Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Euroleague 2013-2014 off topic
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Euroleague 2013-14
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
GK_23
Ο Κρστιτς όπως είπε και ο kseplenhs ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας στην Ευρωλίγκα τόσο το 2011-12, όσο και το 2012-2013. Στο φετινό ΤΟΠ-16, μέχρι στιγμής σπέρνει στη κυριολεξία. Τα 3 χαρτιά που παίρνει είναι υπερβολή (για κάθε παίκτη είναι) αλλά τον καιρό που ήρθε στην Ευρώπη, υπήρχε μεγαλύτερος ανταγωνισμός στην αγορά, δεν έχωναν μόνο οι Τούρκοι αλλά και άλλοι. Πάντως ούτε "παραμύθι ΝΒΑ" πούλησε, ούτε τίποτα. Ειδικά στους Νετς είχε 3 εξαιρετικές χρονιές. Ιεροσυλία να μπαίνει στην ίδια πρόταση με Μπουρούση, Ερντέν, Σοφοκλή...
damian
QUOTE (D-Wade @ Feb 7 2014, 14:32 ) *
Έναν χρόνο έπεσε πάνω στον Κάιλ και διαλύθηκε . . .Τον πρώτο χρόνο παρόλο που με τον Χαινς στην πεντάδα ξεκινήσαμε την ανατροπή, ο Καιλ δεν ήταν ιδιαίτερα καλός(αποντος και 5 λάθη)
Ο Κρστιτς παίρνει περισσότερα από αυτά που αξίζει αλλά ανήκει στους κορυφαίους ψηλούς στην Ευρώπη.Μπορεί να τον ξεπερνάει σιγά σιγά το μπάσκετ(ίσως να μεγαλώνει και αυτός) αλλά ακόμα μπορεί να προσφέρει πολλά σε ομάδα επιπέδου final 4

Τα στατιστικά του καιλ στον τελικό δεν είναι και τα καλύτερα αλλά στην Τεταρτη περίοδο έχει γειώσει τον κρστιτς και γενικά οποίον βρέθηκε απέναντι του. Επίσης είχε κάνει πολύ καλό ματς στον αγώνα του τοπ16 στο ΣΕΦ.
kseplenhs
QUOTE(Quincy @ Feb 7 2014, 14:36 ) *
Δεν κάνει τη διαφορά πάει να πει τα απαραίτητα για να κερδίσει το παιχνίδι η ομάδα του. Μια κρίσιμη άμυνα, μερικά κρίσιμα καλάθια, κάτι τέλος πάντων που να δικαιολογεί το γιατί είναι κορυφαίος. Στην ίδια πρόταση με τον Μπουρούση (που έχει ψηφιστεί κι αυτός μέλος καλύτερης 5αδας αν δεν κάνω λάθος) και τον Σόφο δεν τον έβαλα για να τον συγκρίνω μαζί τους, αλλά για να δεις ότι ένας ξερός τίτλος μόνος του (ακόμα κι αυτός της καλύτερης 5αδας) αν δεν συνοδεύεται και από ανάλογες εμφανίσεις δεν έχει καμία αξία, και φυσικά δεν είναι επιχείρημα για το πόσο καλός είναι ένας παίκτης.

Δεν τον βγάζω κι άμπαλο στην τελική. Αλλά φαβορί η ΤΣΣΚΑ δεν ήταν ουύτε το 12 ούτε το 13 εξαιτίας του Σέρβου, άσχετα αν λέγεται κι αυτό. Καλές οι πρώτες 5αδες και οι αριθμοί της πρώτης φάσης, αλλά όταν τα "χρειάστηκε" η ΤΣΣΚΑ και τις δύο χρονιές μια χαρά παγκώθηκε κι από τους 2 προπονητές για να σώσει το καράβι ο Καουν


Ο μπουρούσης του 09 που μπήκε στην καλύτερη 5άδα όντως ήταν πολύ αξιόλογος ψηλός.Κάνε μια σύγκριση του μπουρούση εκείνου με τον μπουρούση των υπολοίπων σεζόν για να δεις πως μόνο το κριτήριο της συμμετοχής εκεί αρκεί για την θετική αξιολόγηση ενός παίχτη.

Το 12 όντως η τσσκα ήταν στον αστερισμό του κιριλένκο αλλά το 2013 σίγουρα ήταν φαβορί λόγω κρστιτς.Δεν έκανε τη διαφορά όσο ο κιριλένκο αλλά ήταν στα σημεία ο κορυφαίος όλη τη σεζόν(απο κοντά ο κριάπα,γι΄αυτό λέω πως δεν ήταν εμφατικά ο κορυφαίος όπως ο κιριλένκο το 2012).
Quincy
QUOTE(kseplenhs @ Feb 7 2014, 13:58 ) *
Ο μπουρούσης του 09 που μπήκε στην καλύτερη 5άδα όντως ήταν πολύ αξιόλογος ψηλός.Κάνε μια σύγκριση του μπουρούση εκείνου με τον μπουρούση των υπολοίπων σεζόν για να δεις πως μόνο το κριτήριο της συμμετοχής εκεί αρκεί για την θετική αξιολόγηση ενός παίχτη.

Το 12 όντως η τσσκα ήταν στον αστερισμό του κιριλένκο αλλά το 2013 σίγουρα ήταν φαβορί λόγω κρστιτς.Δεν έκανε τη διαφορά όσο ο κιριλένκο αλλά ήταν στα σημεία ο κορυφαίος όλη τη σεζόν(απο κοντά ο κριάπα,γι΄αυτό λέω πως δεν ήταν εμφατικά ο κορυφαίος όπως ο κιριλένκο το 2012).



ΜΟΝΟ το κριτήριο συμμετοχής δεν μου αρκεί. Δηλαδή μετά ο Μπουρούσης ξέχασε το μπάσκετ, ή μήπως κέρδισε τίποτα εκείνη τη χρονιά ή σημασία έχει μόνο να πάρεις τον τίτλο και μετά είσαι για πάντα "μέσα στους καλύτερους ψηλούς" no matter what; Και για τον Κρίστιτς μπορώ να κάνω μια αξιολόγηση από τις σεζόν του στο Νιου Τζέρσυ και μία τώρα σ αυτές στην Μόσχα. Αλλα δεν θα χουν καμία σχέση.

Και τα αποτελέσματα γνωστά smiley.gif 20άρα και χαμένο το παιχνίδι απ το ημίχρονο bball.gif Να χαρώ εγώ φαβορί, που ο Κριστιτς ήτανε στον πάγκο και παλεύανε μόνοι τους ο Κριάπα με τον Ουίμς και τα σκοτωμένα τρίποντα.

Προφανώς και δεν έκανε τη διαφορά το 12 λόγω Κιριλένκο, αλλά ακόμα πιο σωστά λόγω Κιριλένκο (μαζί Σβεντ και Κριαπα) που μάρκαραν από το 1 μέχρι το 5 με σχετική άνεση κάλυπταν σε πολύ μεγάλο βαθμο τις αδυναμίες Κριστιτς και Μίλος σε μια άμυνα που νόμιζες ότι παίζουνε 6-7 παίκτες. Το 13 που έμεινε μόνος του απλά έχασε, και μάλιστα έυκολα
redleg7
Ο βασικος αξονας παιχνιδιου της Τσσκα ηταν ειναι και θα ειναι ο Ουιμς απο τοτε που εφυγε ο Κιριλενκο και ακολουθει ο Κριαπα.Ο Κρστιτς καλος αλλα μεχρι εκει.Εχει πολλες αδυναμιες και σε καμια περιπτωση δεν αξιζει ουτε καν το 1/3 του συμβολαιου του.Καθε χρονο και χειροτερος.
yorgos
Εγώ τον είδα και κόντρα στον Augustine και πέθανα στο γέλιο στο πρόσφατο Χίμκι-ΤΣΣΚΑ. Μιλάμε για την πιο αδιάφορη άμυνα που έχω δει ποτέ από παίκτη σε επαγγελματικό πρωτάθλημα. Για την ιστορία, o Krstic είχε 3/9 δίποντα και 3/6 βολές και μόλις 3 ριμπάουντ σε 25'. Ο Augustine απέναντι στο... δυναμίτη Krstic είχε... 11/11 δ. (!!), 1/1τρ (το νικητήριο, μετά απόμκλέψιμο στην επαναφορά), 6/8β, 7, και κανένα λάθος. Ειλικρινά παίκτη που να παίρνει 3 μύρια και να τρώει 11/11 δίποντα δε θυμάμαι. Η αδιαφορία του χτυπούσε κόκκινο, σα δημόσιο υπάλληλο που το στείλανε χωρίς αποζημίωση να κάνει την εφορευτική επιτροπή ήταν. Στο μισό σχεδόν χρόνο συμμετοχής, ο Καούν είχε 6/6δ και 14π.

