Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΕΚ, ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 2015/16
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Διονύσης
Συμφωνία ΑΕΚ με Κατσίβελη για 2+1 χρόνια.

http://www.enwsi.gr/basket-aek/simfonia-ae...gia-21-chronia/

radical
QUOTE
H διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει, ότι ανανεώθηκε η συνεργασία της με τον ΟΤΕ ΤV έως το 2018.
Η κοινή ανακοίνωση αναφέρει:

Στον ΟΤΕ TV έως το 2018 και οι εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ και το Eurocup.

Συνεχίζονται και την επόμενη τριετία, έως το 2018, οι μεταδόσεις των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ, αποκλειστικά στα κανάλια ΟΤΕ SPORT, καθώς ο ΟΤΕ TV και η ΚΑΕ ΑΕΚ ανανέωσαν τη συνεργασία τους και τις επόμενες τρεις αγωνιστικές περιόδους.

Ο OTE TV θα συνεχίσει να μεταδίδει, ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια, όλους τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ στην κανονική περίοδο και τα play off της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, καθώς επίσης όλους τους εντός έδρας φιλικούς αγώνες της ΚΑΕ και τους εντός έδρας αγώνες του Eurocup, για τις αγωνιστικές περιόδους 2015/16, 2016/17 και 2017/18.

«Από τις καλύτερες και πλέον ιστορικές ομάδες μπάσκετ, η ΑΕΚ συνεχίζει τη σημαντική της πορεία εντός και εκτός Ελλάδας, έχοντας κατακτήσει 8 Πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα Ελλάδας, 2 Κύπελλα Κυπελλούχων, αλλά και τον πρώτο, για τη χώρα μας, ευρωπαϊκό τίτλο. Είμαστε χαρούμενοι που η πορεία αυτή συνεχίζεται στην τηλεοπτική στέγη του ΟΤΕ TV. Με την άρτια και ποιοτική κάλυψη των καναλιών OTE SPORT και την έμπειρη δημοσιογραφική μας ομάδα, θέλουμε να δίνουμε προστιθέμενη αξία στο μπασκετικό θέαμα που απολαμβάνει στον ΟΤΕ TV το φίλαθλο κοινό», είπε ο Δημοσθένης Βασιλόπουλος, Υποδιευθυντής Αθλητικών Καναλιών ΟΤΕ TV.

«Είναι ευχάριστο που η «Βασίλισσα» συνεχίζει τη μεγάλη της προσπάθεια για καθιέρωση στην κορυφή και της Ελλάδας και της Ευρώπης, με βασικό σύμμαχο και συνεργάτη τον ΟΤΕ ΤV. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συνεργασία προς όφελος των οπαδών της ΑΕΚ, και όχι μόνο, θα μακροημερεύσει και θα έχει εξαιρετικά αποτελέσματα», είπε ο διευθυντής Επικοινωνίας και ΜΜΕ της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου.

Την κάλυψη των αγώνων της ΑΕΚ για το Πρωτάθλημα αναλαμβάνει η δημοσιογραφική ομάδα του ΟΤΕ TV με επικεφαλής τον Βασίλη Σκουντή, ενώ πλούσιο ρεπορτάζ και ενημέρωση θα προβάλλονται στο Pick & Roll κάθε Τρίτη βράδυ στο OTE SPORT 4HD.

Πρόσφατα ο OTE TV ανακοίνωσε την ανανέωση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για τους εντός έδρας αγώνες του μπασκετικού Ολυμπιακού έως το 2019, το NBA έως το 2018, ενώ στα κανάλια OTE SPORT φιλοξενούνται επίσης η Liga Endesa ACB, η Lega Basket Serie A και το Eurobasket 2015.
Διονύσης
Θέλει ξανά Γουιλμπέκιν η ΑΕΚ

http://www.aek365.com/a-407764/thelei-ksan...pekin-h-aek.htm
Διονύσης
Δυτυχώς φαίνεται πως χάθηκε ο Γουιλμπέκιν.

