Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 3ος όμιλος (GEO-GRE-CRO-NED-SLO-FYR)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες > Older Tournaments > Eurobasket 2015
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
pan24
QUOTE (D-Wade @ Sep 7 2015, 16:54 ) *
Δύσκολα. Κερδίσαμε με μόλις 2 πόντους. Σε τριπλή Ελλάδα-Σλοβενία-Κροατία δε θα είμαστε 1οι

Ομως οι σλοβενοι εχασαν με 7 απο τους κροατες
Τελικα σε τριπλη ισοβαθμια τι μετραει?
Εχω μπερδευτει
G-arenas
δεν νομιζω να χασουμε απο σλοβενια.δεν εχουν καθολου καλο ροστερ ενω στους ψηλους ειναι τραγικοι. θα τους παρουμε τα ριμπαουντ και θα τους βαλουμε μεσα στα καλαθια,μονο με καμια ζωνη μπορουν να μας περιορισουν λιγο αλλα θα πιεσουμε πολυ και θα τελειωσει το πανυγηρι! νομιζω οτι μονο τον κλομπουτσαρ εχουν για ασο ετσι δεν ειναι?? παρολα αυτα ομως ειναι δουλεμενη ομαδα και ο ζντοβτς εχει κανει καλη δουλεια!!
yorgos
QUOTE
Σημασια δεν εχει να πας σε μια ομαδα αλλα να μεινεις
Ο ζησης πηγε στην ΤΣΣΚΑ και δεν ακουμπησε ο μεσσινα τον εστειλε.
Ο ζησης πηγε στην φενερ μιση χρονια και ο ομπραντοβιτς τον αφησε.
Στην σιενα εμεινε δυο χρονια και μετα η σιενα τον αφησε.
Ο μπλατ δεν τον πηρε στην μακαμπι μετα απο την μπενετον.


QUOTE
Δεν ειναι ασφαλες ως βεβαιο να πουμε οτι ο ζησης δεν ειναι παικτης ομαδας του ΤΟΠ 8 της ευρωλιγκας αλλα ενα επιπεδο παρακατω;

Όχι, γιατι τον άφηνε η μια ομάδα και αμέσως κι εύκολα έβρισκε άλλη. Συγγνώμη που στο λέω, αλλά είσαι εμπαθής με έναν παίκτη που ειδικά στην εθνική είναι σοβαρός και σταθερός. Δε γίνεται να κοροϊδεύει τη μισή Ευρωλίγκα και να προσφέρει και σταθερά σε μια από τις καλύτερες εθνικές παγκοσμίως και να είναι επιπέδου Μπάμπεργκ.
zorba
Μερικές παρατηρήσεις:
- το να πανηγυρίσεις μια νίκη κατά της Κροατιας σε τέτοιο παιχνίδι, ουσιαστικά εκτός έδρας, με διαιτησία μεροληπτική και 20% στα τρίποντα, δεν το λες αμελητέα ποσότητα. Πρόκειται για νίκη που ψυχολογικά σε ανεβάζει ενα επίπεδο...
- το σχήμα με τρία γκαρντ λειτούργησε και είμαι σίγουρος οτι το προπονητικό σταφ έχει κι άλλα κρυφα όπλα στη φαρέτρα του. Δεν νομίζω οτι θα τα δείξουμε όλα στην πρώτη φάση για να αποφύγουμε το εύκολο σκάουτινγκ και να μην την πάθουμε όπως πέρσι. Δεν αποκλείω καταστάσεις small ball με Γιάννη στο πέντε και πρέσινγκ σ' όλο το γήπεδο.
- οι ψηλοί μας, όπως είπαν διάφοροι συμφορουμίτες, αλληλοσυμπληρώνονται και αποτελούν σίγουρα ενα απο τα καλύτερα δίδυμα ψηλών του Ευρωμπάσκετ. Ο Κουφός με φάτσα στο καλάθι ή όταν παίρνει τη μπάλα με πλάτη στο smile δεν τον φοβάμαι. Όταν είναι έστω και μισό μέτρο πιο έξω έχει θέμα... Πάντως τα επιθετικά ριμπάουντ που παίρνει, που σε μεγάλο ποσοστό μεταφράζονται σε εύκολα καλάθια, είναι κάτι που ποτέ δεν είχαμε ως εθνική...
- είναι φοβερό πλεονέκτημα να λες οτι κέρδισες ενα παιχνίδι έχοντας σε αρνητική μέρα κάποια απο τα ατού σου (Σπανουλης με ΠΓΔΜ, Καλαθης με Κροατια, Παπανικολάου και στα δυο). Δείχνει το βάθος και την αξιοπιστία του ρόστερ.
- ο Σλούκας είναι πλέον άξιος κληρονόμος του Μπιλ...

ΥΓ: σ'ενα τάιμ άουτ ακούγεται ο Κατσικάρης να λέει: "...προσοχή στά split και στα... πώς το λένε... ααα στα τρίποντα"!!! :-)
το είδα σε streaming στο livebasketball με ακουστικά στ' αυτιά και δεν ξέρω αν ακούστηκε στην τηλεόραση
tReason
QUOTE (yorgos @ Sep 7 2015, 17:02 ) *
Όχι, για τον άφηνε η μια ομάδα και αμέσως κι εύκολα έβρισκε άλλη. Συγγνώμη που στο λέω, αλλά είσαι εμπαθής με έναν παίκτη που ειδικά στην εθνική είναι σοβαρός και σταθερός.


Τι εμπαθης;Περιεγραψα την καριερα του. Σοβαρο ρολο ειχε σε μικρομεσαιες ομαδες σε μεγαλες δεν μπορεσε να πιασει.Αυτο ειναι γεγονος.Η ομαδα που βρηκε αμεσως μετα την φενερ ειναι η μπαμπεργκ που ειναι σαφως χειροτερη ομαδα
Μπορει να αναφερω και αλλα επιχειρηματα με νουμερα αλλα και αυτα δειχνουν την εικονα που περιεγραψα παραπανω.
yorgos
QUOTE
το να πανηγυρίσεις μια νίκη κατά της Κροατιας σε τέτοιο παιχνίδι, ουσιαστικά εκτός έδρας, με διαιτησία μεροληπτική και 20% στα τρίποντα, δεν το λες αμελητέα ποσότητα. Πρόκειται για νίκη που ψυχολογικά σε ανεβάζει ενα επίπεδο...

