Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ ΕΘΝΙΚΗ 1 ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΟΥ 2017-18
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Gkos
Τέταρτη στροφή στο πρωτάθλημα και 4( ! ) ομάδες συνεχίζουν να διατηρούν το απόλυτο/αήττητο.
Ο Γλαύκος που πέρασε εμφατικά από το Κοντόπευκο,τα Μελίσσια που επικράτησαν με σκορ (προ)μίνι της ΕΑΠ,ο Εσπερος που δεν είχε πρόβλημα με την Νέα Ιωνία και η Ενωση Ιλιου που εκανε περίπατο με Κεραυνο Αιγιου.
Ο Γλαύκος ήταν πολυ καλός στο Κοντόπευκο και στο β μέρος νικησε εμφατικα εκμεταλλευόμενος και τις απουσιες των γηπεδούχων.
Τα Μελισσια έχουν καταφέρει το εξής καταπληκτικό,να εχουν 4 επι 4 με μεσο όρο διαφορας τους 3 πόντους!
Νικη με ανατροπή στο τελευταίο λεπτό,με παράταση,με μπάζερ και στον πόντο.
Έχουν εξαντλήσει όλους τους διαθεσιμους τρόπους. . .
Εσπερος συνεχίζει να εντυπωσιάζει θετικά ενώ και Ένωση Ιλιου δείχνει αξιοθαύμαστη σταθερότητα.

5η Αγωνιστική - 12/11/2017

ΟΙΑΞ ΑΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ - ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ:1

Ήρθε η ώρα να χασει ο Έσπερος.
Ε ,αν περασουν και από Ναυπλιο οι μικροι θα πάνε για άνοδο και μόνο.
Πάει το ένα αήττητο.

ΕΣΚΔ Ν. ΙΩΝΙΑΣ - ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ:1

Ήρθε η ώρα να σταματήσει και ένα ακόμα (αφύσικο) αήττητο.
Ματς (πολυ) ιδιαίτερων συνθηκών με την Νεα Ιωνία να θέλει ρεβάνς για την περσινη αναμετρηση στα πλαισια της Α ΕΣΚΑ.
Το έχετε καταλάβει από τα συμφραζόμενα ότι θα (προσπαθήσω να) δώσω το παρόν,σωστα;

ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ:2

Το ενα αήτηττο που θα παραμείνει,παρότι η ΕΑΠ με Σαρικα δείχνει ανεβασμένη.

ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΣ.ΛΕΧ. :1

Όσο πάνε και χειροτερεύουν τα πράματα σε Κεραυνό αλλά αυτό δεν μπορει να το χάσει.

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ 82 :1

Η μόνη αναμέτρηση της αγωνιστικής που με δυσκολευει τόσο στην προβλεψη αλλα θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην έδρα.

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 - ΚΑΠ:2

Ακόμα δεν ξερω πως θα ειναι η ΚΑΠ από άποψη απουσιών ,μα τέτοια ματσάκια πρέπει να τα παίρνει.
Το διπλό στο ημιχρονο είναι σιγουρακι,για το τελικό δεν παίρνω όρκο wink.gif

ΑΟ ΓΛΑΥΚΟΣ - ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ:1

Τοπικό ντέρμπι,μα δεν βλέπω ντέρμπι,πιστεύω θα το πάρει ο Γλαυκος και (αν δεν εχει αλλαξει ως τοτε ) θα αλλάξει προπονητή η Ακράτα.

Καλη επιτυχια σε όλες τις ομάδες.


akratacity
Παει λοιπον και η τεταρτη αγωνιστικη του πρωταθληματος και νομιζω οτι εχουμε ενα καλο δειγμα αγωνων για να κρινουμε το ξεκινημα των ομαδων τη φετινη σεζον.

Εντυπωσιακος ο Γλαυκος μεχρι στιγμης με δυο μεγαλα διπλα στην Αθηνα και νικη στο ντερμπι με το θεωρητικο φαβορι Οιακα στην Πατρα. Δειχνει ομαδα με ρολους και σωστη χημεια παρολο που αλλαξε κατα πολυ μεγαλο ποσοστο το ροστερ της. Ακομα πιο εντυπωσιακη η πορεια του νεανικοτατου Εσπερου που ειναι αηττητος εχοντας νικες απεναντι σε ομαδες που αρχικα ηταν ανταγωνιστες του οσον αφορα την παραμονη. Φαινεται οτι υποτιμησαμε πολυ το συνολο του κοουτς Γκοργκολη.
Επειτα το Ιλιον ειναι αυτο ακριβως που ολοι περιμεναμε, μια ομαδα με μεγαλο επιπεδο ομοιογενειας που εχει διακριτους ρολους και φετος εχει και περισσοτερη φρεσκαδα (ελεω μαγιντομπε, μπολατογλου και μανταλβανου). Τα Μελισσια θυμιζουν την προ διετιας Ακρατα που επαιρνε ολα σχεδον τα ματς στον ποντο, αυτο βεβαια δεν αναιρει οτι αποτελουν μια ακομα ευχαριστη εκπληξη οντας ακομα αηττητα.
Ο Οιακας φανηκε απο τη δευτερη αγωνιστικη οτι δεν ατρωτος ενω και στα επομενα παιχνιδια με ΚΑΠ και Ακρατα δεν εκανε ακριβως περιπατο. Εχει μεγαλη ποιοτητα στην πρωτη πενταδα του αλλα αν οι γηγενεις αθλητες δεν ανεβασουν την αποδοση τους δεν θα ειναι και τοσο ευκολη η ανοδος οσο περιμεναμε ολοι αρχικα. Παραμενει πρωτο φαβορι ομως.
Η Νεα Ιωνια εχει κανει ηδη δυο μεγαλες νικες με Ακρατα και ΚΑΠ (εκτος) οποτε ειναι σε καλο δρομο οσον αφορα τη γρηγορη παραμονη. Η Αχαγια μετα την ηττα σοκ απο τα Μελισσια και τη φυσιολογικη ηττα στον Ιλιον εχει 2/2 με Λεχαιο, Καλαματα και φαινεται να συνερχεται. Βεβαια οι δυναμικοτητα των αντιπαλων δεν επιτρεπει εξαγωγη ασφαλων συμπερασματων.
Αρνητικες εκπληξεις αποτελουν οι Ακρατα, Κεραυνος και ΚΑΠ. Οι Ακρατινοι εχασαν απο το Αιγιο (που τρωει τη μια 20αρα πισω απο την αλλη) και αυτοκτονησαν στη Νεα Ιωνια χανοντας με μπαζερ τριποντο ενω κερδιζαν με 2. Η ηττα απο το Ναυπλιο ηταν μαλλον φυσιολογικη και ενδεικτικη της κακης καταστασης που εχει περιελθει η ομαδα. Η συνεχεια με Γλαυκο επισης ειναι ακομα δυσκολοτερη. Το Αιγιο φαινεται οτι οπως και περυσι θα εχει μεγαλο θεμα εκτος ενω ηδη εχει και μια κακη ηττα εντος με τα Μελισσια. Η αλλαγη προπονητη ισως αλλαξει τα πραγματα ενω αναμενεται και η επιστροφη του προεδρου που ειναι λιγο αρρωστουλης.
Η ΚΑΠ εχει ηδη δυο εντος εδρας ηττες οποτε θεωρω οτι θελει αμεσα αποτελεσματα για να μην μπλεξει στη συνεχεια. Θα ειναι δυσκολη η σεζον απο οτι φαινεται. Ακομα δυσκολοτερη θα ειναι η χρονια για τον Απολλωνα που και αυτος αλλαξε προπονητη και εχει νικησει μονο το αδυναμο Λεχαιο. Η Καλαματα παλεψε στην Αχαγια, νικησε το Λεχαιο εντος αλλα δεν βλεπω με ποιο τροπο μπορει να παλεψει για τη σωτηρια της. Η ΕΑΠ λιγο ελειψε να κανει διπλο στα Μελισσια και με τον Σαρικα θα ειναι σιγουρα καλυτερη. Αν παρει τα παιχνιδια που πρεπει εντος θα μπορεσει να διεκδικησει οτι της αναλογει εως το τελος της σεζον. Το Λεχαιο νομιζω ειναι ευχαριστημενο μονο και μονο με τη συμμετοχη. Αν βγαλει και τον Κρασαδακη πρωτο σκορερ θα ειναι σαν να εχει παρει πρωταθλημα...
Gkos
Απότι φαίνεται οι εξελίξεις στην Ακράτα έτρεξαν γρήγορα . . .
marousara
Καλημέρα, η αλήθεια είναι πως έχω να παρακολουθήσω γ' εθνική 2 χρόνια τώρα απλά φαντάζομαι τα δεδομένα θα είναι περίπου
τα ίδια.. δηλαδή οι ομάδες έχουν πολύ καλούς 5-6 παίχτες και οι υπόλοιποι είναι για τοπικά..
Γενικά είμαι της γνώμης καλύτερα να έχεις 7-8 αθλητές ρολίστες επιπέδου και 1-2 παίχτες να ξεχωρίζουν και όχι μια 5δα δυνατή
και μετά κλάμα.. Και υπάρχουν ομάδες με την δεύτερη λογική που ήδη φαίνεται πως δεν θα πετύχουν τους στόχους που έχουν.
akratacity
http://basketa.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB...BA%CE%B1%CF%82/

Σκαραφιγκας λοιπον και επισημα. Οι ανθρωποι της Ακρατας ενηργησαν πολυ γρηγορα βρισκοντας εναν προπονητη με πολυ καλο βιογραφικο για να αντικαταστησουν τον κοουτς Ζωντο. Πλεον ολοι ευελπιστουν οτι θα αντιστραφει το κλιμα αρχης γενομενης απο το πολυ δυσκολο εκτος εδρας ματς κοντρα στον πρωτοπορο, αηττητο και σε εξαιρετικη κατασταση Γλαυκο.
Παρεπιπτοντως σε ενα παιχνιδι της μοιρας, ο κοουτς Ζωντος ηρθε περυσι πριν απο παιχνιδι κοντρα στο Γλαυκο και φετος αποχωρει ακριβως πριν απο το ματς κοντρα στους Πατρινους. Ελπιζω η καταληξη του φετινου αγωνα να ειναι καλυτερη για εμας.

υγ καποιοι μεσα στην ομαδα που τους χαροποιησε αυτη η εξελιξη, τωρα θα κληθουν να βγουν μπροστα και να παιξουν μπασκετ και να αφησουν στην ακρη τα ψυχολογικα τους...
Gkos
Πωπω μπηχτες πωπω 😜😜😜

Απο χτες το απογευμα το ειχες ετοιμο το κειμανακι ; wink.gif

(Επισημη ανακοινωση παντως δεν ειναι,ενα σαιτ το εγραψε χαχα)
akratacity
QUOTE (Gkos @ Nov 7 2017, 12:41 ) *
Πωπω μπηχτες πωπω 😜😜😜

Απο χτες το απογευμα το ειχες ετοιμο το κειμανακι ; wink.gif

(Επισημη ανακοινωση παντως δεν ειναι,ενα σαιτ το εγραψε χαχα)

οχι ενα τυχαιο σαιτ...
Gkos
Πολυ καλο σαιτ νταξει μωρεεεεε 😇🏀

«Ο Α.Ο. Ακράτα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή μπάσκετ κ. Γιώργο Σκαραφίγκα. Ο κ. Σκαραφίγκας έχει διατελέσει προπονητής σε πολλές ομάδες των μεγάλων κατηγοριών με πιο χαρακτηριστική την επτάχρονη συνεργασία του με την ομάδα του Πανελευσινιακού που τον οδήγησε από τη Γ’ Εθνική Κατηγορία (2008-2009) έως την Α1 Κατηγορία (2012-2015) όπου και τη διατήρησε για 3 χρόνια, μέχρι την παραίτησή του. Ο Γιώργος Σκαραφίγκας έχει αγωνιστεί σαν καλαθοσφαιριστής με τα χρώματα της Νήαρ Ηστ, του Παπάγου και των Λιοσίων (σε όλες τις Εθνικές Κατηγορίες) ενώ σαν προπονητής έχει εργαστεί (πλην του Πανελευσινιακού) και στα Τρίκαλα (Α2), Πεντέλη (Γ’), ΕΘΑ (Α1 Κύπρου), Ιωνικό Νίκαιας (Α2) και Α.Ε. Λάρισας (Α2).

