Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A.O. NHAΡ-ΗΣΤ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
RED ARMY
Σημερα στις 17:30 αντιμετωπιζουμε στο Κ.Γ.ΝΗΑΡ-ΗΣΤ την ομαδα του Ερμη Λαγκαδα για το πλαισιο της 3ης αγωνιστικης του πρωταθληματος της Α'2.Αμεσος σκοπος μας ειναι η επικρατηση και συνεχιση των πολυ καλων εμφανισεων και αποτελεσματων που εχει η ομαδα μας μεχρι στιγμης.Αντιμετωπιζουμε μια ομαδα που φετος εχει ενισχυθει σημαντικα αλλα μεχρι στιγμης δεν εχει πραγματοποιησει νικη στα 2 παιχνιδια που εχει δωσει.Αυτο δεν πρεπει να μας ξεγελασει μια και το πρωταθλημα της Α΄2 θεωρειται το πρωταθλημα των εκπληξεων.
Αυριο λοιπον ολοι στο γηπεδο να ενισχυσουμε την ομαδα μας και να την βοηθησουμε σε κοσμια επιπεδα.Η παρουσια ολων μας κρινεται απαραιτητη.
akatalhlos
QUOTE(RED ARMY @ Oct 31 2009, 01:50 ) *
Σημερα στις 17:30 αντιμετωπιζουμε στο Κ.Γ.ΝΗΑΡ-ΗΣΤ την ομαδα του Ερμη Λαγκαδα για το πλαισιο της 3ης αγωνιστικης του πρωταθληματος της Α'2.Αμεσος σκοπος μας ειναι η επικρατηση και συνεχιση των πολυ καλων εμφανισεων και αποτελεσματων που εχει η ομαδα μας μεχρι στιγμης.Αντιμετωπιζουμε μια ομαδα που φετος εχει ενισχυθει σημαντικα αλλα μεχρι στιγμης δεν εχει πραγματοποιησει νικη στα 2 παιχνιδια που εχει δωσει.Αυτο δεν πρεπει να μας ξεγελασει μια και το πρωταθλημα της Α΄2 θεωρειται το πρωταθλημα των εκπληξεων.
Αυριο λοιπον ολοι στο γηπεδο να ενισχυσουμε την ομαδα μας και να την βοηθησουμε σε κοσμια επιπεδα.Η παρουσια ολων μας κρινεται απαραιτητη.

μεγαλη νικη ο ερμης θα κανει ζημιες
RED ARMY
Μεγαλη εχθες νικη εκανε η ομαδα μου χωρις να πραγματοποιησει πολυ καλη εμφανιδη επι του Ερμη Λαγκαδα με 77-70.Σε ολο το παιχνιδι ημασταν μπροστα με μια διαφορα 6-10 ποντων και μονο σε ενα σημειο 72-70 απειληθηκαμε απο την ομαδα της Θεσσαλονικης.Τρομερη εμφανιση απο τον Νικο Κοκκαλη που αποδυκνυει πως η επιλογη του ειναι λιρα εκατο με 18 ποντους.Ο κοσμος για αλλη μια φορα εαν αναλογιστει κανεις εχθες οτι ηταν μια δυσκολη μερα εδωσε το παρον και βοηθησε την ομαδα μας.
Τραγικη η διαιτησια η οποια εψαχνε λογο και αφορμες να γυρισει το παιχνιδι κατα μας χωρις κανενα λογο και αιτια.Ειδικα ο δευτερος διαιτητης εψαχνε λογω να μας σφαξει χωρις να γνωριζουμε τον λογο.Τελικα ο κοσμος δεν εξαγριωνεται αδικα ειδικα εαν υπαρχουν γραφικοι στον χωρο του μπασκετ οπως ο εν λογω κυριος.Παντως μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση οτι σαν γηπεδουχοι δεν πηραμε κανενα σφυριγμα αλλα αντιθετα χασαμε πολλα.Βεβαια μην προτρεχουμε για να δουμε και την συνεχεια αλλα τα πρωτα μηνυματα δεν ειναι καθολου ενθαρυντικα απο τον συγκεκριμενο τομεα για την ομαδα της ΝΗΑΡ-ΗΣΤ.
Μεχρι και ο παλιος προεδρος της ομαδας Κος Αντωνης Καμπακας ο οποιος φημιζεται για την ηρεμια του εφτασε στο σημειο να εξαγριωθει.Αυτο ειναι ενα απλο παραδειγμα για να δειξω οτι το χθεσινο συμβαν δεν ηταν καθολου τυχαιο.
Εμεις τωρα θελουμε νικη στο επομενο ματς με τον Αμυντα στο κλειστο της Καισαριανης για να κανουμε το τεσσερα στα τεσσερα και μετα να παμε στο ιβανωφειο χωρις καθολου αγχος.Παντως θετικο στοιχειο ειναι οτι η ομαδα χωρις εχθες να παιξει καλα πηρα μια σχετικα ευκολη νικη.Για τον Ερμη εχω να πω οτι ειναι μια ομαδα με πολυ καλες μοναδες αλλα του λειπει η ομοιογενεια.Ευχομαι να την βρουνε μιας και αποτελειται απο εξαιρετικη διοικηση η οποια ειναι κοσμημα στον χωρο του Ελληνικου Μπασκετ.Καλη επιτυχια στην συνεχεια.
Leon_cp3
Όντως χθες όπως και στον αγώνα με το Πέραμα χωρίς να φτάσουμε στο 100% την απόδοση μας πήραμε μία μεγάλη νίκη έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας.Συγχαρητήρια στους παίχτες που χωρίς να έχουν δέσει πάρα πολύ μεταξύ τους ακόμα δεν στραβοπατούν και είμαι σίγουρος ότι όταν βρουν όλοι τα πατήματα τους θα δούμε ακόμα πιο μεγάλα πράγματα.
Κάτι άλλο,διάβασα σήμερα στην εφημερίδα ότι λόγω του τραυματισμού του Βασίλη Κούνα θα κινηθούμε για την απόκτηση ενός ακόμα παίχτη και μάλιστα ακούγεται το όνομα του Σπανού.Ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο;
a.n.r00u *n-e*
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ που αυτό το σαββατοκυριακο είχε πολλές χαρές με νικη του ανδρικου,γυναικειου και κορασίδων!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!! happy.gif 41.gif
kesariani 4ever
Η ομαδα μας απεκτησε τον Θοδωρη Παναρα που περυσι αγωνιζοτανε στο Ρεθυμνο.
RED ARMY
QUOTE(kesariani 4ever @ Nov 2 2009, 23:57 ) *
Η ομαδα μας απεκτησε τον Θοδωρη Παναρα που περυσι αγωνιζοτανε στο Ρεθυμνο.

Εαν οντως ισχυει αυτο που αναφερει ο φιλος το οποιο ειναι μαλλον εγκυρο εχω να πω οτι η ομαδα εκανε μια πολυ σημαντικη προσθηκη στην περιφερεια.Προκειται για εναν αθλητη ευγνωσμενης αξιας ο οποιος εχει σαν μεγαλο ατου εκτος απο το σουτ και το πολυ καλο ντραιβ του.Μετα τον τραυματισμο του Βασιλη Κουνα νομιζω πως χρειαζομασταν χρειαζομασταν μια ακομη λυση στην περιφερεια και νομιζω πως η αποκτηση του Παναρα ηταν η καλυτερη επιλογη που μπορουσαμε να κανουμε.
Τον καλοσωριζουμε στην ομαδα και του ευχομαστε να κανει μια χρονια πολυ καλη.Τωρα κοιταμε το παιχνιδι με τον Αμυντα που για εμας δεν υπαρχει θεωρω αλλο αποτελεσμα εκτος απο αυτο της νικης. smiley.gif
Leon_cp3
Όντως πολύ καλή προσθήκη αυτή του Πανάρα.Περιμένουμε από το άκουσμα και μόνο του ονόματος πολλά.Καλή του επιτυχία.
Από κει και πέρα είχαμε κάποια ανακοίνωση από τον Ερμή Λαγκαδά με την οποία δε γνωρίζω ακριβώς τι έχει παιχτεί και τι είναι αλήθεια και τι όχι αλλά για την ενημέρωση μας την ποστάρω.
"Έντονα αλγεινή εντύπωση προκάλεσε σε όλους τους παρευρισκόμενους του αγώνα ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ η στάση του γνωστού και μη εξαιρετέου Νίκου Μίχαλου ο οποίος τα έβαλε με όλους και με όλα για άλλο ένα παιχνίδι. Αυτή τη φορά ασχολήθηκε και με τον προπονητή μας κο Γιώργο Σιγάλα λόγω διαμαρτυρίας του στον διαιτητή.

