Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' Εθνική 2009-10 2ος 'Ομιλος Νότου
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
nikitas111
ΤΩΡΑ ΤΡΟΜΑΞΑΜΕ .
Απλα επιβεβαιωνονται ολα τα προηγουμενα.
Σας ευχαριστουμε.
Εισαστε αξιοι. Ο ΙΩΝΙΚΟΣ δε γλυφει κανενα.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΙΛΙΟΝ.
basketikos
Κουιζ:
Eιμαι ΕΣΚΑ, Εισαι ΕΣΚΑ? Αφου Ειμαι ΕΣΚΑ και Εισαι ΕΣΚΑ γιατι δεν μ' αφηνεις να μην ειμαι ΕΣΚΑ αφου και εσυ δεν θα 'σαι ΕΣΚΑ? Εξ' αλλου αυτο δεν σου ειπε και αυτος που είναι ΕΣΚΑ, αλλα δεν θα ειναι ΕΣΚΑ αμα δεν ειμαι ΕΣΚΑ...

Επιθυμία
ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ' ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΡΕ ΙΩΝΙΚΕ !!!!

Ευχη:
Δασκαλε σηκωσε το το βραδυ εκει στο Παρισι, οπως το 1996, και ας ειναι με τους αντιπαθεις κοκκινους του Πειραια.. Στην γη της Επαγγελιας του πηγες μετα απο 13 χρονια - Ακομα πιο ψηλα 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

Mιζερια:
Westside, υπεροχο ποσταρισμα - 68.gif 68.gif 68.gif - ασορτι με την θλιψη των καιρων μας...
Blue1965White
Φίλε westside θα σου πω κάτι πολύ απλό. Καθήστε να χάσετε για να μας ρίξετε. Όπως το ακούς. Δεν αλλάζουμε ούτε κόμμα από αυτά που γράψαμε για τη γελοιότητα που είχε γίνει τότε στο μεταξύ μας παιχνίδι. Η διαφορά μας είναι ότι εμείς έχουμε αξιοπρέπεια. Περίμενες κιόλας να έρθει η τελευταία μέρα πριν το παιχνίδι για να ποστάρεις αυτή την ανοησία, ελπίζοντας τι; ότι θα φοβηθούμε; ότι θα σας παρακαλέσουμε;
Σε Ιωνικούς απευθύνεσαι και έπρεπε να ξέρεις ότι εμείς ΕΧΟΥΜΕ αξιοπρέπεια.

ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΔΙΠΛΟ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ κ. ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ) ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΙΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΘΑΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ. ΕΤΣΙ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ

basketikos
Eγω πάντως Blue1965White το βλέπω 1 το Ιλιον-Σπορτιγκ -

Και αυτό γιατι (θέλω να) πιστευω ακόμα οτι ο αθλητισμος παιζεται στις 4 γραμμές. Και εκει οι παικτες της γηπεδουχου ομαδας θα κλεισουν τα αυτια στις (ομολογουμένα παμπολλες και πιεστικες) σειρηνες και θα παιξουν για τον εγωϊσμο τους. Εκτος αν η αξιοπρεπεια ευδοκιμει μονο σε ορισμενες περιοχές της Ελλαδας - οπως (αποδεδειμένα) για παραδειγμα στην Κρητη.

Αλλά οτι και αν γίνει, τα πραγματα για 7 ακόμα ώρες ειναι στα χέρια μας: ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΡΕ ΙΩΝΙΚΕ
westside
QUOTE(basketikos @ May 9 2010, 02:42 ) *
Κουιζ:
Eιμαι ΕΣΚΑ, Εισαι ΕΣΚΑ? Αφου Ειμαι ΕΣΚΑ και Εισαι ΕΣΚΑ γιατι δεν μ' αφηνεις να μην ειμαι ΕΣΚΑ αφου και εσυ δεν θα 'σαι ΕΣΚΑ? Εξ' αλλου αυτο δεν σου ειπε και αυτος που είναι ΕΣΚΑ, αλλα δεν θα ειναι ΕΣΚΑ αμα δεν ειμαι ΕΣΚΑ...

Επιθυμία
ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ' ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΡΕ ΙΩΝΙΚΕ !!!!

Ευχη:
Δασκαλε σηκωσε το το βραδυ εκει στο Παρισι, οπως το 1996, και ας ειναι με τους αντιπαθεις κοκκινους του Πειραια.. Στην γη της Επαγγελιας του πηγες μετα απο 13 χρονια - Ακομα πιο ψηλα 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

Mιζερια:
Westside, υπεροχο ποσταρισμα - 68.gif 68.gif 68.gif - ασορτι με την θλιψη των καιρων μας...


Ως γνήσιος κουλουρτζής θα ποστάρω και λίγη ώρα μέτα το παιχνίδι με τον Σπόρτινγκ.. Ελάτε να μας δείτε..Ε όχι και να κάτσω να χάσω.. ντροπή!! Έλα να το διαπιστώσεις από κοντά..
Blue1965White
Ειλικρινά σου λέω ότι δε με ενδιαφέρει καθόλου τι θα γίνει στο παιχνίδι σας με το Σπόρτιγκ. Το υποννοούμενο του προηγούμενου ποστ σου είναι τελείως ξεκάθαρο και δεν αλλάζει κάτι επί της ουσίας σε αυτά που σου έγραψα μετά. Αυτό που μετανιώνω είναι ότι έκανα το λάθος και θεώρησα εκ των προτέρων ότι εκπροσωπείς την ομάδα του Ιλίου. Φυσικά δε σε ξέρω προσωπικά και δεν έχω ιδέα αν έχεις κάποια σχέση πέρα από αυτή του απλού φιλάθλου με το Ίλιον. Το ότι θίχτηκες προσωπικά από τις αντιδράσεις μας στη γελοιότητα με τα εισιτήρια μου δίνει την εντύπωση ότι δεν είσαι απλός φίλαθλος. Σε κάθε περίπτωση δε σε ξέρω και δε θέλω να συνδέσω το δικό σου ποστ με τη διοίκηση και τους αθλητές του Ιλίου γιατί ίσως τους αδικήσω. Ειλικρινά ότι και να γίνει στο παιχνίδι (και το γράφω τώρα αυτό) ακόμα και αν έρθει διπλό δεν πρόκειται να ασχοληθώ καθόλου.
ilion_player
Όταν είδα το post με του κουλουρτζήδες και τα εισητήρια για πρώτη φορά παρότι θέλησα να απαντήσω λέω άστο δεν πειράζει κάποιος που δεν ξέρει ή ξέρει τα μισά, όπως φαίνεται και από την φράση 5 ευρώ του χρόνου τα εισητήρια και στην κερκίδα πίσω από την μπασκέτα, δεν χρειάζεται να απασχολεί το μυαλό μου και τον "χώρο" μου στο site. Όμως επειδή κάποιοι επανέρχεστε θα ήθελα να σας παραπέμψω στους κανονισμούς και στην προκύρηξη του πρωταθλήματος έστω και τώρα που πλησιάζει το τέλος του. Σε αυτούς φαίνεται καθαρά σε ποιο ύψος μπορείνα φτάνει το αντίτιμο του εισητηρίου για την είσοδο στο γήπεδο όσον αφορά αγώνα της Γ' Εθνικής (3 ευρώ). Επίσης αναφέρεται ξεκάθαρα ότι πρέπει να υπάρχουν εισητήρια θεωρημένα από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. (εφορία) για κάθε παιχνίδι ώστε να εισπραχθεί το αντίτιμο αυτό. Υπάρχει άνθρωπος από την ομάδα μου που κάνει αυτή την δουλειά κάθε εβδομάδα. Σε πόσες ομάδες συμβαίνει αυτό στην κατηγορία; Σε όσους το κάνουν και είναι νόμιμοι θα πρέπει να τους βρίζουμε και να τους προτρέπουμε να παρανομήσουν ή έστω να γράψουν τους κανονισμούς στα παλιά τους τα παπούτσια; Δεν κατάλαβα. Εγώ βρέθηκα σε γήπεδο Γ' Εθνικής μου ζήτησαν 5 ευρώ για να μπω και όταν αρνήθηκα λέγοντας ότι είναι παράνομο μου είπαν "όχι δεν είναι εισητήριο, είναι για την ενίσχυση της ομάδας και άμα θες τα δίνεις". Και το αποδεικτικό ήταν λαχνοί κάποιας λαχειοφόρου αγοράς που είχαν λήξει 2 μήνες πριν. Λοιπόν αφήστε ήσυχες τις ομάδες που είναι εντάξει με τους κανονισμούς και κοιτάξτε να λύσετε ή να αναδείξετε κάποια υπαρκτά προβλήματα. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομάτι, όποιος διαβάζει το συγκεκριμένο θέμα, μπορεί να θυμηθεί προηγούμενα πρόσφατα post μου στα οποία μιλάω για νίκες σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια από την Ένωση. Υπάρχουν κάποιοι μέσα σε αυτό το site που με ξέρουν και ξέρουν πόσο καλά γνωρίζω τα πράγματα και πόση αλήθεια κρύβουν αυτά που λέω ή απλά τα λέω. Έτσι δεν είναι φίλε JABAR; Επαναλαμβάνω λοιπόν ότι η Ένωση έχει στόχο να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται και δεν εφησυχάζει επειδή έσωσε την κατηγορία. Όλα τα παιχνίδια θα τα χτυπήσει μέχρι το τέλος. Δεν φταίει η Ένωση για τις ομάδες που πέφτουν ή τις ομάδες που ανεβαίνουν. Ας μην ξεχνάμε ότι και η Ένωση έπαιζε την παραμονή της μέχρι πριν μερικές αγωνιστικές. Οπότε οι "περίεργες" δηλώσεις το μόνο που κάνουν είναι να εκθέτουν αυτόν που τις γράφει. Το γήπεδο και το βίντεο του αγώνα θα είναι οι αδιάψευστοι μάρτυρες για το τι θα γίνει. Και αυτή την φορά θα είμαι εκεί. Και για να πω την αμαρτία μου στο μόνο παιχνίδι που θέλω να πω και θα πω στους παίκτες της Ένωσης να παίξουν χαλαρά, είναι στο παιχνίδι με τα παλικαράκια της Ιεράπετρας. Όχι επειδή θέλω να υποτιμήσω τα παιδιά αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις επίδειξη δύναμης σε ομάδες που παίζουν για την τιμή τους και την φανέλα της ομάδας τους. Σε αυτά τα παιδιά αξίζουν μόνο συγχαρητήρια. Και γίνει κάτι και κερδίσουν την ομάδα, θα είμαι ο πρώτος που θα τους συγχαρώ. Και το λέω και πάλι. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΕΧ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ.
basketikos
Διευκρινήσεις πριν τα αποτελεσματα (γιατι μετα μπορει να θεωρηθούν 'εκ του αποτελεσματος')

bball.gif Ειμαι σιγουρος οτι η Ενωση, χασει -κερδισει, εχει παιξει για το καλυτερο δυνατο. Της αξιζουν μπραβο, ποσο δε που πιεσεις υπαρξαν.. (και η γνωμη μου ισχυει 'χασει-κερδισει').

