Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Πρωτάθλημα Α1 - Σεζόν 2014-2015
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
air_23
Απλα να θυμισω οτι την εποχη κατσικαρη η ΑΕΚ προκριθηκε 2 συνεχομενες φορες μεσα στο ΠΑΛΕ και δεν ανοιξε μυτη...

Οτι 2 συνεχομενες χρονιες μας απεκλεισε το μαρουσι μεσα στο ΠΑΛΕ και δεν ανοιξε μυτη..

Χτες μπορει 50 να πεταξανε πραγματα αλλατο αισθημα της αδικιας και ο αναβρασμος υπηρχε σε ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ηταν στο γηπεδο και υπαρχει σε ολο τον δευτερο γυρο που βλεπαμε ενα καλοστημενο θεατρο μηπως προλαβει η ΑΕΚ να μπει 4αδα....

Ο λαος του ΑΡΗ ξερει τι βλεπει μεσα στο γηπεδο μπασκετ...και γι αυτο αντιδραει οταν βλεπει τετοια πραγματα οπως οσα ειδαμε σ αυτη την σειρα...Ευτυχως τελικα η ομαδα ειχε τετοια καρυδια που κερδισε και τους διαιτητες και μαλιστα ανετα
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Την προσεχή Τετάρτη (27/5) ο πρώτος ημιτελικός για τον Άρη

Την ερχόμενη Τετάρτη (27/5) ξεκινάνε για τον Άρη οι αγώνες για την ημιτελική φάση των πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό, ο οποίος αναμένεται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Κόροιβου, τον οποίο αντιμετωπίζει στν πρώτο γύρο. Σε περίπτωση που οι ερυθρόλευκοι επικρατήσουν με 2-0 νίκες που είναι και το πιο πιθανό η σειρά θα αρχίσει από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας όπου θα γίνουν οι δυο πρώτοι αγώνες (Τετάρτη 27/5 και Παρασκευή 29/5).


Θα πρέπει να σημειωθεί ότι την πρόκριση στους τελικούς εξασφαλίζει η ομάδα που θα πετύχει τρεις νίκες.

Στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρονται τα εξής: «Το τζάμπολ της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ θα γίνει την προσεχή Τρίτη (26/5) στο ΟΑΚΑ στις 20:00 με τον πρώτο αγώνα της σειράς Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και την Τετάρτη (27/5) με την αναμέτρηση της σειράς του νικητή του ζευγαριού της προημιτελικής σειράς Ολυμπιακός – Κόροιβος με αντίπαλο τον Άρη.

Το οριστικό πρόγραμμα της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ και ανεξαρτήτως της εξέλιξης της σειράς Ολυμπιακός – Κόροιβος (εάν δηλαδή θα ολοκληρωθεί στους δύο ή στους τρεις αγώνες) έχει ως εξής:

1ος ΑΓΩΝΑΣ

ΤΡΙΤΗ 26-5-2015
ΟΑΚΑ («κεκλεισμένων των θυρών»)
20:00
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ
NS2 & NS2 HD

ΤΕΤΑΡΤΗ 27-5-2015
18:30
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ

2ος ΑΓΩΝΑΣ

ΠΕΜΠΤΗ 28-5-2015
ΟΑΚΑ
18:30
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ NS3

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29-5-2015
18:30
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ

3ος ΑΓΩΝΑΣ

ΤΡΙΤΗ 2-6-2015
20:30
ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, NS2 & NS2 HD

NICK GALIS HALL
18:30
ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ NS3

4ος ΑΓΩΝΑΣ

ΠΕΜΠΤΗ 4-6-2015
18:30
ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ NS3

NICK GALIS HALL
20:30
ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

5ος ΑΓΩΝΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 6-6-2015
ΟΑΚΑ
18:30
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ NS2 & NS2 HD

18:30
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ»
El_Cid
QUOTE
Τους μπασκετικούς Αρειανούς δεν μπορείς να τους κοροϊδέψεις…
Δημοσίευση: Παρασκευή, 22 Μαίου 2015 12.59
Τους μπασκετικούς Αρειανούς δεν μπορείς να τους κοροϊδέψεις…
Νίκος Συρίγος
http://www.onsports.gr/Opinion/Nikos-Syrig...ys-koroidepseis
Ο Νίκος Συρίγος γράφει για τον «κιτρινόμαυρο» μπασκετικό πόλεμο που έχει αιτία.

Ας εξηγηθούμε από την αρχή. Η τεράστια προσπάθεια της φετινής ΑΕΚ πρέπει να αντιμετωπιστεί με σεβασμό από όλο το ελληνικό μπάσκετ. Γιατί το μπάσκετ χρειάζεται μια υγιή και δυνατή Ένωση και μπράβο στον Αγγελόπουλο για την προσπάθεια που κάνει. Όπως χρειάζεται και έναν ισχυρό ΠΑΟΚ και Άρη. Στην πρόσφατη αναμέτρηση μεταξύ του δικεφάλου και του Άρη στο «Αλεξάνδρειο», ο κόσμος των Θεσσαλονικέων εξερράγη, το παιχνίδι διεκόπη για περίπου μισή ώρα και μετά το ματς ξεκίνησε ο χαρτοπόλεμος… Κανείς δεν δικαιολογεί τις ακραίες αντιδράσεις ούτε τις επικροτεί. Όπως όμως οφείλουμε να κατακρίνουμε τα όσα έκαναν οι Θεσσαλονικείς, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι αυτό που έβλεπαν μέσα στο παρκέ δεν ήταν ένας αγώνας μπάσκετ.

Και δυστυχώς τους μπασκετικούς Αρειανούς, που έχουν λιώσει τα παντελόνια τους μέσα στο «Αλεξάνδρειο» δεν μπορείς να τους κοροϊδέψεις.
Ο κόσμος του Άρη, αυτός του Παναθηναϊκού και οι Πανιώνιοι, έχουν μπασκετική κουλτούρα μεγαλύτερη από κάθε άλλον και αποδεικνύεται από την πίστη τους στην πορτοκαλί μπάλα. Δεν είναι «μπαλαδόφατσες» που πάνε και στο μπάσκετ. Είναι μπασκετικοί. Κι αυτό ας μην το υποτιμά κανείς.

