Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A.O. NHAΡ-ΗΣΤ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
real
QUOTE(RED ARMY @ Nov 28 2010, 14:13 ) *
Μετα την χθεσινη τραγικη εμφανιση και ηττα απο την σαφως ανωτερη ομαδα του Ρεθυμνου θεωρω πως ειμαστε απο τα πρωτα φαβορι για πτωση.Με τετοιες εμφανισεις δεν παμε πουθενα και δυστηχως θα γινουμε σακος του μποξ.Χωρις αρχη και τελος η ομαδα και δυστηχως χωρις καθολου παθος και ενεργεια.
Συμφωνω σε ολα αυτα που αναφερει ο φιλος LEON CP και ευτυχως εχθες που ο Θεμις δεν χτυπησε στην φαση που επεσε κατω γιατι εαν χτυπαγε θα ειχαμε πεσει απο εχθες.Μεγαλη απογοητευση ειναι οι Μοσχοβιτης και ο Τσουτσος που απο αυτους περιμενεις το κατι παραπανω αλλα δυστηχως οχι μονο δεν το προσφερουν αλλα οι αναπληρωματικοι ειναι πολυ καλυτεροι.Δεν γινεται απο τον Παππα και τον Ψαροπουλο να περιμενεις να κανουν τα παντα και βεβαια δεν εχεις παραπονο γιατι τα δινουν ολα.
Ο Αματο καλος χρυσος το παλευει αλλα δυστηχως δεν τελειωνει τις φασεις και αυτο μας δημιουργει τεραστιο προβλημα διοτι δεν μπορεις να παιζεις μονο περιφερειακα.Ο Τομαρας εχει εκλαμψεις αλλα οταν τρελαινεται χανει τον ελεγχο και παιρνει επιθετικες πρωτοβουλιες τραβηγμενες απο τα μαλλια με αποτελεσμα να δειχνει πολυ ασχημη εικονα.Ο Κουπιδης ειναι μακραν ο καλυτερος παιχτης αλλα δεν γινεται να τα περιμενεις ολα απο αυτον μιας και ολοι το εχουν καταλαβει και τον κυνηγανε συνεχεια.
Ας ελπισουμε να αλλαξει κατι η ομαδα να βρει τον δρομο της γιατι διαφορετικα θα ζησουμε μια χρονια πολυ χειροτερη απο την περσινη.



σας ειδα χθες.εισαστε πολυ κακοι.θα συμφωνησω με τα παραπανωκαι θα προσθεσω οτι η ομαδασας μου εδιχνε οτι δεν ηξερε τι ζηταγε μες στο γηπεδο.κακη στην αμυνα πολυ και στην επιθεση στατικη.οταν εχεις τοσο κακη επιθεση τρεχεις, ανοιγεις το ρυθμο μηπως και βαλεις κανα ευκολο καλαθη.
NEAR EAST
Δυστηχως και εγω θα συμφωνησω με ολους τους προηγουμενους.Μια απο τα ιδια οπως στα φιλικα που δεν ειχαμε ουτε αρχη ουτε τελος.Επειδη ολοι οι φιλοι αναφερθηκαν σε σωστα πραγματα ο καθε ενας απο την μερια του εγω δεν εχω να προσθεσω τιποτα εκτος απο την πολυ ασχημη εικονα της ομαδας μας η οποια εαν δεν αλλαξει ριζικα τοτε θα εχουμε πολυ δυσαρεστες συνεπειες.
Ας ελπισουμε οτι η εικονα αυτη θα αλλαξει και τουλαχιστον η ομαδα θα παιζει διαφορετικα αρχης γενομενης απο το παιχνιδι στην Τριπολη με τον Αρκαδικο αλλιως οπως ξαναειπα τα πραγματα δυσκολευουν παρα μα παρα πολυ.Πραγματικα ολοι ειμαστε πολυ στεναχωρημενοι.
Near_5
Aν πέρυσι με τις μονάδες που είχαμε σωθήκαμε στο τέλος, φέτος φαντάζομαι το όνειρο θα το δούμε πολύ νωρίς ... δυστυχώς ...

Περισσότερο και συχνότερο ανακάτεμα της τράπουλας από τον κόουτς δεν θα έκανε κακό (ίσως) ...

RED ARMY
Ειμαι πολυ περιεργος να δω πως θα αντιδρασει η ομαδα μετα την πολυ ασχημη εμφανιση του Σαββατου.Ευελπιστω και θελω να φανουμε δυνατοι και ανταγωνιστικοι στην Τριπολη απενατι στον Αρκαδικο που μεσα στην εδρα του γινεται πολυ πιο δυνατος.Πρεπει οι παιχτες μας να καταλαβουν την σημασια του συγκεκριμενου παιχνιδιου και να τα δωσουν ολα μηπως και καταφερουμε και κανουμε την εκπληξη. smiley.gif
NEAR EAST
Δυσκολο παιχνιδι αυριο δινει η ομαδα μας στην Τριπολη με αντιπαλο τον Αρκαδικο.Πιστευω πως εαν παιξουμε σοβαρα και πειθαρχημενα εχουμε πιθανοτητες νικης αν και το μεγαλο φαβορι ειναι οι γηπεδουχοι κυριως λογω εδρας.Θα πρεπει να προσεξουμε Κατιακο,Μπροζο και Κοκκαλη οι οποιοι μεχρι στιγμης ειναι τα βαρομετρα του Αρκαδικου.Ας ελπισουμε αυριο να μην εμφανισουμε την εικονα της προηγουμενης εβδομαδας και θα εμφανιστουμε σαν ΝΗΑΡ-ΗΣΤ.
Leon_cp3
Ήττα με σκορ 99-85 στην Τρίπολη το οποίο μάλλον...τιμά την ομάδα μας αφού παρακολουθώντας την εξέλιξη στο σκορ από το μπλογκ http://basketa2.blogspot.com/,η διαφορά στην τρίτη περίοδο έφτασε κοντά και στους 30.
Τι να πούμε,δε χωράνε λόγια σε τέτοιες εμφανίσεις.Απλά ας κάνουν τον καθήκον τους οι παίχτες το επόμενο Σάββατο κόντρα στον Πανερυθραϊκό γιατί αν δεν κερδίζουν ούτε τις ομάδες που έχουν -λογικά- τις ίδιες προσδοκίες με εμάς (δηλαδή την παραμονή) τότε θα έχουμε πέσει απ'τον Γενάρη...
NEAR EAST
QUOTE(Leon_cp3 @ Dec 4 2010, 19:22 ) *
Ήττα με σκορ 99-85 στην Τρίπολη το οποίο μάλλον...τιμά την ομάδα μας αφού παρακολουθώντας την εξέλιξη στο σκορ από το μπλογκ http://basketa2.blogspot.com/,η διαφορά στην τρίτη περίοδο έφτασε κοντά και στους 30.
Τι να πούμε,δε χωράνε λόγια σε τέτοιες εμφανίσεις.Απλά ας κάνουν τον καθήκον τους οι παίχτες το επόμενο Σάββατο κόντρα στον Πανερυθραϊκό γιατί αν δεν κερδίζουν ούτε τις ομάδες που έχουν -λογικά- τις ίδιες προσδοκίες με εμάς (δηλαδή την παραμονή) τότε θα έχουμε πέσει απ'τον Γενάρη...

Απογοητευση φιλε για την ομαδα μας που καν δεν παλευει τα παιχνιδια και παραδιδεται αμαχητι σε καθε αντιπαλο.Το παιχνιδι με Ερυθραια στην Καισαριανη ειναι ΤΕΛΙΚΟΣ το οποιο εαν δεν παρουμε τοτε πολλα πολλα φιλια.Θα πρεπει να τα δωσουν ολα οι παιχτες μας και επισης ολοι να βρεθουν κοντα στην ομαδα(φιλαθλοι).
Το κακο επαναλαμβανω δεν ειναι οι ηττες που βαση προγραμματος ειναι φυσιολογικες αλλα οι εμφανισεις που χαρακτηριζονται απλα τραγικες.Παντως το Σαββατο παση θυσια νικη απεναντι σε μια ομαδα που εχει τους ιδιους στοχους με εμας.Για να δουμε.
RED ARMY
Τα λογια τελικα ειναι λιγα για να περιγραψεις την κατασταση της ομαδας μας κυριως την αγωνιστικη.Επειδη τα πολλα λογια και η κριτικη ειναι ευκολη καλο θα ηταν πριν μιλησουμε να περιμενουμε το παιχνιδι του Σαββατου που οπως προανεφεραν οι φιλοι ειναι ματς-οροσημο.
απο οτι φαινεται 5 ομαδες θα παλεψουν για την παραμονη και ειναι Νηαρ-Ηστ,Αεκ Αργους,Απολλωνας,Κοροιβος και Πανερυθραικος.Εκ πρωτης ματιας ειναι δυσκολο να βαλουμε 3 ομαδες απο κατω ειδικα ετσι οπως παιζουμε.Εαν δεν αλλαξει κατι δραματικα τοτε ειμαστε το πρωτο φαβορι.Ας ελπισουμε οτι κατι θα αλλαξει και θα καταφερουμε τον στοχο της παραμονης.Τωρα η ομαδα χρειαζεται στηριξη τωρα που τα πραγματα ειναι παρα πολυ δυσκολα.
Η ομαδα τελικα για να ειναι ανταγωνιστικη χρειαζεται προσθηκη και ψηλου αλλα και περιφερειακου αλλα απο οτι φαινονται τα πραγματα δυσκολα θα γινει προσθηκη επομενως προχωραμε ως εχουμε και ο θεος βοηθος.


