Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 3ος όμιλος (GEO-GRE-CRO-NED-SLO-FYR)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες > Older Tournaments > Eurobasket 2015
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
RipCity
Ο Κουφός ώρες ώρες νομίζεις πως χάνεται για 1-2 δευτερόλεπτα, σκαλώνει και δε βλέπει τι γίνεται στο γήπεδο. Επίσης τόσα ποσταρίσματα στο ΝΒΑ δεν έτρωγε, τι να πω πιθανότατα τα second unit 5άρια είναι χειρότερα αυτών των παικτών tongue.gif


Πάντως βοηθάει πολύ με το ύψος του. Αν και τείνω να πιστέψω ότι επίτηδες τα χάνει εξ επαφής για να χρεωθεί ριμπάουντ στο tip in smiley.gif smiley.gif
Giannis83
QUOTE (GK_23 @ Sep 9 2015, 18:02 ) *
Εντυπωσιακή η ομαδικότητα μας, πρέπει να είμαστε η καλύτερη ομάδα στις ασίστ στο τουρνουά.


Μέχρι πριν την έναρξη της 4ης αγωνιστικής, ήμασταν πρώτοι στις ασσίστ και πρώτοι στην αναλογία ασσίστ/λάθη.
Σήμερα προσθέσαμε άλλες 21 ασσίστ (αλλά και 14 λάθη).
spysta
MΠΡΑΒΟ στην ΕΘΝΙΚΗ !!τα κεφαλια μεσα ομως τωρα

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Κατσικαρης μεχρι στιγμης ..
αδικαιολογητος παροπλισμος των Μαντζαρη Παπανικολαου (παιδιων που εχουν παρει Ευρωλιγκες με τον ΟΣΦΠ κι εχουν παιξει τρομερα σε ΤΟΠ επιπεδο)

δεν καταλαβαινω με ποια λογικη καθεται στον παγκο ο Μαντζαρης οταν ο Μπλαζιτς εχει γλεντησει τον Ζηση.
δεν καταλαβαινω με ποια λογικη καθεται στον παγκο ο Παπανικολαου οταν ο Αντετοκουμπο τα εχει σπασει απο τα 6,75.
(οκ μπαινει ο Περπε , αλλα πρεπει να ρολαρει και ο Κωστακης)





----
Σπανουλαρος σε αλλο λεβελ !!πραγματικα ευχομαι να παρει το μεταλλιο που τοσο θελει γιατι το αξιζει .. γιατι ειναι Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ.
(δεν υπολογιζω Τονι Παρκερ μεσα)
Πριντεζης σε αλλο λεβελ και αυτος
Καλαθης θελω να ανεβει κι αλλο .. ειναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ και ΠΡΕΠΕΙ να το δειξει.
Καιμακογλου μοιαζει τελειωμενος δυστυχως.1000 φορες να ειχε παρει Αγραβανη ή Μαυροκεφαλιδη!!
μακαρι να με διαψευσει ο Κωστας γιατι ΚΑΙ αυτος θα χρειαστει
Γιαννακη δουλεψε το το ριμαδι .. δουλεψε και θα ξεφυγεις μετα.
RipCity
Κι ο Περπέρογλου έχει πάρει Ευρωλίγκα κι ο Καϊμακόγλου, γιατί να παροπλιζόντουσαν εκείνοι? Ο Κατσικάρης κάνει σίγουρα λάθη, αλλά τέτοια σχόλια δεν έχουν λογική. Ποια ομάδα παίζει με 12 παίκτες?

Ειδικά για Παπ δεν μπορείς να ζητάς ευκαιρίες (εγώ πάντως σταμάτησα), αφού όποτε παίζει είναι τραγικός. Αντιθέτως βλέπω έχει γίνει εξπέρ στο χτύπημα πετσέτας..
nikolas12
Ωραίο μπάσκετ στο 1ο ημίχρονο με καλό rotation, τραγικό 3ο 10λεπτο και μηδενικό rotation από εκεί και μετά. Για μένα δεν πρέπει η αρχική πεντάδα να ξεκινάει και στο δεύτερο ημίχρονο. Το πράγμα ρολάρει από το 1ο ημίχρονο και Καλάθης-Σπανούλης-Πρίντεζης έπρεπε οπωσδήποτε να ξεκουραστούν στο 2ο. Ειδικά οι 2 πρώτοι δε χρειαζόταν να ξεκινήσουν. Αντιθέτως όταν το ματς άρχισε να γυρίζει, έπρεπε να μείνουν μέσα με αποτέλεσμα να έχουν τεράστια συμμετοχή. Πάλι καλά που το ματς με την Ολλανδία είναι διαδικαστικό και θα πάρουν ανάσες, αλλιώς θα ήταν πτώματα για τη συνέχεια. Ελπίζω να ανέβει λίγο ο Κούμπο, γιατί φαίνεται λίγο πεσμένος (αν και η τάπα του σήμερα θα είναι έγκλημα να μη μπει στα highlights) και κατά τ' άλλα περιμένουμε να δούμε ποιον θα έχουμε στους 16. Ας κρατήσουμε την καλή εικόνα του 1ου ημιχρόνου, παίρνουμε και την Ολλανδία και συνεχίζουμε...
xristos_metal
Υπαρχει μεγαλη βελτιωση μεχρι τωρα. Λογικα ειναι τα κενα διαστηματα.

Ο Κατσικαρης γενικα κανει μετρια διαχειρηση, ειναι δυσκολο ομως οταν εχεις γεματο ροστερ. Εχει παιχτες για ολα τα γουστα και θα πρεπει να παιρνει απο τον καθενα οτι μπορει να προσφερει.

Θα ειμαστε φορμαρισμενοι οταν πρεπει και ειμαι πολυ αισιοδοξος.
rankin
Ο Κατσικάρης μοιάζει σαν να εχει σχεδιάσει την ομάδα και το rotation σε κάποιο εξελάκι (Ζουρος style) και δυσκολεύεται να παρεκκλίνει αυτού του πλάνου.
Αυτο το πράγμα με τον Μάντζαρη σήμερα, νομίζω οτι το σκεφτήκαμε όλοι μας!
Για την ώρα, την περιφέρεια την στήνει με Καλάθη-Σπανουλη-Ζήση και ολίγον απο Σλουκα...
Μάντζαρης έκτος πλάνου. Παπανικολάου το ίδιο. Περπέρογλας, επίσης.. Αν βάλουμε και τον Καιμακ στη κουβέντα, γίνεται ξεκάθαρο οτι ο Κατσικάρης έχει επιλέξει το σφιχτό rotation με 8 παίχτες να εναλλάσσονται και 4 να κουνάνε πετσέτες.
Νομίζω οτι για το εξαιρετικά γεμάτο ροστερ που έχει, απο το οποίο κανονικά δεν περισσεύει κανείς, η επιλογή του να πάει σε αυτου του είδους το σφιχτό rotation, δεν ειναι και η πλέον ενδεδειγμένη.

