Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' Εθνική 2009-10 2ος 'Ομιλος Νότου
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
sporting b.c.
http://12soccer.gr/News_Arxeio_Details_Arxeio.php?N_ID=7702

Όλα για τη νίκη

Τον πάντα υπολογίσιμο Κρόνο υποδέχεται αύριο (17:00) ο Γ.Σ. Διαγόρας, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής. Οι «κυανέρυθροι» με νίκη θα παραμείνουν στο κόλπο για το κυνήγι της δεύτερης θέσης και θα περιμένουν μία «γκέλα» του Ηρακλείου είτε στο Ίλιον, είτε την τελευταία αγωνιστική στα Πατήσια με τον Σπόρτιγκ. Το μυαλό των Ροδιτών θα βρίσκεται όμως αποκλειστικά στο αυριανό πολύ δύσκολο παιχνίδι, με δεδομένο ότι η ομάδα του Αγίου Δημητρίου δίνει αγώνα για να παραμείνει στη Γ’ Εθνική. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το συγκρότημα του Γιάννη Τσακίρη, ο οποίος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Η προετοιμασία των Ροδιτών ολοκληρώνεται σήμερα στην «τέντα» με ασκήσεις τακτικής και «βίντεο», ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί καλά διαβασμένη στο αυριανό πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί ότι ουσιαστικά το ματς με τον Κρόνο είναι το τελευταίο εντός έδρας για τον Διαγόρα, αφού ο «γηραιός» στο φινάλε της χρονιάς θα υποδεχθεί κεκλεισμένων των θυρών την Α.Ε. Έξω Παναγίτσας. Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου ο Γ.Σ. Διαγόρας κέρδισε στον Άγιο Δημήτριο με 61-56.
iliaszervos
Ομολογώ οτι δεν γνωρίζω ακριβώς τι εγινε στον αγώνα του Σπορτιγκ στη Νίκαια, ούτε γνωρίζω ποιός είναι ο παράγοντας του Σπορτιγκ στην 3μελή επιτροπή (αυτό θάθελα να το μάθω)... αυτό που ξέρω είναι οτι ανεξάρτητα απο την όποια πρόσκαιρη αντιπαράθεση, πρόκειται για ομάδες που έχουν προσφέρει στο Ελληνικό Μπάσκετ πολλά και είναι κρίμα και για τις δύο να βρίσκονται σε αυτή τη θέση!

Εύχομαι να σωθούν και οι δύο. Τα καλόπαιδα που απειλούν με κατάληψη θάθελα και εύχομαι να ήταν εκτός του αθλήματος!
Blue1965White
QUOTE
Εύχομαι να σωθούν και οι δύο. Τα καλόπαιδα που απειλούν με κατάληψη θάθελα και εύχομαι να ήταν εκτός του αθλήματος!


Δεν υπάρχει καμία απειλή. Είναι ένα παιχνίδι με τεράστιο ενδιαφέρον για τους φιλάθλους του Ιωνικού. Αφού δε θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την ομάδα μας τι πιο φυσιολογικό από το να παρακολουθήσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο κόσμος του Ιωνικού έχει και τη δυναμική και το κίνητρο να γεμίσει το γήπεδο σας την τελευταία αγωνιστική. Είναι πέρα για πέρα θεμιτό. Αθέμιτο είναι να χρησιμοποιούμε τις διασυνδέσεις μας στην επιτροπή πρωταθλήματος για να αλλοιώσουμε το πρωτάθλημα. Μην αποδίδεις χαρακτηρισμούς χωρίς λόγο και μην παραποιείς τα γραφόμενα των άλλων. Τα καλόπαιδα είναι μπασκετικοί φίλαθλοι που έχουν γυρίσει όλη την Ελλάδα.
sporting b.c.
QUOTE(Blue1965White @ Apr 25 2010, 15:46 ) *
Είναι ένα παιχνίδι με τεράστιο ενδιαφέρον για τους φιλάθλους του Ιωνικού.


Η τύχη του Ιωνικού εκείνη την ώρα θα κρίνεται από τον Κρόνο...
DORIAN
QUOTE(sporting b.c. @ Apr 25 2010, 19:53 ) *
Η τύχη του Ιωνικού εκείνη την ώρα θα κρίνεται από τον Κρόνο...

ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΠΟΡΤΙΓΚ ????
mentat
Δυστυχώς είχα υποχρεώσεις και έχασα τη δραστηριότητα στο forum την τελευταία εβδομάδα. Πραγματικά δεν θα το ξανακάνω tongue.gif

Εκπλήσσομαι ειλικρινά που μαθαίνω ότι ο Σπόρτιγκ έχει τέτοιες άκρες στις αρχές ... Αυτό κι αν είναι έκπληξη !! Πού ήταν κρυμμένη αυτή η "άκρη" ???

Επίσης δυο σχόλια από εμένα για τα προηγούμενα post ...

QUOTE(Blue1965White @ Apr 25 2010, 16:46 ) *
Αφού δε θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την ομάδα μας τι πιο φυσιολογικό από το να παρακολουθήσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι.


Βεβαίως ... τι πιο φυσιολογικό ... το βλέπουμε συνέχεια άλλωστε να γίνεται ... tongue.gif

QUOTE(Blue1965White @ Apr 25 2010, 16:46 ) *
Μην αποδίδεις χαρακτηρισμούς χωρίς λόγο και μην παραποιείς τα γραφόμενα των άλλων. Τα καλόπαιδα είναι μπασκετικοί φίλαθλοι που έχουν γυρίσει όλη την Ελλάδα.


Με την θέση που έχουμε πάρει κατά καιρούς εναντίον των φαινομένων βίας, ναι, δικαιούμαστε να αποδίδουμε χαρακτηρισμούς σε ομάδες ανθρώπων για τις οποίες έχουμε ιδίαν άποψη.

QUOTE(DORIAN @ Apr 25 2010, 19:02 ) *
ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΠΟΡΤΙΓΚ ????


Κέρδισε 73-66
DORIAN
μηπως ξερετε αλα αποτελεσματα?? ΙΛΙΟΝ ? ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ?
lamar
Κηφισια - Λιβαδεια 1 με ενα ποντο διαφορα, με τριποντο του Νικητακη με τη κορνα της ληξης!!!!
iliaszervos
QUOTE(rnc3 @ Apr 22 2010, 15:40 ) *
Θα μας νιώσουν στο πετσί τους οι "κύριοι"



QUOTE(basketikos @ Apr 23 2010, 21:17 ) *
Ψυχραιμία παιδιά...... Η νικη της Παναγιτσας την Κυριακη...........Τους ευχομαστε καθε επιτυχια στην επομενη χρονιά, και γρηγορη επανοδο στα Εθνικά Πρωταθλήματα.



QUOTE(iliaszervos @ Apr 25 2010, 13:22 ) *
.........................ανεξάρτητα απο την όποια πρόσκαιρη αντιπαράθεση, πρόκειται για ομάδες που έχουν προσφέρει στο Ελληνικό Μπάσκετ πολλά και είναι κρίμα και για τις δύο να βρίσκονται σε αυτή τη θέση!

Εύχομαι να σωθούν και οι δύο. Τα καλόπαιδα που απειλούν με κατάληψη θάθελα και εύχομαι να ήταν εκτός του αθλήματος!



QUOTE(Blue1965White @ Apr 25 2010, 16:46 ) *
............Δεν υπάρχει καμία απειλή...................



Το βλέπουμε στα δημοσιεύματά σας οτι δεν υπάρχει καμία απειλή!

Επίσης βλέπουμε ποιός είναι πραγματικά "μπασκετικός" και εύχεται στον αντίπαλο να σωθεί και ποιός μιλάει για "πετσιά" ποιός ειρωνεύεται με εξυπνακίστηκες προτάσεις και ποιός ενώ - αποδεδειγμένα προκαλεί - νομίζει οτι μπορεί να κάνει και συστάσεις...

Αφήστε τα παιδιά να παίξουν μπασκετάκι, οι παλληκαρισμοί γνωρίζουμε που οδηγούν!
sporting b.c.
Δεν υπάρχουν λόγια ρε παιδιά... Ο Κρόνος στα Πατήσια πριν 15 μέρες ήταν λίγο καλύτερος από τον Φοίνικα... ΗΜΑΡΤΟΝ !

