Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fantasy Western Conf
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > BasketForum Games (NBA Fantasy Leagues)
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
spysta
To Kemba Ty προφανως ηταν ατυχες οπως αποδειχθηκε.. Αν και ακομα υπαρχει πολυ χρονος.
Αλλα οταν λες φωναζατε ποιους εννοεις??
Διοτι το trade περασε κανονικα Χρησταρα μου.

Το οτι ξαφνικα εφαγε παγκο ενας παικτης του επιπεδου του Λοσον ηταν κατι αναμενομενο δηλαδη? Τα projection γιατι τον είχαν στο 38 ??

Οταν εδωσα Κemba Morris sto 33 - 32 για Hayward Burke sto 27-23 γιατι δεν φωναζατε??
Μεγαλη διαφορα υπηρχε κι εκει στα λαστ


Τo Kemba Ty έγινε Ty Jenn γιατι εγω προσωπικα τον πιστεύω τον μεθυστακα οπψς εκανα και στην αρχη.
Εκανα την προταση στον Πανο και την δεχθηκε.. Δεν πιεσα κανεναν και απ οσο φανηκε αερα περασε και αυτο το trade.

Για howard σου χω πει... Παρε Καπελα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο τρελιαααρη μ... Αλλα εσυυυ εκει rejectareis την ευκαιρια!!! tongue.gif
j-kidd13
Κατι τετοιες παπατζες λεει συνεχεια για αυτο κανει ολο τετοια τρειντ...
spysta
QUOTE(j-kidd13 @ Dec 1 2015, 21:02 ) *
Κατι τετοιες παπατζες λεει συνεχεια για αυτο κανει ολο τετοια τρειντ...

ειπε ο κυριος που πηρε Ουεστμπρουκ για Ελλις κ ΤζαμαλΚροφορντ

Ωωωωωωωωωωωωωω
laugh.gif laugh.gif
j-kidd13
QUOTE(spysta @ Dec 1 2015, 23:34 ) *
ειπε ο κυριος που πηρε Ουεστμπρουκ για Ελλις κ ΤζαμαλΚροφορντ

Ωωωωωωωωωωωωωω
laugh.gif laugh.gif


Εγω Νταβελη εκανα μια προταση χωρις καν να μιλησω με τον σαρουνας και αυτος την αποδεχτηκε...
Δεν πηγα να του πλασαρω τον Μοντα σαν 40αρη επειδη ο Ντιρκ ειναι 36 κ παει χαλαρα και γκαρντ δεν υπαρχει αλλο και Φελτον Χαρις κανουν μονο για ντελιβεραδες,ουτε τον Κροφορντ σαν χαλαρο 33 34 με απσαιντ αν χτυπησει ο Πολ κατι που είναι πολυ πιθανο αν ευθυγραμμιστεί ο Ερμης με την Αφροδιτη...τρελλεεεεεεεε μουυυυ
giorgos14


Διαλέξτε ποιος θα ειναι η ξανθια και ποιος η μελαχρινη
sacarame
Από πού να το πιάσω και που να τελειώσω. Ρεσιτάλ από το μετρ του είδους Σπύσταμαν...

Το ποστ ξεκινάω να το γράφω και το ρολόι δείχνει 1.31 πρώτα λεπτά.

Ατάκα Σπύσταμαν νο 1:
QUOTE
Εστω Week A και Week B οι δυο εβδομαδες που ο Τζεφερσον θα ειναι τραυματισμενος (με σοβαρο ενδεχομενο την Week Β να παιζει κανονικα ο Αλ)


Το σοβαρό ενδεχόμενο βγαίνει κατευθείαν από το κεφάλι σου, διότι παντού γράφουν για 2-3 βδομάδες. Κανείς δεν λέει ότι θα μπει στο τέλος της δεύτερης βδομάδας. Ειδικά ο Τζέφερσον, με το σκαρί που έχει, πιο πιθανό είναι να επιστρέψει πιο αργά παρά νωρίτερα από την αρχική εκτίμηση.Παραθέτω από rotoworld
QUOTE
This report means that we may not see Big Al return until a little before Christmas


Ατάκα Σπύσταμαν νο 2:
QUOTE
ειναι τοσο σοβαρος λογος για να ακυρωθει το trade τα 5 περιπου χαμενα ματς του Τζεφερσον ??
(παιρνω μεσο ορο διοτι μπορει να ειναι 7 μπορει ομως και 4)


Δέχομαι το μέσο όρο των 5 ματς που λες. 5 ματς χαμένα λοιπόν επί 30 πόντοι μέσο όρο σου λέω, μας κάνει 5χ30=150 πόντοι. Όταν η μεταξύ σας διαφορά είναι αυτή τη στιγμή που μιλάμε 200 πόντοι, τότε η απάντηση είναι ΝΑΙ είναι σοβαρός λόγος.

Ατάκα Σπύσταμαν νο 3:
QUOTE
το λεω αυτο για την ιδια στιγμη ο Καπελα ΕΧΕΙ αξια κοντα στο 28-30 με ρολο και λεπτα βασικου


Τι έχει ο Καπελα;;; Πότε πρόλαβε και την απέκτησε αυτή την αξία;;; Επειδή έκανε ένα 40αρι και μερικά σκορ γύρω στο 26-27 θα τον πούμε 30αρη από τώρα;; Το λαστ15 του είναι στο 26.1 το οποίο από το 28-30 απέχει αρκετά. Τα λεπτά βασικού επίσης δεν υφίστανται επειδή ξεκινάει σαν στάρτερ. Χτες έπαιξε 22 λεπτά, ενω στο προηγούμενο ματς μόνο έπαιξε όβερ 30. Στα αμέσως 2 προηγούμενα είχε 25 λεπτά και 8 λεπτά. Με το Μοτεγιούνας να μπαίνει στις προπονήσεις, τα λεπτά δεν είναι εξασφαλισμένα για τον Καπελα όσο ο Ντουάιτ δεν παρκάρεται.


Την ατάκα νο 3 θα την φέρω σε αντιπαραβολή όμως με μια άλλη δικιά σου ατάκα :

Ατάκα Σπύσταμαν νο 4:
QUOTE
ενα διαστημα 15ημερων ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΟ για το υπολοιπο της σεζον δεν πα να κανει και 5 60αρια στη σειρα και 5 10αρια στη σειρα


Είναι η δικιά σου ατάκα για Πορζίνγκις. Προφανώς για τον Λετονό η το διάστημα δεν είναι αρκετό για να κρίνουμε, αλλά τα 4 τελευταία ματς του Καπελα μας τον κλειδώνουν σε αξία στο 28-30. Yeah right.

Ατάκα Σπύσταμαν νο 5:
QUOTE
εγω ειπα το εξης ... αν το προβλημα ειναι η απουσια του Τζεφερσον
ας γινει αυτο που μου προτεινες με

Καζινς Μπιλ Τερνερ για Λαουρι Τζεφ Καπελα
(Μπιλ ή Πορζινγκις ο,τι ναναι)

με το σκεπτικο οτι θα παρω κ εγω εναν τραυματια (τον Τερνερ που θα γυρισει βεβαια σε λιγο μεγαλυτερο διαστημα) κι εσυ εναν (τον Τζεφ που θα επιστρεψει συντομοτερα βεβαια)


ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΠΑ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑ;;;

Θα πάρεις έναν τραυματία για έναν άλλον ε;; Μόνο που ο Τζεφερσον είναι παίκτης που ισορροπεί ένα τρέηντ και είναι φουλ παίκτης 9αδας, ενώ ο Τέρνερ θα παρκαριστεί στον πάγκο σου και δεν θα δει 9αδα με τίποτα.
Κι επειδή σου αρέσουν και οι συσχετισμοι, περνώντας ένα τέτοιο τρέηντ ο τέρνερ πάει στον πάγκο σου και η απόκλιση για σένα στην 9αδα είναι ο παίκτης που ΕΣΥ θα βάλεις μέσα αντί του Καπελα. Ασε που σε βλέπω μόλις παρεις τερνερ να τον αμολάς στους ΦΑ σε διάστημα 3-4 μερών.
Κάνεις και σχολιάκι σε παρένθεση ότι θα αδικηθείς γιατί ο Τερνερ θα γυρίσει αργότερα. Ο Χεσους και η μάνα του.

Ατάκα Σπύσταμαν νο 5*:
QUOTE
το να εξισωνεις εσυ Πορζινγκις Τζεφερσον κατα τη γνωμη μου ειναι το λιγοτερο ''ασταθες'' βαση προιστοριας και φυσικα τα rookie δεδομενα για τον Λετονο που ειναι 19-20 ετων.


Θα συμφωνήσω εδώ πως ο Πορζίνγκις ως rookie δεν μπορεί να εκτιμηθεί ακόμα. Υπάρχει πάντα το rookie wall που κάποια στιγμή θα συναντήσει, αλλά και το γεγονός πως σαν πρώτη του χρονιά θα εμφανίσει μεταπτώσεις στην απόδοση. Αυτό απλά για να πω πως το τρέηντ θα έβγαινε καλύτερα με Μπιλ αντί του Λετονού.