Γενικώς οι αριθμοί του στη VTB δεν είναι για παίκτη κορυφής, ειδικά στα εκτός έδρας έχει μεγάλη πτώση. Δεν είναι μόνο που τον κάνουν γιογιό στην άμυνα οι αντίπαλοι σέντερ, είναι ότι βαριέται γενικώς, δε γίνεται να παίρνεις 2,5 ρ. ανά παιχνίδι με 2,12 μπόι και καριέρα ΝΒΑ, παίζει να είναι και ο χειρότερος ριμπάουντερ στα κυβικά του σε όλη τη λίγκα. Ο Καούν παίρνει περισσότερα, σκοράρει καλύτερα, σε λιγότερο χρόνο συμμετοχή και τουλάχιστον σπρώχνει και λίγο στην άμυνα. Ο Augustine που λέγαμε σκοράρει το ίδιο με πολύ καλύτερα ποσοστά και παίρνει τα τριπλάσια ριμπάουντ στον ίδιο χρόνο συμμετοχής και παίζει και στα εκτός. Και μην πει κανείς πως βαριέται ο Κρστιτς επειδή η ομάδα του έτσι κι αλλιώς κερδίζει στη VTB, κάτω από την (αήττητη) Χίμκι είναι και την Ουνίξ. Για άλλους σέντερ εν θέλετε να μιλήσουμε (πάντα στην ίδια λίγκα για να υπάρχει σημείο σύγκρισης), ο Βουγιούκας σκοράρει περισσότερο, με καλύτερα ποσοστά και παίρνει περισσότερα ριμπάουντ σε λιγότερο χρόνο, ο Παλάσιος των 2.03 τα ίδια, ο Μάριτς (αναλογικά με τα λεπτά του) ομοίως, ο Χέντριξ του έριχνε στα αφτιά και στα μεταξύ τους ματς ο Κρστιτς είναι μονίμως χειρότερος.

ΟΚ, έχει όνομα, τον ευχαριστούμε που μας έκανε την τιμή να έρθει να τα τσεπώσει, αλλά ο καλύτερος σέντερ στην Ευρωλίγκα δεν μπορεί να μην είναι καν στους τοπ-3 στη λίγκα του. Ο άνθρωπος βαριέται, είναι δημόσιος υπάλληλοςμ δε σπρώχνει, δεν πηδάει, δεν τρέχει και είναι προκλητικά αδιάφορος. 3 μύρια γι' αυτό το πράγμα είναι αδιανόητα, βασικά και τα μισά πάλι αδιανόητα είναι για να αναγκάζεσαι να βάζεις τον Κaούν να μπει να κάνει την μπουγάδα στο τέλος.
yorgos
QUOTE
αχαχαχα και πηρε και 4,5% ιδιο ποσοστο με σλουκα!!!!ότι να ναι!


4,17% είναι το οποίο σημαίνει ότι ανάμεσα σε 24 GM τον ψήφισε... ένας. Μιλάμε για τρελό τρολάρισμα των Αγγελόπουλων.
TakeshyKurosawa
Εντάξει τον βγάλαμε μυρωδιά και τον Κρστιτς? laugh.gif
yorgos
Μυρωδιά, όχι. Δεν είπε κανείς ότι δεν ξέρει μπάσκετ. Τραγικά υπερεκτιμημένο και εντυπωσιακά αδιάφορο για τις δυνατότητες που αδιαμφισβήτητα έχει, ναι.
Anaz
Eνταξει η αληθεια -ως συνηθως- ειναι καπου στη μεση. Εννοειται οτι ο Κρστιτς δεν αξιζει 3 μυρια, και συμφωνω επισης οτι δεν ειναι πλεον τοπ ψηλος που κανει διαφορα. Παρολ'αυτα παραμενει ενας απο τους καλ(υτερ)ους ψηλους στην Ευρωπη που αξιζει να ειναι σε τοπ ομαδα. Σε σχεση με τον Σοφο προφανως τον προτιμω, αλλα σε σχεση με τον Μπουρουση τον θεωρω περιπου στα ιδια επιπεδα. Καλυτερος επιθετικα, χειροτερος αμυντικα. Ο οποιος Μπορουσης βεβαια ειναι αρκετα υποτιμημενος στην Ελλαδα τα τελευταια χρονια για εξωαγωνιστικους λογους.
louie
αφου λοιπον εγω αναψα την φωτια για τον κριστιτς ας πω κι εγω την γνωμη μου. για μενα οι μεγαλοι παιχτες φαινονται στους μεγαλους αγωνες(και γενικα σε κρισιμες στιγμες). ο κριστιτς αυτο δεν το εχει... σαν ικανοτητες, τεχνικη, στατιστικα κτλ ειναι μαλλον ο καλυτερος σεντερ στην ευρωπη. γι αυτο και καθε χρονο ειναι στην καλυτερη 5αδα. αν με ρωτουσατε ομως ποιον θελω στην ομαδα μου θα ελεγα τον χαινς χωρις δευτερη σκεψη...

για την εφες λοιπον που ειναι μια ομαδα επιπεδου τοπ 16 το να παρει τον κριστιτς ειναι τεραστιο θεμα. αν δειτε το πρωτο ποστ ηταν για το κατα ποσο μπορει να χτισει μια ομαδα ο ραζνατοβιτς και πως αφου φαινεται να πηγαινει ο ντουντα, πηρε αμεσως τον κριστιτς σαν πελατη του. το θεμα που ηθελα να τονισω ηταν ο ραζνατοβιτς κι οχι ο κριστιτς τον οποιο το βγαλαμε σαν τον ερντεν και σε λιγο ακομα να τον βγαλουμε και σαν τον μπογρη...
yorgos
QUOTE
σαν ικανοτητες, τεχνικη, στατιστικα κτλ ειναι μαλλον ο καλυτερος σεντερ στην ευρωπη


Σα στατιστικά είναι ένας καλούτσικος σέντερ, ούτε καν στην πεντάδα των καλύτερων ψηλών της Ευρωλίγκας δεν μπαίνει.

Συγκεκριμένα, στο index ανάμεσα στους ψηλούς είναι ένατος, στα ριμπάουντ είναι ο χειρότερος ριμπάουντερ της λίγκας (!!!), στις τάπες ομοίως ο χειρότερος (!!!!!!!!)... από πού προκύπτει ότι είναι "μάλλον ο καλύτερος στατιστικά";

Ούτε Μπόγρης είναι, ούτε Ερντέν. Είναι ένας παίκτης με άριστα το δέκα με δυνατότητες (για τα δεδομένα της Ευρωλίγκας) του 9, που πληρώνεται για 20 και παίζει για 6.
D-Wade
QUOTE(louie @ Feb 7 2014, 17:50 ) *
αφου λοιπον εγω αναψα την φωτια για τον κριστιτς ας πω κι εγω την γνωμη μου. για μενα οι μεγαλοι παιχτες φαινονται στους μεγαλους αγωνες(και γενικα σε κρισιμες στιγμες). ο κριστιτς αυτο δεν το εχει... σαν ικανοτητες, τεχνικη, στατιστικα κτλ ειναι μαλλον ο καλυτερος σεντερ στην ευρωπη. γι αυτο και καθε χρονο ειναι στην καλυτερη 5αδα. αν με ρωτουσατε ομως ποιον θελω στην ομαδα μου θα ελεγα τον χαινς χωρις δευτερη σκεψη...

για την εφες λοιπον που ειναι μια ομαδα επιπεδου τοπ 16 το να παρει τον κριστιτς ειναι τεραστιο θεμα. αν δειτε το πρωτο ποστ ηταν για το κατα ποσο μπορει να χτισει μια ομαδα ο ραζνατοβιτς και πως αφου φαινεται να πηγαινει ο ντουντα, πηρε αμεσως τον κριστιτς σαν πελατη του. το θεμα που ηθελα να τονισω ηταν ο ραζνατοβιτς κι οχι ο κριστιτς τον οποιο το βγαλαμε σαν τον ερντεν και σε λιγο ακομα να τον βγαλουμε και σαν τον μπογρη...

