Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ ΕΘΝΙΚΗ 1 ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΟΥ 2017-18
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Gkos
Διπλό ο Έσπερος στην Ιωνια με 61-56 (σκορ και υπερθέαμα παλι στο κλειστο) μεσα σε αρκετη ένταση,αφου με την ληξη οπαδοι της Ιωνιας εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και προσέγγισαν τον πάγκο των φιλοξενουμενων με στόχο των προπονητή(δεν ξερω τι ειχε συμβει νωριτερα,εγώ στο τελος πήγα) αλλα η επέμβαση των ψυχραιμοτερων(αναμεσα τους και ο kingbasket-δεν τρολάρω) ήταν καταλυτικη.
Στην Πατρα ,ο Γλαυκος κέρδισε ευκολα την ΚΑΠ με 75-65 .
Gkos
Μπορεί λοιπόν εντός παρκέ ο φιλος μας ο kingbasket να επέδειξε ψυχραιμια και νηφαλιότητα ,μα εκτός παρκέ δεν ήταν τόσο ήρεμος ,αφού κατά την αποχώρηση μου τον πέτυχα να δίνει οδηγίες σε έναν μικρό για το βίντεο που πρέπει να ετοιμάσει "Τα φάουλ στον Καρτέρη κλπ ,ξέρεις εσυ" !
Πιο πριν ήμουνα αυτήκοος μάρτυρας συζήτησης παικτη των Ιώνων με φίλους (? ) του,που φανερά απογοητευμένος έλεγε "συνέχεια τα ίδια κάνουμε,5 λεπτα παίξαμε σήμερα και παρατρίχα να κερδίσουμε" !

Αναμένοντας το άρθρο του basketa με τα αποτελέσματα,βλεπω πως τα Μελίσσια χάσανε 62-50 στην Πάτρα !!!!!
akratacity
Δεν μπορεσε η Ακρατα να αντισταθει στην ανωτεροτητα του Οιακα στο Ναυπλιο. Πλεον απεχει 3 νικες απο την 3αδα και μην εχοντας μαζι της και τις ισοβαθμιες, μενει αρκετα πισω. Θα παλεψει να μπει στα μπαραζ και εχοντας τα ντερμπι με Γλαυκο, Ιλιον και Αχαγια εντος εδρας σιγουρα θα εχει καλες πιθανοτητες. Αρκει να της χαμογελασει και λιγο η τυχη απο εδω και στο εξης.
Στα υπολοιπα αποτελεσματα οι Πατρινοι εκαναν το 3/3. Πιο συγκεκριμενα, ο Γλαυκος δεν ειχε προβλημα να υποταξει την ΚΑΠ. Ο Εσπερος πηρε τεραστιο διπλο παραμονης στην Αθηνα κοντρα στην Ν. Ιωνια, η οποια εχει μπει για τα καλα σε περιπετειες με την 5η συνεχομενη ηττα της. Τελος η ΕΑΠ πηρε τεραστια νικη απεναντι στα Μελισσια και ανεκτησε καποιες λιγοστες ελπιδες παραμονης. Τα Μελισσια ισως ηταν εκτος ρυθμου αφου ηταν χωρις αγωνα δυο εβδομαδες και μενουν πισω στη μαχη της τετραδας.
Στο Αιγιο ο Κεραυνος ηταν μπροστα για τρια δεκαλεπτα αλλα δεν αντεξε ως το τελος δεχομενος 30 ποντους στο τελευταιο κρισιμο δεκαλεπτο. Τουλαχιστον εχασαν ΚΑΠ και Ιωνια και δεν του ξεφυγαν.
Στο τελευταιο ματς ο Απολλωνας κερδισε το Λεχαιο και απεχει πλεον μονο μια νικη απο τη θεση που οδηγει σε μπαραζ.
Την Τεταρτη θα παιξει και η Αχαγια στην Καλαματα και με νικη θα εδραιωθει στην τεταρτη θεση.



Gkos
Την ήττα του ΚΑΟΜ δεν την περιμενα τίποτα ομολογω,όχι επειδη ειναι σε φόρμα,απλά η ΕΑΠ δεν με έπειθε.
Για Νεα Ιωνια το ψυχανεμιζομουνα με τα τελευταία νέα μα είπα να μην τους δώσω σημασια.
Πολυ κακό σερι οι Ιωνες ,εντος εδρας ήττες από ομαδες ιδιων στόχων μεσα στο κάποτε απόρθητο κάστρο τους. . .
Κατι πρέπει να αλλαξουν.
Και δεν εννοώ προπονητή.
Group therapy και άμεσα.


Μια υπέροχη εβδομάδα σε όλους
marousara
Επειδή όποτε μπορώ μου αρέσει να βλέπω αγώνες της κατηγορίας... ο Απόλλων αφού με το ζόρι νίκησε το Λέχαιο που όλοι οι άλλοι
το έχουν συντρίψει κάτι δείχνει.. Η 4δα Λέχαιο-Καλαμάτα-ΕΑΠ-Απόλλων μόνο με νίκες εκτός προγράμματος μπορεί να ελπίζουν..
Τώρα για την 5η θέση που λογικά πάει στα μπαράζ Αίγιο και Νέα Ιωνία θα παλέψουν μάλλον.. με την Ιωνία να έχει μέσα το Αίγιο οπότε
αν νικήσει και πάρει και τη διαφορά (με 4 πόντους και άνω) δύσκολα θα καλυφθεί το χάντικαπ.. Στην άνοδο το Ναύπλιο πρέπει να θεωρείται ομάδα Β' εθνικής και δικαίως..
Έπειτα θα γίνει μάχη και πολλά θα παιχτούν στα μεταξύ τους και στις μικρομεσαίες ομάδες...
Gkos
Και διάλεξες να πας ....Ριζουπολη ;;;😳
Kingbasket
QUOTE(Gkos @ Feb 25 2018, 18:57 ) *
Διπλό ο Έσπερος στην Ιωνια με 61-56 (σκορ και υπερθέαμα παλι στο κλειστο) μεσα σε αρκετη ένταση,αφου με την ληξη οπαδοι της Ιωνιας εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και προσέγγισαν τον πάγκο των φιλοξενουμενων με στόχο των προπονητή(δεν ξερω τι ειχε συμβει νωριτερα,εγώ στο τελος πήγα) αλλα η επέμβαση των ψυχραιμοτερων(αναμεσα τους και ο kingbasket-δεν τρολάρω) ήταν καταλυτικη.
Στην Πατρα ,ο Γλαυκος κέρδισε ευκολα την ΚΑΠ με 75-65 .


