Από πού να το πιάσω και που να τελειώσω. Ρεσιτάλ από το μετρ του είδους Σπύσταμαν...
Το ποστ ξεκινάω να το γράφω και το ρολόι δείχνει 1.31 πρώτα λεπτά.
Ατάκα Σπύσταμαν νο 1: QUOTE
Εστω Week A και Week B οι δυο εβδομαδες που ο Τζεφερσον θα ειναι τραυματισμενος (με σοβαρο ενδεχομενο την Week Β να παιζει κανονικα ο Αλ)
Το σοβαρό ενδεχόμενο βγαίνει κατευθείαν από το κεφάλι σου, διότι παντού γράφουν για 2-3 βδομάδες. Κανείς δεν λέει ότι θα μπει στο τέλος της δεύτερης βδομάδας. Ειδικά ο Τζέφερσον, με το σκαρί που έχει, πιο πιθανό είναι να επιστρέψει πιο αργά παρά νωρίτερα από την αρχική εκτίμηση.Παραθέτω από rotoworld
This report means that we may not see Big Al return until a little before Christmas
Ατάκα Σπύσταμαν νο 2: QUOTE
ειναι τοσο σοβαρος λογος για να ακυρωθει το trade τα 5 περιπου χαμενα ματς του Τζεφερσον ??
(παιρνω μεσο ορο διοτι μπορει να ειναι 7 μπορει ομως και 4)
Δέχομαι το μέσο όρο των 5 ματς που λες. 5 ματς χαμένα λοιπόν επί 30 πόντοι μέσο όρο σου λέω, μας κάνει 5χ30=150 πόντοι. Όταν η μεταξύ σας διαφορά είναι αυτή τη στιγμή που μιλάμε 200 πόντοι, τότε η απάντηση είναι ΝΑΙ είναι σοβαρός λόγος.
Ατάκα Σπύσταμαν νο 3: QUOTE
το λεω αυτο για την ιδια στιγμη ο Καπελα ΕΧΕΙ αξια κοντα στο 28-30 με ρολο και λεπτα βασικου
Τι έχει ο Καπελα;;; Πότε πρόλαβε και την απέκτησε αυτή την αξία;;; Επειδή έκανε ένα 40αρι και μερικά σκορ γύρω στο 26-27 θα τον πούμε 30αρη από τώρα;; Το λαστ15 του είναι στο 26.1 το οποίο από το 28-30 απέχει αρκετά. Τα λεπτά βασικού επίσης δεν υφίστανται επειδή ξεκινάει σαν στάρτερ. Χτες έπαιξε 22 λεπτά, ενω στο προηγούμενο ματς μόνο έπαιξε όβερ 30. Στα αμέσως 2 προηγούμενα είχε 25 λεπτά και 8 λεπτά. Με το Μοτεγιούνας να μπαίνει στις προπονήσεις, τα λεπτά δεν είναι εξασφαλισμένα για τον Καπελα όσο ο Ντουάιτ δεν παρκάρεται.
Την ατάκα νο 3 θα την φέρω σε αντιπαραβολή όμως με μια άλλη δικιά σου ατάκα :
Ατάκα Σπύσταμαν νο 4: QUOTE
ενα διαστημα 15ημερων ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΟ για το υπολοιπο της σεζον δεν πα να κανει και 5 60αρια στη σειρα και 5 10αρια στη σειρα
Είναι η δικιά σου ατάκα για Πορζίνγκις. Προφανώς για τον Λετονό η το διάστημα δεν είναι αρκετό για να κρίνουμε, αλλά τα 4 τελευταία ματς του Καπελα μας τον κλειδώνουν σε αξία στο 28-30. Yeah right.
Ατάκα Σπύσταμαν νο 5: QUOTE
εγω ειπα το εξης ... αν το προβλημα ειναι η απουσια του Τζεφερσον
ας γινει αυτο που μου προτεινες με
Καζινς Μπιλ Τερνερ για Λαουρι Τζεφ Καπελα
(Μπιλ ή Πορζινγκις ο,τι ναναι)
με το σκεπτικο οτι θα παρω κ εγω εναν τραυματια (τον Τερνερ που θα γυρισει βεβαια σε λιγο μεγαλυτερο διαστημα) κι εσυ εναν (τον Τζεφ που θα επιστρεψει συντομοτερα βεβαια)
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΠΑ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑ;;;
Θα πάρεις έναν τραυματία για έναν άλλον ε;; Μόνο που ο Τζεφερσον είναι παίκτης που ισορροπεί ένα τρέηντ και είναι φουλ παίκτης 9αδας, ενώ ο Τέρνερ θα παρκαριστεί στον πάγκο σου και δεν θα δει 9αδα με τίποτα.