Σε εκείνο το σημείο ο Μίχαλος αποκάλεσε "γραφικό" τον Σιγάλα και όταν ο Σιγάλας του ζήτησε το λόγο τότε "άκουσον άκουσον" ο Μίχαλος τον απείλησε ότι θα τον ξεσκίσει μέσω του ΠΣΑΚ και με αναλήθειες περί άρνησης του προπονητή μας για την 10λεπτη καθυστέρηση έναρξης του αγώνα. Η συνέχεια γνωστή....

Ο Μίχαλος επικοινώνησε με δημοσιογράφο και χρησιμοποίησε τον ΠΣΑΚ για να συκοφαντήσει αισχρά. Ο ΠΣΑΚ δια του εκπροσώπου του κου Αλεξανδρίδη αρνήθηκε την εμπλοκή του σε όλο το συμβάν και μάλιστα διαχώρησε τη θέση του από τον γνωστό "γραφικό αθλητή". Μάλιστα ο κος Αλεξανδρίδης υποσχέθηκε στη διοίκηση του Ερμή να ψάξει το θέμα και να επικοινωνήσει με τον κο Σιγάλα για να του εκφράσει την αντίθεση του με τα λεγόμενα του "γραφικού" κου Μίχαλου.

Υ.Γ.1 Από πότε κε Μίχαλε έχετε οριστεί ως εκπρόσωπος τύπου του ΠΣΑΚ;
Υ.Γ.2 Γνωριμίες με δημοσιογράφους έχουν άπαντες! Κατάχρηση κάνουν ελάχιστοι! Εις το επανιδείν!!!"

Με τη σειρά τους και οι παίκτες θέλησαν να εκφράσουν την άποψή τους για το γεγονός και με εκπρόσωπό τους, τον αρχηγό της ομάδας, Τάσο Δημητριάδη προέβησαν κι αυτοί στην παρακάτω ανακοίνωση:
"Όλοι εμείς οι αθλητές του Ερμή δηλώνουμε την οργή μας για τη αντιεπαγγελματική στάση του συναδέλφου μας κου Μίχαλου προς τον προπονητή μας κο Σιγάλα και αρνούμαστε όλες αυτές τις αναλήθειες τις οποίες ανέφερε σε γνωστή ιστοσελίδα ο κος Μίχαλος.

Ως αθλητές και μέλη του ΠΣΑΚ τον οποίο και τιμούμε (όπως τιμάει στο έπακρο και ο προπονητής μας) έχουμε ήδη κάνει παρέμβαση στον ΠΣΑΚ και δεν θα επιτρέψουμε κανέναν να διαταράξει τόσο τις ισορροπίες στο θεσμικό μας όργανο όσο και την διαστρέβλωση της αλήθειας".


Πάντως θα πρότεινα στην ομάδα μας να μην ασχοληθεί περαιτέρω με το ζήτημα καθώς για ακόμη μία χρονιά πολλοί μας...περιμένουν στη γωνία για να αρχίσουν τιμωρίες κ.λπ..Βαρεθήκαμε να είμαστε μια ζωή τα φαντάσματα που θέλουν να κυνηγάνε.
RED ARMY
Παντως οτι και να λεμε περσι οι παραγοντες του Λαγκαδα παρακαλουσαν να μην παιξει ο Μιχαλος στο μεταξυ μας παιχνιδι οπως το ιδιο ελεγαν και για τον Κουτρουλια.Αλλα δεν πειραζει ετσι ειναι τα πραγματα.Παντως καλα θα κανει ο Κος Χρηστιδης ο οποιος εχω τονισει πολλες φορες οτι ειναι κοσμημα για το πρωταθλημα της Α'2 να μαζεψει πρωτα τους παιχτες του(ο Μαντιτς του μιλησε ασχημα μπροστα σε πολυ κοσμο) και μετα να βγαζει καθε εβδομαδα ανακοινωσεις.
Επισης καλο θα ηταν η καθε ομαδα να κοιταει την πορεια της και να μην αχολειται με τις αλλες ομαδες.Ο Κος Σιγαλας(τον οποιο σαν αθλητη θαυμαζα αφανταστα) ο οποιος ειναι καινουριος στον συγκεκριμενο χωρο(προπονητικη) θα ηταν καλο να μην προκαλει(ο ιδιος περιμενε τον Μιχαλο στα αποδυτηρια για να του τα ψαλει) αλλα κυριως να ασχολειται με το να γινει καλυτερος στον τομεα του.
Αλλα ολα αυτα συμβαινουν στον χωρο μας και κυριως οταν επικρατει ειτε η ενταση της νικης ειτε κυριως η ενταση της ηττας.Εμεις δεν κραταμε καμμια απολυτως κακια και ευχομαστε στο φιλικο σωματειο του Ερμη καλη συνεχεια στο δυσκολο φετινο πρωταθλημα.
RED ARMY
Εχθες η ομαδα αντιμετωπισε σε φιλικο αγωνα την ομαδα του Πανελευσινιακου.Στο παιχνιδι παιχτηκαν 5 δεκαλεπτα και δοκιμαστηκαν διαφορα σχηματα.Επισης δοθηκε χρονος αρκετος στον Θοδωρη Παναρα ο οποιος μαλλον θα παιξει το Σαββατο εναντιον του Αμυντα και πιθανοτατα να του δοθει και χρονος συμμετοχης στο συγκεκριμενο παιχνιδι.
Παντως ο Αμυντας ανεκαθεν ειναι μια ομαδα που μας δημιουργει προβληματα με τον τροπο παιχνιδιου του.Ευχομαι το Σαββατο να παιξουμε οπως πρεπει και να μπορεσουμε να κερδισουμε και μαλιστα σχετικα ευκολα.
Τελος σημερα απολογηθηκαμε στον αθλητικο δικαστη για οτι συνεβη στο ματς της 2ης αγωνιστικης στην Καλλιθεα με αντιπαλο την ομαδα του Ικαρου/Εσπερου.Ελπιζω να μην τιμωρηθουμε.Κυριακη κοντη γιορτη ομως διοτι αυριο βγαινει η τελικη αποφαση.


ΝΗΑΡ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!!!
kallithea
Άργησα, αλλά σήμερα το πληροφορήθηκα. Εξηγούμαι:

Πριν 15 μέρες, στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του ΙΚΑΡΟΥ ΕΣΠΕΡΟΥ με τη ΝΗΑΡ ΗΣΤ, ξανακυκλοφόρησε ο «Εσπεριώτης», το newsletter του ΕΣΠΕΡΟΥ από το 2002, ως έκδοση πια των φίλων του ΙΚΑΡΟΥ ΕΣΠΕΡΟΥ.

Το έντυπο, που κυκλοφόρησε σε 300 αντίτυπα, είχε εκτεταμένο αφιέρωμα στην προϊστορία των αγώνων του ΕΣΠΕΡΟΥ με τη ΝΗΑΡ ΗΣΤ, καθώς και πολλές άλλες πληροφορίες για τη φιλοξενούμενη ομάδα. Πρόθεσή μας ήταν να δοθεί αριθμός αντιτύπων και στους φίλους της ΝΗΑΡ ΗΣΤ. Σήμερα πληροφορήθηκα, ότι το έντυπο εξαντλήθηκε «εν ριπή οφθαλμού» και δεν δόθηκαν αντίτυπα στους φιλοξενούμενους.

Ευτυχώς, ο «ΕΣΠΕΡΙΩΤΗΣ» υπάρχeι on-line στο esperos.com. Tα άρθρα ειδικού ενδιαφέροντος για τους φίλους της ΝΗΑΡ ΗΣΤ είναι τα ακόλουθα:

- Κατάταξη φετεινών ομάδων Α2’ Εθνικής με βάση τον αριθμό των συμμετοχών τους στην Α2' από θεσπίσεως (1986).

- Ο σημερινός αντίπαλος: ΑΟ Νήαρ Ηστ.

- Η προϊστορία αγώνων ΕΣΠΕΡΟΥ/ΙΚΑΡΟΥ και ΝΗΑΡ ΗΣΤ από το 1948.

- Συγκριτική ιστορία ΝΗΑΡ ΗΣΤ και ΕΣΠΕΡΟΥ/ΙΚΑΡΟΥ.

- Παράλληλη ιστορία: ΝΗΑΡ ΗΣΤ και ΕΣΠΕΡΟΣ: 1946-1980.