http://www.sdna.gr/gr/basket/nba/filadelfe...rs-o-ouilbekin/
jasonick
Δεν ξέρω κατά πόσο εγγυημένο είναι το συμβόλαιο του αλλά όπως και να έχει μέχρι να μάθουμε το αν βρεθεί στο τελικό ροστερ των σιξερς, θα περάσει καιρός και δε νομίζω να τον περιμένουμε τόσο πολύ. Κρίμα πάντως, τον ήθελα και εγώ.
rchos
Κάποιους παίχτες πρέπει να αρχίσει να παίρνει η ΑΕΚ αλλά πρέπει να είμαστε γενικά υπομονετικοί ακόμη και για βασικά κομμάτια του ρόστερ.
Στο μπάσκετ μέρα με τη μέρα οι τιμές πέφτουν.Για ομάδες σαν την ΑΕΚ η αναμονή είναι πάντα προς όφελος τους.
Όταν δεν ψωνίζεις από το πάνω πάνω ράφι τότε ευκαιρίες βρίσκεις και προς το τέλος του καλοκαιριού σε πολύ καλύτερες τιμές.
Διονύσης
Πιο κοντά στον Τσαλμπούρη η ΑΕΚ

http://www.aek365.com/a-408275/probadisma-...-tsalmpourh.htm
Dwyane ''the flash'' Wade
Στο sportit εγραψαν για Λασμε. Πάντως ο διευθυντης επικοινωνιας της ΚΑΕ ο Γιωργος Νικολαου στο προφιλ του στο fb λεει συνεχως στον κοσμο να ενημερωνεται απο το Aekbc
alien-tour
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Jul 20 2015, 09:20 ) *
Στο sportit εγραψαν για Λασμε. Πάντως ο διευθυντης επικοινωνιας της ΚΑΕ ο Γιωργος Νικολαου στο προφιλ του στο fb λεει συνεχως στον κοσμο να ενημερωνεται απο το Aekbc


Αν θυμάμαι καλά ο Γ.Νικολάου γράφει και στο Ebasket.gr
Για Λάσμε από Τουρκία λένε οτι κλείνει στην Γαλατά - μαζί με Σχορτσιανίτη, μόλις πληρώσουν τον Βουγιούκα για το ban.
(Και καλά προσφέρει τα περισσότερα, αν χρωστάει βέβαια, σιγά μην πάει)
Διονύσης
Μωραϊτης έως το 2021!

http://www.aekbc.gr/el/articles-257/mwraith-ew-to-2021.htm
Διονύσης
Καμαριανός ως το 2020

http://www.aekbc.gr/el/articles-260/kamariano-ew-to-2020.htm
radical
QUOTE
«Έκλεισε» Βουγιούκα η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να «πυροδοτήσει» μία μεταγραφική «βόμβα», καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA «έκλεισε» τον Ιαν Βουγιούκα. Ο 30χρονος διεθνής σέντερ ύστερα από τρία χρόνια που πέρασε στη ξενιτιά ετοιμάζεται να επαναπατριστεί, καθώς απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Ενωση.

Ο Ιαν Βουγιούκας αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του αγωνιζόμενος με την φανέλα της ΑΕΚ, καθώς μένει να ρυθμιστούν μόνο κάποιες λεπτομέρειες και μία από αυτές είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως ο Ιαν Βουγιούκας θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με την «Βασίλισσα» και θα αγωνίζεται ως το 2017 υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο Ιαν Βουγιούκας ξεκίνησε την σεζόν 2014-15 στην Τουρκία, όπου ενίσχυσε τις προσπάθειες της Γαλατάσαραϊ, αλλά αποχώρησε από την Πόλη εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η ομάδα του Εργκίν Αταμάν. Ο Ιαν Βουγιούκας ολοκλήρωσε την σεζόν στην Γερμανία, όπου πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με την Ουλμ, ενώ στο παρελθόν έχει θητεύσει στο Ρέθυμνο, στον Ολυμπιακό, στον Πανελλήνιο, στον Παναθηναϊκό και στην Ούνικς Καζάν.


sdna.gr
Διονύσης
Το Νέιτ Ουόλτερς τον πρώην πλέι-μέικερ και συμπαίκτη του Αντετοκούνμπο στους Μπακς θέλει η ΑΕΚ!

http://www.aek365.com/a-408700/souper-plei...upaei-h-aek.htm
radical
QUOTE
Κοντά σε Τσαλμπούρη η ΑΕΚ!

Μία… ανάσα από την απόκτηση του ύψους 2.15 Έλληνα σέντερ η Βασίλισσα!

