Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β ΕΘΝΙΚΗ 2013-2014
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Β Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Jabar
Πικρή γεύση άφησε η χρονιά στους φίλους του Ιωνικού Ν. Ήταν όμως μία χρονιά πετυχημένη. Από την απαξίωση πριν από μόλις λίγα χρόνια,στην ανασυγκρότηση και στην σταθερά ανοδική πορεία. Οι ακαδημίες και τα παιδικοεφηβικά δουλεύουν, Η αντρική κάθε χρόνο κάνει ένα βήμα. Κατά τη γνώμη μου και οι στάσεις στα κεφαλόσκαλα, οφέλιμες είναι. Η κατανόηση των δυσκολιών και της επόμενης ημέρας,και της εξεύρεση πόρων για την επόμενη ημέρα. Η διάλυση της όποιας αυταπάτης ,αν υπάρχει είναι θετικά σημεία. Ότι αποκτάται εύκολα και γρήγορα,τελειώνει και γρήγορα και η πτώση είναι μεγαλύτερη.Η πορεία προς την κορυφή δεν είναι σπριντ ,είναι μαραθώνιος.Προβληματισμός χρειάζεται ,πείσμα συνέχεια ,συνέπεια, όχι κατήφεια.Η χρονιά για τον Ιωνικό είχε θετικό πρόσημο.Αυτή είναι η γνώμη μου.
Jabar
.
Click to view attachment

CAMP

Ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία το ειδικευμένο μπασκετικό Camp του Κ.Ο.Χ. σε συνεργασία με τον κ. Στέργιο Κουφό και τους συνεργάτες του Μιχάλη Θάνο, Μιχάλη Ηρακλειανό και Σπύρο Γεωργουδάκη.
Κατά την πρώτη ήμερα δίδαξε ο κ. Παπαμάρκος Κώστας και την δεύτερη ο κ. Χατζηπανυγήρης Νίκος.
Το μπασκετικό Camp συνεχίζεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!
gspara
http://www.basketworld.gr/2014/05/2-video.html
Ολοκληρος ο αγωνας μπαραζ ανοδου ΕΘΝΙΚΟΣ-ΛΙΒΑΔΕΙΑ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.