- Παράλληλη ιστορία: ΝΗΑΡ ΗΣΤ και ΕΣΠΕΡΟΣ/ΙΚΑΡΟΣ: 1981-2009.

Επίσης στο esperos.com υπάρχουν πάντοτε και ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για την Α2' Εθνική, όπως:

Πρόγραμμα/αποτελέσματα.

Αναλυτική
Βαθμολογία.

Συγκεντρωτικός πίνακας αποτελεσμάτων.

Κατάταξη ομάδων ως προς την επίθεση.

Κατάταξη ομάδων ως προς την άμυνα.

Κατάταξη ομάδων ως προς το σκοράρισμα τριπόντων.

Κατάταξη ομάδων ως προς την υποδοχή τριπόντων.

Οι τριάντα πρώτοι σκόρερς.

Οι τριάντα πρώτοι σκόρερς τριπόντων.

RED ARMY
QUOTE(kallithea @ Nov 6 2009, 02:33 ) *
Άργησα, αλλά σήμερα το πληροφορήθηκα. Εξηγούμαι:

Πριν 15 μέρες, στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του ΙΚΑΡΟΥ ΕΣΠΕΡΟΥ με τη ΝΗΑΡ ΗΣΤ, ξανακυκλοφόρησε ο «Εσπεριώτης», το newsletter του ΕΣΠΕΡΟΥ από το 2002, ως έκδοση πια των φίλων του ΙΚΑΡΟΥ ΕΣΠΕΡΟΥ.

Το έντυπο, που κυκλοφόρησε σε 300 αντίτυπα, είχε εκτεταμένο αφιέρωμα στην προϊστορία των αγώνων του ΕΣΠΕΡΟΥ με τη ΝΗΑΡ ΗΣΤ, καθώς και πολλές άλλες πληροφορίες για τη φιλοξενούμενη ομάδα. Πρόθεσή μας ήταν να δοθεί αριθμός αντιτύπων και στους φίλους της ΝΗΑΡ ΗΣΤ. Σήμερα πληροφορήθηκα, ότι το έντυπο εξαντλήθηκε «εν ριπή οφθαλμού» και δεν δόθηκαν αντίτυπα στους φιλοξενούμενους.

Ευτυχώς, ο «ΕΣΠΕΡΙΩΤΗΣ» υπάρχeι on-line στο esperos.com. Tα άρθρα ειδικού ενδιαφέροντος για τους φίλους της ΝΗΑΡ ΗΣΤ είναι τα ακόλουθα:

- Κατάταξη φετεινών ομάδων Α2’ Εθνικής με βάση τον αριθμό των συμμετοχών τους στην Α2' από θεσπίσεως (1986).

- Ο σημερινός αντίπαλος: ΑΟ Νήαρ Ηστ.

- Η προϊστορία αγώνων ΕΣΠΕΡΟΥ/ΙΚΑΡΟΥ και ΝΗΑΡ ΗΣΤ από το 1948.

- Συγκριτική ιστορία ΝΗΑΡ ΗΣΤ και ΕΣΠΕΡΟΥ/ΙΚΑΡΟΥ.

- Παράλληλη ιστορία: ΝΗΑΡ ΗΣΤ και ΕΣΠΕΡΟΣ: 1946-1980.

- Παράλληλη ιστορία: ΝΗΑΡ ΗΣΤ και ΕΣΠΕΡΟΣ/ΙΚΑΡΟΣ: 1981-2009.

Επίσης στο esperos.com υπάρχουν πάντοτε και ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για την Α2' Εθνική, όπως:

Πρόγραμμα/αποτελέσματα.

Αναλυτική
Βαθμολογία.

Συγκεντρωτικός πίνακας αποτελεσμάτων.

Κατάταξη ομάδων ως προς την επίθεση.

Κατάταξη ομάδων ως προς την άμυνα.

Κατάταξη ομάδων ως προς το σκοράρισμα τριπόντων.

Κατάταξη ομάδων ως προς την υποδοχή τριπόντων.

Οι τριάντα πρώτοι σκόρερς.

Οι τριάντα πρώτοι σκόρερς τριπόντων.

Ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση.Νομιζω οτι ειναι πολυ καλη δουλεια και οσο προχωραει το πρωταθλημα θα γινεται ολο και πιο ενδιαφερον(η ενημερωση σχετικα με τα στατιστικα).Να εισαι καλα. smiley.gif
Smrek
QUOTE(kallithea @ Nov 6 2009, 02:33 ) *
.

Ευτυχώς, ο «ΕΣΠΕΡΙΩΤΗΣ» υπάρχeι on-line στο esperos.com. Tα άρθρα ειδικού ενδιαφέροντος για τους φίλους της ΝΗΑΡ ΗΣΤ είναι τα ακόλουθα:




Ούμε, ούμε, ούμε σας ευχαριστούμε! smiley.gif



Το δικό μας site έχει ακόμα το περσινό ρόστερ!!! 68.gif

Η μας έχει μείνει αξέχαστη η περσινή σεζόν ή δεν ασχολείται κανείς πια με το site!!!

24.gif 24.gif 24.gif
RED ARMY
QUOTE(Smrek @ Nov 6 2009, 16:10 ) *
Ούμε, ούμε, ούμε σας ευχαριστούμε! smiley.gif



Το δικό μας site έχει ακόμα το περσινό ρόστερ!!! 68.gif

Η μας έχει μείνει αξέχαστη η περσινή σεζόν ή δεν ασχολείται κανείς πια με το site!!!

24.gif 24.gif 24.gif

Ο αρχηγος τι θελει να πει με το συγκεκριμενο κειμενο.Για ποιο σαιτ αναφερεται και επισης ποιον θελει να ευχαριστησει.Μιλαει εκ μερους της Νηαρ-Ηστ η εκ μερους της Δαφνης.
Smrek
QUOTE(RED ARMY @ Nov 6 2009, 17:46 ) *
Ο αρχηγος τι θελει να πει με το συγκεκριμενο κειμενο.Για ποιο σαιτ αναφερεται και επισης ποιον θελει να ευχαριστησει.Μιλαει εκ μερους της Νηαρ-Ηστ η εκ μερους της Δαφνης.



Έλα σύντροφε γράψε λάθος!
Για το Εσπεριώτη τα ευχαριστήρια και για το site της Δάφνης οι μπηχτές!
peace.gif
RED ARMY
QUOTE(Smrek @ Nov 6 2009, 18:36 ) *
Έλα σύντροφε γράψε λάθος!
Για το Εσπεριώτη τα ευχαριστήρια και για το site της Δάφνης οι μπηχτές!
peace.gif