Επίσης, παροπλίζοντας παίχτες ακόμα και απο τα λεγόμενα εύκολα παιχνίδια, το μόνο που καταφέρνεις ειναι να μην τους βοηθάς να βρουν ρυθμό.
Επανέρχομαι λοιπόν στο οτι έχει αποφασίσει να πορευθεί κυρίως με αυτούς τους 8, θα τους δίνει χρόνο ακόμα και με την Κάτω Ραχούλα αν παίξουμε, με σκοπό να φτιάξει χημεία και να φορμάρει εναν πολύ σκληρό πυρήνα παιχτών. Οι άλλοι ειναι απλά εκεί just in case needed.
Επίσης, φαίνεται οτι στα δύσκολα που έρχονται, το σχήμα που θα κλείνει τα παιχνίδια θα ειναι Καλάθης-Σπανουλης-Ζήσης-Πριντεζης-Κουφός/Μπουρούσης.
Ειναι ενα σχήμα και μια φιλοσοφία που τολμώ να πω οτι θα μπορούσε να μας φτάσει τετράδα, ανάλογα με το ποιον θα βρουμε στους 8, αλλά μάλλον δύσκολα θα μας πάει παραπέρα. Θα χρειαστεί να δουμε τα απίστευτα καουμποιλίκια του Σπανουλη για να πάμε για την υπέρβαση.

Πραγματικά το παιχνίδι σήμερα μπορούσε να το καθαρίσει ευκολότερα... Επέλεξε ομως να μείνει πιστός στο πλάνο του και να έχει συνέχεια στο παρκέ μαζί μια συγκεκριμένη ομάδα παιχτών.
natouralistis
Στα του παιχνιδιού σχετικά εύκολη νίκη. Το ξέραμε και το ξέραν ότι θα τους κερδίσουμε, όταν σβήσαμε τις μηχανές γύρισαν στο ματς με το σκορ στο 62-60 αλλά όταν σφίγγουν τα πράγματα η ομάδα ξέρει τι πρέπει να κάνει. Τάιμ άουτ και τη μπάλα στο κατέβασμα ο Σπανούλης. Ασίστ στον Πρίντεζη 64-60, καλάθι δικό του 66-60, ασίστ στον Μπουρούση 68-60, γκολ φάουλ από τον ίδιο για προσπέρασμα 10 πόντων και η παράσταση έλαβε τέλος.

Στα εκτός παιχνιδιού, ο Παπανικολάου σέρνεται ,σέρνεται, σέρνεται!! Κράζετε τον Κατσικάρη που δεν τους βάζει μέσα μαζί με τον Μάντζαρη αλλά όποτε έχουν παίξει δεν υπάρχουν. Η εύκολη κριτική, είναι καλύτερος όποιος δεν παίζει...Λες και ο Κατσικάρης δεν ήθελε να έχει έναν ακόμη παίχτη να μπορεί να τον βοηθήσει αλλά δυστυχώς για την εθνική δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Zephyr
Μπράβο στην ομάδα γιατί το ματς ήταν ύπουλο και η Σλοβενία αν και μισοξεδοντιασμένη αποδεικνύει ότι είναι παραπάνω από υπολογίσιμη. Σπανούλης, Πρίντεζης εξαιρετικοί, από κοντά Καλάθης, Μπουρούσης, Κουφός που έκαναν μια χαρά την δουλειά τους. Ο Αντετοκούμπο δεν έχει συνηθίσει το ευρωπαικό στυλ μπάσκετ, μακάρι να προσαρμοστεί, μέχρι τότε καλό θα ήταν να πάρει λίγο χρόνο ο Παπ γιατί δεν έχει νόημα να τον κρατάει πάγκο.
ΥΓ. Πολύ γκρινιάριδες και εριστικοί οι Σλοβένοι, ειδικά στο 4ο δεκάλεπτο. Οκ, ρίξαμε κ μεις πολύ ξύλο αλλά κ αυτοί δεν πήγαν πίσω. Δεν μπορούσαν να χωνέψουν πως τους έπαιρνε τα φάουλ ο Σπαν και ειδικά ο Ντράγκιτς ψήνονταν για καυγά.
Dred11
Είμαστε μαζί με Τουρκία και Σερβία στις 3 πιο σοβαρές ομάδες του πρωταθλήματος. Credit κυρίως Κατσικάρς αλλά και οι παίκτες. Από κει και πέρα κάνουμε μια καλή αμυντική προσπάθεια, παίρνουμε τα ριμπάουντς και παίζουμε ομαδικά έχοντας πολλές ασίστ. Μπράβο μας. That's it. Παρόλο που οι περισσότεροι χτυπιούνται, πίνουν νερό, ορκίζονται κλπ. για το "αστείρευτο" ταλέντο των παικτών μας, από άποψη ταλέντου είμαστε στη δεύτερη κατηγορία του τουρνουά, μετά από Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Σερβία. Δεν είμαστε άσχημα, παλεύουμε, παίζουμε καλύτερα απ' ό,τι περίμενα, έχουμε βελτιωθεί σε σχέση με πέρσι, αλλά όλα τα λεφτά είναι στο δεύτερο χιαστί κι ό,τι κάτσει. Προσωπικά, κι αν αποκλειστούμε εκεί, εγώ με το μπάσκετ που παίξαμε στον όμιλο είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.
SteveNashidis
Ξεκούραση αύριο . Μπορεί να μην κάνουμε καθηλωτικές εμφανίσεις αλλά πραγματοποιούμε πολύ καλά διαστήματα ολοκληρωτικού μπάσκετ . Η διάρκεια θα έρθει στα διασταυρώματα.
Οι επιλογές του Κατσικάρη είναι καλύτερες των προκατόχων του , οπότε κάτι βλέπει σε Μάντζαρη, Παπανικολάου. Αλλά αν έχουν δέσει οι υπόλοιποι καλό είναι μην χαλάει αυτό που σκέφτεται ο Φώτης. Γενικότερα , σεβασμό στις επιλογές του.