Κι επειδή σου αρέσουν και οι συσχετισμοι, περνώντας ένα τέτοιο τρέηντ ο τέρνερ πάει στον πάγκο σου και η απόκλιση για σένα στην 9αδα είναι ο παίκτης που ΕΣΥ θα βάλεις μέσα αντί του Καπελα. Ασε που σε βλέπω μόλις παρεις τερνερ να τον αμολάς στους ΦΑ σε διάστημα 3-4 μερών.
Κάνεις και σχολιάκι σε παρένθεση ότι θα αδικηθείς γιατί ο Τερνερ θα γυρίσει αργότερα. Ο Χεσους και η μάνα του.
Ατάκα Σπύσταμαν νο 5*: QUOTE
το να εξισωνεις εσυ Πορζινγκις Τζεφερσον κατα τη γνωμη μου ειναι το λιγοτερο ''ασταθες'' βαση προιστοριας και φυσικα τα rookie δεδομενα για τον Λετονο που ειναι 19-20 ετων.
Θα συμφωνήσω εδώ πως ο Πορζίνγκις ως rookie δεν μπορεί να εκτιμηθεί ακόμα. Υπάρχει πάντα το rookie wall που κάποια στιγμή θα συναντήσει, αλλά και το γεγονός πως σαν πρώτη του χρονιά θα εμφανίσει μεταπτώσεις στην απόδοση. Αυτό απλά για να πω πως το τρέηντ θα έβγαινε καλύτερα με Μπιλ αντί του Λετονού.
Πας όμως μετά και μου λες
Ατάκα Σπύσταμαν νο 6: QUOTE
και μιλαμε οτι το ανταλλαγμα του ειναι ο franchise player των Μπομπκατς και ενας παικτης 15αδας πριν 1-2 χρονια.
πιο συγκεκριμενα οσον αφορα τον Τζεφερσον .. (τον αδυνατισμενο Τζεφερσον φετος) .. λες και δεν εχουμε παιξει φαντασι ξανα και δεν τον εχουμε δει τοσες και τοσες φορες να ανεβαινει μετα απο 1-2 μηνες απο την αρχη της σεζον
Αρχικά γελάω με το franchise player του Τζέφερσον. Για να γίνει τέτοιος αρχικά, πρέπει οι Bobcats να υπήρξαν κάποτε franchise. Φέτος που ξανάγιναν Hornets, ο σταρ τους είναι ο Κεμπα και όχι ο Big Gay Al
Τὠρα τα περί αδυνατίσματος του Τζέφερσον δεν μου λένε απολύτως τίποτα. Ο Τζέφερσον φέτος παίζει λιγότερα λεπτά και παίρνει λιγότερα σουτ, όχι επειδή τον πηγαίνουν χαλαρά, αλλά επειδή ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ. Δεν είναι η βασική επιθετική τους επιλογή. Είναι χαρακτηριστικό πως σε πολλά φετινά τους ματς, ο Τζέφερσον ΤΡΩΕΙ ΠΑΓΚΟ στο μεγαλύτερο μέρος της 4ης περιόδου.
Οπότε ΟΧΙ δεν θα προσμετρήσω το πως γινόταν πέρσι και ανέβαινε μετά από 1-2 μήνες, διότι φέτος τα δεδομένα στην ομάδα του είναι διαφορετικά. Οπότε θα πάμε με τα φετινά στοιχεία.
Ατάκα Σπύσταμαν νο 7: QUOTE
μιλαμε για ενα trade που πριν 10-15μερες εβγαινε ΧΑΒΑΛΕ στο 2-2 με Καζινς Πορζινγκις για Λαουρι Τζεφ
Κανένα τρέηντ δεν έβγαινε χαλαρά τότε, αφού με τα τότε νούμερα θα ήσουν εσύ ο χαμενος και το τρέηντ θα ήταν εναντίον σου. Οπότε πάμε παρακάτω.
Ατάκα Σπύσταμαν νο 8: QUOTE
εσυ προφανως ξεφτιλιζεις Τζεφερσον που με μετριο ξεκινημα (αρκετα αστοχος) λιγα λεπτα (27μ.ο.) εβγαζε ΑΚΟΠΑ 32-33 μεσο ορο
Κανένα ξεφτίλισμα. Μιλάμε με τα τωρινά δεδομένα. Είναι δικαίωμα σου να θες να τον πουλήσεις όσο πιο high,και είναι δικαίωμα του καθενός να μην συμφωνεί με αυτό.