Πας όμως μετά και μου λες

Ατάκα Σπύσταμαν νο 6:
QUOTE
και μιλαμε οτι το ανταλλαγμα του ειναι ο franchise player των Μπομπκατς και ενας παικτης 15αδας πριν 1-2 χρονια.
πιο συγκεκριμενα οσον αφορα τον Τζεφερσον .. (τον αδυνατισμενο Τζεφερσον φετος) .. λες και δεν εχουμε παιξει φαντασι ξανα και δεν τον εχουμε δει τοσες και τοσες φορες να ανεβαινει μετα απο 1-2 μηνες απο την αρχη της σεζον


Αρχικά γελάω με το franchise player του Τζέφερσον. Για να γίνει τέτοιος αρχικά, πρέπει οι Bobcats να υπήρξαν κάποτε franchise. Φέτος που ξανάγιναν Hornets, ο σταρ τους είναι ο Κεμπα και όχι ο Big Gay Al tongue.gif

Τὠρα τα περί αδυνατίσματος του Τζέφερσον δεν μου λένε απολύτως τίποτα. Ο Τζέφερσον φέτος παίζει λιγότερα λεπτά και παίρνει λιγότερα σουτ, όχι επειδή τον πηγαίνουν χαλαρά, αλλά επειδή ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ. Δεν είναι η βασική επιθετική τους επιλογή. Είναι χαρακτηριστικό πως σε πολλά φετινά τους ματς, ο Τζέφερσον ΤΡΩΕΙ ΠΑΓΚΟ στο μεγαλύτερο μέρος της 4ης περιόδου.

Οπότε ΟΧΙ δεν θα προσμετρήσω το πως γινόταν πέρσι και ανέβαινε μετά από 1-2 μήνες, διότι φέτος τα δεδομένα στην ομάδα του είναι διαφορετικά. Οπότε θα πάμε με τα φετινά στοιχεία.

Ατάκα Σπύσταμαν νο 7:
QUOTE
μιλαμε για ενα trade που πριν 10-15μερες εβγαινε ΧΑΒΑΛΕ στο 2-2 με Καζινς Πορζινγκις για Λαουρι Τζεφ


Κανένα τρέηντ δεν έβγαινε χαλαρά τότε, αφού με τα τότε νούμερα θα ήσουν εσύ ο χαμενος και το τρέηντ θα ήταν εναντίον σου. Οπότε πάμε παρακάτω.

Ατάκα Σπύσταμαν νο 8:
QUOTE
εσυ προφανως ξεφτιλιζεις Τζεφερσον που με μετριο ξεκινημα (αρκετα αστοχος) λιγα λεπτα (27μ.ο.) εβγαζε ΑΚΟΠΑ 32-33 μεσο ορο


Κανένα ξεφτίλισμα. Μιλάμε με τα τωρινά δεδομένα. Είναι δικαίωμα σου να θες να τον πουλήσεις όσο πιο high,και είναι δικαίωμα του καθενός να μην συμφωνεί με αυτό.

Ατάκα Σπύσταμαν νο 9:
QUOTE
btw η επιλογη και η επιμονη στον Καπελα ειναι του Μπουλετ και οχι δικη μου προταση.


Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να μας αφορά αυτό. Το γράφετε και σε προηγούμενα τρέηντ. Αυτοί που θα ψηφίσουν και δεν είναι εμπλεκόμενοι δεν ενδιαφέρονται για το ποιος ζήτησε ποιον. Βλέπουν ένα τρέηντ που παίκτες αλλάζουν πλευρές και εξετάζουν αν για κριτήρια τους είναι fair ή όχι η ανταλλαγή.

Ατάκα Σπύσταμαν νο 10:
QUOTE
ΔΕΝ ειναι δυνατον να συγκρινουμε κοιτωντας ΜΟΝΟ το last σε μια σεζον που εχει ακομα ψωμι μπροστα της....
QUOTE
εννοειται οτι κοιταμε τα last ...


Τρέλανε με λέμεεεε..

Ατάκα Σπύσταμαν νο 11:
QUOTE
(πχ στο συγκεκριμενο trade .. πιο πιθανο ειναι να ανεβει στο 35-36 ο Αλ Τζεφερσον και να κατεβει το λαστ του Πορ στο 31-32 .. παρα να κρατηθει στο 38 και ο Τζεφ να μεινει στο 32.)


Αν λοιπόν γίνει αυτό, που είναι και πιο πιθανό, το τρέηντ βετάρεται διότι εσύ χάνεις εξόφθαλμα πλέον..

Ατάκα Σπύσταμαν νο 12:
QUOTE
εγω πχ οταν εδωσα Κεμπα Μορις στο 33 -32 αντιστοιχα για Χειγουρντ Μπερκ στο 27-22 αντιστοιχα .. γιατι δεν υπηρξαν αντιδρασεις ? γιατι ηταν το ονομα και η προοπτικη των παικτων που επαιρνα τοτε.


Για τον ίδιο λόγο που πέρασε το Λοσον- Κεμπα. Μονο με το όνομα το πέρασες και ο Τάι είναι για Ντροπ ξεκάθαρα.

Ατάκα Σπύσταμαν νο 13:
QUOTE
το veto πρεπει να μπαινει σε εξοφθαλμα trades.
οχι σε οριακα. (γιατι στα οριακα θα ακουστουν πολλες διαφορετικες γνωμες)
γνωμη μου.


Το veto πρέπει να μπαίνει σε τρέηντ που ΔΕΝ είναι ισορροπημένα. Αυτά τα οριακά που λέτε, δεν σημαίνει ότι είναι σωστά. Απλά λέτε ότι αφού είναι 1-2 μονάδες, ας περάσει.

Ε ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ. Οταν ένα τρέηντ θεωρώ εγώ πως κάποιος από τους 2 χάνει 2 μονάδες, σημαίνει ότι χάνει, άρα θα καταψηφιστεί από μένα.

Ατάκα Σπύσταμαν νο 14:
QUOTE
Το οτι ξαφνικα εφαγε παγκο ενας παικτης του επιπεδου του Λοσον ηταν κατι αναμενομενο δηλαδη? Τα projection γιατι τον είχαν στο 38 ??


Ναι ρε φίλε ήταν αναμενόμενο. Δεν ταιριάζει ο Λόσον στους Ρόκετς, Ο Λόσον θέλει μπάλες, μπάλες για αυτόν δεν υπάρχουν λόγω Χάρντεν, οπότε ήταν τραγικό από την αρχή. Απλά ο Τάι παίζει χειρότερα κι από ό,τι τον περιμέναμε.

Ατάκα Σπύσταμαν νο 15:
QUOTE
Τo Kemba Ty έγινε Ty Jenn γιατι εγω προσωπικα τον πιστεύω τον μεθυστακα οπψς εκανα και στην αρχη.
Εκανα την προταση στον Πανο και την δεχθηκε.. Δεν πιεσα κανεναν και απ οσο φανηκε αερα περασε και αυτο το trade.


Πως ακριβώς πέρασε αέρα το τρέηντ;; Στο τσακ πέρασε με αρκετούς να μην ψηφίζουν. Απλά είχε τον ελάχιστο αριθμό ψήφων που απαιτούνται...


Ώρα 2.28.. Σπύρο σ αγαπάω ρε. Μη με πάρεις τηλέφωνο μόλις το διαβασεις.. tongue.gif
j-kidd13
QUOTE
το λεω αυτο για την ιδια στιγμη ο Καπελα ΕΧΕΙ αξια κοντα στο 28-30 με ρολο και λεπτα βασικου


QUOTE
ενα διαστημα 15ημερων ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΟ για το υπολοιπο της σεζον δεν πα να κανει και 5 60αρια στη σειρα και 5 10αρια στη σειρα

QUOTE(sacarame @ Dec 2 2015, 02:31 ) *
Είναι η δικιά σου ατάκα για Πορζίνγκις. Προφανώς για τον Λετονό η το διάστημα δεν είναι αρκετό για να κρίνουμε, αλλά τα 4 τελευταία ματς του Καπελα μας τον κλειδώνουν σε αξία στο 28-30. Yeah right.


39.gif 39.gif



QUOTE
ΔΕΝ ειναι δυνατον να συγκρινουμε κοιτωντας ΜΟΝΟ το last σε μια σεζον που εχει ακομα ψωμι μπροστα της....
QUOTE
εννοειται οτι κοιταμε τα last ...