Εγινε φιλε ολα ΟΚ.Καλη συνεχεια στην ομαδα σου και οτι το καλυτερο. smiley.gif
Near_5
Γιατί, με το site της Νήαρ ασχολείται κανένας; Aπό τις 28/3/09 έχει να ανανεωθεί ... Κρίμα και ΝΤΡΟΠΗ !
RED ARMY
Με πολυ καλη εμφανιση στο δευτερο ημιχρονο σημερα επικρατησαμε με 82-68 του Αμυντα.Το παιχνιδι στο πρωτο ημιχρονο ηταν ντερμπι και η ομαδα του Υμμητου βαστιοτανε στο ματς χαρη στην εξαιρετικη της ευστοχια στα σουτ τριων ποντων.Στο δευτερο ημιχρονο σοβαρευτηκαμε παιξαμε αμυνα και το παιχνιδι πηρε διαδικαστικο χαρακτηρα.Απο την ομαδα μας ξεχωρισαν οι Μιχαλος,Κουτρουλιας,Κοκκαλης και Μαχαιρας ενω απο την ομαδα του Αμυντα προσπαθησαν οι Μπαρμπας,Παγωνης,Μουκας και ο Αγγελοπουλος.Εντονη ειναι η απουσια του Σαμοθρακη που γεμιζει ενεργεια την ομαδα του Υμμητου.
Σημαντικο για μια ακομη φορα οτι επικρατησαμε χωρις να ειμαστε σουπερ(εχουμε τεραστια περιθωρια βελτιωσης) και επισης η παρουσια του Παναρα που εδειξε οτι θα προσφερει σημαντικα στην ομαδα μας(σημερα εδειξε οτι του λειπουν παιχνιδια και οτι χρειαζεται χρονο προσαρμογης).
Για μια ακομη φορα το κλειστο της Καισαριανης φιλοξενησε παρα πολυ κοσμο ο οποιος εδειξε οτι θα ειναι διπλα στην ομαδα σε ολη την διαρκεια της χρονιας ειδικα εαν η πορεια ειναι πολυ καλη οπως μεχρι στιγμης.
Τωρα ακολουθει ενα πολυ δυσκολο ματς στιν Θεσσαλονικη με αντιπαλο την ομαδα του Ηρακλη στο οποιο θα παμε χωρις καθολου αγχος και θα διεκδικησουμε το μεριδιο που μας αναλογει.Συμφωνω απολυτα με τον φιλο NEAR 5 σχετικα με το σαιτ στο ιντερνετ και καλο θα ηταν η διοικηση να κανει κατι.Συγχαρητηρια στην ομαδα μας για το σημερινο αποτελεσμα και για την εμφανιση.
Leon_cp3
Μπράβο στα παιδιά,πολύ επαγγελματική νίκη σήμερα απέναντι σε ένα καλά διαβασμένο αντίπαλο.Πάλι οι συνήθεις ύποπτοι (Κουτρούλιας,Μίχαλος και Κόκκαλης) ξεχώρισαν αλλά όλοι είχαν ενέργεια και διάρκεια στο παιχνίδι τους,Ιδανικό ξεκίνημα και τώρα πάμε στον Ηρακλή για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο.
41.gif
RED ARMY
Ηταν μια απο τις λιγες φορες παντως που εκτος απο την μικρη κερκιδα που ειναι παντα γεματη γεματη ειχε πολυ κοσμο και η μεγαλη(αρκετους βεβαια και απο τον Αμυντα).Αυτο ειναι μια μεγαλη επιτυχια και για την διοικηση αλλα και για την ομαδα που εχουν καταφερει μεσα σε τοσο μικρο χρονικη διαστημα να φερουν τον κοσμο της Καισαριανης στο γηπεδο.
Τωρα παμε για το πιο δυσκολο εκτος εδρας παιχνιδι της κατηγοριας στο Ιβανωφειο και θεωρω οτι χωρις αγχος ολα γινονται.Βεβαια μην τρεφουμε κρυφες ελπιδες μιας και το διπλο στο συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι παρα παρα παρα πολυ δυσκολο.Σημαντικο ειναι οτι 2 πολυ γερες εδρες του πρωταθληματος θα εχουν φυγει πολυ γρηγορα(Ηρακλης,Εσπερος).
Near_5
Καρνέσης στο sport24
http://www.sport24.gr/html/ent/738/ent.326738.asp

