Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ 2012-13 (2ος Όμιλος)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
BAO13
ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ 1 ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ...............
kol

ΠΟΝΕΣΕ Η ΗΤΤΑ.....ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ..ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ!!!!!
PG TO C
Μπορεί να έχασα τον άσσο του ΑΙΟΛΟΥ , αλλά έπιασα το διπλό του ΘΩΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 101 !!!! βλέπω Θωμα στα πλαι οφ ενώ την ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ να επαναπροσδιορίζει στόχους... Ά και που σαι JBORN 13 , μην βάζεις στάνταρ στα ματς σου... παίζε καλύτερα συστήματα...
ETHNIKOSGS
QUOTE(JBORN13 @ Feb 21 2013, 13:32 ) *
ΕΘΝΙΚΟΣ-Ν.ΙΩΝΙΑ 2 ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ Η ΙΩΝΙ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

φιλε jborn 13 ΕΘΝΙΚΟΣ Γ.Σ-ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 58-51 ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ
littleboy
1)ΟΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ
2)Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΘ Β.Α.Ο. ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΡΟΖ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ
3)ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΞΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΩΡΑ..ΣΤΙΣ 8 ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟ
4)ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΜΕΤΩΠΙΚΗ

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ...ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ !!
PG TO C
Τι εννοείς... δεν καταλαβαινουμε... γραψε το αποτέλεσμα
littleboy
2
PG TO C
τι διπλο ρε φιλε?????? σε πιο ματσ????????? στο φιλιππας - εφοα?????? τι μας λες κατι καινούργιο? Πιο άχαστο δεν υπήρχε. οπότε αλλο ειναι το ματς. Πιο???????????
littleboy
ΜΑΚΡΗ-ΒΑΟ
pk2010
ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 65 - 74
KONDILOS
ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΧΘΕΣ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ............
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ.
ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ,ΠΑΙΧΤΕΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ TEAM,ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΛΑΒΑΜΕ ΧΘΕΣ.
PG TO C
Φίλε του Διαγόρα ¨. Επειδή έχω δει πολλά ματς της ομάδας σου φέτος , όπως και περσυ, για φετος ειδικα θα σε συμβουλευα να μην μιλάς για διαιτησία γτ μόνο η δικιά σου ομάδα έχει βοηθηθεί τόσο. Δεν θέλω να ανοίξουμε αντιπαράθεση αλλά και να αδικηθηκες χθες δεν έγινε κατι.. πάλι πρώτος είσαι.. Δεν βγήκες όμως όταν σε σπρώχνουν με τα 1000 να πεις οτι σε βοηθησαν τα κοράκια.. για μένα η ομάδα σου έπρεπε να είχε τουλάχιστον 2-3 ήττες ακόμα. Καλημέρα, καλή συνέχεια, είστε όντως η καλύτερη ομάδα φέτος.
kol

ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΟΞΥΜΩΡΟ... ΕΧΩ ΔΕΙ Κ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΦΥΡΙΞΕΙ..ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ, ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ...ΑΣ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΛΑ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕ!!ΑΠΛΑ!
KONDILOS
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ , ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΕΣ 2-3 ΗΤΤΕΣ.ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.......ΚΑΛΟ ΣΚ!!!!
dimitriskrit
Τα θερμα μου συγχαριτηρια στην ομάδα της Ν. Μακρης που απεδειξε περιτρανα πως αξίζει να βρίσκεται στον πάτο, οχι τοσο βαθμολογικά και παιχτικά οσο ηθικά. Απαράδεκτη και αντιμπασκετικη η χθεσινη συμπεριφορά των παικτων την ομάδας κατά τη διάρκεια και ειδικά μετά τη λήξη του παιχνιδιου με το Βρηλισσιακου, με επίθεση των παικτων κατα της ΕΞΕΔΡΑΣ-φιλαθλων της αντιπαλης ομαδας, και μαλιστα με μπαλα, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ(να σημειωθει οτι οι φιλαθλοι ηταν κοπελες στη συγκεκριμενη σκηνη) !!! Ότι και να σου λενε απ εξω υποτιθεται εχεις την αυτοσυγκρατηση και το ΗΘΟΣ να μη δωσεις σημασια. Με συγχωρειτε αλλα εγω δεν ειδα αντρες στο αντρικο τμημα της Ν. Μακρης. Και εμεις χασαμε παιχνιδια αλλα δεν πηγαμε να σκοτωσουμε κοσμο.

Αποτέλεσμα αυτων, η γραμματεια κρατησε 3 δελτια (2 απο την ομαδα της Μακρης και ενα απο του Βρηλισσιακου) και αναμένεται αποφαση για τον αριθμο των αγωνιστικων που δε θα παρουν μερος οι παιχτες.

Αν ημουν σ αυτη την ομαδα κυριοι, θα ντεπομουν να λεω οτι ειμαι συμπαιχτης τους.
BAO13
ΟΣΟ ΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΕΡ8ΕΙ ΠΡΙΝ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑ ΒΡΗΛΙΣΣΙΑ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΗΛΙΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ 3ΠΛΑΣΙΕΣ ΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ! ΟΣΟΝ ΑΝΦΟΡΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΑΛΛΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΤ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΠΑΙΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ΜΑΣ !!!!
JBORN13
KAΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΡΙΝΗ ΚΟΥΒΑ!!!
ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΕΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΝΑ ΝΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ!!!
ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΙΡΩΝΙΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΑΣ,ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΟΧΙ!!!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ!!!
ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΑΘΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ .Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓ.ΘΩΜΑ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,Η ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΣ Ν.ΜΑΚΡΗΣ,ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΙΟ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΟΧΙ ΚΑΚΗ ΟΜΑΔΑ),Ο ΑΣΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΙΩΝΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ,Η ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΦΟΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ 2ης ΘΕΣΗΣ ΕΝΩ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΠΛΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΓΕΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ.ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ 3 ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΙΥΣΚΟΛΟ!!!
ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ Σ/Κ!!!
Paragodas
Καλημέρα παιδιά....Είχε πολύ ενδιαφέρον η προηγούμενη αγωνιστική.Ξεχωρίζω τη νίκη του Θωμά απέναντι στον Διαγόρα μπράβο στα παιδιά του Θωμά και τη νίκη του Ψυχικού μέσα στον Ταύρο. Νίκη που είναι πολύ σημαντική για την συνέχεια....
Αύριο για εμένα υπάρχουν πάλι παιχνίδια με πολύ ενδιαφέρον...στην κορυφή θα τοποθετήσω το Ν.ΙΩΝΙΑ-ΠΕΡΙΣΣΟΣ (το οποίο θα πάω να παρακολουθήσω) και μετά ΓΕΡΑΚΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ & ΠΟΣΕΙΔΩΝ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ & ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ.
Πάμε στα προγνωστικά λοιπόν:

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ - ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ( Μεγάλη νίκη ανάσα για τους γηπεδούχους την προηγούμενη αγωνιστική με νίκη και αύριο θα έλεγα οτι κάνουν ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή τους. Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ από την άλλη αν δεν κερδίσει ούτε αύριο πιστεύω οτι πολύ δύσκολα θα σωθεί. Θα πάω με τον 1)

ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ ( Μεγάλο παιχνίδι κι εδώ για την 2η θέση. Περίεργο ματς γιατί και οι 2 ομάδες έχουν φοβερή περιφέρεια. Δεν ξέρω πόσο θα μπορέσει να ακολουθήσει το ρυθμό της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ η ΕΦΟΑ αν και η ΕΦΟΑ είναι έμπειρη ομάδα και μπορεί να επιβάλλει το ρυθμό της όπως το έκανε και με το Διαγόρα. Από ένστικτο και μόνο θα πάω με το 2) Πιστεύω είναι πιο φορμαρισμένη αυτό τον καιρό η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ (Παιχνίδι δίχως αύριο για τους γηπεδούχους που αν θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία πρέπει να πάρουν τέτοια παιχνίδια. Ο ΕΘΝΙΚΟΣ είναι σε καλή κατάσταση και πιστεύω δεν θα τα καταφέρει αύριο αν και θέλει να μείνει σε τροχιά πελι-οφ. 1 από εμένα)

ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ( Παιχνίδι για γερά νεύρα εδώ και τελείως απρόβλεπτο. Η Ν.ΙΩΝΙΑ έχει 5 ήττες στα τελευταία 6 παιχνίδια και για εμένα έχει χάσει τα πλει-οφ. Αν χάσει και αύριο μπλέκει άσχημα καθώς πέφτει πάρα πολύ. Ο ΠΕΡΙΣΣΟΣ από την άλλη κάνει έναν καλό 2ο γύρο και φαίνεται πιο έτοιμος αυτή την περίοδο. Στο πρώτο παιχνίδι που είχα δει είχε κερδίσει στην παράταση.Μεγάλο κίνητρο και για τις 2 ομάδες είναι το τοπικό derby που όλοι περιμένουν. Θα πάω με το 2 από ένστικτο και γιατί θεωρώ οτι ο ΠΕΡΙΣΣΟΣ είναι σε καλύτερη κατάσταση)

ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. ( Εύκολα ή δύσκολα οι γηπεδούχοι θα πάρουν τον 1. Έχουν ανώτερη ομάδα και κυνηγάνε και τα πλει οφ. Ο Θεμιστοκλής που ήταν απλά τυχερός στον 1ο γύρο για εμένα, τώρα είναι στις θέσεις που θα έπρεπε να είναι απο την αρχή)

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 ( Δύσκολο παιχνίδι κι εδώ. Ο ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ έχει φτάσει αθόρυβα κοντά στα πλει-οφ. Αν κερδίσει και αύριο θα είναι ακόμα πιο κοντά. Ο ΑΙΟΛΟΣ θέλει τη νίκη για να μην έχει προβλήματα αν και δεν θα είναι εύκολο το 2πλό. Θα πάω με αυτό όμως καθώς πιστεύω οτι είναι πιο ολοκληρωμένη σαν ομάδα ο ΑΙΟΛΟΣ. 2)

ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ (Εύκολο απόγευμα για τους γηπεδούχους που έκαναν κακή ήττα την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στην πεσμένη πλέον ΜΑΚΡΗ. 1)


Αυτά από εμένα...Καλή αγωνιστική σε όλους....
PG TO C
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ - ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 2 ( Παραδοσιακή ομάδα Β έσκα. Δεν τους βλέπω να πέσουν)
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ 1 ( Πιο ΟΜΑΔΑ τα Πετράλωνα , Μεγαλύτερη κλάση 2-3 παικτες της ΕΦΟΑ. Έστω οριακά θα κερδίσει η ΕΦΟΑ)
ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ 2 ( Μάλλον ο Καο θα έχει τοπικό ντερμπυ με Κρόνο στην Γ εσκα. Ο εθνικός είναι σε τροχια πλαι οφ , πιο γεμάτο ροστερ έστω και στο 4 δεκαλεπτο θα παρει το ματσ.)
ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ Νο bet ( O θάνατος σου η ζωή μου)
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 1 ( απλα δεν μπορει ο Θέμης)
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 1 ( έυκολα κίολας)
ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ 1 ( χωρίς λόγια)
doctor_dru
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ - ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 1
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ 2
ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ 2
ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ 1
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 1
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 2
ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ 1
ellinikobasket150
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.....

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ - ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 1
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ 2
ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ 2
ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ 1
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 1
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 2
ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ 1

ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ........

JBORN13
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!!!
ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ ΚΟΥΒΑ!!!

ΕΦΟΑ-ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ 2 ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΕΞΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΣ!!!
ΓΕΡΑΚΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ 1 ΑΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΣΕ,ΚΙΝΗΤΡΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ!!!
ΑΓ.ΘΩΜΑΣ-ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ 1 ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ!!!
ΔΙΑΓΟΡΑΣ-Ν.ΜΑΚΡΗ 1 ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!!!
Ν.ΙΩΝΙΑ-ΠΕΡΙΣΣΟΣ 1 ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ!!!ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ 1 ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΟΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ!ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΣΣΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ!!!
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ-ΑΙΟΛΟΣ 2 ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ Ο ΑΙΟΛΟΣ

ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ!!!

tas13
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ - ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 1 (αυτα τα παιχνιδια πρεπει να τα παρουν οι γηπεδουχοι για τη σωτηρια και θεωρω οτι εστω και δυσκολα θα κερδισουν)

ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ 1 (το μεγαλο ντερμπι για τη δευτερη θεση, δεν εχουν και μεγαλες διαφορες οι ομαδες, ισως λιγο καλυτεροι οι φιλοξενουμενοι λογω των περισσοτερων επιλογων, παω με τον ασσο κυριως λογο εδρας εκει που αποκτα μεγαλο πλεονεκτημα αυτη η ομαδα)

ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ 1 (δεν εχουν αλλα περιθωρεια οι γηπεδουχοι, τελικος γι'αυτους το παιχνιδι αυτο, νομιζω οτι θα το παρουν αυτο το ματσακι απεναντι σε μια ομαδα με λιγες επιλογες που ειναι ομως αρκετα απροβλεπτη)

ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ 1 (ετσι οπως τα εχουμε κανει τι να πω τωρα, τοπικο ντερμπι και πολυ κρισιμο ματς για εμας, νικη γιατι αλλιως θα εχουμε μπλεξιματα)

ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 1 (ανεβασμενος πολυ ο Θωμας, δε βλεπω να χανει)

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 2 (πιο ποιοτικη ομαδα οι φιλοξενουμενοι, δυσκολο παιχνιδι παντως αλλα εστω και δυσκολα βλεπω διπλο)

ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ 1 (χαωδης η διαφορα)

Καλη αγωνιστικη να εχουμε παιδια..
disoh7
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. ( Εύκολα ή δύσκολα οι γηπεδούχοι θα πάρουν τον 1. Έχουν ανώτερη ομάδα και κυνηγάνε και τα πλει οφ. Ο Θεμιστοκλής που ήταν απλά τυχερός στον 1ο γύρο για εμένα, τώρα είναι στις θέσεις που θα έπρεπε να είναι απο την αρχή)

Έχεις μεγάλο δίκιο σε αυτό που λες ... πολύ τυχερός ήταν ... από τύχη κέρδισε 1η Αγ. τον Αίολο 10 πόντους ... 2η Αγ. τον Φίλιππο εκτός ... 3η Αγ. την Αναγέννηση ... 5η Αγ. τον Περισσό 16 πόντους ... 6η Αγ. τον Αγ. Θωμά 22 πόντους ...κλπ... μήπως θα έπρεπε να παίξουν Τζόκερ μπας και έπιαναν κανένα δελτίο ? Απλά το θέμα είναι ότι κανένας δεν κάθεται να σκεφτεί τι προβλήματα μπορεί να έχει μια ομάδα (τραυματισμούς, οικογενειακές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις κλπ) και ο καθένας κάθεται πίσω από ένα pc και σχολιάζει ... καλό είναι να εκφράζει κάποιος την γνώμη του αλλά να ξέρει και τα πράγματα σωστά και όχι να βγάζουμε δικά μας συμπεράσματα
tarx_12
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ - ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 2
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ 1 ( H MONH ΑΗΤΤΗΤΗ ΕΔΡΑ )
ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ 2 ( ΦΟΥΛ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ )
ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ 1 ( ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΝΙΚΗ)
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 1 ( ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙΣ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ)
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 1 ( ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΛΥΕΙ Ο ΤΑΥΡΟΣ)
ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ 1

ΑΝ ΠΙΑΣΩ 4/7 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ.....


jsoiler
Μεγάλη νίκη σήμερα για την ομάδα μας(θεμιστοκλής) μέσα στο Άγιο Θωμά κόντρα στα προγνωστικά και κόντρα στη διαιτησία.Μπράβο ρε μάγκες....
gspara
EΦΟΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ 66-68(12-10,28-28,47-53)
Μεγαλη νικη των Πετραλωνων σε ενα συναρπαστικο ντερμπι με συνεχεις εναλλαγες στο προβαδισμα,με την ισοπαλια ισως να ειναι το δικαιο αποτελεσμα.
Το παιχνιδι κριθηκε με 2 βολες του Πουλερη,ενω το 3ποντο του σεντερ των γηπεδουχων(12) στην κορνα βρηκε σιδερο.
Καθοριστικο 4ποντο του Διονυσοπουλου για το 61-62.
Κορυφαιος των νικητων ο Πουλερης,ενω ο Κουτσουβας στενα μαρκαρισμενος ηταν αστοχος.
Απο την ΕΦΟΑ κορυφαιοι το play(10) και το 12.Η πολυωρη παραμονη τους στον παγκο στην γ περιοδο αποσυντονισε την ομαδα καθως στο α ημιχρονο το 10 ειχε καταφερει να επιβαλει αργο ρυθμο.
Δυστυχως ο αγωνας διεξηχθη χωρις να λειτουργει ο ηλεκτρονικος πινακας.Δεν ξαναπαω γηπεδο χωρις χαρτι και μολυβι.
PG TO C
ΕΦΟΑ- ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΔΙΠΛΟ. 1/4 ΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΕΦΟΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ. ΜΕΓΑΛΟ ΓΚΟΛ ΦΑΟΥΛ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΑΠΟ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟ. ΥΠΟΨΙΑ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ( ΝΟ 12 ) ΣΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΒΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΦΑΟΥΛ ΑΝ ΕΓΙΝΕ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΕΦΟΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΓΥΜΝΑΣΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ Ν012 ΠΑΡΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ ΡΟΛΑΡΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. ΤΟ ΝΟ 10 ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΟΥΤΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΑΠΟ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΠΟΥΛΕΡΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΜΟΥΛΑΣ ΚΛΑΣΙΚΑ ΤΑ ΠΟΝΤΑΚΙΑ ΤΟΥ , ΕΝΩ ΤΟ ΝΟ 14 ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΣ, ΕΧΑΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΛΕΣ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΧΕΣ ΣΤΑ PLAY OFF, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΜΙΝΙ ΣΥΡΡΑΞΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΙΚΤΩΝ ΕΦΟΑΣ ΚΑΙ ΚΟΟΥΤΣ ΔΡΟΥΜΠΟΥΚΗ. ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ( ΑΝΤΕ ΚΑΙ ...... Γ.......ΤΕ ) ΟΘΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ. ΔΕΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΗ. ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ. ΜΑΚΡΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΙΚΡΟΣ Ο ΜΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
alexman95
ΕΣΚΔ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 43(16)
ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ 40(27)


Διαιτητές :Τσαχάκης , Πλιακάς

ΕΣΚΔ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ : ( Θεολογίτης , Ραρρής ) : Καλασούντας 10 , Ιγγλέζος 9(1) , Κασαπάκης 8 Φατούρος 6 , Θαλασσινός 4 , Σαββαΐδης 2 , Κανλής 2 , Ιωάννου 2 , Κωσταρής , Σπύρου , Ξενάκης Μπόϊκος
ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ : (Μέξης , Βουτσελάς ) : Τζενές 13(3) ,Μπαρδάκος 8 Παπαδόπουλος 5(1) ,Γιώργος 5 , Καζακίδης 4 , Βλάσσης 2 , Τσαντήλας 2 , Τριαντάφυλλος 1 , Σιαφάς , Κοκκινίδης , Κιζηλής , Σίρκογλου