Καλησπέρα,

Θα ήθελα κατ αρχήν να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Εσπέρου για τη νίκη της την Κυριακή μέσα στη Νέα Ιωνία... Πραγματικά πιστεύω οτι ο Έσπερος είναι μια πολύ καλή ομάδα με νέα παιδιά και αθλητικά και κατά τη γνώμη μου θα μπορούσε να είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία... Εμείς δεν ήμασταν καλοί επιθετικά και είχαμε και πολλές άστοχες βολές... Παρ όλα αυτά η ομάδα πάλεψε και έδωσε τα πάντα για τη νίκη... Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο μάτς για εμάς στα Μελίσσια την Κυριακή και ελπίζω να γυρίσει η τύχη και να χαμογελάσουμε με μια νίκη μετά από καιρό...
Τελειώνοντας να αναφερθώ στην ένταση που έγραψε ο φίλος gkos... Μας είπε οτι οι φίλαθλοι της Ιωνίας εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο τον προπονητή των φιλοξενουμένων αλλά δεν ήξερε το γιατί.... Κατ αρχήν οι φίλαθλοι περιορίστηκαν μόνο σε λόγια και κανένας δεν κινήθηκε να χτυπήσει ή να κάνει οτιδήποτε άλλο.... Η ένταση λοιπόν προκλήθηκε για τους εξής 3 λόγους για να είστε και ενήμεροι :
1. Ο "Προπονητής" Δεράος καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έμπαινε συνεχώς μέσα στο γήπεδο και μάλιστα έκανε σχεδόν τάκλιν σε παίκτη της Ιωνίας προς το τέλος (αλλά μάλλον ο φίλος gkos δεν θα είχε έρθει ακόμα για να το δει), χωρίς να χρεωθεί καμία τεχνική ποινή, ενώ αντίθετα χρεώθηκε τεχνική ποινή στον πάγκο της Ιωνίας,
2. Ο "Προπονητής" Δεράος όταν δόθηκε φάουλ υπέρ της ομάδας του και υπήρξε μια διαφωνία για το σφύριγμα από την αντίπαλο προπνητή, γύρισε προς τον συνάδελφό του και του είπε επί λέξη "Τι διαμαρτύρεσαι κανονικά είναι αντιαθλητικό φάουλ αυτό". Πράγμα ανεπιτρεπτο για προπονητή να ανοίγει διάλογο με τον αντίπαλο πάγκο. Αυτό όμως δείχνει και την έλλειψη ήθους του συγκεκριμένου,
3. Ο "Προπονητής" Δεράος, 6 δεύτερα πριν τη λήξη του αγώνα και ενώ ομάδα του ήταν 5 πόντους μπροστά και είχε και την κατοχή, πήρε ταιμ αουτ (αλλά μάλλον ο gkos δεν είχε έρθει ακόμα στο γήπεδο).
Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος είναι προπονητής !!! Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ο φίλος λοιπόν gkos απ οτι φαίνεται, αν και μπήκε στο γήπεδο 4 δεύτερα πριν ολοκληρωθεί το ματς λογικά, αφού δεν κατάλαβε το λόγο της έντασης, κατάλαβε οτι το ματς δεν ήταν θεαματικό.... Μάλιστα... Μπορεί να είναι και έτσι, απλά άσε να το γράψει κάποιος που ήταν σε όλο το παιχνίδι από την αρχή και όχι στα τελευταία 4 δεύτερα!!
Αυτό το λέω όχι για να επιτεθώ στον gkos, αλλά γιατί πολλοί γράφουν και έχουν άποψη για παιχνίδια χωρίς να έχουν παρακολουθήσει ούτε δευτερόλεπτο !

Καλή συνέχεια και καλή αγωνιστική σε όλες τις ομάδες.
akratacity
Οκ για τα υπόλοιπα αλλά το τάιμ άουτ εγώ δεν το βρίσκω παράλογο. Έχουμε δει πολλά στο μπάσκετ. Μια λάθος επαναφορά μπορεί να έφερνε το παιχνιδι στο καλάθι.

Υγ παρολα αυτά στο "προπονητής" Δεραος δεν θα μπορούσα να μη συμφωνήσω... smiley.gif
akratacity
Διπλο της Αχαγιας στην Καλαματα με σβηστες μηχανες...
Gkos
QUOTE (Kingbasket @ Feb 28 2018, 14:19 ) *
Μπορεί να είναι και έτσι, απλά άσε να το γράψει κάποιος που ήταν σε όλο το παιχνίδι από την αρχή και όχι στα τελευταία 4 δεύτερα!!

Αυτό το λέω όχι για να επιτεθώ στον gkos, αλλά γιατί πολλοί γράφουν και έχουν άποψη για παιχνίδια χωρίς να έχουν παρακολουθήσει ούτε δευτερόλεπτο .


Όπως ανέφερα ήδη,είδα μόνο το τέλος της αναμέτρησης.
Για την ακριβεία . . . το τελευταίο λεπτό !
Ο στόχος ήταν να δω το τελευταίο 15λεπτο μα άργησε πολύ η προηγούμενη αναμέτρηση που βρισκόμουνα και ήρθα απλά να πω ένα γεια😂

Αυτό με το ταιμ άουτ το είδα και ενημερώθηκα κιόλας μετά πόσο ενόχλησε.

Κατά τα αλλα βεβαίως και αφήνω να γράψει για το ματς κάποιος που να ήταν εκει από την αρχή ,αλλα δεν βλέπω κάνέναν να έγραψε,Πέμπτη βράδυ φτάσαμε.
Εσυ μας είπες αναλυτικά τι έκανε ο Δεράος και επι των αγωνιστικών τιποτα.

Φιλικά.
G.

Πάμε και στα προγνωστικά.

18η Αγωνιστική - 4/3/2018

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ - ΟΙΑΞ ΑΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ:2(Χ)

Επικίνδυνη έξοδος για τους πρωτοπόρους απέναντι στον πολύ ανεβασμένο Έσπερο,αλλά θα τους στηρίξω.

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΕΣΚΔ Ν. ΙΩΝΙΑΣ:1

Ζευγάρι που προσφέρει συγκινήσεις και έχει ιστορία από την κοινή του παρουσία στην Α ΕΣΚΑ πέρυσι.
Φαίνεται να κάνει κοιλιά ο ΚΑΟΜ και η Νέα Ιωνιά ελπιζει να σταματήσει εδω το σερί των ηττών της.
Θα πάω με Μελίσσια,που θα θέλουν και ρεβάνς για την συντριβή του πρώτου γύρου.

ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ:1

Την μεγάλη νίκη που γυρόφερνε πέτυχε η ΕΑΠ,αλλά μέσα στο Ίλιον ,δύσκολα να γίνει κάτι.

ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΣ.ΛΕΧ. - ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ:2

Αν δεν κερδίσουν ούτε αυτό. . .

ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ 82 - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ:1

Ένα ακόμη ροζακι για την παρέα του Δαβάνη.

ΚΑΠ - ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980:1

Επιστροφη στις νίκες για ΚΑΠ.

ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ - ΑΟ ΓΛΑΥΚΟΣ :2

Τοπικό ντέρμπι,αλλά νομιζω ο Γλαυκος και παραπανω κινητρο εχει,και περισσότερες λύσεις.
bfb
18η Αγωνιστική - 4/3/2018

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ - ΟΙΑΞ ΑΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ:2

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΕΣΚΔ Ν. ΙΩΝΙΑΣ:2

ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ:1

ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΣ.ΛΕΧ. - ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ:2

ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ 82 - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ:1

ΚΑΠ - ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980:1

ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ - ΑΟ ΓΛΑΥΚΟΣ :1
akratacity
ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ - ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 2

Οι πατρινοι ξεκινησαν τον δευτερο γυρο ακριβως οπως και τον πρωτο, με 4 σερι νικες δηλαδη. Εχουν ηδη 10 νικες και αν συνυπολογισουμε και τις 2 σιγουρες με Καλαματα, Λεχαιο θα φτασουν τις 12. Εχουν σωθει δηλαδη και απλα θα παλεψουν για το καλυτερο πλασαρισμα. Το Ναυπλιο απο την αλλη τρεχει ενα εντυπωσιακο σερι 11 νικων αλλα δεν εχει ξεφυγει απο τους διωκτες του οποτε ευκολα η δυσκολα θα το παρει το ματς.

ΛΕΧΑΙΟ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ 2

Ευκαιρια για μια ευκολη νικη και ανασυνταξη εν οψει δυσκολης συνεχειας.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ - Ν. ΙΩΝΙΑ 2

Τα Αθηναϊκα ντερμπι ειναι τις περισσοτερες φορες αμφιρροπα. Και οι δυο προερχονται απο ασχημα αποτελεσματα οποτε θελουν πολυ τη νικη. Θα παω με την Ιωνια που ειναι σε πολυ δυσκολοτερη θεση και πρεπει επιτελους να κανει μια νικη.

