Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' Εθνική 2009-10 2ος 'Ομιλος Νότου
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
leone
QUOTE(basketikos @ Mar 16 2010, 00:41 ) *
bball.gif Για τις ομαδες που κυνηγανε την σωτηρια, η Αγια Παρασκευη εβαλε το χερακι της - 2 καλά αποτελεσματα στον ποντο και αρκετες ελπιδες οτι θα αποφυγει τον υποβιβασμο.

- Ματς κλειδι την αλλη αγωνιστική: Παναγιτσα-Κρονος /αλλα και Σπορτιγκ-Λειβαδια.

Ο Ιωνικος
Παμε για 5 νικες. (Ιεραπετρα, Ταυρο, Χαλκιδα, Ηρακλειο εκτος / Διαγορα, Κηφισια Λειβαδια εντος) - κατα την γνωμη μου η Ροδος ειναι η δυσκολη και σημαντικη νικη που θα μας επιτρεψει αισιοδοξια.

Ο Κρονος
- αν χάσει τα 3 εκτος σε Παναγιτσα, Σπορτιγκ και τελευταια αγωνιστική στην Κηφισια, κανει 3 νικες εντος (Ταυρο, Ιεραπετρα, και ΙλιοΝ).
Καθε παραπάνω νικη του Κρονου, στελνει χαμηλότερα το Σπορτιγκ, ή την Παναγιτσα.

Το Σπορτιγκ
- Μπορει να κανει 3 μπορει και 5 νίκες (χανοντας σε Φιλαδελφεια, εχοντας το Ηρακλειο τελευταια αγωνιστικη, και ματς ντερμπυ με Παναγιτσα/Κρονο στα Πατησια)
- Καθε νίκη του Σπορτιγκ στα Πατησια στελνει Παναγιτσα/Κρονο μπρος τα κάτω..

Η Παναγιτσα
- εχει 2 νικες σιγουρες, και μετα "βουνο" που μπορει να το ανεβει, αλλα μπορει και να καταρρευσει (παει στο Σπορτιγκ, φιλοξενει το Ηρακλειο που αν εχει κερδισει την Κηφισια παει για ανοδο..)
- αν χάσει απο τον Κρόνο, τοτε ναι, αυτη ειναι η ομαδα που δεν εχει πολλες ελπιδες..

Για τον Ιωνικό η νικη -που εκανε το Ιλιον ηταν καλη - γιατι μας εχει 2-0 νικες και μας τα χαλαει ολα σε σε ισοβαθμιες

ΥΓ. Βlue1965white εχεις απολυτο δικιο



Φίλε Μπασκετικέ,
Καλοί οι υπολογισμοί αλλά εκτιμώ ότι θα δούμε εκπλήξεις ,γιατί πολλές ομάδες είναι λίγο "χύμα" με πιό 'χύμα" το ΙΛΙΟΝ.
Το γράφω με κεφαλαία γιατί απ' ό,τι διαβάζω, διάφοροι ψάχνονται για παρεξηγήσεις με το πως είναι η γενική και τα ρέστα...
Για τα υπόλοιπα θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ η ομάδα σου είναι ,καλώς ή κακώς, πρώτη για υποβιβασμό, εκτός και γίνουν τίποτα θαύματα σαν τα περυσινά!
Κρίμα να συζητάμε στην Γ' Εθνική για ομάδες όπως ο Σπορτινγκ και οι δύο Ιωνικοί!
Κατά την γνώμη μου οι πιό "μπασκετικοί" παίκτες βρίσκονται στον Διαγόρα, την Κηφισιά, το Σπόρτινγκ και το Ηράκλειο.
Αλλοι παράγοντες, ορθολογισμός-οικονομικά-μικρότητες, έρχονται να διαμορφώσουν την αγωνιστική εικόνα και έτσι βλέπουμε την βαθμολογία που υπάρχει τώρα!!
'Οσο για τα υπόλοιπα της περασμένης Κυριακής, πάντα με το βλέμμα του ουδέτερου, να μου επιτρέψεις τις εξής παρατηρήσεις:
-Απαράδεκτη η στάση των οργανωμένων "φιλάθλων" του Ιωνικού. Σαφώς καμμία σχέση με τους άλλους μισούς Ιωνικούς που παρέμεναν ήρεμοι και ψύχραιμοι. Ευθύνη 100% του συλλόγου γιατί εκτός από τα γνωστά που λέμε ( πολιτική αθλητικής παιδείας κ.λ.π.) υπάρχει και το τυπικό του πράγματος: Ο φαλακρούλης με το μπλέ t-shirt που είχε θέση στον πάγκο του Ιωνικού μαζί με έναν ψαρομάλλη (θα μπορούσε να ήταν και παππούς τους)με γκρί μπουφάν διηύθυναν την "ορχήστρα" πριν την έναρξη του ματς.Μετά έτρεχαν, για να μην πλακωθούν με την αστυνομία και γίνουν τα χειρότερα.
Εάν, που δεν γνωρίζω, πέντε - δέκα βλάκες έκαναν κάτι στον α' γύρο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνουν τα ίδια ανάποδα.Εδώ είναι οι σοβαροί σύλλογοι: Απομονώνουν τους ανεγκέφαλους και ξέρεις κάτι; Αν είναι "μάγκες" καλούν τον άλλο σύλλογο του λένε "ελάτε φιλοξενούμενοι" και αν ο άλλος την πατήσει από τους βλάκες του, τον "ξεβρακώνουν" κανονικά.Αλλά αυτό θέλει "άντερα" για να γίνει. Είμαστε η χώρα με τους πιό καταρτισμένους φιλάθλους σε ό,τι έχει να κάνει με το μπάσκετ και τατυτόχρονα η χώρα που τους έχει βάλει στην κυριολεξία στην άκρη με αποτέλεσμα να ακούγονται οι κρυγές μιας μειοψηφίας που εξυπηρετεί ανίκανους παράγοντες, παράγοντες λαμόγια και περίεργες διοικήσεις ομοσπονδιών.
Λυπάμαι που και εγώ παρασύρθηκα και αντί να κρίνουμε τις ομάδες (αγωνιστικά) μιλάμε για τους κρετίνους που στην συγκεκριμένη περίπτωση μπαίνοντας στο γήπεδο δεν άφηναν και την ομάδα τους να κάνει ζέσταμα! Για να τελειώνω με αυτό, ο Ιωνικός πρέπει, δυστυχώς, να τιμωρηθεί.
- Στα αγωνιστικάπου έχεις γράψει, μάλλον δεν κράτησες καλές σημειώσεις : Ο Σ.Παπάνογλου, που ήταν πραγματικά ήρεμος και αρχηγός, πιεσμένος όμως, δεν έβαλε πόντο στο Α' ημίχρονο (άντε να έβαλε 2- 3). Στο Β' που απελευθερώθηκε σκόραρε κατα συρροή.Μην ξεχνάς ότι τον έκανε αλλαγή δυό φορές. Ακριβώς το ίδιο και ο Κουρής που όμως πρέπει να γίνει πιό απλός και ομαδικός.
Από τον Ιωνικό το νο8, ανεξάρτητα από την παικτική αξία του,κάνει ζημιά στην ομάδα του. Στο άκρο αντίθετο το 11 και και το 9.
Κατά την γνώμη μου το 11 του Ιωνικού ήταν ουσιστικά καλύτερος για την ομάδα του όπως και το 7 του Σπόρτινγκ ( νομίζω Καραμπάτσος) που παίζει άμυνα πολύ ανώτερης κατηγορίας και όπως δείχνει πρέπει να είναι άτομο υψηλής ευφυϊας .Διαβάζει γήπεδο, για όσους έχουν παίξει το άθλημα και με άριστο σωματότυπο. Πολύ χρήσιμος.Δεν είναι μόνο το σκοράρισμα που πρέπει να στεκόμαστε.
Για να αστειευτώ λίγο: δεν φαντάζομαι να μην τον ανέφερες επειδή απ' ό,τι έμαθα τον πήραν από τον αιώνιο αντίπαλο την Προοδευτική?
Πάντως ήταν ένα καλό ματς, αλλά και με διαιτησία που δεν διαμόφωσε αποτέλεσμα παρά τα συγκεκριμένα 3 "υψηλής χειρουργικής" σφυρίγματα που δεν έδωσαν εις βάρος του Ιωνικού εκτός απο το βασικό που θα έπρεπε να είχαν κάνει:Να διακόψουν τον αγώνα! Εκπλήσσομαι με τις δηλώσεις Χρυσόγελου , άν έγιναν, που δεν το πιστεύω.

ΕΥΧΗ: Να γυρίσουν οι τρείς ομάδες εκεί που ανήκουν :Στην Α1. Είναι κάτι περισσότερο απο πολυτέλεια για τη Γ' Εθνική.







rodosbasket
Καταρχην να πω οτι εχω ξαναγραψει με το nickname "rodios", αλλα δεν ξερω για πιο λογο, δεν μπορω να μπω και ετσι εκανα νεο λογαριασμο(αυτο για να μην θεωρηθω διπλοεγγραφη απο τους mods).
θα ηθελα να αναφερθω σε ορισμενα πραγματα που διαβασα και σε αλλα που ειδα και ξεκινω:
ο διαγόρας εχασε γιατι δεν πηγε ποτε στο γηπεδο...η ομαδα ειχε μεινει στο ατυχημα του προεδρου και σαφως επηρεασμενη επαιζε χωρις μυαλο και τραγικα ποσοστα ευστοχιας.Παντως ειναι το δευτερο σημαντικο παιχνιδι(το πρωτο ηταν στο ηρακλειο),που η ομαδα εμφανιζεται σαφως κατωτερη των περιστασεων και φαινεται λιγη για τετοια ματς.Τωρα ο αγωνας ηρακλειο-κηφισια κρινει τα παντα:αν κερδισει η κηφισια τοτε θα ειναι σιγουρα πρωτη και εμεις με το ηρακλειο θα παλεψουμε για την δευτερη θεση που οδηγει στα μπαραζ...αν κερδισει το ηρακλειο θα εχει δρομο ακομη και η πρωτη και η δευτερη θεση, με το ηρακλειο να εχει προβαδισμα και εμας να μην ελπιζουμε πια ουτε στο μπαραζ.
Καποιος φιλος εγραψε οτι η κηφισια παιζει μπασκετ φοβερο...θα μου επιτρεψετε να διαφωνησω καθως πιστευω οτι παιζει δωστε την μπαλα στον νικητακη κατα το, δωστε την μπαλα στον νικολακη που ελεγε ο πολιτης το '87.Ο νικητακης ειναι πολυ καλος και πλαισιωμενος με 11 ακομη παικτες τουλαχιστον β' εθνικης ειναι αποτυχια που εχουν ηδη χασει 3 φορες αλλα και το μπασκετ που παιζουν...φυσικα δεν αποτελει αυτο μομφη για το προπονητικο τιμ αφου η ομαδα μαλλον θα ανεβει ετσι ή αλλιως αλλα οχι και να λεμε οτι βλεπουμε απο την κηφισια φανταστικο μπασκετ με one man show kai τους αντιπαλους 2 κλασεις πιο κατω!!!
Καλο μπασκετ κατα την γνωμη μου παιζουν(βγαζω εξω τον διαγορα),το ηρακλειο και το ιλιον και δεν ξερω καθολου την λιβαδεια...αλλα οι αποψεις ξερετε ειναι σαν την ............,ολοι εχουν απο μια!!!
Φιλοι του sporting νομιζω οτι δεν δικαιουστε να μιλατε για φιλοξενια ειδικα εσεις που ολοι ξερουν τι γινετε στο γηπεδο σας και ντροπιαζουν την ιστορια του ιστορικου συλλογου που υποστηριζετε...
Απο την αλλη δεν επικροτω τα οσα εγιναν στη νικαια αλλα φανταζομαι τι τους κανατε στο πρωτο γυρο εσεις με αρχηγο τον προπονητη σας(θεωρω οτι οσοι σπορτιγκιτες γραφετε εδω ειστε κυριοι και ετσι φαινεται και δεν εχετε σχεση με "αυτους",αλλα απομονωστε τους βρε παιδια και το οφελος θα ειναι μεγαλυτερο σε βαθος χρονου).
επισης να πω οτι και εγω πληρωσα εισητηριο και στο ιλιον και στην κηφισια και νομιζω οτι ετσι πρεπει να γινεται .Που ειναι το κακο παιδια στο να πληρωσω 3 ευρω τη στιγμη που η εσκα εχει 5 ευρω εισητηριο?Ας μπαινουνε τσαμπα οι τοπικοι δεν με πειραζει αλλα να κανω θεμα για 3 ευρω νομιζω οτι ειναι λιγο υπερβολη!
Τελος ευχομαι η ανοδος να κριθει εντός γηπεδου και ο ιστορικος ιωνικος αλλα και ο εξισου μεγαλος sporting να εξασφαλισουν τη σωτηρια τους ...
Υ.Γ.:αν κερδισει η κηφισια στο ηρακλειο και βγουμε δευτεροι δεν με χαλαει καθολου γιατι και ο βορας αλλα και ο αλλος ομιλος του νοτου ειναι σιγουρα χαμηλοτερου επιπεδου απο τον δικο μας και ετσι νομιζω οτι υπαρχουν βασιμες ελπιδες για το μπαραζ!!!
basketikos
Eπιτέλους, μαζευτήκαμε, ζωντανέψαμε, και οχι μόνο αυτό αλλά έχουμε και τεκμηριωμέvα post. Εστω και αν διαφωνώ σε ορισμενα απο αυτά που γραφονται. Leone, rodios, επρεπε να μπει η Ανοιξη πρωτα ρε παιδια;;;.

