Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Game of Thrones
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Τέχνες και θεάματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Nemesakos
QUOTE (Zephyr @ Aug 9 2017, 11:37 ) *
Πραγματικά αν όχι το καλύτερο, σίγουρα από τα καλύτερα επεισόδια που έχουμε δει!
Εντάξει κάποιοι καμμένοι (σαν και μενα) θα πρόσεξαν κάποια κουλά στην μάχη που δεν κάθονται καλά στο μάτι (π.χ. σοβαρά τώρα ο Λανιστεροστρατός που θεωρείται τοπ στο Ουέστερος παρατάσσεται σε 2-3 γραμμές κόντρα σε ιππικό??? really??? ή πότε ακριβώς πρόλαβαν να φτάσουν τόσοι Ντοθρακέοι στην Κοιλάδα, πετούσαν πάνω στο δράκο και αυτοί???) αλλά δεν έχει νόημα να κολλάμε σε τέτοια, σειρά βλέπουμε όχι ντοκυματέρ του History Channel.

ΥΓ. O Ser Davos έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Αυτή την σεζόν βγάζει τρομερό χιούμορ, τρομερές ατάκες και ταυτόχρονα σοβαρή παρουσία. Μπράβο που τον εξέλιξαν, σεναριακά δεν ξέρω αν θα παίξει σοβαρό ρόλο αλλά είναι όμορφο να βλέπεις support χαρακτήρες τόσο καλούς. Όπως και η Μισάντεει βεβαίως βεβαίως wub.gif

Μιας κ γω είχα τις ίδιες απορίες και τις έγραψα όσο αφορά το κομμάτι των Ντοθράκι η απάντηση είναι ότι πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να γίνει ότι έγινε. Στην αρχή που δείχνει τον Τζέιμι έρχεται ο Μπαμπάς-Σαμ και λέει ότι έφτασε το χρυσό έξω από το Kings Landing. Οπότε μας τοποθετεί περίπου ότι πέρασε κάποιο εύλογο χρονικό περιθώριο μέχρι να φτάσουν η Δράκαινα κ οι Ντοθράκοι εκεί. Βέβαια το χαλάει λίγο όταν πετάγεται ο Τζον στην προηγούμενη σκηνή και λέει που πήγε η Καλίσι και του απάντησαν τύπου σε μια υποχρέωση. Δλδ είναι εκεί και δεν ξέρει? Πόσες μέρες/μήνες είχε να την δει?

Εντάξει ξέραμε ή φαντάζομασταν λόγω του ότι είναι λίγα τα επεισόδια ότι θα τρέξει η πλοκή αλλά κάποιες φορές σε κάνει να ψάχνεσαι..

Για τον στρατό των Λάνιστερ το έγραψα και γω. Ένας από τους καλύτερους θεωρητικά στρατούς και με πολλές μάχες στο ενεργητικό τους και φάνηκαν τίποτα μπροστά στους Ντοθράκι. Εντάξει εμάς μας βολεύει λόγω θεάματος, αλλά με ξενίζει παράλληλα εμένα προσωπικά και εσένα γιατί θα θέλαμε προφανώς να έχει μια καλύτερη απόδοση βάση ιστορίας που έχουμε δει/διαβάσει ως τώρα..Δίκαιες οι παρατηρήσεις σου...smile.gif
tuareg
διερευσε το επομενο επεισοδιο στο ισπανικο ΗΒΟ ....οποιος θελει ας στειλει πμ
natouralistis
Ίσως γιατί τους εμφανίζουν λίγο, όποιο επεισόδιο του GOT έχει Άλλους είναι φανταστικό...

G-arenas
QUOTE (natouralistis @ Aug 21 2017, 23:41 ) *
Ίσως γιατί τους εμφανίζουν λίγο, όποιο επεισόδιο του GOT έχει Άλλους είναι φανταστικό...