http://12soccer.gr/News_Arxeio_Details_Arxeio.php?N_ID=7723

Κι όμως ο Γ.Σ. Διαγόρας θα είχε «καπαρώσει» τη δεύτερη θέση στον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής. Και λέγαμε ότι θα είχε, διότι ηττήθηκε από τον Κρόνο με 82-76, χάνοντας την ευκαιρία να μείνει μόνος πίσω από την σίγουρη πλέον πρωταθλήτρια Α.Ε.Ν. Κηφισιάς. Την ίδια ώρα η Ένωση Ιλίου έκανε ένα μικρό «δωράκι» στο Διαγόρα, κερδίζοντας το Ηράκλειο, ωστόσο οι Ροδίτες το πέταξαν στα σκουπίδια και πλέον το ενδιαφέρον θα παραμείνει αμείωτο μέχρι το τέλος. Οι «κυανέρυθροι» έδειξαν κουρασμένοι, δεν έτρεξαν απέναντι σε μία πιο αργή ομάδα και είχαν ξανά πολλά αμυντικά προβλήματα. Στο τέλος πήγαν σε βιαστικές και ανορθόδοξες επιλογές, με συνέπεια να ηττηθούν από μία ομάδα, που έδειξε πως ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι, ώστε να μπορέσει να κρατηθεί στη Γ’ Εθνική. Ο Γ.Σ. Κρόνος ήταν ψυχωμένος, πάλεψε μέσα κι έξω από τη ρακέτα και πήρε την πολύτιμη νίκη, εκμεταλλευόμενος τα λάθη των γηπεδούχων, που γνώρισαν τη δεύτερη διαδοχική ήττα στην έδρα τους και συνολικά την τρίτη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Παρόλα αυτά όμως ο Γ.Σ. Διαγόρας δεν τέθηκε νοκ-άουτ, αφού μπορεί να πάρει τα παιχνίδια με τον Φοίνικα Πειραιά και την Α.Ε. Έξω Παναγίτσας, ενώ περιμένει μία ακόμη «γκέλα» του Ηρακλείου, είτε με τον Ιωνικό Νικαίας (στο «Λίντο»), είτε στο φινάλε στα Πατήσια με αντίπαλο τον Σπόρτιγκ που «καίγεται» για να παραμείνει στην κατηγορία. Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, ρίχνοντας κυρίως το βάρος τους στην επίθεση. Έτσι το συγκρότημα του Γιάννη Τσακίρη κατάφερε να συντηρεί μία μικρή διαφορά και να πάει στα αποδυτήρια με +3 (44-41). Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι παρουσίασαν τα συμπτώματα… Λιβαδειάς, με συνέπεια, ο Γ.Σ. Κρόνος να έχει πιο καθαρό μυαλό και να προηγηθεί με +4 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Στο φινάλε ο Γ.Σ. Διαγόρας αντέδρασε, έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του, αλλά στα κρίσιμα σημεία, η ομάδα του Αγίου Δημητρίου βρήκε λύσεις και πανηγύρισε τη σπουδαία νίκη, που ενδεχομένως να σημάνει και την παραμονή του στη Γ’ Εθνική.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 23-21, 44-41(ημ.), 57-61, 76-82
Διαιτητές: Τσάλας- Σταθόπουλος
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Τσακίρης): Αγαπιάδης 6, Μαρουλλάκης 3, Παπαϊωσήφ 6, Παναγιωταράκος 18(1), Παρδακάς 14(2), Νεραντζάκης, Δούβαλης 8, Σκορδάλης 21(5), Τσαμπάς.
Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ (Παρασκευόπουλος): Σαμόλης 5, Λαζαρίδης 5, Γκοτζογιάννης 6, Μωυσίδης 12(2), Κασάμπαλης 3, Παπαδάκης 12(1), Λοϊζος, Σπανός 5(1), Λίτσιος 9(1), Καραπλής 11(2), Ξηρογιάννης 14.
margiou3
θα έμπαινα στην διαδικασία να απαντήσω φίλε από το σπορτινγκ αλλά ξέρω ότι θα σβηστούν τα ποστ οπότε άδικος κόπος... (Πάντως είναι άδικος ο τρόπος που κρίνετε και χωρίς να έχετε την παραμικρή αίσθηση του χιούμορ.Άλλωστε από εδώ έχουμε εκθειάσει πολλές φορές την ιστορία του Σπορτινγκ.Όσο για την "ειρωνεία"...το πικάρισμα των αντιπάλων είναι το αλατοπίπερο στον αθλητισμό) icon_drunk.gif
Blue1965White
Η νίκη του Κρόνου ανατρέπει τα πάντα. Το επόμενο που μένει να δούμε είναι διπλό του Κρόνου στην Κιφησιά. Δεν υποννοώ τίποτα. Το θεωρώ φυσιολογικό και αναμενόμενο αποτέλεσμα από τη στιγμή που η Κηφισιά εξασφάλισε την άνοδο της. Για τον Ιωνικό πλέον η νίκη στο Ηράκλειο είναι μονόδρομος.
ΙΩΝΙΚΑΡΑ ΓΕΡΑ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

QUOTE
Θα μας νιώσουν στο πετσί τους οι "κύριοι"


Μη μου πεις πως δεν κατάλαβες ότι το παραπάνω αναφέρετε στους ανθρώπους της ομοσπονδίας. Καταρχήν η παραπάνω φράση από μόνη της δεν συνεπάγεται σε καμία περίπτωση αναφορά σε βία. Κατά δεύτερον ή είσαι μέλος της επιτροπής πρωταθλήματος και θίχτηκες προσωπικά ή το χρησιμοποιείς προβοκατόρικα. Αυτά και δεν πρόκειται να δώσω συνέχεια γιατί κουράζουμε τους υπόλοιπους.


rnc3
Πράγματι, η νίκη του Κρόνου αλλάζει όλο το σκηνικό...

Τελικά, φέτος θα ισχύσει το μπαράζ; ή με την μια κάτω;

Υ.Γ: Επειδή το έγραψα εγώ το: Θα μας νιώσουν στο πετσί τους οι "κύριοι"

Όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει εύκολα ότι το είπα για τους "κυρίους" που βγάζουν αποφάσεις κατόπιν εορτής.
basketikos
bball.gif Mπραβο στα παιδια του Ιωνικου - Επαιξαν 40 λεπτα συγκροτημενα, εκαναν οτι μπορουσαν και κερδισαν με 172-45. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!!

bball.gif ΣΥΓΝΩΜΗ απο τα παιδια της Χαλκίδας - τα φερε η συγκυρια ετσι και χρειαζόμασται οτι περισσοτερο. Ας ξεχάσουν πρωτα αυτοι οι εφηβοι το σημερινο σκορ - και μετα ολοι εμεις που με αγωνια κυνηγησαμε οσο μεγαλυτερη διαφορα γινοταν.

bball.gif Ο Κρονος έκανε την εκπληξη -νικη εκτος προγράμματος. Αρα δεν μένει παρα να παμε δυνατα στο Ηρακλειο και να κανουμε το 2πλο. Δυσκολο, αλλά οχι ακατορθωτο. Ισως μας αρκει μια νικη - και να περασουμε σε ισοβαθμια το Σπορτιγκ αλλά αν κερδισουμε στην Κρητη, θα παμε για 2/2 και θα βγουμε απο το τουνελ

bball.gif Α, να πω και εγω δεν ηξερα οτι το Σπορτιγκ παιζει στα Πατησια... blink.gif blink.gif Δηλαδη οταν πλακωσαν τους παικτες της Κηφισιας στα αποδυτηρια του γηπεδου σας (ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??????) και δεν τιμωρηθηκαν δεν το καταλαβατε οτι εχετε δοντι 68.gif 68.gif Τωρα χτυπάτε μια τιμωρια στον Ιωνικο που ειναι βασικό σας ανταγωνιστης μετα απο 40 μερες και παλι δεν καταλαβες οτι εχετε δοντι στην 3μελη επιτροπή. icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ (α) Η Ελλαδα εχει χρέος και (β) οτι προσφυγαμε στο ΔΝΤ - ισως δεν κυκλοφορει και αυτο αστα Πατησια................. 68.gif 68.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
Επισης κανενας Rangers δεν ειχε κεφι να ασχολειται με 30 πατησιωτες - αν δεν υπηρχε το ρατσιστικο ηλεκτρονικο παραληρημα ορισμενων...
ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ.

bball.gif Στην Ομαδα του Ιωνικου: ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ - το Ηρακλειο εκανε 2 γκελες με ομαδες της μεσης της βαθμολογιας, ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΣΕ 14 μερες για να κανουμε το 2πλο. ΔΥΟ ΤΕΛΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ - ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ: ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΡΟΝΟ-ΣΠΟΡΤΙΓΚ
PetranG3
Αν πεσουν 2 Νοτιοι απο τη Β', ο 10ος πεφτει...Αν καταφερει και σωθει η ΚΑΠ αντι του Μ. Αλεξανδρου (λογικα), τοτε ο 10ος μπαραζ...Εχει στη Β', 4 αγωνες ακομα...ΚΑΠ και Μ. Αλεξανδρος ισοβαθμουν και η ΜΕΝΤ ειναι 1 νικη απο πανω τους αλλα λογικα θα σωθει... Το Αιγιο και η Κομοτηνη ειναι μια νικη κατω και εκτιμω οτι δεν εχουν ελπιδες...Εκει κι αν ειναι ο θανατος σου η ζωη μου...

Συνυπογραφω τα οσα ειπαν ο Μπασκετικος και ο ''Γαλανόλευκος 1965''...Μπασκετικε, μην ξεχναμε οτι παρομοια καραγκιοζιλικια κανανε και στο παιχνιδι με το Ιλιον, στα Πατησια...

Για μια κροτιδα εντος του γηπεδου, κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου και καποια συμπλοκη (ο Θεος να την κανει, γιατι καποιοι (15 περιπου)ειχαν μαζεφτει σε μια γωνια και ηταν αγαλματακια ακουνητα), ενω οι οργανωμενες μετακινησεις των οπαδων απαγορευονταν κι εσεις ηρθατε παρεα με την αστυνομια, τσιμπησαμε 1 αγωνιστικη κεκλεισμενων...
Ο Σπορτιγκ για ολες αυτες τις ομορφιες που εκανε, τιποτα ετσι...?Οταν υπαρχουν στοιχεια απο το νοσοκομειο για το τι επαθαν παιχτες και προπονητες της Κηφισιας...

