Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Διαμαντίδης VS Παπαλουκάς
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Achilleas13
Εχουμε ξεφύγει λιγο απ'το topic offtopic.gif
noumero6
μετά από πολύ σκέψη φήφισα Παπαλουκά...όχι τπτ άλλο αλλά ο παλιός είναι αλλιώς ρε παιδιά...παλιές αγ΄πες δεν ξεχνιούνται!Αλλά έχει δίκιο ο Τεο, γιατί αντίπαλοι...ομάδαρα που να έχει κ τους δυο μαζί...κρίμα για τους αντιπάλους!
sarounas
QUOTE(thrylos7 @ Nov 8 2006, 01:15 PM) *
O καθένας νομίζω μπορεί να πιστεύει ότι θέλει..

Μια σύγκριση Γκάλη - Διαμαντίδη είναι μάλλον ανέφικτη... και διόλου αντικειμενική...
Γιατί υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που δεν έχουν δει τον Γκάλη να παίζει... Έχουν ακούσει, έχουν δει κάποια βίντεο, αλλά μέχρι εκεί... Πώς λοιπόν να υπάρξει σύγκριση...
Απ' την άλλη, αυτοί που έχουν δει και τους δύο, θεωρώ πως στο μεγαλύτερο ποσοστό τους δε μπορούν να θεωρήσουν κάποιον καλύτερο του Γκάλη... Δε γίνεται.. Τα "είδαν όλα" εκείνη την εποχή, στη γνωριμία τους με το μπάσκετ.. πιστεύω καταλαβαίνετε τι εννοώ..

Να κάνουμε σύγκριση σε επιμέρους τομείς είναι ίσως πιο συνετό... όχι και τόσο βέβαια, καθώς το μπάσκετ έχει αλλάξει πάρα πολύ...

Βέβαια και μόνο που συζητάμε ενδεχόμενη σύγκριση Γκάλη με Διαμαντίδη είναι προς τιμήν του Μήτσου...

Μακάρι να συνεχίσει έτσι... ίσως μετά από χρόνια δε θα αμφιβάλλει κανείς για το αν αυτός θα είναι μέσα στους 5 κορυφαίους Ευρωπαίους όλων των εποχών.


μόλις διάβασα το τόπικ και μιας και είναι αρκετά ελαστικό να γράψω και εγώ την γνώμη μου..

τεράστιος ο Μητσάρας, αλλά ακόμη δεν έχει καν διαγράψει την μισή πορεία της επαγγελματικής του καριέρας
επιπλέον νομίζω ότι όχι μόνο δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με τον Γκάλη, που κατά την γνώμη μου, όντως είναι μέσα στους 10 κορυφαίους Ευρωπαίους all the time, αλλά o Μήτσος ίσως ακόμη δεν είναι ούτε ο κορυφαίος έλληνας all around, τέτοιος παραμένει ο Φάνης που είναι ακόμη και μέχρι σήμερα το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει βγάλει η χώρα μας στο μπάσκετ

επίσης, δεν νομίζω ότι το μέγεθος της κλάσης του παίκτη κρίνεται αποκλειστικά από το πόσο πολυδιάστατος είναι,
τότε με τέτοια δεδομένα ο ρέτζι Μίλερ και ο Όσκαρ Σμίθ ήξεραν πολύ λίγο μπάκετ, και θα απαιτούσε θέση σε ένα υποτιθέμενο Ευρωπαικό hall of fame ακόμη και ο Ρικάρντο Πίττις.. αν είναι δυνατόν, και μη χειρότερα δηλαδή.

ανάμεσα στους δύο που είναι ΠΑΙΚΤΑΡΕΣ, αν πρέπει σώνει και καλά να επιλέξω, μάλλον τον Μήτσο θα διάλεγα, αν και νομίζω ότι ο Τεό είναι πιο σταθερός χωρίς έντονες αυξομειώσεις στην απόδοση και στο μεγάλο ματς μάλλον θα είναι εκεί.
amanolar
Σέρτζιο Σκαριόλο (Μετά από το παιχνίδι με τη Μάλαγα): «Ο Παναθηναϊκός άξιζε τη νίκη. Ο Διαμαντίδης είναι υπέροχος, έχει βελτιώσει και το τρίποντό του. Δεν ξέρω αν αυτός ή ο Παπαλουκάς είναι ο κορυφαίος.».