Πολύ ωραία ατμόσφαιρα όπως ήταν αναμενόμενο στο καθιερωμένο τοπικό ντέρμπι. Αγωνιστικά δεν ήταν καλό το παιχνίδι (το σκορ τα μαρτυράει όλα) και γενικά υπήρχε πολύς εκνευρισμός. Ο Περισσός είχε το προβάδισμα κατά την διάρκεια του αγώνα αλλά στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου και σε όλο το 4ο δεκάλεπτο, με όπλο την άμυνα, η Ιωνία γύρισε το αγώνα και κατάφερε να πάρει την νίκη και να ανέβει ψυχολογικά και βαθμολογικά στο πρωτάθλημα. Ο Περισσός είναι ΟΜΑΔΑ αλλά δεν έχει το κατάλληλο υλικό για να απειλήσει τις άλλες ομάδες. Προσωπικά πιστεύω ότι κινδυνεύει πάρα πολύ και δύσκολα θα σωθεί. Η Νέα Ιωνία (όπως και άλλες ομάδες) είναι σε μία περίεργη κατάσταση όπου προσπαθούν να μείνουν στην κατηγορία αλλά και ταυτόχρονα κοιτάνε και τα Play Off. Φωτιά το πρωτάθλημα φέτος και έτσι όπως πάει μέχρι την τελευταία αγωνιστική δεν θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες.
Paragodas
Καλημέρα σε όλους,

Πήγα και είδα το ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ-ΠΕΡΙΣΣΟΣ... Γεμάτο γήπεδο με ωραία ατμόσφαιρα... Ο ΠΕΡΙΣΣΟΣ ξεκίνησε δυνατά για εμένα στο τέλος του ημιχρόνου κέρδιζε 11 πόντους αν δεν κάνω λάθος... Στο δεύτερο ημίχρονο η Ν.ΙΩΝΙΑ ανέβηκε και πήρε το παιχνίδι στο τέλος.... Ανέβασε την άμυνα και μπόρεσε να πάρει ένα παιχνίδι που ίσως να ήταν και χαμένο έτσι όπως πήγαινε..

Συμπέρασματα που έβγαλα: O ΠΕΡΙΣΣΟΣ έχει παίχτες που μπορούν να σταθούν πολύ άνετα στην κατηγορία αλλά δεν έχει προπονητή. Στο 4ο δεκάλεπτο φάνηκε τρελά αυτό...Δεν ήξερε τι να κάνει στο γήπεδο..Δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί τους παίχτες του καθόλου....Επειδή έχω δει την συγκεκριμένη ομάδα φέτος 5-6 φορές σε αυτό καταλήγω

Όσο για Ν.ΙΩΝΙΑ έμπειρη ομάδα αλλά δεν πρέπει να έχουν καλό κλίμα μεταξύ τους... Εμένα έτσι μου φάνηκε τουλάχιστον... Αλλά δε νομίζω οτι μπαίνει στα πλει οφ.... Αλλά και ο δικός τους προπονητής δεν βλέπει τπτ...

Καλή συνέχεια και στις 2 ομάδες....


Για το ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ τώρα: Εγω φίλε μου σας ΄έχω δει σε 2 παιχνίδια N.ΙΩΝΙΑ στον 1ο γύρο και με Πετράλωνα που χάνατε στο ημίχρονο 61-18 τι θες να σου πω??? Εγώ αυτά είδα και αυτά λέω...


¨Αντε καλημέρα σε όλους....
BAO13
BAO-ΑΙΟΛΟΣ 58-64 . Ο ΑΙΟΛΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 40 ΛΕΠΤΑ ΖΩΝΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΝ ΕΠΕΞΑΝ ΜΑΝ ΤΟ ΜΑΝ. ΚΟΛΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ 2ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΟΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΗΜΑΙΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ 8ο ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟΥ. (ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΦΑΟΥΛ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ Π ΕΔΩΣΕ ). 2 ΤΥΧΕΡΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΣΤΟ 4ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΙΣΧΥΡΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ . ΟΜΩΣ 40 ΛΕΠΤΑ ΖΩΝΗ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Π ΟΤΑΝ ΝΙΚΑΕΙ ΚΛΕΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΣΑΝ ΤΗ ΧΕΛΩΝΑ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΗΣ !!!!!
DJS
QUOTE(BAO13 @ Mar 1 2013, 13:45 ) *
BAO-ΑΙΟΛΟΣ 58-64 . Ο ΑΙΟΛΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 40 ΛΕΠΤΑ ΖΩΝΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΝ ΕΠΕΞΑΝ ΜΑΝ ΤΟ ΜΑΝ. ΚΟΛΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ 2ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΟΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΗΜΑΙΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ 8ο ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟΥ. (ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΦΑΟΥΛ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ Π ΕΔΩΣΕ ). 2 ΤΥΧΕΡΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΣΤΟ 4ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΙΣΧΥΡΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ . ΟΜΩΣ 40 ΛΕΠΤΑ ΖΩΝΗ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Π ΟΤΑΝ ΝΙΚΑΕΙ ΚΛΕΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΣΑΝ ΤΗ ΧΕΛΩΝΑ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΗΣ !!!!!

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΖΩΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ,ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΙΚΑΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΩΝΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ 40 ΛΕΠΤΑ.ΟΠΩΣ ΠΑΙΞΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΖΩΝΗ ΕΦΟΣΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΤΣΙ ΑΣ ΕΠΑΙΖΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΖΩΝΗ.ΑΡΑ ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΤΗ ΖΩΝΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΦΟΒΟ ΚΛΠ...ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 55 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟΠΟΤΕ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ...ΑΡΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΩΣΤΑ ΕΠΑΙΞΕ ΖΩΝΗ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ......
BAO13
QUOTE (DJS @ Mar 1 2013, 14:10 ) *
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΖΩΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ,ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΙΚΑΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΩΝΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ 40 ΛΕΠΤΑ.ΟΠΩΣ ΠΑΙΞΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΖΩΝΗ ΕΦΟΣΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΤΣΙ ΑΣ ΕΠΑΙΖΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΖΩΝΗ.ΑΡΑ ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΤΗ ΖΩΝΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΦΟΒΟ ΚΛΠ...ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 55 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟΠΟΤΕ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ...ΑΡΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΩΣΤΑ ΕΠΑΙΞΕ ΖΩΝΗ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ......

ΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΛΕ Μ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΠΗΚΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥΤΑΡΑΝ
tarx_12
Αυτοί που ανακάλυψαν στο μπασκετ , οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ δηλαδή ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΖΩΝΗ . Την ζώνη την παίζουμε εμείς οι Ευρωπαίοι που είμαστε άμπαλοι και θέλουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Για μένα είναι απαράδεκτο να παιζεις 40 λεπτα ζώνη. Έπρεπε να υπάρχει νομοθεσία για το ΠΟΛΥ 20 ΛΕΠΤΑ. είτε είναι Δ ΕΣΚΑ που παίζουν ΜΟΝΟ ΖΩΝΗ είτε Α1 . Πάντως θεωρω πως ο Αίολος Δύσκολα θα μπει play off
DJS
QUOTE(tarx_12 @ Mar 1 2013, 14:46 ) *
Αυτοί που ανακάλυψαν στο μπασκετ , οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ δηλαδή ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΖΩΝΗ . Την ζώνη την παίζουμε εμείς οι Ευρωπαίοι που είμαστε άμπαλοι και θέλουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Για μένα είναι απαράδεκτο να παιζεις 40 λεπτα ζώνη. Έπρεπε να υπάρχει νομοθεσία για το ΠΟΛΥ 20 ΛΕΠΤΑ. είτε είναι Δ ΕΣΚΑ που παίζουν ΜΟΝΟ ΖΩΝΗ είτε Α1 . Πάντως θεωρω πως ο Αίολος Δύσκολα θα μπει play off

ΤΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΝΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ??ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ Η ΑΜΥΝΑ ΖΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ...ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΑΙΖΕΤΕ 40 ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ...ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΖΩΝΗΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟ 2006 ΟΠΟΤΕ ΑΣΕ ΤΗ ΖΩΝΗ ΣΤΟ ΝΒΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΘΕΑΜΑΤΟΣ.....
tarx_12
Φίλε,
Ο σκοπός του μπάσκετ ειναι να μπει το τοπι στο καλάθι. Κάθε ενέργεια που έχει ως σκοπό να το δυσκολέψει ( όπως ειναι η άμυνα ζώνης) τραβάει πίσω το άθλημα. Πολλές φορές κέρδισα ματς παίζοντας ζώνη. Ξέρεις τι πιστεύω? Καλύτερα να έπαιζα μαν το μαν και να έχανα. Εγώ το θεωρώ πιο αντρίκιο. Σε μια άμυνα μαν το μαν βγαίνουν τις περισσοτερες φορες φάσεις 1 vs 1 . Ekei θεωρώ πως είναι και η γοητεία του παιχνιδιου. Οσο για το ΝΒΑ... Άστο.... το ότι ο χειρότερος αμερικάνος είναι ΣΤΑΡ στις ομάδες μας τα λεει όλα..
tarx_12
Φίλε,
Ο σκοπός του μπάσκετ ειναι να μπει το τοπι στο καλάθι. Κάθε ενέργεια που έχει ως σκοπό να το δυσκολέψει ( όπως ειναι η άμυνα ζώνης) τραβάει πίσω το άθλημα. Πολλές φορές κέρδισα ματς παίζοντας ζώνη. Ξέρεις τι πιστεύω? Καλύτερα να έπαιζα μαν το μαν και να έχανα. Εγώ το θεωρώ πιο αντρίκιο. Σε μια άμυνα μαν το μαν βγαίνουν τις περισσοτερες φορες φάσεις 1 vs 1 . Ekei θεωρώ πως είναι και η γοητεία του παιχνιδιου. Οσο για το ΝΒΑ... Άστο.... το ότι ο χειρότερος αμερικάνος είναι ΣΤΑΡ στις ομάδες μας τα λεει όλα..
alexman95
Μιας και είδα την συζήτηση, να πω ότι και εγώ δεν είμαι fan της ζώνης και ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Βέβαια δεν μπορούμε να κρίνουμε μία ομάδα με το πως παίζει, αφού καλός ή κακός το αποτέλεσμα στο τέλος μετράει. Το μπάσκετ είναι παιχνίδι τακτικής και η ζώνη είναι ένα τρόπος άμυνας. ''Άσχημο'' στο μάτι και κουραστική, αλλά είναι και αυτό μία άμυνα. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι απαράδεκτο να παίζουν παιδικά και εφηβικά 30 λεπτά ζώνη. Όταν λες στο παιδάκι 15 χρονών να παίζει ζώνη για να πάρεις το παιχνίδι τότε ναι είναι τραγικό. Αφού σε τέτοια τμήματα το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ που έχει σημασία είναι το αποτέλεσμα Το θέμα είναι τα παιδιά να παίξουν, να μάθουν και να ευχαριστηθούν μπασκετάκι. Στο αντρικό τώρα, δικαίωμα του κάθε προπονητή να παίζει ζώνη αν πιστεύει ότι μπορεί να πάρει τον αγώνα.

Και αφού πήρα φόρα τώρα rolleyes.gif να πω ότι χτες στο Ιωνία-Περισσός η διαιτησία ήταν ΑΨΟΓΗ. Και πρέπει να τα λέμε αυτά γιατί το 90% των διαιτητών στην Β'ΕΣΚΑ είναι για γέλια.
Vmax
QUOTE(alexman95 @ Mar 1 2013, 15:54 ) *
Μιας και είδα την συζήτηση, να πω ότι και εγώ δεν είμαι fan της ζώνης και ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Βέβαια δεν μπορούμε να κρίνουμε μία ομάδα με το πως παίζει, αφού καλός ή κακός το αποτέλεσμα στο τέλος μετράει. Το μπάσκετ είναι παιχνίδι τακτικής και η ζώνη είναι ένα τρόπος άμυνας. ''Άσχημο'' στο μάτι και κουραστική, αλλά είναι και αυτό μία άμυνα. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι απαράδεκτο να παίζουν παιδικά και εφηβικά 30 λεπτά ζώνη. Όταν λες στο παιδάκι 15 χρονών να παίζει ζώνη για να πάρεις το παιχνίδι τότε ναι είναι τραγικό. Αφού σε τέτοια τμήματα το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ που έχει σημασία είναι το αποτέλεσμα Το θέμα είναι τα παιδιά να παίξουν, να μάθουν και να ευχαριστηθούν μπασκετάκι. Στο αντρικό τώρα, δικαίωμα του κάθε προπονητή να παίζει ζώνη αν πιστεύει ότι μπορεί να πάρει τον αγώνα.

Και αφού πήρα φόρα τώρα rolleyes.gif να πω ότι χτες στο Ιωνία-Περισσός η διαιτησία ήταν ΑΨΟΓΗ. Και πρέπει να τα λέμε αυτά γιατί το 90% των διαιτητών στην Β'ΕΣΚΑ είναι για γέλια.