RED ARMY
Νικη σημερα για την ομαδα μας παρα πολυ δυσκολα αλλα αυτο που μετραει ειναι οι 2 βαθμοι της νικης.Εμφανιση πολυ ασχημη απεναντι σε μια οχι τοσο καλη αλλα πολυ ενθουσιωση ομαδα της Ερυθραιας.Εαν δεν αλλαξουμε και μαλιστα συντομα εικονα θεωρω οτι πολυ δυσκολα θα καταφερουμε να σωσουμε την κατηγορια.
Σημερα πολλοι καλοι οι Τσουτσος,Γριμπαβιωτης,Στανογεβιτς και ο Μοσχοβιτης στα κρισιμα σημεια.Πολυ σημαντικο παιχνιδι της επομενης εβδομαδας στο Αργος το οποιο εαν παρουμε αμεσως ανεβαινουμε βαθμολογικα και βουλιαζουμε την αντιπαλη ομαδα.Βεβαια για αυτους ειναι ολη η χρονια για αυτο θα πρεπει να ειμαστε πολυ συγκεντρωμενοι και πειθαρχημενοι εαν θελουμε να ελπιζουμε σε θετικο αποτελεσμα.
Δεν θα πρεπει να παραλειψουμε να αναφερουμε οτι στο πρωτο λεπτο τραυματιστηκε ο Φραγκισκος Αματο και δεν επαιξε καθολου αλλα ευτυχως ο Γριμπαβιωτης οχι μονο τον αντικατεστησε αλλα ηταν και ο κορυφαιος.Η σημερινη εικονα για εμενα δεν ειναι εικονα ΝΗΑΡ-ΗΣΤ μιας και εχουμε συνηθισει σε αλλα πραγματα αλλα με πολυ μικρο μπατζετ και λιγες ενναλακτικες λυσεις που διαθετουμε ετσι θα πρεπει να πορευτουμε και ολοι μας θα πρεπει να στηριξουμε την ομαδα αυτη ειτε στα δυσκολα(που θα ειναι και τα περισσοτερα) ειτε στα ευκολα.
Τουλαχιστον για σημερα χαμογελασε το χειλακι μας.smiley.gif
Leon_cp3
Ευτυχώς κάναμε καλό τελευταίο δεκάλεπτο και σώθηκε ο αγώνας σήμερα.Πολύ κακοί επιθετικά,αρκετές άστοχες επιλογές αλλά τουλάχιστον δε μας στέρησαν τη νίκη.Στην άμυνα πολλά σκαμπανεβάσματα.Γενικά η ομάδα δε πατάει γερά,αυτό φαίνεται,και η Ερυθραία δεν ήταν και κανά μεγαθήριο...Αν κερδίζει αυτά με το ζόρι τότε τι θα κάνεις σε άλλα.. :/ Δύσκολα τα πράγματα,αλλά καθώς φαίνεται και από τη βαθμολογία πολλές ομάδες είναι στο ίδιο "καζάνι" με εμάς,σήμερα αρκετοί φίλαθλοι είδαν αποκαρδιωτικές εμφανίσεις από τις ομάδες τους. Πολύ δύσκολο να σωθούμε,καλό είναι να το ξέρουμε από τώρα,αλλά θα στηρίξουμε μέχρι τέλους.
Καλοί σήμερα οι Γριμπαβιώτης και Στανόγιεβιτς,κάτι είδαμε επιτέλους και από τον Τσούτσο.
NEAR EAST
Συμφωνω απολυτα με τις παραπανω γνωμες των 2 φιλων RED ARMY και LEON CP και θεωρω πολυ σωστες τις αποψεις τους.Το σημαντικο βεβαια ειναι η νικη που μας δινει ανασα για την πολυ δυσκολη συνεχεια του περιεργου αυτου πρωταθληματος.Μου φαινεται δυσκολο να βρω τις ομαδες που μπορουμε να βαλουμε απο κατω αλλα εμεις ειμαστε υποχρεωμενοι να συνεχισουμε να κερδιζουμε ειδικα μεσα στη Καισαριανη και οτι μπορεσουμε να τσιμπισουμε εκτος εδρας.Παντως πρεπει να συνηδητοποιησουμε οτι για φετος η ομαδα μας ειναι σχετικα χαμηλων δυνατοτητων και θα πρεπει να την στηριξουμε σε ολες τις δυσκολες στιγμες. rolleyes.gif
Leon_cp3
<<Η λέξη… "νοσοκομείο" είναι μάλλον λίγη για να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί στη Νήαρ Ηστ με τους τραυματισμούς. Η ομάδα της Καισαριανής έσπασε κάθε ρεκόρ ατυχίας, καθώς επτά (!) παίκτες της ταλαιπωρούνται από προβλήματα (άλλα σοβαρά και άλλα λιγότερα), γεγονός που καθιστά την προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι στο Άργος με την ΑΕΚ κάτι παραπάνω από… προβληματική.

Το ιατρικό δελτίο περιλαμβάνει λοιπόν τους εξής: Μοσχοβίτη και Τομαρά που αμφότεροι έχουν έντονες ενοχλήσεις στην μέση, Κουπίδη (τράβηγμα στον δικέφαλο), Αμάτο (κάκωση στον τετρακέφαλο, από το πρώτο λεπτό του αγώνα με την Ερυθραία και δεν αγωνίστηκε στη συνέχεια), Γριμπαβιώτη (πρόβλημα στη γάμπα), Στανόγιεβιτς (ενοχλήσεις στην κνήμη) και Παππά (αναρρώνει από διάστρεμμα).

Κανείς από τους παραπάνω δεν συμμετείχε στην χθεσινή προπόνηση, ενώ σήμερα υπάρχει η ελπίδα να δοκιμάσουν χαλαρά οι Μοσχοβίτης, Τομαράς και Παππάς. Την Πέμπτη θα φανεί αν θα καταφέρουν να προπονηθούν οι Αμάτο και Γριμπαβιώτης, με την συμμετοχή τους πάντως στο ματς του Άργους να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.>>

Πηγή: www.basketblog.gr

Αν είναι δυνατόν αυτό που διαβάζω... blink.gif Πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που συμβαίνει κάτι τέτοιο και ουσιαστικά στην αρχή της σαιζόν ακόμα...Δε ξέρω αν είναι τυχαίοι όλοι οι τραυματισμοί,αλλά κάτι μου λέει ότι δε πάει καλά το πράγμα.
RED ARMY
QUOTE(Leon_cp3 @ Dec 15 2010, 04:43 ) *
<<Η λέξη… "νοσοκομείο" είναι μάλλον λίγη για να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί στη Νήαρ Ηστ με τους τραυματισμούς. Η ομάδα της Καισαριανής έσπασε κάθε ρεκόρ ατυχίας, καθώς επτά (!) παίκτες της ταλαιπωρούνται από προβλήματα (άλλα σοβαρά και άλλα λιγότερα), γεγονός που καθιστά την προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι στο Άργος με την ΑΕΚ κάτι παραπάνω από… προβληματική.

Το ιατρικό δελτίο περιλαμβάνει λοιπόν τους εξής: Μοσχοβίτη και Τομαρά που αμφότεροι έχουν έντονες ενοχλήσεις στην μέση, Κουπίδη (τράβηγμα στον δικέφαλο), Αμάτο (κάκωση στον τετρακέφαλο, από το πρώτο λεπτό του αγώνα με την Ερυθραία και δεν αγωνίστηκε στη συνέχεια), Γριμπαβιώτη (πρόβλημα στη γάμπα), Στανόγιεβιτς (ενοχλήσεις στην κνήμη) και Παππά (αναρρώνει από διάστρεμμα).

Κανείς από τους παραπάνω δεν συμμετείχε στην χθεσινή προπόνηση, ενώ σήμερα υπάρχει η ελπίδα να δοκιμάσουν χαλαρά οι Μοσχοβίτης, Τομαράς και Παππάς. Την Πέμπτη θα φανεί αν θα καταφέρουν να προπονηθούν οι Αμάτο και Γριμπαβιώτης, με την συμμετοχή τους πάντως στο ματς του Άργους να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.>>

Πηγή: www.basketblog.gr

Αν είναι δυνατόν αυτό που διαβάζω... blink.gif Πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που συμβαίνει κάτι τέτοιο και ουσιαστικά στην αρχή της σαιζόν ακόμα...Δε ξέρω αν είναι τυχαίοι όλοι οι τραυματισμοί,αλλά κάτι μου λέει ότι δε πάει καλά το πράγμα.