bball.gif Κριμα για το Σπορτιγκ, κριμα και για μας. Στην αθλητική ζωη χρειάζεται ΟΡΑΜΑ, ΣΥΝΕΣΗ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ, και ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ για να καταφερεις να πας μπροστα. Εφτασα 40+ και δεν εχω καταφερει να βρω πολλους που να διαθετουν και τα 4. Οσοι ειχαν τα 3 πρωτα δεν ειχαν την δυνατοτητα για το 4ο. Συνεπως..

bball.gif Ιωνικος-Σπορτιγκ - 1 (δεν θέλω να μείνω στα του ημιχρόνου-αλλα με αναγκάζουν οι περιστάσεις).
Οπως είπα δεν ειναι καθόλου τιμητικά.Και θα ηθελα να ειχαν αποφευχθει. Και θα προσπαθω να μην ξαναγινουν. Αν υπάρχουν ευθύνες υπάρχουν στους ανθρωπους του Ιωνικού; Δεν τις αρνουμαι (αν και η αναφορα σε συγκεριμένα προσωπα ειναι αδικη και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα).Αλλά εχω μια απορία: Εισαι αστυνομικός διευθυντης και εχεις ενημερωθει για ολη 'φαμπρικα΄που στηθηκε εδω και καιρο, μεσω fb του στυλ 'θα σας καψουμε με φωτοβολιδες μεσα στην Νικαια" "ερχομαστε κομμουνια" , θα κανουμε θα δειξουμε..( 68.gif 68.gif 68.gif ) και δεν ξερεις να προστατευσεις την κατασταση;;; ΟΧΙ μοναδες περιφρουσης δεν εχει δυνατοτητες να βαλει ο Ιωνικος και γι' αυτο ειχε ζητησει και πετυχε την παρουσια 10πλασιων αστυνομων στον αγωνα, οταν ενημερώθηκε για τις προκλήσεις και το κλιμα... Και αυτοι, τα κανανε τουλαχιστον μπαχαλο...Μια παρατηρηση επίσης - και δεν αφορα τους καθόλα αγαπητους Σπορτιγκιτες γραφουν στο φορουμ: Πρεπει να ενταθει η προσπαθεια για να απομονωθουν οσοι δουλευαν βδομαδες για να γινει μπαχαλο την Κυριακη...

bball.gif Ιωνικος-Σπορτιγκ - 2 (ή για "να τιμησω τις σημειώσεις μου"):
Για τον Παπανογλου μιλησα συνολικά, δεν εχεις αδικο για το αρχικο αγωνιστικο "μουδιασμα", αλλά ηταν καλός συνολικα για την πιεση που δεχθηκε. Καλος παικτης για την κατηγορια (Βεβαια και εδω ενα συγνωμη για ολα αυτα που δημιουργησε στα Πατησια 68.gif θα ειχε βοηθήσει. ετσι δεν ειναι; Κουρης, βοηθά ειναι ανωριμος, και ειπα: δουλεια, δουλεια, και θα κανει πολλά. Και κλεινω με το Σπορτιγκ: Επικαλούμε δηλωσεις που έγιναν, και ειναι προφανες οτι το ματς της Κυριακης το εκρινε το αγωνιστικο παθος και μόνο αυτο.

bball.gif ΟΧΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ. ΑS SIMPLE AS THAT. Περσι, με τα αντιξοα γεγονοτα το σώσαμε, φετος εχουν πέσει 4 - ο 5ος ειναι μεγαλο ερωτηματικο (πιστευω οτι η ΚΑΠ θα σωθει και ο 5ος παει σε μπαραζ). Μαλον η ενταση της Κυριακης οδηγει σε αλλες εκτιμησεις. Η Ομαδα που ειδε ο Leone ηταν χωρις Καββαδα - μεγαλη διαφορα. Είμαστε λιγοι μεν, καλοί δε. Με Καββαδα, και ωριμοτητα θα κανει 5 νικες που νομιζω ειναι αρκετες.
Το 8 ο Κουρης στα 38 με τεραστια προσφορα. Respect & μονο Respect στον Ιωνικο, που ξερουμε να τιμαμε οσους μας τιμανε. Τσολατος, Ντακουλιας οι αλλοι αναφερθεντες. Προσφερουν πολλά οπως και οι αλλοι - εχουμε παραπονο μόνο απο όσους σταματησαν στην μέση της χρονιας.
(Μια νοτα προσωπικης αισιοδοξίας: ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΜΕ -ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ. ΨΗΛΑ)

bball.gif Ενταξει το ΙλιοΝ μπορει και να κλεινεται - πλάκα τους καναμε, γιατι παρεξηγηθηκαν icon_drunk.gif icon_drunk.gif - Τα παιδια απο την Νικαια δεν τα πειραξαν τα 3 Ευρω, αν και δεν ειναι ευκαταφρόνητα. Είναι σπαστική η διακριση. Εσεις τι λετε;;;
Σαν ομαδα, ναι ειναι ασταθής, στο β γυρο δεν ειχαν καμμια σχεση με τον α, αλλά, βαση προγραμματος, δεν λεει και πολλα αυτο. Εχει κανει escape ήδη.

bball.gif Διαγορα δεν εχω δει, ισως ειναι καλος, για βαθμολογικους λογους ελπίζω οχι- Η Κηφισιά μου αρεσε, και εχει μεγάλο το βαθος. Δεν ξερω αν ειναι 'διαστημικο' το μπασκετ, αλλα θελεις να εχεις εναν Νικητακη, Παναγιωταρακο, Κριτσαλο. Ετσι δεν συμβαινει και με τους 3 πρωτοπορους;; Λειβαδια..χμμ... μαλλον χαθηκαν ολα..

bball.gif Καλή συνεχεια σε ολους - μικροτερη βαθμολογική συγκομιδη απο αυτους που προσπαθουμε να προσπερασουμε - να μειωθούν τα κακώς κειμενα - και για μας εκει στον Πλατωνα, τα αυτα: Παντα νικες, Παντα κοσμο, Παντα κόσμια, Παντα Ιωνικος
westside
QUOTE(rodosbasket @ Mar 17 2010, 23:51 ) *
Καταρχην να πω οτι εχω ξαναγραψει με το nickname "rodios", αλλα δεν ξερω για πιο λογο, δεν μπορω να μπω και ετσι εκανα νεο λογαριασμο(αυτο για να μην θεωρηθω διπλοεγγραφη απο τους mods).
θα ηθελα να αναφερθω σε ορισμενα πραγματα που διαβασα και σε αλλα που ειδα και ξεκινω:
ο διαγόρας εχασε γιατι δεν πηγε ποτε στο γηπεδο...η ομαδα ειχε μεινει στο ατυχημα του προεδρου και σαφως επηρεασμενη επαιζε χωρις μυαλο και τραγικα ποσοστα ευστοχιας.Παντως ειναι το δευτερο σημαντικο παιχνιδι(το πρωτο ηταν στο ηρακλειο),που η ομαδα εμφανιζεται σαφως κατωτερη των περιστασεων και φαινεται λιγη για τετοια ματς.Τωρα ο αγωνας ηρακλειο-κηφισια κρινει τα παντα:αν κερδισει η κηφισια τοτε θα ειναι σιγουρα πρωτη και εμεις με το ηρακλειο θα παλεψουμε για την δευτερη θεση που οδηγει στα μπαραζ...αν κερδισει το ηρακλειο θα εχει δρομο ακομη και η πρωτη και η δευτερη θεση, με το ηρακλειο να εχει προβαδισμα και εμας να μην ελπιζουμε πια ουτε στο μπαραζ.
Καποιος φιλος εγραψε οτι η κηφισια παιζει μπασκετ φοβερο...θα μου επιτρεψετε να διαφωνησω καθως πιστευω οτι παιζει δωστε την μπαλα στον νικητακη κατα το, δωστε την μπαλα στον νικολακη που ελεγε ο πολιτης το '87.Ο νικητακης ειναι πολυ καλος και πλαισιωμενος με 11 ακομη παικτες τουλαχιστον β' εθνικης ειναι αποτυχια που εχουν ηδη χασει 3 φορες αλλα και το μπασκετ που παιζουν...φυσικα δεν αποτελει αυτο μομφη για το προπονητικο τιμ αφου η ομαδα μαλλον θα ανεβει ετσι ή αλλιως αλλα οχι και να λεμε οτι βλεπουμε απο την κηφισια φανταστικο μπασκετ με one man show kai τους αντιπαλους 2 κλασεις πιο κατω!!!
Καλο μπασκετ κατα την γνωμη μου παιζουν(βγαζω εξω τον διαγορα),το ηρακλειο και το ιλιον και δεν ξερω καθολου την λιβαδεια...αλλα οι αποψεις ξερετε ειναι σαν την ............,ολοι εχουν απο μια!!!
Φιλοι του sporting νομιζω οτι δεν δικαιουστε να μιλατε για φιλοξενια ειδικα εσεις που ολοι ξερουν τι γινετε στο γηπεδο σας και ντροπιαζουν την ιστορια του ιστορικου συλλογου που υποστηριζετε...
Απο την αλλη δεν επικροτω τα οσα εγιναν στη νικαια αλλα φανταζομαι τι τους κανατε στο πρωτο γυρο εσεις με αρχηγο τον προπονητη σας(θεωρω οτι οσοι σπορτιγκιτες γραφετε εδω ειστε κυριοι και ετσι φαινεται και δεν εχετε σχεση με "αυτους",αλλα απομονωστε τους βρε παιδια και το οφελος θα ειναι μεγαλυτερο σε βαθος χρονου).
επισης να πω οτι και εγω πληρωσα εισητηριο και στο ιλιον και στην κηφισια και νομιζω οτι ετσι πρεπει να γινεται .Που ειναι το κακο παιδια στο να πληρωσω 3 ευρω τη στιγμη που η εσκα εχει 5 ευρω εισητηριο?Ας μπαινουνε τσαμπα οι τοπικοι δεν με πειραζει αλλα να κανω θεμα για 3 ευρω νομιζω οτι ειναι λιγο υπερβολη!
Τελος ευχομαι η ανοδος να κριθει εντός γηπεδου και ο ιστορικος ιωνικος αλλα και ο εξισου μεγαλος sporting να εξασφαλισουν τη σωτηρια τους ...
Υ.Γ.:αν κερδισει η κηφισια στο ηρακλειο και βγουμε δευτεροι δεν με χαλαει καθολου γιατι και ο βορας αλλα και ο αλλος ομιλος του νοτου ειναι σιγουρα χαμηλοτερου επιπεδου απο τον δικο μας και ετσι νομιζω οτι υπαρχουν βασιμες ελπιδες για το μπαραζ!!!
Φίλε μου πραγματικά συμφωνώ 100% σε ότι γράφεις!!! Και νόμιζα ότι μόνο εγώ τα έβλεπα όλα τόσο διαφορετικά..

[quote name='leone' date='Mar 17 2010, 17:12 ' post='393451']
Φίλε Μπασκετικέ,
Καλοί οι υπολογισμοί αλλά εκτιμώ ότι θα δούμε εκπλήξεις ,γιατί πολλές ομάδες είναι λίγο "χύμα" με πιό 'χύμα" το ΙΛΙΟΝ.
Το γράφω με κεφαλαία γιατί απ' ό,τι διαβάζω, διάφοροι ψάχνονται για παρεξηγήσεις με το πως είναι η γενική και τα ρέστα...


Εχεις παρακολουθήσει το Ίλιον και εκφράζεις αυτή την άποψη??? Τεκμηρίωσε τη σε παρακαλώ...
Blue1965White
QUOTE
επισης να πω οτι και εγω πληρωσα εισητηριο και στο ιλιον και στην κηφισια και νομιζω οτι ετσι πρεπει να γινεται .Που ειναι το κακο παιδια στο να πληρωσω 3 ευρω τη στιγμη που η εσκα εχει 5 ευρω εισητηριο?Ας μπαινουνε τσαμπα οι τοπικοι δεν με πειραζει αλλα να κανω θεμα για 3 ευρω νομιζω οτι ειναι λιγο υπερβολη!


