Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γιάννης Μπουρούσης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
sinkazama82
Χαρακτηριστικό του, το κοίταγμα στον αντίπαλο μετά από κάθε καλάθι, ακόμα κι αν είναι 15 πόντους κοντύτερος Φιλιππινέζος. Και να πεις ότι βάζει και λίγα να πάει στο διάολο. Τον μισό χρόνο από αυτόν που παίζει τον χαραμίζει στο να αγριοκοιτάζει τους αντιπάλους. Άμυνα δεν έμαθε να παίζει ποτέ. Ο ίδιος πάντα έπαιζε καλά αλλά οι ομάδες του έχαναν στο τέλος. Ο ΟΣΦΠ άρχισε να παίρνει τίτλους όταν αποχώρησε, η Ρεάλ όταν σταμάτησε να τον βάζει. να παίζει. Ας αφήσουμε όμως για λίγο τις κακίες και ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο Γιάννης Μπουρούσης λοιπόν γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου 1983 στη Καρδίτσα,και πρώτη του ομάδα ήταν ο Γ.Σ. Καρδίτσας (Γ' Κατηγορία). Στη συνέχεια, μεταγράφηκε στην ΑΕΚ, όπου αγωνίστηκε τις χρονιές 2002-2006. Το τέλος της σαιζόν 2005-06 τον βρήκε να αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα με την Μπαρτσελόνα. Στις 27 Ιουνίου 2006 πήγε στον Ολυμπιακό, υπογράφοντας τετραετές (3+1 χρόνια) συμβόλαιο. Στην πρώτη του χρονιά φαινόταν να είναι αρχικά η τελευταία λύση στους ψηλούς, όμως οι απουσίες στις θέσεις ανάγκασαν τον προπονητή του, Πίνι Γκέρσον, να τον χρησιμοποιήσει περισσότερο. Ο Μπουρούσης άδραξε την ευκαιρία. Η απόδοσή του βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι με αποτέλεσμα την ανάδειξή του ως δεύτερου πολυτιμότερου παίκτη της Α1 την 15η αγωνιστική (στο παιχνίδι εναντίον της Ολύμπιας Λάρισας) και αποκορύφωμα την ανάδειξή του ως καλύτερου παίκτη της Α1, τη 17η αγωνιστική στην εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού. Στις 30 Ιουνίου 2011 έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ( θα δούμε παρακάτω τι έγινε).

Τη διετία 2011-2013 αγωνίστηκε στην ιταλική Αρμάνι Τζινς Μιλάνο ενώ τη διετία 2013-2015 αγωνίστηκε στην ισπανική Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία στέφτηκε συν τοις άλλοις πρωταθλητής Ευρώπης το 2015.

Το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο. Ψηλοί με τέτοια επαφή με τον καλάθι δεν κυκλοφορούν και πολλοί στην Ευρώπη, ιδιαίτερα αν συνυπολογίσουμε την ικανότητα στο τρίποντο και στις βολές. Από κει και πέρα αυτά που μπορεί να πει κάποιος για τον παίκτη είναι πολλά:

Το πρώτο σοβαρό περιστατικό συνέβη στο Φάιναλ Φορ του Βερολίνου, το 2009, κατά τη διάρκεια του μικρού τελικού. (Από http://www.redplanet.gr/) Ο Γιάννης Μπουρούσης προς το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα ακούγοντας τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να τον βρίζουν και να μιλούν ειρωνικά προς εκείνον έδωσε την δική του απάντηση. Αφού πέτυχε ένα δύσκολο καλάθι ενταντίον των Καταλανών ενώ είχε πέσει στο παρκέ, αμέσως σηκώθηκε, κοίταξε αγριεμένος την "πράσινη" κερκίδα και τους τόνισε: "Ελάτε, σε 10 μέρες, θα τα πούμε σε 10 μέρες" σχολίασε ο διεθνής σέντερ απόλυτα παθιασμένος δείχνοντας με τα δάκτυλά του τον αριθμό "10" και αμέσως μετά ακούμπησε το δάκτυλο του στον κρόταφο του, θέλοντας να πει "να το θυμάστε αυτό".

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Μπαρτσελόνα, ένας τύπος μπήκε στο παρκέ (με διαπίστευση ανθρώπου εθελοντή) και έτρεξε προς το μέρος του Μπουρούση και τον έβρισε, αλλά και τον απείλησε.

Ο Μπουρούσης δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια και προσπάθησε να τον αρπάξει από το λαιμό! Οι άνθρωποι της ασφάλειας του γηπέδου έσπευσαν για να ηρεμήσουν την κατάσταση και το κατάφεραν, αν και το κλίμα είχε γίνει ήδη βαρύ. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού, από την πλευρά τους, αποθέωσαν τον Μπουρούση!

Ο ίδιος δήλωσε αργότερα για το περιστατικό: “Αυτό που εννοούσα με τη χειρονομία ήταν ότι θα τα πούμε σε 10 μέρες, αν όλα πάνε καλά στους ημιτελικούς με το Μαρούσι, θα παίξουμε στον τελικό με τον Παναθηναϊκό. Δεν μετανιώνω για αυτήν τη χειρονομία. Τους άξιζε κάτι τέτοιο.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μας έβριζαν από το πρώτο λεπτό, ειδικά τον Θοδωρή (Παπαλουκά), ο οποίος είπε το αυτονόητο, δηλαδή ότι θα υποστηρίξει στον τελικό την ομάδα που αγωνίστηκε έξι ολόκληρα χρόνια. Και τον κατηγόρησαν γιατί -λέει θα έπρεπε να είναι με την ελληνική ομάδα.. Δηλαδή, αυτοί είναι Έλληνες που δεν καταλαβαίνουν τα αυτονόητα και μας βρίζουν σε όλο τον αγώνα”;

“Όσο για το επεισόδιο στο τέλος, με πλησίασε κάποιος άγνωστος με διαπίστευση και άρχισε να με βρίζει. Μου συστήθηκε ως δημοσιογράφος, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν οπαδός του Παναθηναϊκού με μαϊμού διαπίστευση. Εγώ είχα κάνει ένα νεύμα νωρίτερα και τίποτα περισσότερο. Αυτός ήρθε και μου έκανε επίθεση. Κανονικά έπρεπε να τον πάω στα αποδυτήρια και να τον ξυλοφορτώσω.”

Για την παρουσία του Ολυμπιακού στο Βερολίνο, ο Μπουρούσης δήλωσε: “Ήταν το πρώτο φάιναλ φορ του Ολυμπιακού μετά από 10 χρόνια. Δεν τα καταφέραμε, αλλά όσοι αγωνιστήκαμε δώσαμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Είχαμε ατυχίες, το ξέρετε αυτό, αλλά δεν έχουμε δικαιολογίες. Χάσαμε τη συμμετοχή στον τελικό για ένα σουτ και αυτό που πρέπει να διορθώσουμε είναι η συγκέντρωση μας στις λεπτομέρειες. Η ζωή, όμως, συνεχίζεται. Τώρα, θα πρέπει να γίνουμε μάγκες κατακτώντας το πρωτάθλημα”.

Το καλοκαίρι της επόμενης χρονιάς συνέβη το γνωστό σε όλους πλέον περιστατικό στο τουρνουά Ακρόπολις.

Ο Μπουρούσης, ίσως στην μόνη φορά που δεν έφταιγε (βασικά έφταιγε ο Ίβκοβιτς, ο Τεόντοσιτς και ο Κρστιτς), έφυγε ματωμένος από τον αγωνιστικό χώρο και του τοποθετήθηκαν ράμματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Λίγο αργότερα κατέθεσε μήνυση κατά του Σέρβου, με αποτέλεσμα την σύλληψή του. Την επόμενη μέρα ο Κρστιτς δήλωσε στο Mega: (Από enet.gr) “Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ. Νιώθω πολύ άσχημα για αυτά που έγιναν, αν και συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Εγώ και οι συμπαίκτες μου εκνευριστήκαμε από την αποβολή του προπονητή μας και μετά το πράγμα ξέφυγε. Ήταν η κακιά στιγμή. Θέλω να ξεχάσω ό,τι έγινε. Δεν έχω δει καν το βίντεο. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, τους Έλληνες παίκτες και από τον Γιάννη Μπουρούση”.

Στα σέρβικα μέσα βέβαια δήλωνε άλλα: “Ήταν δικό μου λάθος αν και το φταίξιμο δεν ανήκει ποτέ μόνο σε έναν. Μέχρι και πριν από λίγο, ήμουν υπό κράτηση από την ελληνική αστυνομία αλλά αφέθηκα ελεύθερος. Θέλω να ελπίζω ότι η τιμωρία μου θα έρθει από την αθλητική δικαιοσύνη της Ελλάδος και όχι από τη FIBA”

“Θέλησα να ζητήσω και προσωπικά συγνώμη από τον Μπουρούση αλλά δεν κατέστη δυνατόν. Δεν επιτέθηκα αλλά αμύνθηκα και η καρέκλα γλίστρησε από τα χέρια μου, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον Μπουρούση. Αυτό είπα και στον εισαγγελέα και το ίδιο θα πω και στον Γιάννη μόλις μπορέσει και μιλήσω μαζί του. Σέβομαι την ελληνική δικαιοσύνη αλλά θεωρώ ότι η κράτηση μου ήταν υπερβολική από τη στιγμή που ο Μπουρούσης δεν έκανε καν μήνυση εναντίον μου.”

“Ξέρω ότι γελοιοποιήθηκα από τη χθεσινή συμπεριφορά μου αλλά αν δείτε καλά το βίντεο, θα δείτε τους Ελληνες παίκτες να αρχίζουν τη σύρραξη. Όχι εμάς. Δεν ήταν αγγελάκια εκείνοι και εμείς αλήτες. Μέχρι και φίλαθλοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μπουρούσης ήταν στο γήπεδο με πολιτικά... Αυτό το είδε κανείς;” Πάμε όμως παρακάτω:

Τον Φεβρουάριο του 2011 τιμωρήθηκε από τον ϊβκοβιτς για πειθαρχικό παράπτωμα. Αναλυτικά:

(από http://www.sentragoal.gr/) Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπουρούσης είτε εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε όσο θα ήθελε στον αγώνα με τη Βαλένθια, είτε ότι την επόμενη μέρα στην προπόνηση είχε κάποιο επεισόδιο με τον προπονητή του.

Το βέβαιο είναι ότι η απόφαση του Ιβκοβιτς δεν έχει να κάνει με τραυματισμό. Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και γι αυτό ο Ιβκοβιτς οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση.

Λέγεται μάλιστα ότι σε πειθαρχικό παράπτωμα οφείλεται και το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε στον αγώνα με τον Κολοσσό και ότι ο Ιβκοβιτς τον είχε προειδοποιήσει τότε να μην το επαναλάβει. Ωστόσο, το σκηνικό επαναλήφθηκε, ο Ντούντα δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και τον έθεσε εκτός ομάδας μέχρι νεωτέρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Μετά από απόφαση του προπονητή του Ολυμπιακού Ντούσαν Ίβκοβιτς ο Γιάννης Μπουρούσης θα είναι σε άδεια για ένα μήνα. Ενδιάμεσα θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης χωρίς επαφές.

Παράλληλα, θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης του πρόσφατου τραυματισμού του στο δεξί του χέρι (εγκάρσιο ράγισμα στο μετακάρπιο του μικρού δαχτύλου του δεξιού του χεριού).

Επίσης, θα γίνει ρύθμιση όλων των μεταβολικών των δεικτών του, όπου έχει διαγνωστεί διατάραξη στις τελευταίες ιατρικές εξετάσεις της ομάδας».

Στις 5 Ιουνίου 2011, μετά τον τέταρτο τελικό που σήμανε την κατάκτηση του τίτλου από τον Παναθηναϊκό συνέβησαν τα παρακάτω:

(Από sport24.gr )Όλα ξεκίνησαν λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του τέταρτου τελικού, όπου οπαδοί του Παναθηναϊκού μπήκαν στο παρκέ για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως κάποιοι απ' αυτούς είχαν άλλες προθέσεις.