Και κάτι ακόμη. Στο τελευταίο FINAl 4 Κυπέλλου Ελλάδος, στη Λαμία το 2004, διαπίστωσα ιδίοις όμμασι τη στρατιωτική πειθαρχία των Αρειανών όταν οι διαιτητές του τελικού με τον Ολυμπιακό απαίτησαν την εκκένωση του γηπέδου… Η μία εξέδρα άδειασε σε χρόνο dt και η άλλη αδειάζει ακόμα…
tuareg
Επιστολή της ΚΑΕ Άρης στο ΕΣΚΑΝ για Μενσά-Μπονσού

Επιστολή στο ΕΣΚΑΝ θα στείλει η ΚΑΕ Άρης για το θέμα του Ποπς Μενσά-Μπονσού, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε χρήση διεγερτικής ουσίας. Με δεδομένο ότι δεν πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι στην διάρκεια της σειράς του Άρη με την ΑΕΚ, η ΚΑΕ θα ζητήσει να μάθει πότε λήφθηκε το δείγμα του Βρετανού σέντερ και γιατί καθυστέρησε όλη η διαδικασία και φυσικά το αποτέλεσμα της εξέτασης. - See more at: http://basketplus.gr/index.php/rss-aris-ba...h.VWHiOOdU.dpuf

(ειχε αφυδατωθει το παιδι μωρε...)
SteelGandalf
Basket League Playoffs 2015

2η Φάση (Ημιτελικοί) - 1ος Αγώνας

Τετάρτη, 27/5/2015, 18:30 (OTE Sport 4 HD)

Ολυμπιακός - Άρης


QUOTE(www.sport24.gr)
Με 10 παίκτες στο ΣΕΦ ο Άρης

Ο Άρης ξεκινάει αύριο (27/05, 18:30) τις υποχρεώσεις του στα ημιτελικά κόντρα στον Ολυμπιακό ενώ ο Δημήτρης Πρίφτης μπορεί να υπολογίζει σε 10 παίκτες για τα πρώτα ματς της σειράς με τους "ερυθρόλευκους" στο ΣΕΦ.


Η αποστολή του Άρη αναχώρησε το απόγευμα από τη Θεσσαλονίκη για τις προσεχείς αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (27 & 29/05), εκεί όπου οι "κίτρινοι" θα παραταχθούν με 10 παίκτες.

Η προετοιμασία του Άρη ολοκληρώθηκε με μία προπόνηση στο "Nick Galis Hall", της οποίας προηγήθηκε ανάλυση του Ολυμπιακού με τη βοήθεια του βίντεο. Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε στη διάθεσή του 10 παίκτες, όσοι απαρτίζουν και την αποστολή η οποία αναχώρησε αεροπορικώς για την Αθήνα. Στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι τραυματίες Άντριου Νέιμικ, Όγκο Αντεγκμπόγιε και Γιάννης Καραθανάσης.

Την αποστολή του Άρη για τους δύο πρώτους αγώνες με τον Ολυμπιακό απαρτίζουν οι Τόρεϊ Τόμας, Στέλιος Πουλιανίτης, Μουχάμεντ Πάσαλιτς, Σπύρος Μούρτος, ΛαΜάρκους Ριντ, Τάσος Δήμας, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Γιώργος Τσιάρας, Κώστας Χαρίσης και Βασίλης Σίμτσακ.


Στον απόηχο της εξοντωτικής τιμωρίας της ομάδας μας, η οποία, κατά πως φαίνεται, θα έχει και συνέχεια, έχουμε αγώνα αύριο.

Ξεκινάει η 2η φάση των playoffs, με την ομάδα μας να μην βρίσκεται στην καλύτερη της κατάσταση και από πλευράς ψυχολογίας και από πλευράς ετοιμότητας.

Οι πρώτοι δύο αγώνες θα διεξαχθούν στην Αθήνα και ο Άρης καλείται να παρουσιαστεί αξιοπρεπής, απέναντι σε έναν αντίπαλο πολλές κλάσεις ανώτερο του. Αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο, από την στιγμή που δεν υπάρχει ούτε η απαραίτητη ποιότητα, αλλά ούτε και το βάθος πάγκου για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο (πολύ δε περισσότερο όταν έχουμε και τις προαναφερθείσες απουσίες).

Η ομάδα μας, θα πρέπει να κατεβεί να αγωνιστεί χωρίς άγχος, αφού πέτυχε και με το παραπάνω τους φετινούς της στόχους, με σκοπό την αποκόμιση εμπειριών και στην συνέχεια να κοιτάξει τα παιχνίδια της κατάταξης για την 3η ή 4η θέση.

QUOTE(www.pressaris.gr)
Πρίφτης: «Εξοντωτική τιμωρία και αγωνιστικά και οικονομικά»

Αυστηρή και ιδιαίτερη «επίπονη» για τον Άρη θεωρεί ο Δημήτρης Πρίφτης την ποινή τεσσάρων αγωνιστικών και 35.800 ευρώ που επιβλήθηκε στην ΚΑΕ για τα όσα έγιναν στον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΚ. Παρ’ όλα αυτά, ο τεχνικός των «κιτρίνων» τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να παλέψει για το καλύτερο δυνατό στα υπόλοιπα ματς των play offs.


«Η είσοδός μας στην ημιτελική σειρά των play offs συμπίπτει με μία τιμωρία η οποία είναι εξοντωτική τόσο οικονομικά, όσο και αγωνιστικά. Είναι μία απόφαση η οποία μας αφαιρεί το δικαίωμα να διεκδικήσουμε κάτι καλό στο τέλος της σεζόν, αφού θα δώσουμε όλους τους εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες σε άδειο γήπεδο», δήλωσε ο προπονητής του Άρη και πρόσθεσε:

«Με δεδομένα και τα προβλήματα απουσιών που έχουμε, θα χρησιμοποιήσουμε αυτούς τους αγώνες για να δώσουμε ευκαιρίες σε παιδιά που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής ως τώρα. Άσχετα με όλες αυτές τις δυσκολίες, θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλη τη σειρά, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει και ποιότητα και βάθος και βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό ρυθμό».

SteelGandalf
1η Περίοδος

Ολυμπιακός - Άρης : 31-12

2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Ολυμπιακός - Άρης : 52-25

3η Περίοδος

Ολυμπιακός - Άρης : 71-42

4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Ολυμπιακός - Άρης : 98-53

QUOTE(www.pressaris.gr)
Συντριβή στο Φάληρο παρά τα «ελαφρυντικά»…

Ο Άρης δεν μπόρεσε να είναι ούτε καν ανταγωνιστικός απέναντι στον Ολυμπιακό, καθώς δεν εμφάνισε την απαιτούμενη ποιότητα για να κοντράρει την ενέργεια του αντιπάλου του και ηττήθηκε με το βαρύ 98-53 στο ΣΕΦ, στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος.