Δημοσίευση #1


rookie (3~20)
Group Icon

Ομάδα: Players
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 1-December 08
Από: Πετρούπολη
Αριθμός Μέλους: 5,908
Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναικός
Αγαπημένος Παίχτης: Διαμαντίδης
Αγαπημένη θέση: Point Guard

Φάουλ: (0%)
-----
-


Καλησπέρα κ καλο μηνα σε ολη την εδω μπασκετικη κοινοτητα.
Θα ηθελα να αναφερθω στην παρεξηγημενη αμυνα ζωνης κ στο υπερτιμημενο man to man.
Σκοπος μου δεν ειναι η επιθετικη αντιπαραθεση αλλα η ανταλλαγη αποψεων.
Καταρχην στην συγκεκριμενη κατηγορια οι περισσοτερες ομαδες παιζουν κακο man to man, χωρις βοηθειες κ περιστροφες (ειδικα για 2η περιστροφη ουτε να το συζηταμε)...ειναι ωραιο λοιπον να βλεπεις μια κακη αμυνα ή μια κακη εικονα ομαδας, μονο κ μονο για να ειναι τυπου man to man?
Οσο για τη ζωνη, αφου επιτρεπεται απο τους κανονισμους, δεν υπαρχει κατι αθεμιτο στην χρησιμοποιηση της οπως κ στο ποση ωρα καποιος μπορει να την χρησιμοποιησει.
Δεν ειμαι fan της ζωνης αλλα ουτε κ πολεμιος της.Θεωρω πως ειναι πολυ δυσκολο καποιος να παιξει μια σωστη κ οχι ταμπουρι ζωνη.Θελει φοβερη φυσικη κατασταση κ περισσοτερη ενταση κ φαντασια απο τους αμυντικους. εχει πολυ μεγαλη θεωριτικη υλη κ παρα πολλα μυστικα...μπορει να κανεις παγιδες, να παιξεις match up στις θεσεις των επιθετικων, να παρεις με man to man τα κοψιματα, να παιξεις με scrable μορφες...απιστευτα μεγαλη θεωρητικη υλη..
Αν θεωρει καποιος οτι μπορει ευκολα να στηθει μια αμυνα ζωνης τοτε συνεπαγεται πως πολυ ευκολα μπορει να διασπασθει. Δεν νομιζω πως το οτι δεν ξερουμε να παιζουμε ζωνη κ συνεπως δεν ξερουμε να την σπαμε, σημαινει πως η ζωνη ειναι κακη.
Για παραδειγμα, επειδη τοχω αντιμετωπισει συχνα στην κατηγορια, το κλειστο man to man με αλλαγες στα screen, τι αμυνα ειναι?Αν παλι καποιος παιξει 40 λεπτα man to press ειναι σωστος ενω αν παιξει 40 λεπτα zone press ειναι κατακριτεος?Το man to man περιεχει πολλα στοιχεια ζωνης (ο παικτης στη weak/help side, παιζει ζωνη στην ουσια -- στο man to man, σε οποιο σημειο του γηπεδου κ αν κανεις παγιδα, η διαταξη σου γινεται 2-2-1, δεν ειναι ζωνη?)
Το 1997 η ΕΣΚΑ στο αναπτυξιακο της (ειχα την τυχη ναμαι περιφερειακος προπονητης γιαυτο κ το γνωριζω καλα) αποφασισε στα πρωταθληματα της να απαγορευσει τη ζωνη....κ να δωσει την αρμοδιοτητα στους διαιτητες να οριζουν ποια ομαδα κ ποτε παιζει ζωνη, τιμωροντας την με τεχνικη ποινη.Το αποτελεσμα ηταν τραγελαφικο με αποκορυφωμα, οταν οι πρωταθλητριες μας ομαδες πηγαν στους πανελληνιους τελικους να εγκλωβιστουν απο τις ζωνες.
Οσο για τα αμερικανακια του ΝΒΑ, μην ξεγελιεστε....τα τυπακια αυτα, στη ζωη τους εχουν παιξει απειρες ωρες ζωνων κ απειρες μορφες ζωνων...για την ακριβεια ειναι οι επιστημονες στις ζωνες....μπορουν κ παιζουν 3 διαφορετικες αμυνες ζωνης σε μια μονο 24αρα αμυνα τους...αυτο κ αν τα λεει ολα
Απο την αλλη σκεφτομαι γιατι να ειναι θεμιτο το man to man και γιατι να μην ειναι το ball defense ή η amoeba??
Αν καποιος παικτης δεν ξερει να παιζει κατι...δεν φταιει αυτος...φταινε οι προπονητες του που δεν τον διδαξαν....κ αν εμεις οι προπονητες διδασκουμε λαθος ή ειμαστε ασχετοι, δεν φταιμε εμεις, φταινε αυτοι που μας χρησιμοποιουν στις ομαδες τους....κ εκει ειναι το προβλημα τελικα....οτι οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι ασχετοι κ δε μπορουν να μας κρινουν αν ξερουμε κ αν ειμαστε σωστοι παιδαγωγοι για τα παιδια τους
Θεωρω πως εχουμε σοβαροτατα προβληματα ηθικης ταξεως να αντιμετωπισουμε. Ζουμε στο πιο νομοθετικα ρατσιστικο καθεστως, παγκοσμιας μπασκετικης βλακειας...κ αναφερομαι στο νομο περι 30αρηδων κ στο νομο περι υποχρεωτικης συμμετοχης πιτσιρικαδων στην 5αδα...που θα καταστρεψει τους πιτσιρικαδες και κατα συνεπεια τις ομαδες κ το μπασκετακι....ζουμε παιχνιδια που ο αντιπαλος δεν σηκωνει απο κατω τον αντιπαλο οταν αυτος πεσει.. ακομα ζουμε ψευτοτσαμπουκαδες....κ δυστυχως κακες διαιτησιες....απο καλους ομως διαιτητες (γιατι το να σε σφυριζει ασχημα ενας κακος διαιτητης δεν ειναι κατακριτεο...αλλα να σε σφυριζει ασχημα ενας καλος διαιτητης, τοτε ειναι θεμα)
Ζουμε ολοι μας μια σκληρη πραγματικοτητα στις προσωπικες μας ζωες, χωρις φως στο τουνελ...παρολα αυτα, ενω ειμαστε τυχεροι που εχουμε αυτο το υπεροχο 2ωρακι μας καθε μερα να ξεσκασουμε στο γηπεδο σε κατι που τοσο ολοι μας αγαπαμε....εχουμε αναλωθει σε μικροτητες λογω της καθημερινοτητας μας....λυσεις υπαρχουν....δυστυχως ομως αυτοι που παιρνουν τις αποφασεις ειναι οι λαθος ανθρωποι...και ακομα πιο δυστυχως, οι σωστοι ειναι καπου κρυμμενοι....
Κλεινοντας ευχομαι καλη δυναμη σε ολους κ φυσικα ειμαι δεκτος σε καθε κριτικη, αν κ προσωπικα θα προτιμουσα αυτες που επιχειρηματολογουν.
Καλη μας ανοιξη....εποχειακη κ οχι μονο....
Αντωνοπουλος Γιαννης
jsoiler
Ρε παιδια ξερει κανεις που ειναι το γηπεδο που παιζει ο περισσος;
soouza
QUOTE(jsoiler @ Mar 8 2013, 16:54 ) *
Ρε παιδια ξερει κανεις που ειναι το γηπεδο που παιζει ο περισσος;

