Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Euroleague 2013-2014 off topic
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Euroleague 2013-14
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
HackerBaby
Παντως νομιζω οτι το basket που πεζει η barca ειναι το καλυτερο στη διοργανωση αυτη τη περιοδο.Βεβαια μπορει να επηρεαζομαι και απο το οτι εκει παιζει ο παιχταρας που εχω και στη φωτο tongue.gif Παρολαυτα η ρεαλ θα το παρει τον ημιτελικο γτ εχει τον αερα της barca δυστηχως και θα χασει στον τελικο απο τον τεραστιο milos ...
xristos_metal
Ακομη νωρις ειναι, αλλα νομιζω η Ρεαλ ειναι το νουμερο ενα φαβορι.
roko
Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο νικητης του Ρεαλ Μπαρτσελονα θα το σηκωσει κιολας.
pain of salvation
QUOTE(GK_23 @ Apr 26 2014, 11:50 ) *
Όσο "εμπρηστική" και αν ακούγεται η παραπάνω άποψη στα αυτιά των φίλων του Ολυμπιακού, προσωπικά την υπογράφω με χέρια και πόδια, παρόλο που είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού. Το "παραμύθι" που έχουν πουλήσει φέτος στον κόσμο οι Αφοί, ο Μπαρτζώκας και τα ερυθρύλευκα ΜΜΕ έχει ξεπεράσει κάθε όριο κατά την άποψή μου. Φυσικά σε μια ενδεχόμενη απώλεια του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός θα έχει κατορθώσει μέσα σε μια σεζόν να κάνει τον Πεδουλάκη κυπελλούχο, τον Αλβέρτη πρωταθλητή και να στείλει τον Μπουρούση στο Φ4. Αν η σεζόν κλείσει με 0/3 τότε η ομάδα θα έχει κάνει τη χειρότερη συγκομιδή αμέσως μετά τη σεζόν 2007-2008. Αυτή ήταν η τελευταία σεζόν όπου ο Ολυμπιακός δεν κατέκτησε κανέναν εγχώριο τίτλο και δεν έπαιξε καν στο Φ4 της Ευρωλίγκας. Τα μόνο κέρδη του Ολυμπιακού από τη φετινή σεζόν θα είναι δύο (Ντάνστον πρωτίστως και Λοτζέσκι δευτερευόντως) από τους 9(!) συνολικά ξένους που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας και ο Παπαπέτρου, ο οποίος μπήκε στο rotation από σπόντα (τραυματισμός Περπέρογλου) και για τον οποίο θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να αξιοποιηθεί περισσότερο του χρόνου. Οι ζημιές θα είναι αρκετά περισσότερες, με κυριότερες τη διατάραξη της χημείας από τις πολλές και αποτυχημένες ως επί το πλείστον μεταγραφές και το γεγονός πως η ομάδα γέμισε με γυρολόγους Αμερικανούς χαμηλής ποιότητας και παραμέλησε τα νεαρά ελληνόπουλα. Η δικαιολογία περί "φτηνού" μπάτζετ δεν στέκει. Δεν είχε μικρό μπάτζετ ο Ολυμπιακός. Αν η ομάδα έδωσε 650 χιλιάρικα συμβόλαιο στο Μπέγκιτς για να τον έχει να προπονείται μόνος του και άλλα 300 χιλιάρικα για να πάρει τον Σερμαντίνι μεσούσης της σεζόν για να γράφει DNP στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν, τότε το πρόβλημα είναι αλλού.

Διαβάζω πολλά σχόλια του στυλ "ευχαριστούμε την ομάδα για όσα μας πρόσφερε αυτήν την τριετία" και αναρωτιέμαι σε ποια ομάδα αναφέρονται. Μόλις 4 από τους παίκτες που αγωνίστηκαν χθες ήταν μέλη της back to back ομάδας. Η ομάδα της διετίας του 2011-2013 ξεκίνησε να αποδομείται από πέρυσι το καλοκαίρι και η αιτία για αυτό ήταν η αλαζονεία της διοίκησης και του προπονητή. Πλέον μιλάμε για μια εντελώς διαφορετική ομάδα, τόσο σε μονάδες όσο κυρίως σε αγωνιστικό στυλ. Η παρουσία των Αφών όχι μόνο δεν αποτελεί εχέγγυο για μελλοντικές επιτυχίες αλλά αντίθετα δηλώσεις όπως οι χθεσινές μάλλον αφήνουν υποσχέσεις για επιστροφή στις εποχές 2004-2011. Φυσικά το να χάνεις στους "8" από μια ομάδα που ήταν καλύτερή σου, δεν αποτελεί καταστροφή. Συμβόλαιο με την επιτυχία δεν έχει κανείς. Τις προσδοκίες όμως για θρι πιτ τις καλλιέργησε η ίδια η διοίκηση και έκαναν μεγάλο κακό στην ομάδα κατά την διάρκεια της σεζόν.

