[quote name='ADMIRAL14' date='May 27 2015, 16:43 ' post='716634']
loufer δεν χρειαζεται να αιτιολογησεις τα λεγομενα σου καθως ειναι μικρη η κοινωνια του μπασκετ και ολοι ειδαν-ξερουν τι εχει συμβει οχι μονο στα play-off αλλα κι ολη τη σεζον.
ναι τα εστηνε ο νικηφορος κ λεει ας κερδισω στο τελευταιο δευτερολεπτο στο ηρακλειο,με buzzer με τον καρεα κ αλλα τετοια...κ μην ανεβω π.χ πρωτος η ας μην ειμαι στο 1-1 με την εφοα....εχεις δικιο.
και πως να βαλουν οταν οι καλυτεροι παικτες Φιλιππου και Λιτσιος χρεωνονταν ανυπαρκατα φαουλ και βγηκαν εκτος παιχνιδιου?!
γιατι μηπως εβαλε ο φιλιππου στα προηγουμενα που δεν ειχε φαουλ?δεν λεω οτι δεν ειναι καλος παιχτης παιχταρα ειναι αλλα δεν εβαλε.αλλα δεν ειδα να μιλησει κανεισ για την αποβολη του δαμιανου στο δευτερο παιχνιδι την ωρα που το γυριζαμε το παιχνιδι.....
[quote name='Gkos' date='May 27 2015, 16:56 ' post='716637']
Τι έχει το Σαλουν αδερφέ;
Γηπεδο εθνικής κατηγοριας είναι!
ΟΑΚΑ ήθελες δηλαδη;;
Χιουμοριστικά το εγραψα
Αφού από ΕΣΚΑ δεν σκαμπάζω.
Να ,καλή ώρα,δεν ξερω καν ποιος εισαι(no offence) ,ενω αποτι βλέπω,πρεπει να σαι γνωστός.
Ξαναδινω τα συγχαρητηρια μου στον Νικηφόρο για την προσπαθεια του και για την ανοδο του ,και για την συστηματικη δουλεια που κανει στα τμηματα υποδομης.
Δεν εχω κάποιο θεμα.
Απλά δεν γινόταν να μην γράψω τι ειδα.
Σε αυτό το ΕΝΑ ματς που είδα.
Οκ;
Να σαι καλα,παντα επιτυχιες σε όλα τα επίπεδα.
δεν δεχομαι να λες ομως οτι τους εσφαξαν κ στο λεω μονο ενας παιχτης μου ειπε για διαιτησια ολοι ειπαν μπραβο το αξιζατε....κ μην κοιτας την φαση του τζιωτη γιατι προσωπικα δεν ξερω τον κανονισμο.εγω θα το εδινα βηματα.αλλα κοιτα κ τα φαουλ στον βεκρη κοιτα στον δαμιανο κ κοιτα τα λαθη που κανουν μετα δεν φταιει η φαση αδερφε μου.να σαι καλα δεν ηθελα να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου κ με κανεναν