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ακράτα του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του και ευελπιστεί η παρουσία του Γιώργου Σκαραφίγκα να αποτελέσει το έναυσμα για ένα νέο ξεκίνημα της ομάδας στο δύσκολο φετινό Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Παράλληλα καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν την ομάδα και να δώσουν ένα βροντερό παρών στο δύσκολο εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (12/11) με την πρωτοπόρο ομάδα του Γλαύκου».
gratipa1929
QUOTE (marousara @ Nov 7 2017, 11:07 ) *
Καλημέρα, η αλήθεια είναι πως έχω να παρακολουθήσω γ' εθνική 2 χρόνια τώρα απλά φαντάζομαι τα δεδομένα θα είναι περίπου
τα ίδια.. δηλαδή οι ομάδες έχουν πολύ καλούς 5-6 παίχτες και οι υπόλοιποι είναι για τοπικά..
Γενικά είμαι της γνώμης καλύτερα να έχεις 7-8 αθλητές ρολίστες επιπέδου και 1-2 παίχτες να ξεχωρίζουν και όχι μια 5δα δυνατή
και μετά κλάμα.. Και υπάρχουν ομάδες με την δεύτερη λογική που ήδη φαίνεται πως δεν θα πετύχουν τους στόχους που έχουν.

Απόλυτα συμφωνώ μαζί σου. Ενώ υπάρχουν παίκτες με εμπειρία ακόμα και από Α1 και Α2, το επίπεδο της πλειοψηφίας των παικτών δεν είναι ούτε για Α'ΕΣΚΑ. Επίσης κάτι άλλο που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι υπάρχουν παίκτες 40, 42, 43 και 44 ετών σε ομάδες!

Γενικά πιστεύω ότι τα τελευταία χρόνια η κατάσταση στις υποδομές των περισσότερων ομάδων είναι αποκαρδιωτική. Γιατί πιστεύετε πλέον έχουν μειωθεί κατά πολύ τα νέα ταλέντα? Σημεία των καιρών?
Kingbasket

5η Αγωνιστική - 12/11/2017

ΟΙΑΞ ΑΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ - ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ: 1

ΕΣΚΔ Ν. ΙΩΝΙΑΣ - ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ: ΑΣΣΑΡΑ

ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ: 2

ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΣ.ΛΕΧ. : 1

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ 82 : 2

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 - ΚΑΠ: 2

ΑΟ ΓΛΑΥΚΟΣ - ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ: 1

Μετά το παιχνίδι στην Πάτρα με τον Έσπερο μέσα σε μια πραγματικά εκπληκτική ατμόσφαιρα και σε ένα κατάμεστο γήπεδο αναμένουμε το ματσάκι της Κυριακής κόντρα στον καομ... Όλοι θυμούνται τα αίσχη τα περσινά... Ίδωμεν λοιπόν !!!!


marousara
Γενικά ο ανταγωνισμός έχει φτάσει στις υποδομές με πολλές ομάδες να δίνουν κίνητρα(πχ υποτροφίες) ώστε να φέρουν ένα παιδί στις ακαδημίες του. Θέλω να πω ότι όταν ένα παιδί ξεχωρίζει
δύσκολα θα μείνει στην ομάδα της περιοχής του πχ και λογικά θα πάει σε ακαδημίες μίας καταξιωμένης ομάδας.Βάλε και ότι ο αθλητισμός δεν είναι πρωτεύον πλέον για την νεολαία αλλά η τεχνολογία και έχει μειωθεί η ποσότητα αθλητών και η ποιότητα.
Και παίχτες σαν τον Κουτρούλια, τον Κακιούζη, τον Σολωμό και πολλούς άλλους οι οποίοι προπονούνται καθημερινά είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο από τους νεαρούς παίχτες.
Είναι και η μάστιγα των μάνατζερ που ζητούν από τις ομάδες εξωπραγματικά ποσά για την εποχή.
Και κάτι τελευταίο, μία επαρχιακή ομάδα προφανώς και δεν μπορεί να πληρώνει μία ολόκληρη 12δα με σπίτια, φαγητά κλπ οπότε επενδύει σε 5-6 παίχτες επιπέδου
και μετά δύσκολα με πολύ λίγα λεφτά θα βρει κάτι αξιόλογο αν σκεφτούμε ότι δεν έχει την δυνατότητα να έχει τις ακαδημίες που έχει
πχ ο Δούκας, η ΑΕΚ κλπ



QUOTE (gratipa1929 @ Nov 7 2017, 18:59 ) *
Απόλυτα συμφωνώ μαζί σου. Ενώ υπάρχουν παίκτες με εμπειρία ακόμα και από Α1 και Α2, το επίπεδο της πλειοψηφίας των παικτών δεν είναι ούτε για Α'ΕΣΚΑ. Επίσης κάτι άλλο που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι υπάρχουν παίκτες 40, 42, 43 και 44 ετών σε ομάδες!

Γενικά πιστεύω ότι τα τελευταία χρόνια η κατάσταση στις υποδομές των περισσότερων ομάδων είναι αποκαρδιωτική. Γιατί πιστεύετε πλέον έχουν μειωθεί κατά πολύ τα νέα ταλέντα? Σημεία των καιρών?

floky
QUOTE (Kingbasket @ Nov 7 2017, 20:40 ) *
5η Αγωνιστική - 12/11/2017

ΟΙΑΞ ΑΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ - ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ: 1

ΕΣΚΔ Ν. ΙΩΝΙΑΣ - ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ: ΑΣΣΑΡΑ

ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ: 2

ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΣ.ΛΕΧ. : 1

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ 82 : 2

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 - ΚΑΠ: 2

ΑΟ ΓΛΑΥΚΟΣ - ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ: 1

Μετά το παιχνίδι στην Πάτρα με τον Έσπερο μέσα σε μια πραγματικά εκπληκτική ατμόσφαιρα και σε ένα κατάμεστο γήπεδο αναμένουμε το ματσάκι της Κυριακής κόντρα στον καομ... Όλοι θυμούνται τα αίσχη τα περσινά... Ίδωμεν λοιπόν !!!!

Για να δουμε και εκεινοι σιγουρα το αναμενουνε για να δουμε μετα το τελος του αγωνα θα κανετε τα ιδια αμα χασετε!!!!
Doctor-J
ΟΙΑΞ ΑΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ-ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ 1
Ο Οίακας θα κερδίσει και θα διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

ΕΣΚΔ Ν. ΙΩΝΙΑΣ-ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 2
Αθηναϊκό ντέρμπι... ομάδες με ίδιους στόχους... φαβορί οι γηπεδούχοι αλλά στα Μελισσια πάει ο ρόλος του αουτσάιντερ καλύτερα.

ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ-ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 2
Το Ίλιον είναι μια ταχύτητα παραπάνω από την μαχητική αλλά αδύναμη ΕΑΠ.

ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟ-ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΣ.ΛΕ 1
Αρχή ανάκαμψης για τους γηπεδούχους που πρέπει να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ 82 1
Αμφίρροπο παιγνίδι, θα πάω με τους γηπεδούχους οι οποίοι αν χάσουν μπλέκουν πολύ άσχημα από νωρίς.

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980-ΚΑΠ 2
Νίκη της Καλαμάτας θα αποτελέσει πολύ μεγάλη έκπληξη. Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας.

ΑΟ ΓΛΑΥΚΟΣ-ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ 1
Μεγάλο ντέρμπι... Οι γηπεδούχοι εόναι για μένα το πρώτο φαβορί για την άνοδο και θα κερδίσουν παρά την αλλαγή προπονητή στην Ακράτα.
Kingbasket
QUOTE (floky @ Nov 11 2017, 16:57 ) *
Για να δουμε και εκεινοι σιγουρα το αναμενουνε για να δουμε μετα το τελος του αγωνα θα κανετε τα ιδια αμα χασετε!!!!


Αν παίξουν στα ίσα και κερδίσουν να είσαι σίγουρος οτι θα χειροκροτηθούν κιόλας... Αν κάνουν τα περσινά αίσχη θα δούμε τι θα γίνει.... Και να ξεχάσουν χειρονομίες κτλ όπως πέρσι... Ενας αγώνας είναι... Να τον παίξουν αντρίκια μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου 5 εναντίον 5 και όχι 5 εναντίον 7 όπως έχουν μάθει να παίζουν...
floky
QUOTE (Kingbasket @ Nov 11 2017, 19:50 ) *
Αν παίξουν στα ίσα και κερδίσουν να είσαι σίγουρος οτι θα χειροκροτηθούν κιόλας... Αν κάνουν τα περσινά αίσχη θα δούμε τι θα γίνει.... Και να ξεχάσουν χειρονομίες κτλ όπως πέρσι... Ενας αγώνας είναι... Να τον παίξουν αντρίκια μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου 5 εναντίον 5 και όχι 5 εναντίον 7 όπως έχουν μάθει να παίζουν...

μια ομαδα που ανεβαινει πρωταθλητρια στη Γ Ε θνικη και εχει μεχρι τωρα 4 στα 4 στο ντεμπουτο της σε εθνικη κατηγορια και αντρικια παιζει και στα ισα και σιγουρα αξιζει χειροκροτηματος .
Επειδη λοιπον οπως ειπες ενας εγωνας ειναι ασε τα περιεργα σχολια περι 7 μαθε να χανεις και αμα εισαι καλυτερος αυριο να κερδιζεις
και θα σε χειροκροτησουμε και εμεις
Ως αναφορα για τα περσυνα αισχη που λες ας μαθετε να σεβεσται πρωτα εσεις και θα δουμε οπως λες τι θα γινει......θα τα πουμε στο παρκε λιγες ωρες μεινανε ....


QUOTE (Kingbasket @ Nov 7 2017, 20:40 ) *
5η Αγωνιστική - 12/11/2017

ΟΙΑΞ ΑΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ - ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ: 1

ΕΣΚΔ Ν. ΙΩΝΙΑΣ - ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ: ΑΣΣΑΡΑ

ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ: 2

ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΣ.ΛΕΧ. : 1

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ 82 : 2

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 - ΚΑΠ: 2

ΑΟ ΓΛΑΥΚΟΣ - ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ: 1

Μετά το παιχνίδι στην Πάτρα με τον Έσπερο μέσα σε μια πραγματικά εκπληκτική ατμόσφαιρα και σε ένα κατάμεστο γήπεδο αναμένουμε το ματσάκι της Κυριακής κόντρα στον καομ... Όλοι θυμούνται τα αίσχη τα περσινά... Ίδωμεν λοιπόν !!!!

προσεξε μη γινει ΔΥΑΡΑΑΑΑΑΑ
Gkos
QUOTE (Kingbasket @ Nov 11 2017, 19:50 ) *
Αν παίξουν στα ίσα και κερδίσουν να είσαι σίγουρος οτι θα χειροκροτηθούν κιόλας... Αν κάνουν τα περσινά αίσχη θα δούμε τι θα γίνει.... Και να ξεχάσουν χειρονομίες κτλ όπως πέρσι... Ενας αγώνας είναι... Να τον παίξουν αντρίκια μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου 5 εναντίον 5 και όχι 5 εναντίον 7 όπως έχουν μάθει να παίζουν...



Το παρατραβάς με όσα γράφεις . . .
Δημιουργήσαμε κλίμα ,αρκεί😂
nabos52
QUOTE (Kingbasket @ Nov 11 2017, 19:50 ) *
Αν παίξουν στα ίσα και κερδίσουν να είσαι σίγουρος οτι θα χειροκροτηθούν κιόλας... Αν κάνουν τα περσινά αίσχη θα δούμε τι θα γίνει.... Και να ξεχάσουν χειρονομίες κτλ όπως πέρσι... Ενας αγώνας είναι... Να τον παίξουν αντρίκια μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου 5 εναντίον 5 και όχι 5 εναντίον 7 όπως έχουν μάθει να παίζουν...