Εγώ δεν την είδα μεροληπτική τη διαιτησία, ειδικά στις φάσεις τους comeback, πήραμε και 3 βολές από το πουθενά σε κάποια φάση, μετά άλλο λάθος όπου ο Σκουντής μα είπε "δεν μας πειράζει καθόλου" κλπ. Επιπλέον, έπαιζαν χωρίς τον μάλλον καλύτερό τους παίκτη. Ναι εκτός έδρας, ναι με κάκαλα, ναι απέναντι σε υπολογίσιμο αντίπαλο, μέχρι εκεί ΟΚ. Αλλά ως φαβορί μπήκαμε στο ματς κατα όλα τα στοιχηματατζίδικα, δεν ήταν άθλος, μια ΚΑΛΗ νίκη ήταν.

Από κει και πέρα, βλέπουμε μια Ελλάδα που θα διεκδικήσει θέση στην τετράδα στο νοκ άουτ, με πολύ βάθος και πολύ πάθος. Τα υπόλοιπα είναι πολύ νωρίς να τα λέμε, αλλά δε νομίζω ότι μάθαμε κάτι από το ματς που δεν ξέραμε. Έχουμε δεδομένες αδυναμίες και προτερήματα και αυτά ακριβώς είδαμε.

Τους Σέρβους τους βλέπω κατώτερους του αναμενομένου, αν συνεχίσουν έτσι 50-50 θα είμαστε σε ματς εναντίον τους, την Ισπανία δεν την έχω δει ακόμη.
tReason
QUOTE (D-Wade @ Sep 7 2015, 16:20 ) *
Βασικά δεν ταιριάζει το Καλάθης-Αντετοκούνμπο-Πρίντεζης μαζί. Πολύ κακό spacing


Ετσι οι σπανουλης-καλαθης δεν παιζουν μονοι τους παιζουν και με 3 συμπαικτες.
Καλυτερα με 3 γκαρντ περισσοτερη ωρα και ο αντετοκουνμππο στο 4.
Ολες οι κορυφαιες ομαδες της ευρωλιγκας αλλα και του ΝΒΑ παιζουν αρκετα λεπτα με τρια γκαρντ.
Στους τελικους του ΝΒΑ την περισσοτερη ωρα οι δυο ομαδες ειδικα απο ενα σημειο και μετα επαιζαν με 3 γκαρντ.
Ετσι πλεον παιζεται το μπασκετ.Δεν εχω δει τοσο ψηλη πενταδα σαν και αυτη που ξεκιναμε και μαλιστα χωρις σουτ
σε καμια συγχρονη ομαδα μπασκετ.
zorba
QUOTE(tReason @ Sep 7 2015, 14:22 ) *
Ετσι οι σπανουλης-καλαθης δεν παιζουν μονοι τους παιζουν και με 3 συμπαικτες.
Καλυτερα με 3 γκαρντ περισσοτερη ωρα και ο αντετοκουνμππο στο 4.
Ολες οι κορυφαιες ομαδες της ευρωλιγκας αλλα και του ΝΒΑ παιζουν αρκετα λεπτα με τρια γκαρντ.
Στους τελικους του ΝΒΑ την περισσοτερη ωρα οι δυο ομαδες ειδικα απο ενα σημειο και μετα επαιζαν με 3 γκαρντ.
Ετσι πλεον παιζεται το μπασκετ.Δεν εχω δει τοσο ψηλη πενταδα σαν και αυτη που ξεκιναμε και μαλιστα χωρις σουτ
σε καμια συγχρονη ομαδα μπασκετ.

Χθες η Ιταλία νίκησε με την ψυχή στο στόμα μια Ισλανδία που έπαιζε κυριολεκτικά μόνο με γκαρντ.
Με small ball και επιθέσεις στα 10-15 δευτερόλεπτα πας το παιχνίδι σε τρελό ρυθμό και κυνηγάς μεγάλο αριθμό κατοχών.
Αν παρασυρθείς στο ρυθμό την έβαψες...
Number11
QUOTE (Voyager @ Sep 7 2015, 16:17 ) *
Δεν μπορώ να ακούω για τον τεράστιο κουφο και πρώτο rebounder του τουρνουά όταν θεωρείται "στατιστικό ριμπάουντ" αυτό το βόλεϊ -χαμένων καλαθιών από 1 εκατοστό- με το στεφάνι , στην επίθεση . Πρέπει να κοπεί από την στατιστική αυτή η κακιά συνήθεια tongue.gif


Δε κάναμε τον Κουφό βασιλιά, ούτε άρχοντα του ευρωμπάσκετ, λόγω μιας "ξερής" στατιστικής.

Το γεγονός ότι αναφέρουμε πως είναι 1ος στα ριμπάουντ έχει να κάνει περισσότερο με τον ίδιο (ως κέντρο σχολιασμού)
παρά με τη σύγκρισή του με όλους τους υπόλοιπους ψηλούς ... Αλλά, όπως και να έχει είναι ένα γεγονός.

Παρά τις μέτριες εμφανίσεις στα φιλικά, δείχνει μια πολύ θετική παρουσία, με σχεδόν 2 συνεχόμενα double-double (!!).
Ναι, έχει πολλά μειονεκτήματα, κυρίως όταν βρίσκεται μακριά από το καλάθι ... αλλά μέχρι στιγμής αποδίδει πάρα πολύ καλά.

Μακάρι να συνεχίσει να παίρνει 10ριμπάουντ σε κάθε μάτς και θα κάνουν οι υπόλοιποι ότι απαιτείται.

