Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ 2012-13 (2ος Όμιλος)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
JBORN13
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!!!
ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΑ Η' ΟΜΑΔΕΣ!!!
ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ!!ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΓΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΞΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ!!!
ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ!ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!

VAMOS ΚΑΙ ΑΝΤΙΟ!!!

Υ.Γ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!
jhantzop
QUOTE(kondoros @ Jan 18 2013, 00:29 ) *
QUOTE(kol @ Jan 17 2013, 23:53 ) *

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΟΝΔΟΡΕ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ!!

Θα μου επιτρεψεις να υποστήριξω το ακριβώς αντίθετο!Καλη συνέχεια στον Αγιο Θωμά κ μακάρι να με διαψεύσει!


Θα συμφωνήσω και εγώ στο πως μία ομάδα φαίνεται σε βάθος χρόνου (αθλητικής περιόδου στη συγκεκριμένη περίπτωση) και όχι σε έναν αγώνα που, εκτός της δυναμικότητας, παίζει ρόλο η τύχη και η ημέρα στην οποία θα βρεθούν παίκτες κλειδιά και όχι μόνο.


tas13
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡ. - ΙΩΝΙΑ 74-61

Κλεισιμο πρωτου γυρου με ηττα για την ομαδα μου, απο τη πιο ποιοτικη και καλυτερη ομαδα του ομιλου.. Ξεκινησαμε καλα το παιχνιδι ειχαμε τον ελεγχο για αρκετο διαστημα αλλα τα πολλα και συνεχομενα λαθη που καναμε, εδωσαν ευκολα καλαθια στον αντιπαλο με αποτελεσμα να ξεφυγουν σχετικα γρηγορα στο σκορ.. Μεχρι και το τεταρτο δεκαλεπτο δεν αλλαξε κατι, οπου εκει το παλεψαμε το παιχνιδακι αλλα η διαφορα που ειχε προηγηθει και δυο τριποντα δε μας εδωσαν την ευκαιρια να παρουμε το κατι παραπανω.. Πλεον ετσι οπως ειναι και το προγραμμα μας καθε παιχνιδι στη συνεχεια ειναι τελικος και θελει μεγαλη προσπαθεια αν θελουμε να διεκδικησουμε το κατι παραπανω.. Την αλλη εβδομαδα ξεκιναει ο δευτερος γυρος που βαση βαθμολογιας θα γινει πολυ μεγαλη μαχη για τα πλει οφ..

Τελος πρωτου γυρου και να πω πως τα ειδα τα πραγματα..

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: θα ειναι η πρωτη ομαδα που θα ανεβει καθως εκτος απο το τρομερο πρωτο γυρο και τη διαφορα που εχει αποκτησει ειναι μακραν η καλυτερη, η πιο πληρης και πιο ποιοτικη ομαδα του ομιλου..
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: εχει αποκτησει ενα μικρο προβαδισμα απεναντι στους υπολοιπους διεκδικητες, πιστευω οτι σιγουρα θα βρισκεται εκει, εχει καλη ομαδα και πιστευω οτι δε θα εχει προβλημα..
ΕΦΟΑ: επισης εχει ενα προβαδισμα και φετος φαινεται πιο δυνατη και ετοιμη για ενα βημα παραπανω, κρατω ομως καποιες επιφυλαξεις και περιμανω να δω αν θα εχει διαρκεια..
ΙΩΝΙΑ: φετος στοχος μετα τις πολλες αλλαγες του καλοκαιριου ηταν να φτιαξουμε ενα καλο και αξιομαχο συνολο και οτι βγει, εδω βεβαια που φτασαμε και με την εικονα που εχω δει απο τις αλλες ομαδες, θεωρω οτι εχουμε το υλικο και την ομαδα να διεκδικησουμε την εισοδο μας στα πλει οφ..
ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ: θεση στα πλει οφ θα διεκδικησει σιγουρα, καλη ομαδα, εχει 5 παιδια εμπειρα και 2 καλους μικρους αν θυμαμαι καλα, αν αντεξει καθως πιστευω δεν εχει πολυ βαθος στο παγκο, θα διεκδισει σιγουρα μια θεση..
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ: αλλη μια ομαδα που θελει πλει οφ, αλλα νομιζω οτι στο τελος δε θα τα καταφερει, δεν εχει ασχημη ομαδα, αλλα δε ξερω δε μου γεμισε και πολυ το ματι στο μεταξυ μας..
ΑΓ. ΘΩΜΑΣ: και εδω η βαθμολογια αυτο δειχνει, δεν υπαρχει ομως πολυ βαθος και θεωρω οτι εχει χειροτερη ομαδα απο καποιες αλλες διεκδικητριες..
ΓΕΡΑΚΑΣ: θεωρω οτι θα ειναι αλλη μια ομαδα που θα διεκδικησει μεχρι τελος τα πλει οφ, καλη ομαδα με αρκετες επιλογες, σιγουρα θα το παλεψει..
ΕΘΝΙΚΟΣ: πολυ καλη πορεια, νομιζω οτι θα εχουν μια ησυχη και "αδιαφορη" χρονια..
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: ακριβως τα ιδια ισχυουν και εδω, ουτε πανω ουτε κατω..
ΦΙΛΙΠΠΟΣ: μαχη μεχρι τελους, με τη δυναμη της εδρας θα φανει αν τα καταφερει..
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ: και εδω βλεπω να το παλευει μεχρι το τελος, ισως να εχει ενα μικρο προβαδισμα..
ΠΕΡΙΣΣΟΣ: μεγαλη μαχη θα δωσουν και εδω τα παιδια αν και λογο υλικου ισως εχουν πιο λιγες ελπιδες..
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ: εδω μαλλον εχουμε τη πρωτη ομαδα που θα πεσει, αν και αξιομαχη ομαδα που τα παλευει ολα τα παιχνιδια νομιζω οτι πλεον δε προλλαβαινει..

Συνοπτικα λοιπον βλεπω Διαγορα σιγουρα ανοδο.. Αναγεννηση σιγουρα πλει οφ και απο εκει και περα πολυ μεγαλη μαχη με μικρο προβαδισμα στην ΕΦΟΑ και απο εκει και περα χαμος καθως Ιωνια,Αιολος,Θεμιστοκλης,Θωμας και Γερακας θα διεκδικησουν τα πλει οφ.. Εθνικος και Ποσειδωνας λογικα "αδιαφορες".. Φιλιππος,Βριλησσιακος και Περισσος θα δωσουν μεγαλη μαχη για το ποιος θα ακολουθησει τη Μακρη..