ΙΛΙΟΝ - ΕΑΠ 1

Στην ΕΑΠ δειχνουν να το πιστευουν ακομα για την παραμονη και αυτο πιστοποιειται απο τις τελευταιες εμφανισεις τους. Το Ιλιον ομως εκτος εδρας θα ειναι ανυπερβλητο εμποδιο.

ΑΧΑΓΙΑ ΄82 - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 1

Ξεκαθαρο φαβορι και εδω. Δινω λιγες πιθανοτητες στον Απολλωνα αν κατεβει πληρης επειδη η Αχαγια ειχε παιχνιδι μεσοβδομαδα και ισως κανει την εμφανιση του ο παραγοντας κουραση.

ΚΑΠ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΄80 1

Ευκολα η ΚΑΠ.

ΑΚΡΑΤΑ - ΓΛΑΥΚΟΣ 1

Το παιχνιδι της αγωνιστικης. Παιχνιδι επιβιωσης για την Ακρατα που αν χασει μενει εντελως εκτος στοχων. Απο την αλλη ο Γλαυκος αν περασει απο την Ακρατα κανει τεραστιο βημα ανοδου. Λογω εδρας δινω ενα πολυ μικρο προβαδισμα στην Ακρατα.
Bogrinho
ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ - ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 1η περίοδος 1
θα μπουν ενθουσιασμένοι οι γηπεδούχοι οπότε πάω με την έκπληξη

ΛΕΧΑΙΟ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ 2
ευκαιρία για το ξεκίνημα ενός νικηφόρου σερί

ΜΕΛΙΣΣΙΑ - Ν. ΙΩΝΙΑ 1
πολύ δύσκολο παιχνίδι, από τη μία τα μελίσσια που δεν παίζουν όμορφο μπάσκετ το τελευταίο διάστημα αλλά θέλουν την νίκη για ρεβάνς για τη φάπα του πρώτου γύρου και για να προλάβουν την 4άδα, από την άλλη η νέα Ιωνία με τα γνωστά προβλήματα αφού έχουν θέματα...τραυματισμών με αποτέλεσμα να μη συμπληρώνουν 10αδα για προπόνηση. Επίσης, τα μπουκάλια χθες στο Barsol φεύγανε 2-2 για μια παρέα παιχτών της Ιωνίας, του Ιωνικού και του Άρη Πετρούπολης, ο νοων νοείτο...

ΙΛΙΟΝ - ΕΑΠ 1
οκ, έκανε το μπαμ η εαπ την προηγούμενη αγωνιστική αλλά λίγο η ποιότητα των γηπεδούχων, λίγο το ότι θα είναι υποψιασμένοι οι γηπεδούχοι, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια

ΑΧΑΓΙΑ ΄82 - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 1
Θεία δίκη

ΚΑΠ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΄80 1
Εύκολα ή δύσκολα

ΑΚΡΑΤΑ - ΓΛΑΥΚΟΣ Χ
Παράταση, ματσάρα, μακάρι να ήμουν πάτρα για να πάω να το δω.


Gkos και Kingbasket, θα σας δω στο γήπεδο.
Gkos
Πωπω ρεπορταζ !
Ειχες βγει βολτα πάλι να ξεχάσεις το Ελλακι ε ;
Δεν ξεχνιέται φιλε μου. . .
Ο Γεωργιου άλλαξε στέκια να υποθέσω;

Υ.γ. Ο Gkos δεν ξερει που θα είναι το απογευμα. Παντως πιο πριν θα βρισκεται στην Boudouris Arena.

Αγάπη μόνο.
Gkos
Ημιχρονα !
Μελισσια-Ιωνια 47-36
ΚΑΠ-Καλαματα 44-24
Ακρατα-Γλαυκος 37-29


Gkos
Μετα απο μεγαλη μαχη σωμα με σωμα και με αρκετή ενταση στο φιναλε τα Μελισσια επεστρεψαν στις νικες με 66-60 και διευρυναν το αρνητικο σερι της Νεας Ιωνιας !
Τεραστια νικη για Ακρατα με 67-53 και Oιακα με 77-70 στην Πατρα !
Περιπατος η ΚΑΠ με Καλαματα !
akratacity
QUOTE (Gkos @ Mar 4 2018, 18:56 ) *
Μετα απο μεγαλη μαχη σωμα με σωμα και με αρκετή ενταση στο φιναλε τα Μελισσια επεστρεψαν στις νικες με 66-60 και διευρυναν το αρνητικο σερι της Νεας Ιωνιας !
Τεραστια νικη για Ακρατα με 67-53 και Oιακα με 77-70 στην Πατρα !
Περιπατος η ΚΑΠ με Καλαματα !

Επισης νικες για Αχαγια (82-70) και Ιλιον (76-61) με σχετικη ανεση.
Gkos
Μεγαλη αγωνια αν ο Κεραυνος στο Λεχαιο εκανε σεφτε για το 2018🤔
akratacity
QUOTE (Gkos @ Mar 4 2018, 19:07 ) *
Μεγαλη αγωνια αν ο Κεραυνος στο Λεχαιο εκανε σεφτε για το 2018🤔

94-76 ο Κεραυνός για να σου φύγει το άγχος...
Gkos
Ουφ πάω να δω μπάλα ! 👏
floky
QUOTE (Gkos @ Mar 4 2018, 18:56 ) *
Μετα απο μεγαλη μαχη σωμα με σωμα και με αρκετή ενταση στο φιναλε τα Μελισσια επεστρεψαν στις νικες με 66-60 και διευρυναν το αρνητικο σερι της Νεας Ιωνιας !
Τεραστια νικη για Ακρατα με 67-53 και Oιακα με 77-70 στην Πατρα !
Περιπατος η ΚΑΠ με Καλαματα !

πολυ ωραιο παιχνιδι στα Μελισσια και απο τις δυο ομαδες αναμενουμε με ενδιαφερον τη συνεχεια ακομα δεν εχει κριθει τιποτα !!!
akratacity
ΚΑΠ: Ακράτα, Εσπερος*, Μελίσσια, Ενωση Ιλιου*, Λεχαιο, Αχαγια '82*, Απόλλων, Κεραυνός*.

Ν. ΙΩΝΙΑ: Ένωση Ιλίου, Λεχαιο*, Αχαγιά '82, Απολλων*, Κεραυνός, ΕΑΠ*, Καλαματα '80*, Οίακας.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Αχαγιά '82, Απολλων*, Καλαματα '80*, ΕΑΠ, Ν. Ιωνια*, Οίακας, Γλαυκος*, ΚΑΠ , (* ΜΕΛΙΣΣΙΑ).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλαματα '80*, Κεραυνός, ΕΑΠ*, Ν. Ιωνία, Οιακας*, Γλαύκος, ΚΑΠ*, Ακράτα.

ΕΑΠ: Λεχαιο, Αχαγια '82*, Απόλλων, Κεραυνος*, Καλαματα*, Ν. Ιωνία, Οιακας*, Γλαύκος.


Φουντωνει για τα καλα η μαχη για την παραμονη. Κυριως για την αποφυγη της θεσης που οδηγει στα μπαραζ αλλα ακομα και ο Απολλωνας με την ΕΑΠ εχουν καποιες ελπιδες. Το θεμα ειναι οτι αυτες οι ομαδες μπορουν να γινουν ρυθμιστες και για την καταταξη στα υψηλοτερα κλιμακια της βαθμολογιας.
akratacity
ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ: Μελισσια, Ιλιον*, Λεχαιο, Αχαγια '82*, Απολλων, Κεραυνος*, ΕΑΠ, Ν. Ιωνια*.

ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ: Ν.Ιωνια*, Οιαξ Ναυπλ., Γλαυκος*, ΚΑΠ, Ακρατα*, Εσπερος, Μελισσια*, Καλαματα '80.