Δεν μπορεί να πει πολλά κανείς για τον αγώνα στο ΣΕΦ. Οι κίτρινοι μπήκαν χωρίς ενέργεια, η απουσία του Ντρου Νέιμικ ήταν πιο φανερή από οποιαδήποτε άλλη φορά και ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε αυτά τα δεδομένα και επιβλήθηκε πλήρως στο παρκέ. Μετά το 6-5 (3’) οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, προηγήθηκαν με 15-5 (5’) και 25-10 (8’), έκλεισαν το δεκάλεπτο στο 31-12, με τους κίτρινους να έχουν σε αυτό το διάστημα πολύ άσχημα ποσοστά στα δίποντα.

Χωρίς ρυθμό, χωρίς καλές περιστροφές ο Άρης δεν μπόρεσε να επιστρέψει στον αγώνα. Μείωσε προ στιγμήν σε 36-20 (14’), όμως δέχθηκε σε εκείνο το σημείο σερί 10-0 και η διαφορά έφτασε στους 26 πόντους (46-20 στο 17’). Το ημίχρονο έκλεισε με 52-25 με τον Πρίφτη να έχει πολλά παράπονα για την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του, που είχαν μόλις 10/27 σουτ εντός παιδιάς και 12 λάθη!

Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Οι κίτρινοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν στον ρυθμό, την ενέργεια και την πίεση του Ολυμπιακού, βρέθηκαν να χάνουν και με 34 πόντους (68-34 στο 28’) και έκλεισαν το τρίτο δεκάλεπτο πίσω με 71-42.

Τα πάντα είχαν κριθεί και στη τέταρτη περίοδο το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Άρη να μην μπορεί να αντιδράσει σωστά ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση και να δεχθεί τη μεγαλύτερη ήττα στην ιστορία του από τους Πειραιώτες…

Τα δεκάλεπτα: 31-12, 52-25, 71-42, 98-53.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πέτγουεϊ 5 (1), Χάντερ 6, Ντάνστον 17 (5/5β., 6/6δπ.), Σπανούλης 8 (7ασ.), Ντάρντεν 3 (1), Σλούκας 8 (7ασ.), Λαφαγιέτ 12 (4), Λοτζέσκι 17 (3), Πρίντεζης 9 (1), Αγραβάνης 6, Μάντζαρης 4, Κατσίβελης 3 (1).

ΑΡΗΣ: Πάσαλιτς 11 (3/4τρ., 3ασ.), Τσιάρας 5 (1), Δήμας, Ριντ 10 (1/2β., 3/5δπ., 1/3τρ.), Τόμας 6 (6ρ., 2ασ.), Πουλιανίτης 4, Χαρίσης 2, Βεζένκοφ 12 (1/3β., 4/8δπ., 1/5τρ., 3ρ., 3ασ.), Μούρτος 2 (4ρ., 3ασ.), Σίμτσακ 1 (6ρ., 2ασ.).


Δεν το παρακολούθησα το παιχνίδι (το ποιο;;;), οπότε δεν έχω άποψη για την εξέλιξη του. Προφανώς και δεν περίμενα να παρουσιάσουμε κάποια αντίσταση στον Ολυμπιακό. Όχι όμως και να ηττηθούμε με τέτοια διαφορά στο σκορ. Οι 45 πόντοι, έρχονται ως συνέχεια των 38 (της προηγούμενης φάσης) και δεν χωνεύονται καθόλου εύκολα, όσα ελαφρυντικά και αν ψάξει κάποιος να βρει. Ας ελπίσουμε στο επόμενο παιχνίδι να μην ξεπεράσουμε και τους 50...

Τέτοιες ήττες, αποτελούν ντροπή και αμαυρώνουν την καλή εικόνα από το σύνολο της χρονιάς. Κρίμα...

Box Score



Key facts of the match

Quincy
Το πρώτο ημίχρονο που είδα εγώ, μου έδωσε την εντύπωση ότι κατέβηκε για αγγαρία στο ΣΕΦ ο Άρης. Το παράτησε εύκολα το παιχνίδι. Προφανώς και η διαφορά των ομάδων είναι μεγάλη, αλλά αυτή η διαφορά είναι θέμα διάθεσης που δεν έδειξαν να έχουν οι παίκτες του Άρη.
SteelGandalf
QUOTE(Quincy @ May 28 2015, 00:11 ) *
Το πρώτο ημίχρονο που είδα εγώ, μου έδωσε την εντύπωση ότι κατέβηκε για αγγαρία στο ΣΕΦ ο Άρης. Το παράτησε εύκολα το παιχνίδι. Προφανώς και η διαφορά των ομάδων είναι μεγάλη, αλλά αυτή η διαφορά είναι θέμα διάθεσης που δεν έδειξαν να έχουν οι παίκτες του Άρη.


Και αυτό ακριβώς είναι το λάθος. Εντάξει, υπάρχει τεράστια διαφορά σε βάθος και ποιότητα ρόστερ, αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία, ώστε να μην το προσπαθείς καν.

Δεν νοείται να χάνεις με 45 πόντους διαφορά, λες και αγωνίστηκες κόντα στους Cleveland Cavaliers ή στους Golden State Warriors (με 100 θα χάναμε, αλλά λέμε τώρα).

Μήπως οι παίχτες του Ολυμπιακού είναι πιο ξεκούραστοι και πιο ορεξάτοι; Παίξε, μην το παρατάς, ίδρωσε και χάσε και με 20-25, αλλά μέχρι εκεί.
I love this game
Όλη την χρονιά παίζουμε ουσιαστικά με 8-9 παίχτες στο ροτέισον και από αυτούς σου λείπουν οι 2 εκ των οποίων ο ένας είναι ο 1ος ριμπάουντερ στην Α1 και όποτε παίζει αλλάζει προς το καλύτερο όλη η αμυντική λειτουργία της ομάδας. Μας αρέσει δεν μας αρέσει δεν μπορούμε να σταθούμε αξιοπρεπώς έτσι κόντρα στον Ολυμπιακό. Ας ελπίσουμε του χρόνου να μπορούμε να συζητάμε σε άλλη βάση. Έγω δεν μπορώ να κατηγορήσω τους παίχτες.....
hagi
Όπως και να έχει δεν πρέπει να χάνεις με τέτοιες διαφορές.. Ότι δικαιολογία και να έχεις.. Γιατί αυτό που φάνηκε είναι ότι δεν προσπάθησε κανένας.. Δεν είχαν όρεξη.. Αν παλεύανε και έχαναν με αυτή την διαφορά δεν θα με πείραζε (αν και δεν πιστεύω ότι θα χάναμε με τόσους πόντους ) , αλλά να μην προσπαθείς καθόλου είναι κακό.
Χαλάνε την εικόνα της ομάδας και στο τέλος έγραψαν την μεγαλύτερη διαφορά στην ιστορία απέναντι στον Ολυμπιακό..Θα μου πεις και τί έγινε;; Έ , εντάξει δεν είναι ωραία να πετυχαίνεις αρνητικά ρεκόρ.

