Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Panathinaikos vs Maccabi
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Euroleague 2011-2012
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Gravedigger
Πότε βγαίνουν τα εισιτήρια για την Τρίτη??Έχει αγοράσει κανείς online από το site της ομάδας??Δεν ρωτάω πως γίνεται πήρα προχθές του Ολυμπιακού για 1 φίλο,απλά δεν ξέρω αν τα βγάζουν στο site η απλά έχει την επιλογή.Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω 5 ευρώ παραπάνω σε σύλλογο,και έξω στα εκδοτήρια δεν παίζει να έχει μείνει τίποτα.
j-kidd13
QUOTE(Gravedigger @ Mar 30 2012, 20:28 ) *
Πότε βγαίνουν τα εισιτήρια για την Τρίτη??Έχει αγοράσει κανείς online από το site της ομάδας??Δεν ρωτάω πως γίνεται πήρα προχθές του Ολυμπιακού για 1 φίλο,απλά δεν ξέρω αν τα βγάζουν στο site η απλά έχει την επιλογή.Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω 5 ευρώ παραπάνω σε σύλλογο,και έξω στα εκδοτήρια δεν παίζει να έχει μείνει τίποτα.

Σαββατο βγαινουν...Και το ματς ειναι Πεμπτη...
bbplayer
QUOTE (Nuntius @ Mar 30 2012, 19:36 ) *
ohmy.gif laugh.gif 24.gif 24.gif 24.gif


δικιο έχει. μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες απάτες της 10ετίας
priest
bball.gif οσον αφορα τον διαμαντιδη ειναι πολυ λογικο να μην εχει τα στατιστικα της προηγουμενης χρονιας αφου σε μερικα ματς παιζει αμυνα και για 2-3 παικτες..περυσι ειχε διπλα του τον νικολας που και σκοραρε αλλα και επαιζε αμυνα με αποτελεσμα να ειναι πιο ξεκουραστος και να εχει τις δυναμεις να παρει περισσοτερα σουτ..δεν ειναι τυχαιο που τα καλυτερα ματς τα εκανε στην σειρα με την μπαρτσα αφου ειχε διπλα του εναν μεταμορφωμενο καλαθη αλλα και τον σταθερο σε αμυνα νικολας...συνεπως οσον αφορα τα στατιστικα ειναι απολυτα λογικη η πτωση...

bball.gif οσον αφορα το επιπεδο της ευρωλιγκας αυτο δεν εχει σχεση με τις ομαδες που θα πανε στο φαιναλ 4...απλα στο φαιναλ 4 πανε οι ομαδες που ειτε ειναι πιο φορμαρισμενες(οσφπ,τσεσικα) ειτε ξερουν να διαχειριζονται λογω ποιοτητας τα μεγαλα ματς(παο,τσεσικα,μπαρτσα)...πχ ο οσφπ δεν παιζει θεαματικο μπασκετ αλλα εμενα μ αρεσει γτ η ενεργεια που βγαζουν σε συνδυασμο με την υγεια που βγαζει σαν ομαδα ειναι πρωτογνωρο για τον μπασκετικο οσφπ και δικαια θα παει φαιναλ 4...αν πηγαιναν στο φαιναλ 4 οι πιο ποιοτικες τοτε δεν θα υπηρχε κανενα ενδιαφερον σε αυτον τον θεσμο..θα πηγαιναν με ειδικη ψηφοφορια οι καλυτερες ομαδες στο φαιναλ 4 κατευθειαν και τελος..

bball.gif επισης ο καλαθης θελει πολλη δουλεια για να θεωρηθει ο επομενος ηγετης(τουλαχιστον οσον αφορα την θεση του) της εθνικης...ειδικα φετος ειναι τραγικος αλλα σιγουρα εχει δειξει καποια ηγετικα στοιχεια τα οποια αναιρουνται απο το κακο σουτ του..
Nuntius
QUOTE (bbplayer @ Mar 30 2012, 20:42 ) *
δικιο έχει. μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες απάτες της 10ετίας


Δεν γελάω με το τι είπε αλλά με το πως το είπε tongue.gif
il postino
QUOTE(T.W.Is.M. @ Mar 30 2012, 19:47 ) *
Εγω νομιζω οτι ακριβως επειδη μεγαλο μερος αυτης της εικονας οφειλεται στους προπονητες των ομαδων, αυτο κανει ακομα πιο ανησυχητικη για μενα την εικονα του ευρωπαικου μπασκετ!