Τη μάχη από τον Ολυμπιακό φαίνεται να κερδίζει η ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες βρίσκεται μία… ανάσα από την απόκτηση ενός ακόμη σπουδαίου ταλέντου, τον Γιώργο Τσαλμπούρη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε επικοινωνία του Ντράγκαν Σάκοτα με τον 19χρονο παίκτη, ενώ και ο Μάκης Αγγελόπουλος τα έχει βρει σε όλα με τον πρόεδρο του Πιερικού για να γίνει αυτή η μεταγραφή. Εφόσον πάνε όλα καλά, συντομα αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις με την ΑΕΚ να ανακοινώνει τον Τσαλμπούρη, ο οποίος τη σεζόν που πέρασεαγωνίστηκε στο NCAA με το IowaState.

Ο Τσαλμπούρης έχει γεννηθεί στις 22 Ιουνίου του 1996 κι έχει ύψος 2,15 μέτρα. Παρά το ύψος του έχει καλό μακρινό σουτ και οι... ειδική τον παρομοιάζουν με τον Γκρεγκόρ Φούτσκα. Ο διεθνής παίκτης γεννήθηκε στη Βέροια, είναι γόνος μπασκετικής οικογένειας, ενώ μεγάλωσε στον Κολινδρό.


aek365.com
Dwyane ''the flash'' Wade
Πιθανη επιστροφη του Χατζη για να κλεισει την καριερα του. Φημες για Μαυροειδη. Αν τον παρουμε


http://www.sport-fm.gr/article/basket/pros...i-i-aek/3098800
radical
QUOTE
Ο Σαρικόπουλος στην προεπιλογή για το Ευρωμπάσκετ

Ο σέντερ της ΑΕΚ είναι ένας από τους 15 παίκτες που επέλεξε ο Κατσικάρης

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών μπάσκετ, Φώτης Κατσικάρης, ανακοίνωσε την προεπιλογή για το Ευρωμπάσκετ του Σεπτεμβρίου και ανάμεσα στους παίκτες που κλήθηκαν είναι και σέντερ της ΑΕΚ, Ζήσης Σαρικόπουλος.

Στα αξισημείωτα η επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη και του Κώστα Κουφού.

Αναλυτικά η προεπιλογή:

Νίκος Ζήσης (Μπάμπεργκ), Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός), Νικ Καλάθης (Παναθηναϊκός), Κώστας Σλούκας (Φενέρμπαχτσε), Βαγγέλης Μάντζαρης (Ολυμπιακός), Κώστας Παπανικολάου (Νάγκετς), Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς), Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς (Παναθηναϊκός) Στράτος Περπέρογλου (Μπαρτσελόνα), Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός), Δημήτρης Αγραβάνης (Ολυμπιακός), Κώστας Καϊμακόγλου (Ούνιξ), Γιάννης Μπουρούσης (-), Κώστας Κουφός (Κινγκς), Ζήσης Σαρικόπουλος (ΑΕΚ).

Από τους 15 παίκτες της προεπιλογής, ο Κατσικάρης θα αποκλείσει τρεις για να προκύψει η τελική 12άδα που θα συμμετάσχει στο τουρνουά.


aek365.com
tuareg
Καμπεριδης στο Ρεθυμνο?
http://www.eurobasket.com/Greece/news/4143...alis-Kamperidis
δανεικος η τον αφησατε ελευθερο?
Διονύσης
Δανεικός ο Καμπερίδης

http://www.aek365.com/a-409975/daneiko-o-kamperidh.htm
Dwyane ''the flash'' Wade
Ο καιρος περναει χωρις να βλεπω κινησεις οι οποιες συγκλονιζουν γενικοτερα. Αμερικανο σεντερ δεν βλεπω να ερχεται. Με Σαρικοπουλο και Βουγιουκα δεν πας πουθενα στους ψηλους. Με βαση τις κινησεις του Αρη μεχρι τωρα ειμαστε για 4οι και καλα θα ειναι. Για την Ευρωπη ουτε λογος. Μας εχουν για 6ο φαβορι στον ομιλο δλδ τελευταιους. Περιμενα αρκετα περισσοτερα με βαση τις δηλωσεις ολων.
fear_me
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Jul 31 2015, 11:21 ) *
Ο καιρος περναει χωρις να βλεπω κινησεις οι οποιες συγκλονιζουν γενικοτερα. Αμερικανο σεντερ δεν βλεπω να ερχεται. Με Σαρικοπουλο και Βουγιουκα δεν πας πουθενα στους ψηλους. Με βαση τις κινησεις του Αρη μεχρι τωρα ειμαστε για 4οι και καλα θα ειναι. Για την Ευρωπη ουτε λογος. Μας εχουν για 6ο φαβορι στον ομιλο δλδ τελευταιους. Περιμενα αρκετα περισσοτερα με βαση τις δηλωσεις ολων.

