Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΕΚ, ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 2015/16
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Dwyane ''the flash'' Wade
Αν έχει κάποιος άποψη και εικόνα για τον Έρικ ας γράψει αν θέλει.
tuareg
QUOTE (Dwyane ''the flash'& @ Mar 11 2016, 10:51 ) *
Αν έχει κάποιος άποψη και εικόνα για τον Έρικ ας γράψει αν θέλει.


ασχοληθηκαμε κι εμεις το καλοκαιρι αλλα ο πριφτερ ειχε ερωτα με το χαγκινς.
ειναι θηριακι απο το temple ειναι υποτιμημενη περιπτωση
ειχε ερθει και στον πανελευσινιακο κι ενα παιχνιδι εβαλε 19 ποντους και μετα εσκασε το buyout η brindisi και τον πηρε
αθλητικο 5αρι ειναι σχετικα.. σε σχεση με τους αλλους σεντερ σας ειναι πολυ πιο ευκινητος αλλα κι αυτος δεινοσαυρος ειναι.. περιμενα να παρετε κατι σε πιο 4..
δεν ειναι κατι φοβερο απο ταλεντο αλλα εχει καλοδουλεμενες βασικες κινησεις
ashton
29 αγώνες, 27 βασικός, 26.6' παίζει και έχει 12.1π, με 61% στα σουτ (δε σουτάρει τριποντα), 75% βολές, και 9.1 (6,0-3,1) ρημπαουντ- 0,6 ασ - 1,9κψ.

αναλυτικά στατιστικά και αρκετά βίντεΑ απο φετος
http://dleague.nba.com/player/micheal-eric/

γενικά με κολλέγια κλπ
http://basketball.realgm.com/player/Michea...c/Summary/10879

περσινά στη Μπρίντιζι
http://195.56.77.208/player/ERI-MIC-88/eric_michael
(που δε λες ότι μάγεψε - ο Ανοσίκε πχ φέτος στην ίδια ομάδα έχει τα διπλά πόντους-ρημπάουτ)
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(tuareg @ Mar 11 2016, 15:41 ) *
ασχοληθηκαμε κι εμεις το καλοκαιρι αλλα ο πριφτερ ειχε ερωτα με το χαγκινς.
ειναι θηριακι απο το temple ειναι υποτιμημενη περιπτωση
ειχε ερθει και στον πανελευσινιακο κι ενα παιχνιδι εβαλε 19 ποντους και μετα εσκασε το buyout η brindisi και τον πηρε
αθλητικο 5αρι ειναι σχετικα.. σε σχεση με τους αλλους σεντερ σας ειναι πολυ πιο ευκινητος αλλα κι αυτος δεινοσαυρος ειναι.. περιμενα να παρετε κατι σε πιο 4..
δεν ειναι κατι φοβερο απο ταλεντο αλλα εχει καλοδουλεμενες βασικες κινησεις


Thanks. Καλά ακούγονται τα χαρακτηριστικά του αλλά όπως είπες κι εσύ περίμενα κάτι πιο undersize. Ειδωμεν.
radical
QUOTE
Κουστένης: «Αυτός είναι ο Μάικλ Ερικ»

11 Μαρτίου 2016, 18:42
Τελευταία ανανέωση: 2 ώρες πριν

Κουστένης: «Αυτός είναι ο Μάικλ Ερικ»

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρώσει την απόκτηση του Μάικλ Ερικ η ΑΕΚ και ο Τζίμης Κουστένης... παραδίδει στο sdna.gr ένα άτυπο scouting report του «επιβλητικού» Νιγηριανού.

Ελάχιστοι θυμούνται το όνομά του, αλλά κάνοντας την εμφάνισή του, για ένα παιχνίδι στην Basket League, ο Μάικλ Ερικ έκανε... ντόρο την περσινή σεζόν. Ο προπονητής που τον έφερε στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Πανελευσινιακού, Τζίμης Κουστένης μιλά στο SDNA για τον παίκτη που του... έκλεψε την καρδιά σε τέσσερις μέρες και τώρα βρίσκεται μία ανάσα από την υπογραφή συμβολαίου με την ΑΕΚ.