ισως και γιατι απο την πρωτη σκηνη του πρωτου επεισοδιου αναφερφηκαν σε αυτους και παντα ειχαμε την αγωνια να δουμε τι ειναι. επισης ειναι και επικες οι μαχες με αυτους.
passer
Μόνο εμένα έχει ξενερώσει αυτός ο κύκλος;

Τα πάντα γίνονται αστραπιαία. Ο Τζέιμι πέφτει με την πανοπλία στο ποτάμι/λίμνη/whatever και στο επόμενο επεισόδιο αναδύεται 2 χλμ μακριά χωρίς κανείς από Daenerys μεριά να τον αναζητήσει. Λες δε γ@&#^*, το προσπερνάς. Στο επόμενο επεισόδιο συμβαίνει το ίδιο με το Snow, έχοντας μάλιστα και 2 wights να αντιμετωπίσει κάτω από το νερό. Με κάποιο τρόπο αναδύεται και αυτός. Κι εκεί που φαίνεται καταδικασμένος, ξαφνικά εμφανίζεται ο Μπέντζεν από το πουθενά. Τον οποίο μετά τον 1ο-2ο κύκλο τον έχουμε δει μια φορά να σώζει το Μπραν και μια να σώζει το Snow και τέλος. Επίσης πότε πρόλαβε ο Γκέντρι να τρέξει μέχρι το Τείχος, να στείλουν κοράκι στη Ντάνι κι αυτή να πετάξει μέχρι τη Suicide Squad για να τους σώσει πριν παγώσει το νερό; Α θυμήθηκα κι άλλο: μόλις ο Snow σκοτώνει τον Walker, πεθαίνουν και τα υπόλοιπα ζόμπια εκτός από 1 το οποίο είναι άοπλο - ω, τι σύμπτωση! Κι όλα αυτά μόνο από το τελευταίο επεισόδιο...

Νομίζω ότι αυτός ο κύκλος είναι εντελώς ανακόλουθος με την έως τώρα πορεία της σειράς.

Επίσης, μου έχει μπεί στο μυαλό ότι ο Martin έχει ήδη γράψει τα βιβλία (με εντελώς διαφορετικό τέλος) και περιμένει το τέλος της σειράς για να τα εκδώσει.

G-arenas
QUOTE (passer @ Aug 22 2017, 13:47 ) *

Τα πάντα γίνονται αστραπιαία. Ο Τζέιμι πέφτει με την πανοπλία στο ποτάμι/λίμνη/whatever και στο επόμενο επεισόδιο αναδύεται 2 χλμ μακριά χωρίς κανείς από Daenerys μεριά να τον αναζητήσει. Λες δε γ@&#^*, το προσπερνάς. Στο επόμενο επεισόδιο συμβαίνει το ίδιο με το Snow, έχοντας μάλιστα και 2 wights να αντιμετωπίσει κάτω από το νερό. Με κάποιο τρόπο αναδύεται και αυτός. Κι εκεί που φαίνεται καταδικασμένος, ξαφνικά εμφανίζεται ο Μπέντζεν από το πουθενά. Τον οποίο μετά τον 1ο-2ο κύκλο τον έχουμε δει μια φορά να σώζει το Μπραν και μια να σώζει το Snow και τέλος. Επίσης πότε πρόλαβε ο Γκέντρι να τρέξει μέχρι το Τείχος, να στείλουν κοράκι στη Ντάνι κι αυτή να πετάξει μέχρι τη Suicide Squad για να τους σώσει πριν παγώσει το νερό; Α θυμήθηκα κι άλλο: μόλις ο Snow σκοτώνει τον Walker, πεθαίνουν και τα υπόλοιπα ζόμπια εκτός από 1 το οποίο είναι άοπλο - ω, τι σύμπτωση! Κι όλα αυτά μόνο από το τελευταίο επεισόδιο...

Νομίζω ότι αυτός ο κύκλος είναι εντελώς ανακόλουθος με την έως τώρα πορεία της σειράς.

Επίσης, μου έχει μπεί στο μυαλό ότι ο Martin έχει ήδη γράψει τα βιβλία (με εντελώς διαφορετικό τέλος) και περιμένει το τέλος της σειράς για να τα εκδώσει.