Εντάξει όμως δεν πρέπει να τρελενόμαστε .. Μακάρι του χρόνου να είμαστε τελείως διαφορετική ομάδα. Φοβάμαι όμως με τις τιμωρίες που τρώμε μήπως δημιουργηθεί πρόβλημα με τον κ.Λάσκαρη.
El_Cid
QUOTE(SteelGandalf @ May 27 2015, 20:14 ) *
Δεν το παρακολούθησα το παιχνίδι (το ποιο;;;), οπότε δεν έχω άποψη για την εξέλιξη του. Προφανώς και δεν περίμενα να παρουσιάσουμε κάποια αντίσταση στον Ολυμπιακό. Όχι όμως και να ηττηθούμε με τέτοια διαφορά στο σκορ. Οι 45 πόντοι, έρχονται ως συνέχεια των 38 (της προηγούμενης φάσης) και δεν χωνεύονται καθόλου εύκολα, όσα ελαφρυντικά και αν ψάξει κάποιος να βρει. Ας ελπίσουμε στο επόμενο παιχνίδι να μην ξεπεράσουμε και τους 50...

Τέτοιες ήττες, αποτελούν ντροπή και αμαυρώνουν την καλή εικόνα από το σύνολο της χρονιάς. Κρίμα...


Τα είπες όλα φίλε. Ντροπή και κρίμα.

ΥΓ. Αν μας ικανοποιεί που και που να μιλάμε για "Αυτοκράτορα" (έστω και χωρίς το θρόνο του εδώ και 20 χρόνια), θα πρέπει να θυμόμαστε ότι την ίδια βαριά φανέλα φοράμε όταν παίζουμε και εντός και εκτός, και απέναντι στον Ήφαιστο και απέναντι στον ΟΣΦΠ...
SteelGandalf
Στηρίζουμε, σχολιάζουμε, δεν κατηγορούμε. Απλά τοποθετούμαστε με την επιφύλαξη του να κάνουμε και λάθος.

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε hagi. Τεράστιο βαρόμετρο, ειδικά στην άμυνα, ο Naymick. Η παρουσία του και μόνο, αλλάζει τα δεδομένα. Η τρομερή του έφεση στα κοψίματα, στα μαρκαρίσματα, αλλά και στα ριμπάουντς, είναι τέτοια που προσφέρει στο μέγιστο βαθμό στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Σαφώς και συμπορευόμαστε με την διοίκηση. Βεβαίως και χαιρόμαστε για την έλευση του κυρίου Λάσκαρη. Εννοείται πως είναι απόλυτο χρέος μας να τον κρατήσουμε "ζεστό" κοντά μας.

Θα το πετύχουμε μόνο αν παραμείνουμε ενωμένοι και δεν δίνουμε δικαιώματα ώστε να κινδυνεύει η ομάδα μας με τιμωρίες. Είναι απαράδεκτο κι εντελώς ανόητο το να βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας.
SteelGandalf
Basket League Playoffs 2015

2η Φάση (Ημιτελικοί) - 2ος Αγώνας

Παρασκευή, 29/5/2015, 18:30 (OTE Sport 4 HD)

Ολυμπιακός - Άρης


QUOTE(www.pressaris.gr)
Δεύτερος ημιτελικός στο ΣΕΦ (PRESSARIS-LIVE, 18:30) με στόχο την πλήρη αλλαγή πορείας

Μετά την βαριά ήττα της Τετάρτης, ο Άρης επιστρέφει σήμερα (18:30) στο ΣΕΦ με πρωταρχικό στόχο να… εμφανιστεί στο γήπεδο και να κάνει ό,τι δεν έκανε 48 ώρες πριν, να παίξει μπάσκετ, στον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.


Η μόνη απαίτηση από τους φιλάθλους του Άρη προς τους παίκτες της (κάθε) ομάδας (του συλλόγου) είναι απλή. Να τα έχουν δώσει όλα μέσα στο γήπεδο, όταν τελειώνει ένα παιχνίδι.

Ελαφρυντικά υπάρχουν, προβλήματα υπάρχουν, η ψυχολογία ήταν σε χαμηλά επίπεδα μετά και την βαριά τιμωρία, ο αντίπαλος είναι σαφώς πιο ποιοτικός και με περισσότερες λύσεις, όμως όλα αυτά δεν αποτελούν δικαιολογία για την εμφάνιση. Για την ήττα ίσως, για την εμφάνιση όμως όχι.

Σε καμία περίπτωση αυτό που παρουσίασαν οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη προχθές δεν είχε σχέση με την ομάδα μπάσκετ του Άρη την περίοδο 2014-15, αυτή που “έλιωσε” την ΑΕΚ, που κέρδισε δύο φορές καθαρά τον ΠΑΟΚ.

Ο Άρης χωρίς τους Νέιμικ και Αντεγκμπόγιε δεν μπορεί να παίξει την ίδια άμυνα που θα έπαιζε αν οι συγκεκριμένοι ήταν διαθέσιμοι. Η πραγματικότητα όμως είναι μία. Οι κίτρινοι πρέπει να προσαρμοστούν σε ότι διαθέτουν και να τα δώσουν όλα, γιατί υπάρχει και το πρεστίζ και ο εγωισμός.

Δεν υπάρχει άλλη λογική αντιμετώπισης ενός αγώνα σαν το σημερινό, με αυτόν τον Ολυμπιακό που βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.
SteelGandalf
1η Περίοδος

Ολυμπιακός - Άρης : 24-13

Έχουμε 3/11 2p FG και 1/6 3p FG. Με τέτοια ποσοστά δεν πάμε πουθενά...

2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Ολυμπιακός - Άρης : 47-24
SteelGandalf
3η Περίοδος

Ολυμπιακός - Άρης : 78-38

Στο 1ο παιχνίδι, το σκορ της 3ης περιόδου ήταν 71-42 (29 πόντοι διαφοράς). Σήμερα είναι ήδη 30, με τον Ολυμπιακό να έχει πετύχει 7 περισσότερους και τον Άρη 4 λιγότερους...

Αν και στην 4η περίοδο συνεχιστεί το ίδιο σερί, όχι μόνο θα αυξηθεί η διαφορά, αλλά προβλέπω πως θα ξεπεραστούν και οι 45 πόντοι του 1ου αγώνα, καθώς και η κατοστάρα από πλευράς γηπεδούχων...