Φίλε Ρόδιε δεν κάνουμε θέμα τα 3 ευρώ. Κάνουμε θέμα ότι κλήθηκε η αστυνομία να πετάξει έξω όσους δεν ήθελαν (και είχαν αυτό το δικαίωμα) να τα δώσουν. Μπορεί κάποιος εθελοντικά να δώσει όχι 3 αλλά 103 ευρώ γιατί έτσι γουστάρει.

QUOTE
Για τα υπόλοιπα θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ η ομάδα σου είναι ,καλώς ή κακώς, πρώτη για υποβιβασμό, εκτός και γίνουν τίποτα θαύματα σαν τα περυσινά!


Φίλε leone τα περσινά θαύματα έγιναν για να πέσει ο Ιωνικός (της Νίκαιας). Επειδή τη συγκεκριμένη πρόταση σου τη θεωρώ λίγο "περίεργη" πες μας αν θες τι ακριβώς εννοείς. Τουλάχιστον βάσει αγωνιστικής εικόνας ο Ιωνικός έπρεπε να ήταν 1-2 θέσεις πιο ψηλά πέρισυ.

QUOTE
Ο φαλακρούλης με το μπλέ t-shirt που είχε θέση στον πάγκο του Ιωνικού μαζί με έναν ψαρομάλλη (θα μπορούσε να ήταν και παππούς τους)με γκρί μπουφάν διηύθυναν την "ορχήστρα" πριν την έναρξη του ματς.Μετά έτρεχαν, για να μην πλακωθούν με την αστυνομία και γίνουν τα χειρότερα.


Δεν είναι κρίμα να κατηγορείς ανθρώπους που πριν τον αγώνα έκαναν παρεναίσεις στον κόσμο να είναι κόσμιος και να μην δημιουργηθούν καταστάσεις, και μόλις αντιλήφθηκαν ότι υπάρχουν προβλήματα μπήκαν στη μέση να κατευνάσουν;

QUOTE
Για να τελειώνω με αυτό, ο Ιωνικός πρέπει, δυστυχώς, να τιμωρηθεί.


Εδώ συμφωνούμε. Ο Ιωνικός πρέπει να τιμωρηθεί. Νομίζω πως η τιμωρία της επίπληξης είναι η πλέον δίκαιη και αρμόζουσα αν λάβουμε υπόψη μας τα όσα ακριβώς διαδραματίστηκαν. Είμαι σίγουρος ότι η ομοσπονδία δε θα θελήσει να αλλοιώσει το πρωτάθλημα εις βάρος του Ιωνικού (τουλάχιστον όχι για 2η φορά, για όσους θυμούνται τι είχε συμβεί πέρισυ με την εν κρυπτώ αλλάγή ώρας του παιχνιδιού του Ιπποκράτη), από τη στιγμή μάλιστα που δεν τιμώρησε το Σπόρτιγκ όταν ξυλοκοπήθηκε η αποστολή της Κηφισιάς και ενώ ήταν ήδη υπότροπος. Οτιδήποτε πέρα από την επίπληξη θα είναι εκ του πονηρού με σκοπό την αλλοίωση του πρωταθλήματος.

ΥΓ1 Ευχαριστούμε όλους τους "ουδέτερους" για τη συμπάθεια τους προς την ομάδα μας. Προσωπικά εκτιμώ περισσότερο τους μη ουδέτερους που λένε στα ίσια ότι θέλουν να πουν.

ΥΓ2 Δεν πήρα απάντηση για το ποιος έκανε τις διαπραγματεύσεις με την αστυνομία για τη μετακίνηση των οργανωμένων του Σπόρτιγκ στον Πλάτωνα.
leone
QUOTE(basketikos @ Mar 18 2010, 00:46 ) *
Eπιτέλους, μαζευτήκαμε, ζωντανέψαμε, και οχι μόνο αυτό αλλά έχουμε και τεκμηριωμέvα post. Εστω και αν διαφωνώ σε ορισμενα απο αυτά που γραφονται. Leone, rodios, επρεπε να μπει η Ανοιξη πρωτα ρε παιδια;;;.

bball.gif Κριμα για το Σπορτιγκ, κριμα και για μας. Στην αθλητική ζωη χρειάζεται ΟΡΑΜΑ, ΣΥΝΕΣΗ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ, και ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ για να καταφερεις να πας μπροστα. Εφτασα 40+ και δεν εχω καταφερει να βρω πολλους που να διαθετουν και τα 4. Οσοι ειχαν τα 3 πρωτα δεν ειχαν την δυνατοτητα για το 4ο. Συνεπως..

bball.gif Ιωνικος-Σπορτιγκ - 1 (δεν θέλω να μείνω στα του ημιχρόνου-αλλα με αναγκάζουν οι περιστάσεις).
Οπως είπα δεν ειναι καθόλου τιμητικά.Και θα ηθελα να ειχαν αποφευχθει. Και θα προσπαθω να μην ξαναγινουν. Αν υπάρχουν ευθύνες υπάρχουν στους ανθρωπους του Ιωνικού; Δεν τις αρνουμαι (αν και η αναφορα σε συγκεριμένα προσωπα ειναι αδικη και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα).Αλλά εχω μια απορία: Εισαι αστυνομικός διευθυντης και εχεις ενημερωθει για ολη 'φαμπρικα΄που στηθηκε εδω και καιρο, μεσω fb του στυλ 'θα σας καψουμε με φωτοβολιδες μεσα στην Νικαια" "ερχομαστε κομμουνια" , θα κανουμε θα δειξουμε..( 68.gif 68.gif 68.gif ) και δεν ξερεις να προστατευσεις την κατασταση;;; ΟΧΙ μοναδες περιφρουσης δεν εχει δυνατοτητες να βαλει ο Ιωνικος και γι' αυτο ειχε ζητησει και πετυχε την παρουσια 10πλασιων αστυνομων στον αγωνα, οταν ενημερώθηκε για τις προκλήσεις και το κλιμα... Και αυτοι, τα κανανε τουλαχιστον μπαχαλο...Μια παρατηρηση επίσης - και δεν αφορα τους καθόλα αγαπητους Σπορτιγκιτες γραφουν στο φορουμ: Πρεπει να ενταθει η προσπαθεια για να απομονωθουν οσοι δουλευαν βδομαδες για να γινει μπαχαλο την Κυριακη...

bball.gif Ιωνικος-Σπορτιγκ - 2 (ή για "να τιμησω τις σημειώσεις μου"):
Για τον Παπανογλου μιλησα συνολικά, δεν εχεις αδικο για το αρχικο αγωνιστικο "μουδιασμα", αλλά ηταν καλός συνολικα για την πιεση που δεχθηκε. Καλος παικτης για την κατηγορια (Βεβαια και εδω ενα συγνωμη για ολα αυτα που δημιουργησε στα Πατησια 68.gif θα ειχε βοηθήσει. ετσι δεν ειναι; Κουρης, βοηθά ειναι ανωριμος, και ειπα: δουλεια, δουλεια, και θα κανει πολλά. Και κλεινω με το Σπορτιγκ: Επικαλούμε δηλωσεις που έγιναν, και ειναι προφανες οτι το ματς της Κυριακης το εκρινε το αγωνιστικο παθος και μόνο αυτο.

bball.gif ΟΧΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ. ΑS SIMPLE AS THAT. Περσι, με τα αντιξοα γεγονοτα το σώσαμε, φετος εχουν πέσει 4 - ο 5ος ειναι μεγαλο ερωτηματικο (πιστευω οτι η ΚΑΠ θα σωθει και ο 5ος παει σε μπαραζ). Μαλον η ενταση της Κυριακης οδηγει σε αλλες εκτιμησεις. Η Ομαδα που ειδε ο Leone ηταν χωρις Καββαδα - μεγαλη διαφορα. Είμαστε λιγοι μεν, καλοί δε. Με Καββαδα, και ωριμοτητα θα κανει 5 νικες που νομιζω ειναι αρκετες.
Το 8 ο Κουρης στα 38 με τεραστια προσφορα. Respect & μονο Respect στον Ιωνικο, που ξερουμε να τιμαμε οσους μας τιμανε. Τσολατος, Ντακουλιας οι αλλοι αναφερθεντες. Προσφερουν πολλά οπως και οι αλλοι - εχουμε παραπονο μόνο απο όσους σταματησαν στην μέση της χρονιας.
(Μια νοτα προσωπικης αισιοδοξίας: ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΜΕ -ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ. ΨΗΛΑ)

bball.gif Ενταξει το ΙλιοΝ μπορει και να κλεινεται - πλάκα τους καναμε, γιατι παρεξηγηθηκαν icon_drunk.gif icon_drunk.gif - Τα παιδια απο την Νικαια δεν τα πειραξαν τα 3 Ευρω, αν και δεν ειναι ευκαταφρόνητα. Είναι σπαστική η διακριση. Εσεις τι λετε;;;
Σαν ομαδα, ναι ειναι ασταθής, στο β γυρο δεν ειχαν καμμια σχεση με τον α, αλλά, βαση προγραμματος, δεν λεει και πολλα αυτο. Εχει κανει escape ήδη.

bball.gif Διαγορα δεν εχω δει, ισως ειναι καλος, για βαθμολογικους λογους ελπίζω οχι- Η Κηφισιά μου αρεσε, και εχει μεγάλο το βαθος. Δεν ξερω αν ειναι 'διαστημικο' το μπασκετ, αλλα θελεις να εχεις εναν Νικητακη, Παναγιωταρακο, Κριτσαλο. Ετσι δεν συμβαινει και με τους 3 πρωτοπορους;; Λειβαδια..χμμ... μαλλον χαθηκαν ολα..

bball.gif Καλή συνεχεια σε ολους - μικροτερη βαθμολογική συγκομιδη απο αυτους που προσπαθουμε να προσπερασουμε - να μειωθούν τα κακώς κειμενα - και για μας εκει στον Πλατωνα, τα αυτα: Παντα νικες, Παντα κοσμο, Παντα κόσμια, Παντα Ιωνικος





Κατ' αρχήν χαίρομαι για την σύγκλιση απόψεων αγωνιστικών και, ξανά δυστυχώς, εξωαγωνιστικών.
Όταν ανακατεύεσαι με τα πίτουρα σε τρώνε οι κόττες.Σημαίνει, πάμε παρακάτω γιατί νομίζω ότι δεν είναι για εμάς αυτά.
Ναί, αν έκανε ό,τι λες ο Παπάνογλου είναι λάθος. Πάντως τα περί "κουμμούνια και τα λοιπά" είναι πραγματικά ντροπή, στη λογική των ιδεολογικών εκκαθαρίσεων, αχταρμάς με τα χουλιγκάνια.Ανάθεμα κι αν ξέρουν τι σημαίνει κομμουνισμός , σοσιαλισμός και στο τέλος δημοκρατία. Γιατί αν γνώριζαν και όχι μόνο οι Σποτιγκίτες ή οι Ιωνικοί, θα άφηναν και τον αντίπαλο ( αγωνιστικά ) να είναι παρών και να φωνάζει για την ομάδα του. Νομίζω συμφωνούμε!

Για τα αγωνιστικά διευκρινίζω ότι τα ονόματα των παικτών του Ιωνικού τα γνωρίζω , αλλά για λόγους δικής μου αρχής αναφέρομαι σε αριθμούς. Όντως ο Κουρής έχει προσφέρει αλλά είναι λάθος να μιλάει συνέχεια στους συμπαίκτες του. Υπάρχει και εκνευρισμός.

Δεν έγραψες για το 7 του Σπορτινγκ. Μη φοβάσαι που ήταν στη Προο- ( Εν τάξει! Πλάκα κάνω ).

Να ξεκαθαρίσω: Καλά κάνεις και πιστεύεις στην ομάδα σου. Η εκτίμηση που κάνω είναι καθαρά με βάση τα αγωνιστικά, που έχω δεί μέχρι τώρα! Αν πέρναγε από το χέρι μου θα ήθελα διαφορετική τύχη για τις τρείς ομάδες. Δεν είναι ρατσιστικό αλλά είναι μπασκετική ιεροσυλία να κινδυνεύουν ή να πέσει κάποιος από τους τρεις και να μένουν άλλοι. Αλλά το έγραψες στην αρχή.

Μιά μεγάλη παράλειψη! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά (και των δύο ομάδων )γιατί ήταν σοβαροί, έμειναν μακρυά από τσαμπουκάδες και απέδειξαν για μιά ακόμα φορά ότι μπορούν να είναι το παράδειγμα. Στο τέλος, όλοι στην πλάτη τους "παίζουν" δυστυχώς.Αλλά αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές, αυτοί πρέπει να μιλάνε. Και το επισημαίνω γιατί έχω δει ΚΑΙ φέτος παιγνίδια με "αγριότητες" φιλάθλων και των ανθρώπων με τα γκρι ( όχι μόνο σε Σπόρτινγκ και Ιωνικό ) αλλά τους αθλητές ,δόξα τω θεώ, μακρυά - πολύ μακρυά από αυτά.