RED ARMY
Απο οτι φαινεται και διαβαζεται θα γινει κανονικα η πεμπτη αγωνιστικη της Α'2 Κατηγοριας.Εμεις προετοιμαζομαστε κανονικα για το ματς του Ιβανωφειου και θεωρω οτι θα ειμαστε ετοιμοι να αντιμετωπισουμε στα ισια την ομαδα του Ηρακλη.Θα παραταχθουμε πληρης(εχουμε μονο την γνωστη απωλεια του Βασιλη Κουνα).
Απο εκει και περα αυτα που συμβαινουν στον χωρο του Ελληνικου Μπασκετ με τις απεργιες-συχωνευσεις-ασφαλιστικα-πιστοποιητικα και ολα τα αλλα καποια στιγμη θα πρεπει να σταματησουν γιατι κανουν μονο κακο στο αθλημα που ολοι αγαπαμε.Πρεπει η πολιτεια η εοκ ο εσακε να παρουν την κατασταση στα χερια τους και να σοβαρευτει η κατασταση.
Πρεπει επιτελους να βαλουν ενα τελος σε αυτην την αναρχια που επικρατει τοσα χρονια και να μην πληγωνουμε μονοι μας το Μπασκετακι.Να εκπληρωθουν τα σωστα αιτηματα των αθλητων τα αιτηματα των σωματειων και επιτελους να μπουν ολα σε μια σωστη βαση και κατευθυνση. blove.gif
RED ARMY
Παντως αυτο που συμβαινει στην Ελλαδα και συγκεκριμενα στο μπασκετ απλα μπορουμε το χαρακτηρισουμε τραγελαφικο.Κανεις δεν ξερει τι γινεται ο καθε ενας λεει το μακρυ του και το κοντο του και γενικα υπαρχει αναρχια.Και το βασικο ερωτημα ειναι εως ποτε θα υπαρχει αυτο το φαινομενο?Η λυση απο οτι σκεφτομαι ειναι οτι θα πρεπει σε καιριες θεσεις να τοποθετηθουν νεοι ανθρωποι με νεες ιδεες και γενικα μια φρεσκαδα που λειπει απο το αθλημα μας και επισης το πιο απλο αλλα και καιριο θεμα να τηρουνται οι νομοι και οι κανονες.
Οποιος δεν τηρει τους κανονες(οικονομικους,εργασιακους κ.α.) ειτε λεγεται Αεκ ειτε λεγεται Απολλων Πατρων ειτε λεγεται Νηαρ-Ηστ ειτε λεγεται Ταταυλα θα πρεπει να αποβαλλεται οπως εχει γινει στο παρελθον σε πολλες χωρες της Ευρωπης.Πρεπει επιτελους να παρθουν οι σωστες αποφασεις και να μην μενουμε στο παρελθον.Οποιος ειναι ανικανος να προσφερει στο αθλημα να αποβαλλεται.
Μονο ετσι ολοι οι συλλογοι θα μπορεσουν να λειτουργησουν κατω απο επαγγελματικα πλαισια και να μην βγαινει κανενας χαμενος(παιχτης,συλλογος,προπονητης).
Ειμαι πραγματικα πολυ περιεργος να δω τι θα αποφασισουν για αλλη μια φορα οι φωστηρες του Ελληνικου Μπασκετ.Ας ελπισουμε οτι θα ειναι για το καλο του αθληματος που ολοι αγαπαμε. blove.gif
RED ARMY
Κανονικα παντως θα πρεπει πριν ολες οι ομαδες ταξιδευσουν για τα παιχνιδια τους να βγει μια αποφαση απο την ΕΟΚ η τον ΠΣΑΚ η οποια να ειναι τελεσιδικη για να μην μπουν χωρις λογο και αιτια οι ομαδες σε αδικη ταλαιπωρια καθως και σε περιττα εξοδα.Ας ελπισουμε οτι θα πρυτανευσει η λογικη θα παρθουν οι σωστες αποφασεις και δεν θα γινουμε μαρτυρες για ακομη μια φορα τραγελαφικων καταστασεων.
Παντως για ακομη μια φορα δειχνουμε σαν χωρα την γυμνια μας ακομα και σε τομεις οπως ο αθλητισμος.Φαντασου σε σημαντικοτερα κομματια της ζωης μας(υγεια,παιδεια) σε τι κατασταση βρισκομαστε.Μιλαμε για 100 χρονια πισω ενω εμεις διδαξαμε ον πολιτισμο σε ολο τον κοσμο.
RED ARMY
Παιδια γιοκ η 5η Αγωνιστικη της Α΄2.Η ομαδα μου αν και ταξιδευει κανονικα για Θεσσαλονικη μαλλον δεν θα αγωνιστει κανονικα οπως και πολλες αλλες ομαδες της κατηγοριας.Παντως ντροπη στην ΕΟΚ που δεν αναβαλλει την αγωνιστικη και βαζει τις ομαδες σε τετοια ταλαιπωρια και οικονομικη αλλα και ηθικη.
Εαν και ημουν αντιθετος στην αρχη με την αποφαση αυτη των αθλητων τωρα βλεπωντας την αντιδραση της ΕΟΚ εναντιωνομαι εναντιον της και περνω το μερος των αθλητων που παλευουν για τα δικα τους δικαιωματα ομως τιμια ενω απο την αλλη πλευρα βαζουν τον εγωισμο τους και οχι το καλο του αθληματος αλλα και των σωματειων.
RED ARMY
Για να κανουμε και λιγο πλακα μεσα στην γενικη αναρχια που επικρατει στο Ελληνικο Μπασκετ η ομαδα μου εαν μηδενιστει στο συγκεκριμενο παιχνιδι θα πρεπει να θεωρειται τυχερη διοτι το Ιβανωφειο θεωρειται η πιο σκληρη εδρα και ο Ηρακλης η καλυτερη ομαδα του πρωταθληματος.Ολα αυτα τα λεω για να σπασουμε και λιγο τον παγο.
Βεβαια δεν θα πρεπει να ξεχασουμε οτι οι ομαδες(Νηαρ Ηστ,Ρεθυμνο,Περαμα,Ξανθη,Ερμης Λαγκαδα) υπεστησαν εκτος απο σωματικη ταλαιπωρια και οικονομικη ταλαιπωρια με τα ταξιδια μιας και δεν πραγματοποιηθηκαν παιχνιδια.Ολα αυτα τα χαμενα χρηματα στις δυσκολες αυτες οικονομικα εποχες θα καλυφθουν απο την πολιτεια?Αλλο ενα κρισιμο ερωτημα που ταλανιζει τα συγκεκριμενα σωματεια.
Ελπιζω και ολοι θελουμε να βρεθει η καλυτερη δυνατη λυση και το πρωταθλημα που τοσο συγκινει φετος να συνεχισει με τον ιδιο και αμειωτο ρυθμο. smiley.gif
RED ARMY
Σημερα στις 17:30 στο κλειστο της Καισαριανης η ομαδα μου αντιμετωπιζει σε φιλικο αγωνα την ομαδα του Πανιωνιου.Προκειται για ενα πολυ δυνατο παιχνιδι προετοιμασιας εν'οψει του δυσκολου αγωνα με τους Ικαρους Σερρων στην εδρα μας.Ειναι πολυ σημαντικο ματς διοτι προερχομαστε απο εβδομαδα απραξιας και πρεπει να κερδισουμε παση θυσια και να κρατησουμε αλωβητη την εδρα μας.
Η ομαδα στο σημερινο φιλικο θα παραταχθει πληρης εχοντας μονο την γνωστη απουσια του Βασιλη Κουνα ο οποιος το Σαββατο βγαζει τον γυψο και απο Δευτερα ξεκιναει φυσικοθεραπειες.Επισης ο Νικος Μιχαλος ειναι αρρωστος και θα προφυλαχθει.
Οι Σερρες θελουν μεγαλη προσοχη μιας και ειναι δυνατη,εμπειρη ομαδα με πολυ καλο ροστερ πολυ καλο και εξυπνο προπονητη και θελουν οπωσδηποτε μια νικη εκτος προγραμματος για να πατησουν καλα στην κατηγορια.Εμεις ευχομαι να ειμαστε ετοιμοι σοβαροι και να μην τους κανουμε το χατηρι. 69.gif 69.gif 69.gif
RED ARMY
Πολυ καλη εμφανιση για την ομαδα μας στο χθεσινο φιλικο παρα την ηττα απο τον Πανιωνιο.Παιζαμε με μια ομαδα σαφως ανωτερου επιπεδου με πιο δυνατα κορμια την οποια καταφεραμε να την κοιταξουμε στα ματια με τις σημαντικες απουσιες του Κουνα και του Μιχαλου.
Ο Κουτρουλιας,Μαχαιρας εδειξαν οτι ειναι επιπεδου Α'1 ο Κοκκαλης για ακομη μια φορα δικαιολογησε οτι ειναι απο τις καλυτερες μεταγραφες ο Παναρας ανεβαζει στροφες ο Κεφαλας αστειρευτη πηγη ενεργειας και ενθουσιασμου ο Γκρουντμπεργκ σταθερος οπως παντα ο Στανογεβιτς πολυ καλος και εκπληξη ο Ζουκας που εκμεταλλευεται τον χρονο που του δινει η τεχνικη ηγεσια.Μην ξεχασουμε τον Κοκκαλια ο οποιος οταν του ζητηθει δινει το 100% των δυναμεων του.
Ο διαιτητης που μας εβαλαν το Σαββατο ειναι ο ιδιος που μας ειχε παιξει πριν 2 χρονια με τις Σερρες στην Καισαριανη και ειχε κανει απιστευτα διαιτητικα οργια εις βαρος μας.Για να δουμε φετος διοτι απαγορευουμε σε οποιονδηποτε να παιξει με τον ονομα μας και την ιστορια μας.
Τελος η αποφαση που εβγαλε η ΕΟΚ ειναι αλλο ενα παγκοσμιο ρεκορ αλλα οπως εχω πει δεν ασχολουμαι διοτι εαν παρεις σοβαρα ορισμενα πραγματα στην Ελληνικη κοινωνια πραγματικα θα θελεις να φουνταρεις.Τοτε γιατι εβαλαν τις ομαδες να ταξιδεψουνε?Για να μας απαντησει καποιος υπευθυνος?
pass
QUOTE(RED ARMY @ Nov 19 2009, 11:27 ) *
Πολυ καλη εμφανιση για την ομαδα μας στο χθεσινο φιλικο παρα την ηττα απο τον Πανιωνιο.Παιζαμε με μια ομαδα σαφως ανωτερου επιπεδου με πιο δυνατα κορμια την οποια καταφεραμε να την κοιταξουμε στα ματια με τις σημαντικες απουσιες του Κουνα και του Μιχαλου.
Ο Κουτρουλιας,Μαχαιρας εδειξαν οτι ειναι επιπεδου Α'1 ο Κοκκαλης για ακομη μια φορα δικαιολογησε οτι ειναι απο τις καλυτερες μεταγραφες ο Παναρας ανεβαζει στροφες ο Κεφαλας αστειρευτη πηγη ενεργειας και ενθουσιασμου ο Γκρουντμπεργκ σταθερος οπως παντα ο Στανογεβιτς πολυ καλος και εκπληξη ο Ζουκας που εκμεταλλευεται τον χρονο που του δινει η τεχνικη ηγεσια.Μην ξεχασουμε τον Κοκκαλια ο οποιος οταν του ζητηθει δινει το 100% των δυναμεων του.
Ο διαιτητης που μας εβαλαν το Σαββατο ειναι ο ιδιος που μας ειχε παιξει πριν 2 χρονια με τις Σερρες στην Καισαριανη και ειχε κανει απιστευτα διαιτητικα οργια εις βαρος μας.Για να δουμε φετος διοτι απαγορευουμε σε οποιονδηποτε να παιξει με τον ονομα μας και την ιστορια μας.
Τελος η αποφαση που εβγαλε η ΕΟΚ ειναι αλλο ενα παγκοσμιο ρεκορ αλλα οπως εχω πει δεν ασχολουμαι διοτι εαν παρεις σοβαρα ορισμενα πραγματα στην Ελληνικη κοινωνια πραγματικα θα θελεις να φουνταρεις.Τοτε γιατι εβαλαν τις ομαδες να ταξιδεψουνε?Για να μας απαντησει καποιος υπευθυνος?
Φίλε μου επειδή τις τελευταίες δυο φορές που παίξαμε στη καισαριανή δεν μας φερθήκατε και πολύ καλά ενω αντίθετα στις Σέρρες σας φερόμαστε άψογα , αυτό πιστεύω να συνεχιστεί και φέτος, μην δημιουργείτε κλίμα για τον αγώνα.Τους τελευταίους τρεις αγώνες που παίξαμε κάτω χάσαμε στις λεπτομέρειες , με τα γνωστά επεισόδια που κάνετε για να γυρίσετε τους αγώνες.
RED ARMY
QUOTE(pass @ Nov 19 2009, 17:25 ) *
Φίλε μου επειδή τις τελευταίες δυο φορές που παίξαμε στη καισαριανή δεν μας φερθήκατε και πολύ καλά ενω αντίθετα στις Σέρρες σας φερόμαστε άψογα , αυτό πιστεύω να συνεχιστεί και φέτος, μην δημιουργείτε κλίμα για τον αγώνα.Τους τελευταίους τρεις αγώνες που παίξαμε κάτω χάσαμε στις λεπτομέρειες , με τα γνωστά επεισόδια που κάνετε για να γυρίσετε τους αγώνες.