Αλήθεια . Γιατί δεν έχουμε 3 σελίδες ποστ με την επιλογή του Ζήση στο 1 λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα να φάει όλο το χρόνο και να πάει σε σκοτωμένο τρίποντο; wacko.gif

Όπως βλέπουμε δεν είναι οι επιλογές που ιντριγκάρουν αλλά τα ονόματα των παικτών. Για μένα είναι η πιο σωστή επιλογή αυτή μιας και προηγείται ο σκοπός του να καταναλωθεί ο χρόνος παρά να σκοράρεις πάση θυσία.
tReason
Τα κενα διαστηματα δεν ειναι τυχαια ουτε θεμα χαλαρωσης.Οταν παιζουμε με ανορθολογικα σχηματα κανουμε κενα διαστηματα.
Επισης δεν παιζουν οι καλυτεροι αλλα οι παλιοτεροι.Και με ολα αυτα οπως ειπα πριν το ακροπολις παιζουμε στο 60% που μπορουμε..
aegeansheed
Τελείωσε και ο μύθος ότι δε μπορούν να συνυπάρξουν Καλάθης-Σπανούλης.

Δεν είδα όλο το παιχνίδι και δεν έχω καθόλου καλή εικόνα. Είδα καλή άμυνα, τον Καϊμακόγλου επιτέλους να προσφέρει πράγματα με ψύχραιμο μπάσκετ.

Δεν πίστεψα ότι θα μπορούσαμε να χάσουμε απόψε, όσο κι αν έβραζαν οι αντίπαλοι. Καλή η ανταπόκριση στο full court press με διάφορα σχήματα με 3 guards και ...Σπανούλης. Οι επιλογές του σε κάθε επίθεση στην 4η περίοδο ήταν Μεγάλου Guard.

Ο Blazic έβαλε τρελά σουτ, δε λέω. Νομίζω είναι τραβηγμένο ξαφνικά να βαφτίζουμε τον Μάντζαρη αμυντικό εξολοθρευτή και να του δίνουμε την αυθεντία ότι μπορεί να εξαφανίσει κάθε αντίπαλο γκαρντ. Είναι πολύ καλός προσωπικός αμυντικός, αλλά δε θεωρώ ότι θα ήταν το ιδανικότερο να είναι ο ένας από τους τρεις γκαρντ μέσα στο τέλος, έτσι όπως πήγαινε το παιχνίδι. Χίλιες φορές να παίρνει η ομάδα την ηγεσία του Σπανούλη-Ζήση και τις ψύχραιμες αποτελεσματικές επιλογές τους, καθώς και την αντικειμενική ευκολία του Σλούκα να σκοράρει και να ανοίγει χώρους στο 1 με 1, σε έναν ρυθμό εκείνη τη στιγμή, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του. Καλός ο Μάντζαρης αμυντικά, αλλά είναι καλό να βλέπουμε και τη Μεγάλη Εικόνα.

No big deal, προχωράμε χωρίς προβλήματα και βάσει προγραμματισμού.
D-Wade
QUOTE(natouralistis @ Sep 9 2015, 18:50 ) *
Τάιμ άουτ και τη μπάλα στο κατέβασμα ο Σπανούλης. Ασίστ στον Πρίντεζη 64-60, καλάθι δικό του 66-60, ασίστ στον Μπουρούση 68-60, γκολ φάουλ από τον ίδιο για προσπέρασμα 10 πόντων και η παράσταση έλαβε τέλος.

Μια απλή μέρα στη δουλειά
Number11
QUOTE (Voyager @ Sep 9 2015, 19:06 ) *
Αλήθεια . Γιατί δεν έχουμε 3 σελίδες ποστ με την επιλογή του Ζήση στο 1 λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα να φάει όλο το χρόνο και να πάει σε σκοτωμένο τρίποντο; wacko.gif


Ο Ζήσης, εδώ και πολλά χρόνια, θέλει να παίρνει τέτοιες φάσεις ... όμως με δυσμενή κατάληξη για την Εθνική.
Σκοτωμένα σουτ, κάτω από τις πιο "αντίξοες" συνθήκες, χωρίς καθόλου καθαρό μυαλό .. Πόσο μάλλον ταλέντο, που δε διαθέτει.

Υπάρχουν αρκετές φάσεις, στις οποίες κολλάει (από επιλογή) οργανωτικά και εγκλωβίζεται στο να τελείωσει μόνος του τη φάση με περίεργα - τραβηγμένα σουτ!

Είναι λες και την έχει δει Βελλινέλι & Γκαλινάρι ... αν και απέχει πάαααααρα πολύ!
fkayios
QUOTE(Number11 @ Sep 9 2015, 21:15 ) *
Ο Ζήσης, εδώ και πολλά χρόνια, θέλει να παίρνει τέτοιες φάσεις ... όμως με δυσμενή κατάληξη για την Εθνική.
Σκοτωμένα σουτ, κάτω από τις πιο "αντίξοες" συνθήκες, χωρίς καθόλου καθαρό μυαλό .. Πόσο μάλλον ταλέντο, που δε διαθέτει.

Υπάρχουν αρκετές φάσεις, στις οποίες κολλάει (από επιλογή) οργανωτικά και εγκλωβίζεται στο να τελείωσει μόνος του τη φάση με περίεργα - τραβηγμένα σουτ!

Είναι λες και την έχει δει Βελλινέλι & Γκαλινάρι ... αν και απέχει πάαααααρα πολύ!


Ο Νικος ειναι στην Εθνικη απο το 99 χωρις απουσια λογω ενδυναμωσης , μπανακια κλπ .
Καταθετει την ψυχη του οταν παιζει , ηταν πρωτος σκορερ το 05 που το πηραμε , εφαγε ξυλο το 06 ,
το 13 εν απουσια σπανουλη σηκωσε την ομαδα στους ωμους του και οχι με το ταλεντο του , αλλα με το
χαραστηρα του. Δεν ειναι τυχαια ο αρχηγος της ομαδας πια , και το αστειο ειναι οτι φετος παιζει αρκετα καλα.
Για μενα ας κανει οτι γουσταρει γιατι ειναι απο τους λιγους που παιζουν καλυτερα στην εθνικη απο οτι
στους συλλογους τους , δεν ειναι ο καλυτερος παιχτης αλλα ειναι ψυχαρα και παιζει για τη φανελλα.
yorgos
QUOTE
Ο Νικος ειναι στην Εθνικη απο το 99 χωρις απουσια λογω ενδυναμωσης , μπανακια κλπ .
Καταθετει την ψυχη του οταν παιζει , ηταν πρωτος σκορερ το 05 που το πηραμε , εφαγε ξυλο το 06 ,
το 13 εν απουσια σπανουλη σηκωσε την ομαδα στους ωμους του και οχι με το ταλεντο του , αλλα με το
χαραστηρα του. Δεν ειναι τυχαια ο αρχηγος της ομαδας πια , και το αστειο ειναι οτι φετος παιζει αρκετα καλα.