Καλά και η μάνα του Κρστιτς τον Χαινς θα διάλεγε . . . smiley.gif
redleg7
Σε 18 λεπτα χρονου συμμετοχης ο Κρστις εχει στην Ευρωλιγκα(και μαλιστα πιο αδυναμους αντιπαλους απ οτι αντιμετωπιζει η αντιμετωπισε ο Ολυμπιακος) 9.8 ποντους μεσο ορο,53.4 στα διποντα.4.1 ριμπαουντ,0.4 μπλοκ και rnk 11,9

Ο Ντανστον σε 22,9 λεπτα εχει 10 π μεσο ορο,73.6(στα διποντα και ειναι ο πρωτος στην Ευρωπη).5.3 ριμπαουντ,1.2 μπλοκ(πρωτος στην Ευρωπη) και rnk 14.1

Σε στατιστικα σε σχεση με τον δικο μου πρωτο σεντερ ο Κρστις απο τον οποιο υστερει στα περισσοτερα(σε βολες εχει καλυτερα ποσοστα ο Σερβος).Φυσικα και ειναι καλος παιχτης(μην τα ισοπεδωνουμε και ολα) αλλα σιγουρα δεν αξιζει τα χρηματα που παιρνει.Αυτο για τα περι στατιστικης.Οπως και σε τεχνικη και σε ικανοτητες τον ξεπερνουν αλλοι ψηλοι.
louie
QUOTE (yorgos @ Feb 7 2014, 18:27 ) *
Σα στατιστικά είναι ένας καλούτσικος σέντερ, ούτε καν στην πεντάδα των καλύτερων ψηλών της Ευρωλίγκας δεν μπαίνει.

Συγκεκριμένα, στο index ανάμεσα στους ψηλούς είναι ένατος, στα ριμπάουντ είναι ο χειρότερος ριμπάουντερ της λίγκας (!!!), στις τάπες ομοίως ο χειρότερος (!!!!!!!!)... από πού προκύπτει ότι είναι "μάλλον ο καλύτερος στατιστικά";

Ούτε Μπόγρης είναι, ούτε Ερντέν. Είναι ένας παίκτης με άριστα το δέκα με δυνατότητες (για τα δεδομένα της Ευρωλίγκας) του 9, που πληρώνεται για 20 και παίζει για 6.


ενταξει αμα βλεπεις μονο τα φετινα στατιστικα ναι οκ... και ο ναβαρο ειναι ενας μετριος σουτερ με αυτη τη λογικη. γενικα για την αξια του μιλαμε. δες και τα προηγουμενα χρονια τα στατιστικα του. περσι λοιπον ειχε το 3ο καλυτερο ρανκινγκ πισω απο μπομπι μπραουν και κρυαπα και προπερσι δευτερος πισω απο κιριλενκο.



QUOTE (redleg7 @ Feb 7 2014, 18:43 ) *
Σε 18 λεπτα χρονου συμμετοχης ο Κρστις εχει στην Ευρωλιγκα(και μαλιστα πιο αδυναμους αντιπαλους απ οτι αντιμετωπιζει η αντιμετωπισε ο Ολυμπιακος) 9.8 ποντους μεσο ορο,53.4 στα διποντα.4.1 ριμπαουντ,0.4 μπλοκ και rnk 11,9

Ο Ντανστον σε 22,9 λεπτα εχει 10 π μεσο ορο,73.6(στα διποντα και ειναι ο πρωτος στην Ευρωπη).5.3 ριμπαουντ,1.2 μπλοκ(πρωτος στην Ευρωπη) και rnk 14.1

Σε στατιστικα σε σχεση με τον δικο μου πρωτο σεντερ ο Κρστις απο τον οποιο υστερει στα περισσοτερα(σε βολες εχει καλυτερα ποσοστα ο Σερβος).Φυσικα και ειναι καλος παιχτης(μην τα ισοπεδωνουμε και ολα) αλλα σιγουρα δεν αξιζει τα χρηματα που παιρνει.Αυτο για τα περι στατιστικης.Οπως και σε τεχνικη και σε ικανοτητες τον ξεπερνουν αλλοι ψηλοι.



οκ οποιος παιζει στον ολυμπιακο ειναι ο καλυτερος αλλα υπαρχουν και ορια. αλλωστε εσυ μετα απο μολις 4-5 αγωνες του ντανστον στον ολυμπιακο τον εβγαλες καλυτερο κι απο τον χαινς! ο κριστιτς θα ηταν θεμα;

πιο δυσκολες οι ομαδες που αντιμετωπισε ο ολυμπιακος;; το πρασινο βουνο της πολωνιας; η τσσκα εχει αντιμετωπισει τις δυσκολες δικες σας(φενερ, μπαρτσα) συν την ρεαλ και την κερδισε... επισης θελω να μαθω ποιος ψηλος εκτος ισως του τομιτς τον ξεπερνα σε τεχνικη και ικανοτητες...


ουτε εγω τον εκτιμω τοσο τον κριστιτς αλλα μην το ξεφτιλιζουμε τελειως
redleg7
Δεν καταλαβαινω το υφακι σου.Εγω μιλαω με βαση τα στατιστικα.Δεν λεω καπου την λεξη καλυτερος η χειροτερος.Σαφως και να σταθεις στον btb θες τσαγανο και ταλεντο.Ασε την προσωπικη επιθεση.Τα νουμερα κοιτα.Δεν μιλαω για 4-5 ματς.Μιλαμε για την εφετινη σεζον και ξαναλεω δεν χαρακτηριζω κανενα καλυτερο η κατωτερο.
Ο Ολυμπιακος αντιμετωπισε την Μαλαγα που κερδισε στο Παλαου(αφου το παμε με την λογικη αυτη),την ΠΛΗΡΗ Γαλατα(μονο εγω την προλαβα πληρη πριν αποδεκατιστει) που κερδισε ανετα την Φενερ και συμμετεχει ΤΩΡΑ στον πιο δυσκολο ομιλο της διοργανωσης.Επισης ο Ντανστον ειχε τραβηξει τρελο ζορι οταν τιμωρηθηκε ο Μπεγκιτς και χτυπησε ο Σιμονς.Ο αλλος ειχε βοηθειες ολη την σεζον.
Τεσπα δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου.Σου παρεθεσα νουμερα του ενος και νουμερα του αλλου.Και ο ενας και ο αλλος εχουν αντιμετωπισει σχεδον τις ιδιες ομαδες.
Επισης δεν ξερω αλλο ψηλο με τα τελειωματα του Μπραιαντ.
D-Wade
Ο Κρστιτς φέτος στην πρωτη φάση είχε προβλήματα τραυματισμού που δεν τον άφησαν να βρει ρυθμό. Έχασε και κάποιες εβδομάδες. Γι'αυτό τα στατιστικά του είναι άσχημα στην πρώτη φάση. Στο top 16 οδηγεί την ομάδα του. . .Toν βοηθάει και ο Μίλος που έχει ανέβει επίσης
Zoys
QUOTE(redleg7 @ Feb 7 2014, 19:04 ) *
Δεν καταλαβαινω το υφακι σου.

Για να ηρεμήσουμε λίγο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να δημιουργούνται εντάσεις ούτε επίσης να συνεχίσετε να αναλύετε τόσο υπερβολικά το θέμα του Krstic.

QUOTE(redleg7 @ Feb 7 2014, 19:04 ) *
Τεσπα δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου.

Άσπα Τσίνα rules...



icon_drunk.gif
redleg7
QUOTE (Zoys @ Feb 7 2014, 19:09 ) *
Για να ηρεμήσουμε λίγο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να δημιουργούνται εντάσεις ούτε επίσης να συνεχίσετε να αναλύετε τόσο υπερβολικά το θέμα του Krstic.


Άσπα Τσίνα rules...



icon_drunk.gif

Cool ειμαι εγω προσωπικα ανεκαθεν peace.gif

Οσο για το δευτερο σκελος smiley.gif
yorgos
O Milos όντως έχει ανέβει πάρα πολύ.

Βλέπει κανείς τι κάνει η ΚΑρσίγιακα στον Ομπράντοβιτς ή μόνο εγώ γίνομαι πλούσιος;
redleg7
QUOTE (yorgos @ Feb 7 2014, 19:30 ) *
O Milos όντως έχει ανέβει πάρα πολύ.