Manimal
Τι να πουν και οι έρμοι Λιθουανοί. Τουλάχιστον εμείς ποτέ δεν είχαμε το DNA του σουτέρ σε σύγκριση με δαύτους. Το μοναδικό μειονέκτημα που έχει αυτή η ομάδα είναι το σουτ με κατ 'επέκταση το spacing. Το μειονέκτημα είναι γνωστό και στο προπονητικό επιτελείο και γι΄αυτό έχει δομήσει μια ομάδα που θα χτυπάει στο ζωγραφιστό. Έχει παγιωθεί πλέον μία κατάσταση να βάζουμε 40+ πόντους από το ζωγραφιστό ενώ ταυτόχρονα να δεχόμαστε πολύ λιγότερους. Είναι πλέον αντιληπτό πως ο Κατσικάρης επιδιώκει να μεταφέρει το επιθετικό παιχνίδι των αντιπάλων στην περιφέρεια ενώ ταυτόχρονα το δικό μας στη ρακέτα. Εάν βρεθούμε και σε μέρα όπου θα μπουν και κάποια μακρινά σουτ τότε είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί και έναντι ισχυρών αντιπάλων. Εάν το επιθετικό κομμάτι χρήζει βελτίωσης, σίγουρα, και είναι στόχος να τελειοποιηθεί μέχρι το πρώτο νοκ άουτ.
Παίχτες σαν τον Σπανούλη που περιμένεις να βάλουν τα κρίσιμα σουτ, τους αφήνεις μέχρι να βρουν ρυθμό. Αν βάλει το πρώτο θα βάλει και τα επόμενα. Και δεν στοχεύεις μόνο στον ρυθμό του Σπανούλη αλλά και στον φόβο των αντιπάλων, όταν διαπιστώσουν ότι ο Σπανούλης, Ναβάρο, Γιασικεβίτσιους -και όλοι οι μεγάλοι παίχτες- αποκτούν αυτοπεποίθηση στην διάρκεια του παιχνιδιού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η έκφραση του Ούκιτς μετά από τρίποντο σε άμυνα.
Και μια επισήμανση για την τελευταία φάση που εξελίσσεται σε σύριαλ. Στην προτελευταία επίθεση της εθνικής προσπαθήσαμε να παίξουμε με Μπουρούση με αποτέλεσμα να πέσει σε Double team και να χάσουμε την μπάλα, δίνοντας μάλιστα προϋποθέσεις για transition. Στην τελευταία φάση με το τρίποντο του Σπανούλη, οι περισσότεροι κοιτάνε το δέντρο και χάνουν το δάσος. Το δάσος είναι που δεν ρισκάραμε να χάσουμε αφενός την μπάλα σε πιθανό drive ή σε οποιονδήποτε άλλο συνδυασμό, ξεκινώντας μάλιστα κατά 3-5 δευτερόλεπτα να εκδηλώσουμε νωρίτερα επίθεση, και αφετέρου όλη η ομάδα ήταν πίσω από τους Κροάτες ώστε να γίνει άμεσα φάουλ. Θα μπορούσε το σουτ να μπει, ή να κάτσει το τούβλο σε επιθετικό ριμπάουντ, ή τουλάχιστον να μην επιτρέψουμε στους Κροάτες να εκδηλώσουν γρήγορη επίθεση, όπως και έγινε. Θεωρώ ότι πήραμε το ελάχιστο δυνατό ρίσκο.
PARISINOS
Για την τελευταια φαση εγω θα πω οτι το ιδιο θα εκανα αν ημουν προπονητης της ελλαδας η της κροατιας.

Φαουλ δεν κανω οταν χανω με τρεις και μενουν 30 δευτερα . Το παιχνιδι ειναι σχεδον χαμενο οτι και να κανω, αλλα τις περισσοτερες πιθανοτητες τις εχω παιζοντας μια καλη αμυνα και μετα κραταω την τυχη στα χερια μου.

Το να κανω φαουλ σε εναν εξαιρετικο σουτερ βολων (τετοιος παιρνει τη μπαλα σε αυτες τις περιπτωσεις) με πιθανοτητα 85 τοις εκατο να παει η διαφορα στους 5 ειναι αυτοκτονια.

Καλα εκαναν λοιπον οι κροατες και δεν εκαναν φαουλ.

Απο την δικη μας την πλευρα, καλα εκανε ο σπανουλης και κρατησε τη μπαλα ως το τελος.

ναι μεν ετσι μειωνεις τις πιθανοτητες να κλειδωσεις το παιχνιδι (αφου δεν θα κανεις σωστα δομημενη επιθεση) αλλα παραλληλα ελαχιστοποεις τις πιθανοτητες να μπεις σε περιπετειες.

Αν εκανες σωστη επιθεση μπορει να εβαζες καλαθι και να κερδιζες, ωστοσο ηταν εξισου πιθανο το ενα απο τα 3 ακολουθα σεναρια.
1.Το τραγικο σεναριο. Να χασεις τη μπαλα και να κανουν αιφνιδιασμο και να φας δυο ευκολους ποντους χωρις να τρεξει πολυ ο χρονος. Μετα πας στο -1, θα σου κανουν φαουλ οπου θα πρεπει να βαλεις και τις δυο ωστε να εισαι σιγουρος οτι τουλαχιστον δεν θα χασεις. Καταστροφη.

2. Να κανεις μεν επιθεση αλλα επειδη την σωστα δομημενη επιθεση δεν μπορεις να την χρονομετρησεις ακριβως , μπορει να καταληξει στο να αφησεις περισσοτερο χρονο στον αντιπαλο στην τελευταια επιθεση η και η εκβαση να μην σε αφησει να κανεις ευκολα το φαουλ οταν παρουν οι αντιπαλοι τη μπαλα αφου δεν θα εισαι προετοιμασμενος.

3. Να γυρισει η μπαλα, να φθασει σε κακο σουτερ βολων και να του κανουν φαουλ οι αντιπαλοι στελνοντας τον στις βολες.

Αν κανεις καλη επιθεση, υπαρχει ενα μονο σεναριο που σε συμφερει, να βαλεις καλαθι. Υπαρχουν αρκετα που δεν σε συμφερουν. Οποτε δεν εχεις κανενα λογο να το κανεις.

Απλα κρατας τη μπαλα, δυπ δευτερα πριν το τελος την τουβλαρεις και ετοιμαζεσαι με ολους τους παιχτες πισω να κανεις φαουλ. Αν μπει τοσο το καλυτερο, αν οχι κανεις φαουλ και σε τρια δευτερα σου αρκει να παρει ενα αμυντικοπ ριμαουντ. Αν εισαι τοσο αμπαλος που το χασεις και αυτο, και παλι οι πιθανοτητες να φας καλαθι με σκοτομενο σουτ σε 1,5 δευτερο ειναι ελαχιστες. Και παλι ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ.



katharop
QUOTE (PARISINOS @ Sep 7 2015, 21:59 ) *
Για την τελευταια φαση εγω θα πω οτι το ιδιο θα εκανα αν ημουν προπονητης της ελλαδας η της κροατιας.

Φαουλ δεν κανω οταν χανω με τρεις και μενουν 30 δευτερα . Το παιχνιδι ειναι σχεδον χαμενο οτι και να κανω, αλλα τις περισσοτερες πιθανοτητες τις εχω παιζοντας μια καλη αμυνα και μετα κραταω την τυχη στα χερια μου.

Το να κανω φαουλ σε εναν εξαιρετικο σουτερ βολων (τετοιος παιρνει τη μπαλα σε αυτες τις περιπτωσεις) με πιθανοτητα 85 τοις εκατο να παει η διαφορα στους 5 ειναι αυτοκτονια.

Καλα εκαναν λοιπον οι κροατες και δεν εκαναν φαουλ.

Απο την δικη μας την πλευρα, καλα εκανε ο σπανουλης και κρατησε τη μπαλα ως το τελος.

ναι μεν ετσι μειωνεις τις πιθανοτητες να κλειδωσεις το παιχνιδι (αφου δεν θα κανεις σωστα δομημενη επιθεση) αλλα παραλληλα ελαχιστοποεις τις πιθανοτητες να μπεις σε περιπετειες.