ΓΛΑΥΚΟΣ: Εσπερος, Μελισσια*, Ιλιον, Λεχαιο*, Αχαγια ΄82, Απολλων*, Κεραυνος, ΕΑΠ*.

ΑΧΑΓΙΑ '82: Κεραυνος*, ΕΑΠ, Ν.Ιωνια*, Οιαξ Ναυπλ., Γλαυκος*, ΚΑΠ, Ακρατα*, Εσπερος.

ΑΚΡΑΤΑ: ΚΑΠ*, Καλαματα '80, Εσπερος, Μελισσια*, Ιλιον, Λεχαιο*, Αχαγια '82, Απολλων*.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Οιαξ Ναυπλ.*, Γλαυκος, ΚΑΠ*, Ακρατα, Εσπερος*, Καλαματα '80, Ιλιον, Λεχαιο*.

Παραπανω εχουμε το προγραμμα των ομαδων που θα κυνηγησουν ανοδο και συμμετοχη στα μπαραζ. Η μονη ομαδα που αυτη τη στιγμη φαινεται να ειναι αδιαφορη, αφου ουτε θα κινδυνευσει, ουτε μπορει να κυνηγησει το βημα παραπανω, ειναι ο Εσπερος. Ομως εχει ενδιαφερον το προγραμμα του αφου παλευει ολα τα παιχνιδια και μπορει να κρινει πολλα στη συνεχεια.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ: Γλαυκος*, ΚΑΠ, Ακρατα*, Καλαματα '80, Μελισσια, Ιλιον*, Λεχαιο, Αχαγια '82*.
Kingbasket
QUOTE(floky @ Mar 4 2018, 21:19 ) *
πολυ ωραιο παιχνιδι στα Μελισσια και απο τις δυο ομαδες αναμενουμε με ενδιαφερον τη συνεχεια ακομα δεν εχει κριθει τιποτα !!!


Μετά από μάχη σώμα με σώμα νίκησαν τα Μελίσσια μας έγραψε ο gkos, πολύ ωραίο παιχνίδι στα Μελίσσια μας έγραψε ο floky... Και για την ταμπακιέρα ούτε λόγος... Κάνουνε όλοι τα παγώνια... ΕΝΑΣ να βγει να μιλήσει και να πει για τα όσα έγιναν βρε ΕΝΑΣ... Που τέτοια τύχη...
Αυτό λοιπόν που έγινε την Κυριακή στα Μελίσσια είναι ότι η συγκεκριμένη ομάδα κατάφερε και πάλι να κερδίσει χωρίς να το αξίζει... Δε θα γράψω τίποτα άλλο, απλά θα ήθελα να βγεί κάποιος και να μας απαντήσει γιατί ενώ ο ένας διαιτητής βγήκε από το κλειστό των Μελισσίων σαν κύριος μέσα από τον κόσμο και δέχτηκε τα συγχαρητήρια από ανθρώπους της Ιωνίας, ο άλλος (Ορφανός) βγήκε από το κλειστό μετά από καμιά ώρα και συνοδεία αστυνομικού, και παραγόντων των Μελισσίων ?
Μάλλον θα είναι είδος προς εξαφάνιση και οι άνθρωποι των γηπεδούχων θα θέλανε να τον προστατέψουν.... Αυτά τα ολίγα... Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...
Απλά είναι ντροπή για το άθλημα να κερδίζονται έτσι παιχνίδια...
Gkos
Γιατι πρεπει παντα ο Gkos να βγαζει το φιδι απο την τρυπα ;
Να γραψει ο Μπογρινιο που ειχε πει θα ειναι wink.gif
Εγω Boudouris Arena ημουνα ,στο ημ ηρθα το ειχα πει!
Να πω τι ειδα ;
Απιστευτα σφυριγματα απο τον β διαιτητη οπου τα διορθωνε ο πρωτος !
Πραγματικα δεν πιστευα τι εδωσε στο κοψιμο του Σιουτη .....
Αυτο ειχα να πω εγω !
Bogrinho
QUOTE (Kingbasket @ Mar 7 2018, 16:42 ) *
Μετά από μάχη σώμα με σώμα νίκησαν τα Μελίσσια μας έγραψε ο gkos, πολύ ωραίο παιχνίδι στα Μελίσσια μας έγραψε ο floky... Και για την ταμπακιέρα ούτε λόγος... Κάνουνε όλοι τα παγώνια... ΕΝΑΣ να βγει να μιλήσει και να πει για τα όσα έγιναν βρε ΕΝΑΣ... Που τέτοια τύχη...
Αυτό λοιπόν που έγινε την Κυριακή στα Μελίσσια είναι ότι η συγκεκριμένη ομάδα κατάφερε και πάλι να κερδίσει χωρίς να το αξίζει... Δε θα γράψω τίποτα άλλο, απλά θα ήθελα να βγεί κάποιος και να μας απαντήσει γιατί ενώ ο ένας διαιτητής βγήκε από το κλειστό των Μελισσίων σαν κύριος μέσα από τον κόσμο και δέχτηκε τα συγχαρητήρια από ανθρώπους της Ιωνίας, ο άλλος (Ορφανός) βγήκε από το κλειστό μετά από καμιά ώρα και συνοδεία αστυνομικού, και παραγόντων των Μελισσίων ?
Μάλλον θα είναι είδος προς εξαφάνιση και οι άνθρωποι των γηπεδούχων θα θέλανε να τον προστατέψουν.... Αυτά τα ολίγα... Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...
Απλά είναι ντροπή για το άθλημα να κερδίζονται έτσι παιχνίδια...


Δουλεια δεν ειχε ο διάολος, έπνιγε τα παιδια του ή στο σπιτι του κρεμασμένου δε μιλανε για σχοινί
Όταν βγαίνει έξω απο το γήπεδο στο ημίχρονο άνθρωπος απο τον πάγκο της Ιωνιας και αρχίζει να φωνάζει: σας μισεί όλη η Πελοπόννησος, δεν μπορείτε να μου κάνετε τιποτα, δεν μπορείτε να με αγγίξετε, δεν το βουλώνω, όλη η Πελοπόννησος μας δίνει το χέρι και βρίζει τα μελισσια, εχω πολυ μικρο π..λι αλλα γα..ω πολυ, γα..ω παρα πολυ, που και που κατουραω κιολας(γελοία πραγματα, για αυτο τα αναφέρω) κλπ, τουλάχιστον μετα το ματς προσπαθεί να μην δυναμιτίζει κι αλλο το κλιμα....προς γνώση και συμμόρφωση αυτο ή αλλιώς θεία δικη

Στα του ματς τωρα: τα μελισσια μπήκαν πιο δυνατά, φάνηκαν οτι το θέλουν περισσοτερο και απο την πρώτη περίοδο διατηρούσαν μια διαφορα 8-14 πόντους, στοιχείο που οφείλεται στις ποταρες που έπιναν τα παιδια μάλλον Χαχαχαχα
Ενδεικτικό οτι τα μελισσια χρησιμοποίησαν και τους 12 παίχτες ενώ οι Ιωνες φάνηκαν κουρασμένοι και απροπονητοι. Στο δεύτερο ημίχρονο οι άμυνες έσφιξαν με τους φιλοξενούμενους να πατάνε καλυτερα, βοηθούμενοι απο τον τραυματισμό του Καλογεροπουλου που αποσυντόνισε τα μελισσια. Μαλιστα, κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο 35’. Τοτε ήρθε η αντίδραση των γηπεδούχων και με τις 2 άστοχες τριποντες προσπάθειες της Ιωνιας κατάφεραν και πήραν το ροζ φύλλο.

Η διαιτησία κυμάνθηκε σε λογικα πλαίσια με λάθη εκατερωθεν που δεν επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα.

