Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' Εθνική 2009-10 2ος 'Ομιλος Νότου
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
a bullet for your head
QUOTE(basketikos @ Oct 12 2009, 14:29 ) *
Δεν υπαρχει καμμια ιδιατερη σχεση μεταξυ των 2 σωματειων (Χολαργου/Ιωνικου) περα απο το 1 φιλικο που δινουμε τον χρονο - και δεν μπορω να διαβασω 'το θεμα που δημιουργεις' οποτε .. -

'επιθεση' θεωρω την λογική 'μεσολαβητων' και την ονομασια συγκεκριμένων ανθρώπων, για κατι που υπαρχει μονο στην σφαιρα της φαντασιας... (ποσο δε οταν ο καταγγέλων πυροβολει κατακέφαλα μεν, ανωνυμα δε...)

Ναι η Ομαδα που υποστηριζω ηταν και παραμενει εκτος παρασκηνιων και γι' αυτο ειμαι περηφανος που ετυχε να ειμαι Ιωνικος - δυστυχώς τα οικονομικά της Ομαδας ειναι δυσκολα πολύ - και δεν ξερω για πόσο οι ανθρωποι που κανουν αυτην την προσπαθεια θα αντεξουν ... για πόσο θα υπαρχει Ομαδα στις 'επαγγελματικες' ερασιτεχνικές κατηγοριες....

ΤΕΛΟΣ στο θεμα απο μενα - αρχιζει το Πρωταθλημα...

Δεν νομιζω οτι δημιουργησα η' εκινησα καποιο ζητημα...μια απλη ερωτηση εκανα..
Σε βρισκω λιγο ''ευθικτο''...και καπως επιθετικο απεναντι μου..δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα φιλε μου..
Μπορεις αν θελεις να ξαναδιαβασεις το τι ακριβως εγραψα-ρωτησα και με πιο ακριβως τροπο το διατυπωσα..
Για τους ''μεσολαβητες'' τωρα...συνηθως..οταν μια πλευρα προσεγγιζει μια αλλη(γενικα στη ζωη αυτη που ζουμε..)..καποιος απ τη μια, γνωριζει καποιον αλλο απ την αλλη..ετσι παει συνηθως..
Υπαρχει ενας κοινος παρονομαστης..και προκυπτει πολλες φορες κατι περαιτερω..ειτε γνωριμια,ειτε συνεργασια,ειτε οτιδηποτε..
Οσο για τα ''σφαιρα της φαντασιας'' & τους κατακεφαλους πυροβολισμους...οπως ειπα και παραπανω..παραεισαι ευθικτος..και δεν υπαρχει νομιζω καποιος λογος του να απειλεισαι η' κατι τετοιο,για να αντιδρας κατ'αυτο τον τροπο..

Αυτα και απο μενα,για να δωσω και εγω ενα ΤΕΛΟΣ...και ευχομαι καλη δυναμη & αντοχες..σ'αυτη την αξιολογη.. και ειλικρινη προσπαθεια που κανετε..
anto10
Εχει ματσαρα την Κυριακη στη ΛΕΙΒΑΔΕΙΑ....
Μακαρι να μπορουσα να παω!!!
basketka*los
QUOTE(anto10 @ Oct 14 2009, 15:50 ) *
Εχει ματσαρα την Κυριακη στη ΛΕΙΒΑΔΕΙΑ....
Μακαρι να μπορουσα να παω!!!

Λιβαδεια με?
anto10
QUOTE(basketka*los @ Oct 14 2009, 18:02 ) *
Λιβαδεια με?

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
MBANDA
QUOTE(Blue1965White @ Sep 28 2009, 15:51 ) *
Ευχαριστούμε φίλε να'σαι καλά. Αν δε μας πετσοκόψουν όπως πέρυσι με τους ... "μπαλτάδες" έχουμε τύχη να σώσουμε την παρτίδα. Καλή τύχη και στη δική σου ομάδα όπως επίσης και στον Νικόλα τον Οικονόμου.


Καλές οι ευχές αλλά μερικοί έχουν ...μπάρμπα στην Κορώνη και έτσι δεν χρειάζονται.
Για όποιον θέλει να απαντήσει ας θυμηθεί τα περυσινά.
Καλή αρχή, χωρίς χειρουργεία από τους ατσίδες με τα γκρι.
matt walsh
το Ηρακλειο δν εχει ενωθει με τον ΟΦΗ?μαλλον λαθοσ νομιζα..ο ΙΩνικοσ Λαμιασ δν κατεβαινει στ πρωταθλημα σωστα?ευχομαι σ εναν αλλο ιωνικο αυτον τισ ΝΦ ν ανεβει γιατι ειναι κριμα τοσο ιστορικι ομαδα ν βολοδερνει τοσο χαμηλα!
xontros7
1η Αγωνιστική - 18/10/09

ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ 1

ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛ/ΦΕΙ 1

ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡ 2

ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΦΜΣ ΦΟΙΝΙΞ 1

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 200 - ΑΕ ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ 2

ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ - ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 1

ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
maas8
QUOTE(xontros7 @ Oct 18 2009, 13:46 ) *
1η Αγωνιστική - 18/10/09

ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ 1

ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛ/ΦΕΙ 1

ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡ 2

ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΦΜΣ ΦΟΙΝΙΞ 1

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 200 - ΑΕ ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ 2

ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ - ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 1

ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1


ουτε τα μισα δεν θα πιασεις φιλε μου
basketikos
H Νικαια σημερα με μεγαλη απουσια (Καββαδα) - αλλά με ψυχη, ελπίζει στην νικη - Πολυ δυσκολο - για να δουμε.

Αν εξαιρεσουμε τον Ταυρο (αλλά και εκει μπορει να παει στο 2πλο) και ισως την Ιεραπετρα (δεν εχουμε εικονα τι ακριβως μπορει να καταφέρει), τα υπολοιπα προγνωστικά του xontros7 δεν ειναι τοοοσο αστοχα.
MBANDA
QUOTE(matt walsh @ Oct 17 2009, 00:31 ) *
το Ηρακλειο δν εχει ενωθει με τον ΟΦΗ?μαλλον λαθοσ νομιζα..ο ΙΩνικοσ Λαμιασ δν κατεβαινει στ πρωταθλημα σωστα?ευχομαι σ εναν αλλο ιωνικο αυτον τισ ΝΦ ν ανεβει γιατι ειναι κριμα τοσο ιστορικι ομαδα ν βολοδερνει τοσο χαμηλα!


Κανένας δεν βολοδέρνει, απλά βρίσκεται εκεί που του αξίζει, πληρώνοντας λάθη, παραλήψεις και λαμογιές ή ερασιτεχνισμούς παλαιοτέρων διοικήσεων.
Από την άλλη μεριά αν όλοι αυτοί οι Ιωνικοί και οι λοιπές ..ιστορικές ομάδες ήταν σήμερα ψηλά τότε δεν θα βλέπαμε ομάδες νέες, με σοβαρούς παράγοντες που ξεκίνησαν από χαμηλά και εκθρόνησαν τους ...δυνόσαυρους που αδυνατούσαν να προσαρμοστούν.
Νέοι παράγοντες (πολλοί από αυτούς αυτοδημιούργητοι επιχειρηματίες) που πολλοί από τους δυνόσαυρους ήθελαν να βάλουν μεν τα λεφτά τους αλλά την ομάδα να την διοικούν οι αιώνιοι μόνιμοι "παράγοντες" - οι "σημαίες" των δυνοσαύρων.

Έτσι τώρα ανεμίζουν τις σημαίες τους από τα σαλόνια στα ...αλώνια, περιμένοντας (ως γνήσια τραγωδία) την κάθαρση και τον από μηχανής Θεό (κορόϊδο λεφτά ή μεγαλο-μανατζερ).

Στο μεταξύ θα ήταν καλό, εκτός από την ...Αθηνά, να κουνούσανε και τα ...ξερά τους και από ότι βλέπω ούτε αυτό το κάνουν.
Ούτε ακαδημίες σοβαρές, ούτε ανταγωνιστικές ομάδες στα παιδικο-εφηβικά, ούτε νεαρούς στις εξέδρες και, φοβούμε, μέσο όρο ηλικίας στα Διοικητικά τους Συμβούλια τα 60+ έτη.

Άντε καλή αρχή και καλά μυαλά.