Και επειδή ξεκινάει ήδη να καλλιεργείται ένα κλίμα υποτίμησης του εγχώριου πρωταθλήματος, εγώ θα πω το εξής: Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Ασχέτως τι γνώμη έχω για την ΕΟΚ, τον ΕΣΑΚΕ, τον Βασιλακόπουλο, τον Γιαννακόπουλο, τα εξωαγωνιστικά γενικότερα, ο ΠΑΟ όσα ματς κέρδισε πέρυσι και φέτος απέναντι στον ΟΣΦΠ τα κέρδισε δίκαια μέσα στο παρκέ. Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται μονίμως κατώτερος των περιστάσεων τα δύο τελευταία χρόνια απέναντι στον ΠΑΟ. Το τι έκανε ο Χίος και οι φίλαθλοι στην κερκίδα είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Ο Μάντζαρης έκανε τις πιο σωστές δηλώσεις χθες το βράδυ: Πρέπει να συσπειρωθούμε για το Πρωτάθλημα.

Τέλος, η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου του Ολυμπιακού έχει πέσει στην ίδια παγίδα που είχε πέσει στις αρχές της σεζόν 2011-2012 και δεν βλέπει ότι αυτή τη στιγμή συντελείται ουσιαστικά πισωγύρισμα. Η ομάδα που στήθηκε το καλοκαίρι του 2011 χλευάστηκε στην κυριολεξία από τον ίδιο τον κόσμο του Ολυμπιακού, όταν ξεκινούσε την προσπάθειά της, και αυτό εν πολλοίς οφειλόταν στο ότι ο κόσμος ήταν κουρασμένος από τις συνεχόμενες αποτυχίες των προηγούμενων ομάδων. Η φετινή ομάδα του Ολυμπιακού έχει τύχει τέτοιας στήριξης από τον κόσμο, όση δεν έχει τύχει ποτέ καμία άλλη ομάδα σε κανέναν τμήμα του συλλόγου. Οι δε πρόεδροι και ειδικά ο προπονητής έχουν κυριολεχτικά ανακηρυχτεί αλάθητοι. Αυτό με τη σειρά του οφείλεται στις επιτυχίες της προηγούμενης ομάδας. Έλα μου ντε όμως που δεν έχει καμία σχέση η φετινή ομάδα του Ολυμπιακού με την ομάδα του 2011-2013. Όπως δεν είχε καμία εντελώς σχέση με τις ομάδες των προηγούμενων ετών η ομάδα του 2011.

Ξέρω ότι η γνώμη δεν θα αρέσει στην συντριπτική πλειοψηφία των Ολυμπιακών αλλά έχω εκφράσει και παλιότερα στο φόρουμ την απαισιοδοξία μου για τη φετινή σεζόν και το μέλλον της ομάδας γενικότερα, αν και εφόσον συνεχίσει να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο.


