Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Panathinaikos vs Maccabi
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Euroleague 2011-2012
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
επαθα λαστιχο
πολυ καλο παιχνιδι αν και ελπιζω να μην παθουμε τα περυσινα του οσφπ με την σιενα.οσο και αν η μακαμπι δεν πειθει,ουτε ο παναθηναικος με εχει πεισει τοσαο ωστε να θεωρω τελειωμενη την σειρα.για να δουμε..
Myria
Πολυ ωραιο παιχνιδι,πολυ ωραια ατμοσφαιρα,το ευχαριστηθηκαμε..

Παντως σιγουρα δεν θα παει ετσι η σειρα..Στο επομενο ματς θα δουμε αλλες ομαδες..
bbplayer
H εξέλιξη του παιχνιδιού, βοήθησε ώστε να μην καταπονηθούν οι παιχτες -κλειδιά της ομάδας. Αν εξαιρέσουμε τον Καλάθη που έπαιξε 28 λεπτά οι υπόλοιποι έπαιξαν κάτω από 20 , με το ΔΔ να έχει 21 λεπτά χρόνο συμμετοχής.

Από αυτό και μόνο το γεγονός , εγώ είμαι αισιόδοξος ότι θα είναι φρέσκοι και για την Πέμπτη. Περιμένω να παίξουμε το ίδιο καλά, αρκεί να έχουν και τα μυαλά τους μέσα στο κεφάλι τους. Και έχουν δείξει ότι σοβαρά παιχνίδια αυτό κάνουν.
natouralistis
Για να κερδισεις τον Παναθηναϊκο στο οακα, πρεπει πριν το ματς να δηλωσεις οτι δεν εχεις καμια τυχη!!

Με δηλωσεις οτι η προκριση ειναι 50/50 ή ακομα ακομα δηλωσεις σαν αυτες του Μαϊκλ "θα περασει η Μακαμπι", ο Παναθηναϊκος συσπειρωνεται, αποκτα κινητρο για το εγω του και σου ριχνει 30αρα στο κεφαλι και αντε γεια...
xaris_
καθισα χτες να δω εναν καλο αγωνα Παναθηναικο Μακαμπι και ξανα ειδα Παναθηναικο Περιστερι
το χθεσινο παιχνιδι δεν αντεχει σε κριτικη καιτωρα πρεπει να προσεξει η ομαδα να μην παθουμε αυτο που επαθε περυσι ο Ολυμπιακος
captain charisma
αν και δεν ασχολουμαι πολυ με ευρωλιγκα ειπα να δω το χθεσινο ματς...

ωραιο μπασκετ επαιξε ο παο εφτασε να προηγειται κ με 35π διαφορα...φοβαμαι μηπως στο 2 ματς παθει κατι παρομοιο με τον ολυμπιακο στο αντιστοιχο ματς με τη σιενα περσι...

καλα το τριποντο του περπε γτ δεν το μετρησαν? 0.7 δευτερα ειχε...εδω κοτζαμ φισερ σε 0.4 προλαβε να σηκωθει και να το παστελωσει...
phoenix_93
QUOTE(captain charisma @ Mar 21 2012, 13:07 ) *
ωραιο μπασκετ επαιξε ο παο εφτασε να προηγειται κ με 35π διαφορα...φοβαμαι μηπως στο 2 ματς παθει κατι παρομοιο με τον ολυμπιακο στο αντιστοιχο ματς με τη σιενα περσι...


Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια περίπτωση. Αμφιβάλλω αν θα μπορέσει να πάρει ένα παιχνίδι η Μακάμπι.
tReason
To πιο σημαντικο ματς ειναι το επομενο αν το παρει ο ΠΑΟ τελειωσε η σειρα.
Απο αποψη υλικου ειναι σαφως ανωτερος της μακαμπι αρα ειναι στο χερι του το τι θα συμβεί στη συνεχεια
A.CAB
Εξαιρετικό ματς χθες. Ουσιαστικά το παιχνίδι κράτησε μέχρι το 3ο δεκάλεπτο. Μετά έγινε πλήρης συντήρηση και από τις δύο πλευρές. Η άμυνα μας έπνιξε τη Μακάμπι με πολλά κλεψίματα, ταπες και γρήγορες επιθέσεις. Γενικά η Μακάμπι αποσυντονίστηκε από νωρίς και έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει.
Το καλό για τον Παναθηναικό ήταν ότι και οι 12 παίχτες πιάσανε καλή απόδοση και έδειξαν συγκεντρωμένοι και με πολύ ενέργεια. Ειδικά στην περιφέρεια με τέτοια τετράδα-φωτιά ο Παναθηναικός δεν έδωσε κανένα δικαίωμα στους Ισραηλινούς.
Ωραίο θέαμα κατά διαστήματα και πολύ τρέξιμο και πίεση παντού. Το πολύ καλό είναι ότι οι 3 καλύτεροί μας παίχτες (Μήτσος, Μάικ, Σάτο) πήραν χρήσιμες ανάσες και ότι το ροτέισον ήταν εξαιρετικό.
Την Πέμπτη θα είναι άλλο παιχνίδι αλλά όσο υποψιασμένη και να είναι η Μακάμπι, όσο και πιο άστοχοι να είμαστε εμείς, αν παίξουμε με την ίδια ένταση και συγκέντρωση στην άμυνα τότε πάμε για το 2-0.
Αυτό που έπαθε ο Ολυμπιακός πέρυσι δεν νομίζω ότι θα το πάθουμε εμείς φέτος. Για πολλούς λόγους.
Ατομικά ξεχώρισαν οι 4 γκαρντ, με τον ΔΔ να μην δείχνει τόσο κουρασμένος και βαρύς όσο ακουγότανε. Θετικότατη και η παρουσία του Μάριτς που έπαιξε πολύ τον Σόφο χωρίς βοήθειες αλλά και του Λόγκαν όχι μόνο στο μπάσκετ χαβαλέ της 4ης περιόδου αλλά και στην αύξηση της διαφοράς.
Άλλο παιχνίδι την Πέμπτη. Μένουν 2 νίκες ακόμα.
vastravoud
QUOTE(captain charisma @ Mar 21 2012, 13:07 ) *
καλα το τριποντο του περπε γτ δεν το μετρησαν? 0.7 δευτερα ειχε...εδω κοτζαμ φισερ σε 0.4 προλαβε να σηκωθει και να το παστελωσει...


Νομίζω ότι η κάμερα του αγώνα δεν είχε σωστά συγχρονισμένο χρονόμετρο.
Boom Dizzle
Tο πιο σημαντικο παιχνιδι της σειρας ειναι το αυριανο...Δεν πρεπει να παρασυρομαστε απο την χθεσινη καταπληκτικη
μας εμφανιση γιατι πολυ απλα θα το φαμε το κεφαλι μας...Θα συμφωνησω με το Ζοτς οτι πρεπει να ξεχασουμε το χθεσινο...
Παραδειγμα ειναι τα περσινα που επαθε ο Ολυμπιακος απο τη Σιενα οταν κ μετα το πρωτο ματς πιστεψε οτι η σειρα τελειωσε..
Κ επιπλεον η Μακαμπι ειναι πολυ δυνατη ομαδα ασχετα με αυτο π ειδαμε χθες...Ειμαι σιγουρος οτι ο Μπλατ θα βρει
τροπο να κοντραρει το ματς,το οποιο θεωρω οτι θα κριθει στον ποντο....ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ...Το αυριανο ειναι κομβικο...το κερδιζεις?θα περασεις με 3-1(θεωρω too much το 3-0 ή η σειρα να τραβηξει ως 5ο παιχνιδι)...Το εχασες?Εχασες πιθανοτατα και τη σειρα(Θα παιξουν με φανατιλα κ παθος στο Ισραηλ οι Εβραιοι,αν κ ο Παναθηναικος δεν καταλαβαινει απο αυτα)...

Βαρομετρο για την Μακαμπι αυριο θα ειναι ο Σοφοκλης...Αν παλι δεν παρουν ποντους απο αυτον,δεν ξερω πως μπορουν να φυγουν νικητες απο το ΟΑΚΑ...