δεν διαφωνω καθολου σε αυτα που γραφεις. και γω ελεγα οτι θα μπορουσε να ειχε πολυ πιο κανονικη ροη η σειρα σε αυτον τον κυκλο και να ειχε 2 επεισοδια παραπανω. δηλαδη να πηγαινε η ροη και ο χρονος οπως στα προηγουμενα(λιγο πιο γρηγορα σαφως) και απλως να ειχαν 2 επεισοδια παραπανω για να εξελιχθουν σωστα χρονικα τα πραγματα αλλα και για να λυθουν αποριες που τωρα με την ταχυτητα που εξελισονται τα πραματα δεν μπορουν να λυθουν. και αυτο ειναι κριμα γιατι πολλοι χαρακτηρες δεν θα μαθουμε ποτε τι θα γινουν ή τι θα κανουν.

D-Wade
QUOTE(passer @ Aug 22 2017, 13:47 ) *

χαχα ναι αυτά πάνω κάτω σκέφτομαι και εγώ.Η σειρά σε αυτόν τον κύκλο αποζημιώνει τους fans της σε δράση κτλ αλλά χάνει πολύ σε λογική. . .
Το αστείο είναι απ'όταν έχασε ο John Snow στο Hardhome έχει προλάβει να γυρίσει στο τείχος , έχει πεθάνει , έχει αναστηθεί, έχει γυρίσει όλο τον βορρά να βρει συμμάχους , έχει δώσει τη battle of bastards , έχει γίνει βασιλιάς , έχει πάει στο dragonstone, έχει εξορύξει το dragonglass , και έχει γυρίσει πάλι στο τείχος.
Oi whitewalkers απ'την άλλη που όλο έρχονται δεν έχουν φτάσει ούτε στο τείχος. Που έρχονται ? Ακόμα και οι Αεκτζήδες πιο γρήγορα ήρθαν. tongue.gif
passer
QUOTE (D-Wade @ Aug 22 2017, 14:19 ) *
χαχα ναι αυτά πάνω κάτω σκέφτομαι και εγώ.Η σειρά σε αυτόν τον κύκλο αποζημιώνει τους fans της σε δράση κτλ αλλά χάνει πολύ σε λογική. . .
Το αστείο είναι απ'όταν έχασε ο John Snow στο Hardhome έχει προλάβει να γυρίσει στο τείχος , έχει πεθάνει , έχει αναστηθεί, έχει γυρίσει όλο τον βορρά να βρει συμμάχους , έχει δώσει τη battle of bastards , έχει γίνει βασιλιάς , έχει πάει στο dragonstone, έχει εξορύξει το dragonglass , και έχει γυρίσει πάλι στο τείχος.
Oi whitewalkers απ'την άλλη που όλο έρχονται δεν έχουν φτάσει ούτε στο τείχος. Που έρχονται ? Ακόμα και οι Αεκτζήδες πιο γρήγορα ήρθαν. tongue.gif

Ισχύει icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Κι είναι και πολλά ακόμα που βαριέμαι να τα γράφω πχ φλερτ Ντάνι-Τζον, ξεκάθαρο fan service

Τέλος πάντων το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι με αυτές τις ''ανορθογραφίες'' το Breaking Bad παραμένει η μεγαλύτερη σειρά ever.

spysta
η 7η σειρα χαλασε την μαγεια των προηγουμενων ..
το GOT ηταν ενα αργο πολυπλοκο δραμα .. και φετος το εκαναν μια κινηματογραφικη ταχυτατη περιπετεια.

παραμενει ΣΟΥΠΕΡ και σιγουρα η 7η σεζον ηταν πολυ καλη ... αλλα με ξενερωσε το στυλ της.
μπορουσαν ΑΝΕΤΑ να το πανε σε ΠΙΟ GOT ΑΡΓΑ επιπεδα ... εβγαινε ΧΑΛΑΡΑ σε 10 επεισοδια .. αντι να βλεπουμε στο ενα καρε τον Τζον στο νησι και στο αλλο καρε τον Τζον στο τοιχος.
ηταν παντελως αστειο αυτο
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(spysta @ Aug 29 2017, 02:44 ) *
η 7η σειρα χαλασε την μαγεια των προηγουμενων ..
το GOT ηταν ενα αργο πολυπλοκο δραμα .. και φετος το εκαναν μια κινηματογραφικη ταχυτατη περιπετεια.

