QUOTE(kudelin8 @ Feb 12 2016, 14:22 )
Εγω φιλε μου εχω φαει 4βετο..τεσσερα.με δικιολογιες να ποικιλουν..αλλοτε παιζουνε πολυ καλα οι παιχτες που δινω..αλλοτε παιζουν πολυ ασχημα οι παιχτες που παιρνω.μετα ειμαι contender αρα 1-2μοναδες μετρανε.τωρα δεν μπορω να παρω ρισκο για καγκελαριο..απαγορευεται.λες και δεν ξεπουλαω μελο γιαυτο το ρισκο.λες και δεν ειναι αυτο το νοημα του ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ οπως λες.ναναι σε αμφιβολια δηλαδη ο νικητης του τρειντ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΤΡΕΙΝΤ.οπως και για ρουντι.καποτε δεν τον πηρα γιατι ηταν ψηλο πικ και υποεπαιζε,τωρα που ηθελα να ρισκαρω το ποτενσιαλ του με προστατευσε η λιγκα γιατι δινω τον μελο με προβληματα και τον 12ατο μου παιχτη(δεν ειχε χτυπησει ακομα η σπανιολα).απιθανα πραγματα...
ρε φιλε κ εγω εχω φαει τοσα βετο ?? τι πα να πει αυτο δηλαδη ..οτι σε κυνηγαει η λιγκα ??
για το θεο δηλαδη την πλακα μας κανουμε κι ενα παιχνιδι παιζουμε
τον Μελο ΔΕΝ τον ξεπουλας τωρα .. οχι μετα τις τελευταιες ειδησεις για μελλοντικα DNP και οτι ποναει πολυ και γνωριζοντας το ιστορικο του κτλ κτλ
θα τον ξεπουλουσες (με αυτο το trade) ΑΝ ηταν απολυτα υγιης. (που βεβαια δεν θα εκανες εξαρχης τετοιο trade εσυ)
για να εισαι οκ και να μην μανουριαζεις και να μην πετας ειρωνιες .. και να μην νομιζεις κι ολας οτι ψηφιζουμε με συμφερον ή οτι σε κυνηγαει καποιος ..
κανε το 3) που σου εγραψα με Ραντλ .. και μια χαρα θα εισαι.δες αν συμφωνει ο sarounas και προχωρηστε το !!
εγω προσωπικα allow θα ριξω σε κατι τετοιο.(γιατι το ταβανι του Ραντλ το ξερουμε)
και ειναι και απολυτως ΤΙΜΙΟ trade
εσυ γλυτωνεις το ρισκο να κρατησεις Μελο και συνεχιζεις πιο safe παιρνοντας εναν 34αρη και εναν 27αρη (η θεση και το ροστερ σου σε βολευουν για κατι τετοιο) στις θεσεις ενος 40αρη με θεματα και ενος 24αρη
και ο αλλος παιρνει το ρισκο ευελπιστωντας να συνεχισει ο Μελο κανονικα και ο Αφλαλο να κρατηθει στο 24
ΑΝ επιμενεις για Σροντερ (γιατι αυτος προφανως ειναι το θεμα για ολους μας .. διοτι αν μεινει μονος του στους Χοκς θα κανει παρτυ και εσυ θα εχεις δωσει 40αρη προβληματικο και 24αρη .. και θα εχεις παρει 2 παικτες του 34-35 .. κατι το οποιο ειναι steal)
...κανε λιγο υπομονη να δουμε αν θα φυγει ο Τιγκ ή οχι.
απλα πραγματα .. ουτε απιθανα ουτε σκευωριες.