Από ότι φαίνετε δεν το έχουμε μόνο εμείς αυτό το δίλλημα... blove.gif
lef_gratipa
Διαμαντίδης με διαφορά.Είναι πλεον καλύτερος επιθετικός παίρνει πιο πολλά ριμπάουντ,κάνει περισσότερα κλεψίματα.Είναι πιο σταθερός παίκτης γενικά.Για εμένα ο Παπαλουκάς απογειώθηκε στο ευρωμπάσκετ κάνοντας τα 2 παιχνίδια της ζωής του με Ρωσία και Γερμανία ενώ στο υπόλοιπο και κυρίως στην πρώτη φάση ήταν ανύπαρκτος.Ετσι έγινε και ο γνωστότερος παίκτης της εθνικής μας στους ξένους και εκει κυρίως οφείλεται η ανάδειξη του στην καλύτερη πεντάδα(???) του μουντομπάσκετ αντι Διαμαντίδη,Σπανούλη που ήταν οι καλύτεροι.Δεν θέλω να υποτιμήσω την αξία του Παπαλουκά αλλα πιστεύω ότι είναι υπερεκτιμημένος και δεν είναι σε καμιά περίπτωση καλύτερος του Διαμαντίδη.Το επιχείρημα ότι έχει κερδίσει πιο πολλά τρόπαια δεν ευσταθεί(ο Βουρτζούμης έχει πάρει 3 ευρωπαικά).Τον Διαμαντίδη τον πρωτοείδα την σεζόν 2002-2003 στον Ηρακλή(με Σχορτσιανίτη συμπαίκτη τότε) και από τότε κατάλαβα τι παίκτης ήταν.Αν και φίλος του Ολυμπιακού πλέον κάθομαι να παρακολουθήσω ΠΑΟ λόγω αυτού του τεράστιου παίχτη.Είχε πρόβλημα με το σουτ και τώρα είναι ένας απο τους καλύτερους σουτέρ στην Ελλάδα,είχε πρόβλημα αυτοπεποίθησης και τώρα είναι ο ηγέτης του ΠΑΟ.Μακάρι αυτος ο παίκτης να μην φύγει το καλοκαίρι απο την Ελλάδα για να τον θαυμάζουμε.Το ιδανικο θα ήταν να πάει στον Ολυμπιακό ;-).
PARISINOS
Η παρουσα ψηφοφορια εκτος απο εξαιρετικα δυσκολο αντικειμενο επιλογης ειναι ανοιχτη και σε πολλες προεκτασεις,μιας και αφορα 2 παικτες που ηδη και ανεξαρτητως χρονων καριερας συγκαταλεγονται στο πανθεον του ελληνικου (ευρωπαικουwink.gif μπασκετ.

Τα αγωνιστικα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα του καθενος τους ειναι λιγο πολυ τετριμμενα και γνωστα.Εκτος αυτου,ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ κατατασσουν το TEO απειροελαχιστα πιο ψηλα.Απο την αλλη,η λογικη (και μονο)οδηγει στο συμπερασμα οτι ο "DIAMOND MAN" σε 3 χρονια,οντας συνομηλικος του Παπαλουκα σημερα,θα εχει εδραιωσει μια κυριαρχια ακομα πιο ολοκληρωτικη.

Ο Παπαλουκας ειναι πραγματι αυτος που αποτελει αυτη τη στιγμη το ψυχικο καθοδηγητη της Εθνικης,οπως ο Γιαννακης στην εποχη του.Ο λογος που και οι δυο τους βρισκονται μπροστα απο 2 παικτες πιο ταλαντουχους απο πασης αποψεως οφειλεται σε παραγοντες καθαρα ευκαιριακους:

-O Γκάλης αποτελουσε μια εξαιρετικα σπανια περιπτωση παικτη λιαν επιεικως μια γενια μπροστα απο την εποχη του αγωνιστικα,καθως και προικισμενου με απιστευτα ψυχικα χαρισματα.Το δε ενστικτο νικητη που τον διεκρινε,ανεπαναληπτο.

Ηταν αδυνατο παρολ'αυτα να αποτελεσει τη ψυχη μιας ομαδας η οποια στηριζοτανε σε προσοντα καθαρα ελληνικα και οχι απαραιτητα αγωνιστικης φυσεως για να υπερκαλυψει την αναμφισβητητη τεχνικη ανωτεροτητα και κυριως πληροτητα αλλων συγκροτηματων.
Το στατους του ομογενη και η σχετικη ελλειψη γνωσης της ελληνικης πραγματικοτητας δεν του το επετρεπαν.Ο ΔΡΑΚΟΣ ηταν ο καταλληλος γι'αυτο το ρολο.

-Η περιπτωση του Παπαλουκα ειναι καπως πιο απλη.Η ηλικια του και οι αυξημενες διεθνεις εμπειριες σε σχεση με το Διαμαντιδη τον εχουν προικισει με μια δυνατοτητα να κατανοει καλυτερα το δογμα Γιαννακη και να αποτελει ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ το καλυτερο πρεσβευτη των αξιων αυτου,τοσο εξωαγωνιστικα οσο και εντος αγωνιστικου χωρου στο καθαρα οργανωτικο κομματι του παιχνιδιου.