Ξανά μανά τα ίδια. Έχεις τελικά μεγάλο θέμα με τα Μελίσσια. Κοντός ψαλμός αλληλούια
MENEGIN11
QUOTE(nabos52 @ Nov 12 2017, 15:26 ) *
Ξανά μανά τα ίδια. Έχεις τελικά μεγάλο θέμα με τα Μελίσσια. Κοντός ψαλμός αλληλούια

Λίγο ηρεμία παιδιά μη μαζεύονται λογια γιατί υπάρχει κ δεύτερος γυρος
Gkos
Στην καυτη Melissia Arena wink.gif
Gkos
Νικη για την Ιωνια στο ΠΟΛΥ ρελαντι σε ΠΟΛΥ ηρεμη ατμόσφαιρα .
83-58(41-29)
nabos52
QUOTE (Kingbasket @ Nov 11 2017, 19:50 ) *
Αν παίξουν στα ίσα και κερδίσουν να είσαι σίγουρος οτι θα χειροκροτηθούν κιόλας... Αν κάνουν τα περσινά αίσχη θα δούμε τι θα γίνει.... Και να ξεχάσουν χειρονομίες κτλ όπως πέρσι... Ενας αγώνας είναι... Να τον παίξουν αντρίκια μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου 5 εναντίον 5 και όχι 5 εναντίον 7 όπως έχουν μάθει να παίζουν...
smiley.gif
!!!!!!!!!!!!!!5 εναντίον 5 και όχι 5 εναντίον 7 όπως έχουν μάθει να παίζουν!!!!!!!!!!!!!!!
Πάντως πρέπει να σε συγχαρώ. Έτσι ακριβώς έγιναν τα πράγματα για την Ιωνία όμως, Στο κρίσιμο 49-44 τα Μελίσσια όντως έπαιξαν εναντίον 7. Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!! smiley.gif smiley.gif
Kingbasket
QUOTE (Gkos @ Nov 12 2017, 18:52 ) *
Νικη για την Ιωνια στο ΠΟΛΥ ρελαντι σε ΠΟΛΥ ηρεμη ατμόσφαιρα .
83-58(41-29)


ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΚΑΟΜ : 83-58

Κοντός ψαλμός αλληλούια λοιπόν όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω...
Μέσα σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα η Ιωνία έκανε περίπατο συντρίβοντας τον καομ με 25 πόντους διαφορά... Εκπληκτικοί οι αφοι Καραθανασόπουλοι, ο Θανάσης έβαλε περίπου 7 τρίποντα. Από την αρχή η Ιωνία μπήκε με δύναμη στο γήπεδο και ήξερε πολύ καλά τι ζητούσε. Τα Μελίσσια στεκόντουσαν στο παιχνίδι καθαρά λόγω Βούλγαρη και λόγω βολών... Πλησίασαν μέχρι τους 6 πόντους αλλά μέχρι εκεί...
Ξεπληρώθηκε λοιπόν το περσινό γραμμάτιο και με το παραπάνω... Συγχαρητήρια στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και μέσα σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα είδε του Ίωνες να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα... Επόμενο δύσκολο παιχνίδι στο εξαιρετικό Ίλιον...
Συνεχίζουμε με ψυχή ρε Ιωνιάρα !!!



QUOTE (nabos52 @ Nov 12 2017, 19:44 ) *
smiley.gif
!!!!!!!!!!!!!!5 εναντίον 5 και όχι 5 εναντίον 7 όπως έχουν μάθει να παίζουν!!!!!!!!!!!!!!!
Πάντως πρέπει να σε συγχαρώ. Έτσι ακριβώς έγιναν τα πράγματα για την Ιωνία όμως, Στο κρίσιμο 49-44 τα Μελίσσια όντως έπαιξαν εναντίον 7. Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!! smiley.gif smiley.gif


Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί...
floky
QUOTE(Kingbasket @ Nov 12 2017, 19:53 ) *
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΚΑΟΜ : 83-58

Κοντός ψαλμός αλληλούια λοιπόν όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω...
Μέσα σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα η Ιωνία έκανε περίπατο συντρίβοντας τον καομ με 25 πόντους διαφορά... Εκπληκτικοί οι αφοι Καραθανασόπουλοι, ο Θανάσης έβαλε περίπου 7 τρίποντα. Από την αρχή η Ιωνία μπήκε με δύναμη στο γήπεδο και ήξερε πολύ καλά τι ζητούσε. Τα Μελίσσια στεκόντουσαν στο παιχνίδι καθαρά λόγω Βούλγαρη και λόγω βολών... Πλησίασαν μέχρι τους 6 πόντους αλλά μέχρι εκεί...
Ξεπληρώθηκε λοιπόν το περσινό γραμμάτιο και με το παραπάνω... Συγχαρητήρια στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και μέσα σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα είδε του Ίωνες να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα... Επόμενο δύσκολο παιχνίδι στο εξαιρετικό Ίλιον...
Συνεχίζουμε με ψυχή ρε Ιωνιάρα !!!

Οπως ειχα γραψει για οποι0ν παιξει καλυτερα και κερδισει μπραβο λοιπον στην Ν Ιωνια για τη νικη σημερα ηταν καλυτερη και δυστυχως δε πηγε τιποτα καλα για τα Μελισσια υπαρχουν και οι κακες μερες και το σκορ δεν αφηνει περιθωρια για κριτικη αλλου ειδους οντως βεβαια στο πλησιασμα του σκορ ισως καποια φαουλ δε δοθηκαν ομως δεν φταιει αυτο σιγουρα για την ηττα μπραβο στη Ν Ιωνια και παλι και καλη συνεχεια και θα ξανα ανταμωθουμε στο δευτερο γυρο.
Βεβαια αν δεν υπηρχαν και τα σχολια περι γραματιων κλπ κριμα να μενουμε παλι σε αυτα τοτε πραγματικα θα ηταν ολα οπως πρεπει κανεις δεν εχασε απο το σεβασμο στον αλλον και εκτος γηπεδου και εντος που καποια ατομα μιλαγανε σε παικτες με χυδαιο τροπο ας μη ξεχνανε οτι δεν ηταν ωραια εικονα γιατι υπαρχει και δευτερο παιχνιδι καλο θα ηταν να τους κανετε μια συσταση δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε να τα λεμε σε ωραιο κλιμα και κοσμια και να κερδιζει το μπασκετ που και εσεις και εμεις αγαπαμε δεν εχουμε κατι να χωρισουμε επαναλαμβανω και να δινουμε ολοι το καλο παραδειγμα.
Καλη συνεχεια σε ολους στα δυσκολα παιχνιδια που ερχονται και παλι συγχαρητηρια στη Ν Ιωνια
Καλη εβδομαδα σε ολουσ
akratacity
Αφου περασε η χθεσινη μερα και οντας πλεον πιο ηρεμος, ας γραψω μερικα πραγματα για το χθεσινο παιχνιδι αναμεσα στο Γλαυκο και την Ακρατα. Καταρχην δεν πιστευω οτι η διαφορα ειναι ενδεικτικη για τη διαφορα δυναμικοτητας μεταξυ των δυο ομαδων. Απλα χθες ειδαμε μια καλοδουλεμενη ομαδα εναντια σε μια ομαδα που φαινοταν λες και ξεκινησε προετοιμασια πριν απο μια εβδομαδα. Εβλεπες μια ομαδα να παιζει στα ορια του φαουλ να ειναι μαχητικοτατη και σκληρη και μια αλλη ομαδα που με εξαιρεση 2-3 παιχτες (ειδικα ο Θανοπουλος τα δινει ολα σε καθε ματς) ηταν υπερβολικα σοφτ, νωθρη. Επισης η μια ομαδα ειχε σωστο ροτεισιον (σφικτο αλλα σωστο) και της εβγαιναν ολα (εβαλαν μεγαλα σουτ, μπαζερ μπιτερ κτλ) και μια αλλη χωρις αρχη μεση και τελος. Η Ακρατα προηγηθηκε 7-14 στο πενταλεπτο περιπου δυσκολευοντας πολυ την επιθεση του Γλαυκου με το που εγιναν ομως οι πρωτες αλλαγες χαθηκε η συγκεντρωση, το πλανο ακομα και η μαχητικοτητα. Δεν δικαιολογειται αυτο για ενα ροστερ με τοσο μεγαλο μπατζετ. Η Ακρατα εχει χασει σημαντικο εδαφος εδω και 3 μηνες και θα ειναι δυσκολο να το καλυψει. Ο Γλαυκος εδωσε χθες ενα σκληρο μαθημα στην δυσμοιρη Ακρατα που θα πρεπει να παραδειγματιστει απο την οργανωση των Πατρινων που ειναι πολυ μεθοδικοι και κανουν ενα ενα βημα καθε φορα. Αυτο δεν θα αλλαξει ακομα και αν απο εδω και περα κανουμε χρονια πρωταθλητισμου. Το θεμα της οργανωσης και της σωστης λειτουργιας μιας ομαδας ειναι σημαντικοτερο απο τα μεγαλα μπατζετ των βαρυγδουπων μεταγραφων και των αλλαζονικων δηλωσεων. Να ξεκαθαρισω οτι δεν αποδιδω καμια ευθυνη στον καινουργιο προπονητη (ουτε καν για την αποβολη του) και ξαναγραφω οτι ειναι καταδικασμενος να αποτυχει αν δεν "συνελθουν" 2-3 παιχτες που αποκτηθηκαν για να την ανεβασουν επιπεδο και μεχρι τωρα δεν αποδιδουν ουτε στο διπλο της προπονησης. Ισως να πρεπει να γινουν και αλλες κινησεις για να αλλαξει το κλιμα.
Πλεον η ομαδα ειναι στο 1-4 εχοντας κακες εμφανισεις με εξαιρεση ενα ημιχρονο κοντρα στο Ναυπλιο ομως το προγραμμα απο εδω και περα ειναι αρκετα ευνοικο οποτε μπορει να αλλαξουν πολλα σε ενα μηνα απο τωρα ας πουμε. Θεωρω σιγουρο οτι θα δουμε μια πιο μαχητικη ομαδα στα επομενα παιχνιδια. Εξαλλου οταν πιανεις πατο, δεν υπαρχει πιο κατω, μονο να ανεβεις μπορεις.

υγ δυο καλοκαιρια, πολυ χρημα, πολλες μεταγραφες, ομως παιχτη σαν τον Λαμπροπουλο δεν εχουμε δει ακομα. Δλδ εναν παιχτη με μεγαλο ταλεντο στην επιθεση που θα παρει απο το χερι την ομαδα οταν θα κολλησει στο σκορ. Ο Σαρικας το εκανε αυτο αλλα μονο τη χρονια που το ροστερ δεν ειχε αλλο παιχτη αυτου του βεληνεκους. Νομιζω δεν χρειαζεται να πω ποσο ζηλεψα το χθεσινο Γλαυκο.

υγ 1 το λαθος με τον Λαππα το καλοκαιρι θα το πληρωνουμε ολη τη χρονια και ισως και τα επομενα χρονια...

υγ 2 ηγετης δεν μπορει να γινει οποιοσδηποτε καλος παιχτης, θελει και αλλα προσοντα πλην των αγωνιστικων

υγ 3 τελος, οταν κρεμας την ομαδα επι εναμιση χρονο σερι δεν εχεις δικαιωμα να μιλας για το παραμικρο...
Gkos
Ολοκληρώθηκε και η 5η αγωνιστική,όπου αγγίξαμε το απόλυτο μα ο Απόλλωνας απέδειξε ότι νοσει βαριά(και το ελεγα οτι ειναι ο μονη αναμετρηση που προβληματιστηκα στο προγνωστικο) και ο Καράμπελας πρέπει να αλλάξει πολλά πράματα(που θα τα αλλάξει απότι μαθαίνω) για να αντιστραφεί η κατάστάση.
Τα αήττητα Εσπέρου και ΚΑΟΜ σπάσανε με εκκωφαντικό τρόπο,με Ιλιον και Γλαυκο να παραμένουν οι μόνες αήτηττες.