Ο Ζήσης έχει παίξει σε ματς Εθνικής την ημέρα που του γνωστοποιήθηκε ο θάνατος του αδερφού του και ήταν κορυφαίος. Οτελευταίος άνθρωπος που θα μπορούσε να αρνηθεί κλήση είναι αυτός. Αυτό δε σημαίνει πως θα κάνει ό,τι θέλει στα ματς, αλλά η πορεία του σε εθνική και Ευρωλίγκα επί 15 χρόνια είναι αστείο να αμφισβητείται από μια φάση,μια περίοδο, ένα ματς. Διαχρονικά ίσως να είναι και ο σταθερότερος παίκτης της γενιάς του.
zorba
QUOTE(fkayios @ Sep 9 2015, 19:10 ) *
Ο Νικος ειναι στην Εθνικη απο το 99 χωρις απουσια λογω ενδυναμωσης , μπανακια κλπ .
Καταθετει την ψυχη του οταν παιζει , ηταν πρωτος σκορερ το 05 που το πηραμε , εφαγε ξυλο το 06 ,
το 13 εν απουσια σπανουλη σηκωσε την ομαδα στους ωμους του και οχι με το ταλεντο του , αλλα με το
χαραστηρα του. Δεν ειναι τυχαια ο αρχηγος της ομαδας πια , και το αστειο ειναι οτι φετος παιζει αρκετα καλα.
Για μενα ας κανει οτι γουσταρει γιατι ειναι απο τους λιγους που παιζουν καλυτερα στην εθνικη απο οτι
στους συλλογους τους , δεν ειναι ο καλυτερος παιχτης αλλα ειναι ψυχαρα και παιζει για τη φανελλα.

+1
επαθα λαστιχο
Το πάλεψαν οι Ολλανδοί,αλλά...Δεν καθόμαστε να χάσουμε αύριο λέω γω,τους συμπαθώ γμτ
tuareg
QUOTE (επαθα λαστιχο @ Sep 9 2015, 23:47 ) *
Το πάλεψαν οι Ολλανδοί,αλλά...Δεν καθόμαστε να χάσουμε αύριο λέω γω,τους συμπαθώ γμτ


διαπραγματευτικο χαρτι για πιεση στο νταισεμπλουμ στο επομενο γιουρογκουπ smiley.gif
salonikatasos
οι 2 γκαρντ μας που δεν μπορούν να παίξουν μαζί στην ίδια 5αδα είναι οι καλάθης,μάντζαρης. οπότε αναγκαστικά σήμερα εκεί που τα έβαζαν οι μπλάζιτς,ντράγκιτς θα έπρεπε να είναι ο ένας μέσα. και αυτός ήταν ο καλάθης που δεν έφαγε ούτε 1 καλάθι σε όποιες φάσεις πήγε να μπουκάρει μπροστά του ο ντράγκιτς. από την άλλη είχαμε σπανούλη και ζήση πάνω στον μπλάζιτς, οι οποίοι είναι και οι 2 από κακοί έως άθλιοι αμυντικοί,οπότε μας έκανε πλάκα κι αυτός. πάλι καλά δηλαδή που δεν ήταν καλά σήμερα ο άλλος,ο πρέπελιτς ή κάπως έτσι.

υγ. εκτός των κοντών έχουμε θέμα και στο 5 αμυντικά με τον κουφό μέσα όταν μας παίζουν πικ-εν-ρολ. χθες του έκανε πλάκα ο σερμαντίνι,σήμερα στην αρχή ο σλόκαρ θύμισε γκασόλ
qspock
QUOTE(tuareg @ Sep 10 2015, 00:16 ) *
διαπραγματευτικο χαρτι για πιεση στο νταισεμπλουμ στο επομενο γιουρογκουπ smiley.gif

Καλα τωρα, αυτοι το μπασκετ το εχουν χ#$μενο... Οπως ακριβως οι δικοι μας πολιτικοι την πατριδα μας.
a bullet for your head
QUOTE(ssoulliss @ Sep 9 2015, 16:21 ) *
Ποια η λογική να μπει ο Σλούκας και να κάνει 2 φάουλ; Ο Μάντζαρης δεν θα μπορούσε να σπαταλήσει αυτά τα 2 φάουλ;

Δεν υπάρχει λογική. Ήταν μια κακή επιλογή που δεν μπορεί μαλιστα να εξηγηθεί. Αυτή την δουλειά του αναλωσιμου, κάλλιστα θα μπορούσε να την κάνει ο Μαντζαρης. Και γενικά να αξιοποιείται σε small ball σχήματα, όταν η ανάγκη-προτεραιοτητα είναι η αύξηση της περιφερειακής αμυντικης πίεσης.
Το καλύτερο feedback απ'αυτό το παιχνίδι, είναι η 3η περίοδος και η μισή 4η. Ο Κατσικαρης θα πρεπει να δει τα δικά του λάθη που ήταν εξωφθαλμα. Λάθος επιλογές, κακό κοουτσαρισμα και χωρίς πνευματική εγρήγορση στο να προβεί γρήγορα σε διορθωτικες κινήσεις.
Για τους συνεργατες του δε, δεν θα ήταν ντροπή να τον σκουντηξουν προκειμένου να πάρει ενα τάιμ-άουτ...
Εμενα αυτό με προβληματισε κυρίως, συν κάποια λάθη που εντόπισα στο 1ο ημίχρονο, όταν ολα έδειχναν ιδανικά...
Τα λάθη αυτά θα πρέπει να ελαχιστοποιηθουν , διότι στην συνέχεια το κάθε τι μετράει.
bodiroga10
αυτο με τα φαουλ του σλουκα και το περι αναλωσιμου περισσοτερο ειναι για να γινεται κριτικη παρα για την ουσια.