Πραγματικα και εγω εχθες ενημερωθηκα απο το συγκεκριμενο σαιτ για τους τραυματισμους και τρελαθηκα.Μιλαμε για ρεκορ τραυματισμων και σε κομβικο σημειο μιας και το Σαββατο η ομαδα παιζει πολυ κρισιμο παιχνιδι στο Αργος.Ας ελπισουμε οτι θα παραταχθουμε πληρης στο παιχνιδι για να διεκδικησουμε τις οποιες πιθανοτητες εχουμε στο συγκεκριμενο παιχνιδι.
Και δεν μιλαμε μονο για το παιχνιδι του Σαββατου αλλα καπακι παιζουμε και με Ελευσινα στην Καισαριανη την Τεταρτη και παση θυσια χρειαζομαστε 1 νικη στα 2 παιχνιδια αλλιως .........Ας ελπισουμε παντως οτι ολα θα πανε καλα.
NEAR EAST
QUOTE(RED ARMY @ Dec 15 2010, 11:01 ) *
Πραγματικα και εγω εχθες ενημερωθηκα απο το συγκεκριμενο σαιτ για τους τραυματισμους και τρελαθηκα.Μιλαμε για ρεκορ τραυματισμων και σε κομβικο σημειο μιας και το Σαββατο η ομαδα παιζει πολυ κρισιμο παιχνιδι στο Αργος.Ας ελπισουμε οτι θα παραταχθουμε πληρης στο παιχνιδι για να διεκδικησουμε τις οποιες πιθανοτητες εχουμε στο συγκεκριμενο παιχνιδι.
Και δεν μιλαμε μονο για το παιχνιδι του Σαββατου αλλα καπακι παιζουμε και με Ελευσινα στην Καισαριανη την Τεταρτη και παση θυσια χρειαζομαστε 1 νικη στα 2 παιχνιδια αλλιως .........Ας ελπισουμε παντως οτι ολα θα πανε καλα.

Εδω μιλαμε για νοσοκομειο και οχι για ομαδα μπασκετ.Αν ειναι δυνατον παραμονη πολυ κρισιμου αγωνα να ειμαστε σε τετοια κατασταση.Παρολα αυτα πιστευω πως τα προβληματα μας κανουν πιο δυνατους και θα εμφανιστουμε πολυ πιο δεμενη και συμπαγης σαν ομαδα.Δεν θα πρεπει να παραλειψουμε να αναφερουμε πως το Αργος στηριζεται σε μια εξαδα παρα πολυ καλων παιχτων που ευκολα παιζουν σε οποιαδηποτε ομαδα της Α'2(Παπαντωνιου,Κοψαυτης,Λιουις,Καρτελο,Γκι
ζογιαννης και Ραπτης).Ας ελπισουμε οτι θα φανουμε ανταγωνιστικοι στο εκτος εδρας αυτο παιχνιδι γιατι απλα στα αλλα εκτος εμφανιστηκαμε μονο για να μην μηδενιστουμε.
Leon_cp3
QUOTE
<<Αμφίβολος μόνο ο Αμάτο

Μπορεί η Νήαρ Ηστ να θύμιζε…νοσοκομείο στις αρχές της εβδομάδας, όμως η εικόνα άλλαξε άρδην από χθες, προς το καλύτερο. Ο κόουτς της ομάδας, Αποστόλης Χατζηγιαννακός είδε με χαρά τους περισσότερους τραυματίες να επιστρέφουν και να τίθενται στην διάθεση του.

Ο λόγος για τους Μοσχοβίτη, Τομαρά, Γριμπαβιώτη, Παππά και Στανόγιεβιτς, οι οποίοι γυμνάστηκαν και αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ Άργους. Μοναδικός αμφίβολος είναι ο Φραγκίσκος Αμάτο, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως την κάκωση στον τετρακέφαλο. Ο σέντερ της Νήαρ θα δοκιμάσει αύριο να προπονηθεί και ανάλογα θα αποφασιστεί η συμμετοχή του στο Σαββατιάτικο ματς, το οποίο αποτελεί μια… πρόκληση για τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει ακόμη να νικήσουν εκτός έδρας. >>


Ευτυχώς λοιπόν τα νέα είναι καλά και η ομάδα περιμένει μόνο τον Αμάτο για να είναι πλήρης.Βεβαίως ας ελπίσουμε μέχρι το Σάββατο να είναι όλοι στο 100% τους και να μην υπάρχουν ενοχλήσεις κ.λπ. γιατί ο αγώνας είναι τρομερά σημαντικός.
Leon_cp3
Ήττα και μάλιστα με 90αρα από την μέχρι πρότινος τελευταία ομάδα της κατηγορίας; Ας αρχίσουμε να τα μαζεύουμε...
RED ARMY
QUOTE(Leon_cp3 @ Dec 19 2010, 03:04 ) *
Ήττα και μάλιστα με 90αρα από την μέχρι πρότινος τελευταία ομάδα της κατηγορίας; Ας αρχίσουμε να τα μαζεύουμε...

Συνεχιζονται οι τραγικες εμφανισεις της ομαδας μας εκτος εδρας ηττες.Εχθες ηττηθηκαμε στο Αργος ευκολα απο την τοπικη ομαδα με 90-77 χωρις να προβαλλουμε την παραμικρη αντισταση.Την Τεταρτη το ματς στην Καισαριανη με Πανελευσινιακο ειναι για εμας τελικος μιας και εαν χασουμε τοτε παπαλα.Πρεπει φετος να παρουμε οσα παιχνιδια γινεται περισσοτερο στην εδρα μας γιατι εαν περιμενουμε διαφορετικα τοτε δεν κανουμε προκοπη.
Προσωπικη αποψη ειναι οτι η ομαδα πολυ δυσκολα θα αποφυγει τον υποβιβασμο.Με στεναχωρει πολυ αυτο που λεω αλλα ειναι η πραγματικοτητα και πρεπει να ειμαστε σωστοι και αντικειμενικοι.Ας ελπισουμε οτι κατι θα αλλαξει εστω και τωρα διοτι το πρωταθλημα εχει ακομα πολυ δρομο.



ΝΗΑΡ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEAR EAST
Κρισιμο παιχνιδι στην Καισαριανη με αντιπαλο την Ελευσινα.Περιμενουμε με αγωνια να δουμε πως θα αντιδρασει η ομαδα μετα την ασχημη εμφανιση του Σαββατου.Η νικη κρινεται απαραιτητη εαν θελουμε να διαφυλαξουμε ακεραιες τις ελπιδες μας για παραμονη στην κατηγορια.
RED ARMY
Σημερα η ομαδα μας πηρε μια παλικαρισια και πολυ σημαντικη νικη επι της Ελευσινας στην Καισαριανη με 77-76.Απο τα ωραιοτερα πιο σκληρα και πιο εντυπωσιακα σε διακυμανση σκορ παιχνιδια που εχω δει ποτε.Οτι και να πουμε για τα παιδια ειναι λιγα μιας και ολοι τους εκαναν καταθεση ψυχης.Ο Κουπιδης συγκλονιστικος ο Μοσχοβιτης παρα τα 2 πολυ σημαντικα λαθη πραγματικος αρχηγος ο Παππας ακουραστος εργατης ο Τσουτσος πολυ καλος ο Γριμπαβιωτης εδωσε πολλες μαχες ο Ψαροπουλος παρα πολυ σημαντικος και σε κρισιμα σημεια και ο Αματο απλα συγκλονιστικος μιας και επαιζε στην κυριολεξια με ενα ποδι.Η διαιτησια επαιξε 50-50 και μακαρι να εχουμε τετοιες διαιτησιες σε ολα τα εκτος εδρας.
Με την νικη αυτη συνεχιζουμε να αναπνεουμε και περιμενω πιο καλες εμφανισεις στα εκτος μιας και εκει ειμαστε να μας κλαινε οι ρεγγες.Πολυ καλη διαχειριση υλικου απο τον coach που στις δυσκολες στιγμες εμπιστευτηκε παιδια(βλεπε Ψαροπουλο) και τον δικαιωσαν.Η Ελευσινα ομαδα με πολλες επιλογες και θεωρω θα τερματισει στην πρωτη εξαδα του πρωταθληματος.Και παλι συγχαρητηρια. smiley.gif (αντε επιτελους να χαμογελασει και λιγο το χειλακι μας).Τεραστια η βοηθεια του κοσμου σημερα για αλλη μια φορα.