39.gif 39.gif 39.gif 39.gif 39.gif 39.gif

unsure.gif unsure.gif unsure.gif

blink.gif blink.gif blink.gif

wacko.gif wacko.gif wacko.gif




Η εξηγηση των απο πανω??? tongue.gif tongue.gif tongue.gif
spysta
απαντησεις με κοκκινα γραμματα
(mindfuck)

QUOTE(sacarame @ Dec 2 2015, 00:31 ) *
Από πού να το πιάσω και που να τελειώσω. Ρεσιτάλ από το μετρ του είδους Σπύσταμαν...

Το ποστ ξεκινάω να το γράφω και το ρολόι δείχνει 1.31 πρώτα λεπτά.

Ατάκα Σπύσταμαν νο 1:

Το σοβαρό ενδεχόμενο βγαίνει κατευθείαν από το κεφάλι σου, διότι παντού γράφουν για 2-3 βδομάδες. Κανείς δεν λέει ότι θα μπει στο τέλος της δεύτερης βδομάδας. Ειδικά ο Τζέφερσον, με το σκαρί που έχει, πιο πιθανό είναι να επιστρέψει πιο αργά παρά νωρίτερα από την αρχική εκτίμηση.Παραθέτω από rotoworld
λειε 2 to 3 weeks !! αρα οσο σοβαρο ειναι το να γυρισει σε 3 αλλο τοσο ειναι να γυρισει σε 2.

Ατάκα Σπύσταμαν νο 2:

Δέχομαι το μέσο όρο των 5 ματς που λες. 5 ματς χαμένα λοιπόν επί 30 πόντοι μέσο όρο σου λέω, μας κάνει 5χ30=150 πόντοι. Όταν η μεταξύ σας διαφορά είναι αυτή τη στιγμή που μιλάμε 200 πόντοι, τότε η απάντηση είναι ΝΑΙ είναι σοβαρός λόγος.
ΟΧΙ ΔΕΝ ειναι σοβαρος λογος οταν εχει στον παγκο του Μο Ουιλιαμς του 30 και Γκορντον του 30.τους βαζεις και εισαι cool.

Ατάκα Σπύσταμαν νο 3:

Τι έχει ο Καπελα;;; Πότε πρόλαβε και την απέκτησε αυτή την αξία;;; Επειδή έκανε ένα 40αρι και μερικά σκορ γύρω στο 26-27 θα τον πούμε 30αρη από τώρα;; Το λαστ15 του είναι στο 26.1 το οποίο από το 28-30 απέχει αρκετά. Τα λεπτά βασικού επίσης δεν υφίστανται επειδή ξεκινάει σαν στάρτερ. Χτες έπαιξε 22 λεπτά, ενω στο προηγούμενο ματς μόνο έπαιξε όβερ 30. Στα αμέσως 2 προηγούμενα είχε 25 λεπτά και 8 λεπτά. Με το Μοτεγιούνας να μπαίνει στις προπονήσεις, τα λεπτά δεν είναι εξασφαλισμένα για τον Καπελα όσο ο Ντουάιτ δεν παρκάρεται.
ο Καπελα εγραψα με λεπτα βασικου εχει αξια εκει ... οχι τωρα.Δικη μου εκτιμηση οπως και δικη σου που εχεις συμφωνησει με αυτο.
και βασιστηκα στα λογια του coach του γραφοντας βεβαια οτι αυτο μπορει να αλλαξει , who knows.
το ποτενσιαλ ομως βασικου με το ενδεχομενο τραυματισμου του σαπιοΧαουαρντ .. ΔΕΝ παραγραφεται. Αντιθετως προστιθεται στην αξια μεταπωλησης γιατι ανα πασα στιγμη ο Καπελα μπορει να παιζει στο 30+ για αρκετο καιρο σερι. ΑΠΛΑ πραγματα δεν λεω κατι φοβερο.



Την ατάκα νο 3 θα την φέρω σε αντιπαραβολή όμως με μια άλλη δικιά σου ατάκα :

Ατάκα Σπύσταμαν νο 4:

Είναι η δικιά σου ατάκα για Πορζίνγκις. Προφανώς για τον Λετονό η το διάστημα δεν είναι αρκετό για να κρίνουμε, αλλά τα 4 τελευταία ματς του Καπελα μας τον κλειδώνουν σε αξία στο 28-30. Yeah right.
Πρεπει να καταλαβεις ρε γιαβριμ οτι για τον Καπελα βασιζομαι σε δηλωσεις οτι θα παει για βασικος .. οχι στα 3-4 τελευταια ματς που επαιξε.παμε παρακατω

Ατάκα Σπύσταμαν νο 5:

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΠΑ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑ;;;

Θα πάρεις έναν τραυματία για έναν άλλον ε;; Μόνο που ο Τζεφερσον είναι παίκτης που ισορροπεί ένα τρέηντ και είναι φουλ παίκτης 9αδας, ενώ ο Τέρνερ θα παρκαριστεί στον πάγκο σου και δεν θα δει 9αδα με τίποτα.
Κι επειδή σου αρέσουν και οι συσχετισμοι, περνώντας ένα τέτοιο τρέηντ ο τέρνερ πάει στον πάγκο σου και η απόκλιση για σένα στην 9αδα είναι ο παίκτης που ΕΣΥ θα βάλεις μέσα αντί του Καπελα. Ασε που σε βλέπω μόλις παρεις τερνερ να τον αμολάς στους ΦΑ σε διάστημα 3-4 μερών.
Κάνεις και σχολιάκι σε παρένθεση ότι θα αδικηθείς γιατί ο Τερνερ θα γυρίσει αργότερα. Ο Χεσους και η μάνα του.
μπαινει παικτης του 30 απο τον παγκο του. με αυτα που δινει τη δεδομενη χρονικη στιγμη ο Τζεφ μικρη διαφορα θα κανει για 5-6 ματς χαμενα.Και ειναι και κατι που συμφωνησε και ο Μπουλετ. Το σκεπτικο μου ειναι οτι θα δωσω Καπελα (με δεδομενο οτι παει για βασικος παιρνοντας τραυματια .. αρα αυτος θα βαλει Λαουρι Καπελα και τον 30αρη απο τον παγκο του κι εγω Καζινς Πορζινγκις και 20αρι απο τον παγκο μου. απλα πραγματακια κατανοητα. τα εξηγω ωραια ??μαθε μπαααλιτσα λεμε !

Ατάκα Σπύσταμαν νο 5*:

Θα συμφωνήσω εδώ πως ο Πορζίνγκις ως rookie δεν μπορεί να εκτιμηθεί ακόμα. Υπάρχει πάντα το rookie wall που κάποια στιγμή θα συναντήσει, αλλά και το γεγονός πως σαν πρώτη του χρονιά θα εμφανίσει μεταπτώσεις στην απόδοση. Αυτό απλά για να πω πως το τρέηντ θα έβγαινε καλύτερα με Μπιλ αντί του Λετονού.
εγω Μπιλ ηθελα εξαρχης.ο Μπουλετ στο συγκεκριμενο επεμενε για Πορζινγκις στην συγκεκριμενη 3αδα.και συμφωνω οτι θα εβγαινει καλυτερα με Μπιλ



Ατάκα Σπύσταμαν νο 6:

Αρχικά γελάω με το franchise player του Τζέφερσον. Για να γίνει τέτοιος αρχικά, πρέπει οι Bobcats να υπήρξαν κάποτε franchise. Φέτος που ξανάγιναν Hornets, ο σταρ τους είναι ο Κεμπα και όχι ο Big Gay Al tongue.gif

Τὠρα τα περί αδυνατίσματος του Τζέφερσον δεν μου λένε απολύτως τίποτα. Ο Τζέφερσον φέτος παίζει λιγότερα λεπτά και παίρνει λιγότερα σουτ, όχι επειδή τον πηγαίνουν χαλαρά, αλλά επειδή ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ. Δεν είναι η βασική επιθετική τους επιλογή. Είναι χαρακτηριστικό πως σε πολλά φετινά τους ματς, ο Τζέφερσον ΤΡΩΕΙ ΠΑΓΚΟ στο μεγαλύτερο μέρος της 4ης περιόδου.

Οπότε ΟΧΙ δεν θα προσμετρήσω το πως γινόταν πέρσι και ανέβαινε μετά από 1-2 μήνες, διότι φέτος τα δεδομένα στην ομάδα του είναι διαφορετικά. Οπότε θα πάμε με τα φετινά στοιχεία.
ο Τζεφερσον υπηρξε και ειναι franchise player.
1αυτο.
12-13 προσπαθειες σε 26 λεπτα .... μμμμμμ ναι καθολου δεν τον παιζουν. κοιταει τη μπαλλιτσα ο φουσκας και κλαει που τα αλλα παιδακια δεν τον παιζουν.
2 αυτο.
λες και δεν εχεις δει τον Τζεφερσον χιλιαδες επι χιλιαδων φορες να παιζει .. ΜΕΤΑ απο 1-2 μηνες αφοτου εχει ξεκινησει η σεζον.
3 και αυτο.
λες και δεν ξερεις οτι τα βαρια κορμια απαιτουν περισσοτερο χρονο .. θελουν σιγα σιγα να ανεβασουν λεπτα και αποδοση μεσα στη σεζον.
4 κι αυτο και τελος.