Και μην ξεχνάτε οι ...Παράγοντες (της συμφοράς) ότι τις περισσότερες φορές η καλύτερη προσφορά σας στο σύλογό σας είναι η παραίτησή σας.
sporting b.c.
http://sportingbc.blogspot.com/2009/10/blog-post_1779.html

Περίπατος για τους άνδρες απέναντι στους εφήβους της Ιεράπετρας

Χωρίς καμία δυσκολία πρεμιέρα με το δεξί με διαφορά 60 πόντους...

Σε λίγο περισσότερα...
duke10
Νικη για κηφισσια σκορ 88-47
PetranG3
Ηττα για τον Ιωνικο Νικαιας απο τον αντιστοιχο της Φιλαδελφειας στον Πλατωνα, στην παραταση με 95-100...Παροτι προλαβα μονον την τελευταια περιοδο και την παραταση καθοτι ημουν στο ποδοσφαιρο στη Νεαπολη, εχω να επισημανω καποια πραγματα. Πολυ καλος ο κοσμος του Ιωνικου...!!!Ειχε αρκετο κοσμο σημερα, οικογενεις - φανατικους - τα παντα σε πολυ φιλαθλα πλαισια. Αν ειναι ετσι σε καθε παιχνιδι ο κοσμος, η ΝΙΚΑΙΑ δεν πεφτει εκτος αν γινουν τιποτα αλλα περιεργα...Μεχρι και 4.30 λεπτα πριν το τελος η ΝΙΚΑΙΑ προηγουταν ομως η Ν.Φ ειχε ψυχικα αποθεματα και εμπειρια και γυρισε το ματς....Παροτι παντως λιγα λεπτα πριν το τελος εφυγε και +6 η Φιλαδελφεια στο σκορ, με προσωπικες ενεργειες του Τσιρογιαννη (νο10) και του σεντερ μας (νο11) ισοφαρισαμε σε 83-83...Στην παραταση, περασαμε μπροστα και με +5 ομως η ομαδα του Οικονομου γυρισε το ματς με καθοριστικα τριποντα απο το νο6...Η ΝΙΚΑΙΑ παντως το παλεψε μεχρι τελους και παρα την ηττα χειροκροτηθηκε απο ολο το γηπεδο.Οι παικτες εδωσαν ορκο νικης μαζι με τους φανατικους οπαδους της ομαδας για τη συνεχεια που ειναι δυσκολη...
Δικη μου εκτιμηση, αλλα αν ειχαμε καποιους ακομα απο το περσινο ροστερ (νο4 νομιζω Γιαπκιαδης και το νο6) η ομαδα θα ηταν παρα πολυ αξιομαχη...Μπραβο στα παιδια για το κουραγιο και τη δυναμη που εδειξαν...Χασαμε απο μια καλυτερη ομαδα με μεγαλυτερο βαθος στον παγκο...Αυτο μπορεσα να δω εγω...
Αξιοσημειωτο επισης ειναι το γυρισμα του παιχνιδιου...Απ οτι μου ειπαν χαναμε με -15 και αυτα τα παιδια το γυρισαν...
Νομιζω οτι παιχτηκε πολυ ωραιο μπασκετ γενικα...Φανηκε επισης οτι παροτι τη Ν.Φ. την εχουν φαβορι για ανοδο και τη ΝΙΚΑΙΑ για πτωση, δεν ειναι ακριβως...Οι αποστασεις δεν ειναι και πολυ μεγαλες απ οτι φανηκε σημερα, οταν ολα παιζονται στο παρκε...Θα εχει πολυ ενδιαφερον το φετινο πρωταθλημα μπασκετ νομιζω...
Επομενο ματς με τον Αγιο Δημητριο νομιζω εκτος...Μετα απ' οσα ειδαμε σημερα, θεωρω οτι θα υπαρχει παρουσια εκει απο φιλους του Ιωνικου...
Αναμενουμε για τη συνεχεια...
basxetball
νικη για ιωνικο ν.φ με 5 ποντους στην παραταση...
sorry αλλα δεν μπορω να μεινω στα αγωνιστικα γιατι αυτα που ειδαν τα ματια μου εξω απο το γηπεδο ειναι απαραδεκτα...
δεν περιλαμβανονται φυσικα ολοι οι φιλαθλοι του ιωνικου νικαιας αλλα ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο να επιτιθονται 30 ατομα σε ενα ζευγαρι αφου πρωτα εχουν πειραξει την κοπελα κ φυσικα ο αντρας που την συνοδευει αντεδρασε σε αυτον που το εκανε...ΑΙΣΧΟΣ Κ ΝΤΡΟΠΗ!!! 68.gif 68.gif 68.gif
Crazy Waters
63-83 η Έξω Παναγίτσα στον Τάυρο... Τουλάχιστον έχουμε μια ομάδα στη Χαλκίδα που μπορεί να κερδίσει, γιατί η ΑΓΕΧ...
Blue1965White
Στη Νίκαια έγινε συγκλονιστικό παιχνίδι στο 2ο ημίχρονο. (Για το πρώτο ημίχρονο δεν έχω εικόνα) ο Ιωνικός στο 3ο δεκάλεπτο ροκάνισε την διαφορά των 17 πόντων μέσα σε 6 λεπτά. Μετά το παιχνίδι ισορόπησε και οι δύο ομάδες εναλάσονταν στο σκορ. Στην παράταση μας κόστισαν τα χαμένα αμυντικά και το τρίποντο του Μαυραγάνη στη λήξη της επίθεσης από τα 8 μέτρα και αφού η Φιλαδέλφεια είχε ήδη ανανεώσει 2 φορές την επίθεση της. Δε μασάμε και συνεχίζουμε με αισιοδοξία. Συγκλονιστικός ο κόσμος του Ιωνικού βοήθησε τα μέγιστα για την ανατροπή στο 3ο δεκάλεπτο. Πολύ καλό και το στιγμιότυπο που ο κόσμος αποθέωνε την ομάδα για πολύ ώρα μετά τη λήξη του αγώνα και παρά την ήττα.
rnc3
Ρε φίλε μόνο τα έξω βλέπεις εσύ τα μεμονωμένα;;; Γιατί δεν λες για την εξέδρα που έκαναν οι οπαδοί του Ιωνικού;;

ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΑΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΣΗΜΕΡΑ!!!
Crazy Waters
31-86 έχασε η ΑΓΕΧ από τον Κρόνο... Ρε που την κατάντησε την ομάδα...
ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ
QUOTE(xontros7 @ Oct 18 2009, 13:46 ) *
1η Αγωνιστική - 18/10/09

ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ 1

ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛ/ΦΕΙ 1

ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡ 2

ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΦΜΣ ΦΟΙΝΙΞ 1

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 200 - ΑΕ ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ 2

ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ - ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 1

ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1

Εδώ το ρίσκο του άσσου στη ΝΙΚΑΙΑ δεν σου βγήκε για λίγο,αλλά δεν κατάλαβα την επιλογή σου για άσσο στην ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ!Αναλυτικά...

ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ 1 (20 π)

ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛ/ΦΕΙ 2 (παράταση 95-100)

ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡ 2 (πάνω από 40)

ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΦΜΣ ΦΟΙΝΙΞ 1 (88-47)

ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 200 - ΑΕ ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ 2 (63-83)

ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ - ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 1 (3 π)

ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2 (60 π!)


anto10
Με το δεξί ξεκίνησε ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου που επικράτησε με το επιβλητικό 86-31 εκτός έδρας της Χαλκίδας. Νίκη και για τη Λιβαδειά στο γήπεδό της με 84-62 επί του Ηρακλείου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΑΕ Λιβαδειάς - Ηράκλειο 84-62
Διαιτητές: Πιτσίλκας - Παπανικολάου.
Τα δεκάλεπτα: 18-10, 19-14, 28-18, 84-62.
ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (Αναστασίου): Ψάλτου 11, Γεωργοπαπαδάκος 11 (2), Βέλιος 9, Μάτος 14, Παπαδημητρίου 16 (2), Ανδρεόπουλος 12, Ρουμελιώτης 2, Δελέγκος 2, Τερματζίδης 4, Πολίτης 2, Καρνάβας 1, Ταμπίτσικας.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Δημητριάδης): Κρίτσαλος 15, Καραλής 13 (2), Κωτούλας 10 (2), Αγαπητός 6 (1), Στεφανάκης 6 (1), Σκόρδος 6 (2), Πετράκης 4, Μιλαφιανάκης 2, Αρβανίτης, Αρναουτάκης.