4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Ολυμπιακός - Άρης : 92-57

Τελικά, αν και ξεκίνησε δυνατά την τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός και εκτίναξε την διαφορά ακόμη και στους 46 πόντους (86-40), υποθέτω πως χαλάρωσε, με αποτέλεσμα με δύο τρίποντα, να την κατεβάσουμε στους 40 και στην συνέχεια, να ολοκληρώσουμε το παιχνίδι με ήττα 35 πόντων διαφοράς.

Όλα τα σχόλια μου, αφορούν το play by play του www.esake.gr, αφού δεν είχα την δυνατότητα να παρακολουθήσω και αυτό το παιχνίδι.

QUOTE(www.pressaris.gr)
Πρίφτης: «Δύσκολη εμπειρία για μας, φάνηκε ότι δεν μπορούμε…»

Ο Άρης βιώνει μια δύσκολη εμπειρία στα δυο πρώτα παιχνίδια της ημιτελικής σειράς με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη που επεσήμανε ότι η έκβαση των αγώνων δείχνει ότι δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστικός απέναντι στους ερυθρόλευκους.


Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι ο προπονητής των κίτρινων είπε: «Είναι μια δύσκολη εμπειρία για μας. Φάνηκε ότι δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τον Ολυμπιακό γιατί παίζει σε υψηλό ρυθμό. Εμείς δεν έχουμε τις δυνάμεις αριθμητικά και σωματικά. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε.

Πρέπει να ανακάμψουμε. Να δούμε τι συμβαίνει με τους μικροτραυματισμούς ανάμεσα στους 10 παίκτες που έχουμε στη διάθεση μας. Να δούμε αν ο Νέιμικ μπορεί να συμμετέχει σε αυτή τη σειρά και μετά να δούμε την επόμενη διασταύρωση.

Ερωτηθείς αν ο Νέιμικ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο τρίτο ματς ανέφερε: «Είναι τέτοια η φύση του τραυματισμού του που πρέπει να βλέπουμε μέρα με τη μέρα. Έτσι όπως είναι η κατάσταση το πιο πιθανό είναι να τον έχουμε στην επόμενη σειρά».


QUOTE(www.pressaris.gr)
Ο Πρίφτης έδωσε τη σωστή ερμηνεία των δύο «άσχημων» ηττών στο ΣΕΦ

Ο Δημήτρης Πρίφτης με τις δηλώσεις του ερμήνευσε τι σημαίνουν αυτές οι δύο ήττες για τον Άρη σε σχέση με την επιτυχία εισόδου της ομάδας στις τέσσερις καλύτερες του πρωταθλήματος και την προσπάθεια των παικτών του καθ' όλη τη χρονιά.


Ο τεχνικός του Άρη υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Για μας είναι δύσκολη εμπειρία. Είναι φανερό ότι δεν είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό, παίζει σε έναν πολύ υψηλό ρυθμό, έχει καλή νοοτροπία σε αυτό το κομμάτι και είναι δύσκολο για μας να ακολουθήσουμε και ενεργειακά και σωματικά και αριθμητικά. Τις δύο αυτές εμφανίσεις ο καθένας μπορεί να τις ερμηνεύσει όπως θέλει. Εγώ θα πω ότι οι εμφανίσεις που είναι κακές δείχνουν το μέγεθος της επιτυχίας της ομάδας να είναι στην τετράδα και κυρίως την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες όλη τη χρονιά και έχουν καταφέρει να έχουν την ομάδα στις τέσσερις καλύτερες και φυσικά συνεχίζουμε».

Συνέχισε λέγοντας πως «είναι για μας δύσκολο παρόλο που υπάρχουν απουσίες, αν και είναι λογικό να πει κανείς ότι πρέπει να βρίσκει τρόπους η ομάδα να τις καλύπτει, βρισκόμαστε σε μια περίοδο πλέι οφ, που δεν μπορούμε να κάνουμε προσθήκες ή αντικαταστάσεις. Οι δύο είναι σίγουρα νοκ άουτ, περιμένουμε να δούμε πως είναι ο Νέιμικ. Για όσους καταλαβαίνουν τη δυσκολία των πλέι οφ και τις απαιτήσεις του παιχνιδιού, είναι πολύ δύσκολο έχοντας μείνει αριθμητικά αυτοί που είμαστε, να παίζουμε παιχνίδια στη συχνότητα που γίνονται, κάθε 2-3 μέρες, που δεν είναι απλά, αλλά έντονα και με υψηλές απαιτήσεις».

Κατάληξε υποστηρίζοντας ότι «θα ξεκουραστούμε αύριο γιατί το χρειαζόμαστε και περιμένουμε τον Ολυμπιακό για να κάνουμε μια καλύτερη εμφάνιση. Είναι κάτι που θέλουμε όλοι».


Box Score



Key facts of the match

hagi
Ρεζίλι.. Είπαμε να χάσουμε. Αλλά είμαστε ανύπαρκτοι.

Αυτός ο Τσιάρας ήρθε για βοήθεια; και τον πίστευα λίγο. Αλλά τίποτα. Είναι κρίμα επαγγελματίες παίχτες να παίζουν έτσι..
SteelGandalf
Κι εγώ, για να είμαι ειλικρινής, περίμενα πολλά περισσότερα από την επιστροφή του Γιώργου Τσιάρα στην ομάδα. Παίχτης που θεωρητικά θα μπορούσε να μπει στο κλίμα της άμεσα και να βοηθήσει σαφώς περισσότερο.

Είναι θέμα προσαρμογής; Είναι θέμα συστημάτων (γιατί εντάξει, δεν είναι εύκολο μέσα σε λιγότερο από μήνα να μπεις και να αφομοιώσεις τα πάντα); Είναι θέμα ψυχολογίας;

Ποιος ξέρει...

Πάντως, δεν θεωρώ πως έχουμε την δυνατότητα ώστε να ηττηθούμε με λιγότερους από 20+ πόντους διαφορά, ειδικά εκεί μέσα. Θα ήταν ευκαιρία να ακολουθήσει την αποστολή και ο Δημήτρης Φλιώνης (δεν γνωρίζω το γιατί δεν συμπεριλήφθηκε σε αυτήν), ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής και παραστάσεις.
dimitrios 1985
QUOTE (SteelGandalf @ May 29 2015, 20:23 ) *
Κι εγώ, για να είμαι ειλικρινής, περίμενα πολλά περισσότερα από την επιστροφή του Γιώργου Τσιάρα στην ομάδα. Παίχτης που θεωρητικά θα μπορούσε να μπει στο κλίμα της άμεσα και να βοηθήσει σαφώς περισσότερο.