Σκληρά λόγια,από κάποιον που στα χρόνια που διαβάζω το φόρουμ,φαίνεται ότι γνωρίζει τα του αθλήματος...
Όμως ρε φίλε,νομίζω γράφεις εν θερμώ...
Και εμένα με ξένισαν λίγο οι δηλώσεις,αλλά και εσύ στα γραφόμενά σου,έχεις μπει στο ίδιο τριπάκι με τους αφούς...
Κάποιες απορίες,παρατηρήσεις...
Καταρχήν,ποιο παραμύθι έχει πουλήσει ο Μπαρτζώκας?
Ποια ερυθρόλευκα ΜΜΕ? Μιλάς για Γαύρο και Πρωταθλητή? Διότι το ΦΩΣ,θυμάμαι να στολίζει τον κόουτς και την ομαδα αρκετές φορές.
Αν μιλάς για τις πρώτες 2,ποιος σοβαρός ασχολείται με το τι λένε?
Εισαι φίλαθλος,μιλάς σαν οπαδός και υποτιμάς τον αντιπαλο.
Δεν χάσαμε από τον Πεδουλάκη,χάσαμε από τον ΠΑΟ.Ο οποίος ΠΑΟ δεν είναι ομάδα Γ ΕΣΚΑ.Εχει ένα τρόπο παιξίματος που έχει δυσκολέψει σχεδόν όλη την Ευρώπη.Εμείς ποιοι είμαστε?
(Και αν χάσουμε από τον Αλβέρτη?2 φορές έχασε ο Μεσίνα.Ποιος είναι ο Μπαρτζώκας στην τελική?)
Δεν πάει ο Μπουρούσης φ4.Πάει η Ρεάλ.Μπράβο που πάει και ο Μπουρούσης,αλλά στα φρύδια μας και εμάς,Κωστής Παλαμάς.
Και ναι ο Μπουρούσης...Λες και παίζαμε με τον Τσέκο.
Γενικά,παίζουν και οι άλλοι μπάσκετ...
Στις μεταγραφές έχουν γίνει λάθη και φταίει και ο κόουτς το έχει πει.
Αλλά δεν φταίει που είναι νοσοκομείο η μισή ομάδα και έπρεπε να γίνουν μπαλώματα.
Δεν έχει σχέση η ομάδα η φετινή με την 2013?
Τον κόουτς δεν τον βάζεις μέσα?(και δεν είναι 4 παιχτες,είναι και ο Σερμαντίνι smile.gif, άσε που ο Σπανούλης είναι η μισή ομάδα,οπότε μια χαρά πανηγυρίζουμε για αυτά που έχουν δώσει από το 2011)

Φιλικά πάντα...

ας περιμένουμε να τελειώσει και η χρονιά...
T.W.Is.M.
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 26 2014, 00:18 ) *
Αφου δεν εχουμε ελληνικη ομαδα στο φαιναλ φορ για να γραψω τις προφητικες μου συμπτωσεις τοτε, θα το κανω τωρα.
Μολις τελειωσε το Ρεαλ-Ολυμπιακος λοιπον και η Ρεαλ περναει με 3-2 χαρη στο πλεονεκτημα εδρας. Την προηγουμενη φορα που το ιδιο ζευγαρι ειχε συναντηθει στους 8 και περασει η Ρεαλ κερδιζοντας το τελευταιο παιχνιδι στην εδρα της ηταν το 1996. Στον ημιτελικο ειχε συναντησει την Μπαρτσελονα, οπως και φετος, ενω στον αλλο ημιτελικο βρισκοταν η ΤΣΣΚΑ, οπως και φετος! Η μονη διαφορα ειναι η παρουσια τοτε του Παναθηναικου και τωρα της Μακαμπι, οι οποιες ηταν και οι μονες ομαδες που προκριθηκαν με μειονεκτημα εδρας.
Τοτε το κυπελλο ειχε κερδισει ο Παναθηναικος. Μηπως ηρθε η ωρα της Μακαμπι??? wink.gif


Συμπληρωνω μια ακομα συμπτωση που δεν προσεξα χτες, γιατι ολο το σεναριο μου ηρθε εκεινη τη στιγμη.
Εκει που γραφω "οι μονες ομαδες που προκριθηκαν με μειονεκτημα εδρας" το αλλαζω με το "οι μονες ομαδες που προκριθηκαν με μειονεκτημα εδρας εχοντας αποκλεισει ιταλικη ομαδα"!

QUOTE(D-Wade @ Apr 26 2014, 00:21 ) *
Όχι. Αν οι ομάδες πάνε χωρίς τραυματισμούς θα το σηκώσει ο Παπ



QUOTE(North_gato @ Apr 26 2014, 00:23 ) *
ασχετα με τα στατιστικα και την προιστορια, η λογικη λεει για τελικο Μπαρτσελονα- ΤΣΣΚΑ, οποτε νομιζω οτι το κυπελλο παει για την Καταλωνια.... Βεβαια δεν θα στοιχιματιζα και το αμαξι μου για αυτο.....



QUOTE(roko @ Apr 26 2014, 00:31 ) *
xaxaxa Καλο! smiley.gif Μονο καμια προφητεια των Μαγιας βεβαια μπορει να πονταρει σε νικη της Μακαμπι στο φαιναλ 4 αλλα ποτε δεν ξερεις.Μακαμπι ειναι αυτη και με καλο προπονητη.