Αυτα ετσι για να σπασουμε λιγο τη μονοτονια (η αληθεια ειναι οτι βαριεμαι λιγο στη δουλεια).. Δε σημαινουν και τιποτα βεβαια απλα εδωσα μια εικονα που εχω στο μυαλο μου αυτη τη στιγμη.. Σιγουρα στη πορεια μπορουν να αλλαξουν πολλα, ακομα και εγω ο ιδιος αποψη για μερικες ομαδες.. Καλη συνεχεια να εχουμε.. Να ειστε καλα και οποιος εχει ορεξη ας δωσει και τη δικη του αποψη..
Paragodas
Καλημερίζω την παρέα!!!!! Υπήρξαν αρκετές εκπλήξεις για εμένα την προηγούμενη αγωνιστική. Συμφωνώ με αυτά που έγραψε ο tas_13 για την ανασκόπηση του 1ου γύρου. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και αυτή η αγωνιστική του ομίλου με αρκετά derby.Για να δούμε τι έχουμε....

ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ (Θα πάω με τον 1 σε αυτό το παιχνίδι αν και ο ΠΟΣΙΔΩΝΑΣ έκανε μεγάλη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική πιστεύω οτι μέσα στο ΘΩΜΑ δεν θα μπορέσει να χτυπήσει το παιχνίδι. Από την άλλη την προηγούμενη εβδομάδα ο ΘΩΜΑΣ κι αυτός πέτυχε μεγάλη νίκη απέναντι στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ. Έστω και δύσκολα θα βγει ο 1)

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ (Εύκολα ή δύσκολα η ΕΦΟΑ θα πάρει το παιχνίδι έκανε κακή ήττα την προηγούμενη αγωνιστική ο ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ δεν πιστεύω οτι μπορεί να κοντράρει σε κανένα σημείο την περιφέρεια και την εμπειρία της ΕΦΟΑ 2)

ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ( Εύκολος 1 εδώ ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ δείχνει ασταμάτητος και μάλιστα με σβηστές μηχανές. Δε νομίζω οτι ο ΓΕΡΑΚΑΣ μπορέι να κάνει κάτι και μάλιστα στην έδρα του ΔΙΑΓΟΡΑ)

ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ (Πιστεύω έστω και δύσκολα η ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ θα πάρει το παιχνίδι απέναντι στην μαχητική ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ. Η ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ πρέπει να πάρει αυτά τα παιχνίδια αν θέλει να μείνει σε τροχιά πλει οφ. 2 από εμένα)

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. ( Ο ΑΙΟΛΟΣ έστω και δύσκολα σύμφωνα με το σκορ κέρδισε τον ΠΕΡΙΣΣΟ την προηγούμενη αγωνιστική πιστεύω οτι δεν θα έχει και πρόβλημα απέναντι στον μαχητικό ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ που είναι πετυχημένος φέτος με αυτά που έχει κάνει. Πρέπει να κερδίσει για να μέινει και αυτός σε τροχιά πλει οφ. 1)

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ( Εδώ πιστεύω έχουμε το derby της αγωνιστικής. Αν ο ΠΕΡΙΣΣΟΣ χάσει μάλλον βρίκαμε και την 2η ομάδα που θα ακολουθήσει την ΜΑΚΡΗ. Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ κέρδισε και τον ΕΘΝΙΚΟ την προηγούμενη αγωνιστική και σίγουρα όλα είναι με το μέρος του. Ο ΠΕΡΙΣΣΟΣ με την πλάτη στον τοίχο δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει. Θα πάω με τον 1 της έδρας αλλά δίνω και πολλές πιθανότητες στο 2)

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ ( Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ που για μένα είναι απογοητευτική και αυτή θα πάρει το παιχνίδι καθώς έχασε και την προηγούμενη αγωνιστική. Ο ΕΘΝΙΚΟΣ δε νομίζω οτι μπορεί να ακολουθήσει τον καλό ρυθμό της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ. 1)

Αυτά τα λίγα από εμένα θα δούμε στην πράξη τι θα βγεί. Καλά παιχνίδια σε όλους............Και καλή αγωνιστική να έχουμε.....
ellinikobasket150
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΑΡΕΑ.....

ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 2

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 2

ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 1

ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 2

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 1

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ 1

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ 1

ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.......
tas13
ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 1 (δυσκολο παιχνιδακι, ανεβασμενες και οι δυο, δινω οριακα το προβαδισμα στους γηπεδουχους)

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 2 (ανωτεροι οι φιλοξενουμενοι ευκολα ή δυσκολα θα το παρουν)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΓΕΡΑΚΑΣ 1 (δε νομιζω να εχουν προβλημα οι γηπεδουχοι)

ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ - Ν.ΙΩΝΙΑ 2 (αν και στα χαρτια δειχνει ευκολο διπλο, πιστευω οτι θα ειναι δυσκολο παιχνιδι για την ομαδα μου απεναντι σε μια ομαδα που δεν εχει να χασει τιποτα και συνηθως τετοια παιχνιδια κρυβουν παγιδες, συγκεντρωμενοι λοιπον για να μην κανουμε μια κακη ηττα που θα μας βγαλει εκτος)

ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ - ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ 1 (ντερμπακι, σαν ομαδα και υλικο με εμπνεει καλυτερα ο Αιολος)

ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΠΕΡΙΣΣΟΣ 1 (τελικος και για τους δυο, λογω εδρας προβαδισμα οι γηπεδουχοι)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ 1 (ευκολο απογευμα οι γηπεδουχοι)

Καλη αγωνιστικη να εχουμε..
alexandros26

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 2 ( Εκαναν κ οι δυο καλες νικες την προηγουμενη ομαδα αλλα θα ψηφισω ποσειδωνα.ο θωμας δε μου γεμιζει το ματι φετος.κακο μπασκετ και δε μπορουν να παρουν 2 ντερμπι στη σειρα.. μαλλον αναλαμπη ηταν η προηγουμενη εβδομαδα.)


ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 2 (ανωτεροι οι φιλοξενουμενοι ευκολα ή δυσκολα θα το παρουν)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΓΕΡΑΚΑΣ 1 (ανετος ασος )

ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ - Ν.ΙΩΝΙΑ 2 ( πεσμενη ηδη η νεα μακρη δε νομιζω να κερδισει το ματσακι.)

ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ - ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ 1 (ντερμπακι )
ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΠΕΡΙΣΣΟΣ 1 (λογω εδρας προβαδισμα οι γηπεδουχοι)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ 1
Καλη αγωνιστικη να εχουμε..

tarx_12
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 1 ( θα μπει play off ο θωμάς. Πιο έμπειρη ομάδα, θα πάρει το ματς )

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 2 ( μετά την σφαλιάρα λογικά ξύπνησαν)

ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 1

ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 2 ( έστω δύσκολα θα πάρει το ματς)

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 1

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ 1 ( θεωρώ ότι ο φιλιππος έχει καλο ροστερ και θα κάνει αρκετές νίκες, ανετα σημερα)

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ 1 ( προβλέψιμος ο εθνικός θα κανει εύκολα τρίτη σερί ήττα σημερα)
topten
QUOTE(alexandros26 @ Jan 24 2013, 14:47 ) *
ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 2 ( Εκαναν κ οι δυο καλες νικες την προηγουμενη ομαδα αλλα θα ψηφισω ποσειδωνα.ο θωμας δε μου γεμιζει το ματι φετος.κακο μπασκετ και δε μπορουν να παρουν 2 ντερμπι στη σειρα.. μαλλον αναλαμπη ηταν η προηγουμενη εβδομαδα.)