παραμενει ΣΟΥΠΕΡ και σιγουρα η 7η σεζον ηταν πολυ καλη ... αλλα με ξενερωσε το στυλ της.
μπορουσαν ΑΝΕΤΑ να το πανε σε ΠΙΟ GOT ΑΡΓΑ επιπεδα ... εβγαινε ΧΑΛΑΡΑ σε 10 επεισοδια .. αντι να βλεπουμε στο ενα καρε τον Τζον στο νησι και στο αλλο καρε τον Τζον στο τοιχος.
ηταν παντελως αστειο αυτο

Όχι πια Τζον Σνοου... smiley.gif
Nemesakos
Συμφωνώ με τους περισσότερους που έχετε γράψει για τον γρήγορο ρυθμό, για τα διάφορα κενά στα χρονικά πλαίσια που παρατηρήθηκαν. Ωστόσο 6 σεζόν πριν γκρινιάζαμε για τον αργό ρυθμό και τα filler επεισόδια και λέγαμε να δούμε περισσότερη δράση. Δεν ξέρω αν υπάρχει σωστή και λάθος κριτική σε όλο αυτό, όμως όντως φαίνεται πως η σειρά ξέφυγε από την πρωτότυπη δομή της και πήγε στο να ικανοποιήσει το κοινό

μάχη με δράκους

έρωτας τζον/εγκον με ντάνι

θάνατος μπέιλις

επανένωση σταρκ

ο μπραν επιτέλους να λέει ότι ξέρει

συνάντηση όλων των ηρώων που δεν είχαν από την αρχή παίξει ούτε σε ένα επεισόδιο μαζι

Γενικότερα όλα αυτά που περίμενε ο κόσμος τα είδε και θεωρώ ότι τα είδε με ικανοποιητικό τρόπο.

Ειδικότερα όταν συναντήθηκαν όλοι μαζι στο Ντάγκονπιτ. Σέρσει, Τζέιμι, Ντάνι, Τζον, Τύριον, Βάρυς, Τζόρα, Μπρίεν, Χάουντ, Βουνό, Θήον, Έουρον, Δράκοι, Νεκροί, όλοι μαζί σε εκπληκτικό σκηνικό και με ωραίους διαλόγους...

Η Σάνσα για πρώτη φορά έδειξε να είναι άξια για να είναι Λάιδη του Γουίντερφελ και για πρώτη φορά να μην πέφτει σαν τον μπούφο στην παγίδα. Το ύφος της Άριας με τα χέρια πίσω από την πλάτη μόνιμα ήταν εξαιρετικό, όπως και το κλάμα του Μπέιλις που τελικά δεν χρειάστηκε να μείνει ζωντανός για να αποκαλύψει αυτός το μυστικό στον Τζον...

Ο Μπραν επιτέλους άρχισε να γίνεται το cheat που όλοι περιμέναμε και αποκάλυψε το μυστικό που ξέραμε όλοι... Περιμένω η επόμενη σεζόν να είναι αρκετά πάνω του ώστε να δούμε εντέλει αν όντως αυτός είναι ο Νάιτ Κίνγκ

Θέλω να βάλω και μια φώτο που είναι ψιλοχοντροσπόιλερ για την επόμενη σεζόν οπότε πότε είναι ψιλοσέιφ να την βάλω??
Zephyr
QUOTE(Nemesakos @ Aug 29 2017, 11:53 ) *
Συμφωνώ με τους περισσότερους που έχετε γράψει για τον γρήγορο ρυθμό, για τα διάφορα κενά στα χρονικά πλαίσια που παρατηρήθηκαν. Ωστόσο 6 σεζόν πριν γκρινιάζαμε για τον αργό ρυθμό και τα filler επεισόδια και λέγαμε να δούμε περισσότερη δράση. Δεν ξέρω αν υπάρχει σωστή και λάθος κριτική σε όλο αυτό, όμως όντως φαίνεται πως η σειρά ξέφυγε από την πρωτότυπη δομή της και πήγε στο να ικανοποιήσει το κοινό

