Η Ρεάλ γ^&@ει και δέρνει όλη την χρονιά και στο τέλος "πίνει το λαστιχάκι" όπως λέει και ο γιατί είναι "γατάκια" σαν παίκτες και προσωπικότητες...και πάνω απ'όλα,είναι γατάκι ο προπονητής τους.Είναι θέμα ψυχολογίας...δεν είναι θέμα φυσικής κατάστασης.Μια χαρά είναι οι γυμναστές της Ρεάλ.Πάντα γυμνασμένη ήταν η Ρεάλ.Από τον Ολυμπιακό έφαγαν 90 πόντους σε 30' όχι γιατί δεν μπορούσαν να πάρουν να πάρουν τα πόδια τους...αλλά γιατί είναι λιγόψυχοι.
Η Εθνική Ισπανίας δεν είναι Ρεάλ..έχει τεράστιους παίκτες-προσωπικότητες ..Γκασόλ,Ναβάρο,Καλντερόν.
Η Εθνική Ισπανίας δεν είναι Ρεάλ..έχει τεράστιους παίκτες-προσωπικότητες ..Γκασόλ,Ναβάρο,Καλντερόν.
πραγματικα αυτο ισχυει σε πολυ μεγαλο βαθμο. απο αυτη τη ρεαλ ο μονος που με πειθει οτι εχει τα "κοτσια" για τα μεγαλα βαρη ειναι ο ροντριγκεζ. ο ρουντι και ο γιουλ ειναι γατακια και τον μιροτιτς δεν τον εχω ψυχολογησει ακομα. βεβαια ολοι τους εχουν μελλον να αποδειξουν το μεταλλο τους αλλα λεμε τωρα. αντιθετα οι ελληνικες παντα ειχαν παιχτες που μπορουσαν στον εναν ή τον αλλο βαθμο να αποδωσουν στα δυσκολα. ο ολυμπιακος ειναι γεματος τετοιους παιχτες που απαριθμησα σε προηγουμενο σχολιο μου:
τελος θελω να τονισω κατι για αυτον τον ολυμπιακο: εχει παρα πολλους παιχτες που μπορουν να παρουν κρισιμα σουτ. χτες ηταν ο μαντζαρης, πιο πριν εβαλαν μεγαλα σουτ ο σπανουλης και ο πριντεζης, ενω αυτη την ικανοτητα την εχουν και ο σλουκας(τον θεωρω τον πιο clutch του ολυμπιακου, πολυ κυνικος. μου αρεσει πολυ αυτος ο παιχτης) και ο λο. τον λοτζεσκι φοβαμαι λιγο γιατι σε αυτους τους πρωτους αγωνες μου εχει φανει να χανει αρκετες κρισιμες βολες και σουτ.
ο παναθηναικος εχει διαμαντιδη, τον φωτση και τον μπατιστ(που βεβαια παιχτικα δεν εχουν μεγαλο ρολο φετος) αλλα και τους μπραμος, ματσιουλις που εμενα με πειθουν αρκετα, ειδικα ο ματσιουλις μετα το ευρωμπασκετ, ο λασμε ο οποιος εχει δειξει μεγαλη ψυχραιμια σε βολες κτλ σε κρισιμα σημεια και ο παππας που εχει δειξει δειγματα θρασους σε κρισιμα σημεια σε αυτους τους πρωτους του αγωνες.
και ειδαμε τι σημαινει να εχεις ταλενταρες αλλα λιγοψυχους παιχτες απο την τσσκα τα τελευταια 2 χρονια με πρωτο και καλυτερο φυσικα τον τεοντοσιτς... οποτε αλλο να παιζεις την μπασκεταρα σου τωρα και μεχρι τον απριλη και αλλο να την συνεχισεις σε αγωνες χωρις επιστροφη