Ξεκινώντας την σκιαγράφηση του προφίλ του 27χρονου ψηλού, ο Ελληνας προπονητής ανέφερε: «Εχω την καλύτερη άποψη για εκείνον, καθώς πέρα από τις λίγες ημέρες που έμεινε μαζί μας, είχαμε συνεχή επαφή μέσω τηλεφώνου για να τον πείσουμε να έρθει. Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και πολύ συγκροτημένη προσωπικότητα. Αλλωστε, η ποιότητά του και η νοοτροπία του φαίνεται και από το γεγονός πως ήταν ο τελευταίος παίκτης που κόπηκε από τους Μπακς πριν ξεκινήσει η περσινή σεζόν στο NBA. Εφτασε πολύ κοντά».

Ενα από τους πολλούς σέντερ με τα αθλητικά προσόντα που κυριαρχούν στην Ευρώπη είναι και ο Μάικλ Ερικ: «Αυτό που ξεχωρίζει στον Μάικλ Ερικ είναι πως πρόκειται για αθλητικό κορμί στο "5" που προσεγγίζει τα σύγχρονα πεντάρια που κυριαρχούν στην Ευρώπη. Τελειώνει φάσεις πάνω από το καλάθι και έχει ένα αξιόπιστο σουτ από τα 3-4 μέτρα και το high post. Γενικά, είναι ένας pick n' roll σέντερ που κάνει καλά σκριν και αντιλαμβάνεται το πώς πρέπει να κόψει στη ρακέτα για να υποδεχθει την μπάλα».

Στο post, το ρεπερτόριό του είναι αρκετά πιο περιορισμένο: «Πράγματι, δεν είναι ένας παίκτης που θα τού ακουμπήσεις την μπάλα για να παίξει με πλάτη, αλλά τού δίνει μια ξεχωριστή διάσταση το σουτ του από μικρή απόσταση. Παράλληλα, τρέχει καλά το γήπεδο και διακρίνεται για την ικανότητά του στον τομέα, τόσο των επιθετικών, όσο και των αμυντικών ριμπάουντ».

«Αμυντικά μπορεί να ματσάρει με δυνατούς ψηλούς και χρησιμοποιεί πολύ έξυπνα τα χέρια του. Μπορεί να μην έχει πολλά κοψίματα, αλλά η αλήθεια είναι πως τοποθετεί καλά τα άκρα του και ευθύνεται για την αλλοίωση κάποιων σουτ ή κάποιας πάσας των αντιπάλων του. Δεν "τρώει" εύκολα προσποίηση και έχει καλό timing σε πρώτο και δεύτερο άλμα. Πρόκειται γενικά για επιβλητική παρουσία στη ρακέτα» επισημαίνει ο Τζίμης Κουστένης.
«Θα συμπληρώσει Μαυροειδή και Σαρικόπουλο»

Ο Ελληνας προπονητής εμφανίζεται αισιόδοξος πως ο Ερικ θα συμπληρώσει ιδανικά τους ήδη υπάρχοντες ψηλούς της Ενωσης: «Οταν ήρθε σε εμάς, έδειξε άμεσα ηγετικό πρόσωπο, αλλά η αλήθεια είναι πως στην Ιταλία δεν είχε ανάλογη παρουσία. Εκτιμώ πως θα συμπληρώσει εξαιρετικά, με τα στοιχεία του, τους Μαυροειδή και Σαρικόπουλο, δίνοντας μια άλλη διάσταση στο παιχνίδι της ΑΕΚ στη ρακέτα».

«Αυτό που του λείπει είναι η εμπειρία από το ευρωπαϊκό μπάσκετ και ο αγωνιστικός ρυθμός σε αυτό το επίπεδο. Ειδικά, στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι δύσκολο να προσαρμοστείς άμεσα, λόγω του κλειστού, σεταρισμένου παιχνιδιού που βασίζεται στην αντίληψη. Πάντως, θεωρώ πως έχει εξαιρετικό μπασκετικό IQ. Είναι coachable και εκτιμώ πως ακόμη και σε μία ομάδα με τις απαιτήσεις της ΑΕΚ, θα καταφέρει γρήγορα να μπει στο κλίμα, εκμεταλλευόμενος το χαρακτήρα και το IQ του».