Μήπως θες να σου πω εγώ; smiley.gif
jsoiler
Ξέρεις Παυλε;για πες....
Paragodas
Καλημέρα σε όλους τους φίλους...

Πήγα λοιπόν χθες το βράδυ και είδα το ΠΕΡΙΣΣΟΣ-ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ το οποίο ήρθε 1 με (12 πόντους διαφορά αν δεν κάνω λάθος)μιας και με είχε προκαλέσει και ο φίλος την προηγούμενη φορά. Τα συμπεράσματα που έβγαλα είναι τα εξής: Καταρχήν για τους γηπεδούχους.. Αδικούνται απο την θέση που έχουν, αλλά αυτό οφείλεται στο ότι δεν έχουν καλό μικρό που πρέπει να υπάρχει στην 5άδα και συνεχίζω να επιμένω οτι ο προπονητής δεν μπορεί να εκμεταλευτεί τους παίχτες που έχει... Απλά αν του βγει το παιχνίδι του βγήκε. Δεν έχει το μυαλό να καταλάβει το παιχνίδι και να αντιδράσει σε κανένα σημείο(αν και για να μην το αδικώ χθες πιστεύω οτι τα πήγε καλά). Η περιφέρεια της ομάδας σε συνδυασμό με το 13 και το 15(ψηλοί) που φαίνεται να είναι παιδιά με εμπειρία και μπασκετικά, φαίνεται να έχουν πάρα πολλές δυνατότητες που για κάποιο λόγο δεν έχουν φανεί και αυτός ο λόγος πιστεύω είναι ο προπονητής. Εκτός αν υπάρχει άλλος λόγος τον οποίο δεν μπορώ να ξέρω γιατί κανένας δεν ξέρει τι γίνεται μέσα σε μια ομάδα.
Πάμε στους φιλοξενούμενους: Εξακολουθώ να επιμένω ότι η θέση τους είναι πλασματική... Παίζουν κακό μπάσκετ για εμένα, μονοδιάστατο και χωρίς επιλογές..Μόνο το 17 και το 12 κάνουν κάτι. Για εμένα αυτό είναι μπασκετ που έχει ξεπεραστεί...Είναι άλλου στυλ... Στο 2ο ημίχρονο που ο ΠΕΡΙΣΣΟΣ έκλεισε το 17 η ομάδα δεν μπορούσε να κάνει τπτ... Προσπαθούσε το 12 και το 11 με ατομικές ενέργειες και αυτό ήταν όλο... Βέβαια η βαθμολογική θέση αλλά δείχνει αλλά εγώ αυτό πιστεύω...

Καλή συνέχεια και στις 2 ομάδες!!!

Θα επανέλθω τις επόμενες ημέρες με τα προγνωστικά της Πέμπτης....
Paragodas
Καλημέρα σε όλους...Επιστρέφω με τα αυριανά προγνωστικά..Δύσκολη αγωνιστική η αυριανή με περίεργα παιχνίδια...έχουμε και λέμε...

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ ( Εύκολος 1 για τους γηπεδούχους εδώ δε νομίζω οτι το Ψυχικό μπορεί να κοντράρει την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και ειδικά μέσα στην έδρα της)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ (Ενδιαφέρον παιχνίδι εδώ. Η ΕΦΟΑ είναι φέτος καλύτερη απο κάθε άλλη χρονιά ο ΕΘΝΙΚΟΣ έχει δυνατή έδρα αλλά πιστεύω οτι δεν μπορέι να κοντράρει την περιφέρεια της ΕΦΟΑ. Θα πάω με το 2 και λόγω εμπειρίας χωρίς να αποκλείω και τον 1)

ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ( Παιχνίδι δίχως αύριο ειδικά για τον ΓΕΡΑΚΑ που όμως στο 2ο γύρο δεν πάει καθόλου καλά. Είδα τον ΠΕΡΙΣΣΟ στα προηγούμενα 2 παιχνίδια και πιστεύω οτι έχει το προβάδισμα για τον 1. Εύκολα ή δύσκολα πιστεύω θα πάρει το παιχνίδι που θα τον φέρει αγκαλιά με την παραμονή του στην κατηγορία. 1)

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ (Ενδιαφέρον παιχνίδι κι εδώ με τον ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ να το θέλει για να μην έχει μπλεξίματα. Η Ν.ΙΩΝΙΑ είναι απογοητευτική πιστεύω οτι δεν θα μπορέσει να πάρει το παιχνίδι μέσα εκεί. Καθώς ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ και καλό σουτ έχει αλλά και πιο γρήγορη ομάδα είναι.Θα πάω με τον 1)

ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ ( Δε νομίζω να έχει πρόβλημα ο ΘΩΜΑΣ στην ήδη υποβιβασμένη ΜΑΚΡΗ. Αν και η ΜΑΚΡΗ έχει αποδείξει οτι παλεύει όλα τα παιχνίδια.Θα πάω με το 2 αν και ο ΘΩΜΑΣ δεν είναι καθόλου σταθερός σαν ομάδα.)

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ( Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ αν θέλει να έχει έλπίδες να παραμείνει στην κατηγορία πρέπει να κερδίσει σήμερα.Ο ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ φαίνεται φορμαρισμένος αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσει να κάνει το 2. Θα εμπιστευτώ τον ΦΙΛΙΠΠΟ και θα πάω με το ένστικτο επιβίωσης που πρέπει να έχει1.Αν πάρει το 2ο ο ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ πιστεύω βρήκαμε και την 2η ομάδα που θα ακολουθήσει την ΜΑΚΡΗ).