Όσο κι αν προσπάθησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης να προστατέψει τον συνάδελφό του, ένας οπαδός με καλυμμένο το πρόσωπο πήγε από πίσω του και τον κλώτσησε, με αποτέλεσμα να προκαλέσει αναστάτωση. Στην συνέχεια, ένας άλλος πέταξε μπουκάλι και η ένταση δεν άργησε να αυξηθεί.

Το ίδιο βράδυ ο Μπουρούσης με τον Αγγέλου κατέθεσαν μήνυση κατ'αγνώστων. Τις επόμενες μέρες όμως τα πράγματα θα χειροτέρευαν πολύ περισσότερο.

Τα αλυσιδωτά γεγονότα ξεκίνησαν στις 11 Ιουνίου, αυτά που συνέβησαν όμως είχαν την αιτία τους στην παρακάτω συνομιλία της 17ης Απριλίου 2011, η οποία διέρρευσε κάποιες μέρες αργότερα:


Από http://www.gazzetta.gr

Γ: Κύριε Μάκη, καλημέρα, τι κάνετε;
Μ: Καλημέρα, Συγχαρητήρια αγόρι μου να πούμε.
Γ.: Ευχαριστώ πάρα πολύ.
Μ: Αυτό το ίδιο έχουν και οι δικοί μου, το ίδιο πράγμα, δεν μπορούν να κοιμηθούμε.
Γ. Ναι, κύριε Μάκη, καλά, δεν έχω κοιμηθεί.
Μ.: Το ίδιο παθαίνουν κι οι άλλοι, οι δικοί μου, δεν μπορούν να κοιμηθούνε.
Γ. Τόσο πολύ, κύριε Μάκη;
Μ: Κι όσο περισσότερο παίξουνε τόσο γίνεται. Κατ' αρχάς έλα να σου πω, εχθές κοιτάγανε, το βλέπαμε με τον Μαντζουράκη και τον γενικό αρχηγό στο ξενοδοχείο το Sofitel. Ξέρεις τι είπαν όλοι; «Ο μόνος που παίζει με ψυχή και είναι έτοιμος να τους φάει όλους είναι ο Μπουρούσης», χωρίς να ξέρουνε τίποτε…. (γέλια).
Γ: Α δεν ξέρουν, έχουν (ακατάληπτο)… (γέλια)
Μ: Όλοι οι άλλοι παίζανε σε δεύτερο βαθμό από εσένα να πούμε. Και από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.Δηλαδή, εσύ έπαιζες μία, μη σου πω δύο πιο δυνατά. Αφού κάποια στιγμή που βάρεσες αυτό το κάρφωμα στο τελευταίο δίλεπτο, σηκωθήκανε οι Αγγελόπουλοι και χοροπηδάγανε, τους έδειχνε η τηλεόραση.
Γ.: Ηρθαν και οι βλάκες από κάτω, ήρθαν αν μου μιλήσουνε, αλλά εγώ έκανα τον μ…, έφυγα. Κύριε Μάκη μόνο ότι τελείωσε το φάρμακο, να ξέρετε!
Μ: Εντάξει, αγορίνα μου, θα σου φέρω εγώ. Πότε θέλεις εσύ άλλο;
Γ: Ε, τώρα θέλω για τους τελικούς.
Μ: Πότε θέλεις, αγόρι μου;
Γ.: Μέσα Μαΐου.
Μ: Ε, καλά ρε παιδάκι μου, έχεις τρελαθεί; Θα σου έχω ετοιμάσει να πούμε, εντάξει. Θα σου έχω φτιάξει αγόρι μου.
Γ.: Εντάξει κύριε Μάκη, Φεύγετε για Καβάλα ή θα σας δούμε;
Μ: Όχι, το απόγευμα, θα έρθω, να δω το ματς σε σας, δεν πάω στο γήπεδο, να τους δώσω και την τιμή να πάω στο γήπεδο στους μπινέδες αυτούς! Μάλλον μεθαύριο θα φύγω για Καβάλα για 1-2 μέρες για να πάω να τους πληρώσω να πούμε.
Γ.: Έγινε, θα τα πούμε.
Μ: Έγινε αγόρι μου, συγχαρητήρια λεβέντη μου.

Στη συνέχεια συνέβησαν τα εξής: (από iefimerida.gr)

Δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών άσκησε σήμερα ο Εισαγγελέας σε βάρος του διεθνή μπασκεμπολίστα του Ολυμπιακού Γιάννη Μπουρούση. Aπό κοινού αίτημα για άμεσο έλεγχο ντόπινγκ υπέβαλαν στον ΕΣΚΑΝ ο Γιάννης Μπουρούσης και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει: «Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ο Γιάννης Μπουρούσης, αντιδρώντας άμεσα στο θόρυβο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του, ζήτησαν από κοινού και με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, τον έλεγχο αντιντόπινγκ του παίκτη από το ΕΣΚΑΝ».

Ο ίδιος σε ανακοίνωση που εξέδωσε δήλωσε:

«Αισθάνομαι βαθύτατα προσβεβλημένος, προσωπικά και επαγγελματικά, από την άδικη εμπλοκή του ονόματός μου σε δήθεν χρήση απαγορευμένων ουσιών, καθώς και από την παράνομη αξιοποίηση σε βάρος μου μιας καθαρά προσωπικής συνομιλίας, που δημοσιοποιήθηκε στο πλαίσιο άλλης υπόθεσης, η οποία δεν με αφορά καθοιονδήποτε τρόπο.

Θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει απαγορευμένες ουσίες, αφού κάτι τέτοιο δεν συνάδει με τον επαγγελματισμό και την ηθική μου. Άλλωστε, αυτό έχει αποδειχθεί από συνεχείς και πολλούς ελέγχους, στους οποίους έχω υποβληθεί από την αρχή της καριέρας μου. Σήμερα κιόλας κατέθεσα αίτηση προς την Ε.Ο.Κ. να υποβληθώ στις απαραίτητες εξετάσεις και θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση των ελληνικών και διεθνών αρχών για οποιοδήποτε περαιτέρω ιατρικό έλεγχο.

Επιπλέον, είμαι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να προσέλθω ενώπιον της Δικαιοσύνης, προκειμένου να δώσω τις απαραίτητες εξηγήσεις και να αποδείξω ότι όσα ελέχθησαν, παρερμηνεύθηκαν και ότι ποτέ δεν έχω εμπλακεί σε συνομιλίες και συναλλαγές που αφορούν παράνομες ουσίες.

Πιστεύω, τέλος, ότι έχω αποδείξει με τη μέχρι σήμερα πορεία μου, σαν αθλητής και σαν άνθρωπος, ότι τιμώ την ιστορική ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, τους φιλάθλους και τη Διοίκησή της, γεγονός που δεν μπορεί να ακυρωθεί από την παράνομη, ως προς εμένα, δημοσιοποίηση μιας καθαρά προσωπικής συνομιλίας. Ωστόσο, θεωρώ τίμιο και σωστό να ζητήσω συγγνώμη, σε περίπτωση που κάποιος ή κάποιοι εθίγησαν».

Στις 30 Ιουνίου, αναμενόμενα, Μπουρούσης έλυσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό κοινή συναινέσει, χωρίς μάλιστα να λάβει αποζημίωση, αν και τη δικαιούνταν.

(Από http://www.enet.gr/) Μετά την απολογία του, την Τετάρτη, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού εξέφρασαν την επιθυμία τους στον διεθνή σέντερ να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, καθώς το κλίμα δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό. Ο Μπουρούσης βρέθηκε με τον εκπρόσωπό του στα γραφεία την Πέμπτη το βράδυ και αποφασίστηκε να δοθεί τέλος στη συνεργασία των δύο πλευρών.

Την Ιούλιο παραχώρησε μία συνέντευξη στο Φως, όπου μίλησε για όλα. Μιας και είναι πολύ μεγάλη σας την παραθέτω εδώ: http://badbasket.blogspot.gr/2015/08/2011.html


Τον Δεκέμβριο του 2012 και πριν τον αγώνα της Αρμάνι, όπου αγωνιζόταν, με τον Ολυμπιακό δήλωσε:

(Από http://www.pamesports.gr/) «Θέλω να ξεκαθαρίσω μια και καλή το θέμα με τον Ολυμπιακό, στον οποίο αγωνίστηκα 5 χρόνια, δέθηκα πολύ και το τέλος της καριέρας μου στην ομάδα δεν ήταν αυτό που είχα ονειρευτεί.

Ο χαρακτηρισμός μου με αποδέκτες τους αδελφούς Αγγελόπουλους ήταν ατυχής και ζητάω συγγνώμη. Ήταν κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί και ξέρω ότι στενοχώρησε τους προέδρους και πολύ κόσμο που αγαπάει τον Ολυμπιακό. Θέλω να γνωρίζουν όλοι πως η ψυχολογία μου είχε επηρεαστεί από τα όσα είχαν συμβεί με τον κόουτς Ίβκοβιτς και την απόφασή του να τεθώ εκτός ομάδας για ένα μήνα, χωρίς να μάθω ποτέ τον λόγο. Όταν πληροφορήθηκα το γεγονός, ζήτησα από τον Ολυμπιακό δύο φορές να κληθώ σε απολογία για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, χωρίς ποτέ να πάρω απάντηση.

Τότε, ο μάνατζερ της ομάδας μου ζήτησε να μην παραστώ καν στο ΣΕΦ για το εντός έδρας παιχνίδι με το Μαρούσι (20/2/2011) και μου είπε πως είναι εντολή του Ίβκοβιτς. Συμμορφώθηκα με αυτό που μου ζητήθηκε και ένιωσα μεγάλη έκπληξη, απογοήτευση και θυμό, όταν στη συνέντευξη τύπου εκείνη την μέρα ο κόουτς Ίβκοβιτς δήλωσε στους δημοσιογράφους πως δεν έχω υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα, πως είμαι τραυματίας και πως πρέπει να ρωτήσουν εμένα για ποιο λόγο δεν εμφανίστηκα στο ΣΕΦ. Ένιωσα πως εκτέθηκα με τρόπο που δεν άξιζα, δεν είχα περιθώριο αντίδρασης για να προστατέψω τον εαυτό μου και με πόνεσε το ότι η διοίκηση δεν με στήριξε, με την στάση που κράτησε.

Αυτός είναι ο αληθινός λόγος που είχα συσσωρεύσει θυμό μέσα μου, με συνέπεια να εκτεθώ ξανά, με την κοινοποίηση μιας προσωπικής μου συνομιλίας. Θέλω να αφήσω πίσω μου ότι έχει συμβεί, χαίρομαι ειλικρινά που ο Ολυμπιακός έχει βρει τον δρόμο του και είναι πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδας. Επαναλαμβάνω πως οφείλω μια ξεκάθαρη συγγνώμη στους κύριους Αγγελόπουλους. Συγγνώμη που θα πω και σε προσωπικό επίπεδο, όταν τύχει να έρθω πρόσωπο με πρόσωπο μαζί τους, όπως πρέπει να πράττει κάθε άντρας που έχει κάνει λάθος».

Τα χρόνια στο Μιλάνο κύλησαν ήρεμα και την περίοδο 2013-2014 πήρε μεταγραφή για την Ρεάλ. Εδώ άρχισαν πάλι τα ωραία.

Τον Ιανουάριο του 2014 συνάντησε και πάλι τον Κρστιτς

Τον Απρίλιο τον Ολυμπιακό

Τον Σεπτέμβριο, με την Εθνική, τον Μπιέλιτσα

Τον Ιανουάριο του 2015, τον «συνάντησε» ο Λάσο

Τον Μάρτιο, με τους αγαπημένους του οπαδούς του Παναθηναϊκού τα γνωστά:
(από http://www.contra.gr/ ) Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής (20/3) τη Ρεάλ Μαδρίτης στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, με τον Γιάννη Μπουρούση να επιστρέφει ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού.

Οι φίλοι του "τριφυλλιού" τον αποδοκίμασαν έντονα κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ενώ κατά την αποχώρηση των δύο ομάδων από το παρκέ μετά το τέλος του αγώνα, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού σταμάτησε δίπλα από τη φυσούνα και άνοιξε διάλογο με τους οπαδούς των "πρασίνων" που βρίσκονταν στις μπροστινές θέσεις, χωρίς ευτυχώς να συμβεί κάτι χειρότερο.