Σεβομαι την ιστορια του Σπορτιγκ, απλα να ξερετε κατι...Οταν βρεχει αληθεια...η λασπη διαλυεται...Στα εναπομειναντα 2 παιχνιδια, πρεπει να αποκατασταθει η αδικια...Και οι διαπλεκομενοι γραφειοκρατες να πανε απο εκει που ηρθαν...Το μπασκετ πρεπει να παιζετε εντος των 4 γραμμων...Δεν χρειαζονται παρεμβασεις...Μετα να μην παραπονιομαστε για τιποτα...Αυτα...
aganaktismenos patisiotis
QUOTE(basketikos @ Apr 25 2010, 22:14 ) *
bball.gif Α, να πω και εγω δεν ηξερα οτι το Σπορτιγκ παιζει στα Πατησια... blink.gif blink.gif Δηλαδη οταν πλακωσαν τους παικτες της Κηφισιας στα αποδυτηρια του γηπεδου σας (ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??????) και δεν τιμωρηθηκαν δεν το καταλαβατε οτι εχετε δοντι 68.gif 68.gif Τωρα χτυπάτε μια τιμωρια στον Ιωνικο που ειναι βασικό σας ανταγωνιστης μετα απο 40 μερες και παλι δεν καταλαβες οτι εχετε δοντι στην 3μελη επιτροπή. icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ (α) Η Ελλαδα εχει χρέος και (β) οτι προσφυγαμε στο ΔΝΤ - ισως δεν κυκλοφορει και αυτο αστα Πατησια................. 68.gif 68.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
Επισης κανενας Rangers δεν ειχε κεφι να ασχολειται με 30 πατησιωτες - αν δεν υπηρχε το ρατσιστικο ηλεκτρονικο παραληρημα ορισμενων...
ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ.


Αν και δεν πηγε κανενας παικτης της ΑΕΝΚ στο νοσοκομειο αυτο δεν εχει καμια σημασια. Η διαφορα μας εδω basketike ειναι οτι οταν εγιναν αυτα που εγιναν στα Πατησια με την ΑΕΝΚ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, και το εννοω, δεν τα ειδε κανενας απο τους υπευθυνους για να τα γραψει και να τιμωρηθει ο Σπορτιγκ.
Αυτα που εγιναν στη Νικαια τα εγραψαν οι ρεφερι στο φυλλο αγωνα.


Τωρα για δοντια κτλ, εγω δεν ασχολουμαι καν, γιατι ποτε δεν το εκανα. Θελω ομως να σου πω το εξης.
Καθε χρονο εκει στη Νικαια πλεκετε ιντριγκες. Περσι τα βαλατε με τον Ιωνικο Ν.Φ, τον προεδρο του και τον προπονητη του, βριζοντας και απειλωντας θεους και δαιμονες. Τωρα τα βαζετε με τον Σπορτιγκ, τον τυπο που ειναι στην επιτροπη κτλ.
Εχεις καλη ομαδα οπως λες? Κανεις 2/2 σωζεσαι και αστους αλλους να κουρευονται.

Α!!! Θελω να σου πω κιολας, οτι εδω στα ΠΛΟΥΣΙΑ Πατησια δεν μας πιανει η κριση, και δεν εχουμε ιδεα τι ειναι το ΔΝΤ icon_drunk.gif icon_drunk.gif
melrok
QUOTE(lamar @ Apr 25 2010, 19:13 ) *
Κηφισια - Λιβαδεια 1 με ενα ποντο διαφορα, με τριποντο του Νικητακη με τη κορνα της ληξης!!!!

Μεγιστο παιχνιδι σημερα μεταξυ Κηφισιας-Λειβαδιας με σκορ αλα τελικου Ελλας-Γαλλια 67-66!Αν και ουδετερος θα πω οτι η διατησια εκρινε το αποτελεσμα.Πολλες παραβασεις στα τελευταια 30'' που ευνοησαν τους γηπεδουχους.Η Λειβαδια ελειξε μεγαλη ψυχη.Τα υπολοιπα αργοτερα.
mentat
QUOTE(basketikos @ Apr 25 2010, 22:14 ) *
bball.gif Α, να πω και εγω δεν ηξερα οτι το Σπορτιγκ παιζει στα Πατησια... blink.gif blink.gif Δηλαδη οταν πλακωσαν τους παικτες της Κηφισιας στα αποδυτηρια του γηπεδου σας (ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??????) και δεν τιμωρηθηκαν δεν το καταλαβατε οτι εχετε δοντι 68.gif 68.gif Τωρα χτυπάτε μια τιμωρια στον Ιωνικο που ειναι βασικό σας ανταγωνιστης μετα απο 40 μερες και παλι δεν καταλαβες οτι εχετε δοντι στην 3μελη επιτροπή. icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ (α) Η Ελλαδα εχει χρέος και (β) οτι προσφυγαμε στο ΔΝΤ - ισως δεν κυκλοφορει και αυτο αστα Πατησια................. 68.gif 68.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
Επισης κανενας Rangers δεν ειχε κεφι να ασχολειται με 30 πατησιωτες - αν δεν υπηρχε το ρατσιστικο ηλεκτρονικο παραληρημα ορισμενων...
ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ.


Γνωρίζω πολύ καλά τι συμβαίνει γύρω μου. Το σχόλιο σου περί των τελευταίων εξελίξεων είναι επί προσωπικού και είναι απαράδεκτο. Το τι γίνεται στην κάθε τριμελή επιτροπή δεν είμαι υποχρεωμένος να το γνωρίζω. Εγώ μπάσκετ παρακολουθώ. Οπότε όλες τις ειρωνείες σου, σου τις επιστρέφω πίσω κατάμουτρα.

Ο πληθυντικός στο "χτυπάτε μια τιμωρία" είναι χαρακτηριστικός της διαφοράς που βλέπουμε τα πράγματα. Εγώ δεν είμαι ούτε εκπρόσωπος του Σπόρτιγκ, ούτε μέλος του κάθε club, και κάθε τοποθέτηση μου είχε πάντα αυτό το χαρακτήρα. Κατά συνέπεια δεν οφείλω να ευλογήσω τα γένια κανενός ranger ή sporting club, δεν απολογούμαι για ενέργειες που δεν κάνω ή δεν προκαλώ και δεν δικαιολογώ καμιά έκρηξη βίας όπως εσύ (για πολλοστή φορά) κάνεις.

Προσωπικά ο Ιωνικός Νικαίας μου είναι εξαιρετικά συμπαθής λόγω (και) ... παλαιότητας. Οπότε, αντίθετα με τους προλαλήσαντες "φιλάθλους", εγώ εύχομαι να παραμείνει στην κατηγορία μαζί φυσικά με τον Σπόρτιγκ.
PetranG3
QUOTE(aganaktismenos patisiotis @ Apr 25 2010, 23:09 ) *
Αν και δεν πηγε κανενας παικτης της ΑΕΝΚ στο νοσοκομειο αυτο δεν εχει καμια σημασια. Η διαφορα μας εδω basketike ειναι οτι οταν εγιναν αυτα που εγιναν στα Πατησια με την ΑΕΝΚ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, και το εννοω, δεν τα ειδε κανενας απο τους υπευθυνους για να τα γραψει και να τιμωρηθει ο Σπορτιγκ.
Αυτα που εγιναν στη Νικαια τα εγραψαν οι ρεφερι στο φυλλο αγωνα.


Τωρα για δοντια κτλ, εγω δεν ασχολουμαι καν, γιατι ποτε δεν το εκανα. Θελω ομως να σου πω το εξης.
Καθε χρονο εκει στη Νικαια πλεκετε ιντριγκες. Περσι τα βαλατε με τον Ιωνικο Ν.Φ, τον προεδρο του και τον προπονητη του, βριζοντας και απειλωντας θεους και δαιμονες. Τωρα τα βαζετε με τον Σπορτιγκ, τον τυπο που ειναι στην επιτροπη κτλ.
Εχεις καλη ομαδα οπως λες? Κανεις 2/2 σωζεσαι και αστους αλλους να κουρευονται.

Α!!! Θελω να σου πω κιολας, οτι εδω στα ΠΛΟΥΣΙΑ Πατησια δεν μας πιανει η κριση, και δεν εχουμε ιδεα τι ειναι το ΔΝΤ icon_drunk.gif icon_drunk.gif




Ξερεις φιλε, ''Αγανακτισμενε Πατησσιωτη'', ο ΙΩΝΙΚΟΣ φετος επι της ουσιας εχει μονον μια πενταδα για να παιζει τους αγωνες και μαζι με τις λυσεις απο τον παγκο μιλαμε για 6-7 παιχτες...Οποτε ο ΙΩΝΙΚΟΣ εκανε νικες - υπερβασεις ή προσπαθουσε για αυτες, ειχε στον πλευρο του τον κοσμο του. Αυτον που καμια ομαδα στην εν λογω κατηγορια δεν εχει. Γιατι, οι 200, 300, 400 που πανε και φωναζουν και ενισχυουν την ομαδα, δεν μπορεις να φανταστεις ποση ωθηση δινουν στην ομαδα...Τωρα κεκλεισμενων των θυρων, απο εκει που το γηπεδο θα ηταν καμινι, να θυμιζει πιο πολυ φιλικο, ξερεις πολυ καλα οτι δεν ειναι το ιδιο...
Δε νομιζω να ηταν ιντριγκα φιλε μου...Ριξε μια ματια στις τελευταιες αγωνιστικες περσυ και θα καταλαβεις...πως εχασε ο ΙΩΝΙΚΟΣ απο τον πρωτελευταιο Φιλαθλητικο στη Νικαια, πως γινεται 2 αγωνιστικες πριν το τελος αυτος που εισαι στην ιδια μοιρα βαθμολογικα να παιζει μετα απο σενα και να ξερει το αποτελεσμα σου κλπ.
Δεν το παιζουμε Ρομπεν των Δασων, ουτε κλαιγομαστε, αλλα ΗΜΑΡΤΟΝ, ποση υπομονη και σιωπη πια...