Μου λες για το Σατο. Ο Σμιθ οπως τον βλεπεις δε θα μπορουσε να παιξει σε μια απ τις 2 δικες μας ομαδες περισσοτερο χρονο? Κι ο Σατο ειναι ο 3ος καλυτερος παιχτης του ΠΑΟ φετος.
Μετα να βαλω τον Καλαθη στη θεση του Οχαγιον. Το χτεσινο Καλαθη θα τον βαλω και δε θα ριξω ουτε ματια στον Οχαγιον. Αλλα ολη την υπολοιπη χρονια δε νομιζω οτι εχουμε να κανουμε με το αυριο του ελληνικου μπασκετ. Ειδες τι εκανε ο Μπλατ, αν και δεν του βγηκε? Εβγαλε τον Οχαγιον που του εδινε το σουτ η αμυνα του ΠΑΟ για να βαλει το Μαλλετ, που δεν ειχε καθολου χρονο συμμετοχης μεχρι εκεινη τη στιγμη. Φαντασου τι θα εκανε αν ειχε τον Καλαθη αντι του Οχαγιον, που στο κατω κατω εβαλε και 3-4 σουτ στη σειρα. Καλυτερος παιχτης μεν ο Καλαθης, αλλα δε θα εξαφανιζε τον Ισραηλινο απο το rotation.
Μεταξυ Καιμακογλου και Ελιγιαχου, συγγνωμη αλλα προτιμω τον Ισραηλινο γενικως, κι ας ειναι κλασεις ανωτερος στα mental χαρακτηριστικα ο δικος μας(δικος μας ως Ελληνας). Θα προτιμουσα τον Τσαρτσαρη...πριν 3-4 χρονια ομως. Τωρα σε συμμετοχη 10-15' παλι προτιμω τον Τσαρτσαρη, αλλα αν ειναι να παιξει παραπανω αλλαζουν καπως τα πραγματα.
Απο τον Μπλου ειχε (αρκετα) καλυτερο παιχτη με κοινα χαρακτηριστικα ο ΠΑΟ. Last year ομως, γιατι φετος κανει παρεα στον Μπουρουση και το Μεισον Ροκα. Φετος εχει το Σμιθ, που τον θεωρω καλυτερο απ οτι δειχνει στον ΠΑΟ, αλλα δεν εχει πιασει(ή προσαρμοστει) αρκετα.

Θα μου πεις τοτε, γιατι δειχνει καλυτερος σαν ομαδα ο Παναθηναικος? Γιατι Διαμαντιδης δεν υπαρχει ουτε κατα διανοια στη Μακαμπι, ενω ο αντιστοιχος Μπατιστ της Μακαμπι(Σοφο) εχει βγει εκτος σειρας, ποτε με φαουλ, ποτε με καλη συνδυασμενη αμυνα και ποτε με τα δικα του λαθη. Σε δυο βασικες θεσεις λοιπον η διαφορα ειναι μεγαλη υπερ του ΠΑΟ. Επιπλεον υπαρχει και η επιδραση του παγκου, οπου ο Ομπραντοβιτς, ακομα κι αν εκανε καποια λαθη, ειχε σωστη αντιδραση στο 4ο ματς. Ειναι καλυτερος προπονητης απο τον Μπλατ, εχει εναν κορμο σταθερο στην ομαδα του και τον εκμεταλλευεται καλυτερα.
Δε βγαζω τη Μακαμπι καμια υπερομαδα. Ισα ισα που με απογοητευει σ αυτη τη σειρα. Σαν υλικο ομως οι ομαδες δεν εχουν καμια σπουδαια διαφορα.

Να παω στα γρηγορα και στον Ολυμπιακο?
Ο Πριντεζης μπορει να εχει στοιχεια που λειπουν απ τη Σιενα, αλλα υστερει σε δυναμη για 4αρι. Αντε να δεχτω οτι θα μπορουσε να παιξει καποιο ρολο. Την ωρα που εγραφα οτι δε βρισκω 2ο παιχτη του ΟΣΦΠ σκεφτομουν αν πρεπει να γραψω 2ο ή 3ο εχοντας τον Πριντεζη στο μυαλο μου.
Ο Ντορσει ειναι εξισου χρησιμος με το Στοουνρουκ αμυντικα, καλυτερος στην αμυνα στον αερα, αλλα δεν ξερω ποσο θα αντεχαν στη Σιενα να κραταει τη μπαλα-χειροβομβιδα στην επιθεση. Τον θεωρω πολυ καλο φιτ στον Ολυμπιακο και οσο λαθος κι αν αποδειχτηκε ο Ιβανοβιτς που τον αφησε τοσο ευκολα, δε νομιζω να ειναι και τοσο μυρωδιας.
Ο Χαινς ειναι παιχτης ειδικων καταστασεων και συνθηκων, το ξερουμε πια.
Ο Λοου ειναι ενδιαφερουσα περιπτωση παιχτη, αλλα οταν η Σιενα εχει τον καλυτερο στο τουρλουμπουκι πανευρωπαικα στη θεση του, απλα δε χωραει.
Οι μικροι τωρα, οσο ευκολα μοιαζουν να ανταποκρινονται στον Ολυμπιακο και να προσφερουν, το ιδιο ευκολα μπορουν να εξαφανιστουν.
Εδω η διαφορα στο υλικο ειναι υπερ της Σιενα. Το οτι μεσα στο γηπεδο φαινεται μεχρι σημερα το αντιθετο ειναι κατα τη γνωμη μου αποτελεσμα της ψυχολογιας μιας σειρας πλει-οφ. Η Σιενα παθαινει μεχρι στιγμης αυτο που επαθε περσι ο Ολυμπιακος. Αν οι ομαδες συναντιουνταν 1 μηνα μετα, μπορει το αποτελεσμα να ηταν αλλο.

η λογικη σου με βρισκει να διαφωνω καθετα!!

πηγαινεις και συγκρινεις παικτες, οπου δε συμφωνω σε τιποτα απο τα επιμερους σχολια σου, λες και θα τους βαλουμε να παιξουν μονακια σε κανα ανοιχτο γηπεδακι!!