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 2 (ανωτεροι οι φιλοξενουμενοι ευκολα ή δυσκολα θα το παρουν)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΓΕΡΑΚΑΣ 1 (ανετος ασος )

ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ - Ν.ΙΩΝΙΑ 2 ( πεσμενη ηδη η νεα μακρη δε νομιζω να κερδισει το ματσακι.)

ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ - ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ 1 (ντερμπακι )
ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΠΕΡΙΣΣΟΣ 1 (λογω εδρας προβαδισμα οι γηπεδουχοι)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ 1
Καλη αγωνιστικη να εχουμε..


Οι αναλαμπές συνεχίζονται!!!!!!
Αγ. Θωμάς - Ποσειδώνας 70-51
tarx_12
Πληροφορίες αναφέρουν πως η Νέα Μάκρη κέρδισε την Νέα Ιωνία με 9 πόντους... Μάλλον αρχίζουν και ξεχωρίζουν οι καλές ομάδες από τις μέτριες...
Paragodas
Καλημέρα παιδιά,

Είδα το ΑΙΟΛΟΣ- ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ χθες...Ωραίο παιχνιδάκι ψιλοάνετα θα έλεγα η γηπεδούχος ομάδα πήρε το παιχνίδι απέναντι σε ένα θεμιστοκλή που δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω. Συγχαρητήρια πάντως και στις 2 ομάδες...Ξέρει άλλα παιχνίδια κανένας? να μας πει τη γνώμη του και τις εικόνες του?

Αυτά απο εμένα....Καλό ΣΚ σε όλους.
tas13
Τραγικοι χτες στη Μακρη..Νομιζαμε οτι θα πηγαιναμε βολτιτσα..Δυστηχως με τετοιες εμφανισειες δε παμε πουθενα..Εχει δρομο βεβαια ακομα αλλα νομιζω οτι δυσκολευουν πολυ τα πραγματα πλεον..
Paragodas
Παιδιά είδε κανείς το ΦΙΛΙΠΠΟΣ - πΕΡΙΣΣΟΣ?? Με το 2 αυτό άλλαξαν όλα στη ουρά... Ρε tas_13 πως την πατήσατε έτσι?
JBORN13
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!!!
ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ!ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ,ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ,Ν.ΜΑΚΡΗΣ,ΑΓ.ΘΩΜΑ!ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΠΑΡΑΖ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ Η΄ΚΑΤΩ!
ΣΤΑ ΧΤΕΣΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓ.ΘΩΜΑ,Η ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Ν.ΜΑΚΡΗΣ ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ,Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΑΠ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ,ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ(ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΓΥΡΙΖΕΙ)ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΕ ΖΩΝΑΡΑ!!!
ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ Σ/Κ!!!
alexman95
Ν.ΜΑΚΡΗ ΕΣ 72(30)
ΕΣΚΔ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 61 (29)


Διαιτητές : Κονταράτος , Τεφτίκης

Ν. ΜΑΚΡΗ ΕΣ : (Σάλλας , Μπουτζής) : Μητρόπουλος 14(1) , Χαχόλος 13(3) , Χουλιάρας 12(2) , Κουσάσης 12 , Αναματερός 9 , Καρυώτης 5(1) , Παπαϊωάννου 4 , Δράκος 3
ΕΣΚΔ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ : (Θεολογίτης , Ραρρής ) : Κασαπάκης 21(2) , Ιγγλέζος 18 , Καλασούντας 9 , Θαλασσινός 7(1) , Κανλής 4 , Ιωάννου 2

Είναι η κλασική περίπτωση του ''έλα μωρέ τελευταίοι είναι τους έχουμε άνετα''. Καλά να πάθουμε λοιπόν. Η Νέα Μάκρη δεν ήταν καλή ομάδα και δεν έχει καλούς παίχτες (προσωπική γνώμη πάντα) αλλά είχε ΚΑΡΔΙΑ και ΠΑΘΟΣ. Καλά μας κάνανε και ελπίζω αυτή η ήττα να ''ξυπνίσει'' την ομάδα μου γιατί με τέτοιες εμφανίσεις δεν πάμε ΠΟΥΘΕΝΑ.

Βαθμολογία (Σε 14 αγώνες)

ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ 28 14 14 0 0 1028 860 168 0 1,000 1,195
ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ 24 14 10 4 0 953 772 181 2 1,440 1,234
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 24 14 10 4 0 875 841 34 1 0,694 1,040
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 22 14 8 6 0 898 836 62 0 1,000 1,074
ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 21 14 7 7 0 848 874 -26 4 1,213 0,970
ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 21 14 7 7 0 942 937 5 3 1,071 1,005
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 21 14 7 7 0 908 914 -6 2 0,785 0,993
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ 20 14 6 8 0 860 893 -33 3 1,038 0,963
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 20 14 6 8 0 861 889 -28 3 1,008 0,969
ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 20 14 6 8 0 872 899 -27 3 0,955 0,970
ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ 19 14 5 9 0 860 930 -70 6 1,151 0,925
ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 19 14 5 9 0 780 847 -67 4 0,989 0,921
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 19 14 5 9 0 748 823 -75 2 0,795 0,909
ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ 16 14 2 12 0 814 932 -118 0 1,000 0,873
Paragodas
Καλημέρα παιδιά!!!! Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε μια συναρπαστική αγωνιστική θα έλεγα (νίκη Μάκρης, Περισσού)που σε συνδυασμό με άλλα αποτελέσματα αλλάζουν πολλά πράγματα στην βαθμολογία. Για να δούμε τι θα γίνει αυτή την αγωνιστική.....

Έχουμε και λέμε λοιπόν:


ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ( Άνετος 1 για τους γηπεδούχους που πρέπει να κερδίσουν για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες. Ο ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ δε νομίζω οτι μπορεί να κάνει κάτι)

ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ( Θα πάω με τον 1 των γηπεδούχων κι εδώ. Κάπου θα χάσει και ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ δεν γίνεται να τελειώσει μόνο με νίκες. Μια καλή ΕΦΟΑ σε συνδυασμό με μια κακή μέρα του ΔΙΑΓΟΡΑ μπορεί να κάνει τον 1)

ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ (Εύκολος 1 απο τους γηπεδούχους. Αν και η ΜΑΚΡΗ παλεύει όλα τα παιχνίδια ο ΓΕΡΑΚΑΣ μέσα στην έδρα του δεν θα την αφήσει να πιστέψει στη νίκη).

ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 (Derby με τα όλα του εδώ. Η ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ έκανε πολύ κακή ήττα ττην προηγούμενη αγωνιστική πρέπει να κερδίσει για να μείνει ψηλά. Από την άλλη ο ΑΙΟΛΟΣ προέρχεται απο σερί νίκες και φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση. Θα πάω με το 2 από ένστικτο).