Ατάκα Σπύσταμαν νο 7:

Κανένα τρέηντ δεν έβγαινε χαλαρά τότε, αφού με τα τότε νούμερα θα ήσουν εσύ ο χαμενος και το τρέηντ θα ήταν εναντίον σου. Οπότε πάμε παρακάτω.
απο αποψη αριθμων μια χαρα εβγαινε το trade. απλα τοτε ο Πορζ δεν ειχε κανει ενα 60αρι,ενα 50αρι και 2 40αρες. τωρα εγινε πιο ''εσταμπλιστ'' στη λιγκα. και παλι ομως .. ο rookie wall παραμενει εκει οπως σωστα ανεφερες.




Ατάκα Σπύσταμαν νο 10:

Τρέλανε με λέμεεεε..
το ΜΟΝΟ που εγραψα το βλεπετε ετσι ... ??? ή εμφανιζεται ΜΟΝΟ στον υπολογιστη μου ??? w00t.gif

Ατάκα Σπύσταμαν νο 11:

Αν λοιπόν γίνει αυτό, που είναι και πιο πιθανό, το τρέηντ βετάρεται διότι εσύ χάνεις εξόφθαλμα πλέον..
ΑΝ γινει αυτο .. ΕΓΙΝΕ. δεν ειναι απαντηση αυτη που μου δινεις.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ και σε καθε trade καποιος θα βγει κερδισμενος και καποιος θα βγει χαμενος , μακροπροθεσμα ή μεσοπροθεσμα.
ΔΕΝ κανουμε trade υπολογιζοντας οτι στο μελλον θα ειμαστε στα ισα και οι δυο. .. καταλαβαινεις τι εννοω προφανως.
σε υποκειμενικα πλαισια ολα αυτα


Ατάκα Σπύσταμαν νο 12:

Για τον ίδιο λόγο που πέρασε το Λοσον- Κεμπα. Μονο με το όνομα το πέρασες και ο Τάι είναι για Ντροπ ξεκάθαρα.
ο Ται ειναι για ντροπ τωρα.
τοτε οχι.
και ο Ται εβαλε παλι τον Σμερφ μανδυα .. και παει για 35αρης ακοπα !! rolleyes.gif


Ατάκα Σπύσταμαν νο 13:

Το veto πρέπει να μπαίνει σε τρέηντ που ΔΕΝ είναι ισορροπημένα. Αυτά τα οριακά που λέτε, δεν σημαίνει ότι είναι σωστά. Απλά λέτε ότι αφού είναι 1-2 μονάδες, ας περάσει.

Ε ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ. Οταν ένα τρέηντ θεωρώ εγώ πως κάποιος από τους 2 χάνει 2 μονάδες, σημαίνει ότι χάνει, άρα θα καταψηφιστεί από μένα.
ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΛΕΚΕ ??
αμα κοιταμε τις δυο μοναδες .. την βαψαμε. δεν θα κανουμε ποτε trade. (στην Eastern δυσκοιLeague --- see what a did there??? δυσκοιλια leauge laugh.gif --- κυλησε ενα δακρυ χαρας απο το σχολιο σου)
στις 1-2 μοναδες διαφορα ειναι ΤΕΡΜΑ οριακο το trade. allow κατευθειαν εκτος κι αν πχ δινεις Κλει Τομπσον στο 29 για να παρεις Μπαρτον στο 29. εκει ναι. veto.


Ατάκα Σπύσταμαν νο 14:

Ναι ρε φίλε ήταν αναμενόμενο. Δεν ταιριάζει ο Λόσον στους Ρόκετς, Ο Λόσον θέλει μπάλες, μπάλες για αυτόν δεν υπάρχουν λόγω Χάρντεν, οπότε ήταν τραγικό από την αρχή. Απλά ο Τάι παίζει χειρότερα κι από ό,τι τον περιμέναμε.
καλα ok. general manager εσυ , που ηταν και αναμενομενο. τοσο οσο και το ΠΟΙΟΣ Πορζινγκις που μου ελεγες πριν 10μερες laugh.gif



Ώρα 2.28.. Σπύρο σ αγαπάω ρε. Μη με πάρεις τηλέφωνο μόλις το διαβασεις.. tongue.gif
ξερεις ποσο πολυ θελω να σου φιλησω τα μαγουλακια τωρα που με ιντριγκαρεις εεε ??να τριψουμε τα μουσακια μας.
(σταδιαλα σιχαθηκα .. τραυματισμενη βερβεριτσα)






QUOTE(j-kidd13 @ Dec 2 2015, 01:20 ) *
39.gif 39.gif


Η εξηγηση των απο πανω??? tongue.gif tongue.gif tongue.gif

ναααααα τος και ο αλλος
προφανως ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ αμεσα επισκεψη στον ξαδερφο μου. και σου ειπα να πας το συντομοτερο δυνατον να κοιταξει τα ματακια σου. ΓΙΑΤΙ δεν εχεις παει ακομα Αγγελαρα μου??? τα χρειαζεσαι τα γυαλακια. το ΜΟΝΟ ... ΔΕΝ το βλεπεις Αγγελε.και φαινεται ξεκαθαρα εκει.


λοιπον φιλε μου καλε καλε μου φιλε .. ασε την κιθαρα και το μπουζουκι που παιζεις μαεστρικα .. πιασε τον Μπαγλαμα --> ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ καλυτερα.

a bullet for your head
Πήρε φωτιά η λίγκαααααα biggrin.gif
Όπως είπα και χθες θα κοιταξουμε να αναπροσαρμοσουμε το deal... και αν βρεθεί άκρη, βρέθηκε!

ΥΓ: Ο απροσδιοριστου αξίας Πορζινγκις, νομίζω ότι μαζί με τον Οκαφορ, θα διεκδικήσουν το rookie of the year.
j-kidd13
QUOTE(spysta @ Dec 2 2015, 10:45 ) *


Κ ομως...σε πληροφορω οτι ΔΕΝ μπορω να παιξω μπαγλαμα γιατι εχω χοντρα δαχτυλα!!
Με αυτα τα αταιριαστα κωλοτουμποειδη που διαβαζουμε(ξερεις τη μια κοιταμε το λαστ προφανως,την αλλη οχι και 5 καλα ματς δεν λενε τίποτα αν αφορούν παικτη που παίρνεις αλλα ειναι χαρακτηριστικο δειγμα αν αφορουν παικτη σου!!!)....2 συμβαινουν!Η θα παμε μαζι στους γιατρους γιατι χρειαζεσαι εκεινον που σε ξαπλαρει σε εκεινο το κρεβατακι με την ανασηκωμενη πλάτη κ αρχιζεται την κουβέντα,η εισαι μια χαρα κ πας να κλεψεις!!!

tongue.gif tongue.gif

QUOTE(a bullet for your head @ Dec 2 2015, 11:42 ) *
ΥΓ: Ο απροσδιοριστου αξίας Πορζινγκις, νομίζω ότι μαζί με τον Οκαφορ, θα διεκδικήσουν το rookie of the year.



Αρα καλως ακυρώθηκε το τρειντ γιατι αν διεκδικησει το βραβειο παει να πει οτι θα συνεχισει ετσι αρα θα χασεις παρα πολυ!
T.W.Is.M.
Κοιταξτε τι χανω για να μην μπορω να μπω στο φορουμ απο τη δουλεια...
Αυριο ομως που ειναι ημερα γενικης απεργιας και θα ειμαι μονος μου στο γραφειο με το λαπτοπ να βλεπω ΝΒΑ απο τις 8 το πρωι και να κανω scouting σε πιθανους στοχους της ομαδας, δε θα χασω τετοιο σοου!

Αν προτεινω ανταλλαγη Lawson για Henderson, θα την περασετε;;; smiley.gif
makikp
Εγώ λίγο δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω τη συζήτηση γιατί δεν μπορώ να κρίνω ακόμη σωστά. Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι αρκετά να κατανοήσω την αξία του κάθε παίκτη. Είναι πολύ διαφορετική από τις κλασικές μορφές (h2h, roto). Μου φαίνεται αδιανόητο πχ αυτή τη στιγμή να είναι νο1 ο Curry σε ισοβαθμία με τον Westbrook. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό!! Επίσης ο Leonard αυτή τη στιγμή είναι νο10 στη δικιά μας λίγκα;;; Τοπ3 fantasy παίκτης σε όλες τις άλλες περιπτώσεις αυτή τη στιγμή.