Βλέπει κανείς τι κάνει η ΚΑρσίγιακα στον Ομπράντοβιτς ή μόνο εγώ γίνομαι πλούσιος;

Τωρα ειδα την λαιβ εξελιξη.Εικονα προφανως δεν πρεπει να παιζει καπου.
louie
QUOTE (redleg7 @ Feb 7 2014, 19:04 ) *
Δεν καταλαβαινω το υφακι σου.Εγω μιλαω με βαση τα στατιστικα.Δεν λεω καπου την λεξη καλυτερος η χειροτερος.Σαφως και να σταθεις στον btb θες τσαγανο και ταλεντο.Ασε την προσωπικη επιθεση.Τα νουμερα κοιτα.Δεν μιλαω για 4-5 ματς.Μιλαμε για την εφετινη σεζον και ξαναλεω δεν χαρακτηριζω κανενα καλυτερο η κατωτερο.
Ο Ολυμπιακος αντιμετωπισε την Μαλαγα που κερδισε στο Παλαου(αφου το παμε με την λογικη αυτη),την ΠΛΗΡΗ Γαλατα(μονο εγω την προλαβα πληρη πριν αποδεκατιστει) που κερδισε ανετα την Φενερ και συμμετεχει ΤΩΡΑ στον πιο δυσκολο ομιλο της διοργανωσης.Επισης ο Ντανστον ειχε τραβηξει τρελο ζορι οταν τιμωρηθηκε ο Μπεγκιτς και χτυπησε ο Σιμονς.Ο αλλος ειχε βοηθειες ολη την σεζον.
Τεσπα δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου.Σου παρεθεσα νουμερα του ενος και νουμερα του αλλου.Και ο ενας και ο αλλος εχουν αντιμετωπισει σχεδον τις ιδιες ομαδες.
Επισης δεν ξερω αλλο ψηλο με τα τελειωματα του Μπραιαντ.


ειλικρινα σορυ κιολας αν σου φανηκε σαν επιθεση αλλα πραγματικα βλεπεις τα παντα μεσα απο την οπτικη του πως φαινεται ο ολυμπιακος καλυτερος. για να μου δειξεις ποσο καλες ομαδες κερδισατε μου λες οτι παιξατε με την μαλαγα που κερδισε μεσα στο παλαου και την γαλατα που κερδισε την φενερ. διπλη συνεπαγωγη δλδ... μονο στα μαθηματικα μπορεις να το κανεις αυτο(και οχι παντα), οχι στο μπασκετ. παραθετω και παραδειγμα:

η ελευσινα κερδισε τον καοδ, ο καοδ κερδισε τον πρωταθλητη ευρωπης ολυμπιακο αρα η ελευσινα ειναι η καλυτερη ομαδα στην ευρωπη!!

παρομοια λογικη και στην συγκριση με τον ντανστον. γιατι ειναι συγκριση η "απλη" παραθεση στατιστικων αναμεσα σε 2 παιχτες που λεμε κιολας οτι ο ενας υπερεχει παντου του αλλου... ειπαμε αν βλεπεις μονο τα φετινα στατιστικα ο λανγκφορντ και ο ντιλεινι ειναι καλυτεροι παιχτες απο ναβαρο, διαμαντιδη, σπανουλη κτλ. και "for the record" ηταν οντως μετα απο 4-5 αγωνες που ειπες οτι ο ντανστον ηταν καλυτερος απο τον χαινς. ο κριστιτς εχει και μια ιστορια πισω του, οχι μονο τα φετινα στατιστικα. ο ντανστον απο την αλλη ηρθε απο μια ομαδα της ιταλιας που δεν επαιζε καν eurocup. οταν λοιπον κανεις τετοια συγκριση και συνεχιζεις λεγοντας οτι δεν ξερεις αλλον ψηλο με τα τελειωματα του ντανστον υπερβαλλεις σε τεραστιο βαθμο...

επαναλαμβανω δεν εχω τον κριστιτς σε καμια τεραστια εκτιμηση απλα νιωθω οτι διαβαζω για τον γαιο τον σκορδιλη(αφου ειπαμε οχι μπογρη). και ο λογος που δεν εχω εγω και οι περισσοτεροι απο οτι φαινεται σε μεγαλη εκτιμηση τον κριστιτς ειναι οτι εχει αποτυχει σε κρισιμες στιγμες παλιοτερα. εκ των πραγματων λοιπον το να τον συγκρινουμε με τον ντανστον που δεν εχει πλησιασει καν τετοιες στιγμες στην καριερα του ειναι λιγακι ατοπο...
redleg7
QUOTE (louie @ Feb 7 2014, 19:33 ) *
ειλικρινα σορυ κιολας αν σου φανηκε σαν επιθεση αλλα πραγματικα βλεπεις τα παντα μεσα απο την οπτικη του πως φαινεται ο ολυμπιακος καλυτερος. για να μου δειξεις ποσο καλες ομαδες κερδισατε μου λες οτι παιξατε με την μαλαγα που κερδισε μεσα στο παλαου και την γαλατα που κερδισε την φενερ. διπλη συνεπαγωγη δλδ... μονο στα μαθηματικα μπορεις να το κανεις αυτο(και οχι παντα), οχι στο μπασκετ. παραθετω και παραδειγμα:

η ελευσινα κερδισε τον καοδ, ο καοδ κερδισε τον πρωταθλητη ευρωπης ολυμπιακο αρα η ελευσινα ειναι η καλυτερη ομαδα στην ευρωπη!!

παρομοια λογικη και στην συγκριση με τον ντανστον. γιατι ειναι συγκριση η "απλη" παραθεση στατιστικων αναμεσα σε 2 παιχτες που λεμε κιολας οτι ο ενας υπερεχει παντου του αλλου... ειπαμε αν βλεπεις μονο τα φετινα στατιστικα ο λανγκφορντ και ο ντιλεινι ειναι καλυτεροι παιχτες απο ναβαρο, διαμαντιδη, σπανουλη κτλ. και "for the record" ηταν οντως μετα απο 4-5 αγωνες που ειπες οτι ο ντανστον ηταν καλυτερος απο τον χαινς. ο κριστιτς εχει και μια ιστορια πισω του, οχι μονο τα φετινα στατιστικα. ο ντανστον απο την αλλη ηρθε απο μια ομαδα της ιταλιας που δεν επαιζε καν eurocup. οταν λοιπον κανεις τετοια συγκριση και συνεχιζεις λεγοντας οτι δεν ξερεις αλλον ψηλο με τα τελειωματα του ντανστον υπερβαλλεις σε τεραστιο βαθμο...

επαναλαμβανω δεν εχω τον κριστιτς σε καμια τεραστια εκτιμηση απλα νιωθω οτι διαβαζω για τον γαιο τον σκορδιλη(αφου ειπαμε οχι μπογρη). και ο λογος που δεν εχω εγω και οι περισσοτεροι απο οτι φαινεται σε μεγαλη εκτιμηση τον κριστιτς ειναι οτι εχει αποτυχει σε κρισιμες στιγμες παλιοτερα. εκ των πραγματων λοιπον το να τον συγκρινουμε με τον ντανστον που δεν εχει πλησιασει καν τετοιες στιγμες στην καριερα του ειναι λιγακι ατοπο...



Χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης ημουν ξεκαθαρος αλλα οκ να το ξεκαθαρισω ακομα περισσοτερο.Μιλησα για τις ομαδες μονο και μονο επειδη αυτη η καραμελιτσα που ακουγαμε στην πρωτη φαση με τα χωρια που επαιζε ο Ολυμπιακος κλπ(λες πχ και η Ρεαλ επαιξε με ομαδαρες που την ειχαν κανει γκραν φαβορι τοτε) δεν ισχυει.Ειχε στον ομιλο του 2 πολυ καλες ομαδες,σοβαρες ομαδες για την ακριβεια.Και την Μαλαγα (οχι την Μαλαγα που αποκλειστηκε στην 8δα του Ισπανικου Κυπελλου χτες αλλα την σοβαρη Μαλαγα) και την Γαλατα ακομα και την Μπαγερν που εχει κανει καλα ματς μεχρι στιγμης για σταχτοπουτα τις θεωρω ομαδες καλες για α φαση.

Δεν ειπα οτι η Μαλαγα ειναι ανωτερη της Μπαρτσελονα ή η Γαλατα της Φενερ (που πιστευω οτι ειναι αυτη την στιγμη) και το αντιθετο.Απλη αναφορα εκανα στο κομματι αυτο.Τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω.
Επισης για τον Ντανστον το λεω για τριτη φορα δεν ανεφερα πουθενα ειναι καλυτερος απο τον Σερβο(ξεχωρα απο το τι πιστευω προσωπικα και δικαουμαι να πιστευω) ουτε απο κανενα αλλο.Παλι εκανα απλη παραθεση στατιστικων και τιποτα παραπανω γι αυτο και δεν δικαιολογειται αυτο το ξεσπασμα.
Για τον Ντανστον οντως φαινεται οτι εχει εξαιρετικα τελειωματα ο ανθρωπος.Οτι ειναι πρωτος σε ευστοχια 2 ποντων κατι λεει.Δεν ειναι υπερβολη.Απλα καταγραφη των γεγονοντων και καμια διαθεση συγκρισης με κανενα.