Αν εκανες σωστη επιθεση μπορει να εβαζες καλαθι και να κερδιζες, ωστοσο ηταν εξισου πιθανο το ενα απο τα 3 ακολουθα σεναρια.
1.Το τραγικο σεναριο. Να χασεις τη μπαλα και να κανουν αιφνιδιασμο και να φας δυο ευκολους ποντους χωρις να τρεξει πολυ ο χρονος. Μετα πας στο -1, θα σου κανουν φαουλ οπου θα πρεπει να βαλεις και τις δυο ωστε να εισαι σιγουρος οτι τουλαχιστον δεν θα χασεις. Καταστροφη.

2. Να κανεις μεν επιθεση αλλα επειδη την σωστα δομημενη επιθεση δεν μπορεις να την χρονομετρησεις ακριβως , μπορει να καταληξει στο να αφησεις περισσοτερο χρονο στον αντιπαλο στην τελευταια επιθεση η και η εκβαση να μην σε αφησει να κανεις ευκολα το φαουλ οταν παρουν οι αντιπαλοι τη μπαλα αφου δεν θα εισαι προετοιμασμενος.

3. Να γυρισει η μπαλα, να φθασει σε κακο σουτερ βολων και να του κανουν φαουλ οι αντιπαλοι στελνοντας τον στις βολες.

Αν κανεις καλη επιθεση, υπαρχει ενα μονο σεναριο που σε συμφερει, να βαλεις καλαθι. Υπαρχουν αρκετα που δεν σε συμφερουν. Οποτε δεν εχεις κανενα λογο να το κανεις.

Απλα κρατας τη μπαλα, δυπ δευτερα πριν το τελος την τουβλαρεις και ετοιμαζεσαι με ολους τους παιχτες πισω να κανεις φαουλ. Αν μπει τοσο το καλυτερο, αν οχι κανεις φαουλ και σε τρια δευτερα σου αρκει να παρει ενα αμυντικοπ ριμαουντ. Αν εισαι τοσο αμπαλος που το χασεις και αυτο, και παλι οι πιθανοτητες να φας καλαθι με σκοτομενο σουτ σε 1,5 δευτερο ειναι ελαχιστες. Και παλι ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ.

Συμφωνώ σε όλα εκτός απο την επιλογή των κροατών και θα στο αναλύσω. Ναι εχει 85% ο σουτερ. Γενικά 85%. Στατιστικά αν βγάλεις ποσοστά βολών ολων των παικτών το τελευταίο λεπτό δεν ειναι τόσο υψηλά γιατί μπαίνουν και άλλοι παράμετροι στην εξίσωση. Εστω μετά εσυ σουτάρεις τρίποντο με ένα 40% ας πουμε απο τον καλύτερο σου σουτέρ. Ναι συμφωνώ οτι στατιστικά προφανώς θα τα χάνεις τα ματς με βάση αυτόν τον τρόπο. Άντε να πάρεις 3/10 και μπορεί να λέω πολλά. Ομως αν δεν κανεις φάουλ θα εξαντλήσουν την επίθεση οι αντίπαλοι. Σουτ στο 1σεκ μέχρι να κατεβάσεις την μπάλα 5sec θα σου κάνουν φάουλ στα 3 sec και έτσι το χεις χάσει το ματς κατα ένα ποσοστό πάνω απο 95% for sure. Οπότε προφανώς το φάουλ είναι η ενδεδειγμένη επιλογή. Στατιστικά σίγουρα σου δινει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις.Βάλε επίσης και ένα ποσοστό 40% οτι θα σου βάλει καλάθι ο άλλος στο 1sec που εκεί έχεις χάσει 100%. απο τις άλλες 6/10 θα χάνεις τις 5.5 σίγουρα.
koostas
να δουμε τι ειναι καλυτερο..
εμεις που θα δινουμε σχετικα πολυ ευκολα παιχνιδια εως τους 8, ή η ισπανια, ή οποιον αλλον βρουμε, που παιζουν στο κοκκινο απ' τον πρωτο αγωνα...
tuareg
τωρα που το ξαναδα,προσεξε κανεις την αντιδραση του μπαρμπα μπουρουσαγκα οταν εκανε το 68-67? smiley.gif
pan24
QUOTE (tuareg @ Sep 8 2015, 10:22 ) *
τωρα που το ξαναδα,προσεξε κανεις την αντιδραση του μπαρμπα μπουρουσαγκα οταν εκανε το 68-67? smiley.gif

Τι εκανε?
tuareg
QUOTE (pan24 @ Sep 8 2015, 11:01 ) *
Τι εκανε?


στο 1,50-1,52

smiley.gif
MaJesty23
Καλησπέρα μάγκες συμφορουμίτες.

Επέστρεψα χτες βράδυ απο Ζαγκρεμπ. sad.gif .Δυστυχώς το μπάτζετ μετα απο καλοκαιρινές διακοπές ήταν σχετικά περιορισμένο και για Λιλ δεν άντεχε.Ακολουθούν σκόρπιες σκέψεις μπασκετικές και μή:

-O Mπουρούσης έχει ξεκινήσει τρομερά...οι παντογνώστες έλεγαν οτι με Tomic ,θα έχει πρόβλημα.Αλήθεια ο Tomic πόσο πιο σκληρός είναι απο τον Μαυροκέφαλο?Δεν λέω εξαιρετικό ταλέντο στο ποστ,αξιοπρεπές σουτ απο 3-5 μέτρα,αλλά δεν έχει τσαγανό.Ο Μπουρούσης ,μπορεί να μην τον λες και political correct,έξω απο νόρμες ομαδικού πνεύματος μιας και γκρινιάζει πολύ σε συμπαίχτες,αλλά τουλάχιστον παίζει με τρομερη ψυχή και κάθε βράδυ σχεδόν πιάνει ταβάνι.
-Κουφός: o Κωστας είναι καλός ριμπαουντερ,αλλά είναι τραγικό να σε περνάει ο Ζοριτς χαμηλώνοντας.Επίσης τα pick and roll,έχει αργη αντίδραση και δεν ξέρει χρονικά πότε να βγεί,πότε να επανέλθει στον παίχτη του.Απορίας άξιον μετα από τόσα χρόνια καριέρας σε επίπεδο NBA.
-Με τρέλανε ο κρυος Μαντζαρης...

-Σπανούλης χειροκροτήθηκε απο κροάτες...ηγέτης και ψυχάρα.Του αναγνωρίζω οτι ποτέ δεν είπε οχι σε εθνική πρόσκληση.Με Κροατία ,με εκνεύρισε στην αρχή καθώς στην άμυνα δεν τα δίνει όλα...αλλά μίλησε οταν έπρεπε.Για τελευταίο off balance shoot ,είμαι κατά.Μπούκαρε και πάρε φαούλ.