ΥΓ:Αληθεια υπαρχουν εισητηρια για τον αυριανο αγωνα?? rolleyes.gif
ΥΓ2:666 ποστ στο φορουμ icon_headbang.gif icon_headbang.gif Αντε να τα χιλιασω!
Ginobili
Έχω βαρεθεί να ακούω από χθες "μην τυχόν και υποτιμήσουμε την Μακάμπι την Πέμπτη,και θα είναι δύσκολο παιχνίδι..και μην την πατήσουμε όπως ο Ολυμπιακός με την Σιένα πέρσι... icon_blahblah.gif " Λές και δεν μιλάμε για τον Παναθηναικό..λες και δεν έχουμε τον Ομπράντοβιτς προπονητή..λες και είμαστε καμιά ασόβαρη-άπειρη ομάδα.
Μπορούμε να χάσουμε από την Μακάμπι την Πέμπτη για 1002 λόγους...λόγω υποτίμησης και έλλειψη σοβαρότητας όμως αποκλείεται.Ξέρουμε ότι ο Μπλατ είναι σοβαρός προπονητής,και πάντα οι ομάδες του είναι σοβαρές.
Και μην σκεφτόμαστε τα περσινά του Ολυμπιακού με Σιένα...την πατήσαμε κι εμείς το 2009(την καλύτερη ομάδα που είχε ποτέ η Σιένα) στο 2ο παιχνίδι,με Διαμαντίδη κιόλας(στο 1ο δεν είχε παίξει)..αλλά όταν έχεις ομάδα σοβαρή με @@ και προπονητή,μπορείς και το διορθώνεις.

Από τα χθεσινά,θα κρατήσω 3 πράγματα.
#1 Την εμφάνιση του Μάριτς που ήταν η καλύτερη φετινή,που έπειξε καλά επιθετικά και αμυντικά έκανε τον Σόφο να βλέπει εφιάλτες(να βλέπει ο Πέκοβιτς να μαθαίνει άμυνα)
#2 Λόγκαν.... 77.gif
#3 Την πιρουέτα του Μπατίστ στην πάσα του Σάρας...δεν του το χα για φέτος.
Air Kef
Σωστός ο τζινομπ, δεν νομιζω ότι ομαδες τέτοιου επιπέδου υποτιμούν μετά από εύκολες νίκες. Ούτε ο Ολυμπιακός πιστεύω ότι υποτίμησε την Σιένα περσι μετα την 50αρα, φάνηκε ξεκάθαρα ότι η Σιένα δεν μας ταίριαζε καθόλου σαν ομάδα, καθώς και τα 2 ματς στην Ιταλία που έπρεπε να τα πάρουμε, τα χάσαμε καθαρά χωρίς να τα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους.

Δεν βλέπω πόσα προλαβαίνει να αλλάξει ο Μπλατ μεχρι αύριο, οπότε θα πρέπει να κάνει πολύ κακό ματς ο ΠΑΟ αύριο για να χάσει και δεν θα φταίει οτι υποτίμησε τον αντίπαλο.

Αντιθέτως, μεχρι τα ματς στο Ισραήλ υπάρχουν αρκετές μέρες και ίσως εμφανιστεί διαφορετική και διαβασμένη η Μακάμπι.
NKoulaf
Εμένα από το χτεσινό μάτς μου έμεινε το ότι η Μακάμπι δεν βρήκε ούτε ένα σημείο αναφοράς στην επίθεση. Ένα σύστημα ή ένα μις μάτς που να βγάζει έναν παίκτη με πιθανότητα πάνω απο 50% να σκοράρει. Το άν θα δώσει ένας παίκτης 8 ασίστ απέναντι σε μία ομάδα που πουλάει την μπάλα 15 φορές ,ή το άν ένας παίκτης θα σουτάρει με 80% το ίδιο σούτ που 5 σεζόν ξέρουμε ότι το έχει με 45% με αφήνει αδιάφορο. Αν νομίζει κανείς ότι υπάρχει ομάδα που μπορεί να ρίξει 15 πόντους στην Μακάμπι κάθε φορά που την βρίσκει μπροστά του, να μου επιτρέψει να αμφιβάλλω.
Δηλαδή πιστεύετε ότι αν μπεί η ΤΣΣΚΑ με τα ποσοστά που μπήκε ο Παναθηναικός στο πρώτο δεκάλεπτο, ο Παναθηναικός την κερδίζει? Θα ήθελα να πιστεύω ότι θα αντιδράσει καλύτερα από την Μακάμπι, πέρα απο αυτό όμως θα χρειαζόταν και τύχη, δεν είναι θέμα μαγκιάς.
j.browning
ομαδα που εχει μοναδικο σεντερ των σοφοκλη που εχει χτυπητες αδυναμιες δεν προκειται να τα καταφερει ποτε απεναντι στον ομπραντοβιτς μετρ εκμεταλευσης των αντιπαλων.και χρονια μηδενισμου του συμπαθεστατου ευτραφης μπασκετμπολιστα(σοφοκλη).οσο καλη ομαδα και να ειναι η μακαμπι οτι και να κανει δεν προκειται να τα καταφερει μπροστα σε εναν σοβαρο παο.τα ιδια εγιναν και περυσι στον τελικο τα ιδια και χτες.δεν μπορω να θυμηθω ενα καλο παιχνιδι του σοφοκλη απεναντι στον ζοτς
bbplayer
Aν υπάρχει κανένα λινκ της προκοπής ρε παιδιά, στείλτε.