Eπισης οταν μιλαμε για ιστορια αθλητη και αν θελουμε να μιλαμε σοβαρα δεν με νοιαζει οτι ειχε 3 σεζον στους Νετς και 3 σεζον στην Ρωσια.Νομιζω οταν μιλαμε για ιστορια και διπλα κοτσαρουμε την λεξη αθλητης εννοουμε αυτους που λες και εσυ..Σπανουλη,Διαμαντιδη,Ναβαρο κλπ.

Ο Κρσττς η μονη Ιστορια που εχει ειναι αυτη των τραυματισμων.Δεν διαφωνω με το σκεπτικο σου.Κατανοω τι θες να πεις.Απλα ημουν ξεκαθαρος.Και εγω ειπα οτι ειναι καλος παιχτης ο Σερβος (το τονισα 2-3 φορες) αλλα για τα δικα μου γουστα δεν μπορει να παιρνει 3 εκ ευρω.Προσωπικα δεν πιστευω οτι αξιζει ουτε 800 χιλιαρικα.Αλλα οπως λεω ειναι προσωπικη μου αποψη.

Οπως αν ηθελα να βρω οπτικη να παρουσιασω οτι ο Ολυμπιακος ειναι καλυτερος ανετα και παλι θα ηταν προσωπικη μου επιλογη να το κανω αλλα δεν το κανω.Αφηνω την ομαδα και τις πραξεις της να το δειχνουν τα τελευταια χρονια και Δοξα Τον Θεο τα καταφερνει μια χαρα.Οπως ελεγε και ο Ντουντα αλλωστε ¨οι μεγαλες λεξεις ειναι για τους πολλους.Οι μεγαλες πραξεις γι αυτους που μπορουν¨ 77.gif
louie
QUOTE (redleg7 @ Feb 7 2014, 19:47 ) *
Χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης ημουν ξεκαθαρος αλλα οκ να το ξεκαθαρισω ακομα περισσοτερο.Μιλησα για τις ομαδες μονο και μονο επειδη αυτη η καραμελιτσα που ακουγαμε στην πρωτη φαση με τα χωρια που επαιζε ο Ολυμπιακος κλπ(λες πχ και η Ρεαλ επαιξε με ομαδαρες που την ειχαν κανει γκραν φαβορι τοτε) δεν ισχυει.Ειχε στον ομιλο του 2 πολυ καλες ομαδες,σοβαρες ομαδες για την ακριβεια.Και την Μαλαγα (οχι την Μαλαγα που αποκλειστηκε στην 8δα του Ισπανικου Κυπελλου χτες αλλα την σοβαρη Μαλαγα) και την Γαλατα ακομα και την Μπαγερν που εχει κανει καλα ματς μεχρι στιγμης για σταχτοπουτα τις θεωρω ομαδες καλες για α φαση.

Δεν ειπα οτι η Μαλαγα ειναι ανωτερη της Μπαρτσελονα ή η Γαλατα της Φενερ (που πιστευω οτι ειναι αυτη την στιγμη) και το αντιθετο.Απλη αναφορα εκανα στο κομματι αυτο.Τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω.
Επισης για τον Ντανστον το λεω για τριτη φορα δεν ανεφερα πουθενα ειναι καλυτερος απο τον Σερβο(ξεχωρα απο το τι πιστευω προσωπικα και δικαουμαι να πιστευω) ουτε απο κανενα αλλο.Παλι εκανα απλη παραθεση στατιστικων και τιποτα παραπανω γι αυτο και δεν δικαιολογειται αυτο το ξεσπασμα.
Eπισης οταν μιλαμε για ιστορια αθλητη και αν θελουμε να μιλαμε σοβαρα δεν με νοιαζει οτι ειχε 3 σεζον στους Νετς και 3 σεζον στην Ρωσια.Νομιζω οταν μιλαμε για ιστορια και διπλα κοτσαρουμε την λεξη αθλητης εννοουμε αυτους που λες και εσυ..Σπανουλη,Διαμαντιδη,Ναβαρο κλπ.

Ο Κρσττς η μονη Ιστορια που εχει ειναι αυτη των τραυματισμων
.Δεν διαφωνω με το σκεπτικο σου.Κατανοω τι θες να πεις.Απλα ημουν ξεκαθαρος.Και εγω ειπα οτι ειναι καλος παιχτης ο Σερβος (το τονισα 2-3 φορες) αλλα για τα δικα μου γουστα δεν μπορει να παιρνει 3 εκ ευρω.Προσωπικα δεν πιστευω οτι αξιζει ουτε 800 χιλιαρικα.Αλλα οπως λεω ειναι προσωπικη μου αποψη.

Οπως αν ηθελα να βρω οπτικη να παρουσιασω οτι ο Ολυμπιακος ειναι καλυτερος ανετα και παλι θα ηταν προσωπικη μου επιλογη να το κανω αλλα δεν το κανω.Αφηνω την ομαδα και τις πραξεις της να το δειχνουν τα τελευταια χρονια και Δοξα Τον Θεο τα καταφερνει μια χαρα.Οπως ελεγε και ο Ντουντα αλλωστε ¨οι μεγαλες λεξεις ειναι για τους πολλους.Οι μεγαλες πραξεις γι αυτους που μπορουν¨ 77.gif


για το πρωτο bold:
QUOTE (redleg7 @ Feb 7 2014, 18:43 ) *
Σε στατιστικα σε σχεση με τον δικο μου πρωτο σεντερ ο Κρστις απο τον οποιο υστερει στα περισσοτερα(σε βολες εχει καλυτερα ποσοστα ο Σερβος).

δεν ειναι απλη παραθεση στατιστικων αυτο. αφου λες "σε σχεση με" αυτο ειναι εξ'ορισμου συγκριση...

για το επομενο bold δεν ειπα οτι ειναι και ο νοβιτσκι αλλα εχει πισω του μια διαδρομη(αν δεν σου αρεσει η λεξη ιστορια) στο υψηλοτερο επιπεδο. ο ντανστον δεν εχει. και δεν επαιζε "στην ρωσια", επαιζε στην τσσκα και σε final 4 ευρωλιγκας. την ιδια στιγμη ο ντανστον επαιζε στο ισραηλ και δεν εννοω την μακκαμπι οταν λεω ισραηλ.

τεσπα αλλου πηγε το θεμα, αλλα ξεκινησαμε να λεμε. ας τον αφησουμε τον ανθρωπο εδω γιατι θα του ερχεται λοξυγκας απο την αλλη ακρη της ευρωπης.
redleg7
Ολοι απο καπου ξεκινανε και ο Ντανστον(ως mvp αν δεν κανω λαθος της Ιταλικης Λιγκας που περσι ειχε πολυ καλα ονοματα με Σιενα που δεν ηταν διελυμενη) το ιδιο.Και ο Τουριαφ μια εποχη ξεκινουσε πενταδατος και ο Μακ Γκι επισης παιρνει καμια 10 ρια και βαλε εκατομυρια τον χρονο απο συμβολαια,διαφημσεις κλπ και εχουν μια ιστορια αλλα απο αξια αστο δεν το πιανουμε το θεμα γιατι καιει.Ειναι μεγαλη η λιστα.Ειχε την ευκαιρια του παντως ο Σερβος,πηγε σε φαιναλ φορ αλλα δεν πηρε τιποτα.Αυτο ξεχωριζει ενα καλο παιχτη απο τον μεγαλο παιχτη.Δεν μου λεει κατι παντως στο τι εκανε στην καριερα του.
Συγκρινα στατιστικη και αριθμους και οχι αξιες.Σε αυτο αναφερομουν.Τεσπα οπως λες ας ληξουμε το θεμα γιατι απο αλλου το ξεκινησαμε και το τραβηξαμε οσο δεν παει.Για παιχτης που μου ειναι αδιαφορος (και σε πολλους αλλους) και πολλα γραψαμε.
D-Wade
QUOTE(redleg7 @ Feb 7 2014, 20:13 ) *
Ολοι απο καπου ξεκινανε και ο Ντανστον(ως mvp αν δεν κανω λαθος της Ιταλικης Λιγκας που περσι ειχε πολυ καλα ονοματα με Σιενα που δεν ηταν διελυμενη) το ιδιο.Και ο Τουριαφ μια εποχη ξεκινουσε πενταδατος και ο Μακ Γκι επισης παιρνει καμια 10 ρια και βαλε εκατομυρια τον χρονο απο συμβολαια,διαφημσεις κλπ και εχουν μια ιστορια αλλα απο αξια αστο δεν το πιανουμε το θεμα γιατι καιει.Ειναι μεγαλη η λιστα.Ειχε την ευκαιρια του παντως ο Σερβος,πηγε σε φαιναλ φορ αλλα δεν πηρε τιποτα.Αυτο ξεχωριζει ενα καλο παιχτη απο τον μεγαλο παιχτη.Δεν μου λεει κατι παντως στο τι εκανε στην καριερα του.
Συγκρινα στατιστικη και αριθμους και οχι αξιες.Σε αυτο αναφερομουν.Τεσπα οπως λες ας ληξουμε το θεμα γιατι απο αλλου το ξεκινησαμε και το τραβηξαμε οσο δεν παει.Για παιχτης που μου ειναι αδιαφορος (και σε πολλους αλλους) και πολλα γραψαμε.