στο συγκεκριμενο ματς ο σλουκας για τον κατσικαρη ηταν αναλωσιμος γι αυτο και χρησιμοποιηθηκε μονο 9 λεπτα (και οχι λογω φαουλ το 3ο του το εκανε 2 λεπτα πριν την ληξη του αγωνα) οταν οι υπολοιποι γκαρντ επαιξαν καλαθης 32,σπανουλης 31 και ζησης 27

του κατσικαρη δεν του κανει ο μαντζαρης και δεν υπολογιζεται και καλα κανει αφου προσπαθει οι βασικοι γκαρντ της ομαδας να βρουν ρυθμο πχ στα τελευταια ματς αυτος που ειναι εκτος ρυθμου ειναι ο σλουκας ειναι προτιμοτερο ο σλουκας να παιζει 15 λεπτα παρα να τα μοιραστει αυτα με τον μαντζαρη
οποτε ακομα και στα ματς που κερδιζουμε με 20 ποντους ειναι προτιμωτερο να παιξει 25-30 λεπτα ο σλουκας και ο ζησης για να εχουν ρυθμο παρα να μπει ο 12ος παικτης
για την ληξη του τουρνουα στην καλυτερη εκδοχη εμειναν 5 παιχνιδια....
koostas
QUOTE (salonikatasos @ Sep 10 2015, 00:55 ) *
οι 2 γκαρντ μας που δεν μπορούν να παίξουν μαζί στην ίδια 5αδα είναι οι καλάθης,μάντζαρης. οπότε αναγκαστικά σήμερα εκεί που τα έβαζαν οι μπλάζιτς,ντράγκιτς θα έπρεπε να είναι ο ένας μέσα. και αυτός ήταν ο καλάθης που δεν έφαγε ούτε 1 καλάθι σε όποιες φάσεις πήγε να μπουκάρει μπροστά του ο ντράγκιτς. από την άλλη είχαμε σπανούλη και ζήση πάνω στον μπλάζιτς, οι οποίοι είναι και οι 2 από κακοί έως άθλιοι αμυντικοί,οπότε μας έκανε πλάκα κι αυτός. πάλι καλά δηλαδή που δεν ήταν καλά σήμερα ο άλλος,ο πρέπελιτς ή κάπως έτσι.

υγ. εκτός των κοντών έχουμε θέμα και στο 5 αμυντικά με τον κουφό μέσα όταν μας παίζουν πικ-εν-ρολ. χθες του έκανε πλάκα ο σερμαντίνι,σήμερα στην αρχή ο σλόκαρ θύμισε γκασόλ


καλα, διαβαζοντας το, νομιζεις οτι χασαμε με καμμια 10αρια ποντους...
ο αντιπαλος ψηλος εκανε πλακα στον δικο μας, το αντιπαλο δυαρι ειχε για πρωινο τους δικους μας, πως στο καλο κερδισαμε θα πει καποιος???
GK_23
QUOTE(bodiroga10 @ Sep 10 2015, 03:12 ) *
αυτο με τα φαουλ του σλουκα και το περι αναλωσιμου περισσοτερο ειναι για να γινεται κριτικη παρα για την ουσια.

στο συγκεκριμενο ματς ο σλουκας για τον κατσικαρη ηταν αναλωσιμος γι αυτο και χρησιμοποιηθηκε μονο 9 λεπτα (και οχι λογω φαουλ το 3ο του το εκανε 2 λεπτα πριν την ληξη του αγωνα) οταν οι υπολοιποι γκαρντ επαιξαν καλαθης 32,σπανουλης 31 και ζησης 27

του κατσικαρη δεν του κανει ο μαντζαρης και δεν υπολογιζεται και καλα κανει αφου προσπαθει οι βασικοι γκαρντ της ομαδας να βρουν ρυθμο πχ στα τελευταια ματς αυτος που ειναι εκτος ρυθμου ειναι ο σλουκας ειναι προτιμοτερο ο σλουκας να παιζει 15 λεπτα παρα να τα μοιραστει αυτα με τον μαντζαρη
οποτε ακομα και στα ματς που κερδιζουμε με 20 ποντους ειναι προτιμωτερο να παιξει 25-30 λεπτα ο σλουκας και ο ζησης για να εχουν ρυθμο παρα να μπει ο 12ος παικτης
για την ληξη του τουρνουα στην καλυτερη εκδοχη εμειναν 5 παιχνιδια....

Μέχρι στιγμής σε όσα ματς έχει παίξει η εθνική ο Σλούκας είναι στο βασικό rotation της ομάδας, πίσω από Καλάθη-Σπανούλη.

Από τη στιγμή που ο Κατσικάρης έχει επιλέξει να αφήσει εκτός rotation τον Μάντζαρη, τι πιο λογικό να μπει αυτός στο παρκέ με σκοπό να κάνει τα δύο αυτά φάουλ;

Είναι τρομερά παράλογη κίνηση αυτό που έγινε με τον Σλούκα στο τέλος του 1ου δεκαλέπτου...
Μηχανολόγος
Σύμφωνα με το σαϊτ της ΦΙΜΠΑ οι χρόνοι συμμετοχής είναι

26' Πρίντεζης
24,8' Σπανούλης
24,3' Καλάθης
22' Κούνμπο
21,3' Ζήσης
20,3' Κουφός
20' Μπουρούσης
16' Σλούκας
11,3' Παπανικολάου (3αγ) σε 4 αγώνες βγαινει 8,5'
10,3' Καϊμακόγλου
6,3' Περπέρογλου (3αγ) σε 4 αγώνες 4,8'
2,7' Μάντζαρης (3αγ) σε 4 αγώνες 2'

άρα Καϊμακόγλου πάνω από Παπανικολάου

http://www.eurobasket2015.org/en/pageID_sj...teamID_291.html
Giannis83
QUOTE (koostas @ Sep 10 2015, 10:04 ) *
καλα, διαβαζοντας το, νομιζεις οτι χασαμε με καμμια 10αρια ποντους...
ο αντιπαλος ψηλος εκανε πλακα στον δικο μας, το αντιπαλο δυαρι ειχε για πρωινο τους δικους μας, πως στο καλο κερδισαμε θα πει καποιος???



Το ωραίο είναι πως συνήθως αυτοί που τα λένε αυτά και έχουν τόσο τεράστιες απαιτήσεις για τέλειο παιχνίδι από την ομάδα, είναι όσοι μιλάνε για υπερεκτιμημένο ρόστερ και χαμηλές προσδοκίες που πρέπει να έχουμε. Δηλαδή από τη μια δεν έχουμε ομάδα, κι από την άλλη οφείλουμε να ρίχνουμε 25άρες σε όλους. Αλήθεια, η χρυσή γενιά 2005-2006 πώς την κέρδιζε τη Σλοβενία; Εγώ κάτι επικές ανατροπές με καουμποϊλίκια θυμάμαι... Αλλά ξέχασα, τώρα όλοι μας οι αντίπαλοι είναι καφενεία. Τότε όμως είχανε Λάκοβιτς και δεν μπορούσε να τον κάνει καλά ο Διαμαντίδης, ο Παπαλουκάς και ο Σπανούλης...

