τον πάγκο .... ...στο τελος του πρωτου πρεπει οι αγιοι να εχασαν 6 -7 βολες.....με την διαφορα αν θυμαμαι να κλεινει στους 10 το α ημιχρονο .... στο ξεκινημα του 2ου αλλα δυο φαουλ αντυπαρκτα στον παπαδοπουλο που ξεκίνησε ....που εφεραν τον coach για πρωτη φορά να φλερταρει με την τεχνικη ποινή τα 2 χρονια που παρακολουθω την ομαδα.....την οποία όμως δεν έδωσε ο κυριος !!!....ύστερα απο λιγο ήρθε κ το 5ο....

για να τελειωσει το έργου του περίπου στο 27 με την διαφορά στου 6 όπου δίνει πάλι ο ίδιος, ανυπαρκτο 3ο φαουλ στον Μωραιτη κ στο καπακι τεχνικη ποινη , 4ο φαουλ , χωρις ιδιατερη διαμαρτυρια απλά επειδη τον ρώτησε πως να πάιξει αμυνα !!! ....ετσι απλα η διαφορά στους 10 με μωραιτη κ παπαδοπουλο εκτος αγωνα ... ετσι τα μελισσια συντηρησαν μια διαφορά 10 -12 πόντους μεχρι το τελευταίο 3 λεπτο όπου ο coach εβαλε 2 πιτσιρικαδες που νομιζω οτι πρώτη φορα έπαιζαν δεν τους είχα ξαναδεί ...τα μελισσια με 2 συνεχομενα τρίποντα έστειλαν την διαφορά στου 20 για να τελειωσει το παιχνιδι... αποκαλυψη του αγωνα ο μικρος το 13 των αγιων...

καλη συνεχεια κ στις 2 ομάδες


Επιβεβαιώνω και εγώ τα παραπάνω.
Καλύτερη ομάδα τα Μελίσσια με περισσότερες λύσεις θα κέρδιζαν και χωρίς τα φάλτσα των διαιτητών...όχι όμως τόσο εύκολα.
Καλή συνέχεια και στις 2 ομάδες.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.