μάχη με δράκους

έρωτας τζον/εγκον με ντάνι

θάνατος μπέιλις

επανένωση σταρκ

ο μπραν επιτέλους να λέει ότι ξέρει

συνάντηση όλων των ηρώων που δεν είχαν από την αρχή παίξει ούτε σε ένα επεισόδιο μαζι

Γενικότερα όλα αυτά που περίμενε ο κόσμος τα είδε και θεωρώ ότι τα είδε με ικανοποιητικό τρόπο.

Ειδικότερα όταν συναντήθηκαν όλοι μαζι στο Ντάγκονπιτ. Σέρσει, Τζέιμι, Ντάνι, Τζον, Τύριον, Βάρυς, Τζόρα, Μπρίεν, Χάουντ, Βουνό, Θήον, Έουρον, Δράκοι, Νεκροί, όλοι μαζί σε εκπληκτικό σκηνικό και με ωραίους διαλόγους...

Η Σάνσα για πρώτη φορά έδειξε να είναι άξια για να είναι Λάιδη του Γουίντερφελ και για πρώτη φορά να μην πέφτει σαν τον μπούφο στην παγίδα. Το ύφος της Άριας με τα χέρια πίσω από την πλάτη μόνιμα ήταν εξαιρετικό, όπως και το κλάμα του Μπέιλις που τελικά δεν χρειάστηκε να μείνει ζωντανός για να αποκαλύψει αυτός το μυστικό στον Τζον...

Ο Μπραν επιτέλους άρχισε να γίνεται το cheat που όλοι περιμέναμε και αποκάλυψε το μυστικό που ξέραμε όλοι... Περιμένω η επόμενη σεζόν να είναι αρκετά πάνω του ώστε να δούμε εντέλει αν όντως αυτός είναι ο Νάιτ Κίνγκ

Θέλω να βάλω και μια φώτο που είναι ψιλοχοντροσπόιλερ για την επόμενη σεζόν οπότε πότε είναι ψιλοσέιφ να την βάλω??

Να την βάλεις την φωτό, Game of Thrones λέγεται το topic, απευθύνεται σε όσους βλέπουν την σειρά. Όποιος μπαίνει, μπαίνει με δική του ευθύνη να φάει σπόιλερ laugh.gif !

Συμφωνώ σε όλα όσα λες, ειδικά οι συγκέντρωση τόσων σοβαρών χαρακτήρων στα επεισόδια της τελευταίας σεζόν έπαιξε μεγάλο ρόλο, όπως και οι εξαιρετικοί διάλογοι με τόσο συσσωρευμένο χιούμορ που πρώτη φορά είδαμε στην σειρά!

Εγώ δυο πράγματα για το τέλος της σειράς: 1) την αναμέτρηση Σκύλου - Βουνού (που αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα γίνει 56.gif ) και 2) την πρόταση γάμου του Τόρμουντ στην Μπριέν (που αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα γίνει biggrin.gif ).
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(Zephyr @ Aug 29 2017, 12:56 ) *
Να την βάλεις την φωτό, Game of Thrones λέγεται το topic, απευθύνεται σε όσους βλέπουν την σειρά. Όποιος μπαίνει, μπαίνει με δική του ευθύνη να φάει σπόιλερ laugh.gif !

Συμφωνώ σε όλα όσα λες, ειδικά οι συγκέντρωση τόσων σοβαρών χαρακτήρων στα επεισόδια της τελευταίας σεζόν έπαιξε μεγάλο ρόλο, όπως και οι εξαιρετικοί διάλογοι με τόσο συσσωρευμένο χιούμορ που πρώτη φορά είδαμε στην σειρά!