(Ενταξει ρε παιδια, υπηρξε μια ενταση για τα εισιτηρια που καλουνται να πληρωσουν οι φιλοξενουμενοι στο Ιλιον - μην χανουμε την ωρα μας με σαχλαμαρες...)

bball.gif Είμαι σιγουρος οτι αν δεν σωθεί ο Ιωνικος, θα φταιμε εμεις και μονον εμεις. Η φετεινη χρονια δεν εχει σχεση με την περσινη, ανεκδιηγητη, ιστορια, που δυστυχώς εμεινε ατιμωρητη (και εις βαρος του μπασκετ). Αν σωθει επίσης, θα φταιμε παλι εμεις και μονο εμεις: θα εχουμε κανει τις νικες που χρειαζονται ("Διπλο μες το Ηρακλειο, ρε Ιωνικέ")

bball.gif Ακομα και μετά το επεισοδιο στα Πατησια, με τον αθλητη που πεταξε το μπουκάλι προς τους φιλους του Ιωνικου, νομιζω οτι ολοι οι αθλητες του Σπορτιγκ αξιζουν ενα μπραβο για την προσπαθεια. Δεν υπαρχει κανενα προβλημα, κριμα που καποιος απο τους 2 μας θα κινδυνεψει πολυ, μεσα σε δυσκολα μονοπάτια.

bball.gif Εχουμε ομως προβλημα με την παρασκηνιακη δραση καποιων συγκεκριμένων παραγοντων του Σπορτιγκ. Η μεθοδευση της πρωτης τιμωριας, η ΑΣΤΕΙΑ 2η τιμωρια (ολοι ψαχνουν το γιατι), και φυσικά ορισμενες συμπεριφορες τον δυσκολο μηνα Μαη, μονο στιφαδα στην γεύση αφήνουν, ασε που αφηνουν πολλες εξηγησεις γιατι ενας ΜΕΓΑΛΟΣ Συλλογος ετοιμαζεται πια να βγαλει στο σφυρι ακομα και το γηπεδο του..

bball.gif μπραβο και στον ΑΟΙ, μπραβο και στην Χαλκιδα, που απο επιλογη ή αναγκη παλευουν για ενα αλλο μοντελο, μπραβο και στον Κρονο, που εκανε τρομερη προσπαθεια στην Ροδο (ελπιζω ομως να μην του φτασει αυτη η νικη...), μπραβο και σε ολες τις ομαδες. Φετος ηταν ενα χειροτερο ποιοτικά πρωταθλημα, αλλα δεν μπορει να πει κανεις καμμια κουβέντα για την προσπαθεια ολων των αθλητων που συμμετεχουν

bball.gif Για την Ομοσπονδια τι να πω; Οπως θα έλεγε και ο ποιητής, "δεν έφταιγαν οι ίδιοι, τόσοι ήταν"

bball.gif Πανω απ' ολα: Διπλο μεσ' το Ηρακλειο ρε Ιωνικε !!!

----------------------------------------

Στο 24' Ηρακλειο -Ιωνικος 43-40
ilion_player
Νομίζω ότι δεν χρειάζονται άλλα σχόλια για το παιχνίδι της Ένωσης με το Σπόρτινγκ. Πάντως ήταν ωραίο παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις και σκαμπανεβάσματα. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τίποτα άλλο.
westside
QUOTE(Blue1965White @ May 9 2010, 10:31 ) *
ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΔΙΠΛΟ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ κ. ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ) ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΙΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΘΑΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ. ΕΤΣΙ ΞΕΡΕΤΕ, ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ


Δώσε τα συγχαρητήρια σου στην ομάδα της Ένωσης Ιλίου που τελικά κέρδισε, αν και πιστεύω ότι κάτι θα έχεις μάθει και ας μην σε ενδιαφέρει.. Λοιπόν, ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ
Και όσο για το κουίζ με την ΕΣΚΑ, εγω ψηφίζω ΕΣΚΑ..ΝΑ!!!
john 1960
Δεν θελω να σας στενοχωρησω αλλα δεν υπαρχουν μπαραζ σωτηριας, η προκυρηξη της Ε.Ο.Κ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ σε περιπτωση υποβιβασμου απο την Β' εθνικη του Αιγιου & τ5ης Α

Δεν θελω να σας στενοχωρησω αλλα δεν υπαρχουν μπαραζ σωτηριας. Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΗΣ Ε.Ο.Κ ειναι σαφης, αν απο την Β' Εθνικη
υποβιβαστουν το Αιγιο & η Αγ. Παρασκευη τοτε αυτοματα απο τον 2ο ομιλο Γ΄Εθνικης υποβιβαζονται 6 ομαδες. Σε αυτη την περιπτωση λοιπον & η Νικαια & το Σπορτιγκ εχουν υποβιβαστει ανεξαρτητως αποτελεσματων.
leonkalf
Η Κηφισιά νίκησε με 73-69 τον Ιωνικό στη Νέα Φιλαδέλφεια και ανέβηκε και μαθητικά στη Β' Εθνική, από το δεύτερο όμιλο του Νότου. Στη μάχη για την παραμονή, ο Κρόνος έχει πλεονέκτημα, μετά τις ήττες του Σπόρτιγκ και του Ιωνικού Ν.


Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής


Λιβαδειά – ΑΓΕ Χαλκίδας 96-50
Ηράκλειο – Ιωνικός Νικαίας 78-68
Ιωνικός Ν.Φ.- Ν. Κηφισιά 69-73
Κρόνος Αγ. Δημ. – Αίολος/Ταύρος 80-57
Φοίνικας – Διαγόρας Ρόδου 46-65
Έξω Παναγίτσα –Ιεράπετρα 80-60
Ένωση Ιλίου –Σπόρτιγκ 80-72

ΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. – Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ 69-73

Τα δεκάλεπτα: 15-20, 32-29, 52-52, 69-73
Διαιτητές: Αντερριώτης - Παυλόπουλος.
ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. (Οικονόμου): Ρουσόπουλος 7,Μαυραγάνης 12, Κυριακάκης, Τσουμπρής 9, Σβερκούνος 6, Παπαδόπουλος 6 (2), Χρονόπουλος 4, Μακρόπουλος 5, Γιαννιώδης 20.
Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ (Παπαθεοδώρου): Βογιατζής, Νικητάκης 17 (2), Δρακάκης, Ψωμαδέρης 16 (3), Τσιάκας 10 (2), Λαγοπόδης , Κούτουλας 1, Μενουδάκος 7, Διαμαντόπουλος 9, Ντεφούδης 13.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π. - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 46-65

Τα δεκάλεπτα: 11-19, 22-39, 30-49, 46-65
Διαιτητές: Λουκαράκης – Λιότσος
ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π. (Αθηναίος): Καζάκος, Λαζαρίδης 11, Δραβίλλας, Καπετζόγλου 5, Ρέππας, Χιωτάκης 19 (3), Μπουραζάνης 3 (1), Μόμτσος 6, Καλής, Κορούνης 2.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Τσακίρης): Τριτσάρης, Αγαπιάδης 4, Μαρουλλάκης, Παπαϊωσήφ 6, Μπανγκούρας 3, Παναγιωταράκος, Παρδάκας 18 (2), Κούκιαλι, Δούβαλης 13, Σκορδάλης 9 (3), Τσαμπάς 3, Νεραντζάκης 9.

ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ – ΣΠΟΡΤΙΓΚ 80-72

Τα δεκάλεπτα: 19-23, 36-44, 66-62, 80-72
Διαιτητές: Κανακάρης – Τσαχάκης
ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ (Καρακώστας): Μπέλλας Ι. 14 (3), Σπηλιόπουλος, Σκαλωμένος 9 (1), Κοσμίδης 2, Σβορόνος, Παξιμαδάς, Μπέλλας Ο. 22 (1), Καλαμαράς 5 (1), Φούτσης, Καραγεώργος 10 (1), Αναστασόπουλος 18 (2).
ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Χρυσόγελος): Παπάνογλου 19 (3), Καραμπάτσιος, Πανάγος 5 (1), Γυφτάκης 2, Κουρής 22 (3), Μιχαλόπουλος 9, Ένεζλης 7, Σαλούστρος 8.

ΛΙΒΑΔΕΙΑ – ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 96-50

Τα δεκάλεπτα:32-11, 51-17, 79-32, 96-50
Διαιτητές: Κάλφα – Χαϊνα
ΛΙΒΑΔΕΙΑ (Ζητουνιάτης): Δέλιος 25 (6), Καρνάβας 22, Γεωργοπαπαδάκος 8 (2), Ψάλτου 6, Πολίτης 11 (3), Ανδρεόπουλος 14, Ρουμελιώτης , Δελέγκος 10 (2), Καλιαντάσης, Κοτσικόρος.
ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Μιχαήλ): Τσαλκιτζής , Κωνσταντούρας , Πετρόβ 5 (1), Παπανικολάου 8 (2), Σκούρος 9 (1), Σότο 19 (2), Κόκορης 4 (1), Μπαλάνος 5 (1).

ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ – ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 80-60

Τα δεκάλεπτα: 23-16, 44-29, 64-45, 80-60
Διαιτητές: Μαμασούκα – Σπυρόπουλος
ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ (Τσαούσης): Καρατζάς 5 (1), Κουτσογιάννης 10 (2), Γκρινιάρης 8, Μπασούκας 15, Μπέλλος Χ. 16 (3), Καλέργης 7 (1), Τσίτσης 11 (1), Μπένος 8.
ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (Γαϊτανάκης): Βελημβασάκης 12 (2), Αδρουλάκης 10 (2), Κολοβός 13 (3), Μπότσογλου 8 (2), Μπατζαράκης 7 (1), Βασιλειάδης 10.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 78-68

Τα δεκάλεπτα: 20-11, 36-30, 49-48, 78-68
Διαιτητές: Κιούρκας – Παντρευτής
ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Δημητριάδης): Κωτούλας 5, Καραλής 14 (3), Αγαπητός 7 (1), Στεφανάκης 11 (1), Σκόρδος , Πετράκης 8 (1), Μαυρόπουλος , Κρίτσαλος 13, Αρβανίτης , Αρναουτάκης Γ., 20.
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Χατζηκυριάκος): Αλεξίου 2, Γαλίτης, Τσολάτος 21 (4), Λουκάκης , Κουρής, Ντακούλιας 17, Τσιρογιάννης 3 (1), Καβαδάς 25.
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ. – ΑΙΟΛΟΣ/ΤΑΥΡΟΣ 80-57

Τα δεκάλεπτα: 16-18, 43-34, 60-45, 80-57
Διαιτητές: Τραγάκης – Γκαμήλη.
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ. (Παρασκευόπουλος, Κότσιαρης): Σαμόλης, Γκοτζογιάννης 8 (1), Μωισίδης 13 (1), Καμπαλή 14, Λοΐζος 6, Παπαδάκης 16 (1), Αντωνόπουλος 7, Σπανός 2, Λίτσιος 4, Σκορδίλης , Καραπλής 8 (2), Ξηρογιάννης 2.
ΑΙΟΛΟΣ/ΤΑΥΡΟΣ (Παπαδάκης): Κυρίκος 1, Σταμπουλής 3 (1), Ζβαρδάκαλος, Αφαλίδης 1, Γρηγοράκος 15 (1), Φιλίππου 17 (1), Σιδέρης, Ροϊδης 8 (1), Τέντα 6, Κοκλώνης 6 (1).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (25 αγώνες)
1.Κηφισιά 21-4 46
2.Ηράκλειο 19-6 44
3.Διαγόρας 19-6 44
4.Λιβαδειά 18-7 43
5.Ιωνικός ΝΦ 17-8 42
6.Εξω Παναγίτσα 15-10 40
7.Ιλιον 15-10 40
8. Κρόνος 14-11 39
9. Σπόρτιγκ 13-12 38
10. Ιωνικός Ν. 12-13 37
11. Αίολος/Ταύρος 6-19 31
12. Φοίνικας 4-21 29
13. Ιεράπετρα 2-22 26
14. Χαλκίδα 0-24 23

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (16/5): Ιωνικός Ν. - Λιβαδειά, Σπόρτιγκ – Ηράκλειο, Χαλκίδα – Ιωνικός Ν.Φ, Κηφισιά – Κρόνος, Αίολος/Ταύρος – Φοίνικας, Διαγόρας – Εξω Παναγίτσα, Ιεράπετρα – Ενωση Ιλίου


πηγή: superbasket.gr
gireos
Η πρυκηρυξη , η τελική , μετα τη μη συμμετοχη του Ιωνικού Λαμίας στον δεύτερο όμιλο του νοτου , είναι σαφέστατη .
Σε περίπτωση υποβιβασμού 2 ομάδων απο τη Β Εθνική στην Γ Εθνική στο Νότο , υποβιβάζονται πέντε ομάδες απο τον κάθε ομιλο νοτου της Γ Εθνικής.
Σε περίπτωση που απο τη Β Εθνική υποβιβαστεί μια ομάδα Νότου , τοτε απο τους ομίλους Νότου της Γ Εθνικής Πέφτουν απο τέσσερεις ομάδες , καθώς και η ηττημένη πέμπτη που θα προκύψει απο αγώνα μπαράζ.
john 1960
QUOTE(gireos @ May 9 2010, 23:57 ) *
Η πρυκηρυξη , η τελική , μετα τη μη συμμετοχη του Ιωνικού Λαμίας στον δεύτερο όμιλο του νοτου , είναι σαφέστατη .
Σε περίπτωση υποβιβασμού 2 ομάδων απο τη Β Εθνική στην Γ Εθνική στο Νότο , υποβιβάζονται πέντε ομάδες απο τον κάθε ομιλο νοτου της Γ Εθνικής.
Σε περίπτωση που απο τη Β Εθνική υποβιβαστεί μια ομάδα Νότου , τοτε απο τους ομίλους Νότου της Γ Εθνικής Πέφτουν απο τέσσερεις ομάδες , καθώς και η ηττημένη πέμπτη που θα προκύψει απο αγώνα μπαράζ.

Καλησπερα.
Ειδικη προκυρηξη Γ' εθνικης 2009-2010 με Α.Π 3677 & ημερ. Μαρουσι 14 Αυγουστου 2009.
Αν υπαρχει κατι επισημο διαφορετικο σε παρακαλω να το καταθεσεις.
PetranG3
Συγχαρητηρια στην ομαδα του ΙΛΙΟΝ που επαιξε για την ιστορια της...Η αληθεια ειναι οτι το ποσταρισμα το αρχικο του westside δημιουργησε καποιες λανθασμενες εντυπωσεις, ομως ξαναλεω μπραβο στο ΙΛΙΟΝ που επαιξε παντελονατα...

Απο κει και περα, αν ο ΙΩΝΙΚΟΣ ειναι σοβαρος και κερδισει στο κεκλεισμενων των θυρων παιχνιδι (με κοσμο η νικη ηταν δεδομενη) με το Λεβαδειακο και χασει ο Σπορτιγκ απο το Ηρακλειο στα Πατησια, ολα καλα...
Υπομονη μια βδομαδα...
basketikos
QUOTE(john 1960 @ May 10 2010, 00:31 ) *
Καλησπερα.
Ειδικη προκυρηξη Γ' εθνικης 2009-2010 με Α.Π 3677 & ημερ. Μαρουσι 14 Αυγουστου 2009.
Αν υπαρχει κατι επισημο διαφορετικο σε παρακαλω να το καταθεσεις.



Ο gireos στο postarisma του εχει δικιο - υπαρχει συμπληρωματική προκυρηξη.

Εσυ john 1960 αναφέρεσει στην αρχική που ειχε μεσα και την Λαμια, (και σε αυτη την περιπτωση ο υπολογισμος για τους '6' συμπεριλαμβανε και την Λαμια, οποτε με ΑΓΕΧ, ΑΟΙ, Φοινικα, Ταυρο, εχουμε 5 και ζηταμε την 6η).

Ξαναπαμε στην τελική, όπως εγραψε ο gireos - με αυτη πορευομαστε:
Η πρυκηρυξη , η τελική , μετα τη μη συμμετοχη του Ιωνικού Λαμίας στον δεύτερο όμιλο του νοτου , είναι σαφέστατη .
Σε περίπτωση υποβιβασμού 2 ομάδων απο τη Β Εθνική στην Γ Εθνική στο Νότο , υποβιβάζονται πέντε ομάδες απο τον κάθε ομιλο νοτου της Γ Εθνικής.
Σε περίπτωση που απο τη Β Εθνική υποβιβαστεί μια ομάδα Νότου , τοτε απο τους ομίλους Νότου της Γ Εθνικής Πέφτουν απο τέσσερεις ομάδες , καθώς και η ηττημένη πέμπτη που θα προκύψει απο αγώνα μπαράζ.
Blue1965White
QUOTE(westside @ May 9 2010, 21:21 ) *
Δώσε τα συγχαρητήρια σου στην ομάδα της Ένωσης Ιλίου που τελικά κέρδισε, αν και πιστεύω ότι κάτι θα έχεις μάθει και ας μην σε ενδιαφέρει.. Λοιπόν, ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ
Και όσο για το κουίζ με την ΕΣΚΑ, εγω ψηφίζω ΕΣΚΑ..ΝΑ!!!


Εννοείται πως θα δώσω τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα του Ιλίου. αλοίμονο αν είχα πρόβλημα να το κάνω. Πρέπει και συ να παραδεχτείς ότι όλη η ιστορία ξεκίνησε από το αρχικό σου ποστ το οποίο ήταν πέρα για πέρα άστοχο. Είχες δει μέχρι εκείνο το σημείο καμία αναφορά φίλου του Ιωνικού για το παιχνίδι σας με το Σπόρτιγκ; ούτε θα έβλεπες αν δεν υπήρχε εκείνο το περίεργο ποστ.
rodosbasket
Ήμουνα χθες στο παιχνιδι ιλιον-σπορτιγκ γιατι με ενδιεφερε νικη της τοπικης ομαδας ετσι ωστε το σπορτιγκ στην τελευταια αγωνιστικη να μην ειναι αδιαφορο και ετσι ισως κερδισει το ηρακλειο και σε συνδυασμο με νικη δικη μας με την παναγιτσα ,να παρουμε τελικα την δευτερη θεση και να αγωνιστουμε στα μπαραζ....
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι αηδιασα με την "ιστορικη" ομαδα και την συμπεριφορα προπονητη(κυριως),παικτων ,αλλα και οπαδων.
Αρχιζω επισης να πιστευω οτι υπαρχει παρασκηνιο (για το οποιο φωναζει ο ιωνικος) ,μιας και ο ενας εκ των δυο διαιτητων εχθες ητανε μιλημενος να πω,στημενος να πω ,οτι επιθετο θελετε μπορειτε να βαλετε αλλα το σιγουρο ειναι οτι εκανε τα ΠΑΝΤΑ για να κερδισει-σωθει το σπορτιγκ.Αισχος ντροπη και αηδια...
Αν και με βολευει πολυ να κερδισει την κυριακη ....με αυτα που ειδα δεν θα στεναχωρηθω να πεσει γιατι η βρωμια πρεπει να καθαριστει ακομη και αν ενας συλλογος που καποτε ηταν στολιδι βρεθει στα ταρταρα της εσκα
Blue1965White
QUOTE
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι αηδιασα με την "ιστορικη" ομαδα και την συμπεριφορα προπονητη(κυριως),παικτων ,αλλα και οπαδων.


Οι φίλαθλοι του Σπόρτιγκ έχουν πάντοτε υποδειγματική συμπεριφορά, γι'αυτό άλλωστε εδώ στο φόρουμ μας κάνουν συχνά πυκνά μαθήματα ηθικής και φίλαθλου πνεύματος...

QUOTE
Αρχιζω επισης να πιστευω οτι υπαρχει παρασκηνιο (για το οποιο φωναζει ο ιωνικος) ,μιας και ο ενας εκ των δυο διαιτητων εχθες ητανε μιλημενος να πω,στημενος να πω ,οτι επιθετο θελετε μπορειτε να βαλετε αλλα το σιγουρο ειναι οτι εκανε τα ΠΑΝΤΑ για να κερδισει-σωθει το σπορτιγκ.Αισχος ντροπη και αηδια...