Λέγε με Λουίτζι . . .Λουίτζι Ντατόμε
redleg7
QUOTE (D-Wade @ Feb 7 2014, 20:18 ) *
Λέγε με Λουίτζι . . .Λουίτζι Ντατόμε

Μαλλον εχεις δικιο γιατι ο Ντανστον χτυπησε στους ημιτελικους απ οτι θυμαμαι με την Σιενα και εκει που εκανε πολυ καλο διδυμο με τον αλλο γκαρντ της Κιμκι πλεον κατερρευσε η ομαδα του ενω πηγαινε τραινο ολη την χρονια.
Ο Ντατομε πολυ καλος παιχτης!Πραγματικα απορω πως τοσα χρονια στην Ρομα δεν τον τσιμπησε καμια μεγαλη Ευρωπαικη ομαδα.
D-Wade
QUOTE(redleg7 @ Feb 7 2014, 20:22 ) *
Μαλλον εχεις δικιο γιατι ο Ντανστον χτυπησε στους ημιτελικους απ οτι θυμαμαι με την Σιενα και εκει που εκανε πολυ καλο διδυμο με τον αλλο γκαρντ της Κιμκι πλεον κατερρευσε η ομαδα του ενω πηγαινε τραινο ολη την χρονια.
Ο Ντατομε πολυ καλος παιχτης!Πραγματικα απορω πως τοσα χρονια στην Ρομα δεν τον τσιμπησε καμια μεγαλη Ευρωπαικη ομαδα.

Δεν εχει σχέση αν χτύπησε ο Ντανστον στους ημιτελικούς. Ο Ντατόμε βγήκε mvp στην regular season
redleg7
QUOTE (D-Wade @ Feb 7 2014, 20:25 ) *
Δεν εχει σχέση αν χτύπησε ο Ντανστον στους ημιτελικούς. Ο Ντατόμε βγήκε mvp στην regular season

Οχι εννοω οτι ο Ντανστον εκανε μια εξαιρετικη σεζον περσι με την Βαρεζε και εννοω οτι κατερρευσε η ομαδα του ενω στην αρχη δεν εκανε ηττα ουτε με αιτηση στην κανονικη σεζον.Μετα τον τραυματισμο του αποκλειστηκαν.Θεωρω οτι μια πληρης Βαρεζε θα μπορουσε να χτυπησει τον τιτλο στην Ιταλια.Ηταν πολυ καλη ομαδα.Και ηταν μοναδικη ευκαιρια να μπουν σφηνα σε Σιενα και Μιλανο.Παντως εξακολουθω να απορω πως δεν κινηθηκαμε ουτε εμεις για την δικια μας ομαδα για ενα παιχτη σαν τον Ντατομε.Τι κασε να ειχε αραγε τοσα χρονια στην Ιταλια...
D-Wade
QUOTE(redleg7 @ Feb 7 2014, 20:29 ) *
Οχι εννοω οτι ο Ντανστον εκανε μια εξαιρετικη σεζον περσι με την Βαρεζε και εννοω οτι κατερρευσε η ομαδα του ενω στην αρχη δεν εκανε ηττα ουτε με αιτηση στην κανονικη σεζον.Μετα τον τραυματισμο του αποκλειστηκαν.Θεωρω οτι μια πληρης Βαρεζε θα μπορουσε να χτυπησει τον τιτλο στην Ιταλια.Ηταν πολυ καλη ομαδα.Και ηταν μοναδικη ευκαιρια να μπουν σφηνα σε Σιενα και Μιλανο.Παντως εξακολουθω να απορω πως δεν κινηθηκαμε ουτε εμεις για την δικια μας ομαδα για ενα παιχτη σαν τον Ντατομε.Τι κασε να ειχε αραγε τοσα χρονια στην Ιταλια...

Δεν ξέρω τι κασε είχε αλλά δε νομίζω να είχε παίξει ποτέ στο επίπεδο που έπαιξε την περασμένη χρονιά
redleg7
QUOTE (D-Wade @ Feb 7 2014, 20:40 ) *
Δεν ξέρω τι κασε είχε αλλά δε νομίζω να είχε παίξει ποτέ στο επίπεδο που έπαιξε την περασμένη χρονιά

1.750.000 δολλαρια παιρνει φετος παντως...
Quincy
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Feb 7 2014, 16:15 ) *
Εντάξει τον βγάλαμε μυρωδιά και τον Κρστιτς? laugh.gif



Προσπαθούμε. Αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολο το έργο όσο φαίνεται. Όποιος έχει δει πάνω από 8-10 φορές την ΤΣΣΚΑ τα τελευταία δύο χρόνια καταλαβαίνει ότι ο Σέρβος στην ομάδα του είναι αυτή τη στιγμή είναι για 3ος σέντερ.

Έτος 2014 αυτά. Γιατί ούτε η καριέρα του στους Νετς θα παίξει μπάσκετ, ούτε το συμβόλαιό του, ούτε το όνομά του, ούτε οι διακρίσεις του ως κορυφαίου ψηλού της EL.

Και με βάση αυτό πείτε μας κι εμάς τι παραπάνω κάνει από τον Καουν, ή αν κάνει κάτι καλύτερα απ αυτόν να το δούμε κι εμείς να τελειώνει η ιστορία.

@louie

Ούτε Μπόγρη ούτε Ερτσεγκ ούτε Ερντεν ούτε Μπουρούση τον είπαμε. Είναι ένας καλός C αν και μέτριος στην άμυνα, αλλά σε καμία περίπτωση ο ψηλός που "θα σε βάλει στα καλάθια" σε άμυνα κι επίθεση, έχει βγει βέβαια βρώμα ότι μπορεί να το κάνει, όταν το δω θα το πιστέψω rolleyes.gif
frenchman7
Έμαθε κανείς τι έγινε με τον Ακιόλ που χτύπησε την σπονδυλική του?
Knickerbocker
Ενταξει ρε μπερτομεου ολα εχουν ενα οριο...τοσο πολυ επιτυχία ειχε εμπορικά το f4 πέρυσι που φετος τα "φτηνα" των 145 ηταν unavailable δευτερόλεπτα μετα το άνοιγμα του σέρβερ.

Καλα,αν δεν πανε ελληνικές ομάδες και μακαμπι βλεπω να ανοίγεις πολλα μαύρα σεντόνια....ξερεις εσυ.
doctorjekil
QUOTE(Knickerbocker @ Mar 5 2014, 13:31 ) *
Ενταξει ρε μπερτομεου ολα εχουν ενα οριο...τοσο πολυ επιτυχία ειχε εμπορικά το f4 πέρυσι που φετος τα "φτηνα" των 145 ηταν unavailable δευτερόλεπτα μετα το άνοιγμα του σέρβερ.

Καλα,αν δεν πανε ελληνικές ομάδες και μακαμπι βλεπω να ανοίγεις πολλα μαύρα σεντόνια....ξερεις εσυ.