-Καιμάκ-Σάριτς...έφαγε ο Ντάριο μπασκετικό ξύλο,για όλοκληρη την φάση των ομίλων.

-Ο Γιάννης είναι τεράστιος σε μέγεθος...ο Χεζο-νια (tongue.gif ) δεν πήρε ένα σωστό σούτ όσο τον μάρκαρε.Γελάγαμε με το πόσο ευκολα τον έκλεινε.Μετα μπήκε ο Παπ,και κόλλησε 2 τρίποντα 68.gif .Ο Κωστας ,είναι δυστυχώς σκιά του εαυτού του.Οι κροάτες τα είχαν με Χεζονια και η μανούλα του άκουσε πολλά... tongue.gif

-Πριν τον αγώνα του Σαββάτου,ψαχναμε να δούμε ,αν υπάρχει περίπτερο στο ξενοδοχειο της εθνικής με προίοντα της.Απαράδεκτο να μην υπάρχει.Και ενω φεύγουμε απογοητευμένοι,τσουπ έρχεται το πούλμαν της εθνικής ,που είχε παει να ξεμουδιάσει με σουτάκια.Ολοι μαγκωμένοι,αγχωμενοι ,τους χαιρετήσαμε και λέγανε καλησπέρα ,ευχαριστούμε. Ο μονος που ήταν cool και χάρισε ενα τεράστιο χαμόγελο,ο Πριντέζαρος, κανοντας high five !Αυτο το παιδί ,σου φτιάχνει την μέρα ,με το πόσο άνετος είναι!

-Κεφάλαιο Σκοπιανοί...είμαι ο τελευταίος που θα μπορούσε να ασχοληθεί με πολιτικά...ακόμα και το σκηνικο με Μακεδόνες,το αντιμετωπίζω cool γιατι είναι μια αστεία ψευδαίσθηση.Στο hotel μας έμεναν 2 Σκοπιανοί.Τους πέτυχα γήπεδο,να μοιράζουν φανέλες καμιά κατοστάρα.Ο νοών νοείτο...τι και πως μεταφέρουν κόσμο.Επίσης στο δικό μας match,οταν περάσαμε μπροστα καμιά 20άρα ,απροκάλυπτα 15 άτομα ,κατέβηκαν κάτω και προσπαθουσαν να προκαλέσουν τους πελαργούς...υβρίζοντας.Απλά αστείοι....

-Στην παρέα είχαμε έναν φίλο Ολυμπιακό ψιλοποδοσφαιρικό...μας κούρασε αφάνταστα,αφού δεν μπορούσε να καταλάβει οτι οταν κανουμε κριτική στον Σπανούλη,δεν είναι επειδή είναι παίχτης του Ολυμπιακού,αλλά παίχτης της εθνικής.Μπασκετική σύνθεση αμιγώς σε αυτά τα ταξίδια,απο δω και περα.Πρώτα αγαπάω το μπάσκετ και μετά είμαι Παναθηναικός.Ξεκολλάτε και εδώ μέσα...μην αρρωσταινουμε την εθνική με μικροοπαδικα συμφέροντα.

-Δεν πρέπει να φοβόμαστε κανέναν...σε κανένα χιαστί!Η προχτεσινή νίκη ,με διαιτησία έδρας,με 15000 κροάτες(εκπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο) είναι τρανή απόδειξη.Ακόμα δεν έχουμε ξεμπουκώσει.Θα μπούνε και τα σουτ!Εγω νομίζω οτι έχει αρχίσει να παίρνει ο καθένας τον ρόλο του μέσα στην ομάδα.Μόνο ο Κώστας,δεν έχει βρεί τον ευατό του...

Αυτά! smiley.gif
επαθα λαστιχο
QUOTE(MaJesty23 @ Sep 8 2015, 14:18 ) *
Καλησπέρα μάγκες συμφορουμίτες.

Πες την αλήθεια,ήσουν αυτός στην εξέδρα με το σκουφάκι πόλο της εθνικής? icon_wave.gif
j-kidd13
Moνο σε μενα φανηκε οτι Μπουρουσης δεν μπορουσε με τιποτα να ποσταρει τον Τομιτς??
Δηλαδη οκ,2.13 με 2.17 εισαι,και ο 2.17 ειναι βιταμ σοφτ σε θεμα δυναμης και νευρου,και εισαι πιο γομαρης στο σωματοτυπο σου.Ακομα και το αλα Ντιρκ fade away που εβαλε στη μαπα του Τομιτς,προηλθε απο αδυναμια να τον ποσταρει,οπως και λιγο μετα που χανει τη μπαλα παλι σε φαση που πηγε να ποσταρει.
MaJesty23
QUOTE(επαθα λαστιχο @ Sep 8 2015, 14:26 ) *
Πες την αλήθεια,ήσουν αυτός στην εξέδρα με το σκουφάκι πόλο της εθνικής? icon_wave.gif


Got me smiley.gif
MaJesty23
QUOTE(j-kidd13 @ Sep 8 2015, 14:31 ) *
Moνο σε μενα φανηκε οτι Μπουρουσης δεν μπορουσε με τιποτα να ποσταρει τον Τομιτς??
Δηλαδη οκ,2.13 με 2.17 εισαι,και ο 2.17 ειναι βιταμ σοφτ σε θεμα δυναμης και νευρου,και εισαι πιο γομαρης στο σωματοτυπο σου.Ακομα και το αλα Ντιρκ fade away που εβαλε στη μαπα του Τομιτς,προηλθε απο αδυναμια να τον ποσταρει,οπως και λιγο μετα που χανει τη μπαλα παλι σε φαση που πηγε να ποσταρει.


εγώ μιλάω για την προσπάθεια του Γιάννη στην άμυνα πάνω στον Τομιτς,ο οποίος σούταρε με πολύ χάλια ποσοστά.Αρχίζω και πιστεύω οτι ο Τομιτς είναι υπερεκτιμημένος.Το παιχνίδι του δεν δικαιολογεί τόσο ντόρο ,απλά δεν υπάρχουν και πολλοί 2.17, που να παίζουνε Ευρώπη και όχι NBA.
G-arenas
QUOTE(j-kidd13 @ Sep 8 2015, 14:31 ) *
Moνο σε μενα φανηκε οτι Μπουρουσης δεν μπορουσε με τιποτα να ποσταρει τον Τομιτς??
Δηλαδη οκ,2.13 με 2.17 εισαι,και ο 2.17 ειναι βιταμ σοφτ σε θεμα δυναμης και νευρου,και εισαι πιο γομαρης στο σωματοτυπο σου.Ακομα και το αλα Ντιρκ fade away που εβαλε στη μαπα του Τομιτς,προηλθε απο αδυναμια να τον ποσταρει,οπως και λιγο μετα που χανει τη μπαλα παλι σε φαση που πηγε να ποσταρει.