Σε οτι αφορα τελος τη συγκριση Γκαλη - Διαμαντιδη,ενα μονο ειναι γεγονος εκτος απο το προωρο του ολου θεματος:Αν ο Διαμαντιδης εξελιχτει οπως ολοι ευχομαστε,εχει τις δυνατοτητες να μοιραστει μια μερα το
θρονο του Ολυμπου με το μεγιστο ΝICK.

ΥΓ.Μιας και περι ψηφοφοριων ο λογος,ο Παπαλουκας ειναι αυτη τη στιγμη ο επικρατεστερος να διαδεχτει το Ντιρκ ως καλυτερος ευρωπαιος παικτης στην ετησια ψηφοφορια της FIBA.Καλη τυχη μαγκα...
dizzy_fingers
Καλώς ήρθες lef smile.gif.

Στην κρίση του Παπαλουκά, ξεχνάς όμως να αναφέρεις και τα επιτεύγματά του με την ΤΣΣΚΑ.
Σε αντίθεση με τον Βουρτζούμη, ο Παπαλουκ ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο σήκωσαν το τρόπαιο πέρσι οι ρώσσοι.
lef_gratipa
Ναι έχεις δίκιο,στα μεγάλα παιχνίδια σεληνιάζεται.Λίγοι παίκτες έχουν αυτό το χάρισμα!
Bonzo
Εγώ έδωσα την ψήφο στον ΔΔ13 για διαφορους λόγους που έχουν αναλυθεί..
Έχω να προσθέσω τα παρακάτω..
1)Δεν είναι τυχαίο ότι 2 συνεχώμενες χρονιές βγαίνια καλύτερος αμυντικός στην Ευρολίγκα.Δεν έχω δει άνθρωπο να παίζει πιο θεαματική άμυνα από το Διαμαντίδη..
2)Αυτά που ακούω περί ηγετικής ικανότητας ίσχυαν μέχρι πριν δυο χρόνια..Από τοτε ο Διαμαντίδης έχει κερδίσει μόνος του 3 πολύ σημαντικά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, και στον αγώνα με την Αμερική ηταν αν όχι ο καλύτερος ένας απο τους καλήτερους παίχτες(σε πάνω απο 30 λεπτά αγώνα που έπαιζε ως 1 είχε ελάχιστα λάθη,1 ή 2 αν θυμάμαι καλά)...
3)Για τη θέση που παίζει κάνει ελάχιστα λάθη..
4)Πιστεύω (και πείτε με και εμπαθή) ότι κάποια από τα βραβεία του Παπαλουκά είναι ΚΑΙ ζήτμα καλύτερων δημοσιων σχέσεων...
5)πάντως όσον αφορά την ατομική αμυνα θα συμφωνήσω με τον ΝΒΑholic...Πιστεύω οτι υπάρχουν και καλύτεροι παίχτες από αυτόν σε αυτόν τον τομέα(πχ Χατζηβρέτας)
dizzy_fingers
QUOTE
2)Αυτά που ακούω περί ηγετικής ικανότητας ίσχυαν μέχρι πριν δυο χρόνια.

Το περσινό final4? Συνεχώς θα το λέμε? tongue.gif
Air Kef
Έχει πάρει φωτιά το τόπικ.

Διαμαντιδη ψήφισα,περισσοτερο λόγω σταθερότητας και εμπιστοσύνης που του έχω ως παίκτη.

Περισσότερο ενδιαφέρον για μενα έχει η σύγκριση Μητσου-Νικ.

Να ξεκαθαρισω ότι εχω δει τον Νικ να αγωνιζεται σε ντβντ,όχι σε πολλά ματς,5-6 τα έχω δει.

Η σύγκριση ειναι αδοκιμη όπως είπατε λογω διαφορετικων εποχών και στυλ παιχνιδιου.Αν έπαιζαν ενα μονο πάντως,όσο απιστευτο κι αν σας ακουγετε ειμαι σίγουρος οτι θα κερδιζε ο Μητσος.

Σε αυτο που είπε ο χόλικ,ότι ούτε ο φανης κι ο Φασουλας ήταν θρυλοι οσο έπαιζαν,έχει απολυτο δικιο,χαρακτηριστηκα θυμαμαι τον Συριγο να αναφέρεται στο Ευρωμπασκετ του 87 για το Φασουλα ως "μικρος","νεαρος","ψηλος".

Όσο για το τι έχει πετυχει ο Μητσος στην καριερα του ομαδικα,νομιζω πως είναι στα ιδια αυτην την στιγμη με τον Νικ.1ος στην Ευρωπη και 2ος στον κοσμο με την Εθνικη,Φαιναλ 4 και πολλα Πρωταθληματα με την Παναθα.Και ειναι ακομα 26.