ΑΓΕΧ – Κρόνος Αγ. Δημητρίου 31-86
Διαιτητές: Φάκαρος - Πρωτούλης.
Τα δεκάλεπτα: 18-23, 24-42, 27-69, 31-86.
ΑΓΕΧ (Γκλιάτης): Κουβαράς, Πανταζής 14 (1), Καρλής 2, Τσαλκιτζής 2, Κωνσταντούρας, Μπαλάνος 2, Κόκορης, Παπανικολάου 2, Σκούρος, Σότο 5 (1), Μάρκου 2, Τσατσαρώνης 2.
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Παρασκευόπουλος - Κότσιαρης): Ψαμώλης 2, Σκουλίκας 5, Γιαννόπουλος 8, Μωισίδης 5 (1), Λοΐζος 12, Παπαδάκης 15, Αντωνόπουλος 8, Σκορδίλης 10 (1), Σπανός 2, Λίτσιος 1, Καραπλής 7 (1), Ξιρογιάννης 11.
basketikos
bball.gif Kριμα για την Ιωνικαρα μας - τα παιδια (οπως εμαθα απο το τηλεφωνο -λογω απουσιας στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου) παλεψαν μεχρι τελους.. Αν βαλουμε την σημαντική απουσια (Καββαδας) που οδηγησε στο να χασουμε πολλά ρημπαουτ, τοτε μπορουμε να ειμαστε αισιοδοξοι για το μελλον.
bball.gif Χαρα μας η μεγαλη βοηθεια που υπήρχε -ελπιζω να συνεχισθει.
Αν υπηρξε μεμονωμένο περιστατικο μετα τον αγωνα - πρεπει να το καταδικάσουμε και να απομονωσουμε οσους δεν κανουν καλο στην Ομαδα και την εικονα μας.

----------------
bball.gif neaopoli_3,
Με την οικονομική κατασταση που επικρατει, δεν μπορουσαμε να εχουμε τα παιδια απο περσι. Ολοι, επαγγελματιες γαρ, εβαλαν πρωτα τα λεφτα και μετα την φανελλα και αποχώρησαν. Θεμιτό απο την πλευρά τους. Και η Ομαδα προχωρα.
Εξαιρεση ο Μιχαλης Κουρης - για τον οποιον η φανέλλα μετρησε σε βαθμό που, με την μικρή μου εμπειρια στα τεκταινομενα στον Ιωνικο και τον μπασκετακι ΔΕΝ εχω ξαναδει.
------------

bball.gif Μια πρωτη ματια στα σημερινα αποτελεσματα λεει οτι

- Ειναι επίσημο πια οτι η προσπαθεια της Ιεραπετρας, οπως την ειδαμε στο παρελθον δεν συνεχιζεται.
Νομιζω οτι χρειαζεται μια ιδιαιτερη αναλυση στο basketforum για την Ιεραπετρα. Η αναπτυξη ενος σωματειου με τροπο που αξιζε να βρει τον προορισμο του και να στεριωσει στο ελληνικό μπασκετ, βρηκε πολλές ξερες. Παρηγορια η ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ προσπαθεια στις υποδομές που συνεχιζεται. Αλλά το σημερινο αποτέλεσμα δεν πρεπει να περασει απαρατηρητο - ειναι μερος της 'καταντιας' του ελληνικου μπασκετ.

- - Ειναι επίσημο πια οτι το πρωταθημα αυτο δεν μπορει να συνεχισθει στην σημερινη του μορφη.
Λαμια - δεν κατεβηκε
Ιεραπετρα - δεν - αλλά με φανταστικές υποδομες
ΑΓΕΧ - δεν
Φοινιξ - αμφιβολο αν (δεν εχω εικονα)
Ιωνικός - σε ΔΥΣΚΟΛΟΤΑΤΗ οικονομική θεση να διατηρησει την πρωτη Ομαδα - αλλά με +200 παιδια σε υποδομες
Κρονος - με μειωμενο budget
Ταυρος - χμμμμμ
Σπορτιγκ - απ' οτι διαβαζω σε οριακη οικονομική κατασταση
και για τους αλλους δεν ξερω...

Μηπως πρεπει να το ξαναδουμε????
--------------------------------------------
maas8
QUOTE(basketikos @ Oct 18 2009, 22:09 ) *
bball.gif Kριμα για την Ιωνικαρα μας - τα παιδια (οπως εμαθα απο το τηλεφωνο -λογω απουσιας στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου) παλεψαν μεχρι τελους.. Αν βαλουμε την σημαντική απουσια (Καββαδας) που οδηγησε στο να χασουμε πολλά ρημπαουτ, τοτε μπορουμε να ειμαστε αισιοδοξοι για το μελλον.
bball.gif Χαρα μας η μεγαλη βοηθεια που υπήρχε -ελπιζω να συνεχισθει.
Αν υπηρξε μεμονωμένο περιστατικο μετα τον αγωνα - πρεπει να το καταδικάσουμε και να απομονωσουμε οσους δεν κανουν καλο στην Ομαδα και την εικονα μας.

----------------
bball.gif neaopoli_3,
Με την οικονομική κατασταση που επικρατει, δεν μπορουσαμε να εχουμε τα παιδια απο περσι. Ολοι, επαγγελματιες γαρ, εβαλαν πρωτα τα λεφτα και μετα την φανελλα και αποχώρησαν. Θεμιτό απο την πλευρά τους. Και η Ομαδα προχωρα.
Εξαιρεση ο Μιχαλης Κουρης - για τον οποιον η φανέλλα μετρησε σε βαθμό που, με την μικρή μου εμπειρια στα τεκταινομενα στον Ιωνικο και τον μπασκετακι ΔΕΝ εχω ξαναδει.
------------

bball.gif Μια πρωτη ματια στα σημερινα αποτελεσματα λεει οτι

- Ειναι επίσημο πια οτι η προσπαθεια της Ιεραπετρας, οπως την ειδαμε στο παρελθον δεν συνεχιζεται.
Νομιζω οτι χρειαζεται μια ιδιαιτερη αναλυση στο basketforum για την Ιεραπετρα. Η αναπτυξη ενος σωματειου με τροπο που αξιζε να βρει τον προορισμο του και να στεριωσει στο ελληνικό μπασκετ, βρηκε πολλές ξερες. Παρηγορια η ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ προσπαθεια στις υποδομές που συνεχιζεται. Αλλά το σημερινο αποτέλεσμα δεν πρεπει να περασει απαρατηρητο - ειναι μερος της 'καταντιας' του ελληνικου μπασκετ.

- - Ειναι επίσημο πια οτι το πρωταθημα αυτο δεν μπορει να συνεχισθει στην σημερινη του μορφη.
Λαμια - δεν κατεβηκε
Ιεραπετρα - δεν - αλλά με φανταστικές υποδομες
ΑΓΕΧ - δεν
Φοινιξ - αμφιβολο αν (δεν εχω εικονα)
Ιωνικός - σε ΔΥΣΚΟΛΟΤΑΤΗ οικονομική θεση να διατηρησει την πρωτη Ομαδα - αλλά με +200 παιδια σε υποδομες
Κρονος - με μειωμενο budget
Ταυρος - χμμμμμ
Σπορτιγκ - απ' οτι διαβαζω σε οριακη οικονομική κατασταση
και για τους αλλους δεν ξερω...

Μηπως πρεπει να το ξαναδουμε????
--------------------------------------------


-νομιζω τελικά οτι εχει δίκιο η ΕΟΚ να θελει αναδιαρθρωση
-ενα μεγαλο μπραβο στις ομαδες που προσπαθουν να κανουν υποδομες , το ελληνικο μπασκετ θελει νεο αιμα, ομως υπαρχουν τροποι και τροποι για να το πετυχεις
-ποιος θα διωξει τους μπακαλοπαραγοντες απο το αθλημα ειναι ενα μεγα ζητημα
Blue1965White
Οι εμπειρίες που πέρνουν τα 16άχρονα της Ιεράπετρας είναι απίστευτες. Θέμα να τα πάρει από κάτω τα παιδιά δεν υπάρχει αφού κανένας δεν περιμένει κάτι περισσότερο από αυτά. Σε τελική ανάλυση σε 2 χρόνια η Ιεράπετρα θα είναι ξανά στη Γ' εθνική με μια νεανική ομάδα που θα τη ζηλεύουν πολλοί.
lolis
QUOTE(Blue1965White @ Oct 19 2009, 12:29 ) *
Οι εμπειρίες που πέρνουν τα 16άχρονα της Ιεράπετρας είναι απίστευτες. Θέμα να τα πάρει από κάτω τα παιδιά δεν υπάρχει αφού κανένας δεν περιμένει κάτι περισσότερο από αυτά. Σε τελική ανάλυση σε 2 χρόνια η Ιεράπετρα θα είναι ξανά στη Γ' εθνική με μια νεανική ομάδα που θα τη ζηλεύουν πολλοί.