QUOTE(North_gato @ Apr 26 2014, 00:35 ) *
Το αλλο με την παρθενα γιαγια το ξερεις? biggrin.gif



QUOTE(Dancing Madly Backwards @ Apr 26 2014, 00:37 ) *
Αν η Μπαρτσελόνα περάσει τον ημιτελικό θα το σηκώσει.



QUOTE(HackerBaby @ Apr 26 2014, 01:25 ) *
Παντως νομιζω οτι το basket που πεζει η barca ειναι το καλυτερο στη διοργανωση αυτη τη περιοδο.Βεβαια μπορει να επηρεαζομαι και απο το οτι εκει παιζει ο παιχταρας που εχω και στη φωτο tongue.gif Παρολαυτα η ρεαλ θα το παρει τον ημιτελικο γτ εχει τον αερα της barca δυστηχως και θα χασει στον τελικο απο τον τεραστιο milos ...



QUOTE(xristos_metal @ Apr 26 2014, 01:31 ) *
Ακομη νωρις ειναι, αλλα νομιζω η Ρεαλ ειναι το νουμερο ενα φαβορι.



QUOTE(roko @ Apr 26 2014, 13:15 ) *
Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο νικητης του Ρεαλ Μπαρτσελονα θα το σηκωσει κιολας.


Καλα ολα αυτα που λετε. Δειτε ομως τις προηγουμενες προφητειες των Μαγιας:

QUOTE
Σε 7 ημερες φαιναλ φορ που Ολυμπιακος και Παναθηναικος εχουν συμμετασχει μαζι δεν εχουν καταφερει ποτε να φερουν το ιδιο αποτελεσμα! Βεβαια 3 φορες ηταν δεδομενο, γιατι επαιζαν αντιπαλοι. Αλλες 4 φορες ομως εχουν φερει διαφορετικο αποτελεσμα με διαφορετικους αντιπαλους. Αν το σερι συνεχιστει, ο Ολυμπιακος θα βγει πρωταθλητης Ευρωπης για το 2012!

13/5/2012 1 ωρα πριν τον τελικο

QUOTE
Ειναι η τριτη φορα που το ζευγαρι τελικου της προηγουμενης σεζον συναντιεται και στο επομενο φαιναλ φορ. Οι αλλες 2 φορες ηταν το 1991, οταν η Ποπ '84 και η Μπαρτσελονα συναντηθηκαν σε δευτερο συνεχομενο τελικο, και το 2006, οταν η Μακαμπι και η Ταου συναντηθηκαν στον ημιτελικο. Και τις 2 φορες ο νικητης του προηγουμενου τελικου κερδισε για δευτερη φορα.

10/5/2013 ενα τεταρτο πριν τον ημιτελικο με την ΤΣΣΚΑ

QUOTE
και συνεχιζω λεγοντας οτι οι δυο προηγουμενες ομαδες που πετυχαν να κερδισουν τον αντιπαλο του προηγουμενου τελικου στο επομενο φαιναλ φορ ειναι και οι μονες που εχουν παρει δευτερο συνεχομενο κυπελλο σε οσα χρονια υπαρχει φαιναλ φορ. Ο Ολυμπιακος εγινε η 3η ομαδα που το πετυχαινει και σημερα παει για το repeat...

QUOTE
Επειδη ομως τα στατιστικα αυτα πρεπει να ειναι αυθορμητα και να μην ειναι προετοιμασμενα απο πριν, σας εχω κι αλλη συμπτωση.
Το φετινο φαιναλ φορ μοιαζει ως προς τους συμμετεχοντες και τα ζευγαρωματα με αυτο του Παρισιου το 1996. Ειχαμε 3 κοινες συμμετοχες σε σχεση με φετος. Μονη διαφορα τοτε ο Παναθηναικος αντι του Ολυμπιακου. Τα ζευγαρια των ημιτελικων σχεδον ιδια(Ρεαλ-Μπαρτσελονα και τις 2 φορες και τοτε ΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ, ενω τωρα Ολυμπιακος-ΤΣΣΚΑ) Σε εκεινο το φαιναλ φορ λοιπον στον τελικο περασε η ελληνικη ομαδα και μια ισπανικη, οπως τωρα. Ο μικρος τελικος του 1996 ηταν ΤΣΣΚΑ-Ρεαλ 74-73. Ο φετινος μικρος τελικος ηταν ΤΣΣΚΑ-Μπαρτσελονα 74-73. Νικητης εκεινου του μεγαλου τελικου οπως ολοι ξερουμε ο Παναθηναικος...