Οσον αφορά στην επιβλητική εμφάνιση που είχε πραγματοποιήσει απέναντι στον Κόροιβο, με τη φανέλα του Πανελευσινιακού (19π., 7ριμπ.), ο Τζίμης Κουστένης θυμάται: «Θυμάμαι έντονα το μοναδικό παιχνίδι που έπαιξε μαζί μας, από το ξεκίνημα έκανε μία εντυπωσιακή φάση και τον αντιμετώπιζαν οι αντίπαλοι -που ήταν πολύ καλοί- ως... μπαμπούλα. Είναι επιβλητικός».


sdna.gr





ashton
χτες Rio Grande Vipers @ Texas Legends 114-131
επαιξε 34', είχε 16π με 8/12 2π και 11 (7-4) ρημπαουντ, 4 φαουλ, 1 κλεψιμο, 1 λάθος, 4 κοψίματα, έφαγε και 1 τάπα .


ταπα απο χθες

συνολικά για τις τάπες που έριξε

και για το double-double (στην αρχη σωζει φαση απο χαμενο του Τζος Τσίλντρες, με τον οποίο ειναι συμπαικτες)

προχτές πάλι με τους Vipers εχασαν 115-113
σε 32' είχε 9π με 4/5 2π, 1/1 1π, πήρε 14 (12-2) ρημπάουντ, εριξε 5 τάπες, είχε 5 φαουλ, 1λαθος .
βιντεο με τις ταπες του



Α και συνεχίζεται το ενδιαφέρον από Μάλαγα
http://www.laopiniondemalaga.es/unicaja/20...rzo/835108.html
που και ευρωλιγκα παιζει ακομα (δε θα εχει δικαιωμα συμμετοχης) και μάλλον πιο ευκολο ειναι να σπασει τη ρητρα στη d-league δινοντας τα 20-25 χιλιάρικα .
ashton
Στην τελική ευθεία για Έρικ

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν για την ΑΕΚ, η οποία στρέφει την προσοχή της στη συνέχεια της σεζόν, αλλά και στο θέμα του Μάικλ Έρικ, ο οποίος αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο του Γιούρι Ζντοβτς.

Ο Αμερικανός σέντερ είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο προπονητής της Βασίλισσας για να «γεμίσει» τη ρακέτα της ομάδας και να δώσει στην «κιτρινόμαυρη» φροντ λάιν στοιχεία τα οποία έλειπαν ως τώρα. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο λόγος για τον οποίο η ομάδα κινείται για την απόκτηση του 28χρονου άσου.

Και μάλιστα αναμένεται να τελειώσει άμεσα. Η υπόθεση έχει μπει στην τελική ευθεία της και δεν αποκλείεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις μέχρι το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας (14/03), όταν και ο Αμερικανός ατζέντης του παίκτη θα κάνει γνωστές τις προθέσεις του ενόψει συνέχειας.

enwsi.gr
Nemesakos
Πόσο γάτα μπορεί να είναι η γάτα και να το χει μόνο αυτή το αποκλειστικό???

Εντιτ: Πιθανά να κατάλαβα λάθος Αγγελόπουλο!!! Μάλλον με μπέρδεψε το κόκκινο φόντο.. Αν εννοεί τον Αγγελόπουλο της ΑΕΚ ας το βάλει κάποιος mod στα τόπικ της ΑΕΚ.
ashton
Για Ολυμπιακό πρέπει να λέει .
ashton
χτες οι Texas Legends έχασαν εκτος εδρας απο τους Bakersfield Jam με 105-107
ο Eric, επαιξε 33', είχε 10π με 2/3 βολές, 4/10 2π, 13 ρημπ (6αμ-7επ), 4 ασιστ, 2 φαουλ, 2 κλεψιματα, 3 λαθη



στο βιντεο ριχνει και μια ταπα που δεν τη μετρησανε στα στατιστικά

(βλέπω τα στατιστικά κλπ στη dleague, συγκρίνω με ΕΣΑΚΕ και κλαίω..)
yorgos
QUOTE(ashton @ Mar 17 2016, 16:26 ) *
Για Ολυμπιακό πρέπει να λέει .