έχει δίκιο ο φίλος -η Ιεράπετρα δεν έχει να χάσει τίποτα ! και τα παιδιά της θα προπονήσει και θα ξεχρεώσει και το τοπικό οπως ειναι μπορεί να το πάρει οποτε θέλει .
το Ηράκλειο απογοήτευσε τον κόσμο του , η ομάδα έχει επενδύσει για τίτλο και αυτό το στραπάτσο δεν το περίμενα , η ομάδα είχε πάει καλά στα φιλικά.
ALONE AGAIN OR...
QUOTE(Blue1965White @ Oct 19 2009, 12:29 ) *
Οι εμπειρίες που πέρνουν τα 16άχρονα της Ιεράπετρας είναι απίστευτες. Θέμα να τα πάρει από κάτω τα παιδιά δεν υπάρχει αφού κανένας δεν περιμένει κάτι περισσότερο από αυτά. Σε τελική ανάλυση σε 2 χρόνια η Ιεράπετρα θα είναι ξανά στη Γ' εθνική με μια νεανική ομάδα που θα τη ζηλεύουν πολλοί.

41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
sporting b.c.
να λήξει σήμερα το πρωτάθλημα smiley.gif
ΙΩΝΙΚΟΣBC
ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΟΝΤΩΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ( ΕΞΑΙΡΕΣΗ Η ΡΟΧΑΛΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΤΗΤΕΣ)ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΜΕΤΡΙΟΣ ΔΙΑΤΗΤΕΣ Ο ΨΗΛΟΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΧΑΜΕΝΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ 6 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΝΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΑ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ.
Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΠΗΚΕ ΠΟΛΥ ΜΠΛΑΖΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ.
ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΒΑΘΟΣ ΠΑΓΚΟΥ.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΙΔΙΑ ΩΡΑΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΜΙΣΙΑΚΕ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ.
Jabar
QUOTE(basketikos @ Oct 18 2009, 22:09 ) *
bball.gif Kριμα για την Ιωνικαρα μας - τα παιδια (οπως εμαθα απο το τηλεφωνο -λογω απουσιας στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου) παλεψαν μεχρι τελους.. Αν βαλουμε την σημαντική απουσια (Καββαδας) που οδηγησε στο να χασουμε πολλά ρημπαουτ, τοτε μπορουμε να ειμαστε αισιοδοξοι για το μελλον.
bball.gif Χαρα μας η μεγαλη βοηθεια που υπήρχε -ελπιζω να συνεχισθει.
Αν υπηρξε μεμονωμένο περιστατικο μετα τον αγωνα - πρεπει να το καταδικάσουμε και να απομονωσουμε οσους δεν κανουν καλο στην Ομαδα και την εικονα μας.

----------------
bball.gif neaopoli_3,
Με την οικονομική κατασταση που επικρατει, δεν μπορουσαμε να εχουμε τα παιδια απο περσι. Ολοι, επαγγελματιες γαρ, εβαλαν πρωτα τα λεφτα και μετα την φανελλα και αποχώρησαν. Θεμιτό απο την πλευρά τους. Και η Ομαδα προχωρα.
Εξαιρεση ο Μιχαλης Κουρης - για τον οποιον η φανέλλα μετρησε σε βαθμό που, με την μικρή μου εμπειρια στα τεκταινομενα στον Ιωνικο και τον μπασκετακι ΔΕΝ εχω ξαναδει.
------------

bball.gif Μια πρωτη ματια στα σημερινα αποτελεσματα λεει οτι

- Ειναι επίσημο πια οτι η προσπαθεια της Ιεραπετρας, οπως την ειδαμε στο παρελθον δεν συνεχιζεται.
Νομιζω οτι χρειαζεται μια ιδιαιτερη αναλυση στο basketforum για την Ιεραπετρα. Η αναπτυξη ενος σωματειου με τροπο που αξιζε να βρει τον προορισμο του και να στεριωσει στο ελληνικό μπασκετ, βρηκε πολλές ξερες. Παρηγορια η ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ προσπαθεια στις υποδομές που συνεχιζεται. Αλλά το σημερινο αποτέλεσμα δεν πρεπει να περασει απαρατηρητο - ειναι μερος της 'καταντιας' του ελληνικου μπασκετ.

- - Ειναι επίσημο πια οτι το πρωταθημα αυτο δεν μπορει να συνεχισθει στην σημερινη του μορφη.
Λαμια - δεν κατεβηκε
Ιεραπετρα - δεν - αλλά με φανταστικές υποδομες
ΑΓΕΧ - δεν
Φοινιξ - αμφιβολο αν (δεν εχω εικονα)
Ιωνικός - σε ΔΥΣΚΟΛΟΤΑΤΗ οικονομική θεση να διατηρησει την πρωτη Ομαδα - αλλά με +200 παιδια σε υποδομες
Κρονος - με μειωμενο budget
Ταυρος - χμμμμμ
Σπορτιγκ - απ' οτι διαβαζω σε οριακη οικονομική κατασταση
και για τους αλλους δεν ξερω...

Μηπως πρεπει να το ξαναδουμε????
--------------------------------------------

bball.gif Λίγο-πολύ τα είπαμε και στο φιλικό.Ο Ιωνικός μου άρεσε περισσότερο από πέρυσι.Δεν υπάρχει βάθος αλλά οι 6-7 είναι καλοί.Θα χαθούνε κάποια ματς λόγω βάθους αλλά δεν πάει για πρωτάθλημα.Αν υπολογίσεις ότι σε αυτόν τον όμιλο υπάρχουν 5-6 ομάδες που δεν,σε αντίθεση με τον άλλον,τότε ο στόχος θα επιτευχθεί σχετικά εύκολα.
bball.gif Η έλλειψη Καββαδά δεν είναι μόνο τα ριμπάουντ,το παιχνίδι του Ιωνικού βασίζεται επιθετικά αρκετά επάνω του.Για την ηλικία του είναι σαν τον Οβελίξ μωρό που έπεσε στη χύτρα.Πολλά φυσικά χαρίσματα.Φτάνει να τα διαχειριστή κατάλληλα να κλείσει τα αυτιά στις σειρήνες.Να συνεχίσει να παίζει και να συλλέγει εμπειρίες.Ο Ιωνικός να επενδύσει επάνω του ,με γυμναστήρια ,διατροφολόγους κλπ.Οταν έρθει η ώρα για παραπάνω να σκεφτεί και εκείνος την ομάδα που τον ανέδειξε.
bball.gif Από ότι έχουν πεί το πρωτάθλημα αυτό είναι το τελευταίο με αυτή την μορφή.Δυστυχώς οι πόλεις με την διάρρηξη
του κοινωνικού ιστού δεν βοηθά στην εξεύρεση πόρων.Το κράτος αδιαφορεί για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.Σε αυτό το κομμάτι η κατάσταση είναι καλύτερη στην επαρχία.Από την άλλη 35άρηδες με 500€ στο Γ τοπικό είναι στρέβλωση.
bball.gif Εύχομαι τα καλύτερα στη Νίκαια και τους ανθρώπους της.Δεν ξεχνώ ποτέ τα μονά που έπαιζα με φίλους στα ανοιχτά
koutsou10
QUOTE(basketikos @ Oct 18 2009, 22:09 ) *
bball.gif Χαρα μας η μεγαλη βοηθεια που υπήρχε -ελπιζω να συνεχισθει.
Αν υπηρξε μεμονωμένο περιστατικο μετα τον αγωνα - πρεπει να το καταδικάσουμε και να απομονωσουμε οσους δεν κανουν καλο στην Ομαδα και την εικονα μας.