12/5/2013 1 ωρα πριν τον τελικο

Υπηρχε αληθεια κανενας απο σας και απο μας(συμπεριλαμβανομενου του εαυτου μου) που οταν βγηκαν οι συμμετεχοντες στο προπερσινο φαιναλ φορ θα εβρισκε τον πρωταθλητη?
lakersdynasty
Συμφωνείτε/διαφωνείτε με τις επιλογές;

http://basketball.realgm.com/blog/233198/R...roleague-Awards

QUOTE
RealGM's 2014 Euroleague Awards

As the Euroleague season comes to an end, RealGM again presents the most outstanding players of Euroleague.

Sergio Rodriguez of Real Madrid is the winner of the RealGM Euroleague MVP award for the 2013-14 season. The 27-year-old point guard has improved all of his main statistical numbers this season, averaging 13.5 points, 2 rebounds, 5 assists and 1.2 steals per game. Rodriguez has also helped his team, which holds a 24-5 record this season, to defeat 2011-12 and 2012-13 Euroleague champions Olympiakos Piraeus in the playoffs to reach the Final Four.

Rodriguez is also the winner of the 2013-14 Euroleague Sixth Man of the Year Award as the playmaker came off the bench in every of 29 Euroleague games he played this season.

The RealGM All-Euroleague First Team consists of EA7 Emporio Armani's Keith Langford and Rodriguez at guard, CSKA's Sonny Weems and Real's Nikola Mirotic at forward and FC Barcelona's Ante Tomic at center.

The RealGM All-Euroleague Second Team includes guards Malcolm Delaney of Bayern and Rudy Fernandez of Real, forwards Emir Preldzic of Fenerbahce Ulker and Derrick Brown of Lokomotiv Kuban, and center Bryan Dunston of Olympiakos.

Malcolm Delaney is the winner of the Euroelague Rookie of the Year Award, while 21-year-old Bogdan Bogdanovic of Partizan was the RealGM pick to win the Most Improved Played Award.

Pablo Laso of Real was named as the 2012-13 Euroleague Coach of the Year.

Euroleague MVP

Sergio Rodriguez (Real)

All-Euroleague 1st Team

Sergio Rodriguez (Real) - 13.5 points, 2 rebounds and 5 assists in 23 minutes

Keith Langford (EA7 Emporio Armani) - 17.6 points, 3.4 rebounds and 2.9 assists in 30 minutes

Sonny Weems (CSKA) - 12.6 points, 3.5 rebounds and 3.6 assists in 29 minutes

Nikola Mirotic (Real) - 12.2 points (46 3FG%), 4.6 rebounds in 24 minutes

Ante Tomic (FC Barcelona) - 11.8 points, 6.3 rebounds in 22 minutes

All-Euroleague 2nd Team

Malcolm Delaney (Bayern) - 13.9 points, 3.4 rebounds in 4.5 assists in 28 minutes

Rudy Fernandez (Real) - 13.2 points, 4.2 rebounds and 3.3 assists in 27 minutes

Emir Preldzic (Fenerbahce Ulker) - 10.2 points, 4.7 rebounds and 4.7 assists in 29 minutes

Derrick Brown (Lokomotiv Kuban) - 13.9 points, 4.5 rebounds in 29 minutes

Bryant Dunston (Olympiakos) - 10.3 points, 5.3 rebounds in 25 minutes

Sixth Man Award

Sergio Rodriguez (Real)

Most Improved Player Award

Bogdan Bogdanovic (Partizan) - 14.8 points, 3.7 rebounds and 3.7 assists in 32 minutes

Coach of the Year

Pablo Laso (Real)

Rookie of the Year

Malcolm Delaney (Bayern)

All-Rookie 1st Team

Bryant Dunston (Olympiakos)

Derrick Brown (Lokomotiv Kuban)

Justin Dentmon (Zalgiris) - 16.8 points, 3.5 rebounds and 4.1 assists in 30 minutes

Malcolm Delaney (Bayern)