Όταν ειδα τον Γκάλη να μπαινει στο Παλε περσι στο ματς με την Χεμοφαρμ ένιωσα ένα ρηγος.Το ρήγος δν πέρασε ποτέ καθως για να ξεφυγω απο το άγχος του αγώνα τον έψαχνα στα επίσημα.Τον έβρισκα,τον έβλεπα και σκεφτόμουν,ταξιδευα...
Αυτο για να μην παρεξηγηθω.
amanolar
QUOTE(Air Kef @ Dec 4 2006, 01:22 PM) *
Η σύγκριση ειναι αδοκιμη όπως είπατε λογω διαφορετικων εποχών και στυλ παιχνιδιου.


Αφού αντιλαμβάνεσαι την αστοχία της σύγκρισης γιατι την κάνεις; blink.gif :

QUOTE
Όσο για το τι έχει πετυχει ο Μητσος στην καριερα του ομαδικα,νομιζω πως είναι στα ιδια αυτην την στιγμη με τον Νικ.1ος στην Ευρωπη και 2ος στον κοσμο με την Εθνικη,Φαιναλ 4 και πολλα Πρωταθληματα με την Παναθα.Και ειναι ακομα 26.


Αν μη τι άλλο οι δύο παίχτες παίζουν/έπαιξαν σε διαφορετικές θέσεις.

Το τοπικ συγκρίνει Διαμαντίδη με Παπαλουκά επειδή είναι συγκρίσιμα μεγέθη, όχι απλά επειδή και οι δύο παίζουν μπάσκετ. blove.gif
Air Kef
Προχώρησα στην σύγκριση γιατι δν μπορουσα να αντισταθω..!

Το πιθανοτερο ειναι να μην γινει ποτέ αυτή η σύγκριση με οποιαδήποτε βάση..
Papaloukas 4 ever
Κάτι ανάλογο (και λίγο πιο εξελιγμένο, αφού αναφέρεται σε καλύτερο play maker) κάνουμε και στο eurobasket.com. Όποιος θέλει ρίχνει και μία ψήφο. biggrin.gif
amanolar
QUOTE(Papaloukas 4 ever @ Dec 5 2006, 09:38 AM) *
Κάτι ανάλογο (και λίγο πιο εξελιγμένο, αφού αναφέρεται σε καλύτερο play maker) κάνουμε και στο eurobasket.com. Όποιος θέλει ρίχνει και μία ψήφο. biggrin.gif


Ναι, γιατί όχι, αλλά για δώσε τα φώτα σου γιατί χάθηκα στο site. blink.gif

Δώσε κάνα link από το poll (pm αν θες).
Papaloukas 4 ever
http://www.eurobasket.com/gre/gre.asp
Aspaki
ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ
vastravoud
Θα έλεγα Διαμαντίδης ΚΑΙ Παπαλουκάς. Οι δύο τους μου δίνουν την αίσθηση ότι αλληλοσυμπληρώνονται απόλυτα, καθώς ό,τι ενδεχομένως λείπει στον έναν , ο άλλος το έχει σε μεγαλύτερο βαθμό.

Όταν αυτοί οι δύο παίζουν μαζί, είναι μια εξαιρετικά ποιοτική δυάδα περιφερειακών.
dominoman
QUOTE(treathitch @ Nov 7 2006, 07:52 PM) *
Aς γελάσω...
Ούτε στους 5, ούτε στους 10 είναι φίλε μου...
Και όχι, δεν ήταν ποτέ του μεγάλος ηγέτης. Μεγάλος σκόρερ ήταν.
Αλήθεια, που θα ήταν η Εθνική το '87 χωρίς το Φασούλα; Το '86 πάντως, χωρίς εκείνον ήταν 10η. Το '90, χωρίς Γκάλη, αλλά με Φασούλα μέσα 6η, το 94' πάλι στα ίδια, 4η...
Και δε λέω ότι ο Φασούλας είναι καλύτερος του Γκάλη, αλλά ότι ο Γκάλης είναι υπερεκτιμημένος, αυτό είναι γεγονός.
Δηλαδή έπεφταν πάνω σε εκείνον και αυτός έδινε μια ασίστ; Δε θυμάμαι κάτι τέτοιο σε κανένα κρίσιμο ματς. Ο τύπος φοβόταν όταν η μπάλα έκαιγε.
Σωστά... Προέχουν τα ταμπού, έτσι μεγάλε;
Η μόνη κριτική που βλέπω είναι η δική σου προς την άποψή μου..