Α! Έφτασε η Άνοιξη αλλά για σκέψου: Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι!!!
yellow riv
QUOTE(rodosbasket @ Mar 17 2010, 23:51 ) *
Καταρχην να πω οτι εχω ξαναγραψει με το nickname "rodios", αλλα δεν ξερω για πιο λογο, δεν μπορω να μπω και ετσι εκανα νεο λογαριασμο(αυτο για να μην θεωρηθω διπλοεγγραφη απο τους mods).
θα ηθελα να αναφερθω σε ορισμενα πραγματα που διαβασα και σε αλλα που ειδα και ξεκινω:
ο διαγόρας εχασε γιατι δεν πηγε ποτε στο γηπεδο...η ομαδα ειχε μεινει στο ατυχημα του προεδρου και σαφως επηρεασμενη επαιζε χωρις μυαλο και τραγικα ποσοστα ευστοχιας.Παντως ειναι το δευτερο σημαντικο παιχνιδι(το πρωτο ηταν στο ηρακλειο),που η ομαδα εμφανιζεται σαφως κατωτερη των περιστασεων και φαινεται λιγη για τετοια ματς.Τωρα ο αγωνας ηρακλειο-κηφισια κρινει τα παντα:αν κερδισει η κηφισια τοτε θα ειναι σιγουρα πρωτη και εμεις με το ηρακλειο θα παλεψουμε για την δευτερη θεση που οδηγει στα μπαραζ...αν κερδισει το ηρακλειο θα εχει δρομο ακομη και η πρωτη και η δευτερη θεση, με το ηρακλειο να εχει προβαδισμα και εμας να μην ελπιζουμε πια ουτε στο μπαραζ.
Καποιος φιλος εγραψε οτι η κηφισια παιζει μπασκετ φοβερο...θα μου επιτρεψετε να διαφωνησω καθως πιστευω οτι παιζει δωστε την μπαλα στον νικητακη κατα το, δωστε την μπαλα στον νικολακη που ελεγε ο πολιτης το '87.Ο νικητακης ειναι πολυ καλος και πλαισιωμενος με 11 ακομη παικτες τουλαχιστον β' εθνικης ειναι αποτυχια που εχουν ηδη χασει 3 φορες αλλα και το μπασκετ που παιζουν...φυσικα δεν αποτελει αυτο μομφη για το προπονητικο τιμ αφου η ομαδα μαλλον θα ανεβει ετσι ή αλλιως αλλα οχι και να λεμε οτι βλεπουμε απο την κηφισια φανταστικο μπασκετ με one man show kai τους αντιπαλους 2 κλασεις πιο κατω!!!
Καλο μπασκετ κατα την γνωμη μου παιζουν(βγαζω εξω τον διαγορα),το ηρακλειο και το ιλιον και δεν ξερω καθολου την λιβαδεια...αλλα οι αποψεις ξερετε ειναι σαν την ............,ολοι εχουν απο μια!!!
Φιλοι του sporting νομιζω οτι δεν δικαιουστε να μιλατε για φιλοξενια ειδικα εσεις που ολοι ξερουν τι γινετε στο γηπεδο σας και ντροπιαζουν την ιστορια του ιστορικου συλλογου που υποστηριζετε...
Απο την αλλη δεν επικροτω τα οσα εγιναν στη νικαια αλλα φανταζομαι τι τους κανατε στο πρωτο γυρο εσεις με αρχηγο τον προπονητη σας(θεωρω οτι οσοι σπορτιγκιτες γραφετε εδω ειστε κυριοι και ετσι φαινεται και δεν εχετε σχεση με "αυτους",αλλα απομονωστε τους βρε παιδια και το οφελος θα ειναι μεγαλυτερο σε βαθος χρονου).
επισης να πω οτι και εγω πληρωσα εισητηριο και στο ιλιον και στην κηφισια και νομιζω οτι ετσι πρεπει να γινεται .Που ειναι το κακο παιδια στο να πληρωσω 3 ευρω τη στιγμη που η εσκα εχει 5 ευρω εισητηριο?Ας μπαινουνε τσαμπα οι τοπικοι δεν με πειραζει αλλα να κανω θεμα για 3 ευρω νομιζω οτι ειναι λιγο υπερβολη!
Τελος ευχομαι η ανοδος να κριθει εντός γηπεδου και ο ιστορικος ιωνικος αλλα και ο εξισου μεγαλος sporting να εξασφαλισουν τη σωτηρια τους ...
Υ.Γ.:αν κερδισει η κηφισια στο ηρακλειο και βγουμε δευτεροι δεν με χαλαει καθολου γιατι και ο βορας αλλα και ο αλλος ομιλος του νοτου ειναι σιγουρα χαμηλοτερου επιπεδου απο τον δικο μας και ετσι νομιζω οτι υπαρχουν βασιμες ελπιδες για το μπαραζ!!!



Καλό μπάσκετ το Ηράκλειο? Εκεί και αν έχουμε one man show (Κρίτσαλος)!
Φίλε συγγνώμη αλλά η Κηφισιά λογικό είναι να στηρίζεται αρκετά στον Νικητάκη, αλλά και οι άλλοι 11 είναι πολύ καλοί, πιο αθλητικοί παίκτες και σαφώς καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα, με καλύτερο προπονητή και συγκεκριμένη φιλοσοφία παιχνιδιού η οποία και χωρίς τον Νικητάκη τις προηγούμενες χρονιές ήταν εμφανής.
Ο δε Διαγόρας έχει 5-6 ποιοτικούς παίκτες, οκ, αλλά ως εκεί, το μπάσκετ που παίζει είναι πολύ μέτριο.
basketikos
QUOTE(leone @ Mar 18 2010, 13:48 ) *
Για τα αγωνιστικά διευκρινίζω ότι τα ονόματα των παικτών του Ιωνικού τα γνωρίζω , αλλά για λόγους δικής μου αρχής αναφέρομαι σε αριθμούς. Όντως ο Κουρής έχει προσφέρει αλλά είναι λάθος να μιλάει συνέχεια στους συμπαίκτες του. Υπάρχει και εκνευρισμός.

Δεν έγραψες για το 7 του Σπορτινγκ. Μη φοβάσαι που ήταν στη Προο- ( Εν τάξει! Πλάκα κάνω ).

Να ξεκαθαρίσω: Καλά κάνεις και πιστεύεις στην ομάδα σου. Η εκτίμηση που κάνω είναι καθαρά με βάση τα αγωνιστικά, που έχω δεί μέχρι τώρα! Αν πέρναγε από το χέρι μου θα ήθελα διαφορετική τύχη για τις τρείς ομάδες. Δεν είναι ρατσιστικό αλλά είναι μπασκετική ιεροσυλία να κινδυνεύουν ή να πέσει κάποιος από τους τρεις και να μένουν άλλοι. Αλλά το έγραψες στην αρχή.

Μιά μεγάλη παράλειψη! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά (και των δύο ομάδων )γιατί ήταν σοβαροί, έμειναν μακρυά από τσαμπουκάδες και απέδειξαν για μιά ακόμα φορά ότι μπορούν να είναι το παράδειγμα. Στο τέλος, όλοι στην πλάτη τους "παίζουν" δυστυχώς.Αλλά αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές, αυτοί πρέπει να μιλάνε. Και το επισημαίνω γιατί έχω δει ΚΑΙ φέτος παιγνίδια με "αγριότητες" φιλάθλων και των ανθρώπων με τα γκρι ( όχι μόνο σε Σπόρτινγκ και Ιωνικό ) αλλά τους αθλητές ,δόξα τω θεώ, μακρυά - πολύ μακρυά από αυτά.

Α! Έφτασε η Άνοιξη αλλά για σκέψου: Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι!!!


bball.gif Για το μεγαλο break του ημιχρόνου, συμφωνουμε. Ας αστιευτούμε για να παμε παρακάτω: Καναμε τον αγωνα διαρκειας ΝΒΑ (2 h 20') αλλά εισιτηριο ΝΒΑ 50 Ευρω δεν βαλαμε. Α ρε γενναιοδωρη μπασκετομανα 77.gif 77.gif 77.gif - Μας χρωστατε !!!

bball.gif Χρησιμη η διευκρινηση για τα νουμερα των αθλητων (ειχα αρχισει να μην καταλαβαινω αν ξερεις ή περναγες απο το γηπεδο icon_drunk.gif ): Εχουμε παρει ειδικά τσιροτα 40λεπτου για το 8 - αλλά αυτος εκει. Στον πρωτο αγωνα που ΔΕΝ θα κανει παρατηρηση σε συμπαικτη, θα του δωσουμε ειδικο πριμ (ποσο ανοιχτο, αφου αυτο δεν προκειται να γινει ποτε). Το καλο οτι τον εχουν μαθει ολοι και ετσι δεν 'τα παιρνουν'.

bball.gif Ο πρωην της Προκοκο εκανε καλα και πήγε σε αξιοπρεπή συλλογο 69.gif 69.gif 69.gif, εδειξε καλος, αλλα δεν ειπαμε τιποτα για το 14 που ηρθε πισω στο Σπορτιγκ απο τον Ιωνικο - πιστωστε λιγο την προοδο του σε εμας βρε παλληκαρια..

bball.gif ΙΩΝΙΚΟΣ: Σε Λειβαδια, σε Διαγορα, σε Κρονο (χωρις Καββαδα), σε Εξω Παναγιτσα, σε Σπορτιγκ. 5 Παιχνιδια εκτος, 2 νικες (μονο δυστυχώ) και 3 ματς που θα μπορουσαν να ειχαμε κερδισει. Ενας σχολιασμος 'καθαρά με βάση τα αγωνιστικά' θα ελεγε οτι επρεπε να ειμαστε σιγουρα στην 6αδα και οχι να παλευουμε για την αποφυγη της 'επικινδυνης' 9ης θέσης.
Μια γνωμη γι' αυτο?

bball.gif ΥΓ. Αγωνιστική ανοιξη για μας δεν μπορει να ερθει πριν την επιστροφη στις Α1-Α2.







margiou3
Να τιμωρηθεί ο Ιωνικός...Για όλα όσα έγιναν...!


Βέβαια ανατρέχοντας στα ποστ του πρώτου μεταξύ μας αγώνα δεν είδα κανέναν να ζητάει τιμωρία του Σεραφείμ για το μπουκάλι που πέταξε στην κερκίδα...Αλλα τότε δεν έπρεπε να υπάρξει τιμωρία διότι ο Σεραφείμ το έκανε στο τέλος του αγώνα...

Όπως επίσης δεν υπάρχει τιμωρία για κάτι που γίνεται έξω ακριβώς από το γήπεδο...


Όλοι εδώ μέσα (Ιωνικοί και Σπορτιγκιτες) καταδικάζουμε την βια,δεκτό και λογικό...

Όμως είμαστε όλοι αντικειμενικοί? ( χωρίς να λέω πως είμαι εγώ αυτός)

Βλέπω ανακοινώσεις από το Σπορτινγκ ,στον πρώτο γύρο όμως όταν ο προπονητής σας έλεγε τον διαιτητή Που_ _η και Καρι_ _η και ο Σεραφείμ οργίαζε με την συμπεριφορά του δεν είδα ούτε ανακοινώσεις ούτε τίποτα...

Τότε μάλλον τα είχατε βάλει με την διαιτησία....!


Και όταν λέτε γίνεται προσπάθεια να απομονώσουμε αυτούς που κάνουν της φασαρίες,τι εννοείτε κύριοι? μαζευόσαστε 80 άτομα και δεν μπορείτε να τους βρείτε?

Τους ξέρω εγώ ποιοι είναι...και δεν είναι πιτσιρικάδες...Μερικοί έχουν ξεπεράσει και τα 30...


Εμείς δεν έχουμε τίποτα με την ομάδα ούτε με τον κόσμο του Σπορτινγκ...

Έχουν απόλυτο δίκιο στα όσα λένε για την Κυριακή...

Όμως όταν γίνονται ίδια πράγματα στο γήπεδο σου, ε δεν μπορώ το δριμύ κατηγορώ και τη δήθεν υποβάθμισή του αθλήματος σε περίπτωση μη τιμωρίας και μπλα μπλα μπλα...

Ας καθαρίσει ο καθένας το σπίτι του και μετά ας απαιτήσει το ίδιο και από τους γείτονες του...

Και το γεγονός ότι εσείς που γράφετε εδώ έχετε ήθος και είστε ενάντια σε όσα γίνονται (αναμφισβήτητο γεγονός από εμένα) δεν σας κάνει άμοιρους ευθυνών για όσα γίνονται στην ομάδα σας....

Άλλωστε έχουν υπάρξει παιχνίδια που τα έχετε "καθαρίσει" και εσείς με τον τραμπουκισμό τις κερκίδας... ακόμα και αν τα καταδικάσατε δεν παύουν να είναι +2 βαθμοί στο σακούλι το δικό σας και -1 σε κάποιου άλλου......