τι με νοιαζει εμενα αν σμιθ της μακαμπι παιζει καλα?στον παναθηναικο ισως και να παρκαρε στην εξεδρα!!δεν κανει ουτε τα μισα απο ο,τι ο σατο!!!ο σατο δαγκωνει, ο αλλος ειναι δαντελα!!ο καλαθης ειναι 3 χρονια διπλα στο ζοτς και μου τον συγκρινεις με τον οχαγιον , που φετος, στα 25 του, εσκασε απο το αυγο του!ο ενας επαιζε τον ολυμπιακο περυσι στον 4ο τελικο μονος του στο ποιντ και ο αλλος επαιζε σε κατι ανοιχτα γηπεδα εκει κατω στο ισραηλ!!

σ αρεσει περισσοτερο ο ελιαχου!!οκ, δικαιωμα σου να σου αρεσει ενας παικτης που απλα ξερει να βαζει τη μπαλα στο καλαθι με ενα ανωμαλιαρικο στυλ!!εμενα μου αρεσει ο ασχημομουρης ο καιμακογλου , ο οποιος ειναι σκυλος, με ολη τη σημασια της λεξης, μπρος πισω!!!

μιλαμε για τον πριντεζη και μου λες για τη δυναμη μονο και μονο για να του βγαλεις γουστα (τροπος του λεγειν)!!εδω ο τυπος δεν πιανεται ουτε με λασο φετος!!τι να την κανει τη δυναμη?εχει τετοια εκρηκτικοτητα, αλτικοτητα και κα#υ@#λα φετος που η δυναμη επεται...

ο πιανιτζιανι αν ειχε φετος εναν παικτη στα κυβικα του ντορσευ θα ειχε κανει τωρα το 3-0!!του κατσε ο μος (τι σκληρος παικτης) που δεν ειναι στα καλα του τωρα, εχασε τον καουκενας, εμπλεξε με το σερβο και το γερο στην περιφερεια και εχασε την σκληραδα που χαρακτηριζε την ομαδα του!!εκανε και την εξυπναδα και εδωσε δανεικο τον αλλον τον ασχημο στη ζαλγκιρις και ενας παικτςη σαν το ντορσευ θα του καθοταν λουκουμι!!ο λαβρινοβιτς και ο αντερσεν ξερουν 100 φορες καλυτερο μπασκετ απο το τζου αλλα ο τζου θα κολλαγε περισσοτερο στις τωρινες αναγκες της σιενα!!

και στην τελικη αυτο που μετραει στο μπασκετ δεν ειναι ποιος ειναι καλυτερος παικτης γενικα αλλα το ποιος κανεις καλυτερα τη δουλεια του στην ομαδα που ανηκει!!

sorry twism, γουσταρω να σε διαβαζω αλλα καταλαβαινω οτι υποτιμας το ελληνικο μπασκετ!!δεν το παιζω καρατζατετοιος για να το υπερασπιστω λογω εθνικοτητας αλλα θεωρω οτι στην ελλαδα το μπασκετ ειναι πλεον επιστημη και τιποτα δεν ειναι τυχαιο!!εχουμε τα στραβα μας αλλα μπασκετ ξερουμε και μαλιστα εχουμε το δικο μας στυλ πλεον....
PARISINOS
Φιλε Twism σεβομαι την αποψη σου ωστοσο θεωρω οτι κανεις ενα μεγαλο λαθος στην αξιολογηση παιχτων (το εχω παρατηρησει και σε αρκετους αλλους, βασικα στους περισσοτερους).

Δειχνεις να δινεις πολυ μεγαλη σημασια στο τι κανει ενας παιχτης σημερα και ας το κανει καλα για λιγο διαστημα . Ενω απο την αλλη βιαζεσαι να ξεγραψεις παιχτες επειδη δεν παιζουν καλα σημερα , και ας παιζουν γενικα πολυ καλυτερα για μεγαλο διαστημα.

Πχ το να συγκρινεις καλαθη με οχαγιον ειναι μπασκετικη ιεροσυλια. Οχι γιατι ο καλαθης ειναι κανας υπερπαιχτης (που ειναι πολυ καλος) αλλα επειδη ο οχαγιον ειναι κυριολεκτικα ενας τυχαιος (σε σχεση παντα με το επιπεδο στο οποιο παιζει). Μιλαμε για εναν παιχτη 25 χρονων που πρωτη φορα παιζει ευρωλιγκα, και που περσυ και προπερσυ ειχε 7 και 4,5 αξιολογηση αντιστοιχα στο γιουροκαπ.

και τον συγκρινουμε με εναν παιχτη αρκετα νεοτερο του, που εχει κανει θραυση στις νεαρες ηλικιες, που στην πρωτη του συμμετοχη στην εθνικη ηταν αναπληρωματικος πλευ ομαδας που πηρε μεταλλιο, που περσυ τελειωσε το φαιναλ 4 στην νικητρια ομαδα με 17 αξιολογηση και που παραλιγο να κανει τριπλ νταμπλ στον τελευταιο τελικο των ελληνικων πλευ οφφ (τελειωσε το παιχνιδι με 16/6/11).

το αν εχει κανει καλη σεζον η οχι ο καλαθης δεν εχει σημασια, μιας και μιλαμε οτι ως μπασκετικο μεγεθος δεν συγκρινεται με τον καθε οχαγιον. Δεν ξερω αν κανει καλη σεζον η οχι φετος , ο χρονος θα δειξει, ωστοσο σιγουρα εχει αποδειξει με την πορεια του κατα τη διαρκεια της καριερας του οτι δεν ειναι τυχαιος (οπως ο οχαγιον που δεν εχει αποδειξει τιποτα). οχι μονο βασικος λοιπον θα επαιζε ο καλαθης στην μακαμπι, αλλα τολμω να πω και ο σαρας με τετοια ελλειψη που εχουν στον ασσο.