Ατάκα Σπύσταμαν νο 9: QUOTE
btw η επιλογη και η επιμονη στον Καπελα ειναι του Μπουλετ και οχι δικη μου προταση.
Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να μας αφορά αυτό. Το γράφετε και σε προηγούμενα τρέηντ. Αυτοί που θα ψηφίσουν και δεν είναι εμπλεκόμενοι δεν ενδιαφέρονται για το ποιος ζήτησε ποιον. Βλέπουν ένα τρέηντ που παίκτες αλλάζουν πλευρές και εξετάζουν αν για κριτήρια τους είναι fair ή όχι η ανταλλαγή.
Ατάκα Σπύσταμαν νο 10: QUOTE
ΔΕΝ ειναι δυνατον να συγκρινουμε κοιτωντας ΜΟΝΟ το last σε μια σεζον που εχει ακομα ψωμι μπροστα της....
εννοειται οτι κοιταμε τα last ...
Τρέλανε με λέμεεεε..
Ατάκα Σπύσταμαν νο 11: QUOTE
(πχ στο συγκεκριμενο trade .. πιο πιθανο ειναι να ανεβει στο 35-36 ο Αλ Τζεφερσον και να κατεβει το λαστ του Πορ στο 31-32 .. παρα να κρατηθει στο 38 και ο Τζεφ να μεινει στο 32.)
Αν λοιπόν γίνει αυτό, που είναι και πιο πιθανό, το τρέηντ βετάρεται διότι εσύ χάνεις εξόφθαλμα πλέον..
Ατάκα Σπύσταμαν νο 12: QUOTE
εγω πχ οταν εδωσα Κεμπα Μορις στο 33 -32 αντιστοιχα για Χειγουρντ Μπερκ στο 27-22 αντιστοιχα .. γιατι δεν υπηρξαν αντιδρασεις ? γιατι ηταν το ονομα και η προοπτικη των παικτων που επαιρνα τοτε.
Για τον ίδιο λόγο που πέρασε το Λοσον- Κεμπα. Μονο με το όνομα το πέρασες και ο Τάι είναι για Ντροπ ξεκάθαρα.
Ατάκα Σπύσταμαν νο 13: QUOTE
το veto πρεπει να μπαινει σε εξοφθαλμα trades.
οχι σε οριακα. (γιατι στα οριακα θα ακουστουν πολλες διαφορετικες γνωμες)
γνωμη μου.
Το veto πρέπει να μπαίνει σε τρέηντ που ΔΕΝ είναι ισορροπημένα. Αυτά τα οριακά που λέτε, δεν σημαίνει ότι είναι σωστά. Απλά λέτε ότι αφού είναι 1-2 μονάδες, ας περάσει.
Ε ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ. Οταν ένα τρέηντ θεωρώ εγώ πως κάποιος από τους 2 χάνει 2 μονάδες, σημαίνει ότι χάνει, άρα θα καταψηφιστεί από μένα.
Ατάκα Σπύσταμαν νο 14: QUOTE
Το οτι ξαφνικα εφαγε παγκο ενας παικτης του επιπεδου του Λοσον ηταν κατι αναμενομενο δηλαδη? Τα projection γιατι τον είχαν στο 38 ??
Ναι ρε φίλε ήταν αναμενόμενο. Δεν ταιριάζει ο Λόσον στους Ρόκετς, Ο Λόσον θέλει μπάλες, μπάλες για αυτόν δεν υπάρχουν λόγω Χάρντεν, οπότε ήταν τραγικό από την αρχή. Απλά ο Τάι παίζει χειρότερα κι από ό,τι τον περιμέναμε.
Ατάκα Σπύσταμαν νο 15: QUOTE
Τo Kemba Ty έγινε Ty Jenn γιατι εγω προσωπικα τον πιστεύω τον μεθυστακα οπψς εκανα και στην αρχη.
Εκανα την προταση στον Πανο και την δεχθηκε.. Δεν πιεσα κανεναν και απ οσο φανηκε αερα περασε και αυτο το trade.
Πως ακριβώς πέρασε αέρα το τρέηντ;; Στο τσακ πέρασε με αρκετούς να μην ψηφίζουν. Απλά είχε τον ελάχιστο αριθμό ψήφων που απαιτούνται...
Ώρα 2.28.. Σπύρο σ αγαπάω ρε. Μη με πάρεις τηλέφωνο μόλις το διαβασεις..