QUOTE(parag @ Mar 2 2010, 21:57 )
Απο παρα παρα πολυ εγγυρες πληροφοριες εμαθα οτι οι δυοομαδεσ τον δυτικων προαστιον τα εχουν βρει και το ματσακι ειναι ασσος....
Με λύπη μου διαβάζω τι γράφεις φίλε parag και λυπάμαι ειλικρινά. Ηθελα να ήξερα για πιό λόγο γράφεις (μη χρησιμοποιήσω λέξεις που δεν κάνει και πέσει ψαλίδι) αυτά που γράφεις. Θα ήθελα να σε ρωτήσω και τι έγινε αν ανέβει κατηγορία ο Διαγόρας ή ο Οδυσσέας ή η ΑΕΚ, τα Πετράλωνα ή η κάτω πετρομαγούλα?
Ε και? Τι έγινε? Η ζωή τελειώνει? Πες μας τι θα γίνει? Ερχόμαστε να παίξουμε μπασκετάκι και να το ευχαριστηθούμε... Τίποτε άλλο... Αν κάποιο από τα παιδιά μπορέσει και διακριθεί και ανέβει επίπεδο και σε άλλη ομάδα μπράβο του και να το στηρίξουμε...
Αύριο το πρωί θα πάμε όλοι για το μεροκάμματο και η ζωή συνεχίζεται... Αυτό νομίζω είναι το νόημα που ασχολούμαστε...
Από που και ως που τα έχουμε βρεί με το Διαγόρα? Λυπάμαι γιατί τέτοια μυαλά δυναμιτίζουν και καταστρέφουν τις προσπάθειες των όποιων παιδιών και των όποιων ομάδων θέλουν να κάνουν κάτι καλό στο άθλημα που αγαπάμε. Ωραία, ανεβήκαμε κατηγορία, και του χρόνου ξανανεβήκαμε κατηγορία και σε τέσσερα, πέντε χρόνια παίζουμε Α1, κατακτάμε το πρωτάθλημα και παίρνουμε και την πρώτη θέση στην Ευρώπη...
Ε και? Σε ρωτάω, ε καί? Εύχομαι να είσαι από τους μεγάλους σε ηλικία και γερασμένους στα μυαλά και τις ιδέες ώστε σύντομα να σε παραδώσουν οι φυσικές σου δυνάμεις και να εγκαταλείψεις το μπάσκετ. Γιατί το μπασκετάκι μας που αγαπάμε δεν έχει ανάγκη από τις πληροφορίες σου και τα μυαλά σου... Απαράδεκτε!!!
Και για να σου αποδείξω πόσο στημένο ήταν το παιχνίδι σε πληροφορώ ότι χάσαμε με είκοσι πόντους περίπου, με μια διαιτησία
(αστείοι και οι δύο) που δεν είχε ανάγκη, ούτε έχει ανάγκη τη βοήθειά της ο Διαγόρας γιατί το έχω ξαναγράψει ότι η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή είναι ο Διαγόρας και το ξαναλέω. Δεν είναι κακό, η γνώμη μου είναι... Δηλαδή τι να πώ εγώ τώρα ότι είχε στήσει τη διαιτησία ο Διαγόρας? Σε ρωτώ? Και πές ότι την έστησε... Ε καί?
Οσο είχαν δυνάμεις οι παίκτες μας, πάλεψαν στα ίσα και προσπάθησαν. Οι άλλοι ήταν καλύτεροι, πιό έμπειροι, είχαν τις άκρες (ερώτηση κάνω)? Κέρδισαν... Ε καί? Τερμάτισε πρώτος και αήττητος ο Διαγόρας, ε καί?
Αηδία πραγματική αυτά που λες πραγματικά...
Εγινε ένα ωραίο παιχνίδι, δυνατό και από τις δύο πλευρές, κόσμο είχε το γήπεδο, φίλοι και των δύο ομάδων, συνθήματα εκατέρωθεν, καλή ατμόσφαιρα και ένας ηλίθιος από την πλευρά της ομάδας μου, ανεγκέφαλος, απαράδεκτος, παντοφλάκιας από τη γυναίκα του, πραγματικός μ.......ας, χάλασε το παιχνίδι. Τσαμπουκαλεύθηκαν οι άλλοι των Δυτικών Προαστείων και έγινε το έλα να δεις για δέκα λεπτά! Διακοπή αγώνα, εκκένωση γηπέδου, αστυνομία
και σε ρωτάω και σας ρωτώ όλους ε καί??? Γιατί ρε φίλε, πες μου? Ειλικρινά λυπάμαι γιατί κανένας σαν και αυτόν τον ηλίθιο μάλλον είσαι, λέγοντας τέτοιες ανοησίες... Κρίμα... Δεν σέβεται κανένας τον κόπο, τον ιδρώτα και την προσπάθεια όσων έχουν το μεράκι να ασχοληθούν με κάτι που αγαπάνε!
Δηλώνω υπεύθυνα και κατηγορηματικά ότι είναι η τελευταία φορά που γράφω στο forum,
δεν σέβεται κανένας την προσπάθεια που κάνουν όλοι αυτοί που έφτιαξαν αυτό το forum διότι αν δεν υπήρχε αυτό από που θα έγραφες και θα μάθαινες τι γίνεται στις άλλες ομάδες και σε άλλες κατηγορίες? Ούτε στα ψιλά των ψιλών των εφημερίδων δεν αναφέρουν για αυτές τις κατηγορίες. Ευχαριστώ πολύ κύριε parag, κύριοι ηλίθιοι που σκέφτεστε έτσι, δεν θα ξαναπάρω! Χάρηκα και αντίο. ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!