συγχαρητηρια στον φιλο μπασκετικο σε αυτο το κομματι του γιατι επιδεικνυει το ηθος του κ το πως πρεπει μια ομαδα να διαχειριζεται τους <<φιλαθλους>> που μεσα στο γηπεδο ηταν σε γενικες γραμμες σωστοι αλλα εξω απο αυτο οχι κ τοσο...
ελπιζω μονο αυτο που λεει να το καταλαβαινουν κ να το δειξουν κ οι αλλοι <<φιλαθλοι>> του ιωνικου...
συγχαρητηρια επισης για την φιλοτιμη προσπαθεια των παιχτων κ ειδικα οσων εμειναν απο περυσι... 41.gif

Υ.Γ τελικα ποσοι υποβιβαζονται ρε παιδια γιατι εχω μπερδευτει?
Blue1965White
QUOTE(koutsou10 @ Oct 20 2009, 12:31 ) *
συγχαρητηρια στον φιλο μπασκετικο σε αυτο το κομματι του γιατι επιδεικνυει το ηθος του κ το πως πρεπει μια ομαδα να διαχειριζεται τους <<φιλαθλους>> που μεσα στο γηπεδο ηταν σε γενικες γραμμες σωστοι αλλα εξω απο αυτο οχι κ τοσο...
ελπιζω μονο αυτο που λεει να το καταλαβαινουν κ να το δειξουν κ οι αλλοι <<φιλαθλοι>> του ιωνικου...
συγχαρητηρια επισης για την φιλοτιμη προσπαθεια των παιχτων κ ειδικα οσων εμειναν απο περυσι... 41.gif

Υ.Γ τελικα ποσοι υποβιβαζονται ρε παιδια γιατι εχω μπερδευτει?



Νομίζω όλοι συμφωνούμε ότι περιστατικά βίας είναι καταδικαστέα ασυζητητί. Η μοναδική δική μου παρατήρηση είναι ότι για περιστατικά που συμβαίνουν έξω από τα γήπεδα (το συγκεκριμένο υποθέτω αρκετές εκατοντάδες μέτρα μακρυά από τον Πλάτωνα, αφού εγώ που μετά τον αγώνα παρέμεινα στον προαύλιο χώρο του γηπέδου για τουλάχιστον 20 λεπτά δεν το αντιλήφθηκα) θα ήταν καλύτερα να γράφονται στο topic των γενικών συζητήσεων. Είμαι σίγουρος ότι ο φίλος basxetball έγραψε αυτό ακριβώς που είδε αλλά για φανταστείται κάποιος άλλος με οποιαδήποτε προσωπικά κίνητρα να γράφει ότι είδε σε απόσταση 1, 2 ή 5 χιλιομέτρων από το γήπεδο (όπου φυσικά κανένα άλλο μέλος του φόρουμ δε θα έχει τη δυνατότητα να το επιβεβαιώσει και δεν θα υπάρχει κανένας τρόπος να διασταυρωθεί το περιστατικό) φιλάθλους του Ιωνικού ή οποιασδήποτε άλλης ομάδας να προβαίνουν σε δυσφημιστικές για την ομάδα τους πράξεις. Σε τελική ανάλυση νομίζω ότι εμείς που επιμένουμε να γράφουμε για τα καθαρά αγωνιστικά θέματα των ομάδων μας δικαιούμαστε αυτήν εδώ τη γωνιά.

tsatsos
QUOTE(lolis @ Oct 19 2009, 19:40 ) *
έχει δίκιο ο φίλος -η Ιεράπετρα δεν έχει να χάσει τίποτα ! και τα παιδιά της θα προπονήσει και θα ξεχρεώσει και το τοπικό οπως ειναι μπορεί να το πάρει οποτε θέλει .
το Ηράκλειο απογοήτευσε τον κόσμο του , η ομάδα έχει επενδύσει για τίτλο και αυτό το στραπάτσο δεν το περίμενα , η ομάδα είχε πάει καλά στα φιλικά.


μπραβο στην ιεραπετρα που δινει ευκαιριες στα δικα της παιδια....
οσο για το ηρακλειο δεν εχασε απο καποια ομαδα χαμηλου επιπεδου...αλλα απο μια καλη ομαδα που ολοι την περιμενουν ψηλα και εχει μια καθτη εδρα απο οτι λενε......
RAPTOR
QUOTE(tsatsos @ Oct 21 2009, 16:52 ) *
μπραβο στην ιεραπετρα που δινει ευκαιριες στα δικα της παιδια....
οσο για το ηρακλειο δεν εχασε απο καποια ομαδα χαμηλου επιπεδου...αλλα απο μια καλη ομαδα που ολοι την περιμενουν ψηλα και εχει μια καθτη εδρα απο οτι λενε......

Επειδη βλεπω πολλα μπραβο και δεν συμφωνω θα πω και εγω την γνωμη μου.Θα ημουν και εγω υπερμαχος αυτης της τακτικης εαν εφαρμοζοταν περισυ και προπερσι που η ομαδα ειχε δυνατοτητες.Θα μπορουσαν να ειχαν ενα πλανο 4ετιας ωστε σημερα καποια παιδια να μπορουσαν στοιχειωδως να αντεπεξελθουν στις απαιτησεις της κατηγοριας.Το να πηγαινουν σαν προβατα σε σφαγη και να αφηνονται στις ορεξεις των αντιπαλων δεν νομιζω οτι ειναι και οτι καλυτερο και δεν νομιζω οτι προσφερει και κατι.Κλεινοντας κανω και μια ερωτηση.Εαν αυριο ας πουμε παει καποιος φιλος της ομαδας η καποιος τριτος και πει οτι βαζει για τα επομενα 5 χρονια απο 200.000e που θα πανε αυτα τα παιδακια?
jack d
QUOTE(RAPTOR @ Oct 23 2009, 09:24 ) *
Επειδη βλεπω πολλα μπραβο και δεν συμφωνω θα πω και εγω την γνωμη μου.Θα ημουν και εγω υπερμαχος αυτης της τακτικης εαν εφαρμοζοταν περισυ και προπερσι που η ομαδα ειχε δυνατοτητες.Θα μπορουσαν να ειχαν ενα πλανο 4ετιας ωστε σημερα καποια παιδια να μπορουσαν στοιχειωδως να αντεπεξελθουν στις απαιτησεις της κατηγοριας.Το να πηγαινουν σαν προβατα σε σφαγη και να αφηνονται στις ορεξεις των αντιπαλων δεν νομιζω οτι ειναι και οτι καλυτερο και δεν νομιζω οτι προσφερει και κατι.Κλεινοντας κανω και μια ερωτηση.Εαν αυριο ας πουμε παει καποιος φιλος της ομαδας η καποιος τριτος και πει οτι βαζει για τα επομενα 5 χρονια απο 200.000e που θα πανε αυτα τα παιδακια?


φίλε, έχεις δίκιο στη γενική τοποθέτηση σου, σίγουρα κάποιοι παρασύρθηκαν από τις "σειρήνες" και τους απατεώνες(χωρίς " ", εδώ...) των εθνικών κατηγοριών,και θα ήταν ιδανικό σενάριο να είχαν συνδυαστεί κάποια πράγματα τα τρία προηγούμενα χρόνια, αλλά...
αν δεις τις ηλικίες των περισσοτέρων παιδιών (1993/94-μιλάμε για το περσινό παιδικό τμήμα) θα καταλάβεις ότι είναι παιδιά που ξεκίνησαν το μπάσκετ πριν τρία χρόνια στις ακαδημίες του Α.Ο.Ι., αφού πριν τον Α.Ο.Ι. υπολειτουργούσαν τα πάντα.Άρα , όπως καταλαβαίνεις, έπρεπε να μεγαλώσουν λίγο...αφού οι προηγούμενες γενιές είχαν χαθεί, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.
επίσης, η απόφαση ήταν να αποσυρθεί η ομάδα από τις Εθνικές κατηγορίες (για παραπάνω από ένα λόγους , με κυριότερο αυτόν της αηδίας...), αλλά τα ίδια τα παιδιά πίεσαν για να τους επιτραπεί να αγωνιστούν ξέροντας τι τα περιμένει και θέλοντας να πάρουν τις εμπειρίες, και σε ενημερώνω ότι το χειροκρότημα που πήραν , δεν το έχουν πάρει οι "μισθοφόροι πρώην παίκτες " ούτε για αστείο στα προηγούμενα τρία χρόνια.
όσο για την τελευταία σου ερώτηση, μπορείς να ρωτήσεις τους δύο που εξακολουθούν να βάζουν λεφτά (che, panosak), αλλά πλέον μόνο για το καλό των παιδιών της πόλης, και όχι για να χτυπούν την πρωταθληματάρα της Γ΄, που στο κάτω κάτω μαθαίνουμε τον πρωταθλητή κάθε χρόνο από τα γραφεία των μάνατζερ...
ελπίζω να σου έλυσα κάποιες απορίες, χωρίς καμιά διάθεση αντιπαράθεσης. blove.gif blove.gif blove.gif
RAPTOR
QUOTE(jack d @ Oct 23 2009, 10:05 ) *
φίλε, έχεις δίκιο στη γενική τοποθέτηση σου, σίγουρα κάποιοι παρασύρθηκαν από τις "σειρήνες" και τους απατεώνες(χωρίς " ", εδώ...) των εθνικών κατηγοριών,και θα ήταν ιδανικό σενάριο να είχαν συνδυαστεί κάποια πράγματα τα τρία προηγούμενα χρόνια, αλλά...
αν δεις τις ηλικίες των περισσοτέρων παιδιών (1993/94-μιλάμε για το περσινό παιδικό τμήμα) θα καταλάβεις ότι είναι παιδιά που ξεκίνησαν το μπάσκετ πριν τρία χρόνια στις ακαδημίες του Α.Ο.Ι., αφού πριν τον Α.Ο.Ι. υπολειτουργούσαν τα πάντα.Άρα , όπως καταλαβαίνεις, έπρεπε να μεγαλώσουν λίγο...αφού οι προηγούμενες γενιές είχαν χαθεί, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.
επίσης, η απόφαση ήταν να αποσυρθεί η ομάδα από τις Εθνικές κατηγορίες (για παραπάνω από ένα λόγους , με κυριότερο αυτόν της αηδίας...), αλλά τα ίδια τα παιδιά πίεσαν για να τους επιτραπεί να αγωνιστούν ξέροντας τι τα περιμένει και θέλοντας να πάρουν τις εμπειρίες, και σε ενημερώνω ότι το χειροκρότημα που πήραν , δεν το έχουν πάρει οι "μισθοφόροι πρώην παίκτες " ούτε για αστείο στα προηγούμενα τρία χρόνια.
όσο για την τελευταία σου ερώτηση, μπορείς να ρωτήσεις τους δύο που εξακολουθούν να βάζουν λεφτά (che, panosak), αλλά πλέον μόνο για το καλό των παιδιών της πόλης, και όχι για να χτυπούν την πρωταθληματάρα της Γ΄, που στο κάτω κάτω μαθαίνουμε τον πρωταθλητή κάθε χρόνο από τα γραφεία των μάνατζερ...
ελπίζω να σου έλυσα κάποιες απορίες, χωρίς καμιά διάθεση αντιπαράθεσης. blove.gif blove.gif blove.gif