Οι δύο "πλευρές" φάνηκε πως είχαν προηγούμενα, καθώς λίγα λεπτά νωρίτερα ολόκληρο το ΟΑΚΑ τραγουδούσε το γνωστό σύνθημα κατά του Έλληνα μπασκετμπολίστα και ο τηλεοπτικός φακός τον "έπιασε" να κοιτάζει προς το συγκεκριμένο σημείο δίπλα στη φυσούνα.

Σας αποχαιρετώ με μια συνέντευξη που έδωσε τον Μάιο στο contra.gr, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Κάποια στιγμή θα φύγουμε από τη Μαδρίτη. Αλλά θα πάμε αλλού. Μακριά από την Ελλάδα όμως. Η χώρα μας είναι η πιο όμορφη. Αλλά υπάρχει θέμα στη νοοτροπία. Με όλα αυτά που περνάει ο κόσμος έχει δημιουργηθεί μία μιζέρια. Είναι ό,τι χειρότερο. Υπάρχει αρνητικό κλίμα παντού. Από το πώς παρκάρεις μέχρι το πώς περπατάς στον δρόμο. Εχθές πήγα στο Κέντρο να πάρω κάτι. Πετάχτηκε ο άλλος μέσα από το αυτοκίνητο, που είχε το παιδί του, τη γυναίκα του και με έβριζε. Δεν σου λέω ψέματα. Μία φορά νομίζεις πως με έχουν βρίσει;»

Τι σου έλεγε;

"Ρε Μπουρούση…". Έχει γίνει πριν μερικές ημέρες ένα επεισόδιο που όλοι το είδαμε στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και με βλέπεις βρε οπαδέ, βρε κάφρε και φέρεσαι έτσι; Μετά τι να πεις; Εγώ ευτυχώς είμαι στο εξωτερικό. Για τις δέκα ημέρες που έρχομαι στην Ελλάδα δεν με απασχολεί.

Θα αγωνιζόσουν στον Παναθηναϊκό;

Το έχω ξαναπεί. Αν θέλουν το πιστεύουν, αν δεν θέλουν δεν το πιστεύουν. Είχα τη δυνατότητα μία φορά να πάω στον Παναθηναϊκό, αλλά επέλεξα να μείνω στον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η αλήθεια. Ψέματα δεν θα πω. Και δεν υπάρχει κανένας λόγος να το πω τώρα. Όπως σου είπα και πριν, επιλογή μου είναι να μείνω στο εξωτερικό. Ο Παναθηναϊκός, με τα στραβά και με τα κακά, είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Από εκεί και πέρα, όσο μπορώ και αντέχω να παίζω μπάσκετ θέλω να μείνω στο εξωτερικό. Δεν θέλω να γυρίσω να παίξω στην Ελλάδα.

Όμως, από την απάντησή σου καταλαβαίνω, επειδή είσαι επαγγελματίας και όχι οπαδός, πως θα πήγαινες στον Παναθηναϊκό αν γινόταν μία καλή πρόταση και επιθυμούσες να γυρίσεις στην Ελλάδα.

Και στην ΑΕΚ θα ήθελα να πάω, αλλά θα συνδυάσουν εμένα με τον πεθερό μου. Είναι οικογένειά μου πλέον, δεν με ενδιαφέρει τι έχει γίνει στο παρελθόν και δεν με νοιάζει. Εγώ κοιτάω από τη στιγμή που γίναμε οικογένεια και ύστερα.

Πιστεύεις δηλαδή πως οι ΑΕΚτζήδες θα διαμαρτυρηθούν λόγω του Μάκη Ψωμιάδη;

Εσύ τι πιστεύεις; Εγώ το έχω διαβάσει κιόλας. Ξέρω πως με θέλει η ΑΕΚ, αλλά… Αν μου έλεγες για Ελλάδα θα σου έλεγα πως προτιμώ Αναγέννηση Καρδίτσας (σ.σ. γέλια).

Τα επεισόδια που έγιναν στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός πως τα είδες; Μίλησες με τον Βασίλη (σ.σ. Σπανούλη);

Ναι μίλησα. Είμαι απογοητευμένος. Σαν γεγονός με θλίβει, όπως και τα πράγματα που ειπώθηκαν.

Θεωρείς πως η κίνηση του Σπανούλη ήταν προκλητική;

Τώρα θέλεις να με κάνεις να με βρίζουν πάλι οι Παναθηναϊκοί… Έχω κάνει κι εγώ μία κίνηση, αυτή με τα δάκτυλα και τις 10 ημέρες. Βρέθηκε τις προάλλες ένας φίλος του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο και με ρώτησε: "Ρε Μπουρούση γιατί το έκανες;". Του απάντησα πως είμαι τυχερός που έκανα αυτό, γιατί εκείνη την στιγμή, στην ένταση, στην στεναχώρια που είχα χάσει, σκόπευα να κάνω κάτι χειρότερο. Και με βοήθησε η Παναγία να μην κάνω το χειρότερο. Την κλασσική χειρονομία. Άρα μου βγήκε. Ήταν θέμα αντανάκλασης δευτερολέπτων το δέκα ημέρες. Καμία σχέση. Εκείνη τη στιγμή πιστεύεις πως θυμόμουν ότι είχαμε αγώνα πρωταθλήματος σε 10 ημέρες; Ούτε καν. Απλά βγήκε έτσι. Από εκεί και πέρα δεν μετανιώνω. Θα μετάνιωνα βέβαια αν έκανα την άλλη χειρονομία. Γιατί θα με έβλεπαν μικρά παιδάκια.

Αυτό συμβαίνει επειδή είσαι πάνω στην ένταση;

Ναι. Να σε ρωτήσω κάτι, όλοι αυτοί που είναι οπαδοί δεν δουλεύουν κάπου; Ο κόσμος δεν με ξέρει. Είμαι χαβαλές. Είμαι ανοιχτός να μιλήσω με φιλάθλους, αρκεί να μην μου κάνεις τσαμπουκά, με την έννοια να μην με βρίσεις. Με βρίζεις συνέχεια στο γήπεδο. Ε, μην με βρίζεις κι όταν με βλέπεις έξω. Έχω πάει λοιπόν σε γραφείο και συναντάω ένα φίλαθλο. Του λέω: "τι ομάδα είσαι;", μου λέει: "Παναθηναϊκός". Του λέω να δουλέψει και κάθομαι από πάνω του και τον βρίζω. Τον έβριζα επίτηδες και μας κοιτούσε ο κόσμος και απορούσε. Του λέω: "πως αισθάνεσαι;". Μην ακούμε αυτά που λένε, πως είμαστε επαγγελματίες και πληρωνόμαστε αδρά. Δεν πληρωνόμαστε για να ακούμε τα σχολιανά μας. Πέρυσι έπαιξα κόντρα στον Ολυμπιακό και μου έβριζαν τη γυναίκα και το παιδί μου. Έψαξα και βρήκα ποιος με έβριζε, επειδή ήμουν 5 χρόνια στην ομάδα και τον πήρα τηλέφωνο. Παρακάλια και συγγνώμες. Του λέω όμως την επόμενη φορά δεν θα έχει παρακάλια και συγγνώμη. Δεν το λέω απειλητικά, αλλά όχι τη μάνα και το παιδί ρε φίλε. Και μπροστά στα μούτρα μου.

Γιατί γίνεται αυτό;

Είναι θέμα καφρίλας. Βλέπουμε τον Μπορούση ή τον Σπανούλη ή τον Διαμαντίδη και βρίζουμε. Μου είχε πει ένας οπαδός: "δεν βρίζουμε εσένα, αλλά τη φανέλα". Αφού βρίζεις τη φανέλα τουλάχιστον να μην μας βρίζεις έξω. Βρίσε στο γήπεδο.

Επειδή το ανέφερες, μπορείς να φτάσεις στα άκρα για τη γυναίκα και το παιδί σου;

Πιστεύω κάθε πατέρας μπορεί να φτάσει.

Με τον Ίβκοβιτς τι συνέβη;

Στην ουσία αυτός ήταν που έγινε όλη η ιστορία.

Γιατί σου φέρθηκε έτσι;

Ίσως επειδή δεν δέχθηκα τη συγγνώμη του Κρστιτς. Ίσως επειδή μετά στο ξενοδοχείο με φώναξε να μου ζητήσει συγγνώμη ο Κρστιτς και του είπα "όχι". Ίσως είναι το "παιδί" του και ζορίστηκε.

Άρα λες ότι στο "κράτησε" εκείνη τη φορά με τη Σερβία;

Τώρα, μεταξύ σοβαρού κι αστείου το λέω αυτό. Αλλά ειλικρινά δεν έκανα κάτι. Πρόσφατα το συζήτησα με τον Ροντρίγκες και τον Ρέγες στη Ρεάλ και με ρώτησαν γιατί δεν χαιρετάω τον Ίβκοβιτς. Τους είπα πως απλά δεν θέλω να τον βλέπω, αν και τον έχω δει 15 φορές από τότε. Δεν τον κρίνω ως προπονητή, προς Θεού, δεν είμαι κάποιος για να τον κρίνω, αλλά σαν άνθρωπο δεν θέλω να τον βλέπω γιατί με έβγαλε εκτός ομάδας για ένα μήνα. Παρακαλούσα τη διοίκηση να κληθώ σε απολογία και δεν με κάλεσαν ποτέ. Αντιθέτως μου είπαν: "μην το συνεχίζεις, γιατί θα έχεις πρόβλημα".

Για μια ελαφρώς πιο αναλυτική παρουσίαση, με βίντεο και φωτογραφίες, εδώ:
http://badbasket.blogspot.gr/2015/08/blog-post_12.html
assistant
QUOTE(sircharles @ Oct 5 2015, 19:04 ) *
Δεν έχει πια νόημα, αλλά κουβέντα να γίνεται...
Ακόμα κι αν ο μιλουτίνωφ σου βγει καλός, του χρόνου άντε του παραχρόνου θα φύγει για Αμερική.και ξεκινάς πάλι από το 0 να βρεις καινούργιο ψηλό, να τον εγκληματίσεις κτλ. Και δεν είναι σίγουρο οτι θα μας βγει. Στο ευρομπάσκετ πέρασε και δεν ακούμπισε.
Αποδικνύεται ότι μπορούσες να πάρεις μπουρούση με 550000_600000. Είχες λύσει το πρόβλημά σου για 4 χρόνια, είχες και σουτ και ποστ, ελευθέρωνες και άλλη θέση ξένου, είχες αυτόματα με την άφιξή του ομοιογένεια αφού με τους διεθνείς παίζει χρόνια και συμπλήρωνες τέλεια τους ΜΑΠ ψηλούς σου.
Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να γίνουν κάπιοι λεπτοί χειρισμοί για την επαναπροσσέγγιση των 2 πλευρών.
Πιστεύω χάθηκε ιστορική ευκαιρεία να ενισχυθεί τρελά η ομάδα με μικρό κόστος και για χρόνια.
Πιστεύω ότι ο γιάννης ήταν πρόθυμος, οι πρόεδροι το έχουν πάρει μανιάτικο. Και βάλαν το συμφέρον της ομάδας σε δεύτερη μοίρα

τελικα το λες σοβαρα εσυ για Μπουρουση...............δεν κανεις πλακα...............εισαι και νεος στο φορουμ και δεν μπορω να σε ''διαβασω'' ακομα.........αν το συνεχισεις παντως θα αρχισω να γραφω μακροσκελεστατα ποστ για την αναγκη επιστροφης του Δημητρη Μαυροειδή...................