Και θα σου κανβ μια επικληση στη λογικη...Αν ο ΙΩΝΙΚΟΣ για οσα εγιναν στο ματς με το Σπορτιγκ τρωει 1 κεκλεισμενων των θυρων, ο ΠΑΟ, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο ΑΡΗΣ και ο ΠΑΟΚ στο μπασκετ, ποσες πρεπει να φανε...?Μην τρελαθουμε κιολας...
sporting b.c.
http://www.enosi-iliou.gr

QUOTE
ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ Γ'ΕΘΝΙΚΗ...

Μεγαλειώδης εμφάνιση για τους ΑΝΔΡΕΣ της Ένωσης Ιλίου και ''κλείδωμα'' της παραμονής στην Γ'Εθνική απέναντι στο δεύτερο μέχρι εκείνη την ώρα Ηράκλειο.
Τα παιδιά της Ένωσης έκαναν ένα απίστευτο παιχνίδι με υπομονή και επιμονή στις δύσκολες στιγμές...και κατάφεραν να λυγίσουν την αντίσταση του Ηρακλείου που σε κανένα σημείο του αγώνα δεν φάνηκε ικανό να πάρει τη νίκη.
Το σκορ έμεινε κοντά σε όλα τα δεκάλεπτα και στο τέταρτο κατάφερε η Ένωση να ξεφύγει 5-6 πόντους να διατηρήσει τη διαφορά και να κλείσει τον αγώνα με 10...78-68!!!
Από την Ένωση δεν υστέρησε κανείς κάνοντας όλοι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια τους...


Ας δούμε σαν φυσιολογική αυτή την έκπληξη αλλά στη Ρόδο η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη...
ilion_player
QUOTE(sporting b.c. @ Apr 25 2010, 23:28 ) *
http://www.enosi-iliou.gr



Ας δούμε σαν φυσιολογική αυτή την έκπληξη αλλά στη Ρόδο η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη...


Στο post Νο 600 έγραψα ότι οι παίκτες της Ένωσης Ιλίου δεν θα αρκεστούν στους 4 βαθμούς στα 3 επόμενα παιχνίδια και να που δικαιώθηκα. Δυστυχώς η καταραμένη μέση μου με κράτησε στο κρεβάτι και δεν είδα το παιχνίδι. Πάντως η γυναίκα μου και ο γιος μου που το είδαν μου είπαν ότι δεν έπαιξε και τόσο καλά η Ένωση. Επίσης υπήρξε ένα διάστημα 5μιση λεπτών που δεν σφυρίχθηκε ούτε ένα φάουλ κατά του Ηρακλείου. Επειδή δεν μου δένουν όλα αυτά μπορεί κάποιος να κάνει μια αμερόληπτη περίληψη του παιχνιδιού έστω και σε pm για να μάθω τι τελικά ήταν το παιχνίδι; Έκπληξη, καλή εμφάνιση του Ιλίου, φιλική προς το Ηράκλειο διαιτησία, φιλική προς το Ίλιον διαιτησία, μέτρια εμφάνιση του Ιλίου, συνδυασμός κάποιων από τα παραπάνω; Και κάτι άλλο. Ήταν άραγε απαραίτητοι οι 127 πόντοι διαφορά του Ιωνικού προς τα παιδιά της Χαλκίδας; Με μικρότερη διαφορά δεν γινόταν η δουλειά; Το λέω επειδή εγώ προσωπικά μετά το παιχνίδι με την ΑΓΕΧ την είπα στους παίκτες της Ένωσης για το μέγεθος της διαφοράς. Και στο εκτός έδρας παιχνίδι στην Χαλκίδα τα 30 άτομα που ήμασταν στο γήπεδο από την Ένωση, περισσότερο χειροκροτήσαμε τις προσπάθειες των παιδιών της ΑΓΕΧ, παρά αυτές των παικτών της Ένωσης. Κρίμα ρε πατρίδα. Ελπίζω του χρόνου να είσαι σε καλύτερη κατάσταση.
basketikos
QUOTE(ilion_player @ Apr 26 2010, 01:49 ) *
Και κάτι άλλο. Ήταν άραγε απαραίτητοι οι 127 πόντοι διαφορά του Ιωνικού προς τα παιδιά της Χαλκίδας; Με μικρότερη διαφορά δεν γινόταν η δουλειά; Το λέω επειδή εγώ προσωπικά μετά το παιχνίδι με την ΑΓΕΧ την είπα στους παίκτες της Ένωσης για το μέγεθος της διαφοράς. Και στο εκτός έδρας παιχνίδι στην Χαλκίδα τα 30 άτομα που ήμασταν στο γήπεδο από την Ένωση, περισσότερο χειροκροτήσαμε τις προσπάθειες των παιδιών της ΑΓΕΧ, παρά αυτές των παικτών της Ένωσης. Κρίμα ρε πατρίδα. Ελπίζω του χρόνου να είσαι σε καλύτερη κατάσταση.


Δυστυχώς, οταν ξεκινησε το ματς ο Ιωνικος ηταν -82 απο τον Κρονο, και ο Κρονος εχει ενα "ευκολο" ματς με τον Ταυρο την επομενη αγωνιστική. Επίσης καθε 1 ποντος που βαζει στο σακουλι ο Κρονος, σημαινει οτι ο Ιωνικος θελει 1,2 ποντους για να τον καλυψει. Αιτια οτι δεν μετρα η διαφορα ποντων αλλά το πηλικο Επιθεση/Αμυνα.

Αυτο μας εκανε να κυνηγαμε καθε φαση - αυτο εκανε και τον Κρονο να κυνηγα καθε φαση με την Ιεραπετρα την προηγουμενη Κυριακη.

Κριμα για τις 2 εφηβικες ομαδες να αντιμετωπισουν 2 ανδρικες που ειναι σε απολυτη ισοβαθμια στα μεταξυ τους αγωνες.


Blue1965White
Νομίζω πως τα παιδιά της Χαλκίδας καταλαβένουν τη σκοπιμότητα αυτού που έγινε και δεν έχουν πρόβλημα. Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια που με όρεξη και δουλειά είμαι σίγουρος πως θα έχουν.
Αυτό που δεν παρατήρησε κανένας είναι πως η Ιεράπετρα επί 30' ήταν μέσα στο παιχνίδι και διεκδικούσε τη νίκη. Φαίνεται πως η προσπάθεια εκεί επιστρέφει καρπούς.
mrproedros
Γ' Εθνική Ίλιον - Ηράκλειο 78-68 (25-4-10) τέλος

και για τον φίλο που δεν μπόεσε να πάει στο γήπεδο εκτός το βίντεο και φωτογραφίες στο :

www.kretaworldbasket.gr

Ίλιον - Ηράκλειο 78-68
Διαιτητές : Μαντήλας - Παντρευτής (Χαρεμής)
Δεκάλεπτα : 22-26, 44-39, 61-56, 78-68
ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ (Καρακώστας - Μπέκιος): Μπιρμπάκος, Μπέλλας Ι. 21 (3), Σπηλιόπουλος 12, Σκαλωμένος 8, Κοσμίδης 2, Σβορώνος 2, Μπέλλας Ο. 15 (3), Καλαμαράς 4, Φούτσης, Καραγεώργος 8 (1), Αναστασόπουλος 6.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Δημητριάδης - Ράλλης): Κωτούλας, Καραλής 22 (3), Γεωργιόπουλος, Αγαπητός 17 (2), Στεφανάκης 4, Μηλαθιανάκης, Σκόρδος, Πετράκης, Μαυρόπουλος , Κρίτσαλος 15 (1), Αρναουτάκης Μ., Αρναουτάκης Γ. 10.

&" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" />
westside
Απ ότι βλέπω στη μάχη του υποβιβασμού, ο Ιωνικός θεωρητικά πάντα, θα κάνει 1/2 μέχρι το τέλος και θα πρέπει να περιμένει δύο ήττες του Σπόρτινγκ για να υπερισχύσει στην ισοβαθμία... Μία τη Κυριακή στο Ίλιον και μία την τελευταία αγωνιστική εντός από το Ηράκλειο. Για να δούμε...
sporting b.c.
δίκαιο παράπονο από τους χαλκιδαίους...

http://chalkidafans3.blogspot.com

QUOTE
Η ΠΙΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΓΕΧ

Ντροπή σας εκεί στην ΑΓΕΧ.
Για τα καπρίτσια κάποιων πιτσιρικάδων,
για τα χατίρια κάποιων γονιών,
για να περνάει η ώρα σας,
οργιάζεται εις βάρος της ιστορίας της ΑΓΕΧ

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΧΘΕΣ.
ΑΓΕΧ 45-172 ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΕΧ.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΑΣ.
ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ.

ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ
Παίχτες, προπονητές και όποιοι στο διάολο είναι υπεύθυνοι αυτής της ομάδας....

Η ΑΓΕΧ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ ΚΑΝΕΝΟΣ....

ΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΑ ΧΑΤΙΡΙΑ....

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΦΗΒΟΥΣ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
Βρήκαν κάτι έφηβους μπροστά τους και έκαναν επίδειξη δύναμης.
Φαίνεται μέχρι εκεί φτάνουν τα μπασκετικά τους αρχ...δια.
Γιατί αλλιώς δεν θα πάλευαν ακόμα για την σωτηρία τους.
Αυτοί οι μπασκετμπολίστες παίζοντας χθες μπάσκετ χωρίς θέαμα είχαν στόχο μόνο την μπάλα στο καλάθι.
Ο μπασκετικός τους ανδρισμός που δεν μπορούν να αποδείξουν με άλλες ομάδες τον επέδειξαν μόνο εκεί που μπορούσαν. ΣΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ.
rnc3
Γελοία ανακοίνωση... Που έγραψε κάποιος πιτσιρικάς... pffff

Μπορώ άνετα να σηκώσω κάποια ανακοίνωση στο Rangers Neapoli και να γράψω ότι μου κατέβει αλλά δεν θα έχει νόημα από την στιγμή που δεν ξέρω τι μου γίνεται... Έτσι και εδώ δεν ξέρει τι του γίνεται μιας και όλα γίνανε για την διαφορά πόντων...