Είναι θέμα προσαρμογής; Είναι θέμα συστημάτων (γιατί εντάξει, δεν είναι εύκολο μέσα σε λιγότερο από μήνα να μπεις και να αφομοιώσεις τα πάντα); Είναι θέμα ψυχολογίας;

Ποιος ξέρει...

Πάντως, δεν θεωρώ πως έχουμε την δυνατότητα ώστε να ηττηθούμε με λιγότερους από 20+ πόντους διαφορά, ειδικά εκεί μέσα. Θα ήταν ευκαιρία να ακολουθήσει την αποστολή και ο Δημήτρης Φλιώνης (δεν γνωρίζω το γιατί δεν συμπεριλήφθηκε σε αυτήν), ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής και παραστάσεις.

Έχεις μεγάλο δίκιο σε αυτό που λες για τον δημητράκη τον φλιώνη..Είναι φανερό ότι το παιδί κάνει βήματα πίσω δυστυχως..Και αυτό επειδή δεν του δίνονται ευκαιρίες...Όπως θα είδες δεν κλήθηκε καν στην προετοιμασια για το παγκοσμιο της κρήτης..Κρίμα,πολύ κρίμα...
Timemaster
Αν δε κάνω λάθος ο Φλιώνης δίνει πανελλαδικές εξετάσεις το παιδί με αποτέλεσμα σκόπιμα εδώ και ένα διάστημα να μην είναι στην ομάδα.

rolleyes.gif
SteelGandalf
QUOTE(Timemaster @ May 29 2015, 21:25 ) *
Αν δε κάνω λάθος ο Φλιώνης δίνει πανελλαδικές εξετάσεις το παιδί με αποτέλεσμα σκόπιμα εδώ και ένα διάστημα να μην είναι στην ομάδα.

rolleyes.gif


Ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο έγραψα με επιφύλαξη, λέγοντας πως δεν γνωρίζω τον λόγο. Εφόσον ισχύει αυτό που λες, δεν τίθεται θέμα.

Και δεν συμφωνώ, φίλε Δημήτριε, με την τοποθέτηση σου για βήματα πίσω. Το γεγονός ότι δεν έχουμε είκονα του εμείς, δεν σημαίνει πως το παιδί δεν δουλεύει και δεν εξελίσσεται. Ίσα ίσα που με τον κύριο Πρίφτη και το γενικό project του Άρη (τρανή απόδειξη ο Πουλιανίτης), ακρίβως το αντίθετο πιστεύω πως συμβαίνει και γι' αυτό εξέφρασα και την αποριά μου (την οποία μας έλυσε ο φίλος Κώστας - Timemaster). wink.gif
yorgos
Πάντως τα όσα έγιναν με το Γκίκα και με άλλους δε δείχνουν πρόοδο των νέων παικτών. Ο Μούρτος ειδικά για μένα δε δείχνει καμία βελτίωση κι ήταν το καλύτερο πρότζεκτ, ο Γκίκας έφυγε, άλλος για Αμερική...δεν είμαι ευχαριστημένος που πέσαμε στη λούμπα του κάθε Αντεγκμπόγιε.
SteelGandalf
QUOTE(yorgos @ May 29 2015, 23:26 ) *
Πάντως τα όσα έγιναν με το Γκίκα και με άλλους δε δείχνουν πρόοδο των νέων παικτών. Ο Μούρτος ειδικά για μένα δε δείχνει καμία βελτίωση κι ήταν το καλύτερο πρότζεκτ, ο Γκίκας έφυγε, άλλος για Αμερική...δεν είμαι ευχαριστημένος που πέσαμε στη λούμπα του κάθε Αντεγκμπόγιε.


Χωρίς να διαφωνώ επί της ουσίας με τα λεγόμενα σου, απλά θα σου τονίσω πως και οι δύο συγκεκριμένοι παίχτες είναι 24 ετών. Άρα δεν μιλάμε νέους παίχτες με την έννοια του Φλιώνη, του Πουλιανίτη, του Βεζένκοφ, ακόμα και του Μποχωρίδη.

Είναι εντελώς διαφορετικές οι προοπτικές ενός παίχτη 16-17-18-19 ετών και άλλες ενός άνω των 23 ετών.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως αν δουλέψει κάποιος, ακόμη και σε μεγαλύτερη ηλικία, δεν θα μπορέσει να προοδεύσει. Απλά δεν είναι ίδιες οι προοπτικές εξέλιξης.

Από 'κει και πέρα, γνωρίζεις την άποψη μου για το Νίκο Γκίκα, που τον είχα πουλέν και το πόσο με πείραξε η φυγή του, όταν αποφάσισαν να κρατήσουν στο ρόστερ τον Adegboye.

Υ.Γ. Πέραν όλων των άλλων, έχασα και την δυνατότητα να διεκδικήσω τα πούρα που μου έταξες ως στοίχημα. tongue.gif
hagi
QUOTE(yorgos @ May 29 2015, 23:26 ) *
Πάντως τα όσα έγιναν με το Γκίκα και με άλλους δε δείχνουν πρόοδο των νέων παικτών. Ο Μούρτος ειδικά για μένα δε δείχνει καμία βελτίωση κι ήταν το καλύτερο πρότζεκτ, ο Γκίκας έφυγε, άλλος για Αμερική...δεν είμαι ευχαριστημένος που πέσαμε στη λούμπα του κάθε Αντεγκμπόγιε.


Για μένα ο Μούρτος έχει προχωρήσει. Όχι πολύ αλλά έχει πάρει κάτι.. Καλός ή κακός με ξένους μόνο μπορούμε να κάνουμε κάτι και κάποιους δευτεροκλασάτους Έλληνες.. Όπως δηλαδή όταν είχαμε Πελεκάνο,Αθηναίου και λοιπούς αν είχαμε και ξένους θα είμασταν πολύ καλή ομάδα.. Όμως έφυγαν αυτοί και πήραμε τους ξένους.. Χωρίς κάποιους Έλληνες που να μπορούν να βοηθήσουν σε συνδιασμό με ξένους δεν γίνεται δουλειά.. Με τα πιτσιρίκια δε νομίζω να πάμε μπροστά ποτέ.. Θέλει και έμπειρους μια ομάδα.Τα πιτσιρίκια πρέπει να είναι λίγα και να παίζουν αλλά να μην στηρίζεται σε αυτούς η ομάδα γιατί τους αγχώνει.. Ενώ αν μπαίνουν ξέροντας ότι δεν κρίνεται από αυτούς η ομάδα , κάνουν πολύ καλά πράγματα και βελτιώνονται πολύ καλύτερα. Άποψή μου βέβαια.
SteelGandalf
Έχεις δίκιο Αντώνη - hagi.