Ηρεμισε,εχουμε ακομα 25 μερες για την αρχη της προετοιμασιας και οσο περναει ο καιρος ζητανε λιγοτερα οι παικτες,ασε που μπορει να περιμενουν να κοπει κανενας απο ΝΒΑ...οσο για τον βουγιουκα δεν ειναι ακομα σιγουρος,ψηνουμε μαυροειδη...
Αυτη τη στιγμη εχουμε κατσιβελη,καρτερ,χαιρστον,παυλος,σακοτα,σα
ικοπουλο και τους μικρους...
καπου διαβασα οτι πιθανο να μεινει ο μιλοσεβιτς...αρα παμε για μαυροειδη ή βουγιουκα,ξενο 4-5,ξενο ασσο,κοινοτικο 1-2 και θελουμε ακομα ενα γκαρντ και ενα 3αρι νομιζω,γενικα χαζομαρα που δεν κρατησαμε τον αθηναιου
Dwyane ''the flash'' Wade
Ο Αθηναιου δεν υπηρχε πιθανοτητα να μεινει απο την στιγμη που τον ηθελε ο Ολυμπιακος. Παλι καλα που πηραμε τον Κατσιβελη και καλυψαμε την φυγη του.
SkyFall
QUOTE (Dwyane ''the flash'& @ Jul 31 2015, 11:52 ) *
Ο Αθηναιου δεν υπηρχε πιθανοτητα να μεινει απο την στιγμη που τον ηθελε ο Ολυμπιακος. Παλι καλα που πηραμε τον Κατσιβελη και καλυψαμε την φυγη του.


Είναι η μεγάλη ευκαιρία του Κατσίβελη, αν αφοσιωθεί στο μπάσκετ θα προσφέρει περισσότερα από τον Αθηναίου στην ΑΕΚ.
Διονύσης
Βλέπει και Φιλ Σκραμπ για τον άσο η ΑΕΚ

http://www.aek365.com/a-410403/blepei-kai-...n-aso-h-aek.htm

ΑΕΚ και Ρέτζιο Εμίλια για Μαυροκεφαλίδη

http://www.enwsi.gr/basket-aek/aek-ke-retz...-mavrokefalidi/
Διονύσης
Στέλνει το συμβόλαιο ο Σκραμπ

http://www.aek365.com/a-410556/stelnei-to-...io-o-skramp.htm

Παίρνει Μαυροειδή και Αμερικάνο ψηλό η Βασίλισσα

http://www.aek365.com/a-410563/pairnei-mau...h-basilissa.htm
tuareg
αν δε κανω λαθος ο κατσιβελης δεν εχει ανακοινωθει ακομα?παιζει κατι?
McRae
QUOTE(Διονύσης @ Aug 2 2015, 09:46 ) *
Στέλνει το συμβόλαιο ο Σκραμπ

http://www.aek365.com/a-410556/stelnei-to-...io-o-skramp.htm

Παίρνει Μαυροειδή και Αμερικάνο ψηλό η Βασίλισσα

http://www.aek365.com/a-410563/pairnei-mau...h-basilissa.htm


Καποια στιγμη ακουστηκε περισυ για Πλανινιτς,μετα για Ζηση και τελικα καταληγει η ΑΕΚ να παιρνει τελοιοφοιτο Καναδικου κολεγιου για βασικο ασσο?Δεν μου πεφτει λογος.αλλα περιμενα πιο καλες κινησεις.
Διονύσης
Παίκτης της ΑΕΚ για δυο χρόνια ο Σκραμπ

http://www.aek365.com/a-410610/paikth-th-a...ia-o-skramp.htm

Κοίταξε να δεις πως έχουν τα πράγματα λέγεται ότι έχει όλα τα φόντα να γίνει μεγάλος παίκτης και κάποια στιγμή να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, κατά τα άλλα θα πάρουμε και βασικό άσο Αμερικάνο.
rchos
Αυτή τη στιγμή ξένος στο ρόστερ είναι μόνο ο Χέρστον?
Διονύσης
Νομίζω είναι δυο οι ξένοι μαζί με τον Κάρτερ.
Διονύσης
Επένδυσε σε Σπανόπουλο η ΑΕΚ