"Μπασκετικά αχρίδια"... ενδιαφέρον ορισμός - σύντομα και στο λεξικό

Υ.Γ: Το μπάσκετ παίζετε στο γήπεδο, ούτε στα γραφεία της ομοσπονδίας όπως μερικοί θέλουν ούτε στις ανακοινώσεις οπαδών.
RAPTOR
QUOTE(rnc3 @ Apr 26 2010, 20:39 ) *
Γελοία ανακοίνωση... Που έγραψε κάποιος πιτσιρικάς... pffff

Μπορώ άνετα να σηκώσω κάποια ανακοίνωση στο Rangers Neapoli και να γράψω ότι μου κατέβει αλλά δεν θα έχει νόημα από την στιγμή που δεν ξέρω τι μου γίνεται... Έτσι και εδώ δεν ξέρει τι του γίνεται μιας και όλα γίνανε για την διαφορά πόντων...

"Μπασκετικά αχρίδια"... ενδιαφέρον ορισμός - σύντομα και στο λεξικό

Υ.Γ: Το μπάσκετ παίζετε στο γήπεδο, ούτε στα γραφεία της ομοσπονδίας όπως μερικοί θέλουν ούτε στις ανακοινώσεις οπαδών.

Κατ εμε το δικαιοτερο θα ηταν ολοι οι αγωνες των δυο ομαδων να κατακυρωθουν με 20-0 στους αντιπαλους .Μ αυτον τον τροπο δεν θα υπηρχαν αυτα τα απιστευτα αποτελεσματα και ρεκορ.Τα παιχνιδια να γινονταν κανονικα απο την στιγμη που οι εγκεφαλοι της ΕΟΚ το επετρεψαν, για να παιζουν και οι εφηβοι ,αλλα απο την στιγμη που αυτα τα παιδια εγιναν σακκοι του BOX να αναλαμβανε την ευθυνη η Ομοσπονδια και να εδινε τελος σ αυτην την ξευτιλα.Για μενα κανενας Ιωνικος δεν φταιει οταν καποιοι δεν μπορουν να προστατευσουν την αξιπιστια του Πρωταθληματος και την Αξιοπρεπεια της ομαδας τους.
Το ειχα γραψει και παλαιοτερα οτι δεν κατανοω ποιο ειναι το κερδος εφηβων που καθε εβδομαδα ξερουν οτι θα διασυρθουν
παιζοντας καθε 15 μερες μακρια απο την εδρα τους αποκομιζοντας ταλαιπωρια,διασυρμους κοι οικτο.
Ethnikaras
Επειδή σαν παίκτης παλαιότερα έχω βρεθεί σε αυτήν την δυσάρεστη κατάσταση, να παίζω με μια παρέα πιτσιρικάδων συνομήλικων απέναντι σε έτοιμους παίκτες, και μάλιστα με κίνητρο να μας διασύρουν έχω να πω το εξής.
Καμία ντροπή για τα παιδιά, καμία ντροπή και για τον αντίπαλο.
Τα παιδάκια θα βγούνε κερδισμένα από αυτήν την ιστορία, μάθημα είναι αυτό και μάλιστα σημαντικό.
Το χειρότερο δεν είναι να χάσεις με 150 πόντους διαφορά.
Είναι να μην αγωνιστείς καθόλου.
Καμία εμπειρία, κανένα συναίσθημα, απολύτως τίποτα.
Οι έφηβοι της Χαλκίδας και της Ιεράπετρας κάποια στιγμή θα μεγαλώσουν και θα καταλάβουν.
Και τα σωματεία αυτά θα κερδίσουν πολλά από αυτά τα παιδιά.
Ο αντίπαλος αφού τα έφερε έτσι η ζωή και η βαθμολογία, θα κάνει το καθήκον του.
Οι παίκτες του Ιωνικού έχουν να δώσουν λόγο μόνο στο σωματείο και στους οπαδούς τους και σε κανέναν άλλον.
Ο στόχος του Ιωνικού είναι η παραμονή.
Ότι μπορεί να γίνει εντός γηπέδου ώστε η ομάδα του Ιωνικού να κατακτήσει τον στόχο της, θα γίνει.
Νίκη με 200 πόντους διαφορά ;;;
Εάν μπορούν και πρέπει, θα το παλέψουν, αυτό έλειπε.
Αυτός είναι και ο σκοπός ενός ανταγωνιστικού αθλήματος, αλλιώς να μην μετράμε βαθμολογίες και πόντους.
Για μένα λοιπόν δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτήν την ιστορία.
Αλλού είναι τα περίεργα, και είναι εκτός γηπέδου....
Και στους δυο ομίλους....
Τέλος πάντων.
sporting b.c.
Μα όλοι παράπονα για την διαιτησία όταν παίζουν με την ΑΕΝΚ ; Δεν μπορεί να είναι σύμπτωση...

http://www.basketblog.gr
QUOTE
Καταγγελία και ένσταση

Του Νίκου Βαγγέλη
27/04/2010 (14:30)

Η Λιβαδειά έχει φρικτά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με αντίπαλο την Κηφισιά και της καταλογίζει μεγάλο μερίδιο για την ήττα της. Οι Βοιωτοί εξέδωσαν ανακοίνωση-καταγγελία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσαν και ένσταση μετά το τέλος του ματς...

Η ανακοίνωση-καταγγελία:

"Το Δ.Σ. της Α.Ε. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ έπειτα από συνεδρίαση του στις 26-04-2010 καταγγέλλει: Τους διαιτητές ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝ/ΝΟ του Συνδέσμου Αχαΐας & Ηλείας και ΣΙΟΡΕΝΤΑ ΧΡΗΣΤΟ του Συνδέσμου ΒΔ Ελλάδος, Α’ Εθνικής και οι δύο, οι οποίοι ορισμένοι από την ΚΕΔ / ΕΟΚ να διευθύνουν τον αγώνα πρωταθλήματος μπάσκετ Γ’ Εθνικής (2ος Όμιλος Νότου) Α.Ε. Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ - Α.Ε. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ στις 25-04-2010 με συγκεκριμένα μεροληπτικά σφυρίγματα κατά της ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ και υπέρ της ΚΗΦΙΣΙΑΣ στα τελευταία 12’’ του αγώνα "δώρισαν" το ματς στην ΚΗΦΙΣΙΑ στερώντας έτσι από τη ΛΙΒΑΔΕΙΑ:

α) την ανταμοιβή των κόπων και των οικονομικών θυσιών σε τόσο χαλεπούς καιρούς της Διοίκησης και του Προέδρου μιας ολόκληρης χρονιάς για το μπάσκετ, την ομάδα και την πόλη μας.

β) τη σίγουρη 2η θέση του πρωταθλήματος η οποία οδηγεί σε αγώνες κατάταξης τη ΛΙΒΑΔΕΙΑ και υπό προϋποθέσεις (συνδυασμοί αποτελεσμάτων) και την 1η θέση μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για την ομάδα μας.

Κανένα άλλοθι δεν θα δώσουμε στους δύο διαιτητές (αβλεψία, απειρία, ανθρώπινο λάθος) εκ των οποίων ο ένας (Δημόπουλος) αφού πρώτα δεν έδωσε δύο (2) φάουλ αντιαθλητικά υπέρ της ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ η οποία είχε κατοχή 4’’ πριν τη λήξη έδωσε αμέσως 3’’ πριν την λήξη παράβαση εναντίον μας (μεταφορά μπάλας ή διπλή ντρίπλα αυτά ξέρει) και κατοχή στην ΚΗΦΙΣΙΑ και ο άλλος (Σιορέντας) άφησε μπροστά του τον αντίπαλο παίκτη να ντριπλάρει πάνω και έξω από την πλάγια γραμμή αρχικά πιεζόμενος από δύο παίκτες μας και στη συνέχεια να σουτάρει πατώντας την γραμμή του τρίποντου, να ευστοχήσει με την λήξη του χρόνου και να μετρήσει το καλάθι για τρεις πόντους αντί για δύο δίνοντας την νίκη και ίσως το πρωτάθλημα στην ΚΗΦΙΣΙΑ".
ilion_player
Ευχαριστώ πολύ τον φίλο mrproedros για το βίντεο και τις φωτογραφίες του παιχνιδιού. Εύχομαι στο Ηράκλειο να κερδίσει την άνοδό του στην επόμενη κατηγορία. Η Ένωση όπως έμαθα πάει για το 2 στα 2 στα επόμενα παιχνίδια για να τερματίσει όσο γίνεται ψηλότερα στο πρωτάθλημα και θέλει και το κύπελλο για να έχει και στηνφετινή χρονιά ένα τίτλο. Θα προσπαθήσω να είμαι στην Ιεράπετρα την τελευταία αγωνιστική για να συγχαρώ προσωπικά αυτά τα παιδιά για την προσπάθειά τους στο φετινό πρωτάθλημα και ας μην τα ξέρω. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα για μένα είναι νικητές όπως και τα παιδιά της ΑΓΕΧ.
CHE
QUOTE(ilion_player @ Apr 28 2010, 00:19 ) *
Ευχαριστώ πολύ τον φίλο mrproedros για το βίντεο και τις φωτογραφίες του παιχνιδιού. Εύχομαι στο Ηράκλειο να κερδίσει την άνοδό του στην επόμενη κατηγορία. Η Ένωση όπως έμαθα πάει για το 2 στα 2 στα επόμενα παιχνίδια για να τερματίσει όσο γίνεται ψηλότερα στο πρωτάθλημα και θέλει και το κύπελλο για να έχει και στηνφετινή χρονιά ένα τίτλο. Θα προσπαθήσω να είμαι στην Ιεράπετρα την τελευταία αγωνιστική για να συγχαρώ προσωπικά αυτά τα παιδιά για την προσπάθειά τους στο φετινό πρωτάθλημα και ας μην τα ξέρω. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα για μένα είναι νικητές όπως και τα παιδιά της ΑΓΕΧ.