Για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις παιξαμε 1ον αγωνα στο κυπελλο την πρωτη μας χρονια και των δυο στην ΒΈθνικη και σας κερδισαμε με 3 ποντους με τριποντο του Θωμα Νικου στην εκπνοη σχεδον.Εσεις ειχατε κοουτς Χατζηκυριακιδη και καλυτερο παιχτη τον Σπανο στο συγκεκριμενο παιχνιδι και δεν δημιουργηθηκε το παραμικρο.
2ον αγωνα πρωτο παιχνιδι του δευτερου γυρο σας κερδισαμε με 15 ποντους με τον Μαραμενο να κανει οργια στο συγκεκριμενο παιχνιδι.Παλι χωρις να δημιουργηθει το παραμικρο.
3ο παιχνιδι σας κερδισαμε παρα πολυ δυσκολα στην 2η παραταση με 99-96 εαν θυμαμαι καλα με τον δαιτητη Μπουσια να κανει οργια εναντιον μας και να προσπαθει να κανει τα αδυνατα δυνατα.Αλλα δεν του περασε.Και παλι η συμπεριφορα των φιλαθλων δεν ηταν εκτος οριων απλα ηταν φανατικη.Σε ολα τα παιχνιδια της Νηαρ η ατμοσφαιρα ειναι φανατικη και αυτο το γνωριζουν απαντες.Τωρα το ποιος θελει να δημιουργησει κλιμα μαλλον ειναι αλλος.Ελατε παιξτε μπασκετ καλυτερο απο εμας και κερδιστε μας.Να εισαι σιγουρος οτι θα σας χειροκροτησουμε.
Σε περιμενω να σε φιλοξενησω και να δουμε μαζι το παιχνιδακι.Τελος μην δημιουργουμε θεματα χωρις λογο.
RED ARMY
Η ομαδα σημερα ολοκληρωσε την προετοιμασια της για τον αυριανο αγωνα.Θα παραταχθουμε πληρης και πιστευω πως εαν ειμαστε συγκεντρωμενοι και σοβαροι θα καταφερουμε να πετυχουμε την πεμπτη νικη μας σε ισαριθμα παιχνιδια.Βεβαια το παιχνιδακι θελει πολυ μεγαλη προσοχη διοτι οι Ικαροι Σερρων διαθετουν πολυ καλο προπονητη και πολυ καλο ροστερ με πολλους και αξιολογους μπασκεμπολιστες(Τοτσιος,Συμεωνιδης,Μπεχλι
ανης,Ασημακης,Τοπουζης,Παβλισεβιτς,Χοχλερ,
οιβατοπουλος,Μουζακιτης).Αρα το εργο μας καθε αλλο παρα ευκολο ειναι.Ο κοσμος παντως για ακομη μια φορα θελω να πιστευω οτι θα δωσει δυναμικο παρων και θα βοηθησει την ομαδα οπως ο ιδιος ξερει εδω και πολλα χρονια.
Για να δωσουμε απαντησεις σε πολλους που μας κριτικαρουν για την παρουσια των φιλαθλων μας. 77.gif 77.gif 77.gif
Leon_cp3
Απίστευτα και όμως...ελληνικά αυτά που συμβαίνουν.Εγώ γνώριζα ότι σήμερα παίζαμε εκτός για την 5η αγωνιστική και μπαίνω τυχαία στο σάιτ και βλέπω ότι θα γίνει η 6η και η 5η θα πάει άλλη εβδομάδα.Δηλαδή θα το έχανα το ματσάκι...Τέλος πάντων ελπίζουμε πάλι να είμαστε τίγκα στο κλειστό και να βοηθήσουμε τους παίχτες μας σε μία ακόμη δυνατή μάχη. smiley.gif
dream-player
QUOTE(RED ARMY @ Nov 21 2009, 01:48 ) *
Η ομαδα σημερα ολοκληρωσε την προετοιμασια της για τον αυριανο αγωνα.Θα παραταχθουμε πληρης και πιστευω πως εαν ειμαστε συγκεντρωμενοι και σοβαροι θα καταφερουμε να πετυχουμε την πεμπτη νικη μας σε ισαριθμα παιχνιδια.Βεβαια το παιχνιδακι θελει πολυ μεγαλη προσοχη διοτι οι Ικαροι Σερρων διαθετουν πολυ καλο προπονητη και πολυ καλο ροστερ με πολλους και αξιολογους μπασκεμπολιστες(Τοτσιος,Συμεωνιδης,Μπεχλι

�ανης,Ασημακης,Τοπουζης,Παβλισεβιτς,Χοχλε
,�
�οιβατοπουλος,Μουζακιτης).Αρα το εργο μας καθε αλλο παρα ευκολο ειναι.Ο κοσμος παντως για ακομη μια φορα θελω να πιστευω οτι θα δωσει δυναμικο παρων και θα βοηθησει την ομαδα οπως ο ιδιος ξερει εδω και πολλα χρονια.
Για να δωσουμε απαντησεις σε πολλους που μας κριτικαρουν για την παρουσια των φιλαθλων μας. 77.gif 77.gif 77.gif



Τι έγινε σήμερα στην Καισαριανή? Ήταν σωστή η παρουσία των φιλάθλων?
kaukasios
ο μιχαλος δεν επαιξε?
Near_5
Μια από τις χειρότερες εμφανίσεις ever σήμερα ... χωρίς Μίχαλο, με καμιά 20ριά περίπου χαμένες βολές, με απίστευτη αστοχία γενικώς και πάρα πάρα πολλά λάθη ... η ήττα ήρθε φυσιολογικά ... μπράβο στη πολύ μαχητική ομάδα των Σερρών για τη δίκαιη νίκη της ...
Vas
http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent...amp;w=0&m=1


το κορυφαιο όμως είναι....

Ενώ απέμεναν 6.03'' πριν από τη λήξη του β' δεκαλέπτου, φίλαθλος της γηπεδούχου ομάδας εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώντας να κάνει υποδείξεις στους διαιτητές.


icon_drunk.gif smiley.gif

Ελα ρε Ελλαδάρααααααα!!!!!
Leon_cp3
Εγώ τα λέω και στο θέμα της Α2.Εδώ δεν έχω να προσθέσω κάτι,στα καθαρά αγωνιστικά παίξαμε όντως άθλια,δίκαιη νίκη για τους Ίκαρους.
Από κει και πέρα το τι έγινε με τους διαιτητές κ.λπ. το ξέρουν πολύ καλά όλοι όσοι παρευρέθηκαν.Μάλλον όσοι έρχονται στο κλειστό πιστεύουν ότι έχουν να κάνουν με τουλάχιστον εγκληματίες.Και πάλι συγχαρητήρια για τον κομπλεξισμό κάποιων ανθρώπων.
othersme
O MIXALOS TELIKA POTE THA PAIXEI RE PAIDIA GIATI XWRIS AUTON DE PAME POUTHENA...
othersme
ι νηαρ το σαββατο ευκολα η δυσκολα θα κερδισει..αν δωσουμε επιτελους ασσιστ και τρεξουμε και εχουμε και μιχαλο σε καλη μερα δε φοβομαστε τιποτα.με νικη και ηττα ρεθυμνου ολα ειναι οκ...
neptun
QUOTE(othersme @ Nov 27 2009, 14:51 ) *
ι νηαρ το σαββατο ευκολα η δυσκολα θα κερδισει..αν δωσουμε επιτελους ασσιστ και τρεξουμε και εχουμε και μιχαλο σε καλη μερα δε φοβομαστε τιποτα.με νικη και ηττα ρεθυμνου ολα ειναι οκ...



παιδιά δεν ανεβέναιτε κατηγορια οτι και να κανεται Ο Ηρακλής και το Παγκράτι θα ανέβουν
othersme
φιλαρακι τι ομαδα εισαι?
RED ARMY
Η ομαδα μας σημερα αν και επαιξε για αλλη μια φορα με την φωτια καταφερε τελικα και επικρατησε του ΟΦΗ με 67-57.Ηταν μια σημαντικη νικη για λογους ψυχολογιας κυριως.Για αλλη μια φορα δεν αποδωσαμε καθολου καλα αλλα με την θερμη συμπαρασταση του κοσμου τα καταφεραμε.Κατι πρεπει να γινει επειγοντως διοτι ετσι δυστηχως δεν παμε για τιποτα και κυριως δεν παμε πουθενα.
Βεβαια εχουμε εμπιστοσυνη στην τεχνικη ηγεσια και στην διοικηση της ομαδας και ειμαστε σιγουροι οτι θα βρεθει σιγουρη και γρηγορη λυση η οποια προσωπικα ειναι επιτακτικη αναγκη.Ευτυχως σημερα που αντιπαλος ηταν ο ΟΦΗ(προσωπικα απο τις κακες ομαδες της κατηγοριας και δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν χρησιμοποιηθηκαν καθολου Μπαρλας-Συριστατιδης-μας εκανε μεγαλο δωρο ο Κος Βοββορας)γιατι διαφορετικα θα ειχαμε αλλη μια κηδεια.
Η αυτοκριτικη νομιζω πως κανει παντα καλο και αυτο το λεω στον φιλο που συνεχεια αναφερει ασχημα γεγονοτα για την ομαδα μας.Ειμαστε ανθρωποι στην Καισαριανη με ανοιχτα μυαλα και εαν κατι δεν πηγαινει καλα το καταλαβαινουμε και προσπαθουμε να το διορθωσουμε.
Ελπιζω η συνεχεια να ειναι οπως και η αρχη της χρονιας διοτι η ομαδα μας αξιζει καλυτερη εικονα και αυτο αναφερεται κυριως σε ορισμενους παιχτες της ομαδας που για εμενα δεν αξιζουν να φορανε αυτην την φανελα.Ξυπνηστε πριν ειναι πολυ αργα διοτι η ομαδα εχει βαρια φανελα και δεν ειναι ομαδουλα της πλακας.Το καταλαβαν καλα την Παρασκευη και εχουμε συνεχεια..........
Συγνωμη για την φλυαρια αλλα εχω καιρο να γραψω διοτι λογω αποτελεσματων αλλα κυριως εμφανισεων η στεναχωρια μου ηταν αρκετα μεγαλη.