τα ιδια ισχυουν και για το σατο. Το οτι στη σειρα ειναι εξαφανισμενος, δεν σημαινει οτι κατα βαση δεν παραμενει ενας παιχτης που η αξια του ειναι (κατ εμε) borderline all euroleague second team.

Δεν μπορουμε να κρινουμε παιχτες μονο με βαση 3 παιχνιδια. Το οτι ευθυγραμμιστηκαν οι πλανητες και ο οχαγιον εβαλε 4 τριποντα σε 4 αγωνες, και σουταρει με 40 τις εκατο , δεν αλλαζει οτι ειναι ενας παιχτης που σε 4 σεζον στην ευρωπη εχει βαλει ολα και ολα 10 σε 60 ματς (τα περισσοτερα πολυ χαμηλου επιπεδου κκιολας) και ειναι κακιστος σουτερ.

Δεν αλλαζει το γεγονος οτι το παλικαρι ειναι πλευ 1.89 ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΤ. Δεν εχει δηλαδη ουτε σωμα, ουτε σουτ, ουτε τελειωμα φασεων , σχεδον τιποτα. Ναι ειναι γρηγορος, εχει καλη ντριμπλα, εχει ντραιβ και εχει και μια πασουλα, με αποτελεσμα να ειναι σχετικα πονοκεφαλος αλλα δεν μπορει να συγκριθει και με παιχτες επιπεδου καλαθη.

Για μενα 4 παιχτες του ΠΑΟ, δηλαδη οι μπατιστ, ΔΔ, σατο και καλαθης θα παιζανε σιγουρα πανω απο 20 λεπτα στην μακαμπι.

τωρα για το επιπεδο της ευρωλιγκα. Ολοι λεγανε οτι φετος η ευρωλιγκα θα εχει τρομερο επιπεδο λογω των ΝΒΑερ. πως ξαφνικα επεσε το επιπεδο δεν καταλαβαινω. Αν αποδειχτηκε κατι φετος, ειναι οτι τελικα οι ΝΒΑερ δεν κανουν και καμια μεγαλη διαφορα , μιας και εξαιρετικοι παιχτες στο ΝΒΑ οπως οι γκαλιναρι, λοουσον, ιμπακα , βουγιασιτς, φερναντεζ κλπ δεν κανανε τη μεγαλη διαφορα που περιμεναν πολλοι , κατι που δειχνει οτι το επιπεδο του ευρωπαικου μπασκετ ειναι υψηλοτατο.
Gravedigger
QUOTE (j-kidd13 @ Mar 30 2012, 20:34 ) *
Σαββατο βγαινουν...Και το ματς ειναι Πεμπτη...

Thanks!Δεν κοίταξα καν το πρόγραμμα,υπέθεσα ότι θα παίζαμε τρίτη όπως την περασμένη βδομάδα..
sacarame
Τα ποστ για την ενδιαφέρουσα κουβέντα με τους ΝΒΑερς και την Ευρώπη μεταφέρθηκαν εδώ http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...mp;#entry541788

Μπορείτε να συνεχίσετε εκεί...Εδώ ας μείνουμε στα της σειράς..
T.W.Is.M.
QUOTE(il postino @ Mar 30 2012, 21:34 ) *
sorry twism, γουσταρω να σε διαβαζω αλλα καταλαβαινω οτι υποτιμας το ελληνικο μπασκετ!!δεν το παιζω καρατζατετοιος για να το υπερασπιστω λογω εθνικοτητας αλλα θεωρω οτι στην ελλαδα το μπασκετ ειναι πλεον επιστημη και τιποτα δεν ειναι τυχαιο!!εχουμε τα στραβα μας αλλα μπασκετ ξερουμε και μαλιστα εχουμε το δικο μας στυλ πλεον....