Πάμε παρακάτω... Μερικά στατιστικά στοιχεία για την ομάδα μέχρι τώρα, που λίγοι τα περιμέναμε:

6η καλύτερη επίθεση (79,8 ανα αγώνα)
1η στο ποσοστό εντός πεδιάς (53,2%)
3η στα δίποντα (58,6%)
5η στα τρίποντα (38,7%)
2η στις ασσίστ (23,3)

Μόνο επιθετική αδυναμία δεν δείχνουμε προς τα παρόν. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι ή και καλύτερα.
Τα μοναδικά αρνητικά μέχρι τώρα είναι τα λίγα rebounds (14η με 35), τα λίγα κλεψίματα (κάτω από την 20η θέση) και το μεγαλύτερο ποσοστό που επιτρέπουμε να σουτάρουν οι αντίπαλοί μας στα τρίποντα (το ακριβώς αντίστροφο συμβαίνει στα δίποντα).
salonikatasos
QUOTE (koostas @ Sep 10 2015, 10:04 ) *
καλα, διαβαζοντας το, νομιζεις οτι χασαμε με καμμια 10αρια ποντους...
ο αντιπαλος ψηλος εκανε πλακα στον δικο μας, το αντιπαλο δυαρι ειχε για πρωινο τους δικους μας, πως στο καλο κερδισαμε θα πει καποιος???

Πολυ απλα ειχαμε να αντιμετωπισουμε μια μετριας δυναμικοτητας ομαδα και γι αυτο κερδισαμε. Η ελλαδα οπως εχω γραψει ανηκει στο δευτερο γκρουπ δυναμικοτητας σε αυτο το τουρνουα και αν δε βελτιωσει αυτα που εγραψα(γιατι σε καθ ματς τα ιδια βλεπουμε) δεν εχει καμια τυχη στους 8 κοντρα σε καλυτερη ομαδα απο αυτην(ειτε ισπανια,ειτε σερβια).
Nemesakos
QUOTE (salonikatasos @ Sep 10 2015, 11:25 ) *
Πολυ απλα ειχαμε να αντιμετωπισουμε μια μετριας δυναμικοτητας ομαδα και γι αυτο κερδισαμε. Η ελλαδα οπως εχω γραψει ανηκει στο δευτερο γκρουπ δυναμικοτητας σε αυτο το τουρνουα και αν δε βελτιωσει αυτα που εγραψα(γιατι σε καθ ματς τα ιδια βλεπουμε) δεν εχει καμια τυχη στους 8 κοντρα σε καλυτερη ομαδα απο αυτην(ειτε ισπανια,ειτε σερβια).


Η Ισπανία ας πούμε σε αυτό το τουρνουά σου φαίνεται με τους αγώνες που έχουμε δει να είναι τόσο καλύτερη ομάδα από την Ελλάδα?

Προσοχη! δεν λέω αν είναι ή δεν ειναι καλύτερη. Ρωτάω αν με αυτά που έχεις δει ως τώρα σου φαίνεται τόοοοσο καλύτερη...
j-kidd13
QUOTE(Voyager @ Sep 9 2015, 19:06 ) *
Αλήθεια . Γιατί δεν έχουμε 3 σελίδες ποστ με την επιλογή του Ζήση στο 1 λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα να φάει όλο το χρόνο και να πάει σε σκοτωμένο τρίποντο; wacko.gif


Mήπως γιατί η διαφορά ήταν στους 10 πόντους με 1 λεπτό ακόμα,και όχι στους 3 με 6 δευτερόλεπτα?
Λεω εγώ τώρα...
salonikatasos
QUOTE (Nemesakos @ Sep 10 2015, 11:35 ) *
Η Ισπανία ας πούμε σε αυτό το τουρνουά σου φαίνεται με τους αγώνες που έχουμε δει να είναι τόσο καλύτερη ομάδα από την Ελλάδα?

Προσοχη! δεν λέω αν είναι ή δεν ειναι καλύτερη. Ρωτάω αν με αυτά που έχεις δει ως τώρα σου φαίνεται τόοοοσο καλύτερη...

Στα ιδια με εμας,απλα εχει παιξει με την καλυτερη ομαδα του τουρνουα κι εχασε και αλλο ενα με την ιταλια που επαιξε μετρια κι εχασε και παλι. Σαν ροστερ την θεωρω καλυτερη. Εχουν κανει βεβαια κι ενα τρομακτικο παιχνιδι κοντρα στην πολυ καλη τουρκια.
Κατα τη γνωμη μου ειναι σερβια,γαλλια,σερβια(ασχετα τι εχουν δειξει μεχρι τωρα) και ακολουθουν ελλαδα,ιταλια,τουρκια. Απλα με τις διασταυρωσεις θα πεσουμε στους 8 με καλυτερη ομαδα και μπορει να αποκλειστουμε,ενω η λιθουανια πχ μπορει να παιξει με την ιταλια που ειναι ασταθης και απειρη και απο το πουθενα να βρεθει η λιθουανια στους 4
RipCity
Εγώ πάντως προτιμώ Ισπανία από Ιταλία. Με την περιφερειακή άμυνα που έχουμε και τα τρίποντα που τρώμε αβέρτα οι Ιταλοί θα πάρουν φωτιά και δεν τους σταματάει κανείς.
pan24
QUOTE (RipCity @ Sep 10 2015, 12:24 ) *
Εγώ πάντως προτιμώ Ισπανία από Ιταλία. Με την περιφερειακή άμυνα που έχουμε και τα τρίποντα που τρώμε αβέρτα οι Ιταλοί θα πάρουν φωτιά και δεν τους σταματάει κανείς.

+++
Οταν οι σκοπιανοι ειχαν απεναντι μας 40% τριποντα οι ιταλοι με μπελινελι,γκαλιναρι θα κανουν παρτι
TakeshyKurosawa
QUOTE (pan24 @ Sep 10 2015, 12:36 ) *
+++
Οταν οι σκοπιανοι ειχαν απεναντι μας 40% τριποντα οι ιταλοι με μπελινελι,γκαλιναρι θα κανουν παρτι

Θα είναι διαφορετική η προσπάθεια των παιχτών με την Ιταλία ή την Ισπανία ή την Σερβία από ότι ήταν με τα Σκόπια.
natouralistis
Η Ιταλία είναι καφενείο επιπέδου Λέντζου. Κλασικό και παραδοσιακό.