Δύσκολο. Άσε που τότε θα έλεγε "βόμβα Αγγελόπουλων", δύο είναι, ζωή να έχουν.
ashton
χτες οι Texas Legends νίκησαν εκτός έδρας τους Los Angeles Defenders με 137-129

έπαιξε 32', είχε 19π με 3/4 1π, 8/11 2π, πήρε 15 ρημπάουντ (7αμ-8επ), εκανε 4 φαουλ, 3 λαθη, 2 ταπες (εφαγε και μια)


ashton
QUOTE
Τελεσίγραφο ΑΕΚ σε Έρικ
Μέχρι αύριο το πρωί θα περιμένει το συμβόλαιο του παίκτη η Ένωση

Προθεσμία μέχρι αύριο (Τετάρτη 23/3) έχει δώσει η ΑΕΚ στην πλευρά του Μάικλ Έρικ για να της στείλει, υπογεγραμμένο, το συμβόλαιο του παίκτη. Εδώ και μέρες υπάρχει κωλυσιεργία από τους εκπροσώπους του Νιγηριανού που μιλούν για γραφειοκρατικά θέματα. Η αρχική πρόβλεψη ήταν ο Έρικ να έρθει την προηγούμενη εβδομάδα. Τελικά αυτό δεν έγινε και η υπομονή της ΑΕΚ στέρεψε. Η πλευρά του παίκτη έχει εδώ και μέρες το συμβόλαιο στα χέρια της. Είτε λοιπόν θα το στείλει υπογεγραμμένο έως αύριο το πρωί, είτε η ΑΕΚ θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις. Επαφές έχουν γίνει ήδη με παίκτες και ο Έρικ "αποκλειστεί" η ΚΑΕ θα προχωρήσει άμεσα για να κλείσει άλλον μπασκετμπολίστα. Υπενθυμίζεται πως ο Ερικ ή όποιος έρθει στην ΑΕΚ είναι ο τελευταίος που δικαιούται η ομάδα να αποκτήσει.

aek365







ο παίκτης πάντως αποχώρησε με τραυματισμό στο χέρι μετά από καλάθι στο 9'36" της 3ης περιόδου, στο ματς της Κυριακής
το βιντεο του αγώνα εδω
https://www.youtube.com/watch?v=QCkXGEeYN6M
γυρω στο 1:16:30
έπαιξε συνολικα 13', ειχε 1/4 2π, 2π, 2-0ρ, 3φ, 1λθ, 1κψ, έφαγε και μια ταπα


υ.γ. πάντως 2 Απρίλη τελειώνει η regular στη dleague, οι texas legends είναι εξαιρετικά απίθανο να περάσουν playoff, και αν έρθει μετά τις 2/4, δε χρειάζεται η ΑΕΚ να καταβάλλει τη ρήτρα των 40-50 χιλιαδων δολλάριων
radical
O Λουκάς Μαυροκεφαλίδης στo Facebook της ΑΕΚ.

Ο διεθνής φόργουορντ της «Βασίλισσας» θα απαντήσει την Πέμπτη, 7 Απριλίου, για ΟΛΑ σε ερωτήσεις των φίλων της ΑΕΚ στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο facebook.

Στείλτε τις ερωτήσεις σας στο Facebook με comment από ΤΩΡΑ.

*Η υποβολή των ερωτήσεων θα πραγματοποιείται έως την Κυριακή 3 Απριλίου στις 20:00. ‪#‎ASKLOUKAS‬ ‪#‎ASKAEK‬ ‪#‎AEKBC‬

https://www.facebook.com/aekbasketballclub/?fref=nf
ashton
QUOTE (ashton @ Mar 23 2016, 09:41 ) *
υ.γ. πάντως 2 Απρίλη τελειώνει η regular στη dleague, οι texas legends είναι εξαιρετικά απίθανο να περάσουν playoff, και αν έρθει μετά τις 2/4, δε χρειάζεται η ΑΕΚ να καταβάλλει τη ρήτρα των 40-50 χιλιαδων δολλάριων


μάλλον περίμεναν να τελειώσει η dleague ώστε να έρθει χωρίς τη ρήτρα - κατά τα άλλα υπάρχει τεράστιο μπατζετ κλπ κλπ
(άνευ γκρίνιας από τη στιγμή που δεν τον είχαν έτοιμο για να παίξει με Άρη&Ολυμπιακό δεν είχε νοημα να σκάσουν την ρήτρα για 10 μέρες νωρίτερα)

QUOTE
Εκλεισε τον Ερικ η ΑΕΚ!
2016-04-04 | 18:54

Η ΑΕΚ ανήμερα της γιορτής του 1968 και λίγη ώρα πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ έκλεισε τον Μάικλ Ερικ.

Ο 27χρονος Νιγηριανός συνδυάζει ύψος (2,11) με ενδιαφέρουσα τεχνική κατάρτιση καθότι, πέραν της έφεσης στα ριμπάουντ και τα κοψίματα, διαθέτει αξιοπρεπέστατη ευχέρεια και στο σκοράρισμα.