θα χαρούμε να σε δούμε από κοντά, φίλε, και σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Έτσι όπως το λες είναι. Αποχωρούμε από την κατηγορία κι εγώ και τα δεκαεξάχρονα του Α.Ο.Ι. σαν νικητές, και ας λένε ότι θέλουνε όσοι δε μπορούν ή δεν θέλουν να καταλάβουν...κάθε καλάθι των παιδιών φέτος , ήταν για εμάς μια μικρή νίκη.
Προσωπικά τώρα, την ικανοποίηση που πήρα αυτήν την 4η χρονιά στην Γ' , δεν την αλλάζω με τις τρεις προηγούμενες που κυνηγούσαμε σαν βλάκες την άνοδο, πιστεύοντας (και πληρώνοντας) παραμυθατζήδες του συστήματος...(και δεν εννοώ τα παιδιά που πέρασαν από εδώ, που στη συντριπτική τους πλειοψηφία τίμησαν τα λεφτά που πήραν).
Σεβαστές και οι αντίθετες απόψεις περί της συμμετοχής των πιτσιρικάδων στη Γ΄, αλλά όχι από αυτούς που έχουν αντίθετα συμφέροντα και δεν τους αρέσουν τέτοια μοντέλα που χαλούν την πιάτσα (τους).
ΜY WAY, λοιπόν , που τραγουδούσε κι ο FRANKIE. blove.gif

QUOTE(RAPTOR @ Apr 27 2010, 08:33 ) *
Κατ εμε το δικαιοτερο θα ηταν ολοι οι αγωνες των δυο ομαδων να κατακυρωθουν με 20-0 στους αντιπαλους .Μ αυτον τον τροπο δεν θα υπηρχαν αυτα τα απιστευτα αποτελεσματα και ρεκορ.Τα παιχνιδια να γινονταν κανονικα απο την στιγμη που οι εγκεφαλοι της ΕΟΚ το επετρεψαν, για να παιζουν και οι εφηβοι ,αλλα απο την στιγμη που αυτα τα παιδια εγιναν σακκοι του BOX να αναλαμβανε την ευθυνη η Ομοσπονδια και να εδινε τελος σ αυτην την ξευτιλα.Για μενα κανενας Ιωνικος δεν φταιει οταν καποιοι δεν μπορουν να προστατευσουν την αξιπιστια του Πρωταθληματος και την Αξιοπρεπεια της ομαδας τους.
Το ειχα γραψει και παλαιοτερα οτι δεν κατανοω ποιο ειναι το κερδος εφηβων που καθε εβδομαδα ξερουν οτι θα διασυρθουν
παιζοντας καθε 15 μερες μακρια απο την εδρα τους αποκομιζοντας ταλαιπωρια,διασυρμους κοι οικτο.

Mε όλο το σεβασμό στη γνώμη σου, αν δεν το ζήσεις δύσκολο να κατανοήσεις ποτέ...
RAPTOR
QUOTE(CHE @ Apr 28 2010, 02:33 ) *
θα χαρούμε να σε δούμε από κοντά, φίλε, και σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Έτσι όπως το λες είναι. Αποχωρούμε από την κατηγορία κι εγώ και τα δεκαεξάχρονα του Α.Ο.Ι. σαν νικητές, και ας λένε ότι θέλουνε όσοι δε μπορούν ή δεν θέλουν να καταλάβουν...κάθε καλάθι των παιδιών φέτος , ήταν για εμάς μια μικρή νίκη.
Προσωπικά τώρα, την ικανοποίηση που πήρα αυτήν την 4η χρονιά στην Γ' , δεν την αλλάζω με τις τρεις προηγούμενες που κυνηγούσαμε σαν βλάκες την άνοδο, πιστεύοντας (και πληρώνοντας) παραμυθατζήδες του συστήματος...(και δεν εννοώ τα παιδιά που πέρασαν από εδώ, που στη συντριπτική τους πλειοψηφία τίμησαν τα λεφτά που πήραν).
Σεβαστές και οι αντίθετες απόψεις περί της συμμετοχής των πιτσιρικάδων στη Γ΄, αλλά όχι από αυτούς που έχουν αντίθετα συμφέροντα και δεν τους αρέσουν τέτοια μοντέλα που χαλούν την πιάτσα (τους).
ΜY WAY, λοιπόν , που τραγουδούσε κι ο FRANKIE. blove.gif


Mε όλο το σεβασμό στη γνώμη σου, αν δεν το ζήσεις δύσκολο να κατανοήσεις ποτέ...

Φιλε μου τιμω την προσπαθεια που κανετε και να εισαι σιγουρος οτι εχω περασει απο αυτο το καναλι.Εαν εχεις διαβασει παλαιοτερα post μου θα ξερεις οτι δεν διαφωνω με το εγχειριμα αλλα με τον τροπο πυ γινεται αυτο.Αλλο να ειναι προιον σχεδιασμου και με προυποθεσεις(μεσα σε μια στοιχειωδως εμπειρη ομαδα να υπαρχουν και 5-6 μικροι)και αλλο να κατεβαζουμε μικρους επειδη τελειωσαν τα λεφτα και εαν δεν κατεβουμε χανουμε κατηγοριες λογω μηδενισμου.Το σημαντικο εδω και μπαβο σας ειναι οτι δεν πηρατε παικτες να τους πληρωσετε 2-3 μηνες και μετα να τους κοροιδευετε οπως κανουν οι περισσοτερες ομαδες.Παντως επιμενω ως προς το 20-0που προανεφερα γιατι να που τοφερε ο διαολος που οι διαφορες μπορει να ειναι καθοριστικες
basketikos
bball.gif Mε 2 ακομα αγωνιστικες χωρις θεατες τιμωρηθηκε ο Ιωνικος για 'επεισοδια στον αγωνα με την Κηφισια.. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ????

bball.gif Σιγουρα η ΕΟΚ βρισκεται σε καλο δρομο.... Δυο ανθρωποι της και ενας παραγοντας του Σπορτιγκ (και αν ειστε απλοι φιλαθλοι μην 'ψαρωνεται' με δηλωσεις του στυλ η διοικηση του Σπορτιγκ αγαπα τον αθλητισμο, γιατι ΔΕΝ ειναι απλα τα πραγματα για να κερδίσεις ασυλια...) αποφασισε οτι η βια ξεκινα και τελειωνει στην Νικαια.. Καταστρεφουν τοσα και τοσα χρονια τον αθλητισμο, και τωρα τα ΞΑΝΑ-βαζουν με μια Ομαδα που δεν δινει σημασια τι γινεται στα γραφεια-μαγειρια τους..

bball.gif Αν θυμαμαι καλά, ειναι τα ιδια ξεφτερια της Ομοσπονδιας που περσι εβαλε την προτελευταια αγωνιστική το ενα ματς πρωι, για να ξερουν οι αντιπαλοι του Ιωνικου τι αποτελεσμα θελουν. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΙΩΝΙΚΟΣ θα γινει πρωι, για να ξερει απο πριν το Σπορτιγκ το αποτελεσμα...Οπως και περσι... smiley.gif

bball.gif Την αλλη φορα, η παρεα με τον κυριο Παπα***** εψαχναν στα συρταρια για να μας τιμωρησουν την τελευταια αγωνιστικη, και τα καταφεραν εκδικαζοντας, χωρις προσχημα, μια υποθεση μετα απο 40 μερες και 5 αγωνιστικες. Τωρα η υποθεση αυτη εκδικασθηκε σε 10 μερες. ΠΡΟΟΔΟΣ 77.gif

ΥΓ1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ....

ΥΓ2. Χαιρομαι που η Ομαδα της Κηφισιας, δεν αντιμετωπισε κανένα προβλημα στον Πλατωνα.

ΥΓ3. Μολις σηκωσει την κουπα ο Γιαννακης, βλεπω να τρωμε αλλλες 3 αγωνιστικές απο τον μπαρμπα-Γιωργο (και να γραφει αλλη μια γραφική επιφυλλιδα ο Φιλλιπας..)...
sporting b.c.
Πότε γίναμε βασιλιάδες του παρασκηνίου ρε παιδιά ; Αν είχαμε δύναμη θα πέφταμε συνέχεια κατηγορίες από το 2007 ;
Blue1965White
Τι έγινε ρε Παπασταθόπουλε; Την πήρες εργολαβία τη δουλειά με τον Ιωνικό;
Προσωπικά είμαι πολύ περήφανος για το κυνήγι που δέχεται η ομάδα μου από την ομοσπονδία. Η ιστορία αυτή δεν είναι σημερινή, ξεκινάει από τη δεκαετία του 70. Κορυφώθηκε τη δεκαετία του 80, τότε που κάποιοι δε μπορούσαν με τίποτα να πιστέψουν ότι μια συνοικιακή ομάδα από μια φτωχογειτονιά είχε τη ψυχή να κοιτάξει στα μάτια τους "μεγάλους" του ελληνικού μπάσκετ. Το αποκορύφωμα ήταν όταν ετσιθελικά η ομοσπονδία αφαίρεσε από τον Ιωνικό το δικαίωμα για έξοδο στην Ευρώπη και στη θέση του προώθησε το καθωσπρέπει Μαρούσι. Συνεπώς έχουμε δει πολύ χειρότερα, 2 και 3 αγωνιστικές τιμωρία δε μας λένε τίποτα.
Εννοείται πως ο Παπασταθόπουλος είναι απλά το εκτελεστικό όργανο. Αντίπαλος μας είναι ο Αλεξάνδρου όπως παλιότερα ήταν ο Βασιλακόπουλος.