Φιλικά...
leone
QUOTE(basketikos @ Mar 18 2010, 15:49 ) *
bball.gif Για το μεγαλο break του ημιχρόνου, συμφωνουμε. Ας αστιευτούμε για να παμε παρακάτω: Καναμε τον αγωνα διαρκειας ΝΒΑ (2 h 20') αλλά εισιτηριο ΝΒΑ 50 Ευρω δεν βαλαμε. Α ρε γενναιοδωρη μπασκετομανα 77.gif 77.gif 77.gif - Μας χρωστατε !!!

bball.gif Χρησιμη η διευκρινηση για τα νουμερα των αθλητων (ειχα αρχισει να μην καταλαβαινω αν ξερεις ή περναγες απο το γηπεδο icon_drunk.gif ): Εχουμε παρει ειδικά τσιροτα 40λεπτου για το 8 - αλλά αυτος εκει. Στον πρωτο αγωνα που ΔΕΝ θα κανει παρατηρηση σε συμπαικτη, θα του δωσουμε ειδικο πριμ (ποσο ανοιχτο, αφου αυτο δεν προκειται να γινει ποτε). Το καλο οτι τον εχουν μαθει ολοι και ετσι δεν 'τα παιρνουν'.

bball.gif Ο πρωην της Προκοκο εκανε καλα και πήγε σε αξιοπρεπή συλλογο 69.gif 69.gif 69.gif, εδειξε καλος, αλλα δεν ειπαμε τιποτα για το 14 που ηρθε πισω στο Σπορτιγκ απο τον Ιωνικο - πιστωστε λιγο την προοδο του σε εμας βρε παλληκαρια..

bball.gif ΙΩΝΙΚΟΣ: Σε Λειβαδια, σε Διαγορα, σε Κρονο (χωρις Καββαδα), σε Εξω Παναγιτσα, σε Σπορτιγκ. 5 Παιχνιδια εκτος, 2 νικες (μονο δυστυχώ) και 3 ματς που θα μπορουσαν να ειχαμε κερδισει. Ενας σχολιασμος 'καθαρά με βάση τα αγωνιστικά' θα ελεγε οτι επρεπε να ειμαστε σιγουρα στην 6αδα και οχι να παλευουμε για την αποφυγη της 'επικινδυνης' 9ης θέσης.
Μια γνωμη γι' αυτο?

bball.gif ΥΓ. Αγωνιστική ανοιξη για μας δεν μπορει να ερθει πριν την επιστροφη στις Α1-Α2.



Χαίρομαι που τελικά συμφωνούμε στα περισσότερα!!
Ο.Κ. για Κουρή (Ιωνικού), είπα την άντίληψη μου γενικά για τέτοια ζητήματα!
Για το θέμα της θέσης του Ιωνικού συμφωνώ! Βλέπεις εξάλλου τι έγραψα πιό πάνω.
Το ότι δεν κατέταξα στους περισότερο "μπασκετικούς" τους παίκτες σας είναι ολόκληρη κουβέντα, που δεν έχει πλέον και μεγάλη σημασία.

Επειδή γράφτηκαν πολλά μαζεμένα και από άλλους , απαντώ απο εδώ σε όλα.
Κατ' αρχήν είπα μια φορά και το ξεκαθαρίζω! ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ ,χωρίς εισαγωγικά.
Όσοι ενδεχομένως μέσα από τα γραφούμενα μου, απευθύνεστε στους οργανωμένους του Σπόρτινγκ κάνετε λάθος!
Ο φανατισμός είναι παντού του ίδιου χρώματος ! ΜΑΥΡΟ!!!
Με τούτα και με εκείνα με ιντριγκάρετε να παρακολουθήσω (περισσότερο) από κοντά Σπορτιγκίτες και ορισμένους άλλους.
Δεν κατηγορώ όταν αποτυπώνω θέση και στάση!Αν έκανε λάθος ο άνθρωπος Ο.Κ. (Ο φαλακρούλης και ο άλλος)

ΙΛΙΟΝ: Ναί είναι άναρχη ομάδα ( όχι αναρχική ) χωρίς αρχή δηλ, μέση και τέλος. Μπορεί να γίνουν τα απίθανα και να ψάχνεσαι για τα απλά. Με την ευκαιρία , πράγοντες με παράξενη λογική. Δεν έχω πρόθεση να τους αδικήσω αλλά αυτή την αίσθηση έχω.Αποκορύφωμα τα εισιτήρια αλλά απ' ότι γνωρίζω και η Παναγίτσα έκανε το ίδιο σε 3 τουλάχιστον αγώνες, και η Λειβαδιά ( 10 ευρώ με δικαιολογία κλήρωση) και άλλες ομάδες.
Το ότι οι ομάδες με παράδοση και ιστορία δεν το κάνουν κάτι λέει!!
Είναι πονηρός ο "βλάχος ", που λέει και ο λαός????

Η φράση για τα περυσινά (ξινά σταφύλια) δεν είναι περίεργη.Περίεργα είναι όσα έγιναν και μην τσιμπάς για τον Ιωνικό και μόνο. Πολλοί νομίζω όφειλαν και οφείλουν να αφήνουν να παίζουν οι παίκτες και μόνο και ..ότι βγεί.Αξίζεις, προχωράς. Δεν αξίζεις , του χρόνου με τον κηδεμόνα σου.Να είμαστε ΟΛΟΙ προσεκτικοί με τους παρατρεχάμενους!!!Πιστεύω συμφωνείτε.

Πάμε γαι την άλλη Κυριακή και για καλύτερα!!


Υ.Γ. Να δεις τα κουφά σε ΕΣΚΑΝΑ - ΕΣΚΑ αλλά και Β'Εθνική. Αλλά είναι για άλλη γειτονιά του forum κουβέντα και θα μας ρίξουν ...ποινή!!




Blue1965White
Οκ φίλε leone τα εισαγωγικά τα βγάζω από το ουδέτερος. Στη φράση σου για τα περσινά τσίμπησα και νομίζω εντελώς δικαιολογημένα. Η ομάδα μου ήταν θύμα πέρισυ των καταστάσεων που υποννοείς. Το ότι κάποια άλλη ομάδα έπρεπε να σωθεί με κάθε μέσο και τρόπο παραλίγο να στοιχίσει στη δική μου ομάδα τον υποβιβασμό. Για μας τους Ιωνικούς δεν είναι ο Ιωνικός ένα ευχάριστο χαλαρό δίωρο μια φορά τη βδομάδα, μια αφορμή να φεύγουμε από το σπίτι μας ή κάτι τέτοιο. Όσο χαμηλά και αν βρεθούμε στο μυαλό μας θα έχουμε πάντα πως θα ξαναφτάσουμε ψηλά και πως θα πρωταγωνιστήσουμε ξανά. Ένας υποβιβασμός (ειδικά όταν είναι άδικος) δε μπορεί για εμάς να περάσει στο ντούκου. Ποτέ δε θα πούμε "δε βαριέσαι και τι έγινε" αν η ομάδα μας χάσει μια κατηγορία. Για αυτό ακριβώς το λόγο ήμουν τόσο εύθικτος στη φράση σου (την οποία σε κάθε περίπτωση δε θέλησες να μας εξηγήσεις περισσότερο).
westside
QUOTE
ΙΛΙΟΝ: Ναί είναι άναρχη ομάδα ( όχι αναρχική ) χωρίς αρχή δηλ, μέση και τέλος. Μπορεί να γίνουν τα απίθανα και να ψάχνεσαι για τα απλά. Με την ευκαιρία , πράγοντες με παράξενη λογική. Δεν έχω πρόθεση να τους αδικήσω αλλά αυτή την αίσθηση έχω.Αποκορύφωμα τα εισιτήρια αλλά απ' ότι γνωρίζω και η Παναγίτσα έκανε το ίδιο σε 3 τουλάχιστον αγώνες, και η Λειβαδιά ( 10 ευρώ με δικαιολογία κλήρωση) και άλλες ομάδες.
Το ότι οι ομάδες με παράδοση και ιστορία δεν το κάνουν κάτι λέει!!
Είναι πονηρός ο "βλάχος ", που λέει και ο λαός????


Ρε Leone τρεις λαλούν και δυο χορεύουν μου είσαι.. Προσπάθησε να γίνεις πιο συγκεκριμένος, αν θέλεις θα σε βοηθήσω και εγώ. Ξεκίνα έτσι.. Παρακολούθησα το Ίλιον σε αυτούς τους αγώνες και εβγαλα τα εξής συμπεράσματα... Αντε να δούμε...
leone
QUOTE(westside @ Mar 18 2010, 18:07 ) *
ΙΛΙΟΝ: Ναί είναι άναρχη ομάδα ( όχι αναρχική ) χωρίς αρχή δηλ, μέση και τέλος. Μπορεί να γίνουν τα απίθανα και να ψάχνεσαι για τα απλά. Με την ευκαιρία , πράγοντες με παράξενη λογική. Δεν έχω πρόθεση να τους αδικήσω αλλά αυτή την αίσθηση έχω.Αποκορύφωμα τα εισιτήρια αλλά απ' ότι γνωρίζω και η Παναγίτσα έκανε το ίδιο σε 3 τουλάχιστον αγώνες, και η Λειβαδιά ( 10 ευρώ με δικαιολογία κλήρωση) και άλλες ομάδες.
Το ότι οι ομάδες με παράδοση και ιστορία δεν το κάνουν κάτι λέει!!
Είναι πονηρός ο "βλάχος ", που λέει και ο λαός????

Ρε Leone τρεις λαλούν και δυο χορεύουν μου είσαι.. Προσπάθησε να γίνεις πιο συγκεκριμένος, αν θέλεις θα σε βοηθήσω και εγώ. Ξεκίνα έτσι.. Παρακολούθησα το Ίλιον σε αυτούς τους αγώνες και εβγαλα τα εξής συμπεράσματα... Αντε να δούμε...


Αν έχεις να μου πεις κάτι άλλο, άλλη γνώμη, πες τη. Μόνο χαρακτηρισμούς μην κάνεις και κυρίως όταν δεν γνωρίζεις τι μπορεί να ξέρει ή τι έχει κάνει ο άλλος!
Τι πάει να πεί σε αυτό και τον άλλο αγώνα! Την συνολική εικόνα που έχω λέω και τα αποτελέσματα που φέρνει την δικαιολογούν, κατά την γνώμη μου πάντα.
Εχεις ενδεχόμενα άλλη γνώμη, Ο.Κ.
Φαίνεται είναι φυσιολογικό να έχεις δικακυμάνσεις που φθάνουν στα άκρα, μέσα στον ίδιο τον άγώνα ή να κερδίζεις την μία κυριακή τον πρώτο και την άλλη να χάνεις "μαρς" απο υποδεέστερους.Σεβαστό!!
Δεν θα σκάσω και για το ΙΛΙΟΝ!!! ή για το αν είναι έτσι ή αλλοιώς, ούτε θα δώσω εξετάσεις μπασκετικής επάρκειας ,όπως άλλωστε και κανένας άλλος δεν υποχρεούται να κάνει, σ'αυτό ή σε άλλα forum!
leone
QUOTE(Blue1965White @ Mar 18 2010, 17:48 ) *
Οκ φίλε leone τα εισαγωγικά τα βγάζω από το ουδέτερος. Στη φράση σου για τα περσινά τσίμπησα και νομίζω εντελώς δικαιολογημένα. Η ομάδα μου ήταν θύμα πέρισυ των καταστάσεων που υποννοείς. Το ότι κάποια άλλη ομάδα έπρεπε να σωθεί με κάθε μέσο και τρόπο παραλίγο να στοιχίσει στη δική μου ομάδα τον υποβιβασμό. Για μας τους Ιωνικούς δεν είναι ο Ιωνικός ένα ευχάριστο χαλαρό δίωρο μια φορά τη βδομάδα, μια αφορμή να φεύγουμε από το σπίτι μας ή κάτι τέτοιο. Όσο χαμηλά και αν βρεθούμε στο μυαλό μας θα έχουμε πάντα πως θα ξαναφτάσουμε ψηλά και πως θα πρωταγωνιστήσουμε ξανά. Ένας υποβιβασμός (ειδικά όταν είναι άδικος) δε μπορεί για εμάς να περάσει στο ντούκου. Ποτέ δε θα πούμε "δε βαριέσαι και τι έγινε" αν η ομάδα μας χάσει μια κατηγορία. Για αυτό ακριβώς το λόγο ήμουν τόσο εύθικτος στη φράση σου (την οποία σε κάθε περίπτωση δε θέλησες να μας εξηγήσεις περισσότερο).