Sorry gia ta greeklish alla den ginetai diaforetika....
Min agizetai sas parakalw sto stoma sas ton theo pu legetai gallis,h eiste polloi mikroi ilikiaka i adaeis...O gallis itan mia omada monos tu,monima!Oi sigrisis tu ti katafere i ethniki me i xoris ton fasoula einai paidikes,den paizame monoi mas se aftes tis diorganoseis pu anafereste,oute itan idias dinamikotitas oi omades pu adimetopisame oute i sigiries idies.O antropos pragmati den edine polles asist giati den xreiazotan!Oi asist einai gia tus koinus thnitus pu otan den borun na balun ena kalathi zitane boitheia,aftos os theos to ebaze pada monos tu!
natty
QUOTE(treathitch @ Nov 7 2006, 05:52 PM) *
Aς γελάσω...
Ούτε στους 5, ούτε στους 10 είναι φίλε μου...
Και όχι, δεν ήταν ποτέ του μεγάλος ηγέτης. Μεγάλος σκόρερ ήταν.
Αλήθεια, που θα ήταν η Εθνική το '87 χωρίς το Φασούλα; Το '86 πάντως, χωρίς εκείνον ήταν 10η. Το '90, χωρίς Γκάλη, αλλά με Φασούλα μέσα 6η, το 94' πάλι στα ίδια, 4η...
Και δε λέω ότι ο Φασούλας είναι καλύτερος του Γκάλη, αλλά ότι ο Γκάλης είναι υπερεκτιμημένος, αυτό είναι γεγονός.
Δηλαδή έπεφταν πάνω σε εκείνον και αυτός έδινε μια ασίστ; Δε θυμάμαι κάτι τέτοιο σε κανένα κρίσιμο ματς. Ο τύπος φοβόταν όταν η μπάλα έκαιγε.
Σωστά... Προέχουν τα ταμπού, έτσι μεγάλε;
Η μόνη κριτική που βλέπω είναι η δική σου προς την άποψή μου..


Μάλλον είσαι πολύ μικρός , θα μεγαλώσεις και μπορεί να μάθεις λίγο την ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Εάν ο Γκάλης δεν ήταν δεν νομίζω να άρχιζε να ανθίζει μετά το 87 το μπάσκετ . Χωρίς να υποτιμά κανένας το υπόλοιπο roster , διότι ποτέ δεν αρκεί μια ομάδα να έχει 1 καλό παίκτη . Άλλα Γκάλης is Γκάλης !
Das Kapital
QUOTE(dominoman @ Feb 23 2007, 12:41 PM) *
O antropos pragmati den edine polles asist giati den xreiazotan!Oi asist einai gia tus koinus thnitus pu otan den borun na balun ena kalathi zitane boitheia,aftos os theos to ebaze pada monos tu!

Δε ξερω ποσο χρονων εισαι παντως εγω ειμαι εφηβος και δεν εχω δει γκαλη εκτος απο κατι dvd αλλα οι ασσιστ ειναι το σημαντικοτερο πραγμα στο μπασκετ μαζι με το ρημπαουντ οταν δινεις πολλες ασσιστ κανεις τους συμπαιχτες σου χαρουμενους και δε δημιουργειται κοντρα στην ομαδα!!! και αν το πας ετσι ο Ματζικ,ο Νας,ο Παπαλουκας και ο Διαμαντιδης δεν ειναι τοσο καλοι απο εναν που παιρνει την ετοιμη πασα και βαζει το καλαθι και ειναι πρωτος σκορερ!!! shot.gif 68.gif Σορρυ αλλα δεν ειναι ετσι οπως τα λες
natty
QUOTE(lebron15 @ Feb 23 2007, 03:59 PM) *
Δε ξερω ποσο χρονων εισαι παντως εγω ειμαι εφηβος και δεν εχω δει γκαλη εκτος απο κατι dvd αλλα οι ασσιστ ειναι το σημαντικοτερο πραγμα στο μπασκετ μαζι με το ρημπαουντ οταν δινεις πολλες ασσιστ κανεις τους συμπαιχτες σου χαρουμενους και δε δημιουργειται κοντρα στην ομαδα!!! και αν το πας ετσι ο Ματζικ,ο Νας,ο Παπαλουκας και ο Διαμαντιδης δεν ειναι τοσο καλοι απο εναν που παιρνει την ετοιμη πασα και βαζει το καλαθι και ειναι πρωτος σκορερ!!! shot.gif 68.gif Σορρυ αλλα δεν ειναι ετσι οπως τα λες

Αρα εισαι μικροσ , και δεν μπορεισ να κρινεισ μεσα απο DVD! Ασε τουσ παλιους να ξεροθν κατι περισσοτερο!! smiley.gif
Air Kef
Kαλα..Απαντηση απο τον κυριο μην περιμενετε,εχει αποχωρησει απο το φορουμ.Δν ειναι μικρος και έχει δει παρα πολυ μπάσκετ στην ζωη του.Αλλα ειναι τα προβληματα του..