Περισσότερα σε λίγο…

http://www.enwsi.gr/kyria-arthra/eklise-ton-eriki-i-AEK/

QUOTE
Δευτέρα 04 ΑΠΡ 2016 - 19:11
Έρχεται ο Έρικ στην Βασίλισσα!
[eric.jpg]
Ο Νιγηριανός φόργουορντ συμφώνησε με την διοίκηση της ΑΕΚ και θα αγωνίζεται στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν

Ο Νιγηριανός φόργουορντ συμφώνησε με την διοίκηση της ΑΕΚ και θα αγωνίζεται στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Μάικλ Έρικ και ο Νιγηριανός φοργουορντ-σέντερ θα ανήκει στην Βασίλισσα για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Έρικ όπως ενημερωθήκατε από το aek365, είχε δηλώσει έτοιμος να υπογράψει στην ΑΕΚ και ήταν στο χέρι της ομάδας και του προπονητή της Ένωσης αν αυτό θα γινόταν. Τελικά ο Σλοβένος κόουτς έδωσε την συγκατάθεσή του και ο παίκτης θα συνεχίσει με την φανέλα της ΑΕΚ. η

Ο Νιγηριανός διεθνής ύψους 2.11 παίκτης έρχεται στην ΑΕΚ από το NBDL όπου ολοκλήρωσε χθες τις υποχρεώσεις του με την φανελα των Texas Legends ενώ είχε αγωνιστει στο all star game του NBDL, όπου είχε κληθεί και ο Γουίλιαμς του Παναθηναϊκού, αφού πρόκειται για ένα από τους καλυτερους παίκτες του… μικρού ΝΒΑ. Ο Ερικ είναι ένα πολυεργαλείο αφού έχει ικανότητα στο σκοράρισμα, είναι καλός ριμπάουντερ και καταπληκτικός μπλοκέρ. Το θετικό για την ΑΕΚ είναι ότι ο Ερικ είναι σε φοβερή φόρμα αφού στα τρία τελευταία παιχνίδια του στις 3, στις 6 και στις 9 Μαρτίου έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ όπως θα δείτε στα βίντεο που υπάρχουν στην galery. O Ερικ αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Temple ενώ έχει περάσει από τρεις ομάδες του ΝΒΑ (Καβαλίερς, Σίξερς, Μπακς) χωρίς να καταφέρει να μείνει ολόκληρες σεζόν. Εκτός από το NBDL όπου έχει αγωνιστεί τις περιόδους 2012-2014 έχει και Ευρωπαϊκή εμπειρία έχοντας αγωνιστεί την περίοδο 2014-2015 στο Ιταλικό πρωτάθλημα με την φανελα της Μπρίντεζι όπως θα δείτε στο σχετικό βίντεο. Πριν την Μπρίντεζι είχε παίξει… έναν αγώνα στην Ελλάδα με την φανέλα του Πανελευσινιακού. Τον οδήγησε σε εκτός έδρας νίκη επί του Κόροιβου και την επόμενη μέρα έφυγε για την Ιταλία βάσει ενός ειδικού όρου που είχε στο συμβολαιο του. Πριν λίγο καιρό είχε αναφερθεί και στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αφού ήταν από τους υποψήφιους στόχους του προσεχούς αντιπάλου της ΑΕΚ όταν έψαχνε για ψηλό.


http://www.aek365.com/a-451364/erxetai-o-e...n-basilissa.htm
ashton
QUOTE
Συμφωνία με Έρικ
Τρίτη 05 Απριλίου 2016 19:43

Προσύμφωνο με την ΑΕΚ υπέγραψε πριν από λίγο ο Μάικλ Έρικ.

Ο Νιγηριανός φόργουορντ αναμένεται στην Αθήνα εντός των επόμενων ημερών και αφού ακολουθήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες (ιατρικές εξετάσεις κ.λ.π.) θα υπογράψει συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα».


http://www.aekbc.gr/el/articles-823/sumfwnia-me-erik.htm
ashton
http://vasilissa.blogspot.gr/2016/04/micheal-eric.html
στατιστικα καριερας κλπ του Ερικ
radical
Ο Λουκας απαντα στις ερωτησεις των φιλων της ομαδας





ashton
μια που τελειώνει η σεζον, ας θυμηθούμε πότε λήγουν τα συμβολαια των παικτων που εχει τωρα η ΑΕΚ