Δεν υπάρχει κανένα παρασκήνιο στην κατηγορία, ρωτήστε και τον κ. Παπαχαραλάμπους.
basketikos
QUOTE(basketikos @ May 9 2010, 18:44 ) *
bball.gif Ειμαι σιγουρος οτι η Ενωση, χασει -κερδισει, εχει παιξει για το καλυτερο δυνατο. Της αξιζουν μπραβο, ποσο δε που πιεσεις υπαρξαν.. (και η γνωμη μου ισχυει 'χασει-κερδισει').

bball.gif Είμαι σιγουρος οτι αν δεν σωθεί ο Ιωνικος, θα φταιμε εμεις και μονον εμεις. Η φετεινη χρονια δεν εχει σχεση με την περσινη, ανεκδιηγητη, ιστορια, που δυστυχώς εμεινε ατιμωρητη (και εις βαρος του μπασκετ). Αν σωθει επίσης, θα φταιμε παλι εμεις και μονο εμεις: θα εχουμε κανει τις νικες που χρειαζονται ("Διπλο μες το Ηρακλειο, ρε Ιωνικέ")

bball.gif Ακομα και μετά το επεισοδιο στα Πατησια, με τον αθλητη που πεταξε το μπουκάλι προς τους φιλους του Ιωνικου, νομιζω οτι ολοι οι αθλητες του Σπορτιγκ αξιζουν ενα μπραβο για την προσπαθεια. Δεν υπαρχει κανενα προβλημα, κριμα που καποιος απο τους 2 μας θα κινδυνεψει πολυ, μεσα σε δυσκολα μονοπάτια.

bball.gif Εχουμε ομως προβλημα με την παρασκηνιακη δραση καποιων συγκεκριμένων παραγοντων του Σπορτιγκ. Η μεθοδευση της πρωτης τιμωριας, η ΑΣΤΕΙΑ 2η τιμωρια (ολοι ψαχνουν το γιατι), και φυσικά ορισμενες συμπεριφορες τον δυσκολο μηνα Μαη, μονο στιφαδα στην γεύση αφήνουν, ασε που αφηνουν πολλες εξηγησεις γιατι ενας ΜΕΓΑΛΟΣ Συλλογος ετοιμαζεται πια να βγαλει στο σφυρι ακομα και το γηπεδο του..

bball.gif Για την Ομοσπονδια τι να πω; Οπως θα έλεγε και ο ποιητής, "δεν έφταιγαν οι ίδιοι, τόσοι ήταν"



QUOTE(rodosbasket @ May 10 2010, 13:19 ) *
Ήμουνα χθες στο παιχνιδι ιλιον-σπορτιγκ γιατι με ενδιεφερε νικη της τοπικης ομαδας ετσι ωστε το σπορτιγκ στην τελευταια αγωνιστικη να μην ειναι αδιαφορο και ετσι ισως κερδισει το ηρακλειο και σε συνδυασμο με νικη δικη μας με την παναγιτσα ,να παρουμε τελικα την δευτερη θεση και να αγωνιστουμε στα μπαραζ....
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι αηδιασα με την "ιστορικη" ομαδα και την συμπεριφορα προπονητη(κυριως),παικτων ,αλλα και οπαδων.
Αρχιζω επισης να πιστευω οτι υπαρχει παρασκηνιο (για το οποιο φωναζει ο ιωνικος) ,μιας και ο ενας εκ των δυο διαιτητων εχθες ητανε μιλημενος να πω,στημενος να πω ,οτι επιθετο θελετε μπορειτε να βαλετε αλλα το σιγουρο ειναι οτι εκανε τα ΠΑΝΤΑ για να κερδισει-σωθει το σπορτιγκ.Αισχος ντροπη και αηδια...
Αν και με βολευει πολυ να κερδισει την κυριακη ....με αυτα που ειδα δεν θα στεναχωρηθω να πεσει γιατι η βρωμια πρεπει να καθαριστει ακομη και αν ενας συλλογος που καποτε ηταν στολιδι βρεθει στα ταρταρα της εσκα


bball.gif Η απο τριτους παρατηρηση επιβεβαιωνει τα γραπτά μας - και συνεχιζει να εκθέτει αρκετους παραγοντες του Σπορτιγκ.
Δεν μας ευχαριστει καθόλου, γιατι στρεβλωνει και μιζεριάζει αυτο που αγαπάμε... Αλλά αν διαβαζουν, το καλό είναι να ξέρουν οτι οπως λεει και ο λαος: "γελά χρυσά, οποιος γελά τελευταίος"...

bball.gif Μεγάλη προπάθεια στο Ηρακλειο - μπραβο σε ολα τα παιδια, ακομα και αυτα που υστερησαν δικαιουνται μια ασχημη βραδια. Παμε γερα την προετοιμασία, εμείς την δουλειά μας: Είμαστε 1 νίκη απο την σωτηρια. Γερα στον Πλάτωνα με ψυχη -.


iliaszervos
QUOTE(Blue1965White @ May 10 2010, 15:01 ) *
Οι φίλαθλοι του Σπόρτιγκ έχουν πάντοτε υποδειγματική συμπεριφορά, γι'αυτό άλλωστε εδώ στο φόρουμ μας κάνουν συχνά πυκνά μαθήματα ηθικής και φίλαθλου πνεύματος...



Δεν υπάρχει κανένα παρασκήνιο στην κατηγορία, ρωτήστε και τον κ. Παπαχαραλάμπους.




Πάλι ειρωνεία? Δεν υπάρχει περίπτωση να σου απαντήσω στο ίδιο επίπεδο... το αφήνω στην κρίση των "συμφορουμιτών"

και απαντώ οχι μόνο διότι στα δικά μου σχόλια αναφέρεσαι αλλά και επειδή εγώ προσωπικά - αλλά και άλλοι πολλοί - είμαστε πράγματι φίλαθλοι και οχι "φίλαθλοι"!

Υπενθυμίζω τα σχόλιά μας μετά απο τον αγώνα του ΣΠΟΡΤΙΓΚ με την Κηφισιά τα οποία πολύ εύκολα μπορείς να τα βρείς οπότε θα καταλάβεις και την απάντηση που έδωσε στις προκλήσεις εκτός απο μένα και ο mendat και άλλοι!

Αν έχεις κάτι συγκεκριμένο εναντίον του γηραιού παράγοντα του ΣΠΟΡΤΙΓΚ του οποίου το όνομα διασύρεις θα έπρεπε να το καταγγείλεις και οχι ετσι ανεύθυνα, άκοπα να κάνεις τον μάγκα!
Blue1965White
Εντάξει εγώ είμαι μεροληπτικός, είρωνας, φίλαθλος με εισαγωγικά και ότι άλλο θες. Εσύ που είσαι φίλαθλος χωρίς εισαγωγικά θα έπρεπε πρώτα και κύρια να πεις κάτι για αυτά που μας περιέγραψε ο φίλος του Διαγόρα. Όταν κάποιος μας λέει ο διαιτητής του αγώνα σας ήταν τόσο μα τόσο κακός που έδινε την εντύπωση ότι είναι πιασμένος τότε θα έπρεπε να βρεις ένα σχόλιο να κάνεις. Για την ταμπακιέρα όμως δε λέμε τίποτα. Προτιμάμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.
Jabar
Ελπίζω ότι θα γίνει το αυτονόητο και στα δύο παιχνίδια, που θα κρίνουν την παραμονή δύο ιστορικών ομάδων, να οριστούν καταξιωμένοι διαιτητές.
mrproedros
Γ' Εθνική Ηράκλειο - Ιωνικός Νικαίας 78-68 (9-5-10) τελευταίο δεκάλεπτο


Ηράκλειο - Ιωνικός Νικαίας 78-68
Δεκάλεπτα : 20-11, 36-30, 49-48, 78-68
Διαιτητές : Κιούρκας, Παντρευτής
Ηράκλειο (Δημητριάδης - Ράλλης) : Αρναουτάκης Μ., Κωτούλας 5, Στεφανάκης 11 (1), Μηλαθιανάκης, Πετράκης 8 (1), Αρναουτάκης Γ.10, Καραλής 24 (3), Γεωργιόπουλος, Αγαπητός 7 (1), Σκόρδος, Μαυρόπουλος, Κρίτσαλος 13
Ιωνικός Νικ. (Χατζηκυριάκος) : Αλεξίου 2, Παπαγεωργίου. Κουρής, Ντάκουλας 17, Τσιρογιάννης 3 (1), Τσολάτος 21 (4), Λουκάκης, Μαλαφέκας, Καββαδάς 25

&" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" />
mentat
QUOTE(Blue1965White @ May 10 2010, 18:49 ) *
Εντάξει εγώ είμαι μεροληπτικός, είρωνας, φίλαθλος με εισαγωγικά και ότι άλλο θες. Εσύ που είσαι φίλαθλος χωρίς εισαγωγικά θα έπρεπε πρώτα και κύρια να πεις κάτι για αυτά που μας περιέγραψε ο φίλος του Διαγόρα. Όταν κάποιος μας λέει ο διαιτητής του αγώνα σας ήταν τόσο μα τόσο κακός που έδινε την εντύπωση ότι είναι πιασμένος τότε θα έπρεπε να βρεις ένα σχόλιο να κάνεις. Για την ταμπακιέρα όμως δε λέμε τίποτα. Προτιμάμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.


Κοίταξε ... ο άνθρωπος απαντά στο σχόλιο που έκανες και αναφέρθηκες σε αυτούς που "εδώ στο φόρουμ μας κάνουν συχνά πυκνά μαθήματα ηθικής και φίλαθλου πνεύματος... ". Αυτό σχολίασε ο άνθρωπος. Τι ακριβώς δεν κατάλαβες ?

Με συγχωρείς αλλά γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να σχολιάσουμε δηλάδή ? Ο άνθρωπος είδε ένα ματς και έχει μια άποψη σεβαστή. Εγώ δεν είδα το ματς και δεν έχω άποψη.

Εμένα η θέση μου είναι ξεκάθαρη ότι εξωαγωνιστικές πρακτικές που επηρεάζουν το αποτέλεσμα ενός αγώνα ή ενός πρωταθλήματος ή εν τέλει μιας προσπάθειας (θα έπρεπε να) είναι απαράδεκτοι.

Αλλά άμα ήταν να σχολιάσουμε το οτιδήποτε λέει κάποιος εδώ μέσα (και για το οποίο δεν έχουμε άποψη - εγώ τουλάχιστον) ζήτω που καήκαμε. Άλλωστε εσύ δεν είσουν σε παραπάνω post που μας έλεγες ότι (παραθέτω αυτούσια)

ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΔΙΠΛΟ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


Ούτε αυτό σχολίασα. Φταίω ?
Blue1965White
QUOTE
Αλλά άμα ήταν να σχολιάσουμε το οτιδήποτε λέει κάποιος εδώ μέσα (και για το οποίο δεν έχουμε άποψη - εγώ τουλάχιστον) ζήτω που καήκαμε. Άλλωστε εσύ δεν είσουν σε παραπάνω post που μας έλεγες ότι (παραθέτω αυτούσια)

ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΔΙΠΛΟ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ούτε αυτό σχολίασα. Φταίω ?