Δεν υποτιμω καθολου το ελληνικο μπασκετ. Απλα εχουμε την ταση ως Ελληνες να αποθεωνουμε τους δικους μας παιχτες, να τους θεωρουμε καλυτερους απ οτι πραγματικα ειναι. Την προηγουμενη δεκαετια ειχαμε βγαλει 3 παιχτες πανευρωπαικης κλασης. Πλεον εχουμε 2, αφου ο Παπαλουκας μεγαλωσε. Οι υπολοιποι δεν ειναι σ αυτο το επιπεδο. Μπορει να βγουν κι αλλοι, μπορει σε 5 χρονια η τριαδα Καλαθης-Μαντζαρης-Σλουκας να ειναι η αντιστοιχη Παπαλουκας-Διαμαντιδης-Σπανουλης, αλλα ακομα θελουν δουλεια για να πλησιασουν εκει.
Ειδες προφανως την εθνικη στο Ευρωμπασκετ. Δε στηριχτηκε ουτε στον Καλαθη ουτε στον Παπανικολαου ουτε στον Καιμακογλου. Στο Ζηση που ακουει τα τοσα μυρια εδω μεσα στηριχτηκε, στον Μπουρουση που σε καθε ευκαιρια γινεται αντικειμενο ειρωνιας(γιατι εχει δωσει τις αφορμες του βεβαια) και στο Φωτση στηριχτηκε. Το καλοκαιρι θα μπει κι ο Σπανουλης και αν κληθει και ο Σχορτσανιτης. Ο μονος που βλεπω να μπορει να παιξει σ αυτο το επιπεδο φετος ειναι ο Πριντεζης, κι αυτο γιατι εχει επανελθει στο επιπεδο που ηταν και εχει βελτιωθει περισσοτερο. Φυσικα ολοι οι παιχτες που ανεφερα μαζι με Περπερογλου και Σλουκα(και οχι μονο) πρεπει να κληθουν, αλλα δε θα ειναι αυτοι οι πρωταγωνιστες.
Στο θεμα τωρα. Να πω οτι η συγκριση Καλαθη-Οχαγιον ηταν αστοχη? ΟΚ, αυτο να το δεχτω, αν και εγραψα οτι ο Καλαθης ειναι καλυτερος του Ισραηλινου. Αλλα δεν ειναι παιχτης που θα αλλαζε προς το καλυτερο τη Μακαμπι. Ουτε στον Παναθηναικο το κανει αλλωστε σταθερα. Το οτι εκανε μια μεγαλη σειρα με τη Μπαρτσελονα περσι, ενα μεγαλο 4ο τελικο(και οχι 5ο οπως διαβαζω εδω κι εκει) με τον Ολυμπιακο, ενα πολυ καλο 4ο παιχνιδι προχτες στο Τελ Αβιβ ειναι δεδομενα. Οπως πχ κι ο Λαζαρος Παπαδοπουλος εκανε ενα μεγαλο παιχνιδι στον τελικο του 2002 στη Μπολονια. Ηταν ομως μεμονωμενα παιχνιδια ολα αυτα. Δεν αλλαζουν επιπεδο στους παιχτες. Το οτι εγιναν(απο τον Καλαθη στην προκειμενη περιπτωση) σε μεγαλα παιχνιδια δεν τον κανουν all-euroleague παιχτη. Παραμενει ενας παιχτης επιπεδου Ευρωλιγκα που στεκεται στις καλες ομαδες της διοργανωσης. Ξερεις ποσοι τετοιοι υπαρχουν...
Θα μου πεις εσυ(και ο Parisinos, γιατι και σ αυτον απανταω), υπαρχουν στη Μακαμπι τετοιοι παιχτες οπως τους περιγραφεις που θα ηταν πρωταγωνιστες στον Παναθηναικο? Μπορει να μην υπαρχει και κανενας, ειδικα οταν βλεπω οτι παιχτες που σε αλλες ομαδες ηταν πρωταγωνιστες(Λογκαν πχ) εδω γινονται κομπαρσοι. Αν και στην περιπτωση του Λογκαν δε νομιζω οτι ειναι καθαρα θεμα αξιας, αλλα ταιριασματος με την ομαδα και τις απαιτησεις του προπονητη. Βλεπεις πχ το Λανγκφορντ(που νομιζω οτι αντικειμενικα ειναι ποιοτικος παιχτης) να κανει ωρες ωρες ταρζανιες στη Μακαμπι. Δε θα τον ηθελε ο Ομπραντοβιτς στον ΠΑΟ? Ισως λεω εγω, αν θεωρουσε οτι μπορει να τον βαλει στο καλουπι της ομαδας. Μπορει να γινοταν ο διαδοχος του Νικολας, μπορει και ο διαδοχος του Λογκαν. Μπορει να βλεπαμε κι αλλους παιχτες που τωρα δειχνουν διαφορετικοι να προσαρμοζονταν και να προσεφεραν. Θυμασαι το Νικολας οταν ηρθε και οταν εφυγε. Απο μπομπερ και σκορερ εγινε παιχτης συνολου που προσαρμοστηκε απολυτα στο παιχνιδι του ΠΑΟ. Θυμασαι τον Μπατιστ του 2004 και τον Μπατιστ του 2010. Η μερα με τη νυχτα. Δεν ξερω αν ο Σμιθ, ο Χεντριξ ή καποιος αλλος θα μπορουσε να προσαρμοστει ετσι. Αν το ηξερα, θα ημουν εγω ο Ομπραντοβιτς. Θυμασαι επισης πως δεν προσαρμοστηκε ο Ντελκ, παρολο που ηταν μεγαλυτερο ονομα και ειχε μεγαλυτερη καριερα και απο το Νικολας και απο το Μπατιστ. Ειδικα ο ΠΑΟ λοιπον ειναι πρωτα απ ολα ομαδα του Ομπραντοβιτς και αυτο ειναι πολυ σημαντικη παραμετρος οταν προσπαθεις να βαλεις εναν παιχτη στο rotation του.
Σε σχεση με τον Παναθηναικο ομως η Μακαμπι ειναι πιο ισορροπημενη ομαδα στην ποιοτητα των παιχτων της και εκει εντοπιζω τη μικροτερη απ οτι γραφεται εδω διαφορα υλικου. Μεσα στο γηπεδο παντως σε αυτη τη σειρα ευκολα βλεπει κανεις οτι ο Παναθηναικος πειθει περισσοτερο ως ομαδα.
ALdaperan
Για εισιτήριο για τον 5ο αγώνα υπάρχει τρόπος να κλείσω online ;
Μπαίνω στο site http://www.paobc.gr/page.ashx?pid=1 αλλά δεν έχει τίποτα