ΝΗΑΡ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEAR EAST
Καταθεση ψυχης ειχαμε εχθες απο τους παιχτες μας και πηραμε μια πολυ σημαντικη νικη που μας κραταει ζωντανους στο παιχνιδι.Τρομερο ματς με πολλες διακυμανσεις και φοβερες μονομαχιες.Εμεις το μονο που θελουμε ειναι απο τα παιδια η διαθεση αλλα και η προσπαθεια(εχθες ειμασταν σουπερ οχι μονο στο παρκε αλλα και στον παγκο μιας και ολοι ηταν σχεδον ορθιοι και εμψυχωναν τους αλλους).
Τωρα κανουμε γιορτες και προετοιμαζομαστε για το παιχνιδι στην Ολυμπιαδα το οποιο εαν τσιμπισουμε θα ανασανουμε βαθεια γιατι το προγραμμα του πρωτου γυρου δεν ειναι καθολου βατο και ολα τα εκτος εδρας παιχνιδια ειναι στην επαρχια και σε δυσκολες εδρες.ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ!
Leon_cp3
Ακριβώς όπως τα λέτε φίλοι μου πιο πάνω,χθες παίξαμε επιτέλους μπάσκετ καλού επιπέδου (αν και για ακόμη μία φορά κάποια αστεία λάθη δεν αποφεύχθηκαν) για πρώτη φορά μετά το ματς με τον Απόλλωνα Πατρών ουσιαστικά,καθώς σε όλα τα εκτός αλλά και εδώ με Ρέθυμνο και Ερυθραία τα πράγματα ήταν οικτρά. Το καλό είναι επίσης ότι η χρονιά τελείωσε χωρίς να βρισκόμαστε στον πάτο ενώ στην ίδια μοίρα βαθμολογικά -3 νίκες 5 ήττες- βρίσκονται και αρκετές ομάδες ακόμα κάτι που μας διώχνει λίγο το άγχος ότι πρέπει να τους "καταδιώκουμε" όλους από νωρίς.Μακάρι η νέα χρονιά να βρει την ομάδα αλλαγμένη αγωνιστικά και ψυχολογικά και να σταματήσουμε να ζούμε δράματα του παρελθόντος.
Τέλος,αλήθεια πόσοι φίλοι της ομάδος μας πίστεψαν χθες ότι το τελευταίο σουτ του Θέμη δε θα έμπαινε; Θέμη ψυχάρα για πάντα Αστεράρα! 77.gif
NEAR EAST
QUOTE(Leon_cp3 @ Dec 23 2010, 10:33 ) *
Ακριβώς όπως τα λέτε φίλοι μου πιο πάνω,χθες παίξαμε επιτέλους μπάσκετ καλού επιπέδου (αν και για ακόμη μία φορά κάποια αστεία λάθη δεν αποφεύχθηκαν) για πρώτη φορά μετά το ματς με τον Απόλλωνα Πατρών ουσιαστικά,καθώς σε όλα τα εκτός αλλά και εδώ με Ρέθυμνο και Ερυθραία τα πράγματα ήταν οικτρά. Το καλό είναι επίσης ότι η χρονιά τελείωσε χωρίς να βρισκόμαστε στον πάτο ενώ στην ίδια μοίρα βαθμολογικά -3 νίκες 5 ήττες- βρίσκονται και αρκετές ομάδες ακόμα κάτι που μας διώχνει λίγο το άγχος ότι πρέπει να τους "καταδιώκουμε" όλους από νωρίς.Μακάρι η νέα χρονιά να βρει την ομάδα αλλαγμένη αγωνιστικά και ψυχολογικά και να σταματήσουμε να ζούμε δράματα του παρελθόντος.
Τέλος,αλήθεια πόσοι φίλοι της ομάδος μας πίστεψαν χθες ότι το τελευταίο σουτ του Θέμη δε θα έμπαινε; Θέμη ψυχάρα για πάντα Αστεράρα! 77.gif

Δεν γινεται φιλε μου οταν ενας παιχτης αγωνιζεται επι 40 λεπτα και τα δινει ολα σε αμυνα και επιθεση να μην κανει και κανα δυο λαθακια.Θα μου πεις οτι ηταν σημαντικα αλλα απο την στιγμη που κερδισαμε ολα τελειωσαν.Και για να μην κρυβομαστε αναφερομαι στον Μοσχοβιτη που μπορει να μην κανει παπαδες αλλα τουλαχιστον τα δινει ολα σε αμυνα και επιθεση και προσπαθει παντα για το καλυτερο.
Εχθες ηταν ο μονος για καποιους που δεν το παρατηρησαν που οταν ο Κουπιδης εχασε το λει-απ και αμεσως δεχτηκαμε γκολ-φαουλ του ειπε ΠΑΜΕ ΡΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.Αυτα εαν θελετε την γνωμη μου τα λεει μονο ενας πραγματικος αρχηγος και ο Φιλιππος εχθες τετοιος ηταν.Δεν θα πρεπει να ξεχνατε οτι στο παρελθον εχουμε ασκησει εντονη κριτικη στο προσωπο του αλλα εχθες ηταν πραγματικο σκυλι με ολη την σημασια της λεξης.
Near_5
Συγχαρητήρια στην ομάδα για το πάθος και τη ψυχή που έβγαλε χθες ... ευτυχώς που τα δύο τραγικά λάθη του, πολύ καλού χθες, Μοσχοβίτη στο τέλος δεν στοίχισαν, θα ήταν κρίμα ... τέλος καλό όλα καλά κι ας ελπίσουμε η ομάδα να παλεύει όλα τα ματς όπως έκανε χθες.

Καλές γιορτές σε όλους !
Leon_cp3
QUOTE(NEAR EAST @ Dec 23 2010, 15:32 ) *
Δεν γινεται φιλε μου οταν ενας παιχτης αγωνιζεται επι 40 λεπτα και τα δινει ολα σε αμυνα και επιθεση να μην κανει και κανα δυο λαθακια.Θα μου πεις οτι ηταν σημαντικα αλλα απο την στιγμη που κερδισαμε ολα τελειωσαν.Και για να μην κρυβομαστε αναφερομαι στον Μοσχοβιτη που μπορει να μην κανει παπαδες αλλα τουλαχιστον τα δινει ολα σε αμυνα και επιθεση και προσπαθει παντα για το καλυτερο.
Εχθες ηταν ο μονος για καποιους που δεν το παρατηρησαν που οταν ο Κουπιδης εχασε το λει-απ και αμεσως δεχτηκαμε γκολ-φαουλ του ειπε ΠΑΜΕ ΡΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.Αυτα εαν θελετε την γνωμη μου τα λεει μονο ενας πραγματικος αρχηγος και ο Φιλιππος εχθες τετοιος ηταν.Δεν θα πρεπει να ξεχνατε οτι στο παρελθον εχουμε ασκησει εντονη κριτικη στο προσωπο του αλλα εχθες ηταν πραγματικο σκυλι με ολη την σημασια της λεξης.


O Mοσχοβίτης έκανε χθες κάποιες κινήσεις play maker Α1.Από κει και πέρα σίγουρα δεν απέφυγε τα λάθη αλλά ήταν ο κορυφαίος μαζί με τον Κουπίδη.
NEAR EAST
QUOTE(Leon_cp3 @ Dec 23 2010, 20:01 ) *
O Mοσχοβίτης έκανε χθες κάποιες κινήσεις play maker Α1.Από κει και πέρα σίγουρα δεν απέφυγε τα λάθη αλλά ήταν ο κορυφαίος μαζί με τον Κουπίδη.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε.Απο εκει και περα ολοι κανουν λαθη ακομα και οι καλυτεροι του αγωνα.Το μεγαλο μας προβλημα ειναι η μη υπαρξη καθαρου 2αριου και ευτυχως που εχθες ο Παππας εβγαλε τα καστανα απο την φωτια διαφορετικα θα χαναμε.Τελικα ο Αλκης που ηρθε περσι σαν λυση τριτης αναγκης εχει βγει απλα σουπερ και εχει δεσει απολυτα στην ψυχοσυνθεση της ομαδας.
Παντως ετσι οπως βλεπω τα πραγματα η υποθεση σωτηρια θα κριθει σε πολλες νικες(κακο για εμας αυτο) και αναμεσα σε πολλες ομαδες.(Νηαρ,Ερυθραια,Αργος,Αμαλιαδα,Ολυμπι
αδα,Παγκρατι,ΑμυνταςΑπολλων) και δεν ξερουμε ποσες θα εμφανιστουν ακομα.
Leon_cp3
QUOTE(NEAR EAST @ Dec 23 2010, 20:23 ) *
Συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε.Απο εκει και περα ολοι κανουν λαθη ακομα και οι καλυτεροι του αγωνα.Το μεγαλο μας προβλημα ειναι η μη υπαρξη καθαρου 2αριου και ευτυχως που εχθες ο Παππας εβγαλε τα καστανα απο την φωτια διαφορετικα θα χαναμε.Τελικα ο Αλκης που ηρθε περσι σαν λυση τριτης αναγκης εχει βγει απλα σουπερ και εχει δεσει απολυτα στην ψυχοσυνθεση της ομαδας.
Παντως ετσι οπως βλεπω τα πραγματα η υποθεση σωτηρια θα κριθει σε πολλες νικες(κακο για εμας αυτο) και αναμεσα σε πολλες ομαδες.(Νηαρ,Ερυθραια,Αργος,Αμαλιαδα,Ολυμπι
αδα,Παγκρατι,ΑμυνταςΑπολλων) και δεν ξερουμε ποσες θα εμφανιστουν ακομα.