Στην άμυνα περπατάνε και τρώνε 90αρες από ομάδες τύπου Γερμανία - Τουρκία που δεν έχουν και κανα σπουδαίο επιθετικό ταλέντο και στην επίθεση παίζει ο καθένας μόνος του. Χαρακτηριστικό το χθεσινό με τον Τζεντίλε να παίρνει 7!! συνεχόμενες επιθέσεις κάτι που δεν έκανε ούτε ο ένας και μοναδικός.

100 φορές να παίξουμε δεν πρόκειται να μας κερδίσουν.
yorgos
QUOTE(natouralistis @ Sep 10 2015, 13:02 ) *
Η Ιταλία είναι καφενείο επιπέδου Λέντζου. Κλασικό και παραδοσιακό.

Στην άμυνα περπατάνε και τρώνε 90αρες από ομάδες τύπου Γερμανία - Τουρκία που δεν έχουν και κανα σπουδαίο επιθετικό ταλέντο και στην επίθεση παίζει ο καθένας μόνος του. Χαρακτηριστικό το χθεσινό με τον Τζεντίλε να παίρνει 7!! συνεχόμενες επιθέσεις κάτι που δεν έκανε ούτε ο ένας και μοναδικός.

100 φορές να παίξουμε δεν πρόκειται να μας κερδίσουν.

Συμφωνώ. Η Ισπανία είναι πληρέστερη, έχει ποστ παιχνίδι, πολύ πιο δεμένη ομάδα. Η Ιταλία είναι βαράτε βιολιτζήδες. Βιρτουόζοι βιολιτζήδες βέβαια, αλλά δε θα τα βάζουν όλα, έκαναν ένα τέλειο επιθετικά ματς και στα υπόλοιπα ψάχνονταν. Προσωπικά θεωρώ την Ισπανία πολύ πιο δύσκολο αντίπαλο από τους Ιταλούς.
VAST333
Ουτως η αλλως την Ιταλια δεν την συνανταμε ειμαστε μεταξυ Ισπανιας Σερβιας και Τουρκιας με επικρατεστερη την πρωτη εκτος αν ο Ντιρκ κανει το θαυμα του....
yorgos
Αυτό που απέναντι στην Ολλανδία μας δίνουν 1.12 ανεξαρτήτως διαφοράς, με ξεπερνάει. Κανονικά με την εικόνα των δύο ομάδων θα έπρεπε να δίνει 1.04 και πολύ είναι.
Manu7
Εγώ το φοβόμουν το χθεσινό αλλά η ομάδα ήταν για τα καλά συγκεντρωμένη ξεκινώντας το ματς.

Γενικά έμεινα ικανοποιημένος. Το 1ο ημίχρονο ήταν συνέχεια του προχθεσινού με τη Γεωργία χωρίς να χρειαστεί να μπουν όλα, αντιθέτως Σπανούλης-Σλούκας χάσανε 4 βολές και έτσι το ημίχρονο δεν έκλεισε στους 19. Ακόμη και ο Περπέρογλου μπήκε και έκανε το ποστ απ του αλλά στην άμυνα θα υπήρχε πρόβλημα με τα ταχύτατα 2αρο - 3αρα των Σλοβένων.

Το come back των Σλοβένων το περίμενα. Πολύ απλά γιατί σουτάρουν πολύ καλά στο τουρνουά και θα σκλήρυναν παραπάνω στην άμυνα που είναι επίσης δυνατοί.

Σε αυτό το come back όμως βασική ευθύνη έχει ο Κατσικάρης.

Μόνο φάουλ του κόουτς στο 1ο ημίχρονο ήταν η εντολή για τα 2 φαουλ στον Σλούκα. Το σχολιάσατε. Δεν βρίσκω λογική.

Στο 2ρο ημίχρονο όμως φάνηκε ξεκάθαρα ότι το πρόβλημα δεν είναι η συνύπαρξη Σπανούλη - Καλάθη. Αλλά η συνύπαρξη των 2 αυτών μαζί με τον Αντετοκούνμπο ΚΑΙ τον Πρίντεζη. Αν δεν μπουν καλάθια με αυτό το σχήμα, χάνουμε εντελώς το ρυθμό μας και το εκμεταλλεύτηκαν οι Σλοβένοι στο έπακρο παίρνοντας ψυχολογία μέσα από την άμυνα και κάποιων δύσκολων σουτ. Η εικόνα του Γιάννη να παίρνει σουτ εξέθεσε τον Κατσικάρη. Ήταν δεδομένο ότι θα το πληρώναμε.

Επίσης, δεν πήρε τάιμ άουτ εγκαίρως στο 3ο δεκάλεπτο. Πρώτη φορά ξεχάστηκε έτσι. Στα άλλα ματς δεν έδειξε τέτοια δείγματα. Οι αντιδράσεις του από τον πάγκο ήταν άμεσες.

Αρχές 4ου δεκαλέπτου έγινε ακριβώς το ίδιο και ενώ είχαμε διαφορά. Ο κόουτς έβαλε ξανά τον Γιάννη μέσα αυτή τη φορά με αποστολή να μαρκάρει τον Μπλάζιτς. Του έβαλε 5 πόντους (έστω και με ακραίο 3ποντο) ενώ παράλληλα στην επίθεση η μπάλα δεν έμπαινε μέσα. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που δεν έπαιξε ο Παπανικολάου όσο κακός κι αν παρουσιάζεται όταν ο Αντετοκούνμπο δεν τραβούσε χτες...

Όσον αφορά τον Μάντζαρη καλά τα λέει ο aegeansheed. Υπερβάλλουμε με τις αμυντικές του δυνατότητες. Ο Καλάθης εχτές έπαιξε 32 λεπτά και ήταν φανταστικός στην άμυνα. Μόνο αν κουραζόταν θα έπρεπε να μπει ο Μάντζαρης. Ίσως θα μπορούσε να μπει στη θέση του Ζήση ο οποίος εκτέθη από Ντράγκιτς και Μπλάζιτς. Επίσης παρατήρησα ότι ο Καλάθης μάρκαρε περισσότερο τον πρώτο και λιγότερο τον δεύτερο παραδόξως.