http://www.sport-fm.gr/article/basket/epen...o-i-aek/3100477
Διονύσης
Και επίσημα στην ΑΕΚ ο Σκραμπ

http://www.aekbc.gr/el/articles-270/sumfwnia-me-skramp.htm
Conan1982
Μπορεί κάποιος να γράψει τους παίκτες που έχουν συμβόλαιο με την ΑΕΚ; Κάπου έχω μπερδευτεί ποιοι έχουν υπογράψει και ποιοι όχι.
Runt
QUOTE (Conan1982 @ Aug 4 2015, 11:38 ) *
Μπορεί κάποιος να γράψει τους παίκτες που έχουν συμβόλαιο με την ΑΕΚ; Κάπου έχω μπερδευτεί ποιοι έχουν υπογράψει και ποιοι όχι.

Σαρικοπουλος, Καμπεριδης, Καρτερ (sg απο ΠΑΟΚ), Χερστον, Παυλος(ελληνοαμερικανος sf), Σακοτα, Μωραιτης (ο μικρος πρωην του πανιωνιου) Σκραμπ(Καναδος pg)

Kατσιβελης και Διπλαρος εχουν συμφωνησει προφορικα. Ισως και ο Μιλοσεβιτς.

Αυτοι νομιζω φιλε Conan1982
Conan1982
QUOTE (Runt @ Aug 4 2015, 11:59 ) *
Σαρικοπουλος, Καμπεριδης, Καρτερ (sg απο ΠΑΟΚ), Χερστον, Παυλος(ελληνοαμερικανος sf), Σακοτα, Μωραιτης (ο μικρος πρωην του πανιωνιου) Σκραμπ(Καναδος pg)

Kατσιβελης και Διπλαρος εχουν συμφωνησει προφορικα. Ισως και ο Μιλοσεβιτς.

Αυτοι νομιζω φιλε Conan1982


Το είχαν πει ότι δεν πρόκειται να κάνουν μεγάλες υπερβάσεις αλλά νόμιζα ότι θα είχαν κινηθεί πιο δυναμικά.
Καλό που επενδύουν σε νεαρούς παίκτες αλλά χρειάζοναι και πιο έμπειροι δεδομένου ότι φέτος θα έχουν και ευρώπη...
Είμαι ολυμπιακός αλλά μου είναι εξαιρετικά συμπαθής η ΑΕΚ και θα ήθελα να την έβλεπα δυνατή φέτος.
Runt
Θα αποκτηθουν και 3 ξενοι ακομα, ακουγεται και για Ελληνα σεντερ (Μαυροειδης η Βουγιουκας).
Το ερωτημα ειναι αν η διοικηση εχει αφησει "ολα τα λεφτα" που λενε για το τελος, η απλα περιμενει να βρει παικτες καλους, σε τιμες ευκαιριας.
Για πολυ ψηλα (τελικος πλει οφ) ποτε δεν μιλησε ανοιχτα η δοικηση της ΑΕΚ.
Κλασσικη μεταγραφολογια. Κλικοψαραδες ξερεις.

Διονύσης
Ανακοίνωσε ο μάνατζερ του Κατσίβελη την μεταγραφή του στην ΑΕΚ

http://www.aek365.com/a-411097/o-manatzer-...ou-sthn-aek.htm

Και η ανακοίνωση της ΑΕΚ για του λόγου το αληθές

http://www.aekbc.gr/el/articles-274/upegra...o-katsibelh.htm
xxx-4711
QUOTE
Ο παλιός γνώριμoς, Κεϊλίν Λούκας, ο οποίος είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό είναι ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ για την θέση του πλέι μέικερ.
Πριν από λίγες ώρες βγήκε στην επιφάνεια το όνομα του Κρις Ουόρεν, ως βασικού υποψηφίου για την θέση του πλέι-μέικερ της ΑΕΚ. Αλήθεια, είναι ότι ο ύψους 1.78 γκαρντ, που τα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε με επιτυχία στην τουρκική Ουσάκ Σπορτίφ, είναι πολύ ψηλά στην λίστα του κόουτς, Ντράγκαν Σάκοτα...