peace.gif
aiantas
Η γνώμη μου είναι ότι ο Διαμαντίδης υπερέχει στο να σχεδιάζει την επίθεση της ομάδας, και κλασικά στο μακρινό σουτ.
Αντίθετα ο Παπαλουκας είναι καλύτερος, στο να πάρει πρωτοβουλία την πρωτοβουλία και να δώσει λύση στην επίθεση (με τις χαρακτηριστικες διησδλυσεις του - Όταν οι ψηλοί της ομάδας βρισκονται για κάποιο λόγο σε αδράνεια για σημαντικό χρονικό διάστημα)
Das Kapital
QUOTE(natty @ Feb 23 2007, 06:15 PM) *
Αρα εισαι μικροσ , και δεν μπορεισ να κρινεισ μεσα απο DVD! Ασε τουσ παλιους να ξεροθν κατι περισσοτερο!! smiley.gif

Λαθος καταλαβες δε μιλαω για το γκαλη γιατι δεν τον εχω δει,μιλαω για τις ασσιστ
dominoman
QUOTE(lebron15 @ Feb 23 2007, 05:59 PM) *
Δε ξερω ποσο χρονων εισαι παντως εγω ειμαι εφηβος και δεν εχω δει γκαλη εκτος απο κατι dvd αλλα οι ασσιστ ειναι το σημαντικοτερο πραγμα στο μπασκετ μαζι με το ρημπαουντ οταν δινεις πολλες ασσιστ κανεις τους συμπαιχτες σου χαρουμενους και δε δημιουργειται κοντρα στην ομαδα!!! και αν το πας ετσι ο Ματζικ,ο Νας,ο Παπαλουκας και ο Διαμαντιδης δεν ειναι τοσο καλοι απο εναν που παιρνει την ετοιμη πασα και βαζει το καλαθι και ειναι πρωτος σκορερ!!! shot.gif 68.gif Σορρυ αλλα δεν ειναι ετσι οπως τα λες

File mu signomi an afto pu eipa itan mia prosboli gia tis agapimenes su asist,alla den itan aftos o skopos twn logwn mou.O gallis blepeis eixe allous pio ''sigurus'' tropus na kanei xaroumenous tous sibektes tu...kerdize ta mats...toso apla...kai nomizo pos einai megaliteri xara na kerdizis ena mats para na su dini 15 asist kai na karfoneis tin balla ediposiaka alla na xaneis to mats... icon_wave.gif
Oso gia papalouka kai diamantidi den tithete thema sigrisis me ton mega galli,einai terastii pektes men pipinia akomi de hehe tongue.gif
PS1:Sorry gia ta greeklish pali
PS2:Sorry pou eimai ksana off topic alla eipame o gallis einai gallis... 77.gif
dizzy_fingers
39-23 υπέρ του Διαμαντίδη η ψηφοφορία...δεν το ήξερα ότι είχαν ψηφίσει τόσοι 41.gif.

Καλώς ήρθες dominoman.
Να υποθέσω πως γράφεις από εξωτερικό και δε μπορείς να γράφεις με ελληνικά?
Primo
Εγω εδωσα την ψηφο μου στον ΔΔ γιατι πιστευω πως μπορει να κανει πεισοοτερα πραγματα απτον παπαλουκα,οπως πχ να σουταρει πραγμα στο οποιο ειναι το αδυνατο σημειο του παπαλουκα...
dominoman
QUOTE(dizzy_fingers @ Feb 23 2007, 09:59 PM) *
39-23 υπέρ του Διαμαντίδη η ψηφοφορία...δεν το ήξερα ότι είχαν ψηφίσει τόσοι 41.gif.

Καλώς ήρθες dominoman.
Να υποθέσω πως γράφεις από εξωτερικό και δε μπορείς να γράφεις με ελληνικά?

Οχι ελλαδα ειμαι αλλα συνήθως γράφω από τον υπολογιστή της δουλειάς μου και εκει μονο με λατινικούς χαρακτηρες μπορώ να γραψω,πριν λιγο ξεχάστηκα και εγραψα ξανα με λατινικούς,αλλα βασικα τωρα που ειμαι σπιτι μπορω να γραφω πια με ελληνικούς! wink.gif
Καλως σας βρηκα στο basketforum,μου αρέσει η παρέα σας και η τρέλα σας(γενικα shot.gif 77.gif tongue.gif αλλα και ειδικα για το μπάσκετ!! blove.gif )Επρεπε να τα ψιλοπαρω παντως για να γράψω το παρθενικό μου topic!! rolleyes.gif
liolias
Πωπω ειχα καιρο να δω αυτο το τοπικ!! Πως εφυγε ετσι ο Μητσος??
kostasvc15
Εγω ψηφισα Διαμαντιδη αν και μου αρεσει ο Παπαλουκας smiley.gif
mathbasketic
Η απάντηση η δικιά μου στο θέμα είναι Διαμαντίδης γιατί είναι πιο πλουραρικός παίκτης!!!!!!
Αλλά καλύτερος play maker είναι ο Παπαλουκάς.Είναι πιο οργανωτικός και πιο ώριμος από τον Διαμαντίδη.
Αν ο Ζεβροσένκο και ο Βαν ντε Σπίγκελ ήταν καλύτεροι οι ασίστ του Παπαλουκά θα ήταν περισσότερες!!! Εύχομαι και για τους δυο να διαπρέπουν με τα γαλανόλευκα!!!!!
apollonaras
Πιστευω πως ο διαμαντιδης ειναι το κατι αλλο...Οχι πως ο παπαλουκας δεν ειναι καλος,αλλα φετος ο μητσαρας εχει φτιαξει και σουτ και ειναι απαιχτος!!