με Μπουρουσαγα θα ειχα και σουτ και ποστ ρε αθεοφοβε;;;;;;;;;;;;;;;;το ξεχειλωσες...................
Zephyr
QUOTE(sircharles @ Oct 5 2015, 19:04 ) *
Δεν έχει πια νόημα, αλλά κουβέντα να γίνεται...
Ακόμα κι αν ο μιλουτίνωφ σου βγει καλός, του χρόνου άντε του παραχρόνου θα φύγει για Αμερική.και ξεκινάς πάλι από το 0 να βρεις καινούργιο ψηλό, να τον εγκληματίσεις κτλ. Και δεν είναι σίγουρο οτι θα μας βγει. Στο ευρομπάσκετ πέρασε και δεν ακούμπισε.
Αποδικνύεται ότι μπορούσες να πάρεις μπουρούση με 550000_600000. Είχες λύσει το πρόβλημά σου για 4 χρόνια, είχες και σουτ και ποστ, ελευθέρωνες και άλλη θέση ξένου, είχες αυτόματα με την άφιξή του ομοιογένεια αφού με τους διεθνείς παίζει χρόνια και συμπλήρωνες τέλεια τους ΜΑΠ ψηλούς σου.
Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να γίνουν κάπιοι λεπτοί χειρισμοί για την επαναπροσσέγγιση των 2 πλευρών.
Πιστεύω χάθηκε ιστορική ευκαιρεία να ενισχυθεί τρελά η ομάδα με μικρό κόστος και για χρόνια.
Πιστεύω ότι ο γιάννης ήταν πρόθυμος, οι πρόεδροι το έχουν πάρει μανιάτικο. Και βάλαν το συμφέρον της ομάδας σε δεύτερη μοίρα


O Μιλουτίνοφ πολύ δύσκολα θα πάει ΝΒΑ γιατί σωματικά απέχει πολύ από τον εκεί μέσο όρο. Ότι μπορείς να τον χάσεις από άλλη ευρωπαική ομάδα το δέχομαι, όμως αν θες να παραμείνεις top κάποια στιγμή σε κάποιον/κάποιους θα πρέπει να τα σκάσεις στην μετά-Σπανούλη εποχή. Μέχρι στιγμής επιθετικά ο Μιλουτίνοφ ανταποκρίνεται μια χαρά, βέβαια πρέπει να τον δούμε και στην άμυνα πως τα πάει.
Όσο για Μπουρούση, αν δεν ήταν ωρολογιακή βόμβα στα αποδυτήρια δεν θα είχα πρόβλημα να επιστρέψει. Κάπου το παρακάναμε κ μεις στην κριτική και τον αποκαθηλώσαμε, παιχτικά δεν είναι τοπ αλλά δεν θα μας χαλούσε. Η γκρίνια όμως και το κακό κλίμα στα αποδυτήρια είναι κάτι που δεν παραβλέπεται.
thanath
Ο Μπουρούσης παιδιά πέρα από τα προβλήματα στα αποδυτήρια και παικτικά για τοπ ομάδα κάνει μόνο για 3ος... Δεν πρέπει να έχει ευθύνες γιατί όποτε τις έχει αναλάβει στα κρίσιμα εξαφανίζεται! Τώρα για τρίτος δε νομίζω ότι οικονομικά κάνει για τον Ολυμπιακό σύμφωνα με την πολιτική του στα συμβόλαια..

ΥΓ. Δεν ξέρω πόσα παίρνει τώρα στην Λαμποράλ...
Nemesakos
QUOTE (assistant @ Oct 5 2015, 23:20 ) *
τελικα το λες σοβαρα εσυ για Μπουρουση...............δεν κανεις πλακα...............εισαι και νεος στο φορουμ και δεν μπορω να σε ''διαβασω'' ακομα.........αν το συνεχισεις παντως θα αρχισω να γραφω μακροσκελεστατα ποστ για την αναγκη επιστροφης του Δημητρη Μαυροειδή...................

με Μπουρουσαγα θα ειχα και σουτ και ποστ ρε αθεοφοβε;;;;;;;;;;;;;;;;το ξεχειλωσες...................



Βασικά όλα του τα post είναι μια ωδή στον Γιάννη Μπουρούση... Αν δεν είναι ο ίδιος ο Μπουρούσης τότε δεν ξέρω τι μπορώ να φανταστώ περισσότερο!!

Ο Μπουρούσης και χωρίς ψηλό να έμενε ο Ολυμπιακός, δεν χρειαζόταν. Είπαμε να κοιτάμε γενικότερα το μέλλον...
sircharles
Είναι της μόδας-"τρέντυ" που θα έλεγε κι ο μικρός μου ανηψιός- η απαξίωση του μπουρούση
Θεωρείται δείγμα βαθιάς γνώσης του αθλήματος να -οχι απλά απαξιώνεις- αλλά να βρίζεις τον Μπουρούση.
Πετάς ένα "κακό στα αποδυτήρια" κι ένα " ο μπουρούσης σουτερ και ποστ?" και μετά αναλώνεσαι σε ςιρωνείες
Ο Μπουρούσης κατα καιρους εχει βαλει στα καλαθια ΟΛΟΥΣ τους καλους ψηλους της ευρωλιγκας
Τον Τομιτς, βασικος στη μπαρτσελονα , επανειλημενα τον εχει εκθεσει. Τον Κριστιτς, στο ευρομπασκετ του 2011 τον ξεφτιλισε, και γενικα σε ολες τις μονομαχιες του τον "εχει". Τον Πατσουλια τον εξεθεσε, με τον μοντεγιουνας οτι ετρωγε πισω του το εβαζε μπορστα ηταν ισοπαλοι, αλλα ενω τον μοντεγιουνας τον θεωρειται παικταρα ο γιαννης ειναι σαπακη.Μαλιστα.
Ενας παικτης νικησε κατα κρατος τον γιαννη. Ο Παου Γκασολ, εχοντας βεβαια και ακραια διαιτιτικη ευνοια σε ολο το ευρομπασκετ.
Δε θα επεκταθω περισσοτερο σε μπασκετικα επιχειρηματα, γιατι οι υβρεις που εξαπολυονται δε βασιζονται σε τετοια , αλλά είναι μπασκετικες καραμελες ,που οπως ειπα, ειναι της μοδας να αναμασας.
Βομβα στα αποδυτηρια ο παικτης προτυπο, που επαιξε με σπασμενο χερι για το εθνοσημο , ρισκαρε το σθμβολαιο του, και διλωνει παντα παρων. Αλλα ειμαστε ελληνες ,χομπι μας η αποκαθηλωση των αριστων, Προτυπο ο ΔΔ που παρατησε τους ελληνες στα κρυα του λουτρου, αποδιοπομπαιος τραγος η μοναχικη κολωνα της εθνικης.
Το προβλημα σας ειναι οτι εβαλε χερι σε ενα παλιοπαιδο 20 ετων ,που κατα γενικη ομολογια ειχε ΑΘΛΙΑ συμπεριφορα?
Ή γιατί απάντησε ΜΙΑ φορα σε οπαδους που του βριζαν τη μανα?
Ή γιατι ΠΑΡΑΝΟΜΑ δημοσιευτηκε προσωπικη του συνομολια? Ποιος δεν εχει μπινελικωσει τον εργοδοτη του καπια σστιγμη?ΙΔΙΩΤΙΚΑ!
Η ομαδα μου διαλεξε -με τα ιδια χρηματα -ενα σερβακι με ελαχιστη εμπειρια, που μπορει να μη βγει, αλλα κι αν βγει θα φυγει αντί για εναν ΕΛΛΗΝΑ με 14 χρονια εμπειριας στην ευρωλιγκα, 10 χρονια στην εθνικη, και που σε αντιθεση με τα θρυλουμενα , δεν υπαρχει ΕΝΑΣ πρωην συμπαικτης του που να τον κατηγορει για κατι. Και που θα παιξει μπασκετ μεχρι τα 36 γιατι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να παιζει. Οπως ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ο 35χρονος γκασολ, ο ρ΄ργιες, ο ναβάρο,ο 38χρονος νοβιτσκι,ο 38χρονος Πριγκιόνι,ο 38χρονος Τζινόμπιλι, ο Παρκερ ,Ο ντιο, ο 39χρονος Κακιούζης , οπως ΓΟΥΣΤΑΡΕ o 40 χρονος τζορνταν .. Σταματανε στα 30 οσοι εχουν βαρεθει (Ρεντζιας,ΔΔ από εθνική) Οτι ο 35αρης εναι αθλητικα τελειωμενος ειναι αλλη μια καραμελα ,made in Grecce, φτιαγμενη για να δικαιολογησουμε τις ΑΘΛΙΕΣ συμπεριφορες του Παπαλουκα και του Διαμαντιδη προς τηνεθνικη ομάδα.
Αλλα η ομαδα μου απο τη μια πληρωσε 4 μυρια τον... τσιλτρες και 3 μυρια τον κλειζα ακι 800000.... τον Μπεκιτς!!!!και απ[ο την αλλη εδιωξε Παπ, Σλουκα, Αντιτς, Χαινς, αποκαθηλωσε τον μεγιστο Παπαλουκα. Στον Μπουρουση θα κολαγε?
AirNick7
προς στιγμην νομιζα οτι μπηκα στο τοπικ του Σαμπονις.. αλλα νταξει ολα καλα
SteveNashidis
QUOTE(AirNick7 @ Oct 6 2015, 14:42 ) *
προς στιγμην νομιζα οτι μπηκα στο τοπικ του Σαμπονις.. αλλα νταξει ολα καλα


Το παιδί έχει μια διαφορετική γνώμη ας την σεβαστούμε. αλλά το ποστ σου δεν παύει να είναι κορυφαίο. ανετα για υπογραφή 24.gif 24.gif 24.gif 77.gif