6η Αγωνιστική - 19/11/2017

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΟΙΑΞ ΑΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ:2

Μάλιστα.
Τώρα εδώ τι να πω ;
Δυο φορές έχω τα Μελίσσια δια ζώσης εφέτος, και οι 2 κατέληξαν σε συντριβή.
Η αλήθεια είναι ότι ο ΚΑΟΜ εκμεταλεύτηκε το πολύ καλό πρόγραμμα που είχε στο ξεκίνημα(εντός έδρας με τους αδύναμους Απόλλωνα και ΕΑΠ,ταξίδι στο Αίγιο όταν ο Κεραυνός ήταν υπό διάλυση) και δείχνοντας χαρακτήρα στα τελευταια λεπτά πήρε πολυ σημαντικές νίκες ως νεοφώτιστη ομάδα που θελει να επιτύχει όσο πιο γρήγορα την παραμονή της.
Μπορεί αρκετοι να φαντάστηκαν άλλα μετά το 4Χ4 στην αρχή,μα οι πορτοκαλί είναι συνειδητοποιημένοι.
Την Κυριακή αντιμετωπίζουν τον Οιακα που ναι μεν ξεκίνησε ως αδιαφιλονίκητο φαβορί μα δεν έχει πείσει ακόμα(όπως ο Γλαύκος πχ) ότι είναι όντως.
Δυσκολο ματσάκι μα θα περάσουν από τα ΒΠ οι Ναυπλιώτες λέω.

ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ - ΕΣΚΔ Ν. ΙΩΝΙΑΣ:1

Ντερμπάκι ωραίο και δω μα από το Ίλιον θα περάσουν ελάχιστες ομάδες και δεν νομιζω η Ιωνία να ειναι μια από αυτές.
Με προσοχή στον Καραθανασόπουλο Θ. θα συνεχίσει το αήττητο της η Ενωση.

ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΣ.ΛΕΧ. - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ:2

Η ΕΑΠ βγάζει μια αντίδραση και θα κάνει σεφτέ με Σαρικα.

ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ 82 - ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ:1

Με ότι εχει δείξει ως τώρα ο Κεραυνός μακρια από το Αιγιο,δεν υπάρχει άλλο σημείο.

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980:1

Ευκαιρια για καμια νίκη για Απόλλωνα γιατί δεν βλέπω φως.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ - ΑΟ ΓΛΑΥΚΟΣ:2

Τοπικό ματς κορυφής μα κατ εμέ είναι διπλό.
Ο Γλαύκος έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο ως τώρα μεσα έξω και θα το πάρει.

ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ - ΚΑΠ

Προβληματίζουν αμφότερες ως τώρα και η αναμέτρηση της Κυριακής ειναι πολυ κομβική αφού ο χαμένος θα πρέπει να επαναπροσδιορίσει στόχους προς τα κάτω.
Οι τραυματισμοί/απουσίες είναι μια πραγματικότητα που ισχύει και για τις 2, αλλα καθε ομάδα πρέπει να τα ξεπερνάει αυτα.
Θα παω με την Ακρατα που πραγματικα αν το χάσει και αυτό βλέπω να αλλάζει και ρόστερ μετά από τον προπ( 😂😂😂 ) !
akratacity
ΑΧΑΓΙΑ '82 - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ 1 αμφιβολος ο Μοσχοβακης ομως η Αχαγια φαινεται σε καλυτερη κατασταση, ο Κεραυνος εκτος δεν πειθει οποτε ευκολα η δυσκολα θα ερθει ο ασος

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ - ΓΛΑΥΚΟΣ 1 ο Γλαυκος ειναι σε φοβερη κατασταση ομως η λογικη λεει οτι καπου θα χασει. Ο νεανικος Εσπερος πιστευω μπορει να του βαλει δυσκολα και να κλεψει το ντερμπι

ΙΛΙΟΝ - Ν. ΙΩΝΙΑ 1 η Νεα Ιωνια εχει κανει εξαιρετικο ξεκινημα αλλα θεωρω δυσκολο να χτυπησει το ματς στην εδρα των πρωτοπορων

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80 1 ευκολος ασος για Απολλωνα και κοουτς Καραμπελα...

ΛΕΧΑΙΟ - ΕΑΠ 2 Κρασαδακης Vs Σαρικας, επειδη ομως ο Αλεξ εχει και ενα υποτυπωδες supporting cast, θα πανηγυρισει στο τελος

ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΝΑΥΠΛΙΟ 2 καλα ξεκινησαν τα Μελισσια αλλα τωρα τα πραγματα ζοριζουν, δεν πιστευω οτι εχουν τη δυναμη να αντισταθουν πολυ κοντρα στο Ναυπλιο

ΑΚΡΑΤΑ - ΚΑΠ 1 το ντερμπι των δυο απογοητευσεων του πρωταθληματος ως τωρα. Η Ακρατα που παιζει και εντος ειναι με την πλατη στον τοιχο και καλειται εκτος απο το αποτελεσμα να αλλαξει και την εν γενει εικονα της μεσα στο γηπεδο. Η ΚΑΠ θα προσπαθησει να εκμεταλλευτει το αγχος των γηπεδουχων

Gkos
QUOTE (akratacity @ Nov 17 2017, 14:56 ) *
ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ - ΓΛΑΥΚΟΣ 1


Wishful thinking bro;

QUOTE (akratacity @ Nov 17 2017, 14:56 ) *
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80 1 ευκολος ασος για Απολλωνα και κοουτς Καραμπελα...


Ειδικά για τον κόουτς wink.gif
akratacity
QUOTE (Gkos @ Nov 17 2017, 23:00 ) *
Wishful thinking bro;



Ειδικά για τον κόουτς wink.gif

Ειναι τοπικο ντερμπι το Εσπερος-Γλαυκος, οσο καλος ειναι ο Γλαυκος αλλο τοσο γαλουχημενοι ειναι οι παιχτες του Εσπερου σε τετοιου ειδους παιχνιδια. Θεωρω οτι θα μεινει κοντα στο σκορ ο Εσπερος και μπορει να το κλεψει εκμεταλλευομενος την εδρα του αλλα κυριως την ενεργεια που καταθετουν οι πιτσιρικαδες στο παρκε.

υγ δεν υπαρχει λογος να ευχομαι να χασει ο Γλαυκος ουτε τη σκονη του δεν βλεπουμε καλα καλα πλεον smiley.gif
Kingbasket
6η Αγωνιστική - 19/11/2017

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΟΙΑΞ ΑΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ: ΔΙΠΛΑΡΑ (Ωχ βλέπω να έρχεται δεύτερη 20αρα)

ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ - ΕΣΚΔ Ν. ΙΩΝΙΑΣ: 2

ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΣ.ΛΕΧ. - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ: 2

ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ 82 - ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ: 1

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980: 1

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ - ΑΟ ΓΛΑΥΚΟΣ: 2

ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ - ΚΑΠ : 1

floky
QUOTE (Kingbasket @ Nov 18 2017, 08:24 ) *
6η Αγωνιστική - 19/11/2017

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΟΙΑΞ ΑΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ: ΔΙΠΛΑΡΑ (Ωχ βλέπω να έρχεται δεύτερη 20αρα)

ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ - ΕΣΚΔ Ν. ΙΩΝΙΑΣ: 2

ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΣ.ΛΕΧ. - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ: 2

ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ 82 - ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ: 1

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980: 1

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ - ΑΟ ΓΛΑΥΚΟΣ: 2

ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ - ΚΑΠ : 1

φιλε σταματα να προκαλεισ και να ασχολεισαι με τα Μελισσια το θρασο σου δεν εχει ορια εισαι πολυ κουραστικος και επαναλαμβανομενος συνεχεια σου βαζουν χερι ολοι και εσυ εκει κολλημα με τα Μελισσια πολυ κομπλεξικος εισαι μας κουρασες ασχολησου με την ομαδα σου και ασε τους αλλους αμαν πια κουραστικε!!!!
Kingbasket
QUOTE (floky @ Nov 19 2017, 01:08 ) *
φιλε σταματα να προκαλεισ και να ασχολεισαι με τα Μελισσια το θρασο σου δεν εχει ορια εισαι πολυ κουραστικος και επαναλαμβανομενος συνεχεια σου βαζουν χερι ολοι και εσυ εκει κολλημα με τα Μελισσια πολυ κομπλεξικος εισαι μας κουρασες ασχολησου με την ομαδα σου και ασε τους αλλους αμαν πια κουραστικε!!!!


Σε προκαλεί το οτι έδωσα διπλό τα Μελίσσια, ή οτι έγραψα για τους 20 πόντους που μπορεί να χάσει ? Δε κατάλαβα ? Εσύ τι είσαι ? Εσύ θα κρίνεις τι προγνωστικά θα δίνουμε δηλαδή ? Αν δε σου αρέσει μη ξαναγράψεις ... Θα γράφω και θα λέω ΟΤΙ ΘΕΛΩ... Ούτε βρίζω ούτε προκαλώ... Για αυτό κάνε μας τη χάρη... Α και σε παρακαλώ, άσε την κλάψα ....
floky
QUOTE (Kingbasket @ Nov 19 2017, 09:08 ) *
Σε προκαλεί το οτι έδωσα διπλό τα Μελίσσια, ή οτι έγραψα για τους 20 πόντους που μπορεί να χάσει ? Δε κατάλαβα ? Εσύ τι είσαι ? Εσύ θα κρίνεις τι προγνωστικά θα δίνουμε δηλαδή ? Αν δε σου αρέσει μη ξαναγράψεις ... Θα γράφω και θα λέω ΟΤΙ ΘΕΛΩ... Ούτε βρίζω ούτε προκαλώ... Για αυτό κάνε μας τη χάρη... Α και σε παρακαλώ, άσε την κλάψα ....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ να γραφεισ οτι θελεισ εδω μεσα δε νομιζω
αν καποιος πρεπει να μη γραφει και ειδικα με το κομπλεξ το δικο σου εισαι εσυ
το υφοσ δεν ειναι ωραιο και δειχενι εμπαθεια και στο ειπαν και τη προηγουμενη εβδομαδα που παλι εγραφεσ και προκαλουσουσες
και τη χαρη δε σου τη κανω κομπλεξικε
σταματα να προκαλεισ και να ασχολεισαι με τους αλλους εχεις γινει πια ρεζιλι!!!!!!
κομπλεξικε!!!!!!
και προσεχε μπαλα ειναι και γυριζει και ο κοσμοσ ειναι μικρος
μηπως νομιζεις οτι εχουμε ορεξη να ασχολουμαστε μαζι σου
ονως δε θα διαβαζουμε αυτα που γραφεις επειδη εχεις κομπλες με την ομαδα των μελλισσιων και να μη μιλαμε
απορω το λεω και παλι πως δε σε εχουν κοψει καναεξξαμηνο απο το forym...
και ασε τις μαγκιες γιατι δε θα στη χαρισουμε στο επομενο παιχνιδι αμα συνεχισεισ.....

QUOTE (floky @ Nov 19 2017, 10:08 ) *
ΚΑΛΗΜΕΡΑ να γραφεισ οτι θελεισ εδω μεσα δε νομιζω
αν καποιος πρεπει να μη γραφει και ειδικα με το κομπλεξ το δικο σου εισαι εσυ
το υφοσ δεν ειναι ωραιο και δειχενι εμπαθεια και στο ειπαν και τη προηγουμενη εβδομαδα που παλι εγραφεσ και προκαλουσουσες
και τη χαρη δε σου τη κανω κομπλεξικε
σταματα να προκαλεισ και να ασχολεισαι με τους αλλους εχεις γινει πια ρεζιλι!!!!!!
κομπλεξικε!!!!!!
και προσεχε μπαλα ειναι και γυριζει και ο κοσμοσ ειναι μικρος
μηπως νομιζεις οτι εχουμε ορεξη να ασχολουμαστε μαζι σου
ονως δε θα διαβαζουμε αυτα που γραφεις επειδη εχεις κομπλες με την ομαδα των μελλισσιων και να μη μιλαμε
απορω το λεω και παλι πως δε σε εχουν κοψει καναεξξαμηνο απο το forym...
και ασε τις μαγκιες γιατι δε θα στη χαρισουμε στο επομενο παιχνιδι αμα συνεχισεισ.....