Οφείλω να σημειώσω τις υπεράνθρωπες προσπάθειες χειραγώγησης των διαιτητών εκ μέρους του παραπάνω «κυρίου» ο οποίος δεν τιμωρήθηκε σε κανενα σημείο του παιχνιδιού και μάλλον δεν ένιωσε Ποτε την υφή της καρέκλας ή του πάγκου Χαχαχαχα.

Τέλος, δεν ηθελα να αναφερθώ στο παιχνίδι, αλλα με τα όσα ειδα εκει, όσα διάβασα εδω και την παρότρυνση του Gkos, αναγκάστηκα να ενδώσω, όπως ενέδωσα στο Ελλακι.
Gkos
😂😂😂😂

Τα έχασα αυτά του ημιχρόνου. . .
akratacity
Σε ραδιοφωνικη εκπομπη του Sport-fm Patras ακουστηκε η αποψη οτι στη Γ' κατηγορια δεν θα γινει τελικως αγωνας μπαραζ για την παραμονη ασχετα αν αυτο προβλεπει η προκηρυξη της ΕΟΚ. Ο δημοσιογραφος τονισε οτι δεν ειχε καποια επισημη ενημερωση αλλα αυτη ειναι η προσωπικη του προβλεψη.
Αν ισχυει τοτε θα ανακουφιστουν πολλοι και προς Αιγιο και προς Αθηνα...
Doctor-J
QUOTE(akratacity @ Mar 5 2018, 17:50 ) *
ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ: Μελισσια, Ιλιον*, Λεχαιο, Αχαγια '82*, Απολλων, Κεραυνος*, ΕΑΠ, Ν. Ιωνια*.

ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ: Ν.Ιωνια*, Οιαξ Ναυπλ., Γλαυκος*, ΚΑΠ, Ακρατα*, Εσπερος, Μελισσια*, Καλαματα '80.

ΓΛΑΥΚΟΣ: Εσπερος, Μελισσια*, Ιλιον, Λεχαιο*, Αχαγια ΄82, Απολλων*, Κεραυνος, ΕΑΠ*.

ΑΧΑΓΙΑ '82: Κεραυνος*, ΕΑΠ, Ν.Ιωνια*, Οιαξ Ναυπλ., Γλαυκος*, ΚΑΠ, Ακρατα*, Εσπερος.

ΑΚΡΑΤΑ: ΚΑΠ*, Καλαματα '80, Εσπερος, Μελισσια*, Ιλιον, Λεχαιο*, Αχαγια '82, Απολλων*.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Οιαξ Ναυπλ.*, Γλαυκος, ΚΑΠ*, Ακρατα, Εσπερος*, Καλαματα '80, Ιλιον, Λεχαιο*.

Παραπανω εχουμε το προγραμμα των ομαδων που θα κυνηγησουν ανοδο και συμμετοχη στα μπαραζ. Η μονη ομαδα που αυτη τη στιγμη φαινεται να ειναι αδιαφορη, αφου ουτε θα κινδυνευσει, ουτε μπορει να κυνηγησει το βημα παραπανω, ειναι ο Εσπερος. Ομως εχει ενδιαφερον το προγραμμα του αφου παλευει ολα τα παιχνιδια και μπορει να κρινει πολλα στη συνεχεια.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ: Γλαυκος*, ΚΑΠ, Ακρατα*, Καλαματα '80, Μελισσια, Ιλιον*, Λεχαιο, Αχαγια '82*.


Με βάση τα παραπάνω η πρόβλεψή μου για την τελική κατάταξη είναι...

ΟΙΑΚΑΣ 3-4
ΓΛΑΥΚΟΣ 5-6
ΙΛΙΟ 6-7
ΑΧΑΓΙΑ 6-7
ΜΕΛΙΣΣΙΑ 7-8
ΑΚΡΑΤΑ 8

* οι αριθμοί αναφερονται σε προβλεψη για ήττες
akratacity
ΚΑΠ - ΑΚΡΑΤΑ 2 αμφιρροπο ματς, μοιαζει σε καλυτερη κατασταση η Ακρατα.

ΓΛΑΥΚΟΣ - ΕΣΠΕΡΟΣ 1 τοπικο ντερμπι, ανωτερος ποιοτικα ο Γλαυκος.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓ. - ΑΧΑΓΙΑ '82 1 καιγεται για τη νικη ο Κεραυνος και η Αχαγια του ταιριαζει σαν ομαδα.

Ν. ΙΩΝΙΑ - ΙΛΙΟΝ 1 πρεπει να κανει και μια νικη η Ιωνια.

ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛ. - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 1 αλλη κλαση ο Οιακας και εχει και "χρωστουμενα" απο τον πρωτο γυρο.

ΕΑΠ - ΛΕΧΑΙΟ 1 ανεβασμενη η ΕΑΠ, θα κυνηγησει το θαυμα.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80 - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 1 η βομβα της αγωνιστικης... smiley.gif

Gkos
Ευτυχώς δεν έβαλες και Γλαυκο να χάσει 😂😂😂
bfb
ΚΑΠ - ΑΚΡΑΤΑ 1

ΓΛΑΥΚΟΣ - ΕΣΠΕΡΟΣ 1

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓ. - ΑΧΑΓΙΑ '82 2

Ν. ΙΩΝΙΑ - ΙΛΙΟΝ 2

ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛ. - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 1

ΕΑΠ - ΛΕΧΑΙΟ 1

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80 - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 2


smiley.gif
Doctor-J
ΚΑΠ - ΑΚΡΑΤΑ 1
ΓΛΑΥΚΟΣ - ΕΣΠΕΡΟΣ 1
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓ. - ΑΧΑΓΙΑ '82 1
Ν. ΙΩΝΙΑ - ΙΛΙΟΝ 1
ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛ. - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 2
ΕΑΠ - ΛΕΧΑΙΟ 1
ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80 - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 2
Gkos
Προγνωστικαααα !

19η Αγωνιστική - 11/3/2018

ΟΙΑΞ ΑΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ - ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ:1

Επειδή αφού.

ΕΣΚΔ Ν. ΙΩΝΙΑΣ - ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ:2

Κάποτε θα νικήσει η Ιωνία,δύσκολο να γίνει σήμερα όμως θαρρώ.

ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΣ.ΛΕΧ. :1

Νικάει και ελπίζει !

ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ - ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ 82 :1

Πρέπει να πάρει μια νίκη εκτός προγράμματος το Αίγιο και χμ ,θα μπορούσε εδώ.

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ:1

Θα πάρω και γω την μπόμπα εδώ.

ΑΟ ΓΛΑΥΚΟΣ - ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ:1

Σταμάτησε το αήττητο του Εσπέρου,Γλαύκος μεγαλύτερο κίνητο σαφέστατα.

ΚΑΠ - ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ:1

Οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν χωρίς Σακελλαρόπουλο και Παπουλίδη,σε μια πολύ περίεργη χρονιά γι αυτους.
Κινητρο έχουν και οι δυο ομάδες,θα πω άσσο.

Υγεία σε όλους
Gkos
Ημιχρονα:
ΚΑΠ-Ακρατα 42-27
Οιακας-Μελισσια 46-30
Gkos
Τρία διαφορετικά μέλη της γηπεδούχου ομάδας επιτέθηκαν... 
φραστικά στους Δελαγραμμάτικα και Ισιγώνη στο παιχνίδι του Κεραυνού Αιγίου με την Αχαγιά 82.

Αν και η ομάδα του Λιόνα κέρδισε δίκαια, αν και η εμφάνιση των διαιτητών ήταν εξαιρετική σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε μετά από δύο παρατάσεις, ωστόσο, οι γηπεδούχοι την «έπεσαν» στους διαιτητές στο τέλος.

Παρατηρήθηκαν υβριστικές συμπεριφορές από τους παίκτες του Κεραυνού, Καραγιάννη και Ζυγά, αλλά και από τον βοηθό προπονητή Αρβανίτη.