Εγώ δυο πράγματα για το τέλος της σειράς: 1) την αναμέτρηση Σκύλου - Βουνού (που αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα γίνει 56.gif ) και 2) την πρόταση γάμου του Τόρμουντ στην Μπριέν (που αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα γίνει biggrin.gif ).

Την αναμέτρηση Σκύλου - Βουνού την περιμένω κι εγώ πως και πως. Επίσης περιμένω να δω πως θα πεθάνει (αν πεθάνει) η Σέρσει η οποία είναι ίσως η μεγαλύτερη σκύλα που εχει υπάρξει στην μεγάλη ή μικρή οθόνη.

Και μια απορία μου μου που απλά θέλω να σιγουρέψω. Ο Σνόου και η Ντάνι είναι ετεροθαλή αδέρφια?
Nemesakos
QUOTE (Dwyane ''the flash'& @ Aug 29 2017, 13:11 ) *
Την αναμέτρηση Σκύλου - Βουνού την περιμένω κι εγώ πως και πως. Επίσης περιμένω να δω πως θα πεθάνει (αν πεθάνει) η Σέρσει η οποία είναι ίσως η μεγαλύτερη σκύλα που εχει υπάρξει στην μεγάλη ή μικρή οθόνη.

Και μια απορία μου μου που απλά θέλω να σιγουρέψω. Ο Σνόου και η Ντάνι είναι ετεροθαλή αδέρφια?

Δεν είναι αδέρφια.. είναι η θεία του...

Ο αδερφός της Ντάνι, ο Ρέιγκαρ, παντρεύτηκε την Λυάνα και έκαναν τον Εγκον. Άρα είναι θεία του Τζον...

O Mad King είχε 3 παιδιά, το Ρέιγκαρ, τον Βισέρις και την Νταινέρις. Λογικά όπως λέει στο τέλος ότι ο Τζον είναι νόμιμος βασιλιάς, σημαίνει ότι επειδή πάει από άντρα σε άντρα, τοτε επειδή και τα 2 παιδιά του Μαντ κινγκ έχουν πεθάνει τότε ο επόμενος που παίρνει το χρίσμα είναι τα παιδιά τους. Και τώρα αυτός είναι ο Τζον..
YorM3
Με χάλασε προσωπικά πάρα πολύ η σεζόν μετά το 4ο επεισόδιο για τους εξής λόγους

α)Όλοι οι παρολίγον θανάτοι που με κάποιο θάυμα οι πρωταγωνιστές γλίτωσαν (π.χ. Τζέιμι στο πάτο της λίμνης με πανοπλία και δύο μετρα απο το στρατο της Ντάνι ξεφευγει, Τόρμουντ και Μπεέρικ στο πέσιμο του τείχους)

β)Οι πρωταγωνιστές άρχισαν να συμπεριφέρονται με χαζό τρόπο. Το σχέδιο για να πάνε πέρα απο το τείχος δε βγάζει κανένα νόημα αφού ο στρατός των Λάνιστερ έχει διαλυθεί από το δράκο κι έτσι απλά μπορούσαν να παρουν το Κινγκς Λάντινγκ και να τελειώνουν. Επίσης όπως είπαν οι υπεύθυνοι της σειράς έψαχναν για ένα τρόπο να δώσουν δράκο στο Νάιτς Κινγκ κι αυτό σκέφτηκαν.

γ)Το δράμα Άρια - Σάνσα ήταν τραγικό και έμοιαζε πολύ ψεύτικο. Εκείνο το γράμμμα ώθησε τον Ρομπ στον πόλεμο αφου είχε αντιληφθεί ότι μπορει το γράμμα να το είχε γράψει η Σάνσα αλλά τα λόγια ήταν της Σέρσει άρα πρέπει να ήταν γνωστό σε πολλους στο Βορρά.

δ) Μόνο δύο δευτερόλεπτα μας έδειξαν τον Ράεγκαρ για να μας δέιξουν τον Θίον?ΤΡΑΓΙΚΟ!!