εγω νομιζω οτι ο τομιτς ειναι πιο δυνατος απο μπουρουση, εκτος απο πιο ψηλος και καλυτερη σωματοδομη εχει και πιο γυμνασμενος ειναι!!απλως δεν βγαζει καθολου παθος και η νοοτροπια του ειναι χαλια!!μεγαλος looser και εχει αποδειχθει αυτο και με κροατια και με μπαρτσα!!
Manu7
Άσχετα με τα ματς που παίξαμε ως τώρα και αυτά που θα ακολουθήσουν στον όμιλο, η γενικότερη άποψη μου για την επίτευξη μιας εξαιρετικής πορείας μετά από χρόνια συνοψίζεται στο εξής ωμό αλλά κατανοητό : ΔΕΝ έχουμε αρκετούς παιχταράδες.

Τα τουρνουά αυτά είναι 15 ημερών. Η προετοιμασία που κάνουν οι ομάδες περιλαμβάνει και την επάνοδο των παιχτών στη φυσική κατάσταση και όχι μόνο τακτική. Έπειτα, δεν υπάρχουν επίσημα ματς παρά μόνο φιλικά οπότε οι παίχτες καλούνται να παίξουν σε υψηλό επίπεδο γρήγορα.

Οπότε τη διαφορά την κάνουν οι παίχτες. Μπορούμε να περηφανευόμαστε για το πλήρες σύνολο μας αλλά η πραγματικότητα είναι ότι διαθέτει 1 παίχτη κλάσεως τον Σπανούλη και 11 εξαιρετικούς ρολίστες. Κάποτε είχαμε 3. Παπαλουκάς - Διαμαντίδης - Σπανούλης. Τα μεγάλα ματς στην πλειοψηφία τους κερδίζονται από την προσωπικότητα των μεγάλων παιχτών με τη βοήθεια από το ξεπέταγμα κάποιων συμπαιχτών τους. Μιλάω για τα συγκεκριμένα τουρνουά.

Εν ολίγοις, θεωρώ ότι έχουμε την τέλεια ομάδα για έναν σύλλογο και όχι για εθνική ομάδα. Η οποία μέσα από τα πολλά επίσημα ματς και τις πολλές προπονήσεις να αναπτύξει τον τρόπο παιχνιδιού της και τους κατάλληλους αυτοματισμούς ώστε να κοιτά στα μάτια ισχυρότερους σε ταλέντο αντιπάλους και να τους κερδίζει.

Κάτι τέτοιο η ομάδα μας δεν μπορεί να το πετύχει σε 15 μέρες. Και όταν έρθει η ώρα να παίξει στους 8 με Ισπανία (που φαντάζει το πιθανότερο) μπορεί να μας φαίνεται ότι δεν έχουν το βάθος του παρελθόντος αλλά η βασική τους 5άδα είναι ικανή να κάνει τη διαφορά από μόνη της. Γιατί στην τελική καλή η τακτική αλλά η μπάλα πρέπει να μπει στο καλάθι. Ισπανοί, Σέρβοι, Γάλλοι έχουν κάποιους παίχτες που τη βάζουν τη μπάλα με 2-3 διαφορετικούς τρόπους μέσα.

Μακάρι να μην έρθει η αποτυχία, αλλά όταν επέλθει εύκολα θα κράξουμε τους λίγους Μάντζαρη, Σλούκα, Πρίντεζη, Καλάθη που σηκώνουν Ευρωλίγκες και δεν παίρνουν τα πόδια τους με την Εθνική. Ενώ στην πραγματικότητα δουλεύουν σε συλλόγους που έχουν το know how για την επιτυχία σε διάρκεια 1 ή 2 χρόνων. Όχι σε ομάδες για τουρνουά 15 ημερών.
colonel gomelsky
@Manu7

Συμφωνώ 100% και αυτός είναι ο λόγος που πιστεύω ότι η ομάδα έχει υπερεκτιμηθεί πάντα σε συνάρτηση με αυτό που θα κληθεί να κάνει. Παίχτες σαν τους Τεόντοσιτς, Μπιέλιτσα, Γκασόλ κτλ δεν έχεις. Απλά μερικοί φάγανε το παραμύθι με το υπερτεράστιο impact που δήθεν θα είχε ο Αντέτο και το γεγονός ότι οι Παπ, Κουφός παίζουν στο ΝΒΑ.

Θυμάμαι (πριν το τουρνουά) όταν είχα πει το αυτονόητο ότι δλδ δεν στέκεται πουθενά σε μια σύγκριση με τον Μπιέλιτσα ο Γιάννης, είχε πέσει το μισό φορουμ να με φάει. Είπα ότι ο ΝΒΑερ Κουφός θα είναι ο δεύτερος σέντερ; Τα ίδια. Νωρίς είναι ακόμα πάντως, για να δούμε.
Nemesakos
Πάντως είναι πάγκοσμιο φαινόμενο οι μισοί να γκρινιάζουν ότι η Ελλάδα δεν έχει ρολλίστες και όλοι είναι πρωταγωνιστές και οι άλλοι μισοί να λένε πως έχουμε μόνο έναν παικτη σταρ και οι υπολοιποι ρολλίστες... ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif
AKRG
ΖΗΣΗΣ ON FIRE !!! έτσι να κλείσει μερικά στόματα πάλι !!!
Manu7
Σπλιτ άουτ από Πρίντεζη και άχαστος ο κλασσικός σουτέρ μας Καλάθης icon_drunk.gif


Αχαχαχα ξανα το ίδιο για 3η φορά laugh.gif
επαθα λαστιχο
QUOTE(colonel gomelsky @ Sep 8 2015, 18:47 ) *
Όσο για τον Καλάθη, όταν με το καλό αποχωρήσει ο Σπανούλης, τότε θα δούμε την πραγματική αξία του.