Συγγνώμη , έπρεπε να σου απαντήσω νωρίτερα.
Φυσιολογικά τσίμπησες! Το ίδιο εννοούμε!
Επι της αρχής , όμως , πιστεύω ότι συμφωνείς: όχι με κάθε τρόπο εύνοια, για κανένα! Ούτε ανίερες συμμαχίες.Στο τέλος υπάρχουν και κάποιοι που ιδρώνουν κάθε Κυριακή!
Μπορούν, έχει καλώς! Δεν μπορούν , τι να κάνουμε, βελτιωθείτε ή αλλάξτε "δουλειά". Ετσι σπάει και η βία. Γίνεται χαρά για όλους το παιγνίδι.
rnc3
ΙΩΝΙΚΑΡΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ

RANGERS ΠΑΝΤΟΥ

Παρατηρήσεις και υποδείξεις για το πως και τι θα κάνουμε δεν δεχόμαστε από κανέναν, όσο για τους "κυρίους" που βγάζουν ανακοινώσεις ζούγκλα κτλ κουραφέξαλα... την απάντηση τους την πήραν στα Πατήσια και στη Νίκαια...
westside
QUOTE(leone @ Mar 18 2010, 19:09 ) *
Αν έχεις να μου πεις κάτι άλλο, άλλη γνώμη, πες τη. Μόνο χαρακτηρισμούς μην κάνεις και κυρίως όταν δεν γνωρίζεις τι μπορεί να ξέρει ή τι έχει κάνει ο άλλος!
Τι πάει να πεί σε αυτό και τον άλλο αγώνα! Την συνολική εικόνα που έχω λέω και τα αποτελέσματα που φέρνει την δικαιολογούν, κατά την γνώμη μου πάντα.
Εχεις ενδεχόμενα άλλη γνώμη, Ο.Κ.
Φαίνεται είναι φυσιολογικό να έχεις δικακυμάνσεις που φθάνουν στα άκρα, μέσα στον ίδιο τον άγώνα ή να κερδίζεις την μία κυριακή τον πρώτο και την άλλη να χάνεις "μαρς" απο υποδεέστερους.Σεβαστό!!
Δεν θα σκάσω και για το ΙΛΙΟΝ!!! ή για το αν είναι έτσι ή αλλοιώς, ούτε θα δώσω εξετάσεις μπασκετικής επάρκειας ,όπως άλλωστε και κανένας άλλος δεν υποχρεούται να κάνει, σ'αυτό ή σε άλλα forum!


Χαρακτηρισμούς δεν κάνω απλά χρησιμοποιώ την ευρηματική ελληνική γλώσσα... Λοιπόν, εγώ απλά θα ήθελα να μάθω αν την γνώμη σου την έχεις βγάλει παρακολουθώντας ο ίδιος αγώνες του !!ΙΛΙΟΥ!! ή απλά παρατηρώντας τα απότελέσματα που έχει φέρει.. Και μην σκας, ολα καλά!!!
Blue1965White
QUOTE(leone @ Mar 18 2010, 19:28 ) *
Συγγνώμη , έπρεπε να σου απαντήσω νωρίτερα.
Φυσιολογικά τσίμπησες! Το ίδιο εννοούμε!
Επι της αρχής , όμως , πιστεύω ότι συμφωνείς: όχι με κάθε τρόπο εύνοια, για κανένα! Ούτε ανίερες συμμαχίες.Στο τέλος υπάρχουν και κάποιοι που ιδρώνουν κάθε Κυριακή!
Μπορούν, έχει καλώς! Δεν μπορούν , τι να κάνουμε, βελτιωθείτε ή αλλάξτε "δουλειά". Ετσι σπάει και η βία. Γίνεται χαρά για όλους το παιγνίδι.


Δε μπορεί κάποιος να διαφωνήσει σε αυτό που γράφεις. Στην πραγματικότητα ξέρουμε ότι όποιος έχει τον τρόπο να κερδίσει εύνοια το κάνει χωρίς να υπολογίσει ηθικά διλλήματα. Δεν είναι χαρακτηριστικό μόνο του αθλητικού χώρου αλλά όλης της κοινωνίας μας. Η πολιτεία με τους φορείς της που θα έπρεπε να δημιουργεί τους όρους και τις προυποθέσεις για ισονομία όχι μόνο δεν το κάνει αλλά αβαντάρει τους όποιους τυχάρπαστους και καιροσκόπους να σουλατσάρουν ανενόχλητοι. Φυσικά όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης ακόμη και οι απλοί φίλαθλοι που απλά θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα μας να κερδίζει. Σίγουρα όμως οι φίλαθλοι έχουν το μικρότερο μερίδιο ευθύνης για την όλη κατάσταση.
sporting b.c.
Διαβάζω με έκπληξη τη νικαιώτικη υπερηφάνεια για τον τρόπο διαξαγωγής του αγώνα ! Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι μπορούσε ο Ιωνικός να κερδίσει με νορμάλ συνθήκες ;
Jabar
QUOTE(rnc3 @ Mar 18 2010, 21:33 ) *
ΙΩΝΙΚΑΡΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ

RANGERS ΠΑΝΤΟΥ

Παρατηρήσεις και υποδείξεις για το πως και τι θα κάνουμε δεν δεχόμαστε από κανέναν, όσο για τους "κυρίους" που βγάζουν ανακοινώσεις ζούγκλα κτλ κουραφέξαλα... την απάντηση τους την πήραν στα Πατήσια και στη Νίκαια...

Δεν είμαστε site,blog όπου οπαδοί γράφουν τις προκλήσεις προσκλήσεις σε <<αντίπαλους>> οπαδούς,ΟΎΤΕ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΤΊΠΟΤΑ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΕ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΉ ΣΥΖΉΤΗΣΗ.
basketikos
QUOTE(basketikos @ Mar 18 2010, 15:49 ) *
bball.gif ΙΩΝΙΚΟΣ: Σε Λειβαδια, σε Διαγορα, σε Κρονο (χωρις Καββαδα), σε Εξω Παναγιτσα, σε Σπορτιγκ. 5 Παιχνιδια εκτος, 2 νικες (μονο δυστυχώ) και 3 ματς που θα μπορουσαν να ειχαμε κερδισει. Ενας σχολιασμος 'καθαρά με βάση τα αγωνιστικά' θα ελεγε οτι επρεπε να ειμαστε σιγουρα στην 6αδα και οχι να παλευουμε για την αποφυγη της 'επικινδυνης' 9ης θέσης.
Μια γνωμη γι' αυτο?


Sporting bc, 'πλάκα με κανεις' τωρα.. εχω μια απορια γιατι μια Ομαδα που εχει 1 νικη λιγοτερη απο εσας, 2-3 περισσοτερους ποιοτικους παικτες, και πολυ καλές εμφανισεις μεσα και εξω - σε βαθμο που κερδισε τις 2 μικρομεσαιες βαθμολογικά ομαδες και στην εδρα τους, παλεψε 39' τον τριτο και εχασε στον 4ο λογω τραυματισμου του καλύτερου ψηλου της κατηγοριας, δεν μπορει να ΞΑΝΑκερδισει τον αντιπαλο της Κυριακης..

Ψυχραιμια παιδια..
rnc3
QUOTE(sporting b.c. @ Mar 19 2010, 05:48 ) *
Διαβάζω με έκπληξη τη νικαιώτικη υπερηφάνεια για τον τρόπο διαξαγωγής του αγώνα ! Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι μπορούσε ο Ιωνικός να κερδίσει με νορμάλ συνθήκες ;


Μάλλον ξέχασες που σε κέρδισα μέσα στην έδρα σου.. με τον παίχτη σου να κάνει καραγκιοζιλίκια...
margiou3
QUOTE(sporting b.c. @ Mar 19 2010, 06:48 ) *
Διαβάζω με έκπληξη τη νικαιώτικη υπερηφάνεια για τον τρόπο διαξαγωγής του αγώνα ! Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι μπορούσε ο Ιωνικός να κερδίσει με νορμάλ συνθήκες ;



κάποιος φίλαθλος ,του Σπορτινγκ, ενδεχομένως όχι,να μην υπάρχει..
sporting b.c.
Γιατί τότε ξέφυγε από τους κανόνες του γηπέδου αν δεν φοβήθηκε το ματς ;
basketikos
bball.gif Διαβαζω στο basketblog:

Με πολλά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Έξω Παναγίτσας για την αναμέτρηση κόντρα στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, με τον Γιάννη Τσαούση να έχει στον κατάλογο με τους τραυματίες τα ονόματα των Χατζηστάμου, Τέιλορ και Τσίτση.

Ο Χατζηστάμου υποφέρει από τράβηγμα στο σύνδεσμο και ο Τέιλορ από θλάση στο αριστερό πόδι, ενώ ο Γιάννης Τσίτσης, του οποίου γύρισε το πόδι στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό Ν.Φ., έχει τεθεί εκτός πλάνων του συγκροτήματος της Χαλκίδας για το Κυριακάτικο παιχνίδι και η επιστροφή αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

bball.gif Δεν ειμαι σιγουρος ποιανου νικη θέλουμε.

bball.gifΣιγουρα θέλω νίκη της Λειβαδιας

bball.gif Επειδη με τον Κρονο εχουμε απολυτη ισοβαθμια (+9/-9) πρεπει να παιξουμε 40 λεπτα δυνατα στην Ιεραπετρα για οσο το δυνατον μεγαλύτερη διαφορά. ΚΡΙΜΑ-ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ - ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ.....



basketikos

Φοίνικας - Ηράκλειο 62-73
Τα δεκάλεπτα: 15-22, 34-34, 51-49, 62-73

Oλα τα παινιδια ανοιχτα ειναι..
basketikos
Iεραπετρα - Ιωνικος 45-78

(Ιωνικος χωρις Καββαδα, Τσολατο)
basketikos
Εχασε το Σπορτιγκ απο Λειβαδια,

Η Παναγιτσα κερδισε τον Κρονο
Blue1965White
Διπλό και η Φιλαδέλφεια στο Ίλιον.
gate14
Θα την σωσει την χρονια στο τελος ο ιστορικος Ιωνικος αλλα φοβαμαι οτι ενα αλλο ιστορικο σωματειο ο Σπορτινγκ θα κινδυνευσει
Τι να πει κανεις ?ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε ολους
Blue1965White
QUOTE(gate14 @ Mar 21 2010, 22:29 ) *
Θα την σωσει την χρονια στο τελος ο ιστορικος Ιωνικος αλλα φοβαμαι οτι ενα αλλο ιστορικο σωματειο ο Σπορτινγκ θα κινδυνευσει
Τι να πει κανεις ?ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε ολους



Μακάρι να σωθούμε και οι δύο στο τέλος φίλε. Πάντως και οι δύο όμιλοι είναι τελείως ανοικτοί στην ουρά. Στο δικό μας όμιλο γίνεται χαμός για το ποιος θα αποφύγει την 9η θέση. Όποιος προσπαθήσει να κάνει υπολογισμούς θα πέσει έξω.
basketikos
Τα αποτελέσματα
Φοίνικας - Ηράκλειο 62-73
Σπόρτιγκ - Λιβαδειά 85-88
Ιεράπετρα - Ιωνικός Ν. 45-78
Διαγόρας Ρ. - ΑΓΕ Χαλκίδας 101-35
Αίολος Ταύρος - Ν. Κηφισιά 69-86
Ένωση Ιλίου - Ν. Φιλ. 73-78
Έξω Παναγίτσα - Κρόνος Αγ. Δημ. 75-70


bball.gif Βαθμολογία (20 αγώνες)
Ν. Κηφισιά 37,
-------
Ηράκλειο 36, Διαγόρας 36,
Λιβαδειά 34, Ν.Φ. 34,
Εξ. Παναγίτσα 31, Κρόνος Αγ. Δημ. 31, Ένωση Ιλίου 31,
Ιωνικός Νικ. 30,
---
Σπόρτιγκ 30,
--------
Αίολος/Ταύρος 25,
Φοίνικας Π. 23,
Ιεράπετρα 21,
ΑΓΕ Χαλκίδα 19


bball.gif Επόμενη αγωνιστική (21η, 28/03)-
5 ματς φωτια - οποιος κερδίσει ειναι κοντά στους στοχους του
Ιωνικός Νίκαιας - Διαγόρας - (Παμε Γερα Ιωνικαρα μου)
Ηράκλειο - Ν. Κηφισιά,
Ν.Φ. - Σπόρτιγκ,
Κρόνος Αγ. Δημ. - Ένωση Ιλίου,
Φοίνικας - Έξω Παναγίτσα.