Σαφως και δεν υπαρχει λογος αντιπαραθεσης.Συμφωνω με την τακτικη να παιζουν γηγενεις στις ομαδες γιατι οπως και να το κανουμε υπαρχει μια μεγαλυτερη ευαισθησια στην φανελα.Εκει που δεν συμφωνω ειναι οτι θυμομαστε αυτα τα παιδια οταν πλεον κλεινουν οι βρυσες.Το σχολιο δεν εχει να κανει μονον με την Ιεραπετρα αλλα και με πολλες αλλες ομαδες που οταν εξαντλησουν ολα τα περιθωρια τοτε σκεφτονται τις υποδομες ,δινουν ευκαιριες σε δικα τους παιδια,και τους πιανει ο πονος για μειωση των εξοδων και αναδειξη ταλεντων.Αυτο αγαπητε μου γινεται οταν εχεις λεπτα και σε βαθος χρονου ακομη κα με συνεπειες.Οι περισσοτεροι ομως αν οχι ολοι περιμενουν να φτασουν στο αμην και τοτε αρχιζουν να σκεφτονται τα τμηματα υποδομης τους και το κερδος να παραγουν παικτες.
CHE
QUOTE(RAPTOR @ Oct 23 2009, 10:33 ) *
Σαφως και δεν υπαρχει λογος αντιπαραθεσης.Συμφωνω με την τακτικη να παιζουν γηγενεις στις ομαδες γιατι οπως και να το κανουμε υπαρχει μια μεγαλυτερη ευαισθησια στην φανελα.Εκει που δεν συμφωνω ειναι οτι θυμομαστε αυτα τα παιδια οταν πλεον κλεινουν οι βρυσες.Το σχολιο δεν εχει να κανει μονον με την Ιεραπετρα αλλα και με πολλες αλλες ομαδες που οταν εξαντλησουν ολα τα περιθωρια τοτε σκεφτονται τις υποδομες ,δινουν ευκαιριες σε δικα τους παιδια,και τους πιανει ο πονος για μειωση των εξοδων και αναδειξη ταλεντων.Αυτο αγαπητε μου γινεται οταν εχεις λεπτα και σε βαθος χρονου ακομη κα με συνεπειες.Οι περισσοτεροι ομως αν οχι ολοι περιμενουν να φτασουν στο αμην και τοτε αρχιζουν να σκεφτονται τα τμηματα υποδομης τους και το κερδος να παραγουν παικτες.

Σωστός!!! MEA CULPA...κατά κάποιο τρόπο...(too knive, you know...)
Jabar
QUOTE(CHE @ Oct 23 2009, 10:50 ) *
Σωστός!!! MEA CULPA...κατά κάποιο τρόπο...(too knive, you know...)

Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα.Κύριε λατινομαθή.Ο λαός μας είναι σοφός.
CHE
QUOTE(Jabar @ Oct 23 2009, 10:57 ) *
Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα.Κύριε λατινομαθή.Ο λαός μας είναι σοφός.

jabar, να με παίρνεις τηλέφωνο να σου λέω τη "στερνή γνώση" που απέκτησα τρία χρόνια στη Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ...θα σου χρειαστεί! smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Υ.Γ. ξέρω και ΙΣΠΑΝΙΚΑ, αν θες. αλλά θα φρικάρετε οι mods μετά... smiley.gif
Jabar
QUOTE(CHE @ Oct 23 2009, 11:12 ) *
jabar, να με παίρνεις τηλέφωνο να σου λέω τη "στερνή γνώση" που απέκτησα τρία χρόνια στη Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ...θα σου χρειαστεί! smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Υ.Γ. ξέρω και ΙΣΠΑΝΙΚΑ, αν θες. αλλά θα φρικάρετε οι mods μετά... smiley.gif

Oχι μόνο τηλ. χρωστώ μια επίσκεψη.Αν μπορέσω να δω κάτι από αυτά που ετοιμάζεις,με διεθνές τουρνουά κλπ θα ήμουν ευτυχής.

Υ.Γ.Τα ισπανικά τα έμαθες πρακτικά?Από τουρίστριες?
TliBan
QUOTE (Jabar @ Oct 23 2009, 11:14 ) *
Oχι μόνο τηλ. χρωστώ μια επίσκεψη.Αν μπορέσω να δω κάτι από αυτά που ετοιμάζεις,με διεθνές τουρνουά κλπ θα ήμουν ευτυχής.

Υ.Γ.Τα ισπανικά τα έμαθες πρακτικά?Από τουρίστριες?



Το ΜEA Culpa δεν είναι από τουρίστριες αλλά από συστηματική μελέτη του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου....

Σοβαρά τώρα..Ο ΚΥΡΙΟΣ CHE είναι ότι καλύτερο έχω συναντήσει στα γήπεδα και τον έχω μέσα στη καρδιά μου άσχετα αν εγώ έχω ψιλοεγκαταλείψει τα μπασκετικά εγκόσμια...

41.gif
CHE
QUOTE(Jabar @ Oct 23 2009, 11:14 ) *
Oχι μόνο τηλ. χρωστώ μια επίσκεψη.Αν μπορέσω να δω κάτι από αυτά που ετοιμάζεις,με διεθνές τουρνουά κλπ θα ήμουν ευτυχής.

Υ.Γ.Τα ισπανικά τα έμαθες πρακτικά?Από τουρίστριες?


26-30 Δεκεμβρίου 2009. 1ο Διεθνές Τουρνουά Εφήβων Ιεράπετρας. Έχεις ανοιχτή πρόσκληση για all inclusive φιλοξενία!

Υ.Γ. ΙΣΠΑΝΙΚΑ έκανα δυο χρόνια υπερεντατικά στα φοιτητικά μου χρόνια για να μάθω την γλώσσα της επανάστασης...τότε που πίστευα ότι θα αλλάξω τον κόσμο...φευ!

QUOTE(TliBan @ Oct 23 2009, 11:27 ) *
Το ΜEA Culpa δεν είναι από τουρίστριες αλλά από συστηματική μελέτη του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου....

Σοβαρά τώρα..Ο ΚΥΡΙΟΣ CHE είναι ότι καλύτερο έχω συναντήσει στα γήπεδα και τον έχω μέσα στη καρδιά μου άσχετα αν εγώ έχω ψιλοεγκαταλείψει τα μπασκετικά εγκόσμια...