Γενικά η σειρά μοιάζει να υποφέρει χωρίς τα κείμενα του Μάρτιν. Ελπίζω σε μια καλύτερη, πιο προσεγμένη 8η σεζόν και επιτελους να βγεί το 6ο βιβλίο.
natouralistis
Άνθρωποι ανασταίνονται, ζούνε μέσα στη φωτιά, ταξιδεύουν στο χρόνο, οι νεκροί είναι ζωντανοί, και το θέμα σας είναι ότι υπάρχουν κενά λογικής;
Nemesakos
Zephyr
QUOTE(Nemesakos @ Aug 29 2017, 14:44 ) *

smiley.gif

Και το σκέφτηκα χτες που το είδα, λέω μας έριξαν σποιλερ οι ίδιοι οι δημιουργοί όταν ανέφεραν ξανά ότι η Βουγιουκλάκη του Γουέστερος δεν μπορεί να κάνει παιδιά!
thanath
QUOTE (Nemesakos @ Aug 29 2017, 13:52 ) *
Δεν είναι αδέρφια.. είναι η θεία του...

Ο αδερφός της Ντάνι, ο Ρέιγκαρ, παντρεύτηκε την Λυάνα και έκαναν τον Εγκον. Άρα είναι θεία του Τζον...

O Mad King είχε 3 παιδιά, το Ρέιγκαρ, τον Βισέρις και την Νταινέρις. Λογικά όπως λέει στο τέλος ότι ο Τζον είναι νόμιμος βασιλιάς, σημαίνει ότι επειδή πάει από άντρα σε άντρα, τοτε επειδή και τα 2 παιδιά του Μαντ κινγκ έχουν πεθάνει τότε ο επόμενος που παίρνει το χρίσμα είναι τα παιδιά τους. Και τώρα αυτός είναι ο Τζον..

O Ρέιγκαρ ήταν ο νόμιμος διάδοχος του θρόνου ως ο πρωτότοκος του μαντ κινγκ. Ο Τζον ή Έιγκον ήταν νόμιμος γιος του, οπότε και ο Βισερις να ζούσε μάλλον ο Τζον θα ήταν ο διάδοχος.

Εγώ από την άλλη διαφωνώ με τους περισσότερους. Θυμάμαι κάτι ατελείωτες ώρες με κουβέντες της Ολένα με την Μάρτζορι που δεν μας έκαναν και σοφότερους στην τελική. Ναι οκ είχε πράγμα να δείξει έτσι ώστε να φτάσει και φέτος τα 10 επεισόδια, χωρίς να γίνει κουραστικό, αλλά και τώρα άμα δεχτείς τα time lapses που κάνει. Ότι δηλαδή η 7η σεζόν μπορεί να κράτησε και 1 χρόνο για να πηγαίνουν από μέρος σε μέρος και εστιάσεις στα γεγονότα τότε από μόνα τους είναι ικανά να συνθέσουν πολύ δυνατά επεισόδια! Μόνο το suicide squad ήταν λίγο ότι να 'ναι. Δεν είχε πραγματικό σκοπό. To μόνο που βολεύει πολύ είναι η ολική ρήξη στην σχέση μεταξύ Τζέιμι και Σέρσει. Α και όπως είπε και ο φίλος πήρε τα ζόμπια τον δράκο.
Nemesakos
QUOTE (thanath @ Aug 30 2017, 11:17 ) *
O Ρέιγκαρ ήταν ο νόμιμος διάδοχος του θρόνου ως ο πρωτότοκος του μαντ κινγκ. Ο Τζον ή Έιγκον ήταν νόμιμος γιος του, οπότε και ο Βισερις να ζούσε μάλλον ο Τζον θα ήταν ο διάδοχος.