Γράφτηκε στο Φ.Α. ότι υπήρξε εισβολή φιλάθλων στο παρκέ με την λήξη του αγώνα.

Συγκεκριμένα, ειπώθηκαν εκφράσεις πεζοδρομίου του τύπου: "Θα σου γ@μη... τη μ@...", "γιατί δώσατε το ματσάκι στην Αχαγιά", "ρε μουν... γιατί δεν δώσατε..."


http://grizoilikoi.blogspot.com/2018/03/2_12.html?m=1

Akratacity δεν θα μας κάνεις ανάλυση της αγωνιστικής ;
Gkos
Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής:

Οίαξ Ναυπλίου-Μελίσσια 94-66
Νέα Ιωνία-Ένωση Ιλίου 49-79
ΕΑΠ-Ολυμπιάδα Άσσου/Λεχαίου 97-67
Κεραυνός Αιγίου-Αχαγιά ’82 79-80 (β’ παρ.)
Καλαμάτα ’80-Απόλλων Σμύρνης 49-72
Γλαύκος-Έσπερος Πατρών 68-52
ΚΑΠ-Ακράτα 69-61

Πόντοι και αναλύσεις στο λινκ !

 http://basketa.gr/γ-εθνική-1ος-παρέσυρε-και-τα-μελίσσι/

ΚΑΠ-ΑΚΡΑΤΑ 69-61

Δεκάλεπτα: 25-15, 42-27, 49-47, 69-61

Αργοπορημένος κατέφθασα στο κλειστό του Κοντόπευκου με την αναμέτρηση να βρίσκεται στο ημίχρονο και την ΚΑΠ να έχει ξεκάθαρη παράσταση νίκης.
Ε,παρατρίχα να το γυρίσω !
Βασικά γύρισε, 53-54 προσπέρασε η Ακράτα στο 34' μα ο Ετζιάκα έκανε το 57-54 ,ο Πρίτσος το 60-56 και ο Ετζιακα το 64-56 !
Μειωσε ως το 64-60 η φιλοξενουμενη με τον Καλεμτζακη και 100" ακόμα μα Ανδρικοπουλος και Πρίτσος κάνανε το 68-60 και κάπως έτσι κρίθηκε η αναμέτρησις. . .

Αυτά από μένα , το μικρόφωνο στα υπόλοιπα μέλη wink.gif
akratacity
ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ - ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 2 το ματς της χρονιας εως τωρα, το Ναυπλιο με διπλο καθαριζει την ανοδο και τον τιτλο ενω το Ιλιον με νικη γινεται φαβορι για τη δευτερη θεση.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ - ΚΑΠ 1 πιο εμπειρη ομαδα η ΚΑΠ, προερχομενη απο μεγαλη εντος εδρας νικη ομως δεν θεωρω οτι θα αντεξει για 40 λεπτα μεσα στην εδρα του νεανικου και γεματου ενεργεια Εσπερου.

ΛΕΧΑΙΟ - Ν. ΙΩΝΙΑ 2 οι Ιωνες εχουν ερθει σε πολυ δυσχερη θεση οποτε η ευκολη νικη με το Λεχαιο θα τους ανεβασει την πεσμενη ψυχολογια.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓ. 2 ο Απολλωνας εχει φτασει μια νικη μακρια απο την παραμονη αλλα αυτο εγινε χαρη στα ματς με Λεχαιο και Καλαματα. Ο Κεραυνος ειναι ανεβασμενος (δυσκολεψε παρα πολυ Αχαγια, Ιλιον) και παρολο που παιζει εκτος εδρας θεωρω οτι μπορει να παρει το σπουδαιο διπλο.

ΑΚΡΑΤΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80 1 η ηττα απο την ΚΑΠ προσγειωσε τους Ακρατινους ομως με δυο σερι ματς εντος εδρας (Καλαματα, Εσπερος) θα εχουν την ευκαιρια να επανακαμψουν. Αρκει να τους ευνοησουν λιγο και τα αποτελεσματα των ανταγωνιστων τους.

ΑΧΑΓΙΑ '82 - ΕΑΠ 1 παιχνιδι που ξυπνα ευχαριστες μνημες στους Αχαγιωτες (λογω της ανοδου τους προπερσι). Δυσκολοκαταβλητη η ΕΑΠ τον τελευταιο καιρο (εξαιρεση το ματς στο Ιλιον) ομως η Αχαγια υπερεχει ξεκαθαρα αγωνιστικα.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΓΛΑΥΚΟΣ 1 οι Πατρινοι προβληματιζουν εκτος εδρας και ο κοουτς εδωσε συνθημα νικης. Ανωτερος ο Γλαυκος (βαση ροστερ) και σε περιπτωση νικης του νομιζω κλειδωνει σε μεγαλο βαθμο η 4αδα. Ομως τα Μελισσια εντος εδρας ειναι πολυ δυνατα και θα εχουν το προβαδισμα για τη νικη. Σε καθε περιπτωση περιμενω πολυ ανταγωνιστικο παιχνιδι.


Το πρωταθλημα βρισκεται σε κρισιμη καμπη και τοσο η ανοδος οσο και η παραμονη θα κριθουν στις λεπτομερειες. Ιλιον, Αχαγια και Γλαυκος θα δωσουν μεγαλη μαχη για τη δευτερη θεση με το Ιλιον να εχει το ντεζαβανταζ του δυσκολοτερου προγραμματος.
Οσο για την παραμονη Κεραυνος, Ιωνια και Απολλωνας (ισως και ΕΑΠ με πολυ λιγοτερες ελπιδες) θα παλεψουν αρχικα για την αποφυγη της 11ης θεσης που οδηγει αμεσα σε υποβιβασμο και εν συνεχεια για τη 10η θεση που οδηγει στα μπαραζ. Η ΚΑΠ θεωρω οτι δεν θα κινδυνεψει οπως αλλωστε και ο Εσπερος.

bfb


ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ - ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 1

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ - ΚΑΠ 1

ΛΕΧΑΙΟ - Ν. ΙΩΝΙΑ 2

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓ. 2

ΑΚΡΑΤΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80 1

ΑΧΑΓΙΑ '82 - ΕΑΠ 1

ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΓΛΑΥΚΟΣ 2
Gkos
20η Αγωνιστική - 18/3/2018

ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ - ΟΙΑΞ ΑΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ:1

ΤΟ ντέρμπι της αγωνιστικής και της χρονιάς συνάμα.
Θα πάω με έδρα και θα κοντράρω κατ εξαίρεση Οιακα.
Εν τω μεταξύ ο Πιτσίλκας που έχει οριστει ειναι ο υιος του γνωστού ρεφ ;

ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΣ.ΛΕΧ. - ΕΣΚΔ Ν. ΙΩΝΙΑΣ:2

Σίγουρος δεν είμαι,μα του Τζώρτζη δηλαδή,αυτό θα το πάρουν . . .

ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ 82 - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ :1

Νικη για Αχαγιά.

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ

Μεγάλο ντέρμπι παραμονής !!
Θα παω με τον Κεραυνό.

ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ - ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980:1

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την ομαδα του Σκαραφίγκα.

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΑΟ ΓΛΑΥΚΟΣ:2

Δεν ειναι στα καλύτερα του ο ΚΑΟΜ,δεν κυνηγάει και κάτι φανερά,δεν ξέρω θα πω διπλό με υποψια κουβά.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ - ΚΑΠ :1

Ντερμπάκι και δω,σωσμένες φαίνονται οι ομάδες,θα πω έδρα.