Στην εθνική ή γενικά?Τον έχουμε δει πάντως στην εθνική χωρίς τον Σπανούλη,τόσο πέρυσι όσο και το '11,που ερχόταν από την καλύτερή του χρονιά στον Παναθηναϊκό.Με τους συλλόγους νομίζω έχουμε σαφή εικόνα του,δεν είναι και κάνα πιτσιρίκι που περιμένουμε να εκτοξευτεί όταν έρθουν οι ευνοϊκές για αυτόν συγκυρίες.
Πάντως για τον Κουφό,χωρίς να αποκλείω το η άποψή μου να αφορμάται από προσωπική εμπάθεια/προκατάληψη,δεν ξέρω αν τον είχε πιστέψει τόσο όσο εμείς στην Ελλάδα κανένας μπασκετάνθρωπος.Νομίζω δώσαμε μεγάλη βάση σε ένα τουρνουά εφήβων,εκεί που όντως ήταν ο καλύτερος παίκτης μαζί με τον....Μάτσβαν.Γιατί η άποψη "είχε τρομερά προσόντα να γίνει τρελό παικτούρι αλλά τον κατέστρεψαν οι Γιάνκηδες" είναι πολύ διαδεδομένη στον εγχώριο μπασκετικό κόσμο.
Giannis83
Υπάρχει ομάδα που να μπορεί έστω να μας κοντράρει σε αυτό το τουρνουά αν βάζουμε απλά τα ελεύθερα τρίποντα;
Πάντως σήμερα εκτός από τα τρίποντα, είναι εκπληκτικός ο τρόπος που χρησιμοποιούμε τα χέρια μας στην άμυνα.
AKRG
9στα12 τρίποντα ! 75% !!! Σουρεαλισμός !!
Gino_Bill
Έχω να πω ότι δε μ' αρέσει καθόλου αυτή η ρέντα σήμερα. Ελπίζω να είναι ξεμπούκωμα και να μη μας εγκαταλείψει η τύχη εκεί που θα βαρύνουν τα πράγματα!
tuareg
ξεμπουκωνει ο νικ...
belalik
QUOTE(επαθα λαστιχο @ Sep 8 2015, 18:36 ) *
Νομίζω δώσαμε μεγάλη βάση σε ένα τουρνουά εφήβων,εκεί που όντως ήταν ο καλύτερος παίκτης μαζί με τον....Μάτσβαν.Γιατί η άποψη "είχε τρομερά προσόντα να γίνει τρελό παικτούρι αλλά τον κατέστρεψαν οι Γιάνκηδες" είναι πολύ διαδεδομένη στον εγχώριο μπασκετικό κόσμο.



Συμφωνω σε γενικες γραμμες, και δεν θελω να εμπλακω στη συζητηση Μπουρουσαγκα vs Costa Koufo κλπ κλπ ..

Παντως επειδη ειχα παρακολουθησει εκεινο το τουρνουα εφηβων, οπου οντως ο Costa ηταν σα να παιζει ανδρας εναντιον εφηβων .. Θυμαμαι τοτε πως ειχε ενα ωραιο, γλυκο σουτ με καλη τεχνικη (και καλα ποσοστα) και απο τα 4-5μ αλλα και απο το τριποντο - και επισης μια κινηση, μια σχετικη πλαστικοτητα την οποια φαινεται να εχει χασει. Ισως το παρακανε με τα βαρη και εγινε οντως ντουλαπα αλλα μαλλον εχασε καποια στοιχεια απο το παιχνιδι του, και ειναι κριμα ..

Αυτα ..

Στο σημερινο ματς, δεν μπορει να πει κανεις και πολλα. Μετα απο το κακο ξεκινημα που μπηκαμε υπερβολικα χαλαροι και καναμε καποια λαθη στην αμυνα, σφιξαμε πολυ και οι αντιπαλοι εχασαν τη μπαλα. Και αυτοι λιγο τουριστες φαινονται - ειδικα σε εναν αιφνιδιασμο που νομιζω σκοραρε ο καλαθης με λει-απ, οι γεωργιανοι ψιλοπερπατουσαν πισω λες και παιζαμε σε κανα ανοιχτο και ειχε βραδιασει πχ οποτε βαριουνται ολοι να τρεξουν. Μου εκανε εντυπωση η χαλαροτητα τους.

Βεβαια τους πνιξαμε στην αμυνα ειναι η αληθεια, με ταπες, κλεψιματα και πιεση που δεν μπορουν να ανταπεξελθουν. Εχουμε και 9/12 τριποντα αν δε κανω λαθος (σχεδον ολα ελευθερα βεβαια) οποτε το ματσακι εχει ξεφυγει ..

Φοβερος ο Κουμπο στην αμυνα - καμια φορα μπροστα δειχνει λιγο χαμενος, αλλα πισω εχει παθος, ενεργεια και λογω φυσικων προσοντων ειναι φοβερος.

Exhibition το ματσακι - ελπιζω να μην παρουν τα μυαλα τους αερα, αλλα να ειναι χρησιμο για να 'λυθουν' και να το παρουν ξεκουραστα.

ΥΓ - Θα επρεπε νομιζω να παρει λιγα λεπτα ο μαντζαρης... (μαζι με καιμακ και κωστακη, που ομως πηραν λεπτα στο πρωτο ημιχρονο, ο μαντζαρης δεν εχει παιξει καθολου).

GK_23
QUOTE(Giannis83 @ Sep 8 2015, 19:41 ) *
Υπάρχει ομάδα που να μπορεί έστω να μας κοντράρει σε αυτό το τουρνουά αν βάζουμε απλά τα ελεύθερα τρίποντα;
Πάντως σήμερα εκτός από τα τρίποντα, είναι εκπληκτικός ο τρόπος που χρησιμοποιούμε τα χέρια μας στην άμυνα.

Δεν θα σουτάρουμε πάντοτε 75% τρίποντα, αν και όλα τα σουτ σήμερα είναι ελεύθερα. Καλούς σουτέρ έχουμε, σταθερούς σουτέρ δεν έχουμε.

Πάντως η άμυνα είναι εξαιρετική και αν διατηρηθεί σε αυτά τα επίπεδα ακόμα και με χαμηλότερα ποσοστά στο σουτ θα κερδίζουμε τα ματς.

Μεγάλο κέρδος ο Καϊμακόγλου σήμερα, δείχνει να βρίσκει ρόλο στην ομάδα. Πολύ καλός στην άμυνα και βοηθά στο να έχουμε σωστές αποστάσεις στην επίθεση.
a.car
QUOTE(Gino_Bill @ Sep 8 2015, 19:42 ) *
Έχω να πω ότι δε μ' αρέσει καθόλου αυτή η ρέντα σήμερα. Ελπίζω να είναι ξεμπούκωμα και να μη μας εγκαταλείψει η τύχη εκεί που θα βαρύνουν τα πράγματα!



Συμφωνώ 100% ,καλύτερα να κρατήσουμε κανα δυο για τα νοκάουτ. Ευχάριστο γεγονός το μεγαλύτερο ροεισον σημερα.
Manu7
Ε ήρεμα... Αυτό που νομίζετε ότι θα μπουν τα σουτ στο χιαστί δεν το καταλαβαίνω.

ΠΟΤΕ δεν μπήκαν. Και ούτε θα μπουν. Μπαίνουν απλά κάποια που πρέπει όταν είναι να κερδίσουμε.

