Καλησπερίζω.
Καταρχάς θα πω δυο λόγια για δυο ματς που ειδα τις προηγουμενες αγωνιστικές(σόρρυ για την καθυστέρηση αλλά δεν τα προλαβαινω όλα να τα γράφω εγκαίρως)
21η αγωνιστική,στο ΔΑΙΣ.
ΔΟΥΚΑΣ-ΜΑΡΟΥΣΙ 76-88
Πάρα πολύ ωραίο και εντυπωσιακό ματς,παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο ΔΑΙΣ το απόγευμα της Κυριακής.
Μεγαλος κερδισμένος το Μαρούσι,που όχι μόνο νικησε,αλλα υπερκάλυψε την διαφορά της ηττας στο ματς του Αγιου Θωμα,και έτσι υπερτερει σε περιπτωση(πολυ πιθανης πλέον) ισοβαθμίας.
Ουσιαστικά αν σωθει το Μαρούσι(έτσι φαίνεται),σε πολυ μεγαλο ποσοστό θα χρωστά την σωτηρια σε ετούτο το ματς.
Στα του αγώνα,το Μαρούσι ξεκίνησε δυνατά και έκανε το 0-7 ,ο Δούκας αντέδρασε αμεσα και με 14-0 σερί έκανε το 14-7,ενώ στο 13' το σκορ ήταν 33-21 με τον Μελά να κανει μεγάλο ματς. . .
Στο 16' το σκορ ήταν 38-27 και εκει αρχισε το κρεσέντο τριπόντων των κιτρινόμαυρων!
Συνεχόμενες τρίποντες βόμβες κάνανε το 38-40 για να κλεισει το ημίχρονο 44-44 με τρίποντο του Καλαιτζη!!
17 πόντους σε 4 λεπτά η ομαδα του ΓΣ,αλλά το καλύτερο το είχε κρατήσει για την επανάληψη!!
Απίστευτο τριτο δεκάλεπτο για την φιλοξενούμενη,με όλα τα τρίποντα να γράφουν,ενώ η ομαδα των Εκπαιδευτηριων δεν μπορούσε ούτε κάτω από το καλάθι να σκοράρει. . .
Ο κοουτς του Δούκα,χάζευε με τα χέρια στην μέση,τα τρένα να περνούν,και ετσι στο 30' ο φωτεινός πίνακας έγραφε 49-70!!!!
Και δυο ακομα τρίποντα στην έναρξη του δ δεκαλέπτου ,φέρανε την διαφορά στην μέγιστη τιμή της 49-76!!!
(Δηλαδή επιμέρους σκορ 11-49 σε 16 λεπτά!!!!)
Σε αυτό το σημείο ο Δουκας αφυπνίστηκε,και με πολυ 3ποντο και αυτός(με καυτό Μελά) και μια τεχνικη ποινή που χρεώθηκε ο Βαγγέλης Μάγειρας,φτάσαμε στο 73-80 στο 38' (επιμερους 24-4 σε 6 λεπτά ο Δούκας!!!)....
Εκεί εβαλε δυο βολές το Μαρούσι,πηρε μια τεχνικη και ο Γιαννόπουλος του Δούκα,και τελειωσαν τα όποια σενάρια πιθανής(επικής) ανατροπής.
*Η διαιτησία ήταν πολύ περιεργη(ο ένας διαιτητης σιγουρα ηθελε να γινει διαιτητης ποδοσφαιρου,και μπερδευτηκε στα σεμιναρια)αλλα δεν θελω να επεκταθώ.
*Εντυπωσιακότατη κερκιδα από κοντά 80 οπαδούς του Αμαρουσιου,που με τις φωνες τους και το τυμπανο,δώσανε φτερα στα πόδια των παικτών του ΓΣ,σαν να παίζανε στον Αγιο Θωμα.
Για τους αντίστοιχους του Δούκα,τα ξέρετε.
Ησυχία.
*Εντονότατη παρουσία αστυνομίας και σεκιούριτι στο ΔΑΙΣ,για την αποφυγη εκτρόπων.
Ανοιξαν μόνο οι έξω εισόδοι του γηπέδου(όσοι έχετε παει καταλαβαινετε τι λέω),με έλεγχο των εισερχομενων στο γήπεδο,απαγόρευση νερού σε πλαστικό μπουκαλάκι(παρα μόνο σε ποτήρι) και γενικώς μετρα αυστηρότατα.
*Παρόντας στο γήπεδο και ο Γιαννούλης,ο οποιος πέρσι φόρεσε την φανέλα του Δούκα.
Και σε αυτό το σημείο,θυμάμαι πριν κανα μήνα,που ο ΑΣΕΔ έκοψε την πιτα του και έκανε τις βραβευσεις του,όπου όταν ήρθε η ώρα της ομάδας μπάσκετ των ανδρών, αφού βραβευτηκε ο Γιαννούλης,ένας κύριος που μιλαγε (δεν θυμάμαι ιδιότητα) λέει "Πέρσι σωθήκαμε τελευταία αγωνιστική,και υποσχεθήκαμε να μην αφήσουμε αυτό να ξανασυμβεί"
Παιδες,δεν τα υπολογίσατε πολύ καλά.
Μεγάλη μπουκιά φάε,μεγαλη κουβέντα μην λες.
Τα δεκάλεπτα: 22-19, 22-25, 05-26, 27-18, 76-88
Διαιτητές: Μπούκας, Ζακεστίδης ΔΟΥΚΑΣ (Γιαννόπουλος): Σταθόπουλος, Καλαϊτζής 7 (1), Ντέντα 2, Μελάς 29 (6), Τομαράς 5 (1), Ζακυνθινός 5 (1), Καραβανάς 4, Θέος 22 (3), Χαϊκάλης 2. ΜΑΡΟΥΣΙ (Μάγειρας): Κουκουράβας 10 (1), Κοντοτάσιος, Κούσουλας 17 (2), Τσακιρίδης 18 (4), Μπαζιώτης 3 (1), Κουπίδης 19 (3), Ματαλιωτάκης, Τοπάλης 9 (1), Μαχαίρας 8, Αλεξίου, Τζέμης 4, Καμπούρης.