Θεωρώ πως την επόμενη χρονιά θα δούμε κάτι τέτοιο. Η ομάδα χρειάζεται και πρωτοκλασάτους (θα πω εγώ) παίχτες, όπως ο Πελεκάνος, ο Αθηναίου και άλλοι, οι οποίοι με την βοήθεια αξιοπρεπών ξένων, θα συμπληρώσουν ένα σύνολο περισσότερο από αξιόμαχο και αξιοπρεπές, που θα διεκδικεί τις νίκες παντού.

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για κάτι τέτοιο. Ο φετινός Άρης, έτσι όπως έχει οργανωθεί, ακόμη και χωρίς την έλευση του κυρίου Λάσκαρη, θα μπορούσε να έχει κάνει το βήμα παραπάνω (αναφέρομαι στην ομάδα που περιέργραψα στην προηγούμενη παράγραφο), αν φυσικά δεν είχε τις υποχρεώσεις των παρελθόντων ετών (περισσότερα χρήματα έπρεπε να δαπανήσουμε για τα προηγούμενα έτη, παρά για την δημιουργία της φετινής ομάδας και, ως γνωστόν, δεν είχαμε τέτοια πολυτέλεια).

Με δεδομένο πως αυτά (τα παλαιά χρέη προς τρίτους) τα έχει αναλάβει, πλέον, ο κύριος Λάσκαρης, ο Άρης θα μπορέσει να επενδύσει στο τρέχον έμψυχο δυναμικό του (αναφέρομαι στον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς). Πολύ δε περισσότερο, αν συμβάλλει οικονομικά και σε αυτή την κατεύθυνση ο νέος μεγαλομέτοχος της ομάδας.

Αυτό μένει να αποδειχθεί στο κοντινό μέλλον.
Timemaster
Για να είμαι ειλικρινής δεν είδα ούτε άκουσα την μετάδοση από κάποιο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Το αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό πάντως...
Ο Ολυμπιακός έρχεται σε φουλ φόρμα από το f4 και από ότι φαντάζομαι προσπαθεί να είναι σε εγρήγορση για τον τελικό με ΠΑΟ μιας και δε θα αντέξει να χάσει για άλλη μια φορά το πρωτάθλημα.

Όσο το να είμαστε ανταγωνιστικοί φάνηκε στις δηλώσεις μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ όπου όπως έλεγαν δε μπορούσαν οι παίχτες να πάρουν τα πόδια τους συν τους τραυματισμούς που έχουμε.

Ελπίζω μόνο στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ να είμαστε με τον Νειμικ και με γεμάτες μπαταρίες έτσι ώστε να τα χτυπήσουμε.

rolleyes.gif
SteelGandalf
Γράφονται δεξιά και αριστερά πράγματα για το τι κάνουν οι άλλες ομάδες (π.χ. η Α.Ε.Κ. που υποτίθεται πως θα αγωνιστεί στην euroleague).

Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Πότε θα το καταλάβουμε αυτό;

Εμείς προσπαθούμε να εξυγιάνουμε την ομάδα μας και μέσα από σωστό προγραμματισμό να την ξαναδούμε στην κορυφή.

Χρειάζεται κόπος, χρόνος, υπομονή, αλλά τα δείγματα γραφής είναι περισσότερο από ενθαρρυντικά.

Πέραν της τεράστιας προσπάθειας, των τελευταίων ετών, της διοίκησης του κυρίου Αρβανίτη, ήρθε ως αρωγός ένας άνθρωπος με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, ο κύριος Λάσκαρης.

Η ομάδα έχει απώλειες και δεν έχει ούτε τις δυνατότητες, ούτε το βάθος για να κοντράρει μία από τις δύο καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, τον φετινό Ολυμπιακό.

Όποιος παρακολουθεί μπάσκετ και δεν κάνει απλά μια κακόπιστη κριτική, γνωρίζει πως έτσι έχουν τα πράγματα. Μας πονάνε οι ήττες με τέτοιες διαφορές, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.

Κι εγώ σε αυτό ελπίζω φίλε Κώστα (Timemaster). Να μπορέσει να βοηθήσει ο Drew Naymick στην σειρά με αντίπαλο τον Π.Α.Ο.Κ., ώστε να είμαστε αρκούντως ανταγωνιστικοί και να την παλέψουμε. Πάλι είναι δύσκολα τα πράγματα, αφού και μειονέκτημα έδρας έχουμε και, μάλλον, χωρίς κόσμο θα αγωνιστούμε στο Nick Galis Hall.
38aris
Έχοντας μια μικρή πείρα, η λογική που κινείται ο Ολυμπιακός και τα δίνει όλα είναι πραγματικά μια ένδειξη σεβασμού.
Σε αντιμετωπίζει σαν υπολογίσιμο αντίπαλο, ούτε κάνει αγγαρεία, ούτε λυπάται.
Σε αναγκάζει να κοιτάξεις τον καθρέφτη σου και να δεις όλες τις αδυναμίες. Και αυτό είναι το πρώτο βήμα για πραγματική βελτίωση και σύγκλιση.
Κακά τα ψέμματα αυτή είναι η διαφορά των δύο ομάδων σε αγώνα στο ΣΕΦ τώρα (με τους τραυματισμούς) και καλό θα είναι να ξεχάσουμε (όσοι πιστεύουν ακόμα) τα θαύματα μέσα σε μια χρονιά και να κοιτάξουμε βήμα - βήμα την βελτίωση του προγράμματος που έχει ξεκινήσει.
Μου αρέσει που παίζει αρκετά ο Πουλιανίτης και που φαίνεται το ταβάνι ορισμένων παικτών.
Κάποτε ρίχναμε εμείς τριαντάρες στον Ολυμπιακό, ποιός τις θυμάται τώρα?
Αυτά τα ξεφτίλα κλπ τα ακούω βερεσέ, ειδικά όταν ο Ολυμπιακός έχει το 20πλάσιο (χωρίς υπερβολή μπορέι να είναι και παραπάνω) μπάτζετ και μία πραγματικά έτοιμη και δουλεμένη ομάδα.
Να ελπίσουμε να είμαστε υγιεις και τουλάχιστον να κερδίσουμε ότι μας αναλογεί από εδώ και πέρα.
hagi
Φίλε 38aris το ξεφτίλα επειδή το χρησιμοποίησα εγώ δεν έγινε τόσο λόγο της διαφοράς αλλά του τρόπου που έπαιξαν.. Γιατί εμένα δεν μου έδειξαν ότι είχαν πάθος μέσα στο γήπεδο.. Κανείς δεν ονειρεύεται και πιστεύει ότι μπορούμε να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό αλλά όχι να χάνεις με τα χέρια κάτω.. Δείξε ότι το παλεύεις όσο μπορείς και δεν πήγες απλά για να τελειώσει η σειρά..

