Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A.O. NHAΡ-ΗΣΤ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
RED ARMY
Επιστροφη μετα απο παρα πολυ καιρο στο φορουμ.Η ομαδα φετος εριξε το μπατζετ εφυγαν σχεδον ολοι οι περσινοι αθλητες και βαδιζουμε σε αλλα μονοπατια.Οι μονοι αθλητες που εμειναν απο περσι ειναι οι Καραμπας,Καρασταματης και οι νεαροι Χαμαιδης,Πασας και Κουλης Χ και Κουλης Κ.Αποκτηθηκαν οι Χατζηκωστης,Μουγιος,Ταταρουνης απο ΚΑΠ ο Ντιμπ που αγωνιζοταν στο εξωτερικο ο Σαλτουριδης επαιζε στην Ραφηνα και οι νεαροι Σωτηριου και Χαρωνιτης .Θεωρω οτι δυσκολα θα κανουμε αλλη μεταγραφη και ο λογος ειναι καθαρα οικονομικος αλλα αυτα τα ξερει μονο η διοικηση.
Μεχρι στιγμης εχουμε δωσει 3 φιλικα με Λιβαδεια που ημασταν τραγικοι και το Σ/Κ με Ιωνικο ΝΦ και ΑΕΚ στα οποια παρουσιαστηκαμε αρκετα πιο καλοι και βελτιωμενοι.Απο αυτα που εχουμε δει μεχρι στιγμης θεωρω οτι φετος θα στηριχθουμε παρα πολυ στην αμυνα και απο εκει και περα η ομαδα φετος δειχνει μια γροθια.Στοχος ειναι η γρηγορη σωτηρια στον πολυ δυσκολο φετινο ομιλο και πιστευω ολα θα πανε καλα.Καλη αρχη σε ολους τους συλλογους και προπαντων με υγεια χωρις τραυματισμους σε κανεναν αθλητη.
RED ARMY
Αν και η ομαδα φετος εριξε το μπατζετ 50% μπορω να πω πως η ομαδα αυτη μας με το πενιχρο μπατζετ και με 7-8 παιχτες ετοιμοπολεμους εχει καταφερει να μας κερδισει και να κερδισει την εκτιμηση μας.Πραγματικα στο χθεσινο παιχνιδι με αντιπαλο την καλυτερη ομαδα που εχουμε συναντησει μεχρι στιγμης η ομαδα εδειξε τρομερο χαρακτηρα και πηρε μια παλικαρισια νικη και πολυ σημαντικη τοσο στον τομεα της ψυχολογιας αλλα και στον βαθμολογικο τομεα.
Εχω να πω πως ακομα και να χανουμε η ομαδα αυτη καταθετει ψυχη και πραγματικα μπραβο σε ολα τα παιδια.Ακολουθει πολυ δυσκολο προγραμμα με ΑΕΚ και Αμυντα εντος και Χαλκιδα και Κρονο εκτος.Παρα πολυ δυσκολο προγραμμα αλλα εαν καταφερουμε και παρουμε τουλαχιστον 2 ματς δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα.Μαγκες συνεχιστε να καταθετετε ψυχη μεσα στο παρκε και εμεις θα σας υποστηριζουμε.



ΝΗΑΡ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!!!!
Vas
Εντάξει δεν είναι μπασκετικό, αλλά μόλις διάβασα ότι διαλύθηκε ο Εθνικός Αστέρας επί προεδρίας..... Γκάμαρη!!

Καλά ρε παιδιά, δεν είχατε πάρει πρέφα τι παίζει με αυτό το άτομο?

Κρίμα για την ομάδα….

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.