Matthew Lojeski (Olympiakos) - 11.1 points (43 3FG%), 4 rebounds and 2 assists in 25 minutes

All-Rookie 2nd Team

John Bryant (Bayern) - 7.8 points, 6.5 rebounds in 21 minutes

Lamont Hamilton (Laboral Kutxa) - 10.3 points, 3.6 rebounds in 19 minutes

Scotty Hopson (Anadolu Efes) - 15.5 points (48 3FG%), 4.2 rebounds in 29 minutes

Vladimir Dragicevic (Stelmet) - 14.7 points, 6.7 rebounds in 28 minutes

Will Daniels (JSF Nanterre) -11.5 points, 4.7 rebounds in 21 minutes
Zoys


Ωραία φάση να γυρίζονται τέτοια σποτάκια. Είναι πολύ θετικό για τη διαφήμιση του ευρωπαϊκού μπάσκετ και η Ευρωλίγκα βλέπω ότι κάνει βήματα σε αυτό το κομμάτι την φετινή σεζόν.
kotzito
Βγήκαν κι επίσημα οι καλύτερες πεντάδες της διοργάνωσης


All-Euroleague First Team: Sergio Rodriguez, Keith Langford, Rudy Fernandez, Sony Weems, Ante Tomic

All-Euroleague Second Team: Ricky Hickman, Vassilis Spanoulis, Viktor Khryapa, Nikola Mirotic, Stephane Lasme



Για την πρώτη δεν έχω κάποια ένσταση, με εξαίρεση ίσως την τοποθέτηση του Weems σαν 4 υποτίθεται. Απλά 3 από τους 5 παίκτες της Ρεάλ θα παραπήγαινε. Στην δεύτερη πεντάδα όμως νομίζω ότι ο Dunston θα μπορούσε να είναι αντί του Lasme. Κι ο Hickman νομίζω πήρε την θέση από τον Διαμαντίδη ουσιαστικά επειδή ο ένας ήταν πολύ καλός στα play-off, ενώ ο άλλος ήταν κακός μάλλον εκτός από 1-2 παιχνίδια.
louie
ποιον βλεπετε για mvp φετος;; για μενα ο ρουντι, ανετα κιολας μετα τα πλειοφ. θα παιχτει αναμεσα σε εκεινον και τον σερχιο με τριτο τον τομιτς πιστευω.
Dancing Madly Backwards
QUOTE (louie @ May 8 2014, 16:45 ) *
ποιον βλεπετε για mvp φετος;; για μενα ο ρουντι, ανετα κιολας μετα τα πλειοφ. θα παιχτει αναμεσα σε εκεινον και τον σερχιο με τριτο τον τομιτς πιστευω.


Νομίζω πως θα το δώσουν στον Ρούντι αν και το αξίζει περισσότερο ο Ροντρίγκεθ.
ssoulliss
QUOTE (kotzito @ May 8 2014, 14:54 ) *
Βγήκαν κι επίσημα οι καλύτερες πεντάδες της διοργάνωσης


All-Euroleague First Team: Sergio Rodriguez, Keith Langford, Rudy Fernandez, Sony Weems, Ante Tomic

All-Euroleague Second Team: Ricky Hickman, Vassilis Spanoulis, Viktor Khryapa, Nikola Mirotic, Stephane Lasme



Για την πρώτη δεν έχω κάποια ένσταση, με εξαίρεση ίσως την τοποθέτηση του Weems σαν 4 υποτίθεται. Απλά 3 από τους 5 παίκτες της Ρεάλ θα παραπήγαινε. Στην δεύτερη πεντάδα όμως νομίζω ότι ο Dunston θα μπορούσε να είναι αντί του Lasme. Κι ο Hickman νομίζω πήρε την θέση από τον Διαμαντίδη ουσιαστικά επειδή ο ένας ήταν πολύ καλός στα play-off, ενώ ο άλλος ήταν κακός μάλλον εκτός από 1-2 παιχνίδια.