Έλα παιδιά μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Μετά τον ορισμό του Κανακάρη πιστέψατε πολύ στη νίκη. Παραμονές του πιο κρίσιμου παιχνιδιού σας και γράφατε ότι τελευταία αγωνιστική θα είσαστε απελευθερωμένοι από το άγχος και θα προσφέρετε θέαμα. Σε συνδυασμό με τις πιέσεις που ξέρουμε ότι δέχτηκε το Ίλιον από τις ομάδες της ΕΣΚΑ και το ποστ του westside (που ναι ήταν άστοχο) έγραψα το παραπάνω. Το οποίο βέβαια δεν το σχολιάσατε πριν τον αγώνα; Γιατί άραγε;

Τώρα για τα υπόλοιπα δεν είπα ότι είστε υποχρεωμένοι να σχολιάσετε. Εγώ πάντως ο σε εισαγωγικά φίλαθλος ναι θα θιγόμουν αν διάβαζα για την ομάδα μου αυτά που έγραψε ο φίλος του Διαγόρα για εσάς. Εκτός βέβαια αν ίσχυαν οπότε θα κρυβόμουν τελείως.

Ας ελπίσουμε έστω και την τελευταία στιγμή να βρεθεί λίγο φιλότιμο στην ομοσπονδία και να οριστούν καταξιωμένοι διαιτητές στα δύο παιχνίδια όπως πρότεινε ο jabar.
Μακάρι να πάνε όλα καλά και ήρεμα ως την Κυριακή. Εγώ δε θα ξαναγράψω τίποτα μέχρι να γίνουν τα παιχνίδια. Ακόμα και αν πάνε άσχημα τα πράγματα για την ομάδα μου δεν θα αναζητήσω ευθύνες σε τρίτους. Μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα μέχρι τώρα και να μην είμαστε στη θέση που είμαστε. Αν φωνάζουμε κάθε φορά που βλέπουμε κάτι περίεργο να γίνεται ενάντια στην ομάδα μας είναι για να μην επαναληφθεί.

ΥΓ Εννοείται ότι ο κόσμος του Ιωνικού θα είναι δίπλα στην ομάδα. Στις κερκίδες, στο προαύλιο, στην οροφή του γηπέδου δε ξέρω που αλλά θα είμαστε εκεί.
sporting b.c.
QUOTE(Blue1965White @ May 10 2010, 20:00 ) *
Έλα παιδιά μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Μετά τον ορισμό του Κανακάρη πιστέψατε πολύ στη νίκη. Παραμονές του πιο κρίσιμου παιχνιδιού σας και γράφατε ότι τελευταία αγωνιστική θα είσαστε απελευθερωμένοι από το άγχος και θα προσφέρετε θέαμα. Σε συνδυασμό με τις πιέσεις που ξέρουμε ότι δέχτηκε το Ίλιον από τις ομάδες της ΕΣΚΑ και το ποστ του westside (που ναι ήταν άστοχο) έγραψα το παραπάνω. Το οποίο βέβαια δεν το σχολιάσατε πριν τον αγώνα; Γιατί άραγε;

Ας ελπίσουμε έστω και την τελευταία στιγμή να βρεθεί λίγο φιλότιμο στην ομοσπονδία και να οριστούν καταξιωμένοι διαιτητές στα δύο παιχνίδια όπως πρότεινε ο jabar.
Μακάρι να πάνε όλα καλά και ήρεμα ως την Κυριακή. Εγώ δε θα ξαναγράψω τίποτα μέχρι να γίνουν τα παιχνίδια. Ακόμα και αν πάνε άσχημα τα πράγματα για την ομάδα μου δεν θα αναζητήσω ευθύνες σε τρίτους. Μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα μέχρι τώρα και να μην είμαστε στη θέση που είμαστε. Αν φωνάζουμε κάθε φορά που βλέπουμε κάτι περίεργο να γίνεται ενάντια στην ομάδα μας είναι για να μην επαναληφθεί.


Πολύ απλά μια ομάδα όταν καίγεται έχει περισσότερες πιθανότητες για να κερδίσει από μια ομάδα που σαφώς θα παίξει για το όνομα της τίμια, αλλά θα έχει το μυαλό στις παραλίες... Σαφώς αν κάναμε δεύτερο ημίχρονο ίδιο με το πρώτο θα είχε τελειώσει η χρονιά... Εμείς κρατάμε ανοιχτή την υπόθεση σωτηρία με δικά μας λάθη ! Γκέλα ήταν η ήττα από τον Ιωνικό στα Πατήσια, χαζομάρα του Πανάγου ήταν η ήττα από τη Λιβαδειά στα Πατήσια, λάθος και η τελευταία άμυνα με τον Κρόνο που θα είχαμε καλύψει τη διαφορά του Αγ.Δημητρίου και φυσικά καταστροφή το δεύτερο ημίχρονο στο Ίλιον... Τώρα είναι ώρα ευθύνης... Ομάδα και κόσμος θα δώσουμε όλη μας την ψυχή και θα κερδίσουμε το Ηράκλειο !
mentat
QUOTE(Blue1965White @ May 10 2010, 22:00 ) *
Έλα παιδιά μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Μετά τον ορισμό του Κανακάρη πιστέψατε πολύ στη νίκη. Παραμονές του πιο κρίσιμου παιχνιδιού σας και γράφατε ότι τελευταία αγωνιστική θα είσαστε απελευθερωμένοι από το άγχος και θα προσφέρετε θέαμα. Σε συνδυασμό με τις πιέσεις που ξέρουμε ότι δέχτηκε το Ίλιον από τις ομάδες της ΕΣΚΑ και το ποστ του westside (που ναι ήταν άστοχο) έγραψα το παραπάνω. Το οποίο βέβαια δεν το σχολιάσατε πριν τον αγώνα; Γιατί άραγε;

Τώρα για τα υπόλοιπα δεν είπα ότι είστε υποχρεωμένοι να σχολιάσετε. Εγώ πάντως ο σε εισαγωγικά φίλαθλος ναι θα θιγόμουν αν διάβαζα για την ομάδα μου αυτά που έγραψε ο φίλος του Διαγόρα για εσάς. Εκτός βέβαια αν ίσχυαν οπότε θα κρυβόμουν τελείως.

Ας ελπίσουμε έστω και την τελευταία στιγμή να βρεθεί λίγο φιλότιμο στην ομοσπονδία και να οριστούν καταξιωμένοι διαιτητές στα δύο παιχνίδια όπως πρότεινε ο jabar.
Μακάρι να πάνε όλα καλά και ήρεμα ως την Κυριακή. Εγώ δε θα ξαναγράψω τίποτα μέχρι να γίνουν τα παιχνίδια. Ακόμα και αν πάνε άσχημα τα πράγματα για την ομάδα μου δεν θα αναζητήσω ευθύνες σε τρίτους. Μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα μέχρι τώρα και να μην είμαστε στη θέση που είμαστε. Αν φωνάζουμε κάθε φορά που βλέπουμε κάτι περίεργο να γίνεται ενάντια στην ομάδα μας είναι για να μην επαναληφθεί.

ΥΓ Εννοείται ότι ο κόσμος του Ιωνικού θα είναι δίπλα στην ομάδα. Στις κερκίδες, στο προαύλιο, στην οροφή του γηπέδου δε ξέρω που αλλά θα είμαστε εκεί.


Καλά κάνεις και φωνάζεις ...

Και ήρθε η ώρα να ... συμφωνήσουμε και σε κάτι ! Στο γεγονός δηλαδή ότι οι ομάδες μας θα έπρεπε να έχουν κάνει ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Τώρα παίζουν με τη φωτιά ...
basketikos
Εγω λέω να συμφωνήσουμε και σε κατι ακόμα: οτι ΔΕΝ πρεπει να μην επαναληφθουν αυτα που είδε ο φιλος απο την Ροδο την Κυριακη. Και όποιος μπορέσει ας σωθεί Είσαστε;.

Με δεδομένο οτι ο αντιπαλός του Σπορτιγκ με νικη και μονο με νικη κερδιζει το δικαιωμα να συνεχιζει για την άνοδο, οπως συνεβει και τα 2 τελευταια χρονια με τους 2ους, πιστευω οτι στα Πατησια (αν συμφωνησουμε βεβαια με την πρωτη παραγραφο) θα κερδισει η καλυτερη φιλοξενουμενη ομαδα που βρισκεται ενα βημα πριν το στόχο της συμμετοχης στα μπαραζ ανοδου.

Ολα λοιπον παιζονται στην Νικαια την Κυριακη. ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ 8η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ. Αλλιως, είμαστε αξιοι της μοιρας μας.

sporting b.c.
Φίλε μπασκετικέ κάνεις ένα λάθος, υποτιμάς τα αντανακλαστικά μιας ομάδας από ταλαντούχους αθλητές προ του κινδύνου να γράψουν την πλέον μαύρη σελίδα της ιστορίας του Σπόρτιγκ... Θα είμαστε αντάξιοι της πρόκλησης να κάνουμε τη νίκη της χρονιάς και εμείς της κερκίδας και οι του παρκέ
mentat
QUOTE(basketikos @ May 11 2010, 04:19 ) *
Εγω λέω να συμφωνήσουμε και σε κατι ακόμα: οτι ΔΕΝ πρεπει να μην επαναληφθουν αυτα που είδε ο φιλος απο την Ροδο την Κυριακη. Και όποιος μπορέσει ας σωθεί Είσαστε;.

Με δεδομένο οτι ο αντιπαλός του Σπορτιγκ με νικη και μονο με νικη κερδιζει το δικαιωμα να συνεχιζει για την άνοδο, οπως συνεβει και τα 2 τελευταια χρονια με τους 2ους, πιστευω οτι στα Πατησια (αν συμφωνησουμε βεβαια με την πρωτη παραγραφο) θα κερδισει η καλυτερη φιλοξενουμενη ομαδα που βρισκεται ενα βημα πριν το στόχο της συμμετοχης στα μπαραζ ανοδου.

Ολα λοιπον παιζονται στην Νικαια την Κυριακη. ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ 8η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ. Αλλιως, είμαστε αξιοι της μοιρας μας.


Εγώ τοποθετήθηκα ξεκάθαρα για τα εξωαγωνιστικά. Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται !

Οποιος είναι καλύτερος, το δείχνει στο γήπεδο και παίρνει το ματς. Κανείς δεν κερδίζει από πριν ακόμα και άν είναι στη θεωρία ανώτερη ομάδα.
basketikos
QUOTE(mentat @ May 11 2010, 10:48 ) *
Εγώ τοποθετήθηκα ξεκάθαρα για τα εξωαγωνιστικά. Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται !

Οποιος είναι καλύτερος, το δείχνει στο γήπεδο και παίρνει το ματς. Κανείς δεν κερδίζει από πριν ακόμα και άν είναι στη θεωρία ανώτερη ομάδα.


mentat, δεν εχεις αδικο - να πω οτι και οι 3-4 σπορτιγκιτες που 'δραστηριοποιουνται' στο φορουμ εχουν αυτη την αποψη, και το γενικό 'εισαστε' δεν απευθυνεται προσωπικα σε κανεναν απο εσας. Λεμε και 2 κουβεντες για το χομπυ μας, δεν ειναι προσωπικη αντιπαραθεση peace.gif peace.gif

Αν ερθει καποιος στην θέση μας - χωρις βεβαια να ειναι υποχρεωμένος - θα δει ομως οτι κανουμε μια προσπαθεια που δεν εχει αξιζει να βρισκει τόσο παρασκηνιο απεναντι της. Να φανταστεις οτι για μας ειναι επιτυχια οτι φετος η ΕΟΚ δεν αποφασισε να παιξουμε την τελευταια αγωνιστική διαφορετική ώρα (πχ. πρωτα εμεις, μετα εσεις) όπως εκανε περσι... (αν και εχουν μεχρι την Παρασκευη, μην βιαζομαστε....
Και ολο αυτο μας δημιουργει την αναγκη να αντιδρασουμε και δημοσια, ιδιαιτερα οταν καποιοι απο τα Πατησια εχουν βαλει το χερακι τους πολυ μεσα στο μελι. Οποιος ανοιξει αυτια, θα ακουσει, οποιος αναζητησει, θα βρει. Μικρο χωριο, για να κρατησει μυστικα το ελληνικο μπασκετακι..

Μια αγωνιστική - ο καθένας τα πιστευω του - και ελπιζω το μπασκετ να ειναι παραφραση της ατάκας που εχει πει ο Γκαρυ Λινεκερ για το ποδοσφαιρο: "ενα σπορ που μαχονται 2 και στο τελος κερδιζει παντα ο Ιωνικος"
westside
QUOTE(sportingara sta dyskola @ Jan 25 2010, 23:46 ) *
"Το SPORTING CLUB 1991 νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους παράγοντες και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας του Ηρακλείου για την υποδειγματική τους φιλοξενία.

Η συνύπαρξη αυτή είναι μια τρανή απόδειξη ότι για ό,τι άσχημο συμβαίνει στον ελληνικό αθλητισμό δεν είναι υπεύθυνη η μετακίνηση οργανωμένων οπαδών, αλλά η προβληματική λειτουργία άλλων φορέων... Ευχόμαστε καλή συνεχεία και καλή πορεία στην ομάδα του Ηρακλείου, περιμένοντας τους στα Πατήσια προς ανταπόδωση της φιλοξενίας
SPORTING CLUB 1991".


Βρε πως τα φέρνει η μοίρα... smiley.gif
iliaszervos
QUOTE(Blue1965White @ May 10 2010, 18:49 ) *
Εντάξει εγώ είμαι μεροληπτικός, είρωνας, φίλαθλος με εισαγωγικά και ότι άλλο θες. Εσύ που είσαι φίλαθλος χωρίς εισαγωγικά θα έπρεπε πρώτα και κύρια να πεις κάτι για αυτά που μας περιέγραψε ο φίλος του Διαγόρα. Όταν κάποιος μας λέει ο διαιτητής του αγώνα σας ήταν τόσο μα τόσο κακός που έδινε την εντύπωση ότι είναι πιασμένος τότε θα έπρεπε να βρεις ένα σχόλιο να κάνεις. Για την ταμπακιέρα όμως δε λέμε τίποτα. Προτιμάμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.


Ελπίζοντας να μην καταχρώμαι τον φιλόξενο χώρο του φόρουμ με αδιάφορες για τους περισσότερους απόψεις, θάθελα να διαβεβαιώσω οτι 1) δεν ενοούσα "φίλαθλο" κανέναν απο σάς,, απλά μιλούσα για μένα και υπερασπιζόμουν τον εαυτό μου με επιχειρήματα. 2) το ΣΠΟΡΤΙΓΚ βρίσκεται στη θέση αυτή έχοντας αντικειμενικά αδικηθεί δεκάδες φορές σε επίπεδο σκανδάλου (πιθανότατα και ο Ι.Ν. αλλά δεν έχω προσωπική άποψη) σε διαβεβαιώ οτι αν ίσχυαν οι προσβάσεις που υπενίσεσθε ΔΕΝ θα βρισκόταν να χαροπαλεύει στον πάτο των εθνικών κατηγοριών - είτε κάποιο "χέρι" θα είχε αποτρέψει διατεταγμένες υπηρεσίες τύπου καρούση είτε κάποιο "χέρι" θα είχε κάνει αυτά που τώρα (ίσως για να μειώσετε τον πόνο σας οτι δηλαδή αν πέσει η ομάδα σας δεν φταίει μόνο η ίδια) μόνο που ξεχάσατε οτι κατηγορείτε το θύμα για θήτη άρα παραλογίζεσθε. 3) Για την "εμπειρία κάποιου" στον αγώνα μας στο Ιλιον δεν μπορώ να έχω άποψη διότι δεν ήμουν εκεί αλλά το αποτέλεσμα με οδηγεί στο να την θεωρώ ανευ ουσίας.

QUOTE(mentat @ May 11 2010, 00:44 ) *
...
Και ήρθε η ώρα να ... συμφωνήσουμε και σε κάτι ! Στο γεγονός δηλαδή ότι οι ομάδες μας θα έπρεπε να έχουν κάνει ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Τώρα παίζουν με τη φωτιά ...


4) Συμφωνώ απόλυτα (όταν λέμε όμως "ομάδες" δυστυχώς εννοούμε και τους παράγοντες που διοικούν )

QUOTE(sporting b.c. @ May 11 2010, 05:03 ) *
Φίλε μπασκετικέ κάνεις ένα λάθος, υποτιμάς τα αντανακλαστικά μιας ομάδας από ταλαντούχους αθλητές προ του κινδύνου να γράψουν την πλέον μαύρη σελίδα της ιστορίας του Σπόρτιγκ... Θα είμαστε αντάξιοι της πρόκλησης να κάνουμε τη νίκη της χρονιάς και εμείς της κερκίδας και οι του παρκέ


5) Φυσικά αλλιώς δεν θα είχε νόημα κανένα άθλημα... θα κρινόντουσαν οι αγώνες απο τον... αντίστοιχο ΑΣΕΠ !

6) Προφανώς δεν συμφωνώ να εξαρτάται το αποτέλεσμα όποιου αγώνα απο ο,τιδήποτε άλλο εκτός απο τις εντός γηπέδου προσπάθειες των παικτών.

7) Σαν φύσει αισιόδοξος φίλαθλος είμαι σίγουρος οτι θα νικήσουμε το Ηράκλειο!

8) Υπενθυμίζω οτι ΟΛΕΣ οι περιπτώσεις υποβιβασμού (3 σε δυο χρόνια!!!) έγιναν μετά απο θετικά αποτελέσματα των αντιπάλων του στο τέλος... τώρα δεν εξαρτάται η πτώση απο αποτελέσματα άλλων.



sporting b.c.
παιδιά που τοποθετηθήκατε για την διαιτησία στο Ίλιον, είναι εντάξει οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής ;

Νίκαιας Πλάτων (ΚΘ) 17.00 ΑΟ Ιωνικός Νικαίας – ΑΕ Λιβαδειάς Καλούτσας, Δαρλαμήτσος, (Παπαδόπουλος Στ..)
Σπόρτιγκ 17.00 ΑΟ Σπόρτιγκ – Ηράκλειο ΟΑΑ Τσώνος Μ.,Κοντίλης, (Μακρυγιάννης)
Κανήθου 17.00 ΑΓΕ Χαλκίδας – Ιωνικός ΑΣ Ν.Φιλ/φειας Ζαμαγιάς, Ζέρβας, (Χρήστου)
Δ.Βικέλας 17.00 ΑΕ Ν.Κηφισιάς – ΓΣ Κρόνος Αγ.Δημ. Παπαθανασίου, Λαζαρίδης, (Φαλούκας)
Ταύρου 17.00 ΑΕ Αίολος/Ταύρος – ΑΦΜΣ Φοίνιξ Αναγνώστου, Ραχιώτης, (Νάκος)
Διαγόρα (ΚΘ) 17.00 ΓΣ Διαγόρας Ρόδου – ΑΕ Έξω Παναγίτσας Τεφτίκης, Σιώκας, (Βιτζηλαίος)
Ιεράπετρας 17.00 ΑΟ Ιεράπετρα – ΑΟ Ένωση Ιλίου Κατσανεβάκης, Μπανασάκης, (Νεονάκης)
mpasketikos
QUOTE(sporting b.c. @ May 13 2010, 19:30 ) *
παιδιά που τοποθετηθήκατε για την διαιτησία στο Ίλιον, είναι εντάξει οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής ;

Νίκαιας Πλάτων (ΚΘ) 17.00 ΑΟ Ιωνικός Νικαίας – ΑΕ Λιβαδειάς Καλούτσας, Δαρλαμήτσος, (Παπαδόπουλος Στ..) ωραίο διδυμο και χωρίς την "ενοχλητικη" παρουσια των rangers , ευκολα 2
Σπόρτιγκ 17.00 ΑΟ Σπόρτιγκ – Ηράκλειο ΟΑΑ Τσώνος Μ.,Κοντίλης, (Μακρυγιάννης) πολυ καλη επιλογη του πρωτου (διαιτητης Α2 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ), στανταρ ασσοσ
Κανήθου 17.00 ΑΓΕ Χαλκίδας – Ιωνικός ΑΣ Ν.Φιλ/φειας Ζαμαγιάς, Ζέρβας, (Χρήστου)
Δ.Βικέλας 17.00 ΑΕ Ν.Κηφισιάς – ΓΣ Κρόνος Αγ.Δημ. Παπαθανασίου, Λαζαρίδης, (Φαλούκας)
Ταύρου 17.00 ΑΕ Αίολος/Ταύρος – ΑΦΜΣ Φοίνιξ Αναγνώστου, Ραχιώτης, (Νάκος)
Διαγόρα (ΚΘ) 17.00 ΓΣ Διαγόρας Ρόδου – ΑΕ Έξω Παναγίτσας Τεφτίκης, Σιώκας, (Βιτζηλαίος) Ο δευτερος μπορεί να κάνει μεγάλη καριερα . πονταρω στο διπλο
Ιεράπετρας 17.00 ΑΟ Ιεράπετρα – ΑΟ Ένωση Ιλίου Κατσανεβάκης, Μπανασάκης, (Νεονάκης)

μια χαρα είναι οι διαιτητες στην τελευταια αγωνιστικη της πρωταθληματαρας
τελικη βαθμολογια:
1.ΚΗΦΙΣΙΑ (το ξέραμε απο την αρχη)
2.ΛΕΙΒΑΔΙΑ (επαθαν πολλα και ειπαν να προσαρμοστουν στους κανονες του παιχνιδιού μπας και πανε στα μπαραζ και τα καταφεραν)
3.ΗΡΑΚΛΕΙΟ (νομιζαν οτι ηξεραν...)
4.ΔΙΑΓΟΡΑΣ (ευχαριστημενοι για φετος, δεν ηθελαν Β')
..............................
ΣΠΟΡΤΙΓΚ σωζεται, ΝΙΚΑΙΑ πεφτει....