Λιβαδειά - Ιεράπετρα,
ΑΓΕΧ - Αίολος Ταύρος,

sporting b.c.
http://www.enosi-iliou.gr

QUOTE
ΚΑΙ Η ΑΤΙΜΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΠΙΑ....
Μία ακόμα μαύρη μέρα όχι για την Ένωση Ιλίου αλλά για την ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ που έρχεται να σφυρίξει τα παιχνίδια της Γ'Εθνικής...
Είναι σίγουρο πως μία ομάδα μπορεί να θέλει να ελπίζει στην άνοδο...αλλά να καταδικάζεις μία άλλη ομάδα με τον πιό αισχρό και απροκάλυπτο τρόπο για να βοηθήσεις τον άλλο να ανέβει...είναι απλά ΑΤΙΜΟ...
Αν κάποιοι νομίζουν ότι κόπτονται για το καλό του μπάσκετ και της Διαιτησίας τότε πολύ απλά έχουμε να τους κάνουμε δώρο όλα τα DVD των αγώνων της Ένωσης μέσα στο Ίλιον κι αν μπορούν να βρούν έστω ένα που δεν μας αδίκησε η διαιτησία θα το συζητήσουμε ευχαρίστως...
Το να γράψεις για το παιχνίδι ότι η Ένωση έχασε από τον Ιωνικό Ν.Φ με 73-78 είναι απλά περιττό καθώς το παιχνίδι μόνο μέσα στο γήπεδο δεν παίχτηκε...



http://ionikosnf.blogspot.com

QUOTE
ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 73 - ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. 78
ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΔΡΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΣΕΙ ΦΕΤΟΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΠΑΙΞΕ ΟΜΟΡΦΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 12 ΠΟΝΤΟΥΣ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ .

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ Ο Γ. ΓΙΑΝΝΙΩΔΗΣ ΜΕ 22 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ Ο ΑΛ. ΤΣΙΟΥΠΜΡΗΣ ΜΕ 17.
Η ΟΜΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ 5η ΘΕΣΗ ΣΕ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ :
ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. (Οικονόμου): Ρουσόπουλος, Μαυραγάνης 11 (1), Τσουμπρής 17 (2), Σβερκούνος 11 (2), Παπαδόπουλος 1, Χρονόπουλος 2, Ταταρούνης 12 (1), Μακρόπουλος 2, Γιαννιώδης 22.

Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 1 ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ ΟΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΕΡΚΙΔΑΣ . ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 5 ΑΤΟΜΑ (ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ) ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ 20 ΑΤΟΜΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ... ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.

ΥΓ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕ.

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 1
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ...
leone
QUOTE(basketikos @ Mar 22 2010, 02:29 ) *
Τα αποτελέσματα
Φοίνικας - Ηράκλειο 62-73
Σπόρτιγκ - Λιβαδειά 85-88
Ιεράπετρα - Ιωνικός Ν. 45-78
Διαγόρας Ρ. - ΑΓΕ Χαλκίδας 101-35
Αίολος Ταύρος - Ν. Κηφισιά 69-86
Ένωση Ιλίου - Ν. Φιλ. 73-78
Έξω Παναγίτσα - Κρόνος Αγ. Δημ. 75-70


bball.gif Βαθμολογία (20 αγώνες)
Ν. Κηφισιά 37,
-------
Ηράκλειο 36, Διαγόρας 36,
Λιβαδειά 34, Ν.Φ. 34,
Εξ. Παναγίτσα 31, Κρόνος Αγ. Δημ. 31, Ένωση Ιλίου 31,
Ιωνικός Νικ. 30,
---
Σπόρτιγκ 30,
--------
Αίολος/Ταύρος 25,
Φοίνικας Π. 23,
Ιεράπετρα 21,
ΑΓΕ Χαλκίδα 19


bball.gif Επόμενη αγωνιστική (21η, 28/03)-
5 ματς φωτια - οποιος κερδίσει ειναι κοντά στους στοχους του
Ιωνικός Νίκαιας - Διαγόρας - (Παμε Γερα Ιωνικαρα μου)
Ηράκλειο - Ν. Κηφισιά,
Ν.Φ. - Σπόρτιγκ,
Κρόνος Αγ. Δημ. - Ένωση Ιλίου,
Φοίνικας - Έξω Παναγίτσα.

Λιβαδειά - Ιεράπετρα,
ΑΓΕΧ - Αίολος Ταύρος,




Φίλε μπασκετικέ αλλά και οι άλλοι του Ι.Ν.,

Διαβάστε λίγο πιό κάτω δύο αναρτήσεις!
Μήπως να ετοιμαζόμαστε γι' αυτό που πρόκειται να συμβεί τις επόμενες αγωνιστικές?
Όταν είσαι επιστήμονας και μάλιστα καθηγητής "χειρούργος", δεν μπαίνεις μέσα πρώτος και μάλιστα στα δύσκολα. Βάζεις τους βοηθούς και ..... στο τέλος έχεις ραντεβού, δεν βλέπεις τους συγγενείς του "μακαρίτη".

Το έργο το έχουμε δεί συνεχώς τα τελευταία χρόνια, όπου έχουν εμφανισθεί οι "καθηγητάδες".

Κρίμα ! Θέλει δύναμη και αυτοσυγκέντρωση στο τσουνάμι που έρχεται!

Μακάρι να διαψευσθώ!!

basketikos
QUOTE(leone @ Mar 22 2010, 14:59 ) *
Φίλε μπασκετικέ αλλά και οι άλλοι του Ι.Ν.,

Διαβάστε λίγο πιό κάτω δύο αναρτήσεις!
Μήπως να ετοιμαζόμαστε γι' αυτό που πρόκειται να συμβεί τις επόμενες αγωνιστικές?
Όταν είσαι επιστήμονας και μάλιστα καθηγητής "χειρούργος", δεν μπαίνεις μέσα πρώτος και μάλιστα στα δύσκολα. Βάζεις τους βοηθούς και ..... στο τέλος έχεις ραντεβού, δεν βλέπεις τους συγγενείς του "μακαρίτη".

Το έργο το έχουμε δεί συνεχώς τα τελευταία χρόνια, όπου έχουν εμφανισθεί οι "καθηγητάδες".

Κρίμα ! Θέλει δύναμη και αυτοσυγκέντρωση στο τσουνάμι που έρχεται!

Μακάρι να διαψευσθώ!!


bball.gif Tωρα Leone, για να ειμαι ειλικρινής, εχασα την μπάλλα... μάλλον, για να ειμαι ειλικρινής, εχασα τις 'δυο αναρτήσεις'. Επισης, ειμαι σκράπας απο Ιατρικη - ψαχνω τον χειρουργο..

Αν κατάλαβα καλά, την αναφορα στο παρασκήνιο, δεν ειναι και πολύ καινουργια τα νεα για μας: Αυτο που ζήσαμε περσι ηταν απιστευτο..και ισως δεν το εχει ζησει κανεις (χωρις υπερβολη): επαιξε ο αμμεσα ενδιαφερομενος διαφορετική ωρα, ειδαμε τον 'πιο-αστειο-αγωνα-μπασκετ-με-διαιτητη' που εχει ζησει Εθνικη Κατηγορια (και ξερουμε τι εγινε εκεινη την Πεμπτη), ειδαμε ομαδες απο κατω να κανουν πραγματα και θάματα...

Φετος, διαβαζω σε άλλο τοπικ του φορουμ:
"Πόσο εύκολο είναι νίκη στη ΝΦ ; Σε αντίθεση με τον πρώτο γύρο υπάρχουν βαθμολογικά αδιάφορες ομάδες wink.gif "
Διαβάζω και την ανακοινωση του Ιλιον, λες να πρεπει να ετοιμαζομαμαστε για το τσουναμι???

Για να το λες ισως ξερεις κατι.

bball.gif Χαρουμενος, που η Ομαδα μου συστηματικά δεν μπλεκεται σε ολα αυτα, επιστρεφω στα αγωνιστικά, περιμενω επιστροφη Τσολατου, Καββαδα και "ιδου η Ροδος, ιδου και το πηδημα.." rolleyes.gif
Jabar
Το μόνο σίγουρο είναι ότι Ο Ν.Φ δεν έχει ελπίδες ούτε για τη δεύτερη θέση.Οπότε είναι νοητικό σφάλμα να του αποδίδεται οτιδήποτε με διαιτησία.
Blue1965White
Δύο βαθμοί είναι και υπάρχει παιχνίδι μεταξύ των πρωτοπώρων. Μαθηματικά έχει ελπίδες αν κάνει η Κηφισιά το διπλό στο Ηράκλειο.
leone
QUOTE(basketikos @ Mar 22 2010, 18:53 ) *
bball.gif Tωρα Leone, για να ειμαι ειλικρινής, εχασα την μπάλλα... μάλλον, για να ειμαι ειλικρινής, εχασα τις 'δυο αναρτήσεις'. Επισης, ειμαι σκράπας απο Ιατρικη - ψαχνω τον χειρουργο..

Αν κατάλαβα καλά, την αναφορα στο παρασκήνιο, δεν ειναι και πολύ καινουργια τα νεα για μας: Αυτο που ζήσαμε περσι ηταν απιστευτο..και ισως δεν το εχει ζησει κανεις (χωρις υπερβολη): επαιξε ο αμμεσα ενδιαφερομενος διαφορετική ωρα, ειδαμε τον 'πιο-αστειο-αγωνα-μπασκετ-με-διαιτητη' που εχει ζησει Εθνικη Κατηγορια (και ξερουμε τι εγινε εκεινη την Πεμπτη), ειδαμε ομαδες απο κατω να κανουν πραγματα και θάματα...

Φετος, διαβαζω σε άλλο τοπικ του φορουμ:
"Πόσο εύκολο είναι νίκη στη ΝΦ ; Σε αντίθεση με τον πρώτο γύρο υπάρχουν βαθμολογικά αδιάφορες ομάδες wink.gif "
Διαβάζω και την ανακοινωση του Ιλιον, λες να πρεπει να ετοιμαζομαμαστε για το τσουναμι???

Για να το λες ισως ξερεις κατι.

bball.gif Χαρουμενος, που η Ομαδα μου συστηματικά δεν μπλεκεται σε ολα αυτα, επιστρεφω στα αγωνιστικά, περιμενω επιστροφη Τσολατου, Καββαδα και "ιδου η Ροδος, ιδου και το πηδημα.." rolleyes.gif





Είσαι έμπειρος ,γιατί να χάσεις τη μπάλα?
Δυό αναρτήσεις πιό κάτω από την δική σου! Τέλος πάντων.
Χωρίς να θέλω ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ να εννοήσω κάτι για την ομάδα σου και μιλώντας γενικά, δεν ξέρω πλέον ποιός κάνει, τι! Κακό να έχει χαθει η αξιοπιστία, με λίγα λόγια.
Επειδή, όμως , επανέρχεσαι στα περυσινά :
-Συμφωνώ μαζί σου.
-Όπως έγινε (ως φαίνεται ) πέρυσι με εσάς, έτσι και φέτος ,φοβάμαι, θα γίνει με άλλον.Αφού "διασφαλίσαμε" τα του οίκου μας, πρέπει να ξοφλήσουμε τα γραμμάτια στους συνεταίρους, που μπορεί και να μην γνώριζαν ότι έπαιζαν στο παιγνίδι.Πιθανόν ένας. Καταλαβαίνεις ότι έτσι εξασφαλίζεται το ότι είμαι "αξιόπιστος' , δεν θα σε ρίξω στη μοιρασιά και την επόμενη φορά! Παστρικιές δουλειές. Και να πώ ότι δεν ξέρει μπάσκετ? Εξις δευτέρα φύση.
Ο χειρούργος κάνει "by pass" πολλές φορές. Πέρυσι δεν μπήκατε και εσεις στο χειρουργείο? Ενας από τους γιατρούς, δεν ήταν ο ίδιος, νομίζω?
Παρακαλώ, όμως, να μην επανέλθουμε, δίνουμε αξία εκεί που δεν υπάρχει!
Ας έχουμε τον νού μας, ας φωνάξουμε για τις ομάδες μας!

Αγωνιστικά: Η πλέον κρίσιμη Κυριακή. Εσείς μάλλον περνάτε τον Διαγόρα και καθαρίζετε. Αγωνιστικά είναι ομάδα που σας πάει, όσο έχω δεί. Θεωρητικά το Σπόρτινγκ χάνει και ψάχνεται. Βλέπω τον Κρόνο να χάνει από το ΙΛΙΟΝ και θεωρώ απίθανο ο Φοίνικας να χτυπήσει την Παναγίτσα. Μόνο εκεί αν θα έχουμε την έκπληξη, δύσκολα όμως.




basketikos
QUOTE(leone @ Mar 23 2010, 13:25 ) *
Αγωνιστικά: Η πλέον κρίσιμη Κυριακή. Εσείς μάλλον περνάτε τον Διαγόρα και καθαρίζετε. Αγωνιστικά είναι ομάδα που σας πάει, όσο έχω δεί. Θεωρητικά το Σπόρτινγκ χάνει και ψάχνεται. Βλέπω τον Κρόνο να χάνει από το ΙΛΙΟΝ και θεωρώ απίθανο ο Φοίνικας να χτυπήσει την Παναγίτσα. Μόνο εκεί αν θα έχουμε την έκπληξη, δύσκολα όμως.


Σωστο, η ώρα των 'αγωνιστικών' -Για να μην χάνουμε την ουσια, και για να παιρναμε καλά: Κριμα να μην έχω δει τον Διαγορα για να συμφωνησω μαζί σου, τον δυσκολέψαμε όμως πολύ και στην Ροδο, αρα ας είμαστε ολοι ετοιμοπόλεμοι, και αισιοδοξώ.