Απο την αλλη τωρα η ομαδα του 87-89 δεν συγκρινεται με την σημερινη,γιατι εχει αλλαξει το επιπεδο του μπασκετ παρα πολυ!!Η ομαδα του 89 σημερα δεν θα καταφερνε τιποτα!Γιατι ειχε καποιους παιχταραδες,οι οποιοι κατα βαση ηταν σκορερ και οχι παιχτες για ολες τις δουλιες!Σε αντιθεση με τους σημερινους που εχουν προπονηθει γι αυτο το λογο...

Ελεγαν οτι ο γκαλης η ο γιαννακης ηταν μοναδικοι,αλλα και τα δυο παιδια αποδυκνυουν πως ποτε μην λες ποτε!Η μεχρι τωρα πορεια τους ειναι εκπληκτικη!Αλλα θα εχει κ συνεχεια...Μην ξεχνατε πως χασαμε το παγκοσμιο απο μια ομαδα στα μετρα μας..Απο ασχημη εμφανιση!
Pierce
QUOTE(dominoman @ Feb 23 2007, 12:41 PM) *
Oi asist einai gia tus koinus thnitus pu otan den borun na balun ena kalathi zitane boitheia,aftos os theos to ebaze pada monos tu!


λιγο τραβηγμενη αποψη αλλα σεβαστη
. θα παραθεσω μια ατακα του μπερντ

''σημασια δεν εχει αυτος που βαζει το καλαθι.σημασια εχει ποιος δινει τη πασα για να μπει το καλαθι...'' peace.gif
thrylos7
Μια ψήφος στον Παπαλουκά από εμένα (ναι, δεν είχα ψηφίσει!)...

Θυμάμαι μια φράση του Keyser... ότι συμπεριλαμβάνεται στους 3 (πάνω κάτω) καλύτερους πλέι μέικερ παγκοσμίως...

Τώρα που το σκέφτομαι, δε διαφωνώ καθόλου. Είναι απίθανος πλέι μέικερ!

Θεωρώ επίσης ότι κάνει μάλλον την καλύτερή του χρονιά φέτος, σ' αντίθεση με τον Διαμαντίδη (που είναι ακόμα... "χαλαρός"..)
P.Faliro13
Εγώ ψηφίζω Διαμαντίδη....
Zmac
Διαμαντιδης.All-around player!
iverson
Διαμαντίδης!
christina n10
μου ειναι πολυ δυσκολο να επιλεξω εναν απο τους δυο.ειμαι fan παπαλουκα αλλα θα δωσω απο μια ψηφο στον καθενα τους γιατι απλα ειναι το καλυτερο διδυμο pointguard(τι pointguard,μπορουνα να παιξουν ευκολα απο 1-4) που εχουμε ,και συμπληρωνει ο ενας τον αλλον σε στοιχεια που υστερουν με μοναδικο τροπο! 41.gif 41.gif 77.gif 77.gif