Έτσι ακριβώς.Αν πέρσι ήθελες 13 να σωθείς φέτος ίσως θέλεις και καμία παραπάνω,κάτι που σίγουρα δε μας ευνοεί γιατί η ομάδα μας δε πείθει ότι μπορεί να κερδίσει εκτός έδρας.Οπότε με κανένα ρεκόρ 1-14 εκτός,ή 0-15 (δυστυχώς διόλου απίθανο :/ ) πρέπει να μη ξανακάνουμε ήττα εντός έδρας για να έχουμε ελπίδες. Μακάρι να αλλάξουν όλα αυτά βέβαια προς το καλύτερο με κάποιον τρόπο απ'τη νέα χρονιά.
NEAR EAST
QUOTE(Leon_cp3 @ Dec 23 2010, 21:13 ) *
Έτσι ακριβώς.Αν πέρσι ήθελες 13 να σωθείς φέτος ίσως θέλεις και καμία παραπάνω,κάτι που σίγουρα δε μας ευνοεί γιατί η ομάδα μας δε πείθει ότι μπορεί να κερδίσει εκτός έδρας.Οπότε με κανένα ρεκόρ 1-14 εκτός,ή 0-15 (δυστυχώς διόλου απίθανο :/ ) πρέπει να μη ξανακάνουμε ήττα εντός έδρας για να έχουμε ελπίδες. Μακάρι να αλλάξουν όλα αυτά βέβαια προς το καλύτερο με κάποιον τρόπο απ'τη νέα χρονιά.

Εγω παντως ετσι οπως παει το πραγμα θεωρω οτι με 14 νικες εχεις σωθει σιγουρα οπως εγινε περσι.Βεβαια φετος βλεπουμε ο ενας να κερδιζει τον αλλων στα μεταξυ τους παιχνιδια και ετσι δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για τιποτα.Για να ειμαστε βεβαια και σωστοι η ομαδα μας φετος στα εκτος εδρα ματς ειναι ανυπαρκτη και για τον λογο αυτο στην καισαριανη δυσκολα θα πρεπει να κανουμε γκελα.
Το επομενο εκτος εδρας ματς στην πατρα ειναι σημαντικο απεναντι σε μια ομαδα που ειτε εμφανιζεται πολυ καλη ειτε τραγικη.Θεωρω οτι εχουμε την ποιοτητα να φανουμε ανταγωνιστικη και να μπορεσουμε να κερδισουμε κατι απο το συγκεκριμενο ματς.Τελος δεν θα πρεπει να παραλειψουμε οτι μεχρι στιγμης η ΝΗΑΡ εχει βγαλει πολυ δυσκολο προγραμμα και ακολουθει πολυ δυσκολοτερο με πολλα εκτος εδρας ματς σε δυσκολες εδρες στην περιφερεια.Για να δουμε.
NEAR EAST
Κανοντας εναν μινι απολογισμο μεχρι στιγμης εχω να αναφερω για την καθε ομαδα:

K.A.O.Δ:Ευκολα πιστευω θα παρει το πρωταθλημα ειδικα εαν συνεχισει με την ιδια σοβαροτητα.
Α.Γ.Ο.Ρ:Ειναι σιγουρα απο τους διεκδηκητες της ανοδου.Μου εκανε εντυπωση η ηττα στον Αμυντα αλλα πιστευω οτι θα ειναι η δευτερη ομαδα.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ:Πολυ καλη ομαδα με πολυ δυνατο ροστερ αλλα νομιζω θα τερματισουν ψηλα χωρις να διεκδικησουν κατι παραπανω μιας και οι περισσοτεροι αθλητες ειναι πολοι καλοι ρολιστες.
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ:Ειναι μια ομαδα καινουρια την οποια προσωπικα δεν πιστευα αλλα δειχνουν μεγαλη διψα για διακριση.Εαν συνεχισουν ετσι πανε για ψηλα.
ΛΑΥΡΙΟ:Καλη ομαδα που θα σωθει γρηγορα και θα τερματισει ψηλα.Παρομοια περιπτωση σαν την ελευσινα.
ΙΚΑΡΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ:Εαν δεν κανουν νικες εκτος εδρας δυσκολα θα πανε για ψηλα.Πλουσιο ροστερ ισως απο τα καλυτερα της κατηγοριας αλλα δεν πειθουν μεχρι στιγμης.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΡΧΕΛΑΟΣ:Ενθουσιωδης ομαδα νεοφωτιστη που πιστευω θα σωθει ευκολα βασιζομενη στην πολυ σκληρη της εδρα.
ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ:Εντυπωσιακο ξεκινημα αλλα ο τραυματισμος του Ραλλη τους αφησε πολυ πισω.Ειμαι πολυ περιεργος να τους δω μετα τις γιορτες διοτι εχουν φτωχο ροστερ με λιγους παιχτες αλλα καλους.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ:Ξεκινησε ασχημα αλλα η νικη στον Αμυντα τους εδωσε φτερα και εκαναν 3 στα 3.Πιστευω θα στηριχτουν πολυ στην σκληρη τους εδρα και θα παλεψουν μεχρι τελευταια στιγμη για υποβιβασμο.
ΠΑΓΚΡΑΤΙ:Απροβλεπτη ομαδα.Δεν τους εχεις καμμια εμπιστοσυνη μιας και ειναι ικανοι για το καλυτερο και το χειροτερο.Εαν ισχυει οτι εχουν οικονομικα προβληματα τοτε ειναι πολοι επιφοβοι για κατω ειδικα εαν ηττηθουν στην Ερυθραια.
ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ:Καλη ομαδα αλλα με την ηττα στην εδρα τους απο το Αργος εδειξαν οτι ακομα θελουν δουλεια.Και εκει ακουγονται εντονα για οικονομικα προβληματα και πιστευω θα παλεψουν για παραμονη.
ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ:Ομαδα που στηριζεται σε 5-6 παιχτες αλλα δειχνουν ικανη να κανουν παντου ζημιες.Μπραβο τους γιατι χτιστηκαν πραγματικα τελευταια στιγμη.Και αυτοι πιστευω θα παλευουν μεχρι τελευταια στιγμη για παραμονη.
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ:Αλλη μια απροβλεπτη ομαδα.Ικανοι για το καλυτερο και για το χειροτερο.Μαζι με το Παγκρατι ανηκουν στην κατηγορια αψυχολογητων ομαδων.
ΑΜΥΝΤΑΣ:Αρνητικη εκπληξη μεχρι στιγμης αλλα πιστευω θα συνελθουν.Ειναι ομαδα πολυ σκληροτραχηλη που εχει αγνοια κινδυνου και χτυπαει ολα τα παιχνιδια.
ΝΗΑΡ ΗΣΤ:Οπως εχουμε αναφερει πολλες φορες ροστερ μικρων δυνατοτητων αλλα με ολα μας τα οπλα θα προσπαθησουμε να τα καταφερουμε και να παραμεινουμε στην κατηγορια.
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ:Ολοι τους εχουν σιγουρους για πτωση αλλα οποιος τους υποτιμησει την πατησε.Η Ερυθραια ειναι ομαδα που πουλαει πολυ ακριβα το τομαρι της.


ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!
RED ARMY
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους και να εχουμε μια ΚΑΛΗ και ΥΓΙΗ ΧΡΟΝΙΑ.Ευχομαι οσον αφορα την ομαδα μου να γινουμε πιο ανταγωνιστικοι στα εκτος εδρας παιχνιδια αλλα και να παιξουμε καλυτερο μπασκετ την νεα αυτη χρονια χωρις τραυματισμους.Προσωπικα δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος και περιμενω μεγαλη προσπαθεια και διαθεση απο τους αθλητες μας για να μην εχουμε δυσαρεστα γεγονοτα(υποβιβασμος).
Τελος δεν θα πρεπει να παραλειψουμε να αναφερουμε πως το καλο το φυλαγαμε για το τελος και αυτο σημαινει οτι το παιχνιδι με την Ελευσιανα ηταν μακραν ενα απο τα καλυτερα που εχω δει ποτε και το ευτυχημα οτι καταφεραμε και το πηραμε.Ας ελπισουμε οτι τετοια παιχνιδια θα δουμε και την νεα χρονια και επισης να μπορεσουμε να βγαλουμε απο τα τμηματα υποδομης πολλους αθλητες με την ποιοτητα Κουπιδη τον οποιο φετος εμπιστευτηκαμε και δεν μας απογοητευσε καθολου μιας και μεχρι στιγμης ειναι πρωτος σκορερ της κατηγοριας.
NEAR EAST
Ευχομαι σε ολους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ γεματα ΥΓΕΙΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ και πολλη ΑΓΑΠΗ σε ολο τον κοσμο.Για την ομαδα μου να σωθει οσο γινεται γρηγοροτερα στον φετινο γολγοθα της Α'2 και να παιξει καλο μπασκετακι.Σε ολα τα παιδια του forum ευχομαι τα καλυτερα και αν καποια στιγμη δεν συμφωνουμε δεν χρειαζονται κοντρες και ολα τα αλλα.Μεσω των διαφωνιων γινομαστε καλυτεροι.
Και παλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους και ολα τα καλα.
RED ARMY
Δυσκολο παιχνιδι δινουμε το Σαββατο στην Πατρα με αντιπαλο την Ολυμπιαδα Πατρων.Θεωρω οτι εχουμε την δυνατοτητα να φανουμε ανταγωνιστικοι και να μπορεσουμε να διεκδικησουμε οποιες πιθανοτητες νικης εχουμε.Εαν παιξουμε οπως με Ελευσινα μπορουμε αλλιως δεν εχουμε καμμια πιθανοτητα απεναντι σε μια πολυ εμπειρη ομαδα με πολυ ποιοτικους παιχτες(Κουτρουλιας,Βεσκουκης,Τσοτσος,Μακρ
ης,Λαππας).
Καλη επιτυχια στην ομαδα μας και ελπιζω να μπορεσουμε για μια φορα σε εκτος εδρας παιχνιδι να μπορεσουμε να δειξουμε ποιοι ειμαστε πραγματικα.
Leon_cp3
Σε φιλικό παιχνίδι σήμερα στην Καισαριανή η ομάδα μας επικράτησε του Αιγάλεω με 80-66 έχοντας κατά διαστήματα καλή απόδοση. Και συνεχίζεται η προετοιμασία για ακόμη ένα ματς που πιθανή απώλεια της νίκης θα στοιχίσει υπερβολικά,αυτό του Σαββάτου με το Λαύριο.
NEAR EAST
Μετα την ηττα στην Πατρα απο την Ολυμπιαδα δινουμε αγωνα καθοριστικης σημασιας αυριο στην Καισαριανη με αντιπατο την πολυ καλη ομαδα του Λαυριου.Θα ειναι πολυ δυσκολο παιχνιδι αλλα οι παιχτες μας πρεπει να τα δωσουν ολα για την νικη-ανασα γιατι μετα ακολουθουν 2 πολυ δυσκολα εκτος εδρας παιχνιδια(Λαγκαδα,Αμαλιαδα) και χρειαζομαστε μια νικη οπωσδηποτε.
Κλειδι για το αυριανο παιχνιδι ειναι να μπορεσουμε να περιορισουμε Κακιουζη,Ψηλλεα,Γιαννακοπουλο που ειναι οι κινητηριοι μοχλοι της ομαδα αυτης ενω δεν θα πρεπει αφησουμε τους αλλους αθλητες που ειναι ικανοι να μας κανουν μεγαλη ζημια οπως Καρβουνης,Πασχαλης,Κουσουλας.Ο κοσμος πρεπει να δωσει βροντερο παρον τωρα που τον χρειαζεται η ομαδα και θεωρω θα το κανει.Καλη επιτυχια αυριο στην ομαδα μου.
RED ARMY
Καλημερα σε ολους.Η ομαδα μας σημερα δινει αγωνα τεραστιας βαθμολογικης αλλα και ψυχολογικης σημασιας αγωνα στην Καισαριανη με αντιπαλο την ομαδα του Λαυριου.Εαν κερδισουμε συνεχιζουμε τον αγωνα μας εαν χασουμε τα πραγματα δυσκολευουν παρα πολυ.Το Λαυριο κανει αξιοπροσεκτη πορεια και χρειαζεται μεγαλη προσοχη γιατι μπορει να σου κανει μεγαλη ζημια απο εκει που δεν το περιμενεις.
Σε ολα τα παιχνιδια εκτος εδρας παρουσιαζεται πολυ σοβαρο και συγκεντρωμενο ενω εμεις πρεπει να δωσουμε το μεγιστο των δυνατοτητων μας απεναντι σε μια σοβαρη και φιλοδοξη ομαδα.Ολοι πρεπει σημερα ο καθενας απο την μερια του να τα δωσει ολα ετσι ωστε να καταφερουμε να παρουμε την νικη. smiley.gif
Leon_cp3
Έτσι παιδιά,όλοι στο γήπεδο σήμερα γιατί η ομάδα μας έχει ανάγκη. Ελπίζουμε να δούμε προσπάθεια πάνω απ'όλα και έτσι να έρθει και η νίκη που είναι πλέον το ζητούμενο σε ΚΑΘΕ ματς καθώς περιθώρια στις κάτω θέσεις δεν υπάρχουν.
Το Λαύριο είναι καλύτερη ομάδα αλλά στην έδρα μας μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε. Τέλος ας ελπίσουμε κάποια ίωση που ταλαιπώρησε 2-3 παίχτες μας μες στην εβδομάδα να μην έχει άσχημο αντίκτυπο στην εμφάνιση τους.
Leon_cp3
Στην ίσως χειρότερη εμφάνιση των τελευταίων ετών γίναμε μάρτυρες σήμερα στο κλειστό.Αν μάλιστα δε χαλάρωνε το Λαύριο στο τέλος ίσως μιλάγαμε για διαφορά 35+ πόντων. Οι μόνοι θετικοί σήμερα Παππάς και Στανόγιεβιτς καθώς και ο Καπετζόγλου (οι τελευταίοι 2 βέβαια αγωνίστηκαν στο τέλος μόνο που ήταν χαλαρά τα πράγματα). Όλοι οι υπόλοιποι το απόλυτο 0. Καμία ομαδική ενέργεια,μόνο κάποια drive του Μοσχοβίτη και απέλπιδες προσπάθειες από Γριμπαβιώτη σε ενα ματς που πραγνατικά οι ψηλοί του Λαυρίου έκαναν πάρτυ. Κουπίδης και Αμάτο δυστυχώς οι χειρότεροι του γηπέδου. Με ανάλογες εμφανίσεις δε χρειάζεται να αναρωτιόμαστε για πολύ που θα παίζουμε του χρόνου,
RED ARMY
Ντροπη και μονο ντροπη ειναι η λεξη που χαρακτηριζει την χθεσινη εικονα του παιχνιδιου οσον αφορα την ομαδα μου.Πρωτα απο ολα να δωσω συγχαρητηρια στην ομαδα του Λαυριου που εκανε πλακα στο χθεσινο παιχνιδι και μας κερδισε ευκολα και παναξια.Επισης συγχαρητηρια στα παιδια του Λαυριου που απο οτι εμαθα παρολο που ειναι πολυ πισω στις πληρωμες εδειξαν να τιμανε την ομαδα τους και να σεβονται του εαυατους τους και να πραγματοποιουν πολυ καλη εμφανιση.
Οσον αφορα εμας απο που να αρχισω και που να τελειωσω.Εαν αναφερθω σε ονοματα θα γινω πολυ κακος και καλο θα ειναι ολοι απο την μερια τους να αναλαβουν το μεριδιο ευθυνης.Βεβαια οι αθλητες για εμενα εχουν τεραστια ευθυνη γιατι εχθες ακομα και οταν βρεθηκαμε σχετικα κοντα στο σκορ σε καμμια περιπτωση δεν εδειξαν διαθεση και καθολου ενθουσιασμο μπας και κανουμε κατι αλλα πιο πολυ δεν σεβαστηκαν την ομαδα τον κοσμο και κυριως τους ιδιους τους τους ευατους με την εξευτελιστικη αυτη εμφανιση.
Ας ελπισουμε(πολυ δυσκολο)οτι κατι μπορει να αλλαξει μηπως και καταφερουμε να μεινουμε στην κατηγορια.Παντως με τετοιου ειδους εμφανισεις πρεπει απο τωρα να ετοιμαζουμε τις βαλιτσες μας για πιο χαμηλα και πραγματικα λυπαμαι παρα μα παρα πολυ.Συγνωμη εαν μιλησα σκληρα αλλα ειμαι τρομερα απογοητευμενος με το χθεσινο θεαμα.
pehis65
QUOTE(RED ARMY @ Jan 16 2011, 21:29 ) *
Ντροπη και μονο ντροπη ειναι η λεξη που χαρακτηριζει την χθεσινη εικονα του παιχνιδιου οσον αφορα την ομαδα μου.Πρωτα απο ολα να δωσω συγχαρητηρια στην ομαδα του Λαυριου που εκανε πλακα στο χθεσινο παιχνιδι και μας κερδισε ευκολα και παναξια.Επισης συγχαρητηρια στα παιδια του Λαυριου που απο οτι εμαθα παρολο που ειναι πολυ πισω στις πληρωμες εδειξαν να τιμανε την ομαδα τους και να σεβονται του εαυατους τους και να πραγματοποιουν πολυ καλη εμφανιση.
Οσον αφορα εμας απο που να αρχισω και που να τελειωσω.Εαν αναφερθω σε ονοματα θα γινω πολυ κακος και καλο θα ειναι ολοι απο την μερια τους να αναλαβουν το μεριδιο ευθυνης.Βεβαια οι αθλητες για εμενα εχουν τεραστια ευθυνη γιατι εχθες ακομα και οταν βρεθηκαμε σχετικα κοντα στο σκορ σε καμμια περιπτωση δεν εδειξαν διαθεση και καθολου ενθουσιασμο μπας και κανουμε κατι αλλα πιο πολυ δεν σεβαστηκαν την ομαδα τον κοσμο και κυριως τους ιδιους τους τους ευατους με την εξευτελιστικη αυτη εμφανιση.
Ας ελπισουμε(πολυ δυσκολο)οτι κατι μπορει να αλλαξει μηπως και καταφερουμε να μεινουμε στην κατηγορια.Παντως με τετοιου ειδους εμφανισεις πρεπει απο τωρα να ετοιμαζουμε τις βαλιτσες μας για πιο χαμηλα και πραγματικα λυπαμαι παρα μα παρα πολυ.Συγνωμη εαν μιλησα σκληρα αλλα ειμαι τρομερα απογοητευμενος με το χθεσινο θεαμα.