41.gif

mea culpa είναι λατινικά...βρήκες πάλι ευκαιρία να εξυμνήσεις τον ΑΝΔΡΕΑ, Πασοκάκι? smiley.gif smiley.gif smiley.gif
maas8
ειχα γράψει :"συμφωνώ οτι φταίνε αυτοί που επιλέγουν , οι περισσότεροι πλουσιοι παράγοντες είναι ασχετοι και πείθονται απο λαμόγια που που θέλουν να διακριθούν αλλά δεν έχουν τα πακέτα και μιλάω και αφραγκους παραγοντες και για πονηρούς προπονητές και για επιτυχημένα γραφεία" τελικά συμφωνούμε όλοι στην ουσία το μπασκετ βρωμάει απο πάνω προς τα κάτω , οι γεροντες της ΕΟΚ που στηρίζονται και στηρίζουν τον κάθε τυχάρπαστο παράγοντα επιτρέποντας του να κάνει οτι θέλει : να συγχωνευτει? να διαλύσει την ομάδα ? να αφήσει απλήρωτους τους παικτες? Η επαρχια ειναι δύσκολη , ειχα παιξει το 1997 σε επαρχιακη ομάδα Γ εθνικής (μια και μοναδική χρονια οταν πήγα φανταρος) και ειχα συναντησει τα απίστευτα, η αγωνία των παραγοντων της ομάδος ήταν πως θα παραμυθιασουνε ΄καποιους να βάλουνε χρήματα , πως θα θα νικήσουνε για να ακουστει η πόλη στο νομο και πως θα στησουνε το ντερμπι με το απέναντι χωριο! Πάνω σε αυτους έχει χτιστει μια παραοικονομία εκμεταλευσης ο παικτης ζητάει διπλά , ο προπονητής τριπλά και τα γραφεια πουλάνε δευτεραντζες για μεταξωτες κορδελες. Ομαδα επαρχιας που δεν διαθετει υποδομες ειναι καταδικασμένη να αγοραζει μια ζωη

και συμπληρώνω δίνοντας δίκιο στο φίλο ραπτορ: συμφωνώ οτι οι υποδομές γίνονται όταν υπάρχουν τα πακέτα και οχι οταν δεν υπάρχει μία ,οπότε και αναγκαστικά οι ομάδες "θυμούνται" τα τμήματα υποδομής καταστρέφοντας τα παιδάκια , το παιδάκι θα μάθει οταν το ρίξεις μεσα στην πενταδα με μαζι με 4 εμπειρους να παιξει 10-15 λεπτά συνεχόμενα και οχι οταν τα βαλεις να παιξουν ολα μαζι 20-30 λεπτά με το ενα λαθος να διαδεχεται το αλλο
CHE
QUOTE(maas8 @ Oct 23 2009, 13:48 ) *
ειχα γράψει :"συμφωνώ οτι φταίνε αυτοί που επιλέγουν , οι περισσότεροι πλουσιοι παράγοντες είναι ασχετοι και πείθονται απο λαμόγια που που θέλουν να διακριθούν αλλά δεν έχουν τα πακέτα και μιλάω και αφραγκους παραγοντες και για πονηρούς προπονητές και για επιτυχημένα γραφεία" τελικά συμφωνούμε όλοι στην ουσία το μπασκετ βρωμάει απο πάνω προς τα κάτω , οι γεροντες της ΕΟΚ που στηρίζονται και στηρίζουν τον κάθε τυχάρπαστο παράγοντα επιτρέποντας του να κάνει οτι θέλει : να συγχωνευτει? να διαλύσει την ομάδα ? να αφήσει απλήρωτους τους παικτες? Η επαρχια ειναι δύσκολη , ειχα παιξει το 1997 σε επαρχιακη ομάδα Γ εθνικής (μια και μοναδική χρονια οταν πήγα φανταρος) και ειχα συναντησει τα απίστευτα, η αγωνία των παραγοντων της ομάδος ήταν πως θα παραμυθιασουνε ΄καποιους να βάλουνε χρήματα , πως θα θα νικήσουνε για να ακουστει η πόλη στο νομο και πως θα στησουνε το ντερμπι με το απέναντι χωριο! Πάνω σε αυτους έχει χτιστει μια παραοικονομία εκμεταλευσης ο παικτης ζητάει διπλά , ο προπονητής τριπλά και τα γραφεια πουλάνε δευτεραντζες για μεταξωτες κορδελες. Ομαδα επαρχιας που δεν διαθετει υποδομες ειναι καταδικασμένη να αγοραζει μια ζωη

και συμπληρώνω δίνοντας δίκιο στο φίλο ραπτορ: συμφωνώ οτι οι υποδομές γίνονται όταν υπάρχουν τα πακέτα και οχι οταν δεν υπάρχει μία ,οπότε και αναγκαστικά οι ομάδες "θυμούνται" τα τμήματα υποδομής καταστρέφοντας τα παιδάκια , το παιδάκι θα μάθει οταν το ρίξεις μεσα στην πενταδα με μαζι με 4 εμπειρους να παιξει 10-15 λεπτά συνεχόμενα και οχι οταν τα βαλεις να παιξουν ολα μαζι 20-30 λεπτά με το ενα λαθος να διαδεχεται το αλλο


Όταν θα καταλάβουν κάποιοι ότι το πρόβλημα του Α.Ο.Ι. δεν ήταν οικονομικό, ίσως μπορέσουμε να ξανασυζητήσουμε...κατά τα άλλα συμφωνώ σε αυτά που γράφεις παραπάνω σαν θεωρίες. Μόνο που απέχουμε πολύ από το να "καταστρέφουμε παιδάκια", αν θα ήθελες να μας το αναγνωρίσεις αυτό, τουλάχιστον.
basketikos
Εδω ανοιξε μια μεγάλη συζήτηση η οποια και ειναι και δεν ειναι off-topic:

Να βάλω και εγω το παραδειγμα απο τον Ιωνικό, που εζησα αρκετα κοντα, και σε κάποιο βαθμο συνέβαλα στο μοντέλο (αν υπαρχει) των τελευταίων χρόνων.
- Ξεκινήσαμε μια προσπαθεια εξυγιανσης πριν λιγα χρονια, με την αποφαση να πεσουμε απο την Β Εθνικη (2-28) και να φτιαξουμε υποδομές.
- Βρεθηκαμε σε ενα πρωταθλημα που θελει 130-150 χιλιαρικα για να μην βρεθεις στο τοπικο χωρις να το καταλάβεις.
- Με τα που τα μαζευαμε στην αρχη καθε τριετιας φτιαχναμε Ομαδα αναλογη των δυνατοτητων μας - "κουτη" θα πειτε, "λογικη" θα απαντησω, φιλοδοξια μας να πάμε καλά στο πρωταθλημα.
- Βελτιωναμε παράλληλα τις υποδομές.
- Τρωγαμε παρασκηνιο στην μάπα - ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - εστω και αν εμεις δεν αναμιχθηκαμε..
- Την Ομαδα την ξοφλουσαμε μετα βασανων- ωσπου εφτασε η κριση και βρεθήκαμε να χρωσταμε απο περσι 9.000 γιατι ο χορηγος δεν αντεξε.
- Και 10% μανατζαρεϊκα συνεχεια παρακαλώ- ακομα και παικτες που δεν επρεπε να αθλουνται (ιατρικα) μας εστειλαν καποτε..
- Φετος με την οικονομική κρίση που χτυπα τις γειτονιές, τα πραγματα ειναι απιστευτα δυσκολα - και απορω οσοι εχουν τα ηνια πως θα τα βγάλουν περα...
- Οι υποδομες ειναι σε καλυτερη κατασταση απο ποτε - και δεν ειναι μονο ο ενας παικτης της Εθνικής Εφηβων..
- Και δεν υπαρχει ενας παικτης να θελει να κατσει 3-4 χρονια να δεθει με την Ομαδα - ολοι μετα απο ενα χρονο, την κανουν για 'περισσοτερα λεφτα' (που σπανια παιρνουν), γιατι ειναι "επαγγελματιες".

Απο την αλλη:
ΜΑΚΑΡΙ να αντεξουν τα πιτσιρικια της Ιεραπετρας. Αλλά γίνεται δουλεια 90-30 καθε Κυριακη? Βρισκεται οτι (εκτος εξαιρέσεων) ειναι μοντέλο αναπτυξης το 'μονο υποδομές'? Η πιστευεται οτι οπως ειναι το οικοδόμημα ενα παιδι που θα διακριθεί δεν θα θέλει να ταξιδεψει σε πιο ανταγωνιστικές πολιτείες??