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Αν δεν πάρουν 1 οι γηπεδούχοι θα αρχίσουν να πέφτουν επικίνδυνα. Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ χρειάζεται νίκη αλλά δε νομίζω να τα καταφέρει εκτός έδρας. Θα πάω με τον 1 )

ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ ( Μεγάλη νίκη για τον ΠΕΡΙΣΣΟ την προηγούμενη αγωνιστική αλλά δύσκολα θα κερδίσουν την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ θα πάω με τον 1. Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ έχει κάνει αρκετές ήττες και δε νομίζω να χαριστεί πάλι).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ ( Περίεργο παιχνίδι κι εδώ καθαρά λόγω ενστίκτου θα πάω με το 2. Καλυτερη ομάδα πιστεύω ο ΘΩΜΑΣ και πιο πλήρης απέναντι στον ΕΘΝΙΚΟ. Αν πάει το παιχνίδι μέσα στο καλάθι δεν χάνει ο ΘΩΜΑΣ)

Αυτά απο εμένα καλή αγωνιστική σε όλους/./.....
tas13
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1 (εστω και δυσκολα παω με τους γηπεδουχους, καλυτερη ομαδα)

ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ 2 (λογικα ντερμπι, δε νομιζω να χασουν ομως ουτε εδω οι φιλοξενουμενοι)

ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ 1 (απλα καλυτερη ομαδα οι γηπεδουχοι)

ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 1 (μονοδρομος η νικη για την ομαδα μου ειδικα μετα την ηττα τη προηγουμενη εβδομαδα, ελπιζω να βγαλουμε το καλο μας προσωπο για να μεινουμε ακομα στο κολπο)

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 1 (καλυτερη ομαδα οι γηπεδουχοι, παιζουν και εντος, ευκολα ή δυσκολα θα το παρουν το παιχνιδι)

ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ 2 (μεγαλη νικη οι γηπεδουχοι τη προηγουμενη αγωνιστικη, θεωρω ομως οτι οι φιλοξενουμενοι εχουν πολυ καλυτερη ομαδα και εστω και δυσκολα θα κερδισουν)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1 (ανεβασμενοι οι φιλοξενουμενοι, δυσκολο παιχνιδι εχουμε εδω, παω με τους γηπεδουχους εγω παντως απο ενστικτο)

Καλη αγωνιστικη να εχουμε..
ellinikobasket150
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ......

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1

ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ 1

ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ 1

ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 1

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 2

ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ 2

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1

ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
tarx_12
Έχουμε και λέμε λοιπόν:


ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1

ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ No bet ( Η καλή και πλήρης ΕΦΟΑ στην μέρα της έχει προβάδιμα. Σε μια μέτρια μέρα της ομως προβάδισμα ο Διαγορας. Το ματς θα εξαρτηθεί από τις απουσίες , ΑΝ υπάρχουν)

ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ 1 ( Νομίζω πως με ψυχολογία η Μάκρη μπορεί να πάρει το ματς καθώς ο Γέρακας είναι αυτός που έχει το άγχος , αν χάσει μπαίνει σε περιπέτειες. Πάω όμως με τον άσσο λόγο ποιότητας )

ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 No bet ( H Νέα Ιωνία κάπου μπερδεύεται. έχει 2-3 παιδιά που αν παίξουν απλό μπάσκετ μπορούν να κερδίσουν και σχετικά εύκολα ειδικά εντος έδρας. Κάπου όμως διέκρινα πρόβλημα χημείας στα 5 ματς που την είδα. Μικρό προβάδισμα στον ασσο καθώς δεν νομίζω να πιάσει το πρες του αίολου.
)
ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 1 ( παιχνίδι με κους κους . Ο coach Αντωνόπουλος ξεκίνησε την Σεζόν στο Περιστέρι. Μάλλον θα δώσει απαντήσεις σήμερα.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ 2

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 2 ( Θεωρώ πολύ καλύτερη ομάδα τον Θωμά. Ποιοτικά σαν παίκτες υπάρχει χάος. Ο εθνικος εχει περισσοτερους ίδιους παικτες, ίσως να είναι πιο πλήρης. Ο θωμάς όμως έρχεται απο την Α , οπότε καιρός να κάνει το σερί του. Έχει πλάνο στο παιχνίδι του, το ματς θα κριθεί στα τρίποντα και στις βολές , καθώς το γήπεδο είναι για γέλια. )
ETHNIKOSGS
Το μετς είναι για γέλια ;;;;;;;;;;;;
tarx_12
1 ματς σας ειδα ΕΝΤΟΣ στο παλίο σας. Σορρυ τοτε!
ETHNIKOSGS
ΕΘΝΙΚΟΣ Γ.Σ- ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ 83-69 ΑΣΣΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ Κ ΣΤΟΥΣ 20 ΠΟΝΤΟΥΣ .ΠΗΓΕ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ....ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ!!
alexman95
ΕΣΚΔ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 69 (34)
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 2006 72 (33)

Διαιτητές : Χρηστίδης Π. , Σπυρόπουλος

ΕΣΚΔ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ : (Θεολογίτης , Ραρρής ) : Ιγγλέζος 26(2) , Κωσταρής 11 , Θαλασσινός 10 , Σαββαΐδης 7 , Ιωάννου 5(1) , Κανλής 3(1) , Φατούρος 3 , Κασαπάκης 2 , Μπόϊκος 2 .
ΑΕ.ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 2006 : (Γιαννόπουλος , Κουτσούκος) : Χάλαρης 22(3) , Κορωνιός 20(3) , Παντέλης 11 , Κάτσαρης 7 , Μουχίμογλου 6 , Πέτσης 4 , Αναστασόπουλος 2 .

Ακόμα ένας αγώνας χάθηκε τσάμπα. Σε όλον τον αγώνα είμασταν σταθερά μπροστά και στα τελευταία δευτερόλεπτα χάθηκε ο αγώνας. Δεν έχω να πω κάτι για την ομάδα μου αφού κάθε εβδομάδα τα ίδια γράφω. Αν αποφασίσουνε να παίξουν σαν ομάδα δεν έχουν να φοβηθούν ΚΑΝΕΝΑΝ. Ο Ταύρος τώρα ήταν μία αρκετά καλή ομάδα, με έμπειρους και νέους παίχτες. Δεν ήταν τίποτα το τρομερό, αλλά ήταν πιο ΟΜΑΔΑ από εμάς και στο τέλος κλέψανε και το παιχνίδι αφού εμείς δεν το θέλαμε. Σε γενικές γραμμές ήταν μία ομάδα παρόμοια με την Ιωνία απλά όπως είπα και παραπάνω, ήταν πιο δεμένη σαν ομάδα. Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες.
ADMIRAL14
1η ηττα για Διαγορα στο Μαρουσι, χωρις αυτο να σημαινει τιποτα καθως δεν χανει με τιποτα την 1η θεση και την απευθειας ανοδο, ενδιαφερον ομως θα χει η αντιδραση καθως οι καλες ομαδες στις ηττες φαινονται
littleboy
ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ "1" ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ!!!!
Paragodas
Nα δούμε τι άλλο θα δούμε σε αυτό τον όμιλο.......
Αύριο οι προβλέψεις μετά απο σημερινή μελέτη........
Paragodas
Καλημέρα παιδιά...Περίεργη αγωνιστική και η αυριανή που με συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στον όμιλο.....Αν σκεφτείς ότι απο τον προτελευταίο(ΦΙΛΙΠΠΟ) μέχρι την 6η(Ν.ΙΩΝΙΑ) υπάρχει διαφορά μόνο 2 βαθμών...
Πάμε για τα παιχνίδια τα αυριανά τώρα....


ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ ( Εδώ οι γηπεδούχοι θα πάρουν έναν εύκολο 1 για εμένα. Έκαναν την ήττα τους την προηγούμενη ευδομάδα την οποία είχα προβλέψει. Δε νομίζω οτι ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ θα μπορέσει να κοντράρει τον ΔΙΑΓΟΡΑ μέσα στην έδρα του αν και χρειάζεται αποτέλεσμα γιατί η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής ήταν κακή και μπορεί να τον βάλει σε περιπέτειες.)

ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ( Η ΜΑΚΡΗ μέχρι στιγμής κάνει φοβερό 2ο γύρο 2/2 θα εκπλαγώ αν μπορέσει να κερδίσει και την ΕΦΟΑ. Θα πάω με το 2 χωρίς να αποκλείω τίποτα όμως γιατί και οι άλλοι 2 έτσι την πάτησαν.)

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ (Κάκιστη ήττα για τον ΓΕΡΑΚΑ την προηγούμενη εβδομάδα μέσα στην έδρα του που θα τον βάλει και αυτόν στο περίεργο groupaki αν χάσει και αύριο, θα πάει να πάρει το 2 αλλά ο ΑΙΟΛΟΣ μου φαίνεται πολύ σταθερός και σίγουρος σαν ομάδα. Θα γίνει ωραίο παιχνίδι εδώ αλλά θα πά με τον 1 )

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ
( Κακό ξεκίνημα για την Ν.ΙΩΝΙΑ στο 2ο γύρο με 2 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια θέλει το 2 γιατί αλλιώς μπαίνει και αυτή στο περίεργο groupaki. Θα την στηρίξω και θα πάω με το 2 πιστεύω πως μια καλή Ν.ΙΩΝΙΑ δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στο ΦΙΛΙΠΠΟ που ίσως παίζει και ένα απο τα τελευταία χαρτιά του αύριο.)

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. (Εύκολα ή δύσκολα οι γηπεδούχοι θα πάρουν τον 1.O ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ δε νομίζω οτι μπορεί να ακολοθήσει το ρυθμό των γηπεδούχων.)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ - ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ (Περίεργο παιχνίδι εδώ για μένα. Ο ΕΘΝΙΚΟΣ έρχεται απο μια μεγάλη νίκη και δείχνει δυνατός μέσα στην έδρα του. Ο ΠΕΡΙΣΣΟΣ προέρχεται απο μια συντριβή μέσα στην έδρα του θα θέλει να δείξει κάτι. Θα πάω με το 2 από ένστικτο και μόνο )

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ (Μεγάλη νικη για τους γηπεδούχους την προηγούμενη εβδομάδα και κακή ήττα για τους φιλοξενούμενους. Πιστεύω οτι ο ΘΩΜΑΣ θα θέλει να πάρει το παιχνίδι για να δώσει απαντήσεις αλλά ο ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ είναι δυνατός μέσα στην έδρα του. Είναι η ευκαρία του να ξεκολλήσει απο τις τελευταίες θέσεις. Θα πάω με τον 1 )

Αυτά απο εμένα καλή αγωνιστική σε όλους..........
tas13
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 1 (απλα καλυτερη ομαδα οι γηπεδουχοι)

ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 2 (στο παιχνιδι της παραμονης μπηκε πλεον και η Μακρη, αλλα πιστευω οτι εδω ο ενθουσιασμος που εχουν δε θα τους βγει, απεναντι σε μια καλη και ποιοτικη ομαδα που φαινεται πως φετος ξερουν τι θελουν)

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 1 (πιστευω οτι ευκολα ή δυσκολα θα κερδισει ο Αιολος)

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 2 (τι να πω για εδω, απλα αν κερδισουμε ξαναμπαινουμε στο παιχνιδι αλλιως μπλεκουμε σε περιπετειες, ελπιζω να πιασουμε καλη αποδοση επιτελους και μετα απο τρεις ηττες να το παρουμε το παιχνιδι, δυσκολο παντως παιχνιδι απεναντι σε μια ομαδα που καιγεται)

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 1 (καλυτερη ομαδα οι γηπεδουχοι, νομιζω οτι δε θα εχουν προβλημα)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ - ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ 1 (δυσκολο παιχνιδι που πιστευω θα κριθει στις λεπτομερειες, δινω προβαδισμα στους γηπεδουχους, πιστευω καλυτερη και πιο πληρης ομαδα)

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 2 (αλλο ενα δυσκολο παιχνιδι, απο ενστικτο και μονο παω με το διπλο)

Καλη αγωνιστικη να εχουμε παιδια..
ellinikobasket150
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 1

ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 2

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 1

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 2

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 1

ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ 2

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1

ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ....
doctor_dru
ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ εύκολος άσσος με το 1ο ημίχρονο να τελειώνει 61-18!!!
alexman95
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΠΣ ΠΕ. 50(28)
ΕΣΚΔ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 61(28)

Διαιτητές : Αντερριώτης , Φραγκούλη

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Κατής ) : Μαντζιώρης 12 , Γεωργούσης 10 , Καραγιαννιώτης 7(1) , Μπούκουρας 6 , Μπατιστάκης 5 , Χριστόπουλος 4(1) , Λουκάς 3 , Τσακαλοφίδης 2 , Καραφύλλης 2 , Μανωλίτσης , Ζιάκανος , Αχτύπης .
ΕΣΚΔΝ (Θεολογίτης , Ραρρής ) : Καλασούντας 23(1) , Θαλασσινός 12(2) , Ιγγλέζος 11(1) , Κασαπάκης 5 , Σαββαΐδης 4 , Ιωάννου 4 , Φατούρος 1 , Κανλής , Σπύρου , Μπόϊκος .

Επιστροφή στις νίκες για την Νέα Ιωνία μετά από 2 ήττες στον δεύτερο γύρο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά κακό με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να πάρουν την διαφορά. Στο τρίτο δεκάλεπτο η Νέα Ιωνία ήταν εξαιρετική και στον επιθετικό και στον αμυντικό τομέα. Ίδια κατάληξη είχε και το τέταρτο δεκάλεπτο, παρά την φιλότιμη προσπάθεια του Φίλιππου. Ο Φίλιππος δεν μου άρεσε καθόλου και πιστεύω θα έχει πρόβλημα βαθμολογικά αν δεν αλλάξει κάτι στο παιχνίδι του. Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες.
Paragodas
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ????ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΤΠΤ?
ellinikobasket150
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ...

ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΨΥΧΙΚΟ, ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΠΗΚΕΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΜΠΗΚΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΕΚΤΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ.ΟΙ 40ΠΟΝΤΟΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.....ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ........
Paragodas
Καλημέρα παιδιά,
Η αυριανή αγωνιστική είναι πολύ κρίσιμη για κάποιες ομάδες οι οποίες αν δεν κερδίσουν αρχίζουν να κινδυνεύουν.... Την προηγούμενη αγωνιστική έγινε χαμός, αν επαληθευτεί αυτο και αυτή την Πέμπτη θα έχουν έρθει πραγματικά όλα πάνω κάτω στον όμιλο.
Έχουμε και λέμε λοιπόν.....

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ - ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ( Παιχνίδι δίχως αύριο για τον ΠΟΣΕΙΔΩΝ αν δεν κερδίσει χάνει ό,τι είχε κερδίσει στον 1ο γύρo. H ΜΑΚΡΗ κάνει φοβερό 2ο γύρο και θα πάει να τα παίξει όλα για ολα όπως σε όλα τα παιχνίδια. Θα πάω με το 2 γιατι πιστεύω στην ψυχωμένη ΜΑΚΡΗ)

ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 ( Παιχνίδι 2 ωραίων ομάδων με ωραίους παίχτες προσωπικά λέω να πάω να το δω. Η ΕΦΟΑ έκανε κακή ήττα την προηγούμενη Πέμπτη ο Αίολος δεν έχει χάσει παιχωίδι στο 2ο γύρο θα πάω με τον 1 αν και δεν αποκλείω και το 2)

ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ( Ο ΓΕΡΑΚΑΣ είναι δυνατός μέσα στην έδρα του, δε νομίζω οτι ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ θα μπορέσει να κάνει κάτι αν και είναι απο τα παιχνίδια που πρέπει να πάρει αν θέλει να μείνει στην κατηγορία. Θα πάω με τον 1 )

ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ( Δεν πιστεύω οτι η Ν.ΙΩΝΙΑ μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ. Εύκολο 2 )

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ ( Περίεργο παιχνίδι εδώ. Και οι 2 ομάδες προέρχονται απο 2 κακές ήττες. Ο μεν ΕΘΝΙΚΟΣ απο τον Περισσό μέσα στην έδρα του και ο Θεμιστοκλής από την Αναγέννηση με μεγάλη διαφορά. Λόγω έδρας και μόνο θα πάω με τον 1 χωρίς να αποκλείω και το 2)

ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ
( Κι εδώ δύσκολο παιχνίδι. Ο ΘΩΜΑΣ έχει χάσει πολύ έδαφος και φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Ο ΠΕΡΙΣΣΟΣ φαίνεται να κάνει καλό 2ο γύρο με 2 εκτός έδρα νίκες. Θα πάω με το 2 κι εδώ για την έκπληξη)

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ( Εύκολο απόγευμα για τον ΔΙΑΓΟΡΑ. Ο ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ δεν μπορεί να κοντράρει σε κανένα σημείο αυτή την ομάδα. Καθαρό 2)


Αυτά από εμένα καλά παιχνίδια σε όλους......
ellinikobasket150
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΥΣ.....

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ - ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ 1

ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 2(

ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 1

ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ 2

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ 2

ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ 1

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ 2


ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.............
tas13
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ - ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ 1 (δε νομιζω να θελουν μπλεξιματα οι γηπεδουχοι, υποψιασμενοι κιολας πλεον, πιστευω οτι εστω και δυσκολα θα το παρουν το παιχνιδι)

ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 1 (εστω και σε λεπτομερειες νομιζω οτι εχουν καλυτεροι ομαδα οι γηπεδουχοι, εχουν και την εδρα, προερχονται και απο στραβοπατημα, ολα αυτα με οδηγουν στον ασσο)

ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 1 (καλυτερη ομαδα οι γηπεδουχοι, αν και ο Φιλιππος πλεον σε καθε ματς παιζει τη κατηγορια, δυσκολο παιχνιδακι παντως αλλα εστω και οριακα παω στον ασσο)

ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ 1 (διπλη σημασιας νικη θα ειναι η σημερινη για εμας καθως εκτος απο το οτι θα μας κρατησει σε τροχια πλει οφ, θα κανουμε και το 1-1 με τα Πετραλωνα, δυσκολο πολυ παιχνιδι απεναντι σε μια πολυ καλη και ποιοτικη ομαδα, πιστευω αν εκμεταλλευτουμε την εδρα και πιασουμε την αποδοση που θεωρω οτι μπορουμε θα κανουμε μια πολυ σημαντικη νικη για τη συνεχεια)

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ 1 (αλλοπροσωπες ομαδες και οι δυο, παω με τον ασσο λογω εδρας)

ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ 1 (οι γηπεδουχοι με νεα ηττα βγαινουν πλεον εκτος στοχων και μπλεκουνε, θεωρω οτι εχουν καλυτερη ομαδα, θα εκμεταλλευτουν και την εδρα παω με τον ασσο αν και παιζουν απεναντι σε μια ανεβασμενη ομαδα)

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ 2 (νεα νικη των φιλοξενουμενων)

Κλαη αγωνιστικη να εχουμε παιδια..
doctor_dru
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ - ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ 1

ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 1

ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 1

ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ 2

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ 1

ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ 1

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ 2
tarx_12
Παρακολούθησα σήμερα 2 ημίχρονα . ( δεύτερα ημίχρονα ) ΕΦΟΑ vs ΑΙΟΛΟΣ ... ο αιολός έχανε με 25-30 ποντους και κατάφερε να χασει με καμια δεκαπενταρία περιπου.. Πολύ άστοχες και οι 2 ομάδες σε ενα ματς κλασικα χωρις ταμπλο που τελειωνει μεσα σε 1 ωρα... Περιμενα τον Αιολο πιο καλο , η εφοα κλασικη, έμπειρη οργανωμενη. Παίζει με μυαλό και αυτο μου κανει εντύπωση.. Μέχρι και ο γκαρντ Νο 6 λιγο παχουλος ,δεν τον ειχα ξαναδει , μολις μπηκε απο τον παγκο εκανε 4-5 ποντους και 4-5 ασιστ. Ο αίολος τραγικα αστοχος μεχρι και λει απ απανωτα εχασε.
ΣΤΟ αλλο ματς ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ.. ειδα γεματο ενα ημιχρονο. Πολυ καλες μονάδες η Ιωνία αλλά φοβερά άναρχο μπάσκετ. Όποιος επιανε το τοπι εκανε προσπαθεια για καλάθι. Τα πετράλωνα οργανωμένα , πολύ εύστοχα απ έξω. Πως να μην είναι όταν έπαιζε συνέχεια η ιωνία ζώνη. και ζώνη που δεν μπορουσε να την παιξει. έτρωγε ή τριποντο συνέχεια ή καλάθι κάτω απο το στεφάνι. ( Δεν είδα το Νο 13 ) που είναι δυνατός να παιζει στην ζωνη. Μουρμούρες διέκρινα απο παικτες προς διαφορες μεριες ( παγκο - εξέδρα ) ... ΜΟυ κανει εντύπωση πως μια ομάδα τόσο γυμνασμενη οπως η νεα ιωνια να μην μπορει να πρεσαρει καλα.. Τα πετράλωνα ειχαν πλανο και δικαια ειναι εκει. Προσωπική γνώμη αν η νεα ιωνια ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΟΜΑΔΑ δεν θα μπει play off
ETHNIKOSGS
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ -ΕΘΝΙΚΟΣ 2 +12 με σχετικη ευκολια προηγηθηκαμε απο την αρχη κ στο 3ο δεκαλεπτο πηραμε μια διαφορα 10 ποντων
tas13
Ενας τυπος και μια τυπισσα με γκρι μπλουζακια (τους βαλαν και ζευγαρι λογω της μερας) ηρθαν χτες στη Νεα Ιωνια να κανουν αυτο που επρεπε ή τους ειπαν και να παιξουν με τη προσπαθεια και τον ιδρωτα που δινουμε καθημερινα στο γηπεδο..Προκλητικοι, με τουπε και υφακι, καταφεραν να μας γεμισουν φαουλ απο νωρις, να δημιουργησουν εκνευρισμο και να μας βγαλουν απο νωρις εκτος ρυθμου και αγωνα..Αφου καταφεραν να τα κανουν οπως ηθελαν και να πανε τη διαφορα γυρω στους 15 ποντους μετα μας εδιναν και συνεχεια φαουλ για τα ματια του κοσμου.. Θεωρω οτι και χωρις τη βοηθεια τους το ματς μπορει να το χαναμε καθως εκτος απο μερικα σημεια ειμασταν πολυ αναρχοι στο παιχνιδι μας και δε βγαζουμε με τιποτα αυτο που μπορουμε..Αλλα αυτα που εγιναν ειναι σιγουρα αξιοπεριεργα..Μαγκες παντως αυτοι που τα κανουν, σε αυτες τις κατηγοριες οσοι θελουν να κανουν κατι πρεπει να εχουν και καποια βοηθεια..Που ισως και να μη τη χρειαζονται, αλλα εκτιθονται.. Συνεχιζουμε και θα δωσουμε τη μαχη μας μεχρι τελους..
Paragodas
Συμφωνώ απόλυτα με τον tas13... Οι κύριοι με τα γκρι είναι απαράδεκτοι φέτος και έχουν και απίστευτο υφάκι....Θα βρεθεί κανένας που θα πλακώσει κανέναν και θα τρώει και από τους 10 παίχτες μετά. Απορώ και με την ΕΣΚΑ που τους αφήνει έτσι...
Όσα παιχνίδια έχω δει φέτος ότι να ναι κάνουν τα κοράκια....Και μετά θέλουν και σεβασμό....Δεν κερδίζετε έτσι ο σεβασμός όμως...Δεν σέβονται τον αγώνα των παιδιών και αδικούν και τις καλές ομάδες που δεν χρειάζονται χαζά σφυρίγματα για να κερδίσουν...
littleboy
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΒΡΙΛΛΗΣΙΑΚΟΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ....ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ.ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ''0".30-70 Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΑΔΙΚΟΥΝΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΤΣΙ..ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΤΙ ΣΦΥΡΑΝΕ ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ...ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΚΡΑΓΟΥΝ...
alexman95
ΕΣΚΔ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 70(32)
ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ 82(40)


Διαιτητές :Γρίβα , Σιδέρης

ΕΣΚΔΝ : (Θεολογίτης , Ραρρής ) : Θαλασσινός 20 , Σαββαΐδης 13 , Κασαπάκης 12(2) , Καλασούντας 10 , Ιγγλέζος 5 , Φατούρος 4 , Κωσταρής 2 , Κανλής 2 , Ιωάννου 2 , Μπόϊκος , Σπύρου .
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ : (Βασιλόπουλος , Δρουμπούκης) : Διονυσόπουλος 32(6) , Πουλέρης 23(2) , Μουλάς 12(2) , Παπαδόπουλος 9 , Καλαντζής 4 , Λαμπρόπουλος 2 ,Τσίτουρας , Παπαδρόσος , Κουτσουβάς , Μπραχιμάϊ , Κόκορης , Ρενέσης .

Ότι είπε και ο tas13. Απαράδεκτη διαιτησία. Αλλά πλέον έχουνε και υφάκι κιόλας. Το παίζουν βεντέτα όλοι οι διαιτητές. Λες και έχουν σφυρίξει στον τελικό του Eurobasket. Κρίμα για τα παιδιά που έρχονται να παίξουν μπασκετάκι και δεν τους αφήνουν. Στα αγωνιστικά τώρα, καλύτερη ομάδα η Αναγέννηση και πολύ πιο δουλεμένη. Η Ιωνία δεν ήταν κακή αλλά με 10 τρίποντα και απίστευτη ευστοχία της Αναγέννησης, λίγα μπορούσε να κάνει. Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες αν και πλέον έχουν διαφορετικούς στόχους αφού η Αναγέννηση έχει ''κλειδώσει'' σχεδόν την δεύτεηρ θέση και δύσκολα την χάνει. Πολύ σημαντικός αγώνας με τον Εθνικό την επόμενη αγωνιστική η Νέα Ιωνία αφού μετά έχει και εντός έδρας τον Περισσό στο τοπικό ντέρμπι.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:


Ποσειδώνας-ΕΣΝ Μάκρης 61-58
ΚΑΟ Γέρακα-Φίλιππος 52-64
Θεμιστοκλής Αιγ.-Εθνικός 42-54
Αγιος Θωμάς-Περισσός 71-46
Βριλησσιακός-Διαγόρας Δρυοπιδέων 58-71
ΕΦΟΑ Σπ. Λούης-Αίολος Ταύρος 2006 54-40

Η βαθμολογία:


Διαγόρας Δρυοπιδέων 33
Α.Σ. Αναγέννησης Πετραλώνων 30
Ε.Φ.Ο.Α. Σπύρος Λούης 28
Αίολος Ταύρος 2006 27
Ε.Σ.Κ.Δ.Ν. Ιωνίας 25
Εθνικός Γ.Σ 25
Θεμιστοκλής Αιγάλεω 25
ΠΟ Αγίου Θωμά 25
Βριλησσιακός 24
Ποσειδών ΑΟΝΨ 24
Α.Ο Περισσού 23
ΑΠΣ Φίλιππος 23
Κ.Α.Ο Γέρακα 23
Ε.Σ.Ν. Μάκρης 21
PG TO C
Γεια σας. Νωρις νωρις εγω :
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 1 Αν και είναι σε πτωτική τάση και οι 2 ομάδες θεωρώ.
ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 2 Δύσκολο να την ξαναπατήσει όπως με Νέα Μάκρη το έμπειρο σύνολο.
ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 1 Μάλλον χαμένο από τα αποδυτήρια το ματς.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 1 Ποιοτικά λέω νέα ιωνία , ομαδική δουλεία όμως ΕΘΝΙΚΟΣ.
ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 1 Παίζει για την σωτηρία ο Περισσός
ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 2 Κάτι μου λέει για ήττα. Απλά προαίσθηση.
ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1 Τρώνε σίδερα στην νεα μάκρη αν πέσουν θα πέσουν σαν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες, τους είδα με εφοα και πραγματικα εντός δύσκολα θα χασουν μεχρι το τέλος.
karfi
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ Πληρης ο Αιολος δεν χανει. Δυνατο ματς! Προταση: 1