Χθες στραβώθηκα με όλα αυτά τα lemon, vip, haha sport και δε συμμαζεύεται. Όλο σπασίματα και κολλήματα
Nuntius
QUOTE (bbplayer @ Mar 22 2012, 19:03 ) *
Aν υπάρχει κανένα λινκ της προκοπής ρε παιδιά, στείλτε.

Χθες στραβώθηκα με όλα αυτά τα lemon, vip, haha sport και δε συμμαζεύεται. Όλο σπασίματα και κολλήματα


Λίγο νωρίς δεν είναι? tongue.gif
bbplayer
QUOTE (Nuntius @ Mar 22 2012, 19:13 ) *
Λίγο νωρίς δεν είναι? tongue.gif


φεύγω και πάω gym τώρα και γυρίζω 9.30 smiley.gif
Nuntius
QUOTE (bbplayer @ Mar 22 2012, 19:14 ) *
φεύγω και πάω gym τώρα και γυρίζω 9.30 smiley.gif


Οπότε των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν? smiley.gif
Ginobili
QUOTE(bbplayer @ Mar 22 2012, 17:14 ) *
φεύγω και πάω gym τώρα και γυρίζω 9.30 smiley.gif

9 είναι το παιχνίδι,όχι 9:30....Τι στο καλό,επαγγελματίας bodybilder είσαι και θυσιάζεις σχεδόν το 1ο ημίχρονο..
Ετοιμάζομαι για ΟΑΚΑ...θα γίνεται πανικός σήμερα που δεν το δείχνει και η ΝΕΤ,άντε μπας και βρούμε να παρκάρουμε σε καλό σημείο laugh.gif
paodynasty
μετά το γερασμένο Μπατίστ, τον κουρασμένο ΔΔ σήμερα βλέπουμε και τον ξοφλημένο Τσαρτσαρή 69.gif
bbplayer
QUOTE (paodynasty @ Mar 22 2012, 21:25 ) *
μετά το γερασμένο Μπατίστ, τον κουρασμένο ΔΔ σήμερα βλέπουμε και τον ξοφλημένο Τσαρτσαρή 69.gif


kι ο Καϊμάκ δε σου φέρνει λίγο από Λεμπρόν? tongue.gif


To 'χουμε το θεματάκι μας με τα drive της Μακάμπι απόψε, λογικά θα βρεθεί λύση στο 2ο. Πρόβλημα η μεγάλη σε χρονική διάρκεια απουσία του Σάτο μετά το 2ο φάουλ.
paodynasty
QUOTE(bbplayer @ Mar 22 2012, 21:47 ) *
kι ο Καϊμάκ δε σου φέρνει λίγο από Λεμπρόν? tongue.gif


To 'χουμε το θεματάκι μας με τα drive της Μακάμπι απόψε, λογικά θα βρεθεί λύση στο 2ο. Πρόβλημα η μεγάλη σε χρονική διάρκεια απουσία του Σάτο μετά το 2ο φάουλ.


