Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει: «O αγώνας που διεκόπη λόγω ανωτέρας βίας και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ για την 23η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (1ος όμιλος), συνεχίζεται από του χρονικού σημείου που συντελέσθηκε η διακοπή, διατηρουμένων όλων των στοιχείων που αναγράφονται στο Φύλλο Αγώνα (άρθρο 46, παρ. 1) και ορίζεται να διεξαχθεί η συνέχεια του στις 16/04/2013, ώρα 17.00, στο κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου “ΑΝΔ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ"
Όταν μπήκαμε το γήπεδο, είχε δύο κουβάδες εντός αγωνιστικού χώρου.Οι διαιτητές δεν ήθελαν να αρχίσει, οι ομάδες είπαν αρχικά να αρχίσει.Κάποιος τρελός περπάτησε στα σίδερα στην οροφή και έβαλε εκεί κουβάδες. Το ματς ξεκίνησε αλλά μετά τις πρώτες 3-4 επιθέσεις, γλίστρησε ένας από τους παίκτες και το παιχνίδι διεκόπη.Μετά τα παιχνίδια της Κυριακής, βρισκόμαστε κοντά στη σωτηρία.Θα προτιμούσα βέβαια το ματς να είχε γίνει το απόγευμα.Εκείνη την ώρα, νομίζω δεν έβρεχε.Οι ομάδες δεν ήξεραν τα αποτελέσματα και το ματς θα είχε το δικό του δραματικό τόνο.Ζούμε και κυνηγάμε τέτοια ματς. Άσε που αν κερδίζαμε, η συγκίνηση θα ήταν μεγάλη.Στις 9 παρά 1 είχαν φτάσει και οι φενταγίν.Τραγουδούσαν το γνωστό τραγουδάκι ,όταν εμείς παίζαμε ευρωλίγκα....
Δίκαιο μέχρι σε ένα σημείο, εμείς πράγματι παίζαμε τοπικό. Υβριστικό όμως στο τέλος και η απάντηση εντός γηπέδου θα είχε πλάκα.
Μία νίκη με τον Πόλις μάλλον θα είναι αρκετή ,για τη σωτηρία μας, με δύο είναι σίγουρο.
Σε αυτό το πρωτάθλημα παρατηρούνται αντιφάσεις. Πριν λίγο καιρό οι φίλοι του Ιωνικού, θα παραγάλαγαν για ήττα του Εθνικού ,τώρα εύχονται και ο Εθνικός και εκείνοι να κάνουν το 3 στα 3. Η ήττα ήρθε σε λάθος παιχνίδι.
Επαναλαμβάνω ,κατά τη γνώμη μου θα ανέβουν και οι δύο πρώτοι.
Περασε 1ος περυσι Με Χολαργο ! στο τελευταιο ματς με Αμυντα εγινε και η σχετικη βραβευση του !
Αγρια παιχταρα και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ παιδι . .
Αγρια παιχταρα και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ παιδι . .
Με πολύ μεγάλη χαρά βλέπω τον φίλο μου, να έχει απελευθερωθεί από τα στενά οπαδικά όρια και να γράφει ουσιαστκά για μπάσκετ.Πάντα του άρεσε και έβλεπε πολλά ματς, τον έχω τρακάρει σε πολλά γήπεδα και καταλαβαίνει το παιχνίδι,αλλά πολλές φορές αδικούσε τον εαυτό του.Ίσως και η ηλικία.