Στο κάτω κάτω άλλες φορές που είχαμε χειρότερη ομάδα δεν χάναμε τόσους πόντους.. Αυτό με πείραξε προσωπικά και χρησιμοποίησα το ξεφτίλα.. εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι.

Κατα τ'άλλα συμφωνώ με αυτά που γράφεις..
Air Kef
ΟΛΑ τα ποστ για τους αγώνες Άρης-Ολυμπιακός για τα ημιτελικά μεταφέρθηκαν στο κατάλληλο τόπικ.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων ΑΡΗ-ΠΑΟΚ

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα της σειράς των μικρών τελικών της Α1 ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς διεξάγεται την Τρίτη (9/6) στο «Nick Galis Hall».


Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της σειράς των μικρών τελικών έχει ως εξής:

1ος ΑΓΩΝΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 7-6-2015

Κ.Γ.ΠΑΟΚ 18:00 ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ NS2 & NS2 HD

2ος ΑΓΩΝΑΣ

ΤΡΙΤΗ 9-6-2015

NICK GALIS HALL («κεκλεισμένων των θυρών») 19:30 ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ
NS1 & NS1 HD

3ος ΑΓΩΝΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 13-6-2015

Κ.Γ. ΠΑΟΚ 19:30 ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ NS1 & NS1 HD

4ος ΑΓΩΝΑΣ (εφόσον χρειασθεί)

ΤΕΤΑΡΤΗ 17-6-2015

NICK GALIS HALL («κεκλεισμένων των θυρών») 19:30 ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ NS2 & NS2 HD

5ος ΑΓΩΝΑΣ (εφόσον χρειασθεί)

ΣΑΒΒΑΤΟ 20-6-2015

Κ.Γ. ΠΑΟΚ 19:30 ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ NS2 & NS2 HD
SteelGandalf
Είμαστε ήδη σε mood του επικείμενου ντέρμπι, μεταξύ "ΠΑΟΚ - ΑΡΗ", οπότε μπορούμε να συνεχίσουμε τις συζητήσεις μας εδώ.

Παρακαλείσθε να τοποθετείστε στην παραπέμπουσα θεματική ενότητα, για θέματα που αφορούν την συγκεκριμένη φάση (Μικροί Τελικοί - 3η-4η Θέση) των playoffs.
SteelGandalf
Αύριο το απόγευμα, 9/6/2015 στις 19:30 (novasports1 & 1HD), ο 2ος αγώνας της σειράς των μικρών τελικών, μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ, για την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Για περισσότερα και για οποιοδήποτε σχόλιο επιθυμείτε να κάνετε, μπορείτε να κοιτάξετε εδώ.
SteelGandalf
Μετά το πέρας της 12ης νυχτερινής κι έχοντας πλέον μπει στο Σάββατο 13/6/2015, την ημέρα διεξαγωγής του 3ου αγώνα (19:30, novasports1 & 1HD) της σειράς των μικρών τελικών, μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη, όποιος ενδιαφέρεται κι επιθυμεί να σχολιάσει, μπορεί να το κάνει εδώ.
SteelGandalf
Σε κάτι λιγότερο από δύο ημέρες, Τετάρτη 17/6/2015 (19:30, novasports2 & 2HD), θα διεξαχθεί η 4η αναμέτρηση για την κατάκτηση της 3ης θέσης της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Για οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με την συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά και για τα μέχρι στιγμής δεδομένα αυτής της σειράς, μπορείτε να σχολιάζετε εδώ.
Timemaster
Χτες επέστρεψα από τις μίνι διακοπές μου και δυστυχώς δε μπόρεσα να παρακολουθήσω τους 2 τελευταίους αγώνες με τον ΠΑΟΚ... αν και διάβασα για τα παιχνίδια.

Αυτό που μου μένει από όλη την χρονιά είναι μια γλυκόπικρη γεύση.
Ουσιαστικά η τρίτη θέση χάθηκε εξαιτίας του μικρού ροτέσιον που είχε η ομάδα και τους πολλούς τραυματισμούς και μέσα στη χρονιά αλλά κυρίως στα play-off.

οι συνεχείς τραυματισμοί του Τόμας αλλά και ο χρόνος μέχρι να αρχίσει να πατάει καλά στα πόδια του ουσιαστικά μας στέρησαν την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια.
Ενώ οι τραυματισμοί των Αντεγμπόγιε , Νέιμικ την τρίτη θέση στα play-off.

Ακόμα και να κερδίζαμε στον ΠΑΟΚ στο τέταρτο παιχνίδι δε νομίζω να καταφέρναμε να κερδίσουμε και το πέμπτο. ήταν καλύτερος σε όλη την σειρά και εκμεταλεύτικε την εμπειρία του και το βαθύτερο του ρόστερ.

Θεωρητικά η χρονιά είναι θετικότατη μιας και εκπληρώσαμε με το παραπάνω τους βασικούς στόχους που ήταν
α. Μια καλύτερη θέση από πέρσι.
β. Οικονομική εξυγίανση
γ. Να μπει άλλος ένας νεαρός παίχτης στο ρόστερ (Πουλιανίτης)

όμως παρόλο που κατακτήσαμε την τέταρτη θέση σε κανονική διάρκεια και σε play-off
παρόλο που αποκτήσαμε νέο πρόεδρο με μεγαλύτερη οικονομική άνεση
η πικρία του γεγονότος ότι θα μπορούσαμε να φτάσουμε στην απευθείας έξοδο στην Ευρώπη και την τριάδα
και το γεγονός ότι δεχτήκαμε κάποιες ντροπιαστικές ήττες (ΑΕΚ , Ολυμπιακός)
ενώ δε καταφέραμε να δούμε από κοντά την ομάδα μας στα τελευταία της τέσσερα παιχνίδια
χτυπάει άσχημα.
Ακόμα με πονάει ο αποκλεισμός από το κύπελλο μιας από θεωρητικά υποδεέστερη ομάδα.

Τώρα ουσιαστικά τρέχουμε να αποκτήσουμε wild cart μπας και καταφέρουμε να επεκτείνουμε το συμβόλαιο του Βεζένκοφ και για του χρόνου.

rolleyes.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.