και του χρόνου! smiley.gif smiley.gif smiley.gif


PetranG3
QUOTE(sporting b.c. @ May 13 2010, 19:30 ) *
παιδιά που τοποθετηθήκατε για την διαιτησία στο Ίλιον, είναι εντάξει οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής ;

Νίκαιας Πλάτων (ΚΘ) 17.00 ΑΟ Ιωνικός Νικαίας – ΑΕ Λιβαδειάς Καλούτσας, Δαρλαμήτσος, (Παπαδόπουλος Στ..)
Σπόρτιγκ 17.00 ΑΟ Σπόρτιγκ – Ηράκλειο ΟΑΑ Τσώνος Μ.,Κοντίλης, (Μακρυγιάννης)
Κανήθου 17.00 ΑΓΕ Χαλκίδας – Ιωνικός ΑΣ Ν.Φιλ/φειας Ζαμαγιάς, Ζέρβας, (Χρήστου)
Δ.Βικέλας 17.00 ΑΕ Ν.Κηφισιάς – ΓΣ Κρόνος Αγ.Δημ. Παπαθανασίου, Λαζαρίδης, (Φαλούκας)
Ταύρου 17.00 ΑΕ Αίολος/Ταύρος – ΑΦΜΣ Φοίνιξ Αναγνώστου, Ραχιώτης, (Νάκος)
Διαγόρα (ΚΘ) 17.00 ΓΣ Διαγόρας Ρόδου – ΑΕ Έξω Παναγίτσας Τεφτίκης, Σιώκας, (Βιτζηλαίος)
Ιεράπετρας 17.00 ΑΟ Ιεράπετρα – ΑΟ Ένωση Ιλίου Κατσανεβάκης, Μπανασάκης, (Νεονάκης)



QUOTE(mpasketikos @ May 14 2010, 04:04 ) *
μια χαρα είναι οι διαιτητες στην τελευταια αγωνιστικη της πρωταθληματαρας
τελικη βαθμολογια:
1.ΚΗΦΙΣΙΑ (το ξέραμε απο την αρχη)
2.ΛΕΙΒΑΔΙΑ (επαθαν πολλα και ειπαν να προσαρμοστουν στους κανονες του παιχνιδιού μπας και πανε στα μπαραζ και τα καταφεραν)
3.ΗΡΑΚΛΕΙΟ (νομιζαν οτι ηξεραν...)
4.ΔΙΑΓΟΡΑΣ (ευχαριστημενοι για φετος, δεν ηθελαν Β')
..............................
ΣΠΟΡΤΙΓΚ σωζεται, ΝΙΚΑΙΑ πεφτει....


και του χρόνου! smiley.gif smiley.gif smiley.gif





Ναι και μετα ξυπνησατε και οι 2...και εσυ και ο sporting b.c...Μαλλον εσυ που γραφεις για ενοχλητικη παρουσια των rangers, δεν πρεπει να ειχες περασει και πολυ καλα...Αμα σου δημιουργηθηκαν ψυχολογικα και εμμονες, ειναι δικο σου θεμα...Να θυμισω οτι τα γηπεδα στην Ελλαδα δεν ηταν ποτε εκκλησια...Και παρε παραδειγμα την πρωτη και κανονικη ομαδα που υποστηριζεις που λογικα θα ειναι ή ΠΑΟ ή ΟΣΦΠ ή ΑΕΚ και ελα μετα να μιλησεις για ενοχλητικη συμπεριφορα...Ευτυχως εμεις δεν επικαλουμαστε κανεναν για το τι γινεται, γιατι ειμαστε ΙΩΝΙΚΟΙ σε ολα...

Οσο για του χρονου που λες...κριμα που με το Σπορτιγκ π.χ. θ' αργησουμε να ξανασυνατηθουμε για λιγο...
Τωρα για τα γελοια σχολιακα διπλα απο τους διαιτητες των αγωνων, ουδεν σχολιο...Αλλα ηθελα γι αυτους που γραφεις, τους ξερεις ή σου ειπανε γραψε γι αυτον αυτο...

Τελος παντων, ακου φιλε κι εσυ και οι υπολοιποι...
ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΛΑΣΠΗ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ...Κυριακη κοντη γιορτη...
basketikos
QUOTE(sporting b.c. @ May 13 2010, 19:30 ) *
παιδιά που τοποθετηθήκατε για την διαιτησία στο Ίλιον, είναι εντάξει οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής ;



Tελικά ορισμένα πραγματα είναι ανικητα σ' αυτη την ζωή 68.gif 68.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif

Αλλά εσύ ονομαζες φιεστα το παιχνιδι της Κυριακής για εσας, έτσι δεν είναι; Τωρα, ξαναδημιουργεις ενταση με τις ειρωνίες...Μηπως γιατι την παραμονη του αγώνας, τρωγατε ολοι οι "κανακαρηδες" με "χρυσα γέλια" και κουτάλια. Μικρο χώριο τα λίγα σπίτια, και τιποτα δεν μενει κρυφο..

Αλλα διαψευσθηκες μια (η βεβαιοτητα οτι θα περασεις στο Ιλιον) θα διαψευσθεις - ελπίζω - και δεύτερη (η βεβαιότητα οτι θα κερδίσεις το Ηρακλειο). Ο περιπατος που κάναμε και στο Σπορτιγκ (πριν βγει το πωλητηριο του γηπεδου-Μικρο χώριο τα λίγα σπίτια, και τιποτα δεν μενει κρυφο..) και στο Πλατωνα, δείχνει οτι, απλά, απλουστατα, δεν εχετε την ομαδα για να κανετε την υπέρβαση...

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΙΩΝΙΚΑΡΑ- ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ


ΥΓ. Ευχομαι να σας λειψει ο κανακάρης σας... Και την Κυριακη και καθε Κυριακη απο δω και περα !!!!!! Και να λείψει από όλους οσους παιζουν εξω απο τις 4 γραμμες- Γιατι καποια πραγματα ειναι πραγματικά ανικητα. angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif68.gif 68.gif

Jabar
QUOTE(PetranG3 @ May 14 2010, 11:46 ) *
Ναι και μετα ξυπνησατε και οι 2...και εσυ και ο sporting b.c...Μαλλον εσυ που γραφεις για ενοχλητικη παρουσια των rangers, δεν πρεπει να ειχες περασει και πολυ καλα...Αμα σου δημιουργηθηκαν ψυχολογικα και εμμονες, ειναι δικο σου θεμα...Να θυμισω οτι τα γηπεδα στην Ελλαδα δεν ηταν ποτε εκκλησια...Και παρε παραδειγμα την πρωτη και κανονικη ομαδα που υποστηριζεις που λογικα θα ειναι ή ΠΑΟ ή ΟΣΦΠ ή ΑΕΚ και ελα μετα να μιλησεις για ενοχλητικη συμπεριφορα...Ευτυχως εμεις δεν επικαλουμαστε κανεναν για το τι γινεται, γιατι ειμαστε ΙΩΝΙΚΟΙ σε ολα...

Οσο για του χρονου που λες...κριμα που με το Σπορτιγκ π.χ. θ' αργησουμε να ξανασυνατηθουμε για λιγο...
Τωρα για τα γελοια σχολιακα διπλα απο τους διαιτητες των αγωνων, ουδεν σχολιο...Αλλα ηθελα γι αυτους που γραφεις, τους ξερεις ή σου ειπανε γραψε γι αυτον αυτο...

Τελος παντων, ακου φιλε κι εσυ και οι υπολοιποι...
ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΛΑΣΠΗ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ...Κυριακη κοντη γιορτη...

1.Xαλάρωσε λίγο.Το ότι γράφει ότι δεν είναι παρόντες οι Rangers,απλά σημαίνει ότι σε αυτό το ματς,αναγκαστικά ο Ιωνικός δεν θα έχει την έδρα που πρέπει.
2.Η καφρίλα είναι παντού ίδια είτε πρόκειται για ΟΣΦΠ την ομάδα του μπασκετικού(MPASKETIKOU),είτε για την ΑΕΚ την ομάδα που υποστηρίζω εγώ,είτε για τον Ιωνικό που υποστηρίζεις εσύ.Έλληνες είμαστε παθιαζόμαστε θα πούμε και κάποια κουβέντα παραπάνω ,αλλά ομαδικές βρισιές,από το πρώτο λεπτό χωρίς πρόκληση,σεξουαλικά συνθήματα ανοργασμικών τύπων,συνθήματα για τον τόπο καταγωγής δεν αρμόζουν στον πολιτισμό μας.Όποιος τα αποδέχεται στο όνομα της νίκης της ένδοξης ομάδας δυστυχώς είναι του πνευματικού αυτού επιπέδου.Απλά είναι όχλος, εύκολα διαχειρίσιμος.
3.Έκανε κάποια σχόλια ο mpasketikos ,δεν σημαίνει ότι θα επαληθευτούν γιατί μερικές φορές βρίσκεται μία ομάδα σε μεγάλη μέρα και ανατρέπει τα πάντα.Πάντως σε διαβεβαιώ ,ότι πλήρωσε και έμαθε το μάθημά του.Είναι από τους ανθρώπους που δεν μεταφέρθηκε από ομάδες,αλλά που έβαλε λεφτά ,για το μεγαλείο του συστήματος του Ελληνικού αθλητισμού.Τα πέταξε στο πηγάδι λοιπόν.
4.Θα έπρεπε ο αθλητισμός να είναι το υγιές κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.Τι απλούστερο 4 γραμμές και μία μπάλα,ο καλύτερος και σε καλύτερη μέρα κερδίζει,είναι έτσι;
5.Δύο ιστορικά σωματεία έφτασαν εδώ.Το ένα από τα δύο θα πάψει προσωρινά να βρίσκεται στις εθνικές κατηγορίες.Καλό είναι να υπάρξει προβληματισμός και σχεδιασμός.Τίποτα δεν τελειώνει ,ιστορία και προσφορά στη νεολαία υπάρχει και στην τοπική κοινωνία. Όπως είπε και κάποιος φίλος και μου άρεσε προσφορά ιδιοτέλειας στις μέρες μας περίσσεψε,προσφορά ανιδιοτέλειας είναι το ζητούμενο.
sporting b.c.
ΑΟ Σπόρτιγκ – Ηράκλειο ΟΑΑ 1
ΑΟ Ιωνικός Νικαίας – ΑΕ Λιβαδειάς 1
ΑΓΕ Χαλκίδας – Ιωνικός ΑΣ Ν.Φιλ/φειας 2
ΑΕ Ν.Κηφισιάς – ΓΣ Κρόνος Αγ.Δημ. 1
ΑΕ Αίολος/Ταύρος – ΑΦΜΣ Φοίνιξ 1
ΓΣ Διαγόρας Ρόδου – ΑΕ Έξω Παναγίτσας 1
ΑΟ Ιεράπετρα – ΑΟ Ένωση Ιλίου 2
PetranG3
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΛΙΒΑΔΕΙΑ 102 - 84

Δεν θα γραψω πολλα λογια γιατι ειμαι εκνευρισμενος...Η ομαδα της ΝΙΚΑΙΑΣ χωρις την ''ενοχλητικη παρουσια των ρεϋντζερς'' που ελεγε εδω περα και ενας φιλος, πηρε ψυχωμενη νικη απεναντι σε εναν αρκετα καλο αντιπαλο. Με εξαιρετικη ευστοχια, ολοι οι παικτες ακομα και οι πιτσιρικαδες του εφηβικου που μπηκαν στο τελος...Σε ολους τους παικτες σε ολο το επιτελειο της ομαδας οτι και να γινει αξιζουν πολλα συγχαρητηρια διοτι κατω απο αντιξοες συνθηκες σεβαστηκαν την ιστορια της ομαδας...