Εγώ από την άλλη διαφωνώ με τους περισσότερους. Θυμάμαι κάτι ατελείωτες ώρες με κουβέντες της Ολένα με την Μάρτζορι που δεν μας έκαναν και σοφότερους στην τελική. Ναι οκ είχε πράγμα να δείξει έτσι ώστε να φτάσει και φέτος τα 10 επεισόδια, χωρίς να γίνει κουραστικό, αλλά και τώρα άμα δεχτείς τα time lapses που κάνει. Ότι δηλαδή η 7η σεζόν μπορεί να κράτησε και 1 χρόνο για να πηγαίνουν από μέρος σε μέρος και εστιάσεις στα γεγονότα τότε από μόνα τους είναι ικανά να συνθέσουν πολύ δυνατά επεισόδια! Μόνο το suicide squad ήταν λίγο ότι να 'ναι. Δεν είχε πραγματικό σκοπό. To μόνο που βολεύει πολύ είναι η ολική ρήξη στην σχέση μεταξύ Τζέιμι και Σέρσει. Α και όπως είπε και ο φίλος πήρε τα ζόμπια τον δράκο.

Οι δημιουργοί ρωτήθηκαν γιατί να χρειαστεί να πάει η suicide squad για να φέρουν ένα γουόκερ και απάντησαν πως καταλαβαίνουν ότι πιθανά να ήταν αχρείαστο αλλά κάπως έπρεπε να πάρει έναν δράκο ο Νάιτ Κίνγκ ώστε να μπορέσει να περάσει το τοίχος. Και σκέφτηκαν αυτόν τον τρόπο..

Στο ρέντιτ άμα κάνει κάποιος τον κόπο να μπει και διαβάσει κάποιες θεωρίες θα γελάσει. Φυσικά το μυαλό τους ταξιδεύει πολύ. Αλλα μερικές θεωρίες που βγάζουν αν πραγματοποιούνταν θα είχε πολύ πολύ ενδιαφέρον..
j-kidd13
QUOTE(Nemesakos @ Aug 29 2017, 11:53 ) *

ΠΟΤΕ! laugh.gif
Nemesakos
QUOTE (j-kidd13 @ Aug 30 2017, 15:23 ) *
ΠΟΤΕ! laugh.gif

χαχα την έβαλα...tongue.gif

Αν την δεις με κάποια, οποιαδήποτε οπτική την λες και σπόιλερ.. smiley.gif
D-Wade
QUOTE(Nemesakos @ Aug 30 2017, 11:22 ) *
Οι δημιουργοί ρωτήθηκαν γιατί να χρειαστεί να πάει η suicide squad για να φέρουν ένα γουόκερ και απάντησαν πως καταλαβαίνουν ότι πιθανά να ήταν αχρείαστο αλλά κάπως έπρεπε να πάρει έναν δράκο ο Νάιτ Κίνγκ ώστε να μπορέσει να περάσει το τοίχος. Και σκέφτηκαν αυτόν τον τρόπο..

Και αυτό δείχνει πόσο κακή πλοκή είχε και πόσο άσχημα/πρόχειρα γραμμένη ήταν αυτή η σεζόν. Οι νεκροί όλο έρχονται και στην πραγματικότητα χωρίς το δράκο δε μπορούν να περάσουν το τείχος. Αν ο Snow απλά καθόταν και απολάμβανε το αιμομικτικό του σεξ, ο Night King θα καθόταν σαν μαλάκας να κοιτάει το τείχος tongue.gif
Nemesakos
QUOTE (D-Wade @ Aug 30 2017, 17:05 ) *
Και αυτό δείχνει πόσο κακή πλοκή είχε και πόσο άσχημα/πρόχειρα γραμμένη ήταν αυτή η σεζόν. Οι νεκροί όλο έρχονται και στην πραγματικότητα χωρίς το δράκο δε μπορούν να περάσουν το τείχος. Αν ο Snow απλά καθόταν και απολάμβανε το αιμομικτικό του σεξ, ο Night King θα καθόταν σαν μαλάκας να κοιτάει το τείχος tongue.gif

συμφωνώ.. Αλλά καθόμαστε να εξηγήσουμε λογικό το got?? tongue.gif αν υπήρχε έστω και λίγη λογική 7 σεζόν τώρα, δεν θα το βλέπαμε...tongue.gif
passer

Και μην ξεχνάτε: Valar Morghulis!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.