Πες τα ρε φιλε,ουτε ενα δευτερολεπτο δεν πρεπει να εμειναν διαθεσιμα τα εισητηρια των 145 ευρω,κλεινω εισητηρια απο το 2007 και αυτο πραγμα δεν το εχω ξαναδει...ελπιζω να ξαναβγαλουν καποια στιγμη αργοτερα
Knickerbocker
QUOTE (doctorjekil @ Mar 5 2014, 14:55 ) *
Πες τα ρε φιλε,ουτε ενα δευτερολεπτο δεν πρεπει να εμειναν διαθεσιμα τα εισητηρια των 145 ευρω,κλεινω εισητηρια απο το 2007 και αυτο πραγμα δεν το εχω ξαναδει...ελπιζω να ξαναβγαλουν καποια στιγμη αργοτερα


Φιλε μεχρι και με Ιταλό μίλησα και το ίδιο ειπε και εκεινος...δεν τα έβαλαν ποτε τα 145-απλα κοροϊδία.
Απο το Βερολίνο και μετα που κλείνω καθε χρονο και χειρότερα το πανε το πράγμα.
katharop
επειδή μάλλον μερικοί ονειροβατείτε τι σημασία έχει ποιές ομάδες ήταν πέρυσι στο φιναλ 4.Ας δούμε τα ρόστερ απο την αρχή.Η μπαρτσελόνα πέρυσι νομίζω οτι ήταν στην χειρότερη φάση της εδώ και 6 χρόνια.Πολλοί ρολίστες ένας ναβάρο στα 33 ένας τόμιτς ΚΑΙ ΕΝΑΣ γιασικεβίτσιους στα 37.Μαυτούς τους 3 παίχτες έπαιζε μπορείτε να δείτε το περσινό ρόστερ για αυτό κόντεψε να την αποκλείσει ο πεδουλάκης.Μια ρεάλ με καλό υλικό αλλα τελείως αδούλευτο και με καμία σχέση με την φετινή ομοιογένεια.Και μια τσσκα που μετά το προπέρσινο κάζο είχε χάσει μερικούς πολύ καλούς παίχτες της και στην ουσία μόλις είχε έρθει ο μεσίνα και προσπαθούσε να μαζέψει τα ασυμάζευτα .Ας κάνουμε μια σύγκριση.Πρόπερσι στην ουσία ο ολυμπιακός εκλεψε την ευρωλίγκα απο την τσσκα επειδη οι παίχτες της κοιμήθηκαν για 1.5 δεκάλεπτο μαζί και ο προπονητής.Υπο κανονικές συνθήκες το μάτς ηταν 15-20 πόντους.20 φορές να ξαναέπαιζε ο ολυμπιακός με την προπέρσινη τσσκα νίκη δεν έπαιρνε.Πέρυσι ο ολυμπιακός την διέσυρε την τσσκα.Το περσινό φ4 για μένα είχε το χειροτερο επίπεδο απο αποψη ποιότητας παιχτών των τελευταίων 10 ετών.Ο παναθηναικός του 2009 σαυτές τις 4 περσινές ομάδες μοίραζε άνετα 20-25 πόντους σε κάθε μάτς.
Quincy
QUOTE(katharop @ Mar 9 2014, 14:04 ) *
επειδή μάλλον μερικοί ονειροβατείτε τι σημασία έχει ποιές ομάδες ήταν πέρυσι στο φιναλ 4.Ας δούμε τα ρόστερ απο την αρχή.Η μπαρτσελόνα πέρυσι νομίζω οτι ήταν στην χειρότερη φάση της εδώ και 6 χρόνια.Πολλοί ρολίστες ένας ναβάρο στα 33 ένας τόμιτς ΚΑΙ ΕΝΑΣ γιασικεβίτσιους στα 37.Μαυτούς τους 3 παίχτες έπαιζε μπορείτε να δείτε το περσινό ρόστερ για αυτό κόντεψε να την αποκλείσει ο πεδουλάκης.Μια ρεάλ με καλό υλικό αλλα τελείως αδούλευτο και με καμία σχέση με την φετινή ομοιογένεια.Και μια τσσκα που μετά το προπέρσινο κάζο είχε χάσει μερικούς πολύ καλούς παίχτες της και στην ουσία μόλις είχε έρθει ο μεσίνα και προσπαθούσε να μαζέψει τα ασυμάζευτα .Ας κάνουμε μια σύγκριση.Πρόπερσι στην ουσία ο ολυμπιακός εκλεψε την ευρωλίγκα απο την τσσκα επειδη οι παίχτες της κοιμήθηκαν για 1.5 δεκάλεπτο μαζί και ο προπονητής.Υπο κανονικές συνθήκες το μάτς ηταν 15-20 πόντους.20 φορές να ξαναέπαιζε ο ολυμπιακός με την προπέρσινη τσσκα νίκη δεν έπαιρνε.Πέρυσι ο ολυμπιακός την διέσυρε την τσσκα.Το περσινό φ4 για μένα είχε το χειροτερο επίπεδο απο αποψη ποιότητας παιχτών των τελευταίων 10 ετών.Ο παναθηναικός του 2009 σαυτές τις 4 περσινές ομάδες μοίραζε άνετα 20-25 πόντους σε κάθε μάτς.


Δηλαδή ήταν το φαβορί ο Ολυμπιακός πέρυσι έτσι και περίμενες κι εσύ (όπως και τόσοι άλλοι φαντάζομαι) χαλαρά το repeat, μονό εγώ μας θεωρούσα outsider;; blink.gif blink.gif

Στην τελευταία πρόταση πρέπει να ξεκαθαρίσεις που θα παιζε ο Σπανούλης γιατί χωρίς αυτόν δεν είναι για 20-25 καμιά απ αυτες τις ομάδες smiley.gif
katharop
QUOTE (Quincy @ Mar 9 2014, 16:10 ) *
Δηλαδή ήταν το φαβορί ο Ολυμπιακός πέρυσι έτσι και περίμενες κι εσύ (όπως και τόσοι άλλοι φαντάζομαι) χαλαρά το repeat, μονό εγώ μας θεωρούσα outsider;; blink.gif blink.gif

Στην τελευταία πρόταση πρέπει να ξεκαθαρίσεις που θα παιζε ο Σπανούλης γιατί χωρίς αυτόν δεν είναι για 20-25 καμιά απ αυτες τις ομάδες smiley.gif

ναι ήμουν σίγουρος οτι θα την σηκώσετε την ελ απο την στιγμή που πήγατε φ4.για το τελευταίο όντως το σκέφτηκα αυτο με τον σπανούλη.Κλωνοποίησέ τον και βάλε εναν σε σας εναν σε μας για να γίνει η σύγκριση.Αν και νομίζω οτι και χωρίς αυτόν εκείνο το ρόστερ ήταν απλά αδιανόητο για ευρωπαικά δεδομένα smiley.gif
μόνο αν σκεφτείς οτι στην περσινή ρεαλ έκανε πλάκα ο πεδουλάκης με τον πάνκο τον μπάνκς τον σοφοκλή και τον καπόνο νομίζω φτάνει
erwi grey
QUOTE(katharop @ Mar 9 2014, 22:04 ) *
επειδή μάλλον μερικοί ονειροβατείτε τι σημασία έχει ποιές ομάδες ήταν πέρυσι στο φιναλ 4.Ας δούμε τα ρόστερ απο την αρχή.Η μπαρτσελόνα πέρυσι νομίζω οτι ήταν στην χειρότερη φάση της εδώ και 6 χρόνια.Πολλοί ρολίστες ένας ναβάρο στα 33 ένας τόμιτς ΚΑΙ ΕΝΑΣ γιασικεβίτσιους στα 37.Μαυτούς τους 3 παίχτες έπαιζε μπορείτε να δείτε το περσινό ρόστερ για αυτό κόντεψε να την αποκλείσει ο πεδουλάκης.Μια ρεάλ με καλό υλικό αλλα τελείως αδούλευτο και με καμία σχέση με την φετινή ομοιογένεια.Και μια τσσκα που μετά το προπέρσινο κάζο είχε χάσει μερικούς πολύ καλούς παίχτες της και στην ουσία μόλις είχε έρθει ο μεσίνα και προσπαθούσε να μαζέψει τα ασυμάζευτα .Ας κάνουμε μια σύγκριση.Πρόπερσι στην ουσία ο ολυμπιακός εκλεψε την ευρωλίγκα απο την τσσκα επειδη οι παίχτες της κοιμήθηκαν για 1.5 δεκάλεπτο μαζί και ο προπονητής.Υπο κανονικές συνθήκες το μάτς ηταν 15-20 πόντους.20 φορές να ξαναέπαιζε ο ολυμπιακός με την προπέρσινη τσσκα νίκη δεν έπαιρνε.Πέρυσι ο ολυμπιακός την διέσυρε την τσσκα.Το περσινό φ4 για μένα είχε το χειροτερο επίπεδο απο αποψη ποιότητας παιχτών των τελευταίων 10 ετών.Ο παναθηναικός του 2009 σαυτές τις 4 περσινές ομάδες μοίραζε άνετα 20-25 πόντους σε κάθε μάτς.