yorgos
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την αγωνιστική εικόνα του Μπουρούση, είναι πολύ καλή περίπτωση ψηλού κι επειδή κουβαλάει κι ελληνικό διαβατήριο, ακόμη καλύτερη. Αλλά το ότι έχει δημιουργήσει προβλήματα όπου μα όπου κι αν έπαιξε είναι δεδομένο, στη Ρεάλ δε θέλουν να το βλέπουν ούτε ζωγραφιστό. Ούτε βέβαια ασικώ τους Αγγελόπουλους που δε θέλουν να πάρουν έναν άνθρωπο που ζητάει φαρμακάκι, τους αποκαλεί ηλίθιους και είναι κώλος και βρακί με τον Βασιλακό, όλοι λόγοι για τους οποίους αν τον πάρουν θα τους θεωρήσουμε όλοι βλάκες. Η Κούτσα καλά έκανε και τον πήρε, πολυτέλεια είναι γι αυτή, γιατί ο άνθρωπος είναι για να παίζει σε μεγαλύτερη ομάδα. Τα μυαλά του δεν είναι.
RipCity
Εγώ κι αγωνιστικά στα θέλω του Σφαιρόπουλου δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να κολλήσει ο κάκιστος αμυντικός Μπουρούσης. Ο Milutinov ήρθε γι' αρχή για 3ος όχι για 1ος. Ο Μπουρούσης θα ερχόταν για να παίζει 20λεπτα και θα χάλαγε όλο το πλάνο.
Επίσης άλλο αν γουστάρεις να παίζεις ως τα 36 κι άλλο σε τι επίπεδο θα είσαι τότε. Το σίγουρη λύση για 4 χρόνια για έναν 32χρονο 2.15 με καθοδική πορεία στην καριέρα είναι αβάσιμο. Ίσα ίσα που με Μπουρούση θα έλεγες το πολύ δύο χρόνια.
assistant
QUOTE(sircharles @ Oct 6 2015, 14:36 ) *
Είναι της μόδας-"τρέντυ" που θα έλεγε κι ο μικρός μου ανηψιός- η απαξίωση του μπουρούση
Θεωρείται δείγμα βαθιάς γνώσης του αθλήματος να -οχι απλά απαξιώνεις- αλλά να βρίζεις τον Μπουρούση.
Πετάς ένα "κακό στα αποδυτήρια" κι ένα " ο μπουρούσης σουτερ και ποστ?" και μετά αναλώνεσαι σε ςιρωνείες
Ο Μπουρούσης κατα καιρους εχει βαλει στα καλαθια ΟΛΟΥΣ τους καλους ψηλους της ευρωλιγκας
Τον Τομιτς, βασικος στη μπαρτσελονα , επανειλημενα τον εχει εκθεσει. Τον Κριστιτς, στο ευρομπασκετ του 2011 τον ξεφτιλισε, και γενικα σε ολες τις μονομαχιες του τον "εχει". Τον Πατσουλια τον εξεθεσε, με τον μοντεγιουνας οτι ετρωγε πισω του το εβαζε μπορστα ηταν ισοπαλοι, αλλα ενω τον μοντεγιουνας τον θεωρειται παικταρα ο γιαννης ειναι σαπακη.Μαλιστα.
Ενας παικτης νικησε κατα κρατος τον γιαννη. Ο Παου Γκασολ, εχοντας βεβαια και ακραια διαιτιτικη ευνοια σε ολο το ευρομπασκετ.
Δε θα επεκταθω περισσοτερο σε μπασκετικα επιχειρηματα, γιατι οι υβρεις που εξαπολυονται δε βασιζονται σε τετοια , αλλά είναι μπασκετικες καραμελες ,που οπως ειπα, ειναι της μοδας να αναμασας.
Βομβα στα αποδυτηρια ο παικτης προτυπο, που επαιξε με σπασμενο χερι για το εθνοσημο , ρισκαρε το σθμβολαιο του, και διλωνει παντα παρων. Αλλα ειμαστε ελληνες ,χομπι μας η αποκαθηλωση των αριστων, Προτυπο ο ΔΔ που παρατησε τους ελληνες στα κρυα του λουτρου, αποδιοπομπαιος τραγος η μοναχικη κολωνα της εθνικης.
Το προβλημα σας ειναι οτι εβαλε χερι σε ενα παλιοπαιδο 20 ετων ,που κατα γενικη ομολογια ειχε ΑΘΛΙΑ συμπεριφορα?
Ή γιατί απάντησε ΜΙΑ φορα σε οπαδους που του βριζαν τη μανα?
Ή γιατι ΠΑΡΑΝΟΜΑ δημοσιευτηκε προσωπικη του συνομολια? Ποιος δεν εχει μπινελικωσει τον εργοδοτη του καπια σστιγμη?ΙΔΙΩΤΙΚΑ!
Η ομαδα μου διαλεξε -με τα ιδια χρηματα -ενα σερβακι με ελαχιστη εμπειρια, που μπορει να μη βγει, αλλα κι αν βγει θα φυγει αντί για εναν ΕΛΛΗΝΑ με 14 χρονια εμπειριας στην ευρωλιγκα, 10 χρονια στην εθνικη, και που σε αντιθεση με τα θρυλουμενα , δεν υπαρχει ΕΝΑΣ πρωην συμπαικτης του που να τον κατηγορει για κατι. Και που θα παιξει μπασκετ μεχρι τα 36 γιατι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να παιζει. Οπως ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ο 35χρονος γκασολ, ο ρ΄ργιες, ο ναβάρο,ο 38χρονος νοβιτσκι,ο 38χρονος Πριγκιόνι,ο 38χρονος Τζινόμπιλι, ο Παρκερ ,Ο ντιο, ο 39χρονος Κακιούζης , οπως ΓΟΥΣΤΑΡΕ o 40 χρονος τζορνταν .. Σταματανε στα 30 οσοι εχουν βαρεθει (Ρεντζιας,ΔΔ από εθνική) Οτι ο 35αρης εναι αθλητικα τελειωμενος ειναι αλλη μια καραμελα ,made in Grecce, φτιαγμενη για να δικαιολογησουμε τις ΑΘΛΙΕΣ συμπεριφορες του Παπαλουκα και του Διαμαντιδη προς τηνεθνικη ομάδα.
Αλλα η ομαδα μου απο τη μια πληρωσε 4 μυρια τον... τσιλτρες και 3 μυρια τον κλειζα ακι 800000.... τον Μπεκιτς!!!!και απ[ο την αλλη εδιωξε Παπ, Σλουκα, Αντιτς, Χαινς, αποκαθηλωσε τον μεγιστο Παπαλουκα. Στον Μπουρουση θα κολαγε?

βεβαιωθήκαμε στα σιγουρα ότι δεν εισαι ο Μπουρούσης γιατι ουτε ο Γιάνναρος δεν πιστευει αυτά που γραφεις για τον εαυτο του................το ξερει ότι δεν εχει βαλει στα καλαθια ολη την ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ όπως γραφεις,το ξερει ότι σε καμια ομαδα που επαιξε δε θα παρει όταν ξαναγυρισει τιμητικη πλακετα ουτε για την αθλητικη προσφορα του ουτε για τη συμπεριφορα του...............το ξερει επισης ο Γιαννης ότι σε ομαδα που λεει ότι παει για φαιναλ-4 Ευρωλιγκας δεν μπορει να ξαναπαιξει γιατι είναι κακιστος αμυντικος γι αυτό το επιπεδο,γιατι είναι ανύπαρκτος στο ποστ επιθετικα,γιατι ξερει ότι σουταρει ασχημα(αν και συνεχιζει να σουταρει).............τα θετικα του 1)εξυπνος και 2)ψυχαρα δεν αρκουν για να παιξει πλεον σ αυτό το επιπεδο............

εγω προσωπικα δε θεωρω ότι τον βριζω ουτε θεωρω ότι πιπιλαω καποια καραμελα.........δε μ αρεσουν τα μπασκετικα του στοιχεια για το επιπεδο του Ολυμπιακου και η εν γενει συμπεριφορα του οπου κι αν επαιξε..............


ΥΓ σιγα μην παρει ο Μιλουτινοφ τα λεφτα του Μπουρουση(500-600κ).........το συμβολαιο του αερινου Πετ θα πηρε και θα ειπε κι ευχαριστω.........
thanath
Ή κριτική στον Μπουρούση δεν έχει να κάνει με καραμέλες αλλά με γεγονότα. Μπορεί όπως λέει ο φίλος να έχει βάλει στα καλάθια πολλούς καλούς ψηλούς, αλλά αυτό περιορίζεται μέχρι το πολύ τα χριστούγεννα και αυτό αν το ματς δεν είναι σημαντικό, και αν πρόκειται για εθνική σε ματς ομίλου που κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει και πολλή σημασία... Θέλω να πω ότι φαίνεται και προσπαθεί μόνο στα εύκολα, αντιθέτως στα κρίσιμα βγάζει silver alert.... Λέει πολλά για την αξία του...

Πάμε τώρα στην αγάπη για την εθνική... Αυτό και αν είναι παραμύθι... Μετά από μια τραγική του χρονιά που αν ήταν προπονητής ο Μάκαρος δεν θα τον διάλεγε, όταν είδε πως δεν είναι στα πλάνα του τότε προπονητή πήρε τηλέφωνο τον πρόεδρο για να κάνει κατι... Και τελικά μπήκε στην δωδεκάδα! Θυμάμαι συνέντευξη του να το λέει μόνος του. Αυτό δείχνει έλλειψη σεβασμού στον προπονητή,στους συμπαίκτες και εν τέλει στην ίδια την ομάδα. Αυτό μόνο ως αγάπη δεν το εκλαμβανω... Πάει λοιπόν και αυτό...

Τέλος το ευ αγωνίζεσθαι του είναι άγνωστη μάλλον έκφραση... Και ας ήταν ιδιωτική ή συζήτηση... Σημαίνει πως δεν πήρε τα "φάρμακα" που του έδινε ο πεθερός? Εεεμ συγγνώμη τις βιταμίνες... Μάλλον όχι... Οπότε μόνος του (για ακόμη μια φορά) εκθέτει, ανεπανόρθωτα για μένα, τον εαυτό του.


Εγώ θέλω να καταληξω πως σαν Παναθηναϊκός δεν θα με χαλαγε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό με ρόλο! Θα βοηθούσε πολύ την ομάδα μου! smiley.gif
Αλλά για να μιλήσω σοβαρά δεν θέλω να τον δω ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ειδικά τώρα που πάει να γίνει σοβαρή προσπάθεια και από άλλες ομάδες! Μόνο πισωγυρισμα θα είναι!
giorgos14
Ο Μπουρούσης είναι ο Ενες Καντέρ της Ευρώπης.Για τον real τον Καντέρ είχε ειπωθεί το εξής ωραίο(το οποίο φυσικά ταιριάζει και στον Γιάννη) : He did what he always does. He got his stats. He didn't defend. He took an L (a loss)...Ειναι και βραδυ και βαριεμαι να εξιστορω ολα τα ματς τιτλου στα οποια η ομαδα του Γιαννη πατωσε.Εδω ολοκληρη Ρεαλ πηρε 5 τιτλους οταν τον παρκαρε στο παγκο. Αλλα πάνω απο ολα καλό παιδί να είναι...
anton2
QUOTE (sircharles @ Oct 6 2015, 07:36 ) *
Είναι της μόδας-"τρέντυ" που θα έλεγε κι ο μικρός μου ανηψιός- η απαξίωση του μπουρούση
Θεωρείται δείγμα βαθιάς γνώσης του αθλήματος να -οχι απλά απαξιώνεις- αλλά να βρίζεις τον Μπουρούση.
Πετάς ένα "κακό στα αποδυτήρια" κι ένα " ο μπουρούσης σουτερ και ποστ?" και μετά αναλώνεσαι σε ςιρωνείες
Ο Μπουρούσης κατα καιρους εχει βαλει στα καλαθια ΟΛΟΥΣ τους καλους ψηλους της ευρωλιγκας
Τον Τομιτς, βασικος στη μπαρτσελονα , επανειλημενα τον εχει εκθεσει. Τον Κριστιτς, στο ευρομπασκετ του 2011 τον ξεφτιλισε, και γενικα σε ολες τις μονομαχιες του τον "εχει". Τον Πατσουλια τον εξεθεσε, με τον μοντεγιουνας οτι ετρωγε πισω του το εβαζε μπορστα ηταν ισοπαλοι, αλλα ενω τον μοντεγιουνας τον θεωρειται παικταρα ο γιαννης ειναι σαπακη.Μαλιστα.
Ενας παικτης νικησε κατα κρατος τον γιαννη. Ο Παου Γκασολ, εχοντας βεβαια και ακραια διαιτιτικη ευνοια σε ολο το ευρομπασκετ.
Δε θα επεκταθω περισσοτερο σε μπασκετικα επιχειρηματα, γιατι οι υβρεις που εξαπολυονται δε βασιζονται σε τετοια , αλλά είναι μπασκετικες καραμελες ,που οπως ειπα, ειναι της μοδας να αναμασας.
Βομβα στα αποδυτηρια ο παικτης προτυπο, που επαιξε με σπασμενο χερι για το εθνοσημο , ρισκαρε το σθμβολαιο του, και διλωνει παντα παρων. Αλλα ειμαστε ελληνες ,χομπι μας η αποκαθηλωση των αριστων, Προτυπο ο ΔΔ που παρατησε τους ελληνες στα κρυα του λουτρου, αποδιοπομπαιος τραγος η μοναχικη κολωνα της εθνικης.
Το προβλημα σας ειναι οτι εβαλε χερι σε ενα παλιοπαιδο 20 ετων ,που κατα γενικη ομολογια ειχε ΑΘΛΙΑ συμπεριφορα?
Ή γιατί απάντησε ΜΙΑ φορα σε οπαδους που του βριζαν τη μανα?
Ή γιατι ΠΑΡΑΝΟΜΑ δημοσιευτηκε προσωπικη του συνομολια? Ποιος δεν εχει μπινελικωσει τον εργοδοτη του καπια σστιγμη?ΙΔΙΩΤΙΚΑ!
Η ομαδα μου διαλεξε -με τα ιδια χρηματα -ενα σερβακι με ελαχιστη εμπειρια, που μπορει να μη βγει, αλλα κι αν βγει θα φυγει αντί για εναν ΕΛΛΗΝΑ με 14 χρονια εμπειριας στην ευρωλιγκα, 10 χρονια στην εθνικη, και που σε αντιθεση με τα θρυλουμενα , δεν υπαρχει ΕΝΑΣ πρωην συμπαικτης του που να τον κατηγορει για κατι. Και που θα παιξει μπασκετ μεχρι τα 36 γιατι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να παιζει. Οπως ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ο 35χρονος γκασολ, ο ρ΄ργιες, ο ναβάρο,ο 38χρονος νοβιτσκι,ο 38χρονος Πριγκιόνι,ο 38χρονος Τζινόμπιλι, ο Παρκερ ,Ο ντιο, ο 39χρονος Κακιούζης , οπως ΓΟΥΣΤΑΡΕ o 40 χρονος τζορνταν .. Σταματανε στα 30 οσοι εχουν βαρεθει (Ρεντζιας,ΔΔ από εθνική) Οτι ο 35αρης εναι αθλητικα τελειωμενος ειναι αλλη μια καραμελα ,made in Grecce, φτιαγμενη για να δικαιολογησουμε τις ΑΘΛΙΕΣ συμπεριφορες του Παπαλουκα και του Διαμαντιδη προς τηνεθνικη ομάδα.
Αλλα η ομαδα μου απο τη μια πληρωσε 4 μυρια τον... τσιλτρες και 3 μυρια τον κλειζα ακι 800000.... τον Μπεκιτς!!!!και απ[ο την αλλη εδιωξε Παπ, Σλουκα, Αντιτς, Χαινς, αποκαθηλωσε τον μεγιστο Παπαλουκα. Στον Μπουρουση θα κολαγε?