3 Καμαριανός ----------- υπεγραψε περσι για 5 χρονια μεχρι το 2020
4 Παπαντωνίου----------- υπεγραψε περσι για 2 χρονια, δηλ μεχρι 2017
5 Sakota --------------- υπεγραψε το Δεκεμβρη του 14 μεχρι το 2017 .
6 Atic------------------ υπεγραψε το Σεπτεμβρη για 6 χρονια μεχρι το 2021
7 Hairston-------------- υπέγραψε για 2 χρονια τον Ιουλιο, δηλ μεχρι το 2017
8 Milosevic------------- ληγει τέλος της χρονιάς
9 Green ---------------- ειχε συμβολαιο μεχρι τελος σεζον
11 Scrubb---------------- υπεγραψε περσι για 2 χρονια, δηλ μεχρι το 2017
12 Μαυροκεφαλίδης-------- υπέγραψε πέρσι για 1+1 χρονο, αρα θα κριθει το καλοκαιρι η ανανεωση
13 Carter --------------- υπεγραψε περσι για 1 χρονο, ληγει τελος σεζον .
14 Brown----------------- συμβολαιο μεχρι τελος της σεζον
15 Σαρικοπουλος---------- υπεγραψε το Μαιο για 2+1 χρονια, αρα εχει συμβολαιο σιγουρα μεχρι 2017
19 Κατσιβελης------------ υπεγραψε τον Αυγουστο για 2 χρονια, αρα εχει μεχρι το 2017
20 Καλαμποκης------------ υπεγραψε αρχικα για 1 μηνα, και μετα μεχρι τελος σεζον
21 Μωραϊτης-------------- υπεγραψε περσι για 6 χρονια μεχρι το 2021
22 Μαυροειδης----------- συμβολαιο μεχρι τελος της σεζον
31 Paulos---------------- υπεγραψε περσι για 2 χρονια, δηλ μεχρι το 2017
34 Τσαλμπούρης----------- υπεγραψε περσι για 5 χρονια μεχρι το 2020
50 Eric------------------ συμβολαιο μεχρι τελος της σεζον
pan24
Νομιζω θελετε προπονητη.Αν ξεκινησει η χρονια με ζντοβτς παλι στην μεση θα ψαχνετε αλλον
Γνωμη μου,αφου η αεκ δεν ειναι ακομα τουλαχιστον μεγεθος που μπορει να προσελκυσει ονοματα να παει σε ελληνα
Χωρις να ειναι κατι ιδιαιτερο ως προπονητης,ο κατσικαρης θα ηταν πολυ καλη λυση
Μετα υπαρχουν νεοι-στοιχηματα οπως μεξας και βετουλας(που υπεγραψε ελβετια αλλα για αεκ θα ερχοταν)
ashton
ο Ζντοβτς υπέγραψε για 1,5+1 χρονια συνεπως δεν πιστευω πως υπαρχει περιπτωση να πληρώσει η ΑΕΚ ρητρα αποδεσμευσης για να το σπάσει τώρα .
Οπότε δυστυχως (για μενα) θα πορευτουμε με αυτον (και θα φάει σουταρισμα στα μεσα της επομενης χρονιας που με τα αποτελεσματα δε θα τον αντεχει αλλο η ομαδα)
pan24
QUOTE (ashton @ May 8 2016, 23:40 ) *
ο Ζντοβτς υπέγραψε για 1,5+1 χρονια συνεπως δεν πιστευω πως υπαρχει περιπτωση να πληρώσει η ΑΕΚ ρητρα αποδεσμευσης για να το σπάσει τώρα .
Οπότε δυστυχως (για μενα) θα πορευτουμε με αυτον (και θα φάει σουταρισμα στα μεσα της επομενης χρονιας που με τα αποτελεσματα δε θα τον αντεχει αλλο η ομαδα)

Δε νομιζω να εχει υπογραψει και κανενα μεγαλο συμβολαιο...
Dwyane ''the flash'' Wade
Από πέρσι λέω να πάρουμε Βετούλα με κλειστά μάτια κατ'εμέ. Νέος, εξελίξιμος και έχει δείξει αξιόλογο έργο στη Πάτρα.
Dwyane ''the flash'' Wade
http://www.contra.gr/Columns/Comment/sotir...ta.4046588.html


Δεν γνωρίζω τον εν λόγω ρεπόρτερ οπότε δεν έχω άποψη αν αυτά που γράφει γενικότερα ισχύουν ή όχι.
Conan1982
QUOTE (Dwyane ''the flash'& @ May 9 2016, 11:48 ) *
http://www.contra.gr/Columns/Comment/sotir...ta.4046588.html


Δεν γνωρίζω τον εν λόγω ρεπόρτερ οπότε δεν έχω άποψη αν αυτά που γράφει γενικότερα ισχύουν ή όχι.