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ Κλειστο ματς και ντερμπι. Ο Φιλιππος καιγεται περισσοτερο για τη νικη. Θα παω και εδω με την εδρα. Προταση: 1

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ Ευκολο βραδυ θα εχει η σοβαρη Αναγεννηση. Προταση: 1

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Ντερμπι πενταδας! Μεγαλο ματς αναμενεται! Αν τα ατου του Εθνικου ειναι σε καλη μερα, εχουν προβαδισμα. Προταση: 1

ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. Τα ρεστα του ο Περισσος. Δεν θα χασει το ματς! Προταση: 1

ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ Θελουν μερικες νικες ακομα για να σιγουρεψουν την πρωτια. Νομιζω οτι θα ειναι σοβαροι και θα κερδισουν ευκολα τον Αγιο Θωμα. Προταση: 1

ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ Στην Νεα Μακρη πηγαινουν για το θαυμα! Ο Βριλησσιακος ειναι ομαδα που προσφερεται για να συνεχισουν να πιστευουν στη σωτηρια. Προταση: 1... ενστικτο επιβιωσης.
Paragodas
Καλημέρα σε όλη την παρέα.... Χαμός γίνεται στον όμιλο και με συνδυασμό αποτελεσμάτων αύριο θα γίνει μακελειό.....
Μετά απο μελέτη λοιπόν βλέπω τα εξής αποτελέσματα:

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ ( O ΑΙΟΛΟΣ δεν χάνει μέσα στην έδρα του είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ο οποίος έκανε τη νίκη του την προηγούμενη εβδομάδα. Πιστεύω οτι εδώ δεν θα μπορέσει να κάνει κάτι 1)

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ( O ΦΙΛΙΠΠΟΣ χρειάζεται οπωσδήποτε μια νίκη αλλά απέναντι σε μια συγκροτημένη και απλά καλή ΕΦΟΑ δεν έχει καμία ελπίδα. Θα πάω με το 2 και από θέμα εμπειρίας για την ΕΦΟΑ χωρίς να αποκλείω και τον 1)

[b]ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ( Εύκολος 1 για τους γηπεδούχους δεν μπορεί να ακολουθήσει ο ΓΕΡΑΚΑΣ το ρυθμό αυτό και φαίνεται και σε όλα τα παοτελέσματα του στο 2ο γύρο)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ( Η Ν.ΙΩΝΙΑ χρειάζεται οπωσδήποτε μια νίκη επιτέλους στο 2ο γύρο αν χάσει και αύριο μπαίνει σε μια περίεργη κατάσταση και επικίνδυνη θα έλεγα. Ο ΕΘΝΙΚΟΣ στην έδρα του βέβαια δεν κάνει και δώρα.. Έκανε στον Περισσό ένα θα πάω με τον 1 λόγω έδρας και γιατί πιστεύω οτι ο ΕΘΝΙΚΟΣ είναι σε καλύτερη κατάσταση αυτή την περίοδο...)

ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. ( Ο ΠΕΡΙΣΣΟΣ πιστελυω θα κάνει τον 1 εδώ έστω και δύσκολα. Έχει αποδείξει οτι μπορεί να διαχειριστεί τέτοια παιχνίδια και έκανε μια κακή ήττα την προηγούμενη αγωνιστική θα προσπαθήσει να μείνει σε θέση ισχύος με τους απο κάτω. Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ εκτός έδρας δε νομίζω οτι μπορεί να κάνει κάτι. 1)

ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ ( Καλή περιφέρεια και για τις 2 ομάδες αλλά εύκολα ή δυσκολα ο 1 θα βγει.)

ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ( ΕΔΩ θα γίνει χαμός,,,,Αν βγεί 1 που το πιστεύω η ΜΑΚΡΗ μένει στο παιχνίδι της παραμονής και ο ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ μπλέκει σε περίεργα μονοπάτια... Σε λάθος ώρα πάει να παίξει ο ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ εκεί. Η ΜΑΚΡΗ τα παίζει όλα για όλα. 1)


Υπάρχουν 5 παιχνίδια κλειδιά αυτή την αγωνιστική (ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ, ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. , ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ, ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ & ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ)αν τα αποτελέσματα βγούν έτσι όπως τα έχω προτείνει κάντε τον κόπο να δείτε την βαθμολογία τι έχει να γίνει... ΧΑΜΟΣ καλή αγωνιστική σε όλους...
ellinikobasket150
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.........

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 1

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 2

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 1

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 1

ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 1

ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1

ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1

ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ......
JBORN13
KAΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!!
ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!

ΑΙΟΛΟΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 1 ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ Ο ΑΙΟΛΟΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ-ΕΦΟΑ 1 ΤΟ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΟΥ ΚΟΥΠΟΥΝΙΟΥ!!!ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΦΕΤΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!!ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ?
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ-ΓΕΡΑΚΑΣ 1 ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΛΙΓΑ!!!
ΕΘΝΙΚΟΣ-Ν.ΙΩΝΙΑ 2 ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ Η ΙΩΝΙΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΣ-ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ 2 ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΡΙΤΟ ΚΑΚΙΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ!!
ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΑΓ.ΘΩΜΑΣ 1 ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!
ΜΑΚΡΗ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 1 ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΜΑΚΡΗ ΤΟ ΒΛΕΠΩ 1 ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
tas13
ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 1 (καλυτερη ομαδα οι γηπεδουχοι, θελουν και να καπαρωνουν σιγα σιγα τη θεση στα πλει οφ, δε θα δυσκολευτουν πιστευω)

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 2 (δυσκολο παιχνιδακι, οι γηπεδουχοι παιζουν τη κατηγορια σε καθε παιχνιδι απεναντι ομως σε μια καλυτερη ομαδα νομιζω οτι θα ψαξει να βρει αλλου καποια νικη)

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 1 (ευκολο βραδυ οι γηπεδουχοι)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 2 (νικη και τιποτα αλλο για την ομαδα μου, αν και με αρκετα προβληματακια πρεπει να επανελθουμε στις νικες και να μεινουμε κοντα στη πενταδα)

ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 1 (τη παραμονη του παιζει σε καθε παιχνιδι ο Περισσος και θεωρω οτι μεσα στην εδρα του και απεναντι σε μια αλλοπροσαλη ομαδα εχει το προβαδισμα για τη νικη)

ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 1 (και εδω νομιζω οτι θα εχουν ευκολο βραδυ οι γηπεδουχοι)

ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1 (εδω που εφτασε η Μακρη ειναι μεγαλη ευκαιρια να μπει γερα στο κολπο της σωτηριας και νομιζω θα τα καταφερει)

Καλη αγωνιστικη να εχουμε παιδια..
topten
Ματσάρα στο Αιγάλεω και..........................ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΑΓ.ΘΩΜΑΣ 67-77
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.