http://www.sdna.gr/gr/basket/basket-league...stohos-tis-aek/

QUOTE
Παίκτης της ΑΕΚ θα παραμείνει και τη φετινή σεζόν ο Μίλαν Μιλόσεβιτς. Ο Μαυροβούνιος φόργουορντ, που βρίσκεται στην προεπιλογή του Ντούσκο Ιβάνοβιτς για το Ευρωμπάσκετ, είχε επικοινωνία την Παρασκευή με τον Ντράγκαν Σάκοτα, κατά την οποία οριστικοποιήθηκε η παραμονή του στην Ένωση.


http://www.aek365.com/a-411462/menei-sthn-...o-milosebit.htm
Runt
Ο Chris Warren τελικα ο εκλεκτος.
Link

Δεν μοιαζει να ειναι κι απο το πανω ραφι. Ισα-ισα να μη νιωθει "αβολα" ο Κατσιβελης.
Αν παρακολουθει καποιος φιλος Τουρκικο πρωταθλημα ας γραψει δυο λογια(κυριολεκτικα 2 λογια! Πχ "καλος παικτης" η "θα βοηθησει" η, "λιγα πραγματα") tongue.gif
tuareg
QUOTE (Runt @ Aug 8 2015, 12:42 ) *
Ο Chris Warren τελικα ο εκλεκτος.
Link

Δεν μοιαζει να ειναι κι απο το πανω ραφι. Ισα-ισα να μη νιωθει "αβολα" ο Κατσιβελης.
Αν παρακολουθει καποιος φιλος Τουρκικο πρωταθλημα ας γραψει δυο λογια(κυριολεκτικα 2 λογια! Πχ "καλος παικτης" η "θα βοηθησει" η, "λιγα πραγματα") tongue.gif


κοντη σφαιρα που μπουμπουναει τριποντα απο παντου,ψαχνει πρωτα το σκορ για τον εαυτο του
Runt
QUOTE (tuareg @ Aug 8 2015, 12:54 ) *
κοντη σφαιρα που μπουμπουναει τριποντα απο παντου,ψαχνει πρωτα το σκορ για τον εαυτο του

Σα να λεμε κλασσικο Αμερικανικο ποιντ, που ερχεται στην Ευρωπη και μας προκυπτει σουτινγκ γκαρντ. Αρκει να τα βαζει.
Thanks!
Igor
O Διπλαρος τελικα θα αποκτηθει απο την ΑΕΚ μετα τις δηλωσεις του?
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...pubid=130131639

Δεν νομιζω να ειπε κατι που δεν το σκεφτονται ολοι οι νεοι παιχτες που παιρνουν μεταγραφη σε οποιαδηποτε ομαδα πλην ΟΣΦΠ-ΠΑΟ. Αλλα με δεδομενο το μεγεθος της ΑΕΚ, πιστευω οτι θα σχολιαστει αρνητικα η δηλωση, σε σημειου που βλεπω τη μεταγραφη να χαλαει...
Gkos
QUOTE (Igor @ Aug 8 2015, 21:32 ) *
πιστευω οτι θα σχολιαστει αρνητικα η δηλωση


Έχει ήδη σχολιαστεί πολύ η δήλωση ,και έκανε μακακία σαν επαγγελματίας παίκτης να πει αυτό που σκεφτόταν...
CG.
Πολυ μεγαλο ταλεντο ο μωραιτης.
χτυπησατε φλεβα χρυσου
McRae
QUOTE(Igor @ Aug 8 2015, 21:32 ) *
O Διπλαρος τελικα θα αποκτηθει απο την ΑΕΚ μετα τις δηλωσεις του?
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...pubid=130131639

Δεν νομιζω να ειπε κατι που δεν το σκεφτονται ολοι οι νεοι παιχτες που παιρνουν μεταγραφη σε οποιαδηποτε ομαδα πλην ΟΣΦΠ-ΠΑΟ. Αλλα με δεδομενο το μεγεθος της ΑΕΚ, πιστευω οτι θα σχολιαστει αρνητικα η δηλωση, σε σημειου που βλεπω τη μεταγραφη να χαλαει...