Ο χρόνος πάντως είναι αμείλικτος και ο Ντούντα είναι πλεόν 73. Καλύτερα η ΑΕΚ να κοιτάξει για κάποιον έλληνα προπονητή με προοπτικές. Θα φανταζόμουν ιδανικά τον Ντούντα κάτι σαν τεχνικό διευθυντή.
pan24
Αν ο μακης εχει τοσα λεφτα οσα θα θελει ο ντουντα+ τουλαχιστον κανα 7αρι εκατομμυρια μπατζετ τοτε μαγκια του
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(pan24 @ May 9 2016, 13:52 ) *
Αν ο μακης εχει τοσα λεφτα οσα θα θελει ο ντουντα+ τουλαχιστον κανα 7αρι εκατομμυρια μπατζετ τοτε μαγκια του


Κοίτα, φέτος πρέπει να έχει ξοδέψει για παίκτες γύρω στα 4,5 με 5 χωρίς κανένα αντίκρυσμα.
ashton

στατιστικά όσων έφυγαν φέτος απο την ομάδα αλλά και των δανεικών - συγκεντρωτικά & ενημερωμενα
ashton
QUOTE
Ο Μάικλ Έρικ ζήτησε από τους ανθρώπους της ομάδας της ΑΕΚ να αποχωρήσει, εξαιτίας του ελάχιστου χρόνου συμμετοχής του.

Η ΑΕΚ έχασε με κατεβασμένα τα χέρια από τον Ολυμπιακό, αλλά η χρονιά δεν έχει τελειώσει. Υπάρχουν οι μικροί τελικοί με τον Αρη και για λόγους γοήτρου η "Ενωση" θέλει να ολοκληρώσει την σεζόν με το καλύτερο δυνατό πρόσωπο.

Δεν αποκλείεται αυτό να προσπαθήσει να το κάνει με έναν παίκτη λιγότερο. Ο λόγος έχει να κάνει με το ότι ο Μάικλ Ερικ ζήτησε να φύγει από την ομάδα. Δεν είναι ευχαριστημένος από την αγωνιστική χρησιμοποίηση, που έχει, αφού είτε παίζει ελάχιστα, είτε είναι εκτός δωδεκάδας, και δεν βλέπει τον λόγο γιατί να συνεχίσει να βρίσκεται στην ΑΕΚ.

Ο 27χρονος σέντερ μετέφερε πριν από μερικές μέρες την επιθυμία του στους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι και καλούνται να αποφασίσουν τι θα κάνουν.


http://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/a...na-fygei-o-erik


QUOTE
Η ΑΕΚ υπολογίζει τον Μάικλ Έρικ και, έτσι, δεν σκοπεύει να τον αφήσει να φύγει πριν τους μικρούς τελικούς με τον Άρη.

Όπως σας ενημέρωσε από το πρωί της Κυριακής (15/5) το SDNA, o Mάικλ Έρικ ζήτησε από τους ανθρώπους της ΑΕΚ να αποχωρήσει, λόγω του μικρού χρόνου συμμετοχής που έχει στους αγώνες των πλέι οφ.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της ΑΕΚ και ο προπονητής, Γιούρι Ζντοβτς, υπολογίζουν κανονικά τον Αμερικανονιγηριανό σέντερ, ο οποίος λαμβάνει ικανοποιητικά χρήματα και θεωρείται χρήσιμος εν όψει των αναμετρήσεων με τον Άρη. Ετσι, η ΑΕΚ δεν σκοπεύει να αποδεσμεύσει τον Έρικ πριν ολοκληρωθεί η σεζόν.


http://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/a...-ton-erik-i-aek


Λογικό να θέλει να φύγει ο παίκτης αφού ήρθε και τον βάζουμε τρίλεπτα..
Τώρα γιατί ο Ζντοβτς θέλει να τον κρατησει ενώ δεν τον βαζει.. αγνωστο.. Μονο για τις προπονησεις τον θέλει ;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.