QUOTE (kitrinos @ Jun 23 2015, 10:29 )
Αγαπητε Runt εχεις την εντυπωση οτι ενδιαφερομαι πως θα χαρακτηριστω ?? εξαρταται ποιος σε χαρακτηριζει αλλωστε, οποτε ποσως με ενδιαφερει, σε διαβεβαιω. Ασχολουμαι με την ΑΕΚ και ειδικα με το μπασκετ τοσα χρονια, που "δυστυχως" εχω μαθει να αποδιδω τα του καισαρως τω καισαρι ειτα ειναι υπερ ειτε κατα της ομαδας μου. Ξερω ποια ειναι η ομαδα μου μπασκετικα, την ιστορια της και την προσφορα της στο αθλημα ανεκαθεν, οχι τα τελευταια 10-15 χρονια μονον, αρα πιστευω οτι δικαιουμαι να αγανακτω οταν παρατηρω καποιους να ασχολουνται με παικτακια της σειρας ως υποψηφια να παρουν μερος εστω και σε προπονηση !!! Ποσο μαλλον να φορεσουν και αυτην την φανελλα. Δικαιωμα τους βεβαια, εγω δεν θα χαρακτηρισω καποιον γραφικο επειδη σκεπτεται καποιο 16χρονο που παιζει σε καποια ομαδα, ως υποψηφιο στοχο της βασιλισσας, αλλα και λιγη σκεψη για το σε ποια ομαδα αναφερομαστε, δεν ειναι κακο τελος παντων
Αντιπαρατεθειτε, αλλα σεβαστειτε και την γνωμη του αλλου. Αντιπαραθεση σημαινει οτι δεχεστε και αυτα που πρεσβευουν οι αλλοι και οχι μονον τα δικα σας. Αλλιως, χαρακτηριζετε και καθαρισατε
Παιρνω πισω τους χαρακτηρισμους (παραμενω βεβαια -μεταξυ αλλων- γραφων στα νεα της "Πορφυρας").
Συνεχιζεις φιλε μου να θεωρεις εαυτον πιο ΑΕΚ απο αλλους εδω μεσα, λες κι εμεις οι αλλοι δεν επιθυμουμε το καλυτερο για την ομαδα.
Παει καλα, για να το διατρανωνεις ξανα και ξανα με τετοια επιμονη, σημαινει οτι μεσα σου το πιστευεις.
θα σε παρακαλουσα παντως να κρατας αυτη σου την πεποιθηση για τον εαυτο σου, γιατι οπως και να το κανουμε, παει και μας καθεται στο σβερκο και διμιουργει, περιττες για το τοπικ διενεξεις.
Ακομα κι αν τα ποσα που αναφερεις στα επομενα ποστ, ειναι υπαρκτα ,αν αυτα διατιθονται για μεταγραφες, με τα δεδομενα που εχω μπροστα μου η διοικηση αυτο δεν μου το δειχνει.
Αν ηταν να τιναξει την μπανκα στον αερα δεν θα ασχολουνταν καθολου με Κατσιβελη (αντιλαμβανεσαι εδω την αντιφατικοτητα του πραγματος, καθυστερουμε να κλεισουμε εναν παικτη στα 120χ, παρολαυτα δυναμεθα να αποκτησουμε εναν αλλο που κοστολογειται σχεδον στα δεκαπλασια) θα πηγαινε κατεθειαν στον Καλαθη η στον Σλουκα.
Βαδιζουμε λοιπον με τα οσα γνωριζουμε ως υπαρκτα κι οχι με τα οσα επιθυμουμε...
Παραμενω στη φιλοσοφια μιας ομαδας που θα χτιστει με οσο το δυνατον -εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να λεω οτι ετοιμοι Ελληνες παικτες στην αγορα με προοπτικη ειναι ελαχιστοι- καλυτερους νεους Ελληνες παικτες που θα μπολιαστουν με οσο το δυνατον ακριβους ξενους ,αλλα και μικρους - ο Χρηστιδης ειναι ο καλυτερος παικτης στο εφηβικο της ΕΚΑΣΘ, δεν συμμετεχει απλα σ' αυτη- ταλαντουχους που θα ενσωματονται σιγα-σιγα
Γιουγκοσλαβικη - Ιβκοβιτς κα- η συνταγη οχι δικη μου.