Ginobili
Προφανώς δεν υπάρχουν εισιτήρια,και το ΟΑΚΑ δεν θα είναι απλά γεμάτο,καθώς θα έχει 20.000+ κόσμο
Εμείς πάμε για πανηγύρι...αλλά η ομάδα θα είναι σοβαρή,και έχει αποδείξει ότι αν και μας έχει τεράστια ανάγκη,ΠΟΤΕ δεν επηρεάζεται η ψυχολογία της από τα συναισθήματα του κόσμου.
Ακόμα και πριν Ομπράντοβιτς ίσχυε αυτό,όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό βέβαια.
ALdaperan
QUOTE (Ginobili @ Apr 1 2012, 04:52 ) *
Προφανώς δεν υπάρχουν εισιτήρια,και το ΟΑΚΑ δεν θα είναι απλά γεμάτο,καθώς θα έχει 20.000+ κόσμο
Εμείς πάμε για πανηγύρι...αλλά η ομάδα θα είναι σοβαρή,και έχει αποδείξει ότι αν και μας έχει τεράστια ανάγκη,ΠΟΤΕ δεν επηρεάζεται η ψυχολογία της από τα συναισθήματα του κόσμου.
Ακόμα και πριν Ομπράντοβιτς ίσχυε αυτό,όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό βέβαια.

Μέσα σε μια μέρα εξαντλήθηκαν ;
Αν δεν κανω λάθος χτες ξεκίνησαν να κυκλοφορούν
Goofy-shot
Χθες στις 12 το μεσσημέρι παιδιά είχαν τελειώσει ήδη τα 10ευρα εισητήρια και τελείωναν και τα 20ευρα...Φαντάζομαι ότι αν δεν έγινε χθες το Sold out θα γίνει σήμερα μέχρι το μεσημέρι... blove.gif smiley.gif
j-kidd13
Επισημα sold out....
http://www.sport-fm.gr/article/543699
ALdaperan
QUOTE (j-kidd13 @ Apr 1 2012, 13:16 ) *
Επισημα sold out....
http://www.sport-fm.gr/article/543699

καλά εντάξει
Και έλεγα μπας και κατέβαινα καμια μέρα νωρίτερα αθηνα να δω τον αγωνα sad.gif
Zoys
Απίστευτη είδηση!!!

QUOTE
Η ήττα έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις στο "στρατόπεδο" της Μακάμπι. Ο Σιμόν Μισράχι, που από την τηλεόραση φαίνονταν και η αγωνία, αλλά και η δυσαρέσκειά του για το αποτέλεσμα στον τέταρτο αγώνα της σειράς, αποφάσισε να απομακρύνει τον Ντέιβιντ Μπλατ, στον οποίο χρέωσε την ευθύνη της ήττας!
Ο "ισχυρός άνδρας" της Μακάμπι κινήθηκε με αστραπιαία ταχύτητα και συμφώνησε με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας του λαού, στον πέμπτο "τελικό", στο ΟΑΚΑ!

Ο "δράκος" είχε κοουτσάρει για τελευταία φορά στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στον τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος, ως τεχνικός των "ερυθρολεύκων". Και τότε είχε στη διάθεσή του τον Θοδωρή Παπαλουκά και τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει ισχύ για 1.5 χρόνο, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες οικονομικού ενδιαφέροντος. Ο Γιαννάκης επιστρέφει ξανά απέναντι στον Παναθηναϊκό, θέλοντας αυτή τη φορά να του κόψει τον δρόμο για το THY Euroleague φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης.

Πηγή: www.basketblog.gr


Και καλό μήνα σε όλους! smiley.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(Zoys @ Apr 1 2012, 13:45 ) *
Απίστευτη είδηση!!!



Και καλό μήνα σε όλους! smiley.gif


Καλο μηνα! Πες μας ομως και τι μηνα εχουμε... rolleyes.gif
xaris_
να μην ενθουσιαζομαστε η ομαδα φετος δεν ειναι σταθερη και δεν εμπνεει επιστοσυνη οπως αλλες χρονιες αλλα και παλι ειναι καλυτερη απο την Μακαμπι η οποια με απογοητευσε, δεν την ειχα δει φετος καθολου και την περιμενα καλυτερη δεν μπορει παραγειγμα να εξαρταται τοσο πολυ σε παιχνιδια τετοιου επιπεδου απο εναν απειρο παικτη σαν τον Οχαγιον.
Ο Καλαθης αποδεικνυεται κλειδι για τον παναθηναικο δεν ειναι τυχαιο οτι τα δυο ματσ που κερδσαμε ηταν τα δυο καλυτερα ματς του Καλαθη ισως την σαιζον και αυτο φανηκε και περυσι απο την Μπαρτσελονα και ακομη φαινεται οτι ειναι θεμα συγκενρτωσης και αυτοπεποιθησης το οτι δεν ειναι σταθερη η αποδοση του και δεν παιζει αναλογα με το ταλεντο του
Goofy-shot
4 δεκάλεπτα σοβαρού μπάσκετ έμειναν...Πιστεύετε πως θα αντέξει η Μακάμπι την πίεση του κόσμου και του Παναθηναικού...??Όλα είναι στο χέρι του Παο όπως έχει φανεί σε αυτή τη σειρά...Φτάνει να το αποδείξει ακόμα μια φορά.... smiley.gif
j-kidd13
Oσο και να μην πιστευω οτι μπορει να χασει ο Παναθηναικος αυτο το ματς...δεν ειμαι και ιδιαιτερα ανετος...
Το θεωρω δυσκολο παιχνιδι,και εστω και πολυ πολυ λιγο,το φοβαμαι....


ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ 7ο!!! smiley.gif
Vagrant
QUOTE(ALdaperan @ Apr 1 2012, 11:25 ) *
καλά εντάξει
Και έλεγα μπας και κατέβαινα καμια μέρα νωρίτερα αθηνα να δω τον αγωνα sad.gif


Δεν χρειαζεται εισιτηριο για να μπεις στο οακα . . . Το πολυ πολυ να αγορασεις με 3 ευρω το περιοδικο της Θ13!!!

Ελεγχουν μονο τα διαρκειας!!!
j-kidd13
QUOTE(Vagrant @ Apr 4 2012, 14:55 ) *
Δεν χρειαζεται εισιτηριο για να μπεις στο οακα . . . Το πολυ πολυ να αγορασεις με 3 ευρω το περιοδικο της Θ13!!!

Ελεγχουν μονο τα διαρκειας!!!

Τι ειναι αυτο παλι????Μου το ειπε ο αδερφος μου χθες.....
baskethood
QUOTE (j-kidd13 @ Apr 4 2012, 14:59 ) *
Τι ειναι αυτο παλι????Μου το ειπε ο αδερφος μου χθες.....

Έπεσες από τα σύννεφα ; tongue.gif
Όταν αύριο θα είναι μέσα καμιά 25αριά χιλιάδες θα το καταλάβεις smile.gif
vastravoud
Και στον πρώτο σεισμό που θα γίνει θα αναζητούμε ευθύνες αριστερά δεξια sad.gif
j-kidd13
QUOTE(baskethood @ Apr 4 2012, 16:00 ) *
Έπεσες από τα σύννεφα ; tongue.gif
Όταν αύριο θα είναι μέσα καμιά 25αριά χιλιάδες θα το καταλάβεις smile.gif

Δεν ηξερα οτι ισχυει αυτο το πραγμα...Αν ξερεις παραπανω λεπτομεριες για στειλε ενα pm να με διαφωτισεις....
Vagrant
QUOTE(vastravoud @ Apr 4 2012, 18:19 ) *
Και στον πρώτο σεισμό που θα γίνει θα αναζητούμε ευθύνες αριστερά δεξια sad.gif


Πράγματι . . . Το ότι μπορεί κάποια στιγμή να γίνει κάτι πολύ σοβαρό, το έχω κι εγώ στο μυαλό μου πολύ έντονα και το φοβάμαι.

Το γελοίο δε είναι ότι κάνουν έλεγχο μόνο σε όσους έχουν διαρκείας . . .

Έχω βάλει γκάζια αρκετές φορές στον αξιωματικό της αστυνομίας που είναι στη θύρα μου και η απάντηση που κάθε φορά παίρνω είναι ότι "δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για τις άλλες θύρες" . . . !!! Κουκουρούκου δηλαδή.

Η αποθέωση μάλιστα ήταν όταν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που πήγα με την κόρη μου, είναι 3 ετών, μας έβαλαν να ανοίξουμε την ροζ τσάντα της με σήμα τη Ντόρα την εξερευνήτρια, για λόγους ασφαλείας . . . !!!

rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

geoko13
Ελέγχουν μόνο τα διρκείας;;;;Ας γελάσω!!! smiley.gif Είναι νόμος στο ΟΑΚΑ,και ειδικά στο μπάσκετ,πως αν πας 3-4 λεπτά μετά την έναρξη του παιχνιδιού μπαίνεις χωρίς καν να δούν αν κουβαλάς κάτι μαζί σου!Απλά περπατάς μέσα και τους κοιτάς και σε κοιτάνε!Και το κορυφάιο όλων είναι πως αν έχεις πληρώσει κανονικά εισιτήριο και πάς σαν φυσιολογικός άνθρωπος στη θύρα σου και στη θέση σου το πιθανότερο είναι να είναι πιασμένη από 3-4 άτομα....Την έχω πατήσει 2 φορές και μάλιστα με 30ευρο εισιτήριο που κατέληξα να βλέπω την πλάτη καμία 10αριά ανθρώπων αντί να κάθομαι στην καρέκλα μου.....Οπότε όποιος δεν έχει εισιτήριο ξέρει αύριο 9.50 μπορεί να πάει να δεί την Πανάθα!!......
vastravoud
QUOTE(geoko13 @ Apr 4 2012, 21:59 ) *
Ελέγχουν μόνο τα διρκείας;;;;Ας γελάσω!!! smiley.gif Είναι νόμος στο ΟΑΚΑ,και ειδικά στο μπάσκετ,πως αν πας 3-4 λεπτά μετά την έναρξη του παιχνιδιού μπαίνεις χωρίς καν να δούν αν κουβαλάς κάτι μαζί σου!Απλά περπατάς μέσα και τους κοιτάς και σε κοιτάνε!Και το κορυφάιο όλων είναι πως αν έχεις πληρώσει κανονικά εισιτήριο και πάς σαν φυσιολογικός άνθρωπος στη θύρα σου και στη θέση σου το πιθανότερο είναι να είναι πιασμένη από 3-4 άτομα....Την έχω πατήσει 2 φορές και μάλιστα με 30ευρο εισιτήριο που κατέληξα να βλέπω την πλάτη καμία 10αριά ανθρώπων αντί να κάθομαι στην καρέκλα μου.....Οπότε όποιος δεν έχει εισιτήριο ξέρει αύριο 9.50 μπορεί να πάει να δεί την Πανάθα!!......