Mπορει και 50 ποντους διαφορα.
redleg7
Το περσινο φαιναλ 4 μην λεμε ξανα τα ιδια ηταν απο αποψη ποιοτητας ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ μακραν του δευτερου απο αποψη ονοματων τα τελευταια χρονια.Μην παραθεσω τα ροστερ της Τσσκα πυο χασε μονο τον Κιριλενκο και πηρε Γουιμς.την Μπαρτσελονα που στο φαιναλ 4 απλα δεν ειχε τον Πιτ Μαικλ αλλα ολοι οι αλλοι ηταν στο οπλοστασιο της και δεν γινεται να λεμε οκ καλη η Ρεαλ αλλα αδουλευτη.Ο Ολυμπιακος διεσυρε και Ρεαλ και Τσσκα με εντυπωσιακο τροπο,2 ομαδες που παιξανε πολυ καλο μπασκετ κατα την διαρκεια της σεζον με αρκετους ΝΒΑer.Ο Ολυμπιακος που κατεκτησε το φαιναλ 4 οπως επαιξε στον τελικο ηταν μακραν η κορυφαια ομαδα των τελευταιων ετων και επαιξε το ομορφοτερο και θεαματικοτερο μπασκετ η εστω γι αυτους που διαφωνουν ενα απ τα καλυτερα μπασκετ των τελευταιων ετων.
Quincy
QUOTE(katharop @ Mar 9 2014, 14:13 ) *
ναι ήμουν σίγουρος οτι θα την σηκώσετε την ελ απο την στιγμή που πήγατε φ4.για το τελευταίο όντως το σκέφτηκα αυτο με τον σπανούλη.Κλωνοποίησέ τον και βάλε εναν σε σας εναν σε μας για να γίνει η σύγκριση.Αν και νομίζω οτι και χωρίς αυτόν εκείνο το ρόστερ ήταν απλά αδιανόητο για ευρωπαικά δεδομένα smiley.gif
μόνο αν σκεφτείς οτι στην περσινή ρεαλ έκανε πλάκα ο πεδουλάκης με τον πάνκο τον μπάνκς τον σοφοκλή και τον καπόνο νομίζω φτάνει



Πλάκα;; Γιατί εγώ θυμάμαι κι έναν μπαμπούλα Μπέκιτς να κρατάει τον Πεδουλάκη στο ΟΑΚΑ κάτω από τους 55.

Θυμάμαι επίσης ότι το χειρότερο Φ4 σε θέμα δυναμικότητας ήταν ΧΑΛΑΡΑ αυτό του 11.
North_gato
QUOTE (Quincy @ Mar 9 2014, 16:18 ) *
Πλάκα;; Γιατί εγώ θυμάμαι κι έναν μπαμπούλα Μπέκιτς να κρατάει τον Πεδουλάκη στο ΟΑΚΑ κάτω από τους 55.

Θυμάμαι επίσης ότι το χειρότερο Φ4 σε θέμα δυναμικότητας ήταν ΧΑΛΑΡΑ αυτό του 11.


Και η απορια μου:
Απο μπαμπουλας ο Μπεκιτς πως καταντησε αμπαλος, παιδι για τα νερα?
erwi grey
QUOTE(Quincy @ Mar 9 2014, 22:18 ) *
Θυμάμαι επίσης ότι το χειρότερο Φ4 σε θέμα δυναμικότητας ήταν ΧΑΛΑΡΑ αυτό του 11.

Του 2011 οντως ηταν το χειροτερο που μπορω κι εγω να θυμηθω.
katharop
QUOTE (Quincy @ Mar 9 2014, 16:18 ) *
Πλάκα;; Γιατί εγώ θυμάμαι κι έναν μπαμπούλα Μπέκιτς να κρατάει τον Πεδουλάκη στο ΟΑΚΑ κάτω από τους 55.

Θυμάμαι επίσης ότι το χειρότερο Φ4 σε θέμα δυναμικότητας ήταν ΧΑΛΑΡΑ αυτό του 11.

πόσους έβαλε και η ρεάλ στο οάκα θυμάσαι όμως?Και επειδή ο καθένας θυμάται οτι τον βολεύει μπορείς ανετα να ανατρέξεις το 2011 στα καλύτερα 4 μάτς που έχουν γίνει ποτέ στην ιστορία της ελ στην φάση των 8 (παναθηναικος μπαρτσελόνα).Για τον φίλο απο πάνω που μου λέει για την μπαρτσελόνα θέλω επιχειρήματα.Μπορεις πολυ απλά να μπεις στο σαιτ της ελ και να συγκρίνεις το ροστερ της μπαρτσελόνα του 11 με το περσινό.Σουπερσταρ αμπρίνες? icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif .Μην κοροιδευόμαστε τώρα.Το προπέρσινο φ4 το οποίο πάλι πήρατε στην πόλη ήταν 3 κλάσεις πάνω απο θέμα ποιότητας σε σχέση με το περσινό.
το μόνο που μένει να ακούσω είναι οτι ο περσινός παναθηναικός είχε καλύτερο ρόστερ και ομάδα απο τον προπέρσινο.Γιατί με αυτά που λέτε εδω μέσα στην ουσία αυτο ισχυρίζεστε.
redleg7
Αν βγαλουμε τα οπαδικα γυαλια νομιζω και ειναι αποδεκτο και απ την ευρυτερη μπασκετικη μαζα δεν τιθεται θεμα συγκρισης ουτε του φφ του 11 με το περσινο και γενικα με των τελευταιων ετων.ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ σαν ομαδες σαν μπραντ νειμ,σαν ροστερ,σαν μπασκετ μεσα στην χρονια,σαν προσωπικοτητες,σαν σαν σαν ειναι μακραν το καλυτερο φαιναλ φορ.
Επισης η Μπαρτσελονα που το Μαρουσι κοντραρε το 2008 ( ο κορμος της κατα καποια χρονια νεοτερος) ηταν ακομα καλυτερη απο το 2011 και η ομαδα του 2010 που πηρε το ευρωπαικο ακομα καλυτερη απ αυτη του 11.Ομως σαν ομαδα η Μπαρτσελονα οσο και να μην την συμπαθω και περσι και φετος παιζει πολυ θεαματικο και ομορφο μπασκετ.Οπως και η Ρεαλ περσι οπως και η Τσσκα.
Quincy
QUOTE(katharop @ Mar 9 2014, 14:24 ) *
πόσους έβαλε και η ρεάλ στο οάκα θυμάσαι όμως?Και επειδή ο καθένας θυμάται οτι τον βολεύει μπορείς ανετα να ανατρέξεις το 2011 στα καλύτερα 4 μάτς που έχουν γίνει ποτέ στην ιστορία της ελ στην φάση των 8 (παναθηναικος μπαρτσελόνα).Για τον φίλο απο πάνω που μου λέει για την μπαρτσελόνα θέλω επιχειρήματα.Μπορεις πολυ απλά να μπεις στο σαιτ της ελ και να συγκρίνεις το ροστερ της μπαρτσελόνα του 11 με το περσινό.Σουπερσταρ αμπρίνες? icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif .Μην κοροιδευόμαστε τώρα.Το προπέρσινο φ4 το οποίο πάλι πήρατε στην πόλη ήταν 3 κλάσεις πάνω απο θέμα ποιότητας σε σχέση με το περσινό.



Όχι αλλά με 55 παθητικό σπάνια χάνεις ούτως ή άλλως. Το 11 η ΤΣΣΚΑ που ήτανε; Η Ρεαλ που ήταν και στο Φ4 πόσο καλή ομάδα ήταν ή μάλλον πόσο καλύτερη από το 13; ,Και γενικά τι λέει για το επίπεδο της ευρωλίγκας εκείνη τη χρονιά που ο τίτλος κρίθηκε σε μια σειρά των 8

Τέλος πάντων δεν έχει νόημα να προσπαθείς να το υποβαθμίσεις το b2b. Είναι από μόνο του δύσκολο, αλλιώς θα το χαν κάνει κι άλλοι.

το μόνο που μένει να ακούσω είναι οτι ο περσινός παναθηναικός είχε καλύτερο ρόστερ και ομάδα απο τον προπέρσινο.Γιατί με αυτά που λέτε εδω μέσα στην ουσία αυτο ισχυρίζεστε.

Από που προκύπτει αυτό; Πήγε στο ΦΦ ο περσυνός Παναθηναικός;
rankin
QUOTE(Quincy @ Mar 9 2014, 16:32 ) *
Τέλος πάντων δεν έχει νόημα να προσπαθείς να το υποβαθμίσεις το b2b. Είναι από μόνο του δύσκολο, αλλιώς θα το χαν κάνει κι άλλοι.

Προσπάθησε να το κάνει και ο Στέφανος Χίος. Μην το ξεχνάμε αυτό! laugh.gif

erwi grey
Οι ομαδες του φ4 του 2011 δε θα παιρναγαν ουτε εξω απο το Λονδινο τα χειροτερα ροστερ ολων των φ4 πλην του Παναθηναικου.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.