Λυση συμβολαιου αμεσως.Απαραδεκτες δηλωσεις.Δεν ειναι Μαρουσι η ΑΕΚ.Αλλα θα γινει μια επικη κωλοτουμπα ως συνηθως του στυλ αλλα καταλαβε ο δημοσιογραφος,δεν τα ειπα ετσι ακριβως.
tuareg
βρηκαμε το νεο γκαγκαλουδη
Διονύσης
Τέλος ο Δίπλαρος από την ΑΕΚ

http://www.aek365.com/a-411641/telo-apo-th...k-o-diplaro.htm

Μπράβο στον Αγγελόπουλο που αντέδρασε άμεσα, μετά από χρόνια έχουμε σοβαρή διοίκηση!
Να μάθει να σέβεται την ιστορία της ομάδας με την οποία υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο και δε μιλάμε για όποια και όποια, αλλά την Βασίλισσα του ελληνικού μπάσκετ. Πότε δεν ήταν σκαλοπάτι για κανέναν και δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, γι'αυτό στο καλό..
tuareg
QUOTE (Διονύσης @ Aug 9 2015, 12:25 ) *
Τέλος ο Δίπλαρος από την ΑΕΚ

http://www.aek365.com/a-411641/telo-apo-th...k-o-diplaro.htm

Μπράβο στον Αγγελόπουλο που αντέδρασε άμεσα, μετά από χρόνια έχουμε σοβαρή διοίκηση!
Να μάθει να σέβεται την ιστορία της ομάδας με την οποία υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο και δε μιλάμε για όποια και όποια, αλλά την Βασίλισσα του ελληνικού μπάσκετ. Πότε δεν ήταν σκαλοπάτι για κανέναν και δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, γι'αυτό στο καλό..


κοιτα ο μικρος εκανε μεγαλη μακακια,epic fail...ειναι καποια πραγματα που δε λεγονται,αλλα αλλο αυτο κι αλλο δεν ηταν η αεκ σκαλοπατι ποτε.
Ηταν στο παρελθον για το ζηση,το μπουρουση,το κακιουζη,το ντικουδη,το χολντεν και προσφατα για το γουιλμπεκιν..οπως ηταν κι η ομαδα μου για το μασσευ,το γουιλκινσον,το μποχωριδη,το παπανικολαου,το βεζενκοφ.
Οπως ηταν κι ο ολυ για το χαινς και το παπανικολαου που βρηκαν πλουσιοτερα συμβολαια η πιο παλια ο παο για καλαθη πχ
comrade
Κι ο κοσμος της ομαδας, και η διοικηση, πολυ φαουλ. Δειχνουν τη πυγμη τους πάνω σε έναν (ανίσχυρο) δεκαωκταχρονο. Μπράβο! Πολύ μεγάλη μαγκια! Και του στερουν μια ευκαιρια ζωης.
Οκ, ηταν χοντρο αυτο που ειπε, δεν διαφωνω, αλλα θα μπορουσαν να δειξουν ανωτερωτητα. Να μην τον τελειώσουν.
tuareg
QUOTE (comrade @ Aug 9 2015, 12:56 ) *
Κι ο κοσμος της ομαδας, και η διοικηση, πολυ φαουλ. Δειχνουν τη πυγμη τους πάνω σε έναν (ανίσχυρο) δεκαωκταχρονο. Μπράβο! Πολύ μεγάλη μαγκια! Και του στερουν μια ευκαιρια ζωης.
Οκ, ηταν χοντρο αυτο που ειπε, δεν διαφωνω, αλλα θα μπορουσαν να δειξουν ανωτερωτητα. Να μην τον τελειώσουν.


δεν ειναι μαγκια,ειναι καποια πραγματα που δε γινεται να τα αφησεις να περασουν ετσι σα διοικηση.
Ειτε ηθικα ειτε πρακτικα (φαντασου το προβλημα που θα ειχαν με το κοσμο τη στιγμη που κανουν καμπανια για να πουλησουν διαρκειας)
Διονύσης
Αυτά που ήξεραν στην ΑΕΚ τελειώσανε όχι μόνο για τον 18χρονο όπως λες, αλλά για τον οποιονδήποτε.
Υπάρχει μια σοβαρή διοίκηση και προσπαθεί να βγάλει εις πέρας ένα μακρόπνοο σχέδιο (όνειρο) για την ομάδα και θα έρχεται το κάθε άμυαλο παιδαρέλι να δείχνει ασέβεια στην ιστορία της.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.