Και αν πέσεις σε τύπο "Μπάμπης ο Σουγιάς", τότε δε σηκώνεται με τίποτα......

Όπως σε ολα τα πράγματα σ' αυτή τη χώρα, κατόπιν εορτής ολοι πέφτουμε από τα σύννεφα.
Vagrant
QUOTE(vastravoud @ Apr 4 2012, 21:13 ) *
Και αν πέσεις σε τύπο "Μπάμπης ο Σουγιάς", τότε δε σηκώνεται με τίποτα......


Σηκώνεται . . . και αυτός και τα φιλαράκια του.

shot.gif
str
QUOTE(Vagrant @ Apr 5 2012, 13:06 ) *
Σηκώνεται . . . και αυτός και τα φιλαράκια του.

shot.gif


πωπωπω τσαμπουκαδες!!!! smiley.gif
αμα δεν σηκωνεται θα φωναξουμε να τον σηκωσει ο viagrant..συγνωμη ο vagrant ηθελα να πω... peace.gif peace.gif
bbplayer
Πάμε να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και μπορούμε και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Η Μακάμπι πέτυχε το μαξιμουμ . Να πάει τη σειρά στα πέντε ματς. Δεν έχει παραπέρα.
panos96
Παμε μωρη παναθα αμα νικησεις σημερα παιρνω 35 γιουρα(στοιχημα με κατι φιλους) εχω πιασει ολη την σειρα απο το 1-1 εως το 2-2(και στο 1-0 επιασα και διαφορα).
paodynasty
QUOTE(panos96 @ Apr 5 2012, 15:10 ) *
Παμε μωρη παναθα αμα νικησεις σημερα παιρνω 35 γιουρα(στοιχημα με κατι φιλους) εχω πιασει ολη την σειρα απο το 1-1 εως το 2-2(και στο 1-0 επιασα και διαφορα).


Το Στοίχημα ενώνει smiley.gif
ALdaperan
ΕΡΤ HD Σήμερα biggrin.gif
paodynasty
QUOTE(ALdaperan @ Apr 5 2012, 21:29 ) *
ΕΡΤ HD Σήμερα biggrin.gif


...για όλους τους καημένους που δεν είμαστε "μέσα" rolleyes.gif
ALdaperan
QUOTE (paodynasty @ Apr 5 2012, 21:34 ) *
...για όλους τους καημένους που δεν είμαστε "μέσα" rolleyes.gif

Αφου εξαντλήθηκαν όλα μέσα σε μισή μέρα tongue.gif
plo koon
Παιδιά το HD ισχύει μόνο για TV ή και για το stream?
belalik
Παιζουν καλα και οι δυο ... Απο Παναθηναικο το περιμενα, αλλα και η Μακαμπι μπηκε δυνατα.. Θα δουμε καλο ματσακι
slok
Φιλικο ειναι το παιχνιδι?
Πολυ ηρεμια και στους παιχτες και ακομα περισσοτερο στο κοσμο.
paodynasty
Νομίζω μπήκαμε αγχωμένοι, είναι θέμα χρόνου, με τη βοήθεια της έδρας, να πάρουμε μια διαφορά που θα την κρατήσουμε σχετικά εύκολα
bbplayer
πασούλες της πλάκας μέσα στη ρακέτα μας angry_red.gif angry_red.gif
ALdaperan
QUOTE (paodynasty @ Apr 5 2012, 22:09 ) *
Νομίζω μπήκαμε αγχωμένοι, είναι θέμα χρόνου, με τη βοήθεια της έδρας, να πάρουμε μια διαφορά που θα την κρατήσουμε σχετικά εύκολα

και εγω έτσι πιστεύω .. δεν μπήκαμε καλά . Λίγο να ξεφύγουμε στο σκόρ και δε θα το συμαζεύουν μετά tongue.gif
lightday
Μόνο ο Σάρας έχει μπει μουτσαχεντιν στον αγώνα,οι υπόλοιποι σαν να είναι υπνωτισμένοι..
bbplayer
κι ο Μάικ
paodynasty
QUOTE(lightday @ Apr 5 2012, 22:24 ) *
Μόνο ο Σάρας έχει μπει μουτσαχεντιν στον αγώνα,οι υπόλοιποι σαν να είναι υπνωτισμένοι..


κι ο Μήτσος πολύ καλός με πολλές πρωτοβουλίες που τον έχουν οδηγήσει σε 5 κερδ φάουλ και 7 πόντους από βολές


... πολύ νωρίς αλλά σε αυτή την έδρα και με αυτόν τον αντίπαλο, θεωρώ ότι το καθαρίσαμε, είναι και φορτωμένα τα σέντερ τους
ALdaperan
Τρομερό πρόβλημα με τις ελεύθερες βολές !!!

Σε όλη τη σειρά με τη μακάμπι...
bbplayer
Πάνε να το καθαρίσουν, Μήτσος-Μάικ. Μακάρι
t0ny3
Βαρετο και χωρις ρυθμο παιχνιδι!!

Υ.Γ. Πολυ χαλαροτητα βλεπω προς το τελος του ημιχρονου και ειναι λες και βλεπεις φιλικο παιχνιδι...
a.car


Η ομάδα δεν έχει παίξει ακόμα καλά και δεν έχει επιβάλλει το παιχνίδι της. Οι καλοί της άλλης μεριάς δεν έχουν

προσφέρει ακόμα ,ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.