Δε μίλησα για κανένα Λεμπρόν, απλά τα έχω πάρει με τη μιζέρια που ακούω όλη τη χρονιά και βγάζω το άχτι μου. Τόσον καιρό το λέω ότι φέτος έχουμε rotation που δεν είχαμε καμιά άλλη χρονιά. Σε τέτοιο κρίσιμο και κλειστό αγώνα (ας ξεχάσουμε το προχθεσινό) κι έχουν χρησιμοποιηθεί 11 παίκτες στο ημίχρονο!!!! και μάλιστα αυτός που δεν έχει πατήσει παρκέ είναι ο Περπέρογλου !!
Manu7
Kαλά μιλάμε για εξέλιξη ο Σόφο...Όχι αστεία... 71.gif 4 φάουλ σε 22 λεπτά...
xristos_metal
Δυστυχως νομιζω θα το χασει το ματσακι ο Παναθηναικος. Δυσκολευται πολυ, και αν παρει κεφαλι η Μακαμπι μετα δυσκολα θα το γυρισει ετσι οπως παιζει.
damian
τι παστέλωσε ρε.......
bbplayer
άλυτος γρίφος μέχρι τώρα οι ζώνες της Μακάμπι
Manu7
Να'τος ο Οχαγιόν...Μωρε μπράβο...wink.gif.

Bασικά δεν βάζει τη μπάλα στο καλάθι ο ΠΑΟ με τίποτα...Και επίσης το Καλάθης-Λόγκαν απ'ότι φαίνεται δεν βγαίνει...
tuareg
0 ινσαιντ γκειμ ο παο και τωρα που δε μπαινουν τα σουτ υπαρχει θεμα....
μου κανει εντυπωση οτι δεν εχει βρεθει αντιδοτο στο οτι η μακαμπι χτυπαει συνεχως στο ζωγραφιστο
xristos_metal
Νομιζω τελειωσε το ματσακι...
Manu7
Νομίζω πρέπει ο "μεσαίος" παίχτης να λάβει δράση για να σπάσει τη ζώνη...tongue.gif
a.car



Σαν να έχω ξαναδεί αυτό το έργο.
damian
έλα το γυρνάει ο Σόφο, ίσως βοηθήσει και ο Τεο...κρίμα μόλις αποβλήθηκε..
a.car



κανά δυό καλές άμυνες τώρα.
Manu7
Σόφο για λύπηση...1 καλό 3 κακά...

Εμείς του φταίγαμε που τον είχαμε παραχαιδεμένο...

Συγχίζομαι κιόλας... shot.gif
damian
Οχαγιόν on fire.......
Nuntius
Κακό φάουλ ρε Σαρούνας :/
j-kidd13
ΝΑΙ ΡΕ ΣΑΡΑΣ!!!!

Με αυτα που κανει τον λατρευω ακομα περισσοτερο..............
paodynasty
κι εγώ το έχω ξαναδεί το έργο rolleyes.gif
Nuntius
Ωραία κίνηση ο Τεό εδώ.

Wtf? blink.gif
damian
ΒΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ο ΤΕΟ
Nuntius
Τους την έκανε ο Διαμαντίδης tongue.gif
j-kidd13
Αυτες οι ατακες του Παπαδογιαννη δεν παιζονται....Ακου υπολοχαγος.....
Manu7
Εβαλε δίποντο ο ΠΑΟ! biggrin.gif
Flash
QUOTE(Manu7 @ Mar 22 2012, 20:49 ) *
Εβαλε δίποντο ο ΠΑΟ! biggrin.gif


Είχε βάλει κι ο Σάρας πριν tongue.gif
bbplayer
Τώρα κάνουμε φάουλ και γρήγορα
Nuntius
QUOTE (Flash @ Mar 22 2012, 22:52 ) *
Είχε βάλει κι ο Σάρας πριν tongue.gif


Ναι αλλά έξω από την ρακέτα smiley.gif

Ωραία επίθεση πήγαν να βγάλουν icon_drunk.gif
Manu7
Τραγική τελευταία επίθεση της Μακάμπι...

bbplayer
QUOTE (bbplayer @ Mar 22 2012, 22:52 ) *
Τώρα κάνουμε φάουλ και γρήγορα


καλά εντάξει, δεν κάνουμε φάουλ με τίποτα tongue.gif
j-kidd13
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.....Χε#$%#α με το καλαθι του λανγκφορντ,δεν ειχα δει το χρονομετρο.....
Ρε Μπατιστ,τον Παπαπαλουκα εχεις απεναντι σου στη ρακετα.....Τελειωσε τη φαση να παρουμε το ματς.....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.