Σήμερα τα βρίσκουμε και τα κάνουμε. Η άμυνα των Γεωργιανών είναι για λύπηση. Όχι απλά έχουμε ελεύθερα σουτ αλλά μάλιστα ο παίχτης που είναι ελεύθερος μπορεί να την πασάρει σε ΑΛΛΟΝ ελεύθερο icon_drunk.gif
TakeshyKurosawa
Ρε δες που θα το κάνουμε και ντέρμπι στο τέλος για να χει γούστο..
tuareg
Οτι να ναι στο γ δεκαλεπτο....μασησαν ολοι στο ζον πρες
AKRG
Χαλαρώσαμε χωρίς λόγο από τόσο νωρίς , καλύτερα όμως να τους γίνει μάθημα για την συνέχεια ...
louie
δειχνει σημαδια ζωης ο καιμακογλου, κατι ειναι κι αυτο
kotzito
Ο Μάντζαρης τιμωρία είναι και δεν μπαίνει ούτε τώρα; 15 πόντους είναι το ματς και αύριο παίζουμε παιχνίδι στις 4 το μεσημέρι.
fkayios
Χαλαρή νίκη , με απίστευτο 1ο ημίχρονο και σβηστό Σπανούλη..
Συμπέρασμα μηδέν για εμένα , εκτός του ότι οι Μάντζαρης και Περπέρογλου θα "σκουπίζουν" το πάγκο.
bodiroga10
το 8 ασσιστ-ενα λαθος του καλαθη εντυπωσιακο οταν μαλιστα αυτο το λαθος του ηταν στο κατεβασμα και οχι στην δημιουργια
GK_23
Ο Κατσικάρης πρέπει πια να ξεκολλήσει από την αρχική 5άδα που κατεβάζει στο πάρκε. Το κάνει στην αρχή του ματς, μένουμε πίσω στο σκορ. Το ξανακάνει στην αρχή του 2ου ημιχρόνου, χάνουμε εντελώς το ρυθμό μας.

Και το πρόβλημα δεν είναι μόνο η συνύπαρξη Καλάθη-Σπανούλη. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι στην ίδια πεντάδα συνυπάρχουν οι Αντετοκούμπο-Πρίντεζης στους φόργουορντς. Δεν λειτουργεί αυτό το σχήμα, είναι πλέον πασιφανές.

D-Wade
QUOTE(GK_23 @ Sep 8 2015, 20:50 ) *
Ο Κατσικάρης πρέπει πια να ξεκολλήσει από την αρχική 5άδα που κατεβάζει στο πάρκε. Το κάνει στην αρχή του ματς, μένουμε πίσω στο σκορ. Το ξανακάνει στην αρχή του 2ου ημιχρόνου, χάνουμε εντελώς το ρυθμό μας.

Και το πρόβλημα δεν είναι μόνο η συνύπαρξη Καλάθη-Σπανούλη. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι στην ίδια πεντάδα συνυπάρχουν οι Αντετοκούμπο-Πρίντεζης στους φόργουορντς. Δεν λειτουργεί αυτό το σχήμα, είναι πλέον πασιφανές.

Εγώ τον Παπ θα ξεκινούσα στη θέση του Γιάννη αλλά ούτε αυτός απειλεί απ' έξω έτσι όπως είναι
GK_23
QUOTE(D-Wade @ Sep 8 2015, 19:59 ) *
Εγώ τον Παπ θα ξεκινούσα στη θέση του Γιάννη αλλά ούτε αυτός απειλεί απ' έξω έτσι όπως είναι

Όταν μπήκε ο Καϊμακόγλου αντί του Πρίντεζη, η κατάσταση βελτιώθηκε αρκετά.

Στα δύο τελευταία ματς ο Καϊμακόγλου δείχνει να βρίσκει ρόλο, σήμερα ήταν πολύ καλός.
aegeansheed
Παιδιά stay on topic. Μεταφέρω τα άσχετα ποστ στο Off topic.
bodiroga10
Εμενα παντως εχει αρχισει και μου αρεσει και ο τροπος που διαχειριζεται ο κατσικαρης το διδυμο καλαθη-σπανουλη.
Ουσιαστικα γνωριζοντας οτι ειναι οι κορυφαιοι του γκαρντ και δεν ταιριαζουν ιδιαιτερα ξεκιναει και του δυο μαζι και κατανεμει μετα τον χρονο με βαση ποιον βλεπει πως ειναι σε καλυτερη κατασταση στον αγωνα κανοντας κιολας νωρις αλλαγη εναν απ τους δυο στο 1ο 5λεπτο του αγωνα.

με τα σκοπια που ηταν ο καλαθης καλυτερος επαιξε 26 λεπτα και ο σπανουλης 22
με την κροατια που ηταν καλυτερος ο σπανουλης επαιξε αυτος 31 λεπτα και ο καλαθης 15
σημερα που ηταν σε πολυ καλη βραδια ο καλαθης επαιξε αυτος 24 λεπτα και ο σπανουλης 20

με τον τροπο που τους χρησιμοποιει δεν θα τους δημιουργησει και μεγαλη κοπωση για την συνεχεια
Giannis83
Κέρδος ο Καϊμακόγλου και ο Καλάθης σήμερα. Ο Παπανικολάου κάτι πήγε να κάνει στο 1ο ημίχρονο, αλλά όταν ξαναμπήκε στο 2ο απογοήτευσε.
Κακή εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο, αλλά νομίζω περισσότερο οφείλεται στο ψυχολογικό άδειασμα μετά το +28 του ημιχρόνου. Συν ότι παίχτες με μεγάλο ρόλο στα προηγούμενα ματς (Σπανούλης-Μπουρούσης-Πρίντεζης) είτε παίξανε λίγο, είτε παίξανε σβηστοί (ο Σπανούλης σε 20 λεπτά συμμετοχής πήρε 0 προσπάθειες και εκτέλεσε μόνο 2 βολές!).
Εντυπωσιακό νούμερο οι 28 ασσίστ που είχαμε. Όπως και το 59% τρίποντα - 53% στις βολές rolleyes.gif

Προχωράμε. Δύσκολο παιχνίδι αύριο. Θα έχει ενδιαφέρον νομίζω.
fkayios
Παντως εχουν μαζευτει πολλοι κοκκινοι και πρασινοι εδω μεσα ,
και δεν μιλαμε για συλλογους αλλα για κατι μεγαλυτερο απο ομαδιτσες.
Συγχαρητηρια στα παιδια για την χαλαρη νικη και καλη συνεχεια ,
αιντε γιατι βαρεθηκα οτι φταει ο πρασινος και ο κοκκινος...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.