Οι θετικές αντιδράσεις μας όταν μείωναν τη διαφορά είναι πολύ σημαντικές και ας δώσουμε ένα credit στα παιδιά γι'αυτό. Επίσης, αυτές έγιναν παρουσία Καλάθη - Σπανούλη - Πρίντεζη + 3ου γκαρντ. Πόσο πιο λιανά να στο κάνουν ρε Φώτη; cool.gif

Προχωράμε. Ας μην μηδενίζουμε.
a bullet for your head
Στο γήπεδο υπάρχουν κάποιες δουλειές που πρέπει να γίνονται και βάση αυτού, κατανέμονται και οι ρόλοι.
Ο Σλούκας δεν είναι, ούτε πρέπει να γίνει αναλωσιμος.
Ο Μαντζαρης μπορεί να μην αρέσει στον Κατσικαρη, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα μπορούσε να αξιοποιηθεί τουλάχιστον σε ειδικές αμυντικές καταστάσεις.
Επίσης θεωρώ άστοχη την σκέψη, όταν κάποιος αντίπαλος περιφερειακός δημιουργεί πρόβλημα στην άμυνα της ομάδας, το μαρκάρισμα του να το αναλαμβάνει ο Αντετο.
Χθες ο Μπλαζιτς οργιασε. Η λύση δεν μπορεί να γίνει ο Γιάννης ο οποίος δεν μπορεί να ακολουθήσει στα πόδια τέτοιους παίκτες.
Νομίζω ότι ακόμη η ομάδα ψάχνεται όσον αφορά την ανεύρεση και καθιέρωση των πιο λειτουργικών σχημάτων.
Και δεν ξέρω αν υπάρχουν πια τα χρονικά περιθώρια.

RipCity
QUOTE (yorgos @ Sep 10 2015, 12:14 ) *
Αυτό που απέναντι στην Ολλανδία μας δίνουν 1.12 ανεξαρτήτως διαφοράς, με ξεπερνάει. Κανονικά με την εικόνα των δύο ομάδων θα έπρεπε να δίνει 1.04 και πολύ είναι.


Μα είμαστε εντελώς αδιάφοροι και είναι πολύ πιθανό να έχουν πέσει στοιχήματα στην Ολλανδία.
koostas
οριστικα με βελγιο
SkyFall
QUOTE (koostas @ Sep 10 2015, 20:18 ) *
οριστικα με βελγιο


Αν κερδίσει η Τσεχία την Λιθουανία στην τριπλή μεταξύ Λιθουανίας, Βελγίου και Λετονίας δεν είναι η Λετονία 4η;
Giannis83
Θυμάστε εκείνη την ταινία (Space Jam) με πρωταγωνιστή τον Jordan, όπου κάποιοι εξωγήινοι ήρθανε στη γη και κλέψανε το ταλέντο όλων των αστεριών του ΝΒΑ, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να βάλουν ούτε καλάθι; Αυτή τη στιγμή μοιάζει η πιο λογική εξήγηση που βρίσκω για αυτό που συμβαίνει στον Παπανικολάου...

Για τον αγώνα, νομίζω ότι παίζουμε υπερβολικά χαλαρά. Κι αυτό πυο με φοβίζει δεν είναι το αποτέλεσμα (ας χάσουμε), αλλά μην έχουμε κανέναν τραυματισμό με τόση χαλαρότητα.
katharop
QUOTE (Giannis83 @ Sep 10 2015, 22:43 ) *
Θυμάστε εκείνη την ταινία (Space Jam) με πρωταγωνιστή τον Jordan, όπου κάποιοι εξωγήινοι ήρθανε στη γη και κλέψανε το ταλέντο όλων των αστεριών του ΝΒΑ, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να βάλουν ούτε καλάθι; Αυτή τη στιγμή μοιάζει η πιο λογική εξήγηση που βρίσκω για αυτό που συμβαίνει στον Παπανικολάου...

Για τον αγώνα, νομίζω ότι παίζουμε υπερβολικά χαλαρά. Κι αυτό πυο με φοβίζει δεν είναι το αποτέλεσμα (ας χάσουμε), αλλά μην έχουμε κανέναν τραυματισμό με τόση χαλαρότητα.

Ακριβώς για αυτό παίζουμε χαλαρά για να μην εχουμε κανα τραυματισμό smiley.gif
aegeansheed
QUOTE(Giannis83 @ Sep 10 2015, 22:43 ) *
Για τον αγώνα, νομίζω ότι παίζουμε υπερβολικά χαλαρά. Κι αυτό πυο με φοβίζει δεν είναι το αποτέλεσμα (ας χάσουμε), αλλά μην έχουμε κανέναν τραυματισμό με τόση χαλαρότητα.


Κάτι από την τελευταία εβδομάδα στο ΝΒΑ, Απρίλη μήνα, φετινό Sixers - Knicks ας πούμε...

Το παιχνίδι είναι υπεράνω κριτικής, κάθομαι και χαζεύω έχοντας την προσοχή μου στον Πούσι

QUOTE(katharop @ Sep 10 2015, 22:57 ) *
Ακριβώς για αυτό παίζουμε χαλαρά για να μην εχουμε κανα τραυματισμό smiley.gif

Κι όμως... Φαίνεται ο πρώην αθλητής! Δεν υπάρχει περίπτωση να χτυπήσεις αν μπαίνεις δυνατά στις φάσεις, ποτέ.
Giannis83
QUOTE (katharop @ Sep 10 2015, 22:57 ) *
Ακριβώς για αυτό παίζουμε χαλαρά για να μην εχουμε κανα τραυματισμό smiley.gif


Ο μόνος τρόπος να μην χτυπήσεις αν παίζεις χαλαρά, είναι αν παίζει και ο αντίπαλος χαλαρά (δηλαδή στα φιλικά). Αν όμως παίζεις χαλαρά και ο αντίπαλος παίζει ματς επιβίωσης, τότε είναι πάρα πολύ επικίνδυνο να τραυματιστείς.
Τέλος πάντων. Χτυπάχ ξύλο γιατί πολύ το μελετάω...
D-Wade
Nααααααατος ο Ντιρκ. Το καθάρισε
G-arenas
QUOTE (Giannis83 @ Sep 10 2015, 23:11 ) *
Ο μόνος τρόπος να μην χτυπήσεις αν παίζεις χαλαρά, είναι αν παίζει και ο αντίπαλος χαλαρά (δηλαδή στα φιλικά). Αν όμως παίζεις χαλαρά και ο αντίπαλος παίζει ματς επιβίωσης, τότε είναι πάρα πολύ επικίνδυνο να τραυματιστείς.
Τέλος πάντων. Χτυπάχ ξύλο γιατί πολύ το μελετάω...

μυριζει παρατα !! smiley.gif

ακυρο τελικα το χλατσωσαμε το τριποντο και τελος!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.