"Ή γιατι ΠΑΡΑΝΟΜΑ δημοσιευτηκε προσωπικη του συνομολια? Ποιος δεν εχει μπινελικωσει τον εργοδοτη του καπια σστιγμη?ΙΔΙΩΤΙΚΑ! "

Αυτό το έχω αναφέρει άπειρες φορές! Είμαστε τόσο καφροχώρα που ενώ παράνομα δημοσιεύεται μια τέτοια συνομιλία διώκεται ο παίκτης και όχι αυτοί που υπέκλεψαν την συνομιλία. Και το χειρότερο είναι ότι κανείς δεν εστίασε σε αυτό ΟΛΑ αυτά τα χρόνια!

Εννοείται ότι ο κάθε ένας μπορούσε να πει μια κουβέντα παραπάνω σε μια ιδιωτική του συνομιλία.

Θύμα συγκυριών ο Μπουρούσης.

Στα θετικά του ότι ήταν ο μόνος που έδωσε το 100% που είχε (για να μην πούμε το 120%) στην πρώτη περίοδο του νέου ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟ.

Αγωνιστικά τώρα προφανώς αξίζει περισσότερα, το τι γίνεται στα αποδυτήρια όμως και σε προσωπικές σχέσεις αυτό δεν το ξέρω, ίσως και η ατίθαση προσωπικότητα επιρεάζει την καριέρα ενός παίκτη όσο μεγάλος και αν είναι. Ιδίως αν δεν είναι τόσο μεγάλος όσο ο Γκαζόλ π.χ. ή ο Ναβάρο που δεν τολμάει να τους μιλήσει ούτε παράγοντας ούτε διαιτητής...


bodiroga10
παικτης που για καθε αποτυχια εχει να βρει και μια δικαιολογια δεν κανει για ομαδα πρωταθλητισμου... παντα θα φταινε οι οπαδοι,οι διαιτητες,η ομοσπονδια,οι δημοσιογραφοι,οι συμπαικτες του,ο προπονητης μια φορα που να εχει φταιξει ο ιδιος δεν πρεπει να εχει υπαρξει
στα 32 δεν ειχε κατι να προσφερει στον ολυμπιακο ειδικα απ την στιγμη που υπαρχει ο χαντερ και ο γιανγκ,ο μιλουτινοφ ειναι μια επενδυση και δεν εχει να κανει με την αναγκαιοτητα του στο ροστερ αλλα με το μελλον. αν το προβλημα ηταν η αναγκαιοτητα αποκτησης 3ου σεντερ που να μην πιανει θεση ξενου θα πηγαινε ο ολυμπιακος σε λυση μπογρη και οχι μιλουτινοφ
thanath
Ρε παιδιά δουλευομαστε? Θα εστιασουμε ότι παράνομα δημοσίευσε κάποιος μια συνομιλία του, πράγμα που δεν ισχύει γιατί ήταν υποκλοπή της ΕΥΠ για συγκεκριμένο θέμα, και όχι ότι είπε ξεκάθαρα ότι ο "κύριος" Μάκης του δίνει κάποια φάρμακο-"βιταμίνη "? Κανονικά οι Αγγελοπουλοι και ο κάθε ιδιοκτήτης γι αυτό δεν πρέπει να τον πάρει στην ομάδα του και όχι γιατί τους έβρισε...
rankin
QUOTE(sircharles @ Oct 6 2015, 13:36 ) *
Βομβα στα αποδυτηρια ο παικτης προτυπο, που επαιξε με σπασμενο χερι για το εθνοσημο , ρισκαρε το σθμβολαιο του, και διλωνει παντα παρων. Αλλα ειμαστε ελληνες ,χομπι μας η αποκαθηλωση των αριστων, Προτυπο ο ΔΔ που παρατησε τους ελληνες στα κρυα του λουτρου, αποδιοπομπαιος τραγος η μοναχικη κολωνα της εθνικης.


Εγώ θα σου υπενθυμίσω μια ιστορία (αν και νομίζω οτι το έχω ξανακάνει αυτό και ζητώ συγγνώμη απο ολους, αν επαναλαμβάνομαι).
Ο Μπουρούσης, κατα τη διάρκεια της τελευταίας του χρονιάς στον Ολυμπιακό, και πριν βγουν οι συνομιλίες με τον πεθερό του στη δημοσιότητα, ειχε κάνει On camera μερικές πολύ δυνατές δηλώσεις σχετικά με την εθνική.
Είχε πει τότε οτι δεν θα ξαναπαίξει στην εθνική, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κακή διαιτησία των τελικών της Α1 εκείνης της χρονιάς...
Μετά απο ελάχιστο χρονικό διάστημα βγήκαν οι συνομιλίες στη δημοσιότητα και το κλίμα άλλαξε αρδην..
Ο Μπουρούσης έφυγε κακήν κακώς απο τον Ολυμπιακό και ξέχασε άμεσα τις δηλώσεις του για αποχή απο την εθνική..
Σημερά παρουσιάζεται ως σωματοφύλακας της εθνικής...

Επίσης, με δεδομένο το οτι αυτές οι συνομιλίες δεν ειχαν καμία σχέση με στημένα ποδοσφαιρικά παιχνίδια, γινεται ξεκάθαρο οτι του Μπουρούση του την είχανε στήσει, πιθανότατα και μέσα απο την ομοσπονδία.
Ταυτόχρονα όμως γινεται ξεκάθαρο οτι ο Γιάνναρος εκτοτε συνετίστηκε και έγινε ενα καλό παιδί που αγαπάει τον πρόεδρο και πάντα στηρίζει την εθνική, αφου και το θέμα με τις βιταμινούλες του, γρήγορα ξεχάστηκε...

Απο εκεί και πέρα, αγωνιστικά μιλώντας, δεν βαρεθήκατε τους ιδιους και τους ίδιους Μπουρουσο-Σοφοκλήδες;
Στην Ελλάδα, ελλείψει παραγωγής σεντερ, κολλάμε και συζητάμε ξανά και ξανά τα ίδια ονόματα... Μπουρουσης, Σοφοκλής, Μαυροκεφαλίδης, Βουγιούκας...
Τους δοκιμάσαμε όλους
Προχωράμε παρα κάτω.
Dred11
QUOTE (rankin @ Oct 7 2015, 16:18 ) *
Εγώ θα σου υπενθυμίσω μια ιστορία (αν και νομίζω οτι το έχω ξανακάνει αυτό και ζητώ συγγνώμη απο ολους, αν επαναλαμβάνομαι).
Ο Μπουρούσης, κατα τη διάρκεια της τελευταίας του χρονιάς στον Ολυμπιακό, και πριν βγουν οι συνομιλίες με τον πεθερό του στη δημοσιότητα, ειχε κάνει On camera μερικές πολύ δυνατές δηλώσεις σχετικά με την εθνική.
Είχε πει τότε οτι δεν θα ξαναπαίξει στην εθνική, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κακή διαιτησία των τελικών της Α1 εκείνης της χρονιάς...
Μετά απο ελάχιστο χρονικό διάστημα βγήκαν οι συνομιλίες στη δημοσιότητα και το κλίμα άλλαξε αρδην..
Ο Μπουρούσης έφυγε κακήν κακώς απο τον Ολυμπιακό και ξέχασε άμεσα τις δηλώσεις του για αποχή απο την εθνική..
Σημερά παρουσιάζεται ως σωματοφύλακας της εθνικής...

Επίσης, με δεδομένο το οτι αυτές οι συνομιλίες δεν ειχαν καμία σχέση με στημένα ποδοσφαιρικά παιχνίδια, γινεται ξεκάθαρο οτι του Μπουρούση του την είχανε στήσει, πιθανότατα και μέσα απο την ομοσπονδία.
Ταυτόχρονα όμως γινεται ξεκάθαρο οτι ο Γιάνναρος εκτοτε συνετίστηκε και έγινε ενα καλό παιδί που αγαπάει τον πρόεδρο και πάντα στηρίζει την εθνική, αφου και το θέμα με τις βιταμινούλες του, γρήγορα ξεχάστηκε...

Απο εκεί και πέρα, αγωνιστικά μιλώντας, δεν βαρεθήκατε τους ιδιους και τους ίδιους Μπουρουσο-Σοφοκλήδες;
Στην Ελλάδα, ελλείψει παραγωγής σεντερ, κολλάμε και συζητάμε ξανά και ξανά τα ίδια ονόματα... Μπουρουσης, Σοφοκλής, Μαυροκεφαλίδης, Βουγιούκας...
Τους δοκιμάσαμε όλους
Προχωράμε παρα κάτω.

To γραψε κι ένας φίλος παραπάνω, αλλά δεν το πρόσεξες. Οι συνομιλίες του Μπουρούση με τον Μάκαρο καταγράφονταν απολύτως νόμιμα με κοριό της ΕΥΠ ύστερα από εισαγγελική παραγγελία στο πλαίσιο διερεύνησης εγκλημάτων του ποινικού δικαίου του Μάκαρου. Λες ο Βασιλακό να έχει άκρες σε εισαγγελείς και ΕΥΠ; Κι έτσι να είναι εσύ φέρεις το βάρος απόδειξης αυτού του εξωφρενικού ισχυρισμού, όπως καταλαβαίνεις.
sircharles
QUOTE (rankin @ Oct 7 2015, 16:18 ) *
Εγώ θα σου υπενθυμίσω μια ιστορία (αν και νομίζω οτι το έχω ξανακάνει αυτό και ζητώ συγγνώμη απο ολους, αν επαναλαμβάνομαι).
Ο Μπουρούσης, κατα τη διάρκεια της τελευταίας του χρονιάς στον Ολυμπιακό, και πριν βγουν οι συνομιλίες με τον πεθερό του στη δημοσιότητα, ειχε κάνει On camera μερικές πολύ δυνατές δηλώσεις σχετικά με την εθνική.
Είχε πει τότε οτι δεν θα ξαναπαίξει στην εθνική, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κακή διαιτησία των τελικών της Α1 εκείνης της χρονιάς...
Μετά απο ελάχιστο χρονικό διάστημα βγήκαν οι συνομιλίες στη δημοσιότητα και το κλίμα άλλαξε αρδην..
Ο Μπουρούσης έφυγε κακήν κακώς απο τον Ολυμπιακό και ξέχασε άμεσα τις δηλώσεις του για αποχή απο την εθνική..
Σημερά παρουσιάζεται ως σωματοφύλακας της εθνικής...

Επίσης, με δεδομένο το οτι αυτές οι συνομιλίες δεν ειχαν καμία σχέση με στημένα ποδοσφαιρικά παιχνίδια, γινεται ξεκάθαρο οτι του Μπουρούση του την είχανε στήσει, πιθανότατα και μέσα απο την ομοσπονδία.
Ταυτόχρονα όμως γινεται ξεκάθαρο οτι ο Γιάνναρος εκτοτε συνετίστηκε και έγινε ενα καλό παιδί που αγαπάει τον πρόεδρο και πάντα στηρίζει την εθνική, αφου και το θέμα με τις βιταμινούλες του, γρήγορα ξεχάστηκε...

Απο εκεί και πέρα, αγωνιστικά μιλώντας, δεν βαρεθήκατε τους ιδιους και τους ίδιους Μπουρουσο-Σοφοκλήδες;
Στην Ελλάδα, ελλείψει παραγωγής σεντερ, κολλάμε και συζητάμε ξανά και ξανά τα ίδια ονόματα... Μπουρουσης, Σοφοκλής, Μαυροκεφαλίδης, Βουγιούκας...
Τους δοκιμάσαμε όλους
Προχωράμε παρα κάτω.