καλη επιτυχια σου ειπαμε την προηγουμενη εβδομαδα καλυτερη ομαδα εισασταν και διακαι κερδισατε και ξαφινικα παλι βλεπω και μου λες οτι δε προσβαλεισ και θα γραφεις οτι θελεις και εσυ αχολεισαι με τα μελισσια αντι να κοιτασ την ομαδα σου σοβαρεψου εχεισ γινει ρεντικολο μεγαλεεεεεεεεεεεεεεε ουυυυυυυυυ

QUOTE (floky @ Nov 19 2017, 10:12 ) *
ΚΑΛΗΜΕΡΑ να γραφεισ οτι θελεισ εδω μεσα δε νομιζω
αν καποιος πρεπει να μη γραφει και ειδικα με το κομπλεξ το δικο σου εισαι εσυ
το υφοσ δεν ειναι ωραιο και δειχενι εμπαθεια και στο ειπαν και τη προηγουμενη εβδομαδα που παλι εγραφεσ και προκαλουσουσες
και τη χαρη δε σου τη κανω κομπλεξικε
σταματα να προκαλεισ και να ασχολεισαι με τους αλλους εχεις γινει πια ρεζιλι!!!!!!
κομπλεξικε!!!!!!
και προσεχε μπαλα ειναι και γυριζει και ο κοσμοσ ειναι μικρος
μηπως νομιζεις οτι εχουμε ορεξη να ασχολουμαστε μαζι σου
ονως δε θα διαβαζουμε αυτα που γραφεις επειδη εχεις κομπλες με την ομαδα των μελλισσιων και να μη μιλαμε
απορω το λεω και παλι πως δε σε εχουν κοψει καναεξξαμηνο απο το forym...
και ασε τις μαγκιες γιατι δε θα στη χαρισουμε στο επομενο παιχνιδι αμα συνεχισεισ.....


καλη επιτυχια σου ειπαμε την προηγουμενη εβδομαδα καλυτερη ομαδα εισασταν και διακαι κερδισατε και ξαφινικα παλι βλεπω και μου λες οτι δε προσβαλεισ και θα γραφεις οτι θελεις και εσυ αχολεισαι με τα μελισσια αντι να κοιτασ την ομαδα σου σοβαρεψου εχεισ γινει ρεντικολο μεγαλεεεεεεεεεεεεεεε ουυυυυυυυυ

και παλι σου λεω καλη επιτυχια στην ομαδα της ν ιωνιας χωρισ περιτα σχολια και ειρωνιες και ελπιζω επιτελους να σοβαρευτεις
Kingbasket
QUOTE (floky @ Nov 19 2017, 10:14 ) *
ΚΑΛΗΜΕΡΑ να γραφεισ οτι θελεισ εδω μεσα δε νομιζω
αν καποιος πρεπει να μη γραφει και ειδικα με το κομπλεξ το δικο σου εισαι εσυ
το υφοσ δεν ειναι ωραιο και δειχενι εμπαθεια και στο ειπαν και τη προηγουμενη εβδομαδα που παλι εγραφεσ και προκαλουσουσες
και τη χαρη δε σου τη κανω κομπλεξικε
σταματα να προκαλεισ και να ασχολεισαι με τους αλλους εχεις γινει πια ρεζιλι!!!!!!
κομπλεξικε!!!!!!
και προσεχε μπαλα ειναι και γυριζει και ο κοσμοσ ειναι μικρος
μηπως νομιζεις οτι εχουμε ορεξη να ασχολουμαστε μαζι σου
ονως δε θα διαβαζουμε αυτα που γραφεις επειδη εχεις κομπλες με την ομαδα των μελλισσιων και να μη μιλαμε
απορω το λεω και παλι πως δε σε εχουν κοψει καναεξξαμηνο απο το forym...
και ασε τις μαγκιες γιατι δε θα στη χαρισουμε στο επομενο παιχνιδι αμα συνεχισεισ.....


καλη επιτυχια σου ειπαμε την προηγουμενη εβδομαδα καλυτερη ομαδα εισασταν και διακαι κερδισατε και ξαφινικα παλι βλεπω και μου λες οτι δε προσβαλεισ και θα γραφεις οτι θελεις και εσυ αχολεισαι με τα μελισσια αντι να κοιτασ την ομαδα σου σοβαρεψου εχεισ γινει ρεντικολο μεγαλεεεεεεεεεεεεεεε ουυυυυυυυυ


και παλι σου λεω καλη επιτυχια στην ομαδα της ν ιωνιας χωρισ περιτα σχολια και ειρωνιες και ελπιζω επιτελους να σοβαρευτεις


Συνέχισε να εκτίθεσαι !!!! Καλή συνέχεια !!!
ghon
QUOTE (Kingbasket @ Nov 19 2017, 14:23 ) *
Συνέχισε να εκτίθεσαι !!!! Καλή συνέχεια !!!

Τα εχεις χασει τελειως φιλε ...καλη επιτυχια σημερα στο Ηλιον
Kingbasket
QUOTE (ghon @ Nov 19 2017, 14:54 ) *
Τα εχεις χασει τελειως φιλε ...καλη επιτυχια σημερα στο Ηλιον


Δεν έχω χάσει τίποτα. Απλά δεν δίνω συνέχεια σε γραφικότητες .... Καλή επιτυχία και σε σενα !!!
gspara
QUOTE
Κανονισμός 3: •Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη του φόρουμ και δημόσια πρόσωπα, και γενικώς με τρόπο που δεν πρόκειται να πυροδοτήσει διαμάχες.
Το ίδιο ισχύει και για τις υπογραφές των μελών.


QUOTE
Κανονισμός 4: •Μηνύματα και συμπεριφορές οι οποίες απαξιώνουν το επίπεδο του συνόλου των χρηστών της κοινότητας basketforum.gr (spam/chat posts ή/και συνεχείς αναφορές των ίδιων πραγμάτων, λιτές περιττές αναφορές (πχ +1), "ανάλαφρα" πειράγματα που υποθάλπτουν οπαδική κόντρα, αλλά και δημοσιεύσεις γενικότερα που δεν εμπίπτουν επακριβώς σε παραπάνω κατηγορία, αλλά ανατροφοδοτούν τις συγκεκριμένου είδους δημοσιεύσεις) αποδοκιμάζονται και σε επαναλαμβανόμενες περιπτώσεις, τιμωρούνται.


Floky και Kingbasket σας παρακαλω ξαναδιαβαστε τους κανονισμούς,ειδικα αυτους τους δυo που εχετε παραβιασει.
Προσβλητικοι χαρακτηρισμοι όπως ''κoμπλεξικοι-ρεντίκολο'' δεν εχουν θεση στο φορουμ.Οπως φυσικα δεν εχουν θεση στο φορουμ και εμπρηστικα/οπαδικα σχολια τυπου ''θα φατε καμμια 20αρα κλπ''.
Από τωρα και στο εξης οποιοδήποτε αναλογο σχολιο θα διαγραφεται και θα τιμωρείται αναλογα ο παραβατης.
Gkos
Κριμα και είχα φέρει ποπ κορνwink.gif
Gkos
17-15 το δεκαλεπτο στα Μελισσια ,17-28 αυτο στην Ακρατα !
ghon
QUOTE (ghon @ Nov 19 2017, 14:54 ) *
Τα εχεις χασει τελειως φιλε ...καλη επιτυχια σημερα στο Ηλιον

Μεγαλεεεε που ειναι η εικοσαρααα
Για βα δουμε τωρα τι θα πεις...

QUOTE (gspara @ Nov 19 2017, 15:51 ) *
Floky και Kingbasket σας παρακαλω ξαναδιαβαστε τους κανονισμούς,ειδικα αυτους τους δυo που εχετε παραβιασει.
Προσβλητικοι χαρακτηρισμοι όπως ''κoμπλεξικοι-ρεντίκολο'' δεν εχουν θεση στο φορουμ.Οπως φυσικα δεν εχουν θεση στο φορουμ και εμπρηστικα/οπαδικα σχολια τυπου ''θα φατε καμμια 20αρα κλπ''.
Από τωρα και στο εξης οποιοδήποτε αναλογο σχολιο θα διαγραφεται και θα τιμωρείται αναλογα ο παραβατης.

Συμφωνω και ελπιζω να γραφονται σωστα απο δω και περα στο μεριδιο το δικο μου ζητω συγνωμη αν και δρν προσσβαλα πρωτος
Ευχαριστω καλη συνεχεια
Gkos
Μελισσια -Οιακας 62-58 (36-34)

*Δίκαια νικη των Μελισσίων!

*Πάλι ο Καλογερόπουλος καθάρισε και άφησε
τους ακριβοπληρωμενους να σημαδευουν κορνίζες ...wink.gif

*Π@@τσες μπλε ο Οιακας !
Αν αυτος ειναι το πρωτο φαβορι για άνοδο εγώ είμαι η Κατερίνα Στικούδη(μπορεί και να είμαι...! )
Καταρχας πάρα πολύ ρηχό ρόστερ!

*Κακο μπάσκετ στο β ημ αλλα ωραία εξέλιξη !

*Αρκετα παραπονα για την διατησια ο ΚΑΟΜ,γραφικές αντιδράσεις απο τον πάγκο του !

Θα γραψω πιο αναλυτικα οταν προλαβω(ουτε την Α εσκανα δεν εχω προλαβει😂😂😂) !
floky
QUOTE (gspara @ Nov 19 2017, 15:51 ) *
Floky και Kingbasket σας παρακαλω ξαναδιαβαστε τους κανονισμούς,ειδικα αυτους τους δυo που εχετε παραβιασει.
Προσβλητικοι χαρακτηρισμοι όπως ''κoμπλεξικοι-ρεντίκολο'' δεν εχουν θεση στο φορουμ.Οπως φυσικα δεν εχουν θεση στο φορουμ και εμπρηστικα/οπαδικα σχολια τυπου ''θα φατε καμμια 20αρα κλπ''.
Από τωρα και στο εξης οποιοδήποτε αναλογο σχολιο θα διαγραφεται και θα τιμωρείται αναλογα ο παραβατης.

σωστα κακως ξεφυγαμε απλα ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω για ποιο λογο υπαρχει μια ειδικη αναφορα προς τα μελισσια ελπιζω απο δω και περα να λεγονται οπως πρεπει απο ολους και παλι ποτε προσωπικα δεν εχω τιποτα με τον king ελπιζω να τα λεμε μονο με καλη διαθεση
akratacity
ΑΚΡΑΤΑ - ΚΑΠ 85-74

Τα 10λεπτα: 17-28, 20-15, 16-19, 32-12.
ΑΚΡΑΤΑ: Τσότσος 11, Θανόπουλος 18 (3), Κατοπώδης 26 (3), Βεσκούκης 15 (2), Λάφης 10, Δ. Λυμπέρης 3 (1), Καλεμτζάκης 3 (1).
ΚΑΠ: Ιβκοβιτς 1, Ανδρικόπουλος 3 (1), Παπουλίδης 10, Εζιάκα 8, Ζαχαράκης 9, Ροδοστόγλου 15, Πρίτσος 13 (3), Τζίμης 5 (1).

Ενα πολυ ωραιο παιχνιδι παρακολουθησαν οσοι βρεθηκαν στο κλειστο της Ακρατας σημερα το απογευμα. Αναμετρηθηκαν δυο ομαδες που εχουν κανει πολυ κακο ξεκινημα στο πρωταθλημα και ηθελαν τη νικη διακαως. Βεβαια για τρια δεκαλεπτα υπηρχε μονο μια ομαδα μεσα στο γηπεδο. Η ΚΑΠ αναγκασε την Ακρατα να κυνηγαει το σκορ απο πολυ νωρις με σωστες επιλογες στην επιθεση και ασυνηθιστα για την κατηγορια υψηλα ποσοστα ευστοχιας. Χαρακτηριστικο το γεγονος οτι παραλιγο να πετυχουν 30αρα απο το πρωτο δεκαλεπτο. Η Ακρατα προσπαθησε να παιξει καλυτερη αμυνα στο δευτερο δεκαλεπτο και το καταφερε και για τον λογο αυτο μαζεψε τη διαφορα με το τελος του ημιχρονου. Τρομερος Ροδοστογλου στο πρωτο ημιχρονο σε σκορ και δημιουργια δημιουργησε ''εντονους πονοκεφαλους'' στον κοουτς Σκαραφιγκα. καλοι και οι Πριτσος, Παπουλιδης. Απο την Ακρατα παλεψε ο Κατωποδης και ο Λαφης εμφανιστηκε μετα απο καιρο και υπηρξε καταλυτικος ωστε να μειωθει η διαφορα με οπλο το καλο του σουτ απο μεση αποσταση.
Η εικονα του αγωνα δεν αλλαξε ουτε στο τριτο δεκαλεπτο με την ΚΑΠ να εχει τον απολυτο ελεγχο του αγωνα παρολο που η Ακρατα χαμηλωσε το σχημα της και προσπαθησε να πιεσει πολυ. Πηρε πολλους ποντους και απο επιθετικα ριμπαουντ η ΚΑΠ εκμεταλλευομενη την κακη μερα του Τσοτσου κυριως σε αυτο το σημειο του αγωνα. Εντυπωσιακο μπαζερ τριποντο ο Καλεμτζακης με τη ληξη απο τα 8 μετρα. Στο τεταρτο δεκαλεπτο υπηρξε αλλαγη σκηνικου και η Ακρατα που εσφιξε πολυ την αμυνα της κατορθωσε να γυρισει στο παιχνιδι με τρια μεγαλα τριποντα του...Κατωποδη και τον Θανοπουλο να ανεβαζει αισθητα την αποδοση του (δυο τριποντα, γκολ-φαουλ κτλ). Βεσκουκης, Λαφης ηταν καταλυτικοι επισης. Σιγησαν οι Ροδοστογλου-Παπουλιδης στο τελος.