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ( Ωραίο παιχνίδι εδώ το οποίο θα πάω να δω αν προλάβω και λόγω ενστίκτου και μόνο και για την έκπληξη θα πάω με τον 1. Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ έχει ανέβει και δεν θα καεί να κερδίσει κι όλας.Αντίθετα ο ΑΙΟΛΟΣ θέλει και το παιχνίδι για λόγους γοήτρου...)

Αυτά από εμένα καλή αγωνιστική σε όλους....
ellinikobasket150
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥΣ.....

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 1

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 2

ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 1

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 2

ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 2

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 2

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ 2

ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
tas13
Καλησπερα φιλοι μου..Για να δουμε τι θα δουμε σημερα και ποσο καλο εκανε η διακοπη..

ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 1 (καλυτερη ομαδα οι γηπεδουχοι και ειδικα μεσα στην εδρα τους δε νομιζω να εχουν προβλημα)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 2 (καλη ομαδα ο Εθνικος αλλα δε τον βλεπω για παραπανω, απεναντι σε μια πιο ποιοτικη και εμπειρη ομαδα, θεωρω οτι οι φιλοξενουμενοι δε θα εχουν προβλημα)

ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 2 (πως εχει μπλεξει ετσι ο Γερακας δε μπορω να καταλαβω, δε ξερω αν εχουν αλλαξει τα πραγματα και το ροστερ εχει αποδυναμωθει αλλα με την εικονα που μου αφησε στο πρωτο γυρο δε δικαιολογειται η θεση που εχουν, με αυτη την εικονα που ειχα λοιπον παω με τους φιλοξενουμενους απο ενστικτο και μονο και πιστευω οτι μια μεγαλη νικη ειναι καιρος να τη κανουν, δυσκολο παιχνιδι παντως ενα που πιστευω θα κριθει στις λεπτομερειες)

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 2 (οτι και να πω για την ομαδα μου ειναι λιγο, ενω εχουμε καλο υλικο, βγαζουμε μεγαλο προβλημα μεσα στο γηπεδο και δυστηχως αδικουμε πολυ τους εαυτους μας και η θεση που εχουμε μας αδικοι, τελοσπαντων ελπιζω αυτο το παιχνιδι να ειναι ενα καινουργιο ξεκινημα εστω και τωρα, καταρχην να ξεμπλεξουμε με τη σωτηρια και στη συνεχεια να δουμε με πιο αισιοδοξια τα υπολοιπα παιχνιδια)

ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 2 (δε θα ειναι ευκολο παιχνιδι αλλα πιστευω οτι εστω και δυσκολα ο Θωμας θα κερδισει)

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1 (τελευταιο χαρτι για το Φιλιππο, θα γινει δυνατο παιχνιδι, εστω και στις λεπτομερειες παω με τους γηπεδουχους)

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ 2 (ντερμπακι αλλα θεωρω οτι οι φιλοξενουμενοι εχουν καλυτερη ποιοτητα και περισσοτερες επιλογες, εστω και δυσκολα βλεπω διπλο)

Καλη αγωνιστικη να εχουμε παιδια..
PG TO C
ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 1 ( Πολύ γυμνασμένη ομάδα τα Πετράλωνα, δεν θα αντεξει το Ψυχικό)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 2 ( Με τόσους παίκτες από εθνικές κατηγορίες, περιμένω καλύτερα πράγματα απο τους φιλοξενούμενους )

ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 1 ( αν δεν κερδίσει ο γέρακας... μάλλον χαιρετά...)

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 1 ( Πιο ομάδα ο Θεμις, ειδικά εντος έδρας.. Η Ιωνία παίζει διαγωνισμό ποιος θα σουτάρει τα περισσότερα σουτ)

ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 2 ( Εγώ θα έβαζα εφηβικό να χαρούνε το παιχνίδι και να πάρουν εμπειρίες για την γ εσκα του χρονου. Θεωρώ πως παλέψαν και ηταν άτυχη ομαδα η Μάκρη)

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1 ( με όπλο την άμυνα και με σουτ απο τα 6.75 θα κερδίσει σήμερα)

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ 2 ( πιστεύω και εύκολα)

doctor_dru
ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 1

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 2

ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 1

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 2

ΕΣΝ ΜΑΚΡΗΣ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 2

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 1

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 2006 - ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ 1

Καλή αγωνιστική και χωρίς τραυματισμούς!!
gspara
ΕΘΝΙΚΟΣ-ΕΦΟΑ 55-57(15-17,29-29,44-34).

Η επιλογη μου να παω πρωτη φορα να δω Εθνικο με δικαιωσε.Συναρπαστικο ματς αγριας ομορφιας με απροσμενη εξελιξη.
Ο Εθνικος δεν γνωριζω τι απουσιες ειχε καθως κατεβασε 10αδα.
Η ΕΦΟΑ ειχε την σημαντικη απουσια του 4-5αριου της(12).Επαιξε ομως ο πολυ καλος τεχνιτης ψηλος της(14) που ελειψε στο ματς με τα πετραλωνα.
Το πρωτο ημιχρονο μοιρασμενο ενω στο β ειχαμε δυο μεγαλα σερι,ενα απο καθε ομαδα.
Στην γ περιοδο τραγικη η Εφοα εμεινε 8' αποντη και με σερι 13-0 ο Εθνικος προηγηθηκε 42-29.
Στην δ περιοδο εμφανιστηκε η καλη Εφοα χαρις στο ανεβασμα του play(10) που μεχρι τοτε ηταν αρνητικος και με σερι 0-17 προηγηθηκε 44-51 με 3'30'' για το τελος.
Ο Εθνικος εχασε την συγκεντρωση του και την καλη ψυχολογια του.Δεν ειχε πει ομως την τελευταια λεξη.Με μπροσταρη το 9 εφερε το ματς στον ποντο(51-52) και το ματς εγινε γκραν-γκινιολ.

Στα 24''(55-56) το 10 της εφοα 0/2 βολες.
Τραγικο λαθος του 18 του Εθνικου και λαθος μακρινη πασα.
Στα 18'' το 14 της εφοα 1/2 βολες(55-57).
Στην τελευταια επιθεση αστοχο 3ποντο του 9 του Εθνικου και στο επιθετικο ριμπαουντ αστοχο λειαπ του play με την κορνα.

Δευτερο συνεχομενο παιχνιδι χανει τις βολες στο τελος η εφοα αλλα τωρα δεν το πληρωσε.
Πιο ποιοτικη ομαδα αλλα και ο Εθνικος επαιξε με καρδια χιλιων λεοντων.
Συγχαρητηρια και στις δυο ομαδες που μας προσφεραν ενα ματς που μας καθηλωσε!!!
doctor_dru
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 1

ΑΙΟΛΟΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.