ΝΗΑΡ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!!!!
Leon_cp3
Συμφωνώ απόλυτα με τον Red Army.Πραγματικά μετά το ματς με τον Αμύντα,εδώ και 3-4 ματς δηλαδή δε βλέπουμε μπάσκετ από τη Νήαρ.Παίχτες που φαίνονται κουρασμένοι (από τι όμως;??),βαριεστημένοι,υπνωτισμένοι γενικώς και δεν ξέρω τι άλλο,να κάνουν κακές εμφανίσεις,να κερδίζουν ΟΤΑΝ κερδίζουν με τα χίλια ζόρια και έναν-δύο παίκτες να κάνουν όλη τη δουλειά.Η κατάσταση έχει ψιλοξεφύγει.Πιστεύω στη δυναμική της ομάδας και θα το παλέψουμε και αυτό αλλά κάτι δεν πάει καλά...
RED ARMY
Παντως ειμαι σιγουρος οτι θα βρεθει λυση για την ομαδα μας και μαλιστα γρηγορα.Ξαναλεω οτι ειναι επιτακτικη αναγκη μιας και η ομαδα εμφανιζει συμπτωματα βαρειας ασθενειας.Ξυπνηστε γρηγορα(και αναφερομαι αποκλειστικα στους παιχτες της ομαδας) πριν ειναι πολυ πολυ αργα.Διοτι απο αυτην την ασχημη εικονα που παρουσιαζουμε οι μονοι που θα βγουν χαμενοι ειναι πραγματικα οι ιδιοι και μετα ολοι οι υπολοιποι(προπονητες,διοικηση,φιλαθλοι).
Το παιχνιδι που ακολουθει ειναι πολυ κρισιμο διοτι θα αντιμετωπισουμε μια ιδιαιτερα φορμαρισμενη ομαδα(Αρκαδικος) και θα δουμε εαν μπορουμε να αντιμετωπισουμε με σωστο τροπο την κριση που μας μαστιζει.Ακομα και να χασουμε δεν θα με πειραξει αρκει να παιξουμε οπως μπορουμε και οπως μας εχουν δειξει στα παιχνιδια κυριως του κυπελλου.
mrproedros
Α2 Ανδρών : Νήαρ Ηστ - ΟΦΗ 67-57 (5-12-09) το κρίσιμο τελευταίο δεκάλεπτο

&" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" />


Το παιχνίδι του ΟΦΗ στην Καισαριανή με την Νήαρ Ηστ το Σάββατο 5-12-09 προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις της Κρητική ομάδας για την διαιτησία (εξεδόθησαν και σχετικές ανακοινώσεις), ειδικά για τις αποφάσεις της στο τέταρτο δεκάλεπτο. Εμείς παραθέτουμε βίντεο από την κρίσιμη αυτή περίοδο, που ξεκίνησε με σκορ 38-36, όμως στην πρώτη φάση έγινε αντιαθλητικό φάουλ στον Δελατόλα, διαμαρτυρήθηκαν από την Νήαρ Ηστ, χρεώθηκαν με 2 τεχνικές ποινές και με τις 1/2 βολές του Δελατόλα και τις 4/4 του Μπάρδα το σκορ έγινε 38-41, ενώ αμέσως μετά με τρίποντο του Μπάρδα έγινε 38-44. Θυμίζουμε ότι ο ΟΦΗ έχασε τελικά με σκορ 67-57.
Νήαρ Ηστ - ΟΦΗ 67-57
Διαιτητές: Κουκουλίτσιος - Κοτσίμπος - Καλούτσας.
Τα δεκάλεπτα: 6-12, 16-21, 38-36, 67-57.
ΝΗΑΡ ΗΣΤ (Καρνέσης): Γκρούνμπεργκ 7 (1), Πανάρας 2, Παππάς, Μίχαλος 17 (3), Κόκκαλης 11 (1), Κεφαλάς 5, Στανόγιεβιτς 4 (1), Κουτρούλιας 17, Μαχαίρας 4, Κοκκαλιάς.
ΟΦΗ (Βόβορας): Τσερκιτζόγλου 2, Δελατόλας 7, Χουλιάρας 8, Μπάρδας 21 (3), Βαγενάς, Παναγάκης 3 (1), Δανιήλ 3 (1), Χαλκιαδάκης 2, Γκάμπρανς 11 (1), Συριστρατίδης.
RED ARMY
Το Σαββατο η ομαδα της ΝΗΑΡ-ΗΣΤ δινει κατα την γνωμη μου εναν απο τους σημαντικοτερους φετινους αγωνες.Παιζουμε στην Τριπολη με αντιπαλο την ομαδα του Αρκαδικου και θα δειξουμε κατα ποσο ειμαστε ετοιμοι να διαχειριστουμε με σωστο τροπο την αγωνιστικη κριση που μας διακατεχει την περιοδο αυτη.
Για εμενα δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα εκτος απο την νικη εαν θελουμε να λεγομαστε σοβαρη ομαδα που θελει να στοχευει ψηλα.Βεβαια αντιμετωπιζουμε μια σοβαρη ομαδα με καλους παιχτες σε μια εδρα πολυ δυσκολη αλλα θεωρω οτι ειμαστε καλυτεροι και εαν παιξουμε οπως πρεπει να φυγουμε απο την πολη της Πελλοπονησου με τους δυο βαθμους της νικης.
Το Σαββατο βεβαια ειναι πολυ κοντα περιμενουμε το αποτελεσμα του συγκεκριμενου αγωνα και μετα θα κρινουμε βαση του αποτελεσματος αλλα και της εμφανισης της ομαδας μας.Καλη επιτυχια στην ομαδα μας και να υπενθυμισω για ακομη μια φορα στους αθλητες της ΝΗΑΡ-ΗΣΤ οτι η φανελα της ομαδα μας ειναι πολυ βαρεια.Στο χερι τους ειναι να αποδειξουν οτι αξιζουν να την φορουν.


ΝΗΑΡ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!
RED ARMY
Για αλλη μια φορα θελω να αναφερω την σπουδαιοτητα του αυριανου αγωνα της ομαδας μου στην Τριπολη με αντιπαλο την ομαδα του Αρκαδικου.Πρεπει να κερδισουμε και θεωρω οτι εαν ειμαστε σοβαροι θα τα κατεφερουμε.Πρεπει να βαλουμε τα δυνατα μας διοτι χρειαζομαστε να καλυψουμε την εντος εδρας ηττα απο τις Σερρες.
Καλη επιτυχια στην ομαδα μου. smiley.gif
killbill21
Παιδια να πω κανα δυο λογακια για το ματς που ειχα παει...
Αρχικα ηταν ενα πολυ δυνατο ματς και κερδιθηκε λυριως λογω εδρας οπου στα δυσκολα διαστηματα(35-41 υπερ της Νηαρ Ηστ εκανε κολαση το κλουβι και οι παικτες της Νηαρ τα εχασαν) αλλα και λογω προσωπικοτητας των παικτων!
Απο την Νηαρ Ηστ εντυπωσιαστηκα απο το σθενος και το παθος των παικτων της αλλα η αληθεια ειναι οτι την κρατουσαν ζωντανη οι Μιχαλος και κυριως Κουτρουλιας που ηταν ολα τα λεφτα!Παμε στα αρνητικα,ο Κουτρουλιας ηταν αρκετα προκλητικος και συνεχεια διαμαρτυριες στην διαιτησια(αντικειμενικα σε μερικα σημεια επαιξε λιγο εδρα αλλα και σε γενικες γραμμες ηταν πολυ σωστοι πχ.. τεχν ποινη Λαμπροπουλος(να μην πω τι εγινε στο γηπεδο μετα απο αυτο...)ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΙΧΑΛΟΣ....Αυτο που συνεβει με τον ......... Μιχαλο αναψε για τα καλα τα αιματα(στο ημιχρονο πηγαινοντας στα αποδυτηρια εβρισε ασχημα καποιους φιλαθλους και εγινε λιγο της κολασεως!Μετα το τελος του αγωνα εξω απο το γηπεδο απο την μερια των αποδυτηριων μαζευτηκε αρκετος κοσμος και εβριζε τον μιχαλο,μεχρις οτου βγηκε ο προπονητης της Νηαρ Ηστ οπου συνομιλησε με τον κοσμο και ζητησε συγνωμη και ηρεμησαν τα πνευματα!Αυτα τα ολιγα παιδια...Με αυτη την εικονα πιστευω οτι η Νηαρ Ηστ μπορει να ειναι η δευτερη ομαδα που θα παρει το εισιτηριο της ανοδου...