Καταλήγω:
Ρε παιδια, ειναι θεμιτο να θελεις να δεις την Ομαδα σου να κερδιζει, να σκαρφαλωνει λιγο ψηλότερα, να μην χάνει τις κατηγοριες..
Επίσης: δεν γινεται υποδομές χωρις πρωτη Ομαδα να δωσει το κίνητρο στον πιτσιρικά να παιξει να πρωταγωνιστήσει, να ταυτιστει, να ονειρευτει, να βάλει το τελευταιο καλάθι στον υπνο του...
Ειναι απιστευτο να τρως ολη την σαπίλα του ελληνικού μπασκετ στην μαπα.. Γιατι οι ανθρωποι του Ιωνικού θα ξοφλήσουν τα χρήματα σιγα-σιγα, αλλά μην μου πειτε οτι το συστημα δεν βασιζεται στο 'ταξε 10 - δωσε 6"


Αρα τι???

ΥΓ. Χιλια Μπραβο για το τουρνουα Χριστουγεννων.


MBANDA
QUOTE(Blue1965White @ Oct 19 2009, 12:29 ) *
Οι εμπειρίες που πέρνουν τα 16άχρονα της Ιεράπετρας είναι απίστευτες. Θέμα να τα πάρει από κάτω τα παιδιά δεν υπάρχει αφού κανένας δεν περιμένει κάτι περισσότερο από αυτά. Σε τελική ανάλυση σε 2 χρόνια η Ιεράπετρα θα είναι ξανά στη Γ' εθνική με μια νεανική ομάδα που θα τη ζηλεύουν πολλοί.


Το ότι είναι 16 ρηδες και παίρνουν εμπειρίες δεν λέει τίποτα από μόνο του.

Ιδιαίτερα για σωματεία της επαρχίας και χωρίς πανεπιστήμια στην έδρα τους τόσο για να μείνουν τα παιδιά τους στον τόπο όσο και να έχουν κάθε χρόνο παιδιά από Αθήνα που φοιτούν στο μέρος αυτό και παίρνουν αυτόματα μεταγραφή και παίζουν για το χαρτζιλίκι τους.

Πέρυσι το Παλαιό Φάληρο έπαιζε όλη τη χρονιά στην Β Εθνική με 8-9 18ρηδες (έφηβους) οι οποίοι δεν διακρίθηκαν ούτε στο τοπικό εφηβικό και δεν νομίζω ότι μπορούν να παίξουν στην Γ Εθνική τουλάχιστον τα επόμενα 3-4 χρόνια.

Πέρα από αυτά η αποστολή των σωματίων είναι να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία. Κατά την γνώμη μου είναι καλύτερη η ενασχόληση με τις υποδομές και η προσφορά σε 200 – 300 παιδιά και μέσω αυτών σε τόσες οικογένειες παρά σε μόνο 20-30 φιλάθλους που δυστυχώς έμειναν σε πολλά από τα σωματεία «σφραγίδες», έτσι όπως τις κατάντησαν αετονύχηδες και παράγοντες – λαμόγια.

Εύχομαι καλή επιτυχία τόσο στην Ιεράπετρα όσο και στο Π. Φάληρο.
Για αποφυγή παρεξηγήσεων η χρήση των ονομάτων Ομάδων γίνεται για την στοιχειοθέτηση της άποψης μου και σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί μομφή.
ilion_player
Με πολύ μεγάλη καθυστέρηση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έμαθα τι έγινε στην Ρόδο την περασμένη Κυριακή. Μετανιώνω που δεν κατάφερα να είμαι στο γήπεδο του Διαγόρα και να δω την όλη ατμόσφαιρα. Πάντως αυτά που έμαθα με κάνουν να γράψω με κάθε επιφύλαξη τα παρακάτω:
Η Ένωση δεν έκανε την εμφάνιση που θα ήθελε αλλά παρόλα αυτά μπορούσε να νικήσει. Δεν ξέρω πως έπαιξε ο Διαγόρας αλλά σίγουρα θα έπαιξε τουλάχιστον λίγο καλύτερα από την Ένωση μια και κέρδισε.
Για την διαιτησία όπως και πέρυσι έτσι και φέτος δεν θα μιλήσω είτε καλή είναι είτε κακή εκτός αν προκληθώ άσχημα (θυμηθείτε προηγούμενες χρονιές με Ζαβλανό, Βορεάδη κ.λ.π.). Πάντως δεν πρέπει να είχε σοβαρό παράπονο καμία από τις δύο ομάδες από την διαιτησία. Και πάλι μεταφέρω απόψεις μια και δεν ήμουν στο παιχνίδι. Επίσης θα ξεφύγω από την πάγια τακτική και θα μιλήσω για διαιτησία αν χρειάζεται να δώσω συγχαρητήρια. Πιστεύω ότι κάποιοι νέοι διαιτητές τα χρειάζονται.
Μεγάλη εντύπωση έκανε στην αποστολή της Ένωσης η συμπεριφορά των φιλάθλων του Διαγόρα που ενώ δημιούργησαν μια πολύ καλή και καυτή ατμόσφαιρα στο γήπεδο, δεν φέρθηκαν άσχημα ούτε μια φορά στην Ένωση ( με το άσχημα εννοώ βρισιές, προκλήσεις και γενικά προσβλητική συμπεριφορά) και μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα χειροκρότησαν τους παίκτες της Ένωσης όταν φώναξαν για την ομάδα τους. Αυτό και μόνο το γεγονός με έκανε να μετανιώσω που δεν πήγα στην Ρόδο. Κάτι τέτοια με κάνουν να χαίρομαι που βλέπω αγώνες αυτής της κατηγορίας. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Διαγόρα και στον κόσμο του Διαγόρα για την φιλοξενία. Μέχρι φέτος δεν ήξερα την ομάδα της Ρόδου αλλά μετά από αυτά που έμαθα εύχομαι τα καλύτερα.
Στεναχωρήθηκα με την ατυχία του Σκαλωμένου ο οποίος έφαγε μια αγκωνιά κάτω από το μάτι και έκανε 5 ράματα. Ο Χρήστος μου είπε ότι δεν το ήθελε ο αντίπαλος του το χτύπημα. Το μόνο που έκανε λίγο άσχημη εντύπωση είναι ότι ο παίκτης που τον χτύπησε δεν πήγε μετά να του ζητήσει τυπικά ένα συγνώμη. Αλλά επειδή δεν ήμουν μπροστά δεν μπορώ να ξέρω το λόγο. Πάντως μετά από όσα άκουσα δεν πιστεύω ότι υπήρχε δόλος στο χτύπημα και το συγνώμη ήταν απλά μια παράλειψη.
Τέλος εύχομαι καλή επιτυχία στην Ένωση για το επόμενο παιχνίδι με τον Ταύρο.
xontros7
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛ/ΦΕΙ - ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2(το ντερμπι της αγωνιστικης πιστευω η λειβαδια θα κανει το διπλο)

ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡ - ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 1(επισης πολυ δυσκολο παιχνιδι)

ΑΦΜΣ ΦΟΙΝΙΞ - ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 1

ΑΕ ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ - ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 2(ευκολα η δυσκολα)

ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 200 1

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 2

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ - ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 1
sporting b.c.
QUOTE(xontros7 @ Oct 25 2009, 14:11 ) *
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛ/ΦΕΙ - ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2(το ντερμπι της αγωνιστικης πιστευω η λειβαδια θα κανει το διπλο)

ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡ - ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 1(επισης πολυ δυσκολο παιχνιδι)

ΑΦΜΣ ΦΟΙΝΙΞ - ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 1

ΑΕ ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ - ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 2(ευκολα η δυσκολα)

ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ 200 1

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 2

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ - ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 1


φίλε την προηγούμενη βδομάδα είχες δει άσσο στην Ιεράπετρα, άρα το κάναμε το 2/2 smiley.gif
xontros7
QUOTE(sporting b.c. @ Oct 25 2009, 13:23 ) *
φίλε την προηγούμενη βδομάδα είχες δει άσσο στην Ιεράπετρα, άρα το κάναμε το 2/2 smiley.gif



χαχαχαχα σορρυ αδερφε κατα λαθος ειχε γινει κ δεν το διορθωσα.......ελπιζςω να κανετε το 2/2
duke10
Φοινικας - Χαλκιδα 80-41
xontros7
QUOTE(duke10 @ Oct 25 2009, 21:54 ) *
Φοινικας - Χαλκιδα 80-41



ιωνικος νφ - λειβαδια 1 στο τελος
κρονος - ιωνικος νικαιας 1 με 6-7 ποντους
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.