Οι δηλώσεις εκείνες είχανε γίνει εν θερμώ αμέσως μετά από παιχνίδι στο οακα με σφαγιαστικη διαιτησια. Ολοι οι ολυμπιακοί είμασταν έξαλοι με τους γκρίζους λύκους, ο γιάννης που έπαιζε κι όλας γιατί να μην έχει χάσει τον έλεγχο? Πάντωςεγώ δεχομαι ότι δε σκέφτεται πριν μιλήσει
Αλλά εσύ φίλε μου έχειςεπιλεκτική μνήμη. Ο γιάννης είχε παίξει τραυματίας στην εθνική πριν από αυτό το παιριστατικό.
Λες να προχωρήσουμε παρακάτω στα σέντερ. Μάλιστα. Σε ποιον? Στον μπόγρη,στο σαρικόπουλο σεποιον?? Πολλοι λενε για ανανεωση αλλα μιλανε γενικα για τη θεση του σεντερ, αποφευγουν να πουνε ονοματα. Κι αν δεν ερθει κι ο κουφος? Μετά το λύκειο τι???

Η παρακολουθηση τηα συνομιλιας εγινε νομιμα, αλλα το αποσπασμα που αφορουσε το γιαννη οντας ασχετο με την υποθεση ηταν απολυτως παρανομη η δημοσιευση του. Μπορουσε να κινηθει νομικα κατα παντως υπευθυνου για ηθικη βλαβη και διαφυγοντα κερδη.
Οσο αφορα τοφαρμακο. Κανεις μας δε ξερει σε τι σκευασμα αναφερόταν κι ως εκ τούτου όσα λέγονται είναι κατινιές.
Επί της ουσίς όμως θα πω .οτι υψηλός αθλητισμός χωρίς κάπιας μορφής χημική υποστήριξη πολύ απλά δεν γόνεται.
Όταν αθλητές όλων των ομάδων, σε όλα τα σπορ επανέρχονται από φρικτούς τραυματισμούς στο 1/3 του χρόνου ενώς απλού ανθρώπου ,πως νομίζετε ότι γίνετε? Πίνοντας πορτοκαλάδα? Ο λεμπρόν που ήτανε σα γορίλας από τα 18,έτρωγε τα φασολάκια της μαμάς του?
Στο nba παίζουν 4 παιχνίδια σε 7 μέρες, πως ανταπεξέρχεται ο οργανισμός τους? Όσοι σοκαριστίκατε από τη λέξη φάρμακο, καλως ήρθατε στην πραγματικότητα
Και να βαλω και μια αλλη διασταση στο θέμα.πιστεύετε ότι ο ψωμιάδης θα έδινε σκληρό αναβολικό στο σύζυγο της κόρης του?

Οσο για την παρουσια του γιαννη στη ρεαλ και την υποτιθεμενη πτωτικη του πορεια. Οσοι παρακολουθησατε ρεαλ αυτα τα 2 χρονια θα προσεξατε ότι ο γιαννης δε επαιρνε μπαλα ούτε με αίτηση μετα χαρτοσημου.γιουλ ροντρικεθ και φερναντεθ δε του περνουσαν τη μπαλα ουτε στην προπονηση.απο καπιο σημειο και μετα χαλαστηκε και ο γιαννης και το γιλι εσπασε. Στη ρεαλ θελανε εναν σερμαντινι πολυτελειας. Ε, ο μπουρουσης δεν εκανε για αυτο το ρολο.
Ο μυθος τουκακου αμυντικου. Η πενταδα τηε εθνικης που στραγγαλισε την κροατια ειχε τον μπουρουση, το ιδιο κι αυτη που γυρισε το παιχνιδι με τη λετονια. Η εθνικη δεν εφαγε σε κανενα παιχνιδι πολλους ποντους αλλά ο βασικος της σεντερ χαρακτηριζεται κακως αμυντικος.βρε περιεργα πραγματα. Ενταξει, απο τονγκασολ νικηθικε, για αυτο του χρονου να παρουμε μπογρη σαρικοπουλο να μαρκαρουν τα αδελφια γκασολ
akratacity
QUOTE (sircharles @ Oct 7 2015, 19:54 ) *
Οι δηλώσεις εκείνες είχανε γίνει εν θερμώ αμέσως μετά από παιχνίδι στο οακα με σφαγιαστικη διαιτησια. Ολοι οι ολυμπιακοί είμασταν έξαλοι με τους γκρίζους λύκους, ο γιάννης που έπαιζε κι όλας γιατί να μην έχει χάσει τον έλεγχο? Πάντωςεγώ δεχομαι ότι δε σκέφτεται πριν μιλήσει
Αλλά εσύ φίλε μου έχειςεπιλεκτική μνήμη. Ο γιάννης είχε παίξει τραυματίας στην εθνική πριν από αυτό το παιριστατικό.
Λες να προχωρήσουμε παρακάτω στα σέντερ. Μάλιστα. Σε ποιον? Στον μπόγρη,στο σαρικόπουλο σεποιον?? Πολλοι λενε για ανανεωση αλλα μιλανε γενικα για τη θεση του σεντερ, αποφευγουν να πουνε ονοματα. Κι αν δεν ερθει κι ο κουφος? Μετά το λύκειο τι???

Η παρακολουθηση τηα συνομιλιας εγινε νομιμα, αλλα το αποσπασμα που αφορουσε το γιαννη οντας ασχετο με την υποθεση ηταν απολυτως παρανομη η δημοσιευση του. Μπορουσε να κινηθει νομικα κατα παντως υπευθυνου για ηθικη βλαβη και διαφυγοντα κερδη.
Οσο αφορα τοφαρμακο. Κανεις μας δε ξερει σε τι σκευασμα αναφερόταν κι ως εκ τούτου όσα λέγονται είναι κατινιές.
Επί της ουσίς όμως θα πω .οτι υψηλός αθλητισμός χωρίς κάπιας μορφής χημική υποστήριξη πολύ απλά δεν γόνεται.
Όταν αθλητές όλων των ομάδων, σε όλα τα σπορ επανέρχονται από φρικτούς τραυματισμούς στο 1/3 του χρόνου ενώς απλού ανθρώπου ,πως νομίζετε ότι γίνετε? Πίνοντας πορτοκαλάδα? Ο λεμπρόν που ήτανε σα γορίλας από τα 18,έτρωγε τα φασολάκια της μαμάς του?
Στο nba παίζουν 4 παιχνίδια σε 7 μέρες, πως ανταπεξέρχεται ο οργανισμός τους? Όσοι σοκαριστίκατε από τη λέξη φάρμακο, καλως ήρθατε στην πραγματικότητα
Και να βαλω και μια αλλη διασταση στο θέμα.πιστεύετε ότι ο ψωμιάδης θα έδινε σκληρό αναβολικό στο σύζυγο της κόρης του?

Οσο για την παρουσια του γιαννη στη ρεαλ και την υποτιθεμενη πτωτικη του πορεια. Οσοι παρακολουθησατε ρεαλ αυτα τα 2 χρονια θα προσεξατε ότι ο γιαννης δε επαιρνε μπαλα ούτε με αίτηση μετα χαρτοσημου.γιουλ ροντρικεθ και φερναντεθ δε του περνουσαν τη μπαλα ουτε στην προπονηση.απο καπιο σημειο και μετα χαλαστηκε και ο γιαννης και το γιλι εσπασε. Στη ρεαλ θελανε εναν σερμαντινι πολυτελειας. Ε, ο μπουρουσης δεν εκανε για αυτο το ρολο.
Ο μυθος τουκακου αμυντικου. Η πενταδα τηε εθνικης που στραγγαλισε την κροατια ειχε τον μπουρουση, το ιδιο κι αυτη που γυρισε το παιχνιδι με τη λετονια. Η εθνικη δεν εφαγε σε κανενα παιχνιδι πολλους ποντους αλλά ο βασικος της σεντερ χαρακτηριζεται κακως αμυντικος.βρε περιεργα πραγματα. Ενταξει, απο τονγκασολ νικηθικε, για αυτο του χρονου να παρουμε μπογρη σαρικοπουλο να μαρκαρουν τα αδελφια γκασολ

Νομιζω οι συζητησεις για το ποσο χρησιμοι θα ηταν στην ομαδα οι μπουρουσης-σχορτσιανιτης εχουν εξαντληθει στο παρελθον και ειναι κουραστικες.

Για το θεμα του μπουρουση, εχω να πω οτι τα τουρνουα της fiba τον ευνοουν στο αμυντικο κομματι, διοτι βρισκει αντιπαλους στο μεγεθος και την ταχυτητα του.

Αντιθετα στην ευρωλιγκα, που κυριαρχουν οι mobile/undersized ψηλοι, αντιμετωπιζει τεραστια προβληματα.
thanath
@sircharles

Αν δεν είσαι ο ίδιος ο Μπουρούσης τι βαθμό συγγένειας έχεις μαζί του?

Και τώρα σοβαρά... Είναι κατινια να λέμε ότι έχει μόνος του παραδεχτεί ότι έχει πάρει "βιταμίνες "? Και αφού όπως λες δεν ξέρουμε τι πήρε και τι ζηταγε από αυτόν τον άγιο άνθρωπο του αθλητισμού, γιατι δεν το ξεκαθάριζε.. Γενικά βρωμαει φίλε!

Καλύτερα το χάος στους ψηλούς στην εθνική, καλύτερα Μαυροκεφαλίδης (που δεν θέλω να τον βλέπω), παρά δηλώσεις του στυλ χρωστάω στην Ισπανία και μετά να κάνει τα 5 πιο γελοία φάουλ που έχει κάνει ψηλός σ αυτό το επίπεδο!

Α και για τις δηλώσεις του.. Την μια εν θερμώ λόγω διαιτησίας, την άλλη του έβριζαν την οικογένεια, την παραλλη φταίει ο καιρός.. Ο ίδιος ποτέ! Αλλά φίλε μου το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.. Και στην προκειμένη δεν είναι μόνο 2...

ΥΓ. Σορυ για άλλο ένα οφτοπικ, τελευταίο ποστ για τον Μπουρούση από μένα!
RipCity
για να πεις κακό αμυντικό τον Μπουρούση αρκεί να βλέπεις μπάσκετ 4-5 χρόνια, δε χρειαζόταν καθόλου το δείγμα αυτού του καλοκαιριού. κλασικός παίκτης που αδυνατεί να μαρκάρει pnr, το πιο σημαντικό στοιχείο στο σύγχρονο μπάσκετ (με φωνή Βαγγέλη Ιωάννου)
rankin
QUOTE(Dred11 @ Oct 7 2015, 17:07 ) *
To γραψε κι ένας φίλος παραπάνω, αλλά δεν το πρόσεξες. Οι συνομιλίες του Μπουρούση με τον Μάκαρο καταγράφονταν απολύτως νόμιμα με κοριό της ΕΥΠ ύστερα από εισαγγελική παραγγελία στο πλαίσιο διερεύνησης εγκλημάτων του ποινικού δικαίου του Μάκαρου. Λες ο Βασιλακό να έχει άκρες σε εισαγγελείς και ΕΥΠ; Κι έτσι να είναι εσύ φέρεις το βάρος απόδειξης αυτού του εξωφρενικού ισχυρισμού, όπως καταλαβαίνεις.


Το μόνο που μπορώ να ισχυριστώ είναι οτι οι συγκεκριμένες συνομιλίες δεν υπήρχε λόγος να δημοσιοποιηθούν.
Είναι σαν να παίζανε και συνομιλίες με το Μακαρο να ζητάει να φαει φασολάκια το βραδυ. Ασχετες με την υπόθεση των στημένων

QUOTE(sircharles @ Oct 7 2015, 18:54 ) *
Και να βαλω και μια αλλη διασταση στο θέμα.πιστεύετε ότι ο ψωμιάδης θα έδινε σκληρό αναβολικό στο σύζυγο της κόρης του?