Ο ένας μεγάλος αδικημένος στα γκαρντ είναι ο Αρόγιο. Τρομερός δέυτερος γύρος,ανώτερος και του Χικμαν και του Σπανούλη. Στους ψηλούς ο Ντάνστον ναι έκανε επίσης τρομέρο τοπ-16 και πλέι-οφς. Νομίζω ότι οι πεντάδες που βγήκαν κρατάνε και ισοροπίες/δημόσχιες σχέσεις. 39.gif
D-Wade
QUOTE(louie @ May 8 2014, 16:45 ) *
ποιον βλεπετε για mvp φετος;; για μενα ο ρουντι, ανετα κιολας μετα τα πλειοφ. θα παιχτει αναμεσα σε εκεινον και τον σερχιο με τριτο τον τομιτς πιστευω.

Δεν ξέρω . . .Μέχρι τα play offs ήταν καθαρά μπροστά ο Σέρχι.Ο Ρούντι μπορεί να ήταν πίσω και από τον Μίροτιτς.Αλλά έκανε καταπληκτική σειρά με τον Ολυμπιακό και μπορεί να ανέτρεψε την κατάσταση
ssoulliss
QUOTE (louie @ May 8 2014, 16:45 ) *
ποιον βλεπετε για mvp φετος;; για μενα ο ρουντι, ανετα κιολας μετα τα πλειοφ. θα παιχτει αναμεσα σε εκεινον και τον σερχιο με τριτο τον τομιτς πιστευω.


Ο MVP είναι συνήθως και φιναλίστ το λιγότερο. Αν περάσει η Ρεάλ θα είναι ο Ρούντι, αν όμως περάσει Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ, θα είναι δύσκολο.

Θα καταφέρει ο Τόμιτς να πάρει βραβείο σαν Πεντάρι; Πότε έχει γίνει αυτό; biggrin.gif τελευταίος ήταν ο Σαμόνις πριν 10 χρόνια...
Dancing Madly Backwards
Κάποιος έπρεπε να μπει από τη Μακάμπι και σωστά μπήκε ο Χίκμαν. Άμα έβαζαν Ντάνστον αντί για Λάσμε και Αρόγιο αντί για Σπανούλή ίσως να ήταν πιο σωστά μοιρασμένη η δεύτερη 5άδα.

QUOTE (ssoulliss @ May 8 2014, 17:11 ) *
Ο MVP είναι συνήθως και φιναλίστ το λιγότερο. Αν περάσει η Ρεάλ θα είναι ο Ρούντι, αν όμως περάσει Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ, θα είναι δύσκολο.


Δεν ισχύει αυτό, έχει αποφασιστεί από πριν.
ssoulliss
QUOTE (Dancing Madly Backwards @ May 8 2014, 17:14 ) *
Δεν ισχύει αυτό, έχει αποφασιστεί από πριν.


Κοίτα,πχ πέρυσι και πρόπερσι οι πραγματικοί MVP των φάιναλ-φορ ήταν ο Παπανικολάου και ο Χάινς αντίστοιχα. Άλλος το πήρε και τις δύο φορές. Και πρόπερσι η σεζόν του Σπανούλη ήταν τρομερή, αλλά το πήρε ο Κιριλένκο.

Με την Ευρωλίγκα(Μπερτομέου) δεν βγάζεις άκρη...ό,τι γουστάρουν κάνουν smiley.gif
Dancing Madly Backwards
QUOTE (ssoulliss @ May 8 2014, 17:20 ) *
Κοίτα,πχ πέρυσι και πρόπερσι οι πραγματικοί MVP των φάιναλ-φορ ήταν ο Παπανικολάου και ο Χάινς αντίστοιχα. Άλλος το πήρε και τις δύο φορές. Και πρόπερσι η σεζόν του Σπανούλη ήταν τρομερή, αλλά το πήρε ο Κιριλένκο.

Με την Ευρωλίγκα(Μπερτομέου) δεν βγάζεις άκρη...ό,τι γουστάρουν κάνουν smiley.gif


Πέραν αυτών, ο MVP βγαίνει για τη σεζόν που έχει κάνει πριν το Final Four.
louie
πιστευω οτι το πιο δικαιο ηταν οντως να ηταν ο ντανστον στην δευτερη 5αδα στην θεση του λασμε(που δεν ηταν καλος φετος και δεν ηταν και καθολου σταθερος) γιατι μιλαμε για χαωδη διαφορα στην φετινη σεζον τους. τοτε δεν θα ηταν και ο σπανουλης στην δευτερη(αφου ο ολυμπιακος θα ειχε ηδη εναν εκπροσωπο) αλλα η ευρωλιγκα κυριως κραταει τις ισοροπιες και βρηκε τον συνδυασμο ωστε να εχει καθε ομαδα εναν εκπρωσωπο. οπως πχ στην πρωτη 5αδα επρεπε να ειναι 4αρι ο μιροτιτς αλλα για να μην εχει 3 της ρεαλ και κανεναν της τσσκα, και αφου ο γουιμς δεν γινοταν να παει στο 3 λογω ρουντι, τα εβαλε διπλωματικα.