ΕΟΚ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ Η ΝΙΚΑΙΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ
PetranG3
QUOTE(Blue1965White @ Apr 30 2010, 18:50 ) *
Αντίπαλος μας είναι ο Αλεξάνδρου όπως παλιότερα ήταν ο Βασιλακόπουλος.



Ο παλαι ποτε προπονητης μας...?Ως νεωτερος, δεν τα ξερω αυτα....
Πραγματικα αδιανοητα πραγματα...!Στο παιχνιδι με την Κηφισια, εκτος απο κατι νερα μεσα στο παρκε, δεν εγιναν τιποτα μα τιποτα αλλο...Το παραμικρο ομως...Δεν εχω λογια...

ΙΩΝΙΚΑΡΑ παιξε δυνατα...ΕΛΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ και ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ για να θυμουνται...!ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ...!
Blue1965White
QUOTE
Ο παλαι ποτε προπονητης μας...?


Δυστυχώς αυτός ο άνθρωπος υπήρξε και μέλος του Ιωνικού.
sporting b.c.
QUOTE(PetranG3 @ Apr 30 2010, 16:54 ) *
Πραγματικα αδιανοητα πραγματα...!Στο παιχνιδι με την Κηφισια, εκτος απο κατι νερα μεσα στο παρκε, δεν εγιναν τιποτα μα τιποτα αλλο...Το παραμικρο ομως...Δεν εχω λογια...


Ο Καρούσης μας τελείωσε από την Α2 (19 Ιαν. 08) για υβριστικά συνθήματα... Πάλι είχαμε το παρασκήνιο εμείς ;
Blue1965White
Εκ παραδρομής ανέφερα τον "κύριο" Παπαχαραλάμπους ως Παπασταθόπουλο. Ελπίζω να μη φάμε 5-6 αγωνιστικές επιπλέον για το ολίσθημα...
rnc3
ΕΟΚ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ Η ΝΙΚΑΙΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ !!!!

Θέλουν μάχες εκτός μπάσκετ... θα τις έχουν οι "κύριοι" που "αγαπάνε" το μπάσκετ.
sporting b.c.
Νέα τιμωρία ; Δεν έχει αναρτηθεί πουθενά ! Πληροφορία από "μέσα" είναι ;
Blue1965White
QUOTE(sporting b.c. @ Apr 30 2010, 19:06 ) *
Νέα τιμωρία ; Δεν έχει αναρτηθεί πουθενά ! Πληροφορία από "μέσα" είναι ;



Δε σας ενημέρωσε ακόμα ο ''κύριος" Παπαχαραλάμπους; 'Οσο περνάνε τα χρόνια μειώνονται τα αντανακλαστικά. Ο άνθρωπος είναι μεγάλος σε ηλικία και δε μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μαζί. Προς το παρόν έχει αναλάβει εργολαβικά τον υποβιβασμό του Ιωνικού.
sporting b.c.
γιατί τόση εμπάθεια ; δεν εξετάζεται η πιθανότητα να υπάρχει βάση στις κρίσεις και στις τιμωρίες ;
mhtsakos
QUOTE(melrok @ Apr 25 2010, 23:21 ) *
Μεγιστο παιχνιδι σημερα μεταξυ Κηφισιας-Λειβαδιας με σκορ αλα τελικου Ελλας-Γαλλια 67-66!Αν και ουδετερος θα πω οτι η διατησια εκρινε το αποτελεσμα.Πολλες παραβασεις στα τελευταια 30'' που ευνοησαν τους γηπεδουχους.Η Λειβαδια ελειξε μεγαλη ψυχη.Τα υπολοιπα αργοτερα.

Εκ μέρους των παιχτών της Α.Ε.Λιβαδειάς θα ήθελα να καταγγείλω τα όσα έγιναν στο παιχνίδι μεταξύ της Α.Ε.Ν.ΚΗΦΙΣΙΑΣ και της ομάδας μας Α.Ε.Λιβαδειας που σκοπό είχαν την ήττα της ομάδας μας και την στέρηση της τελευταίας ελπίδας για άνοδο αλλά ακόμη και της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ.



Μετά από 39:55 λεπτά παιχνιδιού και ενώ απέμεναν 5.8 για το τέλος του παιχνιδιού η ομάδα μας είχε κερδίσει την κατοχή παίζοντας καταπληκτική άμυνα και ενώ το σκορ είναι 64-66 υπέρ της ομάδας μας:

δεν δίνεται καταφανέστατο αντιαθλητικό φάουλ εις βάρος του αθλητή της ομάδας μας ΔΕΛΕΓΚΟΥ νο10 από τους παίχτες της Κηφισιάς που κρατούσαν την φανέλα και εφόσον η μπάλα δεν είναι ενεργή η παράβαση είναι αντιαθλητικό φάουλ όπως ορίζει ο κανονισμός.

η μπάλα πήγε στον αθλητή της ομάδας μας ΠΟΛΙΤΗ νο6 που ούτε σε αυτόν καταλογίζεται φάουλ από αθλητή της Κηφισιάς και ενώ κάνει μόλις μια ΝΤΡΙΜΠΛΑ προσπαθεί να πασάρει στον αθλητή της ομάδας ΒΕΛΛΙΟ νο 11 που έφευγε μόνος του στο αντίπαλο καλάθι ο διαιτητής σφυρίζει προς έκπληξη όλων μας μεταφορά(palming). η κατοχή αδίκως πηγαίνει στην ομάδα της Κηφισιάς οι της οποίας έχουν μια τελευταία ευκαιρία (αφού τους το επέτρεψαν οι διαιτητές) να διεκδικήσουν το ματς.



3:5 και η κατοχή στην ομάδα της Κηφισιάς όπου προσπαθεί να τροφοδοτήσει κάποιον παίχτη της και εκεί παρενέβη ο παίχτης της ομάδας μας ΨΑΛΤΟΥ νο 15 και προσπαθώντας να κλέψει την μπάλα την πετάει έξω και ενώ απομένουν 2:7 για το τέλος.



2:7 για το τέλος και επαναφορά μπροστά από το πάγκο μας. Η εισαγωγή της μπάλας γίνεται στον αθλητή της ομάδας της Κηφισιάς ΝΙΚΗΤΑΚΗ νο4 και ενώ προσπαθεί να αποφύγει τους 2 παίχτες μας που του κάνουν double-team ΤΕΡΜΑΤΖΙΔΗ νο7 και ΠΟΛΙΤΗ νο6 πατάει έξω από το γήπεδο (ούτε καν την πλάγια γραμμή) και βάζει ένα απίστευτο σουτ μεν αλλά καθόλου έγκυρο δε, καθώς πατούσε έξω ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ την ώρα που ΝΤΡΙΜΠΛΑΡΕ και μετά εκτέλεσε την προσπάθεια η οποία ήταν για 2 πόντους και θα έστελνε το ματς στη παράταση. Ατύπως όμως γιατί είπαμε ο αθλητής νο4 ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου



ο διαιτητής της γραμμής μετράει το καλάθι και μάλιστα 3ποντο προς έκπληξη του πάγκου μας που διαμαρτύρεται δίνοντας την νίκη στην ομάδα της Κηφισιάς και στερώντας από εμάς τη δίκαιη νίκη μας και τις όποιες ελπίδες μπορεί να έχουμε για την πρώτη θέση καθώς η διαφορά με την Κηφισιά θα ήταν στον ένα βαθμό και στην ισοβαθμία η ομάδα μας θα είναι καλύτερη καθώς θα την έχουμε κερδίσει 2 ΦΟΡΕΣ.



Ζητούμε από τις αρμόδιες αρχές να εξετάσουν προσεχτηκά το βίντεο του αγώνα και να αναλύσουν την επίμαχη φάση που κρίνει το παιχνίδι και να σκεφτούν τις προσπάθειες που κάναμε εμείς ΕΝΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.

τους θυμίζουμε επίσης ότι υπάρχει δεδικασμένο μεταξύ της Α.Ε.Κ και του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ που ενώ ο αγώνας είχε κατοχυρωθεί υπέρ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ με εκπρόθεσμο καλάθι. η επιτροπή εξέτασε το βίντεο και κατοχύρωσε τον αγώνα στην Α.Ε.Κ.

διότι το καλάθι ήταν εκπρόθεσμο... πόσο μάλλον όταν ένας παίχτης είναι εκτός ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.



Επίσης θέλουμε να καταγγείλουμε τον κ.ΑΠΟΣΚΙΤΗ που η εταιρεία του ήταν υπεύθυνη για την καταγραφή του εν λόγω αγώνα, (είναι παλιός αθλητής και παλιός προπονητής και τον θαυμάζαμε για το ήθος του) ότι μερολήπτησε κατά της ομάδας μας σβήνοντας από το DVD τις επίμαχες φάσεις, καθώς μας είπε ότι πατήθηκε το καλώδιο ή ο μικρός που ήταν στο γήπεδο δεν πάτησε εγκαίρως το PLAY. Δια μαγείας μάλλον στις φάσεις που αδικούμαστε εμείς και η ομάδα μας.



Του ζητάμε να παραδώσει το πρωτότυπο DVD επαρκές χωρίς τα απαραίτητα κοψίματα που έγιναν είτε από λάθος είτε εσκεμμένα για να δικαιωθούμε πανηγυρικά.