υγ μεγαλος πρωταγωνιστης ο Δημητρης Κατωποδης που εβαλε 26 ποντους με τρια πολυ κρισιμα σουτ στο δευτερο ημιχρονο και περιορισε αισθητα τον Ροδοστογλου οταν ανελαβε το μαρκαρισμα του.

υγ 1 εντυπωσιακος για μια ακομα αγωνιστικη ο Θανοπουλος το παθος του οποιου και η αυταπαρνηση του θυμιζουν γηγενεις αθλητες.

υγ 2 γεματο γηπεδο και παλμος στην εξεδρα σημερα μετα απο αρκετο καιρο.

υγ 3 η ΚΑΠ για μια ακομα φορα εδειξε οτι δεν εχει τις λυσεις να ανταπεξελθει σε ενα 40λεπτο. Γυμνη στον ασο και πληρως εξαρτημενη απο τον Ροδοστογλου τον οποιο εξαφανισε ο Κατωποδης απο ενα σημειο και μετα παρολο που ο αθλητης της Ακρατας δεν πηρε ουτε μιση ανασα αγωνιζομενος για 40 λεπτα. Θα ειναι αρκετα δυσκολη η χρονια θεωρω.

υγ 4 τι παλαιστης ειναι ο Ετζιακα ρε παιδια??? smiley.gif
marousara
Συμφωνώ με απογοήτευσε ο Οίακας με βάση τους παίχτες που έχει στο ρόστερ του..
Αν και ο Παπαντωνίου έχασε το λέι-απ της ισοφάρισης που 9 στις 10 φορές θα ευστοχούσε..
γι' αυτό το μπάσκετ είναι ωραίο άθλημα..
έχει χρόνο να το γυρίσει πάντως θεωρώ, με 2 ήττες δεν καταδικάστηκε κανείς

QUOTE (Gkos @ Nov 19 2017, 19:33 ) *
Μελισσια -Οιακας 62-58 (36-34)

*Δίκαια νικη των Μελισσίων!

*Πάλι ο Καλογερόπουλος καθάρισε και άφησε
τους ακριβοπληρωμενους να σημαδευουν κορνίζες ...wink.gif

*Π@@τσες μπλε ο Οιακας !
Αν αυτος ειναι το πρωτο φαβορι για άνοδο εγώ είμαι η Κατερίνα Στικούδη(μπορεί και να είμαι...! )
Καταρχας πάρα πολύ ρηχό ρόστερ!

*Κακο μπάσκετ στο β ημ αλλα ωραία εξέλιξη !

*Αρκετα παραπονα για την διατησια ο ΚΑΟΜ,γραφικές αντιδράσεις απο τον πάγκο του !

Θα γραψω πιο αναλυτικα οταν προλαβω(ουτε την Α εσκανα δεν εχω προλαβει😂😂😂) !

Gkos
QUOTE (marousara @ Nov 20 2017, 09:29 ) *
Συμφωνώ με απογοήτευσε ο Οίακας με βάση τους παίχτες που έχει στο ρόστερ του..
Αν και ο Παπαντωνίου έχασε το λέι-απ της ισοφάρισης που 9 στις 10 φορές θα ευστοχούσε..
γι' αυτό το μπάσκετ είναι ωραίο άθλημα..
έχει χρόνο να το γυρίσει πάντως θεωρώ, με 2 ήττες δεν καταδικάστηκε κανείς



Τωρα εχει Οιακα με Ενωση Ιλιου !
Αν χασει και ο Γλαυκος κερδισει τα Μελισσια,του ξεφευγουν 3 νικες αμφοτερες και αντε να τις πιάσει μετά...
(ουτε με λάσο) !
Πολυ κρισιμη αγωνιστικη!

(Που δεν πιστευω θα χασει ο Οιακας -μεχρι και τις μπασκετες θα πιασει αν χρειαστει😂 )
Kingbasket
ΙΛΙΟΝ - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ : 81-69

Ήττα λοιπόν για την ομάδα μας με διαφορά 12 πόντων. Η διαφορά δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού. Η Ιωνία μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και για ένα ημίχρονο έβαλε πολύ δύσκολα στην ομάδα του Ιλίου. Σωστές επιλογές, εύστοχα σουτ ήταν το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο...Από εκεί και πέρα ένα κακό δεύτερο ημίχρονο έδωσε τη νίκη στο Ίλιον...
Ατυχία η μη συμμέτοχη ουσιαστικά του Σιούτη που είχε ενοχλήσεις στη μέση... Από την άλλη το Ίλιον με αρκετό ξύλο και με την ανοχή και των δύο διαιτητών πέτυχε πολλά εύκολα καλάθια και κάποια καθοριστικά τριποντα και έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του...
Συνέχεια τώρα με το Λέχαιο ένα φαινομενικά πιο εύκολο παιχνίδι... Αυτά είναι όμως που κρύβουν κινδύνους και θέλουν προσοχή !!!!
Gkos
QUOTE (Gkos @ Nov 19 2017, 19:33 ) *
Μελισσια -Οιακας 62-58 (36-34)

*Δίκαια νικη των Μελισσίων!

*Πάλι ο Καλογερόπουλος καθάρισε και άφησε
τους ακριβοπληρωμενους να σημαδευουν κορνίζες ...wink.gif

*Π@@τσες μπλε ο Οιακας !
Αν αυτος ειναι το πρωτο φαβορι για άνοδο εγώ είμαι η Κατερίνα Στικούδη(μπορεί και να είμαι...! )
Καταρχας πάρα πολύ ρηχό ρόστερ!

*Κακο μπάσκετ στο β ημ αλλα ωραία εξέλιξη !

*Αρκετα παραπονα για την διατησια ο ΚΑΟΜ,γραφικές αντιδράσεις απο τον πάγκο του !

Θα γραψω πιο αναλυτικα οταν προλαβω(ουτε την Α εσκανα δεν εχω προλαβει😂😂😂) !


Καθότι βρισκόμουνα στην Κοκκινιά (και πέρασα να φάω και κάτι μετά ),έφτασα λίγο πριν την ανάπαυλα στο (κατάμεστο) κλειστό των Μελισσίων.

Το σκορ της ανάπαυλας ήταν 36-34 με τα φάουλ 17-10(3 παίκτες των Μελισσίων από 3 ) και σε πηγαδάκια έξω από το κλειστό άκουγα πολλά παράπονα για την διαιτησία και το "σπρώξιμο" στον Οίακα,πράματα που θα διαπίστωνα και γω αργότερα.

Μελίσσια-Οίαξ Ναυπλίου 62-58

Διαιτητές: Μπανασάκης, Καρανικόλα

Δεκάλεπτα: 17-15, 36-34, 49-48, 62-58

Μελίσσια (Σταϊκόπουλος – Πατρινός): Κύριος 2, Τζωρτζόπουλος 13 (3), Βαρθακοκοίλης 8 (2), Βούλγαρης 9 (1), Κοντός, Κυπαρίσης 4, Ζήρος, Καλογερόπουλος 14 (2), Παλλαντζάς, Καραχάλιος 7, Τζέμης 7

Οίαξ Ναυπλίου (Νώντας – Καραντζούλης): Ραζής 4, Μπούσι 4, Μπούρης, Πελεκάνος 16 (1), Παπαντωνίου, Γεωργιάδης 10, Φρουσκλιάς 3, Ευστρατίου 2, Μπουρτσούκλης 4, Ψάλτου 15.


Με ένα γρήγορο 5-0 με τρίποντο του Βαθρακοκοίλη τα Μελισσια ξέφυγαν 41-34 με τον Οίακα να απαντάει αμέσως για το 41-41
με τον Τζεμη να χρεώνεται το 4ο του φάουλ και να κάθεται πάγκο μεσω εντόνων διαμαρτυριών.
Το σερί συνέχισε ως το 0-10 και το 41-44 με Οίακα μάλιστα να αστοχεί και σε δυο βολές ,με την τεχνική που δέχτηκε ο Σταικόπουλος (που είχε μπουκάρει στον αγωνιστικό χώρο) πήγαμε στο 42-46,πριν ο ξεχασμένος από την άμυνα Καραχάλιος μειώσει σε 44-46 .
Και κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο αρχηγός που είχε περάσει στο παρκέ.
Εκατερωθεν λαθη αλλά ο Καλογερόπουλος με 5 σερι ποντους(2π και 3π) εκανε το 49-48 που ηταν το σκορ 30λεπτου.

Ακόμα πιο σφιχτή η τελευταία περίοδος που μπάσκετ δεν πολυείδαμε ,πιο πολύ μάχη ήταν wink.gif
Ο Καλογεροπουλος συνέχισε να είναι καυτός και με σερί πόντων έδωσε αέρα 4π στον ΚΑΟΜ (54-50) .
Ο Οίακας κατάφερε να προσπερασει 56-58 με 2:48 να απομενουν (τα Μελισσια τα είχαν λιγο σπάσει-στο β ημ που είδα Βαθρακοκοιλης και Βούλγαρης δεν κάνανε ΤΙΠΟΤΑ) ,και πάλι ο Καλογεροπουλος ισοφαρισε 58-58 στα 102" με βολες(όλοι οι πόντοι στο β ημ ) !

Στην επόμενη φάση χρεώθηκε επιθετικό φαουλ ένας του Οιακα(Φρουσκλιάς ή Ψαλτου ήταν δεν θυμαμαι) και ενώ την φάση δεν την είδα γιατί εγραφα,ειδα ξάπλα τον Βαθρακοκοιλη και τον Οιακα να διαμαρτυρεται εντονα αρα καπου παει το μυαλο μου αλλά δεν το γράφω ,καταλάβατε.
Η κοπελιτσα (που φαινόταν πραγματικα πάρα πολυ απειρη) δεν ξέρει ,θα μάθει όταν μεγαλώσει.
Στα 44" με βολες ο Τζωτζοπουλος έκανε το 60-58 οπου εγινε και εκεί ενας χαμουλης ,και στην επόμενη επιθεση μετα το ταιμ άουτ του Οίακα ,ο Παπαντωνίου αστοχησε σε ενα ευκολο φαινομενικα αναποδο λει απ(εγώ θα το έβαζα θαρρώ) στα 38",και ο Βουλαρης στα 13" με την κορνα έκανε το 62-58 και τελείωσε ουσιαστικά το ματς ,
με τους παίκτες των Μελισσίων να το πανηγυρίζουν με την ψυχή τους με τον κόσμο τους.
Λαικός ήρωας ο Παντελής Καλογερόπουλος(προπονητής και του παιδικού τμήματος γαρ) !


*Mvp σαφέστατα ο Καλογερόπουλος,σταθερά σημαντικός ο Καραχαλιος,πολυτιμες βοήθειες και ο Ζήρος που αγωνίστηκε στα τελευταία 7-8 λεπτά και έδεσε την άμυνα και έριξε και το ξύλο του.
Τζωρτζοπουλος καλό πρώτο ημίχρονο απότι κατάλαβα.

*Κατάμεστο το κλειστό με πάρα πολλά παιδάκια όπως συνήθως να το διασκεδάζουν.
Παρόντας στην κερκίδα και ο Πολυτάρχου(για Πελεκάνο; ) !