(Εδώ η ανασκόπηση του ματς από το σαιτ του ΑΣΕΔ
http://www.ased.gr/Articles/1074 )
22η αγωνιστική
Χολαργος-Ηρακλειο
88-75.
Ηταν 40-44 ημίχρονο,φόρτσαρε στην επανάληψη ο Χολαργός,εβαλε και μεγαλα τριποντα,κουραστηκε και το Ηρακλειο που χε 9μελη αποστολή μόλις,εφτασε 81-66 κάπου στο 35' και τέλος.
Αρκετούτσικος κόσμος στο γήπεδο(μην φανταστειτε τίποτα εξαλλοσύνες δλδ)
Νηαρ Ηστ-Δουκας 85-84
Εδώ μπορείτε να διαβασετε τι εγινε στο συγκλονιστικό ετουτο ματς
http://www.ased.gr/Articles/1082@Και πάμε να δώσω τα προγνωστικά μου για την επερχόμενη αγωνιστική(για να προλαβω τον ανταγωνιστή gspara:) )
23η Αγωνιστική
06/04/14
17:00
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ-ΑΕΤΟΣ ΓΑΣ
Ωραίο ματσάκι θα γίνει εδώ,ματς που κρίνει την 2ρη θέση(63-60 ειχε κερδισει στο πρώτο ματς ο Εθνικος),και υπο προυποθέσεις(νικη Εθνικου,γκέλα Ιωνικού) και την πρώτη.
Εικόνα του Αετου δεν έχω,αλλά έχοντας δει Εθνικό(διαβαζοντας και πιο παλια σχολια,ειδα ότι όλοι λιγο-πολύ συμφωνουν ότι έχει το πληρέστερο ρόστερ) ,αναμένοντας την υποστηριξη της εδρας και με την επιστροφη (και με πολύ καλή εμφανιση μαλιστα) του Μάριου Βαθρακοκοιλη,ευκολα ή δύσκολα θα πάρει την νικη η ομάδα του Σορωτού.
06/04/14
21:00
ΑΝΔ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Το ματς της αγωνιστικής.
Οι μισές ομάδες της κατηγορίας έχουν ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα εδώ.. .
Και μιας και θα γίνει αργά,αναμενεται κοσμοσυροη(από Φενταγίν,μέχρι ουδέτερους). . .
Αφού ευχηθώ το ματς να κυλήσει σε αγωνιστικά πλαίσια(αμήν) θα πω ότι βλέπω με το καλό ή το κακό άσσο.
Θα λυγισουν τα ταλαντούχα μεν,απειρα δε,παιδια του Χολαργού.. .
Νομίζω ο βασικός στόχος ,θα ειναι η ομάδα του Χολαργού να κρατήσει την διαφορά νίκης του πρώτου ματς.Και θα το καταφέρει.Λεω εγω.
6/04/14
Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ
Αδιάφορο ματς.
Θα πάρω μια ψιλή στην έδρα.
06/04/14
Ζ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ-ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.Φ.
Αν δεν το κερδίσει και αυτό ο Δούκας(που κατά τα άλλα έχει πολύ καλή ομάδα) ας αρχίσει να πακετάρει βαλίτσες. . .
06/04/14
ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
ΠΟΛΙΣ ΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ
Διπλό θα πάρω.
06/04/14
Β΄ ΚΛ. ΙΛΙΟΥ
ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ-ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
Αίμα και άμμος και αυτό.
Δεν θα πάρω θέση.
Αν έχει κάνει διπλό το Μαρούσι,ίσως το ματς στο Περιστέρι μετά να μην εχει τόση ένταση.
06/04/14
ΥΜΗΤΤΟΥ
ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ-ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
Επίσης πολύ δύσκολο ματς.
Πάρα πολύ.
Θα πω διπλό με το ζόρι.
*Αν και τα έχουμε ηδη αναλυσει πολλακις,πάρτε και την αναλυση υποβιβασμου από την οπτική του ΑΣΕΔ
http://www.ased.gr/Articles/1084*Επειδή εγώ δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου,ομολογώ πως θα προτιμούσα να υποβιβαστει η Ενωση Ιλιου.
Όχι,δεν έχω κάτι προσωπικό με τα παιδιά,δεν τα ξέρω,αλλά δια της ατόπου επαγωγής,κάποιος πρέπει να πέσει.
Μαρούσι δεν θέλω με τίποτα.
Χολαργό το ίδιο.
Περιστέρι ομολογώ δεν έχω καμια συμπάθεια,αλλά ιστορική ομάδα ειναι,έχουμε και κάτι γνωστούς εκεί,ας πάει το παλιάμπελο.
Δούκας,επίσης,της περιοχής είναι,έχει και το πιο σύγχρονο και ωραίο γήπεδο στην Αθήνα,κερνάει και λουκουμάκι απότι λένε τα παιδιά(εμένα μου φτανει το δωρεαν wi-fi),ας μείνει. . .
Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι,και να πέσουν καλό θα τους κάνει, να ξεκαβαλησουν καλάμι.
Ασε που τώρα που ξανασκέφτομαι,πιο ωραιο γήπεδο ειναι το Σαλούν. . .
Και ο Τάφος. . .
Πάνω απόλα αντικειμενικότητα
Καλά ματς να έχουμε, και να περιοριστούν,εντος των τεσσάρων γραμμών του παρκέ.