για μενα οποιος και απο τους δυο ειναι στο παρκε την ιδια σιγουρια εχω ,ποσο μαλλον και οι δυο μαζι!!
drakonikolis
Γεια μένα λίγο πιο ψηλά στη πυραμίδα μου είναι ο Παπαλουκάς λόγω του ότι είναι εκπληκτικος κλέφτης και επειδή στην επίθεση δεν ξέρεις τι να πρωτοπεριμένεις ,έχει μεγάλο επιθετικό πλουραλισμό.Ο Διαμαντίδης έχει καλύτερο σουτ,είναι λιγο προβλέψιμος όμως επιθετικά ενώ στην άμυνα υπερτερεί με τα πλοκάμια που έχει,κυρίως στα μπλοκ.Δύσκολη επιλογή,αλλά μάλλον Παπαλουκάς. 77.gif
saniboy
Ο ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ(3Ο ΧΡΟΝΩΝ).ΕΝΩ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΛΑΣΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΟΥ (ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑ).ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ .ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕΙ.
77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
zambon
ΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ... smile.gif
Viper
Το σημαντικο ειναι οτι κ οι 2 ειναι απ'τους καλυτερους guard της Ευρωπης. Ο Μητσαρας εχει μεγαλυτερη επιρροη στην αμυνα γιατι κλεινει τις πασες κ βοηθαει στα ρημπαουντ. Στην επιθεση εχει σαφως βελτιωσει το σουτ του κ εχει εμγαλη αυτοπεποιθηση οταν παιζει 1on1 ή ποσταρει τον αντιπαλο. Κ φυσικα ειναι καλος πασερ. Ο Παπαλουκας δεν υστερει αμυντικα, απλως παιζει πιο πονηρα. Στην επιθεση το σουτ ειναι ασταθμητος παραγοντας, το "διαβασμα" της αντιπαλης αμυνας ομως και οι πασες του ειναι σε αλλο επιπεδο. Στο γρηγορο παιχνιδι υπερεχει ξεκαθαρα. Πιστευω οτι ο ενας συμπληρωνει τον αλλο με το παιχνιδι του, γι' αυτο κ στην Εθνικη μαζι με το Ζηση (που προσφερει μεγαλυτερη ψυχραιμια κ πιο σταθερο σουτ) φτιαχνουν μια πληρη περιφερειακη γραμμη. Ο Σπανουλης ειναι περιττος. Κακος αμυντικος, μετρια τεχνικη, επιρρεπης στο λαθος. Με γρηγορα ποδια κ διεισδυση απο δεξια μονο δεν πας μακρια...
Igor
Ναι.. Μας βγαλαν και τον Σπανουλη περιττο. Ενταξει σε καποια ομαδα Ροκετς παιζει. Δεν ξερω που ομως. Μετρια τεχνικη ???

http://www.youtube.com/watch?v=BH7bvPMOyUg
suspect
πως φαινεται οτι το φορουμ παναθηναϊκοκρατειται!

biggrin.gif

Δεν λεω, σπουδαιος παικτης ο Διαμαντιδης αλλα ο Παπαλουκας μονο και μονο απο τις διακρισεις ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ που εχει μαζεψει, ειναι καλυτερος.

ο Μητσος ειναι το κομπιουτερ αλλα ο Θοδωρας ειναι το μπασκετ.
panos75
Παπαλουκάς χωρίς συζήτηση. Χωρίς αυτόν στο τιμόνι η Εθνική και η ΤΣΣΚΑ θα έβλεπαν με το κυάλι τους τίτλους που κατέκτησαν τα τελευταία χρόνια.
dizzy_fingers
QUOTE(suspect @ Apr 6 2007, 12:01 PM) *
πως φαινεται οτι το φορουμ παναθηναϊκοκρατειται!

Ποιός θα σε πίστευε ένα χρόνο πριν...
NBA-MANIAC
Eγω ψηφισα παπαλουκα επειδη μάρεσει περισσοτερο το στυλ παιχνιδιου του...Ο Δημητρακης επισης ειναι μεγαλη παικτουρα...Κ οι δυο εχουν στοφα νικητη ...Αυτο ειναι που μετραει...Για αυτο παει καλα και η εθνικη ομαδα αλλα και ο παο και η τσσκα!!!!
vastravoud
Έβλεπα στιγμιότυπα από παλιότερα παιχνίδια, και θεωρώ ότι ο Διαμαντίδης έχει παρουσιάσει ΑΛΜΑΤΩΔΗ βελτίωση σε όλο το παιχνίδι του. Οργανώνει καλύτερα, πασάρει καλύτερα, διεισδύει καλύτερα και οπωσδήποτε σουτάρει καλύτερα. Σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα αγγίζει το 50% στα τρίποντα, παρ' όλο που παίρνει σαφώς περισσότερες προσπάθειες από παλιά.

Δεν μπορείς να τον βάλεις στη ζυγαριά με τον Παπαλουκά, διότι πολύ απλά αλληλοσυμπληρώνονται απίστευτα ιδανικά. Είναι και οι δύο μαέστροι στο pick and roll και έχουν το χάρισμα να ανεβάζουν ένα επίπεδο τους συμπαίκτες τους.

Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, τυχερή η ΤΣΣΚΑ και ο Παναθηναϊκός, αλλά πάνω απ' όλα τυχερή η Εθνική Ελλάδας! Συνολικά η τετράδα περιφερειακών Διαμαντίδη - Παπαλουκά - Σπανούλη - Ζήση είναι πραγματικά υψηλού επιπέδου.
enypnio
einai mist dilima pantos ayto ... kai stin psifooforia tis euroleague to paleyoun an kai o thodoros einai anikitos mallon
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.