*Είχα καιρό να παρευρεθώ στην Melissia Arena και είχαν γίνει κάποιες αλλαγές στο γήπεδο στα πλαίσια της συμμετοχης της ομάδος στην Γ Εθνικη.
Εκτός από το βάψιμο στο μπλε(που κολλάει το μπλε; ζηλέψανε την Πεντέλη; ) ,δημιουργήθηκε στην είσοδο και κυλικείο.
Καιρός ήταν !

*Ακόμα να καταλάβω(και προσπάθησα πολύ,αλήθεια ) ,τι κάνανε η 2 αστυνομικοι στην πόρτα αναμεσα στα αποδυτηρια και το παρκέ.
Φύλαγαν τα αποδυτήρια από τους παίκτες;
Γιατι αν φύλαγαν την είσοδο στο παρκέ ,νομίζω είναι πολυ πιο άνετο να πηδήξεις το καγκελάκι μισό μέτρο ,από το περάσεις το κυλικείο,κλειδωμένες πόρτες για να μπεις από την άλλη.

*Να πω και για την διαιτησία που δεν θα το γλυτώσω,ναι ήταν φιλική προς τον Οίακα είναι η αλήθεια(ήδη λυπάμαι την Ενωση Ιλιου) !
Αλλα πραγματικά απορώ πως την γλύτωσε με μια τεχνική ποινή μόνο ο Σταικόπουλος !!
Εγώ 5-6 θα του είχα δώσει,χαΛαρα κιόλας.
Να διαμαρτύρεται ο Σταικόπουλος για το ότι δεν πήρε τεχνική ποινή ο Νώντας(εκεί που έγινε ο χαμούλης στο τέλος), ενώ το μισό β ημίχρονο το πέρασε μέσα στο παρκέ (δεν υπερβαλω καθόλου) και τον (συγκ)κρατούσαν οι συνεργάτες του μακριά από τους ρεφ(μην έχουμε άλλα),είναι κωμικό τουλάχιστον.
Δεν κρίνω αν είχε αδικο που διαμαρτυρόταν ,τοποθετήθηκα σε αυτό.

*Η εν λόγω αναμέτρηση μας στερησε και το απόλυτο . . .
2 βδομάδες χάνω σε όλες τις κατηγορίες από ενα ματς ,απίστευτοοοοο ρεεεε !
Σε κερδίζουν τα Μελίσσια με αυτό το refuse to lose όμως.
Χαλάλι.
Θα παω να δωσω Α1 μπας και κανω απόλυτο που ναι ευκολακια όλα.

Αυτά.
Μια ακόμη οριακή νίκη για την ομάδα του ΚΑΟΜ που έχει ρεκόρ 5-1 με αρνητικό συντελεστή πόντων !
Επικό!



Η βαθμολογία:

1. Ένωση Ιλίου 12 (6-0)
2. Γλαύκος 12 (6-0)
3. Μελίσσια 11 (5-1)
4. Οίαξ Ναυπλίου 10 (4-2)
5. Έσπερος ΑΟΠΑ 10 (4-2)
6. Αχαγιά ’82 10 (4-2)
7. Νέα Ιωνία 9 (3-3)
8. Κεραυνός Αιγίου 8 (2-4)
9. ΚΑΠ 8 (2-4)
10. Ακράτα 8 (2-4)
11. Απόλλων Σμύρνης 8 (2-4)
12. Καλαμάτα 1980 7 (1-5)
13. ΕΑΠ 7 (1-5)
14. Ολυμπιάδα Άσσου/Λεχαίου 6 (0-6)


Όπως γράψαμε ήδη ,η ερχόμενη αγωνιστική θα κρίνει πολλά για την άνοδο ,με Οίακα να κινδυνεύει να μείνει εκτός στόχων από την 7η αγωνιστική !

Πάμε να δώσουμε από τώρα τα προγνωστικά μας λοιπόν αφου δεν βλέπω να μπορεί να αλλάξει κάτι τις επόμενες μέρες.

Η επόμενη αγωνιστική (7η, 26/11):

Οίαξ Ναυπλίου-Ένωση Ιλίου:1

Η Ενωση πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και με Ιωνία ήταν πολύ δυνατή και δεν άφησε κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους.
Βεβαια και ο Οίακας εντός είναι πολύ δυνατός και αν χάσει χάθηκε, και έχει γίνει και μια επένδυση,και πρέπει να προστατευτει (η επένδυση)
κλπ κλπ .
Έγραψα τόσες λέξεις για τον πιο στάνταρ ασσο της αγωνιστικής.

Νέα Ιωνία-Ολυμπιάδα Άσσου Λεχαίου:1

ΕΑ Πατρών-Αχαγια ‘82:2

Διπλό μα με επιφύλαξη και όχι άνετα.
Έχει ανεβάσει στροφές η ΕΑΠ και κάπου θα την κάνει την κηδεία.

Κεραυνός Αιγίου- Απόλλων Σμύρνης:1

Ασσάρα.
Αμα δυσκολευόμαστε να νικήσουμε εντός την Καλαμάτα ,δεν πάμε πουθενά κόουτς.

Καλαμάτα 1980-Ακράτα:2

Όποιος δεν περάσει από την πατρίδα του Αντώνη Σαμαρά,θα έχει θέμα.

Γλαύκος-Μελίσσια:1

Τα πράματα είναι απλά .
Αν περάσουν και από δω τα μελισσάκια,αλλάζουν οι στόχοι.
Αναγκαστικά.
Αλλά δεν το βλέπω. . .

ΚΑΠ-Έσπερος ΑΟΠΑ:1

Αν τα ματς διαρκούσαν 20 λεπτά, η ΚΑΠ θα ήταν πρώτη και αήτηττη.
Μα ως γνωστόν διαρκούν 40.
Και φαίνεται να υπάρχει θέμα στο β ημ.
Στο ίδιο έργο θεατές λοιπόν και πλέον τα περιθώρια στενεύουν για την ομαδα των ΒΠ και πρέπει να αρχίσει να κάνει νίκες στο Κοντόπευκο (δεν εχει κανει ακόμα σεφτέ ) !
Ο Εσπερος έκανε δυο (αναμενόμενες) ήττες ,ντέρμπι θα είναι ,αλλά θα δώσω μια (τελευταια) φορά ψηφο εμπιστοσύνης στους ασπρόμαυρους.

Καλή φώτιση σε όλους με λιγότερους καυγάδες.
akratacity
Παντως η φετινη κατηγορια αναμενεται να εχει μια συγκεκριμενη ιδιαιτεροτητα σε σχεση με πρωταθληματα του προσφατου παρελθοντος. Δυσκολα θα ξεκαθαρισουν νωρις οι ομαδες που θα ανεβουν κατηγορια. Δεν υπαρχει η περυσινη Δαφνη και ο περυσινος Ικαρος οπως επισης και οι προπερσινοι Απολλωνας και Μανδραικος. Αφου και το Ναυπλιο δεν φαινεται να ειναι το αδιαφιλονικητο φαβορι που ολοι περιμεναμε πιστευω οτι προς τα εκει οδηγουμαστε. Γλαυκος και Ιλιον φαινονται σε εξαιρετικη κατασταση μεχρι στιγμης αλλα δεν θεωρω οτι εχουν τοσο δυνατα ροστερ για να αντεξουν στον ιδιο ρυθμο ολη τη χρονια. Πχ ο Γλαυκος και περυσι εκανε δυναμικο ξεκινημα αλλα ξεφουσκωσε απο ενα σημειο και μετα. Δεν λεω οτι θα γινει το ιδιο και φετος που ειναι πολυ περισσοτερο ποιοτικος αλλα σιγουρα θα κανει καποια κοιλια. Βεβαια ο Γλαυκος εχει ηδη βγαλει ενα αρκετα δυσκολο προγραμμα και αυτο του δινει μεγαλο πλεονεκτημα. Επισης για τα μπαραζ θα παλεψουν πολυ περισσοτερες ομαδες απο οτι συνηθως. Ας δουμε λοιπον την επομενη αγωνιστικη που εχει αρκετα ενδιαφεροντα παιχνιδια:

ΓΛΑΥΚΟΣ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 1 τα μελισσια εχουν ηδη δυο μεγαλα διπλα (αιγιο, αχαγια) αλλα στο Γλαυκο θα εχει στοπ και μαλιστα εκκωφαντικο θεωρω

ΚΑΠ - ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ 2 η ΚΑΠ εχει μια ποιοτικη τριαδα (ροδοστογλου-παπουλιδης-πριτσος) και τιποτα αλλο, αν ο Εσπερος οδηγησει το ματς στο δικο του ρυθμο θα κερδισει

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΑΚΡΑΤΑ 2 η Ακρατα προβληματισε εκ νεου με την ΚΑΠ αλλα η αντροπη της εχει δωσει ενα στοιχειο που εψαχνε καιρο, ψυχολογια. Η διαφορα δυναμικοτητας ειναι μεγαλη και η σοβαρη Ακρατα θα περασει σχετικα ευκολα

ΝΑΥΠΛΙΟ - ΙΛΙΟΝ 1 το Ναυπλιο νωρις με την πλατη στον τοιχο αλλα στην εδρα του θεωρω οτι ειναι πολυ δυσκολο να απειληθει απο οποιαδηποτε ομαδα για πολλους λογους...

ΕΑΠ - ΑΧΑΓΙΑ '82 1 θα παω με την εκπληξη γτ η Αχαγια εχει προβληματα τραυματισμων και ο Σαρικας καραδοκει

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΛΕΧΑΙΟ 1 ειπαμε το Λεχαιο παιζει μονο για τη χαρα της συμμετοχης και για τον Κρασαδακη...

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1 ο Κεραυνος ηταν πολυ βελτιωμενος στην Αχαγια ομως ηττηθηκε και το παιχνιδι της Κυριακης ειναι do or die για αυτον γτ μετα θα μπλεξει επικινδυνα με τη ζωνη του υποβιβασμου. Ισως εχουμε και επανεμφανιση του προεδρου στον οποιο να ευχηθω περαστικα

υγ πολυ κακη εντυπωση μου εχει κανει το επιπεδο της διαιτησιας μεχρι τωρα. Μαλλον στην ΕΟΚ θελουν σωνει και καλα να προωθησουν μερικους ανιδεους για να μην ξεμεινουν απο διαιτητες μελλοντικα αλλα ρε παιδια καντε τους και κανενα σεμιναριο. Η επιμορφωση δεν εβλαψε ποτε κανεναν...

υγ 1 οποιος θελει να γινει διαιτητης, ο συνδεσμος Αχαιας ειναι ο επιγειος παραδεισος του. Απο το πολυ το σπρωξιμο θα φτασουν Α1 χωρις να το καταλαβουν. Το εχουν παρει χαμπαρι σε ολη την Ελλαδα κατα καιρους αλλα ο προεδρος συνεχιζει δυναμικα την προωθηση "επικινδυνων" ατομων στον ευαισθητο τομεα της διαιτησιας.
ghon
QUOTE (Gkos @ Nov 20 2017, 17:27 ) *
Καθότι βρισκόμουνα στην Κοκκινιά (και πέρασα να φάω και κάτι μετά ),έφτασα λίγο πριν την ανάπαυλα στο (κατάμεστο) κλειστό των Μελισσίων.

Το σκορ της ανάπαυλας ήταν 36-34 με τα φάουλ 17-10(3 παίκτες των Μελισσίων από 3 ) και σε πηγαδάκια έξω από το κλειστό άκουγα πολλά παράπονα για την διαιτησία και το "σπρώξιμο" στον Οίακα,πράματα που θα διαπίστωνα και γω αργότερα.

Μελίσσια-Οίαξ Ναυπλίου 62-58

Διαιτητές: Μπανασάκης, Καρανικόλα

Δεκάλεπτα: 17-15, 36-34, 49-48, 62-58

Μελίσσια (Σταϊκόπουλος – Πατρινός): Κύριος 2, Τζωρτζόπουλος 13 (3), Βαρθακοκοίλης 8 (2), Βούλγαρης 9 (1), Κοντός, Κυπαρίσης 4, Ζήρος, Καλογερόπουλος 14 (2), Παλλαντζάς, Καραχάλιος 7, Τζέμης 7

Οίαξ Ναυπλίου (Νώντας – Καραντζούλης): Ραζής 4, Μπούσι 4, Μπούρης, Πελεκάνος 16 (1), Παπαντωνίου, Γεωργιάδης 10, Φρουσκλιάς 3, Ευστρατίου 2, Μπουρτσούκλης 4, Ψάλτου 15.