Αξίζει την άνοδο ο Ηρακλής

Η Νήαρ Ηστ πάλεψε για 35 λεπτά στο Ιβανώφειο, όμως δεν κατάφερε να κοντράρει περισσότερο τον Ηρακλή. Ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων" Τόλης Καρνέσης παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου και υπογράμμισε ότι αξίζει στον "γηραιό" να επιστρέψει στην Α1.

"Η νίκη του Ηρακλή είναι δίκαιη. Για 35 λεπτά ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, αλλά κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε ελεύθερα σουτ και μοιραία ηττηθήκαμε", δήλωσε μετά το παιχνίδι ο έμπειρος κόουτς και πρόσθεσε: "Ο Ηρακλής έχει μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο, διαθέτει καλύτερο ρόστερ από εμάς και πιστεύω ότι έχει ήδη ανέβει στην Α1. Το αξίζει λόγω ρόστερ, λόγω ιστορίας, αλλά κι εκεί είναι η θέση του".

απο το basketblog.gr
RED ARMY
QUOTE(killbill21 @ Dec 17 2009, 00:55 ) *
Παιδια να πω κανα δυο λογακια για το ματς που ειχα παει...
Αρχικα ηταν ενα πολυ δυνατο ματς και κερδιθηκε λυριως λογω εδρας οπου στα δυσκολα διαστηματα(35-41 υπερ της Νηαρ Ηστ εκανε κολαση το κλουβι και οι παικτες της Νηαρ τα εχασαν) αλλα και λογω προσωπικοτητας των παικτων!
Απο την Νηαρ Ηστ εντυπωσιαστηκα απο το σθενος και το παθος των παικτων της αλλα η αληθεια ειναι οτι την κρατουσαν ζωντανη οι Μιχαλος και κυριως Κουτρουλιας που ηταν ολα τα λεφτα!Παμε στα αρνητικα,ο Κουτρουλιας ηταν αρκετα προκλητικος και συνεχεια διαμαρτυριες στην διαιτησια(αντικειμενικα σε μερικα σημεια επαιξε λιγο εδρα αλλα και σε γενικες γραμμες ηταν πολυ σωστοι πχ.. τεχν ποινη Λαμπροπουλος(να μην πω τι εγινε στο γηπεδο μετα απο αυτο...)ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΙΧΑΛΟΣ....Αυτο που συνεβει με τον ......... Μιχαλο αναψε για τα καλα τα αιματα(στο ημιχρονο πηγαινοντας στα αποδυτηρια εβρισε ασχημα καποιους φιλαθλους και εγινε λιγο της κολασεως!Μετα το τελος του αγωνα εξω απο το γηπεδο απο την μερια των αποδυτηριων μαζευτηκε αρκετος κοσμος και εβριζε τον μιχαλο,μεχρις οτου βγηκε ο προπονητης της Νηαρ Ηστ οπου συνομιλησε με τον κοσμο και ζητησε συγνωμη και ηρεμησαν τα πνευματα!Αυτα τα ολιγα παιδια...Με αυτη την εικονα πιστευω οτι η Νηαρ Ηστ μπορει να ειναι η δευτερη ομαδα που θα παρει το εισιτηριο της ανοδου...

Αξίζει την άνοδο ο Ηρακλής

Η Νήαρ Ηστ πάλεψε για 35 λεπτά στο Ιβανώφειο, όμως δεν κατάφερε να κοντράρει περισσότερο τον Ηρακλή. Ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων" Τόλης Καρνέσης παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου και υπογράμμισε ότι αξίζει στον "γηραιό" να επιστρέψει στην Α1.

"Η νίκη του Ηρακλή είναι δίκαιη. Για 35 λεπτά ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, αλλά κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε ελεύθερα σουτ και μοιραία ηττηθήκαμε", δήλωσε μετά το παιχνίδι ο έμπειρος κόουτς και πρόσθεσε: "Ο Ηρακλής έχει μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο, διαθέτει καλύτερο ρόστερ από εμάς και πιστεύω ότι έχει ήδη ανέβει στην Α1. Το αξίζει λόγω ρόστερ, λόγω ιστορίας, αλλά κι εκεί είναι η θέση του".

απο το basketblog.gr

Kαταρχιν συγχαρητηρια στην ομαδα του Ηρακλη για την νικη στο σημερινο παιχνιδι αλλα και στην ομαδα μου για την σημερινη εμφανιση στο Ιβανωφειο.Νομιζω πως με την σημερινη εμφανιση αποδειξαμε πως εχουμε μπει στον σωστο δρομο και οι κακες εμφανισεις αποτελουν μια κακη παρενθεση.Ελπιζω να δικαιωθω.
Οσον αφορα τον φιλο μου τον Ηρακληδεα θα συμφωνησω εν μερει μαζι του αλλα θα διαφωνησω στους χαρακτηρισμους και στον τροπο.Μπορεις να εκφρασεις πολλα και διαφορα θεματα με πολλους τροπους.Για τους φιλους του Ηρακλη που σε καθε παιχνιδι βριζουν χυδαιοτατα πετανε μπουκαλια αναπτηρες κερματα και οτι αλλο βρουμε εμεις σαν αντιπαλοι τι θα επρεπε να πουμε.Για τον λογο αυτο πρεπει να προσεχουμε τις εκφρασεις μας.
Και παλι συγχαρητηρια στον Ηρακλη και καλη συνεχεια στις 2 ομαδες στο δυσκολο πρωταθλημα της Α'2.
killbill21
QUOTE(RED ARMY @ Dec 17 2009, 01:27 ) *
Kαταρχιν συγχαρητηρια στην ομαδα του Ηρακλη για την νικη στο σημερινο παιχνιδι αλλα και στην ομαδα μου για την σημερινη εμφανιση στο Ιβανωφειο.Νομιζω πως με την σημερινη εμφανιση αποδειξαμε πως εχουμε μπει στον σωστο δρομο και οι κακες εμφανισεις αποτελουν μια κακη παρενθεση.Ελπιζω να δικαιωθω.
Οσον αφορα τον φιλο μου τον Ηρακληδεα θα συμφωνησω εν μερει μαζι του αλλα θα διαφωνησω στους χαρακτηρισμους και στον τροπο.Μπορεις να εκφρασεις πολλα και διαφορα θεματα με πολλους τροπους.Για τους φιλους του Ηρακλη που σε καθε παιχνιδι βριζουν χυδαιοτατα πετανε μπουκαλια αναπτηρες κερματα και οτι αλλο βρουμε εμεις σαν αντιπαλοι τι θα επρεπε να πουμε.Για τον λογο αυτο πρεπει να προσεχουμε τις εκφρασεις μας.
Και παλι συγχαρητηρια στον Ηρακλη και καλη συνεχεια στις 2 ομαδες στο δυσκολο πρωταθλημα της Α'2.



Sorry φιλαρακι αν σε πειραξαν οι χαρακτηρισμοι και δεν το εκανα κακοπροαιρετα απλως για μια ανοησια ενος δημιουργηθηκε τεραστια ενταση.Σιγουρα η συμπεριφορα πολλες φορες του κοσμου μας να μην ειναι επιτρεπτη αλλα ως παικτης οφειλεις να συμπεριφερεσαι οπως πρεπει και να μην προκαλεις επανηλειμενα γιατι γινονται χειροτερα(παντα φιλικα)!Παντως συγχαρητηρια για την ομαδα σας και επαναλαμβανω οτι αν συνεχισει με τετοια εικονα πιστευω οτι θα ειναι η δευτερη ομαδα που θα ανεβει...
Καλη συνεχεια παιδια στο δυσκολο εργο σας!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.