Τωρα βεβαια εχω και μια επιθυμια: Ολα τα προγνωστικά σου πραγματικοτητα, με γαρνιτουρα την εκπληξη... rolleyes.gif

ΥΓ (για όλα τα υπόλοιπα): Στο σκάκι υπάρχει η 'θυσια του αξιωματικου' (πληρώνεις και ανοιχτει ο άλλος και να μάθει πως σκεφτεται ). Στο μπασκετ δεν εχεις παρα να χάσεις την μπάλλα. Ή να ξεχάσεις την ιατρική.. icon_wave.gif
Blue1965White
Leone τα κουίζ που βάζεις είναι για δυνατούς λύτες. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία αλλά θα μπω στον πειρασμό να κάνω τις σκέψεις μου.

QUOTE
Όπως έγινε (ως φαίνεται ) πέρυσι με εσάς, έτσι και φέτος ,φοβάμαι, θα γίνει με άλλον.Αφού "διασφαλίσαμε" τα του οίκου μας, πρέπει να ξοφλήσουμε τα γραμμάτια στους συνεταίρους, που μπορεί και να μην γνώριζαν ότι έπαιζαν στο παιγνίδι.


Εννοείς ότι έχει στοχοποιηθεί κάποια ομάδα για υποβιβασμό; Μέχρι τώρα δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.

QUOTE
Ο χειρούργος κάνει "by pass" πολλές φορές. Πέρυσι δεν μπήκατε και εσεις στο χειρουργείο? Ενας από τους γιατρούς, δεν ήταν ο ίδιος, νομίζω?


Ούτε αυτό το καταλαβαίνω. Ο "κύριος" που μας χειρούργησε πέρυσι στο περήφιμο παιχνίδι με τον Φιλαθλητικό δεν είδα να σφύριξε κάπου τη βδομάδα που πέρασε.

QUOTE
Ας έχουμε τον νού μας, ας φωνάξουμε για τις ομάδες μας!


Εσύ φίλε leone (αν επιτρέπεται) για ποια ομάδα θα φωνάζεις την Κυριακή;
leone
QUOTE(basketikos @ Mar 23 2010, 15:52 ) *
ΥΓ (για όλα τα υπόλοιπα): Στο σκάκι υπάρχει η 'θυσια του αξιωματικου' (πληρώνεις και ανοιχτει ο άλλος και να μάθει πως σκεφτεται ). Στο μπασκετ δεν εχεις παρα να χάσεις την μπάλλα. Ή να ξεχάσεις την ιατρική.. icon_wave.gif



Τα έγραψες ΤΕΛΕΙΑ! Αυτό με το σκάκι είναι το κορυφαίο.Αλλά και πάλι ΜΠΑΣΚΕΤ παίζουμε .Αρα η ιστορία είναι εξωαγωνιστική!
Τέλος ! Τα κεφάλια μέσα και πραγματικά καλό και έντιμο αγώνα για όλους!
Εμείς καλά τα γράφουμε , συμφωνούμε, διαφωνούμε, άλλοι ιδρώνουν - χαίρονται ή κλαίνε!
Να τους τιμάμε χάνουν -κερδίζουν!
leone
QUOTE(Blue1965White @ Mar 23 2010, 16:00 ) *
Leone τα κουίζ που βάζεις είναι για δυνατούς λύτες. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία αλλά θα μπω στον πειρασμό να κάνω τις σκέψεις μου.

Εννοείς ότι έχει στοχοποιηθεί κάποια ομάδα για υποβιβασμό; Μέχρι τώρα δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.

Ούτε αυτό το καταλαβαίνω. Ο "κύριος" που μας χειρούργησε πέρυσι στο περήφιμο παιχνίδι με τον Φιλαθλητικό δεν είδα να σφύριξε κάπου τη βδομάδα που πέρασε.

Εσύ φίλε leone (αν επιτρέπεται) για ποια ομάδα θα φωνάζεις την Κυριακή;




Οτι είναι λίγο δύσκολα,ναι! Γιατί εκ των πραγμάτων μιλάμε αρκετά "πλάγια". Όμως ότι είσαι δυνατός παίκτης ούτε λόγος.

Εξ'αρχής όχι! Θα ήταν τρελλό! Στην πορεία όμως, ο πιό αδύναμος κρίκος θα την πληρώσει, όποιος και να είναι. Όταν είσαι killer και πυροβολείς κατά βούληση και κατά ριπάς, δεν σε νοιάζει ποιόν θα πάρει ο "χάρος". Και ο αδύναμος έχει, κατά την γνώμη μου, ξεχωρίσει.

Δεν είναι απαραίτητο να είναι μέσα στο ίδιο γήπεδο! Η να είναι στο γήπεδο!


Καλά τα γράφουμε και χωρίς να δημιουργούνται προκαταλήψεις επειδή υποστηρίζεις τον α ή τον β. Δεσμεύομαι να σου πώ στο τέλος του πρωταθλήματος!
Από την στιγμή που υπάρχει, νομίζω, μιά "ταυτότητα " σε θέματα αρχής, ασ' το προς το παρόν!





Blue1965White
Αυτό που κατάλαβα τελικά είναι ότι ο πρωταγωνιστής είναι ο ίδιος απλά έχουν αλλάξει οι στόχοι του. Πέρυσι προσπαθούσε να αποφύγει τον υποβιβασμό και όποιον πάρει ο χάρος, φέτος θέλει να ανέβει (έστω και μέσω μπαράζ) και όποιον πάρει ο χάρος. Ο φίλος leone αναφερόνταν σε παρασκήνιο που έχει να κάνει με τα ψηλά της βαθμολογίας (εκεί που βρίσκεται η ομάδα του) και εγώ προσπαθούσα να μεταφράσω τα λεγόμενα του σε σχέση με την ουρά. Ο καθένας με τον πόνο του βλέπετε. Σίγουρα η επόμενη αγωνιστική είναι κρίσιμη σε ουρά και κορυφή. Ας ελπίσουμε ότι την Κυριακή το βράδυ θα έχουμε να μιλάμε μόνο για αγωνιστικά θέματα.
basketikos
bluee1965white, εγω χάνω τον αξιωματικο, εσύ λυνεις τα κουιζ sport-smiley-017.gif
dirk10
παπαθανασιου FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΠΑΙΞΕ παντως την βδομαδα που περασε το εθνικος-χολαργος!!!!!!
leone
QUOTE(Blue1965White @ Mar 23 2010, 18:36 ) *
Αυτό που κατάλαβα τελικά είναι ότι ο πρωταγωνιστής είναι ο ίδιος απλά έχουν αλλάξει οι στόχοι του. Πέρυσι προσπαθούσε να αποφύγει τον υποβιβασμό και όποιον πάρει ο χάρος, φέτος θέλει να ανέβει (έστω και μέσω μπαράζ) και όποιον πάρει ο χάρος. Ο φίλος leone αναφερόνταν σε παρασκήνιο που έχει να κάνει με τα ψηλά της βαθμολογίας (εκεί που βρίσκεται η ομάδα του) και εγώ προσπαθούσα να μεταφράσω τα λεγόμενα του σε σχέση με την ουρά. Ο καθένας με τον πόνο του βλέπετε. Σίγουρα η επόμενη αγωνιστική είναι κρίσιμη σε ουρά και κορυφή. Ας ελπίσουμε ότι την Κυριακή το βράδυ θα έχουμε να μιλάμε μόνο για αγωνιστικά θέματα.





Σε όλα μέσα! 100% στις βολές!
Μόνο που για να μην πνιγείς ή να σταθείς στον αφρό, δεν σκέφτεσαι αν πατάς ή αν τραβάς προς τον πάτο κάποιον άλλο.
Αρα σαφώς και έχει να κάνει και με την ουρά. Επομένως προσοχή για όλους και απο όλους.
Οι στόχοι του έχουν αλλάξει αλλά οι επιπτώσεις, όπως λες, έχουν να κάνουν και με τους "μελλοθάνατους". Την ουρά.
Λες να έχουμε, τελικά, τον ίδιο πόνο?


Jabar
Γ' Εθνική Κατηγορία

2ος Ομιλος Νότου
Κυριακή 28/3
Λιβαδειάς, 12.00, Λιβαδειά-Ιεράπετρα Κάλφα, Σπυρόπουλος (Βασιλείου)
Νικαίας Πλάτων, 17.00, Ιωνικός Νικ.-Διαγόρας Ρ. Σαλαβός, Κυριακόπουλος (Σιδέρης)
Κανήθου, 17.00 ΑΓΕ Χαλκίδος-Αίολος Ταύρου 2008 Κρεσταινίτης, Λιώτσος (Ιωάννου)
Λίντο, 17.00, Ηράκλειο-Ν. Κηφισιά Μπλέτσας, Χριστοδούλου (Τζωρτζάκος)
Ζ. Αλεξάνδρου, 17.00, Κρόνος Αγ. Δημ.-Ενωση Ιλίου Αναγνώστου, Χρηστίδης Π. (Μπισιώτης)
Σαλπέα, 17.00, Φοίνιξ-Εξω Παναγίτσα Νικολόπουλος Ν., Κουτσοδήμος (Παπαδόπουλος Ε.)
margiou3
QUOTE(Jabar @ Mar 24 2010, 12:12 ) *
Γ' Εθνική Κατηγορία

2ος Ομιλος Νότου
Κυριακή 28/3
Λιβαδειάς, 12.00, Λιβαδειά-Ιεράπετρα Κάλφα, Σπυρόπουλος (Βασιλείου)
Νικαίας Πλάτων, 17.00, Ιωνικός Νικ.-Διαγόρας Ρ. Σαλαβός, Κυριακόπουλος (Σιδέρης)
Κανήθου, 17.00 ΑΓΕ Χαλκίδος-Αίολος Ταύρου 2008 Κρεσταινίτης, Λιώτσος (Ιωάννου)
Λίντο, 17.00, Ηράκλειο-Ν. Κηφισιά Μπλέτσας, Χριστοδούλου (Τζωρτζάκος)
Ζ. Αλεξάνδρου, 17.00, Κρόνος Αγ. Δημ.-Ενωση Ιλίου Αναγνώστου, Χρηστίδης Π. (Μπισιώτης)
Σαλπέα, 17.00, Φοίνιξ-Εξω Παναγίτσα Νικολόπουλος Ν., Κουτσοδήμος (Παπαδόπουλος Ε.)



δεν θα έπρεπε να υπολογίζεται η ώρα να μην συμπίπτει με το ποδόσφαιρο...? Τρεις ομάδες έχουν ποδοσφαιρικά σωματεία σε Α ή Β εθνική.... την Κυριακή αλλάζει η ώρα και η μπάλα από 3 που ξεκινούσε θα ξεκινάει στις 4... εδώ καμιά αλλαγή? έλεος!
gate14
QUOTE(margiou3 @ Mar 24 2010, 12:46 ) *
δεν θα έπρεπε να υπολογίζεται η ώρα να μην συμπίπτει με το ποδόσφαιρο...? Τρεις ομάδες έχουν ποδοσφαιρικά σωματεία σε Α ή Β εθνική.... την Κυριακή αλλάζει η ώρα και η μπάλα από 3 που ξεκινούσε θα ξεκινάει στις 4... εδώ καμιά αλλαγή? έλεος!


Πες τα ρε φιλε, εσυ παιζεις την παραμονη σου στο ποδοσφαιρο δεν εχεις δικαιωμα να δεις την αγαπη σου και σε ποδοσφαιρο και σε μπασκετ?
Εγω παιζω την ανοδο μου στο ποδοσφαιρο και την παραμονη μου στο μπασκετ δεν εχω το δικαιωμα να δω και τα 2 παιχνιδια?
kkary
QUOTE(gate14 @ Mar 24 2010, 13:18 ) *
Πες τα ρε φιλε, εσυ παιζεις την παραμονη σου στο ποδοσφαιρο δεν εχεις δικαιωμα να δεις την αγαπη σου και σε ποδοσφαιρο και σε μπασκετ?
Εγω παιζω την ανοδο μου στο ποδοσφαιρο και την παραμονη μου στο μπασκετ δεν εχω το δικαιωμα να δω και τα 2 παιχνιδια?


Μαλλον θα τα δειτε και τα δυο.
Στο ποδοσφαιρο ολη η Α' Εθνικη αρχιζει στις 19:00
και η Β' Εθνικη αρχιζει στις 15:00.
Απλα θα εχει τρεξιμο απο γηπεδο σε γηπεδο. blink.gif
gate14
QUOTE(kkary @ Mar 24 2010, 14:03 ) *
Μαλλον θα τα δειτε και τα δυο.
Στο ποδοσφαιρο ολη η Α' Εθνικη αρχιζει στις 19:00
και η Β' Εθνικη αρχιζει στις 15:00.
Απλα θα εχει τρεξιμο απο γηπεδο σε γηπεδο. blink.gif


αΛΛΑΞΕ ΩΡΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ , ΠΗΓΕ 4
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.