Με ένα γρήγορο 5-0 με τρίποντο του Βαθρακοκοίλη τα Μελισσια ξέφυγαν 41-34 με τον Οίακα να απαντάει αμέσως για το 41-41
με τον Τζεμη να χρεώνεται το 4ο του φάουλ και να κάθεται πάγκο μεσω εντόνων διαμαρτυριών.
Το σερί συνέχισε ως το 0-10 και το 41-44 με Οίακα μάλιστα να αστοχεί και σε δυο βολές ,με την τεχνική που δέχτηκε ο Σταικόπουλος (που είχε μπουκάρει στον αγωνιστικό χώρο) πήγαμε στο 42-46,πριν ο ξεχασμένος από την άμυνα Καραχάλιος μειώσει σε 44-46 .
Και κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο αρχηγός που είχε περάσει στο παρκέ.
Εκατερωθεν λαθη αλλά ο Καλογερόπουλος με 5 σερι ποντους(2π και 3π) εκανε το 49-48 που ηταν το σκορ 30λεπτου.

Ακόμα πιο σφιχτή η τελευταία περίοδος που μπάσκετ δεν πολυείδαμε ,πιο πολύ μάχη ήταν wink.gif
Ο Καλογεροπουλος συνέχισε να είναι καυτός και με σερί πόντων έδωσε αέρα 4π στον ΚΑΟΜ (54-50) .
Ο Οίακας κατάφερε να προσπερασει 56-58 με 2:48 να απομενουν (τα Μελισσια τα είχαν λιγο σπάσει-στο β ημ που είδα Βαθρακοκοιλης και Βούλγαρης δεν κάνανε ΤΙΠΟΤΑ) ,και πάλι ο Καλογεροπουλος ισοφαρισε 58-58 στα 102" με βολες(όλοι οι πόντοι στο β ημ ) !

Στην επόμενη φάση χρεώθηκε επιθετικό φαουλ ένας του Οιακα(Φρουσκλιάς ή Ψαλτου ήταν δεν θυμαμαι) και ενώ την φάση δεν την είδα γιατί εγραφα,ειδα ξάπλα τον Βαθρακοκοιλη και τον Οιακα να διαμαρτυρεται εντονα αρα καπου παει το μυαλο μου αλλά δεν το γράφω ,καταλάβατε.
Η κοπελιτσα (που φαινόταν πραγματικα πάρα πολυ απειρη) δεν ξέρει ,θα μάθει όταν μεγαλώσει.
Στα 44" με βολες ο Τζωτζοπουλος έκανε το 60-58 οπου εγινε και εκεί ενας χαμουλης ,και στην επόμενη επιθεση μετα το ταιμ άουτ του Οίακα ,ο Παπαντωνίου αστοχησε σε ενα ευκολο φαινομενικα αναποδο λει απ(εγώ θα το έβαζα θαρρώ) στα 38",και ο Βουλαρης στα 13" με την κορνα έκανε το 62-58 και τελείωσε ουσιαστικά το ματς ,
με τους παίκτες των Μελισσίων να το πανηγυρίζουν με την ψυχή τους με τον κόσμο τους.
Λαικός ήρωας ο Παντελής Καλογερόπουλος(προπονητής και του παιδικού τμήματος γαρ) !


*Mvp σαφέστατα ο Καλογερόπουλος,σταθερά σημαντικός ο Καραχαλιος,πολυτιμες βοήθειες και ο Ζήρος που αγωνίστηκε στα τελευταία 7-8 λεπτά και έδεσε την άμυνα και έριξε και το ξύλο του.
Τζωρτζοπουλος καλό πρώτο ημίχρονο απότι κατάλαβα.

*Κατάμεστο το κλειστό με πάρα πολλά παιδάκια όπως συνήθως να το διασκεδάζουν.
Παρόντας στην κερκίδα και ο Πολυτάρχου(για Πελεκάνο; ) !

*Είχα καιρό να παρευρεθώ στην Melissia Arena και είχαν γίνει κάποιες αλλαγές στο γήπεδο στα πλαίσια της συμμετοχης της ομάδος στην Γ Εθνικη.
Εκτός από το βάψιμο στο μπλε(που κολλάει το μπλε; ζηλέψανε την Πεντέλη; ) ,δημιουργήθηκε στην είσοδο και κυλικείο.
Καιρός ήταν !

*Ακόμα να καταλάβω(και προσπάθησα πολύ,αλήθεια ) ,τι κάνανε η 2 αστυνομικοι στην πόρτα αναμεσα στα αποδυτηρια και το παρκέ.
Φύλαγαν τα αποδυτήρια από τους παίκτες;
Γιατι αν φύλαγαν την είσοδο στο παρκέ ,νομίζω είναι πολυ πιο άνετο να πηδήξεις το καγκελάκι μισό μέτρο ,από το περάσεις το κυλικείο,κλειδωμένες πόρτες για να μπεις από την άλλη.

*Να πω και για την διαιτησία που δεν θα το γλυτώσω,ναι ήταν φιλική προς τον Οίακα είναι η αλήθεια(ήδη λυπάμαι την Ενωση Ιλιου) !
Αλλα πραγματικά απορώ πως την γλύτωσε με μια τεχνική ποινή μόνο ο Σταικόπουλος !!
Εγώ 5-6 θα του είχα δώσει,χαΛαρα κιόλας.
Να διαμαρτύρεται ο Σταικόπουλος για το ότι δεν πήρε τεχνική ποινή ο Νώντας(εκεί που έγινε ο χαμούλης στο τέλος), ενώ το μισό β ημίχρονο το πέρασε μέσα στο παρκέ (δεν υπερβαλω καθόλου) και τον (συγκ)κρατούσαν οι συνεργάτες του μακριά από τους ρεφ(μην έχουμε άλλα),είναι κωμικό τουλάχιστον.
Δεν κρίνω αν είχε αδικο που διαμαρτυρόταν ,τοποθετήθηκα σε αυτό.

*Η εν λόγω αναμέτρηση μας στερησε και το απόλυτο . . .
2 βδομάδες χάνω σε όλες τις κατηγορίες από ενα ματς ,απίστευτοοοοο ρεεεε !
Σε κερδίζουν τα Μελίσσια με αυτό το refuse to lose όμως.
Χαλάλι.
Θα παω να δωσω Α1 μπας και κανω απόλυτο που ναι ευκολακια όλα.

Αυτά.
Μια ακόμη οριακή νίκη για την ομάδα του ΚΑΟΜ που έχει ρεκόρ 5-1 με αρνητικό συντελεστή πόντων !
Επικό!



Η βαθμολογία:

1. Ένωση Ιλίου 12 (6-0)
2. Γλαύκος 12 (6-0)
3. Μελίσσια 11 (5-1)
4. Οίαξ Ναυπλίου 10 (4-2)
5. Έσπερος ΑΟΠΑ 10 (4-2)
6. Αχαγιά ’82 10 (4-2)
7. Νέα Ιωνία 9 (3-3)
8. Κεραυνός Αιγίου 8 (2-4)
9. ΚΑΠ 8 (2-4)
10. Ακράτα 8 (2-4)
11. Απόλλων Σμύρνης 8 (2-4)
12. Καλαμάτα 1980 7 (1-5)
13. ΕΑΠ 7 (1-5)
14. Ολυμπιάδα Άσσου/Λεχαίου 6 (0-6)


Όπως γράψαμε ήδη ,η ερχόμενη αγωνιστική θα κρίνει πολλά για την άνοδο ,με Οίακα να κινδυνεύει να μείνει εκτός στόχων από την 7η αγωνιστική !

Πάμε να δώσουμε από τώρα τα προγνωστικά μας λοιπόν αφου δεν βλέπω να μπορεί να αλλάξει κάτι τις επόμενες μέρες.

Η επόμενη αγωνιστική (7η, 26/11):

Οίαξ Ναυπλίου-Ένωση Ιλίου:1

Η Ενωση πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και με Ιωνία ήταν πολύ δυνατή και δεν άφησε κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους.
Βεβαια και ο Οίακας εντός είναι πολύ δυνατός και αν χάσει χάθηκε, και έχει γίνει και μια επένδυση,και πρέπει να προστατευτει (η επένδυση)
κλπ κλπ .
Έγραψα τόσες λέξεις για τον πιο στάνταρ ασσο της αγωνιστικής.

Νέα Ιωνία-Ολυμπιάδα Άσσου Λεχαίου:1

ΕΑ Πατρών-Αχαγια ‘82:2

Διπλό μα με επιφύλαξη και όχι άνετα.
Έχει ανεβάσει στροφές η ΕΑΠ και κάπου θα την κάνει την κηδεία.

Κεραυνός Αιγίου- Απόλλων Σμύρνης:1

Ασσάρα.
Αμα δυσκολευόμαστε να νικήσουμε εντός την Καλαμάτα ,δεν πάμε πουθενά κόουτς.

Καλαμάτα 1980-Ακράτα:2

Όποιος δεν περάσει από την πατρίδα του Αντώνη Σαμαρά,θα έχει θέμα.

Γλαύκος-Μελίσσια:1

Τα πράματα είναι απλά .
Αν περάσουν και από δω τα μελισσάκια,αλλάζουν οι στόχοι.
Αναγκαστικά.
Αλλά δεν το βλέπω. . .

ΚΑΠ-Έσπερος ΑΟΠΑ:1

Αν τα ματς διαρκούσαν 20 λεπτά, η ΚΑΠ θα ήταν πρώτη και αήτηττη.
Μα ως γνωστόν διαρκούν 40.
Και φαίνεται να υπάρχει θέμα στο β ημ.
Στο ίδιο έργο θεατές λοιπόν και πλέον τα περιθώρια στενεύουν για την ομαδα των ΒΠ και πρέπει να αρχίσει να κάνει νίκες στο Κοντόπευκο (δεν εχει κανει ακόμα σεφτέ ) !
Ο Εσπερος έκανε δυο (αναμενόμενες) ήττες ,ντέρμπι θα είναι ,αλλά θα δώσω μια (τελευταια) φορά ψηφο εμπιστοσύνης στους ασπρόμαυρους.

Καλή φώτιση σε όλους με λιγότερους καυγάδες.



Κανονισμός 3: •Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη του φόρουμ και δημόσια πρόσωπα, και γενικώς με τρόπο που δεν πρόκειται να πυροδοτήσει διαμάχες.
Το ίδιο ισχύει και για τις υπογραφές των μελών.

QUOTE
Κανονισμός 4: •Μηνύματα και συμπεριφορές οι οποίες απαξιώνουν το επίπεδο του συνόλου των χρηστών της κοινότητας basketforum.gr (spam/chat posts ή/και συνεχείς αναφορές των ίδιων πραγμάτων, λιτές περιττές αναφορές (πχ +1), "ανάλαφρα" πειράγματα που υποθάλπτουν οπαδική κόντρα, αλλά και δημοσιεύσεις γενικότερα που δεν εμπίπτουν επακριβώς σε παραπάνω κατηγορία, αλλά ανατροφοδοτούν τις συγκεκριμένου είδους δημοσιεύσεις) αποδοκιμάζονται και σε επαναλαμβανόμενες περιπτώσεις, τιμωρούνται.

Αυτα αφορουν και αυτα που διαβασαμε ερωτηση προς τους διαχειριστες...
καλημερα
Gkos
Τι εχει το ποστ μου ;
Οπαδική κοντρα ; 😳
akratacity
QUOTE (Gkos @ Nov 21 2017, 17:14 ) *
Τι εχει το ποστ μου ;
Οπαδική κοντρα ; 😳

Θα μπορουσες να μην αναφερεις τη λεξη "μελισσια". Βαπτισε τους καπως αλλιως ετσι ωστε οταν αναφερεσαι σε αυτους να μην θιγονται γτ αλλιως θα πεσουνε μηνυσειςςςςςς..... smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.