Δεν ηταν παντρεμένοι ακόμα
Μπορεί να ηθελε να τον καθαρίσει ξερωγω tongue.gif
assistant
QUOTE(sircharles @ Oct 7 2015, 19:54 ) *
Οι δηλώσεις εκείνες είχανε γίνει εν θερμώ αμέσως μετά από παιχνίδι στο οακα με σφαγιαστικη διαιτησια. Ολοι οι ολυμπιακοί είμασταν έξαλοι με τους γκρίζους λύκους, ο γιάννης που έπαιζε κι όλας γιατί να μην έχει χάσει τον έλεγχο? Πάντωςεγώ δεχομαι ότι δε σκέφτεται πριν μιλήσει
Αλλά εσύ φίλε μου έχειςεπιλεκτική μνήμη. Ο γιάννης είχε παίξει τραυματίας στην εθνική πριν από αυτό το παιριστατικό.
Λες να προχωρήσουμε παρακάτω στα σέντερ. Μάλιστα. Σε ποιον? Στον μπόγρη,στο σαρικόπουλο σεποιον?? Πολλοι λενε για ανανεωση αλλα μιλανε γενικα για τη θεση του σεντερ, αποφευγουν να πουνε ονοματα. Κι αν δεν ερθει κι ο κουφος? Μετά το λύκειο τι???

Η παρακολουθηση τηα συνομιλιας εγινε νομιμα, αλλα το αποσπασμα που αφορουσε το γιαννη οντας ασχετο με την υποθεση ηταν απολυτως παρανομη η δημοσιευση του. Μπορουσε να κινηθει νομικα κατα παντως υπευθυνου για ηθικη βλαβη και διαφυγοντα κερδη.
Οσο αφορα τοφαρμακο. Κανεις μας δε ξερει σε τι σκευασμα αναφερόταν κι ως εκ τούτου όσα λέγονται είναι κατινιές.
Επί της ουσίς όμως θα πω .οτι υψηλός αθλητισμός χωρίς κάπιας μορφής χημική υποστήριξη πολύ απλά δεν γόνεται.
Όταν αθλητές όλων των ομάδων, σε όλα τα σπορ επανέρχονται από φρικτούς τραυματισμούς στο 1/3 του χρόνου ενώς απλού ανθρώπου ,πως νομίζετε ότι γίνετε? Πίνοντας πορτοκαλάδα? Ο λεμπρόν που ήτανε σα γορίλας από τα 18,έτρωγε τα φασολάκια της μαμάς του?
Στο nba παίζουν 4 παιχνίδια σε 7 μέρες, πως ανταπεξέρχεται ο οργανισμός τους? Όσοι σοκαριστίκατε από τη λέξη φάρμακο, καλως ήρθατε στην πραγματικότητα
Και να βαλω και μια αλλη διασταση στο θέμα.πιστεύετε ότι ο ψωμιάδης θα έδινε σκληρό αναβολικό στο σύζυγο της κόρης του?

Οσο για την παρουσια του γιαννη στη ρεαλ και την υποτιθεμενη πτωτικη του πορεια. Οσοι παρακολουθησατε ρεαλ αυτα τα 2 χρονια θα προσεξατε ότι ο γιαννης δε επαιρνε μπαλα ούτε με αίτηση μετα χαρτοσημου.γιουλ ροντρικεθ και φερναντεθ δε του περνουσαν τη μπαλα ουτε στην προπονηση.απο καπιο σημειο και μετα χαλαστηκε και ο γιαννης και το γιλι εσπασε. Στη ρεαλ θελανε εναν σερμαντινι πολυτελειας. Ε, ο μπουρουσης δεν εκανε για αυτο το ρολο.
Ο μυθος τουκακου αμυντικου. Η πενταδα τηε εθνικης που στραγγαλισε την κροατια ειχε τον μπουρουση, το ιδιο κι αυτη που γυρισε το παιχνιδι με τη λετονια. Η εθνικη δεν εφαγε σε κανενα παιχνιδι πολλους ποντους αλλά ο βασικος της σεντερ χαρακτηριζεται κακως αμυντικος.βρε περιεργα πραγματα. Ενταξει, απο τονγκασολ νικηθικε, για αυτο του χρονου να παρουμε μπογρη σαρικοπουλο να μαρκαρουν τα αδελφια γκασολ

και στην κορη του θα εδινε σκληρα αναβολικα ο Μακαρος........όχι μονο στο συζυγο της...................
erwi grey
QUOTE(Dred11 @ Oct 8 2015, 00:07 ) *
To γραψε κι ένας φίλος παραπάνω, αλλά δεν το πρόσεξες. Οι συνομιλίες του Μπουρούση με τον Μάκαρο καταγράφονταν απολύτως νόμιμα με κοριό της ΕΥΠ ύστερα από εισαγγελική παραγγελία στο πλαίσιο διερεύνησης εγκλημάτων του ποινικού δικαίου του Μάκαρου. Λες ο Βασιλακό να έχει άκρες σε εισαγγελείς και ΕΥΠ; Κι έτσι να είναι εσύ φέρεις το βάρος απόδειξης αυτού του εξωφρενικού ισχυρισμού, όπως καταλαβαίνεις.

Πολυ βαρυ το φορτιο και δε βλεπω να τα καταφερνει... rolleyes.gif
sircharles
QUOTE (assistant @ Oct 6 2015, 22:00 ) *
βεβαιωθήκαμε στα σιγουρα ότι δεν εισαι ο Μπουρούσης γιατι ουτε ο Γιάνναρος δεν πιστευει αυτά που γραφεις για τον εαυτο του................το ξερει ότι δεν εχει βαλει στα καλαθια ολη την ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ όπως γραφεις,το ξερει ότι σε καμια ομαδα που επαιξε δε θα παρει όταν ξαναγυρισει τιμητικη πλακετα ουτε για την αθλητικη προσφορα του ουτε για τη συμπεριφορα του...............το ξερει επισης ο Γιαννης ότι σε ομαδα που λεει ότι παει για φαιναλ-4 Ευρωλιγκας δεν μπορει να ξαναπαιξει γιατι είναι κακιστος αμυντικος γι αυτό το επιπεδο,γιατι είναι ανύπαρκτος στο ποστ επιθετικα,γιατι ξερει ότι σουταρει ασχημα(αν και συνεχιζει να σουταρει).............τα θετικα του 1)εξυπνος και 2)ψυχαρα δεν αρκουν για να παιξει πλεον σ αυτό το επιπεδο............

εγω προσωπικα δε θεωρω ότι τον βριζω ουτε θεωρω ότι πιπιλαω καποια καραμελα.........δε μ αρεσουν τα μπασκετικα του στοιχεια για το επιπεδο του Ολυμπιακου και η εν γενει συμπεριφορα του οπου κι αν επαιξε..............


ΥΓ σιγα μην παρει ο Μιλουτινοφ τα λεφτα του Μπουρουση(500-600κ).........το συμβολαιο του αερινου Πετ θα πηρε και θα ειπε κι ευχαριστω.........


Αυτα φιλε μου τα εγραφες πριν 3 μηνες. Τα πιστευεις ακομα?

QUOTE (akratacity @ Oct 7 2015, 19:28 ) *
Νομιζω οι συζητησεις για το ποσο χρησιμοι θα ηταν στην ομαδα οι μπουρουσης-σχορτσιανιτης εχουν εξαντληθει στο παρελθον και ειναι κουραστικες.

Για το θεμα του μπουρουση, εχω να πω οτι τα τουρνουα της fiba τον ευνοουν στο αμυντικο κομματι, διοτι βρισκει αντιπαλους στο μεγεθος και την ταχυτητα του.

Αντιθετα στην ευρωλιγκα, που κυριαρχουν οι mobile/undersized ψηλοι, αντιμετωπιζει τεραστια προβληματα.


φιλε μου για ρωτα τον χαινς, τον λαβαλ,τον χαντερ, τον γιανκγ να σου πουν αν συμφωνουν με αυτα που γραφεις
akratacity
QUOTE (sircharles @ Jan 30 2016, 17:44 ) *
Αυτα φιλε μου τα εγραφες πριν 3 μηνες. Τα πιστευεις ακομα?



φιλε μου για ρωτα τον χαινς, τον λαβαλ,τον χαντερ, τον γιανκγ να σου πουν αν συμφωνουν με αυτα που γραφεις

Στο γραφω και εδω για να μη λες οτι αποφευγω να απαντησω. Αυτο που ειχα γραψει για τον Μπουρουση το πιστευα και το πιστευω ακομα. Ο Μπουρουσης κοντρα σε undersized ψηλους επαιζε και τα προηγουμενα 4 χρονια (Μιλανο και Ρεαλ) και ηταν ξεκαθαρο οτι δυσκολευοταν πολυ κοντρα στους συγκεκριμενους αντιπαλους. Με αυτο που γραφω εννοω κυριως οτι δυσκολευοταν να αμυνθει απεναντι τους και αυτο ειχε σαν αμεση συνεπεια οι αμυντικες αδυναμιες των ομαδων που αγωνιζοταν να ειναι μεγαλες. Στις πρωην ομαδες του ομως ο Μπουρουσης δεν ηταν το πρωτο βιολι και ειδικα στη Ρεαλ ο ρολος του πολλες φορες περιοριζοταν σε αμυντικους σκοπους και το γεγονος αυτο τον εκανε να φαινεται πολυ χειροτερος απο οτι πραγματικα ηταν. Φετος ομως παιζει σε μια ομαδα της οποιας ειναι πρωτος σκορερ και βασικος δημιουργος (απο το ποστ) και τα επιτευγματα του στην επιθεση ειναι εκπληκτικα. Επειδη, λοιπον, ειναι τοσο σημαντικος για την επιθεση της Λαμποραλ, ο Περασοβιτς προσπαθει να τον κρυψει στην αμυνα χρησιμοποιωντας τον μαζι με καλους αμυντικους στην ιδια 5αδα (πχ Χανγκα, Τιλι), προκειμενου να μην φαινεται η αδυναμια του στο πικ ν ρολ και φθειτεται και ο ιδιος ψυχολογικα και σωματικα. Με λιγα λογια ο Μπουρουσης μετα απο καιρο βρεθηκε στο ιδανικο για αυτον περιβαλλον και κανει με διαφορα την καλυτερη του σεζον στην Ευρωλιγκα. Πιθανοτατα, λοιπον, και στον Ολυμπιακο θα μπορουσαν να κρυψουν τις αμυντικες του αδυναμιες, αλλα στον Ολυμπιακο δεν θα επαιρνε ουτε τις μισες απο τις προσπαθειες που παιρνει τωρα στην Λαμποραλ. Ο Μπουρουσης εχει δειξει και απο την εθνικη ομαδα οτι αποδιδει οταν θεωρει οτι εχει σημαντικο ρολο μεσα σε μια ομαδα και ο περιορισμος του ρολο του σε ενα 10-15λεπτο που θα μπαινει για να κανει σκριν στον Σπανουλη σιγουρα δεν θα του εκανε καλο. Συμπερασματικα λοιπον θελω να πω οτι ο Μπουρουσης φετος εχει αλλαξει ρολο και για αυτο παιζει πραγματικα σπουδαιο μπασκετ. Ομως οι αμυντικες του αδυναμιες απεναντι σε αθλητικους ψηλους παραμενουν και απλως εχουν καμουφλαριστει εως ενα βαθμο και σιγουρα επισκιαζονται απο τις επιθετικες του επιδοσεις.

υ.γ. για να σου δωσω ενα παραδειγμα σε οσα λεω...αν πχ ο πασκουαλ ελεγε στον τομιτς μπες μεσα και παιξε μονο αμυνα και δεν του εδινε τοσες επιθετικες αρμοδιοτητες πιστευεις οτι ο τομιτς θα επαιζε ακομα σε αυτο το επιπεδο???
υ.γ. 1 το μπασκετ ειναι αρκετα συνθετο αθλημα και δεν μπορεις να μεταφερεις υποθετικα τις επιδοσεις ενος παιχτη απο τη μια στην αλλη ομαδα.
υ.γ.2 ο μπουρουσης στη βιτορια εχει βρει μια ομαδα που του ταιριαζει απολυτα, οποτε λεω να μην κουραζουμε αλλο το θεμα αυτο για τον Ολυμπιακο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.