Προσπαθώ ακόμη να μπω στο κλίμα γιατί αλλιώς έχω συνηθίσει να κρίνω τους παίκτες. Γι'αυτό πολλές φορές δεν ψηφίζω στα trades για να μην κρίνω άδικα και κοπεί κάποιο εξαιτίας μου χωρίς λόγο.
Pierce
Το point system, όταν το έφτιαξα με τον gravedigger -πριν 8ή9 χρόνια- , ήταν βασισμένο πάνω κάτω σε αυτό που είχε το official site του NBA (ναι τον παλιό καλό καιρό είχε fantasy, το nba.com , και ήταν και καλό μάλιστα) .
9 cat , που τα μετράει όλα και με δείκτες που δίνουν αβάντα στις πιο δύσκολες κατηγορίες . Η ένσταση σου είναι στις σταθμίσεις;
Γιατί δεν γίνεται να είναι ο RW μαζί με τον Curry ; Έχουν σχεδόν το ίδιο ποσοστό , και ότι χάνει λόγω λαθών το αντισταθμίζει με τα rebs και τις asists.
Ο καβάι από την άλλη , είναι πιο αποτελεσματικός στο σούτ , αλλά βάζει καμιά 10αρα πόντους πιο λίγους , και ούτε δίνει ασίστς.


Δεν θυμάμαι ακριβώς τα νούμερα, αλλά για να έχεις κέρδος από (το ποσοστό) στις βολές πρέπει να έχεις πάνω από 75% , στο τρίποντο πρέπει να είναι στο 30% και field goals 40% . Αρκετά δίκαιο πιστεύω.

To h2h πάντως, είναι άσχετο με το πως μετράνε οι πόντοι. Και επιπλέον, δεν αντιλαμβάνομαι αυτό το απόλυτο ''σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συμβαίνει αυτο'' . Says who?

Μπορεί να μην έχει το ίδιο μπαλατζάρισμα με το roto ως προς τις ομάδες μας, που κοιτάς να κερδίσεις τις κατηγορίες, αλλά είναι πιο αντικειμενικό ως προς τους παίκτες με το fantasy points.
makikp
Says who?? Το 90%+ του fantasy που είναι λίγκες Η2Η ή ρότο. Ο Westbrook με τον Curry δεν μπορούν να έχουν ίδια αξία φέτος σε καμία τέτοια λίγκα. Η διαφορά τους αν θες τη γνώμη μου είναι μεγάλη κιόλας, όχι γιατί δεν είναι καλός ο Ράσελ (ίσα ίσα) αλλά γιατί είναι εξωφρενικά τα νούμερα του Curry φέτος. Ο Westbrook έχει χειρότερο ποσοστό και μάλιστα αρκετά σε σχέση με τον Curry και σε καταστρέφει στα λάθη. Ο Curry από την άλλη έχει απίστευτα ποσοστά στα σουτ και το αδιανόητο νούμερο στα τρίποντα. Υπάρχει κάποιος που να πιστεύει δηλαδή ότι μπορείς σε άλλη λίγκα να δώσεις Westbrook για Curry 1-1 και να δεχτεί ο άλλος;

Όσο για Leonard είναι τοπ3 παίκτης γιατί αν εξαιρέσεις τις αστς (που και εκεί δίνει 2,6, μέτριο αλλά όχι κακό) προσφέρει θετικά σε όλες μα όλες τις κατηγορίες. Είναι ο μοναδικός παίκτης σε όλο το φάντασυ που το κάνει αυτό (Ακόμη και ο Curry κάνει ζημιά στα λάθη). Ειδικά σε ρότο είναι παίκτης "κόσμημα" ο Kwahi.

Για τις σταθμίσεις που λες έχω ενστάσεις ναι π.χ. τα κλεψίματα και τα μπλοκ θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να μετράνε περισσότερο από 2,5 πόντους, όπως επίσης και τα τρίποντα περισσότερο από 1 (μάλλον αυτός είναι ο λόγος που δεν ξεφεύγει η αξία του Curry).

Δεν με πειράζει όμως, απλά όπως είπα επειδή δεν έχω ξαναπαίξει points league έκανα εντελώς λάθος draft κρίνοντας τους παίκτες εντελώς διαφορετικά!

Pierce
QUOTE (makikp @ Dec 4 2015, 01:50 ) *
Says who?? Το 90%+ του fantasy που είναι λίγκες Η2Η ή ρότο. Ο Westbrook με τον Curry δεν μπορούν να έχουν ίδια αξία φέτος σε καμία τέτοια λίγκα.


Υπάρχουν h2h που είναι με FP και όχι roto style , οπότε ο διαχωρισμός που κάνεις δεν στέκει απόλυτα. Επίσης θα με ενδιέφερε να δω πως βγαίνει αυτό το 90%.



QUOTE
Η διαφορά τους αν θες τη γνώμη μου είναι μεγάλη κιόλας, όχι γιατί δεν είναι καλός ο Ράσελ (ίσα ίσα) αλλά γιατί είναι εξωφρενικά τα νούμερα του Curry φέτος.
Ο Westbrook έχει χειρότερο ποσοστό και μάλιστα αρκετά σε σχέση με τον Curry και σε καταστρέφει στα λάθη.

Ο Curry από την άλλη έχει απίστευτα ποσοστά στα σουτ και το αδιανόητο νούμερο στα τρίποντα. Υπάρχει κάποιος που να πιστεύει δηλαδή ότι μπορείς σε άλλη λίγκα να δώσεις Westbrook για Curry 1-1 και να δεχτεί ο άλλος;


α) είναι αρκετά χειρότερο το 47% στα fg από το 52% ;
β) το a/t του curry είναι 1.6 , ενώ του rw 1.9 . Ναί κάνει παραπάνω λάθη, αλλά δίνει πολύ περισσότερες ασίστς.

επίσης ο ράσελ παίρνει 2.5 παραπάνω ριμπάουντ, που είναι και επιθετικά μάλιστα (αυτό το πειράξαμε πριν 2 χρόνια για να δώσουμε ένα boost στους ψηλούς)
Λογικό δεν είναι να το καλύπτει;

Πόσο χειρότερο είναι το 27.6-7.4-9.8 από το 32-5-6 ;;



QUOTE
Όσο για Leonard είναι τοπ3 παίκτης γιατί αν εξαιρέσεις τις αστς (που και εκεί δίνει 2,6, μέτριο αλλά όχι κακό) προσφέρει θετικά σε όλες μα όλες τις κατηγορίες. Είναι ο μοναδικός παίκτης σε όλο το φάντασυ που το κάνει αυτό (Ακόμη και ο Curry κάνει ζημιά στα λάθη). Ειδικά σε ρότο είναι παίκτης "κόσμημα" ο Kwahi.


Αυτοί που είναι πάνω από τον Καβάι στην δικιά μας, που ύστερουν σε σχέση με αυτόν; Ο BG πχ , βαράει με λίγο καλύτερο ποσοστό , έχει παραπάνω πόντους, παραπάνω rebs , τις 2πλάσιες asists(!!) και είναι λίγο πιο κάτω σε steals. Αντίστοιχα, ο George έχει καλύτερα νούμερα σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες. Γιατί να είναι ο Καβάι παραπάνω; Επειδή έχει λίγο καλύτερο % ; Και επειδή λες ότι είναι ο μοναδικός, ο Μίλσαπ δεν προσφέρει θετικά στα πάντα (και με λίγα λάθη) ;
Και οι 9 που είναι από πάνω του, είναι καλύτεροι του καβάι σε τουλάχιστον 3 κατηγορίες, με τις διαφορές να είναι οριακές σε κάποιες.

QUOTE
Για τις σταθμίσεις που λες έχω ενστάσεις ναι π.χ. τα κλεψίματα και τα μπλοκ θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να μετράνε περισσότερο από 2,5 πόντους, όπως επίσης και τα τρίποντα περισσότερο από 1 (μάλλον αυτός είναι ο λόγος που δεν ξεφεύγει η αξία του Curry).

α)το τρίποντο δεν μετράει για 1, αλλά για 2.5 γιατί προσθέτεις και το 1.5 του field goal. Συνολικά από ένα καλάθι 3 πόντων η βαθμολογία είναι 1(τρίποντο)+1.5(field goal)+3(πόντοι)-0.71(field goal att + 3p att) =4.79. Πόσο παραπάνω δηλαδή;
Επιβραβεύεται το ποσοστό στο 3ποντο και με το παραπάνω.
β) Παραπάνω από 2.5 οι άμυνες; Να πηγαίναν 2.75; Θα έκανε διαφορά νομίζεις;
a bullet for your head
Μετά από εξαντλητικες...υπεραμαραθωνιες διαπραγματευσεις,ο spysta και εγώ καταληξαμε σε συμφωνία... biggrin.gif
j-kidd13
QUOTE(a bullet for your head @ Dec 4 2015, 03:37 ) *
Μετά από εξαντλητικες...υπεραμαραθωνιες διαπραγματευσεις,ο spysta και εγώ καταληξαμε σε συμφωνία... biggrin.gif


Πας και δινεις ετσι τον Χολιντει??Ο οποιος σε 1 μηνα μπορει να αρχισει να πεταει 35αρια???
aegeansheed
Εντάξει δεν είναι κακό trade. Για μένα δίνεται πίσω (στον Bullet) πράμα, αν και το UPSIDE υπάρχει έντονο προς τους Holiday και Cousins σε σχέση με τους υπόλοιπους. Υπάρχει δηλαδή ΠΟΤΕΝΣΙΑΛ σημαντικό, αν και ανταλλάσεται ένας FRANCHISE PLAYER για ΚΑΛΟΥΣ ή ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΥΣ παίκτες.