ειστε λιγο αστειοι εκει στην καισαριανη και τελικα καταληγεται παλι στον αστειο τολη που το σαβββατο που χανατε περιπατο απο το λαυριο αυτος ηταν στο κυλικειο και εβλεπε ολυμπιακο-πανσσεραικο!!! ε ειστε αξιοι της μοιρα σας!!! αστειοι γελοιοι και οτι αλλο θελετε.............και καλα θα κανετε να πατε στη β' αντε γιατι πολυ σας ηταν!!!!!!!!!!! βλακες!!!!!!!!!
Leon_cp3
QUOTE(pehis65 @ Jan 18 2011, 23:33 ) *
ειστε λιγο αστειοι εκει στην καισαριανη και τελικα καταληγεται παλι στον αστειο τολη που το σαβββατο που χανατε περιπατο απο το λαυριο αυτος ηταν στο κυλικειο και εβλεπε ολυμπιακο-πανσσεραικο!!! ε ειστε αξιοι της μοιρα σας!!! αστειοι γελοιοι και οτι αλλο θελετε.............και καλα θα κανετε να πατε στη β' αντε γιατι πολυ σας ηταν!!!!!!!!!!! βλακες!!!!!!!!!


Δε καταλαβαίνω φιλαράκι την επίθεση σου και τι πρόβλημα έχεις με την ομάδα μας. Για πες μας γιατί σου βγαίνει αυτό το κόμπλεξ. Λογικά η ομάδα σου την έχει πάθει από μας γι'αυτό. Για πες και ποια υποστηρίζεις για να μιλήσουμε σε μία βάση. Και μη μου πετάξεις κανένα "εγώ Παο είμαι" γιατί δε θα σε πιστέψουν ούτε οι πέτρες. Εκτός αν σε πείραξε η ήττα την προηγούμενη αγωνιστική και έχεις πρόβλημα με τον Καρνέση γιατί είναι Ολυμπιακός. Έλα πες μας το κόμπλεξ σου,εξομολογήσου.
RED ARMY
QUOTE(pehis65 @ Jan 18 2011, 23:33 ) *
ειστε λιγο αστειοι εκει στην καισαριανη και τελικα καταληγεται παλι στον αστειο τολη που το σαβββατο που χανατε περιπατο απο το λαυριο αυτος ηταν στο κυλικειο και εβλεπε ολυμπιακο-πανσσεραικο!!! ε ειστε αξιοι της μοιρα σας!!! αστειοι γελοιοι και οτι αλλο θελετε.............και καλα θα κανετε να πατε στη β' αντε γιατι πολυ σας ηταν!!!!!!!!!!! βλακες!!!!!!!!!

Κατσε ανεργος τωρα εσυ και μην μιλας προπονητακο της πλακας που περιμενεις να χασει καποια ομαδα για να αναλαβεις.Φιλε leon μην ασχολεισαι με γραφικους και αστους να λενε οτι θελουν επαναλαμβανω μην ασχολεισαι ειναι διψασμενος να ασχοληθει με κατι και κανενας δεν του δινει την ευκαιρια γιατι απλα ειναι ασχετος.
Οσον αφορα την ομαδα μας τα πραγματα δυσκολευουν μετα τον τραυματισμο του Αματο που θα μεινει καποιες μερες εκτος λογω προβληματος στο ποδι.Πιστευω παντως η ομαδα με την αλλαγη προπονητη να αλλαξει ψυχολογια και να καταφερει τουλαχιστον να δινει τα παντα στους αγωνες και ας χανει και οχι εμφανισεις τυπου Λαυριου.
Τελος οσον αφορα τον τυπο pehis55 καλο θα ηταν οι υπευθυνοι του φορουν να ασχοληθουν μαζι του γιατι ειναι ασχετος με τον αθλητισμο και να μην του ξαναεπιτρεψουν να ξαναγραψει στο forum μας γιατι απλα ειναι κομπλεξικος με την ομαδα μας.Και δικαιωμας μας να υποβιβαστουμε μαγκια μας εσυ ασχολησου με την μοναξια σου.
Leon_cp3
QUOTE(RED ARMY @ Jan 19 2011, 12:33 ) *
Κατσε ανεργος τωρα εσυ και μην μιλας προπονητακο της πλακας που περιμενεις να χασει καποια ομαδα για να αναλαβεις.Φιλε leon μην ασχολεισαι με γραφικους και αστους να λενε οτι θελουν επαναλαμβανω μην ασχολεισαι ειναι διψασμενος να ασχοληθει με κατι και κανενας δεν του δινει την ευκαιρια γιατι απλα ειναι ασχετος.
Οσον αφορα την ομαδα μας τα πραγματα δυσκολευουν μετα τον τραυματισμο του Αματο που θα μεινει καποιες μερες εκτος λογω προβληματος στο ποδι.Πιστευω παντως η ομαδα με την αλλαγη προπονητη να αλλαξει ψυχολογια και να καταφερει τουλαχιστον να δινει τα παντα στους αγωνες και ας χανει και οχι εμφανισεις τυπου Λαυριου.
Τελος οσον αφορα τον τυπο pehis55 καλο θα ηταν οι υπευθυνοι του φορουν να ασχοληθουν μαζι του γιατι ειναι ασχετος με τον αθλητισμο και να μην του ξαναεπιτρεψουν να ξαναγραψει στο forum μας γιατι απλα ειναι κομπλεξικος με την ομαδα μας.Και δικαιωμας μας να υποβιβαστουμε μαγκια μας εσυ ασχολησου με την μοναξια σου.


Έχεις δίκιο αδερφέ,όταν πόσταρα την απάντηση δεν είχα προσέξει τις υπόλοιπες δημοσιεύσεις του. Ο τύπος δεν είναι απλά οπαδός μιας ομάδας αλλά hater αρκετών που μάλλον δε του δίνουν δουλειά. wink.gif Οπότε δε χρειάζεται όντως να ασχολούμαστε περαιτέρω.
NEAR EAST
QUOTE(pehis65 @ Jan 18 2011, 23:33 ) *
ειστε λιγο αστειοι εκει στην καισαριανη και τελικα καταληγεται παλι στον αστειο τολη που το σαβββατο που χανατε περιπατο απο το λαυριο αυτος ηταν στο κυλικειο και εβλεπε ολυμπιακο-πανσσεραικο!!! ε ειστε αξιοι της μοιρα σας!!! αστειοι γελοιοι και οτι αλλο θελετε.............και καλα θα κανετε να πατε στη β' αντε γιατι πολυ σας ηταν!!!!!!!!!!! βλακες!!!!!!!!!

Εισαι κομπλεξικος και αστειος και καλα λενε και ο RED ARMY και ο Leon να μην ασχολουμαστε μαζι σου γιατι απο οτι φαινεται εισαι εμπαθης με ορισμενες ομαδες και το εχεις καψουρα να δουλεψεις καπου αλλα δυστηχως δεν γινεται γιατι εισαι πολυ λιγος.Το τι θα κανουμε εμεις ειναι καθαρα δικο μας θεμα και δεν αφορα κανεναν ειτε θελουμε να πεσουμε ειτε οχι.Απο εκει και περα κοιτα την παρτη σου και μην ασχολεισαι μαζι μας.
Για δες καιρους που τους φτασαμε ο καθε τελειωμενος και απογοητευμενος να ασχολειται με την ΝΗΑΡ-ΗΣΤ.ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
pehis65
QUOTE(NEAR EAST @ Jan 19 2011, 18:18 ) *
Εισαι κομπλεξικος και αστειος και καλα λενε και ο RED ARMY και ο Leon να μην ασχολουμαστε μαζι σου γιατι απο οτι φαινεται εισαι εμπαθης με ορισμενες ομαδες και το εχεις καψουρα να δουλεψεις καπου αλλα δυστηχως δεν γινεται γιατι εισαι πολυ λιγος.Το τι θα κανουμε εμεις ειναι καθαρα δικο μας θεμα και δεν αφορα κανεναν ειτε θελουμε να πεσουμε ειτε οχι.Απο εκει και περα κοιτα την παρτη σου και μην ασχολεισαι μαζι μας.
Για δες καιρους που τους φτασαμε ο καθε τελειωμενος και απογοητευμενος να ασχολειται με την ΝΗΑΡ-ΗΣΤ.ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

ρε ουστ εσεις ρε βλακες που σιγα αν ημουνα.......που δεν ειμαι καποιος που θελει να δουλεψει στο καφενειο σας!!! σιγα μην ηθελα δουλεια η οτι αλλο φανταζεστε εσεις και να ερχομουν σε μια αφραγκη ομαδα!!! και καλα να πατε στα σκατα σιχαμενοι εσεις και το καφενειο σας!!!!!!!!! εκει εκει στη β'-γ' εθνικη!!! παπαλιοι και διαφοροι αστειοι καρνεσο-υιοιοι και σια.......
Leon_cp3
QUOTE(pehis65 @ Jan 20 2011, 00:08 ) *
ρε ουστ εσεις ρε βλακες που σιγα αν ημουνα.......που δεν ειμαι καποιος που θελει να δουλεψει στο καφενειο σας!!! σιγα μην ηθελα δουλεια η οτι αλλο φανταζεστε εσεις και να ερχομουν σε μια αφραγκη ομαδα!!! και καλα να πατε στα σκατα σιχαμενοι εσεις και το καφενειο σας!!!!!!!!! εκει εκει στη β'-γ' εθνικη!!! παπαλιοι και διαφοροι αστειοι καρνεσο-υιοιοι και σια.......