Καλή επιτυχια σε όλους.
akratacity
Τα αποτελέσματα της 20ής αγωνιστικής:
Ενωση Ιλίου- Οίακας Ναυπλίου 56-76
Ολυμπιάδα Ασσου – Ν. Ιωνία 52-101
Αχαγιά 82 – ΕΑ Πατρών 83-74
Απόλλων Σμύρνης – Κεραυνός Αιγίου 75-65
Ακράτα – Καλαμάτα 80 65-58
Μελίσσια – Γλαύκος 44-60
Εσπερος ΑΟΠΑ – ΚΑΠ 78-68

Τα φύλλα αγώνων:

ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ – ΟΙΑΚΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 56-76
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-23, 28-38, 47-59, 56-76
Διαιτητές: Πιτσίλκας-Δολγύρας
ΕΝΩΣΗ ΙΛ. (Κτιστάκης): Βαϊδάκης 12(1), Μπέλλας Γ. 5 (1), Σκαλωμένος 6, Φουντάς 8, Μαγιντόμπε 8 (2), Μπέλλας Οδ. 14 (2), Μανταλβάνος 3, Πανουσόπουλος Θ., Μπολάτογλου, Τσιουμπρής.
ΟΙΑΚΑΣ. (Νώντας): Ραζής 5, Μπούσι 12 (2), Πελεκάνος 10 (1), Παπαντωνίου 19 (3), Γεωργιάδης 11, Φρουσκλιάς 3, Ευστρατίου 8, Ψάλτου 8, Μπουρής, Τσουχλης, Μπιτίνης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ 75-65
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-12, 39-31, 53-47, 75-65
Διαιτητές: Κοντίλης-Νάστος
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. (Ασημακόπουλος): Οικονομάκης 5 (1), Μπίτσικας 16 (5), Πρισκομάτης 30 (4), Καραμπάς 8, Πετρόπουλος 2, Οικονομόπουλος 7 (1), Ανδρεόπουλος 7.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Αρβανίτης): Αναστασόπουλος 15, Σωτηρόπουλος, Λιγνός, Φωτίου 8 (2), Μαναβόπουλος 12, Γκόβας 13 (3), Καραγιάννης, Γκιζόγιαννης 17 (2).

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ – ΚΑΠ 78-68
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-17, 45-30, 68-51, 78-68
Διαιτητές: Μαγκαφάς-Λεκατσάς
ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ (Δεράος): Γιαλελής 4, Φραντζής 12 (2), Σερέτης, Λαμπρόπουλος 11 (3ριμπ., 5ασ.), Ροκανάς 10 (3), Ζαφείρης 7 , Βύρλας 9, Νάτσκος, Σκόνδρας 4 (5ριμπ.), Αγγελόπουλος 21 (2), Παπανικολόπουλος.
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Κακαλιάς): Ίβκοβιτς 4, Ανδρικόπουλος 3 (1), Κορρές 3 (1), Ετζιάκα 2, Πρίτσος 12 (1), Ροδοστόγλου 19 (1), Βουρλιωτάκης 22, Σακελλαρόπουλος 3 (1), Τζίμης, Θεοδωράκης.

ΑΧΑΓΙΑ 82- ΕΑΠ 83-74
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-18, 40-38, 62-53, 83-74
Διαιτητές: Ελ Ανύ-Λάμπος
ΑΧΑΓΙΑ 82 (Λιόνας): Μοσχοβάκης 23 (3), Βανδώρος, Σταμόπουλος 4, Δουλγεράκης, Νικολάου 11 (1), Γατσούλης 6 (1), Χαμηλός 14 (4), Λαμπρόπουλος 1, Δαβάνης 18, Οικονομόπουλος 6.
Ε.Α.Π (Σκροπολίθας): Σαρικάς 30 (5), Δούρος 9 (1), Κυριακίδης 5 (1), Καλπάκης, Φωτιάδης 9 (1), Λαμπρόπουλος, Καραϊσκάκης 2, Κουμάκης, Παπαδόπουλος 10, Καντάς, Τσουλέας 5 (1), Χουλιάρας 4.

ΑΚΡΑΤΑ- ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 65-58
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-18, 35-31, 54-42, 65-58
Διαιτητές: Ισιγώνης-Μελισσάρης
ΑΚΡΑΤΑ (Σκαραφίγκας): Γιοβάς, Λάφης 8, Κατωπόδης 7 (1), Καλεμτζάκης 4, Τσότσος 12, Οικονομόπουλος 6, Λυμπέρης 16 (2), Βεκούκης 12, Πολύδερας.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΄80 (Κορόγωνας): Πέτρου, Σκοπέτος 8, Φραγκέας 2, Παπαγεωργίου 4, Χατζής 10 (2), Μπάζιος 12 (1), Βούλγαρης 14, Παϊκόπουλος 5, Μεντής 3 (1).

ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΓΛΑΥΚΟΣ 44-60
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-13, 21-20, 28-39, 44-60
Διαιτητές: Μπανασάκης-Τσιμπούρης
ΜΕΛΙΣΣΙΑ(Σταϊκόπουλος): Σπυριδάκης, Τζωρτζόπουλος 6, Κυπαρρίσης, Κύριος 2, Βούλγαρης, Κόντος, Καλογερόπουλος 10 (2), Τζέμης 4, Ζίρος, Παλαντζάς 5, Βαρδακοκοίλης 10, Καραχάλιος 7.
ΓΛΑΥΚΟΣ(Βουρνάς): Νιφόρας 6, Χονδρογιάννης 5 (1), Λαμπρόπουλος 23 (3), Γιαννικόπουλος 2, Σακελλαρόπουλος, Κάλλης, Αγγελόπουλος 14, Τσεκλένης 6, Σπυράκος 4.

Η βαθμολογία

Ομάδα Βαθμ Αγων Νικ Ηττ Μηδ Επιθ Αμυν Διαφ
1 ΟΙΑΞ ΑΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 38 20 18 2 0 1472 1151 321
2 ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 36 20 16 4 0 1446 1214 232
3 ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ 82 36 20 16 4 0 1415 1274 141
4 ΑΟ ΓΛΑΥΚΟΣ 36 20 16 4 0 1386 1139 247
5 ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ 33 20 13 7 0 1448 1308 140
6 ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ 31 20 11 9 0 1309 1287 22
7 ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 31 19 12 7 0 1278 1299 -21
8 ΚΑΠ 29 20 9 11 0 1376 1330 46
9 ΕΣΚΔ Ν. ΙΩΝΙΑΣ 28 20 8 12 0 1391 1345 46
10 ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 27 20 7 13 0 1475 1487 -12
11 ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ 26 19 7 12 0 1311 1423 -112
12 ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ 24 20 4 16 0 1256 1363 -107
13 ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 21 20 1 19 0 1070 1401 -331
14 ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΣ.ΛΕΧ. 21 20 1 19 0 1212 1824 -612


Επόμενη αγωνιστική (21η, 1/4):

Οίακας Ναυπλίου – Ολυμπιάδα
Ν. Ιωνία – Αχαγιά 82
ΕΑ Πατρών – Απόλλων Σμύρνης
Καλαμάτα 80 – Κεραυνός Αιγίου
Γλαύκος – Ενωση Ιλίου
ΚΑΠ – Μελίσσια
Ακράτα – Εσπερος ΑΟΠΑ

* Τριπλη ισοβαθμια στη δευτερη θεση και αναμενεται τεραστια μαχη για το ποιος θα ακολουθησει το Ναυπλιο στη Β' εθνικη. Σε θεση ισχυος ο Γλαυκος (επιτελους εκανε "σοβαρο" διπλο) που υποδεχεται τωρα το Ιλιον και εχει και την Αχαγια εντος εδρας ενω και το υπολοιπο προγραμμα του ειναι πιο ευκολο σε σχεση με τους αλλους δυο.