Για μένα αν δεν ψηφίζει και η Ανατολική Λίγκα με ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7 συμμετοχές δε γίνεται να εγκριθεί αυτό το trade, καθώς και οποιοδήποτε άλλο. Το θεωρώ θέμα σημαντικό, ζωτικής σημασίας για εμάς, σε μια Λίγκα που αν ήταν άνεμος ο Κακλαμανάκης άλλαζε σπορ και θα έκανε κωπηλασία επί ιστιοσανίδας σε κάθετη στάση, να έχουμε κι εμείς το δικαίωμα να ψηφίζουμε για trades και ας είναι της Δυτικής Λίγκας. Και αυτό είναι και επίσημη πρόταση προς τους διαχειριστές!

SupG18
Για μενα το trade περναει ,υπαρχει upside και στις 2 πλευρες (holiday-ellis οι σημαντικοτεροι) με τον holiday να ειναι και αρκετα injury prone , ο σπυρος παιρνει και εβδομαδα με 2 ματς cousins. Τελεια trade ειναι δυσκολο να γινουν και δεν χρειαζεται να ασκουμε βετο παντου. (Για την ιστορια ειχα βεταρει το προιγουμενο trade μεταξυ των παιδιων)

Επιπλεον η προταση να ψηφιζει και η ανατολικη λιγκα ακουγεται καλη σ'εμενα αρκει να μην υπαρχει τρελη καθυστερηση στα trade review
a bullet for your head
QUOTE(j-kidd13 @ Dec 4 2015, 03:50 ) *
Πας και δινεις ετσι τον Χολιντει??Ο οποιος σε 1 μηνα μπορει να αρχισει να πεταει 35αρια???

Μπορεί ναι, μπορεί και όχι.
Το πρόβλημα είναι ο τραυματισμός του Μοντα...γκαντεμοσαυρα ο spysta biggrin.gif
Αν χάσει χρόνο θα πάρω 2 τραυματίες... rolleyes.gif
j-kidd13
QUOTE(SupG18 @ Dec 4 2015, 11:42 ) *
Για μενα το trade περναει ,υπαρχει upside και στις 2 πλευρες (holiday-ellis οι σημαντικοτεροι) με τον holiday να ειναι και αρκετα injury prone , ο σπυρος παιρνει και εβδομαδα με 2 ματς cousins. Τελεια trade ειναι δυσκολο να γινουν και δεν χρειαζεται να ασκουμε βετο παντου. (Για την ιστορια ειχα βεταρει το προιγουμενο trade μεταξυ των παιδιων)

Επιπλεον η προταση να ψηφιζει και η ανατολικη λιγκα ακουγεται καλη σ'εμενα αρκει να μην υπαρχει τρελη καθυστερηση στα trade review


Καλα η εβδομαδα με 2 ματς του Cousins δεν λεει τιποτα....Ουτως η αλλως ο Κουζινας με 2 ματς μπορει να δωσει τουλάχιστον οσα ο Λαουρις σε 3...

Εχω ψηφισει ηδη allow αλλα το σκεπτικό του μπουλετ ηθελα να δω...
j-kidd13
QUOTE(j-kidd13 @ Dec 4 2015, 11:58 ) *
Καλα η εβδομαδα με 2 ματς του Cousins δεν λεει τιποτα....Ουτως η αλλως ο Κουζινας με 2 ματς μπορει να δωσει τουλάχιστον οσα ο Λαουρις σε 3...

Εχω ψηφισει ηδη allow αλλα το σκεπτικό του μπουλετ ηθελα να δω...

Να πω επισης οτι αν περασει το τρειντ,κ ο Μοντα χασει πανω απο 1 εβδομαδα,αποψη μου ειναι οτι ο Στακευ πρεπει να δωθει στον Μπουλετ...
Κ εδωσε 2 τραυματιες ο σπυσταμανιακ,και σηκωσε και τον παικτη που θα δώσει σκορ με Μοντα εξω! Θεούλης! tongue.gif
spysta
O Μοντα εγραψαν μπας και παίξει το σκ
Δεν νομιζω οτι θα είναι κατι σημαντικο δηλ
Μιλαμε για παικτη που δεν χανει ματς παραδοσιακα εδω και τοσα χρονια

Αμα χρειαστεί βεβαια το ωλεπουμε και για Στακει

Συνολικα το trade θεωρω οτι είναι μια χαρα
T.W.Is.M.
QUOTE(Pierce @ Dec 4 2015, 02:46 ) *
Υπάρχουν h2h που είναι με FP και όχι roto style , οπότε ο διαχωρισμός που κάνεις δεν στέκει απόλυτα. Επίσης θα με ενδιέφερε να δω πως βγαίνει αυτό το 90%.





α) είναι αρκετά χειρότερο το 47% στα fg από το 52% ;
β) το a/t του curry είναι 1.6 , ενώ του rw 1.9 . Ναί κάνει παραπάνω λάθη, αλλά δίνει πολύ περισσότερες ασίστς.

επίσης ο ράσελ παίρνει 2.5 παραπάνω ριμπάουντ, που είναι και επιθετικά μάλιστα (αυτό το πειράξαμε πριν 2 χρόνια για να δώσουμε ένα boost στους ψηλούς)
Λογικό δεν είναι να το καλύπτει;

Πόσο χειρότερο είναι το 27.6-7.4-9.8 από το 32-5-6 ;;





Αυτοί που είναι πάνω από τον Καβάι στην δικιά μας, που ύστερουν σε σχέση με αυτόν; Ο BG πχ , βαράει με λίγο καλύτερο ποσοστό , έχει παραπάνω πόντους, παραπάνω rebs , τις 2πλάσιες asists(!!) και είναι λίγο πιο κάτω σε steals. Αντίστοιχα, ο George έχει καλύτερα νούμερα σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες. Γιατί να είναι ο Καβάι παραπάνω; Επειδή έχει λίγο καλύτερο % ; Και επειδή λες ότι είναι ο μοναδικός, ο Μίλσαπ δεν προσφέρει θετικά στα πάντα (και με λίγα λάθη) ;
Και οι 9 που είναι από πάνω του, είναι καλύτεροι του καβάι σε τουλάχιστον 3 κατηγορίες, με τις διαφορές να είναι οριακές σε κάποιες.


α)το τρίποντο δεν μετράει για 1, αλλά για 2.5 γιατί προσθέτεις και το 1.5 του field goal. Συνολικά από ένα καλάθι 3 πόντων η βαθμολογία είναι 1(τρίποντο)+1.5(field goal)+3(πόντοι)-0.71(field goal att + 3p att) =4.79. Πόσο παραπάνω δηλαδή;
Επιβραβεύεται το ποσοστό στο 3ποντο και με το παραπάνω.
β) Παραπάνω από 2.5 οι άμυνες; Να πηγαίναν 2.75; Θα έκανε διαφορά νομίζεις;


Στο συστημα βαθμολογησης υποστηριζω Στερν! smiley.gif
Το μονο που θα αλλαζα και το ειχα πει οταν το συζητουσαμε ειναι να πηγαινα τις ασιστ στο 1,75 γιατι ετσι δινουμε πολλη ωθηση στους γκαρντ, αλλα αυτο μπροστα στο συνολο του point system εχει μικρη σημασια. Αν μπορουσαν να μπουν και καποιοι ειδικοι οροι αναφορικα με τα ποσοστα(του τυπου παιχτης που σουταρει κατω απο 30% να τιμωρειται λιγο περισσοτερο απ το κανονικο), θα ηταν ακομα καλυτερο, αλλα δε νομιζω οτι κατι τετοιο ειναι εφικτο, οποτε ειμαστε μια χαρα.
a bullet for your head
QUOTE(j-kidd13 @ Dec 4 2015, 13:01 ) *
Να πω επισης οτι αν περασει το τρειντ,κ ο Μοντα χασει πανω απο 1 εβδομαδα,αποψη μου ειναι οτι ο Στακευ πρεπει να δωθει στον Μπουλετ...
Κ εδωσε 2 τραυματιες ο σπυσταμανιακ,και σηκωσε και τον παικτη που θα δώσει σκορ με Μοντα εξω! Θεούλης! tongue.gif

Το τονισα το πρωί για τον Μοντα.
Για τον Τζεφερσον το ήξερα, για τον Μοντα προέκυψε λίγο μετά την συμφωνία!
Αν χάσει τελικά χρόνο, μια δικλειδα πρέπει να υπάρξει, για το fair play.