Να είστε σίγουροι ότι δεν θα μιλάγαμε ως αθλητές αυτή τη στιγμή αν δεν είχαμε βγει έξω από τα ρούχα μας.



με τιμή οι παίχτες της Α.Ε.ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
vosporos
QUOTE(mhtsakos @ May 1 2010, 22:24 ) *
Εκ μέρους των παιχτών της Α.Ε.Λιβαδειάς θα ήθελα να καταγγείλω τα όσα έγιναν στο παιχνίδι μεταξύ της Α.Ε.Ν.ΚΗΦΙΣΙΑΣ και της ομάδας μας Α.Ε.Λιβαδειας που σκοπό είχαν την ήττα της ομάδας μας και την στέρηση της τελευταίας ελπίδας για άνοδο αλλά ακόμη και της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ.



Μετά από 39:55 λεπτά παιχνιδιού και ενώ απέμεναν 5.8 για το τέλος του παιχνιδιού η ομάδα μας είχε κερδίσει την κατοχή παίζοντας καταπληκτική άμυνα και ενώ το σκορ είναι 64-66 υπέρ της ομάδας μας:

δεν δίνεται καταφανέστατο αντιαθλητικό φάουλ εις βάρος του αθλητή της ομάδας μας ΔΕΛΕΓΚΟΥ νο10 από τους παίχτες της Κηφισιάς που κρατούσαν την φανέλα και εφόσον η μπάλα δεν είναι ενεργή η παράβαση είναι αντιαθλητικό φάουλ όπως ορίζει ο κανονισμός.

η μπάλα πήγε στον αθλητή της ομάδας μας ΠΟΛΙΤΗ νο6 που ούτε σε αυτόν καταλογίζεται φάουλ από αθλητή της Κηφισιάς και ενώ κάνει μόλις μια ΝΤΡΙΜΠΛΑ προσπαθεί να πασάρει στον αθλητή της ομάδας ΒΕΛΛΙΟ νο 11 που έφευγε μόνος του στο αντίπαλο καλάθι ο διαιτητής σφυρίζει προς έκπληξη όλων μας μεταφορά(palming). η κατοχή αδίκως πηγαίνει στην ομάδα της Κηφισιάς οι της οποίας έχουν μια τελευταία ευκαιρία (αφού τους το επέτρεψαν οι διαιτητές) να διεκδικήσουν το ματς.



3:5 και η κατοχή στην ομάδα της Κηφισιάς όπου προσπαθεί να τροφοδοτήσει κάποιον παίχτη της και εκεί παρενέβη ο παίχτης της ομάδας μας ΨΑΛΤΟΥ νο 15 και προσπαθώντας να κλέψει την μπάλα την πετάει έξω και ενώ απομένουν 2:7 για το τέλος.



2:7 για το τέλος και επαναφορά μπροστά από το πάγκο μας. Η εισαγωγή της μπάλας γίνεται στον αθλητή της ομάδας της Κηφισιάς ΝΙΚΗΤΑΚΗ νο4 και ενώ προσπαθεί να αποφύγει τους 2 παίχτες μας που του κάνουν double-team ΤΕΡΜΑΤΖΙΔΗ νο7 και ΠΟΛΙΤΗ νο6 πατάει έξω από το γήπεδο (ούτε καν την πλάγια γραμμή) και βάζει ένα απίστευτο σουτ μεν αλλά καθόλου έγκυρο δε, καθώς πατούσε έξω ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ την ώρα που ΝΤΡΙΜΠΛΑΡΕ και μετά εκτέλεσε την προσπάθεια η οποία ήταν για 2 πόντους και θα έστελνε το ματς στη παράταση. Ατύπως όμως γιατί είπαμε ο αθλητής νο4 ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου



ο διαιτητής της γραμμής μετράει το καλάθι και μάλιστα 3ποντο προς έκπληξη του πάγκου μας που διαμαρτύρεται δίνοντας την νίκη στην ομάδα της Κηφισιάς και στερώντας από εμάς τη δίκαιη νίκη μας και τις όποιες ελπίδες μπορεί να έχουμε για την πρώτη θέση καθώς η διαφορά με την Κηφισιά θα ήταν στον ένα βαθμό και στην ισοβαθμία η ομάδα μας θα είναι καλύτερη καθώς θα την έχουμε κερδίσει 2 ΦΟΡΕΣ.



Ζητούμε από τις αρμόδιες αρχές να εξετάσουν προσεχτηκά το βίντεο του αγώνα και να αναλύσουν την επίμαχη φάση που κρίνει το παιχνίδι και να σκεφτούν τις προσπάθειες που κάναμε εμείς ΕΝΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.

τους θυμίζουμε επίσης ότι υπάρχει δεδικασμένο μεταξύ της Α.Ε.Κ και του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ που ενώ ο αγώνας είχε κατοχυρωθεί υπέρ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ με εκπρόθεσμο καλάθι. η επιτροπή εξέτασε το βίντεο και κατοχύρωσε τον αγώνα στην Α.Ε.Κ.

διότι το καλάθι ήταν εκπρόθεσμο... πόσο μάλλον όταν ένας παίχτης είναι εκτός ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.



Επίσης θέλουμε να καταγγείλουμε τον κ.ΑΠΟΣΚΙΤΗ που η εταιρεία του ήταν υπεύθυνη για την καταγραφή του εν λόγω αγώνα, (είναι παλιός αθλητής και παλιός προπονητής και τον θαυμάζαμε για το ήθος του) ότι μερολήπτησε κατά της ομάδας μας σβήνοντας από το DVD τις επίμαχες φάσεις, καθώς μας είπε ότι πατήθηκε το καλώδιο ή ο μικρός που ήταν στο γήπεδο δεν πάτησε εγκαίρως το PLAY. Δια μαγείας μάλλον στις φάσεις που αδικούμαστε εμείς και η ομάδα μας.



Του ζητάμε να παραδώσει το πρωτότυπο DVD επαρκές χωρίς τα απαραίτητα κοψίματα που έγιναν είτε από λάθος είτε εσκεμμένα για να δικαιωθούμε πανηγυρικά.

Να είστε σίγουροι ότι δεν θα μιλάγαμε ως αθλητές αυτή τη στιγμή αν δεν είχαμε βγει έξω από τα ρούχα μας.



με τιμή οι παίχτες της Α.Ε.ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

με τους διαιτητες που ειχατε τι περιμενατε??????
mhtsakos
QUOTE(vosporos @ May 1 2010, 22:26 ) *
με τους διαιτητες που ειχατε τι περιμενατε??????


τι εννοεις?????
vosporos
QUOTE(mhtsakos @ May 2 2010, 01:10 ) *
τι εννοεις?????

ΨΑΞΕ να δεις τι εκεναν φετος στα παιχνιδια που επαιξαν φετος κ θα καταλαβεις....
sporting b.c.
2ος Όμιλος Νότου
Λιβαδειάς 17.00 ΑΕ Λιβαδειάς – ΑΓΕ Χαλκίδας Κάλφα, Χαϊνα – Βασιλείου
Λίντο 17.00 Ηράκλειο ΟΑΑ – ΑΟ Ιωνικός Νικαίας Κιούρκας, Τσάλλας – Κουρκουνάκης
Ζ.Αλεξάνδρου 17.00 Ιωνικός ΑΣ Ν.Φιλ/φειας - ΑΕ Ν.Κηφισιάς Αντερριώτης, Παυλόπουλος – Ευστρατίου
Αγ.Δημητρίου (Νέο) 17.00 ΓΣ Κρόνος Αγ.Δημ. – ΑΕ Αίολος/Ταύρος 06 Τραγάκης, Καλογερόπουλος Φ. – Αλιφραγκής
Σαλπέα 17.00 ΑΦΜΣ Φοίνιξ – ΓΣ Διαγόρας Ρόδου Λουκαράκης, Λιότσος – Τσίχλας
Κανήθου 17.00 ΑΕ Εξω Παναγίτσας – ΑΟ Ιεράπετρα Μαμασούκα, Σπυρόπουλος – Χρήστου
Β’ Ιλίου 17.00 ΑΟ Ενωση Ιλίου – ΑΟ Σπόρτιγκ Κανακάρης, Τσαχάκης – Κουλούρης
westside
QUOTE(margiou3 @ Mar 7 2010, 22:09 ) *
Όπως τα είπε ο Πετραν...Αυτό με το εισιτήριο είναι από τα άγραφα....! Εσείς "κύριοι" από το Ιλιον τόσο ανάγκη έχετε για έσοδα στην ομάδα που σας έσωσαν τα 12 εισιτήρια που κόψατε από τους φίλους του Ιωνικού?? 3*12=36 ευρω...! ! ! ! ! !

Είναι σοβαρά πράγματα αυτά...Κουλουρτζήδες....! Αντί να επιδιώκεται να έρθει κόσμος στο γήπεδο σας,τον διώχνετε με αυτό τον τρόπο....? Και όταν ένας φίλαθλος αρνήθηκε να υποστεί αυτή την γελοιότητα να φωνάζετε την αστυνομία να επέμβει...?

Είστε σοβαροί...? Τέτοια φιλοξενία είδατε εσείς στον Πλάτωνα στον πρώτο γύρω...? Δίπλα μας καθόσασταν και δεν σας μίλησε κανείς... Άλλα ρόδα είναι και γυρίζει κύριοι...

Σε όσους δεν ξέρουν να φιλοξενούν αρμόζει ανάλογη συμπεριφορά....του χρόνου (πρώτα να μείνουμε) 5 ευρω εισιτήριο και στην κερκίδα πίσω από την μπασκετα...

Έλεος στην τελική...!

Στα αγωνιστικά κρίμα... Προσοχή στην μουρμούρα και όλα για όλα με Σπορτινγκ...!

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.