Καλά το ότι δεν είσαι κάποιος είναι σίγουρο. Ο ΚΑΝΕΝΑΣ είσαι. Αν θες να μας πεις αυτά που λες έλα στο γήπεδο φανερά να τα πούμε,μη κρυφτείς και έρχεσαι μετά να ποστάρεις στο φόρουμ. wink.gif
Jabar
QUOTE(pehis65 @ Jan 20 2011, 00:08 ) *
ρε ουστ εσεις ρε βλακες που σιγα αν ημουνα.......που δεν ειμαι καποιος που θελει να δουλεψει στο καφενειο σας!!! σιγα μην ηθελα δουλεια η οτι αλλο φανταζεστε εσεις και να ερχομουν σε μια αφραγκη ομαδα!!! και καλα να πατε στα σκατα σιχαμενοι εσεις και το καφενειο σας!!!!!!!!! εκει εκει στη β'-γ' εθνικη!!! παπαλιοι και διαφοροι αστειοι καρνεσο-υιοιοι και σια.......

Απαράδεκτη συμπεριφορά.Διεγράφη ο χρήστης ευχαριστώ τα παιδιά της ΝΗΑΡ για το ότι δεν απάντησαν με το ανάλογο ύφος στις προκλήσεις
RED ARMY
QUOTE(Jabar @ Jan 20 2011, 08:31 ) *
Απαράδεκτη συμπεριφορά.Διεγράφη ο χρήστης ευχαριστώ τα παιδιά της ΝΗΑΡ για το ότι δεν απάντησαν με το ανάλογο ύφος στις προκλήσεις

Τι να απαντησουμε φιλε jabar?O καθε ενας εχει την γνωμη του και ειναι σεβαστη αρκει να την λεει και να την αιτιολογει με σωστο τροπο.Ο συγκεκριμενος ειχε σκοπο να βρισει και μαλιστα χυδαια.Εμεις ειπαμε ασχολουμαστε με την ομαδα μας και οχι με τον καθε τυχαιο.


ΝΗΑΡ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEAR EAST
Μολις ενημερωθηκα οτι στον Λαγκαδα κατεβαινουμε με μολις 8 παιχτες μιας και εχουμε παρα πολλες απουσιες.Αματο(τραυματιας),Γριμπαβιωτης(αρ
ωστος),Ψαρροπουλος(υπηρεσια) και το μεγαλο σοκ Κουπιδης(περασε αστυνομια και μαλλον δυσκολα θα ξαναπαιξει).Επομενως αυτοματα γινομαστε πρωτο φαβορι για πτωση και οσο για σημερα δεν πρεπει να διασυρθουμε.Ας ελπισω σημερα ολα τα παιδια να δωσουν το 100% των δυνατοτητων τους και να τιμησουν την φανελλα που φορανε.Δυσκολα τα πραγματα.
Leon_cp3
QUOTE(NEAR EAST @ Jan 22 2011, 12:29 ) *
Μολις ενημερωθηκα οτι στον Λαγκαδα κατεβαινουμε με μολις 8 παιχτες μιας και εχουμε παρα πολλες απουσιες.Αματο(τραυματιας),Γριμπαβιωτης(αρ

�ωστος),Ψαρροπουλος(υπηρεσια) και το μεγαλο σοκ Κουπιδης(περασε αστυνομια και μαλλον δυσκολα θα ξαναπαιξει).Επομενως αυτοματα γινομαστε πρωτο φαβορι για πτωση και οσο για σημερα δεν πρεπει να διασυρθουμε.Ας ελπισω σημερα ολα τα παιδια να δωσουν το 100% των δυνατοτητων τους και να τιμησουν την φανελλα που φορανε.Δυσκολα τα πραγματα.


blink.gif blink.gif blink.gif Πώς το 'πες αυτό; Ε πάει ας αρχίσουμε τα πλάνα για β',η χρονιά πήγε χαμένη για χαμένη...
pasas4
Ρε μαγκες ειμαι φιλος του ΚΑΟΔ και ασχολουμαι πολλα χρονια με το μπασκετ. Οι πορειες μας φετος ειναι αυτο που λενε...βιοι αντιθετοι (δεν σας τη "λεω", μην παρεξηγηθω). Ειδικα μετα το τελευταιο αποτελεσμα σας στον πολυ μετριο Λαγκαδα τα πραγματα δυσκολευουν και δεν ξερω αν υπαρχει πλεον τροπος να σωθειτε. Αλλα κατι πρεπει να γινει. Προσωπικα δεν μπορω να βλεπω τις τεταρτο-πεμπτο-εκτες και καποιες αλλες τυχαρπαστες ομαδες της Β Εθνικης να παιζουν Α2 και να μην ειστε εσεις του χρονου. Εντελως φιλικα στην ιστορικη και συμπαθεστατη(για μενα) ομαδα της Νηαρ Ηστ, και καλο κουραγιο.
Leon_cp3
QUOTE(pasas4 @ Jan 23 2011, 11:32 ) *
Ρε μαγκες ειμαι φιλος του ΚΑΟΔ και ασχολουμαι πολλα χρονια με το μπασκετ. Οι πορειες μας φετος ειναι αυτο που λενε...βιοι αντιθετοι (δεν σας τη "λεω", μην παρεξηγηθω). Ειδικα μετα το τελευταιο αποτελεσμα σας στον πολυ μετριο Λαγκαδα τα πραγματα δυσκολευουν και δεν ξερω αν υπαρχει πλεον τροπος να σωθειτε. Αλλα κατι πρεπει να γινει. Προσωπικα δεν μπορω να βλεπω τις τεταρτο-πεμπτο-εκτες και καποιες αλλες τυχαρπαστες ομαδες της Β Εθνικης να παιζουν Α2 και να μην ειστε εσεις του χρονου. Εντελως φιλικα στην ιστορικη και συμπαθεστατη(για μενα) ομαδα της Νηαρ Ηστ, και καλο κουραγιο.


Να σαι καλά φίλε,ξέρουμε τι εννοείς,δε παρεξηγούμε,άλλωστε μεταξύ Νήαρ και Καόδ θαρρώ ότι εδώ και χρόνια υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Χθες το πάλεψαν,και ίσως αν δεν παίζαμε με τόσες απουσίες μπορεί να φεύγαμε με την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη. Προσωπικά θεωρώ θαύμα πλέον μετά τις τελευταίες εξελίξεις το να σωθούμε,απ'του χρόνου θα αρχίσει πάλι ο..."γολγοθάς της Κυριακής" που είχαμε αφήσει πίσω μας το 2008. Δυστυχώς δεν σταθήκαμε άξιοι των προσδοκιών και οι ευθύνες βαραίνουν πολλούς.Ακόμα και φέτος που οι μισές ομάδες άρχισαν τον προγραμματισμό τους με μεγάλη καθυστέρηση φάνηκε ότι "καταφέραμε" και πάλι να είμαστε οι χειρότεροι των χειρότερων. Θλίβομαι,όλοι εδώ στην Καισαριανή θλίβονται,αλλά καλά λόγια σαν τα δικά σου θα μας δίνουν κουράγιο.Και πού ξέρουμε,ίσως κάποτε πατήσουμε πάλι δυνατά στα πόδια μας και βρεθούμε εκεί που αφήσαμε ανοιχτούς λογαριασμούς το 2003. Συγχαρητήρια επίσης να δώσω στη διοίκηση σας φίλε μου που στήριξε τον Καόδ στα δύσκολα και να που του χρόνου θα σας καμαρώνουμε ξανά στα σαλόνια (ο Θεός να τα κάνει βέβαια έτσι όπως κατάντησαν κάποιοι το πρωτάθλημα),καλή επιτυχία και εις το επανιδείν.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.