QUOTE(spysta @ Dec 4 2015, 13:11 ) *
Αμα χρειαστεί βεβαια το ωλεπουμε και για Στακει

Συνολικα το trade θεωρω οτι είναι μια χαρα

Θα πράξεις τα δέοντα αν χρειαστεί.. biggrin.gif


QUOTE(j-kidd13 @ Dec 4 2015, 11:58 ) *
Εχω ψηφισει ηδη allow αλλα το σκεπτικό του μπουλετ ηθελα να δω...

Το σκεπτικο μου στο ανέπτυξα κατ'ιδίαν για άλλη περίπτωση.
Θεώρησα και εκτίμησα ότι είναι μια καλή ζαριά, έχοντας στο βάθος του μυαλού μου ένα σκεπτικο-μια στρατηγική!
Ή θα ωφεληθω, ή θα ζημιωθω.. wink.gif
makikp
QUOTE
α) είναι αρκετά χειρότερο το 47% στα fg από το 52% ;
β) το a/t του curry είναι 1.6 , ενώ του rw 1.9 . Ναί κάνει παραπάνω λάθη, αλλά δίνει πολύ περισσότερες ασίστς.

επίσης ο ράσελ παίρνει 2.5 παραπάνω ριμπάουντ, που είναι και επιθετικά μάλιστα (αυτό το πειράξαμε πριν 2 χρόνια για να δώσουμε ένα boost στους ψηλούς)
Λογικό δεν είναι να το καλύπτει;

Πόσο χειρότερο είναι το 27.6-7.4-9.8 από το 32-5-6 ;;


Αν κάποιος δει τους Westbrook-Curry μόνο με την τελευταία σου πρόταση βγάζει τον Westbrook καλύτερο.
Δεν είναι έτσι όμως γιατί και τα νούμερα που βάζεις δεν είναι ακριβώς έτσι και ξεχνάς μερικές κατηγορίες. Βασικά κάνεις στρογγυλοποιήσεις του Ράσελ προς τα πάνω και του Στεφ προς τα κάτω! tongue.gif
Το a/t είναι αυτή τη στιγμή για Στεφ 1,653 για Ράσελ 1,794 οπότε παρότι καλύτερος ο Ράσελ δεν υπάρχει η τόσο μεγάλη διαφορά που έγραψες. Και τα ποσοστά δεν είναι έτσι το 46,7 του Ράσελ το έκανες 47 και το 52,4 του Στεφ σκέτο 52. Είναι 5,7 μονάδες η διαφορά που ναι είναι μεγάλη! Έχουν επίσης 10 μονάδες διαφορά στις βολές και 3,6 τρίποντα διαφορά υπέρ του Στεφ που είναι νούμερο αστρονομικό.

Ο Στεφ είναι o καλύτερος παίκτης fantasy φέτος με διαφορά από τον δεύτερο που δεν είναι καν ο Ράσελ. Και αυτό δεν το λέω μόνο εγώ που η γνώμη μου μπορεί να μην μετράει αλλά το λένε όλοι οι αναλυτές fantasy του κόσμου. Ο Ράσελ στο 4-5 αυτή τη στιγμή.

Για Μίλσαπ είναι όντως fantasy beast που προσφέρει σχεδόν στα πάντα αλλά τα 2,5 λάθη δεν είναι λίγα (1,3 ο Kawhi) όπως και τα ποσοστά του είναι χειρότερα. Γενικά πάντως όντως ο Μίλσαπ είναι πολύ καλός και θα έλεγα και αυτός αδικημένος εδώ καθώς στις άλλες λίγκες είναι τοπ10 φέτος, εδώ χάνει κάποιες θέσεις.

Για την βαθμολόγηση που λες έχω ενστάσεις δεν είναι της ώρας όμως. Δεν με πειράζει το υπάρχον σύστημα απλά προσπαθώ να προσαρμοστώ γιατί στις άλλες λίγκες που παίζω βλέποντας τα νούμερα στα στατς του καταλαβαίνω αμέσως την αξία του παίκτη ενώ εδώ δεν είναι ακριβώς έτσι.

Υ.Γ. Το trade είναι οκ από εμένα. Θεωρώ ότι ο σπυστα θα είναι ο κερδισμένος αλλά εφόσον ο μπούλετ θέλει να πάρει το ρίσκο του δεν βρίσκω το λόγο να του στερήσω το δικαίωμα.
sacarame
Ναι είναι ένα λάθος που κακώς έχουμε κάνει τόσο καιρό να το ποστάρουμε για τους νέους παίκτες στη λίγκα... tongue.gif



Κύριοι, η Σπύστεια κλίμακα του φάνταζι...

QUOTE
ειπαμε σε αυτο ΕΔΩ εχουμε μαθει .. ΑΥΤΟ θελουμε biggrin.gif biggrin.gif
χρησιμος παικτης - 25
καλος παικτης - 30
πολυ καλος παικτης - 35+
σταρ - 40
σουπερ σταρ - 42+
Λεμπρον Ντουραντ - 46+
j-kidd13
Κοιτα να δεις που 2 μοναδες σε προαγουν απο σταρ σε σουπερ σταρ...


a bullet for your head
QUOTE(j-kidd13 @ Dec 5 2015, 01:59 ) *
Κοιτα να δεις που 2 μοναδες σε προαγουν απο σταρ σε σουπερ σταρ...

Βλέπω ο αρχι-γκουρου spysta βαλλεται από ομοβροντιες πυρών.. biggrin.gif
Μάλλον θα τον χάσω λίγο καιρό, χωρίς μπουρου-μπουρου, νιώθω όμως ότι κάποια στιγμή θα μου ξαναχτυπησει την πόρτα..
Είναι εθισμένος στα trades... rolleyes.gif
spysta
QUOTE(a bullet for your head @ Dec 4 2015, 17:11 ) *
Θα πράξεις τα δέοντα αν χρειαστεί.. biggrin.gif

oχι οτι εχω και καμια υποχρεωση .. αλλα για να φανω συνεπης στο fair play και τιμιος οπως παντα θελω να ειμαι ..
θα το κανω αν χρειαστει για να εισαι κι εσυ οκ bulletακο μου !!! wink.gif

κατα τ αλλα .. ποιο μπουρου μπουρου και μαραθωνιες συζητησεις ρε παικταρα μου ??
σχεδον καθε pm σου ηταν --> αυτη ειναι η προταση ,απαντας αλλιως την αποσυρω,εχεις 10' αλλιως εφυγα κτλ
στρατηγικη διαπραγματευσεων κιιιιιετς εεε ??? biggrin.gif


btw εδω θα ειμαι , οπως παντα !
j-kidd13
QUOTE
TSAF traded C.J. McCollum, Por to duck
TSAF traded Kevin Love, Cle to duck
duck traded Dwyane Wade, Mia to TSAF
duck traded Rajon Rondo, Sac to TSAF


votιαστε
jasonick
QUOTE
SP traded Jrue Holiday, Nor to ARM
SP traded Bradley Beal, Wsh to ARM
ARM traded Jimmy Butler, Chi to SP
ARM traded T.J. Warren, Pho to SP


Καλησπέρα σας, δεν ζητιανεύω απλά ζητάω μία ψήφο χείρα βοηθείας για να περάσω το 1ο μου φετινό trade, δεν φαντάζεστε τι χαρά θα δώσετε σε εμένα και την οικογένεια μου. Σας ευχαριστώ και καλές γιορτές να έχετε. [/ΗΣΑΠ mode]
T.W.Is.M.
QUOTE(j-kidd13 @ Dec 7 2015, 18:04 ) *
votιαστε



QUOTE(jasonick @ Dec 7 2015, 19:12 ) *
Καλησπέρα σας, δεν ζητιανεύω απλά ζητάω μία ψήφο χείρα βοηθείας για να περάσω το 1ο μου φετινό trade, δεν φαντάζεστε τι χαρά θα δώσετε σε εμένα και την οικογένεια μου. Σας ευχαριστώ και καλές γιορτές να έχετε. [/ΗΣΑΠ mode]


Μεχρι τωρα μιλουσαν μονο οι δημοσκοποι. Τωρα ηρθε η ωρα του λαου του fantasy. Εγω εκανα το καθηκον μου απεναντι στη λιγκα και στο παιχνιδι και ψηφισα και για τα 2 trades. Η δημοκρατια μιλησε, η καλπη δεν μπορει να πει ψεματα. Ειναι η μερα του κυριαρχου λαου![/εκλογες mode]
sacarame