τεσπα για το θεμα του mvp ο ρουντι για μενα ειναι μακραν ο καλυτερος παιχτης στην ευρωπη φετος και μετα τα playoff που ηταν πολυ καλυτερος του σερχιο πρεπει να ειναι και mvp. ο τομιτς εκανε εξαιρετικη σεζον και πηρε 2 συνεχομενους μηνες το βραβειο του μηνα αλλα οντως ψηλος δεν παιρνει mvp στην ευρωλιγκα ακομα κι αν μιλαμε για εναν ψηλο σαν τον τομιτς που εχει πολυ μεγαλο ρολο στο παιχνιδι της μπαρτσελονα αφου δημιουργει κιολας.

παντως η ευρωλιγκα παει και με το hype της ολης υποθεσης και ο σερχιο εχει κανει ντορο φετος οποτε ισως μετρησει κι αυτο
Zoys
Για τον Sergio αξίζει να θεσπιστεί ένα most improved μόνο για πάρτη του. tongue.gif
Dancing Madly Backwards
Απλά ο Sergio ήταν ο κινητήριος μοχλός της Ρεάλ. Ήταν η δική του βελτίωση που μεταμόρφωσε συνολικά το παιχνίδι της ομάδας του. Και ερχόταν και από τον πάγκο.
SG3ptshooter

Mε solo Γκορίτσα στα μεγάφωνα θα το σηκώσει ο παιχταράς κλαρινογαμπρός. Αλλιώς ας καταργηθούν τα βραβεία αυτά, που ούτως ή άλλως σαν απόδειξη ότι θα πρεπε να μαστε καλύτεροι τα βλέπω κάθε χρόνο.

Σε ΠΟΛΥ πιο σημαντικά νέα, το site της Εuroleague προσφέρει wallpaper Milos Teodosic, ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ. tongue.gif
Zoys
QUOTE(SG3ptshooter @ May 8 2014, 19:36 ) *
Σε ΠΟΛΥ πιο σημαντικά νέα, το site της Εuroleague προσφέρει wallpaper Milos Teodosic, ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ. tongue.gif

Μην κοροϊδεύεις. tongue.gif
SG3ptshooter
Κοιτώντας το τοπίο για τις ομάδες που θα παίξουν EL το 2015, φαντάζομαι δύσκολα να μην πάει προς την Αδριατική Λίγκα wild card, αυτή τη στιγμή έχουμε προκριματική φάση τον Ερυθρό Αστέρα και την Partizan εκτός διοργάνωσης.
SG3ptshooter
Συνεχίζοντας το προηγούμενο post αλλά και τα χτεσινά στο Ιταλικό thread:
QUOTE
Cibona Zagreb will not play in Euroleague next season?

@yugobasket
According to the words of Zagreb mayor Milan Bandić, #Cibona is close to not use the option of participating in #Euroleague next season.
@yugobasket
Bandić stated that #Euroleague means nothing else than an unnecessary cost for Cibona, which is in tough financial situation...

http://www.sportando.com/en/cups/euroleagu...ext-season.html

Jordi:




(απ' τις καλύτερες στιγμές στην ιστορία του Always Sunny)
rchos
Η Τσιμπόνα όπως φαίνεται δεν θα κατέβει οπότε μάλλον ο Αστέρας βρίσκει θέση από εκεί.

Προβλέπω στην θέση της Σιένα στην Σάσσαρι και την άλλη wild card στην Άλμπα.Δεν πιστεύω να χάσει ο Ζόρντι την ευκαιρία να έχει ταυτόχρονα μέσα επιτέλους 2 ομάδες από μεγάλες πόλεις της Γερμανίας.
bbplayer
QUOTE (rchos @ Jun 18 2014, 22:40 ) *
Η Τσιμπόνα όπως φαίνεται δεν θα κατέβει οπότε μάλλον ο Αστέρας βρίσκει θέση από εκεί.


οριστικό

http://www.superbasket.gr/permalink/235461.html
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.