Αυτη τη στιγμη που γραφω αυτο το ποστ το παιχνιδι στα Πατησια, μεταξυ Σπορτιγκ και Ηρακλειου δεν εχει τελειωσει, καθοτι διεκοπη για μια περιπου ωρα μετα απο εκτροπα που εγιναν εκει...Λεγεται οτι χυτπηθηκε και παραγοντας της ομαδας του Ηρακλειου...
Οτι και να πουμε ειναι περιττο...Δυστυχως ακομα και καποιος 3ος, ουδετερος, παρατηρητης να ειχε παει στο παιχνιδι δεν θα μπορεσει να μας πει την γνωμη του καθ'οτι οι διαιτητες απ οτι μαθαμε, διεταξαν την εκκενωση του γηπεδου (φανταστειτε τι εγινε για να το πουν αυτο)...

Το μονο που θελω να πω ειναι : ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ τοσο εντος οσο και εκτος γραμμων...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ προσπαθωντας με τον εναν ή αλλον τροπο να επιβαλλουν τις πεποιθησεις τους και τις βουλησεις τους...


ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...!!!ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ...!

Θελω να δω ολοι αυτοι που λεγανε, λεγανε και λεγανε ολην αυτην την εβδομαδα τα ''δικα'' τους, να δω τι θα λενε τωρα...


Υγ: Το παιχνιδι στα Πατησια διεκοπη ενω το Ηρακλειο προηγουταν με 3 ποντους...
rover6
QUOTE(PetranG3 @ May 16 2010, 20:30 ) *
Υγ: Το παιχνιδι στα Πατησια διεκοπη ενω το Ηρακλειο προηγουταν με 3 ποντους...

μεγαλη νικη του σπορτινγκ 69-67 και σωτηρια .
στα μπαραζ ο διαγορας.
το φαουλ στο τελος στον κριτσαλο ελενχεται
Crazy Waters
Ο Σπόρτιγκ δεν έχει σωθεί ακόμα... Πρέπει να σωθεί ουσιαστικά η Αγία Παρασκευή στη Β' Εθνική. Αν πέσει κι αυτή μαζί με το Αίγιο, τότε πέφτουν οι έξι τελευταίες ομάδες του ομίλου, δηλαδή και ο Σπόρτιγκ...

H βαθμολογία πλέον είναι
---------------------------
9. Σπόρτιγκ 40
----------------------------
10. Ιωνικός Νικ. 39
11. Αίολος/Ταύρος 32
12. Φοίνικας Π. 31
13. Ιεράπετρα 27
14. ΑΓΕ Χαλκίδα 25
lamar
QUOTE(Crazy Waters @ May 16 2010, 20:51 ) *
Ο Σπόρτιγκ δεν έχει σωθεί ακόμα... Πρέπει να σωθεί ουσιαστικά η Αγία Παρασκευή στη Β' Εθνική. Αν πέσει κι αυτή μαζί με το Αίγιο, τότε πέφτουν οι έξι τελευταίες ομάδες του ομίλου, δηλαδή και ο Σπόρτιγκ...

H βαθμολογία πλέον είναι
---------------------------
9. Σπόρτιγκ 40
----------------------------
10. Ιωνικός Νικ. 39
11. Αίολος/Ταύρος 32
12. Φοίνικας Π. 31
13. Ιεράπετρα 27
14. ΑΓΕ Χαλκίδα 25


Εχεις ξεχασει τη Λαμια, που τελικα δεν κατεβηκε, αρα ο Σπορτιγκ ειναι σωμενος.
Crazy Waters
QUOTE(lamar @ May 16 2010, 19:58 ) *
Εχεις ξεχασει τη Λαμια, που τελικα δεν κατεβηκε, αρα ο Σπορτιγκ ειναι σωμενος.


Έχεις δίκιο, το είχα ξεχάσει αυτό. Άρα από την Αγία Παρασκευή εξαρτάται ο Ιωνικός Νίκαιας


**** Μόλις μου είπε προπονητής ομάδας πως τους έχουν ενημερώσει πως δεν υπολογίζεται ο Ιωνικός στη βαθμολογία****
margiou3
Χίλια μπράβο στην ομάδα του Ιωνικού... Παίκτες και οπαδοί καθίσαμε μαζι στο τελος και ακουγαμε το παιχνιδι στο Σπορτινγκ...


Νομίζω πως ήρθε η ώρα για τις καθιερωμένες δηλωσεις απο τα παιδια του Σπορτινγκ...

"Θα βγούμε όλοι μαζί θα καταδικάσουμε την βια στα γηπεδα,θα μιλήσουμε για δέκα (?) φυντάνια που τα κανουν ολα και πρεπει να απομονωθούν ωστοσο δεν θα θεωρήσουμε πως το σπορτινγκ πρεπει να τιμωρηθεί,και αφου εχουμε καθαρη την συνείδηση μας θα πανηγυρίσουμε,την κατα τα αλλα , περα για περα δίκαιη παραμονη του Σπορτινγκ στην κατηγορια..."


Σαφως ουδεις θα βγει να πει ενα "συγνώμη", (αληθινό) για οτι συνεβει γιατι και αυτοι του Ιωνικου κανουν τα ιδια (???)...

Αρα δεν εισαστε οι μοναδικοι, αρα δεν απολογουσαστε σε κανεναν...


Ας μου θυμίσει καποιος ποτε χτυπήθηκε καποιος στον Πλατωνα...

Ακομα και απο τα παιδια του Σπορτινγκ που ηρθαν δεν χτυπησε κανεις στην "ζουγκλα" (ακου θράσος) της Νικαιας...


Καλημερα στα ερασιτεχνικα...

Καληνυχτα στην σαπίλα σας...Να την χαίρεστε...


Υ.Γ. Η παραμονή χάθηκε και ειναι καθαρα δικη μας ευθύνη...Για να μην προτρεξουν στην προβοκάτσια μερικοί...
jhantzop
QUOTE(lamar @ May 16 2010, 20:58 ) *
Εχεις ξεχασει τη Λαμια, που τελικα δεν κατεβηκε, αρα ο Σπορτιγκ ειναι σωμενος.


Γιατί τότε ο όμιλος έχει 14 ομάδες και όχι 13;


Blue1965White
Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στη Β' εθνική. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε την ομάδα μας ενωμένη. Μην ασχολείστε με το τι έγινε στα Πατήσια και γενικώς τι έγινε όλη τη χρονιά. Δυστυχώς αυτό είναι το πρωτάθλημα του κ. Παπαχαραλάμπους και του κ. Κανακάρη.

Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΚΕ. ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΠΑΡΑΖ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΟΠΩς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΡΑΖ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ.
Crazy Waters
Λοιπόν βάσει προκήρυξης από τον δεύτερο όμιλο οι ομάδες που πέφτουν περιλαμβάνουν και τη Λαμία... Άρα ο Σπόρτιγκ έχει σωθεί... Είναι λίγο μπερδεμένο, ωστόσο αν δούμε τις ομάδες που ανεβαίνουν από τα τοπικά (10 συνολικά) βγάινει...
basketikos
bball.gif O λογος που δεν εχει σωθει ο Σπορτιγκ οριστικα, ειναι οτι ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μην εχουμε επεμβαση της αθλητικής Δικαιοσυνης και πιθανοτατα τον μηδενισμο του Σπορτιγκ για την σημερινη ΑΛΗΤΕΙΑ.

Οσο και αν ο μπαρμπα-Γιωργος τους προστατευει, υπαρχει προηγουμενο: Το επείσοδια στο Ιωνικος -ΟΦΗ πριν 2 χρονια που εληξε με μηδενισμο του ΟΦΗ.

Αυτοι επαιζαν 3 ωρες για να κερδισουν !!!! Ξεκινησαν στις 5, εδερναν και απειλουσαν για καμμια ωρα και στην συνεχεια εγινε ο χαμος..... !!!!!! Ειναι δυνατον να γινονται αυτα στην μπανανανια χωρις να μηδενισθει ο υπευθυνος;;;; Αποκλειεται..

ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ...


bball.gif Μπραβο στα παιδια του Ιωνικου. Σημερα θα ειχαμε και τυπικα σωθει μετα την πραγματικά μεγαλη εμφανιση. Επρεπε να ειχαμε παρει και αλλα παιχνιδια βαση των ικανοτητων μας, αλλα μονο συγχαρητηρια αξιζουν σε ολους μετα απο 26 παιχνιδια.

bball.gif Τωρα περιμενουμε:
1. Να δουμε αν μηδενισθει το Σπορτιγκ - που ειναι και το πλεον λογικο.. - για να σωθουμε οριστικα
2. Σε περιπτωση που η παραγκα συνεχισθει, να περιμενουμε τα αποτελεσματα της Β Εθνικης, για να παμε σε μπαραζ με τον Παπαγου.
Υπομονη..

bball.gif Υπαρχει συμπληρωματικη προκυρηξη, πεφτουν 4 και αμα πεσει 1 νοτου, πανε μπαραζ οι 5οι, αν πεσουν 2 νοτου πεφτουν και οι 2 5οι απο τους ομιλους του νοτου.

Απλα ο μπαρμπα-Γιωργος εχει δουλεια με την παραγκα και δεν ανεωνει το site τους.


ΒΑΛΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ - ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΤΩΡΑ
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.