QUOTE(Jabar @ Dec 11 2007, 11:53 )
ΣΥΝΟΨΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ
1ος ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ ως δεύτερος Δάφνη Σπόρτιγκ Μαρούσι για το μπαράζ
2ος ΠΑΟ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ δεύτερη ΑΕΚ μπαράζ
3ος ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
4ος Εκπαιδευτήρια Πλάτωνα αξιοπρόσεκτη παρουσία ΑΕ Ψυχικού
5ος Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη κατά δεύτερο λόγο Μάκρη
6ος ΑΡΗΣ Πετρούπολης όπως και στο εφηβικό που ξεχάστηκε πιο πάνω με παραδοσιακά καλή δουλειά και πολύ κόσμο
7ος Νίκη Αμαρουσίου ΚΟ Χολαργού για την πρόκριση πολύ καλή εμφάνιση από ΚΑΟ Γέρακα
8ος ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
9ος Ποσειδών ΑΟΝΨ
10ος ΓΣ Κηφισιάς
11ος Αχαρνης ΛΦΜ παραδοσιακά καλό παιδικό
12ος Αναγέννηση Καισαριανής πιθανότερο και Ιάσων με ΑΟ Υμηττού
13ος Σχολή Μωραϊτη λίγες ελπίδες Οδυσσεύς Γαλατσίου
14ος ΑΟ ΑΓ. Νικόλαος Παλλ.
15ος Κηφισσιά 2003 καλή προσπάθεια από τον ΑΟ Μελισσίων
Λίγη ανάλυση για τα παιδικά 1ος όμιλος Περιστέρι , καλοδουλεμένη ομάδα με πολλές λύσεις κι ένα υποψήφιο μελλοντικό αστεράκι
Σπόρτινκ, καλή ομάδα με καλές λύσεις χωρίς όμως δυνατούς ψηλούς
2ος όμιλοςΠΑΟ , καλοί ψηλοί, καλή ισορροπία, καλή δουλειά, δίκαια πρώτος εως τώρα
Αγ.Παρασκευή, παρομοία με ΠΑΟ.
Ηλυσιακός, καλή ομάδα στηρίζεται πολύ σέναν παίκτη
ΑΕΚ, Παραδοσιακά δυνατή
Αιγάλεω, καλή φουρνιά, καλό παιχνίδι
3ος όμιλος Δεν είδα τίποτα ακόμα εδώ, ένα παιχνίδι που πήγα δεν έγινε λόγω ψυχάλας
4ος όμιλοςΑδικούνται τα εκ.Πλάτωνα που είναι εδώ.
Ψυχικό - πολύ καλή δουλειά χωρίς το μεγάλο αστέρι
Δασαλ - καλή ομάδα αλλά δυστυχώς περνά μια ομάδα
ο όμιλος φαίνεται τελειωμένος μετά τη νίκη των εκπαιδευτηριών μέσα στο Ψυχικό
5ος όμιλοςεμπιστεύομαι τον jabar, δεν έχω δει τίποτα από κει
6ος όμιλοςέχω δει αρκετά παιχνίδια. Ο Άρης Πετρούπολης, η Ένωση Ιλίου και η Άμιλλα έχουν τον πρώτο λόγο , η ένωση έχει 3 παιχνίδια σε αναβολή , αν τα νικήσει θα μονομαχήσουν με τον Άρη για την πρωτιά.
7ος Όμιλοςκαι πάλι εμπιστεύομαι τον jabar αφού έχω δει ένα-δυο παιχνίδια των ομάδων που βρίσκονται χαμηλά
8ος Όμιλοςέχω δει τον Μαραθώνα, τον Γέρακα και το weekend θα δω και την Εκάλη, ΠΑΚ λοιπόν εως αποδείξεως άλλου
9ος Όμιλοςκαι δω δεν έχω εικόνα
10ος όμιλοςέχω δει τις 2 τελευταίες ομάδες, την πρώτη (ΓΣ Κηφισιάς) και την 3η (Ζεφύρι) . Με εντυπωσιάσε η τεχνική δουλειά και το μπάσκετ που παίζει το ζεφύρι, παιδιά 15 ετών και να εφαρμόζουν τακτικές που βλέπουμε στην Ευρωλίγκα
11ος όμιλοςτους έχω δει όλους! Η ΑΕΚΠ έχει καλύτερη ομάδα από τους Αχαρνείς , αλλά αυτοί έχουν το 1ο χέρι με το +30 στο μεταξύ τους αγώνα, ακόμα απορώ πως έγινε
12ος όμιλοςο όμιλος των κατατρεγμένων δίχως εφηβικό... όποιος και να περάσει από δω δεν έχει καμμία απολύτως τύχη για τη συνέχεια
13ος όμιλοςΕχω δει Κεραμεικό και Φιλοθέη, οπότε θα πάρω την επιλογή του Jabar
14ος όμιλοςΠαρομοίως, Παλλήνη περνά άνετα
15ος όμιλοςόπως τα λέει ο Jabar
Αυτά τα λίγα για την ώρα, την επόμενη φορά θα έχουμε και ανάλυση του εφηβικού