Τα τρέηντ περνάνε και τα 2... Φτιάξτε τις 9αδες σας..
giorgos14
Βαθμολογια
1.Mighty Ducks
2.Team Moneyball
3.Area51 UFOs
4.Italian Spurs Gino
5.greekfantasy basketball
6.Oaklant IGGY TEAM
7.FreeThrow Shooters
8.Smokin' Smurfs
9.Asst Regional Manager
10.Death Valley Demon
11.Salamanca Tekillers
12.Ericzona Pirates
13.Injured Ververitses
14.Imperial Stormtroopers
15.Nerd's Sorority

Βαθμολογια τελευταιας εβδομαδας

1.Mighty Ducks 1172,1
2.Team Moneyball 1037,1
3.Area51 UFOs 958,7
4.Nerd's Sorority 952,4
5.greekfantasy basketball 944
6.Oaklant IGGY TEAM 920,76
7.Death Valley Demon 902,29
8.Injured Ververitses 895,5
9.Imperial Stormtroopers 866,4
10.Smokin' Smurfs 837,2
11.Salamanca Tekillers 835,4
12.Asst Regional Manager 824,5
13.Italian Spurs Gino 815,1
14.FreeThrow Shooters 793,1
15.Ericzona Pirates 750,4

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!
a bullet for your head
QUOTE(giorgos14 @ Dec 8 2015, 13:54 ) *
Βαθμολογια
1.Mighty Ducks
2.Team Moneyball
3.Area51 UFOs
4.Italian Spurs Gino
5.greekfantasy basketball
6.Oaklant IGGY TEAM
7.FreeThrow Shooters
8.Smokin' Smurfs
9.Asst Regional Manager
10.Death Valley Demon
11.Salamanca Tekillers
12.Ericzona Pirates
13.Injured Ververitses
14.Imperial Stormtroopers
15.Nerd's Sorority

Βαθμολογια τελευταιας εβδομαδας

1.Mighty Ducks 1172,1
2.Team Moneyball 1037,1
3.Area51 UFOs 958,7
4.Nerd's Sorority 952,4
5.greekfantasy basketball 944
6.Oaklant IGGY TEAM 920,76
7.Death Valley Demon 902,29
8.Injured Ververitses 895,5
9.Imperial Stormtroopers 866,4
10.Smokin' Smurfs 837,2
11.Salamanca Tekillers 835,4
12.Asst Regional Manager 824,5
13.Italian Spurs Gino 815,1
14.FreeThrow Shooters 793,1
15.Ericzona Pirates 750,4

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!

Μακάρι!!
Γιατί η ψαλίδα έχει ανοίξει.
Βλέποντας πόσο έχει ξεφύγει ο πρώτος προέβη σε δυνατό λίφτινγκ μέσω του trade και των FA!

ΥΓ: Βγάζω τους Γκει-Ναιτ-Μοντα στο σφυρί....σε μορφή πακετου..Μόνο σοβαρές προτάσεις biggrin.gif
aegeansheed
... κι ενώ εντύπωση συνεχίζει να προκαλεί η επιλογή του ιδιοκτήτη να ονομάσει greekfantasy basketball, ομάδα που συμμετέχει σε fantasy league ΝΒΑ...
makikp
QUOTE(aegeansheed @ Dec 8 2015, 22:55 ) *
... κι ενώ εντύπωση συνεχίζει να προκαλεί η επιλογή του ιδιοκτήτη να ονομάσει greekfantasy basketball, ομάδα που συμμετέχει σε fantasy league ΝΒΑ...


Για να σου λύσω την απορία έτσι λέγεται ένα site-blog που έχω...
aegeansheed
QUOTE(makikp @ Dec 9 2015, 01:05 ) *
Για να σου λύσω την απορία έτσι λέγεται ένα site-blog που έχω...


To γνώριζα ήδη. Η απορία μου είναι πόση διαφήμιση μπορεί να αντέξει κανείς! tongue.gif Peace out/ no warries

Κατά τα άλλα οι Κωχώνες συνεχίζουν να βομβαρδίζουν και κάθε φορά που παίζουν οι Warriors η διαφορά μεγαλώνει. Δεν πειράζει που το έγραψα εδώ ε? Έτσι κι αλλιώς το άλλο thread πάει για σφράγισμα.
SteveNashidis
QUOTE(aegeansheed @ Dec 9 2015, 12:33 ) *
To γνώριζα ήδη. Η απορία μου είναι πόση διαφήμιση μπορεί να αντέξει κανείς! tongue.gif Peace out/ no warries

Κατά τα άλλα οι Κωχώνες συνεχίζουν να βομβαρδίζουν και κάθε φορά που παίζουν οι Warriors η διαφορά μεγαλώνει. Δεν πειράζει που το έγραψα εδώ ε? Έτσι κι αλλιώς το άλλο thread πάει για σφράγισμα.


Πάμε για σαφάρι μεγάλων υπογραφών τότε; rolleyes.gif

Πέρα από το φαίνεσθαι της δυτικής λίγκας με την εκλεπτυσμένη ίντριγκα στα post , η ουσία είναι στις υπόγειες συζητήσεις για trade. Eιδικότερα οι προτάσεις που διασταυρώνονται και μπλέκονται μάνατζερς είναι όλα τα λεφτά. Και είμαστε σε μια λίγκα με τον Γιώργο τελευταίο, να είναι λίγο θεατής και να μην μπλέκεται σε πολλά. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν ήταν 14οσ δηλαδή laugh.gif

Σύντομα φτιάχνεται λίστα για τα παλτά του spysta που θα φορεθούν τον Δεκέμβριο-Ιανουάριο . cool.gif

spysta
QUOTE(Voyager @ Dec 9 2015, 19:29 ) *
Σύντομα φτιάχνεται λίστα για τα παλτά του spysta που θα φορεθούν τον Δεκέμβριο-Ιανουάριο . cool.gif

δυστυχως θα κρυωσετε.
ΔΕΝ υπαρχουν τετοια

a bullet for your head
QUOTE(a bullet for your head @ Dec 8 2015, 16:41 ) *
ΥΓ: Βγάζω τους Γκει-Ναιτ-Μοντα στο σφυρί....σε μορφή πακετου..Μόνο σοβαρές προτάσεις biggrin.gif

Βγάζω στο σφυρί και εναν εκ τωβ Ράιαν Άντερσον- Κασπι...
Ζητάω PG-SG ή C.
Θα δεχόμουν και πακέτο με κάποιους από τους 3 ανέφερα παραπάνω.
Μόνο σοβαρές προτάσεις παρακαλώ cool.gif
SteveNashidis
17 ο Κλει πρώτη περίοδο και λέω θα κάνει 60άρη τώρα.
Τελείωσε με 18 laugh.gif laugh.gif
a bullet for your head
Μόλις ευδοκιμησε το 2ο trade της χρονιάς!
Ανακατεψα αρκετά την τράπουλα...για να δούμε!
Επόμενος στόχος είναι να πείσω τον spysta , για να παρω τους Καπέλα-Παρσονς.... biggrin.gif
sacarame
Τα κλασικά ψηφίστε...


QUOTE
Trade Accepted
GFB traded Festus Ezeli, GS to MONE
MONE traded Omri Casspi, Sac to GFB
a bullet for your head
QUOTE(sacarame @ Dec 14 2015, 01:51 ) *
Τα κλασικά ψηφίστε...

Ξέρεις τι είναι να γίνεται trade χωρίς τον spysta εμπλεκομενο....μαχαιριά στην καρδιά του! rolleyes.gif

By the way....Βγάζω στο σφυρί και εναν εκ των Τζεφερσον-Πορζινγκις-Ιμπακα...
a bullet for your head
Οργασμός ζυμωσεων και προτάσεων...
Στα παιδιά που μου έστειλαν πρόταση, τους έστειλα αντιπροτασεις που τις πήρα πίσω.
Και αυτό όχι γιατί μετανιωσα, αλλά για να δωσω ενα στίγμα του τι ζητάω πίσω!
Και το διευκρινίζω, μην παρεξηγηθώ και για ακαταδεκτος!
makikp
QUOTE(aegeansheed @ Dec 8 2015, 22:55 ) *
... κι ενώ εντύπωση συνεχίζει να προκαλεί η επιλογή του ιδιοκτήτη να ονομάσει greekfantasy basketball, ομάδα που συμμετέχει σε fantasy league ΝΒΑ...



Η ομάδα άλλαξε ονομασία, ελπίζω να μην προκαλεί εντύπωση αυτή τη φορά!! tongue.gif
a bullet for your head
Η ομάδα Moneyball , για αυτή την βδομάδα ανεβάζει την εξής προσφορά:

-Πακέτο τους Ναιτ-Γκει-Πορζινγκις

Αναμένω στο ακουστικό μου...
SteveNashidis
QUOTE(a bullet for your head @ Dec 16 2015, 12:51 ) *
Η ομάδα Moneyball , για αυτή την βδομάδα ανεβάζει την εξής προσφορά:

-Πακέτο τους Ναιτ-Γκει-Πορζινγκις

Αναμένω στο ακουστικό μου...


Λέγε τιμές παικταράαααα μου cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.