* Τεραστια νικη του Απολλωνα (αποχωρησε και ο Μπασδεκης; ) επι του Κεραυνου (τουλαχιστον κρατησε τη διαφορα) και πλεον φουντωνει και η μαχη της παραμονης. Κρισιμη η επομενη αγωνιστικη οπου η Ν. Ιωνια υποδεχεται την Αχαγια, ο Κεραυνος παει στην Καλαματα και ο Απολλωνας θα αγωνιστει στην Πατρα κοντρα στην ΕΑΠ. Μπορει και εδω να προκυψει τριπλη ισοβαθμια εκτος και αν η ΕΑΠ δεν εχει πει την τελευταια της λεξη...
akratacity
Αλλαγη τεχνικης ηγεσιας στο Αιγιο με τον Σπυρο Γκοργκολη (πρωην κοουτς του Εσπερου) να αναλαμβανει το δυσκολο εργο να σωσει την κατηγορια για τον Κεραυνο.
goodfor
Πεντε ομαδες πεφτουν ?
nichols92
Οιαξ-Λεχαιο 1: ...

Ιωνια-Αχαγια Χ: η αποχη, το πλαστικο, ευνοουν συνηθως τον πιο αδυναμο, συν οτι η Ιωνια που ναι πολυ σκληρο συνολο αγνοει τη νικη για πολλα παιχνιδια (ενταξει το Λεχαιο δε το μετραω). Απο την αλλη η Αχαγια αν θελει να παιξει την ανοδο σε 15 μερες στον Γλαυκο πρεπει να το παρει. Θα κριθει στο σουτ, αν το βαλει ο Καραθανασοπουλος ασσο, αλλιως παραταση.

ΕΑΠ-Απολλωνας 1: φρονω οτι η Εαπ λογω νεανικου ροστερ θα ειναι πιο προπονημενη και θα αντεξει στον υψηλο ρυθμο απο τη φυση των 2 ομαδων θα δουμε.

Καλαματα-Αιγιο 2: μια αλλαγη προπονητη συνηθως λειτουργει συσπειρωτικα. Ο μισος απο τους 4 πρωτοκλασσατους να ειναι καλα, θα ρθει το διπλο

Γλαυκος-Ενωση 1: αν ηταν πριν τη διακοπη θα ελεγα διπλο, αλλα λογω ελλειψης ρυθμου η εδρα θα μιλησει

ΚΑΠ - Μελισσια 1: νομιζω το ημιχρονο θα ειναι 40-25. Παρ ολα αυτα θα κριθει στον ποντο. Οριακα.

Ακρατα-Εσπερος 1: εδω μπορει το ημιχρονο να ειναι 25-40. Αλλα παλι οριακα

(Sorry για το off topic): βρε Ακrata city, η φωτο που εβαλες ειναι φαουλ απο δω μεχρι τη Γαλλια...

Προβλεψη τελικης 6αδας βασει προγραμματος:
1. Ναυπλιο
2. Αχαγια
3. Γλαυκος
4. Ιλιον
5. Ακρατα (αν το Ακρατα - Ιλιον ερθει ασσος με 8+ μπορει να ναι κ αναποδα)
6. Μελισσια
bfb
Οίακας Ναυπλίου – Ολυμπιάδα 1
Ν. Ιωνία – Αχαγιά 82 1
ΕΑ Πατρών – Απόλλων Σμύρνης 1
Καλαμάτα 80 – Κεραυνός Αιγίου 2
Γλαύκος – Ενωση Ιλίου 2
ΚΑΠ – Μελίσσια 2
Ακράτα – Εσπερος ΑΟΠΑ 2
akratacity
QUOTE (nichols92 @ Mar 28 2018, 22:45 ) *
(Sorry για το off topic): βρε Ακrata city, η φωτο που εβαλες ειναι φαουλ απο δω μεχρι τη Γαλλια...

Ωπα φίλε έχεις μπερδέψει τα τοπικ. Οι Γιαννακοπουλικοι μαζεύονται σε άλλο τοπικ και ξεσαλωνουν. Δίνουν και δώρο DVD περνά να πεις ένα γεια.

Πήρες άδεια για να ποσταρεις; (ξέρεις από πού)...
Kingbasket
QUOTE(goodfor @ Mar 28 2018, 14:04 ) *
Πεντε ομαδες πεφτουν ?

Εξαρτάται ποιά θα είναι 5η από το τέλος


Οίακας Ναυπλίου – Ολυμπιάδα 1
Ν. Ιωνία – Αχαγιά 82 1
ΕΑ Πατρών – Απόλλων Σμύρνης 1
Καλαμάτα 80 – Κεραυνός Αιγίου 2
Γλαύκος – Ενωση Ιλίου 1
ΚΑΠ – Μελίσσια 1
Ακράτα – Εσπερος ΑΟΠΑ 1

akratacity
QUOTE (Kingbasket @ Mar 31 2018, 13:15 ) *
Εξαρτάται ποιά θα είναι 5η από το τέλος

Μπααα δεν νομιζω, πολυ απλα γιατι ο Κεραυνος δεν ειναι Γλαυκος. Οι πιθανοτητες να επαληθευτεις ειναι οσες εχει και η ΕΑΠ να προλαβει τη 10η θεση. Αν την προλαβει μπορει να μεσολαβησει ο γγ...
Gkos
Καλησπερίζω την παρέα και καλό μηνα.
Πάμε να δουμε τα προγνωστικά της 21ης αγωνιστικής με την ευχή να γίνουν ωραίες αναμετρήσεις και με ηρεμία.
Απο διακοπή προέρχονται οι ομάδες και να δούμε πως θα τις επηρεάσει αυτό.

ΟΙΑΞ ΑΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΣ.ΛΕΧ. :1

Το στάνταρ του δελτιου μας.

ΕΣΚΔ Ν. ΙΩΝΙΑΣ - ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ 82:2

Αμφότερες θέλουν πολύ το ροζ φύλλο και πιστεύω οι φιλοξενούμενοι είναι πιο κοντά.
Νοσοκομείο θυμίζουν οι γηπεδούχοι με την μισή ομάδα να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού και πιστευω θα ηττηθούν.

ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ:1

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.
Ο Απόλλωνας μετά από τόσες αλλαγές στέκεται ακόμα και μαλιστα πέτυχε σπουδαία νίκη επι του Αιγιου.
Η ΕΑΠ από την μεριά της κάνει την αντεπίθεση της για την σωτηρία και αν θέλει να έχει ελπιδες αυτό πρέπει να το πάρει οπως και δήποτε.
Παμε με το ασσο σε μια έδρα που χάσανε και τα Μελίσσια πρόσφατα.

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 - ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ :2

Δεν έχει κανένα μα κανένα περιθώριο ο Κεραυνός.

ΑΟ ΓΛΑΥΚΟΣ - ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ:1

Το ντέρμπι της ημέρας και μετά αρκετή σκέψη θα πάω με έδρα .

ΚΑΠ - ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ:1

Αν και τοπικό ,το πιο αδιάφορο της αγωνιστικής με τις δυο ομάδες να περιμένουν να λήξει η περίοδος και να κάνουν το ταμείο τους.
Νομιζω η ΚΑΠ θα επικρατήσει.

ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ - ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ:1

Το δεύτερο πιο αδιάφορο της αγωνιστικής ,αφού θεωρητικά η Ακράτα ψάχνει ένα καλό πλασάρισμα.
Οριακά έδρα.
Gkos
Κλασσικό απογευμα Κυριακής στην Νέα Ιωνία.
Κάκιστο μπασκετ(εχουμε να δουμε καλό μπασκετ σε αυτό το γήπεδο από την σεζόν 16-17) και οριακή ήττα της γηπεδουχου 57-58 .
Στο Κοντόπευκο είχαμε παράταση(οπως και στο ματς του α γυρου) και τα Μελισσια συνέχισαν την καθοδική τους πορεία με το τελικό 81-73 να σφραγίζει τις προσπαθειες των μονομάχων.
Ψήνεται απόλυτο αραγε ;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.